Bestyrelsens beretning Allerup Vandværk. Andelsselskabet er nu 81 år gammel.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsens beretning Allerup Vandværk. Andelsselskabet er nu 81 år gammel."

Transkript

1 1 Andelsselskabet er nu 81 år gammel.

2 2

3 3 Velkommen til Allerup vandværks generalforsamling 2017 i Tuse forsamlingshus. Denne beretning gælder året 2016, men der vil også være enkelte elementer fra dette forår Formålet med bestyrelsens beretning er at informere generalforsamlingen om bestyrelsens arbejde gennem året der er gået. Det vil jeg forsøge at gøre på bestyrelsens vegne.

4 4 Et kort overblik over beretningen.

5 5 Vi har samme antal medlemmer af vandværket, som året før nemlig 277. Antallet af vandmålere er også uforandret. Vi har i 2016 haft 16 ejerskifter mod 17 i 2015.

6 6 På vores hjemmeside kan man få et overblik over vores forsyningsområde. Vi har cirka 5 km ledningsnet med 269 stikledninger og stophaner.

7 7 Et oversigtskort over de 5 km hovedledning i hele vores forsyningsområde.

8 8 Der er i år solgt m3 vand til forbrugerne, hvilket er 0,8% mindre end sidste år. Det giver et gennemsnitligt forbrug på ca. 98 m3 per forbruger. (Max. 491 m3 / min. 0 m3). Det beregnede vandspild, som er forskellen mellem det vi har udpumpet og det vi har fået penge for, ligger på 7% (1999 m3). Vi kender ikke til ledningsbrud hos forbrugerne, som er sket før vandmåleren og således ikke målt. Minimumsforbruget om natten er normalt tæt på 0 m3, hvilket vil sige at, der ikke er nogen betydelige utætheder i ledningsnettet. Vi har i år fået lavet 3 planlagte analyser af vandkvaliteten en udvidet og en normal bakteriologisk kontrol og en boringskontrol. Analyserne bliver lagt på vores hjemmeside, lige så snart vi modtager dem fra Højvang Miljølaboratorium.

9 9 Vandværket har en hjemmeside, som vi bruger til at informere om vandet og vandværket. I forbindelse med sammenlægningen har vi samlet alt relevant information på en underside som man finder fra forsiden.

10 10 På siden for spørgsmål og svar har vi samlet svarene på de spørgsmål som andelshaverne har stillet bestyrelsen.

11 11 Vi har ikke haft nogen ledningsbrud eller andre hændelser der har forstyrret forbrugerne i I år har vi et relativt stort spild i forhold til gennemsnittet på 4,2% over de seneste 10 år. Tabet på 7% er et udtryk for forskellen mellem det vi har udpumpet og det vi har solgt. Det kan skyldes flere ting: Forkerte indberetninger fra forbrugerne Dårlige vandmålere (de blev dog kontrolleret sidste år uden problemer) Lækager før vandmåleren på privat ejendom. Lækager i ledningsnettet. Vi har stadig et lavt natforbrug, hvor måleren nærmer sig 0 m3 flere gange om natten. Vi forventer at det er et udtryk for en eller flere lækager hos forbrugerne, som er blevet udbedret i løbet af året. Hvis tabet næste år er i samme størrelsesorden kan det dog tyde på utætheder i ledningsnettet, som vi bør gøre noget ved.

12 12 Vi har haft 6 bestyrelsesmøder og 1 generalforsamling i Referaterne ligger i vores protokol, som alle medlemmerne kan få adgang til at kigge i. I årets løb har vi på bestyrelsesmøderne primært arbejdet med beslutninger omkring vandværkets fremtid: Forhandlinger med Fors om betingelser for overtagelse Diskussioner med kommunen omkring mulighed for overtagelse af vandværkets arealer. Klarlægning af mulighed for fremtidig anvendelse af vandværkets arealer Tinglysning af vandledninger over privat grund.

13 13 Fors har haft travlt med at overtage Allerslev vandværk i Lejre. Vi har haft en del kommunikation med Fors i løbet af efteråret og det er blevet til 2 møder. Første møde nåede vi til enighed om at Fors var villige til at overtage forsyningspligten for. På det næste møde diskuterede vi betingelserne for overtagelsen. Det er Bjørn M. Nielsen fra Fors som er projektleder for overtagelsen

14 14 Vi har spurgt kommunen om de vil overtage vores arealer. Erik Plesner Hamann som er ansvarlig for kommunens ejendomme har forespurgt kommunalbestyrelsen om det kunne være en mulighed. Svaret var et klart NEJ TAK. Kommunen ønsker ikke flere udgifter, selvom det kun er til græsslåning. Vi har også spurgt kommunen om arealerne kan udstykkes. Byplanlægger Mads Næsgaard Schmidt fra Holbæk kommune har afvist, at det kan blive tale om at udstykke vandværkets arealer, da de ligger i kystbeskyttelseszonen og da det er imod lokalplanen for området. Man kan heller ikke ændre anvendelsen af vandværksbygningen til beboelse, da det også vil stride imod begge de nuværende bestemmelser.

15 15 I december udsendte vi et brev til andelshaverne og bad om forslag til anvendelse af vandværkets arealer. Vi fik en del forskellige forslag. De fleste var løse ideer om forskellige rekreative tiltag. Der var også forskellige varianter af forslag om udstykning eller salg med udstykning for øje. Et enkelt forslag var mere gennemarbejdet og det har bestyrelsen valgt at præsentere på denne generalforsamling.

16 16 Fors ønsker at vi får tinglyst de ledninger der ligger over privat grund. Det gælder ledningen over marken ved Nykøbingvej og det gælder forskellige stikledninger rundt omkring. Det drejer sig om i alt 9 ledingsstykker der skal tinglyses. Det vil blive en omkostning på cirka kr. til en landmåler. Ledningerne vil blive tinglyst som de ligger og de vil blive tinglyst efter gæsteprincippet. Det betyder at de berørte ejere får oplyst at vi har ledninger på deres grund og at de skal respektere beliggenheden, hvis der f.eks. skal bygges en carport. Hvis vandværket vurdere at ledningerne ligger uhensigtsmæssigt, vil ledningen blive omlagt på vandværkets regning.

17 17 Stor tak til vores to vandværkspassere Jan og Knud Erik, som igen i år har sikret os vand i høj kvalitet i rigelige mængder. Det kan ikke siges ofte nok, at det i høj grad er deres fortjeneste, at vandet flyder i hanerne og at det er sundt og velsmagende. Tak til den øvrige bestyrelse for de mange timers engageret arbejde, der er lagt til fordel for vandværket og forbrugerne igen i år. Desuden vil jeg takke vores to bilagskontrollanter, gennem mange år, for deres grundige gennemgang af regnskabet.

18 18

19 19

20 20 Kirsten.

21 21 Kirsten.

22 22 Kirsten. IT m.m. er primært: - Ny printer til vandværksadministration - Kamera til termografering af vandværkets el-tavler.

23 23 Kirsten.

24 24 Nogle eksempler på det vi sparer op til: Nyt ledningsnet (5 km a 1000 kr./m): cirka kr. Eller nye stophaner (270 a kr.): cirka kr. Nye filtre og styring: cirka kr. Etablering af forbindelse til spildevandsledning: cirka kr. Entrébygning: cirka kr.

25 25

26 26 Bestyrelsen foreslår at vi fastholder priserne for vandet i For en gennemsnitsforbruger på 98 m3 årligt vil prisen være den samme som hos Fors (inklusiv faste bidrag). Præcist 11,66 kr./m3 i og 11,64 hos Fors. Drikkevandsbidraget på 0,49 kr.: Samlet beløber drikkevandsbidraget sig til ca. 120 mio. kr. om året. Ca. 70 % går til finansiering af den statslige grundvandskortlægning og ca. 30 % til den kommunale indsatsplanlægning.

27 27 Holbæk vand har en lidt lavere kubikmeterafgift men et væsentligt større fast bidrag.

28 28 Budgettet baserer sig på m3 vand hvilket er det samme som sidste år.

29 29

30 30 Ingen lønforhøjelser i dette års budget. Prisen for generalforsamlingen er lidt højere i år da vi forventede flere til denne generalforsamling og fordi vi forventer at afholde en ekstraordinær generalforsamling i år.

31 31 I år forventer vi at overføre kr. til hensættelserne. Der er ikke planlagt nogen vedligeholdelser eller investeringer i år da vi forventer at lukke vandværket.

32 32

33 33 Udviklingen i økonomien over de sidste 21 år viser en stigende formue men også svagt stigende udgifter.

34 34 Her kan man se tallene bag kurverne tilbage fra år Vores formue ved årsskiftet var på kroner.

35 35

36 36 Begrundelse for forslaget Bestyrelsens begrundelse for nedlæggelse tager udgangspunkt i følgende forhold: Der stilles stigende krav til vandværkets drift og administration, hvilket medfører stigende omkostninger for forbrugerne (fra 2016 er der f.eks. krav om at vandværket skal have et godkendt ledelsessystem). Nu tales der meget om at vandværkerne skal have en beredskabsplan for Cybersikkerhed Tilstanden af vandværket og ledningsnettet kræver stadig større opsparing. leverer årligt omkring m3 vand til 277 forbrugere, hvilket betegnes som et lille vandværk i branchen og vandforbruget er stadig faldende. Der stilles stadig større krav til hygiejne, miljøpåvirkning og dokumentation fra myndighedernes side. For eksempel har vandværket brugt mere end kroner på hygiejne og driftskurser for vores vandværkspassere i 2015 (ud af en omsætning på godt kroner ~ 8%). Stigende krav til hygiejne på vandværket kan meget vel betyde, at der skal laves en tilbygning til vandværket for at imødekomme kravet om zoneinddeling i rød, gul og grøn zone.

37 37 Vandværkets tilstand Vandværket ejer godt 5000 meter ledningsnet, hvoraf de ældste 800 meter ledning er 67 år gamle nu. (gennemsnitlig alder er 46 år). Når ledningsnettet skal renoveres, koster det omkring 1000 kroner per meter, hvilket er en betydelig omkostning i forhold til vandværkets opsparing på godt 1 million kroner. Vandværket er bygget i en tid, hvor kravene til hygiejne og effektivitet var mindre. Det er svært og dyrt at indrette vandværket efter dagens krav, og på et tidspunkt vil det være mere fornuftigt at bygge et nyt vandværk fremfor at reparere og forbedre det nuværende (på samme måde som med en gammel bil).

38 38 Faldende produktion Over de seneste 13 år er vandforbruget faldet med næsten 20% og er nu det laveste niveau nogensinde. Det betyder at indtjeningen falder selvom udgifterne stiger og det vil betyde stigende priser på lang sigt. Vandværket har leveret op mod m3 årligt og er nu nede på godt m3 (efter montering af vandmålere i 90'erne faldt forbruget til godt m3). er stadig et godt vandværk men dets berettigelse bliver stadig mere tvivlsom, når man ser hvordan selv store vandforsyninger slår sig sammen for at opnå stordriftsfordele. Holbæk Forsyning er netop gået sammen med Lejre og Roskilde Forsyning. En forsyningsvirksomhed af den størrelse har helt andre muligheder for at effektivisere driften og forbedre vandkvaliteten. De har en stab af professionelle medarbejdere og kan planlægge med et større perspektiv. Det bør nævnes at er blevet drevet samvittighedsfuldt og engageret af skiftende ildsjæle gennem 81 år og vandkvaliteten har, med få undtagelser, altid været i orden og med få driftsforstyrrelser.

39 39 Vi har i løbet af året haft forhandlinger med Fors om betingelserne for overtagelse af forsyningspligten. Paradigmet i betingelserne for overtagelse er, at det skal være uden omkostninger for de nuværende forbrugere i Fors. Det betyder at vores ledningsnet og vandmålerne skal være i en tilstand, der er på samme niveau eller bedre end ledningsnettet og vandmålerne i det nuværende Holbæk vands forsyningsområde. Desuden skal vi som nye forbrugere i Holbæk Vand købe en andel af deres vandværk. Det kaldes anlægsbidrag. Arealerne skal afhændes, så vandværket ikke ejer noget længere. Ellers kan foreningen ikke opløses. Foreningen skal opløses og vores CVR nummer nedlægges.

40 40 Vi har haft en formel gennemgang af ledningsnettet, hvor Fors har gennemgået: Tegninger over ledningsnettet Oplysninger om årlig vandspild over de seneste 10 år Oplysninger om vandledningernes beskaffenhed (PVC, PEL, Jern og lign.) Vi har gået rundt i området og kigget på stophaner og ventiler for at konstatere hvilke typer der er blevet brugt. Desuden har Fors foretaget to prøvegravninger for at kontrollere oplysningerne. Konklusionen er at ledningsnettet er på niveau med resten af ledningsnettet i Holbæk vand. Vores vandmålere har dog kun cirka 1 år tilbage, hvilket betyder at de skal udskiftes ved overtagelsen. Den omkostning på godt kr. skal tages af vandværkets formue. Desuden skal vandværket afkobles fra ledningsnettet og der skal etableres en ny hovedventil med vandmåler ved tilslutningen til Holbæk vand på Kærsangervej. Det vurderes at koste omkring kr.

41 41 Fors vil ikke overtage vandværket, så det skal afhændes eller nedrives. Tilslutningsbidrag Når der bygges et nyt hus i Holbæk skal ejeren betale et tilslutningsbidrag der dækker: Stikledningen Forsyningsledningen Anlægget (vandværket) Da vi kommer med stikledninger og forsyningsledninger, skal vi kun betale anlægsbidraget. Det fulde anlægsbidrag til Fors er på kr. per ejendom. Vi kommer nok til at betale et reduceret anlægsbidrag som endnu ikke er fastsat af Fors. Vi forventer dog stadig at den samlede omkostning for overtagelsen vil kunne dækkes af foreningens formue.

42 42 Her er et uddrag af det regneark som danner grundlag for beregningen af prisen for overtagelsen. Det væsentlige i denne beregning er prisen for nye vandmålere og prisen for anlægsbidraget. Den endelige pris for overtagelsen er endnu ikke fastsat men det er bestyrelsens forventning, at den vil ligge tæt på den formue foreningen har ved udgangen af Hvis der bliver en difference, så vil vi kunne afdrage den over en kortere årrække med et forhøjet fast bidrag, så det ikke bliver en økonomisk belastning for forbrugerne.

43 43 Her er den tidsplan vi arbejder med, hvis forslaget vedtages.

44 44 Bestyrelsen ønsker at skille beslutningen om vandværkets nedlæggelse fra beslutningen om hvordan foreningens værdier skal afhændes. Derfor bringes forslaget om nedlæggelse først til afstemning. Det er en forudsætning at prisen for overtagelsen kan holdes indenfor foreningens formue eller måske med en lille efterbetaling på få tusind kroner per andelshaver. Den endelige pris vil være fastsat når dette forslag skal andenbehandles på en ekstraordinær generalforsamling.

45 45 Dette punkt på dagsordenen er ikke en formel afstemning men mere en vejledning til bestyrelsen om, hvad der skal arbejdes med frem til den ekstraordinære generalforsamling. Hvis der kan opnås konsensus om en eller to af ideerne vil det ende som et forslag på den ekstraordinære generalforsamling. Ud fra de forslag der er kommet fra andelshaverne har bestyrelsen valgt at kategorisere dem i følgende 2 grupper: Arealerne overdrages til en ny forening Arealerne søges solgt til højestbydende.

46 46 1. Del af forslag A om overdragelse. Maj Hafstrøm vil præsentere forslaget på vegne af gruppen af forslagsstillere.

47 47 2. Del af forslag A om overdragelse. Maj Hafstrøm vil præsentere forslaget på vegne af gruppen af forslagsstillere.

48 48 Der iværksættes en offentlig udbudsrunde og matriklerne sælges til højestbydende. Vi kender endnu ikke den endelige pris som Fors skal have for at overtage forsyningspligten, men forventer at den ligger tæt på eller lidt over vandværkets nuværende opsparing. Home har vurderet at grundene ikke kan sælges. Nybolig: Har forsøgt få tilsagn hos kommunen, som måske godt kunne acceptere at vandværket kunne ombygges til beboelse. De har dog samtidig kontaktet kystdirektoratet og fået et klart NEJ i forhold til strandbeskyttelseslinien. De vurderer at 3cp og 3fx med vandværksbygningen har en værdi omkring kr. De vurderer også at områderne 3iq of 3fz ikke har nogen reel værdi da de ikke må bebygges og der ikke er adgang til dem fra offentlig vej. Det skal bemærkes at andelsselskabets formue ved opløsning ikke kan udloddes til medlemmerne, men kun overgå til et andet selskab med samme formål (i praksis til den som overtager forsyningspligten).

49 49 Kort over matriklerne. Vandværket ejer: 3iq + 3fz (med boring 2) m2 med en offentlig ejendomsværdi på kr. 3cp + 3fx (med boring 1, vandværket og gyngestativerne) 470 m2 med en offentlig ejendomsværdi på kr. og en grundværdi på kr. Gyngestativerne tilhører ikke vandværket men Allerup grundejerforening.

50 50 Kort over strandbeskyttelseszonen.

51 51 Her ses vandværkets to grunde og boringer.

tirsdag 29. april 2014, kl. 19.00

tirsdag 29. april 2014, kl. 19.00 tirsdag 29. april 2014, kl. 19.00 i Langes Magasin, Østergade 3B, Frederikssund. Dagsorden iht. vedtægternes 7: 1. Valg af dirigent Der var ingen der stillede op, så formanden blev valgt som dirigent.

Læs mere

ULLERØD VANDVÆRK A.m.b.a.

ULLERØD VANDVÆRK A.m.b.a. Referat af den ordinære generalforsamling for Ullerød Vandværk a.m.b.a. afholdt på Grundtvigs Højskole, Tulstrupvej 4, den 29. april 2015 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

Beretning for året februar 2005

Beretning for året februar 2005 Beretning for året 2004 21. februar 2005 Indledning Bestyrelsen Hændelser Projekter: DSL - Målere - Opmåling af ledningsnet Nødforbindelse Beredskabsplan Forbrugere: Oplysning Fremtiden Afslutning Indledning

Læs mere

Vedtægter for Herslev Vandværk I/S

Vedtægter for Herslev Vandværk I/S Vedtægter for Herslev Vandværk I/S 1 Navn og hjemsted. I/S Herslev Vandværk er et interessentskab stiftet den 30. april 1907. Selskabet har hjemsted i Lejre kommune. 2 Formål Selskabets formål er i overensstemmelse

Læs mere

Kære andelshavere, velkommen til generalforsamlingen. 2013 har været et år som så mange andre i vandværket og dog er der sket ændringer.

Kære andelshavere, velkommen til generalforsamlingen. 2013 har været et år som så mange andre i vandværket og dog er der sket ændringer. Søbjerg Vandværk generalforsamling 24. april 2014. Kære andelshavere, velkommen til generalforsamlingen. 2013 har været et år som så mange andre i vandværket og dog er der sket ændringer. Jeg vil gerne

Læs mere

Andelsselskabet. Torkilstrup-Lillebrænde. Vandværk

Andelsselskabet. Torkilstrup-Lillebrænde. Vandværk Andelsselskabet Torkilstrup-Lillebrænde Vandværk Beretning 2016 2015 har været et godt år for Torkilstrup-Lillebrænde Vandværk. Med meget få afbrydelser har vi kunnet levere den mængde vand, vi skulle.

Læs mere

Andelsselskabet Studsgård Vandværk.

Andelsselskabet Studsgård Vandværk. Studsgård Vandværk Voldsgårdsvej 6A Studsgård 7400 Herning Voldsgårdsvej 6A Vedtægter for Andelsselskabet Studsgård Vandværk. Indholdsfortegnelse: Navn og formål ( 1 til 2)------------------------------------------------------------Side

Læs mere

Sammenlægning af. Asserbo Vandværk og Baunehøj Vandværk

Sammenlægning af. Asserbo Vandværk og Baunehøj Vandværk Sammenlægning af Asserbo Vandværk og Baunehøj Vandværk Bestyrelserne i Asserbo Vandværk og Baunehøj Vandværk indstiller til generalforsamlingens godkendelse, at Asserbo Vandværk og Baunehøj Vandværk sammenlægges

Læs mere

Vedtægter for. Andelsselskabet Ejby Vandværk

Vedtægter for. Andelsselskabet Ejby Vandværk Vedtægter for Andelsselskabet Ejby Vandværk 2 1. Selskabet, der er stiftet den 8. marts 1965, er et andelsselskab, hvis navn er Andelsselskabet Ejby Vandværk. Selskabet har hjemsted i Skovbo kommune. 2.

Læs mere

Bjert Stenderup Vandværk

Bjert Stenderup Vandværk Andelsselskabet Bjert Stenderup Vandværk Generalforsamling Torsdag den 7. april 2011, kl. 19.30 Sdr. Bjert Kro Dagsorden: 1: Valg af dirigent. 2: Beretning for det forløbne regnskabsår - 2010. 3: Fremlæggelse

Læs mere

S Ø T O F T E V A N D V Æ R K v/christian Ipsen, Stenhallervej 12, 4370 Store Merløse

S Ø T O F T E V A N D V Æ R K v/christian Ipsen, Stenhallervej 12, 4370 Store Merløse Formanden bød velkommen. Generalforsamling - Referat Afholdt 8. marts 2016 - Store Merløse Hallen Til Generalforsamlingen var fremmødt 16 medlemmer inklusiv bestyrelsen. 1. Valg af dirigent a. Arno Mark

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ANDELSSEKABET RY VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR ANDELSSEKABET RY VANDVÆRK Navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den 20. januar 1922, er et andelsselskab, hvis navn er Ry Vandværk. Selskabet har hjemsted i Skanderborg kommune. Formål 2 Selskabets formål er i overensstemmelse

Læs mere

Torkilstrup d. 25. marts TLV beretning for 2018

Torkilstrup d. 25. marts TLV beretning for 2018 Torkilstrup d. 25. marts 2019 TLV beretning for 2018 Indledning: 2018 har generelt været et godt år for vandværket. De vanskeligheder vi tidligere havde med ammonium og nitrit i drikkevandet har vi ikke

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Fensmark Vandværk A.m.b.a. ============================

VEDTÆGTER FOR Fensmark Vandværk A.m.b.a. ============================ VEDTÆGTER FOR Fensmark Vandværk A.m.b.a. ============================ Selskabet er stiftet den 17. maj 1938 som et interessentskab og i 2010 omdannet til et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn

Læs mere

FOR INTERESSENTSKABET FENSMARK VANDVÆRK

FOR INTERESSENTSKABET FENSMARK VANDVÆRK Vedtægter FOR INTERESSENTSKABET FENSMARK VANDVÆRK 8. marts 2007 Fensmark Vandværk Vedtægter Fensmark Vandværk I/S Elmevej 2, Fensmark 4684 Holmegaard Tlf. 23232501 1 Navn og hjemsted Selskabet, der er

Læs mere

Vedtægter for. Andelsselskabet. Diernæs Strands Vandværk a.m.b.a.

Vedtægter for. Andelsselskabet. Diernæs Strands Vandværk a.m.b.a. Vedtægter for Andelsselskabet Diernæs Strands Vandværk a.m.b.a. Vedtægter for Andelsselskabet Diernæs Strands Vandværk a.m.b.a. Indhold 1 Navn og hjemsted side 2 2 Formål side 2 3 Medlemmer side 2 4 Medlemmernes

Læs mere

KELSTRUP - JYDERUP VANDVÆRK

KELSTRUP - JYDERUP VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR KELSTRUP - JYDERUP VANDVÆRK Navn og hjemsted Selskabet der er stiftet den 30. juni 1960, er et andelsselskab ved navn Kelstrup - Jyderup Vandværk Selskabet har hjemsted i Odsherred kommune.

Læs mere

Vedtægter. for. Søndervig Vandværk

Vedtægter. for. Søndervig Vandværk Søndervig Vandværk Vedtægter for Søndervig Vandværk 1 Navn og hjemsted Selskabet, der er stiftet den 11. februar 1938, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er SØNDERVIG VANDVÆRK. Selskabets

Læs mere

Blovstrød Vandværk Beretning for Generalforsamling marts 2019

Blovstrød Vandværk Beretning for Generalforsamling marts 2019 Blovstrød Vandværk Beretning for 2018 Generalforsamling marts 2019 Blovstrød Vandværk 2018 (2017) Medlemmer/interessenter 1.035 (862) Nye medlemmer 173 (20) Forventede nye medlemmer i 2019 30? Forventede

Læs mere

Vedtægter for UGGERHALNE VANDVÆRK

Vedtægter for UGGERHALNE VANDVÆRK Vedtægter for UGGERHALNE VANDVÆRK 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemmer 4 Medlemmernes rettigheder 5 Medlemmernes forpligtelser 6 Udtræden af selskabet 7 Levering til ikke-medlem mer (købere) 8 Anlæg

Læs mere

Ethvert medlem er berettiget til at bruge så meget vand som denne måtte ønske, såfremt vandværket kan levere den ønskede mængde.

Ethvert medlem er berettiget til at bruge så meget vand som denne måtte ønske, såfremt vandværket kan levere den ønskede mængde. 1. Selskabets navn er Tappernøje Vandværk, stiftet i 1913, og det har til formål at tilvejebringe vand til husholdning, landbrug og mindre erhvervsvirksomheder i forsyningsområdet. 2. Enhver grundejer

Læs mere

Vedtægter for Andelsselskabet Nr. Dalby - Kimmerslev Vandværk. Formål.

Vedtægter for Andelsselskabet Nr. Dalby - Kimmerslev Vandværk. Formål. 1. Vedtægter for Andelsselskabet Nr. Dalby - Kimmerslev Vandværk. 2. Formål. Selskabets formål er, i overensstemmelse med den til enhver tid gældende vandforsyningslov, og det for vandværket fastsatte

Læs mere

LÆBORG VANDVÆRK I/S V E D T Æ G T E R F O R L Æ B O R G V A N D V Æ R K A.M.B.A. (Revision 3)

LÆBORG VANDVÆRK I/S V E D T Æ G T E R F O R L Æ B O R G V A N D V Æ R K A.M.B.A. (Revision 3) LÆBORG VANDVÆRK I/S V E D T Æ G T E R F O R L Æ B O R G V A N D V Æ R K A.M.B.A. (Revision 3) Marts 2014 1 NAVN OG HJEMSTED Selskabet, der er stiftet den 1. maj 1985, er et andelsselskab med begrænset

Læs mere

Vedtægter. For. Rødvig Vandværk f.m.b.a.

Vedtægter. For. Rødvig Vandværk f.m.b.a. Vedtægter For Rødvig Vandværk f.m.b.a. 1 Navn og Formål Vedtægter For Rødvig Vandværk f.m.b.a. Rødvig Vandværk f.m.b.a. er en forening med hjemsted i Stevns kommune. Foreningens formål er: 1) I henhold

Læs mere

Vedtægter. Andelsselskabet. Kloster Vandværk

Vedtægter. Andelsselskabet. Kloster Vandværk Vedtægter Andelsselskabet Kloster Vandværk 1999 Indholdsfortegnelse: 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemmer 4 Medlemmernes rettigheder 5 Medlemmernes forpligtelser 6 Udtræden af selskabet 7 Levering til

Læs mere

Love og vedtægter. for I/S Jystrup Vandværk

Love og vedtægter. for I/S Jystrup Vandværk Love og vedtægter for I/S Jystrup Vandværk Navn og Hjemsted Selskabet, der er stiftet den 23. september 1905 er et Interessentskab, hvis navn er I/S, Jystrup Vandværk" Interessentselskabet har hjemsted

Læs mere

Referat. Eskebjerg-Enghave Vandværks ordinære generalforsamling. Lørdag, den 13. maj 2017

Referat. Eskebjerg-Enghave Vandværks ordinære generalforsamling. Lørdag, den 13. maj 2017 Referat Eskebjerg-Enghave Vandværks ordinære generalforsamling Lørdag, den 13. maj 2017 På denne tørre lidt luftige lørdag, den 13. maj 2017 var 17 medlemmer, heraf 15 stemmeberettigede medlemmer mødt

Læs mere

Vedtægter for Lohals Vandværk

Vedtægter for Lohals Vandværk Vedtægter for Lohals Vandværk Navn 1 Selskabet, der er stiftet den 21. december 1932, er et andelsselskab, hvis navn er Lohals Vandværk. Selskabet har hjemsted i Lohals i Langeland Kommune. Formål 2 Selskabets

Læs mere

Beretning for året 2014

Beretning for året 2014 Beretning for året 2014 Vi har nu været underlagt det nye Forsyningssekretariatet, i 5 år nemlig 2010 til 2014. Vi har sammen med revisor foretaget alle de påkrævede indberetninger og har ikke fået nogen

Læs mere

AASTRUP OG OMEGNS VANDVÆRK

AASTRUP OG OMEGNS VANDVÆRK 1 AASTRUP OG OMEGNS VANDVÆRK Ordinær generalforsamling mandag den 29. marts 2016 kl. 19oo i Åstrup Forsamlingshus. Formandens beretning: -Aastrup Vandværk har i dag: 279 forbrugere, hvilket er det samme

Læs mere

Vedtægter for Gershøj Strands Vandværk A.m.b.a.

Vedtægter for Gershøj Strands Vandværk A.m.b.a. Vedtægter for Gershøj Strands Vandværk A.m.b.a. Indholdsfortegnelse: 1. Navn og hjemsted. 2. Formål. 3. Medlemmer. 4. Medlemmernes rettigheder. 5. Medlemmernes forpligtelser og hæftelser i øvrigt. 6. Udtræden

Læs mere

VEDTÆGTER. Vedtægter. for SKAMBY VANDVÆRK FOR SKAMBY VANDVÆRK. Selskabet er et andelsselskab ved navn Skamby Vandværk.

VEDTÆGTER. Vedtægter. for SKAMBY VANDVÆRK FOR SKAMBY VANDVÆRK. Selskabet er et andelsselskab ved navn Skamby Vandværk. VEDTÆGTER FOR SKAMBY VANDVÆRK Navn og hjemsted 1 Vedtægter for SKAMBY VANDVÆRK Selskabet er et andelsselskab ved navn Skamby Vandværk. Selskabet har hjemsted i Nordfyns Kommune. Formål 2 Selskabets formål

Læs mere

Information og. takstblad fra. Gl. Himmelev Vandværk I/S

Information og. takstblad fra. Gl. Himmelev Vandværk I/S Information og takstblad fra Gl. Himmelev Vandværk I/S www.himmelevvand.dk April 2016 Referat fra generalforsamlingen den 29. marts 2016 Formanden åbnede generalforsamlingen ved at byde velkommen og byde

Læs mere

VEDTÆGTER. for I/S KIRKE HYLLINGE VANDVÆRK

VEDTÆGTER. for I/S KIRKE HYLLINGE VANDVÆRK VEDTÆGTER for I/S KIRKE HYLLINGE VANDVÆRK 1. Selskabet, der er stiftet den 12. november 1904, er et interessentskab. Selskabet har hjemsted i Bramsnæs kommune. 2. Selskabets formål er i overensstemmelse

Læs mere

Andelsselskab SØHUS VANDVÆRK 5270 Odense N - Giro

Andelsselskab SØHUS VANDVÆRK 5270 Odense N - Giro Andelsselskab SØHUS VANDVÆRK 5270 Odense N - Giro 6 09 76 26 Referat fra den ordinære generalforsamling d. 24. marts 2015 Restaurant Næsbyhoved Skov kl. 19.30 Bestyrelsesmedlemmer til stede: Aksel Snerling,

Læs mere

I/S Vestre Vandværk Hedehusene c/o formand Hans-Henrik Poulsen Frederiksvej 5, 2640 Hedehusene

I/S Vestre Vandværk Hedehusene c/o formand Hans-Henrik Poulsen Frederiksvej 5, 2640 Hedehusene I/S Vestre Vandværk Hedehusene c/o formand Hans-Henrik Poulsen Frederiksvej 5, 2640 Hedehusene Ordinær generalforsamling afholdes i Hedehuset, Hovedgaden 371B, 2640 Hedehusene den 15. maj 2017 kl. 19.00

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KOSTRÆDE NY VANDVÆRK A.m.b.a. Nærværende vedtægter er gældende for alle andelshavere under Kostræde Ny Vandværk.

VEDTÆGTER FOR KOSTRÆDE NY VANDVÆRK A.m.b.a. Nærværende vedtægter er gældende for alle andelshavere under Kostræde Ny Vandværk. VEDTÆGTER FOR KOSTRÆDE NY VANDVÆRK A.m.b.a Nærværende vedtægter er gældende for alle andelshavere under Kostræde Ny Vandværk. Navn og hjemsted Selskabet der er stiftet den 29. januar 1965, er et andelsselskab

Læs mere

Vallensbæk Strands Vandforsyning amba generalforsamling tirsdag den 28. maj 2013. Beretning for år 2012.

Vallensbæk Strands Vandforsyning amba generalforsamling tirsdag den 28. maj 2013. Beretning for år 2012. Vallensbæk Strands Vandforsyning amba generalforsamling tirsdag den 28. maj 2013. Beretning for år 2012. Vandmængder er som anført i skemaet for indvinding/egen produktion, køb af vand, udpumpet total

Læs mere

VEDTÆGT BOGØ VANDVÆRK

VEDTÆGT BOGØ VANDVÆRK LF Trykteam a s Telefon 54 60 13 87 VEDTÆGT for ANDELSSELSKABET BOGØ VANDVÆRK Regnskabet 15 Selskabets regnskabsår løber fra den 1. januar til den 31. december. Det årlige overskud, der måtte fremkomme

Læs mere

VEDTÆGTER for ALLERSLEV VANDVÆRK A.m.b.a. ALLERSLEV BY, LEJRE

VEDTÆGTER for ALLERSLEV VANDVÆRK A.m.b.a. ALLERSLEV BY, LEJRE VEDTÆGTER for ALLERSLEV VANDVÆRK A.m.b.a. ALLERSLEV BY, LEJRE 1 Navn 1. Selskabet, der er dannet ved omdannelse af Allerslev Vandværk I/S stiftet år 1906, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Lynge Overdrev Vandværk a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR Lynge Overdrev Vandværk a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR Lynge Overdrev Vandværk a.m.b.a. (andelsselskab med begrænset ansvar) 1 Navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Lynge Overdrev Vandværk a.m.b.a.

Læs mere

VESTER SKERNINGE VANDVÆRK MADS HANSENSVEJ V.SKERNINGE

VESTER SKERNINGE VANDVÆRK MADS HANSENSVEJ V.SKERNINGE VESTER SKERNINGE VANDVÆRK MADS HANSENSVEJ 11 5762 V.SKERNINGE Beretning 2016 2016 var hvad jeg vil kalde et hektisk år, med flere udfordringer, og så er vi officielt blevet et stort vandværk. Det kommer

Læs mere

Svenstrup Vandværk AmbA

Svenstrup Vandværk AmbA 1. Bestyrelsen Først vil jeg præsentere bestyrelsen: Generalforsamling 2015. Formandens beretning. a. Per Rasmussen næstformand b. Bent Jakobsen kasserer c. Kim Pedersen driftsleder d. Leif Jespersen bestyrelsesmedlem

Læs mere

Over Jerstal Vandværk a.m.b.a Generalforsamling. Onsdag den 28. marts 2018, kl i Over Jerstal hallens kantine REFERAT.

Over Jerstal Vandværk a.m.b.a Generalforsamling. Onsdag den 28. marts 2018, kl i Over Jerstal hallens kantine REFERAT. Over Jerstal Vandværk a.m.b.a Generalforsamling Onsdag den 28. marts 2018, kl. 1930 i Over Jerstal hallens kantine REFERAT. Fremmødte: 22 andelshavere inkl. bestyrelsen. (2017 var der 26 fremmødte). 1.

Læs mere

Sebberup Vandværk. Vedtægter for Sebberup Vandværk. Navn og hjemsted

Sebberup Vandværk. Vedtægter for Sebberup Vandværk. Navn og hjemsted Vedtægter for Sebberup Vandværk Navn og hjemsted Vandværket, der er stiftet d. 18.02.1967 er et andelsselskab, hvis navn er Sebberup Vandværk. 1 Vandværket har hjemsted i Hedensted kommune. Formål 2 Vandværkets

Læs mere

SLETTERHAGE VANDVÆRK

SLETTERHAGE VANDVÆRK Vedtægter for SLETTERHAGE VANDVÆRK Maj 1990 Side 1 af 7 Navn og hjemsted Selskabet, der er stiftet den 18. maj 1968 er et andelsselskab, hvis navn er Sletterhage Vandværk. Selskabet har hjemsted i Ebeltoft

Læs mere

Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 29. april 2014.

Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 29. april 2014. Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 29. april 2014. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning om det forløbne år 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Budget

Læs mere

Mejlskov Vandværk 2015

Mejlskov Vandværk 2015 Mejlskov Vandværk 2015 Mejlskov Vandværk Ordinær generalforsamling afholdes Tirsdag den 19. april 2016 kl. 19.30 i Skåstrup forsamlingshus med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

Vedtægter. for. Lejre Stationsbys Vandværk. a.m.b.a.

Vedtægter. for. Lejre Stationsbys Vandværk. a.m.b.a. Vedtægter for Lejre Stationsbys Vandværk a.m.b.a. 1 Navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar (a.m.b.a.) hvis navn er Lejre Stationsbys Vandværk. Selskabet har hjemsted i Lejre

Læs mere

Selskabet, der er stiftet den 25/8 1933, er et andelsselskab, hvis navn er Ryslinge Vandværk. Selskabet har hjemsted i Ryslinge kommune.

Selskabet, der er stiftet den 25/8 1933, er et andelsselskab, hvis navn er Ryslinge Vandværk. Selskabet har hjemsted i Ryslinge kommune. Vedtægter Navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den 25/8 1933, er et andelsselskab, hvis navn er Ryslinge Vandværk. Selskabet har hjemsted i Ryslinge kommune. Formål 2 Selskabets formål er i overensstemmelse

Læs mere

Vedtægter for Andelsselskabet Stenløse Vandværk

Vedtægter for Andelsselskabet Stenløse Vandværk Vedtægter for Andelsselskabet Stenløse Vandværk 1 Navn og hjemsted Selskabet, der er stiftet den 23. oktober 1936, er et andelsselskab, hvis navn er Andelsselskabet Stenløse Vandværk. Selskabet har hjemsted

Læs mere

Vedtægt. For. Andelsselskabet. Ebberup vandværk. Andelsselskabet. Ebberup Vandværk Ræveskoven Ebberup

Vedtægt. For. Andelsselskabet. Ebberup vandværk. Andelsselskabet. Ebberup Vandværk Ræveskoven Ebberup Vedtægt For Andelsselskabet Andelsselskabet Ebberup Vandværk Ræveskoven 5 5631 Ebberup Ebberup vandværk Indhold 1. Navn og hjemsted... 2 2. Formål... 2 3. Medlemmer... 3 4. Medlemmernes rettigheder...

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRÆSTED VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR GRÆSTED VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR GRÆSTED VANDVÆRK A.m.b.A MARTS 2011 VEDTÆGTER 1 NAVN OG HJEMSTED 1.1. Selskabets navn er Græsted Vandværk A.m.b.a. 1.2. Selskabets hjemsted er Græsted. 2 FORMÅL OG FORSYNINGSOMRÅDE 2.1. Selskabets

Læs mere

Leveringsbestemmelser for levering af vand fra Vindeby Vandforsyning amba

Leveringsbestemmelser for levering af vand fra Vindeby Vandforsyning amba Vindeby Vandforsyning amba Jens Munks Vej 2, Vindeby, 5700 Svendborg Tlf. 62226430 Fax 62226530 info@vindebyvand.dk www.vindebyvand.dk Leveringsbestemmelser for levering af vand fra Vindeby Vandforsyning

Læs mere

Vedtægter. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål. 3 Medlemmer. 4 Medlemmernes rettigheder

Vedtægter. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål. 3 Medlemmer. 4 Medlemmernes rettigheder Vedtægter 1 Navn og hjemsted Tjebberup Vandværk a.m.b.a. er et andelsselskab med begrænset ansvar. Selskabet blev stiftet den 8. december 1967. Vandværket ligger på adressen,, matrikel 2-aa Bredetved by,

Læs mere

REFERAT af ordinær Generalforsamling i Trøstrup Vandværk, afholdt tirsdag den 25. marts 2014 kl i Langesøhallen, Idrætsvej 7, 5462 Morud

REFERAT af ordinær Generalforsamling i Trøstrup Vandværk, afholdt tirsdag den 25. marts 2014 kl i Langesøhallen, Idrætsvej 7, 5462 Morud REFERAT af ordinær Generalforsamling i Trøstrup Vandværk, afholdt tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.30 i Langesøhallen, Idrætsvej 7, 5462 Morud Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og stemmetællere

Læs mere

2016 har været et tilfredsstillende år for Vemmelev Forlev Vandværk (VFV).

2016 har været et tilfredsstillende år for Vemmelev Forlev Vandværk (VFV). 2016 har været et tilfredsstillende år for Vemmelev Forlev Vandværk (VFV). Produktion: VFV har i 2016 produceret 154.700 m³ drikkevand, af god kvalitet, til 1320 forbrugere. Forbrugerene har afregnet 141000m3,

Læs mere

Vedtægter. For Nimtofte Vandværk A.m.b.a. CVR nummer

Vedtægter. For Nimtofte Vandværk A.m.b.a. CVR nummer Vedtægter For Nimtofte Vandværk A.m.b.a CVR nummer 34775702 Stiftet den 1 januar 2013 1 VEDTÆGTER FOR NIMTOFTE VANDVÆRK A.m.b.a. 1 navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis

Læs mere

deltaget i et lovpligttig hygiejnekursus for dem som drifter vandværket. Vores VVS mand, Lars

deltaget i et lovpligttig hygiejnekursus for dem som drifter vandværket. Vores VVS mand, Lars Vi havde med udgangen af 2014 1266 forbrugere tilsluttet vandværket. Vi udpumper 150.000 m 3 vand. Bestyrelsen har igennem årene prioriteret vedligeholdelse af ledningsnettet kvalitet højt og vi har derfor

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Gl. RYE VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR Gl. RYE VANDVÆRK A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR Gl. RYE VANDVÆRK A.m.b.a. Navn og hjemsted Selskabet, der hedder Gl. Rye Vandværk A.m.b.a., er et andelsselskab med begrænset ansvar. Vandværket er stiftet i 1930, og det er beliggende i

Læs mere

VEDTÆGTER FOR RÅBYLILLE VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR RÅBYLILLE VANDVÆRK A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR RÅBYLILLE VANDVÆRK A.m.b.a. 1 Dette forslag til nye vedtægter for Råbylille Vandværk er udformet på grundlag af en standardvedtægt udarbejdet af Foreningen for Vandforsyning i Danmark. Der

Læs mere

Beretning for året

Beretning for året Beretning for året 2006 2006-03-16 Indledning Bestyrelsen Hændelser Projekter: Analyser - Målere - Opmåling af ledningsnet Beredskabsplan- Sterrebyvej Forbrugere: Oplysning Fremtiden Afslutning Indledning

Læs mere

Referat af Generalforsamling tirsdag den 19. Marts 2013 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling tirsdag den 19. Marts 2013 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling tirsdag den 19. Marts 2013 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse

Læs mere

1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er: Esbønderup Vandværk A.M.B.A.

1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er: Esbønderup Vandværk A.M.B.A. VEDTÆGTER FOR ESBØNDERUP VANDVÆRK A.M.B.A. Vedtægter for Esbønderup Vandværk A.M.B.A. 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er: Esbønderup Vandværk A.M.B.A. Selskabet har hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LINDHOLM VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR LINDHOLM VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR LINDHOLM VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Selskabet, der er stiftet den 1. januar 2010, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Lindholm Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Aalborg

Læs mere

Vedtægter For Slagslunde Vandværk

Vedtægter For Slagslunde Vandværk Vedtægter For Slagslunde Vandværk Navn og hjemsted Selskabet, der er stiftet den 3. juli 1958, er et andelsselskab, hvis navn er SLAGSLUNDE VANDVÆRK. Selskabet har hjemsted i EGEDAL kommune. 1 Formål 2

Læs mere

VEDTÆGTER FOR JYDERUP ST. VANDVÆRK A.M.B.A.

VEDTÆGTER FOR JYDERUP ST. VANDVÆRK A.M.B.A. Advokat Kelvin V. Thelin Sags nr. 46567.17.37./av VEDTÆGTER FOR JYDERUP ST. VANDVÆRK A.M.B.A. November 2012 Indholdsfortegnelse 1. Navn og formål... 3 2. Vandværkets forsyningsområde... 3 3. Andelshavere

Læs mere

Vedtægter for Sommersted Vest Vandværk

Vedtægter for Sommersted Vest Vandværk Vedtægter for Sommersted Vest Vandværk Navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den 9. august 1934, er et andelsselskab, hvis navn er Sommersted Vest Vandværk. Selskabet har hjemsted i Haderslev Kommune.

Læs mere

Bestyrelsens beretning for året

Bestyrelsens beretning for året Bestyrelsens beretning for året 01.01. - 31.12. 2016 Som en del af beretningen kan vi til orientering oplyse følgende om antal andelshavere og vandmængder. Antal andelshavere pr. 31.12.2016: Sommerhuse

Læs mere

Andelsselskabet. Torkilstrup Lillebrænde. Vandværk

Andelsselskabet. Torkilstrup Lillebrænde. Vandværk Andelsselskabet Torkilstrup Lillebrænde Vandværk TLV Beretning for 2014 Torkilstrup- Lillebrænde Vandværk er et mellemstort vandværk, der har lov til at indvinde 100.000 m3 vand. Vandværket har 315 forbrugsenheder,

Læs mere

Maj 2011. Vedtægter. for. Greve Vandværk A.m.b.a. Stiftet 1934. Håndværkerbyen 1 2670 Greve Tlf. 43 90 81 00 gv@grevevand.dk

Maj 2011. Vedtægter. for. Greve Vandværk A.m.b.a. Stiftet 1934. Håndværkerbyen 1 2670 Greve Tlf. 43 90 81 00 gv@grevevand.dk Maj 2011 Vedtægter for Greve Vandværk A.m.b.a. Stiftet 1934 Håndværkerbyen 1 2670 Greve Tlf. 43 90 81 00 gv@grevevand.dk Indholdsfortegnelse Paragraffer side 1. Navn og hjemsted... 2 2. Formål... 2 3.

Læs mere

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 11. marts 2013

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 11. marts 2013 Søtofte Vandværk, General forsamling 2013. Side 1 of 5 Søtofte Vandværk - Generalforsamling 11. marts 2013 Store Merløse Hallen REFERAT Formanden byder velkommen 1. Valg af dirigent a. Erik Bonde Pedersen

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling i Andelsselskabet Stenløse Vandværk

Ekstraordinær generalforsamling i Andelsselskabet Stenløse Vandværk Ekstraordinær generalforsamling i Andelsselskabet Stenløse Vandværk I henhold til vedtægternes 10 indkaldes til ekstraordinær generalforsamling på Vandværket på Stenlien, Frederiksssundsvej 137, Stenløse.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FAAREVEJLE ST. BY S VANDVÆRK. Navn og hjemsted

VEDTÆGTER FOR FAAREVEJLE ST. BY S VANDVÆRK. Navn og hjemsted VEDTÆGTER FOR FAAREVEJLE ST. BY S VANDVÆRK Navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den 15. januar 1958, er et interessentskab ved navn I/S Faarevejle St. By s Vandværk. Selskabet har hjemsted i Dragsholm

Læs mere

VEDTÆGTER for Skærbæk Vandværk A.m.b.a.

VEDTÆGTER for Skærbæk Vandværk A.m.b.a. Skærbæk Vandværk Amba Brøns Skovvej 2 A, 6780 Skærbæk VEDTÆGTER for Skærbæk Vandværk A.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Skærbæk Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER. f o r. Andelsselskabet. Nordfyns Vandværk. Krogsbølle, 5450 Otterup

VEDTÆGTER. f o r. Andelsselskabet. Nordfyns Vandværk. Krogsbølle, 5450 Otterup VEDTÆGTER f o r Andelsselskabet Nordfyns Vandværk Krogsbølle, 5450 Otterup Seneste vedtægts ændring: 26.11.1991 09.01.1995 Godkendt af Otterup Kommunalbestyrelse 23.09.1997 og 04.11.1997 Navn og hjemsted

Læs mere

Navn og hjemsted 1. Formål 2

Navn og hjemsted 1. Formål 2 Navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den 14. september 1933, er et andelsselskab med begrænset ansvar (a.m.b.a.), hvis navn er Vester Hæsinge Vandværk. Selskabet har hjemsted i Broby Kommune. Formål

Læs mere

Bestyrelsensberetning

Bestyrelsensberetning Bestyrelsensberetning Den er også i år delt på to hænder. Jeg tager formandsberetningen og Jan tager driftsberetningen. Indledningsvis skal nævnes at dagen i dag ikke alene er vores generalforsamling,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Gl. Skørping Vandværk a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR Gl. Skørping Vandværk a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR Gl. Skørping Vandværk a.m.b.a. Navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den 1. januar 2018, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Gl. Skørping Vandværk a.m.b.a. Selskabet

Læs mere

Greve landsby vandværk primo 2018

Greve landsby vandværk primo 2018 Greve landsby vandværk primo 2018 Hjemmeside: www.grevelandsbyvand.dk Bestyrelsen indkalder herved i henhold til vandværkets vedtægter til ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag d. 12. marts 2018 kl. 18.00 Forsamlingshuset

Læs mere

VEDTÆGTER GRUNDEJERFORENINGEN WEGENERSMINDE

VEDTÆGTER GRUNDEJERFORENINGEN WEGENERSMINDE VEDTÆGTER GRUNDEJERFORENINGEN WEGENERSMINDE Navn og hjemsted: 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Wegenersminde. Foreningens hjemsted er Holbæk Kommune. Foreningens formål: Stk. 1: 2 Grundejerforeningens

Læs mere

Vedtægter for Andelsselskabet Kelstrup Strand Vandværk

Vedtægter for Andelsselskabet Kelstrup Strand Vandværk Navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab, hvis navn er. Selskabet har hjemsted i Haderslev Kommune. 1 2 Formål Selskabets formål er i overensstemmelse med den til enhver tid gældende vandforsyningslov

Læs mere

Vedtægt for Asserbo Vandværk a.m.b.a.

Vedtægt for Asserbo Vandværk a.m.b.a. Bestyrelsens forslag til ændring af vedtægt for Asserbo Vandværk a.m.b.a. Vedtægt for Asserbo Vandværk a.m.b.a. 1. Navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar (a.m.b.a.), hvis navn

Læs mere

Beredskabsplan for Allerup Vandværk. Opdateret i Februar 2015. Lars Hjorth

Beredskabsplan for Allerup Vandværk. Opdateret i Februar 2015. Lars Hjorth Beredskabsplan for Allerup Vandværk Opdateret i Februar 2015 Lars Hjorth Opdateret Februar 2015 Side 1 af 5 Ved vandforsyningsproblemer kontaktes følgende: Vandværkets telefon: 27 92 11 23 FORMAND OG VANDVÆRKSPASSERE

Læs mere

VEDTÆGTER. for ANDELSSELSKABET VAMDRUP VANDVÆRK VAMDRUP

VEDTÆGTER. for ANDELSSELSKABET VAMDRUP VANDVÆRK VAMDRUP VEDTÆGTER for ANDELSSELSKABET VAMDRUP VANDVÆRK VAMDRUP Stiftet den 29. august 1933 1 Navn og hjemsted Vamdrup Vandværk er stiftet den 29. august 1933 som et andelsselskab. Selskabet har hjemsted i Kolding

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GYRSTINGE VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR GYRSTINGE VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR GYRSTINGE VANDVÆRK Selskabet, der er stiftet i 1907, er et andelsselskab, hvis navn er Gyrstinge Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Ringsted Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål

Læs mere

Jeg vil igen i år takke alle dem som har hjulpet Gadstrup vandværk a.m.b.a. med at få et godt driftsår. En særlig tak til VVS firma Finn Olsen.

Jeg vil igen i år takke alle dem som har hjulpet Gadstrup vandværk a.m.b.a. med at få et godt driftsår. En særlig tak til VVS firma Finn Olsen. GENERALFORSAMLING. 2019 Formandens beretning om driftsåret 2018 Driftsåret: 2018 Godt nytår til alle. Jeg vil igen i år takke alle dem som har hjulpet Gadstrup vandværk a.m.b.a. med at få et godt driftsår.

Læs mere

Vedtægter. for I/S KØNG VANDVÆRK. Navn og hjemsted. Selskabet, der er stiftet den 19. juli 1938, er et interessentskab ved navn: I/S Køng Vandværk

Vedtægter. for I/S KØNG VANDVÆRK. Navn og hjemsted. Selskabet, der er stiftet den 19. juli 1938, er et interessentskab ved navn: I/S Køng Vandværk Vedtægter for I/S KØNG VANDVÆRK Navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den 19. juli 1938, er et interessentskab ved navn: I/S Køng Vandværk Selskabet har hjemsted i Vordingborg kommune. Selskabets

Læs mere

Blovstrød Vandværk Beretning for Generalforsamling marts 2018

Blovstrød Vandværk Beretning for Generalforsamling marts 2018 Blovstrød Vandværk Beretning for 2017 Generalforsamling marts 2018 Blovstrød Vandværk 2017 (2016) Medlemmer/interessenter 990 (970) Indbyggere 2.211 (2.202) Målere 862 (842) Nye medlemmer 20 (2) Nye tilslutninger

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. REERSLEV VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR. REERSLEV VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR REERSLEV VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Vedtægter For Reerslev Vandværk a.m.b.a. Navn og hjemsted 1 Selskabets navn er Reerslev Vandværk og er et andelsselskab med begrænset ansvar. Selskabet har hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. RÅBYLILLE VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR. RÅBYLILLE VANDVÆRK A.m.b.a. a.m.b.a VEDTÆGTER FOR RÅBYLILLE VANDVÆRK A.m.b.a. 1 Navn og hjemsted 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Andelsselskabet Råbylille Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BAKKEBØLLE STRAND VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR BAKKEBØLLE STRAND VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR BAKKEBØLLE STRAND VANDVÆRK ANDELSSELSKABETS NAVN OG HJEMSTED 1 1. Vandværket er et andelsselskab, hvis navn er Andelsselskabet Bakkebølle Strand Vandværk, som er stiftet d. 18. juni 1967.

Læs mere

Dåstrup Vandværk A.m.b.A.

Dåstrup Vandværk A.m.b.A. Referat fra den ordinære generalforsamling mandag den 27. marts 2017 Mandag den 27. marts 2017 kl.19.30 afholdt Dåstrup Vandværk a.m.b.a. ordinær generalforsamling i Dåstrup Forsamlingshus med følgende

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SLIMMINGE VANDVÆRK A.M.B.A.

VEDTÆGTER FOR SLIMMINGE VANDVÆRK A.M.B.A. VEDTÆGTER FOR SLIMMINGE VANDVÆRK A.M.B.A. VEDTÆGTER for SLIMMINGE VANDVÆRK A.M.B.A. 1 NAVN OG FORMÅL Selskabet, der er stiftet den 12. november 1963, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn

Læs mere

c/o Bent Askholm Hylkevej Skanderborg tlf /

c/o Bent Askholm Hylkevej Skanderborg tlf / Ordinær generalforsamling i Tebstrup Vandværk Dagsorden til generalforsamling d. 30.03.2017 1. Valg af dirigent Formanden byder velkommen Formanden indstiller Peter Høje Kristensen til dirigent. Han tog

Læs mere

Dåstrup Vandværk A.m.b.a. Byvejen 26, Dåstrup Viby Sj. Årsrapport for perioden 1. januar til 31. december 2015

Dåstrup Vandværk A.m.b.a. Byvejen 26, Dåstrup Viby Sj. Årsrapport for perioden 1. januar til 31. december 2015 Dåstrup Vandværk A.m.b.a. Byvejen 26, Dåstrup 4130 Viby Sj. Årsrapport for perioden 1. januar til 31. december 2015 Årsrapport 2015 - Februar 2016 SE nr.: 32598951 09-02-2016-0 - Orientering om vandværkets

Læs mere

Vedtægter for Bjergby Mark Vandværk

Vedtægter for Bjergby Mark Vandværk Vedtægter for Bjergby Mark Vandværk 1 VEDTÆGTER FOR BJERGBY MARK VANDVÆRK Bjergby Mark Vandværk er et Andelsselskab beliggende på Enagervej 101, 4200 Slagelse. Selskabets formål er i overensstemmelse med

Læs mere

Målet med etableringen af Ganløse Vandværk - er at fremtidssikre prisen for og kvaliteten af vort vand i Ganløse.

Målet med etableringen af Ganløse Vandværk - er at fremtidssikre prisen for og kvaliteten af vort vand i Ganløse. Der indkaldes til Generalforsamling for Ganløse Nordre Vandværk A.m.b.a. (GNV) mandag 31 marts kl 19.00 på Rytterskolen* Dagsorden for den ordinære generalforsamling har følgende punkter: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Generalforsamling d. 13.04.15 Kl. 19.30 på Faldsled gl. skole. Dagsorden. Flemming Lunde Hansen. Mona Rasmussen

Generalforsamling d. 13.04.15 Kl. 19.30 på Faldsled gl. skole. Dagsorden. Flemming Lunde Hansen. Mona Rasmussen Generalforsamling d. 13.04.15 Kl. 19.30 på Faldsled gl. skole Dagsorden 1. Valg af dirigent / stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Budget for

Læs mere

Vedtægter. Navn og hjemsted

Vedtægter. Navn og hjemsted Vedtægter Navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den 9. september 1930, er et andelsselskab ved navn Øster Jølby Vandværk. Selskabet har hjemsted i Morsø kommune. Formål 2 Selskabets formål er i

Læs mere