* Brønderslev Erhvervs- og Turistcenter Carsten Overgaard Sørensen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "* Brønderslev Erhvervs- og Turistcenter Carsten Overgaard Sørensen"

Transkript

1 Brønderslev Kommune Ny Rådhusplads 1, 9700 Brønderslev. Tlf.: Fax: NB: Næste møde holdes onsdag den 8. september i Naturskolen i Lunken. Mødetid: 15.00!! Det Grønne Råd Miljø, Vand & Natur Dato: J. nr.: Sag nr.: 10/3004 REFERAT AF 13. MØDE I BRØNDERSLEV KOMMUNES GRØNNE RÅD. Mødetid: Onsdag den 23. juni 2010 kl Mødested: Grillcaféen på Asaa Lystbådehavn. Deltagere: (Afbud er markeret med*. Andet fravær er markeret med ): Fra Brønderslev Kommune: * Formand: Mikael Klitgaard. (Formand for Miljø- og Teknikudvalget). Næstformand: Ole Andersen. (Næstformand for Miljø- og Teknikudvalget). Sekretær: Ole Riemer. (Naturgruppen). * Teknisk direktør Thomas Jepsen. Afdelingsleder Asger Nielsen. (Miljø, Vand & Natur). Ad hoc vedr. kommuneplanen: Bodil Bjørn.(Udvikling & Planlægning). Ad hoc vedr. friluftsliv: Anne Henrichsen. (Skoven Er Din). * Ad hoc vedr. naturprojekter: Grete Runnom Kristensen. (Naturgruppen). Ad hoc. vedr. Blå Flag og vandløb: Kirstin Godsk. (Vandløbsgruppen). Øvrige faste deltagere. Fra: Deltager: * Brønderslev Erhvervs- og Turistcenter Carsten Overgaard Sørensen Dansk Familielandbrug Jørgen Jørgensen * Dansk Ornitologisk Forening Vagn Gjerløv Haveselskabet, Brønderslev Kreds Gunnar Vestergaard DN Brønderslev Gert Henriksen DN Brønderslev Lars Schönberg-Hemme Friluftsrådet Gerda Marie Jensen Landsbyrådet Jonna Holdorf LandboNord Mogens Hansen for Per Pedersen * Lystfiskeri Jens Selmer Andersen * Naturvejlederne Hans Peter Johansen Jagtforeningerne Palle Martinsen * Spejdersamvirket Morten Bruun Jacobsen * SNS Vendsyssel Jesper Blom-Hansen Vendsyssel Energi- og Miljøkontor Peter Larsen Øvrige modtagere af dagsorden og referat: Teknik- og Miljøudvalget F\04.00\ODR Grønt Råd Ref Side 1/5

2 Notat Dagsorden: 1. Velkomst og orientering om fremmøde. (Ole Andersen). 2. Godkendelse af dagsorden. (Ole Andersen). 3. Godkendelse af referat af 12. møde. (Ole Andersen). 4. Badevandet i Asaa i (Kirstin Godsk) 5. Nyt om kommuneplanen. (Bodil Bjørn). 6. Nyt om Countdown 2010 og projekterne. (Grete Runnom Kristensen). 7. Status for Fruerhøjprojektet. (Grete Runnom Kristensen). 8. Nyt om vand- og naturplanerne. (Asger Nielsen). 9. Evt. nyt om stiprojektet ved Krebsehavet. (Asger Nielsen). 10. Drøftelse af forslag til modtagere af Natur- og Miljøprisen: Det Grønne Råds medlemmer bedes sende forslag til sekretæren eller forelægge forslagene på rådets møde. (Der er stadig kun modtaget 1 forslag.) Det Grønne Råd skal på mødet beslutte om rådet vil foreslå 1 eller flere modtagere over for Præmieringsudvalget for Natur- og Miljøprisen. Rådets medlemsforeninger kan derudover hver især sende forslag direkte til præmieringsudvalget. (Ole Riemer). 11. Status for reetablering af Kirkholt Grusgrav ved Søheden Plantage. (Asger Nielsen). 12. Mikael Klitgaard foreslår, at Det Grønne Råds mødetid ændres til kl (Ole Andersen) 13. Eventuelt. (Ole Andersen) 14. Næste møde (nr. 14). Forslag: Onsdag den 1. september 2010 kl.??. Mødested?? 15. Besigtigelse af fugletårne og shelters i Asaa. (Asger Nielsen). Bilag: Ingen. Tillægsdagsorden: Efter den ordinære dagsordens pkt. 11 indsættes følgende punkt: Forslag om projektsamarbejde mellem FiskeriLag Midt-Nord og 6 kommuners Grønne Råd vedr. konference om Vandplaner 2010 og de ferske vande i de 6 kommuner. (Lars Schönberg-Hemme forelægger som formand for FiskeriLAG Midt-Nord. David Mikkelsen fra Vandløbsgruppen, som repræsenterer Brønderslev Kommune i FiskeriLag, deltager ad hoc i behandlingen af punktet.) Bilag: 09. juni 2010: Forslag fra FiskeriLag Midt-Nord. 17. juni 2010: Invitation Fra FiskeriLAG Midt-Nord til planlægningsmøde for de Grønne Råds sekretærer. Referat: Pkt. 0: Velkomst til Asaa Havn. Havneformand Knud Erik Sørensen bød velkommen og gav en kort introduktion til Havnens bestræbelser på at skabe udvikling i respekt for traditionen. Nyeste tiltag er fugletårne og shelters. Se også pkt. 15.

3 Notat Ad 1. Velkomst til mødet og orientering om fremmøde. Næstformand Ole Andersen, som var mødeleder i Mikael Klitgaards fravær, bød velkommen. Ole Riemer noterede fremmødet til brug i referatet. Ad 2. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen og tillægsdagsordenen blev godkendt. Ad 3. Godkendelse af referat af 12. møde. Referatet blev godkendt. Ad 4. Badevandet i Asaa Kirstin Godsk orienterede om, at halvdelen af årets badevandsprøver er taget, og at der ikke har været overskridelser. Palle Martinsen spurgte, hvordan det gik med forbedring af spildevandsrensningen i Bredholt Bæk og Gammelsbæk. KG fortalte, at de er udtaget til forbedring, men der er ikke sket praktiske tiltag endnu. Desuden føres spildevandet fra Geraa (og dermed også fra Melholt) ført til Asaa Renseanlæg, overløbsbygværker bliver undersøgt og en fuglekolonis bidrag til forureningen bliver vurderet. Ad 5. Nyt om kommuneplanen. Bodil Bjørn foreviste og forklarede arealudlæggene i kommuneplanforslaget og de foretagne ændringer i den endelige kommuneplan, som er godkendt og foreligger digitalt med indgang fra forsiden af Brønderslev Kommunes hjemmeside. Ad 6. Nyt om Countdown 2010 og projekterne. I Grete Runnom Kristensens fravær orienterede Ole Riemer og efterlyste bidrag fra Det Grønne Råds medlemsorganisationer til den temadag, som GRK og den øvrige Naturgruppe afvikler i 2011 når GRK er kommet tilbage fra barselorlov. Da det anses for vigtigt, at der er bred tilslutning og mange aktiviteter på temadagen, bliver emnet et fast punkt på Det Grønne Råds dagsorden indtil temadagen er afholdt. Temadagen er præmieret af Brønderslev Kommune med kr. til dækning af udgifter ved afviklingen. Ad 7. Status for Fruerhøjprojektet. I Grete Runnom Kristensens fravær orienterede Ole Riemer om projektet, som er i gang, hvad angår rydning, men hvor hegning og afgræsning afventer bindende tilladelse / tilsagn fra Overgård Gods, som ejer arealet. Jørgen Jørgensen gjorde opmærksom på, at hegning af eventuelle får bør ske med elhegn, ikke ståltrådsfletvæv, idet der ikke bør spærres for de dådyr, som netop er blevet udsat i Dronninglund Storskov. Ad 8. Nyt om vand- og naturplanerne. Asger Nielsen orienterede, og omtalte specielt et vådområdeprojekt ved Stubdrup Bæk, som Limfjordsrådet har udpeget til Brønderslev Kommunes primære forpligtigelse.

4 Notat Ad 9. Evt. nyt om stiprojektet ved Krebsehavet. Asger Nielsen fortalte, ad administrationen har spurgt Naturklagenævnet om den forventede sagsbehandlingstid, som er 10 måneder. Sagen vil muligvis blive fremskyndet, hvis Naturklagenævnet vælger at besigtige området på sin tur efter sommerferien. Ad 10. Drøftelse af forslag til modtagere af Natur- og Miljøprisen. Ole Riemer og Asger Nielsen fortalte, at kommunens ledelse har besluttet at næste uddeling planlægges at foregå i Udsættelsen skyldes en forventning om, at der i mellemtiden vil vise sig præmieringsværdige projekter på et højt niveau. Ad. 11. Status for reetablering af Kirkholt Grusgrav. Asger Nielsen redegjorde for, at grusgravsentreprenøren trods 1 års udsættelse ikke havde nået at gennemføre reetableringen inden , og at kommunen derfor har varslet selvhjælpshandlinger, som sættes i værk i efteråret 2010, hvis entreprenøren overskrider tidsfrister for færdiggørelse af reetableringsplanens delelementer. Lars Schönberg-Hemme talte for at overveje et naturprojekt som f.eks. i Tarup-Davinde på Fyn. Ole Rimer fortalte, at Brønderslev har ønsket at fastholde Nordjyllands Amts krav om reetablering til skovbrugsformål, idet den nye skov vil have stor betydning for skovklimaet og stabiliteten i det meget udsatte hjørne af Søheden Plantage. Af hensyn til natur og publikum er der foretaget tilpasning af nogle detaljer: Der tilføres ikke muld. Digesvalehuller påvirkes ikke af jordarbejdet. Skoven etableres som en samlet flade, som hurtigt opnår skovklima, og som derefter kan indrettes med lysninger, slyngede spor, spændende planter etc. som en del af projekt Skoven Er Din. Ad 12. Mikael Klitgaard foreslår ændring af det Grønne Råds faste mødetid til kl Ændringen blev vedtaget. Ad 13. Eventuelt. Ole Riemer fortalte om en sag, hvor en ny nabo til en bynær skov følte sig generet af lejrbål i skoven, specielt natlige bål. Det foregår ved en velindrettet bålplads, som overholder de brandmæssige krav. Stemningen var, at når de brandmæssige krav er overholdt, skal bål, også om natten, anses for et af kommunens fritidstilbud. Lars Schönberg-Hemme forespurgte, hvordan det går med at gennemføre Nordsøstien i det originale forløb mellem Asaa og Geraa. Ole Riemer oplyste, at vejmyndigheden v/ Jørn K. Kristensen arbejder på sagen. Ad 14. Næste møde. Mødet afholdes onsdag den 8. september 2010 kl i Brønderslev Kommunes Naturskole i Lunken, Håndsbækvej 144, 9740 Jerslev.

5 Notat Ad 15. Besigtigelse af fugletårne og shelters i Asaa Ole Riemer viste rundt. Asger Nielsen forklarede om procedurerne for at opnå tilladelserne. Der er opnået tilladelse til 1 fugletårn og 2 shelters i den nordlige del af det grønne område ved lystbådehavnen. Tårnet er under opførelse. Shelters er endnu ikke påbegyndt. Det delvis opførte fugletårn ved Krebsehavet skal flyttes 15 meter mod nord, så det bliver camoufleret af skoven. Ad. Tillægsdagsorden. Lars Schönberg-Hemme orienterede om FiskeriLAG, som ønsker at profilere sig ved at afholde en konference i samarbejde med de 6 Grønne Råd, som findes i de 6 kommuner, der dækkes af FiskeriLAG. Årsagen er, at der kommer for få støtteansøgninger, de vedrører mest erhvervsrettede projekter, og de vedrører (bortset fra dambrug) ikke de ferske vande. Vandplanerne tænkes at være konferencens hovedemne. Der satses på oplægsholdere med stor ekspertise. Konferencen tænkes at foregå på Halkær Kro og omfatte ca. 120 personer. Finansieringen tænkes som kr. fra hvert Grønt Råd og ca kr. fra FiskeriLAG. Der udspandt sig en lidt tvivlrådig debat om konferencens formål, målgruppe omfang og lokalisering. Det endte med, at man var enig i at lade Ole Riemer deltage i et koordinerings- og planlægningsmøde dagen efter mellem FiskeriLAGs koordinator og sekretærerne for de 6 grønne Råd, samt at kommunen bør støtte konferencen med kr., eller måske lidt mere. Bilag: Referatet af koordinerings- og planlægningsmødet den 24. juni kl i Aalborg er bilag til dette referat. Med venlig hilsen Ole Riemer forstkandidat & legepladsinspektør

Mødetid: Onsdag den 14. april 2010 kl Mødested: Kantinen på Dronninglund Rådhus, Rådhusgade 5, 9330 Dronninglund.

Mødetid: Onsdag den 14. april 2010 kl Mødested: Kantinen på Dronninglund Rådhus, Rådhusgade 5, 9330 Dronninglund. Brønderslev Kommune Ny Rådhusplads 1, 9700 Brønderslev. Tlf.: 9945 4545 Fax: 9945 4500 Miljø, Vand & Natur Dato: 4.5.2010 J. nr.: Sag nr.: 10/3004 NB: Næste møde afholdes i Asaa! (Pkt. 15) Husk: Tilbagemelding

Læs mere

Mødetid: Onsdag den 8. september 2010 kl Mødested: Brønderslev Kommunes Naturskole i Lunken, Håndsbækvej 144, Jerslev.

Mødetid: Onsdag den 8. september 2010 kl Mødested: Brønderslev Kommunes Naturskole i Lunken, Håndsbækvej 144, Jerslev. Brønderslev Kommune Ny Rådhusplads 1, 9700 Brønderslev. Tlf.: 9945 4545 Fax: 9945 4500 Det Grønne Råd Miljø, Vand & Natur : 24.9.2010 J. nr.: Sag nr.: 10/3004 REFERAT AF 14. MØDE I BRØNDERSLEV KOMMUNES

Læs mere

* Brønderslev Erhverv og Turisme Carsten Overgaard Sørensen. Dansk Ornitologisk Forening Vagn Gjerløv Haveselskabet, Brønderslev Kreds Ib Lies Nielsen

* Brønderslev Erhverv og Turisme Carsten Overgaard Sørensen. Dansk Ornitologisk Forening Vagn Gjerløv Haveselskabet, Brønderslev Kreds Ib Lies Nielsen Brønderslev Kommune Ny Rådhusplads 1, 9700 Brønderslev. Tlf.: 9945 4545 Fax: 9945 4500 Miljø, Vand & Natur : 14.8.2014 J. nr.: Sag nr.: 13/1191 Det Grønne Råd REFERAT AF 31. MØDE I BRØNDERSLEV KOMMUNES

Læs mere

Brønderslev Erhverv og Turisme Carsten Overgaard Sørensen. Dansk Ornitologisk Forening Vagn Gjerløv * Haveselskabet, Brønderslev Kreds Ib Lies Nielsen

Brønderslev Erhverv og Turisme Carsten Overgaard Sørensen. Dansk Ornitologisk Forening Vagn Gjerløv * Haveselskabet, Brønderslev Kreds Ib Lies Nielsen Brønderslev Kommune Ny Rådhusplads 1, 9700 Brønderslev. Tlf.: 9945 4545 Fax: 9945 4500 Det Grønne Råd Miljø, Vand & Natur : 16.5.2013 J. nr.: Sag nr.: 13/1191 REFERAT AF 26. MØDE I BRØNDERSLEV KOMMUNES

Læs mere

Brønderslev Kommune. Det Grønne Råd. NB: Møde 11 den er aflyst!

Brønderslev Kommune. Det Grønne Råd. NB: Møde 11 den er aflyst! Brønderslev Kommune Ny Rådhusplads 1, 9700 Brønderslev. Tlf.: 9945 4545 Fax: 9945 4500 NB: Møde 11 den 1.12.2009 er aflyst! Det Grønne Råd Miljø, Vand & Natur : 18.11.2009 J. Nr.: 04.00.00A08/ODR Int.:

Læs mere

* Brønderslev Erhverv og Turisme Carsten Overgaard Sørensen

* Brønderslev Erhverv og Turisme Carsten Overgaard Sørensen Brønderslev Kommune Ny Rådhusplads 1, 9700 Brønderslev. Tlf.: 9945 4545 Fax: 9945 4500 Det Grønne Råd Miljø, Vand & Natur Dato: 13.12.2010 J. nr.: Sag nr.: 10/3004 REFERAT AF 15. MØDE I BRØNDERSLEV KOMMUNES

Læs mere

Dansk Ornitologisk Forening Vagn Gjerløv

Dansk Ornitologisk Forening Vagn Gjerløv Brønderslev Kommune Ny Rådhusplads 1, 9700 Brønderslev. Tlf.: 9945 4545 Fax: 9945 4500 Det Grønne Råd Miljø, Vand & Natur Dato: 6.11..2007 J. Nr.: 04.00.00A08/ODR Int.: ODR REFERAT AF FØRSTE MØDE I BRØNDERSLEV

Læs mere

* Brønderslev Erhverv og Turisme Carsten Overgaard Sørensen. Dansk Ornitologisk Forening Vagn Gjerløv Haveselskabet, Brønderslev Kreds Ib Lies Nielsen

* Brønderslev Erhverv og Turisme Carsten Overgaard Sørensen. Dansk Ornitologisk Forening Vagn Gjerløv Haveselskabet, Brønderslev Kreds Ib Lies Nielsen Brønderslev Kommune Ny Rådhusplads 1, 9700 Brønderslev. Tlf.: 9945 4545 Fax: 9945 4500 Plan og Miljø : 20.3.2015 J. nr.: Sag nr.: 13/1191 Det Grønne Råd REFERAT AF 33. MØDE I BRØNDERSLEV KOMMUNES GRØNNE

Læs mere

* Brønderslev Erhvervs- og Turistcenter Carsten Overgaard Sørensen

* Brønderslev Erhvervs- og Turistcenter Carsten Overgaard Sørensen Brønderslev Kommune Ny Rådhusplads 1, 9700 Brønderslev. Tlf.: 9945 4545 Fax: 9945 4500 Det Grønne Råd Miljø, Vand & Natur Dato: 3.9.2009 J. Nr.: 04.00.00A08/ODR Int.: ODR REFERAT AF 9. MØDE I BRØNDERSLEV

Læs mere

* Brønderslev Erhvervs- og Turistcenter Carsten Overgaard Sørensen

* Brønderslev Erhvervs- og Turistcenter Carsten Overgaard Sørensen Brønderslev Kommune Ny Rådhusplads 1, 9700 Brønderslev. Tlf.: 9945 4545 Fax: 9945 4500 NB: Julemøde med spisning 12.11.2008. (Pkt. 9.) Det Grønne Råd Miljø, Vand & Natur Dato: 27.8.2008 J. Nr.: 04.00.00A08/ODR

Læs mere

Miljø, Vand & Natur i Byrådssalen i Brønderslev.

Miljø, Vand & Natur i Byrådssalen i Brønderslev. Brønderslev Kommune Ny Rådhusplads 1, 9700 Brønderslev. Tlf.: 9945 4545 Fax: 9945 4500 NB: Næste møde holdes onsdag den 11.2.2009 Miljø, Vand & Natur i Byrådssalen i Brønderslev. : 11.12.2008 Det Grønne

Læs mere

* Brønderslev Erhverv og Turisme Carsten Overgaard Sørensen. Dansk Ornitologisk Forening Vagn Gjerløv Haveselskabet, Brønderslev Kreds Ib Lies Nielsen

* Brønderslev Erhverv og Turisme Carsten Overgaard Sørensen. Dansk Ornitologisk Forening Vagn Gjerløv Haveselskabet, Brønderslev Kreds Ib Lies Nielsen Brønderslev Kommune Ny Rådhusplads 1, 9700 Brønderslev. Tlf.: 9945 4545 Fax: 9945 4500 Miljø, Vand & Natur Dato: 12.9.2013 J. nr.: 04.00.00.P35 Sag nr.: 13/1191 Det Grønne Råd REFERAT AF 27. MØDE I BRØNDERSLEV

Læs mere

* Ann-Pia Taagaard Kasserer. * Jonna Holdorf Medlem. Fra LAG Nord Tove Fønss Koordinator. (Fra kl. ca )

* Ann-Pia Taagaard Kasserer. * Jonna Holdorf Medlem. Fra LAG Nord Tove Fønss Koordinator. (Fra kl. ca ) Brønderslev Kommune Ny Rådhusplads 1, 9700 Brønderslev. Tlf.: 9945 4545 Fax: 9945 4500 Plan og Miljø Landdistriktsrådet : 2.12.2015 Sag nr.: 04.21.00- P35-1-15 REFERAT AF 3. MØDE I BRØNDERSLEV KOMMUNES

Læs mere

Brønderslev Erhverv og Turisme Carsten Overgaard Sørensen

Brønderslev Erhverv og Turisme Carsten Overgaard Sørensen Brønderslev Kommune Ny Rådhusplads 1, 9700 Brønderslev. Tlf.: 9945 4545 Fax: 9945 4500 Det Grønne Råd Miljø, Vand & Natur : 10.3.2011 J. nr.: Sag nr.: 10/3004 REFERAT AF 16. MØDE I BRØNDERSLEV KOMMUNES

Læs mere

*Brønderslev Erhvervs- og Turistcenter Thomas Jensen. Dansk Ornitologisk Forening Vagn Gjerløv

*Brønderslev Erhvervs- og Turistcenter Thomas Jensen. Dansk Ornitologisk Forening Vagn Gjerløv Brønderslev Kommune Ny Rådhusplads 1, 9700 Brønderslev. Tlf.: 9945 4545 Fax: 9945 4500 Næste møde: Se ad pkt. 9. Det Grønne Råd Miljø, Vand & Natur : 17.4.2008 J. Nr.: 04.00.00A08/ODR Int.: ODR REFERAT

Læs mere

Brønderslev Erhverv og Turisme Carsten Overgaard Sørensen

Brønderslev Erhverv og Turisme Carsten Overgaard Sørensen Brønderslev Kommune Ny Rådhusplads 1, 9700 Brønderslev. Tlf.: 9945 4545 Fax: 9945 4500 Det Grønne Råd Miljø, Vand & Natur : 26.9.2011 J. nr.: Sag nr.: 10/3004 REFERAT AF 18. MØDE I BRØNDERSLEV KOMMUNES

Læs mere

Brønderslev Erhverv og Turisme Carsten Overgaard Sørensen. Dansk Ornitologisk Forening Vagn Gjerløv Haveselskabet, Brønderslev Kreds Ib Lies Nielsen

Brønderslev Erhverv og Turisme Carsten Overgaard Sørensen. Dansk Ornitologisk Forening Vagn Gjerløv Haveselskabet, Brønderslev Kreds Ib Lies Nielsen Brønderslev Kommune Ny Rådhusplads 1, 9700 Brønderslev. Tlf.: 9945 4545 Fax: 9945 4500 Det Grønne Råd Miljø, Vand & Natur Dato: 8.2.2013 J. nr.: Sag nr.: 10/3004 REFERAT AF 25. MØDE I BRØNDERSLEV KOMMUNES

Læs mere

Brønderslev Erhvervs- og Turistcenter Carsten Overgaard Sørensen. Dansk Ornitologisk Forening Vagn Gjerløv. * Landsbyrådet Eddy Marrup

Brønderslev Erhvervs- og Turistcenter Carsten Overgaard Sørensen. Dansk Ornitologisk Forening Vagn Gjerløv. * Landsbyrådet Eddy Marrup Brønderslev Kommune Ny Rådhusplads 1, 9700 Brønderslev. Tlf.: 9945 4545 Fax: 9945 4500 OBS: Læs pkt. 13. nu!. Det Grønne Råd Miljø, Vand & Natur Dato: 1.7.2008 J. Nr.: 04.00.00A08/ODR Int.: ODR REFERAT

Læs mere

Brønderslev Erhverv og Turisme Carsten Overgaard Sørensen. Dansk Ornitologisk Forening Vagn Gjerløv Haveselskabet, Brønderslev Kreds Ib Lies Nielsen

Brønderslev Erhverv og Turisme Carsten Overgaard Sørensen. Dansk Ornitologisk Forening Vagn Gjerløv Haveselskabet, Brønderslev Kreds Ib Lies Nielsen Brønderslev Kommune Ny Rådhusplads 1, 9700 Brønderslev. Tlf.: 9945 4545 Fax: 9945 4500 Plan og Miljø : 8.9.2015 J. nr.: Sag nr.: 13/1191 Det Grønne Råd REFERAT AF 35. MØDE I BRØNDERSLEV KOMMUNES GRØNNE

Læs mere

Brønderslev Kommune. Landdistriktsrådet

Brønderslev Kommune. Landdistriktsrådet Brønderslev Kommune Ny Rådhusplads 1, 9700 Brønderslev. Tlf.: 9945 4545 Fax: 9945 4500 Plan og Miljø Landdistriktsrådet : 31.8.2016 Sag nr.: 04.21.00- P35-1-15 REFERAT AF 6. MØDE I BRØNDERSLEV KOMMUNES

Læs mere

Brønderslev Kommune. Landdistriktsrådet. Mødetid: Onsdag den 11. maj 2016 kl Mødested: Havnehuset, Asaa Havn 2, 9340 Asaa

Brønderslev Kommune. Landdistriktsrådet. Mødetid: Onsdag den 11. maj 2016 kl Mødested: Havnehuset, Asaa Havn 2, 9340 Asaa Brønderslev Kommune Ny Rådhusplads 1, 9700 Brønderslev. Tlf.: 9945 4545 Fax: 9945 4500 Plan og Miljø Landdistriktsrådet : 12.5.2016 Sag nr.: 04.21.00- P35-1-15 REFERAT AF 5. MØDE I BRØNDERSLEV KOMMUNES

Læs mere

Brønderslev Erhverv og Turisme Børge Juul Kristensen

Brønderslev Erhverv og Turisme Børge Juul Kristensen Brønderslev Kommune Ny Rådhusplads 1, 9700 Brønderslev. Tlf.: 9945 4545 Fax: 9945 4500 Plan og Miljø : 5.10. 2016 J. nr.: Sag nr.: 13/1191 Det Grønne Råd REFERAT AF 40. MØDE I BRØNDERSLEV KOMMUNES GRØNNE

Læs mere

* Brønderslev Erhverv og Turisme Carsten Overgaard Sørensen. Dansk Ornitologisk Forening Vagn Gjerløv Haveselskabet, Brønderslev Kreds Ib Lies Nielsen

* Brønderslev Erhverv og Turisme Carsten Overgaard Sørensen. Dansk Ornitologisk Forening Vagn Gjerløv Haveselskabet, Brønderslev Kreds Ib Lies Nielsen Brønderslev Kommune Ny Rådhusplads 1, 9700 Brønderslev. Tlf.: 9945 4545 Fax: 9945 4500 Plan og Miljø : 10.12.2015 J. nr.: Sag nr.: 13/1191 Det Grønne Råd REFERAT AF 36. MØDE I BRØNDERSLEV KOMMUNES GRØNNE

Læs mere

REFERAT FRA LANDSBYRÅDETS 8. MØDE GERAA MEDBORGERHUS MANDAG D. 30. JANUAR

REFERAT FRA LANDSBYRÅDETS 8. MØDE GERAA MEDBORGERHUS MANDAG D. 30. JANUAR REFERAT FRA LANDSBYRÅDETS 8. MØDE GERAA MEDBORGERHUS MANDAG D. 30. JANUAR DAGSORDEN 1. Velkomst og præsentation. (Karsten Frederiksen). 2. Godkendelse af referat fra sidste møde. (Karsten Frederiksen)

Læs mere

Danmarks Jægerforbund.(afbud p.g.a.sygdom)

Danmarks Jægerforbund.(afbud p.g.a.sygdom) Kredsrepræsentantskabsmøde Onsdag den 23. februar 2011 På AQUA Sø og Naturcenter, Vejlsøvej 55, 8600 Silkeborg. Program for repræsentantskabsmødet jævnfør indkaldelsen. 0. Velkomst ved formand Willi Dupont.

Læs mere

Mødereferat. Postadresse: Favrskov Kommune Teknik og Miljø Skovvej Hinnerup. Tlf

Mødereferat. Postadresse: Favrskov Kommune Teknik og Miljø Skovvej Hinnerup. Tlf Mødereferat Til: Grønt Råd Mødetid: Kl. 12.00 16.00 Mødested: Melhøjstuen, Hinnerup Bibliotek & Kulturhus, Skovvej 18, 8382 Hinnerup. Mødedeltagere: Alfred Borg (DN, Favrskov) Svend Møller Jensen (DOF,

Læs mere

Dagsorden for Grønt Råds møde den 27. april 2009 kl. 18:22 i Farsø Kantine

Dagsorden for Grønt Råds møde den 27. april 2009 kl. 18:22 i Farsø Kantine Dagsorden for Grønt Råds møde den 27. april 2009 kl. 18:22 i Farsø Kantine Indholdsfortegnelse 001. Referat af møde den 27. april 2009 3 2 Medlemmer Erik Andersen Hans Kieldsen Aage Grynderup Christian

Læs mere

Mødereferat. Referat. REFERAT af møde 16 i Det Grønne Råd mandag den 27. august. Den 24. september Natur og Miljø

Mødereferat. Referat. REFERAT af møde 16 i Det Grønne Råd mandag den 27. august. Den 24. september Natur og Miljø Mødereferat Den 24. september 2012 REFERAT af møde 16 i Det Grønne Råd mandag den 27. august 2012 Natur og Miljø Teknik og Miljø Aarhus Kommune Mødedato: Mandag den 27. August 2012 Mødetid: Kl. 15.30 til

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. maj 2015, kl. 16.30

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. maj 2015, kl. 16.30 Side 1/5 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. maj 2015, kl. 16.30 I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Michael Jørgensen Henny Rasmussen Gunnar Sørensen Leo Kristensen Aase

Læs mere

Referat af mødet d. 28. november 2007

Referat af mødet d. 28. november 2007 By- Kulturforvaltningen Natur, Miljø og Trafik Park og Natur Odense Slot Indgang M Nørregade 36-38 Postboks 740 5000 Odense C www.odense.dk Tlf. 66131372 Fax 65919681 E-mail nmt.bkf@odense.dk Referat af

Læs mere

#split# Navn Post nr. Afstemningssted Beliggenhed. Politiker/ Ansat

#split# Navn Post nr. Afstemningssted Beliggenhed. Politiker/ Ansat #split# Politiker/ Ansat Navn Post nr. Afstemningssted Beliggenhed Politiker Formand Jan Thaibert 9330 Dronninglund Agersted Agersted Kro Politiker Morten Sloth 9330 Dronninglund Agersted Agersted Kro

Læs mere

Diasshows er vedhæftet referatet. Referatet omfatter derfor primært kommentarer og emner, som ikke fremgår af dias fremlagt under mødet.

Diasshows er vedhæftet referatet. Referatet omfatter derfor primært kommentarer og emner, som ikke fremgår af dias fremlagt under mødet. Notat Teknik- og Miljøafdelingen Natur og Miljø Rådhuset, Torvet 1 5800 Nyborg Betjen dig selv på www.nyborg.dk Sagsansvarlig: Søren Okkels Uhrskov Tlf. 6333 6878 E-mail: sou@nyborg.dk Sagsnr. 450-2013-16783

Læs mere

Referat Åben Dagsorden

Referat Åben Dagsorden Referat Åben Dagsorden Møde Bestyrelsesmøde Nordjyllands Beredskab I/S Dato 03-10-2017, kl. 10:00 12:00 Sted Hotel Søparken Søparken 1, 9440 Aabybro Deltagere Arne Boelt (Hjørring Kommune) Mikael Klitgaard

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede.

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede. Referat fra: Emne: Årsmøde / Arbejdsgruppemøde Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl. 1630-1830. Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af, samt øvrige interesserede. Derudover deltog

Læs mere

Afbud: Hanne Blankensteiner, Henning Christensen, Erik Petersen. Fraværende: Vicky Holst Rasmussen.

Afbud: Hanne Blankensteiner, Henning Christensen, Erik Petersen. Fraværende: Vicky Holst Rasmussen. Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 7, Onsdag d. 04.06.2014 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Onsdag d. 04.06.2014 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse

Læs mere

Referat fra 6. møde i Grønt Råd for Struer Kommune den 31. maj 2010

Referat fra 6. møde i Grønt Råd for Struer Kommune den 31. maj 2010 Rådhuset Natur- og Miljøafdelingen Kurt Vanggaard Telefon 96 84 84 45 Dato: 7.6.2010 J.nr.: 1/5 Referat fra 6. møde i Grønt Råd for Struer Kommune den 31. maj 2010 Afbud fra: Poul-Ole Jensen Bjarne Jensen

Læs mere

Natur- Miljøteamet er sekretariat for Grønt Råd og varetager formandskabet for Grønt Råd.

Natur- Miljøteamet er sekretariat for Grønt Råd og varetager formandskabet for Grønt Råd. Notat 27. januar 2011 Dok. nr. 5998875 Sags id. 863351 Teknik og Miljømyndighed Natur og Miljø Dan Raahauge BERETNING FOR GRØNT RÅD 2009-2010 T 54676426 Grønt Råd blev oprettet af Byrådet i 2007. Grønt

Læs mere

Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 27. januar 2011 kl. 09.00 Mødelokale 1

Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 27. januar 2011 kl. 09.00 Mødelokale 1 Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 27. januar 2011 kl. 09.00 Mødelokale 1 Dagsorden: Siden sidst.... 1 Evaluering af Grønt Råds arbejde.... 2 Vand og Naturplaner.... 4 Retablering af Bisbækken....

Læs mere

Referat fra Ældrerådets møde mandag den 5. september 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat fra Ældrerådets møde mandag den 5. september 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat fra Ældrerådets møde mandag den 5. september 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen Kirsten Feld

Læs mere

www.ikast-brande.dk Sendt pr. mail - jf. mailliste 3. juni 2014 Referat af møde i Grønt Forum - landbrug den 22. maj 2014

www.ikast-brande.dk Sendt pr. mail - jf. mailliste 3. juni 2014 Referat af møde i Grønt Forum - landbrug den 22. maj 2014 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Sendt pr. mail - jf. mailliste 3. juni 2014 Referat af møde i Grønt Forum - landbrug den 22. maj 2014 Deltagere: Fra landbruget: Helle Borum, Heden & Fjorden;

Læs mere

TIL MEDLEMMER AF GRØNT RÅD I VEJEN KOMMUNE. Referat fra andet møde i Grønt Råd den 22. august 2007

TIL MEDLEMMER AF GRØNT RÅD I VEJEN KOMMUNE. Referat fra andet møde i Grønt Råd den 22. august 2007 TIL MEDLEMMER AF GRØNT RÅD I VEJEN KOMMUNE NATUR & MILJØ Dato: 10.10.07 Sagsnr.: 07/1886 Kontaktperson: Jens Peder Matthiesen Dir. tlf.: 79966250 Referat fra andet møde i Grønt Råd den 22. august 2007

Læs mere

Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 28 maj 2008 kl. 9.30 Mødelokale 1

Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 28 maj 2008 kl. 9.30 Mødelokale 1 Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 28 maj 2008 kl. 9.30 Mødelokale 1 Dagsorden: Siden sidst.... 1 Driftsplan for de statslige arealer i Vendsyssel... 2 Handleplan for bekæmpelse af Bjørneklo... 3 Status

Læs mere

Vedrørende: Møde i Grønt Råd Mødedato: 21. 04.2009 Deltagere:

Vedrørende: Møde i Grønt Råd Mødedato: 21. 04.2009 Deltagere: Mødereferat Vedrørende: Møde i Grønt Råd Mødedato: 21. 04.2009 Deltagere: Odder kommune, Teknisk udvalg v/elvin J. Hansen (formand for Grønt Råd) Danmarks Naturfredningsforening Lokalkomité Odder v/ Dorthe

Læs mere

7. februar 2018 Referat af 1. møde i naturrådet for Herning, Ikast-Brande, Ringkøbing-Skjern

7. februar 2018 Referat af 1. møde i naturrådet for Herning, Ikast-Brande, Ringkøbing-Skjern 7. februar 2018 Referat af 1. møde i naturrådet for Herning, Ikast-Brande, Ringkøbing-Skjern og Viborg Kommuner Sted: Harrild Hede Naturcenter Dato: 30. januar 2018 Varighed: 18:30 20.30 Referent: Ikast-Brande

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg 1 Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 8.30 16 Fredag 8.30 15 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

Brønderslev Kommune. MED-udvalg for Børn og Kultur. Referat

Brønderslev Kommune. MED-udvalg for Børn og Kultur. Referat Brønderslev Kommune MED-udvalg for Børn og Kultur Referat Dato: 17. september 2007 Lokale: Mødelokale 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: 13.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 1. Godkendelse

Læs mere

Mødereferat. Emne: Det Grønne Råd - Odense Dato: 21. november 2013 Deltagere:

Mødereferat. Emne: Det Grønne Råd - Odense Dato: 21. november 2013 Deltagere: Emne: Det Grønne Råd - Odense Dato: 21. november 2013 Deltagere: Tid: kl. 15.00-18.00 Poul Falck (PF), Formand Mogens Agergaard (MA), Danmarks Naturfredningsforening Anders Myrtue, Odense Bys Museer Per

Læs mere

Vorgod- og Fjederholt projekterne - referat fra arbejdsgruppemøde den 15. april 2009 på Herning Rådhus

Vorgod- og Fjederholt projekterne - referat fra arbejdsgruppemøde den 15. april 2009 på Herning Rådhus Mødedeltagerne SKOV- OG NATURSTYRELSEN Midtjylland J.nr. SNS-4332-003337/00334 Ref. jepsc Den 30. april 2009 Vorgod- og Fjederholt projekterne - referat fra arbejdsgruppemøde den 15. april 2009 på Herning

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 26. oktober 2017. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Grønt Råd. Referat af 27. møde i Grønt Råd for Lejre Kommune. onsdag den 25. februar 2015 kl. 16.15-18.00

Grønt Råd. Referat af 27. møde i Grønt Råd for Lejre Kommune. onsdag den 25. februar 2015 kl. 16.15-18.00 Grønt Råd Referat af 27. møde i Grønt Råd for Lejre Kommune Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø T 4646 4646 F 4646 4615 H www.lejre.dk onsdag den 25. februar 2015 kl. 16.15-18.00 Tilstede: Martin

Læs mere

Stationsparken 24, 2. th. 2600 Glostrup Tlf. 43 42 02 22 Åbningstid kl. 10-14 Fax 43 42 02 21 E-mail hjem@pab.dk CVR nr.

Stationsparken 24, 2. th. 2600 Glostrup Tlf. 43 42 02 22 Åbningstid kl. 10-14 Fax 43 42 02 21 E-mail hjem@pab.dk CVR nr. Glostrup, den 25.04.2012 SA Referat Den 24. april 2012 Boligselskabet Hjem Mødeart: Bestyrelsesmøde i organisationsbestyrelsen Mødested: Afdeling: 0. Advokat Mads Thyregod Mødetid kl. 17.00 Hammerensgade

Læs mere

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 12. januar 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 12. januar 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 12. januar 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

Referat fra møde mellem Det Grønne Råd og Teknik- og Miljøudvalget Onsdag den 27. juni 2018 Haastrup Forsamlingshus

Referat fra møde mellem Det Grønne Råd og Teknik- og Miljøudvalget Onsdag den 27. juni 2018 Haastrup Forsamlingshus Referat fra møde mellem Det Grønne Råd og Teknik- og Miljøudvalget Onsdag den 27. juni 2018 Haastrup Forsamlingshus Referat 27.06.2018 Sag: 04.01.00-A08-1-07 Stine Bundgaard Hansen (sthan) Bosætning og

Læs mere

Referat fra mødet torsdag den 15. august 2019 kl i kredsbestyrelsen for Friluftsrådet i Sydvestsjælland.

Referat fra mødet torsdag den 15. august 2019 kl i kredsbestyrelsen for Friluftsrådet i Sydvestsjælland. Referat fra mødet torsdag den 15. august 2019 kl. 18.00 i kredsbestyrelsen for Friluftsrådet i Sydvestsjælland. Mødet startede med besigtigelse ved Nylandsmøllen, Nashøjvej 17, 4700 Næstved. Herefter kørte

Læs mere

Pia Ellegaard Jørgensen Danmarks Naturfredningsforening (DN) Merethe Simonsen Dansk Skovforening (DS) Hans Henriksen

Pia Ellegaard Jørgensen Danmarks Naturfredningsforening (DN) Merethe Simonsen Dansk Skovforening (DS) Hans Henriksen Notat Teknik- og Miljøafdelingen Natur og Miljø Rådhuset, Torvet 1 5800 Nyborg Betjen dig selv på www.nyborg.dk sikkerepost@nyborg.dk Sagsansvarlig: Søren Okkels Uhrskov Tlf. 6333 6878 E-mail: sou@nyborg.dk

Læs mere

AALBORG STIFT Stiftsrådet Dok.nr /16 MJOH

AALBORG STIFT Stiftsrådet Dok.nr /16 MJOH AALBORG STIFT Stiftsrådet Dok.nr. 60 875/16 MJOH Dato: 19. maj 2016 Referat af Stiftsrådets 27. ordinære møde den 19. maj 2016 i Aalborg Bispegård Til stede: Ejnar Haugaard Thomsen (Aalborg Vestre provsti),

Læs mere

Torsdag den kl på EUC Nord, M. P. Koefoeds Vej 10, 9800 Hjørring.

Torsdag den kl på EUC Nord, M. P. Koefoeds Vej 10, 9800 Hjørring. Referat af ordinært VEU-centerrådsmøde Tid/sted Torsdag den 06.01.2011 kl. 09.30 13.00 på EUC Nord, M. P. Koefoeds Vej 10, 9800 Hjørring. Deltagere Formand Erik Bjerre Kristensen, EUC Nordvest Næstformand

Læs mere

Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 24 november 2008 kl Mødelokale 2

Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 24 november 2008 kl Mødelokale 2 Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 24 november 2008 kl. 9.30 Mødelokale 2 Dagsorden: Siden sidst....1 Grønt Partnerskab Oasen...2 Friluftsliv i Jammerbugt Kommune...3 Jammerbugt kommunes skiltning

Læs mere

Deltagere. Boligforeningen Fyn-Bo. Bestyrelsen

Deltagere. Boligforeningen Fyn-Bo. Bestyrelsen Boligforeningen Fyn-Bo Bestyrelsen Referat fra møde i organisationsbestyrelsen tirsdag den 6. september 2016, kl. 16.30, på kontoret hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5250 Odense S. Deltagere

Læs mere

Formål og forretningsorden for Det Grønne Råd i Hjørring Kommune Formål og forretningsorden for Det Grønne Råd i Hjørring Kommune, 2018

Formål og forretningsorden for Det Grønne Råd i Hjørring Kommune Formål og forretningsorden for Det Grønne Råd i Hjørring Kommune, 2018 Formål og forretningsorden for Det Grønne Råd i Hjørring Kommune. 2010. Formål og forretningsorden for Det Grønne Råd i Hjørring Kommune, 2018 (vedtaget af Byrådet i Hjørring xx.xx.2018) 1. Formål og arbejdsområde

Læs mere

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 31. oktober 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 31. oktober 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 31. oktober 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

1. møde i bestyrelsen for den nationale strategi for Personlig Medicin

1. møde i bestyrelsen for den nationale strategi for Personlig Medicin REFERAT 1. møde i bestyrelsen for den nationale strategi for Personlig Medicin 2017-2020 Dato og sted Torsdag 27. april 2017 kl. 16.00 18.00 Sundheds og Ældreministeriet, Holbergsgade 6, 1057 København

Læs mere

Referat af Stiftsrådets 13. ordinære møde den 25. oktober 2012 i Aalborg Bispegård

Referat af Stiftsrådets 13. ordinære møde den 25. oktober 2012 i Aalborg Bispegård Dok.nr.: 110751/12 MJOH Referat af Stiftsrådets 13. ordinære møde den 25. oktober 2012 i Aalborg Bispegård Til stede: Ejnar Haugaard Thomsen (Aalborg Vestre provsti), Ole Dørum Jensen (Aalborg Nordre provsti),

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden. ANDELSBOLIGFORENINGEN GOLFPARKEN Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden. Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider Referat af Ordinært Kredsrepræsentantskabsmøde afholdt på Håndværkeren den 10. marts 2016 kl. 18.00 Grønne Kolonihaver

Læs mere

Brønderslev Kommune. Hovedudvalget. Referat

Brønderslev Kommune. Hovedudvalget. Referat Brønderslev Kommune Hovedudvalget Referat Dato: Lokale: Tidspunkt: 14. maj 2008 Mødelokale 120. Brønderslev Rådhus kl. 10.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 1. Godkendelse af referat... 1

Læs mere

18. maj Dato: Lokale: Tidspunkt: 16:00. Kurt Bering. Tove Fønss

18. maj Dato: Lokale: Tidspunkt: 16:00. Kurt Bering. Tove Fønss Landdistriktsrådet Dagsorden Dato: Lokale: Tidspunkt: 18. maj 2017 Stenum Kultur og Forsamlingshus 16:00 Karsten Frederiksenn (C) Hildo Rasmussen (A) Margit Chemnitz (V) Knud-Erik Sørensenn (J) Hans Jørgen

Læs mere

Ældrerådet. Ældrerådets møde mandag den 8. januar 2018 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Ældrerådets møde mandag den 8. januar 2018 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Ældrerådets møde mandag den 8. januar 2018 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua Afbud Tove Lunde Amsinck X Erling Balle Kristensen X Marianne Lund

Læs mere

Referat Centerrådet for UU-Center Sydfyn's møde Onsdag den Kl. 15:30 Udvalgsværelse 3

Referat Centerrådet for UU-Center Sydfyn's møde Onsdag den Kl. 15:30 Udvalgsværelse 3 Referat Centerrådet for UU-Center Sydfyn's møde Onsdag den 08-03-2017 Kl. 15:30 Udvalgsværelse 3 Deltagere: Mette Kristensen, Jakob Holm, Søren Sønderlund Hansen, Jan Ole Jakobsen, Karina Jørgensen, Inga

Læs mere

Se mailliste 17. juni 2015 Referat af møde i Grønt Forum, torsdag den 4. juni 2015

Se mailliste 17. juni 2015 Referat af møde i Grønt Forum, torsdag den 4. juni 2015 Se mailliste 17. juni 2015 Referat af møde i Grønt Forum, torsdag den 4. juni 2015 Fra landbruget: Lars Mathiassen, Jysk Landbrug; Per Vinther, Jysk Landbrugsrådgivning; Dannie Feldbak, Herning-Ikast Landboforening;

Læs mere

Formand for Lejre Kunstforening Mogens Petersen. Stenka Hellfach fra Somewhere deltog under punkt 3, 4 og 5

Formand for Lejre Kunstforening Mogens Petersen. Stenka Hellfach fra Somewhere deltog under punkt 3, 4 og 5 Lejre Kommunes Billedkunstråd 11. maj 2017 MØDEFORUM: Lejre Kommunes Billedkunstråd TID OG STED: Torsdag den 11. maj kl. 10-15. Mødet blev holdt i Maries hus på Tadre Mølle. DELTAGERE: Kunstner Vibeke

Læs mere

RÅD: ÆLDRERÅDET MØDE NR. 3. SAGSTYPE: Referat. MØDETITEL: Ordinært møde MØDEDATO:

RÅD: ÆLDRERÅDET MØDE NR. 3. SAGSTYPE: Referat. MØDETITEL: Ordinært møde MØDEDATO: RÅD: ÆLDRERÅDET MØDE NR. 3 SAGSTYPE: Referat MØDETITEL: Ordinært møde MØDEDATO: 19.01.2018 MØDESTED: Rådhuset, Bjarkesvej 2, 3450 Allerød mødelokale H. MØDETID: Kl. 11.00-14.00 TILSTEDE: Kjel Bording Johansen,

Læs mere

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30 Nr. 3 marts 2019 47. årgang Hjemmeside: https:/www.bricksite.com/husejerforeningenhorsbred Facebook: Husejerforeningen Horsbred mail: hh.horsbred@gmail.com Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 14. august 2017, kl. 19.00 i blok U på skolen i Vejby. 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2. Meddelelser: Referater fra møder i grønt

Læs mere

Ældrerådets møde mandag den 3. december 2018 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådets møde mandag den 3. december 2018 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådets møde mandag den 3. december 2018 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Tove Lunde Amsinck X Hermand Pedersen X Marianne Lund X Dorthe Friis X Per

Læs mere

REFERAT I/S RENO-NORD BESTYRELSEN. Mødet mandag den 3. februar 2014 kl. 10.00. Bestyrelsesmøde den 3. februar 2014

REFERAT I/S RENO-NORD BESTYRELSEN. Mødet mandag den 3. februar 2014 kl. 10.00. Bestyrelsesmøde den 3. februar 2014 I/S RENO-NORD BESTYRELSEN Mødet mandag den 3. februar 2014 kl. 10.00 REFERAT Bestyrelsesmøde den 3. februar 2014 I/S Reno-Nord Troensevej 2 9220 Aalborg Øst Telefon 98 15 65 66 Telefax 98 15 17 97 E-mail

Læs mere

åbent møde for Grønt Råds møde den 09. juni 2011 kl. 15:00 i Livø

åbent møde for Grønt Råds møde den 09. juni 2011 kl. 15:00 i Livø åbent møde for Grønt Råds møde den 09. juni 2011 kl. 15:00 i Livø Indholdsfortegnelse 001. Dagsorden til møde i Grønt Råd den 9.juni 2011 3 2 Medlemmer Erik Andersen Hans Kieldsen Aage Grynderup Ib Nielsen

Læs mere

Derudover er der på udsendelsesliste også nedenstående personer. Hvis du ønsker at blive slettet fra listen så send en mail til iddni@nst.dk.

Derudover er der på udsendelsesliste også nedenstående personer. Hvis du ønsker at blive slettet fra listen så send en mail til iddni@nst.dk. Nordsjælland J.nr. NST 229-00027 Ref. iddni Den 20. januar 2015 Mødereferat fra møde i Skovrejsningsrådet for Gørløse Skov. Mødet blev holdt den 22. september 2014 i Gørløse Forsamlingshus Deltagere: Anne

Læs mere

Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S 1 Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 09-05-2017 Mødetid: 09:00 12:00 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Fraværende: Referent: Ole Madsen Punkt 1. Godkendelse af årsrapport 2016

Læs mere

Lars Mortensen (Friluftsrådet), Anne-Kathrine Østerby (KFUM-spejderne) og Jørgen Kvist (KFUM-KFUK).

Lars Mortensen (Friluftsrådet), Anne-Kathrine Østerby (KFUM-spejderne) og Jørgen Kvist (KFUM-KFUK). Referat fra Landssamrådsmøde d. 20. januar 2014 Mødested: DUI-LEG og VIRKE Mågevej 22 2650 Hvidovre Kl. 17.30 18.15 Kl. 18.15 21.30 Aftensmad Landssamrådsmøde Deltagere: Mads Faber Henriksen (DUI-LEG og

Læs mere

Beretning til Kredsrepræsentationen d. 2.marts 2010 Friluftsrådet i Vendsyssel

Beretning til Kredsrepræsentationen d. 2.marts 2010 Friluftsrådet i Vendsyssel Beretning til Kredsrepræsentationen d. 2.marts 2010 Friluftsrådet i Vendsyssel Denne beretning vil begynde med den arbejdsopgave, som der er lagt flest arbejdstimer i. Fire kredsbestyrelsesmedlemmer har

Læs mere

Brøndbyernes Andelsboligforening

Brøndbyernes Andelsboligforening Brøndbyernes Andelsboligforening Stationsparken 24, 2. th. 2600 Glostrup, tlf. 43 42 02 22 Åbningstid kl. 10-14 Fax 43 42 02 21 mail: bab@babnet.dk CVR nr. 36 88 05 11 Varmemester tlf. 36 75 14 84 - mail:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling lørdag, den 30. april, 2005 kl. 10.00.

Referat af ordinær generalforsamling lørdag, den 30. april, 2005 kl. 10.00. A/B ABRIKOSHAVEN Abrikosvej 30 4700 Næstved Næstved, den 20. maj, 2005 Referat af ordinær generalforsamling lørdag, den 30. april, 2005 kl. 10.00. Til stede: 30 A: Kirsten Bo Lattuca 30 B: Janne Kümmel

Læs mere

MED-udvalget for Sundhed, Omsorg og Beskæftigelse. Beslutningsprotokol

MED-udvalget for Sundhed, Omsorg og Beskæftigelse. Beslutningsprotokol Beslutningsprotokol Dato: 08. september Lokale: 120, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 13:00-15:00 Henrik Aarup-Kristensen Hanne Sander Jensen Susanne Aabenhus Kristina Randrup Lene Svenningsen Else Marie

Læs mere

Indkaldelse til Seniorsektionen

Indkaldelse til Seniorsektionen Ref.: HEM Dok.nr.: 4918234 Sag.nr.: 2018-SL211NJ-17135 26-03-2019 Indkaldelse til Seniorsektionen Dato: 1. april 2019 Tid: Kl. 9 12.00 Sted: Indkaldte: Afbud: Socialpædagogerne Nordjylland, mødelokalet

Læs mere

Referat fra hovedbestyrelsesmøde september 2018

Referat fra hovedbestyrelsesmøde september 2018 Referat fra hovedbestyrelsesmøde 28. 29. september 2018 Mødestart: kl. 9.00 Deltagere: Lone Nørager Kristensen, Berit Andersen, Peter Vomb, Frida Neddergaard, Tommy Jørgensen, Julie Gad Isager, Casper

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 7. september 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 7. september 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A DAGSORDEN Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 7. september 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen Kirsten

Læs mere

Handicaprådet. Beslutningsprotokol

Handicaprådet. Beslutningsprotokol Handicaprådet Beslutningsprotokol Dato: 31. januar 2011 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 14:00-16:20 Elly Henriksen, Formand Peter H. S. Kristensen (A) Thomas Krog (F) Jens Andersen (V) Karl

Læs mere

Integrationsrådet. Referat

Integrationsrådet. Referat Integrationsrådet Referat Dato: 22. november 2012 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 16:30-18:15 Knud Jørgensen, Formand Valborg Jensen Bodil Thomsen Cady Mampouya-Kilele Emilly Pedersen Gitte

Læs mere

K K R N O R D J Y L L A N D

K K R N O R D J Y L L A N D REFERAT 2015 K K R N O R D J Y L L A N D Dato: 20-11-2015 08:00 Sted: Hotel Søparken, Søparken 1, 9440 Aabybro Mission KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt lokalt demokrati. KL varetager kommunernes

Læs mere

OPLEV NATUREN NATURTURE I BRØNDERSLEV KOMMUNE

OPLEV NATUREN NATURTURE I BRØNDERSLEV KOMMUNE OPLEV NATUREN NATURTURE I BRØNDERSLEV KOMMUNE 2012 Turene gennemføres under ledelse af: Brønderslev Kommunes Naturvejledere eller andre kompetente guider. Turene kræver ikke tilmelding og er gratis. Man

Læs mere

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN Dagsorden til bestyrelsesmødet den 10. juni 2014 kl. 18.00 på Virum Gymnasium. Vi begynder med en let anretning Mødested: Lærerværelset 1. Velkomst ved Mette Kynemund 2. Kommentarer til dagorden 3. Godkendelse

Læs mere

Referat af møde i det Grønne Råd for Viborg Kommune

Referat af møde i det Grønne Råd for Viborg Kommune Referat af møde i det Grønne Råd for Viborg Kommune Mødedato: Onsdag den 12. december 2018 Mødetidspunkt: Kl. 15.00-17 Teknik & Miljø Natur og Vand Dato: 29. januar 2019 Sagsnr.: 17/58832 Sagsbehandler:

Læs mere

Tirsdag den 24. april kl. 19.00 Vallensbæk Havn

Tirsdag den 24. april kl. 19.00 Vallensbæk Havn Havnebestyrelsen Vallensbæk Havn Referat 336-1/2007 Møde nr. : Dato: Tilstede: Fraværende m. afbud: Referent: 336-1/2007 Tirsdag den 24. april kl. 19.00 Vallensbæk Havn Steen Hansen, formand, Ulrik Klausen,

Læs mere

Åbent referat Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet

Åbent referat Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet Åbent referat Teknik- og Miljøudvalget 2018-2021 Teknik- & Miljøsekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 14:00 Mødet afsluttet: kl. 15:00 Mødested: Hjørring Rådhus - Lokale 469 (FÆLLESMØDE

Læs mere

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD Referat af menighedsrådsmøde tirsdag den 25. oktober 2016 kl. 19.00 i kirkehuset Fraværende: Anne Kragh Dagsorden: Beslutninger: 1. Bemærkninger til dagsordenen Punkt 4.3, 4.4, 4.5, 7.7 og 7.8 tilføjedes.

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Østmøn Lokalråd d. 20. november 2012 hos Torben Nielsen.

Bestyrelsesmøde i Østmøn Lokalråd d. 20. november 2012 hos Torben Nielsen. 1 jsc Nørreby, d. 21. november 2012 Bestyrelsesmøde i Østmøn Lokalråd d. 20. november 2012 hos Torben Nielsen. Deltagere: Torben Nielsen, Jens Haubroe, Martha Torgard Joensen, Ole Jon Ørnum, Anne Gejl

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Teknik- og Miljøudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Teknik- og Miljøudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Teknik- og Miljøudvalget Mødedato: Torsdag den 18. januar 2018 Mødetidspunkt: 12:00 Mødelokale: Medlemmer: 211, Mødelokale Lars Hein, Brian Bruun, Carsten Fuhr, Heidi Ladegaard,

Læs mere

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 11-12-2018 Mødetid: 10:00 13:00 (Frokost fra klokken 12:30) Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Fraværende: Referent: Niels Nielsen Punkt

Læs mere

Punkt 1 Valg af formand - borgmesteren leder valget

Punkt 1 Valg af formand - borgmesteren leder valget Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 14-01-2014-14-01-2014 14.01.2014 kl. 13:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Tom Nielsen (A) - Deltog Bjarne Rasmussen (A) - Deltog

Læs mere