Salgsprospekt Byvej 21 og Byvej 21A, 8330 Beder

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Salgsprospekt Byvej 21 og Byvej 21A, 8330 Beder"

Transkript

1 Salgsprospekt Byvej 21 og Byvej 21A, 8330 Beder Ejendommen matr.nr. 8t og 8u Beder By, Beder, beliggende Byvej 21 og Byvej 21A, 8330 Beder, udbydes til salg som byggeret til boligformål i henhold til Bekendtgørelse 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens, henholdsvis regionens, faste ejendomme. Udbudsmaterialet kan rekvireres hos Aarhus Kommune. Budfrist: Mindstepris: Senest mandag den 29. maj 2017, kl til Aarhus Kommune, Teknik og Miljø Grundsalg og Alment Byggeri, Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C, Att.: Jens Høeg-Petersen Kr , svarende til kr pr. etagemeter, ekskl. moms

2 2 Byvej 21 og Byvej 21A, 8330 Beder Indhold Introduktion 3 Beliggenhed 4 Fakta 5 Illustration af projektforslag (vejledende) 6 Billeder 7 Udbudsbetingelser 9 Besigtigelse 13 Om Sadolin & Albæk 14

3 3 Byvej 21 og Byvej 21A, 8330 Beder Introduktion Introduktion Aarhus Kommune udbyder ejendommen Byvej 21, 8330 Beder samt det tilstødende grundareal Byvej 21A til salg. Ejendommen og grundarealet udbydes samlet til salg som byggeret til boligformål med uændret plangrundlag. Ejendommen og grundarealet er udlagt som henholdsvis boligformål og offentlige formål, men giver samlet mulighed for etablering af attraktiv tætlav bebyggelse. Ejendommen er beliggende i centrum af Beder, der er en attraktiv by for såvel unge som ældre, tæt på skov og strand. Fra ejendommen er der kort afstand til offentlig transport. Transaktionsstruktur Salget af ejendommen gennemføres som et offentligt udbud i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens, henholdsvis regionens, faste ejendomme. Ejendommen udbydes som salg af byggeret til boligformål. Køber overtager ejendommen, som den er og forefindes, og forestår selv nedrivning af eksisterende bebyggelse.

4 4 Byvej 21 og Byvej 21A, 8330 Beder Beliggenhed Området Ejendommen og grundarealet er beliggende i centrum af Beder, kun 12 km fra Aarhus midtby. Beder er en attraktiv stationsby med mange tilflyttere, og den ligger i et særdeles naturskønt område tæt på skov og strand. Området indbyder således til udendørs aktivitet, som fx golf, kajaksejlads, mountainbike og ridning. Hertil kommer muligheden for spændende kulturoplevelser på Moesgaard Museum. Beder byder også på skole, bibliotek samt gode indkøbsmuligheder såsom Netto og SuperBrugsen, som ligger blot få hundrede meter fra ejendommen. Der findes desuden et bredt foreningsliv i Beder-Malling Idrætsforening (BMI) med blandt andet badminton, basket, fodbold, gymnastik, håndbold, skydning, svømning og tennis. Offentlig transport Med Letbanens åbning i 2017, genetableres den tidligere nærbane mellem Odder, Aarhus og Grenå. Letbanen forbedrer den offentlige transport væsentlig med kortere rejsetider og flere afgange fra Beder. Afstanden til Beder St. er ca. 550 meter. Afstanden til nærmeste busstoppested er ca. 350 meter, hvorfra en række busforbindelser kører mod Aarhus og Odder.

5 5 Byvej 21 og Byvej 21A, 8330 Beder Fakta Ejendommen og grundarealet, matr.nr. 8t og 8u Beder By, Beder, andrager samlet m² og er beliggende i Beder centrum på Byvej, der er én af de centrale, historiske gader i Beder. Beliggenheden i byen og de planmæssige rammer giver gode muligheder for etablering af boliger. Mod øst grænser grundene op til en sti, som forbinder en række af Beders centrale boligområder, institutioner og et ældrecenter. Desuden findes større, rekreative arealer øst for stien. Ejendommen er senest anvendt som kommunal børnehave, opført i 1970, men kommuneplanrammen giver lov til opførelse af boliger i op til to etager eller en maks. bygningshøjde på 8,5 m. Den maksimale bebyggelsesprocent udgør op til 40 for arealer til rækkehuse og lign., svarende til op til etagemeter. Parkering forventes at kunne løses på terræn. Ejendommen er omgivet af overvejende tæt-lav boligbebyggelser. Byggerier under m², der i øvrigt holder sig inden for kommuneplanrammens bestemmelser, udløser normalt ikke krav om udarbejdelse af ny lokalplan i Aarhus Kommune. Matr.nr. 8t Beder By, Beder udgør et smalt areal med tæt bevoksning omkring et vandhul og vurderes derfor ikke egnet til bebyggelse, men giver derimod mulighed for opførelse af flere etagemeter på matr.nr. 8u Beder By, Beder.

6 6 Byvej 21 og Byvej 21A, 8330 Beder Illustration af projektforslag (vejledende) Kilde: CFBO

7 7 Byvej 21 og Byvej 21A, 8330 Beder Billede

8 8 Byvej 21 og Byvej 21A, 8330 Beder Billede

9 9 Byvej 21 og Byvej 21A, 8330 Beder Udbudsbetingelser Generelle vilkår Ejendommen udbydes til salg i henhold til 68 i lovbekendtgørelse nr. 769 af 9. juni 2015 om kommunernes styrelse, og bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentlig udbud ved salg af kommunens, henholdsvis regionens, faste ejendomme samt i overensstemmelse med de vilkår, der følger af udbudsmaterialet. Aarhus Kommune forbeholder sig ret til at forkaste alle indkomne tilbud og annullere udbuddet. Bilag 5: Referat fra orienteringsmøde vedrørende separatkloakering af 8. juli 2016 fra Aarhus Vand Bilag 6: Ejendomsrapporter af 15. februar 2017 med bilag Bilag 7: Tingbogsattester af 14. februar 2017 Bilag 8: Servitut nr Salget er betinget af Aarhus Byråds godkendelse. Bilag 9: Servitutredegørelse af 10. februar 2017 Aakjær Landinspektører Udbudsmaterialet Tilbud afgives på baggrund af udbudsmaterialet, herunder udkast til betinget købsaftale, som indeholder de nærmere vilkår for køb af ejendommen. Udbudsmaterialet består af udkast til betinget købsaftale med flg. bilag: Bilag 1: Salgsprospekt med udbudsbetingelser af 31. marts 2017 Bilag 2: Købers tilbud Bilag 3: Tekniske specifikationer af 30. marts 2017 udarbejdet CFBO Bilag 4: Beskrivelse af Byvej 21, Beder udarbejdet af COWI Bilag 10: Udkast til servitut om byggepligt, tilbagesalg og forbud mod videresalg i ubebygget stand Bilag 11: Deklaration om pligt til at holde ejendommen i ordentlig stand Bilag 12: Rapport af 8. marts 2017 vedrørende Geoteknik og jordbundsforhold Bilag 13: Matrikulære måleblade Bilag 14: Arkæologisk vurdering, MOMU (2017) Bilag 15: Ledningsoplysninger (LER)

10 10 Byvej 21 og Byvej 21A, 8330 Beder Udbudsbetingelser (fortsat) Tilbudsgiver skal selv kontrollere, at det samlede udbudsmateriale er modtaget. Det samlede udbudsmateriale uploades på: Tilbudsgiver har mulighed for at stille spørgsmål til udbudsmaterialet. Spørgsmål skal rettes skriftligt pr. til Teknik og Miljø Grundsalg og Alment Byggeri, Jens Høeg-Petersen, Henvendelser skal mærkes Udbud Byvej 21, Beder. Spørgsmål skal være Aarhus Kommune i hænde senest mandag den 22. maj 2017 kl. 12. Spørgsmål og svar vil blive offentliggjort i anonymiseret form på: Tilbud 1.1 Aflevering af tilbud Frist for indlevering af bud er mandag den 29. maj 2017 kl på følgende adresse: Aarhus Kommune, Teknik og Miljø Grundsalg og Alment Byggeri, Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C, Att.: Jens Høeg-Petersen. 1.2 Oplysninger om tilbudsgiver Tilbuddet skal indeholde oplysninger om tilbudsgivers navn, CPR-nr./CVRnr., adresse, telefonnummer, adresse samt kontaktperson. Afgives tilbud af flere virksomheder i forening skal tilbuddet indeholde tilsvarende oplysninger for hver af disse samt oplysninger om den enkelte virksomheds rolle i samarbejdet. Tilbuddet skal desuden indeholde oplysning om, hvorvidt virksomhederne hæfter solidarisk for hinandens forpligtelser, samt hvem der har fuldmagt til at varetage kontakten til Aarhus Kommune. Endelig skal det angives i tilbuddet hvilken juridisk person, enhed eller hvilket selskab, der endeligt hæfter for opfyldelse af købsaftalen over for Aarhus Kommune. Det skal fremgå af tilbuddet, om den endelige aftale forventes indgået med et konsortium af enkelte deltagere eller en enkelt deltager heri eller med et selskab med begrænset hæftelse. En virksomhed kan kun deltage i ét konsortium. Hvis tilbudsgiver er et selskab med begrænset hæftelse, skal selskabsdeltagerne samt egenkapitalens størrelse som minimum angives. 1.4 Pris Mindsteprisen til byggeretten udgør kr , svarende til kr pr. etagemeter byggeret, ekskl. moms. Den tilbudte pris skal afgives på udbudsmaterialets tilbudsblanket. 1.5 Vedståelsesfrist Tilbudsgiver er forpligtet til at vedstå sit tilbud til og med 30. november 2017.

11 11 Byvej 21 og Byvej 21A, 8330 Beder Udbudsbetingelser (fortsat) Orientering om resultatet af udbudsforretningen indebærer ikke, at tilbudsgiver er frigjort fra sit tilbud. Aarhus Kommune anser endvidere ikke en aftale for indgået, og udbudsforretningen for afsluttet, før betinget købsaftale er underskrevet af begge parter. Salget er fra sælgers side betinget af Aarhus Byråds godkendelse. Tilbudsgiveren, der opnår Aarhus Kommunes betingede accept, må påregne at afvente proceduren for byrådsbehandling af sagen. Sagen forventes byrådsbehandlet inden den 1. oktober Tilbudsvederlag Aarhus Kommune yder ikke vederlag for deltagelse i udbudsforretningen eller udarbejdelse af tilbud. Tilbudsgivers omkostninger hertil er i det hele taget Aarhus Kommune uvedkommende og kan ikke kræves refunderet af Aarhus Kommune. Modtagne tilbud returneres ikke. Evaluering af tilbud Evaluering af de indkomne tilbud foretages på baggrund af den tilbudte pris. Det er ikke muligt for budgivere at afgive overbud efter fristens udløb. Buddet er bindende for budgivere, med mindre buddet tilbagekaldes, ikke accepteres af sælger eller bortfalder. Budgivere har ret til at tilbagekalde sit bud og eventuelt fremsætte nyt bud, som er højere eller lavere end det oprindelige bud, forudsat at tilbagekaldelsen eller det nye bud når frem inden udløbet af budfristen. Håndtering af forbehold Eventuelle forbehold over for udbudsmaterialet, herunder udkast til betinget købsaftale med bilag, skal angives særskilt under overskriften Forbehold. Eventuelle forbehold skal være specifikke og skal så vidt muligt referere til konkrete bestemmelser i udbudsmaterialet. Med henblik på at kunne behandle alle tilbud lige samt at kunne foretage en sammenligning af de indkomne tilbud vil Aarhus Kommune være berettiget til at kapitalisere eventuelle forbehold. Det skal således understreges, at eventuelle forbehold over for udbudsmaterialet, som ikke kapitaliseres, og som efter Aarhus Kommunes vurdering er så væsentlige, at de ikke kan indgå i den samlede vurdering og sammenligning af de indkomne tilbud, vil kunne medføre, at tilbuddet afvises som ukonditionsmæssigt og følgelig ikke tages i betragtning. Aarhus Kommune forbeholder sig generelt ret til at forkaste tilbud, som indeholder forbehold. Manglende opfyldelse af kravene til tilbudsgivers tilbud, anført i nærværende udbudsbetingelser, anses som udgangspunkt for et forbehold. Forhandlinger Efter udløbet frist for indlevering af tilbud forbeholder Aarhus Kommune sig ret til at optage forhandlinger med tilbudsgivere inden for gældende rammer herfor.

12 12 Byvej 21 og Byvej 21A, 8330 Beder Udbudsbetingelser (fortsat) Fortrolighed Tilbudsgiveren, herunder tilbudsgiverens personale, rådgivere og underentreprenører, er forpligtede til at iagttage ubetinget tavshed og fortrolighed i forhold til tredjemand med hensyn til alle oplysninger, som måtte komme til tilbudsgiverens kundskab i forbindelse med udbudsforretningen, og som angår forhold, der ikke er offentligt tilgængelige. Aarhus Kommune gør opmærksom på, at lov om offentlighed i forvaltningen finder anvendelse ved Aarhus Kommunes salg af arealer. Hvis tilbudsgiveren har specificeret bestemte informationer som fortrolige, vil Aarhus Kommune, i det omfang det ikke strider mod lov om offentlighed i forvaltningen, drage omsorg for, at sådanne informationer ikke gøres tilgængelige for de øvrige tilbudsgivere. Senest otte hverdage efter den udvalgte tilbudsgiver har modtaget meddelelse fra Aarhus Kommune om, at dennes købsaftale indstilles til accept, skal denne som køber underskrive en betinget købsaftale. Meddelelse til den vindende tilbudsgiver om, at tilbudsgiverens tilbud er identificeret som det vindende tilbud, er ikke et løfte om at indgå kontrakt med tilbudsgiveren. Endelig og bindende aftale anses således ikke for indgået, før den betingede købsaftale er underskrevet af begge parter. Det udleverede udbudsmateriale og de heri indeholdte informationer er Aarhus Kommunes ejendom og skal behandles fortroligt, jf. ovenfor. Materialet må ikke bruges i andre sammenhænge end denne udbudsforretning uden forudgående skriftlig samtykke fra Aarhus Kommune. Pressekontakten varetages i et loyalt samarbejde mellem tilbudsgiveren og Aarhus Kommune. Orientering Samtlige tilbudsgivere vil hurtigst muligt blive orienteret om evalueringen af de modtagne tilbud og udfald af udbudsforretningen.

13 13 Byvej 21 og Byvej 21A, 8330 Beder Besigtigelse Det er muligt at besigtige ejendommen den og kl Tilmelding skal ske til: Bent Sørensen Ekspeditionssekretær Tlf.: Aarhus Kommune Børn og Unge Planlægning

14

Udbudsbrev. TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune. Til interesserede

Udbudsbrev. TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune. Til interesserede Grundsalg og Alment Byggeri Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede Side 1 af 8 Udbudsbrev Offentligt udbud af areal i Hejredalskvarteret til erhverv, 8220 Brabrand 1. Indledning 1.1 Introduktion

Læs mere

Skovgaardsgade. godsbanearealerne. Prospekt. Godsbanearealerne - midt på Aarhus kulturakse

Skovgaardsgade. godsbanearealerne. Prospekt. Godsbanearealerne - midt på Aarhus kulturakse godsbanearealerne Prospekt - midt på Aarhus kulturakse Indhold Introduktion 3 Generelle vilkår 3 Udbudsmaterialet 4 Tilbud 5 Evaluering af tilbud 7 Forhandlinger 8 Fortrolighed 8 Orientering 9 2 Introduktion

Læs mere

SPANIEN 19 UDBUDSBETINGELSER

SPANIEN 19 UDBUDSBETINGELSER SPANIEN 19 UDBUDSBETINGELSER 1. INDLEDNING Aarhus Kommune udbyder nu ejendommen Spanien 19 til salg. Ejendommen har tidligere været brugt af Aarhus Kommunes Magistratsafdeling for Sociale forhold og beskæftigelse.

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER ALEXANDRA PLADS

UDBUDSBETINGELSER ALEXANDRA PLADS UDBUDSBETINGELSER ALEXANDRA PLADS 1. INDLEDNING Odder Kommune udbyder i offentligt udbud ejendommen matr.nr. 22bk, Halling By, Halling, som er beliggende i Hou ("Ejendommen"). Ejendommen fremgår af kortbilag,

Læs mere

Udbudsbetingelser - Erhvervsgrund til detailhandel ved Gevninge Vestvej i Gevninge

Udbudsbetingelser - Erhvervsgrund til detailhandel ved Gevninge Vestvej i Gevninge Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø T 4646 4646 F 4646 4615 H www.lejre.dk Udbudsbetingelser - Erhvervsgrund til detailhandel ved Gevninge Vestvej i Gevninge Dato: 22. januar 2019 Grund 1. Indledning

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER - STENSLUND

UDBUDSBETINGELSER - STENSLUND UDBUDSBETINGELSER - STENSLUND 1. INDLEDNING OG GENERELLE VILKÅR 1.1 I henhold til 68 i lov om kommunernes styrelse med tilhørende bekendtgørelse nr. 799 af den 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg

Læs mere

Aarhus Kommune forbeholder sig ret til at forkaste alle indkomne tilbud og at annullere udbuddet.

Aarhus Kommune forbeholder sig ret til at forkaste alle indkomne tilbud og at annullere udbuddet. UDBUDSBETINGELSER 1. Generelle vilkår Salget sker i henhold til 68 i lovbekendtgørelse nr. 769 af 9. juni 2015 om kommunernes styrelse og bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved

Læs mere

BYGGEGRUNDE I TRIGE. BYHØJTOFTEN parcel nr. 50-72 TRIGE

BYGGEGRUNDE I TRIGE. BYHØJTOFTEN parcel nr. 50-72 TRIGE BYGGEGRUNDE I TRIGE CENTER FOR BYUDVIKLING OG MOBILITET GRUNDSALG Kalkværksvej 10 8000 Aarhus C. Tlf. 8940 4500 grundsalg@mtm.aarhus.dk www.aarhus.dk/grundsalg BYHØJTOFTEN parcel nr. 50-72 PA N N E RUPV

Læs mere

Aarhus Kommune forbeholder sig ret til at forkaste alle indkomne tilbud og at annullere udbuddet.

Aarhus Kommune forbeholder sig ret til at forkaste alle indkomne tilbud og at annullere udbuddet. UDBUDSBETINGELSER 1. Generelle vilkår Salget sker i henhold til 68 i lovbekendtgørelse nr. 769 af 9. juni 2015 om kommunernes styrelse og bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved

Læs mere

Udbudsbetingelser - Erhvervsområde i Skullebjerg ved Gevninge

Udbudsbetingelser - Erhvervsområde i Skullebjerg ved Gevninge Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø T 4646 4646 F 4646 4615 H www.lejre.dk Peter Due Østerbye Center for Teknik & Miljø D 4646 4910 E peos@lejre.dk Dato: 19. december 2018 J.nr.: 18/5318 Udbudsbetingelser

Læs mere

BYGGEGRUNDE I LISBJERG

BYGGEGRUNDE I LISBJERG BYGGEGRUNDE I LISBJERG CENTER FOR BYUDVIKLING OG MOBILITET GRUNDSALG Kalkværksvej 10 8000 Aarhus C. Tlf. 8940 4500 grundsalg@mtm.aarhus.dk www.aarhus.dk/grundsalg ELEVVEJ 11B, 11C, 11D, 11E, 11F og 15

Læs mere

ERHVERSGRUND i ÅRSLEV

ERHVERSGRUND i ÅRSLEV ERHVERSGRUND i ÅRSLEV Logistikparken 10, Årslev E4 5 Ed ÅRSL EV GRUNDSALG GRUNDSALG@MTM.AARHUS.DK n wi Ra s hr ve j Aarhus Kommune Udbud af erhvervsgrund Logistikparken 10, Årslev, 8220 Brabrand Udbudsmateriale

Læs mere

UDBUDSVILKÅR TIL BRUG FOR SALG AF CHRISTIANSHUSVEJ 179

UDBUDSVILKÅR TIL BRUG FOR SALG AF CHRISTIANSHUSVEJ 179 UDBUDSVILKÅR TIL BRUG FOR SALG AF CHRISTIANSHUSVEJ 179 1. INDLEDNING Hørsholm Kommune udbyder i offentligt udbud ejendommen, der udgøres af matr.nr. 11f, Usserød By, Hørsholm, som er en grund beliggende

Læs mere

Krudttårnsvej 171/Søndre Røsevej 1, 2791 Dragør Matr. nr. 334rg, Dragør By, Dragør

Krudttårnsvej 171/Søndre Røsevej 1, 2791 Dragør Matr. nr. 334rg, Dragør By, Dragør fast Colliers International A/S Palægade 2-4 1261 København K Tlf. +45 70 23 00 20 www.colliers.com Danske Bank 4387 3630 013690 CVR 31 77 41 79 UDBUDSBREV 9. juli 2019 Sag 289060 - TIB/TIB Dok. id:174330040-d1928

Læs mere

Udbudsmateriale Sundbakken, Horsens

Udbudsmateriale Sundbakken, Horsens Udbudsmateriale Sundbakken, Horsens Del af matr. nr. 8 a, Stensballe By, Vær. Tilbudsfrist den fredag den 30. april 2016, kl. 12.00. Indholdsfortegnelse og bilagsfortegnelse 1. Indledning 2. Ejendommen

Læs mere

Bilag 3: Udbudsbetingelser - Miniudbud (Paradigma)

Bilag 3: Udbudsbetingelser - Miniudbud (Paradigma) Forhold markeret med gult er forhold, som skal præciseres i det konkrete udbud Tina Braad Partner tbr@holst-law.com T +45 8934 1116 Bilag 3: Udbudsbetingelser - Miniudbud (Paradigma) J.nr. K5724-0022 TBR/HAI

Læs mere

Salgsbrev. for tre matrikler på Horsens Havn

Salgsbrev. for tre matrikler på Horsens Havn Salgsbrev for tre matrikler på Horsens Havn Matr. 1023 k, Horsens Bygrunde og del af matr. nr. 1023 ø (køb) Matr. 1023 b, Horsens Bygrunde og matr. nr. 1023 d Horsens Bygrunde (køberet) Tilbudsfrist den

Læs mere

UDBUD AF SYSTEMGENOPRETTELSESRESERVE UDBUDSBETINGELSER DK HØRING

UDBUD AF SYSTEMGENOPRETTELSESRESERVE UDBUDSBETINGELSER DK HØRING 1/5 UDBUD AF SYSTEMGENOPRETTELSESRESERVE UDBUDSBETINGELSER DK2 2021- HØRING Energinet Tonne Kjærsvej 65 DK-7000 Fredericia +45 70 10 22 44 info@energinet.dk CVR-nr. 39 31 49 59 Dato: 12. juli 2019 1. Indledning

Læs mere

Udbud af attraktiv landejendom i Horsens

Udbud af attraktiv landejendom i Horsens Udbud af attraktiv landejendom i Horsens Udbudsmateriale Tilbudsfrist mandag den 3. april 2019, kl. 12.00 Ejendommen Den udbudte Ejendom er beliggende på Silkeborgvej 60, 8700 Horsens, en del af matr.

Læs mere

MAJ 2019 UDBUDSBETINGELSER GODSBANEAREALERNE FELT 1

MAJ 2019 UDBUDSBETINGELSER GODSBANEAREALERNE FELT 1 MAJ 2019 UDBUDSBETINGELSER GODSBANEAREALERNE FELT 1 1. KOMMENDE UDVIKLING Aarhus Kommune har udarbejdet en udviklingsplan for Godsbanearealerne, som beskriver visionerne for området og fastlægger de overordnede

Læs mere

Udbudsbetingelser September 2014

Udbudsbetingelser September 2014 Svend Bjerregaard Advokat sbj@holst-law.com T +45 8934 1159 J.nr. 040704-0003 SBJ/MGL Udbudsbetingelser September 2014 Holst, Advokater Advokatpartnerselskab Hans Broges Gade 2 DK-8100 Aarhus C T, +45

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune Grundsalg Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede Side 1 af 7 Salgsmateriale for 32 villagrunde ved Langfreddal i Sabro TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune Vedlagt

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Grundsalg Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede Side 1 af 6 Salgsmateriale for landbrugsjord beliggende ved Langagervej 6, 8380 Trige Vedlagt dette brev er salgsmaterialet for landbrugsjorden

Læs mere

Byggefelt ved. Nikoline Kochs Plads. Prospekt. Aarhus Ø - De Bynære Havnearealer

Byggefelt ved. Nikoline Kochs Plads. Prospekt. Aarhus Ø - De Bynære Havnearealer Byggefelt ved Prospekt Aarhus Ø - De Bynære Havnearealer Byggefelt ved Indhold Indledning 3 Det udbudte areal 4 Vilkår for erhvervelsen af Ejendommen 5 Generelle forhold 6 Udbudsbetingelser 8 Tilbudsevaluering

Læs mere

UDKAST TIL KØBSAFTALE

UDKAST TIL KØBSAFTALE UDKAST TIL KØBSAFTALE INDHOLDSFORTEGNELSE 1. EJENDOMMEN 2. KØBESUM OG BETALINGSBETINGELSER 3. OVERTAGELSE 4. SKÆRINGSDAG 5. INKLUDERET I KØBESUMMEN 6. FORPLIGTELSER UDENFOR KØBESUMMEN 7. SERVITUTTER 8.

Læs mere

BETINGET KØBSAFTALE. Udkast AARHUS KOMMUNE

BETINGET KØBSAFTALE. Udkast AARHUS KOMMUNE BETINGET KØBSAFTALE Udkast AARHUS KOMMUNE [ ] BILAGSOVERSIGT Bilag 1: Udbudsbetingelser af 11. april 2018 Bilag 2: Købers tilbud af [ ] Bilag 3: Udbudsskort fra Bøgh & Krabbe landinspektør af 20. februar

Læs mere

Udbud Amaliegade 2, 2a og 2b, samt Kattesund 26, 8700 Horsens

Udbud Amaliegade 2, 2a og 2b, samt Kattesund 26, 8700 Horsens Udbud Amaliegade 2, 2a og 2b, samt Kattesund 26, 8700 Horsens Udbudsmateriale Tilbudsfrist fredag den 28. juni 2019, kl. 12.00 Indhold Indhold...1 1. Indledning...3 2. Ejendommen...3 3. Vilkår for udbuddet...4

Læs mere

CENTRALT BELIGGENDE GRUND I AARHUS C TIL SALG

CENTRALT BELIGGENDE GRUND I AARHUS C TIL SALG CENTRALT BELIGGENDE GRUND I AARHUS C TIL SALG P R O S P EKT NØRREGADE 6 18. januar 2017 INDHOLD Forord 3 Placering i byen 5 Rammer for kommende udvikling 6 Udbudsbetingelser 8 Kontaktinfo 11 FORORD Grunden

Læs mere

Projektejendom i Snejbjerg sælges i offentligt udbud for Herning Kommune

Projektejendom i Snejbjerg sælges i offentligt udbud for Herning Kommune Projektejendom i Snejbjerg sælges i offentligt udbud for Herning Kommune Sag 534649P1 TIL SALG Herning - Drejet 24 Ejendommen har tidligere været anvendt til institution Ejendommen sælges i offentligt

Læs mere

Nørrebrogade Horsens Horsens

Nørrebrogade Horsens Horsens Nørrebrogade 11 8700 Horsens Horsens Udbudsmateriale Ejendommen Ejendommen er beliggende Nørrebrogade 11, 8700 Horsens på matr. nr. 124a, Horsens Bygrunde. Ejendommen er opført i 1868 og bygget om i 1988.

Læs mere

UDBUD AF DØDSTARTSRESERVE I DK

UDBUD AF DØDSTARTSRESERVE I DK Udbud af Dødstartsreserve i DK1 2019-2021 1/6 Energinet Tonne Kjærsvej 65 DK-7000 Fredericia NOTAT UDBUD AF DØDSTARTSRESERVE I DK1 2019-2021 +45 70 10 22 44 info@energinet CVR-nr. 28 98 06 71 Dato: 21.

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune Grundsalg Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede Side 1 af 6 Salgsmateriale for 5 villagrunde ved Laskedalen i Brabrand TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune Vedlagt

Læs mere

Udbud af Vejhuset Lillegade 2A, Greve landsby, 2670 Greve

Udbud af Vejhuset Lillegade 2A, Greve landsby, 2670 Greve Udbud af Vejhuset Lillegade 2A, Greve landsby, 2670 Greve Greve Kommune, juli 2019 Indhold 1. Indledning... 3 2. Den udbudte ejendom... 3 3. Planmæssige rammer... 3 3.1 Kommuneplanramme... 3 3.2 Lokalplan...

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Grundsalg og Alment Byggeri Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede Side 1 af 5 Salgsmateriale for 2 villagrunde i Malling beliggende Krekærvangen 50 og Krekærtoften 112. TEKNIK OG MILJØ Bolig

Læs mere

Væksthus Midtjylland udbyder opgaven vedrørende Konsulentbistand i forbindelse med opfølgende proces på evaluering af Væksthusene

Væksthus Midtjylland udbyder opgaven vedrørende Konsulentbistand i forbindelse med opfølgende proces på evaluering af Væksthusene Væksthus Midtjylland udbyder opgaven vedrørende Konsulentbistand i forbindelse med opfølgende proces på evaluering af Væksthusene Generelle forhold omkring udbuddet Ordregiver er: Væksthus Midtjylland

Læs mere

Udbud Afsætning af A2 og A4 træ

Udbud Afsætning af A2 og A4 træ August 2017 Udgivelsesdato : 2. aug. 2017 Projekt : 2267 Dokument nr. : 10 Udarbejdet : Behs Kontrolleret : Twin Version : 1.0 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 ORIENTERING 2 1.1 Udbyder 2 1.2 Udbudsmaterialet

Læs mere

Udbudsbetingelser - Reserveforsyning til Anholt

Udbudsbetingelser - Reserveforsyning til Anholt Til Udbudsbetingelser - Reserveforsyning til Anholt 5. november 2015 PBU/PBU Energinet.dk Udbud af systemydelser 1. Indledning Energinet.dk indbyder hermed til at afgive tilbud på Reserveforsyning til

Læs mere

OBS: Grundsalg er flyttet til Kalkværksvej 10, Aarhus C

OBS: Grundsalg er flyttet til Kalkværksvej 10, Aarhus C Grundsalg Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede Side 1 af 6 TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune Salgsmateriale for villagrunden Laskedalen 82, 8220 Brabrand Vedlagt

Læs mere

SYDHAVNSKVARTERET UDBUDSBETINGELSER

SYDHAVNSKVARTERET UDBUDSBETINGELSER SYDHAVNSKVARTERET UDBUDSBETINGELSER 1. INDLEDNING Med henblik på at sikre opfyldelse af de visioner, som er beskrevet i Udviklingsplanen for Sydhavnskvarteret samt det tilhørende Værdi- og kvalitetskatalog,

Læs mere

Udbudsbetingelser for udbud af undersøgelse af selvforsørgede indvandrerkvinders barrierer og muligheder for beskæftigelse og uddannelse.

Udbudsbetingelser for udbud af undersøgelse af selvforsørgede indvandrerkvinders barrierer og muligheder for beskæftigelse og uddannelse. NOTAT Dato: 27. juni 2007 Kontor: Beskæftigelse og uddannelse J.nr.: 3853 Sagsbeh.: KNY Fil-navn: Udbudsbetingelser Udbudsbetingelser for udbud af undersøgelse af selvforsørgede indvandrerkvinders barrierer

Læs mere

2. Udbudsmaterialet Om det samlede udbudsmateriales bestanddele henvises til udbudsbekendtgørelsen.

2. Udbudsmaterialet Om det samlede udbudsmateriales bestanddele henvises til udbudsbekendtgørelsen. NOTAT Dato: 2008-07-16 Kontor: Integration J.nr.: 2005/5089-36 Sagsbeh.: PVV Fil-navn: Udbudsbetingelser Udbudsbetingelser for evaluering af projekterne i puljen Udvikling af it-baserede danskundervisningsprogrammer

Læs mere

Indretning af psykiatrisk sengeafsnit N8 ved psykiatrisk ambulatorie. Højtoftecenteret - Thylandsvej 37, 7700 Thisted

Indretning af psykiatrisk sengeafsnit N8 ved psykiatrisk ambulatorie. Højtoftecenteret - Thylandsvej 37, 7700 Thisted Indretning af psykiatrisk sengeafsnit N8 ved psykiatrisk ambulatorie. Højtoftecenteret - Thylandsvej 37, 7700 Thisted Hovedentreprise Udbudsbeskrivelse side 1 af 6 1. Indledning Region Nordjylland udbyder

Læs mere

Udbudsmateriale. Parkeringsplads på Mælketovet 3 og Rædersgade 9, Horsens. Matr. nr. 62b og matr. nr. 329, Horsens Bygrunde, Horsens

Udbudsmateriale. Parkeringsplads på Mælketovet 3 og Rædersgade 9, Horsens. Matr. nr. 62b og matr. nr. 329, Horsens Bygrunde, Horsens Udbudsmateriale Parkeringsplads på Mælketovet 3 og Rædersgade 9, Horsens Matr. nr. 62b og matr. nr. 329, Horsens Bygrunde, Horsens Tilbudsfrist fredag den 19. januar 2018, kl. 12.00 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Udbud af Stenløse Rådhusanneks. Ejendom i byen ved indkøbsmuligheder, S-tog og kulturhus

Udbud af Stenløse Rådhusanneks. Ejendom i byen ved indkøbsmuligheder, S-tog og kulturhus Udbud af Stenløse Rådhusanneks Ejendom i byen ved indkøbsmuligheder, S-tog og kulturhus 1 2 sti Ejendom i centrum af byen Ejendom til salg centralt i Stenløse Egedal Kommune udbyder hermed en ejendom til

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune Grundsalg og Alment Byggeri Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede Side 1 af 6 Salgsmateriale for 8 villagrunde ved Løgten Østervej i Skødstrup Vedlagt dette brev er salgsmaterialet for 4. etape,

Læs mere

Vedlagt følger udbudsmateriale for salg af del af Brofæstet i Viborg Baneby, Viborg.

Vedlagt følger udbudsmateriale for salg af del af Brofæstet i Viborg Baneby, Viborg. Til Tilbudsgiver Den 25. marts 2019 Offentligt udbud for del af Brofæstet i Viborg Vedlagt følger udbudsmateriale for salg af del af Brofæstet i Viborg Baneby, Viborg. 1. Udbudsmaterialet Udbudsmaterialet

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Grundsalg og Alment Byggeri Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede Side 1 af 5 Salgsmateriale for 16 villagrunde ved Lauritshøj i Skødstrup. Vedlagt dette brev er salgsmaterialet for grundene

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Grundsalg og Alment Byggeri Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede 24. maj 2018 Side 1 af 6 Salgsmateriale for 23 villagrunde ved Møddebro Parkvej i Solbjerg. Vedlagt dette brev er salgsmaterialet

Læs mere

Udbudsbetingelser. Udbud af aftaler om levering af Konsulentydelser til Væksthusene".

Udbudsbetingelser. Udbud af aftaler om levering af Konsulentydelser til Væksthusene. Udbudsbetingelser Udbud af aftaler om levering af Konsulentydelser til Væksthusene". Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Generelle forhold... 3 3. Udbudsmateriale... 4 4. De udbudte aftaler... 5

Læs mere

Den 30. januar 2013 Arealudvikling Aarhus Den 13. december 2013

Den 30. januar 2013 Arealudvikling Aarhus Den 13. december 2013 Til interesserede Den 30. januar 2013 Arealudvikling Aarhus Den 13. december 2013 Teknik og Miljø Salgsmateriale for erhvervsgrund til dagligvarebutik ved Ny Studstrupvej Aarhus i Skød- Kommune strup Salgsmateriale

Læs mere

BETINGET KØBSAFTALE AARHUS KOMMUNE

BETINGET KØBSAFTALE AARHUS KOMMUNE BETINGET KØBSAFTALE AARHUS KOMMUNE [ ] BILAGSOVERSIGT Bilag 1: Udbudsbetingelser af 22. oktober 2018 Bilag 2 Købers tilbud af [ ] Bilag 3: Måleblad fra Aakjaer Landinspektører af 31. oktober 2016 Bilag

Læs mere

UDBUDSVILKÅR 2 storparceller til privat tæt-lav boligbebyggelse (delområde 2 og delområde 3) på Kløvkærgrunden i Seest, 6000 Kolding

UDBUDSVILKÅR 2 storparceller til privat tæt-lav boligbebyggelse (delområde 2 og delområde 3) på Kløvkærgrunden i Seest, 6000 Kolding UDBUDSVILKÅR 2 storparceller til privat tæt-lav boligbebyggelse (delområde 2 og delområde 3) på Kløvkærgrunden i Seest, 6000 Kolding De 2 storparceller som er under udstykning udbydes til salg i henhold

Læs mere

Bilag 2: Udbudsbetingelser - Rammeudbud (Paradigma)

Bilag 2: Udbudsbetingelser - Rammeudbud (Paradigma) Forhold markeret med gult er forhold, som skal præciseres i det konkrete udbud Tina Braad Partner tbr@holst-law.com T +45 8934 1116 Bilag 2: Udbudsbetingelser - Rammeudbud (Paradigma) J.nr. K5724-0022

Læs mere

Silkeborg Kommune og NHS Maskinfabrik A/S sælger en erhvervsgrund beliggende Holmbladsvej 9-11, 8600 Silkeborg

Silkeborg Kommune og NHS Maskinfabrik A/S sælger en erhvervsgrund beliggende Holmbladsvej 9-11, 8600 Silkeborg MINDSTEPRIS: 1.251.150 KR. GRUNDAREAL: 8.341 M 2 BYPLANVEDTÆGT 48 ANVENDELSE: industri- og værkstedsvirksomhed, entreprenør- og oplagsvirksomhed, engroshandel samt forretningsvirksomhed, der har tilknytning

Læs mere

Assens Kommunes sagsnr.: 16/1966. Offentligt udbud af ejendommen. matr.nr.: 16dy, Haarby By, Haarby, beliggende Postvænget 2A, 5610 Haarby.

Assens Kommunes sagsnr.: 16/1966. Offentligt udbud af ejendommen. matr.nr.: 16dy, Haarby By, Haarby, beliggende Postvænget 2A, 5610 Haarby. Assens Kommunes sagsnr.: 16/1966 Offentligt udbud af ejendommen matr.nr.: 16dy, Haarby By, Haarby, beliggende Postvænget 2A, 5610 Haarby. I henhold til bekendtgørelsen nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt

Læs mere

Til interesserede. Den 28. april Arealudvikling Aarhus. Salgsmateriale for 8 villagrunde til byggeudstilling ved Løgten Østervej i Skødstrup

Til interesserede. Den 28. april Arealudvikling Aarhus. Salgsmateriale for 8 villagrunde til byggeudstilling ved Løgten Østervej i Skødstrup Til interesserede Den 28. april 2013 Salgsmateriale for 8 villagrunde til byggeudstilling ved Løgten Østervej i Skødstrup Arealudvikling Aarhus Teknik og Miljø Aarhus Kommune Vedlagt dette brev er salgsmaterialet

Læs mere

Betingelser for udbud

Betingelser for udbud Betingelser for udbud af Hjemmeplejebiler Indholdsfortegnelse 1. Indledning 1 2. Ordregivende myndighed 1 3. Tildelingskriterier 1 4. Tidsplan 2 5. Spørgsmål 2 6. Afgivelse af tilbud 3 7. Vedståelsesfrist

Læs mere

Salg af grund Langkildevej 1, Hvidovre til boligformål

Salg af grund Langkildevej 1, Hvidovre til boligformål Salg af grund Langkildevej 1, Hvidovre til boligformål Hvidovre Kommune udbyder grunden beliggende Langkildevej 1, 2650 Hvidovre (herefter kaldet Ejendommen ) til salg på følgende vilkår: Ejendommen udbydes

Læs mere

OPS om etablering og teknisk drift af Vandhuset i Vordingborg

OPS om etablering og teknisk drift af Vandhuset i Vordingborg OPS om etablering og teknisk drift af Vandhuset i Vordingborg Udbudsvilkår for deltagelse i konkurrencepræget dialog om OPS-aftale vedrørende Vandhuset på Panteren i Vordingborg 18. NOVEMBER 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Grundsalg og Alment Byggeri Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede 26. januar 2018 Side 1 af 6 Salgsmateriale for 37 villagrunde ved Møddebro Parkvej i Solbjerg. Vedlagt dette brev er salgsmaterialet

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Grundsalg og Alment Byggeri Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede Side 1 af 6 Salgsmateriale for 22 villagrunde ved Møddebro Parkvej i Solbjerg. Vedlagt dette brev er salgsmaterialet for grundene

Læs mere

Byggefelt 2, 3 og 4 ved Bassin 7

Byggefelt 2, 3 og 4 ved Bassin 7 Irma Pedersens Gade 1 Prospekt Aarhus Ø - De Bynære Havnearealer Irma Pedersens Gade Indhold Indledning 3 De udbudte byggefelter 5 Vilkår for erhvervelsen af byggeretter 7 Generelle forhold 8 Udbudsbetingelser

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Grundsalg og Alment Byggeri Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede Side 1 af 6 Salgsmateriale for 31 villagrunde ved Møddebro Parkvej i Solbjerg. Vedlagt dette brev er salgsmaterialet for 31

Læs mere

EU-udbud Afsætning af jern og metal fra genbrugspladser

EU-udbud Afsætning af jern og metal fra genbrugspladser EU-udbud Afsætning af jern og metal fra genbrugspladser December 2016 Udgivelsesdato : Projekt : 2063 Dokument nr. : 10 Udarbejdet : Behs Kontrolleret : TWIN, Maho Version : 1.0 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Udbud - Levering af pladsskilte

Udbud - Levering af pladsskilte Udbud - Levering af pladsskilte Januar 2017 Udgivelsesdato : Projekt : 2083 Dokument nr. : 10 Udarbejdet : Behs Kontrolleret : Mith, Miha Version : 1.0 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 ORIENTERING 2 1.1

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde Gældende for Dalgårdsvej 35, Thorsager 1. Udbud af parcelhusgrunde De kommunale parcelhusgrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt

Læs mere

Vesthimmerlands Kommune sælger Delområde C på Galgehøj i Aars

Vesthimmerlands Kommune sælger Delområde C på Galgehøj i Aars VILKÅR FOR UDBUD Dato: 28. april 2019 Sagsnr.: 13.06.02-G10-33-19 Vesthimmerlands Kommune sælger Delområde C på Galgehøj i Aars Delområde C sælges som projektudbud Delområde C er en stor parcel til opførsel

Læs mere

Udbud: Kontrakt om rådgivning og teknisk støtte vedrørende NemLog-in. Udbudsbetingelser

Udbud: Kontrakt om rådgivning og teknisk støtte vedrørende NemLog-in. Udbudsbetingelser Udbud: Kontrakt om rådgivning og teknisk støtte vedrørende NemLog-in Udbudsbetingelser 0. Den ordregivende myndighed Digitaliseringsstyrelsen Landgreven 4, Postboks 2193 1017 København K Telefon: 33 92

Læs mere

Digitaliseringsstyrelsen har annonceret nærværende opgave på www.udbud.dk samt www.digst.dk/udbud

Digitaliseringsstyrelsen har annonceret nærværende opgave på www.udbud.dk samt www.digst.dk/udbud Udbud: Vedligeholdelse og support af Tjenesteudbyderpakke til NemID mobil medarbejdersignatur med lokal signaturserver Udbudsbetingelser 1. Den ordregivende myndighed Digitaliseringsstyrelsen Landgreven

Læs mere

UDBUD. Silkeborg Kommune Sælger ejendommen beliggende Borgergade 66, 8600 Silkeborg

UDBUD. Silkeborg Kommune Sælger ejendommen beliggende Borgergade 66, 8600 Silkeborg UDBUD 2 byggefelter med etage areal på i alt ca. 1.600 m 2, heraf ca. 250 m 2 erhvervsareal Grundareal 1.742 m 2 Sælges til blandet bolig og erhverv Tilbudsfrist mandag den 16. december 2013 kl. 12.00

Læs mere

RETTET ANNONCERINGSMATERIALE 9/ Tilføjet tekst står med rødt slettet tekst er gennemstreget. Annonceringsbetingelser

RETTET ANNONCERINGSMATERIALE 9/ Tilføjet tekst står med rødt slettet tekst er gennemstreget. Annonceringsbetingelser Annoncering af skanningsopgave Annonceringsbetingelser Dato: 1. maj, 2014 RETTET ANNONCERINGSMATERIALE 9/5 2014 Tilføjet tekst står med rødt slettet tekst er gennemstreget Annonceringsbetingelser Annoncering

Læs mere

Udbudsbetingelser. for Etablering, udvikling og drift af nationalt børnesite

Udbudsbetingelser. for Etablering, udvikling og drift af nationalt børnesite Devoteam Consulting A/S Lautrupsgade 13 DK-2100 Copenhagen Copenhagen, Denmark Tel +45 20 45 07 00 Fax +45 39 43 07 77 E-mail info@devoteam.dk www.devoteam.dk Udbudsbetingelser for Etablering, udvikling

Læs mere

Udbud Lillebælt Syd Havmøllepark, Fugletræksundersøgelse forår 2018

Udbud Lillebælt Syd Havmøllepark, Fugletræksundersøgelse forår 2018 Udbud Lillebælt Syd Havmøllepark, Fugletræksundersøgelse forår 2018 Januar 2018 Udgivelsesdato : 09. jan. 2017 Projekt : 2199 Dokument nr. : 40 Udarbejdet : Behs Kontrolleret : Ibni Version : 1.0 Side

Læs mere

Forsvarets Materieltjeneste

Forsvarets Materieltjeneste Forsvarets Materieltjeneste B E T I N G E L S E R for annoncering af Feltkompas INDHOLDSFORTEGNELSE 1. DEN ORDREGIVENDE MYNDIGHED...3 2. INTRODUKTION OM ANNONCERINGEN...3 3. DET SAMLEDE ANNONCERINGSMATERIALE...4

Læs mere

FORELØBIG 6. AUGUST 2015

FORELØBIG 6. AUGUST 2015 SEPTEMBER 2015 VORDINGBORG KOMMUNE OPS om etablering og teknisk drift af Vandhuset i Vordingborg APPENDIKS 3 Udbudsvilkår FORELØBIG 6. AUGUST 2015 2 INDHOLD 1 Indledning 4 2 Det endelige udbudsmateriale

Læs mere

UDBUDSVILKÅR for salg af storparcel til privat boligbebyggelse (delområde 2 i lokalplan ) Beliggende Solgårdsparken 1A i V.

UDBUDSVILKÅR for salg af storparcel til privat boligbebyggelse (delområde 2 i lokalplan ) Beliggende Solgårdsparken 1A i V. UDBUDSVILKÅR for salg af storparcel til privat boligbebyggelse (delområde 2 i lokalplan 0643-12) Beliggende Solgårdsparken 1A i V. Nebel Storparcellen udbydes til salg i henhold til bekendtgørelse nr.

Læs mere

Udbudsmateriale. Salg af Kærager 1 i Spjald. Tilbud skal være Ringkøbing-Skjern Kommune i hænde senest mandag den 3. marts 2017, kl

Udbudsmateriale. Salg af Kærager 1 i Spjald. Tilbud skal være Ringkøbing-Skjern Kommune i hænde senest mandag den 3. marts 2017, kl Udbudsmateriale Salg af Kærager 1 i Spjald Tilbud skal være Ringkøbing-Skjern Kommune i hænde senest mandag den 3. marts 2017, kl. 12.00. Hermed udbydes følgende areal til salg: Kærager 1 i Spjald 1. Oplysninger

Læs mere

Udbudsbetingelser for udbud af oplysningskampagne om mentorer

Udbudsbetingelser for udbud af oplysningskampagne om mentorer NOTAT Dato: 10. august 2007 Kontor: Beskæftigelse og uddannelse J.nr.: 3537 Sagsbeh.: EDA Fil-navn: Udbudsbetingelser Udbudsbetingelser for udbud af oplysningskampagne om mentorer 1. Den ordregivende myndighed

Læs mere

Til interesserede. TEKNIK OG MILJØ Arealudvikling Aarhus Aarhus Kommune. Salgsmateriale for storparcel beliggende Vestergårdsvangen 1a i Stavtrup.

Til interesserede. TEKNIK OG MILJØ Arealudvikling Aarhus Aarhus Kommune. Salgsmateriale for storparcel beliggende Vestergårdsvangen 1a i Stavtrup. Grundsalg Nordhavnsgade 12-14, 8000 Aarhus C Til interesserede Side 1 af 6 Salgsmateriale for storparcel beliggende Vestergårdsvangen 1a i Stavtrup. Vedlagt dette brev er salgsmaterialet for storparcel

Læs mere

SALGSOPSTILLING Erhvervsgrund

SALGSOPSTILLING Erhvervsgrund SALGSOPSTILLING Erhvervsgrund Møllevej 31B, Kongsted - Storparcel II 4683 Rønnede 920.000 kr. Storparcel II af to parceller i Rønnede/Kongsted Offentligt udbud - budfrist 30.04.2019 BESKRIVELSE OG BILLEDER

Læs mere

Udbud Vask af arbejdstøj

Udbud Vask af arbejdstøj Juni 2017 Udgivelsesdato : Projekt : 2241 Dokument nr. : 10 Udarbejdet : Behs Kontrolleret : Amoj,Fnor,Kajo,Whal Version : 1.0 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 ORIENTERING 2 1.1 Udbyder 2 1.2 Udbudsmaterialet

Læs mere

Boligjord ved Overmarksvej / Ringvej Syd, Horsens

Boligjord ved Overmarksvej / Ringvej Syd, Horsens Boligjord ved Overmarksvej / Ringvej Syd, Horsens Udbudsmateriale Tilbudsfrist fredag d. 3. maj 2019, kl. 12 Indledning Horsens Kommune udbyder hermed som et samlet udbud, en del af matrikel 16a, 20a og

Læs mere

EU-udbud - Indsamling af affald i Sønderborg Kommune

EU-udbud - Indsamling af affald i Sønderborg Kommune EU-udbud - Indsamling af affald i Sønderborg Kommune Juni 2017 Udgivelsesdato : Projekt : 2054 Dokument nr. : 10 Udarbejdet : Behs Kontrolleret : Twin Version : 1.0 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 ORIENTERING

Læs mere

Tilbud ses gerne indleveret i 3 papireksemplarer og skal mærkes Udbud af intranet.

Tilbud ses gerne indleveret i 3 papireksemplarer og skal mærkes Udbud af intranet. Domstolsstyrelsen Store Kongensgade 1-3 1264 København K Tlf. +45 70 10 33 22 Fax +45 7010 4455 post@domstolsstyrelsen.dk CVR nr. 21-65-95-09 EAN-nr.5798000161184 J. nr. 2011-2207-0001 Sagsbeh. mlinde

Læs mere

SALGSOPSTILLING Erhvervsgrund

SALGSOPSTILLING Erhvervsgrund SALGSOPSTILLING Erhvervsgrund Godthåbsdalen, Storparcel 3 og 4 4640 Faxe 12.180.000 kr. Offentligt udbud for Faxe Kommune BESKRIVELSE OG BILLEDER Udbud af storpacel ved Godthåbsdalen i naturskønt område

Læs mere

Det vil også være muligt at etablere parkeringsarealer til brug for enten private virksomheder eller offentlige funktioner i området.

Det vil også være muligt at etablere parkeringsarealer til brug for enten private virksomheder eller offentlige funktioner i området. Indhold Grunde på Strømmen 11, 15 og 17... 2 Plangrundlag... 2 Grundenes størrelse... 2 Randers Kommunes krav til byggeriet... 2 Forudsætning for ibrugtagen af ny bebyggelse:... 3 Supplerende bestemmelser

Læs mere

Udbud af 35 boligbyggegrunde på Fredsbovej og Galgehøj, 8740 Brædstrup

Udbud af 35 boligbyggegrunde på Fredsbovej og Galgehøj, 8740 Brædstrup Udbud af 35 boligbyggegrunde på Fredsbovej og Galgehøj, 8740 Brædstrup Nyttige oplysninger Nærværende dokument indeholder en kort beskrivelse af den samlede ejendom og dens arealer, herunder anvendelsesmuligheder

Læs mere

UDKAST TIL KØBSAFTALE

UDKAST TIL KØBSAFTALE UDKAST TIL KØBSAFTALE INDHOLDSFORTEGNELSE 1. INDLEDNING 2. EJENDOMMEN 3. KØBESUM OG BETALINGSBETINGELSER 4. OVERTAGELSE 5. SKÆRINGSDAG 6. INKLUDERET I KØBESUMMEN 7. FORPLIGTELSER UDEN FOR KØBESUMMEN 8.

Læs mere

Tilbudsindhentning. Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på:

Tilbudsindhentning. Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på: Tilbudsindhentning Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på: Hovedentreprise vedr. etablering af et underjordisk dige om søerne i Sybergland, Kerteminde Kommune Miljø- og Kulturforvaltningen

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde Gældende for udstykningen Martin Madsens Vej og J.C. Danielsens Vej i Hornslet. 1. Udbud af parcelhusgrunde Disse betingelser gælder ved Syddjurs Kommunes salg af

Læs mere

EU-udbud Transport af forbrændingsegnet affald

EU-udbud Transport af forbrændingsegnet affald EU-udbud Transport af forbrændingsegnet affald Februar 2017 Udgivelsesdato : Projekt : 2206 Dokument nr. : 10 Udarbejdet : Behs Kontrolleret : Twin Version : 1.0 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 ORIENTERING

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 1. Indledning... 3. 2. Generelle forhold... 3. 3. Udbudsmateriale... 4. 4. Den udbudte rammeaftale... 5

Indholdsfortegnelse. 1. Indledning... 3. 2. Generelle forhold... 3. 3. Udbudsmateriale... 4. 4. Den udbudte rammeaftale... 5 Udbudsbetingelser Udbud af rammeaftaler om levering af konsulentydelser i forbindelse med gennemførelse af kursusmoduler til MEA - Midtjysk ErhvervsudvikingsAkademi. Indholdsfortegnelse 1. Indledning...

Læs mere

UDBUD. Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Funder Kirkevej 71A-B, 8600 Silkeborg. Charmerende bevaringsværdig ejendom (niveau 3)

UDBUD. Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Funder Kirkevej 71A-B, 8600 Silkeborg. Charmerende bevaringsværdig ejendom (niveau 3) UDBUD Charmerende bevaringsværdig ejendom (niveau 3) Grundareal 2.064 m² heraf 324 m2 vej Tilbudsfrist mandag 3. februar 2014 kl. 12.00 Mindstepris 1.250.000 kr. Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende

Læs mere

MATERIALE TIL UDARBEJDELSE AF TILBUD PÅ CATERINGORDNING HOS. Leveringsadresse: Ankestyrelsen Teglholmsgade 3 2450 København SV.

MATERIALE TIL UDARBEJDELSE AF TILBUD PÅ CATERINGORDNING HOS. Leveringsadresse: Ankestyrelsen Teglholmsgade 3 2450 København SV. MATERIALE TIL UDARBEJDELSE AF TILBUD PÅ CATERINGORDNING HOS Leveringsadresse: Ankestyrelsen Teglholmsgade 3 2450 København SV. INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 BETINGELSER FOR TILBUDSINDHENTNING...

Læs mere

Indledning. Udbudsbetingelser. Baggrund og formål. Ordregivende myndighed

Indledning. Udbudsbetingelser. Baggrund og formål. Ordregivende myndighed Indledning Energistyrelsen indbyder hermed alle interesserede og kvalificerede leverandører til at ansøge om prækvalifikation til at afgive tilbud på kommunikationsydelser til Energistyrelsen. Baggrund

Læs mere

UDBUDSVILKÅR Salg af boliggrunde for kr.

UDBUDSVILKÅR Salg af boliggrunde for kr. UDBUDSVILKÅR Salg af boliggrunde for 10.000 kr. Frederikshavn Kommune udbyder, i perioden fra 1. april til 30. juni 2015, følgende boliggrunde til salg for kun 10.000 kr.: Dybvad: Kærsangervej 14, 16,

Læs mere

UDBUDSMATERIALE. Vejle Kommune udbyder ejendommen. Vimmelskaftet 2, 7323 Give

UDBUDSMATERIALE. Vejle Kommune udbyder ejendommen. Vimmelskaftet 2, 7323 Give UDBUDSMATERIALE Vejle Kommune udbyder ejendommen Vimmelskaftet 2, 7323 Give Udbud Vejle Kommune udbyder i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af den 24/6 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens faste

Læs mere

Vilkår for salg af Knudsvej 10-12, 7400 Herning Salgsmappe

Vilkår for salg af Knudsvej 10-12, 7400 Herning Salgsmappe Vilkår for salg af Knudsvej 10-12, 7400 Herning Salgsmappe Udarbejdet af Herning Kommune i forbindelse med offentligt udbud af arealer med annoncering i Herning Folkeblad den 14. januar 2015. H e r n i

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Grundsalg og Alment Byggeri Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede 4. juni 2017 Side 1 af 6 Salgsmateriale for 23 villagrunde ved Møddebro Parkvej i Solbjerg. Vedlagt dette brev er salgsmaterialet

Læs mere

U D B U D S V I L K Å R

U D B U D S V I L K Å R Februar 2016 EGEDAL KOMMUNE udbyder ejendommen, matr.nr. 10bl Stenløse By, Stenløse, beliggende Toftholmvej 20, 3660 Stenløse, til salg Henvendelse herom og spørgsmål i øvrigt kan rettes til Stine Elken,

Læs mere