Kandidater til fællesbestyrelsen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kandidater til fællesbestyrelsen"

Transkript

1 Kandidater til fællesbestyrelsen Jeg hedder Hans Mahler og er gift med Annette. Vi har 2 børn; Kathrine på 11 år i 4.b og Rasmus på 10 år i 3.a Jeg er uddannet landmand og har i det meste af mit voksne liv været selvstændig landmand. De sidste 4 år har jeg været medlem af fællesbestyrelsen. Det har været et interessant arbejde bl.a. med bygning af børnehus, idrætshal og planlægning og anlæggelse af aktivitetsanlægget. Jeg vil gerne genvælges. Hvis jeg bliver valgt, vil jeg have fokus på og arbejde for, at både forældre og børn fortsat vil være meget tilfredse med Rosmus Skole. at fastholde den gode omgangstone mellem ledelse og ansatte og skolen og forældre. at mobning blandt elever er på lige så lavt niveau, som det er nu. at udnytte både retten og pligten i skolereformen til at inddrage erhvers- og fritidslivet i undervisningen. at Rosmus Skole kan tilbyde så meget lektiehjælp, at alle børn har mulighed for at møde velforberedt at lektiehjælpen vil gøre det muligt for børnene at have tid og plads til et liv uden for skolen - selv med en betydelig udvidelse af skoletiden efter sommerferien. at vi som i indeværende periode fortsætter den gode og positive dialog med lokale politikere at fastholde Syddjurs Byråd på, at Rosmus Skole skal fortsætte, som den er i dag. Ikke kun for vores børns skyld, men også fordi en skole, der kan det hele fra vuggestue til 9. klasse er særdeles attraktiv for tilflyttere. I enhver bestyrelse er der brug for både erfaring og fornyelse.. Jeg genopstiller, fordi jeg gerne vil bruge min erfaring fra de første 4 år til sammen med nyvalgte at sikre Rosmus Skoles fortsatte udvikling.

2 Navn: JØRGEN KEJSER Bor i Rosmus Familie: Kone (Berit) Dreng 7. kl. (Mads) Pige 4. kl.(ida) Dreng 4. kl.( Mathias) Erhvervserfaring: Selvstændig entreprenør i 16 år. Uddannelse: 10 kl. og kloakmester. Andet Fokusområder: skole med plads til alle. En skole, hvor der er styr på budgetterne. Hej. Jeg hedder Peter Christiansen og kommer fra Balle. Jeg har været med i skolebestyrelsen i 2 år som repræsentant for børnehuset og næstformand i bestyrelsen. Min kone Maria og jeg har 2 drenge på skolen. Storm på 8 år går i 1. klasse og Bjørn på 5 år går på grøn stue i børnehuset. Jeg har været selvstændig smed i de sidste 12 år og har derudover arbejdet som konstruktør.

3 Karin Brøgger Jeg er 43 år og bor i Dråby. Jeg er mor til Sofie på 15 som går på Ebeltoft Skole, og Peter på 11 som går i 4.a på Rosmus Skole. Jeg er i 1997 uddannet Medieteknikmekaniker med svendeprøve ved Medieskolerne i Viborg og praktikforløb i Danmarks Radios daværende B&U afdeling i TV Byen i København, hvor jeg har lært at arbejde med lyd, lys, billeder og redigering. Siden da har DR været min faste arbejdsplads nu i Aarhus, hvor jeg arbejder som tv-klipper. Jeg klipper især serier og DR1 dokumentarprogrammer (senest DE ANGSTE BØRN), men det kan også være programmer til de yngre seere på DR Ramasjang eller DR Ultra. Jeg er elev-mentor og fagligt aktiv, og har de seneste 4 år fungeret som tillidsrepræsentant for en del af de journalistiske medarbejdere ved DR i Aarhus. I fritiden har jeg kastet mig ud i en diplomuddannelse i ledelse ved VIA University College. Jeg ønsker at engagere mig i skolebestyrelsesarbejdet på Rosmus Skole, fordi jeg gerne vil bidrage til implementeringen af skolereformen som en positiv indsats for at styrke faglighed og trivsel. Jeg håber, at forandringerne kan gennemføres i en konstruktiv dialog med forældre, elever og personale, og at der derved skabes de bedst mulige undervisnings- og lærings-vilkår med tryghed, medansvar og motivation for alle. Jeg har selv været elev på Rosmus skole fra 1. til 10. klasse. Rosmus Skole er - og har altid været - en væsentlig brik i lokalsamfundet. Jeg ser det derfor som en vigtig opgave at arbejde for at Rosmus Skole fortsat får lov at bestå som en attraktiv skole både for elever og lærere.

4 Hej allesammen! Mit navn er Lars Sørensen. Jeg bor i Hyllested sammen med Charlotte og vores 2 børn, Halfdan, som går i 1.A på Rosmus Skole, og Villum, som har et år tilbage i Rosmus Børnehus. Jeg har det meste af mit liv arbejdet med salg og marketing omkring biler og musikinstrumenter. Jeg har en handelsuddannelse med speciale indenfor musikinstrumenter og en uddannelse som Lean agent i gennem Toyota Danmark, desuden læser jeg nu kommunikation og international handel og markedsføring ved siden af mit nuværende job hos Toyota/Nissan i Grenå. Et af mine væsentligste fokusområder som muligt fremtidig medlem af skolebestyrelsen vil absolut være implementeringen af den nye skolereform her efter sommerferien. Jeg håber at få mulighed for at være med til at gøre denne overgang så positiv og problemfri som muligt for både skolebørnene og deres forældre samt selvfølgelig også lærerne, som jo også får deres dagligdag ændret markant. Med min store interesse for musik og mine erfaringer med marketing, håber jeg også at få mulighed for at hjælpe med at fortsætte den gode stil i forhold til et vigtigt arrangement som Rock i rusk og eventuelt andre tiltag, som kan være med til at profilere Rosmus Skole og dermed styrke dens eksistensberettigelse i forhold til eventuelle fremtidige nedskæringer og skolelukninger. Godt valg! Lars Sørensen

5 Navn: Maiken Petersen By: Ebeltoft Familie: Jeg er gift og har to børn. Min mand er blikkenslager og brandmand. Begge børn går på Rosmus skole - Mikkel i 4.a - og Miriam i 9.x. Miriam er medlem af og formand for elevrådet. Både Miriam og Mikkel har tidligere gået på Ebeltoft skole, men vi har valgt at flytte dem til Rosmus skole. Begge børn har været meget glade for at starte på Rosmus skole, så vi har på ingen måde fortrudt deres skoleskift. Erhvervserfaring: Jeg arbejder ved CEWE NORDIC som webdesigner. Jeg har tidligere arbejdet som lærer, og har virket som sådan i 15 år. I min lærertid fungerede jeg b.la. som klasselærer, specialundervisningskoordinator, læsevejleder og billedskolekoordinator. Uddannelse: Jeg er uddannet multimediedesigner og læsevejleder. Der ud over er jeg uddannet lærer - med fysik og billedkunst som linjefag. Fokusområder: Jeg mener, at det er meget vigtigt, at folkeskolen har en høj faglighed. Hver enkelt elev skal have mulighed for at få maksimalt udbytte af egne evner, samtidig med at eleverne skal lære at samarbejde. Skolen skal være med til at skabe det hele menneske, og det skal være sjovt at gå i skole. Jeg mener, at man samfund/skole skal stille sig spørgsmålet. Hvilke kompetencer har vores børn og unge brug for, hvis de skal være godt rustet til fremtiden og fremtidens arbejdsmarked? Hertil har jeg selv et par bud, som jeg er sikker på, kan suppleres op. Mine umiddelbare bud er høj faglighed, gode sprogkundskaber, samarbejdsevne, kreativitet, opfindsomhed, samt evne til fordybelse og implementering af en given opgave. Der ud over skal eleverne gerne holde sig i fysisk god form og leve rimelig sundt. Med disse mål for elevernes udvikling i baghovedet, tænker jeg, at vi som skole bør tilrettelægge skoledagen, så undervisningen og de oplevelser børnene bliver præsenteret for, er med til at fremme de egenskaber, som vi mener, er vigtige, de tilegner sig. Der er ikke to børn, der er ens, og det er vigtigt, at skolen ser det enkelte barns behov og tilrettelægger skoledagen, så det enkelte barn får udviklet netop sine potentialer. Jeg stiller op til skolebestyrelsen i håb om at være med til at skabe en skole, hvor vores børn får de bedst mulige rammer til at udvikle sig til fremtiden, fremtidens uddannelsessystem, livsglæde og fremtidens arbejdsmarked.

6 Hej, jeg hedder Michelle Gram, jeg er mor til Charlotte i 4b og Jari i 2a, og vi bor på en ejendom i Horstved. Jeg har haft min folkeskolegang i Ebeltoft, og taget en handelseksamen i Randers, for derefter at vende tilbage til Djursland. Til dagligt er jeg selvstændig. Jeg overtog for 1½ år siden direktørposten i vores familevirksomhed, hvor vi har specialiseret os i salg af kemiprodukter til auto og industri i Danmark og Sverige. Sidste år kunne jeg skrive 10 års jubilæum i firmaet på cv et, så min primære erhvervserfaring ligger i samme virksomhed. Jeg har altid haft lyst til at være med i bestyrelsesarbejdet i de institutioner hvor mine børn bruger en stor del af deres hverdag, og jeg har tidligere siddet i bestyrelsen i børnehaven i Balle, da børnene var mindre. Denne gang er min lyst ikke mindre, da der bliver mange spændene nye udfordringer i forbindelse med den nye skolereform. Det bliver jo en helt ny hverdag for vores børn om ganske få måneder, og derfor synes jeg at det er vigtigt at vi fra start får lave de bedste vilkår for dem. De, der kender mig, ved også at jeg har en forbeholden holdning til brug af ipads i indskolingen. Jeg synes den er et godt arbejdsredskab for de større klasser, men jeg vil gerne arbejde for at Rosmus skole evt. ville udarbejde en politik om brugen af ipads, som man har gjort på andre skoler i Syddjurs kommune.

7 Navn: Pernille Clemmesen Poulsen Familie: Gift med Mikael (faglærer på Grenå Produktionsskole) Børn: Ida, 5 år (Tidlig SFO) og Maria, 3 år (Rosmus Børnehus, Blå stue) By: Tirstrup Erhverv: Transformationsansvarlig (Projektleder) hos Dansk Supermarked (Indkøb/IT), Århus. Har været i Dansk Supermarked siden 2005 i forskellige jobfunktioner. Uddannelse: HHX HD i Organisation og ledelse Andet: Har været i bestyrelsen i Distriktsråd Rosmus (2 år). Født og opvokset i Sønderjylland. Fokusområder: - Give eleverne et godt fundament for fremtiden ved et positivt skoleforløb og trygge rammer for læring - Skabe faglige udfordringer for alle ved at møde dem på deres niveau både de svage og de stærke elever - Skole / Hjem samarbejde fokus på effektiv og tydelig kommunikation - En god implementering af den nye folkeskolereform

8 Thomas Aagaard Nielsen 44 år Bor i Balle med min søn Silas på 13 år, der går i 6 kl. på Rosmus Skole og Laura på 19 år, der går på Grenå Gymnasium i 3.g (tidligere Rosmus skole). Jeg er uddannet Elektriker og har de sidste 16 år været beskæftiget som hvidevareteknikker. Jeg har tidligere været medlem af Fællesbestyrelsen, da den i sin tid blev sammensat af skole og børnehavedelen og blev for 4 år siden igen valgt ind i skoledelen. Feb blev jeg valgt ind i bestyrelsen for Syddjurs Ungdomsskole som repræsentant for Rosmus/Ebeltoft området. Jeg stiller op til valget til Fællesbestyrelsen, da jeg har mange idéer og kan bruge min erfaring fra tidligere perioder i bestyrelsen. Da jeg for tiden både er medlem af Fællesbestyrelsen for skole /børnehave delen og ungdomsskolen vil jeg have stor mulighed for at arbejde videre med det gode samarbejde de har og lave nye tiltag i forbindelse med skolereformen. I Fællesbestyrelsen er nogle af mine fokus områder: Trafikpolitik, såsom sikre skoleveje og cykelstier til skolen. Samarbejdet mellem Rosmus skole og Syddjurs Ungdomsskole og de store muligheder skolereformen giver på det område. Skolereformen og den måde vi bedst kan bruge mulighederne den giver os. Fortsat bevarelse af Rosmus skole og udskolingen. Styrke samarbejdet mellem de lokale foreninger og Rosmus Skole. Forsat udvikling af Rosmus Skole

9

Præsentation af skolebestyrelsen pr. 1. august 2014

Præsentation af skolebestyrelsen pr. 1. august 2014 Præsentation af skolebestyrelsen pr. 1. august 2014 Lise Ribergaard Jeg hedder Lise Ribergaard, er 47 år og mor til Rebecca i 6. klasse, Kristina i 3. klasse begge på Fællesskolens Favrdal matrikel - samt

Læs mere

Vil du være med til at styre den retning, som Tarm Skole skal bevæge sig i, så deltag i valgmødet torsdag den 25. marts kl. 18.30-21.

Vil du være med til at styre den retning, som Tarm Skole skal bevæge sig i, så deltag i valgmødet torsdag den 25. marts kl. 18.30-21. Vil du være med til at styre den retning, som Tarm Skole skal bevæge sig i, så deltag i valgmødet torsdag den 25. marts kl. 18.30-21.30 i Samlingssalen på Lønborgvej 53, Tarm Nu skal der vælges ny skolebestyrelse

Læs mere

Valgavis Skolebestyrelsesvalg 2014

Valgavis Skolebestyrelsesvalg 2014 Valgavis Skolebestyrelsesvalg 2014 Dit Barn Din skole Dit valg Søren Oldenburg Jeg er far til to børn på Kulsbjerg skole: Andrea, der efter sommerferien starter i 4. klasse i Nyråd, og Villads, der skal

Læs mere

Forældrenes samlede tilfredshed med børnenes skole

Forældrenes samlede tilfredshed med børnenes skole 0,9% 6, 22,2% Forældrenes samlede tilfredshed med børnenes skole 2, 10,9% 18,9% 53,4% 50,6% 17,5% 17,6% Forældrenes tilfredshed med børnenes faglige udbytte af undervisningen 0,5% 0,8% 5,6% 8,4% 22,4%

Læs mere

Anders Matzen. Barn i 2.b og 0. klasse. Jeg ønsker at stille op til skolebestyrelsen, fordi:

Anders Matzen. Barn i 2.b og 0. klasse. Jeg ønsker at stille op til skolebestyrelsen, fordi: Anders Matzen Barn i 2.b og 0. klasse Jeg er super optaget af, at Hareskov Skole fastholder og udvikler sit fokus på et stærkt fagligt miljø. Det er afgørende for at skolen kan forsætte med at være byens

Læs mere

De opstillede kandidater har aftalt fredsvalg, hvilket betyder, at der ikke skal være afstemning, men at de 7 øverste på listen er valgt til

De opstillede kandidater har aftalt fredsvalg, hvilket betyder, at der ikke skal være afstemning, men at de 7 øverste på listen er valgt til Skolebestyrelsesvalg RESULTATET af Skolebestyrelsesvalg 2014 De opstillede kandidater har aftalt fredsvalg, hvilket betyder, at der ikke skal være afstemning, men at de 7 øverste på listen er valgt til

Læs mere

Holsted Skole. Kandidatpræsentation

Holsted Skole. Kandidatpræsentation Holsted Skole Kandidatpræsentation Jeg hedder Lone Dyring og jeg stiller op til skolebestyrelsesvalget på Holsted Skole. Jeg har to børn på skolen. En i 1. årgang og en i 4. årgang. Jeg arbejder som Laboratorieleder

Læs mere

Skolebestyrelsesvalg

Skolebestyrelsesvalg Skolebestyrelsesvalg for den nye Brovst Skole April 2011 Skolebestyrelsesvalg Vi er i den heldige situation, at der har meldt sig 12 kandidater til skolebestyrelsen for den nye Brovst Skole. Den endelige

Læs mere

VELKOMMEN TIL UNDERSØGELSEN AF BRUGERTILFREDSHED MED SKOLER OG SFO'ER I SOLRØD KOMMUNE

VELKOMMEN TIL UNDERSØGELSEN AF BRUGERTILFREDSHED MED SKOLER OG SFO'ER I SOLRØD KOMMUNE 1 VELKOMMEN TIL UNDERSØGELSEN AF BRUGERTILFREDSHED MED SKOLER OG SFO'ER I SOLRØD KOMMUNE Vejledning Hvad gør du? Du begynder din besvarelse ved at kl på pilen i nederste højre hjørne. Du bevæger dig frem

Læs mere

TAK FORDI DU VIL DELTAGE I VORES UNDERSØGELSE OM SKOLER OG SFO ER I SOLRØD KOMMUNE HER KAN DU LÆSE OM, HVORDAN DU SVARER PÅ UNDERSØGELSEN

TAK FORDI DU VIL DELTAGE I VORES UNDERSØGELSE OM SKOLER OG SFO ER I SOLRØD KOMMUNE HER KAN DU LÆSE OM, HVORDAN DU SVARER PÅ UNDERSØGELSEN 1 TAK FORDI DU VIL DELTAGE I VORES UNDERSØGELSE OM SKOLER OG SFO ER I SOLRØD KOMMUNE HER KAN DU LÆSE OM, HVORDAN DU SVARER PÅ UNDERSØGELSEN Hvad gør du? Du begynder din besvarelse ved at kl på pilen i

Læs mere

Kort præsentation af kandidater. Skolebestyrelsesvalg 2014 Tingstrup Skole

Kort præsentation af kandidater. Skolebestyrelsesvalg 2014 Tingstrup Skole Kort præsentation af kandidater Skolebestyrelsesvalg 2014 Tingstrup Skole Skolebestyrelsesvalg 2014 På valgmødet i april var der 9 forældre, der meldte sig som kandidater til skolebestyrelsesvalget. En

Læs mere

Kandidat til skolebestyrelsesvalget ved Sjørring Skole 2010

Kandidat til skolebestyrelsesvalget ved Sjørring Skole 2010 Anni Lukassen Mellemvej 6, 7700 Thisted Magnus 2. klasse, Johanne 4. klasse og Lasse 6. klasse. Forældreråd i 4. og i 6. klasse. Tidligere været i forældrebestyrelsen. Skolen er børnenes arbejdsplads,

Læs mere

Præsentation af Skolebestyrelsen på Sofiendalskolen

Præsentation af Skolebestyrelsen på Sofiendalskolen Præsentation af Skolebestyrelsen på Sofiendalskolen Forældrevalgte medlemmer: Helle Markusen - formand Mit navn er Helle og jeg er mor til Julius (3.C) og Villads (Sofiendal børnehave). Jeg er gift med

Læs mere

Skolerne i Ishøj Kommune Vores skoler vores mål

Skolerne i Ishøj Kommune Vores skoler vores mål Foto: Thomas Mikkel Jensen Skolerne i Ishøj Kommune Vores skoler vores mål Information om målene for folkeskolerne i Ishøj Kommune Ishøj Kommune Folkeskolereformen betyder, at dit barns skoledag vil blive

Læs mere

Skolereform din og min skole

Skolereform din og min skole Skolereform din og min skole Information til forældre April 2014 Natur og Udvikling Folkeskolereform i trygge rammer Når elever landet over i august 2014 tager hul på et nyt skoleår, siger de goddag til

Læs mere

Skolebestyrelsesvalg på thurø skole 2010. Kandidaterne præsenterer sig

Skolebestyrelsesvalg på thurø skole 2010. Kandidaterne præsenterer sig Skolebestyrelsesvalg på thurø skole 2010 Kandidaterne præsenterer sig Belinda Uhrenholdt Rønnebærvænget 48 Mit navn er Belinda Uhrenholdt. Jeg er mor til Emma i 0.b. og Nicolai i 7.b. Er kontaktforældre

Læs mere

Avedøre Skole. Skolebestyrelsesvalg. Præsentation af kandidater

Avedøre Skole. Skolebestyrelsesvalg. Præsentation af kandidater Avedøre Skole Skolebestyrelsesvalg Præsentation af kandidater 1 Skolebestyrelsesvalg I anledning af nedlæggelsen af Enghøjskolen afholdes der valg til skolebestyrelsen på Avedøre Skole. Der skal vælges

Læs mere

Kandidater til skolebestyrelsen:

Kandidater til skolebestyrelsen: Kandidater til skolebestyrelsen: Lindevangskolen 2014 Birgitte Nymark Mor til datter i 4. A, formand for den nuværende skolebestyrelse Hvorfor stiller jeg op? Børn der trives, lærer bedre og mere, har

Læs mere

Folkeskolereformen. for kommunens kommende folkeskolehverdag.

Folkeskolereformen. for kommunens kommende folkeskolehverdag. Folkeskolereformen Folkeskolereformen Når det nye skoleår begynder efter sommerferien, vil det være med en ny ramme for hverdagen på alle landets folkeskoler. Regeringen har vedtaget en folkeskolereform,

Læs mere

Trine Egeberg (formand):

Trine Egeberg (formand): Præsentation af bestyrelsesmedlemmer august 2018 Trine Egeberg (formand): Mit navn er Trine Egeberg, jeg er 47 og mange af jer kender mig sikkert fra mine snart 13 år i bestyrelsen, heraf flere perioder

Læs mere

Gram Skole. August 2014. Skolestart. Kommende begivenheder. Kort nyt. 11.8.2014: 1. skoledag. 13.8.2014: Skolebestyrelsesmøde

Gram Skole. August 2014. Skolestart. Kommende begivenheder. Kort nyt. 11.8.2014: 1. skoledag. 13.8.2014: Skolebestyrelsesmøde Kommende begivenheder August 2014 Gram Skole Slotsvej 6, 6510 Gram E-mail: gramskole@haderslev.dk Tlf.: 74 34 33 01 Skolestart Børnenes sommerferie synger på allersidste vers. Et nyt og lærerigtskoleår

Læs mere

VELKOMMEN TIL UNDERSØGELSEN AF BRUGERTILFREDSHEDEN MED SKOLERNE I SYDDJURS KOMMUNE 2017

VELKOMMEN TIL UNDERSØGELSEN AF BRUGERTILFREDSHEDEN MED SKOLERNE I SYDDJURS KOMMUNE 2017 VELKOMMEN TIL UNDERSØGELSEN AF BRUGERTILFREDSHEDEN MED SKOLERNE I SYDDJURS KOMMUNE 2017 Hvordan skal du besvare skemaet? Spørgeskemaet handler om din personlige mening om forskellige forhold ved dit barns

Læs mere

Kandidat til skolebestyrelsesvalget ved Sjørring Skole 2010

Kandidat til skolebestyrelsesvalget ved Sjørring Skole 2010 Charlotte K. Justesen, Fiskervej 26, Nr. Vorupør. Sara i Indskolingen - 2. kl. Sabrina i Mellemtrinet - 4. kl. Medlem af skolebestyrelsen ved Vorupør Skole fra 1. april 2006. Medlem af skolebestyrelsen

Læs mere

Skolereformen på Borup Skole Skoleåret 2014-2015

Skolereformen på Borup Skole Skoleåret 2014-2015 Skolereformen på Borup Skole Skoleåret 2014-2015 Hvem, hvad, hvor og hvordan? Juni 2014 Indledning I dette skrift vil vi forsøge at give et billede af hvordan hverdagen kommer til at se ud på Borup Skole

Læs mere

Spørgsmål og svar om den nye skole

Spørgsmål og svar om den nye skole Spørgsmål og svar om den nye skole Hvornår træder reformen og den nye skole i kraft? Reformen træder i kraft 1. august 2014. Hvor mange timer skal mit barn gå i skole? Alle elever får en mere varieret

Læs mere

Folkeskolereformen i Gentofte Kommune

Folkeskolereformen i Gentofte Kommune GENTOFTE KOMMUNE BØRN, UNGE OG FRITID Folkeskolereformen i Gentofte Kommune - til dig, der har barn eller ung i vores folkeskoler FOLKESKOLEREFORMEN I GENTOFTE Når børn og unge til august begynder på et

Læs mere

Kandidater til skolebestyrelsen

Kandidater til skolebestyrelsen Kandidater til skolebestyrelsen Adil Erdem Emil Erdem, elev i 7D Jeg er ikke i tvivl om at både lærerne og ledelsen gør deres bedste. Men hermed er det ikke sagt, at der ikke kan tænkes og udvikles videre

Læs mere

Modtaget d. 24/10 kl. 17:58

Modtaget d. 24/10 kl. 17:58 Modtaget d. 24/10 kl. 17:58 Vorup d.22.10.2014 Høringssvar vedr. ny skolestruktur i Randers kommune. Omhandlende: - Den gode skole - Skolebestyrelsens umyndiggørelse - Urimelig tidplan og arbejdsvilkår

Læs mere

Kommissorium for Arbejdsgruppe om skolens indhold samt undergrupperne Den a bne skole og Forældreindflydelse og elevinddragelse

Kommissorium for Arbejdsgruppe om skolens indhold samt undergrupperne Den a bne skole og Forældreindflydelse og elevinddragelse Kommissorium for Arbejdsgruppe om skolens indhold samt undergrupperne Den a bne skole og Forældreindflydelse og elevinddragelse Skolereformen Den nationale baggrund Den nationale baggrund tager afsæt i

Læs mere

Ledelsesteam Kulsbjerg Skole. Velkommen til skolestart 2012. Præsentation af ledelsesteamet. Skoleleder Anne-Marie Jacobsen

Ledelsesteam Kulsbjerg Skole. Velkommen til skolestart 2012. Præsentation af ledelsesteamet. Skoleleder Anne-Marie Jacobsen Ledelsesteam Kulsbjerg Skole Velkommen til skolestart 2012. Præsentation af ledelsesteamet. Skoleleder Anne-Marie Jacobsen Jeg har altid boet i Sydsjælland, født opvokset i Bakkebølle. Jeg blev lærer i

Læs mere

Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN

Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN Kære elever og forældre I denne folder kan I læse om, hvordan vi organiserer og vægter undervisningen i indskolingen på Haldum-Hinnerup Skolen. Vi

Læs mere

Valg til skolebestyrelsen på Birkerød Skole. Valgdato 22. april 2014. Kandidatliste. Navn Børn i klasser Sæt 4 krydser i alt.

Valg til skolebestyrelsen på Birkerød Skole. Valgdato 22. april 2014. Kandidatliste. Navn Børn i klasser Sæt 4 krydser i alt. Valg til skolebestyrelsen på Birkerød Skole Valgdato 22. april 2014 Kandidatliste Navn Børn i klasser Sæt 4 krydser i alt Merete Svarre Brian Høj Dencker Anders Borgwardt Betina Jensen Jakob Lage Hansen

Læs mere

NYT. Maj NYT maj 2016.

NYT. Maj NYT maj 2016. NYT Maj 2016 NYT maj 2016. Så var sommeren lige på besøg, og det endda i Himmelfartsferien, hvor vores 7. kl. blev konfirmeret. Jeg håber at alle har haft mulighed for at nyde de gode dage. Kommende 0.

Læs mere

Strategi. Fremtidens folkeskole Dokumentnr.: side 1

Strategi. Fremtidens folkeskole Dokumentnr.: side 1 Strategi Fremtidens folkeskole 2012-2016 Dokumentnr.: 727-2012-7467 side 1 Indsatser Principper Pejlemærker Vision Strategi Fremtidens folkeskole 2012- Sammen skaber vi udfordrende læringsmiljøer med plads

Læs mere

Vi skal I dette forår afholde valg til Skolebestyrelsen. Der skal vælges 3 nye medlemmer og gerne et antal suppleanter.

Vi skal I dette forår afholde valg til Skolebestyrelsen. Der skal vælges 3 nye medlemmer og gerne et antal suppleanter. Højvangskolen 2012 Valg til skolebestyrelsen Vi skal I dette forår afholde valg til Skolebestyrelsen. Der skal vælges 3 nye medlemmer og gerne et antal suppleanter. I dette materiale præsenterer kandidaterne

Læs mere

Ødis Skole. Værdigrundlag

Ødis Skole. Værdigrundlag Ødis Skole Værdigrundlag Indhold Indledning... 4 Fremtidige mål... Værdiformulering... 5 6 Sådan arbejder vi med vores værdier... 8 - Trivsel... 8 - Læsning... 9 - Naturen... 10 - Fællesskab... 12 - Kreativitet...

Læs mere

VALG AF SKOLEBESTYRELSE 2014

VALG AF SKOLEBESTYRELSE 2014 VALG AF SKOLEBESTYRELSE 2014 Få indflydelse på dit barns skole meld dig som kandidat til skolebestyrelsen www.albertslund.dk/skoleroguddannelse Skolebestyrelsesvalg 2014 1 2 Skolebestyrelsesvalg 2014 FORORD

Læs mere

Totalrapport Svarprocent: 40,1% Antal besvarelser: Skolerapport

Totalrapport Svarprocent: 40,1% Antal besvarelser: Skolerapport FORÆLDRETILFREDSHED 2018 Totalrapport Svarprocent: 4% Antal besvarelser: 1.051 Skolerapport LÆSEVEJLEDNING I figuren vises svarfordelingen på de enkelte svarkategorier, som går fra Meget tilfreds til Meget

Læs mere

SKOLEÅRET 2014-15. I forældre vil blive orienteret om det kommende skoleår og skoledag på følgende 3 niveauer:

SKOLEÅRET 2014-15. I forældre vil blive orienteret om det kommende skoleår og skoledag på følgende 3 niveauer: Kære forældre Tak for det gode skolehjemsamarbejde som vi har haft i skoleåret 2013-14. I forældre har været rigtig gode til at støtte op om alle skolens møder, arrangementer og aktiviteter. I har bidraget

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning skoleåret 2013/2014. Af Skolebestyrelsesformand Birgit Bach-Valeur

Skolebestyrelsens årsberetning skoleåret 2013/2014. Af Skolebestyrelsesformand Birgit Bach-Valeur Skolebestyrelsens årsberetning skoleåret 2013/2014 Af Skolebestyrelsesformand Birgit Bach-Valeur Indhold årsberetning 13/14 1. Folkeskolereformen på skolen og i kommunen 2. Skolebestyrelsens arbejde 2013/14

Læs mere

VALG AF SKOLEBESTYRELSE Få indflydelse på dit barns skole meld dig som kandidat til skolebestyrelsen

VALG AF SKOLEBESTYRELSE Få indflydelse på dit barns skole meld dig som kandidat til skolebestyrelsen VALG AF SKOLEBESTYRELSE 2018 Få indflydelse på dit barns skole meld dig som kandidat til skolebestyrelsen 2 Skolebestyrelsesvalg 2018 FORORD Kære forældre til børn i skolerne i Albertslund Kommune. Jeg

Læs mere

Strategi. Fremtidens folkeskole 2012-2016. Dokumentnr.: 727-2012-7467 side 1

Strategi. Fremtidens folkeskole 2012-2016. Dokumentnr.: 727-2012-7467 side 1 Strategi Fremtidens folkeskole 2012-2016 Dokumentnr.: 727-2012-7467 side 1 Strategi Dokumentnr.: 727-2012-7467 side 2 Sammen skaber vi udfordrende læringsmiljøer med plads til fællesskaber, fornyelse og

Læs mere

Skolebladet. Skolestart

Skolebladet. Skolestart Skolebladet Skolestart Velkommen til et nyt og spændende skoleår! Efter en lang, varm og solrig sommerferie skal vi alle være med til at skrive danmarkshistorie. Folkeskolereformen er nu sat i gang, og

Læs mere

For at stemmen er gyldig er det vigtigt at der kun afgives et kryds.

For at stemmen er gyldig er det vigtigt at der kun afgives et kryds. Kandidater til Skolebestyrelsen 2014-2018 Kære forældre Der er kampvalg til skolebestyrelsen på Vaarst- Fjellerad Skole. Kandidaterne til det forskudte valg er listet i alfabetisk rækkefølge her: Kandidat

Læs mere

Velkommen til Hyllehøjskolen

Velkommen til Hyllehøjskolen Velkommen til Hyllehøjskolen Kære nye elev på Hyllehøjskolen Vi skriver til dig og dine forældre, for at byde jer velkommen til Hyllehøjskolen og for at fortælle om din første tid på skolen. Først og fremmest,

Læs mere

Vi vil være bedre Skolepolitik 2014-2017

Vi vil være bedre Skolepolitik 2014-2017 Vi vil være bedre Skolepolitik 2014-2017 Indhold Vi vil være bedre Læring i fokus Læring, motivation og trivsel Hoved og hænder Hjertet med Form og fornyelse Viden og samarbejde Fordi verden venter 3 6

Læs mere

Kandidater til skolebestyrelsesvalg ved Erritsø fællesskole 2013

Kandidater til skolebestyrelsesvalg ved Erritsø fællesskole 2013 Jack Tranberg Jeg er 42 år. Uddannet tømrer, arbejder pt. som faglig sekretær ved 3f Kolding. Gift med Mette Toft Tranberg. 4 Børn, hvor de 3 er hjemmeboende, Agnes Toft Tranberg som går på Højmosen/Lyngskole

Læs mere

skolen åbnes VELKOMMEN TIL DEN NYE SKOLE INTERESSER, STYRKER OG POTENTIALER NYE FAG X 2 lektiehjælp samarbejde lokale kultur fordybe sig

skolen åbnes VELKOMMEN TIL DEN NYE SKOLE INTERESSER, STYRKER OG POTENTIALER NYE FAG X 2 lektiehjælp samarbejde lokale kultur fordybe sig VELKOMMEN TIL DEN NYE SKOLE MÅL: Alle elever skal trives og blive så dygtige, de kan! 2+5 x 2 DANSK VEJEN DERTIL: En ny skoledag der er varieret, fagligt udfordrende og motiverende for den enkelte elev

Læs mere

Indskolingen Næsby Skole 2014/2015

Indskolingen Næsby Skole 2014/2015 Indskolingen Næsby Skole 2014/2015 Indskolingens læringssyn Læring er individets bestræbelser på at forstå og mestre verden. Børn og læring ser vi som en dynamisk proces, der involvere børn og voksne.

Læs mere

Forældreundersøgelse. Om dig. Netværk 2014:204,205, 206,207; 1.1 Er du? a. Gift eller bor sammen med en partner b. Enlig c. Ønsker ikke at oplyse

Forældreundersøgelse. Om dig. Netværk 2014:204,205, 206,207; 1.1 Er du? a. Gift eller bor sammen med en partner b. Enlig c. Ønsker ikke at oplyse Om dig 1.1 Er du? a. Gift eller bor sammen med en partner b. Enlig c. Ønsker ikke at oplyse 1.2 Hvad er din alder? 1.3 Hvad er din højeste fuldførte uddannelse? a. Folkeskole 9. eller 10. klasse b. EFG/HG/Teknisk

Læs mere

Skolerapport Svarprocent: 39,6% Antal besvarelser: 210 Havdrup Skole

Skolerapport Svarprocent: 39,6% Antal besvarelser: 210 Havdrup Skole FORÆLDRETILFREDSHED 2018 Skolerapport Svarprocent: 39,6% beelser: 210 Havdrup Skole LÆSEVEJLEDNING I figuren vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til Meget utilfreds.

Læs mere

Årsberetning Urbanskolen, skoleåret 2016/2017

Årsberetning Urbanskolen, skoleåret 2016/2017 Årsberetning Urbanskolen, skoleåret 2016/2017 Til alle forældre på Urbanskolen Som et nyt tiltag vil skolebestyrelsen på Urbanskolen fremlægge en årsberetning for det forløbne skoleår. Vi håber, at du

Læs mere

Godt valg! Kandidatliste. Valg til Skolebestyrelsen. for perioden 1. august 2010 til 31. juli 2014.

Godt valg! Kandidatliste. Valg til Skolebestyrelsen. for perioden 1. august 2010 til 31. juli 2014. Godt valg! Kandidatliste Valg til Skolebestyrelsen på for perioden 1. august 2010 til 31. juli 2014. Kære forældre På Spurvelundskolen skal der holdes afstemningsvalg til skolebestyrelsen i perioden 2.

Læs mere

forord I dagplejen får alle børn en god start

forord I dagplejen får alle børn en god start Små skridt Denne bog tilhører: forord I dagplejen får alle børn en god start Denne bog er til jeres barn, der nu er startet i dagplejen. Den vil blive fyldt med billeder, tegninger og små historier om

Læs mere

Mere folkeskole for pengene

Mere folkeskole for pengene Skolereform Politisk mål Mere folkeskole for pengene Udfordre alle elever, så de bliver så dygtige de kan Mindske betydningen af social baggrund i forhold til faglige resultater En længere og mere varieret

Læs mere

FOLKESKOLEREFORMEN. www.aarhus.dk/skolereform

FOLKESKOLEREFORMEN. www.aarhus.dk/skolereform FOLKESKOLEREFORMEN www.aarhus.dk/skolereform DET OVERORDNEDE FORMÅL MED REFORMEN Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan Folkeskolen skal mindske betydningen af social baggrund

Læs mere

Kandidater til skolebestyrelsesvalget v/fællesskolen Hertug Hans-Hjortebro 2012

Kandidater til skolebestyrelsesvalget v/fællesskolen Hertug Hans-Hjortebro 2012 Kandidater til skolebestyrelsesvalget 2012 Navn: Betina Lau Nr.: 1 Jonathan i nuværende.c Sofie i nuværende 3.A Jeg er 38 år, uddannet jurist med speciale i familieret. Jeg er gift og har 4 børn i alderen

Læs mere

Skolerapport Svarprocent: 41,6% Antal besvarelser: 369 Munkekærskolen

Skolerapport Svarprocent: 41,6% Antal besvarelser: 369 Munkekærskolen FORÆLDRETILFREDSHED 2018 Skolerapport Svarprocent: 41,6% beelser: 369 Munkekærskolen LÆSEVEJLEDNING I figuren vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til Meget utilfreds.

Læs mere

2018 UDDANNELSES POLITIK

2018 UDDANNELSES POLITIK 2018 UDDANNELSES POLITIK Vores børn, deres skolegang og fremtid ligger til enhver tid os alle på sinde. Det er af største betydning, at vi lykkes med at ruste vores børn til fremtiden og til at begå sig

Læs mere

Mål- og indholdsbeskrivelse for SFO i Syddjurs Kommune

Mål- og indholdsbeskrivelse for SFO i Syddjurs Kommune Mål- og indholdsbeskrivelse for SFO i Syddjurs Kommune Indledning Mål- og indholdsbeskrivelser for SFO i Syddjurs Kommune bygger på de fælles visioner og den politik som kommunen har vedtaget indenfor

Læs mere

Greve Kommunes skolepolitik

Greve Kommunes skolepolitik Greve Kommunes skolepolitik Tillæg gældende for 2017-2018 Fem fokusområder Trivsel og sundhed Digital skole 1:1-skolen Vedtaget af Greve Kommunes Byråd 5. september 2016. 1 Forord Denne udgave af skolepolitikken

Læs mere

Velkommen i skole. Kære forældre

Velkommen i skole. Kære forældre Velkommen i skole Velkommen i skole Kære forældre Første skoledag er en milepæl i jeres barns liv. Den er nemlig en helt særlig dag, som alle børn ser frem til med stor spænding. Den første skoletid er

Læs mere

Valget foregår på Valhøj Skole mandag d. 12. maj fra kl. 8.00 19.00 på skolens kontor.

Valget foregår på Valhøj Skole mandag d. 12. maj fra kl. 8.00 19.00 på skolens kontor. Valget foregår på Valhøj Skole mandag d. 12. maj fra kl. 8.00 19.00 på skolens kontor. 1 Mit navn er Jane Sundstrøm. Jeg er mor til Sofie i 4A samt Bertram på 4 mdr. Jeg vil i skolebestyrelsen kunne bidrage

Læs mere

ELEV UNDERSØGELSE. Nysted Efterskole

ELEV UNDERSØGELSE. Nysted Efterskole ELEV UNDERSØGELSE Nysted Efterskole JUNI 2006 Spørgsmål 1: Går du på ABSOLUTTE TAL OG Sp. 1 Blå linie (auto) 37 45 % Grøn linie 45 55 % Grøn linie 55% Blå linie (auto) 45% Blå linie (auto) Grøn linie Spørgsmål

Læs mere

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 18. november fra kl

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 18. november fra kl Forældremøde for alle forældre tirsdag den 18. november fra kl. 18.30 20.00 Programmet for aftenen: 1. Næstformand i skolebestyrelsen Susanne Grunkin byder velkommen 2. Skoleleder Kirsten Kryger giver

Læs mere

SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN

SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN HØJ FAGLIGHED GOD TRIVSEL FÆLLESSKAB Skolestart er en milepæl i alle børns liv og meget betydningsfuld såvel i en faglig som en social

Læs mere

Strukturen kan illustreres således: 29. Juni 2014

Strukturen kan illustreres således: 29. Juni 2014 Skolereformen På Firehøjeskolen er vi nu ved at lægge sidste hånd på vores udgave af skolereformen, der kommer til at gælde her på skolen efter sommerferien - fra august 2014. Reformens mål er bedre læring

Læs mere

Interviewguide lærere med erfaring

Interviewguide lærere med erfaring Interviewguide lærere med erfaring Indledningsvist til interviewer Først og fremmest vi vil gerne sige dig stor tak for din deltagelse, som vi sætter stor pris på. Inden vi går i gang med det egentlige

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 66,5%

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 66,5% beelser: 459 FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 66,5% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til Meget utilfreds. Beelser i kategorien Ved

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 69,2%

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 69,2% beelser: 423 FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 69,2% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til Meget utilfreds. Beelser i kategorien Ved

Læs mere

KONTAKTFORÆLDRE KATALOG

KONTAKTFORÆLDRE KATALOG KONTAKTFORÆLDRE KATALOG VINDERØD SKOLE SKOLEÅRET 2009-2010 Forord Kære kontaktforælder Den gode klasse skabes ikke af søde børn og dygtige lærere. Det er heller ikke nok med spændende bøger, flotte klasseværelser

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 69,4%

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 69,4% beelser: 444 FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 69,4% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til Meget utilfreds. Beelser i kategorien Ved

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 63,9%

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 63,9% beelser: 409 FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 63,9% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til Meget utilfreds. Beelser i kategorien Ved

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 63,6%

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 63,6% beelser: 238 FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 6% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til Meget utilfreds. Beelser i kategorien Ved

Læs mere

Information til forældre og elever

Information til forældre og elever Den bedste Den bedste skole skole for for vores børn vores Information til forældre og elever børnhvad betyder folkeskolereformen for skoledagen i Herning Kommune efter 1. august 2014 Hvad betyder folkeskolereformen

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 64,1%

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 64,1% beelser: 289 FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 64,1% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til Meget utilfreds. Beelser i kategorien Ved

Læs mere

Naturfag i folkeskolen

Naturfag i folkeskolen marts 2011 Naturfag i folkeskolen Resume Unge menneskers interesse for naturfagene har været dalende i de seneste år, og det har betydning for bl.a. søgningen til ingeniøruddannelserne såvel som til læreruddannelsernes

Læs mere

I teksten herunder gives der høringssvar til beslutningsoplægget " Fremtidens fælles folkeskole i Halsnæs og implementeringen af skolereformen 2014.

I teksten herunder gives der høringssvar til beslutningsoplægget  Fremtidens fælles folkeskole i Halsnæs og implementeringen af skolereformen 2014. Halsnæs Kommune Rådhuset Udvalget for Skole, Familie og Børn 30. januar 2014 Høringssvar I teksten herunder gives der høringssvar til beslutningsoplægget " Fremtidens fælles folkeskole i Halsnæs og implementeringen

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 64%

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 64% beelser: 228 FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 64% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til Meget utilfreds. Beelser i kategorien Ved

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 65,1%

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 65,1% beelser: 325 FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 65,1% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til Meget utilfreds. Beelser i kategorien Ved

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 66,7%

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 66,7% beelser: 471 FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 66,7% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til Meget utilfreds. Beelser i kategorien Ved

Læs mere

Indskolingen på Randers Realskole. børnehaveklasse

Indskolingen på Randers Realskole. børnehaveklasse Indskolingen på Randers Realskole 1. klasses undervisning - lige fra børnehaveklasse 1 Udvikling med tradition Selvom Randers Realskole er blandt landets største skoler, så fungerer indskolingen i en lille,

Læs mere

Ledelsesberetning. Skolens formål. Skolen og dens virke. Hellested Friskole og Børnehus april 2015

Ledelsesberetning. Skolens formål. Skolen og dens virke. Hellested Friskole og Børnehus april 2015 Ledelsesberetning Hellested Friskole og Børnehus april 2015 Skolens formål Skolens formål er at drive friskole, fritidsordning, fribørnehave og snarligt frivuggestue ifølge skolens værdigrundlag og efter

Læs mere

Kandidater til Skolebestyrelsen Marienhoffskolen 2014-2018

Kandidater til Skolebestyrelsen Marienhoffskolen 2014-2018 Kandidat nr. 1 Kandidat nr. 2 Kandidat nr. 3 ANJA ALLAN BENDT Kandidat nr. 4 BRIAN Kandidater til Skolebestyrelsen Marienhoffskolen 2014-2018 Kandidat nr. 5 CARSTEN Kandidat nr. 6 Kandidat nr. 7 Kandidat

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 64,7%

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 64,7% beelser: 430 FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 64,7% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til Meget utilfreds. Beelser i kategorien Ved

Læs mere

Mellemtrinnet (4.-6. årg.) har fri kl. 14.30 fire dage om ugen og kl. 15 en dag om ugen. Dagen til kl. 15 kan ses på elevernes skema.

Mellemtrinnet (4.-6. årg.) har fri kl. 14.30 fire dage om ugen og kl. 15 en dag om ugen. Dagen til kl. 15 kan ses på elevernes skema. Nyhedsbrev juni 2014 Folkeskolereformen 7 Sct. Jørgens Skole Helligkorsvej 42A 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 44 00 E-mail: sctjorgensskole@roskilde.dk www.sctjorgensskole.roskilde.dk 27. juni 2014 Kære forældre

Læs mere

Gensidige fælles forventninger til skole, forældre og elever

Gensidige fælles forventninger til skole, forældre og elever LERBJERGSKOLEN Skolebestyrelsen Gensidige fælles forventninger til skole, forældre og elever Maj 2010 Indledning Skolebestyrelsens vision er, at Lerbjergskolen er attraktiv for lokalområdet, dvs. at Lerbjergskolen

Læs mere

Vi vil være bedre. FORSLAG til Frederikshavn Kommunes skolepolitik, #

Vi vil være bedre. FORSLAG til Frederikshavn Kommunes skolepolitik, # Vi vil være bedre FORSLAG til Frederikshavn Kommunes skolepolitik, 2014-2017 #31574-14 Indhold Vi vil være bedre...3 Læring, motivation og trivsel...5 Hoved og hænder...6 Hjertet med...7 Form og fornyelse...8

Læs mere

Vibeke skriver. Vibeke Gaden

Vibeke skriver. Vibeke Gaden Vibeke skriver. Så er et nyt skoleår godt i gang på Kragelund Skole og med det ligeledes en masse nye og spændende ting. Skolen summer af liv og forventninger til ny viden, nye oplevelser og nye venner.

Læs mere

KANDIDATERNE BRORSONPOSTEN. Skolebestyrelsesvalg 2010. Præsentationen er lavet af den enkelte kandidat. Layout : Oluf Nissen.

KANDIDATERNE BRORSONPOSTEN. Skolebestyrelsesvalg 2010. Præsentationen er lavet af den enkelte kandidat. Layout : Oluf Nissen. BRORSONPOSTEN Valgekstra nr 2 april 2010 BRORSONSKOLEN, 6800 VARDE Skolebestyrelsesvalg 2010 KANDIDATERNE Afstemning til skolebestyrelsesvalget foregår i perioden 29.4 12.5 2010. Brug din stemme til at

Læs mere

1 Går du på 0 Intet svar 0 0,0% 1 Blå linie (Auto) 68 51,5% 2 Grøn linie 64 48,5% 2 Er du 0 Intet svar 0 0,0% 1 En pige 22 16,7% 2 En dreng 110 83,3%

1 Går du på 0 Intet svar 0 0,0% 1 Blå linie (Auto) 68 51,5% 2 Grøn linie 64 48,5% 2 Er du 0 Intet svar 0 0,0% 1 En pige 22 16,7% 2 En dreng 110 83,3% Spørgeskemaundersøgelse December 23. Elever 1 Går du på,% 1 Blå linie (Auto) 68 51,5% 2 Grøn linie 64 48,5% 2 Er du,% 1 En pige 22 16,7% 2 En dreng 11 83,3% 3 Er du,% 1 1. års elev 82 62,1% 2 2. års elev

Læs mere

NYT August 2015. Velkommen tilbage fra sommerferie.

NYT August 2015. Velkommen tilbage fra sommerferie. NYT August 2015 Velkommen tilbage fra sommerferie. Hækken er klippet, vinduerne pudset og solen skinner. Det er dejligt at komme tilbage fra ferien og se så mange glade, friske og veloplagte elever. Flere

Læs mere

SPØRGESKEMA TIL FORÆLDRE TIL ELEVER I SKOLER (INKL. SPECIALKLASSER)

SPØRGESKEMA TIL FORÆLDRE TIL ELEVER I SKOLER (INKL. SPECIALKLASSER) Undersøgelse af forældres brugerhed med skolerne i kommunen Januar 2015 SPØRGESKEMA TIL FORÆLDRE TIL ELEVER I SKOLER (INKL. SPECIALKLASSER) Det er valgfrit for kommunen, om de spørgsmål, der står med fed

Læs mere

Årsmøde 2013/14. Lynghøjskolen 10. juni 2014 i lokale 81/82

Årsmøde 2013/14. Lynghøjskolen 10. juni 2014 i lokale 81/82 Årsmøde 2013/14 Lynghøjskolen 10. juni 2014 i lokale 81/82 Dagsorden for årsmødet (18:00 20:30) Intro og velkomst (5 minutter) Årsberetning ved formand (10 minutter) Ny folkeskolereform hvordan bliver

Læs mere

Hvad er Forårs SFO? Det skal være medvirkende til at børnene får et godt afsæt for den første tid i skolen.

Hvad er Forårs SFO? Det skal være medvirkende til at børnene får et godt afsæt for den første tid i skolen. Hvad er Forårs SFO? Forårs SFO er Odense Kommunes tilbud for kommende skolebørn mellem 1. marts og 31. juli. Formålet er at skabe en glidende overgang fra dagtilbud til skole og dermed støtte en sammenhængende

Læs mere

Læring i universer. Folkeskolereformen i Haderslev Kommune

Læring i universer. Folkeskolereformen i Haderslev Kommune Læring i universer Folkeskolereformen i Haderslev Kommune Kære forælder Velkommen til folkeskolen i Haderslev Kommune! Den 1. august 2014 træder folkeskolereformen i kraft. Dit barns skoledag vil på mange

Læs mere

Virupskolen søger 2 pædagogiske ledere

Virupskolen søger 2 pædagogiske ledere Virupskolen søger 2 pædagogiske ledere På Virupskolen ændrer vi skolens ledelsesstruktur pr. 1. august 2015. Vi søger derfor 2 pædagogiske ledere til at indgå i vores ledelsesteam. Vi søger en pædagogisk

Læs mere

Evaluering af ungdomsskolens heltidsundervisning. Ved Kristine Zacho Pedersen og Vicki Facius Danmarks Evalueringsinstitut, Odense 31.

Evaluering af ungdomsskolens heltidsundervisning. Ved Kristine Zacho Pedersen og Vicki Facius Danmarks Evalueringsinstitut, Odense 31. Evaluering af ungdomsskolens heltidsundervisning Ved Kristine Zacho Pedersen og Vicki Facius Danmarks Evalueringsinstitut, Odense 31. maj Jeg er selv meget stresset lige nu... Mine forældre er ret gamle,

Læs mere

Skolereform i forældreperspektiv

Skolereform i forældreperspektiv Skolereform i forældreperspektiv Informationsaften om folkeskolereform og skolebestyrelsesvalg Hvide Sande skole www.skole-foraeldre.dk 33 26 17 21 Præsentation Lars Bøttern Bor i Vestjylland, Tarm Uddannelse:

Læs mere

Mål og indholdsbeskrivelse. Grejsdal skoles SFO. SFO en er en integreret del af skolen

Mål og indholdsbeskrivelse. Grejsdal skoles SFO. SFO en er en integreret del af skolen Mål og indholdsbeskrivelse Grejsdal skoles SFO SFO en er en integreret del af skolen 1. SFO, Grejsdal Skoles pædagogiske grundlag en vedvarende proces! Som grundlag for dette arbejde har vi formuleret

Læs mere