Ansættelsen finder sted i Lægehuset i Beder.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ansættelsen finder sted i Lægehuset i Beder."

Transkript

1 2. Præsentation af uddannelsesforløbet og ansættelsesstedet Ansættelsen finder sted i Lægehuset i Beder. Lægehuset i Beder har eksisteret i de nuværende lokaliteter siden Før det nuværende lægehus blev bygget, lå der lægeklinik i lejede lokaler på Beder butikstorv. Det nuværende lægehus er bygget af læge Ole Fendinge Olesen der fungerede som læge i Beder frem til ca hvor han solgte til læge Solveig Holdt Olesen. Solveig Holdt Olesen fungerede som læge i Beder frem til John Nelson blev optaget i praksis som kompagnon i 1990 i forbindelse med, at der i området udløstes yderligere et ydernummer. Lilian Bremer overtog i 1995 Solveig Holdt Olesens praksisandel. Lægehuset i Beder er sammen med lægehusene i Mårslet og Tranbjerg forholdsvis nye. Det gamle lægehus i området lå i Malling hvor der også var jordemoder. Området fungerede frem til den nye vagtordnings etablering i 1992 som en vagtkreds (Beder, Malling, Mårslet, Solbjerg og Tranbjerg). Denne opdeling er fortsat i den nuværende 12-mandsforening. Vagtordningen er nu etableret sammen med Region Midt Som det sidst tilkomne lægehus er Beder stadig det mindste både hvad angår patientantal ca med børn - og hvad angår antal læger (2). Beder lægehus har til gengæld været det mest aktive lægehus i området med hensyn til at deltage i uddannelse af studenter og reservelæger/amanuenser. Lægerne Lilian Bremer: Kandidat fra Århus Universitet John Nelson: Kandidat Århus universitet Praksiskonsulent, Århus kommunes Arbejdsmarkeds og familieafdeling. Medlem af det regionale arbejdsmarkedsråd. Samarbejdspartnere:

2 Lægehuset har et tæt samarbejde med De lokale fysioterapier i Beder og i mindre grad Mårslet og Odder. Lokalcentrene i Beder, Mårslet og Malling med tilknyttede plejehjemspladser og beskyttede boliger er vigtige samarbejdspartnere. Beder Gartnerskole, Wilhelmsborg Ridecenter og Unge Hjems Efterskole i Højbjerg er vigtige samarbejdspartnere i og med at vi funger som læger for deres elever og personale. Socialforvaltningen Jobcenter og ydelsesafdeling syd - placeret i Viby dækker vores område og stort set al kontakt til socialforvaltningen foregår herigennem. Lokalcentrene i Beder, Malling og Mårslet fremstår som små filialer af Viby. Dvs. borgerne kan henvende sig her med nogle sociale problemer, ligesom hjemmeplejen har til huse på Kildevang, der også fungerer som Administrativt center. Sundhedsplejen hører administrativt under områdekontor syd(viby). Områdets sundhedsplejerske har træffetider på områdets skoler (Beder Skole) Med kommunalreformen hører praksis administrativt under sygesikringen i den nye Region midt med hovedsæde i Viborg. Lægehusets indretning Lokaler: Huset rummer tre fuldt udrustede konsultationer med arbejdspladser. Hertil en sygeplejekonsultation med tilsvarende indretning. Reservelægens kontor rummer ideelt samme ustyr og undersøgelsesfaciliteter som principallægernes. Dog findes på reservelægekontoret ikke vægt /babyvægt. Ved denne undersøgelse må reservelægen benytte en af de øvrige konsultationers udstyr. Sekretariatet rummer en fuldt udstyret edb arbejdsplads. Der findes udover alm. printer også labelprinter, fax og kopimaskine. Sekretariatet rummer arkivet af gamle papirjournaler der rummer alle oplysninger fra før edb indførtes i Arkivet er opbygget ud fra fødselsdatoer. Der findes kun papirjournaler på patienter fra efter 1995 i den udstrækning der er gamle / eller andre oplysninger, der ikke har kunnet indføres på EDB. Telefonsystemet. Rummer tre linier ind /ud af praksis hvoraf 1 optages at det elektroniske system, der udveksler oplysninger til/fra apoteker og sygehuse - EDIFACT. Faxen er også på denne linie.

3 2 linier er til rådighed for telefonlinier ind i huset. Fax nr.: Edifact styres fra sekretærarbejdspladsen. Telefonen hos sekretær har to forud indtalte telefonsvar: Pausesvar og nat - weekendsvar.(markeret på taster) Alle arbejdspladser har selvstændig mail. JN@bederdoc.dk, lb@bederdoc.dk, res@bederdoc.dk,sek@bederdoc.dk Omstilling kan ske mellem de enkelte telefoner på dertil indrettede taster på telefonerne. Sekretærtelefonen er udstyret med hoved sæt. Telefonsvarer findes på sekretærtelefonen. Praksis arbejds- og åbningstider: Hver dag telefonkonsultation mellem 8 og 9 Mandag 8-16 (patienter til ca ) Tirsdag 8-16 (patienter til ca ) OBS vi passer Mårslet patienter mellem 12 og 16. Onsdag 8-13 (Patienter til kl. 12) Obs. Deleordning - vi henviser til Mårslet efter 12 Torsdag 8-17 Fredag 8-14/16 deleordning med de øvrige praksis. Vi passer området kl på skift. Kaffe /konference dag mellem og (ingen patienter sat til her) Frokost imellem Sekretær arbejdstider som ovenfor fraset at sekretæren hver dag møder kl. 9.

4 Sekretærens Arbejdsfunktion: Modtager patienter /registrerer Sygesikringskort. Telefonpasning /tidsbestilling/medicinbestilling udenfor telefontid 8-9. Indskrivning af epikriser/lab.tal mm i Patientjournaler. Administrative funktioner lønregnskab /varebestilling I samarbejde med sygeplejersken: Klargøring og pakning af laboratorieprøver. Urinundersøgelser, Hæmoglobin og Blodsukker måling /lægerne og sygeplejersken tager prøverne. Ekg optagelser på aftalte tider Sygeplejerske Pt ingen sygeplejerske ansat. Laboratoriets indretning og opgaver. Urinundersøgelse: Stix.(Sekretær/spl) Fasekontrastmikroskopi(læge) dyrkning og resistens (sekretær/spl) Fasekontrastmikroskopi - Wet smear - urin- svampeundersøgelse mm. Manual/vejledning findes i laboratoriet. Hæmocue - hæmoglobinmåling - læger og sekretær/spl (manual i Lab) Crp- vejledning findes i prøve-kittet Glucometer (hæmocue) læger og sekretær/spl (manual i lab) Sænkningsreaktion - de lange tynde specialglas sættes op i rør ramme - sæt stopur 1 time hos sekretær. Grav test - vejledning på væggen Strept A test : vejledning på væggen Centrifuge til Blodprøver/serum sekretær/spl

5 Blodprøver: Se skema over glastype til forskellige prøver - findes på de enkelte blodtagningsbakker. Mere specielle blodprøver findes i den gule analysefortegnelse. Podninger: For bakterier foretages med kulpodepind i stuarts medium (Bør findes på alle konsultationer) Chlamydia podes i specialsæt (Bør findes på alle konsultationer) Afføringsprøver findes i skabet i mellemgang - Plus sedler til lab - spørg sekretær Kighostedyrkningssæt i køleskab i laboratoriet - specielle podepinde - spørg). Virusmedier i køleskab - følgesedler til ÅKH. Weatsmear foretages med vatpind på objektglas med 1 dråbe saltvand. Audiometer - instruktion ved lægerne (manual i laboratoriet) Tympanometer instruktion ved lægerne(manual i laboratoriet) Blodprøver: Tages af lægerne og sygeplejerske - Udstyr på rulleborde i konsultationer. Vejledende skema fra Laboratoriet ÅAS ang. Blodprøveglas til rutineprøver.(skal ligge i bakken) Grønne glas- "almindelige" lab prøver - væsketal, levertal, cholesterol mm. Centrifugeres efterfølgende og sendes som serum- husk stregkoder. Prøver til SSI : røde Glas. HIV test små violette glas. Blodtype violet glas 4 ml. Koagulation: blå glas.(ligger i speciel pakke i lab) Ekg apparat instruktion ligger ved apparatet - Instruktion via sekretær eller sygeplejerske. Spirometer. Manual findes ved spirometeret - endvidere standardkurver og papir. Vejledning i reversibilitetstest /anstrengelsestest på væggen ved spirometeret. Berodual til reversibilitetstest i skufferne - nederst på lab. fra 1/ er indført webreq elektronisk laboratorie system.

6 Systemet fungerer ved at rekvisitionsseddel sendes elektronisk til laboratoriet samtidig med at de udskrives som labelsedler på printeren. Labels påføres blodprøveglas. Det fremgår af labelsedlen, hvilke prøveglas, der skal anvendes til de enkelte bl.pr. Vejledning forefindes på sekretærkontoret. I øvrigt ved personlig introduktion. BESKRIVELSE AF PRAKTISKE FORHOLD I PRAKSIS. Instrumenter: Hver konsultation har eget Gu Leje/Otoskop /pandelampe. Rullebord rummer almindelige utensilier /forbindstoffer. Sæt til vortebehandling findes i lab i det midterste skab nederst. Vortefryser findes på hylde i lab. Gu sæt findes ved fjernvarmeinstallationen på laboratoriet eller på LB`s konsultation. Brugte GU sæt anbringes i spanden med sæbe på laboratoriet. De rengøres af sekretær/spl. Edb-systemet Gennemgås ved personlig instruktion samt manual, der findes i Medwin mappen på sekretærkontoret. Godkendelsesprocedurer for EDB: Alle epikriser og Lab tal godkendes af alle læger med angivelse af initialer JN, LB og RES inden de godkendes endeligt af en af principallægerne. Undtagelsen er hvis nogle læger ikke er på arbejde - da godkendes der af den tilstedeværende principallæge (fraset enkelte epikriser /lab tal der vurderes specielt at vedrøre den enkelte læge og som bibeholdes set i epikriser) Alle recepter bestilt af sekretær eller sygeplejerske skal godkendes at en læge inden de sendes. Journalføring: Bør foregå kortfattet og præcist med angivelse af relevante pos fund og overvejelser. Neg fund anføres kun på velovervejet indikation. Tidsbestilling: Normalt afsættes 15 min til en konsultation. Via tidsbestillingsmodulet kan dette ved behov ændres til en hvilket som helst tidsramme (samtaler -store attester generel helbredsundersøgelse - operation mm). Forsendelse af recepter/ modtagelse af epikriser mm sker væsentligst elektronisk via edifact. Systemet kontrollers fra sekretær arbejdsplads.

7 Der sendes ca. hvert 10 minut. Kronikerprogrammer: Praksis søger at implementere systematik i kontroller af de store folkesygdomme: Hjertekarsygdomme, Hypertention.Diabetes, Kol, Osteoporose, Psykiske lidelser,muskuloskeleteale lidelser og forebyggende hjemmebesøg til svagelige ældre. - Årskontroller systematiseres ved at de anføres med år og dato på patientarket. Der fastlægges fremtidige kontrolintervaller ved den enkelte konsultation-alle kronikere skal forlade praksis med aftale om ny tid. Kroniske lidelser diagnosekodes. Praksis er forpligtet til at diagnosekode de 7 store kroniske sygdomme. Instruktion af procedure ved introsamtale. Der er udarbejdet forløbsskemaer omkring disse sygdomme. Tidsbestilling/Medicinbestilling via kommunikationsmodul "Cure for You" Patienter der opretter sig via lægehusets hjemmeside kan herigennem bestille tider og fremsende spørgsmål til læger og sygeplejerske. Kommunikation bobber op øverst i synsfeltet under signaturer M (medicin) E (korrespondance) og T (tidsbestilling) Vores hjemmesideadresse findes påtrykt tidsbestillingskort. Henvisninger til indlæggelse/ambulant behandling ved sygehuse/speciallæger sker væsentligt elektronisk via topmenuen Patient- henvisning. Der kan indkopieres lab svar og epikriser mm. Henvisninger med mere omfattende epikriser vedlagt mm, må sendes per brev.

8 Medicinbestilling foregår elektronisk via medicinmodulet i Medwin. Web politik: Alle arbejdspladser har netadgang. Det er husets netpolitik at færdsel på nettet skal have et relevant fagligt indhold. E mail adresser jn@beredoc.dk lb@bederdoc.dk sek@bederdoc.dk res@bederdoc.dk Faglige opdateringer. Arbejdspladsmail tilgår løbende faglige oplysninger via praksis.dk Oplysninger samles under og på nettet. Oplysning om henvisningssteder/ventetider via Indberetning om arbejdsskader/dødsattester foregår elektronisk (instruktion) Digital signatur: skal indhentes for alle medarbejdere i praksis. Økonomi Lægepraksis er en privat virksomhed der samarbejder med sygesikringen. Grundlaget for praksis økonomi er at udskrive korrekte regninger i overensstemmelse med Samarbejdsaftale med sygesikring og honorartabel. Principper heri vil blive gennemgået ved introduktion.

9 Etik omkring Tutor/reservelægeforholdet i Praksis. For at en reservelæge kan få udbytte af sit ophold i praksis må han/hun nødvendigvis gives indsigt i en række interne forhold i praksis. Det drejer sig om økonomiske forhold vedrørende praksis drift, men også holdninger til lægefaglige og etiske spørgsmål. Dette bør modsvares af finfølelse hos reservelægen, omkring hvordan denne viden forvaltes. Herunder tavshedspligt på relevante områder. LOKALE SAMARBEJDSPARTNERE brug "Telefontavlen for region Midt" - findes på alle konsultationer Læger i området: Lægerne i Malling, Sofienlystvej 1, Lægerne i Mårslet, Hørretvej 18 A, Lægerne i Tranbjerg, Kirketorvet 14, Lægerne i Solbjerg, Solbjerg hovedgade 77 a, Apoteker: Marselisborg Apotek, Rundhøj Torv 3, 8270 Højbjerg (sender til håndkøbsudsalg i Beder, Skåde - statoil, Mårslet og Tranbjerg) Odder Apotek, Rosengade 14, Odder (sender til håndkøbsudsalg i Malling og Solbjerg) Speciallæger

10 Praksis samarbejder med en række speciallæger. De er anført i Telefontavle / region Midt. Samt via elektronisk henvisningsmodul/speciallæger. Kopi findes på sekretariatet og i alle konsultationer. Sygehuse: Henvisninger til sygehuse foregår i tiltagende omfang ved brug af således at relevante sygehuse i hele regionen benyttes. Selve henvisningen foretages normalt elektronisk. Hospitaler/-afdelinger (inkl. Central lab. og røntgen) Samtlige sygehusafdelinger fremgår af telefontavlen. AMK-stationer/kørselsordning/taxa AMK transport bestilles på Amk akut: Amk ikke akut : Plejehjem/lokalcentre Eskegården : Byagervej 115, 8330 Beder Malling Plejehjem. Bredgade 95, 8340 Malling Kildevang Mårslet. Langballevej 3, 8320 Mårslet Kristiansgården Beder Byvej. Hus A hus B Lokalpsykiatri Syd. Viby ringvej Postbox Viby J Hjemmesygeplejersker holder til på de forskellige lokalcentre- som ovenfor anført Der findes særskilt liste med mobilnumre

11 Sundhedsplejerske træffes via områdekontroret. Børn og unge afd. Århus kommune Områdekontor Viby. Skanderborgvej Viby Fysioterapi: Beder Fysioterapi Kirkebakken Beder Mårslet fysioterapi Banevej Mårslet Patientgrundlag. Området er i sin karakter forstadskvarter i forhold til Århus. Det betyder en population af væsentligst yngre familer med børn, men også en del midaldrende. Til praksis er tilknyttet ca 2600 patienter heraf ca 600 børn. Området rummer et socialt boligbyggeri i form af Byagerparken med et delvist socialt klientel. Organisation af dagarbejdet: Praksis har fast telefontid dagligt imellem 8 og 9 hvor 2 /3 læger samt sek. sidder ved telefonen. I dette tidsrum tages typisk blodprøver og gennemfører kortere konsultationer. Sekretær møder normalt kl 08 fraset torsdag kl 09. Alle hverdag imellem 9 og 9.30 er der kaffe og morgenkonference hvor relevante emner på dagsskema gennemgås med uddannelseslæger. Hverdage imellem 9.30 og 12 konsultation. Mandag og tirsdag imellem 13 og 15(16) konsultion. Onsdage lukker praksis kl 13 og akutte patienter henvises til lægehuset i Mårslet.

12 Tirdag passer lægehuset akutte Mårslet patienter fra kl 12. Torsdag er der sen konsultation med patienter fra Fredage konsultation imellem 13 og 14. Daglig kl Frokost og til 13.oo konference. Uddannelseslæger deltager i lægevagt efter regler herom. Opsparet timetal herved afspadseres efter gældende regler.afspadsering lægges fortrinsvis på mandage og tirsdage af hensyn til praksis lægelige bemanding. Ferie aftales individuelt efter gældende regler. Ferieønsker søges imødekommet under hensyntagen til bemanding i praksis. Kurser. Det tilstræbes at uddannelseslæger deltager i relevant efteruddannelse, under hensyntagen til arbejdstilrettelæggelsen i praksis og til den obligatoriske kursusdeltagelse som led i specialeuddannelsen. Afhængig af art ydes frihed eller afspadsering Uddannelseslæger tilstræbes at deltage i lokal efteruddannelse via 12 mandsforening mm. Forhold vedrørende barsel, barns sygdom og omsorgsdage. Praksis følger gældende regler på området. Det tilstræbes at dage så vidt muligt aftales tidligt af hensyn til arbejdstilrettelæggelsen. Uddannelsesforhold i Lægehuset i Beder Vi tilstræber et godt læremiljø baseret på god faglighed, gensidig tillid og gode samarbejdsrelationer. Vi ser det som vores opgave at introducere og kvalificere uddanelseslægen indenfor relevante fagområder og procedurer. I løbet af uddannelses at medvirke til at uddannelseslægen opnår færdigheder som beskrevet i målbeskrivelsen for speciallægeuddannelsen til almen medicin

13 Dette søger vi at opnå ved deltagelse i det daglige arbejde. Dette under daglig supervision af tutorlæge. Løbende evalueringer i form af introsamtale indenfor den første uge efter ansættelse,midtvejssamtale efter 3 mdrs. ansættelse og slutevaluering før ophør af ansættelse. Disse samtaler gennemføres efter gældende vejledninger med reference til målbeskrivelse og Logbog (opnåelse af relevante kompetencer) Daglige konferencer: morgenkonference og kaffe. Her tages relevante temaer op i forhold til dagens program. Muligheder for at drøfte konkrete problem stillinger. Middagskonference I dette tidsrum tages fortrinsvis emner af overordnet karakter op. Eksempelvis gennemgang af faglige rekommendationer. DSAM vejledninger, nyt fra praksiskonsulenter. Nye tiltag etc. Samordning af tiltag. Hver 2 uge holdes fællesmøde med læger, reservelæger og sekretær og sygeplejerske i dette tidsrum Det tilstræbes at der i dette tidsrum med 30 min udvidelse 3 gange hvert ½ år gennemføres videosupervision af patientcases fra praksis (videoudstyr forefindes) Daglig patientgennemgang. I starten af reservelægetiden gennemføres ved slutning af dagen gennemgang af dagens patienter imellem tutorlæge og uddannelseslæge. Denne gennemgang tilpasses i løbet af reservelægeperioden hen imod det mere tema rettede, idet der bibeholdes en konkret supervision i forhold til relevante sager fra dagen. Gennemgangen inddrager relevante cases fra tutorlægens hverdag.

14 Uddannelseslægens deltagelse i de daglige funktioner. Uddannelseslægen inddrages så hurtigt som muligt i de daglige funktioner i praksis. Dette i takt med at kompetence opnås i forhold til brug af Edb, relevante procedurer mm. Typisk vil uddannelseslæge efter den første uge kunne have selvstændige konsultationer. Den første uge i praksis har karakter af introduktion hvor reservelæge følger tutorlæge, sekretær og sygeplejerske, og herved gøres bekendt med praksis arbejdsmåde og rutiner. Brug af Edb. Relevante hjemmesider, Labaratoriefunktioner etc. Deltagelse i Vagt. Uddannelseslæger deltager i lægevagt efter regler. Afspadsering sker ligeledes efter gældende regler.af hensyn til arbejdsgangen i lægehuset lægges afspadsering fortrinsvis på mandage og tirsdage. Tutorlæge forpligter sig til at yde relevant supervision i forhold til vagter, enten ved fælles deltagelse eller ved at være tilstede telefonisk og med mulighed for tilkald under vagten, som det er beskrevet i vagtinstruks. Lægevagtskørsel gøres til genstand for særskilt supervision, enten i tilslutning til eller efter vagt

Lægerne i Beder Byvej Beder

Lægerne i Beder Byvej Beder Lægerne i Beder Byvej 30 8330 Beder Lægehuset i Beder har eksisteret i de nuværende lokaliteter siden 1983. Før det nuværende lægehus blev bygget, lå der lægeklinik i lejede lokaler på Beder butikstorv.det

Læs mere

Lægeklinikken på Ramsherred 8 er etableret af læge Ida Gjessing i 2008 og er en solopraksis med adresse og adgang fra gågaden i Aabenraa.

Lægeklinikken på Ramsherred 8 er etableret af læge Ida Gjessing i 2008 og er en solopraksis med adresse og adgang fra gågaden i Aabenraa. Praksisbeskrivelse Læge Ida Gjessing, Ramsherred 8, Aabenraa Lægeklinikken på Ramsherred 8 er etableret af læge Ida Gjessing i 2008 og er en solopraksis med adresse og adgang fra gågaden i Aabenraa. Klinikken

Læs mere

Præsentation af praksis

Præsentation af praksis Præsentation af praksis Læge Annemette Als, Kongevej 37, 6300 Gråsten, Tlf.nr. 74 65 48 20 Indledning I 1995 blev Annemette Als praktiserende læge i den ene kompagniskabs-praksis i Lægehuset i Gråsten.

Læs mere

Beskrivelse af praksis

Beskrivelse af praksis Beskrivelse af praksis Lokalisation Malling lægehus Sofienlystvej 1, 8340 Malling. Tlf.nr. 8643 1400, fax nr. 8693 1228 Praksis drives som kompagniskabspraksis og har tilmeldt godt 6.300 sikrede, hvoraf

Læs mere

Lægerne Toldbodvej I/S

Lægerne Toldbodvej I/S Lægerne Toldbodvej I/S Velkommen Velkommen som læge hos Lægerne Toldbodvej. Praksis er en 3-mands kompagniskabspraksis i hjertet af den maritime købsstad Svendborg. Kompagniskabet består af Gorm Palludan

Læs mere

PRAKSISBESKRIVELSE. Lægerne Hunderupvej, Hunderupvej 120 st, 5230 Odense M. Tlf.: 66131710/30131705 (hemmeligt) E-mail: kontakt@lhv.

PRAKSISBESKRIVELSE. Lægerne Hunderupvej, Hunderupvej 120 st, 5230 Odense M. Tlf.: 66131710/30131705 (hemmeligt) E-mail: kontakt@lhv. PRAKSISBESKRIVELSE Lægerne Hunderupvej, Hunderupvej 120 st, 5230 Odense M. Tlf.: 66131710/30131705 (hemmeligt) E-mail: kontakt@lhv.dk Hjemmeside: www.lhv.dk Christian mobil: 22555885 Daniel mobil: 20913013

Læs mere

Fårup Lægehus. Fra 1974 blev Fårup Lægepraksis omdannet til en kompagniskabspraksis, idet daværende læge optog en kompagnon.

Fårup Lægehus. Fra 1974 blev Fårup Lægepraksis omdannet til en kompagniskabspraksis, idet daværende læge optog en kompagnon. Fårup Lægehus Historisk: I forbindelse med den kraftige udbygning af sundhedsvæsenet for mere end 100 år siden nedsatte den første praktiserende læge sig i Fårup By i 1894. Der har siden, uden kontinuitetsbrud,

Læs mere

Lægerne Klinikgården Vestergade 22, 8850 Bjerringbro

Lægerne Klinikgården Vestergade 22, 8850 Bjerringbro Lægerne Klinikgården Vestergade 22, 8850 Bjerringbro 8668 2200 Lokalisation Praksis ligger på Vestergade 22, hvortil vi flyttede i november 2003. Byens anden praksis, som vi deler vagten fredag eftermiddag

Læs mere

Praksisbeskrivelse Lægerne Schmidt og Brødbæk

Praksisbeskrivelse Lægerne Schmidt og Brødbæk Praksisbeskrivelse Lægerne Schmidt og Brødbæk Historie: I 2007 købte Elisabeth Schmidt og Herdis Brødbæk et ydernummer af Ole Vissing. Dengang lå praksis i Grønnegade i centrum af Odense. I 2009 købte

Læs mere

Praksisbeskrivelse Lægehuset Søndergade 42, 9600 Aars

Praksisbeskrivelse Lægehuset Søndergade 42, 9600 Aars Praksisbeskrivelse Lægehuset Søndergade 42, 9600 Aars www.98624050.dk Den historiske baggrund for lægearbejde i Aars strækker sig tilbage til 1890 med en læge. Fra 1920 var der 2 læger i byen. Fra 1955

Læs mere

Præsentation af Them Lægepraksis, læger og personale samt uddannelsesforløb.

Præsentation af Them Lægepraksis, læger og personale samt uddannelsesforløb. Præsentation af Them Lægepraksis, læger og personale samt uddannelsesforløb. Praksisbeskrivelse Beliggenhed: Them Lægepraksis, Mølleløkken 7, 8653 Them Hjemmeside: www.themlaegepraksis.dk E-mail: them@themlaegepraksis.dk

Læs mere

Trustrup lægehus, Århusvej 190, 8570 Trustrup. Tlf. 8633 4211. Fax 8633 4775. Praksisbeskrivelse

Trustrup lægehus, Århusvej 190, 8570 Trustrup. Tlf. 8633 4211. Fax 8633 4775. Praksisbeskrivelse Praksisbeskrivelse Vi hedder Trustrup lægehus og ligger i en landsby med et ganske stort opland ca. 10 km fra Grenaa og 50 km fra Århus. Vore patienter er en blanding af land- og byboere, mange ældre mennesker

Læs mere

Praksis drives som kompagniskabspraksis fra lejede lokaler. Vi råder over 273 m2. Vi har ca 3200 patienter pr. 1.3.2015.

Praksis drives som kompagniskabspraksis fra lejede lokaler. Vi råder over 273 m2. Vi har ca 3200 patienter pr. 1.3.2015. Praksisnavn: Familielægerne Store Torv V/Lone Bækby & Rune Christiansen Store Torv 5 1.sal, t.h. 8000 Århus C Telefon:86201199, Fax:86201170.Mobil Lone: 61268620, mobil Rune: 31653277. Vores akutnummer:

Læs mere

Præsentation af uddannelsesforløbet og praksis Adressen Klinikken Lægerne Elsebeth Rasmussen Inger Ahnfeldt-Mollerup Peder Ahnfeldt-Mollerup

Præsentation af uddannelsesforløbet og praksis Adressen Klinikken Lægerne Elsebeth Rasmussen Inger Ahnfeldt-Mollerup Peder Ahnfeldt-Mollerup Præsentation af uddannelsesforløbet og praksis Adressen Gunhilds Plads 4 A, Vejle Tlf. 75836222 eller 75822708 Hjemmeside: www.lægehusetvejle.dk Lægehuset ligger midt i Vejle by, tæt på apoteker og gågade,

Læs mere

BESKRIVELSE AF PRAKSIS

BESKRIVELSE AF PRAKSIS BESKRIVELSE AF PRAKSIS Lokalisation Lægerne Eithz og Væsel JC Stillingsvej 37 7800 Skive Tlf: 97521088, 26751088 Ydernr:070734 E-mail: klinik@etihz-vaesel.dk Internet adresse: www.eithz-vaesel.dk By praksis

Læs mere

Præsentation af praksis- Lægerne i Svenstrup. Præsentation af lægerne: Præsentation af praksis: Praksis indehaves af lægerne:

Præsentation af praksis- Lægerne i Svenstrup. Præsentation af lægerne: Præsentation af praksis: Praksis indehaves af lægerne: Præsentation af praksis- Lægerne i Svenstrup Præsentation af lægerne: Praksis indehaves af lægerne: Mette Fredberg Greth, Født 1975, Speciallæge i almen medicin i 2011 Morten Huse Koldsø, Født 1974, speciallæge

Læs mere

Vi er en kompagniskabspraksis bestående af 4 læger: Læge Dorthe Houe, læge Michael Giessing,

Vi er en kompagniskabspraksis bestående af 4 læger: Læge Dorthe Houe, læge Michael Giessing, 4.2. Introduktionsprogram Beskrivelse af praksis Vi er en kompagniskabspraksis bestående af 4 læger: Læge Dorthe Houe, læge Michael Giessing, læge Lars Ebbe Pedersen og læge Christina Kaas Løber. At vi

Læs mere

Beskrivelse af praksis:

Beskrivelse af praksis: Beskrivelse af praksis: Lægehuset i Uldum Ydernr.: 053058 Kirkegade 18 Tlf.: 75678900 7171 Uldum Fax: 75679247 Historie: Første læge i Uldum kom 17. august 1869. Han hed Johan Ferdinand Tesch og praktiserede

Læs mere

Vi er i samarbejde med Lægerne Venusvej afd. Øst. (Marianne Bendtsen og Troels Kjær Hansen).

Vi er i samarbejde med Lægerne Venusvej afd. Øst. (Marianne Bendtsen og Troels Kjær Hansen). PRAKSIS HISTORIE Tidligere Lægepraksis : Gothersgade 57, 7000 Fredericia. Periode: 1917-2003 Nu Lægekompagniet Tina Asp Hansen, Maribel Kjærhus, Lis Thomsen, Mogens Zarling Venusvej 2, 7000 Fredericia.

Læs mere

Præsentation af praksis, læger og personale

Præsentation af praksis, læger og personale Præsentation af praksis, læger og personale Lægerne Annette V. Lund og Ole Bülow Pedersen Ydernr.: 066834 Tjelevej 17 Tlf.nr: 8742 5010 8240 Risskov Fax nr.: 8742 5019 Praksis er en 2-mands kompagniskabspraksis

Læs mere

Præsentation af Ans Lægehus, samt lidt om uddannelsesforløbet for uddannelseslæger i Ans lægehus.

Præsentation af Ans Lægehus, samt lidt om uddannelsesforløbet for uddannelseslæger i Ans lægehus. Præsentation af Ans Lægehus, samt lidt om uddannelsesforløbet for uddannelseslæger i Ans lægehus. Præsentation af ansættelsessted og uddannelsesforløb. Ydernr. 069701 Lægehuset Teglgade 23 8643 Ans tlf.

Læs mere

Præsentation af praksis Lægerne Holsedore

Præsentation af praksis Lægerne Holsedore Præsentation af praksis Lægerne Holsedore Praksisbeskrivelse februar 2015 Lægerne Holsedore Skt. Anne Plads 4,underetagen 5000 Odense C Yder nr. 039489 Telefon 66142313 Historie: Lægerne Holsedore er en

Læs mere

Præsentation af Them Lægepraksis, læger og personale samt uddannelsesforløb.

Præsentation af Them Lægepraksis, læger og personale samt uddannelsesforløb. Præsentation af Them Lægepraksis, læger og personale samt uddannelsesforløb. Praksisbeskrivelse Beliggenhed: Them Lægepraksis, Mølleløkken 7, 8653 Them Hjemmeside: www.themlaegepraksis.dk E-mail: them@themlaegepraksis.dk

Læs mere

INTRODUKTION FOR UDDANNELSESLÆGEN.

INTRODUKTION FOR UDDANNELSESLÆGEN. INTRODUKTION FOR UDDANNELSESLÆGEN. Velkommen til praksis LÆGERNE MARGRETHEVEJ 6 6500 VOJENS telefon 7454 1735 / fax 7459 1735 Vi glæder os til at se dig. Vi er en klinik der har haft uddannelseslæger alle

Læs mere

Lægerne Busgadehuset Frederiksgade 25,2 8000 Aarhus C

Lægerne Busgadehuset Frederiksgade 25,2 8000 Aarhus C Lægerne Busgadehuset Frederiksgade 25,2 8000 Aarhus C Beskrivelse af praksis Vi er en kompagniskabspraksis bestående af 4 læger: Læge Dorthe Houe, læge Line Staehelin, læge Lars Ebbe Petersen og læge Christina

Læs mere

Uddannelsesprogram for yngre læger i Lægeklinikken Regionshospitalet Skive.

Uddannelsesprogram for yngre læger i Lægeklinikken Regionshospitalet Skive. Uddannelsesprogram for yngre læger i Lægeklinikken Regionshospitalet Skive. Kære kommende uddannelseslæge; Velkommen til Lægeklinikken. Vi ser frem til at have dig ansat her i de næste 6 måneder. Inden

Læs mere

Praksis beskrivelse af Lægehuset Solvang v/henrik Vagn Madsen

Praksis beskrivelse af Lægehuset Solvang v/henrik Vagn Madsen Praksis beskrivelse af Lægehuset Solvang v/henrik Vagn Madsen Støvring Støvring er en mellemstor by med ca. 7000 indbyggere og er hovedbyen i Rebild kommune. Støvring ligger ca. 20 km syd for Aalborg,

Læs mere

Lægerne Bredgade 67 Struer

Lægerne Bredgade 67 Struer Lægerne Bredgade 67 Struer Lægepraksis er beliggende tæt ved centrum af Struer og har haft lokale her siden februar 2007. Læger: Anders Dahl Ingvardsen (f. 50). Været i praksis siden 1986. Tommy Stoltz

Læs mere

Praksisbeskrivelse for Lægerne Østervold

Praksisbeskrivelse for Lægerne Østervold Praksisbeskrivelse for Lægerne Østervold Lægerne Østervold, Østervold 20, 4.sal 8900 Randers C Tlf.: 86417900 Ydernr.: 065080 www.lægerneøstervold.dk Læger Praksis er en 3-mandskompagniskabspraksis med

Læs mere

Praksisbeskrivelse. Læge Kristian Egersgård Kirkestræde Fredericia Præsentation af praksis, læger og personale

Praksisbeskrivelse. Læge Kristian Egersgård Kirkestræde Fredericia Præsentation af praksis, læger og personale Praksisbeskrivelse Læge Kristian Egersgård Kirkestræde 2 7000 Fredericia Præsentation af praksis, læger og personale Velkommen til Speciallæge i almen medicin, Kristian Egersgård, ydernr.: 055387, Tlf.:

Læs mere

HVAD SKAL DEN STUDERENDE?

HVAD SKAL DEN STUDERENDE? 21. OKTOBER 2015 HVAD SKAL DEN STUDERENDE? Opleve at du som tutorlæge demonstrerer Sådan gør jeg, så din glæde og dit engagement ved arbejdet med patienterne smitter af på studenten. Den studerende skal

Læs mere

Lægehuset Gl. Stillingvej 409, Harlev

Lægehuset Gl. Stillingvej 409, Harlev Lægehuset Gl. Stillingvej 409, Harlev Præsentation af praksis, læger og personale Lægehuset Gl. Stillingvej 409 Ydernr.: 066788 Gl. Stillingvej 409, Tlf.: 8694 1950 8462 Harlev J. Fax: 8694 2609 www.laegehuseharlev.dk

Læs mere

Unavngivet. Beskrivelse af Simon Glenthøjs og Hanne Nielsens praksis.

Unavngivet. Beskrivelse af Simon Glenthøjs og Hanne Nielsens praksis. Beskrivelse af Simon Glenthøjs og Hanne Nielsens praksis. Lokalisation: Kerteminde Lægehus har en central beliggenhed i Kerteminde. Det ligger lige bag ved gamle Sygehus, som igen ligger i Vestergade,

Læs mere

Vi har aktuelt tilknyttet 9400 patienter, har aktuelt åben for tilgang for postnummeret 9230.

Vi har aktuelt tilknyttet 9400 patienter, har aktuelt åben for tilgang for postnummeret 9230. Præsentation af praksis - Lægerne i Svenstrup Præsentation af lægerne: Praksis indehaves af lægerne: Morten Huse Koldsø, født 1974, speciallæge i almen medicin 2009 Sture Winsløv, født 1965, speciallæge

Læs mere

Værdigrundlag Alle patienter behandles ligeværdigt. Behandlingen tager udgangspunkt i patientens ønsker og behov (patientcentreret).

Værdigrundlag Alle patienter behandles ligeværdigt. Behandlingen tager udgangspunkt i patientens ønsker og behov (patientcentreret). BHansen@health.sdu.dk 20090317 Kære: Lægerne Hansen og Stokholm Fisketorvet 4-6, 4 sal 5000 Odense C Historie Lægerne Bjarne Lühr Hansen og Kurt Stokholm startede samarbejdspraksis i 1992 og indgik kompagniskabspraksis

Læs mere

Beskrivelse af praksis

Beskrivelse af praksis Beskrivelse af praksis Lokalisation: Klinikken er beliggende Bispebroen 2 B, 1.sal, 6100 Haderslev. Der er handikapvenlig adgang via elevator. I samme bygning findes en lægeklinik på 2. sal. Der er et

Læs mere

Lægehuset Ryomgård www.ryomdoktor.dk

Lægehuset Ryomgård www.ryomdoktor.dk Lægehuset Ryomgård www.ryomdoktor.dk Velkommen til Lægehuset Ryomgård, som er relativ nyopført 2006 og særlig bygget og indrettet som et velfungerende lægehus. Historisk set har der været lægepraksis siden

Læs mere

Lægeklinikken Hans Bertelsen, 5970 Ærøskøbing. Tlf.: 66 16 63 35/.. (hemmeligt), E-mail: hhb@dadlnet.dk. Hjemmeside: www.arredoc.

Lægeklinikken Hans Bertelsen, 5970 Ærøskøbing. Tlf.: 66 16 63 35/.. (hemmeligt), E-mail: hhb@dadlnet.dk. Hjemmeside: www.arredoc. Godkendt 1.11.2014 Martin Munk. Beskrivelse af praksis Lægeklinikken Hans Bertelsen, 5970 Ærøskøbing. Tlf.: 66 16 63 35/.. (hemmeligt), E-mail: hhb@dadlnet.dk. Hjemmeside: www.arredoc.dk Historie: Jeg

Læs mere

Præsentation af praksis, læger og personale

Præsentation af praksis, læger og personale Præsentation af praksis, læger og personale Lægerne Annette V. Lund og Ole Bülow Pedersen Ydernr: 066834 Tjelevej 17 Tlf 87425010 8240 Risskov. Fax: 87425019 Praksis er en 2-mands kompagniskabspraksis

Læs mere

Præsentation af praksis, læger og personale

Præsentation af praksis, læger og personale Præsentation af praksis, læger og personale Lægerne Jesper Kjeldgaard, Alf Steen Lødrup & Ole Melskens Mikkelsen Dytmærsken 9, 8900 Randers Vi er 3 læger i gruppepraksis dvs. egne patienter og eget ydernummer,

Læs mere

Praksisbeskrivelse Lægerne J. B. Winsløws Vej

Praksisbeskrivelse Lægerne J. B. Winsløws Vej Historie Januar 2005 blev APU Odense (almen praksis med tilknytning til Syddansk Universitet) etableret, efter opkøb af 4 lokale solo praksis. Praksis var da ejet af APU fonden, som var etableret af Amtsrådsforeningen

Læs mere

LOGBOG. For praktik og undervisning i klinikophold akut-kronisk kurset. Stud.med. Studienummer. Sygehus. Afdeling

LOGBOG. For praktik og undervisning i klinikophold akut-kronisk kurset. Stud.med. Studienummer. Sygehus. Afdeling LOGBOG For praktik og undervisning i klinikophold akut-kronisk kurset Stud.med. Studienummer Sygehus Afdeling Kære studerende Klinik på hospitalsafdeling og almen praksis Alle studerende skal i klinikophold

Læs mere

PRAKSISBESKRIVELSE, LÆGERNE SANDVEJ OG LYNGHOLM

PRAKSISBESKRIVELSE, LÆGERNE SANDVEJ OG LYNGHOLM PRAKSISBESKRIVELSE, LÆGERNE SANDVEJ OG LYNGHOLM Lægerne Sandvej og Lyngholm, Otte Ruds Gade 98, 1 tv, 8200 Århus N. Tlf 86168544 PRÆSENTATION AF PRAKSIS, LÆGER OG PERSONALE Praksis er en to-mands kompagniskabspraksis

Læs mere

Praksispræsentation: Personale: Læger: 3 fuldtidslæger på 3 ydernumre, alle speciallæger i almen medicin. Sekretær: Receptionist: Sygeplejersker:

Praksispræsentation: Personale: Læger: 3 fuldtidslæger på 3 ydernumre, alle speciallæger i almen medicin. Sekretær: Receptionist: Sygeplejersker: Lægerne Slemming, Fly og Mehnert Lægerne Slemming, Fly og Mehnert Hinneruplægerne Herredsvej 25 8382 Hinnerup Ydernummer: 066656 Tlf: 8762 2070 www.hinneruplægerne.dk Praksispræsentation: Praksis er en

Læs mere

Praksisbeskrivelse. Historie

Praksisbeskrivelse. Historie Praksisbeskrivelse Lægerne i Langå i/s Alléen 1, 8870 Langå Ydernr. 064904 Tlf. nr. 86461399 Fax nr. 86462398 www.langaalaegerne.dk e-mail: mail@langaalaegerne.dk Lægehuset i Langå er placeret centralt

Læs mere

Praksisbeskrivelse, Trøjborg Lægehus, Trøjborgvej 60, st., 8200 Århus

Praksisbeskrivelse, Trøjborg Lægehus, Trøjborgvej 60, st., 8200 Århus Praksisbeskrivelse, Trøjborg Lægehus, Trøjborgvej 60, st., 8200 Århus Præsentation af praksis, læger og personale Velkommen! Trøjborg Lægehus, ydernr.: 070874, Trøjborgvej 60, st., 8200 Århus N, Tlf.:

Læs mere

Med denne præsentation af uddannelsesforløbet hos Lægerne Slotsgade ønsker vi dig velkommen og håber, at vi får et godt samarbejde.

Med denne præsentation af uddannelsesforløbet hos Lægerne Slotsgade ønsker vi dig velkommen og håber, at vi får et godt samarbejde. Praksisbeskrivelse Kære kollega Med denne præsentation af uddannelsesforløbet hos Lægerne Slotsgade ønsker vi dig velkommen og håber, at vi får et godt samarbejde. Lægerne Slotsgade Slotsgade 21, 1.th

Læs mere

Lægehuset Augustenborg. velkommen

Lægehuset Augustenborg. velkommen Lægehuset Augustenborg velkommen Historie Historie: Praksis blev oprettet i 1929 af Gregers Jensen, der drev praksis fra aktuelle lokaler, der samtidigt var privatbolig. I 1960 overtog hans søn Arvid Gregers

Læs mere

Åbyhøj Lægehus Silkeborgvej Åbyhøj Dato 23/05/2014

Åbyhøj Lægehus Silkeborgvej Åbyhøj Dato 23/05/2014 Åbyhøj Lægehus Silkeborgvej 262 8230 Åbyhøj Dato 23/05/2014 Kære uddannelseslæge Stort velkommen til dig fra os alle her fra Åbyhøj Lægehus. Vi håber, at du i den kommende tid vil komme til at trives i

Læs mere

Praksisbeskrivelse. Læge Christian Vejlø

Praksisbeskrivelse. Læge Christian Vejlø Om lægehuset Praksisbeskrivelse Læge Christian Vejlø Læge Christian Vejlø er en solopraksis, som er en del af et lægehus med i alt 3 praktiserende læger samt deres personale. Yderligere er der løbende

Læs mere

Introduktion/praksisbeskrivelse til uddannelseslæger hos Lægerne Marielund

Introduktion/praksisbeskrivelse til uddannelseslæger hos Lægerne Marielund Introduktion/praksisbeskrivelse til uddannelseslæger hos Lægerne Marielund Velkommen i vores praksis. Vi håber, at du vil få et udbytterigt ophold hos os som led i din videreuddannelse. Vi vil gøre vores

Læs mere

Trøjborg Lægehus, praksisbeskrivelse.

Trøjborg Lægehus, praksisbeskrivelse. Trøjborg Lægehus, praksisbeskrivelse. Præsentation af praksis, læger og personale. Velkommen til praksis som uddannelseslæge. Trøjborg lægehus, ydernummer: 070874, Gyldenløvesgade 10, 8200 Aarhus N, tlf:

Læs mere

Karen Yde Hove 1967 Kandidat 1994 Godkendt som tutorlæge Uddannelsesansvarlig Censor i censorkorpset for lægeuddannelsen i Danmark

Karen Yde Hove 1967 Kandidat 1994 Godkendt som tutorlæge Uddannelsesansvarlig Censor i censorkorpset for lægeuddannelsen i Danmark Praksisbeskrivelse for lægerne i Møldrup Præsentation af praksis, læger og klinikpersonale. Lægerne i Møldrup Ydernr. 069949 Nørregade 15 9632 Møldrup Tlf: 86691833 Fax: 86691844 e-post: post@laegerneimoeldrup.dk

Læs mere

Vi har aktuelt tilknyttet 9400 patienter, har aktuelt åben for tilgang for postnummeret 9230.

Vi har aktuelt tilknyttet 9400 patienter, har aktuelt åben for tilgang for postnummeret 9230. Præsentation af praksis - Lægerne i Svenstrup Præsentation af lægerne: Praksis indehaves af lægerne: Morten Huse Koldsø, Født 1974, speciallæge i almen medicin 2009 Sture Winsløv, Født 1965, speciallæge

Læs mere

Lægehuset Gl. Stillingvej 409, Harlev

Lægehuset Gl. Stillingvej 409, Harlev Lægehuset Gl. Stillingvej 409, Harlev Præsentation af praksis, læger og personale Adresse: Gl. Stillingvej 409, 8462 Harlev J. Tlf.: 86 94 19 50 Fax: 86 94 26 09 Ydernr.: 066788 Web: www.laegehusetharlev.dk

Læs mere

Beskrivelse af praksis

Beskrivelse af praksis Beskrivelse af praksis Lægeklinikken Birthe Agerbo Gaist Gråbrødrepassagen 9, 1. th, 5000 Odense C 82134466 birthegaist@gmail.com / Klinik@birthegaist.dk Historie: Anette Møllegård startede lægeklinikken

Læs mere

Uddannelsesprogram. Brenderup Lægehus. Rugårdsvej 195, 5464 Brenderup. Tlf:

Uddannelsesprogram. Brenderup Lægehus.  Rugårdsvej 195, 5464 Brenderup. Tlf: Uddannelsesprogram Brenderup Lægehus www.brenderuplægehus.dk 2017 Rugårdsvej 195, 5464 Brenderup. Tlf: 64441007 Indholdsfortegnelse: 1. Om Brenderup Lægehus 2. Introduktion 3. KBU 4. Introduktionsstilling

Læs mere

Lægerne Nørredige Nørredige Ringkøbing

Lægerne Nørredige Nørredige Ringkøbing Lægerne Nørredige Nørredige 28 6950 Ringkøbing Klinikkens historie: Klinikken har siden 1889 haft adresse på St. Blichersvej 12 i Ringkøbing og havde dengang navnet Lægerne St. Blichersvej. Det var en

Læs mere

Beskrivelse af Lægehuset i Strib

Beskrivelse af Lægehuset i Strib Adresse: Idrætsvej 21, Strib 5500 Middelfart Tlf.: 64 40 10 66 Fax: 64 401 056 Hjemmeside: www.64401066.dk Beskrivelse af Lægehuset i Strib Læger i kompagniskabet: Vibeke Munch-Jensen født 1960 Kandidat

Læs mere

Beskrivelse af praksis. Sct. Nicolaiklinikken ved Læge Leif Max Nielsen

Beskrivelse af praksis. Sct. Nicolaiklinikken ved Læge Leif Max Nielsen Beskrivelse af praksis Sct. Nicolaiklinikken ved Læge Leif Max Nielsen Historie Praksis blev overtaget i 1999 på Torvet 5, i Svendborg. Jeg overtog praksis efter læge Poul Haugsted. I 1995 flyttede praksis

Læs mere

Plejehjemslæge. Hands-on kursus om det at være plejehjemslæge Få ideer til samarbejde med dit plejehjem

Plejehjemslæge. Hands-on kursus om det at være plejehjemslæge Få ideer til samarbejde med dit plejehjem Plejehjemslæge Hands-on kursus om det at være plejehjemslæge Få ideer til samarbejde med dit plejehjem Program Velkomst Hvad gør I jeres praksis Praktisk eksempel fra Odense Værktøj til gennemgang af medicinlister

Læs mere

Der er ansat en bioanalytiker, som betjener alle praksis. Det øvrige personale er ansat i de enkelte praksis.

Der er ansat en bioanalytiker, som betjener alle praksis. Det øvrige personale er ansat i de enkelte praksis. Orientering til uddannelseslæge Beskrivelse af praksis: Lægepraksis Morten Toftager er en solopraksis i en samarbejdspraksis i Lægehuset i Kerteminde. Lægehuset på Birkevej 2 i Kerteminde er opført i 1976.

Læs mere

Præsentation af praksis Lægerne Randlevvej Lægerne: Praksismedarbejdere:

Præsentation af praksis Lægerne Randlevvej Lægerne: Praksismedarbejdere: Præsentation af praksis Lægerne Randlevvej : Praksis er et kompagniskab og delepraksis, som har sin baggrund i en solopraksis, som tidligere var lokaliseret i centrale Odder. Else Marie Larsen drev denne

Læs mere

Ansættelsen finder sted i Tørring Lægehus Ydernummer: 052078. Adresse: Torvegade 12, 7160 Tørring. Telefon: 7580 1611

Ansættelsen finder sted i Tørring Lægehus Ydernummer: 052078. Adresse: Torvegade 12, 7160 Tørring. Telefon: 7580 1611 Ansættelsen finder sted i Tørring Lægehus Ydernummer: 052078. Adresse: Torvegade 12, 7160 Tørring. Telefon: 7580 1611 E-mail:Mail@Toerringlaegehus.dk. Hjemmeside: WWW.Toerringlaegehus.dk Lægerne: Holger

Læs mere

Lægerne i Havnegade, Havnegade 3,1, 5500 Middelfart. Tlf

Lægerne i Havnegade, Havnegade 3,1, 5500 Middelfart. Tlf Beskrivelse af praksis: Lægerne i Havnegade, Havnegade 3,1, 5500 Middelfart. Tlf. 64410942. Mail: laegerneihavnegade@live.dk Lene Glent-Madsen, mobil 20874747 Anja Sørensen, mobil 51144467 Jeff Sørensen,

Læs mere

Introduktionspapirer/praksisbeskrivelse til uddannelseslæger hos Lægerne Marielund

Introduktionspapirer/praksisbeskrivelse til uddannelseslæger hos Lægerne Marielund Introduktionspapirer/praksisbeskrivelse til uddannelseslæger hos Lægerne Marielund Velkommen i vores praksis. Vi håber, at du vil få et udbytterigt ophold hos os som led i din videreuddannelse. Vi vil

Læs mere

Telefon: 86 20 11 99, Fax: 86 20 11 70, Mobil Jens: 21 45 65 88, Mobil Karen: 23 46 46 88.

Telefon: 86 20 11 99, Fax: 86 20 11 70, Mobil Jens: 21 45 65 88, Mobil Karen: 23 46 46 88. Praksisnavn: Lægerne Frost og Bækby Store Torv 5 1.sal 8000 Århus C Telefon: 86 20 11 99, Fax: 86 20 11 70, Mobil Jens: 21 45 65 88, Mobil Karen: 23 46 46 88. Mobil Lone: 61 26 86 20 Ydernummer: 067733

Læs mere

Lægerne Okholm og Andersen Ydernr.: 066389 Park Alle 1, 2.sal th. Tlf.: 86 12 09 66 8000 Århus C. Fax: 87186727

Lægerne Okholm og Andersen Ydernr.: 066389 Park Alle 1, 2.sal th. Tlf.: 86 12 09 66 8000 Århus C. Fax: 87186727 Præsentation af almen praksis: lægerne Okholm og Andersen Lægerne Okholm og Andersen Ydernr.: 066389 Park Alle 1, 2.sal th. Tlf.: 86 12 09 66 8000 Århus C. Fax: 87186727 Praksis er en 3-mands kompagniskabspraksis

Læs mere

Rådhuslægerne-Hårby Ydernr

Rådhuslægerne-Hårby Ydernr Rådhuslægerne-Hårby Ydernr. 040681 Mia Skytte Petersen & Erland Møss Christoffersen "Det Gamle Rådhus" Møllevej 2, 5683 Hårby telf. 64732312 fax 64732212 email: Laegerne@raadhuslaegerne-haarby.dk www.rådhuslægerne-hårby.dk

Læs mere

Lægehuset Ryomgård

Lægehuset Ryomgård Lægehuset Ryomgård www.ryomdoktor.dk Velkommen til Lægehuset Ryomgård, som er relativ nyopført 2006 og særlig bygget og indrettet som et velfungerende lægehus. Historisk set har der været lægepraksis siden

Læs mere

LÆGERNE VESTERGADE 8 Vestergade 8, Holstebro

LÆGERNE VESTERGADE 8 Vestergade 8, Holstebro LÆGERNE VESTERGADE 8 Vestergade 8, 1 7500 Holstebro Klinikken har ligget i Vestergade siden 2005. Praksis er en to-mands kompagniskabspraksis med 3 læger og status som delepraksis, hvilket betyder at patient-tallet

Læs mere

Praksispræsentation, lægerne Søndergade 13:

Praksispræsentation, lægerne Søndergade 13: Praksispræsentation, lægerne Søndergade 13: Lægerne Søndergade 13, Silkeborg, ydernr.: 061107 Adresse: Søndergade 13, 1. sal, 8600 Silkeborg. Telefonnummer: 86825399 Email: (ikke personfølsomme data):

Læs mere

LÆGERNE MIDDELFARTVEJ 129

LÆGERNE MIDDELFARTVEJ 129 LÆGERNE MIDDELFARTVEJ 129 Praksisbeskrivelse Adresse: Lægerne Middelfartvej 129, Middelfartvej 129, 1., 5200 Odense V Tlf.: 66 16 63 35 E-mail: Hjemmeside: Hannenybo@dadlnet.dk, mettehesselbjerg@hotmail.com,

Læs mere

2.1 Forebyggelse af identitetsforveksling af patienter. Dokumentnavn: Retninglinier for patientidentifikation Dato for ikrafttrædelse: 1.

2.1 Forebyggelse af identitetsforveksling af patienter. Dokumentnavn: Retninglinier for patientidentifikation Dato for ikrafttrædelse: 1. 2.1 Forebyggelse af identitetsforveksling af patienter Dokumentnavn: Retninglinier for patientidentifikation Dato for ikrafttrædelse: 1. januar 2015 Revideres senest: 1. januar 2017 Ansvarlig for dokumentet:

Læs mere

KÆRE UDDDANNELSESLÆGE!

KÆRE UDDDANNELSESLÆGE! KÆRE UDDDANNELSESLÆGE VELKOMMEN til lægehuset på Ringgade 168 Vi glæder os til at møde dig og til dit ophold hos os Det er vigtigt for os at du får et godt ophold og vi vil gøre hvad vi kan for at det

Læs mere

Lægerne Christiansgade Uddannelsesprogram

Lægerne Christiansgade Uddannelsesprogram Lægerne Christiansgade Uddannelsesprogram Christiansgade 61 5000 Odense C Tlf 66109075 Yder.nr. 039675 www.lægernechristiansgade.dk Kære kommende uddannelseslæge. Velkommen til Lægerne Christiansgade!

Læs mere

Lægerne Thuesvej. Praksisbeskrivelse

Lægerne Thuesvej. Praksisbeskrivelse Lægerne Thuesvej Praksisbeskrivelse Adresse: Lægerne Thuesvej 10, 6740 Bramming. Tlf: 75 17 41 00 E-mail: sek-thuesvej@mail.dk Hjemmeside: www.gangweb.dk/thuesvej Præsentation Praksis er grundlagt af Læge

Læs mere

Navn Lægerne Næsbyhovedvej Lægerne Dorthe Licht, Kai Juul Petersen og Kirsten Zwisler Næsbyhovedvej Odense N Ydernr Tlf.

Navn Lægerne Næsbyhovedvej Lægerne Dorthe Licht, Kai Juul Petersen og Kirsten Zwisler Næsbyhovedvej Odense N Ydernr Tlf. Præsentation af praksis Navn Lægerne Næsbyhovedvej Lægerne Dorthe Licht, Kai Juul Petersen og Kirsten Zwisler Næsbyhovedvej 5 5270 Odense N Ydernr. 040118 Tlf. 6618 0323 Praksis er en kompagniskabspraksis

Læs mere

Lægerne Fjederholt, Landbo, Krogh og Schnoor

Lægerne Fjederholt, Landbo, Krogh og Schnoor Praksisbeskrivelse for Lægerne Østerbro, Skive Lægerne Fjederholt, Landbo, Krogh og Schnoor Præsentation af praksis, lægerne og personalet Lægerne Østerbro Ydernr. 069841 Østerbro 5 Tlf.: 97520900 7800

Læs mere

Præsentation af Lægehuset og uddannelsesforløb.

Præsentation af Lægehuset og uddannelsesforløb. Præsentation af Lægehuset og uddannelsesforløb. Beskrivelse af praksis: Lægehuset i Stenstrup, Egevænget 4, 5771 Stenstrup. Tlf. 6226 1015 e-mail: info@laegehusetistenstrup.dk Historie: Stenstruplægerne

Læs mere

Ansættelses finder sted hos Lægerne Elmira Christensen & Dorthe Olsen, Klinikfællesskabet Nørrestræde 1, 8900 Randers fra 1/5 2013 til 31/10 2013.

Ansættelses finder sted hos Lægerne Elmira Christensen & Dorthe Olsen, Klinikfællesskabet Nørrestræde 1, 8900 Randers fra 1/5 2013 til 31/10 2013. 2. Præsentation af uddannelsesforløbet og ansættelsesstedet. I-stillingen er halvårlig og er ikke koblet formelt til øvrige elementer i specialeuddannelsen i almen medicin. Indehaveren af denne stilling

Læs mere

MEDICINGENNEMGANG HOS ÆLDRE VED LÆGERNE I OKSBØL

MEDICINGENNEMGANG HOS ÆLDRE VED LÆGERNE I OKSBØL 4. marts 2019 Jytte Møller, Oksbøl 1 MEDICINGENNEMGANG HOS ÆLDRE VED LÆGERNE I OKSBØL Gå hjem møde om demens og antipsykotisk medicin 27. februar 2019 Jytte Møller, praktiserende læge Oksbøl 4. marts 2019

Læs mere

Introduktion til Medicinsk/Pædiatrisk afdeling, D.I.H.

Introduktion til Medicinsk/Pædiatrisk afdeling, D.I.H. Introduktion til Medicinsk/Pædiatrisk afdeling, D.I.H. Indledning Dronning Ingrids Hospital tjener som lokalsygehus for distriktet Nuuk og som landsdækkende sygehus for de øvrige distrikter. Optageområdet

Læs mere

Temadag 16. februar 2009. Jesper Thorøe, uddannelseskoordinator

Temadag 16. februar 2009. Jesper Thorøe, uddannelseskoordinator Temadag 16. februar 2009 Formiddagens program Kaffe og præsentation. Om uddannelseskoordinatoren. Lidt om arbejdet i almen praksis. Erfaringer og udfordringer. Målbeskrivelsen og uddannelsesprogrammer.

Læs mere

Uddannelsesprogram for Yngre læger i lægehuset i Tarm.

Uddannelsesprogram for Yngre læger i lægehuset i Tarm. Uddannelsesprogram for Yngre læger i lægehuset i Tarm. Kære kommende uddannelseslæge. Velkommen til Lægehuset i Tarm! Vi ser frem til at have dig ansat i de kommende 6 måneder. Inden du starter hos os

Læs mere

Lægedage. Velkommen til Lægedage

Lægedage. Velkommen til Lægedage Velkommen til Ydelser anvend overenskomsten korrekt v/ Bodil Johnsen Bruno Melgaard Jensen Dagens program 9.00-10.30: Konsultation, Tk, E-K 10.30-11.00: Pause 11.00-12.00 : Årskontrol, Tillægs, P- markering,

Læs mere

Døgnrytmeplaner Ortopædkirurgisk afd. B. Ortopædkirurgisk afdeling B Sygehus Sønderjylland Aabenraa Revideret oktober 2009

Døgnrytmeplaner Ortopædkirurgisk afd. B. Ortopædkirurgisk afdeling B Sygehus Sønderjylland Aabenraa Revideret oktober 2009 Døgnrytmeplaner Ortopædkirurgisk afd. B Ortopædkirurgisk afdeling B Sygehus Sønderjylland Aabenraa Revideret oktober 2009 Døgnrytmeplan for 6 14 vagter Kl. 06.00 Kl. 07.00 Kl. 07.15 Kl. 07.30 Kl.. 08.00

Læs mere

Velkommen til Hæmatologisk Ambulatorium A640

Velkommen til Hæmatologisk Ambulatorium A640 Patientinformation Velkommen til Hæmatologisk Ambulatorium A640 Velkommen til Vejle Sygehus Medicinsk Afdeling 1 2 Rev. feb. 2011 Personalet i Medicinsk Hæmatologisk Ambulatorium byder dig velkommen Kort

Læs mere

Praksisbeskrivelse Lægerne Rolighedsvej

Praksisbeskrivelse Lægerne Rolighedsvej Praksisbeskrivelse Lægerne Rolighedsvej Lægerne Rolighedsvej Rolighedsvej 45 B, 1. Sal 8240 Risskov Tlf. nr: 86177911 www.86177911.dk Ydernummer : 071005 Praksispræsentation: Praksis er en kompagniskabspraksis

Læs mere

Tandsbjerg Lægehus Sønderborg den

Tandsbjerg Lægehus Sønderborg den Tandsbjerg Lægehus Sønderborg den 01.01.17 Tandsbjerg 12, 6400 Sønderborg. Tlf.nr. 7442 1201 www.tandsbjerglaegehus.dk Historie: Lægehuset i sin aktuelle placering er bygget af Knud Thorslund Andersen

Læs mere

Lægehuset Ferritslev

Lægehuset Ferritslev Lægehuset Ferritslev Praksisbeskrivelse Adresse: Lægehuset Ferritslev Ørbækvej 871 B 5863 Ferritslev Ydernummer: 042781 Tlf.nummer: 65981002 Hjemmeside: www.lægehusetferritslev.dk Facebook: Lægehuset Ferritslev

Læs mere

2.3 Parakliniske undersøgelser

2.3 Parakliniske undersøgelser Ansvarlig: Lægerne Bjerre og Jacobsen Godkendt: 17-08-2016 Godkendt af: Lægerne Bjerre og Jacobsen Træder i kraft: 16-08-2016 Version: 2 Revideres senest: 16-08-2019 2.3 Parakliniske undersøgelser Formål

Læs mere

Beskrivelse af Lægehuset i Strib Adresse: Idrætsvej 21, Strib 5500 Middelfart Tlf.: Fax: Hjemmeside:

Beskrivelse af Lægehuset i Strib Adresse: Idrætsvej 21, Strib 5500 Middelfart Tlf.: Fax: Hjemmeside: Beskrivelse af Lægehuset i Strib Adresse: Idrætsvej 21, Strib 5500 Middelfart Tlf.: 64 40 10 66 Fax: 64 401 056 Hjemmeside: www.64401066.dk Læger i kompagniskabet: Vibeke Munch-Jensen, født 1960 Kandidat

Læs mere

Kort præsentation af lægerne, repræsentationen og organisering i vagtringe.

Kort præsentation af lægerne, repræsentationen og organisering i vagtringe. REFERAT MØDE DEN 7. FEBRUAR 2012 Kommunallægeligt Udvalg Social- og Sundhedsforvaltningen Dato Sagsnummer Dokumentnummer 31-01-2012 2012-3737 2012-23643 Deltagere Fra Lægelauget for Køge Kommune Merete

Læs mere

Vi glæder os meget til at se dig og at arbejde sammen med dig i vores klinik.

Vi glæder os meget til at se dig og at arbejde sammen med dig i vores klinik. Praksisbeskrivelse Lægerne Sønderåparken Borgvold 14 D 7100 Vejle Ydernr: 052183 Vi glæder os meget til at se dig og at arbejde sammen med dig i vores klinik. Historie Klinikkens historie fører tilbage

Læs mere

Præsentation af uddannelsesforløbet og ansættelsesstedet

Præsentation af uddannelsesforløbet og ansættelsesstedet Præsentation af uddannelsesforløbet og ansættelsesstedet Lægerne Haslund & Ingerslev Næsbyhovedvej 5 5270 Odense N Yder nr. 042242 Tlf: 66 18 07 09 Vores praksis: September 2010 overtog vi en tomands kompagniskabspraksis

Læs mere

Beskrivelse af praksis

Beskrivelse af praksis Beskrivelse af praksis Kontaktoplysninger Lægerne Banepladsen Banepladsen 15, 5450 Otterup Tlf.: 64 82 10 27 / 22 74 00 27 (Mobil) Mail: mail@laegernebanepladsen.dk Hjemmeside: www.laegernebanepladsen.dk

Læs mere

C.630/33.06 Side 1. Ansættelses- og uddannelsesaftale for læger, der ansættes i stillinger som led i den lægelige videreuddannelse

C.630/33.06 Side 1. Ansættelses- og uddannelsesaftale for læger, der ansættes i stillinger som led i den lægelige videreuddannelse Side 1 AMTSRÅDSFORENINGEN Dampfærgevej 22, Postboks 2593 2100 København Ø - Tlf.: 35 29 80 00 Cirkulære nr. 630 af november 2005 Ansættelses- og uddannelsesaftale for læger, der ansættes i stillinger som

Læs mere

Velkommen hos Lægerne i Nibe

Velkommen hos Lægerne i Nibe Velkommen hos Lægerne i Nibe Opdateret aug.2018 Indledning Aktuelle beskriver arbejdsstedet, arbejdsforhold og arbejdsgange. Præsentation af huset Lægerne i Nibe er en 7-mands kompagniskabspraksis, som

Læs mere

Lægerne i Skårup. Historie

Lægerne i Skårup. Historie Lægerne i Skårup Østergade 59, 5881 Skårup Tlf: 6223 1019 Hjemmeside: www.laegerneiskaarup.dk Lægerne i Skårup Vi er en 3 mands kompagniskabspraksis, der drives som delepraksis med 3 læger på 2 kapaciteter.

Læs mere