F R E D N I N G S V Æ R D I E R

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "F R E D N I N G S V Æ R D I E R"

Transkript

1 F R E D N I N G S V Æ R D I E R ØSTER LAND 32 FANØ KOMMUNE

2 2 Besigtigelsesdato: Besigtiget af: Lisbeth Pepke Journalnummer: / Kommune: Fanø Kommune Adresse: Øster Land 32, 6720 Sønderho, Fanø Betegnelse: Øster Land 32 Fredningsår: 1950 Omfang: Stuehuset på 10 fag (før 1796, grundmuret 1855) BYGNINGSBESKRIVELSE Bygningen ligger nordligst på Øster Land og dermed op mod det nordre dige. Huset ligger med østgavlen ud mod vejen og på en åben grund, dog skærmer et ældre træskur samt stakit mod indkig i den nordvendte have, der også er afskærmet med et højt stakit ud fra vestgavlen. Bygningen er omgivet af en traditionel pigstenbelægning. Huset er ti fag langt og heraf har de syv vestligste større husdybde end de øvrige, hvilket markerer sig i en forskydning af nordfacaden, hvor der desuden er tilføjet en grundmuret vinkeludbygning ud for de fire vestligste fag. På langsiden mod syd er en trekantet frontkvist over tre fag. Over en mørkmalet sokkel afsluttes de pudsede, kalkede mure foroven mod taget af en udkraget gesims, der er hvidkalket. Omkring alle vinduer er der kalket sålbænk og stik. Husets nordside, set fra Digevej. Sydsiden og østgavlen er skurede og gråkalkede, mens norsiden, kvistudbygningen og vestgavlen står i blank mur af røde sten. Gavlene er fra hanebåndshøjde dækket med grønmalet, lodretstillet bræddebeklædning med vindskedebrædder. Taget er et stråtækt heltag med vandret afskåret tagskæg og traditionel tørvemønning. I kippen en muret skorsten med sokkel og udkragning. Enkelte murankre markerer bjælkelagets placering i facaderne. Vinduerne er alle nyere, men i traditionel udførelse, typisk torammede med seks ruder i hver ramme; nogle med rammen hængslet på lodposten, andre i karmen. Lodspostene er enten rundpost eller en flad post med kvartstaf. Hoveddøren mod syd er en nyere, grønmalet, en-fløjet dør med tre fyldinger, den øverste med en oval rude, mens norddøren er en hvidmalet revlehalvdør med oval rude øverst. Mod nord i kvistudbygningen er også en nyere, hvidmalet havedør med en fylding forneden og små ruder foroven. Alle døre er udført traditionelt.

3 3 Trekantkvisten på sydsiden er lukket med to grønmalede luger, hvori er et ruderformet glas i hver luge. Over lugerne er et parti med faste ruder i den øverste del af trekanten. Fra døren i syd, kommer man ind i en forstuegang, der afsluttes med vinduet i det skrå fag i nordsiden. Fra forstuegangen er adgang til vinterstuen i syd, sønder donsk, og køkken i nord. Der er også adgang til den tidligere stald og lo op mod østgavlen, som nu er indrettet til et værelse i syd og et badeværelse i nord. Forstuegangen har ølandsflisegulv og pudsede vægge. Umiddelbart inden for døren fører en mahognitrappe op til første etage. Til venstre er der to stuer mod syd, henholdsvis sønder donsk og ved siden af, æ stow. Sønder donsk har en bilæggerovn mærket Hasselwærk 1788 på en træfod op mod en ualmindelig smuk flisebeklædt væg. Fliserne er det karakteristiske med rosette- og stjernemønster i blåt og brunt sammen med andre flisetyper. Alle dørene i denne stue er enfyldingsdøre, som har fået gammeltestamentlige motiver malet på de aflange fyldinger. Ramtræet er malet i almuefarver, rød og grøn. I nor donsk, som er lys og stor, takket være kvistudbygningen, der muliggør vinduer fra flere verdenshjørner, er der træbeklædning under vinduerne. I køkkenet, som har ølandsflisegulv, er ildstedet fornyet, men bevaret på sin oprindelige plads og beklædt med hvide, diagonaltstillede fliser med enkelte blå blomstermotiver, den frisiske blomst. I alle rum er bræddegulvene nyere, murene fremstår pudsede og malede og langs ydervæggene med bræddebeklædning under vinduerne. Lofterne har mestendels fritliggende bjælker med malede bræddelofter over. I overetagen er der nyere overflader med bræddegulve, og med delvis synlig trempelkonstruktion i det store værelse i vinkeludbygningen. BYGNINGSHISTORIE I kilderne træffes huset først i 1805, hvor det er af bindingsværk med brændte mursten i tavlene og med blyindfattede vinduer. Huset er sandsynligvis meget ældre, idet en mursten på husets nordvæg bærer initialerne H-H-J-M og K-I-D samt årstallet 1796, der referer til de daværende ejere, Hans Hansen Jensen Munck og hustru Kirsten Jepsdatter. Af husets i alt elleve fag er de seks vestre bolig med lofter og gulve overalt og vægge beklædt med panel og stenfliser. De fem østfag med forstue, lo og stald har en husdybde, der er 1 alen (63 cm) mindre end boligafdelingens. Forstuefaget dybde danner en blød overgang mellem de to husdybder. Da huset beskrives igen i 1855, er der nedrevet ét fag, formentlig i udhusdelen i øst. På dette tidspunkt er

4 4 sydsiden og vestre gavl grudmuret, mens der er pillemur i nordsiden og i østre ende, samt hele trægavle i øst og vest. Der er fortsat beboelse i de seks fag mod vest, mens et mellemfag rummer forstue og pigekammer og der i de tre østfag er kostald, lo og foderrum. Fra denne periode og 50 år frem er der skrædderi med butik i huset. I perioden fra ejede maleren A.G.C. Wilckens huset, og det er fra denne periode, at en del af de bemalede interiører stammer. Tilbygningen af den store vinkeludbygning, som skyder sig ud af murflugten mod nord, er ikke omtalt i arkivalierne, men kunne, ud fra stilistisk og konstruktionsopbygning at dømme være fra de første 10-år efter Måske er det Wilckens, der bygger huset om, så det kan passe til hans arbejde som kirkerestaurator og kunstmaler. KILDER Østgavl, vinkeludbygningen, hegn og skur. Gamle Huse i Sønderho. Registrant udarbejdet af Steffen M. Søndergaard og Poul Tuxen. Udgivet af Fanø kommune og Fredningsstyrelsen Fanø bebyggelser og landskaber. Af H. Meesenburg, J. Termansen, S. Tougaard og P. Uhd Jepsen. Bygd Kunstnerne på Fanø, Marianne Egeskov Gasbjerg, Fanø, Vadehavet Kulturarvsatlas. Kulturstyrelsen MILJØMÆSSIG VÆRDI Den miljømæssige værdi knytter sig til bygningens placering i Sønderho, der fremstår som en unik og yderst velbevaret gammel landsby. Bygningen er, som de fleste andre huse på Fanø orienteret solret, hvor gavlene vender mod øst og vest, og indgår dermed naturligt i Sønderhos bebyggelsesmønster, hvor et næsten labyrintisk system af veje og stier mellem mindre grønninger skaber en idyllisk helhed. Bygningen ligger med østgavlen lige ud til gaden. Bygningen er usædvanlig for Sønderho med den store kvistudbygning og med en relativt afskærmet have. Alligevel føjer huset sig fint i den sønderhoningske bebyggelsekarakter.

5 5 KULTURHISTORISK VÆRDI Den kulturhistoriske værdi ligger i bygningens fremtræden som et Fanø-hus, selvom kvistudbygningen mod nord på afgørende vis ændrer bygningens form fra længe- til vinkelbygning. Et gennemgående træk for bygningstypen er de lave mure i én etage, der her fremstår henholdsvis skuret og gråkalket og mod nord i blank, rød mur. Som skikken er i Sønderho, er gesimsen hvid og føres også rundt om kanten i den dekorative trekantkvist på midten af nordsiden. Hertil kommer, at taget er et stråtækket heltag med mønning af tørv og med traditionel skorstenspibe med sokkel og udkragning. Videre er vinduer, yderdøre, pigstenbelægning, murankre også en del af den traditionelle og homogene byggeskik i Sønderho. I det indre knytter den kulturhistoriske værdi sig til bygningens delvis bevarede, traditionelle planløsning, hvor man fra køkkenet har adgang til henholdsvis sommer- og vinterstue. I vinterstuen markeres ovnpladsen op ad skorstenen med fliser. I køkkenet er ildstedets placering stadig aflæselig, da det er beklædt med diagonalt stillede fliser i traditionelt mønster. Den oprindelige stalddel er som vanligt inddraget til vådrum og værelse, men fornemmes stadig på grund af de mere spartanske overflader og rumudstyr. Bygningen rummer i vinterstuen et velbevaret interiør med bilæggerovn og flisevæg, men er her yderligere kulturhistorisk interessant på grund af de bemalede døre fra Wilckens hånd. Der er mange ældre, egnskarakteristiske bygningsdetaljer, herunder loftsbjælker, hylder under loftet, gamle en-fyldningsdøre med tilhørende indfatninger og klinkefald. Flisevæggene i stue og køkken fortæller om Fanøs store tradition for sejlads og oversøisk handel. Yderdørene er nyere, men udført i den lokale tradition det samme gælder alle vinduer. ARKITEKTONISK VÆRDI Den arkitektoniske værdi knytter sig til bygningens enkle og for Sønderho usædvanlige form og højde, hvor det store stråtag, der folder sig op om den trekantede kvist, bliver særlig synligt. Arkitekturen virker stærkt ved de enkle materialer, de fremhævede bemalede dekorationer omkring vinduer, døre og gesimser, som giver en skarp, men enkel kontrastvirkning, der træder frem på lang afstand. Den enkle, men markante farveholdning har således stor betydning for det arkitektoniske udtryk.

6 6 I det indre relaterer den arkitektoniske værdi sig til rumudstyret, såsom bjælkelofter, traditionelt udformende vinduer, de gamle fyldingsdøre med indfatninger, og træguvlene, som tilsammen understreger rummenes historiske atmosfære. Flisevæggene i køkken og sønder donsk er udtryk for en dekorationsglæde, som er en integreret del af den lokale arkitektur. BÆRENDE FREDNINGSVÆRDIER De bærende fredningsværdier knytter sig i det ydre til den klare vinkelform og det skarptskårne bygningsvolumen med murværket, der både er gråkalket og i blank mur, gavlene med den grønne bræddebeklædning, de dekorative murankre, og den markante trekantede kvist på sydfacaden, det stråtækte, ubrudte heltag med mønning af tørv og den traditionelle skorstenspibe i rygningen. Hertil kommer de hvidmalede markeringer omkring vinduer, samt de traditionelt udførte døre og vinduer med alle detaljer. Endvidere knytter de bærende fredningsværdier sig til den egnsskiksbundne materiale- og farveholdning. De bærende fredningsværdier knytter sig i det indre til den aflæselige, traditionelle planløsning med forstue, køkken, sønder- og nordstue med tilhørende rum. Hertil kommer den kunstneriske udsmykning af Wilckens og den traditionelle materialeholdning i boligens interiører, herunder lofter med synlige bjælker, vægfliser, døre samt Wilckens kunstneriske udsmykning i sønder donsk. ANBEFALINGER I østgavlen er der i murværket isat en ventilationsrist. Ventilationsriste bør ikke føres ud gennem mur på fredede bygninger, så en anden løsning burde overvejes. Hegningen mod grønning og vej er ikke traditionel og burde måske ændres til en tangvold med bukketorn eller anden hegning i tråd med egnsskikken.

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R ØSTER LAND 30 FANØ KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 29.05.2013 Besigtiget af: Lisbeth Pepke Journalnummer: 2013-7.82.07/563-0001 Kommune: Fanø Kommune Adresse: Øster Land 30,

Læs mere

DIGEVEJ 25 FANØ KOMMUNE

DIGEVEJ 25 FANØ KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R DIGEVEJ 25 FANØ KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 29.05.2013 Besigtiget af: Lisbeth Pepke Journalnummer: 2013-7.82.07/563-0001 Kommune: Fanø Kommune Adresse: Digevej 25, Sønderho

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R ØSTER LAND 24 FANØ KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 29.05.2013 Besigtiget af: Lisbeth Pepke Journalnummer: 2013-7.82.07/563-0001 Kommune: Fanø Kommune Adresse: Øster Land 24,

Læs mere

O.C. HAMMERSVEJ 8 FANØ KOMMUNE

O.C. HAMMERSVEJ 8 FANØ KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R O.C. HAMMERSVEJ 8 FANØ KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 30.05.2013 Besigtiget af: Lisbeth Pepke Journalnummer: 2013-7.82.07/563-0001 Kommune: Fanø Kommune Adresse: O.C. Hammersvej

Læs mere

OPPE SUNDBY GAMLE SKOLE FREDERIKSSUND KOMMUNE

OPPE SUNDBY GAMLE SKOLE FREDERIKSSUND KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R OPPE SUNDBY GAMLE SKOLE FREDERIKSSUND KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 07.02.2014 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2011-7.82.07/250-0001 Kommune: Frederikssund

Læs mere

STRANDGÅRDEN VARDE KOMMUNE

STRANDGÅRDEN VARDE KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R STRANDGÅRDEN VARDE KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 8.5.2014 Besigtiget af: Stefanie Høy Brink Journalnummer: 2014-7.82.07/573-0001 Kommune: Varde Kommune Adresse: Skippervej

Læs mere

SKOLEVEJ 8 FANØ KOMMUNE

SKOLEVEJ 8 FANØ KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R SKOLEVEJ 8 FANØ KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 29.05.2013 Besigtiget af: Nanna Secher Larsen Journalnummer: 2013-7.82.07/563-0001 Kommune: Fanø Kommune Adresse: Skolevej 8,6720

Læs mere

SKOLEVEJ 10 FANØ KOMMUNE

SKOLEVEJ 10 FANØ KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R SKOLEVEJ 10 FANØ KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 30.05.2013 Besigtiget af: Nanna Secher Larsen Journalnummer: 2013-7.82.07/563-0001 Kommune: Fanø Kommune Adresse: Skolevej

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R ØSTER LAND 11 FANØ KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 29.05.2013 Besigtiget af: Jannie Rosenberg Bendsen Journalnummer: 2013-7.82.07/563-0001 Kommune: Fanø Kommune Adresse: Øster

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R DEN GAMLE SKOLE OG DEGNEBOLIGEN GREVE KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 7/11 2011 Besigtiget af: Simon Harboe Journalnummer: 2011-7.82.07/253-0001 Kommune: Greve Kommune Adresse:

Læs mere

BLEGDAMSGADE 7 NYBORG KOMMUNE

BLEGDAMSGADE 7 NYBORG KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R BLEGDAMSGADE 7 NYBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 10.03.2015 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/450-0001 Kommune: Nyborg Kommune Adresse: Blegdamsgade

Læs mere

MARTIN CHRISTENSENSVEJ 1 FANØ KOMMUNE

MARTIN CHRISTENSENSVEJ 1 FANØ KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R MARTIN CHRISTENSENSVEJ 1 FANØ KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 30.05.2013 Besigtiget af: Nanna Secher Larsen Journalnummer: 2013-7.82.07/563-0001 Kommune: Fanø Kommune Adresse:

Læs mere

TORVET 5 HADERSLEV KOMMUNE

TORVET 5 HADERSLEV KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R TORVET 5 HADERSLEV KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 05.10.2012 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2011-7.82.07/510-0001 Kommune: Haderslev Kommune Adresse: Torvet

Læs mere

SKOLEVEJ 2 FANØ KOMMUNE

SKOLEVEJ 2 FANØ KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R SKOLEVEJ 2 FANØ KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 29.05.2013 Besigtiget af: Nanna Secher Larsen Journalnummer: 2013-7.82.07/563-0001 Kommune: Fanø Kommune Adresse: Skolevej 2,

Læs mere

TOFTESTIEN 23 FANØ KOMMUNE

TOFTESTIEN 23 FANØ KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R TOFTESTIEN 23 FANØ KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 31.05.2013 Besigtiget af: Simon Harboe og Stefanie Høy Brink Journalnummer: 2013-7.82.07/563-0001 Kommune: Fanø Kommune Adresse:

Læs mere

ØSBY PRÆSTEGÅRD HADERSLEV KOMMUNE

ØSBY PRÆSTEGÅRD HADERSLEV KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R ØSBY PRÆSTEGÅRD HADERSLEV KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 28.09.2012 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2011-7.82.07/510-0001 Kommune: Haderslev Kommune Adresse:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R VÆGTERHUSET FAABORG-MIDTFYN KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 18.11.2013 Besigtiget af: Nanna Secher Larsen Journalnummer: 2013-7.82.07/430-0001 Kommune: Faaborg-Midtfyn Kommune

Læs mere

BROGADE 26 KØGE KOMMUNE

BROGADE 26 KØGE KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R BROGADE 26 KØGE KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 14.10.2016 Besigtiget af: Tine Meyling Journalnummer: 2011-7.82.07/259-0001 Kommune: Køge Kommune Adresse: Brogade 26, 4600

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R KNAG MØLLE VEJEN KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 30.06.2014 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/575-0001 Kommune: Vejen Kommune Adresse: Knagmøllevej

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R HILLERSLEV HOSPITAL FAABORG-MIDTFYN KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 20.11.2013 Besigtiget af: Lisbeth Pepke Journalnummer: 2013-7.82.07/430-0001 Kommune: Faaborg-Midtfyn Kommune

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R LAPPEN 30 HELSINGØR KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 13.05.2013 Besigtiget af: Jannie Rosenberg Bendsen Journalnummer: 2011-7.82.07/217-0001 Kommune: Helsingør Kommune Adresse:

Læs mere

BJERREVEJ 9 FANØ KOMMUNE

BJERREVEJ 9 FANØ KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R BJERREVEJ 9 FANØ KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 30.05.2013 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2013-7.82.07/563-0001 Kommune: Fanø Kommune Adresse: Bjerrevej 9,

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R JACOBSGÅRD AABENRAA KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 01.05.2012 Besigtiget af: Simon Harboe Journalnummer: 2012-7.82.07/580-0001 Kommune: Aabenraa Kommune Adresse: Røllum Bygade

Læs mere

SØNDERHO PRÆSTEGÅRD FANØ KOMMUNE

SØNDERHO PRÆSTEGÅRD FANØ KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R SØNDERHO PRÆSTEGÅRD FANØ KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 30.05.2013 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/563-0001 Kommune: Fanø Kommune Adresse: Sønderho

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R ØSTER LAND 33 FANØ KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 30.05.2013 Besigtiget af: Nanna Secher Larsen Journalnummer: 2013-7.82.07/563-0001 Kommune: Fanø Kommune Adresse: Øster Land

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R ØSTER LAND 20 FANØ KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 31.05.2013 Besigtiget af: Jannie Rosenberg Bendsen Journalnummer: 2013-7.82.07/563-0001 Kommune: Fanø Kommune Adresse: Øster

Læs mere

TOFTESTIEN 29 FANØ KOMMUNE

TOFTESTIEN 29 FANØ KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R TOFTESTIEN 29 FANØ KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 29.05.2013 Besigtiget af: Simon Harboe og Stefanie Høy Brink Journalnummer: 2013-7.82.07/563-0001 Kommune: Fanø Kommune Adresse:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R SKOVRIDERGÅRDEN HILLERØD KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 11.december 2013 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/219-0001 Kommune: Hillerød Kommune Adresse:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R ØSTER LAND 6 FANØ KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 29.05.2013 Besigtiget af: Jannie Rosenberg Bendsen Journalnummer: 2013-7.82.07/563-0001 Kommune: Fanø Kommune Adresse: Øster

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R SLOTSGADE 28 AABENRAA KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 15.05.2012 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2012-7.82.07/580-0001 Kommune: Aabenraa Kommune Adresse: Slotsgade

Læs mere

KROPLADSEN 2 FANØ KOMMUNE

KROPLADSEN 2 FANØ KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R KROPLADSEN 2 FANØ KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 29.05.2013 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/563-0001 Kommune: Fanø Kommune Adresse: Kropladsen 2,

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R ØSTER LAND 17 FANØ KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 29.05.2013 Besigtiget af: Jannie Rosenberg Bendsen Journalnummer: 2013-7.82.07/563-0001 Kommune: Fanø Kommune Adresse: Øster

Læs mere

STRÅHYTTEN BORNHOLMS REGIONSKOMMUNE

STRÅHYTTEN BORNHOLMS REGIONSKOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R STRÅHYTTEN BORNHOLMS REGIONSKOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 21.05.2014 Besigtiget af: Sidse Martens Gudmand-Høyer Journalnummer: 2013-7.82.07/400-0001 Kommune: Bornholms Regionskommune

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R ØSTER LAND 9 FANØ KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 13.09.2013 Besigtiget af: Stefanie Høy Brink Journalnummer: 2013-7.82.07/563-0001 Kommune: Fanø Kommune Adresse: Øster Land

Læs mere

LANDEVEJEN 28 FANØ KOMMUNE

LANDEVEJEN 28 FANØ KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R LANDEVEJEN 28 FANØ KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 31.05.2013 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2013-7.82.07/563-0001 Kommune: Fanø Kommune Adresse: Landevejen

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R DET GULE HUS VEJEN KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 30.06.2014 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/575-0001 Kommune: Vejen Kommune Adresse: Koldingvej

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R LAPPEN 10 A-B HELSINGØR KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 16.05.2013 Besigtiget af: Jannie Rosenberg Bendsen Journalnummer: 2011-7.82.07/217-0001 Kommune: Helsingør Kommune Adresse:

Læs mere

RØDEGÅRD, FORPAGTERBOLIG UNDER DRAGSHOLM ODSHERRED KOMMUNE

RØDEGÅRD, FORPAGTERBOLIG UNDER DRAGSHOLM ODSHERRED KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R RØDEGÅRD, FORPAGTERBOLIG UNDER DRAGSHOLM ODSHERRED KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 26.03.2014 Besigtiget af: Jannie Rosenberg Bendsen Journalnummer: 2014-7.82.07/306-0001 Kommune:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R SLOTSGADE 13 NYBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 02.06.2015 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/450-0001 Kommune: Nyborg Kommune Adresse: Slotsgade

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R VALDEMARSLUND HELSINGØR KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 14.05.2013 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2011-7.82.07/217-0001 Kommune: Helsingør Kommune Adresse: Gurrevej

Læs mere

JORDEMODERHUSET FANØ KOMMUNE

JORDEMODERHUSET FANØ KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R JORDEMODERHUSET FANØ KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 30.05.2013 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2013-7.82.07/563-0001 Kommune: Fanø Kommune Adresse: Landevejen

Læs mere

FABRICIUSVEJ 7 FREDERIKSHAVN KOMMUNE

FABRICIUSVEJ 7 FREDERIKSHAVN KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R FABRICIUSVEJ 7 FREDERIKSHAVN KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 14.09.2011 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2011.7.82.07/813-0001 Kommune: Frederikshavn Kommune

Læs mere

MESINGE KIRKELADE KERTEMINDE KOMMUNE

MESINGE KIRKELADE KERTEMINDE KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R MESINGE KIRKELADE KERTEMINDE KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 14.06.2016 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/440-0001 Kommune: Kerteminde Kommune Adresse:

Læs mere

ÅBOULEVARDEN 121 HORSENS KOMMUNE

ÅBOULEVARDEN 121 HORSENS KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R ÅBOULEVARDEN 121 HORSENS KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 04.11.2015 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/615-0001 Kommune: Horsens Kommune Adresse: Åboulevarden

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R LYSHOLT FAABORG-MIDTFYN KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 11. december 2013 Besigtiget af: Stefanie Høy Brink Journalnummer: 2013-7.82.07/430-0001 Kommune: Faaborg-Midtfyn Kommune

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R ØSTER LAND 13-15 FANØ KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 30.05.2013 Besigtiget af: Jannie Rosenberg Bendsen Journalnummer: 2013-7.82.07/563-0001 Kommune: Fanø Kommune Adresse:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R GRØNNEGADE 23 SVENDBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 06.06.2013 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild, Sidse Martens Gudmand-Høyer Journalnummer: 2013-7.82.07/479-0001 Kommune:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R VARNÆS PRÆSTEGÅRD AABENRAA KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 02.05.2012 Besigtiget af: Maria Wedel Gjelstrup Journalnummer: 2012-7.82.07/580-0001 Kommune: Aabenraa Kommune Adresse:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R JØRGEN PLOUGS OG HUSTRUS PLEJEHUS FAARBORG-MIDTFYN KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 4.december 2013 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/430-0001 Kommune:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R KYSEBORGSTRÆDE 6 SVENDBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 01.08.2013 Besigtiget af: Sidse Martens Gudmand-Høyer Journalnummer: 2013-7.82.07/479-0001 Kommune: Svendborg Kommune

Læs mere

JÆGERGÅRDEN FREDENSBORG KOMMUNE

JÆGERGÅRDEN FREDENSBORG KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R JÆGERGÅRDEN FREDENSBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 19.03.2015 Besigtiget af: Laura Boelskifte og Simon Harboe Journalnummer: 2011-7.82.07/210-0001 Kommune: Fredensborg

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R SLOTSGADE 20 AABENRAA KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 22.05.2012 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2012-7.82.07/580-0001 Kommune: Aabenraa Kommune Adresse: Slotsgade

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R ØSTER LAND 4 FANØ KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 29.05.2013 Besigtiget af: Nanna Secher Larsen Journalnummer: Kommune: Fanø Kommune Adresse: Øster Land 4, 6720 Fanø Betegnelse:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R SKIBBROGADE 14 AABENRAA KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 02.05.2012 Besigtiget af: Simon Harboe Journalnummer: 2012-7.82.07/580-0001 Kommune: Aabenraa Kommune Adresse: Skibbrogade

Læs mere

DIGEVEJ 23 FANØ KOMMUNE

DIGEVEJ 23 FANØ KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R DIGEVEJ 23 FANØ KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 31.05.2013 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/563-0001 Kommune: Fanø Kommune Adresse: Digevej 23, Sønderho,

Læs mere

KANDESTEDVEJ 307 FREDERIKSHAVN KOMMUNE

KANDESTEDVEJ 307 FREDERIKSHAVN KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R KANDESTEDVEJ 307 FREDERIKSHAVN KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 14.09.2011 Besigtiget af: Maria Wedel Gjelstrup Journalnummer: 2011.7.82.07/813-0001 Kommune: Frederikshavn Kommune

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R LÅSBYGADE 61-65 KOLDING KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 10.11.2011 Besigtiget af: Caspar Jørgensen Journalnummer: 2011-7.82.07/621-0001 Kommune: Kolding Kommune Adresse: Låsbygade

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R SØLLINGE SKOLE FAABORG-MIDTFYN KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 7. november 2013 Besigtiget af: Lisbeth Pepke Journalnummer: 2013-7.82.07/430-0001 Kommune: Faaborg-Midtfyn Kommune

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R STORE POTTERGADE 9 AABENRAA KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 01.05.2012 Besigtiget af: Maria Wedel Gjelstrup Journalnummer: 2012-7.82.07/580-0001 Kommune: Aabenraa Kommune Adresse:

Læs mere

NIELS ENGERSVEJ 6 FANØ KOMMUNE

NIELS ENGERSVEJ 6 FANØ KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R NIELS ENGERSVEJ 6 FANØ KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 31.05.2013 Besigtiget af: Nanna Secher Larsen Journalnummer: Kommune: Fanø Kommune Adresse: Niels Engersvej 6, 6720 Fanø

Læs mere

NORD LAND 19 FANØ KOMMUNE

NORD LAND 19 FANØ KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R NORD LAND 19 FANØ KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 30.05.2013 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2013-7.82.07/563-0001 Kommune: Fanø Kommune Adresse: Nord Land 19,

Læs mere

TOFTESTIEN 6 FANØ KOMMUNE

TOFTESTIEN 6 FANØ KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R TOFTESTIEN 6 FANØ KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 31.05.2013 Besigtiget af: Simon Harboe og Stefanie Høy Brink Journalnummer: 2013-7.82.07/563-0001 Kommune: Fanø Kommune Adresse:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R ØSTER LAND 29 FANØ KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 14.09.2013 Besigtiget af: Stefanie Høy Brink Journalnummer: 2013-7.82.07/563-0001 Kommune: Fanø Kommune Adresse: Øster Land

Læs mere

JENS HARREBYS HUS FANØ KOMMUNE

JENS HARREBYS HUS FANØ KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R JENS HARREBYS HUS FANØ KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 29.05.2013 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2013-7.82.07/563-0001 Kommune: Fanø Kommune Adresse: Gammel

Læs mere

STAUNING PRÆSTEGÅRD RINGKØBING-SKJERN KOMMUNE

STAUNING PRÆSTEGÅRD RINGKØBING-SKJERN KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R STAUNING PRÆSTEGÅRD RINGKØBING-SKJERN KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 31.10.2014 Besigtiget af: Stefanie Høy Brink Journalnummer: 2013-7.82.07/760-0001 Kommune: Ringkøbing-Skjern

Læs mere

HOTEL RINGKØBING RINGKØBING-SKJERN KOMMUNE

HOTEL RINGKØBING RINGKØBING-SKJERN KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R HOTEL RINGKØBING RINGKØBING-SKJERN KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 31.10.2014 Besigtiget af: Stefanie Høy Brink Journalnummer: 2013-7.82.07/760-0001 Kommune: Ringkøbing-Skjern

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R TÅRNGADE 6-8 FAABORG-MIDTFYN KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 08.11.2013 Besigtiget af: Sidse Martens Gudmand-Høyer Journalnummer: 2013-7.82.07/430-0001 Kommune: Faaborg-Midtfyn

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R ØSTERGADE 9 GULDBORGSUND KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 12.11.2010 Besigtiget af: Maria Wedel Gjelstrup Journalnummer: 2010.7.82.07/376-0001 Kommune: Guldborgsund Kommune

Læs mere

HÅNDVÆRKERSKOLEN (TIDL.) ODSHERRED KOMMUNE

HÅNDVÆRKERSKOLEN (TIDL.) ODSHERRED KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R HÅNDVÆRKERSKOLEN (TIDL.) ODSHERRED KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 09.05.2014 Besigtiget af: Jannie Rosenberg Bendsen Journalnummer: 2014-7.82.07/306-0001 Kommune: Odsherred

Læs mere

GAMMEL KIRKESTI 8 FREDERIKSHAVN KOMMUNE

GAMMEL KIRKESTI 8 FREDERIKSHAVN KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R GAMMEL KIRKESTI 8 FREDERIKSHAVN KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 13.09.2011 Besigtiget af: Maria Wedel Gjelstrup Journalnummer: 2011.7.82.07/813-0001 Kommune: Frederikshavn

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R SINDINGGÅRD HERNING KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 14.10.2013 Besigtiget af: Jannie Rosenberg Bendsen Journalnummer: 2013-7.82.07/657-0001 Kommune: Herning Kommune Adresse:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R BREGNINGE GAMLE SKOLE GULDBORGSUND KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 19.10.2010 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2010.7.82.07/376-0001 Kommune: Guldborgsund Kommune

Læs mere

DUEHOLM MEJERI MORSØ KOMMUNE

DUEHOLM MEJERI MORSØ KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R DUEHOLM MEJERI MORSØ KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 03.05.2011 Besigtiget af: Simon Harboe Journalnummer: 2011-7.82.07/773-0001 Kommune: Morsø Kommune Adresse: Munkegade 22,

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R NØRRETORV 10-15 HJØRRING KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 11.05.2011 Besigtiget af: Nanna Secher Larsen Journalnummer: 2011-7.82.07/860-0001 Kommune: Hjørring Kommune Adresse:

Læs mere

FASANGÅRDEN FREDERIKSSUND KOMMUNE

FASANGÅRDEN FREDERIKSSUND KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R FASANGÅRDEN FREDERIKSSUND KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 21.02.2014 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2011-7.82.07/250-0001 Kommune: Frederikssund Kommune Adresse:

Læs mere

HÆDERLIGHEDSGYDEN 15 SAMSØ KOMMUNE

HÆDERLIGHEDSGYDEN 15 SAMSØ KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R HÆDERLIGHEDSGYDEN 15 SAMSØ KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 10.10.2014 Besigtiget af: Sidse Martens Gudmand-Høyer Journalnummer: 2013-7.82.07/741-0001 Kommune: Samsø Kommune

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R MELLEMGADE 52 AALBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 19.10.2011 Besigtiget af: Maria Wedel Gjelstrup Journalnummer: 2011-7.82.07/851-0001 Kommune: Aalborg Kommune Adresse:

Læs mere

TOFTESTIEN FANØ KOMMUNE

TOFTESTIEN FANØ KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R TOFTESTIEN 13-15 FANØ KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 30.05.2013 Besigtiget af: Simon Harboe og Stefanie Høy Brink Journalnummer: 2013-7.82.07/563-0001 Kommune: Fanø Kommune

Læs mere

DEN GAMLE FATTIGGÅRD FANØ KOMMUNE

DEN GAMLE FATTIGGÅRD FANØ KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R DEN GAMLE FATTIGGÅRD FANØ KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 31.05.2013 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2013-7.82.07/563-0001 Kommune: Fanø Kommune Adresse: Kåvervej

Læs mere

TOLDBODGADE 1 BORNHOLMS REGIONSKOMMUNE

TOLDBODGADE 1 BORNHOLMS REGIONSKOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R TOLDBODGADE 1 BORNHOLMS REGIONSKOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 22. maj 2014 Besigtiget af: Stefanie Høy Brink Journalnummer: 2013-7.82.07/400-0001 Kommune: Bornholms Kommune

Læs mere

STRANDSTRÆDE 33B DRAGØR KOMMUNE

STRANDSTRÆDE 33B DRAGØR KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R STRANDSTRÆDE 33B DRAGØR KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 08.10.2013 Besigtiget af: Sidse Martens Gudmand-Høyer Journalnummer: 2013-7.82.07/155-0001 Kommune: Dragør Kommune Adresse:

Læs mere

BARONESSENS HUS KØGE KOMMUNE

BARONESSENS HUS KØGE KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R BARONESSENS HUS KØGE KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 14.10.2016 Besigtiget af: Tine Meyling Journalnummer: 2011-7.82.07/259-0001 Kommune: Køge Kommune Adresse: Brogade 22,

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R SKÆVINGE PRÆSTEGÅRD HILLERØD KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 11.december 2013 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/219-0001 Kommune: Hillerød Kommune

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R DEN BORGERLIGE VELGØRENHEDS STIFTELSE, PRÆSTØ VORDINGNBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 09.02.2011 Besigtiget af: Maria Wedel Gjelstrup Journalnummer: 2011-7.82.07/390-0001

Læs mere

MØLLERGÅRDEN FANØ KOMMUNE

MØLLERGÅRDEN FANØ KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R MØLLERGÅRDEN FANØ KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 30.05.2013 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/563-0001 Kommune: Fanø Kommune Adresse: Vester Land

Læs mere

DIGEVEJ 19 FANØ KOMMUNE

DIGEVEJ 19 FANØ KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R DIGEVEJ 19 FANØ KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 31.05.2013 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/563-0001 Kommune: Fanø Kommune Adresse: Digevej 19, Sønderho,

Læs mere

Beslutningen er truffet efter 8, stk. 2, i lov om bygningsfredning og bevaring af bygninger og bymiljøer.

Beslutningen er truffet efter 8, stk. 2, i lov om bygningsfredning og bevaring af bygninger og bymiljøer. [Offentliggjort den 24. juli 2018] Slots- og Kulturstyrelsen Fejøgade 1, 2.sal 4800 Nykøbing F Telefon +45 3395 4200 fbyg@slks.dk www.slks.dk CVR 34072191 17. juli 2018 Jour.nr.: 17/08568 Ophævelse af

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R STUDSGADE 35 AARHUS KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 17.12.2014 Besigtiget af: Stefanie Høy Brink Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/751-0001 Kommune: Aarhus Kommune

Læs mere

TULIPANHUSET DRAGØR KOMMUNE

TULIPANHUSET DRAGØR KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R TULIPANHUSET DRAGØR KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 07.10.2013 Besigtiget af: Lisbeth Pepke Journalnummer: 2013-7.82.07/155-0001 Kommune: Dragør Kommune Adresse: Zytfensgade

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R CHRISTIAN MØLSTEDSGADE 12 DRAGØR KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 7. oktober 2013 Besigtiget af: Stefanie Høy Brink Journalnummer: 2013-7.82.07/155-0001 Kommune: Dragør Kommune

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R KLOSTERGADE 58 AARHUS KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 27.11.2014 Besigtiget af: Stefanie Høy Brink Journalnummer: 2013-7.82.07/751-0001 Kommune: Aarhus Kommune Adresse: Klostergade

Læs mere

SKIPPERSTRÆDE 2 DRAGØR KOMMUNE

SKIPPERSTRÆDE 2 DRAGØR KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R SKIPPERSTRÆDE 2 DRAGØR KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 10.10.2013 Besigtiget af: Lisbeth Pepke Journalnummer: 2013-7.82.07/155-0001 Kommune: Dragør Kommune Adresse: Skipperstræde

Læs mere

LILLE SLAGTERGADE 17 HADERSLEV KOMMUNE

LILLE SLAGTERGADE 17 HADERSLEV KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R LILLE SLAGTERGADE 17 HADERSLEV KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 27.09.2012 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2011-7.82.07/510-0001 Kommune: Adresse: Haderslev Kommune

Læs mere

TOFTESTIEN 11 FANØ KOMMUNE

TOFTESTIEN 11 FANØ KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R TOFTESTIEN 11 FANØ KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 29.05.2013 Besigtiget af: Simon Harboe og Stefanie Høy Brink Journalnummer: 2013-7.82.07/563-0001 Kommune: Fanø Kommune Adresse:

Læs mere

SØNDERTOFT 17 FANØ KOMMUNE

SØNDERTOFT 17 FANØ KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R SØNDERTOFT 17 FANØ KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 30.05.2013 Besigtiget af: Simon Harboe og Stefanie Høy Brink Journalnummer: 2013-7.82.07/563-0001 Kommune: Fanø Kommune Adresse:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R MØLLERGADE 43 SVENDBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 17.09.2013 Besigtiget af: Sidse Martens Gudmand-Høyer Journalnummer: 2013-7.82.07/479-0001 Kommune: Svendborg Kommune

Læs mere

HJORTGYDE 2 SAMSØ KOMMUNE

HJORTGYDE 2 SAMSØ KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R HJORTGYDE 2 SAMSØ KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 24.10.2014 Besigtiget af: Nanna Secher Larsen Journalnummer: 2013-7.8207/741-0001 Kommune: Samsø Kommune Adresse: Hjortgyde

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R GRÅBRØDREGADE 11 ESBJERG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 25.03.2014 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2014-7.82.07/561-0001 Kommune: Esbjerg Kommune Adresse: Gråbrødregade

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R SØLLERØD KRO RUDERSDAL KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 07.03.2012 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2012-7.82.07/230-0001 Kommune: Rudersdal Kommune Adresse: Søllerødvej

Læs mere

HORSENS ALMINDELIGE HOSPITAL HORSENS KOMMUNE

HORSENS ALMINDELIGE HOSPITAL HORSENS KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R HORSENS ALMINDELIGE HOSPITAL HORSENS KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 04.11.2015 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/615-0001 Kommune: Horsens Kommune

Læs mere