Kandidater til skolebestyrelsen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kandidater til skolebestyrelsen"

Transkript

1 Kandidater til skolebestyrelsen Adil Erdem Emil Erdem, elev i 7D Jeg er ikke i tvivl om at både lærerne og ledelsen gør deres bedste. Men hermed er det ikke sagt, at der ikke kan tænkes og udvikles videre på det, der allerede fungerer. For eksempel i forhold til vikardækning / Forældre-hjemsamarbejdet mm. Hvad er forældrenes rolle i den moderne folkeskole? Det er nogle af de temaer, der interesserer mig. Allan Schäfer Sara 5.E Mit motiv for at genopstille til skolebestyrelen er født af flere forhold: 1. Dårligt forældresamarbejde fra både ledelse og lærers side. Det er ingen hemmelighed at Herstedøster Skole i en rapport fra dette forår, som konsulenter fra Kommunernes Landsforening har forfattet, er blevet kritiseret alvorligt for sit manglende forældresamarbejde. Det skal der laves om på. 2. Den såkaldte Nye Udskoling. En tanke om at gentænke den eksisterende udskoling er endt i et meningsløst arrangement, hvor der bruges ganske mange ressourcer på at fordele de unge i nye klasser. Det kan gøres bedre og mere virkningsfuldt. Nu da den treårige forsøgsordning løber mod sin ende, skal der skabes en langt mere meningsfuld ordning. 3. Inklusion. Inklusionstankegangen er mere end 20 år gammel. På Herstedøster skole er den endog meget langt fra at være realiseret. AKT-funktionen har sammenlignet med andre skoler på Vestegnen været utilstrækkelig. Lærere og skoleledelse er ikke ordentlig klædt på til inklusion. Som forældre er det vores opgave at medvirke til at etablere nogle ordentlige rammer. 4. Den eksisterende skole er opdelt i tre trin: indskoling, mellemtrin og udskoling. Flere forældre har stillet sig kritisk til om det er den rette måde at opdele et skoleforløb. Skal den fortsat være det? 5. Sidst men ikke mindst er der skolereformen. Med de ovenstående problemstillinger er skolereformen med dens mange ubekendte en endog meget kompleks affære på Herstedøster Skole. For at undgå det ender med at blive et spørgsmål om lærernes fagpolitiske forbehold er det vigtig at have et kritisk øje på skolens måde at realisere projektet. Med de blandede erfaringer, jeg har fået gennem de sidste fire års bestyrelsesarbejde heraf de senest to som næstformand, er jeg et stærkt kort for den kommende bestyrelse. Jeg har på den hårde måde lært, hvad vi ikke skal stå model til, og hvornår vi skal gå med.

2 Charlotte Madsen Anton Q Madsen 2.G Med tre års forældreskab i bagagen på Herstedøster Skole, har jeg lyst til at bidrage med andet og mere end at huske at læse Intra, smøre madpakke, pakke gymnastiktøj, og jeg skal komme efter dig..;-) Jeg er særligt optaget af folkeskolereformens mulighed for flere og mere varierede undervisningsformer. Ingen børn lærer på samme måde, og det er afgørende, at der er ressourcer til alle børns kompetencer. Reformens succes på Herstedøster Skole afhænger i høj grad af samspillet mellem forældre og de ansatte på skolen. Her tænker jeg, det er afgørende, at alle oplever sig velinformede og inddraget. Og ikke kun via intra Mit fokus i en evt. kommende skolebestyrelse vil derfor være at arbejde for nærvær, kvalitet og sammenhæng i dagligdagen for dit barn. Helle Harup En elev i 0. F og En elev i kommende 0.F Jeg vil være med til at præge skolereformen lokalt på skolen. Jeg ønsker, udover en stor faglighed hos lærerne, en meget stor inddragelse af pædagogisk personale, som kan skabe trivsel, plads til alle, en god tone og et godt socialt miljø hos hver enkelt elev og i hver enkelt klasse. Jeg ønsker at være en del af en gensidig sparring hos skolens ledelse og personale. Jeg har erfaring i bestyrelsesarbejdet både som forælder i daginstitutioner og gennem mit arbejde som medarbejderrepræsentant.

3 Jesper Maschvitsz Jonathan i 3. G Jeg er uddannet socialrådgiver og arbejder som arbejdsmarkedsrådgiver i et jobcenter. Jeg har tidligere siddet i skolebestyrelsen på den nu lukkede Teglmoseskole, hvor jeg havde 2 børn igennem - så jeg kan tilbyde en del erfaring og fornyet energi efter en pause fra skolebestyrelsen. På det nære plan vil jeg gerne følge med i mit barns hverdag på skolen, og være med til at gøre skolen endnu bedre. Jeg syntes, at det er vigtigt at være bredt repræsenteret i skolebestyrelsen, og min søn skal op på mellemtrinet efter sommerferien. Ligeledes synes jeg, at det er vigtigt, når man tænker inklusion at rammerne også skal være i orden for at kunne få det til at virke til alles tilfredshed. Omkring lektiehjælp vil jeg være med til at gøre en indsats for at der kommer en løsning, som er fleksibel og som tilgodeser alle børn, og ikke kun nogle få grupper. Når vi skal have vores børn ud i uddannelsessystemet efter folkeskolen, er det vigtigt at de er parate til at være selvstændige børn, som kan klare sig videre i livet, både i forhold til uddannelses systemet, men også at de bliver nogle helstøbte mennesker, der formår at bruge de kompetencer de har, hvilket kun kan blive i et samarbejde mellem os forældre og skolen. Idræt som er tænkt ind i den nye skolereform er også vigtig, at få landet på en god måde, da det efter min mening er vigtigt, at vores børn får motion hver eneste dag og at skolen også er opmærksom på at der er forskel på piger og drenges behov, som også skal tilgodeses. Jeg syntes også at skolebestyrelsen skal arbejde for at få indflydelse på hvordan den nye reform skal udmønte sig i forhold til hvordan merantallet af timer skal bruges. Desuden vil jeg være opmærksom på, at der er en dialog mellem forældre og skolebestyrelse, så vi måske kan være med til at formidle eller løse nogle konflikter i klasseregì. Lisbeth Johanning Noah i 4.e Noah er mit tredje barn i folkeskolen. Erfaringerne fra de tre skoleforløb har givet mig et godt billede af, hvilke områder skolebestyrelsen især bør tage sig af. Herudover har jeg som sundhedsplejerske i Albertslund Kommune viden om og en klar holdning til kommunens værdier. Jeg vil især arbejde for: At skolebestyrelsens arbejde gennem bedre kommunikation kommer tættere på forældrekredsen. At forældrene får større indflydelse på skolens hverdag. At inklusionen forbedres, så der kommer flere ressourcer og mere handling bag mottoet om plads til alle. At alle elever har mulighed for at blive så dygtige som muligt; også dem der i forvejen er ressourcestærke. At den sundhedsfaglige vinkel styrkes gennem bevægelse og andre aktiviteter. Netop det sidste to punkter er fremtrædende i skolereformen, hvis gennemførelse jeg synes det kunne være spændende at arbejde med.

4 Mikkel Nielsen Ida i 7.F Der er særligt tre ting der har fået mig til at stille op til skolebestyrelsen, og som jeg vil arbejde for: 1. For at vores børn trives på skolen er det vigtigt at vi som forældre er trygge ved skolen. Klasselæreren har været et vigtigt omdrejningspunkt for samarbejdet med skolen, men skolereformen ændrer ved dette. Det er derfor vigtigt, at der er tid til samarbejde mellem lærere og forældre / kontaktforældre, ikke alene inden for lærernes normale arbejdstid, men også når forældrene har tid. Skolebestyrelsen skal sikre at dette samarbejde prioriteres højt og understøttes aktivt af skolens ledelse. 2. I udskolingen har der de seneste år været et forsøg hvor klasserne er blevet brudt op. Efter min mening er dette ikke sket på en tilfredsstillende måde. Som forælder har jeg deltaget i følgegruppen, hvor forældre har haft mulighed for at give feed-back på forløbet. Jeg mener der er mange ting der kan gøres bedre. Især skal forældresamarbejdet for de sammenførte klasset styrkes væsentligt, hvis opsplitning af 7. klasser skal fortsætte. 3. Skolereformen stiller krav om at skolen skal samarbejde med lokale foreninger og erhvervsliv. Jeg mener derfor det er vigtigt at Herstedøster Skole fremstår som et lokalt fyrtårn, der er en offensiv og attraktiv samarbejdspart for alle. Bestyrelsen spiller en væsentlig rolle i at sikre skolens profil udadtil. Du kan se mere om mig og hvorfor jeg stiller op til skolebestyrelsen på Jeg kan også kontaktes på mikkel.hosko@outlook.dk Morten Kvist Refskov. Jeg er 30 år og bor i Præstehusene sammen med min kone, Jeanette, og vores tre børn. Jeg er uddannet lærer, valgt som fællestillidsrepræsentant for lærerne i Ballerup og arbejder således på fuld tid med alle forhold, som vedrører folkeskolen i Ballerup. : August, som går i nuværende 0.F. Herudover Asta på snart 5 år og Alfred på 3 år. Jeg hører til blandt de allerstørste tilhængere af folkeskolen, og derfor har jeg også valgt at bruge de fleste af mine vågne timer på at arbejde for en stadig bedre folkeskole. Som skolebestyrelsesmedlem vil jeg kunne bidrage med en betydelig viden om og erfaring med, hvad det er, der skaber god skole. Selvfølgelig er min indgang til skolebestyrelsen mine egne børn, men jeg er meget optaget af, at man som medlem af skolebestyrelsen har en nuanceret tilgang til arbejdet og forholder sig til det brede fællesskab. Folkeskolereformen indeholder mange spændende og nødvendige initiativer til at skabe en mere alsidig og sammenhængende skoledag for børnene. Det skal vi udnytte, og vi skal samtidig have modet til at prioritere vores fælles kræfter og acceptere, at vi ikke kan det hele lige godt fra dag ét.

5 Skoleledelsen, lærerne og pædagogerne skal udfordres, og det er en styrke for skolen, når vi som forældre er nysgerrige, ambitiøse og har høje forventninger til skole/hjem-samarbejdet og den daglige undervisning af vores børn. Udgangspunktet må altid være en grundlæggende tillid til, at de fagprofessionelle agerer dygtigt og ansvarligt. Vi har en god skole, som vi kan gøre endnu bedre. Inklusion er udtryk for et grundlæggende smukt menneskesyn; alle, uanset baggrund og forudsætninger, har ret til at være en del af et solidarisk og forpligtende fællesskab. Vi har dog endnu ikke knækket koden for den succesfulde inklusion, og foran os ligger fortsat en svær, men yderst væsentlig opgave. Tina Lindeloff Mathias i 6.D. Klara i 4.G Jonathan i kommende 0.E Jeg stiller op til skolebestyrelsen, fordi jeg mener, det er vigtigt med godt samarbejde mellem skole og hjem, og at vi som forældre kan bidrage med viden og fokus på børnene. Efter sommerferien har jeg børn i både indskoling, mellemtrin og udskoling, og jeg kan dermed bidrage til at varetage helheden og sammenhængen for vores børn gennem hele deres skoletid. Til daglig arbejder jeg som kvalitetschef i en privat virksomhed. Fra mit arbejde har jeg bl.a. erfaring med ledelse, forandringsprocesser, medarbejdertrivsel og organisationsudvikling, og jeg mener derfor at kunne bidrage positivt til drift og udvikling af skolen. Jeg er desuden vant til at tage beslutninger også når de er ubehagelige, og så tager jeg action, når der er behov for det. Forandringer og beslutninger bliver der nok af i den kommende periode, idet vi står overfor at indføre en skolereform. Som udgangspunkt ser jeg positivt på skolereformen og vil gerne bidrage til, at vores børn får det bedste ud af de nye rammer. Implementeringen vil give udfordringer men udfordringer kan i mange tilfælde forudses og dermed håndteres. En vigtig udfordring, der skal håndteres er kommunikation og information. Jeg mener, der her er muligheder for forbedringer både for skoleledelse og bestyrelse. Større synlighed og højere informationsniveau er efter min mening forudsætninger for et godt skole-hjem-samarbejde. Vigtig er også fokus på trivsel og indlæring for børnene. Dette specielt i en tid, hvor skolen skal kunne rumme og inkludere mange forskellige børn. Alle børn har forskellige behov, og de skal varetages på en god måde. Det at vores børn møder forskelligheder, er for mig en stor styrke ved folkeskolen, men inklusion må ikke ske på bekostning af flertallet i klassen. Herstedøster skole skal også være et attraktivt tilbud for helt almindelige børn. Alle børn skal have mulighed for at udnytte deres fulde potentiale også dem der kan bruge ekstra faglige udfordringer. Differentieret undervisning skal styrkes og også meget gerne via samarbejde på tværs af årgangene.

6 Pia Bronke En elev i 0. klasse En elev i 5. klasse samt en i 7. klasse på lilleskolen At jeg ønsker, at få mulighed for at få indflydelse på mine børns skolegang. Jeg vil gerne være med til at skabe nogle gode/trygge rammer for vores børn. Have mulighed for at være med til at sikre trivsel samt et godt læringsmiljø. Være med til at sikre at skolereformen bliver implementeret på en god måde, og sikre at Herstedøster skole er en attraktiv skole for vores børn, men også om 10 år. Søren Paulsen Lucas i 6. D Jeg er 43 år, og er født og opvokset i Albertslund. Jeg bor i Godthåbsparken med Lucas, min kone (Birgitte) og Lucas s lille bror (Elias) på 10 år, som går på Herstedvester Skole. Jeg arbejder til dagligt i en større it virksomhed med software test og har en ingeniør baggrund. I skal stemme på mig, fordi jeg vil arbejdet i skolebestyrelsen på Herstedøster Skole, og tror på, at jeg vil kunne gøre en forskel, i en periode hvor der er skolereform, organisatoriske ændringer og besparelser fra kommunal og national side. Jeg vil arbejde for, at de forandringer der kommer til at ske med skolen, vil blive så gnidningsfrie og ukompliceret set fra elevernes side. Jeg har tidligere været formand i den andelsforening vi boede i på Vesterbro, så jeg kender indgående til bestyrelses arbejde og hvad der kræves. Jeg sætter tryghed og fortrolighed meget højt i alle livets forhold, så alle vil kunne komme til mig med stort som småt, uden det bliver kompromitteret. Alle menneskers, unge som gamle, elever som forældre, lærer som lederes input er vigtigt. Husk og stem :)

7 Ulla Pawrup Mor til en elev i 0. klasse Bonus mor til en elev i 7. klasse Den ny skolereform hvordan skaber vi optimale rammer for indlæring. Fra kaos til langsigtet og meningsfyldte mål. Jeg vil arbejde for en bedre dialog og samarbejde mellem skole og forældre. Ved fælles hjælp kan vi skabe en rigtig god skole for vores børn. Det er ikke kun skolen, men også os som forældre der har et ansvar for hvordan skoledagen er for vores børn. Vi kan udfordre, inspirere og motivere skolens ledelse og lærere, til at tænke og gøre tingene på en ny og anderledelse måde. Jeg er hverken lærer, pædagog eller på anden måde tilknyttet den danske folkeskole via mit arbejde, og er derfor ikke begrænset af gamle vaner, mønstre og erfaringer, når jeg tænker på løsninger og måder at gøre tingen på. Vi skal skabe en skoledag med social ansvarlighed og motiverende læring. Vicky Have Pedersen Laura i 0.G At jeg, sammen med alle jer andre forældre, har et ansvar og mange bud på hvordan vi ønsker vores børns skole skal se ud. Skolereformen byder på mange muligheder mere bevægelse, øget inklusion, mulighed for samarbejde med erhvervslivet, idrætsforeninger mfl. Vi skal være med til at sikre og byde ind med hvordan denne opgave løses i fællesskab. Dette skal ske i tæt dialog med lærere, pædagoger, forældre og alle de andre folk, der bliver inviteret ind på skolen for at løse denne opgave. Jeg har i de sidste 12 år arbejdet med inklusion i praksis, i specialklasserne på Herstedvester Skole. Jeg ved rigtig meget om hvad der lykkedes i praksis, når vi arbejder med at skulle inkludere. Jeg har stor praktisk erfaring i samarbejdet mellem lærere og pædagoger. En viden jeg vil bidrage med. En af mine kæpheste er at handlinger skaber forvandlinger Vi skal som Skolebestyrelse være lydhøre, overfor både medarbejdere og forældre, og turde være medspillere på at lave konkrete handlemuligheder og forslag, sådan at de mennesker, der arbejder med vores børn hver dag, får de bedst mulige betingelser for at udføre deres arbejde, både i undervisningen og på SFO. Dette skal kunne mærkes hos alle børn, forældre og ansatte på skolen, hvad enten man er en elev i udskolingen, der står og skal vælge ungdomsuddannelse, er lille ny, der om lidt skal væk fra den trygge børnehave, eleven med særlige forudsætninger, der skal udfordres fagligt eller den elev, der har brug for et mere roligt miljø for at kunne indlære. HØ skal være et rart sted at være et rart sted at komme et rart sted at undervise og et sted, hvor vi sammen sikrer den gode trivsel, der skaber grobund for både et godt fagligt og socialt miljø.

8 Tina Abel En elev i kommende 0. klasse en elev, der er gået ud af 9.A Jeg har siddet som tilhører i skolebestyrelsen og repræsentant for forældrene i ABklasserne de sidste to år. Jeg ønsker nu at blive rigtigt medlem.

Skolereform din og min skole

Skolereform din og min skole Skolereform din og min skole Information til forældre April 2014 Natur og Udvikling Folkeskolereform i trygge rammer Når elever landet over i august 2014 tager hul på et nyt skoleår, siger de goddag til

Læs mere

Velkommen til Stavnsholtskolen

Velkommen til Stavnsholtskolen Velkommen til Stavnsholtskolen 1 Velkommen til Stavnsholtskolen Jeg vil sammen med skolens personale byde velkommen til en folkeskole i rivende udvikling. Stavnsholtskolen er en visionær skole, hvor alle

Læs mere

Valgavis Skolebestyrelsesvalg 2014

Valgavis Skolebestyrelsesvalg 2014 Valgavis Skolebestyrelsesvalg 2014 Dit Barn Din skole Dit valg Søren Oldenburg Jeg er far til to børn på Kulsbjerg skole: Andrea, der efter sommerferien starter i 4. klasse i Nyråd, og Villads, der skal

Læs mere

NOTAT. Folkeskolereformen i Køge Kommune - vi gør en god skole bedre. Kommunikation. Rammefortælling:

NOTAT. Folkeskolereformen i Køge Kommune - vi gør en god skole bedre. Kommunikation. Rammefortælling: NOTAT Fælles- og Kulturforvaltningen Dato Sagsnummer Dokumentnummer Rammefortælling: Folkeskolereformen i Køge Kommune - vi gør en god skole bedre Skolerne i Køge Kommune vil se anderledes ud fra 1. august

Læs mere

Anders Matzen. Barn i 2.b og 0. klasse. Jeg ønsker at stille op til skolebestyrelsen, fordi:

Anders Matzen. Barn i 2.b og 0. klasse. Jeg ønsker at stille op til skolebestyrelsen, fordi: Anders Matzen Barn i 2.b og 0. klasse Jeg er super optaget af, at Hareskov Skole fastholder og udvikler sit fokus på et stærkt fagligt miljø. Det er afgørende for at skolen kan forsætte med at være byens

Læs mere

Kort præsentation af kandidater. Skolebestyrelsesvalg 2014 Tingstrup Skole

Kort præsentation af kandidater. Skolebestyrelsesvalg 2014 Tingstrup Skole Kort præsentation af kandidater Skolebestyrelsesvalg 2014 Tingstrup Skole Skolebestyrelsesvalg 2014 På valgmødet i april var der 9 forældre, der meldte sig som kandidater til skolebestyrelsesvalget. En

Læs mere

Skolebestyrelsen. Skolebestyrelsens årsberetning 2014. Hvem er vi? Hvad skal vi? Hvad har vi foretaget os? Hvad sigter vi efter?

Skolebestyrelsen. Skolebestyrelsens årsberetning 2014. Hvem er vi? Hvad skal vi? Hvad har vi foretaget os? Hvad sigter vi efter? Skolebestyrelsen Hvem er vi? Hvad skal vi? Hvad har vi foretaget os? Hvad sigter vi efter? Nu og fremad Hvem har vi været? Bestyrelsens sammensætning 7 forældrevalgte repræsentanter: Charlotte Koch Hess,

Læs mere

Folkeskolens Fornyelse i Frederikssund. Information til forældre om folkeskolereformen

Folkeskolens Fornyelse i Frederikssund. Information til forældre om folkeskolereformen Folkeskolens Fornyelse i Frederikssund Information til forældre om folkeskolereformen En ny skole fra august 2014 Når elever landet over i august 2014 tager hul på et nyt skoleår, siger de goddag til en

Læs mere

Velkommen til et nyt og spændende skoleår. Det er året for 200 års folkeskole jubilæum og en ny folkeskolereform.

Velkommen til et nyt og spændende skoleår. Det er året for 200 års folkeskole jubilæum og en ny folkeskolereform. Velkommen til et nyt og spændende skoleår. Det er året for 200 års folkeskole jubilæum og en ny folkeskolereform. Vi har sunget skoleåret ind med Der er et yndigt land, Det var så ferien, så nu er det

Læs mere

De opstillede kandidater har aftalt fredsvalg, hvilket betyder, at der ikke skal være afstemning, men at de 7 øverste på listen er valgt til

De opstillede kandidater har aftalt fredsvalg, hvilket betyder, at der ikke skal være afstemning, men at de 7 øverste på listen er valgt til Skolebestyrelsesvalg RESULTATET af Skolebestyrelsesvalg 2014 De opstillede kandidater har aftalt fredsvalg, hvilket betyder, at der ikke skal være afstemning, men at de 7 øverste på listen er valgt til

Læs mere

Dialogmøde mellem Udvalget for Familie og Børn, skolebestyrelserne og fagligt dialogforum Tema: Folkeskolereform Inviterede: Skolereformudvalget

Dialogmøde mellem Udvalget for Familie og Børn, skolebestyrelserne og fagligt dialogforum Tema: Folkeskolereform Inviterede: Skolereformudvalget Dialogmøde mellem Udvalget for Familie og Børn, skolebestyrelserne og fagligt dialogforum Tema: Folkeskolereform Inviterede: Skolereformudvalget Program 18.00 Indledning ved Trine Torp 18.10 Folkeskolereform

Læs mere

Din og min nye skole

Din og min nye skole Din og min nye skole Folkeskolereformen i Mariagerfjord Kommune Læring i centrum Når klokken ringer ind til en ny skoledag den 11. august 2014, så bliver det til en ny, mere spændende og alsidig skoledag.

Læs mere

Vil du være med til at styre den retning, som Tarm Skole skal bevæge sig i, så deltag i valgmødet torsdag den 25. marts kl. 18.30-21.

Vil du være med til at styre den retning, som Tarm Skole skal bevæge sig i, så deltag i valgmødet torsdag den 25. marts kl. 18.30-21. Vil du være med til at styre den retning, som Tarm Skole skal bevæge sig i, så deltag i valgmødet torsdag den 25. marts kl. 18.30-21.30 i Samlingssalen på Lønborgvej 53, Tarm Nu skal der vælges ny skolebestyrelse

Læs mere

Bavnehøj Skoles profil

Bavnehøj Skoles profil Bavnehøj Skoles profil Fra 2012 er Bavnehøj Skole profilskole. Vi har fokus på at sammenkoble faglig læring med fysisk aktivitet og en kreativ tilgang. Vores profil Læring i bevægelse kundskaber, krop

Læs mere

Vi vil være bedre Skolepolitik 2014-2017

Vi vil være bedre Skolepolitik 2014-2017 Vi vil være bedre Skolepolitik 2014-2017 Indhold Vi vil være bedre Læring i fokus Læring, motivation og trivsel Hoved og hænder Hjertet med Form og fornyelse Viden og samarbejde Fordi verden venter 3 6

Læs mere

En skole med indsigt

En skole med indsigt En skole med indsigt At vælge skole for sit barn er et vigtigt skridt. Sølystskolen er en inkluderende skole, hvor vi er vant til at se på hvilke behov, den enkelte elev har. Vi vil gerne have forældre,

Læs mere

Gør en god skole bedre. - Et fagligt løft af folkeskolen

Gør en god skole bedre. - Et fagligt løft af folkeskolen Gør en god skole bedre - Et fagligt løft af folkeskolen Hvorfor et fagligt løft af folkeskolen Alle børn skal blive dygtigere Dagens folkeskole skal gøre vores børn og unge parate til morgendagens samfund

Læs mere

Præsentation af skolebestyrelsen pr. 1. august 2014

Præsentation af skolebestyrelsen pr. 1. august 2014 Præsentation af skolebestyrelsen pr. 1. august 2014 Lise Ribergaard Jeg hedder Lise Ribergaard, er 47 år og mor til Rebecca i 6. klasse, Kristina i 3. klasse begge på Fællesskolens Favrdal matrikel - samt

Læs mere

FOLKESKOLEREFORMEN. Stensagerskolen

FOLKESKOLEREFORMEN. Stensagerskolen FOLKESKOLEREFORMEN Stensagerskolen Tre overordnede mål for folkeskolen 1. Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan 2. Folkeskolen skal mindske betydningen af social baggrund

Læs mere

Kandidat til skolebestyrelsesvalget ved Sjørring Skole 2010

Kandidat til skolebestyrelsesvalget ved Sjørring Skole 2010 Anni Lukassen Mellemvej 6, 7700 Thisted Magnus 2. klasse, Johanne 4. klasse og Lasse 6. klasse. Forældreråd i 4. og i 6. klasse. Tidligere været i forældrebestyrelsen. Skolen er børnenes arbejdsplads,

Læs mere

FOLKESKOLEREFORMEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONAFTEN TIRSDAG DEN 3. JUNI 2014.

FOLKESKOLEREFORMEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONAFTEN TIRSDAG DEN 3. JUNI 2014. FOLKESKOLEREFORMEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONAFTEN TIRSDAG DEN 3. JUNI 2014. 1 Disse slides blev brugt til orienteringsmødet om skolereformen på Løsning skole den 3.6.2014. Disse slides kan nok ikke stå

Læs mere

Holsted Skole. Kandidatpræsentation

Holsted Skole. Kandidatpræsentation Holsted Skole Kandidatpræsentation Jeg hedder Lone Dyring og jeg stiller op til skolebestyrelsesvalget på Holsted Skole. Jeg har to børn på skolen. En i 1. årgang og en i 4. årgang. Jeg arbejder som Laboratorieleder

Læs mere

Vi vil være bedre. FORSLAG til Frederikshavn Kommunes skolepolitik, #

Vi vil være bedre. FORSLAG til Frederikshavn Kommunes skolepolitik, # Vi vil være bedre FORSLAG til Frederikshavn Kommunes skolepolitik, 2014-2017 #31574-14 Indhold Vi vil være bedre...3 Læring, motivation og trivsel...5 Hoved og hænder...6 Hjertet med...7 Form og fornyelse...8

Læs mere

Erik Krogh Pedersen Lilli Hornum Inge Trinkjær

Erik Krogh Pedersen Lilli Hornum Inge Trinkjær I juni 2013 indgik regeringen aftale med Venstre, Dansk Folkeparti og Konservative om et fagligt løft af folkeskolen. Den nye folkeskole slår dørene op fra skolestart 2014. Intentionen med reformen af

Læs mere

Pædagogisk afdelingsleder distrikt Bogense

Pædagogisk afdelingsleder distrikt Bogense Pædagogisk afdelingsleder distrikt Bogense Job- og Kravprofil Pædagogisk afdelingsleder distrikt Bogense side 1 af 9 Indhold Indledning...2 Ansættelsesudvalg...2 Tidsplan...2 Nordfyns Kommune...3 Ledelsesstruktur...5

Læs mere

FOLKESKOLEREFORMEN. Risskov Skole

FOLKESKOLEREFORMEN. Risskov Skole FOLKESKOLEREFORMEN Risskov Skole Tre overordnede mål for folkeskolen 1. Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan 2. Folkeskolen skal mindske betydningen af social baggrund

Læs mere

Læring i universer. Folkeskolereformen i Haderslev Kommune

Læring i universer. Folkeskolereformen i Haderslev Kommune Læring i universer Folkeskolereformen i Haderslev Kommune Kære forælder Velkommen til folkeskolen i Haderslev Kommune! Den 1. august 2014 træder folkeskolereformen i kraft. Dit barns skoledag vil på mange

Læs mere

Skolebladet. Skolestart

Skolebladet. Skolestart Skolebladet Skolestart Velkommen til et nyt og spændende skoleår! Efter en lang, varm og solrig sommerferie skal vi alle være med til at skrive danmarkshistorie. Folkeskolereformen er nu sat i gang, og

Læs mere

Kandidater til skolebestyrelsesvalget v/fællesskolen Hertug Hans-Hjortebro 2012

Kandidater til skolebestyrelsesvalget v/fællesskolen Hertug Hans-Hjortebro 2012 Kandidater til skolebestyrelsesvalget 2012 Navn: Betina Lau Nr.: 1 Jonathan i nuværende.c Sofie i nuværende 3.A Jeg er 38 år, uddannet jurist med speciale i familieret. Jeg er gift og har 4 børn i alderen

Læs mere

Skolerne i Ishøj Kommune Vores skoler vores mål

Skolerne i Ishøj Kommune Vores skoler vores mål Foto: Thomas Mikkel Jensen Skolerne i Ishøj Kommune Vores skoler vores mål Information om målene for folkeskolerne i Ishøj Kommune Ishøj Kommune Folkeskolereformen betyder, at dit barns skoledag vil blive

Læs mere

Kandidat til skolebestyrelsesvalget ved Sjørring Skole 2010

Kandidat til skolebestyrelsesvalget ved Sjørring Skole 2010 Charlotte K. Justesen, Fiskervej 26, Nr. Vorupør. Sara i Indskolingen - 2. kl. Sabrina i Mellemtrinet - 4. kl. Medlem af skolebestyrelsen ved Vorupør Skole fra 1. april 2006. Medlem af skolebestyrelsen

Læs mere

Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN

Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN Kære elever og forældre I denne folder kan I læse om, hvordan vi organiserer og vægter undervisningen i indskolingen på Haldum-Hinnerup Skolen. Vi

Læs mere

Folkeskolereformen på Engbjergskolen. Tirsdag den 8. april 2014

Folkeskolereformen på Engbjergskolen. Tirsdag den 8. april 2014 Folkeskolereformen på Engbjergskolen Tirsdag den 8. april 2014 Første spadestik Engbjergskolen -Version 2014 Intentionen med folkeskolereformen Intentionen er, at det faglige niveau i folkeskolen skal

Læs mere

Folkeskolereformen. Informationsmøde Torsdag den 19. juni 2014 kl. 19 20.30

Folkeskolereformen. Informationsmøde Torsdag den 19. juni 2014 kl. 19 20.30 Folkeskolereformen Informationsmøde Torsdag den 19. juni 2014 kl. 19 20.30 1 Program for aftenen Velkomst og program Folkeskolereformen overordnet set Folkeskolereformen på BRS Arbejdsprocessen med folkeskolereformen

Læs mere

I teksten herunder gives der høringssvar til beslutningsoplægget " Fremtidens fælles folkeskole i Halsnæs og implementeringen af skolereformen 2014.

I teksten herunder gives der høringssvar til beslutningsoplægget  Fremtidens fælles folkeskole i Halsnæs og implementeringen af skolereformen 2014. Halsnæs Kommune Rådhuset Udvalget for Skole, Familie og Børn 30. januar 2014 Høringssvar I teksten herunder gives der høringssvar til beslutningsoplægget " Fremtidens fælles folkeskole i Halsnæs og implementeringen

Læs mere

SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN

SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN HØJ FAGLIGHED GOD TRIVSEL FÆLLESSKAB Skolestart er en milepæl i alle børns liv og meget betydningsfuld såvel i en faglig som en social

Læs mere

Skole. Politik for Herning Kommune

Skole. Politik for Herning Kommune Skole Politik for Herning Kommune Indhold Forord af Lars Krarup, Borgmester 5 Politik for Folkeskolen - Indledning - Vision 7 1 - Politiske målsætninger 9 2 - Byrådets Børne- og Familiesyn 11 3 - Politik

Læs mere

Skolereform i forældreperspektiv

Skolereform i forældreperspektiv Skolereform i forældreperspektiv Informationsaften om folkeskolereform og skolebestyrelsesvalg Hvide Sande skole www.skole-foraeldre.dk 33 26 17 21 Præsentation Lars Bøttern Bor i Vestjylland, Tarm Uddannelse:

Læs mere

HØJVANGSKOLEN !!!!!!!!!! Skolereform 2014. Højvangskolen 2014 Forældreudgave !!!

HØJVANGSKOLEN !!!!!!!!!! Skolereform 2014. Højvangskolen 2014 Forældreudgave !!! HØJVANGSKOLEN Skolereform 2014 Højvangskolen 2014 Forældreudgave 1 HØJVANGSKOLEN Højvangskolen 2014 3 Folkeskolens formål & Højvangskolens vision 4 Nye begreber i reformen 6 Motion og bevægelse 9 Fra børnehave

Læs mere

Kære forældre og elever Jeg vil gerne på skolens vegne takke alle for et godt samarbejde i skoleåret 2013-2014.

Kære forældre og elever Jeg vil gerne på skolens vegne takke alle for et godt samarbejde i skoleåret 2013-2014. Sommerhilsen 2014 Kære forældre og elever Jeg vil gerne på skolens vegne takke alle for et godt samarbejde i skoleåret 2013-2014. Alle skoleår har deres særpræg, sådan var det også i år: Skolen tog lidt

Læs mere

SFO & Klub. Mål og indholdsbeskrivelse

SFO & Klub. Mål og indholdsbeskrivelse SFO & Klub Mål og indholdsbeskrivelse Revideret februar 2016 1 Indledning I 2009 blev lov om udarbejdelse af mål og indholdsbeskrivelser for SFO er en realitet, hvor formålet er at gøre det pædagogiske

Læs mere

Pædagogisk afdelingsleder distrikt Bogense

Pædagogisk afdelingsleder distrikt Bogense Pædagogisk afdelingsleder distrikt Bogense Job- og Kravprofil Pædagogisk afdelingsleder distrikt Bogense side 1 af 9 Indhold Indledning...2 Ansættelsesudvalg...2 Tidsplan...2 Nordfyns Kommune...3 Ledelsesstruktur...5

Læs mere

Spørgsmål og svar om den nye skole

Spørgsmål og svar om den nye skole Spørgsmål og svar om den nye skole Hvornår træder reformen og den nye skole i kraft? Reformen træder i kraft 1. august 2014. Hvor mange timer skal mit barn gå i skole? Alle elever får en mere varieret

Læs mere

Folkeskolereformen. for kommunens kommende folkeskolehverdag.

Folkeskolereformen. for kommunens kommende folkeskolehverdag. Folkeskolereformen Folkeskolereformen Når det nye skoleår begynder efter sommerferien, vil det være med en ny ramme for hverdagen på alle landets folkeskoler. Regeringen har vedtaget en folkeskolereform,

Læs mere

For at stemmen er gyldig er det vigtigt at der kun afgives et kryds.

For at stemmen er gyldig er det vigtigt at der kun afgives et kryds. Kandidater til Skolebestyrelsen 2014-2018 Kære forældre Der er kampvalg til skolebestyrelsen på Vaarst- Fjellerad Skole. Kandidaterne til det forskudte valg er listet i alfabetisk rækkefølge her: Kandidat

Læs mere

FOLKESKOLEN I FREDERIKSBERG KOMMUNE - ET SAMARBEJDE FOR BØRNENES SKYLD

FOLKESKOLEN I FREDERIKSBERG KOMMUNE - ET SAMARBEJDE FOR BØRNENES SKYLD FOLKESKOLEN I FREDERIKSBERG KOMMUNE - ET SAMARBEJDE FOR BØRNENES SKYLD Kære forældre I modtager denne folder, fordi I har et eller flere børn i folkeskolen i Frederiksberg Kommune En folkeskole, som vi

Læs mere

Skolebestyrelsesvalg

Skolebestyrelsesvalg Skolebestyrelsesvalg for den nye Brovst Skole April 2011 Skolebestyrelsesvalg Vi er i den heldige situation, at der har meldt sig 12 kandidater til skolebestyrelsen for den nye Brovst Skole. Den endelige

Læs mere

Informationsaften om folkeskolereform og bestyrelsesvalg

Informationsaften om folkeskolereform og bestyrelsesvalg Informationsaften om folkeskolereform og bestyrelsesvalg www.skole-foraeldre.dk ( 33 26 17 21 Programpunkter! Folkeskolereformens mål og betydning for dit barns undervisning! Spørgsmål og dialog! Fælles

Læs mere

Behandling af principper for en ny skoledag i Fredensborg Kommune

Behandling af principper for en ny skoledag i Fredensborg Kommune Behandling af principper for en ny skoledag i Fredensborg Kommune Sagsnummer: 13/29782 Sagsansvarlig: MITA Beslutningstema: Byrådet skal præsenteres for de indholdsmæssige rammer for en sammenhængende

Læs mere

Skolens årsplan for trivsel, sundhed og kriminalitetsforebyggelse

Skolens årsplan for trivsel, sundhed og kriminalitetsforebyggelse Skolens årsplan for trivsel, sundhed og kriminalitetsforebyggelse Ramme for skolernes arbejde med trivselsfremmende læringsprocesser Børn og Unge 2015 Fredericia Kommune Forord Kære ledere og pædagogisk

Læs mere

Folkeskolereformen i Gentofte Kommune

Folkeskolereformen i Gentofte Kommune GENTOFTE KOMMUNE BØRN, UNGE OG FRITID Folkeskolereformen i Gentofte Kommune - til dig, der har barn eller ung i vores folkeskoler FOLKESKOLEREFORMEN I GENTOFTE Når børn og unge til august begynder på et

Læs mere

Information til forældre på Englystskolen om reformens indhold og konsekvenser Skole-/hjemsamarbejde i en fremtidig kontekst Information om

Information til forældre på Englystskolen om reformens indhold og konsekvenser Skole-/hjemsamarbejde i en fremtidig kontekst Information om Information til forældre på Englystskolen om reformens indhold og konsekvenser Skole-/hjemsamarbejde i en fremtidig kontekst Information om forestående skolebestyrelsesvalg Folkeskolereformen Mål og Indhold

Læs mere

1. Princip om skolen som et fælles projekt

1. Princip om skolen som et fælles projekt 1. Princip om skolen som et fælles projekt Alle elever, lærer og forældre deltager aktivt i at gøre skolen til et fælles projekt for at understøtte at alle elever trives og føler sig som en vigtig del

Læs mere

Hvidbog for Folkeskolereformen På baggrund af Kalundborg Mødet

Hvidbog for Folkeskolereformen På baggrund af Kalundborg Mødet Hvidbog for Folkeskolereformen På baggrund af Kalundborg Mødet Fra skoleåret 2014/15 træder den nye folkeskolereform i kraft. En reform, der lægger op til et ambitiøst løft af folkeskolen. Målet er at

Læs mere

Princip for forældres deltagelse og samarbejde omkring skolens liv og barnets skolegang

Princip for forældres deltagelse og samarbejde omkring skolens liv og barnets skolegang Princip for forældres deltagelse og samarbejde omkring skolens liv og barnets skolegang Formål: Forældrenes deltagelse i barnets skolegang skal sikre, at skolen og forældrene i samarbejde tager ansvar

Læs mere

FællesSkolen. Information til forældre og elever i Ikast-Brande kommune om skolereformen, der træder i kraft efter 1. august 2014

FællesSkolen. Information til forældre og elever i Ikast-Brande kommune om skolereformen, der træder i kraft efter 1. august 2014 FællesSkolen Information til forældre og elever i Ikast-Brande kommune om skolereformen, der træder i kraft efter 1. august 2014 Indhold En ny ramme for folkeskolen... 3 Folkeskolereformen generelt...

Læs mere

Oplæg om skolereformen på Karup Skole

Oplæg om skolereformen på Karup Skole Oplæg om skolereformen på Karup Skole Tirsdag d. 3. juni 2014 Skoleleder Thomas Born Smidt SFO-leder Susanne Ruskjær 1 Indhold og program. Lidt historik og hvad er hvad? Skolereformens indhold og begreber.

Læs mere

Vedtaget i skolebestyrelsen marts 2015

Vedtaget i skolebestyrelsen marts 2015 BORUP SKOLES VÆRDIGRUNDLAG OG VISION Vedtaget i skolebestyrelsen marts 2015 FÆLLESSKABET ER I CENTRUM PÅ BORUP SKOLE For det enkelte barn og den enkelte voksne tillægges det stor værdi, at indgå i forpligtende

Læs mere

Usserød Skoles værdiregelsæt

Usserød Skoles værdiregelsæt Usserød Skoles værdiregelsæt Skolens overordnede motto er Her har vi lyst til at lære og dette værdiregelsæt støtter op om dette ved at definere fem værdier samt uddybe hvad disse betyder i hverdagen.

Læs mere

Antimobbestrategi Gedved Skole

Antimobbestrategi Gedved Skole Antimobbestrategi Gedved Skole Hvad vil vi med vores antimobbestrategi? Vi ønsker at vedblive et miljø, hvor man kan udvikle sig, som er præget af tryghed, respekt, omsorg tolerance. Vores antimobbestrategi

Læs mere

Værdiregelsæt for Hærvejsskolen

Værdiregelsæt for Hærvejsskolen Værdiregelsæt for Hærvejsskolen Indhold 1. Hærvejsskolens værdier... 1 2. Værdierne i praksis... 2 3. Ordensregler... 4 4. Hvad gør vi for at leve op til vores værdier... 4 5. Hvad gør vi ved brud på det

Læs mere

Avedøre Skole. Skolebestyrelsesvalg. Præsentation af kandidater

Avedøre Skole. Skolebestyrelsesvalg. Præsentation af kandidater Avedøre Skole Skolebestyrelsesvalg Præsentation af kandidater 1 Skolebestyrelsesvalg I anledning af nedlæggelsen af Enghøjskolen afholdes der valg til skolebestyrelsen på Avedøre Skole. Der skal vælges

Læs mere

Holbæk Danner Skole er navnet på den fælles retning som kommunens folkeskoler bevæger sig i.

Holbæk Danner Skole er navnet på den fælles retning som kommunens folkeskoler bevæger sig i. Holbæk Danner Skole Holbæk Danner Skole er navnet på den fælles retning som kommunens folkeskoler bevæger sig i. Holbæk Danner Skole integrerer de politiske ambitioner som er udtrykt i Byrådets Børne og

Læs mere

Glamsbjergskolen sammen om at lære. Det betyder, at vi vil være:

Glamsbjergskolen sammen om at lære. Det betyder, at vi vil være: Glamsbjergskolen sammen om at lære Med udgangspunkt i folkeskoleloven og de overordnede visioner der gælder for Assens Kommune ønsker vi at give vores elever de bedst mulige forudsætninger for at klare

Læs mere

Velkommen på Hældagerskolen. Informationsfolder til nye forældre

Velkommen på Hældagerskolen. Informationsfolder til nye forældre Velkommen på Hældagerskolen Informationsfolder til nye forældre Kære forældre At starte i skole er et kæmpe skridt både for dit barn, men også for dig som forælder. Vi har derfor lavet denne folder, da

Læs mere

Forslag til ny skolestruktur Ballerup Kommune

Forslag til ny skolestruktur Ballerup Kommune Forslag til ny skolestruktur Ballerup Kommune 29. april 2014 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Baggrund... 3 Forslag: Fem distriktsskoler i Ballerup Kommune på ni matrikler... 5 Forslag til

Læs mere

POLITIK FOR SKOLE/HJEM-SAMARBEJDE

POLITIK FOR SKOLE/HJEM-SAMARBEJDE POLITIK FOR SKOLE/HJEM-SAMARBEJDE Med baggrund i FOLKESKOLELOVEN Folkeskolelovens kapitel 1 om folkeskolens formål. I 1: Folkeskolen skal i samarbejde med forældrene give eleverne kundskaber og færdigheder,

Læs mere

KÆRE KONTAKTFORÆLDRE. Allerførst tak fordi du har valgt at stille op.

KÆRE KONTAKTFORÆLDRE. Allerførst tak fordi du har valgt at stille op. KONTAKTFORÆLDRE KÆRE KONTAKTFORÆLDRE Allerførst tak fordi du har valgt at stille op. Et godt skolemiljø skabes gennem en god og åben dialog og et tæt samarbejde mellem skolens lærere, ledelse og forældre.

Læs mere

Kandidater til Skolebestyrelsen Marienhoffskolen 2014-2018

Kandidater til Skolebestyrelsen Marienhoffskolen 2014-2018 Kandidat nr. 1 Kandidat nr. 2 Kandidat nr. 3 ANJA ALLAN BENDT Kandidat nr. 4 BRIAN Kandidater til Skolebestyrelsen Marienhoffskolen 2014-2018 Kandidat nr. 5 CARSTEN Kandidat nr. 6 Kandidat nr. 7 Kandidat

Læs mere

Information og idebog til kontaktforældre

Information og idebog til kontaktforældre Information og idebog til kontaktforældre Dybkærskolen Arendalsvej 271 Silkeborg www.dybkaerskolen.dk www.dybkæerskolen.silkeborg.dk Kære kontaktforældre! Allerførst tak fordi I har sagt ja til at tage

Læs mere

Velkommen til Rundhøjskolen

Velkommen til Rundhøjskolen Velkommen til Rundhøjskolen Kære forældre Vi byder med denne folder velkommen til Rundhøjskolen, og vi ønsker hermed at tegne et billede af, hvad Rundhøjskolen er for en skole. Vi er den stærke lokale

Læs mere

Vision på Hummeltofteskolen Hvem er vi?

Vision på Hummeltofteskolen Hvem er vi? Vision på Hummeltofteskolen Hvem er vi? VSON: DYBDE, BEVÆGELSE & BREDDE Hummeltofteskolen er et aktivt fællesskab, hvor elever, lærere, pædagoger og forældre bringer viden, kompetencer og relationer i

Læs mere

Min drømmeskole. Fællesmøde, d. 10. juni 2015

Min drømmeskole. Fællesmøde, d. 10. juni 2015 Min drømmeskole Fællesmøde, d. 10. juni 2015 Af Jens Ole Sørensen, formand Finderuphøj Skole Holdningerne i dette dokument er mine personlige betragtnigner om min drømmeskole, og er ikke udtryk for en

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde D 26. maj 2015 kl Deltagere Tina Lindeloff X Lisbeth Johanning A Freja Krogsgaard

Skolebestyrelsesmøde D 26. maj 2015 kl Deltagere Tina Lindeloff X Lisbeth Johanning A Freja Krogsgaard side 1 af 5 Skolebestyrelsesmøde D 26. maj 2015 kl. 18.00-21.00 Deltagere Tina Lindeloff X Lisbeth Johanning A Freja Krogsgaard F Kotschwara Ulla Pawrup X Allan Schäfer F Christian Nikolajsen X Pia Bronke

Læs mere

Høringssvar vedr. afdækningskatalog for budget 2016

Høringssvar vedr. afdækningskatalog for budget 2016 Høringssvar vedr. afdækningskatalog for budget 2016 Skolebestyrelsen og MED-udvalget ved Hjallerup Skole Inden Skolebestyrelsen og MED-udvalget afgiver høringssvar til de enkelte forslag, vil vi gerne

Læs mere

SKOLEÅRET 2014-15. I forældre vil blive orienteret om det kommende skoleår og skoledag på følgende 3 niveauer:

SKOLEÅRET 2014-15. I forældre vil blive orienteret om det kommende skoleår og skoledag på følgende 3 niveauer: Kære forældre Tak for det gode skolehjemsamarbejde som vi har haft i skoleåret 2013-14. I forældre har været rigtig gode til at støtte op om alle skolens møder, arrangementer og aktiviteter. I har bidraget

Læs mere

Mellemtrinnet (4.-6. årg.) har fri kl. 14.30 fire dage om ugen og kl. 15 en dag om ugen. Dagen til kl. 15 kan ses på elevernes skema.

Mellemtrinnet (4.-6. årg.) har fri kl. 14.30 fire dage om ugen og kl. 15 en dag om ugen. Dagen til kl. 15 kan ses på elevernes skema. Nyhedsbrev juni 2014 Folkeskolereformen 7 Sct. Jørgens Skole Helligkorsvej 42A 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 44 00 E-mail: sctjorgensskole@roskilde.dk www.sctjorgensskole.roskilde.dk 27. juni 2014 Kære forældre

Læs mere

&Trivsel. Team- samarbejde. Kære forældre. NYHEDSBREV # 4 FRA BØRNE- OG KULTURFORVALTNINGEN, juni 2016

&Trivsel. Team- samarbejde. Kære forældre. NYHEDSBREV # 4 FRA BØRNE- OG KULTURFORVALTNINGEN, juni 2016 Team- samarbejde &Trivsel Kære forældre I Børne- og Kulturforvaltningen sætter vi i denne udgave af nyhedsbrevet fokus på teamsamarbejde blandt skolens pædagogiske personale og elevtrivsel og gør status

Læs mere

Forord. og fritidstilbud.

Forord. og fritidstilbud. 0-17 år Forord Roskilde Kommunes børn og unge skal udvikle sig til at blive demokratiske medborgere med et kritisk og nysgerrigt blik på verden. De skal udvikle deres kreativitet og talenter og blive så

Læs mere

VALLENSBÆK LÆRERKREDS

VALLENSBÆK LÆRERKREDS Blækklatten november 2015 VALLENSBÆK LÆRERKREDS Hovedstyrelsesvalget 2015 Hvert 4. år afholdes der valg til DLF s hovedstyrelse. Præsentation af kandidater: Præsentation af kandidaterne bliver bragt i

Læs mere

Alle børn skal lære mere

Alle børn skal lære mere Skolereformen Kontaktforældremøde 5. maj 2014 Alle børn skal lære mere Skolebestyrelsesformand Birgit Bach-Valeur Program 19.00 Velkomst v/ skolebestyrelsens formand Birgit Bach-Valeur 19.05 Valg til skolebestyrelsen

Læs mere

Folkeskolereformen på Højboskolen. Tirsdag den 6. maj 2014

Folkeskolereformen på Højboskolen. Tirsdag den 6. maj 2014 Folkeskolereformen på Højboskolen Tirsdag den 6. maj 2014 Første spadestik Højboskolen -version 2014 Intentionen med folkeskolereformen Intentionen er, at det faglige niveau i folkeskolen skal løftes med

Læs mere

Frederikssund Kommunes Børne- og Ungepolitik 2013-2017

Frederikssund Kommunes Børne- og Ungepolitik 2013-2017 Frederikssund Kommunes Børne- og Ungepolitik 2013-2017 Forord Med denne Børne- og Ungepolitik 2013-2017 ønsker vi at beskrive rammerne for det gode børne- og ungeliv i Frederikssund Kommune de kommende

Læs mere

Forord til Ullerup Bæk Skolens Vision & Værdigrundlag. Skolens Vision, Værdigrundlag & Målsætninger

Forord til Ullerup Bæk Skolens Vision & Værdigrundlag. Skolens Vision, Værdigrundlag & Målsætninger Forord til Ullerup Bæk Skolens Vision & Værdigrundlag Ullerup Bæk Skolen skal være en tryg og lærerig folkeskole, hvor børnenes selvværdsfølelse, fællesskab, selvstændighed, ansvarlighed, evne til at samarbejde

Læs mere

Orienteringsmøde om skolereformen

Orienteringsmøde om skolereformen Orienteringsmøde om skolereformen John Larsen Gift og 2 børn Lia Sandfeld Gift og 2 børn Lærer 1993 Viceskoleleder 1999 Skoleleder 2002 Lærer 2002 Pædagogisk afdelingsleder 2013 Program Kort præsentation

Læs mere

2018 UDDANNELSES POLITIK

2018 UDDANNELSES POLITIK 2018 UDDANNELSES POLITIK Vores børn, deres skolegang og fremtid ligger til enhver tid os alle på sinde. Det er af største betydning, at vi lykkes med at ruste vores børn til fremtiden og til at begå sig

Læs mere

Lær det er din fremtid

Lær det er din fremtid Skolepolitiske mål 2008 2011 Børn og Ungeforvaltningen den 2.1.2008 Lær det er din fremtid Forord Demokratisk proces Furesø Kommune udsender hermed skolepolitik for perioden 2008 2011 til alle forældre

Læs mere

FOLKESKOLEREFORMEN PÅ ELLEVANGSKOLEN

FOLKESKOLEREFORMEN PÅ ELLEVANGSKOLEN FOLKESKOLEREFORMEN PÅ ELLEVANGSKOLEN FOLKESKOLEREFORMEN - De indholdsmæssige dimensioner Tre overordnede mål for folkeskolen 1. Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan 2.

Læs mere

Kandidater til skolebestyrelsen:

Kandidater til skolebestyrelsen: Kandidater til skolebestyrelsen: Lindevangskolen 2014 Birgitte Nymark Mor til datter i 4. A, formand for den nuværende skolebestyrelse Hvorfor stiller jeg op? Børn der trives, lærer bedre og mere, har

Læs mere

SFO og SFO-klub bidrager som en aktiv medspiller til opfyldelse af folkeskolens og skolereformens hensigt og formål. 1

SFO og SFO-klub bidrager som en aktiv medspiller til opfyldelse af folkeskolens og skolereformens hensigt og formål. 1 Indledning I Halsnæs er SFO og SFO-klub en fuldt integreret del af folkeskolen. Det betyder i det daglige arbejde, at lærere og det pædagogiske personale ud fra hver deres faglige baggrund har et fælles

Læs mere

JOB- OG KRAVPROFIL REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL TO PÆDAGOGISKE LEDERE ÅRGANG OG SFO KRAGELUNDSKOLEN

JOB- OG KRAVPROFIL REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL TO PÆDAGOGISKE LEDERE ÅRGANG OG SFO KRAGELUNDSKOLEN REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL TO PÆDAGOGISKE LEDERE 0. - 5. ÅRGANG OG SFO KRAGELUNDSKOLEN BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE 1 KRAGELUNDSKOLEN www.kragelundskolen KRAGELUNDSKOLEN

Læs mere

Lykke er når ens forventninger svarer til virkeligheden... (Troels Kløvedal)

Lykke er når ens forventninger svarer til virkeligheden... (Troels Kløvedal) Forventningsfolder Lykke er når ens forventninger svarer til virkeligheden... (Troels Kløvedal) Kirkebjerg Skoles forventningsfolder, som du her sidder med, er udarbejdet efter oplæg fra Skolebestyrelsen

Læs mere

Ny Folkeskolereform Bogense Skole. Glæde, ordentlighed, mod, anerkendelse.

Ny Folkeskolereform Bogense Skole. Glæde, ordentlighed, mod, anerkendelse. Ny Folkeskolereform Bogense Skole Glæde, ordentlighed, mod, anerkendelse. Program 16. juni 2014. Velkomst. Bogense skoles visioner, mål og pejlemærker Skolereformen 2014. formål og indhold. Skolereformen

Læs mere

Mål- og indholdsbeskrivelse for Mini SFO og SFO/LBO i Vesthimmerlands Kommune. Alle børn i Vesthimmerlands Kommune skal have et godt børneliv

Mål- og indholdsbeskrivelse for Mini SFO og SFO/LBO i Vesthimmerlands Kommune. Alle børn i Vesthimmerlands Kommune skal have et godt børneliv 2018 Mål- og indholdsbeskrivelse for Mini SFO og SFO/LBO i Vesthimmerlands Kommune Alle børn i Vesthimmerlands Kommune skal have et godt børneliv 1 Indhold Baggrund... 3 Forord... 5 Børnesyn... 5 Fritidssyn...

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅLHOLM SKOLE

VELKOMMEN TIL ÅLHOLM SKOLE Side 2 VELKOMMEN TIL ÅLHOLM SKOLE Børn er forskellige og de skal udfordres på forskellig måde. Det gør vi i s indskoling. Her er plads til alle, både når det gælder læring, og når det handler om at have

Læs mere

Stillings- og personprofil Skoleleder

Stillings- og personprofil Skoleleder Stillings- og personprofil Skoleleder Skovshoved Skole Maj 2015 Generelle oplysninger Adresse Stilling Reference Ansættelsesvilkår Skovshoved Skole Korsgårdsvej 1 2920 Charlottenlund Telefon: 39 98 55

Læs mere

Holbæk Danner Skole er navnet på den fælles retning som kommunens folkeskoler bevæger sig i.

Holbæk Danner Skole er navnet på den fælles retning som kommunens folkeskoler bevæger sig i. Holbæk Danner Skole Holbæk Danner Skole er navnet på den fælles retning som kommunens folkeskoler bevæger sig i. Holbæk Danner Skole integrerer de politiske ambitioner som er udtrykt i Byrådets Børne-

Læs mere

Vi skal I dette forår afholde valg til Skolebestyrelsen. Der skal vælges 3 nye medlemmer og gerne et antal suppleanter.

Vi skal I dette forår afholde valg til Skolebestyrelsen. Der skal vælges 3 nye medlemmer og gerne et antal suppleanter. Højvangskolen 2012 Valg til skolebestyrelsen Vi skal I dette forår afholde valg til Skolebestyrelsen. Der skal vælges 3 nye medlemmer og gerne et antal suppleanter. I dette materiale præsenterer kandidaterne

Læs mere

Notat. Dato: 26. august 2013 Sagsnr.: 2013-007997-19. Intentioner og rammesætning af folkeskolereformen i Middelfart kommune

Notat. Dato: 26. august 2013 Sagsnr.: 2013-007997-19. Intentioner og rammesætning af folkeskolereformen i Middelfart kommune Skoleafdelingen Middelfart Kommune Anlægsvej 4 5592 Ejby www.middelfart.dk Telefon +45 8888 5500 Direkte 8888 5325 Fax +45 8888 5501 Dato: 26. august 2013 Sagsnr.: 2013-007997-19 Pia.Werborg@middelfart.dk

Læs mere

Trine Egeberg (formand):

Trine Egeberg (formand): Præsentation af bestyrelsesmedlemmer august 2018 Trine Egeberg (formand): Mit navn er Trine Egeberg, jeg er 47 og mange af jer kender mig sikkert fra mine snart 13 år i bestyrelsen, heraf flere perioder

Læs mere