Jeg vil igen i år takke alle dem som har hjulpet Gadstrup vandværk a.m.b.a. med at få et godt driftsår. En særlig tak til VVS firma Finn Olsen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Jeg vil igen i år takke alle dem som har hjulpet Gadstrup vandværk a.m.b.a. med at få et godt driftsår. En særlig tak til VVS firma Finn Olsen."

Transkript

1 GENERALFORSAMLING Formandens beretning om driftsåret 2018 Driftsåret: 2018 Godt nytår til alle. Jeg vil igen i år takke alle dem som har hjulpet Gadstrup vandværk a.m.b.a. med at få et godt driftsår. En særlig tak til VVS firma Finn Olsen. Brugerne skal også have en stor tak, i har været meget flinke til at give os besked når de opdager, at noget ikke er som det skal være. En stor tak til hele bestyrelsen & især Bjarne skal der også lyde, i har været meget aktive i vores planlægning og gennemførelse af vores nye navn og vedtægter. Nu hedder vi jo Gadstrup vandværk a.m.b.a. med alle de fordele som det medfører for jer forbrugere. Vi har afviklet 2 ekstraordinære generalforsamlinger i det forgangene år hvor dette blev enstemmigt vedtaget. Dons laboratorium, samt Roskilde Kommune & Danske vandværker skal have tak for hjælpen, uden jeres hjælp havde det nok været lidt svære. En stor tak for det. I driftsåret 2018 Jeg vil her nævne nogle af de opgaver, der har givet anledning til udfordringer og glæder. Året der er gået har været et godt men travlt år for vandværket, både økonomisk & i driften. Vi havde jo en meget tør og lang sommer, det gav ikke de store udfordringer for vores vandværk / grundvand, vi brugte dog ca. 25m3 mere vand pr døgn. Vores nye vandværk er helt oppe at køre, og det fungerer fint, der er dog nogle ting som vi arbejder med stadig, det var svært at overskue alle ting fra start. Men i får godt friskt drikkevand hver dag, det er vi i bestyrelsen meget glade for.

2 2 Der har ikke været nogen driftstop som i forbruger har bemærket i det år der er gået. Der har dog været flere drift stop i det forgangene år, både luftfejl og vand på gulv i vores boringer, samt efterhånden flere strømsvigt på nettet. Vi er dog så heldige i den forbindelse at vi har 2 vandværker / behandlingsanlæg der kører ind på samme fordelingsanlæg, dette betyder at, i forbruger ikke mærker noget til dette i hverdagen. Dette gør at vandværket stopper og skal manuelt kontrolleres og genstartes, da vi ikke bare må kører videre med en fejl, der kunne komme forurening ind i værket. Vi forsøger at opretholde et meget højt nivo på vores hygiejne, det er jo drikkevand, vi har med at gøre, og det er meget vigtigt for hele bestyrelsen at rent drikkevand stadig står øverst på vores opgaveliste. I året der er gået har vi arbejdet en del med kalk i vandet, både lokalt, men også i den egenskab jeg har som formand for Vandrådet i Roskilde. (en sammenslutning af alle vandværker i Roskilde kommune.) Vores analyser siger at 17 i vores vand som også hedder Temmelig hårdt, det er ikke så hårdt en da, der er flere steder i omegnen af København der har 32. I den anden ende af landet Vestkysten i Jylland har de omkring 10. Jeg har taget et BWT kalk nedsætning anlæg med, som jeg vil vise og fortælle mere om efter generalforsamlingen. Der har i det år der er gået været en del snak i pressen om fund af nye pesticider som kunne forurene vores grundvand, der er ikke fundet noget i vores vand, men der er kommet et tillæg i vores analyse program, så vi er ops. på det. Af alle de prøver som der er taget af Dons (akraditeret analyse institut ) på Vandværkerne og på ledningsnettet i 2018 er der ikke en prøve der er i nærheden af de grænseværdier som er fastlagt af myndihedderne. Dette er vi meget glade for. Vi har fået en ny forbrugere til Gadstrup vandværk i En ny familie har bygget et hus med vandforbindelse på Rønnevej. Så velkommen til jer. har der været få opgaver med brud på ledningsnettet. Dette skyldes nok at vores pumpestationer på begge værker kører meget stabilt, og at vi sætter trykket lidt ned om natten hvor der ikke er så stort forbrug. Vi har dog skiftet 1 af vores pumper på Dyssegårdsvej. Udskiftning af stophaner i vejene er fortsat en opgave som pågår. Rørbrud på forbrugerens grund er fortsat en opgave for vandværket og forbrugernes forsikring, under alle omstændighed er det en opgave som værket altid er med ind over med råd og vejledning.

3 Flere af de stophaner der står inde på grundene er svære at finde, dette skyldes tit at der er lagt have og fliser om på grundene, og her bliver de tit tildækket. Dette er problematisk når forbrugerne / vandværket skal have fat i dem, så gør dem synlige også på jeres tegninger. Mange bruger mig til at hjælpe med at finde stophanerne. 3 Hvis der findes en defekt stophane eller der er et rørbrud på grunden efter vandværkets stophane vil vandværket - hvis det er nødvendigt, flytte stophanen ud i fortovet ved førstkommende lejlighed, da dette er offentlig ejendom og her bliver der ikke udført større ændringer, så er den også nemmere at finde næste gang. I 2019 Vil vi arbejde med at reducerer vores spild af vand fra ledningsnettet. Som noget af det første skal vi prøve at have lokaliseret i hvilke dele af værkets ledningsnet vi først skal sætte ind. Vi ved allerede at der skal indsætte en del stophaner på stikvejene på kirkebakken, da disse mangler. Det er også ved at være tid til udskiftning af alle vores vandmålere, vi vil kikke på om det er ved at være tid til elektroniske vandmåler, som vandværket selv kan fjernaflæse. Her er det meget vigtigt at sige at i selv skal holde øje med jeres vandforbrug, og gerne aflæse måleren en gang om mdr. Måleraflæsning: Der har ikke været så mange opgaver med aflæsningerne af brugernes målere i år, vi har nu fået et System hvor forbrugerne selv skriver deres forbrug ind, her får man også af vide om det er unormalt stort. Det viser sig jævnligt, at der har været et noget, større forbrug end brugerne havde regnet med, dette viser sig ofte at være brugerens sikkerhedsventil på varmtvandsbeholderen der står og løber fordi den er defekt. Ventilen sidder ofte under varmtvandsbeholderen og har overløb forbundet til et afløb sammen med gaskedlens kondensafløb, da dette skal dryppe lidt, og her er det så, at det bliver svært at skelne, hvilke rør der drypper. En defekt sikkerhedsventil på varmtvandsbeholderen kan nemt bruge mellem 0-70 m3 vand om året, uden man opdager det. Vi har haft flere forbrugere som har brugt fra m3 mere vand på utætheder. En god ide er, at kontrollerer vandforbruget jævnligt. Jeg har taget et system med som kan lukke for vandet ved uønsket stort vandforbrug, som jeg vil vise mere om efter generalforsamlingen.

4 4 I Driftåret 2018 Lærkevej. Her er der blevet arbejdet en del med at forskønne området. Der er allerede planlagt flere nye tiltag, ang. forskønnelse af området i Dyssegårdsvej. Her er der også planlagt flere nye tiltag, ang. forskønnelse i Der skal monteres en ny levningsmiddel kompresser på værket, til styring af skylleprogram samt beluftning af vandet. Vandproduktion. I 2018 har vi udpumpet m3 vand fra de to behandlingsanlæg. Den oppumpede vandmængde ligger under vor vandindvindingstilladelse på m 3, som Roskilde kommune nu har godkendt os til at hente op fra vores boringer, de næste 30 år. Vandkvalitet. Analyseprogrammet for 2018 er gennemført i fuldt omfang, dvs. 1 råvandsanalyse (boring) 1 udvidet rentvandsanalyse (Dyssegårdsvej) 1 normal rentvandsanalyse (Lærkevej), og 1 begrænset rentvandsanalyse i hvert af de fire områder, som forsyningsområde er opdelt i. Vandanalyserne giver ikke anledning til bekymring for forurening, set under et, viser rentvandsanalyserne, at vores vandkvalitet er uændret god. Vandets hårdhedsgrad er i øvrigt 17.0 som betyder temmelig hårdt vand. Vi holder stadig øje med de tiltag der er på markedet ang. reduktion af kalken i vandet, men det er dyrt og besværligt på nuværende tidspunkt Årets analyseresultater vil altid kunne læses på vores hjemmeside Værkerne. Lærkevej. Behandlingsanlægget på Lærkevej. Fungerer fint. Dyssegårdsvej. Behandlingsanlægget på Dyssegårdsvej. Fungerer fint. Boringerne. I overensstemmelse med værkets indvindingstilladelse har vi i 2018 foretaget to pejlinger af grundvandsspejlet i hver af de tre boringer. Pejlingerne viser, at

5 5 grundvandsspejlet fortsat ligger over niveauet i 1983, da vi foretog og gemte de første pejlinger. Vi har masser af godt vand i vores undergrund, trods en lang varm sommer. Forsyningsområdet. Forsyningsområdet er ikke ændret i Der arbejdes i skrivende stund på en forespørgelse fra Flyvestationen Skalstrup om at vi overtager forsyningen af flere forbrugere på Køgevej nr. 169 & 208. Der er langt og jeg tror det bliver svært / dyrt. Ledningsnettet. Der er foretaget reparation af enkelte ledningsbrud, og hermed udflytninger af stophaner til fortov. Økonomi. Vi har forsat en god økonomi, som kassereren orienterer mere om senere. Det ser ud til at vores nye system med selvaflæsning på nettet har virket, flere har meldt ind. Der er flere forbrugere som har modtaget både 1. og 2. rykker og herefter lukkevarsel. Så jeg må nok ud og lukke for vandet. Dette er personligt ikke særligt rart. Der er få restancer pr for afregningsåret 2018/2019. Det er meget fint. Vandmålere. Måleraflæsning er i 2018 gennemført som i Hjemmesiden. Denne beretning samt regnskab og budgetter m.m, der er behandlet på Generalforsamlingen, kan ses på vor hjemmeside Gadstrup d. 1. februar 2019.

Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2015

Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2015 Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2015 Visse Vandværk A.m.b.a. www.vissevand.dk Indholdsfortegnelse Regnskabets hovedtal for 2014 Se nedenfor Regnskab kan efter generalforsamlingen ses

Læs mere

2016 har været et tilfredsstillende år for Vemmelev Forlev Vandværk (VFV).

2016 har været et tilfredsstillende år for Vemmelev Forlev Vandværk (VFV). 2016 har været et tilfredsstillende år for Vemmelev Forlev Vandværk (VFV). Produktion: VFV har i 2016 produceret 154.700 m³ drikkevand, af god kvalitet, til 1320 forbrugere. Forbrugerene har afregnet 141000m3,

Læs mere

Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2017

Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2017 Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2017 Visse Vandværk A.m.b.a. www.vissevand.dk Indholdsfortegnelse Regnskabets hovedtal for 2016 Se nedenfor Regnskab kan efter generalforsamlingen ses

Læs mere

Vejledning nr. 307 11/2011 Gammelt nr. 105

Vejledning nr. 307 11/2011 Gammelt nr. 105 Vejledning nr. 307 11/2011 Gammelt nr. 105 Emne: Forbrugerinformation Ifølge 28 i bekendtgørelse nr. 1024 af 31. oktober 2011 om vandkvalitet og tilsyn med vandforsyningsanlæg skal vandværkerne stille

Læs mere

Korinth Vandværks beretning 2017.

Korinth Vandværks beretning 2017. Korinth Vandværks beretning 2017. 2017 blev igen et år med mange opgaver og udfordringer for bestyrelsen. Bestyrelsesarbejdet har desværre været præget af urimeligt meget alvorlig sygdom i bestyrelsen,

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i NordmarkenVand a.m.b.a.

Referat fra Generalforsamlingen i NordmarkenVand a.m.b.a. NordmarkenVand Amba. Side 1 af 6 Referat fra Generalforsamlingen i NordmarkenVand a.m.b.a. Generalforsamlingen blev afholdt torsdag d. 18-05- 2017 på hotel Søfryd i Jyllinge kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Blovstrød Vandværk Beretning for Generalforsamling marts 2018

Blovstrød Vandværk Beretning for Generalforsamling marts 2018 Blovstrød Vandværk Beretning for 2017 Generalforsamling marts 2018 Blovstrød Vandværk 2017 (2016) Medlemmer/interessenter 990 (970) Indbyggere 2.211 (2.202) Målere 862 (842) Nye medlemmer 20 (2) Nye tilslutninger

Læs mere

Bjert Stenderup Vandværk

Bjert Stenderup Vandværk Andelsselskabet Bjert Stenderup Vandværk Generalforsamling Torsdag den 7. april 2011, kl. 19.30 Sdr. Bjert Kro Dagsorden: 1: Valg af dirigent. 2: Beretning for det forløbne regnskabsår - 2010. 3: Fremlæggelse

Læs mere

Vallensbæk Strands Vandforsyning amba generalforsamling tirsdag den 28. maj 2013. Beretning for år 2012.

Vallensbæk Strands Vandforsyning amba generalforsamling tirsdag den 28. maj 2013. Beretning for år 2012. Vallensbæk Strands Vandforsyning amba generalforsamling tirsdag den 28. maj 2013. Beretning for år 2012. Vandmængder er som anført i skemaet for indvinding/egen produktion, køb af vand, udpumpet total

Læs mere

Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2016

Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2016 Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2016 Visse Vandværk A.m.b.a. www.vissevand.dk Indholdsfortegnelse Regnskabets hovedtal for 2015 Se nedenfor Regnskab kan efter generalforsamlingen ses

Læs mere

-Der er i 2017 udpumpet m3. mod m3. i Der er leveret m3. tilbage til Ore: mod m3. i 2016

-Der er i 2017 udpumpet m3. mod m3. i Der er leveret m3. tilbage til Ore: mod m3. i 2016 BERETNING for 2017: 1 -Åstrup Vandværk har i dag: 274 forbrugere, det er 4 mindre end sidste år. -Vi har haft 4 nedrivninger i 2017, det drejer sig om: Brydsbjergvej 7, Klosterstræde 8, Stenlyvej 6 og

Læs mere

Bestyrelsens beretning for året

Bestyrelsens beretning for året Bestyrelsens beretning for året 01.01. - 31.12. 2016 Som en del af beretningen kan vi til orientering oplyse følgende om antal andelshavere og vandmængder. Antal andelshavere pr. 31.12.2016: Sommerhuse

Læs mere

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 11. marts 2013

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 11. marts 2013 Søtofte Vandværk, General forsamling 2013. Side 1 of 5 Søtofte Vandværk - Generalforsamling 11. marts 2013 Store Merløse Hallen REFERAT Formanden byder velkommen 1. Valg af dirigent a. Erik Bonde Pedersen

Læs mere

VESTER SKERNINGE VANDVÆRK MADS HANSENSVEJ V.SKERNINGE

VESTER SKERNINGE VANDVÆRK MADS HANSENSVEJ V.SKERNINGE VESTER SKERNINGE VANDVÆRK MADS HANSENSVEJ 11 5762 V.SKERNINGE Beretning 2016 2016 var hvad jeg vil kalde et hektisk år, med flere udfordringer, og så er vi officielt blevet et stort vandværk. Det kommer

Læs mere

Blovstrød Vandværk Beretning for Generalforsamling marts 2019

Blovstrød Vandværk Beretning for Generalforsamling marts 2019 Blovstrød Vandværk Beretning for 2018 Generalforsamling marts 2019 Blovstrød Vandværk 2018 (2017) Medlemmer/interessenter 1.035 (862) Nye medlemmer 173 (20) Forventede nye medlemmer i 2019 30? Forventede

Læs mere

INDKALDELSE til Ordinær generalforsamling i KARLSLUNDE BY s VANDVÆRK

INDKALDELSE til Ordinær generalforsamling i KARLSLUNDE BY s VANDVÆRK INDKALDELSE til Ordinær generalforsamling i KARLSLUNDE BY s VANDVÆRK Onsdag den 29. marts 2017, kl. 18.00 i Karlslundehuset, (Bettys Hus). Samtidig hermed Indkaldelse til Ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

Bestyrelsens beretning for året

Bestyrelsens beretning for året Bestyrelsens beretning for året 01.01. - 31.12. 2018 Bestyrelsen Efter sidste års generalforsamling konstituerede bestyrelsen sig med formand Peder Andersen, næstformand Jørn Stålfos, kasserer Peter Riis-Hansen,

Læs mere

Andelsselskabet. Torkilstrup Lillebrænde. Vandværk

Andelsselskabet. Torkilstrup Lillebrænde. Vandværk Andelsselskabet Torkilstrup Lillebrænde Vandværk TLV Beretning for 2014 Torkilstrup- Lillebrænde Vandværk er et mellemstort vandværk, der har lov til at indvinde 100.000 m3 vand. Vandværket har 315 forbrugsenheder,

Læs mere

Bent Kruse bød velkommen til de 19 fremmødte, heraf var der 13 stemmeberettiget. Man gik hurtig over til behandling i henhold til dagsordenen.

Bent Kruse bød velkommen til de 19 fremmødte, heraf var der 13 stemmeberettiget. Man gik hurtig over til behandling i henhold til dagsordenen. Terslev d.30 03 2012 Referat fra generalforsamling i Terslev Vandværk I/S torsdag 29 marts 2012 kl.19.00 på Terslev Kro Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Det reviderede

Læs mere

Kirkebjerg Vandværk I/S

Kirkebjerg Vandværk I/S Kirkebjerg Vandværk I/S Hovedvejen 223, Osted kirkebjerg-vand.dk Marts 2014 ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19.00 Osted Hallens Cafeteria, Langetoften 25, Osted DAGSORDEN: 1. Valg

Læs mere

Med vandværkets IT-Styring bliver det nemt at dokumentere, at vandværket har orden i»tingene«

Med vandværkets IT-Styring bliver det nemt at dokumentere, at vandværket har orden i»tingene« En god investering for vandværker som ønsker at bestå i fremtiden Med vandværkets IT-Styring bliver det nemt at dokumentere, at vandværket har orden i»tingene«af Dorthe Michelsen, DVN Dansk Vand- og Naturcenter

Læs mere

Gelsted Vand a.m.b.a.

Gelsted Vand a.m.b.a. Generalforsamling d. 21. marts 2018 på Gelsted Kro Dagsorden: 1. Valg af dirigent Valgt er Peter Olsen 2. Beretning om det forløbne år. v/john Trædholm, godkendt. 3. Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Kære andelshavere, velkommen til generalforsamlingen. 2013 har været et år som så mange andre i vandværket og dog er der sket ændringer.

Kære andelshavere, velkommen til generalforsamlingen. 2013 har været et år som så mange andre i vandværket og dog er der sket ændringer. Søbjerg Vandværk generalforsamling 24. april 2014. Kære andelshavere, velkommen til generalforsamlingen. 2013 har været et år som så mange andre i vandværket og dog er der sket ændringer. Jeg vil gerne

Læs mere

Generalforsamling - Referat

Generalforsamling - Referat Formanden byder velkommen 1. Valg af dirigent a. Erik Bonde Pedersen blev valgt til ordstyrer. Generalforsamling - Referat Afholdt 17. marts 2014 - Store Merløse Hallen b. Det blev konstateret, at Generalforsamlingen

Læs mere

Der har været afholdt 6 bestyrelsesmøder siden sidste generalforsamling.

Der har været afholdt 6 bestyrelsesmøder siden sidste generalforsamling. Juni 2018 Til samtlige andelshavere Referat af generalforsamling afholdt lørdag den 9. juni 2018 klokken 13.00 på Lille Johanneberg Hjaletvej 51, 4760 Vordingborg 1. Valg af dirigent Marianne Andersen

Læs mere

I nærværende beretning vil følgende emner indgå:

I nærværende beretning vil følgende emner indgå: Beretning for 2018 (Det talte ord gælder) Indledning Vi har i 2018 holdt 8 bestyrelsesmøder, og deltaget i vandrådssamarbejde her i Næstved Kommune ved vores kasserer Gert Bigum. Vi har også været på vandværksudstilling

Læs mere

Vallensbæk Strands Vandforsyning amba generalforsamling tirsdag den 24. maj 2011. Beretning for år 2010.

Vallensbæk Strands Vandforsyning amba generalforsamling tirsdag den 24. maj 2011. Beretning for år 2010. Vallensbæk Strands Vandforsyning amba generalforsamling tirsdag den 24. maj 2011. Beretning for år 2010. 2010 var et travlt år for vor vandforsyning med mange opgaver. Den udpumpede vandmængde er år Indvinding

Læs mere

Beretningen 2017 for Hadsten Vandværk

Beretningen 2017 for Hadsten Vandværk 1 Beretningen 2017 for Hadsten Vandværk Statistik: Antallet af forbrugere er på afregningstidspunktet steget fra 2677 til 2719. Det er en tilgang på 42 mod sidste års 9. Der er i alt blevet pumpet 375.009

Læs mere

I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Onsdag den 21. marts 2018 kl

I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Onsdag den 21. marts 2018 kl I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag den 21. marts 2018 kl. 19.30 på KFUM's soldaterhjem, Hesselgårdsvej 29, 3460 Birkerød. 0. Indledning På bestyrelsens vegne har formand Bendt

Læs mere

Vandmængder: Udpumpet vandmængde m m 3 Leveret til forbrugerne m m 3 Ledningstab m 3 16.

Vandmængder: Udpumpet vandmængde m m 3 Leveret til forbrugerne m m 3 Ledningstab m 3 16. Bestyrelsens beretning for året 01.01. - 31.12. 2017 Bestyrelsen Efter sidste års generalforsamling konstituerede bestyrelsen sig med formand Peder Andersen, næstformand Jørn Stålfos, kasserer Peter Riis-Hansen,

Læs mere

Andelsselskab SØHUS VANDVÆRK 5270 Odense N - Giro

Andelsselskab SØHUS VANDVÆRK 5270 Odense N - Giro Andelsselskab SØHUS VANDVÆRK 5270 Odense N - Giro 6 09 76 26 Referat fra den ordinære generalforsamling d. 24. marts 2015 Restaurant Næsbyhoved Skov kl. 19.30 Bestyrelsesmedlemmer til stede: Aksel Snerling,

Læs mere

Ordinær Generalforsamling Bøsserup Vandværk

Ordinær Generalforsamling Bøsserup Vandværk Bøsserup, den 11. april 2017 Ordinær Generalforsamling Bøsserup Vandværk Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling søndag den 21. maj 2016, kl 10:00 i Egebjerg Forsamlingshus, Ved Kirken 4, Egebjerg,

Læs mere

Beretningen 2018 for Hadsten Vandværk

Beretningen 2018 for Hadsten Vandværk 1 Beretningen 2018 for Hadsten Vandværk Statistik: Antallet af forbrugere er på afregningstidspunktet steget fra 2719 til 2804. Der er i alt blevet pumpet 381.979 m 3 op fra vores fire kildepladser, og

Læs mere

Orientering om Dåstrup Vandværk (hjemmeside info) ORIENTERING OM VANDVÆRKET

Orientering om Dåstrup Vandværk (hjemmeside info) ORIENTERING OM VANDVÆRKET 1 ORIENTERING OM VANDVÆRKET 2 INDHOLDSFORTEGNELSE ORIENTERING OM VANDVÆRKET... 1 KORT HISTORISK BESKRIVELSE... 2 VANDVÆRKETS YDEEVNE... 4 GRUNDVANDET... 4 VANDKVALITET... 4 HAVEVANDING... 5 VANDSPILD...

Læs mere

Svenstrup Vandværk AmbA

Svenstrup Vandværk AmbA 1. Bestyrelsen Først vil jeg præsentere bestyrelsen: Generalforsamling 2015. Formandens beretning. a. Per Rasmussen næstformand b. Bent Jakobsen kasserer c. Kim Pedersen driftsleder d. Leif Jespersen bestyrelsesmedlem

Læs mere

Skamstrup Vandværk A.m.b.a. Fællesskab

Skamstrup Vandværk A.m.b.a. Fællesskab A.m.b.a. Fællesskab Marts 2015 1 Vandværkets Nøgletal 2014 Antal medlemmer januar 2014 : 185 Antal medlemmer december 2013 : 185 Udpumpet vand i 2014 : 26.815 kubikmeter Faktureret vand i 2014 : 26.307

Læs mere

10-11-2011 Side 1 af 5

10-11-2011 Side 1 af 5 Side 1 af 5 Låstrup - Nr. Rind Vandværk har holdt ordinær generalforsamling torsdag den 22.februar kl. 19 00 2007 i Nr. Rind Forsamlingshus. Tilstede: Der var mødt 12 forbrugere op, formanden bød velkommen.

Læs mere

Dåstrup Vandværk A.m.b.A.

Dåstrup Vandværk A.m.b.A. Referat fra den ordinære generalforsamling mandag den 27. marts 2017 Mandag den 27. marts 2017 kl.19.30 afholdt Dåstrup Vandværk a.m.b.a. ordinær generalforsamling i Dåstrup Forsamlingshus med følgende

Læs mere

Dåstrup Vandværk A.m.b.A.

Dåstrup Vandværk A.m.b.A. Referat fra den ordinære generalforsamling tirsdag den 17. marts 2015 Tirsdag den 17. marts 2015 kl.19.30 afholdt Dåstrup Vandværk a.m.b.a. ordinær generalforsamling i Dåstrup Forsamlingshus med følgende

Læs mere

Kirkebjerg Vandværk I/S

Kirkebjerg Vandværk I/S Hovedvejen 223, Osted kirkebjerg-vand.dk Februar 2013 ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag den 27. februar 2013 kl. 19.00 - Osted Kro, Hovedvejen 151, Osted DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for

Læs mere

Stillinge Strands Vandværk

Stillinge Strands Vandværk Stillinge Strands Vandværk 1 Generalforsamling søndag den 5. juli 2009 kl. 10.00 i Kirke Stillinge Forsamlingshus Til stede var bestyrelsen samt vandværksbestyrer Tommy Simonsen, administrationsmedarbejder

Læs mere

Skamstrup Vandværk. A.m.b.a. Fællesskab. Marts 2018

Skamstrup Vandværk. A.m.b.a. Fællesskab. Marts 2018 A.m.b.a. Fællesskab Marts 2018 Vandværkets Nøgletal 2017 Antal medlemmer januar 2017 : 185 Antal medlemmer december 2016 : 185 Udpumpet vand i 2017 Faktureret vand i 2017 : 23.857 kubikmeter : 22.227 kubikmeter

Læs mere

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 12. marts 2012

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 12. marts 2012 Søtofte Vandværk, General forsamling 2012. Side 1 of 5 Søtofte Vandværk - Generalforsamling 12. marts 2012 Store Merløse Hallen REFERAT 1. Valg af dirigent a. Kenth Poulsen blev valgt til ordstyrer b.

Læs mere

Formandsberetning 2013. Jeg sagde sidste år, at 2012 havde været et travlt år. Så kan jeg oplyse, at 2013 ikke har været et mindre

Formandsberetning 2013. Jeg sagde sidste år, at 2012 havde været et travlt år. Så kan jeg oplyse, at 2013 ikke har været et mindre 1 Formandsberetning 2013 Jeg sagde sidste år, at 2012 havde været et travlt år. Så kan jeg oplyse, at 2013 ikke har været et mindre travlt år; men vi har prøvet at løse opgaverne på bedste måde for vandværket.

Læs mere

Indkaldelse. Ordinær generalforsamling. tirsdag den 29. april 2014 kl på Bymose Hegn - Hotel & Kursuscenter Bymosegårdsvej Helsinge

Indkaldelse. Ordinær generalforsamling. tirsdag den 29. april 2014 kl på Bymose Hegn - Hotel & Kursuscenter Bymosegårdsvej Helsinge HELSINGE VANDVÆRK Ridebanevej 10 3200 Helsinge Dagsorden: Indkaldelse Ordinær generalforsamling tirsdag den 29. april 2014 kl. 19.00 på Bymose Hegn - Hotel & Kursuscenter Bymosegårdsvej 11 3200 Helsinge

Læs mere

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK https://joerlundeoestvand.wordpress.com/ https://joerlundeoestvand.wordpress.com/ GENERALFORSAMLING 3. MARTS 2018 DAGSORDEN FOR EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLINGEN

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2010.

Bestyrelsens beretning for 2010. Bestyrelsens beretning for 2010. 2010 har været et tilfredsstillende år for Vemmelev Forlev Vandværk (VFV). Produktion: VFV har i 2010 produceret 167.000 m³ (163 000 m³) drikkevand, af god kvalitet, til

Læs mere

Information og. takstblad fra. Gl. Himmelev Vandværk I/S

Information og. takstblad fra. Gl. Himmelev Vandværk I/S Information og takstblad fra Gl. Himmelev Vandværk I/S April 2015 Referat fra generalforsamlingen den 25. marts 2015 Formanden åbnede generalforsamlingen ved at byde velkommen til de ca. 10 personer, der

Læs mere

Lyngs Vandværk ligger Møllegade 33, Lyngs, 7790 Thyholm og har en indvindingstilladelse på 40.000 m³/år gældende til april 2020.

Lyngs Vandværk ligger Møllegade 33, Lyngs, 7790 Thyholm og har en indvindingstilladelse på 40.000 m³/år gældende til april 2020. Lyngs Vandværk Indvindingstilladelse Lyngs Vandværk ligger Møllegade 33, Lyngs, 7790 Thyholm og har en indvindingstilladelse på 40.000 m³/år gældende til april 2020. Organisationsform Vandværket er et

Læs mere

Deltagere: Bestyrelsen Medarbejdere: Jørgen Jellev og Boye Simonsen. Derudover var der mødt 3 deltagere.

Deltagere: Bestyrelsen Medarbejdere: Jørgen Jellev og Boye Simonsen. Derudover var der mødt 3 deltagere. Generalforsamlingen den 19. april 2018 kl. 19.00 på Nordals Center. Deltagere: Bestyrelsen Medarbejdere: Jørgen Jellev og Boye Simonsen. Derudover var der mødt 3 deltagere. Dagsorden: Valg af dirigent.

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2014

Bestyrelsens beretning for 2014 1. April 2015 Bestyrelsen: Bestyrelsens beretning for 2014 Velkommen til generalforsamlingen i Næsby Vandværk (Den 81) Onsdag den 8. april 2015 Jørgen Skov døde den 7. august 2014 efter lang tids sygdom.

Læs mere

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK https://joerlundeoestvand.wordpress.com/ GENERALFORSAMLING 23. FEBRUAR 2016 DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLINGEN 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Over Jerstal Vandværk a.m.b.a Generalforsamling. Onsdag den 28. marts 2018, kl i Over Jerstal hallens kantine REFERAT.

Over Jerstal Vandværk a.m.b.a Generalforsamling. Onsdag den 28. marts 2018, kl i Over Jerstal hallens kantine REFERAT. Over Jerstal Vandværk a.m.b.a Generalforsamling Onsdag den 28. marts 2018, kl. 1930 i Over Jerstal hallens kantine REFERAT. Fremmødte: 22 andelshavere inkl. bestyrelsen. (2017 var der 26 fremmødte). 1.

Læs mere

AASTRUP OG OMEGNS VANDVÆRK

AASTRUP OG OMEGNS VANDVÆRK 1 AASTRUP OG OMEGNS VANDVÆRK Ordinær generalforsamling tirsdag den 28. marts 2017 kl. 19oo i Åstrup Forsamlingshus. BERETNING for 2016: -Aastrup Vandværk har i dag: 278 forbrugere, hvilket er en mindre

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2014

Bestyrelsens beretning for 2014 Bestyrelsens beretning for 2014 Vi har 1266 forbrugere tilsluttet Skovby Vandværk, hvilket er en stigning på 43 i forhold til året før. Der er blevet udpumpet 140.000 m 3 i 2013. Vandforbruget er stabilt,

Læs mere

ORIENTERING TIL VVS-INSTALLATØRER fra Aalborg Forsyning Vand A/S

ORIENTERING TIL VVS-INSTALLATØRER fra Aalborg Forsyning Vand A/S ORIENTERING TIL VVS-INSTALLATØRER fra Aalborg Forsyning Vand A/S Du kan kontakte os på: Aalborg Forsyning vand A/S Sønderbro 53 9000 Aalborg Telefon 7743 9143 Denne folder er udarbejdet august 2006 og

Læs mere

Information og. takstblad fra. Gl. Himmelev Vandværk I/S

Information og. takstblad fra. Gl. Himmelev Vandværk I/S Information og takstblad fra Gl. Himmelev Vandværk I/S www.himmelevvand.dk April 2016 Referat fra generalforsamlingen den 29. marts 2016 Formanden åbnede generalforsamlingen ved at byde velkommen og byde

Læs mere

Skamstrup Vandværk. A.m.b.a. Fællesskab

Skamstrup Vandværk. A.m.b.a. Fællesskab A.m.b.a. Fællesskab Marts 2017 Vandværkets Nøgletal 2016 Antal medlemmer januar 2016 : 185 Antal medlemmer december 2015 : 185 Udpumpet vand i 2016 Faktureret vand i 2016 : 24.481 kubikmeter : 22.572 kubikmeter

Læs mere

Bestyrelsens beretning til den ordinære Generalforsamling 2019

Bestyrelsens beretning til den ordinære Generalforsamling 2019 AV generalforsamling 14.06.2019 - Bilag nr. 1 s beretning til den ordinære Generalforsamling 2019 Arbejdet i Asserbo Vandværk (AV) har i perioden siden generalforsamlingen i 2018 omfattet en del usædvanlige

Læs mere

Generalforsamling Købmandsgården 22. Juni kl

Generalforsamling Købmandsgården 22. Juni kl Generalforsamling 2019 Købmandsgården 22. Juni kl. 14.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 3. Den reviderede årsrapport forelægges til

Læs mere

Til medlemmer af Møllegårdens Grundejerforening og vandværk samt forbrugere uden for grundejerforeningen.

Til medlemmer af Møllegårdens Grundejerforening og vandværk samt forbrugere uden for grundejerforeningen. Til medlemmer af Møllegårdens Grundejerforening og vandværk samt forbrugere uden for grundejerforeningen. I henhold til Grundejerforeningens vedtægternes (de gule) 9 stk 2. indkaldes herved til ordinær

Læs mere

NordmarkenVand a.m.b.a.

NordmarkenVand a.m.b.a. NordmarkenVand a.m.b.a. Højager 9, 4040 Jyllinge Referat fra ordinær generalforsamling afholdt torsdag den 28. maj 2015 på Hotel Søfryd i Jyllinge kl.19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Vandkvalitet Vi har både godt og rigeligt vand fra vores boringer i St. Fuglede og ved Svallerup Strand. Der har i 2014 ikke været konstateret pesticider i vores drikkevand.

Læs mere

I/S HØVELTE VANDVÆRK. Referat fra generalforsamlingen den 23. marts 2004

I/S HØVELTE VANDVÆRK. Referat fra generalforsamlingen den 23. marts 2004 I/S HØVELTE VANDVÆRK Referat fra generalforsamlingen den 23. marts 2004 Generalforsamlingen var indkaldt med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning 3. Det reviderede regnskab

Læs mere

Ejstrupholm Vandværk. Beretning for 2015 på generalforsamlingen d. 29. marts Antal forbrugere:

Ejstrupholm Vandværk. Beretning for 2015 på generalforsamlingen d. 29. marts Antal forbrugere: Ejstrupholm Vandværk Beretning for 2015 på generalforsamlingen d. 29. marts 2016 Antal forbrugere: Ved slutning af 2015 var der tilsluttet 967 forbrugere på vandværket. Det er en stigning på 3 forbrugere

Læs mere

S Ø T O F T E V A N D V Æ R K v/christian Ipsen, Stenhallervej 12, 4370 Store Merløse

S Ø T O F T E V A N D V Æ R K v/christian Ipsen, Stenhallervej 12, 4370 Store Merløse Formanden bød velkommen. Generalforsamling - Referat Afholdt 8. marts 2016 - Store Merløse Hallen Til Generalforsamlingen var fremmødt 16 medlemmer inklusiv bestyrelsen. 1. Valg af dirigent a. Arno Mark

Læs mere

Værdierne for de seneste 5 år for oppumpet og afregnet mængde er vist nedenfor.

Værdierne for de seneste 5 år for oppumpet og afregnet mængde er vist nedenfor. Bestyrelsens beretning for 2018 Der er i perioden 1.1.2018 til 31.12.2018 oppumpet 92.932 m 3. Der er brugt 677 m 3 til skyllevand i filtre. Den udpumpede mængde er på 91.103 m 3, og der er dermed 1.152

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole.

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole. Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl.19.00 på Kirke Hyllinge skole. Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Notering af antal fremmødte stemmeberettigede 4.

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2018

Bestyrelsens beretning 2018 Bestyrelsens beretning 2018 Vandkvalitet Vi har både godt og rigeligt vand fra vores boringer i Store Fuglede, ved Svallerup Strand og i Bjerge. Alle kvalitetskrav til drikkevandet har i 2018 været opfyldt.

Læs mere

Referat af Værebro Vandværks General forsamling 27. April 2017 på Hotel Søfryd.

Referat af Værebro Vandværks General forsamling 27. April 2017 på Hotel Søfryd. Referat af Værebro Vandværks General forsamling 27. April 2017 på Hotel Søfryd. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse. 4. Behandling

Læs mere

Referat af generalforsamling i Sneslev vandværk Den 12-03-2015

Referat af generalforsamling i Sneslev vandværk Den 12-03-2015 Referat af generalforsamling i Sneslev vandværk Den 12-03-2015 1. Valg af dirigent Otto Hansen blev valgt. 2. Beretning for 2014 Beretning ved Erik Larsen Beretning 2014 Sneslev Vandværk har gennem 2014

Læs mere

Halvrimmen-Arentsminde Kraftvarmeværk A.m.b.a. Lyngvej 16 - Halvrimmen Brovst

Halvrimmen-Arentsminde Kraftvarmeværk A.m.b.a. Lyngvej 16 - Halvrimmen Brovst Halvrimmen-Arentsminde Kraftvarmeværk A.m.b.a. Lyngvej 16 - Halvrimmen - 9460 Brovst Generalforsamling Arentsminde cafeteria Dato 7/09-2016 Velkommen til den 23. generalforsamling i HAKV og lige for derefter

Læs mere

Gesten Vandværk I/S Ordinær generalforsamling Torsdag den 27. marts 2014 kl Gesten Kro

Gesten Vandværk I/S Ordinær generalforsamling Torsdag den 27. marts 2014 kl Gesten Kro Fremmødt : 8 stemmeberettigede samt 5 bestyrelsesmedlemmer. Dagsorden: Gesten Vandværk I/S Ordinær generalforsamling Torsdag den 27. marts 2014 kl. 19.30 Gesten Kro Pkt. 1: Valg af dirigent Agner Jepsen

Læs mere

Generalforsamlingen år 2007

Generalforsamlingen år 2007 Generalforsamlingen år 2007 Blokhus Vandværk I/S www.blokhusvand.dk Blokhus vandværk indbyder hermed interessenterne til ordinær generalforsamling på restaurant Nordstjernen i Blokhus lørdag den 24/3 2007

Læs mere

Dagsorden for Generalforsamlingen den 24. marts 2018

Dagsorden for Generalforsamlingen den 24. marts 2018 Dagsorden for Generalforsamlingen den 24. marts 2018 3 Bestyrelsen foreslår Kaj Haugaard, Formand i Vandrådet. I lokalavisen den 13. og den 20. marts Bestyrelsens beretning ELSE FROST MICHAEL KRAUSE KJELD

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2017

Bestyrelsens beretning 2017 Bestyrelsens beretning 2017 Vandkvalitet Vi har både godt og rigeligt vand fra vores boringer i Store Fuglede, ved Svallerup Strand og i Bjerge. Der blev i 2017 konstateret forekomst af desphenylchloridazon

Læs mere

VESTER SKERNINGE VANDVÆRK MADS HANSENSVEJ 11 5762 V.SKERNINGE

VESTER SKERNINGE VANDVÆRK MADS HANSENSVEJ 11 5762 V.SKERNINGE VESTER SKERNINGE VANDVÆRK MADS HANSENSVEJ 11 5762 V.SKERNINGE Beretning 2015 2015 var så et af de år, af de 35 år jeg har været med, hvor der er sket rigtig mange ting, og flere nye udfordringer, det kommer

Læs mere

Leveringsbestemmelser for levering af vand fra Vindeby Vandforsyning amba

Leveringsbestemmelser for levering af vand fra Vindeby Vandforsyning amba Vindeby Vandforsyning amba Jens Munks Vej 2, Vindeby, 5700 Svendborg Tlf. 62226430 Fax 62226530 info@vindebyvand.dk www.vindebyvand.dk Leveringsbestemmelser for levering af vand fra Vindeby Vandforsyning

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i Møllehøj vandværk, tirsdag den 22.april 2014, kl. 19.00 på Kirke Hyllinge skole.

Referat af den ordinære generalforsamling i Møllehøj vandværk, tirsdag den 22.april 2014, kl. 19.00 på Kirke Hyllinge skole. Referat af den ordinære generalforsamling i Møllehøj vandværk, tirsdag den 22.april 2014, kl. 19.00 på Kirke Hyllinge skole. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Notering af antal fremmødte

Læs mere

»Sådan får De bedre vand-vaner«

»Sådan får De bedre vand-vaner« »Sådan får De bedre vand-vaner«danske Vandværkers Forening Det forventer vi af drikkevandet: Det er billigt Det er ikke sundhedsfarligt at drikke Det smager godt Det er klart Det er køligt Det lugter ikke

Læs mere

har I styr på vandforbruget?

har I styr på vandforbruget? har I styr på vandforbruget? spar vand spar penge: få tilskud til vandbesparende installationer vi skal spare på vandet ikke fordi der mangler vand, men fordi der snart mangler rent vand Rent vand er en

Læs mere

I/S Ryomgård Vandværk

I/S Ryomgård Vandværk I/S Ryomgård Vandværk cvr.nr. 23 47 82 18 8550 Ryomgård Årsrapport for 2004 1 Indhold side Ledelsesberetning... 2 Ledelsespåtegning... 4 Revisionspåtegning... 4 Anvendt regnskabspraksis... 5 Resultatopgørelse

Læs mere

Generalforsamling d. 13.04.15 Kl. 19.30 på Faldsled gl. skole. Dagsorden. Flemming Lunde Hansen. Mona Rasmussen

Generalforsamling d. 13.04.15 Kl. 19.30 på Faldsled gl. skole. Dagsorden. Flemming Lunde Hansen. Mona Rasmussen Generalforsamling d. 13.04.15 Kl. 19.30 på Faldsled gl. skole Dagsorden 1. Valg af dirigent / stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Budget for

Læs mere

Referat af KARREBÆK VANDFORSYNING

Referat af KARREBÆK VANDFORSYNING Referat af KARREBÆK VANDFORSYNING Generalforsamling den 17. april 2018, kl. 19.30 i selskabslokaler på Kanalkroen Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Ole Munk som blev valgt. OM konstaterede

Læs mere

Uglev Vandværk ligger Mølletoften 2A, Uglev 7790 Thyholm og har en indvindingstilladelse på m³/år gældende til oktober 2013.

Uglev Vandværk ligger Mølletoften 2A, Uglev 7790 Thyholm og har en indvindingstilladelse på m³/år gældende til oktober 2013. Uglev Vandværk Indvindingstilladelse Uglev Vandværk ligger Mølletoften 2A, Uglev 7790 Thyholm og har en indvindingstilladelse på 25.000 m³/år gældende til oktober 2013. Organisationsform Vandværket er

Læs mere

Svenstrup Vandværk AmbA

Svenstrup Vandværk AmbA Generalforsamling 2014. Formandens beretning. 1. Bestyrelsen Først vil jeg præsentere bestyrelsen: a. Per Rasmussen næstformand b. Bent Jakobsen kasserer c. Kim Pedersen driftsleder d. Leif Jespersen bestyrelsesmedlem

Læs mere

Havdrup Vandværk a.m.b.a.

Havdrup Vandværk a.m.b.a. Havdrup Vandværk Vi sikrer rent vand i dine haner Havdrup Vandværk Din sikkerhed for rent vand i hanerne Havdrup Vandværk har forsynet byens borgere med vand i mere end 100 år. Det oprindelige vandværk

Læs mere

Denne beretning angår perioden fra 26. august 2017 til 25. august 2018.

Denne beretning angår perioden fra 26. august 2017 til 25. august 2018. Beretning til generalforsamling 2018. Denne beretning angår perioden fra 26. august 2017 til 25. august 2018. Periodens vigtigste opgaver I denne beretningsperiode har de vigtigste opgaver været 1) renovering

Læs mere

Brunskær Vandværk A.m.b.a. www.brunsvand.dk best@brunsvand.dk

Brunskær Vandværk A.m.b.a. www.brunsvand.dk best@brunsvand.dk Brunskær Vandværk A.m.b.a. Dagsorden: 1. Valg af dirigent I henhold til vedtægternes 8 indkaldes herved til: Ordinær generalforsamling Søndag den 22. juni 2014 kl. 10:30 i Østergård forsamlingshus, Karlebyvej

Læs mere

Beretning 2016 Mølby Vandværk

Beretning 2016 Mølby Vandværk Beretning 2016 Mølby Vandværk Indledning Beretningen for 2016 vil være lidt kortere end de senere år, da der ikke er sket det store. Blandt emnerne er årets investeringer, vandspild, aflæsning og opkrævning,

Læs mere

Torkilstrup d. 25. marts TLV beretning for 2018

Torkilstrup d. 25. marts TLV beretning for 2018 Torkilstrup d. 25. marts 2019 TLV beretning for 2018 Indledning: 2018 har generelt været et godt år for vandværket. De vanskeligheder vi tidligere havde med ammonium og nitrit i drikkevandet har vi ikke

Læs mere

Generalforsamling 2018 (27/2-19).

Generalforsamling 2018 (27/2-19). Generalforsamling 2018 (27/2-19). Lad os begynde med lidt tørre tal. I 2018 pumpede vi 213.680 m3 op af jorden. Af det blev 209.200 m3 pumpet ud af vandværket - differencen brugt til skylning. Vores egne

Læs mere

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 20. april 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden:

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 20. april 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 20. april 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 17. august 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden:

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 17. august 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 17. august 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Bestyrelsens beretning for året

Bestyrelsens beretning for året Bestyrelsens beretning for året 01.01. - 31.12. 2015 Som en del af beretningen kan vi til orientering oplyse følgende om antal andelshavere og vandmængder. Antal andelshavere pr. 31.12.2015: Sommerhuse

Læs mere

Denne beretning angår perioden fra 8. juni 2018 til 31. januar 2019.

Denne beretning angår perioden fra 8. juni 2018 til 31. januar 2019. Beretning til repræsentantskabsmøde februar 2019. Denne beretning angår perioden fra 8. juni 2018 til 31. januar 2019. Periodens vigtigste opgaver I denne beretningsperiode har de vigtigste opgaver været

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2015

Bestyrelsens beretning for 2015 1. April 2016 Bestyrelsen: Bestyrelsens beretning for 2015 Velkommen til generalforsamlingen i Næsby Vandværk (Den 82) Onsdag den 13. april 2016 På det efterfølgende bestyrelsesmøde konstituerede bestyrelsen

Læs mere

Udskrift af dombogen for Retten i Middelfart D O M:

Udskrift af dombogen for Retten i Middelfart D O M: Udskrift af dombogen for Retten i Middelfart Den 18. januar 2000 blev i sag nr. BS 1-375/1999: K mod Strib Vandværk A.m.b.a. v/formand F afsagt D O M: Under denne sag, der er anlagt den 23. august 1999,

Læs mere