AASTRUP OG OMEGNS VANDVÆRK

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "AASTRUP OG OMEGNS VANDVÆRK"

Transkript

1 1 AASTRUP OG OMEGNS VANDVÆRK Ordinær generalforsamling mandag den 29. marts 2016 kl. 19oo i Åstrup Forsamlingshus. Formandens beretning: -Aastrup Vandværk har i dag: 279 forbrugere, hvilket er det samme som sidste år. -Der er på nuværende tidspunkt lukket for vandet 2 steder, på grund af restance: Brydsbjergvej 7, og Klosterstrædet 3. -Med hensyn til restancer og lukninger, er der ingen nævneværdige ændringer i antal og hyppighed. -Men på tros af det, har vi i bestyrelsen besluttet, at det fremover er Guldborgsund Forsyning, der foretager disse lukninger, dels fordi det nogen gange kan være, en lidt svær situation at stå i, når det er mennesker man kender, dels fordi, at vi let kan komme til at gøre det på en måde, som ikke er juridisk holdbar, vi har en gang været tæt på at blive slæbt i retten op grund af den måde lukningen og indberetningen var gennemført på, og det vil vi gerne undgå fremover. -Der er i det forgangne år afholdt to bestyrelsesmøder, et konstituerende møde umiddelbart efter sidste generalforsamling, og senest et bestyrelsesmøde her forud for generalforsamlingen, hvor vandværkets drift, tekniske tilstand og økonomi er gennemgået og ligeledes budget og takstblad for det kommende år. Der ud over, har der været et par fyraftensmøder i forbindelse med renoveringen af vandværket. -Omkring vandværkets økonomi, er det således, som det også vil fremgå af regnskabet om lidt, at vi har brugt rigtig mange penge på renoveringen af vores vandværk, den samlede pris løber op i ca. 1,1 mill. + moms. men vi har stadig ca ,- i likvid kapital

2 og det er vi, i bestyrelsen godt tilfreds med, det betyder dog ikke at vi bare kan læne os tilbage og lade stå til, når vi kommer til punkt 5 på dagsordenen, har vi fra bestyrelsen, et ønske om omlægning og en lille stigning af vandværkets indtægter, men det kommer vi tilbage til om lidt. 2 -Vores vandværk er nu i rigtig god og moderne teknisk stand, og det sikrer os en god forsyning med vand af en rigtig god kvalitet, forhåbentlig, langt ud i fremtiden. -Der var, i forbindelse med renoveringen, en del der var planlagt, herunder nyt filteranlæg, nye vinduer og døre, maler- tømrer- murer- og el-arbejde i forbindelse med hele renoveringen, desuden havde vi planlagt en renovering af rentvandstankene. -Det viste sig, at det var i sidste øjeblik, der var en masse gamle rør, som gik igennem tankene og som ikke har været i brug i mange år, disse rør var tæt på gennemtæring, hvilket kunne havde medført en forurening i drikkevandet, der var også en del revner og sprækker i betonen som nu er repareret, tankene er rengjort og nu så gode som nye, men det blev en noget større omgang end forudset. -En anden ting som overraskede os, var tilpasningen af hele styresystemet til det nye filteranlæg, en noget større opgave end vi havde forudset. -Vi konstaterede også at puslaget på gulvet, lå løst mange steder, vi besluttede derfor at lægge nyt pudslag og derefter klinkegulv over hele vandværket, alternativet var at der skulle males med en to-komponent gulvmaling. -Af mindre, men dog væsentlige ting, kan også nævnes, renovering af en del fuger i murværket og lidt tagrenovering, efterisolering af hele loftet, og her til sidst pladsen foran vandværket, nye fliser og sten, så er opgaven vist fuldendt, men 1,1 mill. er da også mange penge, jeg og bestyrelsen håber, at vi har truffet nogle gode og fornuftige beslutninger for vores vandværk, og at vi må få glæde af pengene i mange år frem. -I sidste års budget, regnede vi med en udgift på ca og som vi kan se om lidt, så viser regnskabet en udgift på ,- det er fordi vi først får de sidste regninger med på regnskabet for 2016 og dermed er vi, som sagt oppe på ca. 1,1 mill.

3 3 -Jeg og bestyrelsen besluttede, at vi kunne klare forsyningen i ombygningsperioden, uden at bruge penge på et mobilt vandværk, altså kun med forsyning fra Ore- og Stubbekøbing vandværker. -Det må vi nok, her i bag-klog-skabens klare lys, konstatere, var en beslutning, som fik relativt store konsekvenser for nogle af vores forbrugere, her tænker jeg især på dem der bor fra Moseby og ud til skoven, men sikkert også en del andre, for dem har det ikke været særligt godt, specielt ikke hvis man har bad på første sal. -Alt for lavt tryk og til tider slet ikke noget vand, det var hverdagen for nogle af vores forbrugere i meget lang tid, helt præcist 20 uger. -Vi forsøgte at lindre smerten lidt, med vand i dunke, men jeg skal være den første til at indrømme, at det ikke var godt nok, det var for lang tid med alt for lidt vand, til de forbrugere, som var hårdest ramt. -Og undskyldninger er der nok af, men alligevel vil jeg gerne forklare, hvad det var, der ikke gik, som vi havde forventet, vi havde prøvekørt ringforbindelsen et par gange og vores vurdering var, at det kunne lade sig gøre, vi måtte dog, efter nogen tid, konstatere at Stubbekøbing ikke i længere tid, kunne levere hverken tryk eller vand nok, de kunne desværre ikke finde ud af, at opdele byen med deres stophaner, hvilket var nødvendigt hvis Maglebrænde skulle hjælpe med forsyningen, man kan nemlig ikke sætte trykket op i Stubbekøbing, Ore og ud til os, uden at tildele Maglebrænde deres eget område med det tryk de nu kører med. -Dernæst undervurderede vi nok hvor stort trykfald der blev ud mod skovledet, og som det sidste, så gik der længere til med indkøringen af de nye filtre, end vi havde forventet. -I alt, vil jeg på vandværkets vegne, sige undskyld for de gener og ulemper vi har påført de berørte forbrugere. -Når det så er sagt, så skal der alligevel lyde en stor tak til Ore- og Stubbekøbing Vandværker, for den forsyning de trosalt leverede og ligeledes for alle de tankfulde vand vi hentede i Maglebrænde.

4 -Vi skylder også en stor tak til Hesnæs Havn for lån af badet på havnen, jeg ved ikke hvor meget det blev brugt, men det var også et lille plaster på såret, at de mest berørte forbrugere kunne få et bad på havnen i Hesnæs. -Og sidst men ikke mindst vil jeg bringe en stor tak til alle forbrugere for den store tålmodighed, der er udvist i den lange periode. 4 -Hvad angår El- og vandforbruget, er det jo et atypisk år, og vi kan faktisk ikke sammenligne med de foregående år, jeg vil dog alligevel nævne tallene, med et par bemærkninger -Der er i 2015 udpumpet til forbrugerne: m3. heraf har vi fået m3. fra Ore i 2014 udpumpede vi m3. hvilket er et fald i den udpumpede mængde på ca En del af den faldende mængde kan nok tilskrives det lave tryk, vi havde i ombygningsperioden. -Der er i samme periode solgt: m3. mod m3. i 2014, det er et fald i forbruget på godt m3. -Vi har haft et spild på m3, svarende til ca. 11 % De 10% som er tilladeligt udgør 4484 m3 og det betyder at vi skal betale statsafgift på ca ,00 kr. for de sidste 552 m3 (8,17 kr. pr. m3. inkl. moms) -I alt har vi fået m3. fra Ore og vi har, fra vi begyndte at levere vand igen og til nytår, tilbageleveret 3.555m3. -Det er således at vi ikke betaler for det vand vi har fået, vi levere det tilbage i stedet for, så i det kommende år skal vi producere ca m3. mere vand end vi selv skal bruge, hvilket vil kunne ses på vores elforbrug til næste år. -Så kunne man jo tro, at vi havde sparet en del strøm i den lange periode vi lå stille, men nej, vi har brugt ca m3. vand til indkøring af de nye filter, et forbrug som koster det samme i El, som hvis det var leveret til forbrugerne, i alt har vi produceret næsten m3. i år hvilket er ca m3. mere end vi normalt pumper ud. -El forbruget i 2015 er på næsten Kwh. mod Kwh. I 2014 og det kan selvfølgeligt heller ikke sammenligne med de andre år. -Vi har ikke haft teknisk hygiejnisk tilsyn på vandværket de seneste 3 år.

5 Det er her kommunen, som tilsynsmyndighed gennemgår vandværket og boringerne i forhold til almindelig hygiejne og drift, det er langt fra hvert år, at der er tilsyn, det hænger sammen med hvor mange fejl og mangler der er, når de kommer på besøg, og sidste gang var der ingen bemærkninger, men nu hvor vi har renoveret vandværket, så er der en mulighed for, at de aflægger os et besøg. 5 -Der er i år lavet de vand-analyser som tilsynsmyndighederne har pålagt os, i de perioder hvor vi har leveret vand til forbrugerne, det vil sige: tre begrænsede- og en udvidet kontrol, + Org. mikroforurening og en boringskontrol. -Vi havde før renoveringen, en del problemer med Ammonium, som bliver til nitrat og senere til nitrit. -Efter renoveringen er der ikke længere de problemer, vi ligger nu på ca. 1/10-del af det tilladte, og alle andre parametre er også en del under de tilladte grænser. -Så alt taget i betragtning, må vi sige at renoveringen er lykkedes til fulde og alle parametre overholder myndighedernes krav. -Ud over de normale analyser, så er der lavet 7-8 analyser under selve indkøringen af de nye filtre, for at vi kunne følge udviklingen i bakteriefloraen, og se hvornår vi kunne få lov til at åbne til forbrugerne. -Det er Eurofins miljø i Vejen, der laver vores faste analyserne og det fungere yderst tilfredsstillende. -Det var hvad jeg havde at berette om det forgangne år! -Og hvad er der så i støbeskeen i det kommende år??? -Ikke så meget.. -Vi må vist hellere spare lidt på pengene i år, men vi har dog planer om udskiftning af et par vandledninger, dels en stikledning til Per og Henriette på Løvendal og måske en ny ledning på Granvej i Åstrup. -Vi jagter jo forsat evt. mulige utætheder og disse to ledninger er meget gamle jern ledninger, hvor der måske er utætheder. -Vi overvejer jo også hvad der kan gøres bedre, hvis vi en anden gang, bliver nød til at lukke vandværket ned, og det der kan komme på tale, kunne være en ny ringforbindelse til Horbelev Vandværk.

6 -Det kunne være en ledning fra Særslev Øster til Moseby, således at hele det område Sydøst for Åstrup, bliver forsynet fra Horbelev. -Vi har endnu ikke taget kontakt til Horbelev og vi har heller ikke regnet på prisen, men det er noget vi arbejder seriøst med. 6 -Som I jo nok kan høre, så er vi i bestyrelsen, godt tilfreds med hele den store renovering, som vandværket har gennemgået, og denne tilfredshed vil vi gerne dele med alle vores forbrugere, derfor har vi planer om et Åbent Hus arrangement, her først på sommeren, hvor vi vil vise frem, hvad alle pengene er brugt til. -Der kommer nærmere om arrangementet i dagspressen. -Vi har igen i øjeblikket en del vandspild, og derfor vil jeg forsat opfordre alle forbrugere til at være opmærksomme på evt. utætheder på ledningsnettet, sussen i rørene, våde pletter på jorden i en ellers tør periode, eller andre mistænkelige ting, ring heller en gang for meget end en for lidt, så kommer vi og kikker på det. -Det var hvad jeg havde at berette om det forgangne år, og lidt om det kommende. Jeg håber det var fyldest- gørende, og ellers er man velkommen til at spørge, og jeg vil svarer efter bedste evne. -Sluttelig vil jeg sige Tak til bestyrelsen, -Tak til Steen, vores vandværkspasser og byggeleder under renoveringen, -Tak til alle håndværkerne. -Tak til administrationen, -TAK til alle for et godt samarbejde i det forgangne år. Bent Jørgensen

AASTRUP OG OMEGNS VANDVÆRK

AASTRUP OG OMEGNS VANDVÆRK 1 AASTRUP OG OMEGNS VANDVÆRK Ordinær generalforsamling tirsdag den 28. marts 2017 kl. 19oo i Åstrup Forsamlingshus. BERETNING for 2016: -Aastrup Vandværk har i dag: 278 forbrugere, hvilket er en mindre

Læs mere

-Der er i 2017 udpumpet m3. mod m3. i Der er leveret m3. tilbage til Ore: mod m3. i 2016

-Der er i 2017 udpumpet m3. mod m3. i Der er leveret m3. tilbage til Ore: mod m3. i 2016 BERETNING for 2017: 1 -Åstrup Vandværk har i dag: 274 forbrugere, det er 4 mindre end sidste år. -Vi har haft 4 nedrivninger i 2017, det drejer sig om: Brydsbjergvej 7, Klosterstræde 8, Stenlyvej 6 og

Læs mere

Formandens beretning 2019

Formandens beretning 2019 Åstrup Vandværk a.m.b.a. 1 Formandens beretning 2019 På grund af den situation som vandværket befinder sig i lige nu, vil beretningen være helt frem til i dag, den 26. marts. Åstrup Vandværk har i dag

Læs mere

Andelsselskabet. Torkilstrup-Lillebrænde. Vandværk

Andelsselskabet. Torkilstrup-Lillebrænde. Vandværk Andelsselskabet Torkilstrup-Lillebrænde Vandværk Beretning 2016 2015 har været et godt år for Torkilstrup-Lillebrænde Vandværk. Med meget få afbrydelser har vi kunnet levere den mængde vand, vi skulle.

Læs mere

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 11. marts 2013

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 11. marts 2013 Søtofte Vandværk, General forsamling 2013. Side 1 of 5 Søtofte Vandværk - Generalforsamling 11. marts 2013 Store Merløse Hallen REFERAT Formanden byder velkommen 1. Valg af dirigent a. Erik Bonde Pedersen

Læs mere

Andelsselskabet. Torkilstrup Lillebrænde. Vandværk

Andelsselskabet. Torkilstrup Lillebrænde. Vandværk Andelsselskabet Torkilstrup Lillebrænde Vandværk TLV Beretning for 2014 Torkilstrup- Lillebrænde Vandværk er et mellemstort vandværk, der har lov til at indvinde 100.000 m3 vand. Vandværket har 315 forbrugsenheder,

Læs mere

Bestyrelsensberetning

Bestyrelsensberetning Bestyrelsensberetning Den er også i år delt på to hænder. Jeg tager formandsberetningen og Jan tager driftsberetningen. Indledningsvis skal nævnes at dagen i dag ikke alene er vores generalforsamling,

Læs mere

Torkilstrup d. 25. marts TLV beretning for 2018

Torkilstrup d. 25. marts TLV beretning for 2018 Torkilstrup d. 25. marts 2019 TLV beretning for 2018 Indledning: 2018 har generelt været et godt år for vandværket. De vanskeligheder vi tidligere havde med ammonium og nitrit i drikkevandet har vi ikke

Læs mere

Kirkebjerg Vandværk I/S

Kirkebjerg Vandværk I/S Kirkebjerg Vandværk I/S Hovedvejen 223, Osted kirkebjerg-vand.dk Marts 2014 ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19.00 Osted Hallens Cafeteria, Langetoften 25, Osted DAGSORDEN: 1. Valg

Læs mere

Beretningen 2017 for Hadsten Vandværk

Beretningen 2017 for Hadsten Vandværk 1 Beretningen 2017 for Hadsten Vandværk Statistik: Antallet af forbrugere er på afregningstidspunktet steget fra 2677 til 2719. Det er en tilgang på 42 mod sidste års 9. Der er i alt blevet pumpet 375.009

Læs mere

c/o Bent Askholm Hylkevej Skanderborg tlf /

c/o Bent Askholm Hylkevej Skanderborg tlf / Ordinær generalforsamling i Tebstrup Vandværk Dagsorden til generalforsamling d. 30.03.2017 1. Valg af dirigent Formanden byder velkommen Formanden indstiller Peter Høje Kristensen til dirigent. Han tog

Læs mere

Andelsselskabet Torkilstrup-Lillebrænde Vandværk

Andelsselskabet Torkilstrup-Lillebrænde Vandværk 2010 - Information fra Torkilstrup- Lillebrænde (T- LV) Lillebrændevej 58 (ifølge drikkevandsbekendtgørelse 871-2001 30) Regnskabet For første gang i T- LVs levetid har vi i år underskud på driftsregnskabet.

Læs mere

INDKALDELSE til Ordinær generalforsamling i KARLSLUNDE BY s VANDVÆRK

INDKALDELSE til Ordinær generalforsamling i KARLSLUNDE BY s VANDVÆRK INDKALDELSE til Ordinær generalforsamling i KARLSLUNDE BY s VANDVÆRK Onsdag den 29. marts 2017, kl. 18.00 i Karlslundehuset, (Bettys Hus). Samtidig hermed Indkaldelse til Ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

VESTER SKERNINGE VANDVÆRK MADS HANSENSVEJ V.SKERNINGE

VESTER SKERNINGE VANDVÆRK MADS HANSENSVEJ V.SKERNINGE VESTER SKERNINGE VANDVÆRK MADS HANSENSVEJ 11 5762 V.SKERNINGE Beretning 2016 2016 var hvad jeg vil kalde et hektisk år, med flere udfordringer, og så er vi officielt blevet et stort vandværk. Det kommer

Læs mere

Svenstrup Vandværk AmbA

Svenstrup Vandværk AmbA Generalforsamling 2014. Formandens beretning. 1. Bestyrelsen Først vil jeg præsentere bestyrelsen: a. Per Rasmussen næstformand b. Bent Jakobsen kasserer c. Kim Pedersen driftsleder d. Leif Jespersen bestyrelsesmedlem

Læs mere

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 26. marts 2014.

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 26. marts 2014. - 1 - Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 26. marts 2014. Bestyrelsens beretning Indledning 2013 har været stille år for Hadsten Varmeværk uden de store udfordringer, dog med en meget

Læs mere

Beretningen 2014 for Hadsten Vandværk

Beretningen 2014 for Hadsten Vandværk 1 Beretningen 2014 for Hadsten Vandværk Statistik: Antallet af forbrugere er på afregningstidspunktet steget fra 2653 til 2658. En mindre tilgang på fem hvor tilgangen i 2012/13 var på 14 nye kunder. Der

Læs mere

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 12. marts 2012

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 12. marts 2012 Søtofte Vandværk, General forsamling 2012. Side 1 of 5 Søtofte Vandværk - Generalforsamling 12. marts 2012 Store Merløse Hallen REFERAT 1. Valg af dirigent a. Kenth Poulsen blev valgt til ordstyrer b.

Læs mere

Dåstrup Vandværk A.m.b.A.

Dåstrup Vandværk A.m.b.A. Referat fra den ordinære generalforsamling tirsdag den 17. marts 2015 Tirsdag den 17. marts 2015 kl.19.30 afholdt Dåstrup Vandværk a.m.b.a. ordinær generalforsamling i Dåstrup Forsamlingshus med følgende

Læs mere

Kirkebjerg Vandværk I/S

Kirkebjerg Vandværk I/S Hovedvejen 223, Osted kirkebjerg-vand.dk Februar 2013 ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag den 27. februar 2013 kl. 19.00 - Osted Kro, Hovedvejen 151, Osted DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for

Læs mere

Beretning for 2016 ( ).

Beretning for 2016 ( ). Referat og beretning generalforsamling 2017 Vandværket afholdte den ordinære generalforsamling tirsdag den 21. februar 2017 i Nordlangelandshallen. Formanden bød velkommen til de fremmødte 33 personer.

Læs mere

10-11-2011 Side 1 af 5

10-11-2011 Side 1 af 5 Side 1 af 5 Låstrup - Nr. Rind Vandværk har holdt ordinær generalforsamling torsdag den 22.februar kl. 19 00 2007 i Nr. Rind Forsamlingshus. Tilstede: Der var mødt 12 forbrugere op, formanden bød velkommen.

Læs mere

Bjert Stenderup Vandværk

Bjert Stenderup Vandværk Andelsselskabet Bjert Stenderup Vandværk Generalforsamling Torsdag den 7. april 2011, kl. 19.30 Sdr. Bjert Kro Dagsorden: 1: Valg af dirigent. 2: Beretning for det forløbne regnskabsår - 2010. 3: Fremlæggelse

Læs mere

Ejstrupholm Vandværk. Beretning for 2018 på generalforsamlingen d. 27. marts Antal forbrugere:

Ejstrupholm Vandværk. Beretning for 2018 på generalforsamlingen d. 27. marts Antal forbrugere: Ejstrupholm Vandværk Beretning for 2018 på generalforsamlingen d. 27. marts 2019 Antal forbrugere: Ved slutning af 2018 var der tilsluttet 984 forbrugere på vandværket. Det er en stigning på 11 forbrugere

Læs mere

Dåstrup Vandværk A.m.b.A.

Dåstrup Vandværk A.m.b.A. Referat fra den ordinære generalforsamling mandag den 27. marts 2017 Mandag den 27. marts 2017 kl.19.30 afholdt Dåstrup Vandværk a.m.b.a. ordinær generalforsamling i Dåstrup Forsamlingshus med følgende

Læs mere

2016 har været et tilfredsstillende år for Vemmelev Forlev Vandværk (VFV).

2016 har været et tilfredsstillende år for Vemmelev Forlev Vandværk (VFV). 2016 har været et tilfredsstillende år for Vemmelev Forlev Vandværk (VFV). Produktion: VFV har i 2016 produceret 154.700 m³ drikkevand, af god kvalitet, til 1320 forbrugere. Forbrugerene har afregnet 141000m3,

Læs mere

Kære andelshavere, velkommen til generalforsamlingen. 2013 har været et år som så mange andre i vandværket og dog er der sket ændringer.

Kære andelshavere, velkommen til generalforsamlingen. 2013 har været et år som så mange andre i vandværket og dog er der sket ændringer. Søbjerg Vandværk generalforsamling 24. april 2014. Kære andelshavere, velkommen til generalforsamlingen. 2013 har været et år som så mange andre i vandværket og dog er der sket ændringer. Jeg vil gerne

Læs mere

BERETNING FOR ØSTBIRK VANDVÆRK VED GENERALFORSAMLINGEN DEN 1. APRIL 2011.

BERETNING FOR ØSTBIRK VANDVÆRK VED GENERALFORSAMLINGEN DEN 1. APRIL 2011. BERETNING FOR ØSTBIRK VANDVÆRK VED GENERALFORSAMLINGEN DEN 1. APRIL 2011. Bestyrelsen: Efter generalforsamlingen den 25. marts 2010 konstituerede bestyrelsen for Østbirk Vandværk (kaldt ØV) sig således:

Læs mere

Beretningen 2018 for Hadsten Vandværk

Beretningen 2018 for Hadsten Vandværk 1 Beretningen 2018 for Hadsten Vandværk Statistik: Antallet af forbrugere er på afregningstidspunktet steget fra 2719 til 2804. Der er i alt blevet pumpet 381.979 m 3 op fra vores fire kildepladser, og

Læs mere

I/S HØVELTE VANDVÆRK. Referat fra generalforsamlingen den 23. marts 2004

I/S HØVELTE VANDVÆRK. Referat fra generalforsamlingen den 23. marts 2004 I/S HØVELTE VANDVÆRK Referat fra generalforsamlingen den 23. marts 2004 Generalforsamlingen var indkaldt med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning 3. Det reviderede regnskab

Læs mere

Svenstrup Vandværk AmbA

Svenstrup Vandværk AmbA 1. Bestyrelsen Først vil jeg præsentere bestyrelsen: Generalforsamling 2015. Formandens beretning. a. Per Rasmussen næstformand b. Bent Jakobsen kasserer c. Kim Pedersen driftsleder d. Leif Jespersen bestyrelsesmedlem

Læs mere

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK https://joerlundeoestvand.wordpress.com/ GENERALFORSAMLING 23. FEBRUAR 2016 DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLINGEN 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

VESTER SKERNINGE VANDVÆRK MADS HANSENSVEJ 11 5762 V.SKERNINGE

VESTER SKERNINGE VANDVÆRK MADS HANSENSVEJ 11 5762 V.SKERNINGE VESTER SKERNINGE VANDVÆRK MADS HANSENSVEJ 11 5762 V.SKERNINGE Beretning 2015 2015 var så et af de år, af de 35 år jeg har været med, hvor der er sket rigtig mange ting, og flere nye udfordringer, det kommer

Læs mere

REGNSKABSÅR Bestyrelses år

REGNSKABSÅR Bestyrelses år FEJRUP STRAND VANDVÆRK A.M.B.A BESTYRELSENS BERETNING GENERALFORSAMLING 12.10.2014 REGNSKABSÅR 01.05.2013 30.04.2014 Bestyrelses år 13.10.2013 12.10.2014 Velkommen til alle fremmødte medlemmer af vandværket.

Læs mere

Strib Vandværk generalforsamling 2016 Beretning:

Strib Vandværk generalforsamling 2016 Beretning: Strib Vandværk generalforsamling 2016 Beretning: Efter generalforsamlingen i 2015 konstituerede bestyrelsen sig med Anton som formand, Jan som næstformand, Palle som kasserer, Erik som sekretær. De øvrige

Læs mere

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009 Generalforsamling indkaldelse og referat 2009 Højby Vandværk 5260 Odense S. www.hojbyvand.dk sc@hojbyvand.dk Generalforsamling i Højby Vandværk AmbA den 18. marts 2009 kl. 19.30 i Højby Forsamlingshus

Læs mere

Værdierne for de seneste 5 år for oppumpet og afregnet mængde er vist nedenfor.

Værdierne for de seneste 5 år for oppumpet og afregnet mængde er vist nedenfor. Bestyrelsens beretning for 2018 Der er i perioden 1.1.2018 til 31.12.2018 oppumpet 92.932 m 3. Der er brugt 677 m 3 til skyllevand i filtre. Den udpumpede mængde er på 91.103 m 3, og der er dermed 1.152

Læs mere

Jeg vil igen i år takke alle dem som har hjulpet Gadstrup vandværk a.m.b.a. med at få et godt driftsår. En særlig tak til VVS firma Finn Olsen.

Jeg vil igen i år takke alle dem som har hjulpet Gadstrup vandværk a.m.b.a. med at få et godt driftsår. En særlig tak til VVS firma Finn Olsen. GENERALFORSAMLING. 2019 Formandens beretning om driftsåret 2018 Driftsåret: 2018 Godt nytår til alle. Jeg vil igen i år takke alle dem som har hjulpet Gadstrup vandværk a.m.b.a. med at få et godt driftsår.

Læs mere

Kontrolprogrammer og vandværkstilsyn. Kontrolprogrammer Vandforsyningsplan Vandværkstilsyn generelt Hvad gennemgås ved et vandværkstilsyn Tilsynsbrev

Kontrolprogrammer og vandværkstilsyn. Kontrolprogrammer Vandforsyningsplan Vandværkstilsyn generelt Hvad gennemgås ved et vandværkstilsyn Tilsynsbrev Kontrolprogrammer og vandværkstilsyn Kontrolprogrammer Vandforsyningsplan Vandværkstilsyn generelt Hvad gennemgås ved et vandværkstilsyn Tilsynsbrev Kontrolprogrammer Styret af indvundet mængde grundvand.

Læs mere

Kirkebjerg Vandværk I/S

Kirkebjerg Vandværk I/S Hovedvejen 223 A, Osted kirkebjerg-vand.dk ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag den 3. marts 2015 kl. 19.00 Osted Hallens Cafeteria, Langetoften 25, Osted Mød op denne aften, og vær med til at skabe en god

Læs mere

Mejlskov Vandværk 2015

Mejlskov Vandværk 2015 Mejlskov Vandværk 2015 Mejlskov Vandværk Ordinær generalforsamling afholdes Tirsdag den 19. april 2016 kl. 19.30 i Skåstrup forsamlingshus med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

Korinth Vandværks beretning 2017.

Korinth Vandværks beretning 2017. Korinth Vandværks beretning 2017. 2017 blev igen et år med mange opgaver og udfordringer for bestyrelsen. Bestyrelsesarbejdet har desværre været præget af urimeligt meget alvorlig sygdom i bestyrelsen,

Læs mere

Til medlemmer af Møllegårdens Grundejerforening og vandværk samt forbrugere uden for grundejerforeningen.

Til medlemmer af Møllegårdens Grundejerforening og vandværk samt forbrugere uden for grundejerforeningen. Til medlemmer af Møllegårdens Grundejerforening og vandværk samt forbrugere uden for grundejerforeningen. I henhold til Grundejerforeningens vedtægternes (de gule) 9 stk 2. indkaldes herved til ordinær

Læs mere

I nærværende beretning vil følgende emner indgå:

I nærværende beretning vil følgende emner indgå: Beretning for 2018 (Det talte ord gælder) Indledning Vi har i 2018 holdt 8 bestyrelsesmøder, og deltaget i vandrådssamarbejde her i Næstved Kommune ved vores kasserer Gert Bigum. Vi har også været på vandværksudstilling

Læs mere

ULLERØD VANDVÆRK A.m.b.a.

ULLERØD VANDVÆRK A.m.b.a. Referat af den ordinære generalforsamling for Ullerød Vandværk a.m.b.a. afholdt på Grundtvigs Højskole, Tulstrupvej 4, den 29. april 2015 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK. https://joerlundeoestvand.wordpress.com/

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK. https://joerlundeoestvand.wordpress.com/ ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK https://joerlundeoestvand.wordpress.com/ GENERALFORSAMLING 25. FEBRUAR 2017 DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLINGEN 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Referat af Generalforsamling tirsdag den 19. Marts 2013 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling tirsdag den 19. Marts 2013 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling tirsdag den 19. Marts 2013 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse

Læs mere

KARREBÆK VANDFORSYNING

KARREBÆK VANDFORSYNING KARREBÆK VANDFORSYNING Generalforsamling den 7. april 2019, kl. 13.30 i konferencesalen på Smålandshavet Dagsorden: 1. Valg af dirigent Jørn Jakobsen blev valgt til dirigent, han takkede for valget og

Læs mere

ØSTOFTE-NØRREBALLE VANDVÆRK

ØSTOFTE-NØRREBALLE VANDVÆRK ØSTOFTE-NØRREBALLE VANDVÆRK Beretning for året 2016 Antal forbrugere og vandmålere: Antal forbrugere: Antal vandmålere: Vandmålere afmeldt: Vandmålere tilmeldt: 458 stk. 466 stk. 4 stk. 0 stk. Salg til

Læs mere

BØSØRE VANDVÆRK Anders Skriver

BØSØRE VANDVÆRK Anders Skriver BØSØRE VANDVÆRK Anders Skriver 2333 5545 Deltagere: Anders Skriver (formand), btyrelsmedlem Karsten B. Jensen samt driftsansvarlige Knud Erik Nielsen, Revsøre Smedie samt Jakob Nørby fra Svendborg Kommune

Læs mere

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 25. marts 2015.

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 25. marts 2015. - 1 - Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 25. marts 2015. Bestyrelsens beretning Indledning 2014 har generelt været et stille år for Hadsten Varmeværk. En kold kort vinter der ikke

Læs mere

Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 22. marts 2011.

Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 22. marts 2011. Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 22. marts 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Budget fremlægges

Læs mere

1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Anders Clemmensen som valgtes. Dirigenten redegjorde for at generalforsamlingen var lovligt indvarslet.

1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Anders Clemmensen som valgtes. Dirigenten redegjorde for at generalforsamlingen var lovligt indvarslet. Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 12. april 2016. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning om det forløbne år 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Budget

Læs mere

Dagsorden: 1. Valg af dirigent : Bent Nielsen valgt

Dagsorden: 1. Valg af dirigent : Bent Nielsen valgt Dagsorden: 1. Valg af dirigent : Bent Nielsen valgt 2. Bestyrelsens beretning for regnskabetsåret 2014: Formand John A. Christiansen gennemgik bestyrelsesberetningen. Der har i regnskabsåret været afholdt

Læs mere

Beretning 2009/2010 for Løgstrup Varmeværk

Beretning 2009/2010 for Løgstrup Varmeværk Beretning 2009/2010 for Løgstrup Varmeværk Gas- og varmeprisen Vi har haft et varmesalg på i alt 11.843 MW mod 10.470 MW i det foregående år. Altså har varmesalget været noget større. Året har også haft

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 29. april 2014.

Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 29. april 2014. Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 29. april 2014. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning om det forløbne år 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Budget

Læs mere

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK https://joerlundeoestvand.wordpress.com/ https://joerlundeoestvand.wordpress.com/ GENERALFORSAMLING 3. MARTS 2018 DAGSORDEN FOR EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLINGEN

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2014

Bestyrelsens beretning for 2014 Bestyrelsens beretning for 2014 Vi har 1266 forbrugere tilsluttet Skovby Vandværk, hvilket er en stigning på 43 i forhold til året før. Der er blevet udpumpet 140.000 m 3 i 2013. Vandforbruget er stabilt,

Læs mere

Rask Mølle Varmeværk

Rask Mølle Varmeværk Rask Mølle Varmeværk Ordinær generalforsamling Tirsdag 11/6-2013 Formandens beretning om året der gik. Indledning: Det har hidtil været en tradition for mine forgængere at indlede formandsberetningen med

Læs mere

Vand gennem 100 år 1912-2012. Mesing Vandværk

Vand gennem 100 år 1912-2012. Mesing Vandværk Vand gennem 100 år 1912-2012 Mesing Vandværk Mesing vandværks historie gennem 100 år Skrevet af: Egon Andersen Hæftet er udkommet i et oplag på 175 stk. Tryk: A.R.T. Skanderborg 2 Vandværket gennem 100

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole.

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole. Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl.19.00 på Kirke Hyllinge skole. Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Notering af antal fremmødte stemmeberettigede 4.

Læs mere

S Ø T O F T E V A N D V Æ R K v/christian Ipsen, Stenhallervej 12, 4370 Store Merløse

S Ø T O F T E V A N D V Æ R K v/christian Ipsen, Stenhallervej 12, 4370 Store Merløse Formanden bød velkommen. Generalforsamling - Referat Afholdt 8. marts 2016 - Store Merløse Hallen Til Generalforsamlingen var fremmødt 16 medlemmer inklusiv bestyrelsen. 1. Valg af dirigent a. Arno Mark

Læs mere

Beretningen 2016 for Hadsten Vandværk

Beretningen 2016 for Hadsten Vandværk 1 Beretningen 2016 for Hadsten Vandværk Statistik: Antallet af forbrugere er på afregningstidspunktet steget fra 2668 til 2677. Det er en tilgang på 9 mod sidste års 10. Der er i alt blevet pumpet 392.339

Læs mere

Bent Kruse bød velkommen til de 19 fremmødte, heraf var der 13 stemmeberettiget. Man gik hurtig over til behandling i henhold til dagsordenen.

Bent Kruse bød velkommen til de 19 fremmødte, heraf var der 13 stemmeberettiget. Man gik hurtig over til behandling i henhold til dagsordenen. Terslev d.30 03 2012 Referat fra generalforsamling i Terslev Vandværk I/S torsdag 29 marts 2012 kl.19.00 på Terslev Kro Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Det reviderede

Læs mere

2. Bestyrelsens beretning Herefter fik formanden Per Nielsen ordet for aflæggelse af bestyrelsens beretning:

2. Bestyrelsens beretning Herefter fik formanden Per Nielsen ordet for aflæggelse af bestyrelsens beretning: BURESØ VANDVÆRK Maj 2018 Referat fra Generalforsamlingen torsdag den 19. april 2018 på Slagslunde Skole, hvor 8 andelshavere var mødt op ud over 6 andelshavere fra bestyrelsen. 1. Valg af dirigent Formand

Læs mere

deltaget i et lovpligttig hygiejnekursus for dem som drifter vandværket. Vores VVS mand, Lars

deltaget i et lovpligttig hygiejnekursus for dem som drifter vandværket. Vores VVS mand, Lars Vi havde med udgangen af 2014 1266 forbrugere tilsluttet vandværket. Vi udpumper 150.000 m 3 vand. Bestyrelsen har igennem årene prioriteret vedligeholdelse af ledningsnettet kvalitet højt og vi har derfor

Læs mere

GRAUBALLE VANDVÆRK I/S

GRAUBALLE VANDVÆRK I/S GRAUBALLE VANDVÆRK I/S Afholder ordinær 1 GENERALFORSAMLING Tirsdag den 21. februar 2012 kl. 19.30 på Grauballe Lund 1 Dagsorden Valg af dirigent. Beretning af formand. Det reviderede regnskab. Godkendelse

Læs mere

Indkaldelse. Ordinær generalforsamling. tirsdag den 25. april 2006 kl i Restaurant Hønsehuset Helsinge Hallerne

Indkaldelse. Ordinær generalforsamling. tirsdag den 25. april 2006 kl i Restaurant Hønsehuset Helsinge Hallerne Indkaldelse Ordinær generalforsamling tirsdag den 25. april 2006 kl. 19.00 i Restaurant Hønsehuset Helsinge Hallerne Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning fra bestyrelsen om selskabets virksomhed

Læs mere

Femø Vandværk a.m.b.a Femø CVR/SE Femø Vandværk a.m.b.a CVR/SE nr

Femø Vandværk a.m.b.a Femø CVR/SE Femø Vandværk a.m.b.a CVR/SE nr Protokol side 350 Femø Vandværk a.m.b.a CVR/SE nr. 31 80 70 18 *Bestyrelsesmøder: Bestyrelsens beretning for perioden 29. april 2017 til 28. april 2018 29. april 2017- (Konstituering) - 19. august 2017-4.

Læs mere

HØJBJERG VANDVÆRK. Referat fra generalforsamlingen den 26. februar 2019

HØJBJERG VANDVÆRK. Referat fra generalforsamlingen den 26. februar 2019 HØJBJERG VANDVÆRK Referat fra generalforsamlingen den 26. februar 2019 Højbjerg Vandværk - på Facebook. Like Højbjerg Vandværk og få information om driftsforstyrrelser, begivenheder, og andre nyttige oplysninger.

Læs mere

Svenstrup Vandværk AmbA

Svenstrup Vandværk AmbA Ordinær generalforsamling i Sognegården Torsdag d. 24. marts 2011 kl. 19,00 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Godkendelse af dagsorden 4. Formandens beretning 5. Regnskab 2010 6. Valg af 2 bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Referat af generalforsamling i Ferritslev Vandværk. Generalforsamlingen blev afholdt kl i Ferritslev Fritidshus. Der deltog i alt 19 personer.

Referat af generalforsamling i Ferritslev Vandværk. Generalforsamlingen blev afholdt kl i Ferritslev Fritidshus. Der deltog i alt 19 personer. 167 Referat af generalforsamling i Ferritslev Vandværk 20. marts 2018 Generalforsamlingen blev afholdt kl. 19.00 i Ferritslev Fritidshus. Der deltog i alt 19 personer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Vallensbæk Strands Vandforsyning amba generalforsamling tirsdag den 28. maj 2013. Beretning for år 2012.

Vallensbæk Strands Vandforsyning amba generalforsamling tirsdag den 28. maj 2013. Beretning for år 2012. Vallensbæk Strands Vandforsyning amba generalforsamling tirsdag den 28. maj 2013. Beretning for år 2012. Vandmængder er som anført i skemaet for indvinding/egen produktion, køb af vand, udpumpet total

Læs mere

Hjerm Vandværk er beliggende Lindevænget 47b, 7560 Hjerm og har en indvindingstilladelse på m³/år gældende til 14. August 2016.

Hjerm Vandværk er beliggende Lindevænget 47b, 7560 Hjerm og har en indvindingstilladelse på m³/år gældende til 14. August 2016. Hjerm Vandværk Indvindingstilladelse Hjerm Vandværk er beliggende Lindevænget 47b, 7560 Hjerm og har en indvindingstilladelse på 225.000 m³/år gældende til 14. August 2016. Grundvandet ved Hjerm Vandværk

Læs mere

Den store deltagelse er igen med til at sætte Klitmøller på kortet sammen med Cold Hawaii og begge dele har jo noget med vand at gøre.

Den store deltagelse er igen med til at sætte Klitmøller på kortet sammen med Cold Hawaii og begge dele har jo noget med vand at gøre. Klitmøller Vandværk - Generalforsamling 2013 12. marts 2o13 Velkomst v/formand Søren Konradsen På bestyrelsens vegne er det mig en glæde at byde velkommen til årets generalforsamling. Vi er igen i år Vandvittig

Læs mere

Årsberetning Andelsselskabet Kerte & Omegnes Vandværk

Årsberetning Andelsselskabet Kerte & Omegnes Vandværk Årsberetning 2008 Andelsselskabet Kerte & Omegnes Vandværk Tak for ordet: Kerte & Omegns Vandværk leverer vand til ca. 350 ejendomme i 2008. Der er tilsluttet 3 nye ejendomme til vandværkets ledningsnet

Læs mere

Bestyrelsens beretning

Bestyrelsens beretning Bestyrelsens beretning 31. december 2015 havde Skovby Vandværk 1300 forbrugere og der blev udpumpet 144047 m 3 vand. Vi har leveret 140004 m 3 til jer forbrugere. Vores vandspild var i 2015 på 2,81%. Et

Læs mere

Salg af det gamle værk. Det gamle værk er solgt, og grunden er erklæret forureningsfri.

Salg af det gamle værk. Det gamle værk er solgt, og grunden er erklæret forureningsfri. GENERALFORSAMLING med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formanden aflægger beretning. 3. Revisoren aflægger det reviderede regnskab for 1998/1999 4. Revisoren fremlægger budget for året 1999/2000

Læs mere

Mandag den 24. september 2018 kl afholdt Holeby Antennelaug sin 45. ordinære generalforsamling på Holeby skole opholdsrum nr. 2.

Mandag den 24. september 2018 kl afholdt Holeby Antennelaug sin 45. ordinære generalforsamling på Holeby skole opholdsrum nr. 2. Holeby Antennelaug. Mandag den 24. september 2018 kl.19.00 afholdt Holeby Antennelaug sin 45. ordinære generalforsamling på Holeby skole opholdsrum nr. 2. Formanden bød velkommen. 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2017

Bestyrelsens beretning for 2017 Bestyrelsens beretning for 2017 Bestyrelsen Bestyrelsen har i det forløbne år afholdt 4 ordinære bestyrelsesmøder, samt et ekstraordinært bestyrelsesmøde til vedtagelse af den nu gennemførte selskabsomdannelse

Læs mere

I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Onsdag den 21. marts 2018 kl

I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Onsdag den 21. marts 2018 kl I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag den 21. marts 2018 kl. 19.30 på KFUM's soldaterhjem, Hesselgårdsvej 29, 3460 Birkerød. 0. Indledning På bestyrelsens vegne har formand Bendt

Læs mere

Generalforsamling Gislev Vandværk 2018 for året 2017 afholdt torsdag den 15. marts 2018 på Gislev Kro

Generalforsamling Gislev Vandværk 2018 for året 2017 afholdt torsdag den 15. marts 2018 på Gislev Kro Generalforsamling Gislev Vandværk 2018 for året 2017 afholdt torsdag den 15. marts 2018 på Gislev Kro Holger bød velkommen til generalforsamlingen. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Hans Mikkelsen

Læs mere

Generalforsamling I/S Lynge Vandværk

Generalforsamling I/S Lynge Vandværk MØDEREFERAT TITEL Generalforsamling I/S Lynge Vandværk DATO 19. maj 2015 STED Lynge Kro DELTAGERE Fra Bestyrelsen var følgende tilstede: Formand Svend Pedersen Kasserer Walther Thomsen Næstformand John

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade 9-11-13 Andelsboligforeningen afholdt ordinær generalforsamling tirsdag 18. april 2017, kl. 18:00 på loftet i ejendommen. På generalforsamlingen

Læs mere

Lyngs Vandværk ligger Møllegade 33, Lyngs, 7790 Thyholm og har en indvindingstilladelse på 40.000 m³/år gældende til april 2020.

Lyngs Vandværk ligger Møllegade 33, Lyngs, 7790 Thyholm og har en indvindingstilladelse på 40.000 m³/år gældende til april 2020. Lyngs Vandværk Indvindingstilladelse Lyngs Vandværk ligger Møllegade 33, Lyngs, 7790 Thyholm og har en indvindingstilladelse på 40.000 m³/år gældende til april 2020. Organisationsform Vandværket er et

Læs mere

Kvarmløse-Tølløse Vandværk A.m.b.a

Kvarmløse-Tølløse Vandværk A.m.b.a B e r e t n i n g 2011 Året 2011 har været et år, hvor vi er begyndt at mærke virkningerne af, at Banedanmark er påbegyndt etablering af dobbeltspor mellem Lejre og Vipperød. Sidst på året har der været

Læs mere

Ledelses beretning for 2012 2013. Velkommen til den årlige generalforsamling i Stoholm Fjernvarme. Hovedaktiviteter. Det er salg af EL og Varme.

Ledelses beretning for 2012 2013. Velkommen til den årlige generalforsamling i Stoholm Fjernvarme. Hovedaktiviteter. Det er salg af EL og Varme. Ledelses beretning for 2012 2013. Velkommen til den årlige generalforsamling i Stoholm Fjernvarme. Hovedaktiviteter. Det er salg af EL og Varme. Antallet af forbruger er pt. 754 Udviklingen i aktiviteter

Læs mere

Søndag den 05. maj 2019 kl i Strøby forsamlingshus, Strøby Bygade 37, 4671 Strøby

Søndag den 05. maj 2019 kl i Strøby forsamlingshus, Strøby Bygade 37, 4671 Strøby STRØBY LADEPLADS VANDVÆRK A.m.b.a. Ordinær generalforsamling Søndag den 05. maj 2019 kl. 10.00 i Strøby forsamlingshus, Strøby Bygade 37, 4671 Strøby Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Generelforsamling 2014

Generelforsamling 2014 Generelforsamling 2014 Formandens indledning: På bestyrelsens vegne, bydes alle fremmødte hjerteligt velkommen til Andelsselskabet Ølsted Strand Vandværks ordinære generalforsamling 2014 Jeg vil tillade

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2014

Bestyrelsens beretning for 2014 1. April 2015 Bestyrelsen: Bestyrelsens beretning for 2014 Velkommen til generalforsamlingen i Næsby Vandværk (Den 81) Onsdag den 8. april 2015 Jørgen Skov døde den 7. august 2014 efter lang tids sygdom.

Læs mere

Generalforsamling. Tirsdag den 31. marts 2015 kl Sted: Sognegården, Vester Hassing

Generalforsamling. Tirsdag den 31. marts 2015 kl Sted: Sognegården, Vester Hassing Ved kassereren, Tommy Hvedhaven Drosselvej 82, Vester Hassing, 9310 Vodskov. Tlf. 98257441 www.vesterhassingvand.dk CVR nr. 35420894 Generalforsamling Tirsdag den 31. marts 2015 kl.19.30 Sted: Sognegården,

Læs mere

Jyderup Østre Vandværk A.m.b.a. Bryggervænget 2 H 4450 Jyderup

Jyderup Østre Vandværk A.m.b.a. Bryggervænget 2 H 4450 Jyderup Jyderup Østre Vandværk A.m.b.a. Bryggervænget 2 H 4450 Jyderup Stiftet 2. oktober 1934 CVR nr. 32436668 5. regnskabsår som A.m.b.a Resultatopgørelse 2014 Balance pr. 31. december 2014 Resultatopgørelse

Læs mere

Agtrup Sdr. Bjert Vandværk

Agtrup Sdr. Bjert Vandværk Andelsselskabet Agtrup Sdr. Bjert Vandværk Generalforsamling Torsdag den 30. april 2009, kl. 19.30 Sdr. Bjert Kro Dagsorden: 1: Valg af dirigent. 2: Beretning for det forløbne regnskabsår - 2008. 3: Fremlæggelse

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i NordmarkenVand a.m.b.a.

Referat fra Generalforsamlingen i NordmarkenVand a.m.b.a. NordmarkenVand Amba. Side 1 af 6 Referat fra Generalforsamlingen i NordmarkenVand a.m.b.a. Generalforsamlingen blev afholdt torsdag d. 18-05- 2017 på hotel Søfryd i Jyllinge kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Gesten Vandværk I/S Ordinær generalforsamling Torsdag den 27. marts 2014 kl Gesten Kro

Gesten Vandværk I/S Ordinær generalforsamling Torsdag den 27. marts 2014 kl Gesten Kro Fremmødt : 8 stemmeberettigede samt 5 bestyrelsesmedlemmer. Dagsorden: Gesten Vandværk I/S Ordinær generalforsamling Torsdag den 27. marts 2014 kl. 19.30 Gesten Kro Pkt. 1: Valg af dirigent Agner Jepsen

Læs mere

Bestyrelsens årsberetning for 2015

Bestyrelsens årsberetning for 2015 Bestyrelsens årsberetning for 2015 På sidste generalforsamlingen blev Peter Bak Christensen nyvalgt til bestyrelsen. Thomas Herskind Olesen og John Jakobsen blev begge genvalgt. Under eventuelt blev Erik

Læs mere

Generalforsamling d. 13.04.15 Kl. 19.30 på Faldsled gl. skole. Dagsorden. Flemming Lunde Hansen. Mona Rasmussen

Generalforsamling d. 13.04.15 Kl. 19.30 på Faldsled gl. skole. Dagsorden. Flemming Lunde Hansen. Mona Rasmussen Generalforsamling d. 13.04.15 Kl. 19.30 på Faldsled gl. skole Dagsorden 1. Valg af dirigent / stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Budget for

Læs mere

Blovstrød Vandværk Beretning for Generalforsamling marts 2019

Blovstrød Vandværk Beretning for Generalforsamling marts 2019 Blovstrød Vandværk Beretning for 2018 Generalforsamling marts 2019 Blovstrød Vandværk 2018 (2017) Medlemmer/interessenter 1.035 (862) Nye medlemmer 173 (20) Forventede nye medlemmer i 2019 30? Forventede

Læs mere

Agtrup Sdr. Bjert Vandværk

Agtrup Sdr. Bjert Vandværk Andelsselskabet Agtrup Sdr. Bjert Vandværk Generalforsamling Tirsdag den 20. april 2010, kl. 19.30 Sdr. Bjert Kro Dagsorden: 1: Valg af dirigent. 2: Beretning for det forløbne regnskabsår - 2009. 3: Fremlæggelse

Læs mere