Udkast til lokalefordeling 2016/2017 Høringssvar

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Udkast til lokalefordeling 2016/2017 Høringssvar"

Transkript

1 Udkast til lokalefordeling 2016/2017 Høringssvar Frederikssund Gymnastik Forening (Ådalen Skole Nord og Multihallen,Falkenborg) Kære Martin og Folkeoplysningsudvalget. I forbindelse med tildeling af lokaler, har vi følgende indsigelser. Falkenborg Skolens Multisal: Vi har et brændende ønske om at kunne have vores springhold i samme lokale, på samme dag, blandt andet på grund af at vi har vores udstyr til springhold på denne skole det kan vi ikke ifølge den nye plan. Vores ønsker er derfor som følger: Vi har fået afvist vores ønske om timer om mandagen fra Det kan vi godt acceptere hvis vi kan få udvidet vores godkendte timer på følgende dage: Vi har accept på tirsdag fra Vi har behov for to timer fra Vi har accept på torsdag fra Vi har behov for timer indtil kl. 21. På den måde kan vi lægge alle vores springhold på Falkenborg skolen, og vi skal ikke investere i nyt dyrt materiel til Ådalens Skole Syd (eksisterende på den skole er så slidt at vi ikke kan anvende det grundet sikkerhedsmæssige årsager) samt vi kan investere nyt til denne ene skole, så udstyret kan holdes opdateret. Vi håber at kommunen vil hjælpe os med at få vores ønsker opfyldt, da det på ingen måder er optimalt at skulle have dyrt udstyr flere steder, samt det vil nemme transporten for vores instruktører, så de ikke skal løbe fra et sted i byen til et andet. Ådalens Skole Nord: Vi har ytret ønske om at få et større lokale til vores store dame (48 damer) og herrehold (31 herrer), som indtil videre har været på Marienlyst skolen dog har vi store udfordringer med at være i multisalen. Vi mener at kommunen bør hjælpe os med et større lokale, således vores gymnaster kan få en god oplevelse af deres træning og ikke være kede af pladsudfordringerne. Vi har ansøgt om den nye hal på Ådalens Skole nord om mandagen fra , hvilket vi ikke har fået. Derimod har vi fået accept på både hal 1/3 og hal 2/3, dog sammen med Volleybold. Det kan vi desværre ikke bruge, da vi netop har behov for en hel sal. Vi håber kommunen har mulighed for at efterkomme vores ønske om at tildele os en stor sal, til disse to specifikke hold, om mandagen fra Hvis det ikke kan lade sig gøre, ønsker vi ikke at gøre brug af "hal 1/3" og "hal 2/3".

2 Vi ser frem til at høre fra jer. De bedste hilsner Frederikssund Gymnastikforening. Lene L. Hansen Frederikssund Taekwondo Klub (Multihallen, Falkenborg Skolen) Hej Martin, tak for det tilsendte vedr. halfordeling. Har en del indsigelser og spørgsmål. Mandage i Multihallen står både gym. og Taekwondo på samme tider, hvordan skal det forstås? Samt "outrun" det samme gør sig gældende om onsdagen ("outrun") Endvidere har gym, som udgangspunkt blevet tildelt lørdag, morgen som vi siden hallen blev bygget, har brugt flittigt. Ligeledes er Gym. blevet tildelt, ( som de selvfølgelig har haft i indeværende periode, tirsdage til kl ) Vi er en ganske stor børneforening, vores lørdagstider, bliver brugt fra morgenstunden ( dog kunne vi afgive indtil kl ) Det samme gør sig gældende om torsdagen, svært at undervise børn, fra kl samt lægge 400 km2 træningsgulv ud, inden træning! Tirsdagen starter vi med at skulle lægge 400 km2 ud, fra kl inden træning, i sig selv et problem. Vil forslå at vi overtager tirsdagstiden fra gym, de kunne event. flytte deres børn til torsdag tidligt. (mener det er voksne der er sat på der?) Tilbage står at vi faktisk afgiver lørdagstider. Søndagen bruger vi ofte til weekend træninger og landsholds samlinger. Tror ikke gym. har brugt søndagen? i indeværende træningsperiode? Tales ved, Tom (formand)

3 Frederikssund Freefight ( Brydesalen, Frederikssund Hallerne) Oprindelig besked Fra: Martin Hald <mhald@frederikssund.dk> Dato: 25/01/ (GMT+01:00) Til: 'Martin Rhod' <freefightdk@gmail.com> Cc: Kaare R Jakobsen <kjako@frederikssund.dk> Emne: SV: VIGTIG! - Ansøgning om haller, gymnastiksale og kunstgræs for sæson 2016/ Frist d. 21 januar. Kære Martin, Grunden til du ikke kunne komme ind i systemet er fordi det automatisk lukkede for bookinger d. 21/1 kl 00:00 som var fristen for at søge. Vi har noteret dine ønsker og formidler det videre til fordelingsrådet. Så må vi se hvad de kan blive enige om. Venlig hilsen Martin Hald Idrætskonsulent Kultur og Fritid Torvet 2, 3600 Frederikssund / mhald@frederikssund.dk Fra: Martin Rhod [mailto:freefightdk@gmail.com] Sendt: 22. januar :51 Til: Martin Hald Emne: Re: VIGTIG! - Ansøgning om haller, gymnastiksale og kunstgræs for sæson 2016/ Frist d. 21 januar. Tror der er gået noget galt med booking for Frederikssund Free Fight i år. Kan ikke komme ind og booke. Men vi søger samme tider som sidste år.

4 Ældre Sagen (Dansesalen) Kære Martin Hald. Ifølge behagelig telefon samtale d.d fremsender jeg hermed kopi af min mail fra den 27.1 til Frederikssunds idrætsanlæg. Vi vil meget gerne arbejde sammen med FGI og er klar over at der skal være plads til alle. Vi forslog i september 2015 en flexabilitet fra deres side om at de kunne starte 15 minutter tidligere og vi ville så starte 15 minutter senere, det blev desværre afvist. Jeg håber at vi kan får tildelt vores ønske om brug af Dansesalen i nedennævnte tidsrum. Robert Wickens Ældre Sagen, Frederikssund Dialog mellem Kultur og Fritid og Ældre Sagen From: Robert Wickens Sent: Wednesday, January 27, :45 AM To: frsund-idraetsanlaeg@frederikssund.dk Subject: Fw: Lån at Dansesalen, Frederikssund Hallen Anmodning om booking af dansesalen, Frederikssund Hallen til efteråret. Ifølge aftale med Lene Jensen, kultur og fritid fremsender Ældre Sagen, Frederikssund anmodning om at låne Dansesalen i Frederikssund Hallen hver fridag fra den 9. september 2016 til den 14. april 2017 i tidsrum kl til kl Formålet er Ældre Sagens bevæg dig Glad hold (bøj og stræk) med ca. 50 deltagere fordelt på to hold, kl til og fra kl til På grund af indtastningsfejl fra kommunens side fik FGI tildelt tid i Dansesalen fra 9 til 10 efterår 2015 forår 2016, selvom Ældre Sagen havde fået lovning på salen i dette tidsrum. Jeg kan oplyse at der her været kun er 3 6 deltagere., Robert Wickens, Ældre Sagen, Frederikssund

5 FIT for KIDS - projekt for overvægtige børn (dansesalen, Frederikssund Hallerne) På anmodning fra Udviklingscenter for børn og børnekultur(ubk) er der et ønske om dansesalen tirsdage fra og lørdage fra Genshi-Kan Karate Klub (dansesalen, Frederikssund Hallerne) Hej Martin Vi gør hermed indsigelse ang. lokale fordeling. Vi håber det skyldes en fejltagelse. Vi har ansøgt om træningsdage tirsdag og fredag kl samme tider og sted, "dansesalen Fr.sund- Hallen" som vi har benyttet i mere end 40 år med stor tilfredshed, efter alle disse år må der vel også være en hvis form for "sædvane". Vi kan nu se vi ikke er skema ført om tirsdagen, men kun om fredagen. Som sagt håber vi det bare er en fejl, og at vi igen i den kommende sæson kan træne både tirsdag og fredag, klubben kan selvfølgelig ikke nøjes med at træne en gang om ugen. Vi kan jo også se på skemaet at, der skulle være plads til os igen. Vi håber meget på, at det kan lade sig gøre og vi kan få endnu en god sæson. Karateskolen GENSHI-KAN, Jess Petersen, Formand Dialog mellem kultur og fritid og Genshi-Kan Hej Jess Jeg husker godt, at jeg var inde for at booke for dig, og jeg har en mail liggende fra dig om at karateklubben ønsker at benytte Dansesalen i Frederikssund Hallen hele sæsonen tirsdage og fredage kl Jeg kan ikke sige dig, hvorfor jeres tirsdags tid ikke står på oversigten. Måske har jeg ved en fejl ikke fået søgt om den å jeres vegne. Ikke desto mindre kan jeg bekræfte, at I har haft Dansesalen gennem mange år, både tirsdag og fredag. Du har gjort det helt rigtige at sende indsigelse til Martin Hald, som nu også modtager denne mail fra mig. Nu hvor I er kommet med indsigelse til sæsonfordelingen, er jeg er sikker på man vil have det med i de samlede overvejelser. Så efter min bedste overbevisning skal der nok findes en løsning på udfordringen. Lene Jensen fuldmægtig Kultur- og fritidssekretariatet Torvet 2, 3600 Frederikssund kulturogfritid@frederikssund.dk

6 ORI/FFB Fodbold (Kunstgræsbanen Frederikssund og Ådalen Nord Ny Hal) Hej Martin Jvf. den udsendte meddelelse om lokalefordeling for 2016/17 skal vi hermed gøre indsigelser mod dispositionerne på kunstgræsbanen ved Kalvøvej. Der er givet dispositionsret til FUK onsdag fra 16,00-18,00 og til Oaks torsdag fra 16,00-18,00. Det er alle bekendt, at præcis disse dage og tider er identisk med vores "peaktider" og vi har slet ikke forståelse for, at vi i den nuværende situation skal begrænses i vores adgang til fodboldbanerne. I forhold til fordeling af haltider ville vi meget gerne kunne disponere over Ådalens nye hal hele weekenden, da det vil muliggøre træningssamlinger og stævner. Pt. er Tennisklubben eneste anden forening i weekenden med en tid lørdag fra kl. 10,00-13,00. Vi ser frem til at modtage besked om, at de nævnte dispositioner ændres til fordel for fodbolden. På vegne af ORI og FFB John Jørgensen Græse Sigerslevvester Badminton Club(Græsebakkeby Hallen) Hej Martin Hald, Tak for behagelig samtale og hjælpen med banetiderne. Pga. overdragelse af klubben til ny bestyrelse, har den nye bestyrelse ikke været gjort opmærksom på at der skulle søges om banetider til næste sæson. Vi har haltid i græsebakkeby hallen, tirsdag, fredag og lørdag. Og dem ønsker vi meget gerne at beholde efter sommerferien. Tiderne er som flg. Tirsdag fra kl Fredag fra kl Lørdag fra kl Klubben har sæsonstart 1. tirsdag i august Den nye bestyrelse ønsker at reklamere lidt mere for klubben, så vi kan få flere familier op og spille badminton, men vi vil vente med det indtil vi ved om vi kan beholde vores haltider. Vores meget lave årlige kontingent på 100,- pr voksen og 50,- pr barn, gør det muligt for alle at komme ud og spille badminton på motionsbasis.

7 Og derfor vil det være ærgerligt hvis GSBC mister vores banetider og vores nuværende og fremtidige medlemmer må vælge badminton fra pga. økonomi. Vores medlemstal i sæsonen 2015/16 er 13 medlemmer under 25 år og 20 medlemmer over 25 år. Vi har dog allerede fået tilsagn fra flere kommende medlemmer, og vores mål til 2016/17 sæsonen er at runde 75 medlemmer. Klubben har haltider til omkring 150 personer, hvis halvdelen spiller double og den andel halvdel spiller single. Bestyrelsen og medlemmerne i GSBC håber på forståelse og ser frem til at høre om vi kan fortsætte med at spille badminton i klubben efter sommerferien Formand i Græse Sigerslevvester Badminton Club Martin Øvergård Marienlystvej Frederikssund Tlf Martin@oevergaard.dk

8 IF 1864 Bueskydning (Valhal) Hej I vores request for 2016/2017 af hal tid for Valhal er der konflikter med Vikingerne. Derfor foreslår vi fra Bueskytterne følgende: Bueskytter: ma+ons+fre fra kl tirs fra lø+sø fra 7-12 Vikinger: tirs+tors fra lø+sø fra mvh Flemming Schwicker, Formand Frederikssund Bueskytter Frederikssund Svømmeklub (Frederikssund Svømmehal) Hej Martin, Det undre os meget i Frederikssund Svømmeklub, at vi ikke er blevet orienteret om denne ændring, som umiddelbart er en meget stor forandring for os, som i værste tilfælde kan koste medlemmer i vores klub. Denne løsning er meget dårlig for os og kan få konsekvens for vores medlemmer, der går til svømning om torsdagen og vi som klub kan risikere at miste medlemmer. Husk på, at foreningslivet i Frederikssund har forskellige eftermiddage med undervisning, vores er torsdag, som er opbygget igennem rigtig mange år. Jeg synes der er super ærgerligt, at vi endnu engang ikke er blevet orienteret om beslutning/tiltag, der har stor betydning for vores forening. mvh. Teddy Bjørklund Formand Frederikssund Svømmeklub

9 Shaolin Klubben (Ådalen Syd, Drengesalen) Hej Martin. Tak for det fremsendte. Om Ådalens syd: Tirsdagen i drengesalen ser ud som et ok alternativ til mandagen. Vi er dog stadig MEGET interesseret i mandagen, såfremt det skulle lykkedes jer at finde et sted til bueskytterne, så Linedanserne kunne komme i Valhal. Torsdagen i drengesalen er også ok, bortset fra tidspunktet. Da vores primære målgruppe er de 6-18 årige, løber vi ind i et problem med at de ikke kan møde frem til kl 16. Dette grundet skolereform, busforbindelser og at forældrene simpelthen ikke kan nå hjem og køre dem. Vi har både elever fra Slangerup, Skibby og Jægerspris. Hvis vi kunne rykke tiden en time frem, således at vi har hallen fra kl. 17 ville det virkelig hjælpe os. Fredag i pigesalen har vist sig at være en knapt så god dag. Mange af børnene er fra delefamilier og det skaber desværre store konflikter blandt forældrene. Vi oplever derfor meget ringe fremmøde denne ugedag. Onsdagen kan vi ikke bruge. Om Marbækhallen: Tiden ser fin ud. På forhånd tak. Brian Ustrup, Formand. Femhøj I.F. Badminton afdeling (Jægerspris Hallen) Hejsa Jeg er lige blevet kontaktet af Femhøj I.F. s badminton afd. De havde glemt at ansøge om deres faste torsdags tid kl. 19:30-20:30 i Jægerspris Hallen. Hallen er ledig i dette tidsrum så det skulle ikke give nogle problemer. Ronni Ørnfeld Faglig Idrætskoordinator - Vest Frederikssund Kommunes Idrætsanlæg Hovedgaden Skibby roern@frederikssund.dk

10 Slangerup Badminton Klub (SIK - Hal 1 og Hal2) Kære folkeoplysningsudvalg. Som bestyrelse for cirka 300 aktive badmintonspillere er vi naturligvis klar til at indgå i en ansvarlig og forandrings-parat fordeling af hal-tider for den kommende sæson 2016/2017. I erkendelsen af at vi udnytter vores nuværende tider tæt på 100% har vores tilgang til den nye fordeling været: 1. Vi respekterer at vi er en del af en overordnet fordeling til alles bedste, OG kan vores nye hal-tider facilitere vores aktivitets-udbud i 2016/2017? 1. Forslag til ændringer der kan optimere udnyttelsen samlet set. 2. Sker hal-fordelingen på et objektivt grundlag? Ad 1) Vi har forståelse for behovet i at håndbolden får sin "egen hal" qua brugen af harpiks og det deraf afledte behov for ekstra rengøring ved dagligt skifte til andre idrætsgrene og/eller skolernes brug af hallerne. Når det så er sagt er vi noget forundrede over at håndbolden tilsyneladende får tildelt cirka 20% ekstra hal-tid i forhold til sæsonen 2015/2016?! Kigger vi på eget aktivitets-niveau, specielt for ungdom, giver de foreslåede ændringer os en seriøs udfordring i overgangen fra 2 hele dage med badminton i begge haller. Kigger vi en sæson baglæns blev vores ungdoms-afdeling kåret til Nordsjællands bedste i DGI-regi. Dette skete primært grundet de mange bredde-aktiviteter som kun var mulige på grund af 2 sammenhængende haller med i alt 11 baner. Derudover har de sammenhængende haller givet os gode muligheder for et fint samspil mellem de forskellige ungdoms-hold og træner-staben. Konkret har det givet en stor sammenhængskraft i ungdoms-afdelingen og gjort det nemmere at rekruttere trænere og hjælpetrænere. Ved et skifte til én hal bliver vi tvunget til at prioritere og skære i aktivitets-niveauet og får en overgangs-udfordring med at bemande holdene med trænere. Som I fornemmer har vores ungdoms-aktiviteter vores fulde fokus, og uden at nævne vores senior- og motionist-aktiviteter i detaljer, er vores grundlæggende holdning til ændringerne at: Vores aktivitets-udbud bliver mindre og det bliver sværere at drive klubben i det daglige. Men det må vi jo, under protest, tage på os hvis ændringerne fastholdes. Ad 2) Grundlæggende må en optimal kapacitets-udnyttelse handle om at idrætsgrenene afvikles der hvor forudsætningerne er bedst. Vi anerkender eksempelvis at klatre-klubben skal benytte en klatre-væg ;-). Derfor er vores daglige sameksistens med klatre-klubben i hal 1 fuldt afklaret og kører fint.

11 Vi har absolut intet i mod bordtennis-klubbens aktiviteter, men her kunne man fordelingsmæssigt kigge på at de spiller i Raasigvang-hallen og som forudsætning derfor får placeret et antal borde i, eller i nærheden af denne hal. Ad 3) Vi er forundrede over at de, i indeværende sæson, foretagne målinger af kapacitetsudnyttelsen IKKE er offentliggjort som en væsentlig del af videns-grundlaget for den ændrede fordeling. Det får fordelingen til at fremstå som at den sker på et, for foreningerne, uoplyst grundlag. Det ville gavne processen og foreningernes forståelse hvis materialet er offentliggjort. Konklusion: På bundlinien er det vores oplevelse at det primært er Slangerup Badmintonklub der skal betale prisen for de foreslåede ændringer. Og det er hverken rimeligt eller ansvarligt. Med ovenstående tanker og argumenter appellerer vi til at I genovervejer hal-fordelingen. Venlig hilsen Bestyrelsen i Slangerup Badmintonklub Slangerup Bordtennis Klub (Hal1 1/3) Til rette vedkommende. Her er Slangerup Bordtennis Klub s små tilrettelser. Vi vil værtsætte, at Vores tid i Slangerup Idræts og Kulturcenter - Hal 1 (1/3) er fra kl. 17:30, idet det er ungdomstræning (3-12 år) som tiden er forbeholdt til. Det er bl.a. forældre som efterspørger dette start tidspunkt. Endvider er den efterfølgende tid, forbeholdt klubbens ugentlige kamp dag, hvor vi stort set altid har problemer med tid nok til afvikling af kampe inden kl. 22:00 / 22:30. Hvis ungdom kunne starte kl. 17:30, kan vi sætte kampe igang kl. 19:00, og dermed ikke få så store problemer med lukketiden kl. 22:00 / 22:30. Skulle der være spørgsmål til remsendte, kan jeg kontaktes på M: På bestyrelsens vegne. Kasserer Jorn Jepsen. Slangerup Budokai Klub (Raasigvang) Hej Martin Ansøgning om tider kommer her. Slangerup Budokai ansøger om tider i Slangerup Idræts og kulturcenter Rassigvang 1+ 2 for sæson 2016 / 2017 Mandage Torsdage Vores sæson slutter torsdag d. 02 juni 2016 og starter efter ferien d. 05. september 2016 Venlig hilsen Kenn Andersen

12 Slangerup Budokai Slangerup Svømmeklub (Slangerup Svømmehal) Hej Martin. Hermed efter aftale: Mandag har vi et fint samarbejde med dykker/ungdomsskolen og vi vil meget gerne bibeholde vores motionsbane kl til gerne kl til hvis muligt. Ølstykke svømmehal lukker jo og jeg har et inderligt ønske om torsdag morgen på lige for med tirsdag morgen for vores konkurrenceafdeling A6. Vi står nu med manglende vandtid og det vil være en kæmpe hjælp til svømmerne hvis i kunne tilbyde dem vand der. Vi har været usikre på hvad det endte med, men er nu sikre på der er lukket og derfor denne forespørgsel. Glæder mig til at høre fra dig igen. Med Svømmehilsner Laila Holmskov Svømmeleder Slangerup Svømmeklub Ønsker tirsdag morgen fra kl Dialog med Ungdomsskolens dykkerhold Fra: Ulrich Mehr <umehr@frederikssund.dk> Dato: 8. februar 2016 kl CET Til: Kaare R Jakobsen <kjako@frederikssund.dk>, Carsten Rasmussen <caras@frederikssund.dk> Emne: Haltid i Slangerup svømmehal, Ungdomsskolen Hej Kaare Jeg hører fra en af medarbejderne i Slangerup Svømmehal, at der er fokus på fordeling af haltider pt. Samt en afklaring af ønsker vedr. etablering af det nye halanlæg. Herunder svømmehal Ungdomsskolens dykkerhold deler Slangerup Svømmehal hver mandag kl med en af klubberne. Det vil vi gerne fortsætte med.! Og i fremtiden ville det være dejligt med et bassin i kommunen som er dybere end to meter, gerne 4 meter Skal el. kan vi gøre noget for at få sikkert vores behov i fremtiden? Fortsat god dag! Ulrich Mehr Pædagogisk Leder Trekløverskolen Afd. Marienlyst Odinsvej 4, 3600 Frederikssund / umehr@frederikssund.dk

Kommentarer til Høringssvar for Lokalefordeling 2016/2017

Kommentarer til Høringssvar for Lokalefordeling 2016/2017 Dato 8. marts 2016 Kommentarer til Høringssvar for Lokalefordeling 2016/2017 KULTUR OG FRITID Generelle kommentarer Hvis foreningen viser sig ikke at kunne gøre brug af den tildelte tid skal den aflyses

Læs mere

Lokalefordelingsregler. Kriterier og proces for fordelingen af lokaler

Lokalefordelingsregler. Kriterier og proces for fordelingen af lokaler Lokalefordelingsregler Kriterier og proces for fordelingen af lokaler Indholdsfortegnelse Forord...3 Kompetence...3 Fordelingsproces...3 Fordelingsprincipper...5 Regler for tildeling af idrætsfaciliteter...5

Læs mere

Lokalefordeling 2017/2018 Høringssvar

Lokalefordeling 2017/2018 Høringssvar Lokalefordeling 2017/2018 Høringssvar Det ser ud som om der er sket en fejl i bookingen. Dette kan tilrettes når sæsonbooking er godkendt af Folkeoplysningsudvalget. Hej Martin Jeg glemte at oplyse, at

Læs mere

Lokalefordelingsregler. Kriterier og proces for fordelingen af lokaler

Lokalefordelingsregler. Kriterier og proces for fordelingen af lokaler Lokalefordelingsregler Kriterier og proces for fordelingen af lokaler Indholdsfortegnelse Forord...3 Kompetence...3 Fordelingsproces...3 Fordelingsprincipper...5 Regler for fordeling af idrætsfaciliteter...5

Læs mere

KRITERIER FOR TILDELING AF TIMER I KOMMUNALE OG SELVEJENDE IDRÆTSHALLER OG SALE I SKANDERBORG KOMMUNE

KRITERIER FOR TILDELING AF TIMER I KOMMUNALE OG SELVEJENDE IDRÆTSHALLER OG SALE I SKANDERBORG KOMMUNE KRITERIER FOR TILDELING AF TIMER I KOMMUNALE OG SELVEJENDE IDRÆTSHALLER OG SALE I SKANDERBORG KOMMUNE Vedtaget af Folkeoplysningsudvalget 27.marts 2008 Kriterier i forbindelse med fordeling af timer i

Læs mere

Notat om godkendelse af sæsonfordelingen

Notat om godkendelse af sæsonfordelingen Notat om godkendelse af sæsonfordelingen 2015-2016 Herunder oplistes de særlige sager, som Kulturområdet blev opmærksomme på i forbindelse med behandlingen af ansøgningerne til lån af lokaler i sæson 2015-2016,

Læs mere

NOTAT. Kriterier ved tildeling af timer i Solrød Kommunes idrætshaller og sale

NOTAT. Kriterier ved tildeling af timer i Solrød Kommunes idrætshaller og sale SOLRØD KOMMUNE Fritid & Kultur NOTAT Emne: Til: Kriterier ved tildeling af timer i Solrød Kommunes idrætshaller og sale Foreningerne Dato: 11. december 2014 Sagsbeh.: Fritid & Kultur Journalnr.: I dette

Læs mere

Bilag 1. Anvisning af lokaler og udendørsanlæg på Idrætsområdet. Supplerende fordelingsprincipper

Bilag 1. Anvisning af lokaler og udendørsanlæg på Idrætsområdet. Supplerende fordelingsprincipper Bilag 1. Anvisning af lokaler og udendørsanlæg på Idrætsområdet Supplerende fordelingsprincipper I tillæg til fordelingsprincipperne i 3 er der fastsat supplerende fordelingsprincipper for lokaler og udendørsanlæg

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Frederikssund Kommune Torvet Frederikssund. Frederikssund den 26. september Tillæg til indsigelse om erstatningsbaner.

Frederikssund Kommune Torvet Frederikssund. Frederikssund den 26. september Tillæg til indsigelse om erstatningsbaner. Frederikssund Kommune Torvet 2 3600 Frederikssund Frederikssund den 26. september 2016 Tillæg til indsigelse om erstatningsbaner. 1: Bane 9 på Kalvøen. Det er den gamle grusbane, som er fejlkontrueret

Læs mere

Procedure- og tidsplan

Procedure- og tidsplan SOLRØD KOMMUNE IDRÆTSSEKTIONEN/KULTUR OG FRITID NOTAT Emne: Til: Procedure- og tidsplan for fordeling af lokaler og udendørsanlæg i Solrød Kommune Foreningerne i Solrød Kommune Dato: 11. december 2014

Læs mere

NOTAT. Kriterier ved tildeling af timer i Solrød Kommunes idrætshaller og sale

NOTAT. Kriterier ved tildeling af timer i Solrød Kommunes idrætshaller og sale SOLRØD KOMMUNE Fritid & Kultur NOTAT Emne: Til: Kriterier ved tildeling af timer i Solrød Kommunes idrætshaller og sale Foreningerne Dato: 9.december 2009 Sagsbeh.: Fritid & Kultur Journalnr.: Notatet

Læs mere

Generalforsamling d. 19/2 2019

Generalforsamling d. 19/2 2019 Generalforsamling d. 19/2 2019 Punkt. 1 Valg af dirigent Hans Tranbjerg vælges som generalforsamlingens dirigent. Forsamlingen er lovligt indvarslet Punkt 2. Beretning fra hovedbestyrelsen og afdelingerne

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Det er igen tid til at gøre status i forhold til Børne- og Ungeudvalgets arbejde her i kredsen. Det har på mange måder været et godt år med forandringer, succes, glade spillere og trænere som hoved indtryk.

Læs mere

HALUDVALGET. Fordeling 2013-2014

HALUDVALGET. Fordeling 2013-2014 FORENING Haller Små Sale Andre sale via Fritidsafdelingen SUM UNG UNG SEN Andre baner/bemærkinger GS SUM Sidste Medlemmer 31.1.01 haller eller via egne lejeaftaler inde tid % tid ude år SUM u. 19 år u.

Læs mere

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. Else Gehrke valgt 2. Valg af protokolfører. Lars Damkjær valgt 3. Beretning om foreningens virke ved

Læs mere

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i Faxe Ladeplads Idrætsforening 2018 2019 Velkommen til Faxe Ladeplads Idrætsforening 2017 var 90-års-jubilæumsår for Faxe Ladeplads Idrætsforening. Foreningen

Læs mere

PRINCIPPER FOR UDLÅN AF KOMMUNALE LOKALER OG FACILITETER TIL IDRÆT OG BEVÆGELSE

PRINCIPPER FOR UDLÅN AF KOMMUNALE LOKALER OG FACILITETER TIL IDRÆT OG BEVÆGELSE PRINCIPPER FOR UDLÅN AF KOMMUNALE LOKALER OG FACILITETER TIL IDRÆT OG BEVÆGELSE Lyngby-Taarbæk Kommune udlåner idræts- og bevægelseslokaler/-faciliteter til folkeoplysende foreninger efter nedenstående

Læs mere

Beskriv de faciliteter jeres forening mangler og ønsker:

Beskriv de faciliteter jeres forening mangler og ønsker: Forening: nasl-i Beskriv de faciliteter jeres forening mangler og ønsker: 1. Mere og bedre plads til vores redskaber! Den billige løsning kunne være en container uden foran hallen eller et system, hvor

Læs mere

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD Besøg os på: www.saif.dk FAKTA OM SANKT ANNÆ IDRÆTSFORENING Idrætsforening blev stiftet i 1973. I idrætsforeningens første år var det et

Læs mere

Forslag til revidering af Procedure for fordeling af tider til kunstgræsbaner i Ballerup Kommune

Forslag til revidering af Procedure for fordeling af tider til kunstgræsbaner i Ballerup Kommune Forslag til revidering af Procedure for fordeling af tider til kunstgræsbaner i Ballerup Kommune Ballerup 29. maj 2019 Nuværende tekst Halfordelingsudvalget Fordeling af lokaler og kunstgræsbaner henhører

Læs mere

HØRING OM LOKALEFORDELING SÆSON 2017/2018. Den påklagede tid der er tale om er:

HØRING OM LOKALEFORDELING SÆSON 2017/2018. Den påklagede tid der er tale om er: Hårlev BK flemming@haarlevbk.dk 15. SEPTEMBER 2017 JOURNALNUMMER 82.16.01-K02-1-17 HØRING OM LOKALEFORDELING SÆSON 2017/2018 Til Folkeoplysningsudvalgets møde den 22. juni 2017, påbegyndte Folkeoplysningsudvalget

Læs mere

Forslag Procedure for fordeling af haltid inkl. (Ballerup Super Arena), kondi- og barfodsrum, og gymnastik- og svømmesale.

Forslag Procedure for fordeling af haltid inkl. (Ballerup Super Arena), kondi- og barfodsrum, og gymnastik- og svømmesale. Forslag Procedure for fordeling af haltid inkl. (Ballerup Super Arena), kondi- og barfodsrum, og gymnastik- og svømmesale. Halfordelingsudvalg Fordeling af lokaler henhører under Kultur- og Fritidsudvalget,

Læs mere

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2015 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2015 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 12/5-23/6 Jesper D. Larsen 11/8-25/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-19.00 12/5-23/6 Jesper

Læs mere

Tennissommerskole i Odder Tennisklub

Tennissommerskole i Odder Tennisklub Tidspunkt Februar/marts Tilmelding til DTF Aktion og kommentarer Mail fra DTF om tennissommerskole. Klubben skal tilmelde sig en tennisskolepakke inden en bestemt dato (medio april). Gør opmærksom på ved

Læs mere

Hårslev Gymnastikforening

Hårslev Gymnastikforening Hårslev Gymnastikforening Byder velkommen til en ny sæson 2017 / 2018 Sæsonprogram Hårslev Gymnastikforening. Nye og gamle ledere byder velkommen til en ny sæson. Mød op første gang, eller ring til en

Læs mere

Attachments: Fordele ved nye lokaler for karate.docx, Til Kommunen bokseklub.docx

Attachments: Fordele ved nye lokaler for karate.docx, Til Kommunen bokseklub.docx From: Frank Peter Reeckmann Sent: 26 Aug 2016 09:28:05 +0200 To: Lone Klinge Christensen Cc: Pia Foldager Subject: VS: Karate og Boksning Attachments: Fordele ved nye lokaler for karate.docx, Til Kommunen

Læs mere

AIA-TRANBJERG BADMINTON VELKOMSTBREV SÆSONEN 2010/2011

AIA-TRANBJERG BADMINTON VELKOMSTBREV SÆSONEN 2010/2011 AIA-TRANBJERG BADMINTON VELKOMSTBREV SÆSONEN 2010/2011 Generel information Så starter badmintonsæsonen igen, og vi glæder os til at se gamle og nye spillere - til en god og hyggelig sæson i AIA-TRANBJERG

Læs mere

NOTAT. Sæsonfordeling 2018/2019 Høringssvar

NOTAT. Sæsonfordeling 2018/2019 Høringssvar NOTAT Sæsonfordeling 2018/2019 Høringssvar Foreningshuse Ældresagen Skibby Kommentar Deres manglende bookinger er tilrettet så deres ønsker passer med udkastet til sæsonfordelingen. Hej Martin og Lene

Læs mere

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet.

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet. Brande Badminton Club August 2010 - Nummer 1-28. årgang FORÆLDREbadminton Som noget nyt tilbyder BBC ungdom i år, at ungdomsspillerne kan tage deres forældre med ned og spille ganske gratis. Her er der

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

NOTAT. Lokalefordeling Høringssvar og endelige udkast efter dialogmøder

NOTAT. Lokalefordeling Høringssvar og endelige udkast efter dialogmøder NOTAT Lokalefordeling 2019-2020 Høringssvar og endelige udkast efter dialogmøder Indhold General kommentarer...2 Frederikssund...4 Haller...4 Høringssvar til fordeling af haller...9 Sale...12 Høringssvar

Læs mere

Oplæg til udvikling. Åben skole. Af: Faaborg Badminton's formand Jørn Lorenzen

Oplæg til udvikling. Åben skole. Af: Faaborg Badminton's formand Jørn Lorenzen Oplæg til udvikling Åben skole Af: Faaborg Badminton's formand Jørn Lorenzen 2 Den nye skolelov Loven påbyder skolen at samarbejde med de frivillige idrætsorganisati-oner. I den forbindelse er der placeret

Læs mere

Set fra vejen. Tilbygning med køkken og toilet ses til venstre (med lav tagheldning).

Set fra vejen. Tilbygning med køkken og toilet ses til venstre (med lav tagheldning). Set fra vejen. Tilbygning med køkken og toilet ses til venstre (med lav tagheldning). Billede af tilbygning med køkken og toilet set fra haven Billede af tilbygning med scene Billede af scene Billeder

Læs mere

Anvisning af baner og lokaler i Gladsaxe

Anvisning af baner og lokaler i Gladsaxe Anvisning af baner og lokaler i Gladsaxe Retningslinjer pr. 15.12.2018 Generelt De kommunale lokaler og baner i stilles gratis til rådighed for de hjemmehørende foreninger. Det vil sige lokaler / baner

Læs mere

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag:

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag: Tale ved Standerhejsningen den 2. maj 2015. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde jer alle velkommen her i dag på en meget flot forårsdag, hvor træerne står lysegrønne og banerne står klar til brug.

Læs mere

Aktiv i svømmeklubber, både som udøver og træner Cand. Scient. Idræt Projektleder på diverse Idrætsundersøgelser, Center for Ungdomsstudier

Aktiv i svømmeklubber, både som udøver og træner Cand. Scient. Idræt Projektleder på diverse Idrætsundersøgelser, Center for Ungdomsstudier Aktiv i svømmeklubber, både som udøver og træner Cand. Scient. Idræt Projektleder på diverse Idrætsundersøgelser, Center for Ungdomsstudier Udviklingskonsulent, Dansk Svømmeunion 180000 170639 178047 160000

Læs mere

HØRING OM LOKALEFORDELING SÆSON 2017/2018. Den påklagede tid der er tale om er: Resultatet af haloptælling ser ud som følger:

HØRING OM LOKALEFORDELING SÆSON 2017/2018. Den påklagede tid der er tale om er: Resultatet af haloptælling ser ud som følger: Hårlev BK flemming@haarlevbk.dk JOURNALNUMMER 82.16.01-K02-1-17 HØRING OM LOKALEFORDELING SÆSON 2017/2018 Til Folkeoplysningsudvalgets møde den 22. juni 2017, påbegyndte Folkeoplysningsudvalget behandling

Læs mere

Lån af lokaler i Sorø Kommune. Fordelingsregler for anvendelse af Sorø Kommunes idrætsfaciliteter

Lån af lokaler i Sorø Kommune. Fordelingsregler for anvendelse af Sorø Kommunes idrætsfaciliteter Lån af lokaler i Sorø Kommune Fordelingsregler for anvendelse af Sorø Kommunes idrætsfaciliteter FORM ÅL Fordelingsreglerne for Sorø Kommunes Idrætsfaciliteter skal sikre en gennemskuelig fordelingsproces

Læs mere

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Indledningsvis bemærkes det, at denne beretning ikke behandles som et selvstændigt emne på aktivitetsmødets dagsorden. Spørgsmål, kommentarer og uddybninger til

Læs mere

Klubblad Januar Juli 2015

Klubblad Januar Juli 2015 Klubblad Januar Juli 2015 Åbningstider i klubben Mandag: 14.00-18.00 (21.00 for 6.-8. klasse) Tirsdag: 14.00-18.00 (21.00 for 6.-8. klasse) Onsdag: 13.00-18.00 Torsdag: 13.00-18.00 Fredag: 13.00-17.00

Læs mere

ROLFSTED IDRÆTSFORENING

ROLFSTED IDRÆTSFORENING ROLFSTED IDRÆTSFORENING PROGRAM FOR EFTERÅR OG VINTER 2015/2016 Efter sommerferien slår Rolfsted IF atter dørene op for en efterårs- og vintersæson, som byder på mange muligheder for sved på panden, fysiske

Læs mere

KRITERIER FOR TILDELING AF TIMER I SKANDERBORG KOMMUNE. KOMMUNALE OG SELVEJENDE IDRÆTSHALLER/SALE herunder svømmehaller/svømmesale

KRITERIER FOR TILDELING AF TIMER I SKANDERBORG KOMMUNE. KOMMUNALE OG SELVEJENDE IDRÆTSHALLER/SALE herunder svømmehaller/svømmesale KRITERIER FOR TILDELING AF TIMER I SKANDERBORG KOMMUNE KOMMUNALE OG SELVEJENDE IDRÆTSHALLER/SALE herunder svømmehaller/svømmesale 1 Fordeling af timer i idrætshaller/sale og svømmehaller/svømmesale Udgangspunktet

Læs mere

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004 Vedr. Referat af bestyrelsesmødet den 12. august Fraværende: Gitte 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt. 22. august 13 2. Orientering ved formanden. Kim Tønder (KT) fortalte, at de 4 fodboldklubber var

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

PEDERSKER IF. Bane indvielsen lørdag d. 16. maj 2015

PEDERSKER IF. Bane indvielsen lørdag d. 16. maj 2015 PEDERSKER IF Bane indvielsen lørdag d. 16. maj 2015 24 1 Bestyrelsesmedlemmer / kontaktpersoner: Formand:??????? Næstformand????? Kasserer: : Preben Christoffersen, Strandvejen 10 Tlf. nr. 56978005 Sekretær:

Læs mere

Anvisning af baner og lokaler i Gladsaxe

Anvisning af baner og lokaler i Gladsaxe Anvisning af baner og lokaler i Gladsaxe Retningslinjer pr. 15.6.2017 Generelt De kommunale lokaler og baner i Gladsaxe Kommune stilles gratis til rådighed for de hjemmehørende foreninger. Det vil sige

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club.

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. Bestyrelsesmøde Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. På mødet deltog fra bestyrelsen Morten Munch, Thomas Kledal, Susan Christensen og Julie Schramm Rasmussen og

Læs mere

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag.

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Bestyrelsens beretning 2015 ENDELIG VERSION 30.12.2015 Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Den valgte bestyrelse

Læs mere

Oversigt over ændringer i forbindelse med fordeling af træningstider i haller og sale for sæson 2018/19 og 2019/20 samt mødelokaler for 2018/19

Oversigt over ændringer i forbindelse med fordeling af træningstider i haller og sale for sæson 2018/19 og 2019/20 samt mødelokaler for 2018/19 AOF Oversigt over ændringer i forbindelse med fordeling af træningstider i haller og sale for sæson 2018/19 og 2019/20 samt mødelokaler for 2018/19 Glostrup, den 23. marts 2018 /JSV Tr.sal/GIP Mandage

Læs mere

Anvisning af baner og lokaler i Gladsaxe

Anvisning af baner og lokaler i Gladsaxe Anvisning af baner og lokaler i Gladsaxe Retningslinjer pr. 1.9.2016 Generelt De kommunale lokaler og baner i stilles gratis til rådighed for de hjemmehørende foreninger. Det vil sige lokaler / baner på

Læs mere

Retningslinjer for anvisning af timer i kommunalt ejede eller støttede lokaler

Retningslinjer for anvisning af timer i kommunalt ejede eller støttede lokaler Vedtaget af Skanderborg Kommune 23. februar 2017 Retningslinjerne træder i kraft den 1. marts 2017 Retningslinjer for anvisning af timer i kommunalt ejede eller støttede lokaler Anvisning af kommunalt

Læs mere

Mini-OL2013 i børnehaven Mini-OL - Vigtige datoer Nyt tiltag Kalender, kontakt mm

Mini-OL2013 i børnehaven Mini-OL - Vigtige datoer Nyt tiltag Kalender, kontakt mm Nyhedsbrev uge 29-2013 Side 1 Side 2 Mini-OL2013 i børnehaven Diverse INFO Side 3 Børnehaven Mini-OL - Vigtige datoer Nyt tiltag Side 8 Kalender, kontakt mm Mini-OL i vores børnehave... blev afviklet i

Læs mere

Referat. Vedrørende: Fordelingsmøde. Dato: 4. september Mødelokalet, Hvidovre Stadion

Referat. Vedrørende: Fordelingsmøde. Dato: 4. september Mødelokalet, Hvidovre Stadion Vedrørende: Fordelingsmøde Dato: 4. september 2018 Referat Sted: Deltagere: Afbud: Kopi til: Mødelokalet, Hvidovre Stadion AIF NFA Monarchs Rosenhøj Boldklub FC Hvidovre BK Friheden SBV09 Vikingarna IF

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder

Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder DANSK ARBEJDER IDRÆTSFORBUND IFs Idræt for sindet - siden 1996 Få alle med Mange mennesker med psykiske vanskeligheder dyrker efterhånden idræt

Læs mere

NÅR BØRN OG UNGE FRAVÆLGER GYMNASTIK OG SVØMNING

NÅR BØRN OG UNGE FRAVÆLGER GYMNASTIK OG SVØMNING NÅR BØRN OG UNGE FRAVÆLGER GYMNASTIK OG SVØMNING - Forundersøgelse til projektet Vi bevæger de unge Kick-off møde den 14. juni 2014 v/ Mette Skat Nielsen LIDT OM METODE Hvad gjorde vi og med hvem? Kvantitative

Læs mere

Regler for tildeling af lokaler i Århus Kommune 2007-2008. Århus Kommune

Regler for tildeling af lokaler i Århus Kommune 2007-2008. Århus Kommune Regler for tildeling af lokaler i Århus Kommune Århus Kommune Sport & Fritid Kultur og Borgerservice 2007-2008 Lokaletildelingen gennemføres på baggrund af Folkeoplysningslovens 21 og 22 samt bekendtgørelsens

Læs mere

Skolen har i den sidste tid været præget af eksamen, samt en masse GLO børn, der efterhånden er blevet helt vant til at gå i skole.

Skolen har i den sidste tid været præget af eksamen, samt en masse GLO børn, der efterhånden er blevet helt vant til at gå i skole. Nyhedsbrev Juni 2019 Vonsild Skole Catolhavegyden 21, 6000 Kolding Tlf.: 79 79 79 70 http://vonsild-skole.kolding.dk Til forældrene på Vonsild Skole. Nu har de sidste elever på 9. årgang overstået eksamen

Læs mere

Jeg vedhæfter nyt skema, hvor de nye aktiviteter siden sidst er markeret med gult.

Jeg vedhæfter nyt skema, hvor de nye aktiviteter siden sidst er markeret med gult. From: Jacob Rasmussen Sent: Sat, 15 Jun 2019 15:33:01 +0200 To: Dorte Nielsen Subject: Re: Ansøgning om udvidelse af tilskudsramme - Ollerup Gymnastikforening Attachments: Forventet lokaleforbrug 2019-20.xlsx

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012 Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent!

Læs mere

VELKOMMEN TIL HERLEV SVØMNING

VELKOMMEN TIL HERLEV SVØMNING VELKOMMEN TIL HERLEV SVØMNING SÆSON 2018-2019 Vores Teams af trænere og hjælpetrænere glæder sig rigtig meget til at komme i gang med sæsonen. Vi ser frem til rigtig mange gode timer med sjov, læring og

Læs mere

Regler for tildeling af lokaler i Arhus kommune.

Regler for tildeling af lokaler i Arhus kommune. ÅRHUS KOMMUNES FRITIDS- OG KULTURFORVALTNING. VESTERGADE55. POSTBOKS 619. 8100 ÅRHUS C. TELEFON 8940 48 00. TELEFAX 86 19 1722. Den August 1994 Journalnr. 82.16.00.P21/91 Kontaktperson Direkte tlf. Regler

Læs mere

Besked indhold. Afsender Modtager Birgitte J.T.K. Nielsen Dato Tir 15:19

Besked indhold. Afsender Modtager Birgitte J.T.K. Nielsen Dato Tir 15:19 Emne:Re: SV: SV: Re: SV: Fællesmøde med Materielgården mandag den 1. april kl. 19.00 i kantinen på Store Heddinge Rådhus Afsender brangstrup@info.dk Modtager Birgitte J.T.K. Nielsen Dato Tir 15:19 Besked

Læs mere

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre.

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. SFO-NYT sept 2010 Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. Som I sikkert allerede har bemærket er der kommet rigtig mange børn i vores SFO 95 helt præcist fra 0.-4. klasse så vi har været

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsudvalget tirsdag den 17. marts 2009, kl. 17:00 i Udvalgsværelse 2. Åbent møde

Referat. Folkeoplysningsudvalget tirsdag den 17. marts 2009, kl. 17:00 i Udvalgsværelse 2. Åbent møde Refer tirsdag den 17. marts 2009, kl. 17:00 i Udvalgsværelse 2 Åbent møde Tilstede Inger Christensen (A) formand René Almind - næstformand Brian Lund Madsen (A) Marianna Hesselholt (V) Tom Nielsen (A)

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2016 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2016 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 10/5-21/6 9/8-23/8

Læs mere

Hvidovre Gymnastik 8. April 2019: Formandens beretning.

Hvidovre Gymnastik 8. April 2019: Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik 8. April 2019: Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik, generelt: Hvidovre Gymnastik har igen i sæsonen 2018-2019 øget sit medlems tal, vort medlemstal ved indberetning til CFR registrering

Læs mere

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2014 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2014 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 6/5-17/6 Jesper D. Larsen 12/8-26/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-20.00 6/5-17/6 Jesper

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Dagsorden Folkeoplysningsudvalget torsdag den 7. maj 2015. Kl. 18:00 i Borgerstuen i Hvalsø Hallerne

Dagsorden Folkeoplysningsudvalget torsdag den 7. maj 2015. Kl. 18:00 i Borgerstuen i Hvalsø Hallerne Dagsorden torsdag den 7. maj 2015 Kl. 18:00 i Borgerstuen i Hvalsø Hallerne Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Temadrøftelse - Professor Bjarne Ibsen SDU - Indlæg vedrørende

Læs mere

Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014

Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014 Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014 Tilstedeværende: Formand - Pia Arendt Forretningsfører - Jette Schmidt Næstformand - Klaus Pontoppidan Forretningsudvalg - Mette K. Skjold Forretnings- og sponsorudvalg

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2015/2016 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning Landsbydyst til sommerfesten.. 1. gang 3. september 2015 kl. 18.00 kl. 20.00

Læs mere

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter:

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter: Referat fra hovedbestyrelsesmødet den 10. november 2016 Tune, den 14. november 2016/ir Side 1 af 4 Til stede: Formand: Kasserer: Sven Edelmann Dorthe Toftebjerg Næstformand og Fodbold: Pauli Christensen

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

Træningstider Starup Badminton Klub 2018/2019

Træningstider Starup Badminton Klub 2018/2019 Træningstider Starup Badminton Klub 2018/2019 Ugedag Klokken Hvem Hvor Træner Mandag 16.30-17.30 U7, U9 og U11 Starup Hallen Caroline Jakobsen 17.30-19.00 U13, U15 og U17 Starup Hallen Jørgen Thomsen 19.00-21.00

Læs mere

Glemt tøj - Er lagt frem i Fællesrummet. Kig forbi, der er store mængder tøj. Det ligger på scenen i Fællesrummet i hele uge 10

Glemt tøj - Er lagt frem i Fællesrummet. Kig forbi, der er store mængder tøj. Det ligger på scenen i Fællesrummet i hele uge 10 Marts 2013 Kære forældre Påske Der er åbent i SFO her på skolen i de tre dage op til påske d. 25., 26. og 27. marts kl. 6.30-17. Tilmelding ikke nødvendig. Der vil også være børn og voksne fra Højboskolens

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8. Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8. Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8 Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T Ugen der gik: Vi har haft en dejlig uge med almindelig

Læs mere

Retningslinjer for anvisning af timer i kommunalt ejede eller støttede lokaler i Skanderborg Kommune

Retningslinjer for anvisning af timer i kommunalt ejede eller støttede lokaler i Skanderborg Kommune Retningslinjer for anvisning af timer i kommunalt ejede eller støttede lokaler i Skanderborg Kommune Anvisning af kommunalt ejede eller støttede lokaler i Skanderborg Kommune til brug for folkeoplysende

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Regler for tildeling af udendørs kunst- og naturgræsbaner i Rudersdal Kommune. Gældende fra 1. april 2019 version

Regler for tildeling af udendørs kunst- og naturgræsbaner i Rudersdal Kommune. Gældende fra 1. april 2019 version Regler for tildeling af udendørs kunst- og naturgræsbaner i Rudersdal Kommune Gældende fra 1. april 2019 version 08.05.2019 Generelt Nærværende regler er en del af Regler for udlån og benyttelse af Rudersdal

Læs mere

Træningstider Starup Badminton Klub 2017/2018

Træningstider Starup Badminton Klub 2017/2018 Træningstider Starup Badminton Klub 2017/2018 Ugedag Klokken Hvem Hvor Træner Mandag 16.30.17.30 U7, U9 og U11 Starup Hallen Caroline Jakobsen 17.30.19.00 U13, U15 og U17 Starup Hallen Jørgen Thomsen 19.00.21.00

Læs mere

August 2007. VEDBÆK HALLEN Aktiviteter i hallen, som ikke er vist på ugeplanen Klublokale. Dato Ugedag 1 Onsdag 2 Torsdag 3 Fredag 4 Lørdag.

August 2007. VEDBÆK HALLEN Aktiviteter i hallen, som ikke er vist på ugeplanen Klublokale. Dato Ugedag 1 Onsdag 2 Torsdag 3 Fredag 4 Lørdag. OPDATERET 07-02- 1 Onsdag 2 Torsdag 3 Fredag 4 5 6 August 2007 Mandag 7 Tirsdag 8 Onsdag 9 Torsdag 10 Fredag 11 Sommerferie 12 13 Mandag Bordtennis begynder 14 Tirsdag 15 Onsdag 16 Torsdag 17 Fredag 18

Læs mere

Oversigt over tiltag siden 1. august 2015

Oversigt over tiltag siden 1. august 2015 Oversigt over tiltag siden 1. august 2015 Hadsund Hallerne Cirkeltræning i Hadsund ugentlig træning fra start 1. august (Markedsføring) Dette var en eksisterende aktivitet, som aktivitetsmedarbejderen

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2014/2015 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 4. september 2014 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

FSKBH BADMINTON. Gladsaxe Turneringen. Medlem af badminton udvalget i FSKBH. Ansvarlig for Gladsaxe turneringen. Preben L. Christensen.

FSKBH BADMINTON. Gladsaxe Turneringen. Medlem af badminton udvalget i FSKBH. Ansvarlig for Gladsaxe turneringen. Preben L. Christensen. FSKBH BADMINTON Gladsaxe Turneringen 2016 2017 Ansvarlig for Gladsaxe turneringen. Preben L. Christensen Medlem af badminton udvalget i FSKBH. Gærdebred 23 2300 København S Mobil 4060 0583 Mail plc@fskbh.dk

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 4. MARTS 2019

BESTYRELSESMØDE 4. MARTS 2019 1 BESTYRELSESMØDE 4. MARTS 2019 TILSTEDE: Kalle, Flemming, Morten, Anders M., Bo Rasmussen, Tine, Anders K., Tina, Sandra, Bo Røse AFBUD Isa Referent Tine 1. Godkendelse af referat Godkendt fra sidste

Læs mere

Rapport for spørgeskemaundersøgelse foretaget af Center for Kultur og Borgerservice for Kulturudvalget.

Rapport for spørgeskemaundersøgelse foretaget af Center for Kultur og Borgerservice for Kulturudvalget. Rapport for spørgeskemaundersøgelse foretaget af Center for Kultur og Borgerservice for Kulturudvalget. Kultur og Fritid udsendte ultimo august 2017 et spørgeskema pr. e-mail til fodboldklubberne og foreninger

Læs mere

Timefordelingsregler for anvendelse af Sorø Kommunes idrætsfaciliteter:

Timefordelingsregler for anvendelse af Sorø Kommunes idrætsfaciliteter: Timefordelingsregler for anvendelse af Sorø Kommunes idrætsfaciliteter: Formål: Fordelingsreglerne for Sorø kommunes Idrætsfaciliteter skal sikre en gennemskuelig fordelingsproces med klare prioriteringer.

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2019 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2019 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 7/5-18/6 13/8-27/8

Læs mere

Handlingsforløb ved fastlæggelse af 1.semifinalekamp i Aalborg. Del 2

Handlingsforløb ved fastlæggelse af 1.semifinalekamp i Aalborg. Del 2 Handlingsforløb ved fastlæggelse af 1.semifinalekamp i Aalborg. Del 2 Onsdag 19. marts kl 23:28 (aften før Påskeferien) udsender TSG følgende via mail (lidt forkortet) : "Efter at vi tidligere har fulgt

Læs mere

Dato 3. april 2019 CampusU10 Styrelsesvedtægt for CampusU10 Bilag 1:

Dato 3. april 2019 CampusU10 Styrelsesvedtægt for CampusU10 Bilag 1: 1 - Høringssvar til Ny styrelsesvedtægt.docx Dato 3. april 2019 Høringssvar til Ny styrelsesvedtægt. Bestyrelsen har arbejdet med det udsendte materiale og har enkelte bemærkninger. Overordnet set er det

Læs mere

VORDINGBORG BADMINTON KLUB

VORDINGBORG BADMINTON KLUB VORDINGBORG BADMINTON KLUB STRATEGI FOR UNGDOMSAFDELINGEN 2014-2019 1 INDHOLD 1. Sammenfatning... 2 2. Baggrund... 3 3. Målsætning... 3 4. Træningsstrukturen i 5-årsperioden... 3 5. Kontingent... 3 6.

Læs mere

SPIL. Bordtennis. - Verdens hurtigste boldspil. Trænings oversigt 2015 2016. Holme-Olstrup Bordtennis klub

SPIL. Bordtennis. - Verdens hurtigste boldspil. Trænings oversigt 2015 2016. Holme-Olstrup Bordtennis klub SPIL Bordtennis - Verdens hurtigste boldspil Trænings oversigt 2015 2016 Om Holme-Olstrup BTK Årets idrætsklub i Næstved kommune 2014 Vi er en rummelig klub, hvor der er plads til alle der har lyst til

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2018 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2018 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 8/5-19/6 14/8-28/8

Læs mere

Regler for tildeling af udendørs kunst- og naturgræsbaner i Rudersdal Kommune

Regler for tildeling af udendørs kunst- og naturgræsbaner i Rudersdal Kommune Regler for tildeling af udendørs kunst- og naturgræsbaner i Rudersdal Kommune Generelt Nærværende regler er en del af Regler for udlån og benyttelse af Rudersdal Kommunes lokaler og anlæg. Regelsættet

Læs mere

Regler for tildeling af udendørs kunst- og naturgræsbaner i Rudersdal Kommune

Regler for tildeling af udendørs kunst- og naturgræsbaner i Rudersdal Kommune Regler for tildeling af udendørs kunst- og naturgræsbaner i Rudersdal Kommune Regler for tildeling af udendørs kunstog naturgræsbaner i Rudersdal Kommune Generelt...3 Anlæg, baner og tider...3 Sæsontildeling

Læs mere