Sammenligning. Her kan du se forskellen mellem jeres gamle betingelser nr og jeres nye betingelser nr

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sammenligning. Her kan du se forskellen mellem jeres gamle betingelser nr. 4085 og jeres nye betingelser nr. 4301."

Transkript

1 Sammenligning Bygningsforsikring Her kan du se forskellen mellem jeres gamle betingelser nr og jeres nye betingelser nr Vær opmærksom på, at sammenligningen er vejledende, og ved en eventuel skade er det jeres nye betingelser nr. 4301, der er gældende.

2 Sammenligning Bygningsforsikring - Erhverv Side 2 Afsnit Generelle bestemmelser 5. Opkrævning af præmie og afgifter 5.4 Alm. Brand er berettiget til at opkræve gebyrer til dækning af de omkostninger, der er forbundet med udbetalinger, udfærdigelse og fremsendelse af dokumenter, opkrævninger, besigtigelser, taksationer og yderligere ydelser i forbindelse med varetagelse af kundeforholdet. som sikrer, at Alm. Brand er berettiget til at opkræve evt. fremtidige gebyrer. Bestemmelsen ændrer intet i jeres kundeforhold pt. 7. Forsikringens varighed og opsigelse 7.4 Efter anmeldt skade er begge parter berettiget til - indtil 1 måned efter erstatningens betaling eller efter afvisning af skaden - skriftligt at opsige den del af forsikringen, der er skaderamt (dog ikke bygningsbrandforsikring) med 14 dages varsel. Begrænsningen til den del der er skaderamt udgår. da både I og Alm. Brand fremover kan opsige hele dækningen og ikke kun den skaderamte del. 9. Tvister vedrørende forsikringsaftalen 10. Ankemuligheder Forsikringstageren er berettiget til - indtil 3 uger efter at være gjort bekendt med en erstatningsansættelse - at forlange uoverensstemmelser herom endeligt afgjort ved voldgift. Såvel forsikringstageren som Alm. Brand er berettiget til at forlange skaden opgjort af upartiske vurderingsmænd, af hvilke forsikringstageren vælger den ene, medens Alm. Brand vælger den anden. Vurderingsmændene vælger inden forretningens foretagelse en opmand, som i tilfælde af uoverensstemmelse mellem vurderingsmændene træder til og inden for grænserne af uoverensstemmelserne træffer afgørelse om de punkter, hvorom der måtte være uenighed. Kan vurderingsmændene ikke enes om valg af opmand, udpeges denne af præsidenten for Sø- og Handelsretten. Tvister vedrørende forsikringsaftalen afgøres efter dansk ret ved danske domstole. da der fremover ved eventuelle tvister ikke er mulighed for at benytte voldgift.

3 Sammenligning Bygningsforsikring - Erhverv Side 3 Afsnit Fællesbestemmelser 4. Forsikringssummer efter skade Efter skade - hvor erstatningsbeløbet overstiger 10 % af forsikringsdækningen - nedsættes forsikringsdækningen. Udgår da I fremover beholder samme dækning efter skader. 4. Hvilke genstande er omfattet 1. Bygningsbrand Dækningen omfatter - i det omfang det fremgår af policen - de på forsikringsstedet beliggende bygninger inkl. fundament indtil 1 m under jordlinje eller kældergulv. 4.1 Fremover dækkes bygninger inklusive fundament indtil 1 m under jordlinje, kældergulv eller anden bund. da bundbegrebet er udvidet Bygningsbrand Vægmalerier, relieffer og udvendig udsmykning på bygning for den håndværksmæssige værdi med indtil kr. (basis 1. januar 1994), 4.1 Vindmøller er ikke omfattet af dækningen Fremover dækkes baldakiner og faste overdækninger Vægmalerier, relieffer og udsmykning på og i bygning, samt anden udsmykning af forsikringsstedet for den håndværksmæssige værdi, i alt med indtil kr. (basis 2007). Dette er en skærpelse af jeres dækning såfremt I har en vindmølle. Vindmøller skal fremover tegnes på en separat dækning. da I ikke tidligere havde dækningen. Dette er en præcisering af jeres dækning, da summen fremover skal indeholde den samlede dækkede udsmykning. Afsnit Brand inklusive el-skade Elskade Dækningen dækker ikke skade som er - eller ville være omfattet af service- eller vedligeholdelsesabonnement Elskade Dækningen dækker ikke skade som følge af, at installationen eller dens anvendelse er i strid med stærkstrømsbekendtgørelsen Elskade skade, der opstår i forbindelse med montering, demontering eller reparation af det forsikrede eller af installationer, der er forbundet med det forsikrede Dækningen dækker ikke skade som er omfattet af service- eller vedligeholdelsesabonnement. Udgået Udgået da branddækningen fremover omfatter el-skade. da vi fremover dækker skade som ville være omfattet af serviceeller vedligeholdelsesabonnement. da vi fremover dækker disse skader. da vi fremover dækker disse skader.

4 Sammenligning Bygningsforsikring - Erhverv Side Dækningen dækker pludselig tilsodning fra forskriftsmæssigt indrettet anlæg til rumopvarmning, 2.7 Bygningsbrand Tørkogning af forskriftsmæssigt opstillede og indrettede kedler, der helt overvejende (mindst 95 % af kapaciteten) anvendes til rumopvarmning. 2.4 Dækningen dækker pludselig tilsodning fra forskriftsmæssigt indrettet anlæg til rumopvarmning eller elektriske apparater. 2.6 Tørkogning af forskriftsmæssigt indrettet og opstillede kedler, hvor mindst 50 procent af den indfyrede effekt anvendes til rumopvarmning. da elektriske apparater fremover er omfattet. da kravet er nedsat fra 95% til 50%. 3. Hvordan beregnes erstatningen Ved enhver skade gælder en selvrisiko på 10 % af erstatningen, minimum kr. (basis 1. januar 2002), maksimum (basis 1. januar 2002). Udgået Fremover gælder den generelle selvrisiko på police også for elskadedækningen. 2. Hvilke skader er omfattet Pludselig hændelse Afsnit Bygningskasko 1.7 Hus- og grundejerforsikring Haveanlæg, haveskulpturer og lignende samt levende hegn er alene omfattet i forbindelse med følgerne af en af forsikringen omfattet skade på bygning, med indtil kr. (basis 1. januar 1994) Hus- og grundejerforsikring Sol- eller jordvarmeanlæg og vindmøller er ikke omfattet genstande på dækningen Hus- og grundejerforsikring Drivhuse, baldakiner, overdækninger, markiser, sol-afskærmninger, skilte, projektøranlæg, tildækninger til svømmebassin samt enhver fundering af træ, er ikke omfattede af dækningen. Nyt punkt Dækningen dækker pludselig hændelse med undtagelse af skade som følge af alder, brug, tærring, manglende eller mangelfuld vedligeholdelse virker over et tidsrum og er derfor ikke omfattet af dækningen..15 Dækningen dækker ikke skade som følge af en pludselighændelse på haveanlæg, haveskulpturer og lignende, medmindre skaden er en følge af en af dækningen omfattet skade på bygning herunder skade på nabobygning. Udgår for så vidt angår sol- og jordvarmeanlæg..12 Under pludselig hændelse dækkes ikke skade på bevægelige markiser af stof eller plastfolie, solafskærmninger, udvendige skilte, projektøranlæg og enhver fundering af træ. da der er tale om en ny dækkede skadesårsag. Dog er undtagelsen om alder, brug, tærring, manglende eller mangelfuld vedligeholdelse en skærpelse hvad angår sky- og tøbrud. da vi nu også dækker såfremt det er en følgeskade af skade på nabobygningen. da undtagelsen nu kun gælder vindmøller. da der nu dækkes faste overdækninger og indvendige skilte. Derudover er baldakiner og drivhuses skeletter ligeledes dækket.

5 Sammenligning Bygningsforsikring - Erhverv Side Dækningen dækker direkte skade på det forsikrede ved indbrudstyveri eller forsøg herpå samt hærværk i forbindelse hermed. 2.6 påkørsel, der ude fra har beskadiget bygning. 2.7 Dækningen dækker direkte skade på det forsikrede ved væltede eller nedstyrtede genstande, der udefra har beskadiget bygning. Dette dækkes nu under Pludselig hændelse. Dette dækkes nu under Pludselig hændelse. Dette dækkes nu under Pludselig hændelse. da det fremover dækkes som en pludselig hændelse. Derved er dækningen ikke begrænset til indbrudstyveri, men I har dækning for tyveri generelt samt al hærværk. da der fremover også er dækning, når skaden sker indefra bygningen. da der fremover også er dækning, når skaden sker indefra bygningen. 2.2 Udstrømning af væsker Vi dækker ikke skader som følge af opstigning af vand fra afløbsledning. Dette er en præcisering af jeres dækning, da skade som følge af opstigning af vand fra afløbsledning, alene er dækket som følge af voldsomt tø- og skybrud. 2.3 Frostsprængning 2.4 Frostsprængning Dækningen dækker frostsprængning af røranlæg i bygning til vand- og sanitetsinstallationer, centralvarmeog varmtvandsanlæg inkl. kedler, beholdere, pumper, målere, radiatorer, wc-kummer og cisterner, når årsagen er tilfældigt svigtende varmeforsyning samt frostsprængning af røranlæg i jord, der tilfører vand til bygning, Nyt punkt Dækningen dækker ikke skade på selve anlægget, når årsagen er alder, brug eller tæring Nyt punkt Dækningen dækker ikke skade som følge af frostsprængning på haveanlæg, haveskulpturer og lignende, medmindre skaden er en følge af en af dækningen omfattet skade på bygning herunder skade på nabobygning. da der er tale om en ny undtagelse. da vi nu også dækker såfremt det er en følgeskade af skade på nabobygningen. 2.4 Snetryk 1.11 Hus- og grundejerforsikring Drivhuse, baldakiner, overdækninger, markiser, sol-afskærmninger, skilte, projektøranlæg, tildækninger til svømmebassin samt enhver fundering af træ, er ikke omfattede af dækningen Snetrykskader på bevægelige markiser af stof eller plastfolie, solafskærmninger, udvendige skilte, projektøranlæg og enhver fundering af træ, dækkes ikke. da der nu dækkes faste overdækninger og indvendige skilte. Derudover er baldakiner, overdækninger og drivhuses skeletter ligeledes dækket.

6 Sammenligning Bygningsforsikring - Erhverv Side Hus- og grundejerforsikring Sol- eller jordvarmeanlæg og vindmøller er ikke omfattet genstande på dækningen. Udgår for så vidt angår sol- og jordvarmeanlæg. da undtagelsen nu kun gælder vindmøller. Afsnit Glas (Såfremt dækning for standard- og specialglas er tegnet.) 1. Hvad omfatter dækningen Dækningen omfatter de til bygningen hørende 1.1. Standardglas Dækningen omfatter de til forsikringsstedet hørende Specialglas Endvidere dækkes permanent påklæbede streamere med logo, bomærke og lignende til en værdi af højst kr pr. stk., (gældende for standardglas). 1.1 I det omfang det fremgår af policen dækkes ud- og indvendige ruder, glas i døre og porte og andet bygningsglas. Endvidere dækkes permanent påklæbede streamere med logo, bomærke og lignende. Det er en forbedring af jeres dækning, at der fremover dækkes glas i porte. Det er en forbedring af jeres dækning, at der fremover ikke gælder en øvre forsikringssum for specialglas. da der ikke længere er en begrænsning på kr Afsnit Glas (Såfremt dækning for standardglas er tegnet) 1.Hvad omfatter dækningen Dækningen omfatter de til bygningen hørende 1.1. Standardglas Endvidere dækkes permanent påklæbede streamere med logo, bomærke og lignende til en værdi af højst kr pr. stk., (gældende for standardglas). 1.1 I det omfang det fremgår af policen dækkes ud- og indvendige ruder, glas i døre og porte og andet bygningsglas. 1.2 Dækningen omfatter inventarglas til erhvervsmæssig brug(diske, montre og lignende) 1.4 Dækningen omfatter glas i udvendige lamper og i udhængsskabe. 1.5 Dækningen omfatter glas anvendt som facadebeklædning. 1.6 Dækningen omfatter andre facadebeklædninger f.eks. aluminiumsplader, men ikke stofbaserede materialer. Endvidere dækkes permanent påklæbede streamere med logo, bomærke og lignende. da der fremover ikke er størrelsesmæssige begrænsninger på dækningen. Det er en forbedring af jeres dækning, at der fremover dækkes glas i porte. da der ikke længere er en begrænsning på kr

7 Sammenligning Bygningsforsikring - Erhverv Side 7 Endvidere dækkes omkostninger til midlertidig afdækning af rudearealet som følge af en dækningsberettiget skade. Afsnit Sanitet Endvidere dækkes nødvendig udskiftning af fittings, tilslutningsrør og lignende som følge af en dækningsberettiget skade. Såfremt en skade på sanitet kræver udskiftning af sanitet til en anden modeltype end det beskadigede, meddækkes også omkostninger til samtidig udskiftning af blandingsbatteri eller toiletsæde, i det omfang en udskiftning er nødvendig i skadetilfælde. da der er tale om en helt ny dækning. Afsnit Insekt og svamp Dækningen dækker den direkte skade på det forsikrede ved angreb af træ- og murødelæggende insekter og svamp, når angrebet er konstateret og anmeldt i forsikringstiden og indtil 3 måneder efter forsikringens ophør. Dækningen dækker den direkte skade på det forsikrede ved angreb af træ- og murødelæggende insekter og svamp, når angrebet er konstateret og anmeldt i forsikringstiden og indtil 6 måneder efter dækningens ophør. 2.9 Nyt punkt Dækningen dækker ikke skade på træfundamenter og træpilotering, og skade der stammer herfra. 0 Nyt punkt Dækningen dækker ikke skade i synligt eller skjult bindingsværk og skade, der udbreder sig derfra. da anmeldelsesfristen er udvidet fra 3 til 6 måneder i henhold til Forsikringsaftalelovens. da det fremover alene er skade eller skade der stammer fra træpilotering der ikke er dækket. Tidligere var hele bygningen undtaget. Dette er en skærpelse af jeres dækning.

8 Sammenligning Bygningsforsikring - Erhverv Side 8 3. Hvordan beregnes erstatningen Dækningen omfatter endvidere rimelige udgifter til uvildig konsulentbistand med indtil kr. (indeksreguleres ikke) efter forudgående aftale med Alm. Brand. Afsnit Udvidet rørskade Dækningen dækker den direkte skade på det forsikrede som følge af utæthed i skjulte rør samt skade på skjulte el-varmekabler, som findes i og under bygningen. Ved skjulte rør/el-varmekabler forstås sådanne, der er indstøbt eller skjult under gulv, i kanaler eller krybekældre, i vægge, skunkrum eller lignende, men ikke kedler, beholdere og tanke samt rør/elvarmekabler i disse.. Den direkte skade på det forsikrede som følge af utæthed i skjulte rør og skade på skjulte el-varmekabler, elog tv-kabler, som findes i og under bygningen til udvendig side af fundament. Ved skjulte rør, el-varmekabler, elog tv-kabler forstås sådanne, der er indstøbt eller skjult under gulv, i kanaler eller krybekældre, i vægge, skunkrum eller lignende, men ikke kedler, beholdere, tanke, varmevekslere eller rørene i disse. da el- og tv-kabler fremover også er omfattet af dækningen. da varmevekslere fremover ikke er meddækket. Afsnit All risks 1. Hvad omfatter dækningen 1.6 Dækningen omfatter ikke sol- eller jordvarmeanlæg og vindmøller. Udgået da sol- og jordvarmeanlæg nu er omfattet. Vindmøller er dog stadig undtaget generelt. Dækningen dækker direkte fysisk tab eller skade på de forsikrede genstande ved pludselige og uforudsete begivenheder. Dækningen dækker direkte fysiske tab af eller skade på de forsikrede genstande ved pludselige og uforudsete hændelser af en hvilken som helst årsag, uanset at årsagen ikke er pludselig. da der fremover dækkes selvom årsagen ikke er pludselig.

9 Sammenligning Bygningsforsikring - Erhverv Side 9 Afsnit Restværdi 3. Hvordan beregnes erstatningen Restværdierstatning, som ikke anvendes til genopførelse på samme sted og til samme anvendelse, bortfalder. Restværdierstatning, som ikke anvendes til genopførelse til samme anvendelse, bortfalder. da kravet om genopførsel på samme sted er bortfaldet. Afsnit Hus- og grundejeransvar 3. Hvilket ansvar er dækket 4.1 Dækningen dækker det erstatningsansvar, som sikrede pådrager sig for skade på person eller ting (herunder dyr) som ejer eller bruger af bygning eller grundareal på det i policen anførte forsikringssted. 3.1 Det erstatningsansvar, som sikrede pådrager sig for skade på person eller ting (herunder dyr) som ejer eller bruger af den forsikrede ejendoms bygning, jord- eller grundareal Nyt punkt Dækningen dækker ikke ansvar for skade forvoldt med forsæt. Et sådant ansvar dækkes dog, hvis skadevolderen er under 14 år, eller hvis skadevolderen som følge af sin sindstilstand har manglet evnen til at handle fornuftsmæssigt Nyt punkt Dækningen dækker ikke ansvar for skade forvoldt under selvforskyldt beruselse eller påvirkning af narkotika. da den er udvidet til også at omfatte ansvar for jordarealer. da der er tale om en ny undtagelse. da der er tale om en ny undtagelse. 4. Dækningssum Indenfor et forsikringsår dækker forsikringen med indtil kr. for personskade og kr. for skade på ting. For hver forsikringsbegivenhed dækkes med indtil kr. (indeksreguleres ikke) for personskade og kr. (indeksreguleres ikke) for skade på ting (herunder dyr). da dækningssummerne fremover er gældene pr. forsikringsbegivenhed mod tidligere pr. forsikringsår.

10 Sammenligning Bygningsforsikring - Erhverv Side 10 Afsnit Stikledning.4 Dækningen dækker ikke skade på eller fra drænrør eller brønde..2 Dækningen dækker ikke skade på eller fra drænrør, sivedræn, stophaner, brønde, boringer, olietanke, septiktanke og trixtanke. da sivedræn, stophaner og boringer er skærpelser. Olietanke, septitanke og trixtanke er præciseringer. 3. Hvordan beregnes erstatningen 4. Skade på stikledninger, herunder udgifter til arbejdsløn, opgravning mv. erstattes med følgende procenter af nyværdien: Ledningens alder: Indtil 30 år. 100 indtil 40 år 75 indtil 50 år 50 over 50 år 25 procent: Udgået da erstatningen fermover opgøres efter reglerne i afsnit 20 punkt 5. S Alm. Brand

Bygningsforsikring - Erhvervsejendomme Her kan du se forskellen i dækningen på de gamle betingelser nr og de nye betingelser nr

Bygningsforsikring - Erhvervsejendomme Her kan du se forskellen i dækningen på de gamle betingelser nr og de nye betingelser nr Sammenligning Bygningsforsikring - Erhvervsejendomme Her kan du se forskellen i dækningen på de gamle betingelser nr. 4301 og de nye betingelser nr. 4301. De redaktionelle ændringer, herunder anvendelsen

Læs mere

Sammenligning. Her kan du se forskellen mellem jeres gamle betingelser nr. 2003 og jeres nye betingelser nr. 2501.

Sammenligning. Her kan du se forskellen mellem jeres gamle betingelser nr. 2003 og jeres nye betingelser nr. 2501. Sammenligning Erhvervsforsikring Her kan du se forskellen mellem jeres gamle betingelser nr. 2003 og jeres nye betingelser nr. 2501. Vær opmærksom på, at sammenligningen er vejledende, og ved en eventuel

Læs mere

Bygningsforsikring - Beboelsesejendomme Her kan du se forskellen i dækningen på de gamle betingelser nr. 4401 og de nye betingelser nr. 4401.

Bygningsforsikring - Beboelsesejendomme Her kan du se forskellen i dækningen på de gamle betingelser nr. 4401 og de nye betingelser nr. 4401. Sammenligning Bygningsforsikring - Beboelsesejendomme Her kan du se forskellen i dækningen på de gamle betingelser nr. 4401 og de nye betingelser nr. 4401. De redaktionelle ændringer, herunder anvendelsen

Læs mere

ALM. BRAND BYGNINGSFORSIKRING LANDBRUG. Mange forbedringer og få skærpelser...

ALM. BRAND BYGNINGSFORSIKRING LANDBRUG. Mange forbedringer og få skærpelser... ALM. BRAND BYGNINGSFORSIKRING LANDBRUG Mange forbedringer og få skærpelser... WWW.ALM BRAND.DK ALM. SUND FORNUFT Her kan du læse om de væsentligste forskelle på de nuværende betingelser 9800 og 9801 og

Læs mere

Sammenligning. Her kan du se forskellen mellem jeres gamle betingelser nr. 4085 og jeres nye betingelser nr. 2501.

Sammenligning. Her kan du se forskellen mellem jeres gamle betingelser nr. 4085 og jeres nye betingelser nr. 2501. Sammenligning Erhvervsforsikring Her kan du se forskellen mellem jeres gamle betingelser nr. 4085 og jeres nye betingelser nr. 2501. Vær opmærksom på, at sammenligningen er vejledende, og ved en eventuel

Læs mere

Betingelser for Rørskadeforsikring - Erhvervsbygning. Bet. nr

Betingelser for Rørskadeforsikring - Erhvervsbygning. Bet. nr Betingelser for Rørskadeforsikring - Erhvervsbygning Bet. nr. 2202.07.01 Tillægsforsikring til forsikringsbetingelser for Anden bygningsbeskadigelse erhvervsbygning. Indholdsfortegnelse 1. Hvad omfatter

Læs mere

Betingelsessammenligning. Alm. Brand Husforsikring. Nr Nr. HU Alm Brand FORSIKRING

Betingelsessammenligning. Alm. Brand Husforsikring. Nr Nr. HU Alm Brand FORSIKRING Alm Brand FORSIKRING Midtermolen 7 2100 København Ø Telefon 35 47 47 47 almbrand.dk Alm. Brand Husforsikring Betingelsessammenligning Nr. 5302 Nr. HU 1703 Nedenfor er angivet de vigtigste forskelle mellem

Læs mere

ALM. BRAND LANDBRUGSFORSIKRING

ALM. BRAND LANDBRUGSFORSIKRING ALM. BRAND LANDBRUGSFORSIKRING WWW.ALM BRAND.DK ALM. SUND FORNUFT Her kan du læse om de væsentligste forskelle på de nuværende betingelser 5103 - løsøre og ansvar - og de nye betingelser 5601 + viser forbedringer

Læs mere

ALM. BRAND BYGNINGSFORSIKRING LANDBRUG

ALM. BRAND BYGNINGSFORSIKRING LANDBRUG ALM. BRAND BYGNINGSFORSIKRING LANDBRUG WWW.ALM BRAND.DK ALM. SUND FORNUFT Her kan du læse om de væsentligste forskelle på de nuværende betingelser 5103 og de nye betingelser 4201. + viser forbedringer,

Læs mere

ALM. BRAND LANDBRUGSFORSIKRING. Mange forbedringer og få skærpelser...

ALM. BRAND LANDBRUGSFORSIKRING. Mange forbedringer og få skærpelser... ALM. BRAND LANDBRUGSFORSIKRING Mange forbedringer og få skærpelser... WWW.ALM BRAND.DK ALM. SUND FORNUFT Her kan du læse om de væsentligste forskelle på de nuværende betingelser for løsøreforsikringerne

Læs mere

Bygningsforsikring. Bygningsforsikring - Erhverv

Bygningsforsikring. Bygningsforsikring - Erhverv Bygningsforsikring Bygningsforsikring - Erhverv BETS - TT2009180003729930 - Betingelser_Bygningsforsikring - 1 Generelle bestemmelser 1. Risikoforandring og ejerskifte 1 2. Anmeldelse af skade 1 3. Anden

Læs mere

1. Sikrede. 4. Hvilke genstande er omfattet. 2. Geografisk område. 3. Forsikringsformer. Side 4 af 39

1. Sikrede. 4. Hvilke genstande er omfattet. 2. Geografisk område. 3. Forsikringsformer. Side 4 af 39 Side 4 af 39 BETS - TT2009180003729930 - Betingelser_Bygningsforsikring - 1 1. Sikrede 1.1 Forsikringstageren i egenskab af ejer eller bruger af de forsikrede genstande. For hus- og grundejeransvarsdækning,

Læs mere

Forsikringsbetingelser nr. FH 1406 Afsnit 2. Bygningsforsikring Dækningsskema

Forsikringsbetingelser nr. FH 1406 Afsnit 2. Bygningsforsikring Dækningsskema Nedenfor er angivet de vigtigste ændringer mellem forsikringsbetingelserne. Skemaet er opbygget som en kronologisk gennemgang af de gamle betingelser nr. 75/1, med tilhørende ændringer. DOKUMENTET ER BLOT

Læs mere

0 7 1C.G9. 1. Vi sender her jeres nye police og beder jer læse policen igennem for at sikre, at indholdet svarer til jeres forventninger.

0 7 1C.G9. 1. Vi sender her jeres nye police og beder jer læse policen igennem for at sikre, at indholdet svarer til jeres forventninger. Servicecenter Erhverv Ny Østergade 9 4000 Roskilde 0 7 1C.G9. 1 to Telefon 33 30 60 00 Telefax 57 66 62 04 www.almbrand.dk A/B Stegis c/o Nyropsgade 1 1602 København V Policenr. E-mail 9660 5930 26 092

Læs mere

Betingelsessammenligning. Alm. Brand Husforsikring. Nr Nr. HU Alm Brand FORSIKRING

Betingelsessammenligning. Alm. Brand Husforsikring. Nr Nr. HU Alm Brand FORSIKRING Alm Brand FORSIKRING Midtermolen 7 2100 København Ø Telefon 35 47 47 47 almbrand.dk Alm. Brand Husforsikring Betingelsessammenligning Nr. 5303 Nr. HU 1703 Nedenfor er angivet de vigtigste forskelle mellem

Læs mere

Ny police til Silkeborg Kajakklub v/ Claus Byskov

Ny police til Silkeborg Kajakklub v/ Claus Byskov ALM. BRAND Servicecenter Erhverv Ny Østergade 9 4000 Roskilde Telefon 87 30 20 00 Telefax 57 66 62 04 www.almbrand.dk DFFDATFDDATTDFTTDFTTTFAAFDFADDTDFDFFFDDTAFADAFDAATTTDAAATDTADFFFFF Silkeborg Kajakklub

Læs mere

Betingelsessammenligning. Alm. Brand Husforsikring. Nr Nr. HU Alm Brand FORSIKRING

Betingelsessammenligning. Alm. Brand Husforsikring. Nr Nr. HU Alm Brand FORSIKRING Alm Brand FORSIKRING Midtermolen 7 2100 København Ø Telefon 35 47 47 47 almbrand.dk Alm. Brand Husforsikring Betingelsessammenligning Nr. 5303 Nr. HU 1703 Nedenfor er angivet de vigtigste forskelle mellem

Læs mere

Forsikringsbetingelser FÆLLESBETINGELSER ERHVERV

Forsikringsbetingelser FÆLLESBETINGELSER ERHVERV Forsikringsbetingelser FÆLLESBETINGELSER ERHVERV VERSION 30-501 Thisted Forsikring A/S Thyparken 16 7700 Thisted Telefon: 96 19 45 00 E-mail: post@thistedforsikring.dk www.thistedforsikring.dk Fællesbetingelser

Læs mere

Bygningsforsikring. Bygningsforsikring - Erhverv

Bygningsforsikring. Bygningsforsikring - Erhverv Bygningsforsikring Bygningsforsikring - Erhverv BETS - TT2009180003729930 - Betingelser_Bygningsforsikring - 1 Afsnit 10. Generelle bestemmelser 1. Risikoforandring og ejerskifte 1 2. Anmeldelse af skade

Læs mere

Køle- og/eller dybfrostforsikring Forsikrings betingelser 1981 Nr. 63-1

Køle- og/eller dybfrostforsikring Forsikrings betingelser 1981 Nr. 63-1 Køle- og/eller dybfrostforsikring Forsikrings betingelser 1981 Nr. 63-1 Hovedkontor: Engelholm Allé 1, Høje Taastrup, 2630 Taastrup, Telefon 43 58 55 73 Forsikrings-Aktieselskabet Alka CVR-nr. 31 45 23

Læs mere

Sammenligning Husforsikring Side 1

Sammenligning Husforsikring Side 1 Sammenligning Husforsikring Side 1 B. Forsikrede genstande 1. Bygningsbrandforsikring omfatter: Dækningsskema 1.1. Forsikrede genstande De på forsikringsstedet beliggende bygninger incl. fundament indtil

Læs mere

Forsikringsbetingelser SKURVOGN

Forsikringsbetingelser SKURVOGN SKURVOGN 005-0..009 A 4 5 6 7 8 9 B 0 4 5 6 6 7 8 9 0 Hvad omfatter forsikringen Hvem er dækket af forsikringen Hvor dækker forsikringen KASKOFORSIKRING Hvilke skader dækker forsikringen Udstrømning af

Læs mere

Codan Care Forsikringsbetingelser

Codan Care Forsikringsbetingelser Fællesbetingelser for Codan Care - gruppeforsikringer i Codan Forsikring A/S (i det følgende kaldet Codan) i tilslutning til lovbekendtgørelse nr. 726 af 24. oktober 1986 om forsikringsaftaler med senere

Læs mere

Bygningsforsikring. Bygningsforsikring - Landbrug

Bygningsforsikring. Bygningsforsikring - Landbrug Bygningsforsikring Bygningsforsikring - Landbrug BETS - TT2009180003729930 - Betingelser_Bygningsforsikring - 1 Generelle bestemmelser 1. Risikoforandring og ejerskifte 1 2. Anmeldelse af skade 1 3. Anden

Læs mere

Forsikringsbetingelser for. Køleforsikring for dybfrostvarer. Betingelser nr

Forsikringsbetingelser for. Køleforsikring for dybfrostvarer. Betingelser nr Gjensidige Forsikring Nyropsgade 45 DK-1602 København V Tlf. +45 70 10 90 09 Fax +45 70 10 10 09 CVR-nr. 32 45 02 02 info@gjensidige.dk www.gjensidige.dk dansk filial af Gjensidige Forsikring BA, Norge

Læs mere

Entreprise all-risksforsikring for bestående bygninger/løsøre tilhørende

Entreprise all-risksforsikring for bestående bygninger/løsøre tilhørende Betingelser nr. 800402 Forsikringsbetingelser for Entreprise all-risksforsikring for bestående bygninger/løsøre tilhørende bygherren KommuneForsikring A/S Krumtappen 2, Postboks 823, 2500 Valby Tlf. 77

Læs mere

Køleforsikring for dybfrostvarer

Køleforsikring for dybfrostvarer Betingelser nr. 600102 Forsikringsbetingelser for Køleforsikring for dybfrostvarer KommuneForsikring A/S Krumtappen 2, Postboks 823, 2500 Valby Tlf. 77 32 50 00, CVR-nr. 25 79 25 64 Forsikringsbetingelser

Læs mere

Fællesvilkår. Erhvervsforsikringer

Fællesvilkår. Erhvervsforsikringer Fællesvilkår Erhvervsforsikringer 6499-1 September 2002 Indhold 1 Hvem er sikret 4 2 Hvor dækkes 4 3 Forsikringens betaling 4 4 Indeksregulering 5 5 Selvrisiko 5 6 Moms 5 7 Opsigelse og ændring af forsikringen

Læs mere

Fællesbetingelser for ERHVERV. Indholdsfortegnelse: Betingelsesnr. 2200.00.01

Fællesbetingelser for ERHVERV. Indholdsfortegnelse: Betingelsesnr. 2200.00.01 Lokal Forsikring G/S CVR-nr. 68 50 98 15 www.lokal.dk Fællesbetingelser for ERHVERV Indholdsfortegnelse: 1 Lovgivning m.v. 2 Ved skadetilfælde 2.1 Anmeldelse af skade 2.2 Afværgelse af skade 2.3 Udbedring

Læs mere

Vilkårssammenligning: vs Forskelsskema mellem Husforsikring og Husforsikring

Vilkårssammenligning: vs Forskelsskema mellem Husforsikring og Husforsikring Vilkårssammenligning: 8805-1 vs 6610-3 Forskelsskema mellem Husforsikring 8805-1 og Husforsikring 6610-3 Husforsikring vilkår 8805-1 vs Husforsikring vilkår 6610-3 2 Vilkårssammenligning I skemaet er de

Læs mere

Bygningsforsikring. Bygningsforsikring for Beboelsesejendomme

Bygningsforsikring. Bygningsforsikring for Beboelsesejendomme Bygningsforsikring Bygningsforsikring for Beboelsesejendomme BETS - TT2009180003729930 - Betingelser_Bygningsforsikring - 1 Generelle bestemmelser 1. Risikoforandring og ejerskifte 1 2. Anmeldelse af skade

Læs mere

Tilbud om fælles forsikring på brand, el-skade, grundejeransvar, bygningskasko og indbo

Tilbud om fælles forsikring på brand, el-skade, grundejeransvar, bygningskasko og indbo Brønshøj oktober 2014 Tilbud om fælles forsikring på brand, el-skade, grundejeransvar, bygningskasko og indbo Det er en betingelse for tegning af den nye forsikring, at minimum 50 % af foreningens medlemmer

Læs mere

Forskelsskema mellem Husforsikring DF og Husforsikring DF og DF

Forskelsskema mellem Husforsikring DF og Husforsikring DF og DF Vilkårssammenligning: DF20805-1 vs DF20104-4 og DF20104-5 Forskelsskema mellem Husforsikring DF20805-1 og Husforsikring DF20104-4 og DF20104-5 - en del af Topdanmark Husforsikring vilkår DF20805-1 vs Husforsikring

Læs mere

Tilbud om fælles forsikring på brand, el-skade, grundejeransvar, bygningskasko og indbo

Tilbud om fælles forsikring på brand, el-skade, grundejeransvar, bygningskasko og indbo Brønshøj oktober 2014 Tilbud om fælles forsikring på brand, el-skade, grundejeransvar, bygningskasko og indbo Kære Formænd, Kolonihaveforbundet sendte jer i august 2014 et tilbud fra Alm Brand om en fællesforsikringsaftale

Læs mere

Forsikringsbetingelser. for. Skovbrandforsikring. KommuneForsikring A/S Krumtappen 2, Postboks 823, 2500 Valby Tlf , CVR-nr.

Forsikringsbetingelser. for. Skovbrandforsikring. KommuneForsikring A/S Krumtappen 2, Postboks 823, 2500 Valby Tlf , CVR-nr. Betingelser nr. Forsikringsbetingelser for Skovbrandforsikring KommuneForsikring A/S Krumtappen 2, Postboks 823, 2500 Valby Tlf. 77 32 50 00, CVR-nr. 25 79 25 64 Forsikringsbetingelser for skovbrandforsikring

Læs mere

If tænker på miljøet. Vi tilbyder derfor elektroniske vilkår. Disse kan hentes fra If Login eller www.if.dk/vilkar sammen med koden nedenfor:

If tænker på miljøet. Vi tilbyder derfor elektroniske vilkår. Disse kan hentes fra If Login eller www.if.dk/vilkar sammen med koden nedenfor: E/F Strandbyhus Strandbygade 6-8 6700 Esbjerg Ændring i forsikringsaftalen SP872747 Vedlagt finder du ændringerne i virksomhedens forsikringsaftale Læs oversigten igennem for at sikre at ændringerne stemmer

Læs mere

Forsikringsbetingelser for. Skovbrandforsikring. Betingelser nr

Forsikringsbetingelser for. Skovbrandforsikring. Betingelser nr Gjensidige Forsikring Nyropsgade 45 DK-1602 København V Tlf. +45 70 10 90 09 Fax +45 70 10 10 09 CVR-nr. 32 45 02 02 info@gjensidige.dk www.gjensidige.dk dansk filial af Gjensidige Forsikring BA, Norge

Læs mere

Entreprise all-risksforsikring for bestående bygninger/løsøre tilhørende bygherren

Entreprise all-risksforsikring for bestående bygninger/løsøre tilhørende bygherren Betingelser nr. 800403 Forsikringsbetingelser for Entreprise all-risksforsikring for bestående bygninger/løsøre tilhørende bygherren KommuneForsikring A/S Krumtappen 2, Postboks 823, 2500 Valby Tlf. 77

Læs mere

POLICE Ejendomsforsikring Policenummer 4718284

POLICE Ejendomsforsikring Policenummer 4718284 POLICE Ejendomsforsikring Policenummer 4718284 Beboelsesbygning Forsikringsbetingelser R345121 Ny forsikring gælder fra 7. december 2012 Hvad er forsikret Bygninger på forsikringsstedet: Paludan Müllers

Læs mere

Betingelser for Glas- og sanitetsforsikring - Erhvervsbygning. Bet. nr

Betingelser for Glas- og sanitetsforsikring - Erhvervsbygning. Bet. nr Betingelser for Glas- og sanitetsforsikring - Erhvervsbygning Bet. nr. 2202.05.01 Aftalegrundlaget Din Glas- og sanitetsforsikring består af forsikringsaftalen (policen), policetillæg (eventuelle særlige

Læs mere

25.301 kr. Erhvervsforsikring

25.301 kr. Erhvervsforsikring Forsikringstilbud E/F Klintely Klinteløkken 9 Sandkås 3770 Allinge Side 1 af 7 Jeres forsikringstilbud Her er et tilbud på jeres forsikringer. Det er vigtigt, at I læser tilbuddet igennem for at se, om

Læs mere

Forsikringsbetingelser SKURVOGN KASKOFORSIKRING 0105

Forsikringsbetingelser SKURVOGN KASKOFORSIKRING 0105 Forsikringsbetingelser SKURVOGN KASKOFORSIKRING 0105 Thisted Forsikring A/S Thyparken 16 7700 Thisted Telefon: 96 19 45 00 E-mail: post@thistedforsikring.dk www.thistedforsikring.dk Skurvogn Kaskoforsikring

Læs mere

Forsikringsbetingelser for MASKINKASKOFORSIKRING

Forsikringsbetingelser for MASKINKASKOFORSIKRING Lokal Forsikring G/S CVR-nr. 68 50 98 15 www.lokal.dk Forsikringsbetingelser for MASKINKASKOFORSIKRING i tilslutning til dansk lovgivning om forsikringsaftaler og lov om forsikringsvirksomhed. Indholdsfortegnelse:

Læs mere

Policen er oprettet ifølge aftale med forsikringstager og Alm. Brand Forsikring A/S.

Policen er oprettet ifølge aftale med forsikringstager og Alm. Brand Forsikring A/S. ALM. BRAND Servicecenter Erhverv Ny Østergade 9 4000 Roskilde Telefon 87 30 20 00 Telefax 57 66 62 04 www.almbrand.dk servicecenter.erhverv@almbrand.dk Kundenr. 9600 7616 72 Policenr. 037 606 588 Bygningsforsikring

Læs mere

Tilbud. Fælles forsikring på brand, el-skade, grundejeransvar, bygningskasko og indbo

Tilbud. Fælles forsikring på brand, el-skade, grundejeransvar, bygningskasko og indbo Tilbud Fælles forsikring på brand, el-skade, grundejeransvar, bygningskasko og indbo Kære bestyrelse I samarbejde med Din Forsikringsmægler og Alm. Brand Forsikring tilbyder vi en række privatforsikringer.

Læs mere

SANITETSFORSIKRING FORSIKRINGSBETINGELSER BETINGELSESNR. S.40.01

SANITETSFORSIKRING FORSIKRINGSBETINGELSER BETINGELSESNR. S.40.01 FORSIKRINGSBETINGELSER BETINGELSESNR. S.40.01 INDHOLDSFORTEGNELSE 1.0 Forsikringens omfang...3 2.0 Forsikringen dækker...3 3.0 Forsikringen dækker ikke...3 4.0 Risikoforandring...3 5.0 Skadetilfælde...3

Læs mere

Forsikringsbetingelser for Køle- Dybfrostforsikring. (udgave per )

Forsikringsbetingelser for Køle- Dybfrostforsikring. (udgave per ) Forsikringsbetingelser for Køle- Dybfrostforsikring (udgave per. 1.12.2008) Indholdsfortegnelse 1 Hvad dækkes 2 Undtagelse 3 Generelle undtagelser 4 Forhold i skadetilfælde 5 Underforsikring 6 Selvrisiko

Læs mere

Renter af forsikringsydelsen erstattes dog, selvom dækningssummen derved overskrides.

Renter af forsikringsydelsen erstattes dog, selvom dækningssummen derved overskrides. Side 1 af 6 PROFESSIONEL ANSVARSFORSIKRING Almindelige forsikringsbetingelser MI-95-02 i tilslutning til gældende lov om forsikringsaftaler 1.0 Forsikringens omfang Forsikringen dækker det erstatningsansvar,

Læs mere

DANSK GLASFORSIKRING A/S

DANSK GLASFORSIKRING A/S Drivhusforsikring 2015 Vær godt dækket ind PAVILLON DANMARK i samarbejde med DANSK GLASFORSIKRING A/S 1 Dette får du En forsikring som giver dig tryghed Når man investerer i et flot nyt drivhus, er det

Læs mere

Ny police til Grundejerforeningn Ferren

Ny police til Grundejerforeningn Ferren ALM. BRAND Servicecenter Erhverv Ny Østergade 9 4000 Roskilde Telefon 96 30 12 00 Telefax 57 66 62 04 www.almbrand.dk G0201_NEL - TT201212040044477259 - G_44489694Job679-P1-4 01EAAL Grundejerforeningn

Læs mere

Ejerskifteforsikring. Standarddækning Forsikringsbetingelser for ejerskifteforsikring for hus. 1 Hvem er dækket? 2 Hvad omfatter forsikringen?

Ejerskifteforsikring. Standarddækning Forsikringsbetingelser for ejerskifteforsikring for hus. 1 Hvem er dækket? 2 Hvad omfatter forsikringen? Ejerskifteforsikring Forsikringsbetingelser Standarddækning Forsikringsbetingelser for ejerskifteforsikring for hus. I henhold til lov om forbrugerbeskyttelse ved erhvervelse af fast ejendom. For Standarddækningen

Læs mere

Forsikringsbetingelser. for. Borgmesterkædeforsikring

Forsikringsbetingelser. for. Borgmesterkædeforsikring Betingelser nr. 600302 Forsikringsbetingelser for Borgmesterkædeforsikring KommuneForsikring A/S Krumtappen 2, Postboks 823, 2500 Valby Tlf. 77 32 50 00, CVR-nr. 25 79 25 64 Forsikringsbetingelser for

Læs mere

Udvidelse for beboelsesejendom. Version 1 21.08.2009

Udvidelse for beboelsesejendom. Version 1 21.08.2009 Udvidelse for beboelsesejendom Version 1 21.08.2009 EJENDOM Medforsikret Sikret under opførelse eller ombygning er tillige byggeriets entreprenører i det omfang forsikringstageren som bygherre i medfør

Læs mere

POLICE Ejendomsforsikring Policenummer

POLICE Ejendomsforsikring Policenummer POLICE Ejendomsforsikring Policenummer 6606475 Beboelsesbygning Forsikringsbetingelser R345131 Ændring gælder fra 1. oktober 2013 Hvad er forsikret Bygninger på forsikringsstedet: Brobergsgade 7, 1427

Læs mere

Stormskade- og hærværksforsikring på telte og boblehaller

Stormskade- og hærværksforsikring på telte og boblehaller Betingelser nr. 600801 Forsikringsbetingelser for Stormskade- og hærværksforsikring på telte og boblehaller KommuneForsikring A/S Krumtappen 2, Postboks 823, 2500 Valby Tlf. 77 32 50 00, CVR-nr. 25 79

Læs mere

Forsikringsbetingelser for

Forsikringsbetingelser for Gjensidige Forsikring Nyropsgade 45 DK-1602 København V Tlf. +45 70 10 90 09 Fax +45 70 10 10 09 CVR-nr. 32 45 02 02 info@gjensidige.dk www.gjensidige.dk dansk filial af Gjensidige Forsikring BA, Norge

Læs mere

Ledelsens Basis Forsikring Foreninger LBFF-I-09-01 - en HDI-Gerling on-line forsikring

Ledelsens Basis Forsikring Foreninger LBFF-I-09-01 - en HDI-Gerling on-line forsikring Almindelige forsikringsbetingelser i tilslutning til gældende lov om forsikringsaftaler 1.0 Sikrede 1.1 Sikrede er alle nuværende, tidligere og fremtidige; - bestyrelsesmedlemmer, herunder suppleanter,

Læs mere

FRONTRUDEFORSIKRING FORSIKRINGSBETINGELSER BETINGELSESNR F

FRONTRUDEFORSIKRING FORSIKRINGSBETINGELSER BETINGELSESNR F FORSIKRINGSBETINGELSER BETINGELSESNR. 52.01F INDHOLDSFORTEGNELSE 1.0 Forsikringens oprettelse og ikrafttrædelse...3 2.0 Hvad er dækket af forsikringen?...3 3.0 Hvor dækker forsikringen?...3 4.0 Ændringer

Læs mere

Betingelser for Arbejdsmaskiner - tyveri og vandskade. Bet. nr

Betingelser for Arbejdsmaskiner - tyveri og vandskade. Bet. nr Betingelser for Arbejdsmaskiner - tyveri og vandskade Bet. nr. 2204.04.01 Aftalegrundlaget Din forsikring består af forsikringsaftalen (policen), policetillæg (eventuelle særlige vilkår) og forsikringsbetingelserne.

Læs mere

Bestyrelses- og ledelsesansvarsforsikring

Bestyrelses- og ledelsesansvarsforsikring Bestyrelses- og ledelsesansvarsforsikring Foreninger, ikke-erhvervsdrivende fonde, selvejende institutioner, stiftelser mv. Almindelige betingelser DFO99-01 Indholdsfortegnelse Definitioner Pkt. Side hvem

Læs mere

Forsikringsbetingelser

Forsikringsbetingelser ANTENNEFORSIKRING 003-27.05.2004 Side nr. Hvor dækker forsikringen... A ANTENNEANSVAR 2 Hvem er dækket af ansvarsforsikringen... 3 Forsikringen dækker ansvar for... 4 Forsikringen dækker ikke ansvar for...

Læs mere

Arbejdsgiveransvar nr

Arbejdsgiveransvar nr Indholdsfortegnelsen er ikke en del af de almindelige betingelser for Arbejdsgiveransvar Afsnit Indhold Side nr. 1 De sikrede... 1 2 Forsikringen omfatter... 1 3 Forsikringen omfatter ikke... 1 4 Undladelse

Læs mere

Forsikringsbetingelser for EJERSKIFTEFORSIKRING

Forsikringsbetingelser for EJERSKIFTEFORSIKRING Forsikringsbetingelser for EJERSKIFTEFORSIKRING Ejerskifteforsikringen er udarbejdet i relation til lov nr. 437 af 31.05.2000 om forbrugerbeskyttelse ved erhvervelse af fast ejendom og i tilslutning til

Læs mere

Betingelser for Arbejdsmaskiner - kasko inkl. tyveri. Bet. nr

Betingelser for Arbejdsmaskiner - kasko inkl. tyveri. Bet. nr Betingelser for Arbejdsmaskiner - kasko inkl. tyveri Bet. nr. 2204.05.01 Aftalegrundlaget Din forsikring består af forsikringsaftalen (policen), policetillæg (eventuelle særlige vilkår) og forsikringsbetingelserne.

Læs mere

Ny police til E/F Åhavnen II

Ny police til E/F Åhavnen II ALM. BRAND Servicecenter Erhverv Ny Østergade 9 4000 Roskilde Telefon 46 34 50 00 Telefax 57 66 62 04 www.almbrand.dk DFFDATFDDATTDFTTDFTTTFAAFDFADDTDFDFFFDDTAFADAFDAATTTDAAATDTADFFFFF E/F Åhavnen Ii Åhavnen

Læs mere

Forsikringsbetingelser EJERSKIFTEFORSIKRING

Forsikringsbetingelser EJERSKIFTEFORSIKRING EJERSKIFTEFORSIKRING Pkt. 4 5 6 7 8 9 0 4 5 Tekst Sikret Forsikringens dækningsomfang Hvilke forhold er dækket Undtagelser fra dækningen Ulovlighedsdækning Hvorledes beregnes erstatningen Selvrisiko Regres

Læs mere

Kundeinformation vedrørende ADIS Netbankforsikring

Kundeinformation vedrørende ADIS Netbankforsikring Kundeinformation vedrørende ADIS Netbankforsikring Forsikringsformidler ADIS A/S Strandgade 4 C 1401 København K CVR 30351894 Forsikringsselskab Indiakaj 6, 1. sal 2100 København Ø. Tlf.: +45 33 36 95

Læs mere

Udvidelse for beboelsesejendom

Udvidelse for beboelsesejendom 6565-Tillæg November 2012 Udvidelse for beboelsesejendom Tillæg til Vilkår for Ejendomsforsikring for Industri 6565 Topdanmark Forsikring A/S Udvidelse for beboelsesejendom 6565-Tillæg November 2012 2

Læs mere

Vilkår for. Entrepriseforsikring

Vilkår for. Entrepriseforsikring Vilkår for Entrepriseforsikring December 1992 Andre oplysninger Personoplysninger mv. Som kunde har du naturligvis mulighed for at se, hvilke personoplysninger vi har om dig. Det vil typisk være oplysninger

Læs mere

Tilbud om fælles forsikring på brand, el-skade, grundejeransvar, bygningskasko og indbo

Tilbud om fælles forsikring på brand, el-skade, grundejeransvar, bygningskasko og indbo Tilbud om fælles forsikring på brand, el-skade, grundejeransvar, bygningskasko og indbo Kære Bestyrelse, Vi tilbyder i samarbejde med Alm. Brand forsikring, en række privatforsikringer. Det er en betingelse

Læs mere

Forsikringstilbud. Jeres forsikringstilbud

Forsikringstilbud. Jeres forsikringstilbud Telefon E/F Klintely Klinteløkken 9 Sandkås 3770 Allinge Side 1 af 5 Jeres forsikringstilbud Her er et tilbud på jeres forsikring. Det er vigtigt, at I læser tilbuddet igennem for at se, om det lever op

Læs mere

AP01 - tillæg udbudsinformationer 22.12.2000

AP01 - tillæg udbudsinformationer 22.12.2000 Gjensidige Forsikring A.C. Meyers Vænge 9 DK-2450 København SV Tlf. +45 70 10 90 09 Fax +45 70 10 10 09 CVR-nr. 33 25 92 47 info@gjensidige.dk www.gjensidige.dk dansk filial af Gjensidige Forsikring ASA,

Læs mere

VILKÅR FOR REVISORANSVARSFORSIKRING (04/11)

VILKÅR FOR REVISORANSVARSFORSIKRING (04/11) INDHOLD 1. Hvem er sikret 2. Hvad er dækket 3. Forsikringstiden 4. Hvad er ikke dækket 5. Forsikringssummer 6. Udvidelser 7. Selvrisiko 8. Hvis skaden sker 9. Serieskader 10. Moms 11. Forsikringens ikrafttræden

Læs mere

Ejerskifteforsikring. Standarddækning Forsikringsbetingelser for ejerskifteforsikring for hus. 1 Hvem er dækket? 2 Hvad omfatter forsikringen?

Ejerskifteforsikring. Standarddækning Forsikringsbetingelser for ejerskifteforsikring for hus. 1 Hvem er dækket? 2 Hvad omfatter forsikringen? Ejerskifteforsikring Forsikringsbetingelser Standarddækning Forsikringsbetingelser for ejerskifteforsikring for hus. I henhold til lov om forbrugerbeskyttelse ved erhvervelse af fast ejendom. For Standarddækningen

Læs mere

Forsikringsbetingelser for Dansk Tandforsikring A/S (herefter DT)

Forsikringsbetingelser for Dansk Tandforsikring A/S (herefter DT) Forsikringsbetingelser for Dansk Tandforsikring A/S (herefter DT) Forsikringsaftalen Forsikringsaftalen mellem DT og forsikringstageren består af: En police Et sæt forsikringsbetingelser Et tandstatusskema

Læs mere

Materieldriftstab 1. Forsikringens omfang 1.1. Tab som erstattes I overensstemmelse med nedennævnte vilkår dækker forsikringen for den i policen

Materieldriftstab 1. Forsikringens omfang 1.1. Tab som erstattes I overensstemmelse med nedennævnte vilkår dækker forsikringen for den i policen Materieldriftstab 1. Forsikringens omfang 1.1. Tab som erstattes I overensstemmelse med nedennævnte vilkår dækker forsikringen for den i policen anførte dækningsperiode jf. 1.3. forsikringstagerens tab

Læs mere

Forsikringsforslag til E/F Femkanten

Forsikringsforslag til E/F Femkanten ALM. BRAND Servicecenter Erhverv Ny Østergade 9 4000 Roskilde Telefon 33 30 60 00 Telefax 57 66 62 04 www.almbrand.dk Boligexperten Adm. A/S Vesterbrogade 12, 4 1620 København V E-mail servicecenter.erhverv

Læs mere

Tilbud om fælles forsikring på brand, el-skade, grundejeransvar, bygningskasko og indbo

Tilbud om fælles forsikring på brand, el-skade, grundejeransvar, bygningskasko og indbo Tilbud om fælles forsikring på brand, el-skade, grundejeransvar, bygningskasko og indbo Kære Haveforening Vi tilbyder i samarbejde med Alm. Brand forsikring og Din Forsikringsmægler en række privatforsikringer.

Læs mere

Forsikringsbetingelser for. Maskinhaveriforsikring. Betingelser nr. 601810

Forsikringsbetingelser for. Maskinhaveriforsikring. Betingelser nr. 601810 Gjensidige Forsikring Nyropsgade 45 DK-1602 København V Tlf. +45 70 10 90 09 Fax +45 70 10 10 09 CVR-nr. 32 45 02 02 info@gjensidige.dk www.gjensidige.dk dansk filial af Gjensidige Forsikring BA, Norge

Læs mere

Vilkår for. Køle- og dybfrostforsikring

Vilkår for. Køle- og dybfrostforsikring Vilkår for Køle- og dybfrostforsikring December 1992 Andre oplysninger Personoplysninger mv. Som kunde har du naturligvis mulighed for at se, hvilke personoplysninger vi har om dig. Det vil typisk være

Læs mere

Ny police til A/B Hulgården

Ny police til A/B Hulgården ALM. BRAND Servicecenter Erhverv Ny Østergade 9 4000 Roskilde Telefon 33 30 60 00 Telefax 57 66 62 04 www.almbrand.dk DDFFFTATDDAFTFATTTDDADTDDDTTATTTDTADDATTFTAADDFFFTDFDFAFAFDTAFFFFF A/B Hulgården c/o

Læs mere

Almindelige forsikringsbetingelser Kriminalitetsforsikring, KR-05-01. 1.0 Sikrede

Almindelige forsikringsbetingelser Kriminalitetsforsikring, KR-05-01. 1.0 Sikrede Almindelige forsikringsbetingelser Kriminalitetsforsikring, KR-05-01 1.0 Sikrede Sikrede på denne police er forsikringstager og forsikringstagers datterselskaber, hvorved forstås de juridiske personer,

Læs mere

Betingelser for Husejeransvar - Erhvervsbygning. Bet. nr

Betingelser for Husejeransvar - Erhvervsbygning. Bet. nr Betingelser for Husejeransvar - Erhvervsbygning Bet. nr. 2202.10.01 Aftalegrundlaget Din forsikring for husejeransvar består af forsikringsaftalen (policen), policetillæg (eventuelle særlige vilkår) og

Læs mere

Bygning 1: Bag Søndermarken 13-17. Anvendelse: Beboelse. Bebygget areal: 420 m 2 Der er 5 etager. Der er kælder. Bygningen er opført i 1940.

Bygning 1: Bag Søndermarken 13-17. Anvendelse: Beboelse. Bebygget areal: 420 m 2 Der er 5 etager. Der er kælder. Bygningen er opført i 1940. ALM. BRAND Servicecenter Erhverv Ny Østergade 9 4000 Roskilde Telefon 33306000 Telefax 57666204 www.almbrand.dk servicecenter.erhverv@almbrand.dk Kundenr. 9662 5261 27 Policenr. 081 163 332 Bygningsforsikring

Læs mere

Betingelser. Sælgeransvarsforsikring. Nr. 5153

Betingelser. Sælgeransvarsforsikring. Nr. 5153 Betingelser Sælgeransvarsforsikring Sælgeransvarsforsikring Nr 5153 5153 Sælgeransvar Side 2 Indholdsfortegnelse Side 3 1 Sælgeransvarsforsikring 1 Hvem er dækket 4 2 Ved skade 4 3 Anden forsikring 4 4

Læs mere

Bygningsforsikring. for de enkelte bygninger fremgår af medfølgende specifika- tioner.

Bygningsforsikring. for de enkelte bygninger fremgår af medfølgende specifika- tioner. Forsikringen betjenes af: De Frie ForsikringsMæglere Winckler Norgesmindevej 4 2900 Hellerup Tlf. nr. 7020 2725 v/kim Købstædernes Forsikring Bygningsforsikring Police nr. 01-12B -0163791 Forsikringstager

Læs mere

TotalErhverv Løsøreforsikring. Forsikringsvilkår Goecker-01

TotalErhverv Løsøreforsikring. Forsikringsvilkår Goecker-01 TotalErhverv Løsøreforsikring Forsikringsvilkår Goecker-01 Indholdsfortegnelse Hvilke genstande er omfattet 3. Hvilke genstande er ikke omfattet 3. Dækninger 3. Brand 3. Tyveri samt hærværk 4. Anden skade

Læs mere

Fællesvilkår for Erhvervsforsikringer

Fællesvilkår for Erhvervsforsikringer Fællesvilkår for Erhvervsforsikringer DF20900-1 Juni 2011 Generelle oplysninger Aftalen er indgået med Danske Forsikring A/S, i det følgende kaldet Danske Forsikring. Personoplysninger mv. Som kunde har

Læs mere

Forsikringsbetingelser for Hundeforsikring

Forsikringsbetingelser for Hundeforsikring Forsikringsbetingelser for Hundeforsikring Indholdsfortegnelse for Hundeforsikring 1. Fællesbestemmelser 1.1. Hvornår skal præmien m.m. betales? 1.2. Hvordan indeksreguleres forsikringssummer og præmie?

Læs mere

Forsikringsbetingelser

Forsikringsbetingelser Forsikringsbetingelser for Specialforsikring for erhverv Teknisk instrument Otto Mønsteds Plads 11 DK-1563 København V Telefon +45 70 10 90 09 Telefax +45 70 10 10 09 CVR-nr. 33 25 92 47 www.gjensidige.dk

Læs mere

Vilkår for Husforsikring

Vilkår for Husforsikring Vilkår for Husforsikring 6610-2 Oktober 2010 Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde din bestilling Ifølge forsikringsaftalelovens 34 i kan du fortryde, at du har bestilt forsikringen. Fortrydelsesfristen

Læs mere

FORSIKRINGSBETINGELSER PARCELHUSFORSIKRING

FORSIKRINGSBETINGELSER PARCELHUSFORSIKRING FORSIKRINGSBETINGELSER PARCELHUSFORSIKRING Det bedste til din bolig ETU Forsikring A/S Hærvejen 8 6230 Rødekro www.etuforsikring.dk Forsikringsbetingelser nr.: 01-2011-PAR 1 Aftalegrundlag Forsikringsaftalen

Læs mere

Forsikringsbetingelser TRANSPORTFORSIKRING

Forsikringsbetingelser TRANSPORTFORSIKRING TRANSPORTFORSIKRING 0103 1 1.1 1.2 2 2.1 3 3.1 4 A Hvad er omfattet af forsikringen: Forsikringen omfatter forsikringstagerens egne og fremmede varer (dog excl. kørsel af fremmede varer mod betaling)

Læs mere

Forsikringsbetingelser for ERHVERVSANSVARSFORSIKRING

Forsikringsbetingelser for ERHVERVSANSVARSFORSIKRING Lokal Forsikring G/S CVR-nr. 68 50 98 15 www.lokal.dk Forsikringsbetingelser for ERHVERVSANSVARSFORSIKRING i tilslutning til dansk lovgivning om forsikringsaftaler m.v. Indholdsfortegnelse: 10 Hvem er

Læs mere

GLASFORSIKRING FORSIKRINGSBETINGELSER BETINGELSESNR. G.40.01

GLASFORSIKRING FORSIKRINGSBETINGELSER BETINGELSESNR. G.40.01 FORSIKRINGSBETINGELSER BETINGELSESNR. G.40.01 INDHOLDSFORTEGNELSE 1.0 Forsikringens omfang...3 2.0 Forsikringen dækker ikke...3 3.0 Risikoforandring...3 4.0 Skadetilfælde...3 5.0 Ophævelse...3 6.0 Ejer-

Læs mere

Betingelser nr. 300602 Forsikringsbetingelser for Forsikring for bygnings- beskadigelse alene ved indbrud

Betingelser nr. 300602 Forsikringsbetingelser for Forsikring for bygnings- beskadigelse alene ved indbrud Betingelser nr. 300602 Forsikringsbetingelser for Forsikring for bygningsbeskadigelse alene ved indbrud KommuneForsikring A/S Krumtappen 2, Postboks 823, 2500 Valby Tlf. 77 32 50 00, CVR-nr. 25 79 25 64

Læs mere

Forsikringsbetingelser for Arbejdsredskabsforsikring. (udgave per )

Forsikringsbetingelser for Arbejdsredskabsforsikring. (udgave per ) Forsikringsbetingelser for Arbejdsredskabsforsikring (udgave per. 1.12.2008) Indholdsfortegnelse for Arbejdsredskabsforsikring 1. Kørselskaskodækning 2. Kaskodækning 3. Fællesbestemmelser 3.1. Hvem er

Læs mere

Indhold Indhold. Forsikringens omfang 1 Forsikringstid 2 Ophør af virksomheden 3 Forsikringssum 4 Undtagelser 5 Forhold til anden ansvarsforsikring 6

Indhold Indhold. Forsikringens omfang 1 Forsikringstid 2 Ophør af virksomheden 3 Forsikringssum 4 Undtagelser 5 Forhold til anden ansvarsforsikring 6 FORSIKRINGSBETINGELSER ANSVARSFORSIKRING FOR MEDLEMMER AF LÆGEFORENINGEN Forsikringsbetingelser 1097 (01.07.2018) For forsikringen gælder reglerne i Lov nr. 129 af 15. april 1930 med senere ændringer om

Læs mere

Ny police til EJF TYREENGEN

Ny police til EJF TYREENGEN G0201_NEL - TT201512080065126071 - G_65127109Job162-P1-130 01 ERHM 9608925973 DDFFFTATDDAFTFATTTDDADTDDDTTATTTDTADDATTFTAADDFFFTDFDFAFAFDTAFFFFF Dansk System Ass. A/S Allegade 14 2000 Frederiksberg Ny

Læs mere