STIFTSUDVALGET FOR FOLKEKIRKENS MISSION Aalborg Stift

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "STIFTSUDVALGET FOR FOLKEKIRKENS MISSION Aalborg Stift"

Transkript

1 30. august 2016 Referat af F. U. mødet tirsdag 30. august 2016 klokken 9.00 i Løvvangens Kirkecenter, Strubjerg 167, 9400 Nørresundby. Til stede på mødet var: John Kristensen; Villy Sørensen; Inge Ralbjerg; Kirsten Nielsen; Arne Silkjær; Julie Laursen; Ole Valsson; Pia Merete Ploug Kirkegaard og Finn Carpentier. Fraværende efter afbud: Niels Christian Kobbelgaard. Indledning: Mødet blev indledt med morgenkaffe og morgenandagt ved Pia Merete Ploug Kirkegaard, der tog sit udgangspunkt i den kommende søndags prædiketekst Lukas 10,38-42, fortællingen om JESU besøg hos de to søstre Martha og Maria. Indfaldsvinklen var en pudsig oplevelse, som Johannes Møllehave fortæller om et sted, hvor dronningen efter at have overværet Møllehaves gudstjeneste inviterede sig selv på kaffe i præstegården. Møllehave måtte da sende folk i forvejen ad bagdøren for at rydde op i huset. Han fik pludselig travlt. En fin vinkel at gå til Martha og Maria historien på, hvor det jo også handler om travlhed, og rigtigt er det jo - hvad Pia fik sagt på en god måde - at vi almindelige mennesker godt kan blive kede af, at vi ikke bare sådan uden videre kan forsvare Martha. Men Maria fortæller os, at der er andre muligheder i livet, og hun valgte den gode del! Herfra trak Pia en linie til den aktuelle situation i Columbia, hvor krig og konfrontation (travlheden) synes på vej til at erstattes af fred (den gode del). Kampen vil dog fortsætte, men nu bliver det en ordets kamp! Det er dér også vores kamp skal stå - med og for GUDs Ord. Det er her, vi finder den gode del, som vi kan leve på. Ved andagtens slutning sang vi DDS 249 Hvad er det at møde. Der blev bedt Fadervor og lyst fred over de forsamlede. Tak til Pia for fine ord at begynde dagen med.

2 Efter denne fine indledning fulgte selve F. U. mødet med baggrund i den udsendte dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden o Dagsordenen godkendt uden bemærkninger bortset fra en tak fra formanden til undertegnede sekretær for udsendt ny medlemsfortegnelse. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde (10. maj 2016) o Referatet godkendt uden bemærkninger bortset fra rosende omtale af jeres ydmyge sekretærs arbejde, som der hermed kvitteres for. o I henhold til bemærkning på sidste F. U. møde ( ) og notat i referat fra mødets punkt 3 stk 1-3 har John Kristensen lovet at rundsende det manglende referat fra 3-udvalgsmødet den 17. marts 2016 og beklagede, at det ikke allerede var sket. 3. Løbende sager o Det eksisterende fællesråd for de tre Stiftsudvalg: Stiftsudvalget for Folkekirkens Mission, Stiftsudvalget for Folkekirke og Religionsmødet, Det Mellemkirkelige Stiftsudvalg er blevet udvidet med et fjerde udvalg, Stiftsudvalget for Diakoni. Jf. referat fra sidste møde punkt 3 stk 4. o Efter aftale er det Stiftsudvalget for Folkekirkens Mission, der skal indkalde til næste fællesmøde, der forventes at finde sted i Bispegården. o Datoen, der skal aftales nærmere med biskoppen, forventes at blive torsdag 23. marts Alternative datoer er: 21.marts; 28.marts; 30.marts. o Mødet forventes at begynde klokken o Dagsorden og aftenens emne vil fremkomme senere. o Som klargjort på sidste F.U. møde (punkt 3 stk 13-15) skal vi i Stiftsudvalget prøve at finde et nyt missionsprojekt at arbejde med. Der udspandt sig i den sammenhæng en spændende diskussion om mulighederne. o Julie Laursen havde i den forbindelse indhentet forskelligt materiale fra forskellige missionsselskaber, som hun gennemgik og fortalte om, mens andre bidrog til samtalen ud fra deres umiddelbare viden og interesse. o Der skulle ikke på mødet her træffes nogen endelig beslutning, men der var enighed om, at vi bør prøve at køre med flere projekter sideløbende, i første omgang to - hvis ellers de økonomiske rammer er i orden.

3 o Africa in Touch fik i den forbindelse megen omtale og vil måske være en oplagt kandidat at yde støtte til - ikke mindst med baggrund i deres volontørarbejde. o Det andet projekt kunne være, at vi fortsætter med projektet teologisk førstehjælp, selvom Mette og Alex Bjergbæk Klausen nu er kommet hjem. o Det er meningen, at udvalgsmedlemmerne hver for sig i den kommende tid skal overveje, hvad der vil være bedst, hvorefter drøftelserne vil fortsætte på næste F.U. møde, hvor beslutning så vil blive truffet. o Kirsten Nielsen gjorde opmærksom på, at vi ikke må glemme, at det er vigtigt, at valget falder på et projekt, der kan yde noget brugbart tilbage til i arbejdet på at udbrede og fastholde kendskab til og engagement i Mission. o John Kristensen refererede kort fra Missionskonferencen på Galleri Emmaus i Haslev juni 2016, hvor 25 af verdens førende forskere indenfor missional kirke var samlet. John gjorde det klart, at den slags konferencer ikke er stedet, hvor de vigtige beslutninger tages, men stedet hvor mennesker mødes, og i den sammenhæng havde konferencen været en succes. Spændende at være sammen og udveksle ord - og måske også for os danskere at blive klar over, at den danske folkekirkemodel er svær at forstå for dem, der hører hjemme et andet sted. o John Kristensen viderebragte en henvendelse/indbydelse fra NELA (Nordeuropæisk Luther Akademi) til et symposium, der afholdes i dagene 30. oktober 2. november 2016 på Betesda i København. o Der var kommet takkeskrivelse fra Grethe Hedemann Sørensens mand, John, med tak for deltagelse og opmærksomhed ved Grethes død og begravelse. 4. Volontører o Arne Silkjær fortalte om sommerprojektet cool teens, der blev afviklet i dagene 1.-5.august. Der havde været et flot projekt, men ikke med helt så mange deltagere som ønsket. Fire børn på omkring 12 år havde været med, men de havde haft en flot uge med oplevelser, der givet har vakt interesse i dem for mission og et måske kommende volontørarbejde.

4 5. Regnskab o John Kristensen kunne til alles glæde oplyse, at det ikke ser helt så galt ud med økonomien, som han gav udtryk for på sidste møde, jf. referatets punkt 5 stk 2. Der er p.t. brugt cirka kr af de bevilgede o Til budget 2017 søges om en bevilling på kr, idet der skal tages højde for ekstra udgifter i forbindelse med reformationsjubilæet og besøg fra Madagaskar. o Villy Sørensen oplyste, at hans kassebeholdning aktuelt er på ,46 kr. Der er sendt penge til vort missionsprojekt teologisk førstehjælp. Beløbet er på ,00 kr. 6. Det kommende årsmøde - herunder valg til Stiftsudvalget og F. U. o Næste årsmøde afholdes søndag 9. oktober 2016 i Sankt Catharinæ sogn, Hjørring. John Kristensen har lavet aftale med provst Thomas Reinholdt Rasmussen. o Årsmødet knyttes sammen med stedets normale søndagsgudstjeneste klokken 10.30, hvor provst Thomas Reinholdt Rasmussen prædiker. o Programmet for årsmødet ser i øvrigt sådan ud: Efter gudstjenesten samles vi i den lokale sognegård, hvor der bydes på kirkefrokost. Under frokosten fortæller Mette og Alex Bjergbæk Klausen om projektet teologisk førstehjælp, som Stiftsudvalget har ydet økonomisk støtte til i de seneste tre år. Derpå bliver der et indlæg ved freelancejournalist Anna Klitgaard, der vil fortælle om sit engagement og sine oplevelser, da flygtningene strømmede gennem Europa. o Det forventes, at årsmødet slutter klokken o Indbydelse til Årsmødet vedlagt. 7. Folkekirkens asylsamarbejde o John Kristensen meddelte, at han på baggrund af ændret ansættelsesforhold og arbejdsområde - der bl.a. omfatter 25% som asylpræst med ansvar for dåbsoplæring - og en dermed sammenhængende øget arbejdsbyrde og interessesammenstød, ønsker at træde tilbage som formand for Stiftsudvalget og F.U. i forbindelse med det kommende Årsmøde. Han gav dog samtidig udtryk for interesse i at fortsætte som menigt medlem af udvalget.

5 8. Ansøgninger o John Kristensen har haft kontakt til biskoppen vedrørende den ansøgning fra Danske kirkers Råd om både formel/moralsk og økonomisk støtte til udgivelse af økumenisk materiale til brug for kirkens arbejde, som blev drøftet på sidste møde, jf. referatets punkt 8. o Biskoppen har oplyst, at der igennem Det Mellemkirkelige Stiftsudvalg er bevilget kr til formålet. o Der forelå oplysning om, at det omhandlede materiale under alle omstændigheder vil blive udgivet. o Stiftsudvalget for Folkekirkens Mission besluttede under de givne omstændigheder ikke at yde støtte til projektet. 9. Provstikomiteer / kommunikation o Punktet bortfalder og vil efter det aftalte ikke blive fulgt op medmindre afgørende nyt fremkommer. 10. Nyt fra samarbejdspartnere o John Kristensen refererede kort fra møde i Folkekirkens Mission, der blev afholdt 19. august på Diakonhøjskolen i Århus. o Finn nævnte, at Mission Afrika holder Årsmøde den 10. september på Diakonhøjskolen i Århus. o Tværkulturelt Center holder efterårskonference / multietnisk inspirationskonference november i Århus. o Tværkulturel sommerlejr, som vi har støttet med kr (jf. referat fra mødet punkt 9 stk 2), har været en stor succes. Der blev takket for støttet af både Ole Valsson og Kirsten Nielsen. o Mette og Claus Schwartz Andersen, der arbejder for SAT 7, er hjemme i uge 17 og 18 i 2017, hvor det vil være muligt at engagere dem til at fortælle om deres arbejde. Mette er journalistuddannet og har haft sit eget kommunikationsbureau i årene Claus har frem til udsendelsen den 1. september 2014 arbejdet som medlemskonsulent i Kristelig Arbejdsgiverforening og har desuden en årelang erfaring som sælger i tøjbranchen.

6 o Pia Merete Ploug Kirkegaard nævnte et kursus i Margrethekirken den 7. november. Kurset, der foregår under overskriften børnefrø er tænkt som en inspiration til, hvordan man underviser børn i kristendom. o Endvidere omtalte Pia det arbejde, der foregår ud fra KIS, jf. referat fra sidste møde punkt 3 stk 8ff. Navnlig lagde Pia vægt på tanken om en venskabskontakt, som man, hvis man er interesseret, kan kontakte Pia om. Se i øvrigt mere på o Ole Valsson fortalte om de flygtninge fra Eritrea, der er i Hirtshals, og som bruger kirken i Hirtshals til at holde ugentlige gudstjenester i. o John medbragte en invitation til alle interesserede til en rådslagning om at skabe trygge rammer for mødet mellem asylansøgere/migranter og Folkekirken udover det rent gudstjenestelige. Mødet holdes i Tranum præstegård onsdag 14. september 2016 klokken Eventuelt - herunder næste møde o Næste møde holdes torsdag 27. oktober 2016 klokken 9.00 i Løvvangens Kirkecenter, Strubjerg 167, Nr. Sundby o Indleder på mødet er Arne Silkjær. Således nogenlunde opfattet af mig Venlig hilsen Finn Carpentier

STIFTSUDVALGET FOR FOLKEKIRKENS MISSION Aalborg Stift

STIFTSUDVALGET FOR FOLKEKIRKENS MISSION Aalborg Stift 27. maj 2015 Referat af F.U. mødet tirsdag 26. maj 2015 i Løvvangens Kirkecenter, Strubjerg 167, Nr. Sundby. Til stede på mødet var: John Kristensen; Villy Sørensen; Kirsten Nielsen; Grethe Hedemann Sørensen;

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 22. maj 2013 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Der forelå afbud fra: Torben Larsen Anders Gadegaard For mødet

Læs mere

Referat af Stiftsrådets 13. ordinære møde den 25. oktober 2012 i Aalborg Bispegård

Referat af Stiftsrådets 13. ordinære møde den 25. oktober 2012 i Aalborg Bispegård Dok.nr.: 110751/12 MJOH Referat af Stiftsrådets 13. ordinære møde den 25. oktober 2012 i Aalborg Bispegård Til stede: Ejnar Haugaard Thomsen (Aalborg Vestre provsti), Ole Dørum Jensen (Aalborg Nordre provsti),

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Torsdag den 17. september 2015 kl. 16.30 20.00 i Bispegården, Nørregade 11, 1165 København K. Afbud fra Ole Pagels 1. Godkendelse af dagsorden. Ad. 1. Ingen bemærkninger

Læs mere

Referat af Stiftsrådets 8. ordinære møde den 23. august 2011 i Aalborg Bispegård

Referat af Stiftsrådets 8. ordinære møde den 23. august 2011 i Aalborg Bispegård Dok.nr.: 76404/11 MJOH Referat af Stiftsrådets 8. ordinære møde den 23. august 2011 i Aalborg Bispegård Til stede: Ole Dørum Jensen (Aalborg Nordre provsti), Ejnar Haugaard Thomsen (Aalborg Vestre provsti),

Læs mere

1 Gennemgang og drøftelse af tidligere planlagte vedligeholdelsesopgaver og

1 Gennemgang og drøftelse af tidligere planlagte vedligeholdelsesopgaver og Indkaldelse/ referat Mødeart Mødedato/ tidspkt. Mødested Deltagere Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Dagsorden Tirsdag d. 26.02.13 Kl. 19.30-22.00 Sven Madsen, John Berwick, Martin Ringsmose, Claus Weber,

Læs mere

Referat af Stiftsrådets 10. ordinære møde den 27. februar 2012 i Aalborg Bispegård

Referat af Stiftsrådets 10. ordinære møde den 27. februar 2012 i Aalborg Bispegård Dok.nr.: 23798/12 MJOH Referat af Stiftsrådets 10. ordinære møde den 27. februar 2012 i Aalborg Bispegård Til stede: Ole Dørum Jensen (Aalborg Nordre provsti), Ejnar Haugaard Thomsen (Aalborg Vestre provsti),

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Tirsdag den 30. maj 2017 kl. 16.30 18.00 i Københavns Bispegård, Nørregade 11, 1165 København K med efterfølgende besigtigelse i Ørestaden. Fraværende med afbud:

Læs mere

STIFTSUDVALGET FOR FOLKEKIRKENS MISSION Aalborg Stift

STIFTSUDVALGET FOR FOLKEKIRKENS MISSION Aalborg Stift 18. januar 2016 Referat af F. U. mødet mandag 18. januar 2016 i Emmersbæk kirke, Asger Højlundsvej 1, 9850 Hirtshals. Til stede på mødet var: John Kristensen; Kirsten Nielsen; Niels Christian Kobbelgaard;

Læs mere

Referat af Stiftsrådets 20. ordinære møde den 26. august 2014 i Aalborg Bispegård

Referat af Stiftsrådets 20. ordinære møde den 26. august 2014 i Aalborg Bispegård Dok.nr.: 94590/14 HREJ Referat af Stiftsrådets 20. ordinære møde den 26. august 2014 i Aalborg Bispegård Til stede: Ejnar Haugaard Thomsen (Aalborg Vestre provsti), Ole Dørum Jensen (Aalborg Nordre provsti),

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Torsdag den 15. september 2016 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K Afbud fra: Margrethe Winther-Nielsen Ole Pagels Anders

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Tirsdag den 5. februar 2013 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Afbud fra Susanne Mønsted. For mødet er fastsat følgende

Læs mere

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 9. juni 2016 referat. Mødedato: Torsdag, den 9. juni 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 9. juni 2016 referat. Mødedato: Torsdag, den 9. juni 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 9. juni 2016 referat Protokol Mødedato: Torsdag, den 9. juni 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 Mødelokale: Sognehuset Medlemmer: Erik Steen Nielsen, Finn Illum, Frode Elkjær

Læs mere

Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Referat. Mødeart. Blad nr. 112. Indkaldelse/ referat Mødedato/ Sct. Hans Kirke. Mødested

Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Referat. Mødeart. Blad nr. 112. Indkaldelse/ referat Mødedato/ Sct. Hans Kirke. Mødested Mødeart Indkaldelse/ referat Mødedato/ tidspkt. Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Referat Tirsdag d. 27.05.14 Kl. 19.00-21.45 Sven Madsen, John Berwick, Martin Ringsmose, Claus Weber, Birgitte Skovgaard,

Læs mere

Beslutningsprotokol til 03. møde i Stiftsrådet i Aarhus Stift torsdag, den 30. august 2018 i Aarhus Bispegård

Beslutningsprotokol til 03. møde i Stiftsrådet i Aarhus Stift torsdag, den 30. august 2018 i Aarhus Bispegård Aarhus Stift Dalgas Avenue 46 8000 Aarhus C Den 30. august 2018 Akt.id.: 172429 Sagsbehandler: PEEL/uga 13104 Beslutningsprotokol til 03. møde i Stiftsrådet i Aarhus Stift torsdag, den 30. august 2018

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 17. januar 2012 kl. 19.00 i Sognehuset Til stede: Karen Bjørn Juhl, Børge Juhl, Hans Henrik Christensen (medarb. rep.), Sonia Ellinor Pedersen, Mogens Skjøth,

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde Endeligt referat af møde i Solrød Menighedsråd - ordinært menighedsrådsmøde tirsdag den 03. marts kl.18.00 i Solrød kirke/konfirmandlokalet Lille Gade 10B Husk at medlemmer melder afbud og suppleanter

Læs mere

Kommissorium for Tværkulturelt Udvalg i Kolding Provsti

Kommissorium for Tværkulturelt Udvalg i Kolding Provsti Kommissorium for Tværkulturelt Udvalg i Kolding Provsti Formål: Det er tværkulturelt udvalgs mål at skabe et klart ansættelsesforhold og derved gode arbejdsbetingelser for den tværkulturelle kirke- og

Læs mere

Pedersen. Beslutning og ansvarlig for opfølgning. med henvisning til bilag.

Pedersen. Beslutning og ansvarlig for opfølgning. med henvisning til bilag. Menighedsrådsmøde nr. 330, 09.09.2015 kl. 19.00 Pedersen Indleder: Jesper Henning Deltagere: Sigfred, Jette, Christoffer, Kirsten, Bent, Henrik, Carl, Knud, Poul, Lise, Ingerlise, Christian, Jesper, Henning,

Læs mere

AALBORG STIFT Stiftsrådet Dok.nr /16 MJOH

AALBORG STIFT Stiftsrådet Dok.nr /16 MJOH AALBORG STIFT Stiftsrådet Dok.nr. 60 875/16 MJOH Dato: 19. maj 2016 Referat af Stiftsrådets 27. ordinære møde den 19. maj 2016 i Aalborg Bispegård Til stede: Ejnar Haugaard Thomsen (Aalborg Vestre provsti),

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 19. september 2013 Blad nr. 1

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 19. september 2013 Blad nr. 1 Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til torsdag den 19. september 2013 Spisning kl. 18, mødet begynder kl. 18.30. Afbud bedes meldt til kontoret. Den 19. september 2013 Blad nr. 1 Fraværende med afbud:

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 13. oktober 2011 Blad nr. 1 ENDELIG. Fraværende med afbud:

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 13. oktober 2011 Blad nr. 1 ENDELIG. Fraværende med afbud: ENDELIG. Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde onsdag den 13. oktober 2011 kl.18.00 i Solrød Strandkirke. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. Send venligst afbud til kirkekontoret.

Læs mere

AALBORG STIFT Stiftsrådet Dok.nr /16 MJOH

AALBORG STIFT Stiftsrådet Dok.nr /16 MJOH AALBORG STIFT Stiftsrådet Dok.nr. 12 667/16 MJOH Dato: 27. januar 2016 Referat af 4. økonomimøde i stiftsrådet den 27. januar 2016 i Aalborg Bispegård Til stede: Ejnar Haugaard Thomsen (Aalborg Vestre

Læs mere

Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 16. november 2011 kl. 14.00

Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 16. november 2011 kl. 14.00 Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 16. november 2011 kl. 14.00 Mødedeltagere: Ester Larsen, Erik Vind, Inger Lund, Rasmus Kr. Rasmussen, Inge Dalsgaard, Jens Rønn Sørensen, Henrik Wigh-Poulsen, Eva

Læs mere

Referat af Stiftsrådets 11. ordinære møde den 23. maj 2012 i Aalborg Bispegård

Referat af Stiftsrådets 11. ordinære møde den 23. maj 2012 i Aalborg Bispegård Dok.nr.: 55260/12 MJOH Referat af Stiftsrådets 11. ordinære møde den 23. maj 2012 i Aalborg Bispegård Til stede: Ejnar Haugaard Thomsen (Aalborg Vestre provsti), Elin Klitgaard (Hadsund provsti), Jørgen

Læs mere

AALBORG STIFT Stiftsrådet Dok.nr /16 MJOH

AALBORG STIFT Stiftsrådet Dok.nr /16 MJOH AALBORG STIFT Stiftsrådet Dok.nr. 108 796/16 MJOH Dato: 12. september 2016 Referat af Stiftsrådets 28. ordinære møde den 12. september 2016 i Aalborg Bispegård Til stede: Ejnar Haugaard Thomsen (Aalborg

Læs mere

Referat af Stiftsrådets 18. ordinære møde den 24. februar 2014 i Aalborg Bispegård

Referat af Stiftsrådets 18. ordinære møde den 24. februar 2014 i Aalborg Bispegård Dok.nr.: 25493/14 MJOH Referat af Stiftsrådets 18. ordinære møde den 24. februar 2014 i Aalborg Bispegård Til stede: Ejnar Haugaard Thomsen (Aalborg Vestre provsti), Ole Dørum Jensen (Aalborg Nordre provsti),

Læs mere

Beretning fra mødet i Stiftsrådet for Lolland-Falsters Stift mandag den 12. september 2011

Beretning fra mødet i Stiftsrådet for Lolland-Falsters Stift mandag den 12. september 2011 Beretning fra mødet i Stiftsrådet for Lolland-Falsters Stift mandag den 12. september 2011 Følgende deltog i mødet: Bent Normann Olsen, formand Erik Rasmussen, næstformand Sognepræst Ulla Schou Rasmussen

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Torsdag den 13. marts 2014 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Afbud fra Tom Allan For mødet var fastsat følgende dagsorden:

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Torsdag den 12. november 2015 kl. 16.30-20.00 i Københavns Bispegård, Nørregade 11, 1165 København K. For mødet var fastsat følgende dagsorden: Der forelå afbud

Læs mere

TEMA: Velkommen til ÅRSMØDE Diakonforbundet Filadelfia

TEMA: Velkommen til ÅRSMØDE Diakonforbundet Filadelfia TEMA: Lutter diakoni Velkommen til ÅRSMØDE Diakonforbundet Filadelfia 28.-29. april 2017 Velkommen! 1517-2017 i år er det næsten umuligt at komme udenom reformationsjubilæet. Og det vil vi da heller ikke.

Læs mere

Referat af Stiftsrådets 12. ordinære møde den 20. august 2012 i Aalborg Bispegård

Referat af Stiftsrådets 12. ordinære møde den 20. august 2012 i Aalborg Bispegård Dok.nr.: 85103/12 MJOH Referat af Stiftsrådets 12. ordinære møde den 20. august 2012 i Aalborg Bispegård Til stede: Ejnar Haugaard Thomsen (Aalborg Vestre provsti), Ole Dørum Jensen (Aalborg Nordre provsti),

Læs mere

Referat af 3. ekstraordinære budgetmøde i stiftsrådet den 22. januar 2015 i Aalborg Bispegård

Referat af 3. ekstraordinære budgetmøde i stiftsrådet den 22. januar 2015 i Aalborg Bispegård Dok.nr.: 8871/15 MJOH Referat af 3. ekstraordinære budgetmøde i stiftsrådet den 22. januar 2015 i Aalborg Bispegård Til stede: Ejnar Haugaard Thomsen (Aalborg Vestre provsti), Anne Steenberg (Aalborg Østre

Læs mere

Referat af Stiftsrådsmødet tirsdag den 13. november 2012 kl

Referat af Stiftsrådsmødet tirsdag den 13. november 2012 kl Referat af Stiftsrådsmødet tirsdag den 13. november 2012 kl. 14.00 Mødedeltagere: Ester Larsen, Erik Vind, Inger Lund, Rasmus Kr. Rasmussen, Inge Dalsgaard, Henrik Wigh-Poulsen, Eva Fischer Boel, Grethe

Læs mere

Referat af møde i Undervisningsudvalget den 7. oktober 2010

Referat af møde i Undervisningsudvalget den 7. oktober 2010 Referat af møde i Undervisningsudvalget den 7. oktober 2010 Sted: Landemodesalen, Bispegården i Viborg. Deltagere: Niels-Peter Lund Jacobsen (NPJ), Karsten Vinther (KV), Margrethe Møller (MM), Merete Lindhardt

Læs mere

Beretning - Fyens Stift Menighedsrådsforening for året 2006-07.

Beretning - Fyens Stift Menighedsrådsforening for året 2006-07. Beretning - Fyens Stift Menighedsrådsforening for året 2006-07. Velkommen til Fyens Stifts Menighedsrådsforenings forårsmøde. Det er altid med glæde, at bestyrelsen indkalder til forårsmøde. Vi glæder

Læs mere

AALBORG STIFT Stiftsrådet Dok.nr /15 MJOH

AALBORG STIFT Stiftsrådet Dok.nr /15 MJOH AALBORG STIFT Stiftsrådet Dok.nr. 126 259/15 MJOH Dato: 16. november 2015 Referat af Stiftsrådets 25. ordinære møde den 16. november 2015 i Aalborg Bispegård Til stede: Ejnar Haugaard Thomsen (Aalborg

Læs mere

Dagsorden og referat

Dagsorden og referat Stiftsrådet Dagsorden og referat Dato: 14. marts 2017 Kl. 16.00-17.00: Besøg på stiftsbiblioteket Kl. 17.00-19.30: Stiftsrådsmøde Sted: Roskilde Stiftskontor, Stændertorvet 3 A, 4000 Roskilde Følgende

Læs mere

Forretningsudvalgsmøde for Folkekirkens Hus, i Huset, Skolegade 52, torsdag 11.oktober, kl

Forretningsudvalgsmøde for Folkekirkens Hus, i Huset, Skolegade 52, torsdag 11.oktober, kl Esbjerg den 4.oktober 2018 for Folkekirkens Hus, i Huset, Skolegade 52, torsdag 11.oktober, kl. 15.30-17. Mødet indledes med en sang Dagsorden 1: Godkendelse af referat af 16.aug.2018 og dagsordenen 2:

Læs mere

Dagsorden og referat

Dagsorden og referat Stiftsrådet Dagsorden og referat Dato: Den 21. oktober 2015 Kl.: 17:00 Sted: Roskilde Stiftskontor, Stændertorvet 3 A, 4000 Roskilde Følgende deltog i mødet: Biskop Peter Fischer-Møller, domprovst Jens

Læs mere

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 16-12-2016 Mødetid: 10:00 til 13:00 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Henrik Christian Sørensen Fraværende: Referent: Niels Nielsen Punkt

Læs mere

Referat af Stiftsrådets 19. ordinære møde den 3. juni 2014 i Aalborg Bispegård

Referat af Stiftsrådets 19. ordinære møde den 3. juni 2014 i Aalborg Bispegård Dok.nr.: 67565/14 MJOH Referat af Stiftsrådets 19. ordinære møde den 3. juni 2014 i Aalborg Bispegård Til stede: Ejnar Haugaard Thomsen (Aalborg Vestre provsti), Jens Peter Skjølstrup Madsen (Hjørring

Læs mere

Menighedsrådsmøde torsdag d. 15. august 2013 kl. 19.00 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård

Menighedsrådsmøde torsdag d. 15. august 2013 kl. 19.00 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård 239 Menighedsrådsmøde torsdag d. 15. august 2013 kl. 19.00 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård Fraværende med afbud: Simon Buchwald Jensen, Jette Rasmussen og Ole Winkel Godkendelse af dagsordenen Dagsordenen

Læs mere

Dagsorden og referat

Dagsorden og referat Dagsorden og referat Stiftsrådet Dato: 12. september 2018 Kl. 17.00-20.30: Stiftsrådsmøde Sted: Roskilde Stiftskontor, Stændertorvet 3 A, 4000 Roskilde Følgende deltog i mødet: Konstitueret biskop og domprovst

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Tirsdag den 17. februar 2015 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. For mødet var fastsat følgende dagsorden: Afbud fra Margrethe

Læs mere

AALBORG STIFT Stiftsrådet Sag nr / Akt. nr PEBN Dato: 13. november 2018

AALBORG STIFT Stiftsrådet Sag nr / Akt. nr PEBN Dato: 13. november 2018 AALBORG STIFT Stiftsrådet Sag nr. 2018-32764 / Akt. nr. 268996 PEBN Dato: 13. november 2018 Referat af Stiftsrådets 36. ordinære møde den 13. november 2018 i Aalborg Bispegård Til stede: Peter Stilling

Læs mere

1 Hirtshals Menighedsråd Kirkegade 14 9850 Hirtshals DER ER MØDEPLIGT

1 Hirtshals Menighedsråd Kirkegade 14 9850 Hirtshals DER ER MØDEPLIGT 1 Dagsorden og referat for menighedsrådsmøde Torsdag, den 23. januar 2014 kl. 19.00 I Konfirmandstuen. DER ER MØDEPLIGT Fraværende medlemmer: Afbud fra Bjarne Hougaard og Hanne Drejergaard Kjeldsen, Annemette

Læs mere

Integrationsrådet 2008

Integrationsrådet 2008 REFERAT Integrationsrådet 2008 Mødedato: Onsdag den 13-08-2008 Mødested: - Starttidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Mødet holdes på Haderslev Rådhus. Mødelokale

Læs mere

Den Fælles Kapitalforvaltning

Den Fælles Kapitalforvaltning Den Fælles Kapitalforvaltning Løbenr. 1616/14 REFERAT fra møde i Den Fælles Kapitalforvaltning den 8. januar 2014 i Århus Bispegård kl. 10.00 15.00 Tilstede var: Fra bestyrelsen: Kirsten Vej Petersen,

Læs mere

Referat Lolland-Falsters Stift Møder

Referat Lolland-Falsters Stift Møder Referat Lolland-Falsters Stift Møder Stiftsrådsmøde den 17. maj 2018 d. 17-05-2018, 10:00, Deltagere: Steen Erik Henriksen, Knud-Erik Rasmussen, Susan Rasmussen, Rebekka Maria Brandt Kristensen, Niels

Læs mere

Gjøl Sogns Menighedsråd BLAD nr. 2

Gjøl Sogns Menighedsråd BLAD nr. 2 Gjøl Sogns Menighedsråd BLAD nr. 2 Gjøl menighedsråd afholder ordinær møde i Sognegården tirsdag den 17. januar 2017 kl. 19.00 Dagsorden Fraværende: Alle til stede Punkt 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt,

Læs mere

FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark

FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Vejle, den 31. januar 2014 J.nr. 013 JSS/dlv Protokol fra møde i Folkekirkens mellemkirkelige

Læs mere

Stiftsudvalget for Økumeni, Mission og Religionsmøde

Stiftsudvalget for Økumeni, Mission og Religionsmøde Stiftsudvalget for Økumeni, Mission og Religionsmøde Ingen afbud. Referat fra møde torsdag den 20. november 2014 kl. 15.30 18.00 i Landemodesalen, Viborg Bispegård. Indledning ved Hans Vestergaard Jensen

Læs mere

Referat af Stiftsrådets 6. ordinære møde den 28. februar 2011 i Aalborg Bispegård

Referat af Stiftsrådets 6. ordinære møde den 28. februar 2011 i Aalborg Bispegård Dok.nr.: 20838/11 MJOH Referat af Stiftsrådets 6. ordinære møde den 28. februar 2011 i Aalborg Bispegård Til stede: Ole Dørum Jensen (Aalborg Nordre provsti), Elin Kristine Klitgaard (Hadsund provsti),

Læs mere

1 Præsentation af medarbejderne ved kirken samt præsentation af kirkeværgen

1 Præsentation af medarbejderne ved kirken samt præsentation af kirkeværgen Indkaldelse/ referat Mødeart Mødedato/ tidspkt. Deltagere Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Dagsorden Tirsdag d. 8.01.13 Kl. 19.30-22.00 Sven Madsen John Berwick Martin Ringsmose Claus Weber Birgitte Skovgaard

Læs mere

Menighedsrådsmøde Tirsdag, den 22. september 2015, kl i undervisningslokale 2, 1. sal

Menighedsrådsmøde Tirsdag, den 22. september 2015, kl i undervisningslokale 2, 1. sal Hans Egedes Sogn Møde den 22. september 2015 Side 1 Menighedsrådsmøde Tirsdag, den 22. september 2015, kl. 19.00 i undervisningslokale 2, 1. sal Til stede: Inge Kjær Andersen (IKA), Ulrik Vesterbæk (UV),

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere

Protokol fra MKR møde i Folkekirkens Mellemkirkelige Råd Torsdag, den 27. september 2018, kl til Bispegården, København

Protokol fra MKR møde i Folkekirkens Mellemkirkelige Råd Torsdag, den 27. september 2018, kl til Bispegården, København Frederiksberg, den 27. september 2018 J.nr. 01.30 Protokol fra MKR 2018-3 møde i Folkekirkens Mellemkirkelige Råd Torsdag, den 27. september 2018, kl. 14.00 til 17.00 Bispegården, København Til stede:

Læs mere

Menighedsrådsmøde Torsdag den 24. april 2014 kl. 19:00 i menighedslokalerne, lille sal

Menighedsrådsmøde Torsdag den 24. april 2014 kl. 19:00 i menighedslokalerne, lille sal Hans Egedes Sogns Menighedsråd Møde d. 24. april 2014 Side 1 Menighedsrådsmøde Torsdag den 24. april 2014 kl. 19:00 i menighedslokalerne, lille sal Dagsordenstekst: Protokollat: Fraværende 1. Formandens

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Mandag den 19. november 2012 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Der forelå afbud til mødet fra: Pernille Østrem Tom Allan

Læs mere

Den 05. Feb.. 2009 Blad nr. 1. tilføjelse blev referatet godkendt. /02 09.02/02 Godkendelse af dagsordenen /05

Den 05. Feb.. 2009 Blad nr. 1. tilføjelse blev referatet godkendt. /02 09.02/02 Godkendelse af dagsordenen /05 Referat af møde i Solrød Menighedsråd - ordinært menighedsrådsmøde torsdag den 05. Feb. kl.18.00 i Solrød Strandkirke Dagsorden : Den 05. Feb.. 2009 Blad nr. 1 Fraværende med afbud:michael Rønne Rasmussen,

Læs mere

Mårslet Menighedsråd 8320 Mårslet. Menighedsrådsmøder.

Mårslet Menighedsråd 8320 Mårslet. Menighedsrådsmøder. Side 63 Mårslet Menighedsråd 8320 Mårslet. Menighedsrådsmøder. Referat: Afbud: Mette Maria, Else Kjemtrup, Henny. Menighedsrådsmødet onsdag d. 24. november 2010, kl. 19.00 i Sognehuset. 1. Godkendelse

Læs mere

Menighedsrådsmøde tirsdag d. 14. juni 2016, kl. 19,15 i Vedsted Sognegård

Menighedsrådsmøde tirsdag d. 14. juni 2016, kl. 19,15 i Vedsted Sognegård Vedsted sogns menighedsråd Møde 14. juni 2016 136 Menighedsrådsmøde tirsdag d. 14. juni 2016, kl. 19,15 i Vedsted Sognegård Dagsordenstekst: Protokollat: Fraværende: Godkendelse af dagsorden. Der indsættes

Læs mere

Dagsorden for møde mandag den 24. marts 2014 kl. 15.30 18 i Sognegårdens konfirmandstue

Dagsorden for møde mandag den 24. marts 2014 kl. 15.30 18 i Sognegårdens konfirmandstue Stiftsudvalget for Økumeni, Mission og Religionsmøde Dagsorden for møde mandag den 24. marts 2014 kl. 15.30 18 i Sognegårdens konfirmandstue Indledning ved Christian Bach Iversen 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING i IM Hjørring

REFERAT GENERALFORSAMLING i IM Hjørring Velkomst ved Torben Indledning ved Henrik Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer REFERAT GENERALFORSAMLING i IM Hjørring Torsdag den 9.februar 2016 kl. 19.30 2. Formandsberetning ved Torben Holm 3. Beretning

Læs mere

Det mellemkirkelige Råd PROTOKOL 3/08

Det mellemkirkelige Råd PROTOKOL 3/08 Det mellemkirkelige Råd Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Frederiksberg, d. 23.april, 2008 J.nr. 013 JSS/ka MKR 3/08 Protokol fra møde i Det mellemkirkelige

Læs mere

Referat af forretningsudvalgsmøde d. 10. maj 2017 hos Wagandoo.

Referat af forretningsudvalgsmøde d. 10. maj 2017 hos Wagandoo. 15. maj 2017 Referat af forretningsudvalgsmøde d. 10. maj 2017 hos Wagandoo. Til stede: Annette Vad DGP, Lene Egeberg KFUM, Claus Johnsen DUI, Christian Lynge Dam Jacobsen FDF, Frederik Hansen og Peter

Læs mere

Beslutningsprotokol fra menighedsrådsmøde torsdag d. 6. november 2014 kl. 19.00 i Faxe Sognehus. Dagsorden:

Beslutningsprotokol fra menighedsrådsmøde torsdag d. 6. november 2014 kl. 19.00 i Faxe Sognehus. Dagsorden: Beslutningsprotokol fra menighedsrådsmøde torsdag d. 6. november 2014 kl. 19.00 i Faxe Sognehus Dagsorden: 0. Orientering fra formanden 1. Meddelelser fra formanden 2. Meddelelser fra kirkeværgen 3. Meddelelser

Læs mere

Møde: Den: Blad nr.: 32-36

Møde: Den: Blad nr.: 32-36 Mødedato: Mødetid: Mødested: Fremmødte: Anmeldt forfald: Onsdag den 18.11.2015 Kl. 18.30 Vilstrup Sognehus Pernille Reschat, Eva Anker, Ole Daugaard, Lars-Peter Melchiorsen, Aase Daugaard, Tove Haugaard,

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Endelig. Menighedsrådsmøde. Den 15. november. 2011 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Ingen

Solrød Menighedsråd. Endelig. Menighedsrådsmøde. Den 15. november. 2011 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Ingen Endelig Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde tirsdag den 15. november kl.18.00. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. Mødet slutter med valg af formand, næstformand, kasserer

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Herefter åbent møde. Dagsorden. Ad pkt. 2. LUKKET MØDE. Pkt. 1. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 11. december 2012.

Menighedsrådsmøde. Herefter åbent møde. Dagsorden. Ad pkt. 2. LUKKET MØDE. Pkt. 1. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 11. december 2012. Holbæk den. 11. december 2012. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 11. december 2012 kl. 19.00 Referat. Fraværende med afbud; Vita Yvonne Fischer Ole Frank Jørgensen Michael Rosendal

Læs mere

Referat for: Vejle Provstiudvalg. PU møde 13. april Kl Mødested: Haraldsgade 10, 7100 Vejle. 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt

Referat for: Vejle Provstiudvalg. PU møde 13. april Kl Mødested: Haraldsgade 10, 7100 Vejle. 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt Referat for: Vejle Provstiudvalg PU møde 13. april 2016. Kl. 13.00 Mødested: Haraldsgade 10, 7100 Vejle Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden 2 Ansættelse af provstisekretær På lukket dagsorden 3 Godkendelse

Læs mere

INVITATION TIL KONFERENCE OM KIRKENS SOCIALE ANSVAR

INVITATION TIL KONFERENCE OM KIRKENS SOCIALE ANSVAR KONFERENCE INVITATION TIL KONFERENCE OM KIRKENS SOCIALE ANSVAR Kirkens Korshær i Aarhus, Jysk børneforsorg/fredehjem og Diakonhøjskolen indbyder til en årlig konference om kirkens sociale ansvar. Konferencen

Læs mere

Stiftsrådet for Lolland-Falsters Stift

Stiftsrådet for Lolland-Falsters Stift Stiftsrådet for Lolland-Falsters Stift Beretning fra mødet i Stiftsrådet for Lolland-Falsters Stift Onsdag den 17. november 2010. Følgende deltog i mødet: Biskop Steen Skovsgaard Provst Jens Lose Domprovst

Læs mere

8680 RY Torsdag den 8. oktober 2015 klokken 18,30

8680 RY Torsdag den 8. oktober 2015 klokken 18,30 Dagsorden Fraværende Referat Ole Hefsgaard med anmeldt forfald 117. Godkendelse af dagsorden 118. Godkendelse af referat fra mødet den 10. september 119. Meddelelser 1. Provstiet 2. Stiftet 3. Kirkeministeriet

Læs mere

AALBORG STIFT Stiftsrådet

AALBORG STIFT Stiftsrådet AALBORG STIFT Stiftsrådet Dok.nr. 9256/18 PEBN Referat af 6. økonomi møde i Stiftsrådet den 24. januar 2018 i Aalborg Bispegård Dato: 24. januar 2018 Til stede: Peter Stilling (Aalborg Budolfi provsti),

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

SCT. MARIÆ SOGNS MENIGHEDSRÅD

SCT. MARIÆ SOGNS MENIGHEDSRÅD DAGSORDEN for møde i menighedsrådet onsdag den 30. marts 2011 kl. 19.00 i foredragssalen Fraværende: Kisser Bjørn Madsen (forhåndsafbud) Jørgen Ingberg Henriksen (forhåndsafbud) 30.03.2011 10/11, 14 Init.:

Læs mere

Torsdag den 30. januar 2014 kl. 19.30 Referat

Torsdag den 30. januar 2014 kl. 19.30 Referat MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. januar 2014 kl. 19.30 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde Indledning Godt nytår og velkommen til arbejdet

Læs mere

Referat af Stiftsrådets 9. ordinære møde den 24. oktober 2011 i Aalborg Bispegård

Referat af Stiftsrådets 9. ordinære møde den 24. oktober 2011 i Aalborg Bispegård Dok.nr.: 98086/11 MJOH Referat af Stiftsrådets 9. ordinære møde den 24. oktober 2011 i Aalborg Bispegård Til stede: Ole Dørum Jensen (Aalborg Nordre provsti), Ejnar Haugaard Thomsen (Aalborg Vestre provsti),

Læs mere

Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 21. maj 2014 kl. 14.00-17.00

Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 21. maj 2014 kl. 14.00-17.00 Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 21. maj 2014 kl. 14.00-17.00 Mødedeltagere: Tine Lindhardt, Henrik Wigh Poulsen, Erik Vind, Ester Larsen, Helga Højsager, Bente Kaysen, Grethe Krogh Jakobsen, Mikael

Læs mere

Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. august 2012 ca. kl. 20.30 22.15. Referat. Indledning

Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. august 2012 ca. kl. 20.30 22.15. Referat. Indledning MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. august 2012 ca. kl. 20.30 22.15 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde Indledning I Menighedsrådet: Bent

Læs mere

Fra sekretariatet: Søren Dalsgaard, Susanne Bak Knudsen (punkt 4), Birger Nygaard, Thorsten Rørbæk og Rebekka Højmark Svenningsen.

Fra sekretariatet: Søren Dalsgaard, Susanne Bak Knudsen (punkt 4), Birger Nygaard, Thorsten Rørbæk og Rebekka Højmark Svenningsen. Peter Bangs Vej 1 DK-2000 Frederiksberg T: +45 33 11 44 88 interchurch@interchurch.dk www.interchurch.dk Frederiksberg, den 28. april 2016 J.nr. 013 BN/rhs Protokol fra møde i Folkekirkens mellemkirkelige

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Torsdag den 11. februar 2016 kl. 16.30 20.00 i Bispegården, Nørregade 11, 1165 København K. Afbud fra: Tom Allan, Jens Andersen og Ole Pagels. For mødet er fastsat

Læs mere

Beslutningsprotokollat Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Torsdag d. 8. marts 2018 kl. 16.30-20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Afbud fra Annette Kaas og Anders Gadegaard (studieorlov). For

Læs mere

Referat for: Fredericia Provstiudvalg. PU møde 24. juni 2015. Kl. 16.00 Mødested: Christiansvej 6

Referat for: Fredericia Provstiudvalg. PU møde 24. juni 2015. Kl. 16.00 Mødested: Christiansvej 6 Referat for: Fredericia Provstiudvalg PU møde 24. juni 2015. Kl. 16.00 Mødested: Christiansvej 6 Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden Afbud fra Elli. Dagsorden godkendt. 2 Godkendelse af referat fra sidste

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Referat. Indledning

Menighedsrådsmøde. Referat. Indledning MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 18. april 2013 kl. 19.00 Mødet startede med en orientering fra Anne Sofie Aabenhus om Skoletjenesten i Gladsaxe-Herlev provsti

Læs mere

Dagsorden og referat

Dagsorden og referat Stiftsrådet Dagsorden og referat Dato: Den 3. december 2015 Kl.: 17:00 Sted: Roskilde Stiftskontor, Stændertorvet 3 A, 4000 Roskilde Følgende deltog i mødet: Biskop Peter Fischer-Møller, domprovst Jens

Læs mere

Protokol fra: Stiftsrådsmødet onsdag den 10. oktober 2018 kl

Protokol fra: Stiftsrådsmødet onsdag den 10. oktober 2018 kl Protokol fra: Stiftsrådsmødet onsdag den 10. oktober 2018 kl. 15.00 17.30 Mødedeltagere: Tine Lindhardt, Regina Ljung, Ester Larsen, Hanne Møller Wolfsberg, Mikael Krarup, Ole Nielsen, Kjeld Danielsen,

Læs mere

Stiftsudvalget for diakoni i Aalborg Stift Referat fra møde i diakoniudvalget 20. september 2018 kl i Bispegården, Thulebakken 1, Aalborg

Stiftsudvalget for diakoni i Aalborg Stift Referat fra møde i diakoniudvalget 20. september 2018 kl i Bispegården, Thulebakken 1, Aalborg Bispegården Thulebakken 1, 9000 Aalborg Telefon: 98 18 80 88 E-mail: kmaal@km.dk Formand for Stiftsudvalget for Diakoni Annelise Skjerning Hejlskov Præstegårdsvej 8, Farstrup, 940 Nibe, Telefon: 98 68

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 18. marts 2014 Blad nr. 1

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 18. marts 2014 Blad nr. 1 Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til menighedsrådsmøde tirsdag den 18. marts 2014 Spisning kl. 18, mødet begynder kl. 18.30. Afbud bedes meldt til kontoret. Den 18. marts 2014 Blad nr. 1 Fraværende

Læs mere

Deltagere: Erik S, Erik H, Jannie, Inga, Thorben, Lars, Kaj, Else, Kirsten

Deltagere: Erik S, Erik H, Jannie, Inga, Thorben, Lars, Kaj, Else, Kirsten Møde nr.5 Side14 Brenderup - Indslev Menighedsråd Menighedsrådsmøde tirsdag den 30. april 2013kl. 19.00 Mødested: Sognehuset Kirkevej 37. 5464 Brenderup KAJ Deltagere: Erik S, Erik H, Jannie, Inga, Thorben,

Læs mere

Et godt samarbejde med kirken

Et godt samarbejde med kirken Et godt samarbejde med kirken Ideer til at få en god samtale og et godt samarbejde mellem kreds og kirke 2 FDF I SAMARBEJDE MED KIRKEN FDF og folkekirken har altid været tæt forbundet med hinanden. FDF

Læs mere

Referat fra møde i Stiftsudvalg for økumeni, mission og religionsmøde Torsdag den 19. september 2013 kl 15.30-19.00 i Bispegården

Referat fra møde i Stiftsudvalg for økumeni, mission og religionsmøde Torsdag den 19. september 2013 kl 15.30-19.00 i Bispegården VIBORG STIFT Stiftsudvalg for økumeni, mission og religionsmøde September 2013 Referat fra møde i Stiftsudvalg for økumeni, mission og religionsmøde Torsdag den 19. september 2013 kl 15.30-19.00 i Bispegården

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde

Referat af menighedsrådsmøde Referat af menighedsrådsmøde Tirsdag den.2.februar 2016. kl. 19.00 til 22.00 i Teglgården. Bogense. 02.02. 2016. Tilstede: Kjeld Bruun, Jannie Bruun, Dorthe Årø, Kirsten Nielsen, Lise Jørgensen, Birgit

Læs mere

Menighedsrådsmøde tirsdag den 9. februar 2016, kl. 19.15 i Vedsted Sognegård

Menighedsrådsmøde tirsdag den 9. februar 2016, kl. 19.15 i Vedsted Sognegård 109 Menighedsrådsmøde tirsdag den 9. februar 2016, kl. 19.15 i Vedsted Sognegård Dagsordenstekst: Fraværende: Protokollat: Afbud fra Hans Jørgen Sørensen, Aase Holst og Lise Hammershøj Jensen Godkendelse

Læs mere

Midtjysk Boligselskab. Indkaldelse

Midtjysk Boligselskab. Indkaldelse Midtjysk Boligselskab Efter aftale med formand Bjarne Almind Johansen indkaldes der hermed til bestyrelsesmøde tirsdag den 20. maj kl 16.00 på afdelingskontoret i Skanderborg Til: Bestyrelsen: Ejendomsfunktionær:

Læs mere

Sager til drøftelse / beslutning

Sager til drøftelse / beslutning Møde i Menighedsrådet den 25. november 2014 kl. 17.30, åbent møde. Der påregnes ikke at være sager til behandling på lukket møde. Fraværende med afbud: Christer Teilmann Damm Sager til drøftelse / beslutning

Læs mere

Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg. PU møde 28. januar Kl Mødested: Chr. X's Alle 118

Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg. PU møde 28. januar Kl Mødested: Chr. X's Alle 118 Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg PU møde 28. januar 2016. Kl. 15.00-17.00 Mødested: Chr. X's Alle 118 Deltagere: John Bagger-Petersen, Julie Rebel, Hans-Christian Jørgensen, Ulla W. Jeppesen og

Læs mere

Mødedag Mødetidsp. marts 2011. kl. 18:30 Mødessted. punkt: af punkt 19. Jubilæumsstævne. Godkendt og underskrevet. Fastholdes. JPJ: FU-møde (JPJ)

Mødedag Mødetidsp. marts 2011. kl. 18:30 Mødessted. punkt: af punkt 19. Jubilæumsstævne. Godkendt og underskrevet. Fastholdes. JPJ: FU-møde (JPJ) Dagsorden til bestyrelsesmødee Mødedag...: Tirsdag den 22. marts 2011 Mødetidsp punkt: kl. 18:30 Mødessted d : Ågade 97, 1., 83700 Hadsten Indkaldt af: Jens Peter Jensen (JPJ) Ordstyrer: Jens Peter Jensen

Læs mere