BERETNING TIL TAASTRUP FC S ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 1. MARTS EN KLUB I RIVENDE UDVIKLING

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BERETNING TIL TAASTRUP FC S ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 1. MARTS 2011. EN KLUB I RIVENDE UDVIKLING"

Transkript

1 Taastrup den 20.februar 2011 Ref. Søren D. Sørensen Taastrup FC Formand. BERETNING TIL TAASTRUP FC S ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 1. MARTS EN KLUB I RIVENDE UDVIKLING Taastrup FC er en klub i rivende udvikling gode resultater mange aktive spillere mange aktive trænere og ledere efterhånden stor opbakning omkring klubben som er ved at finde sin egen klubkultur med elitesatsning sammen med breddesatsning. Taastrup FC har pt. 850 aktive medlemmer gjort efter Dansk Idrætsforbunds metode 1400 medlemmer. Medlemmerne er fordelt med: Seniorer mænd: 162 Drenge/ungdom: 544 kvinder: 36 piger: 106. Trænere/ledere: 151 uden hvis helt uvurderlige indsats en stor klub som Taastrup FC en af landets største fodboldklubber ikke ville have en chance for at tilbyde fodbold til så mange drenge/piger/kvinder og seniorer. Men vi kan hele tiden bruge endnu flere trænere/ledere for at kunne rumme endnu flere aktive medlemmer således måtte vi sidste år lukke for tilgangen til en enkelt børneårgang fordi vi manglede trænere. Shoppen. Tøj m.v. omsætning på ca kr., overskud ca besparelse på trykudgift til træner/ledertøj og spilletøj ca kr. ORGANISATIONSÆNDRING. I erkendelse af at vores ungdomsafdelingen var blevet for stor til en person kunne overskue hele afdelingen ændrede vi organisationen idet vi dannede et sportsligt udvalg bestående af formændene for: A. seniorudvalget, Mikael Storm formanden for ungdomsafdelingen, Kenneth Hansen formanden for børneafdelingen, Jesper Blom formanden for opstartsafdelingen, Ole Bjerre formanden for pigeafdelingen, Diana Herrun og medlemmer af bestyrelsen. Sportsligt udvalg mødes en gang i kvartalet hvor vi drøfter sportslige spørgsmål på tværs af afdelingerne det har virket rigtig godt. OPSTARTSAFDELINGEN.

2 U6 har 38 spillere 3 trænere og en årgangsleder 4 forældre hjælper til indendørs og herfra forventes at vælge yderligere 2 forældre til trænere udendørs. U7 har 52 spillere 2 trænere inkl. En årgangsleder 4 forældre har meldt sig til at være med fremover (forventet 3 trænere og en årgangsleder). U8 har 49 spillere 5 trænere incl. Årgangsleder. U5. startes op medio april. Klubben har pr. 1. januar lavet en aftale med en cheftræner for hele opstartsafdelingen som skal hjælpe med implementeringen af klubbens træningskoncept samt inspirere de øvrige trænere og sikre optimal uddannelse af disse. Herudover arbejder opstartsafdelingen med: Uddannelsesplaner for 2011 Start på forårstræningen U8 allerede fra medio marts Opstart af U5 april Valg af nye trænere for U6 og U7 ud fra et godt potentiale. Mini Fodboldskole for cheftræner og trænerassistenter. Velkomstbrev til forældre (nyt der udleveres som tillæg til klubbens vilkomstbrochure) Forbedring af hjemmesiden for opstartsafdelingen Træningskonceptet (ATK). Instruks til trænere og årgangsledere ifm. Stævnedeltagelse. køreplan når TFC er arrangør af SBU udendørsstævner for specifikke årgange. Sidst men ikke mindst har Ole Bjerre udarbejdet en tipskupon med 13 rigtige, som udleveres til nyindmeldte børns forældre hvor tanken er - at kommende forældre skal melde sig til en eller flere funktioner i TFC det rækker lige fra at være behjælpelig ved stævnerne til at melde sig som træner for et børnehold i første omgang. Opstartsafdelingen v/ Ole Bjerre yder et helt uundværligt arbejde for at sluse de nye medlemmer og deres forældre ind i klubben indsatsen medvirker til at skabe den fælles kultur i Taastrup FC som vi så gerne vil se vokse frem. BØRNEAFDELINGEN. U9 drenge består af 39 friske drenge, nogle frivillige friske forældretrænere og ledere. Lige pt. Arbejdes der på en plan for at få U9 endnu bedre integreret i afdelingen og få lidt mere samarbejde op at stå. U9 har i indendørs sæsonen været lidt plaget af at træne i hal B, hvor ca. halvdelen af deres tider har været aflyst så alle glæder sig til at komme på græs.

3 U10 består af 47 drenge som gjorde vores deltagelse i Lillebælt cup 2011 til en uforglemmelig oplevelse. Drenge med masser af energi og har en rigtig god forståelse for fodbold. U11 består af 41 drenge. Thomas Hansen har sagt ja til at bistå U11 afdelingen for at styrke deres fodboldmæssige udvikling, og få dem op i endnu højere gear. U11 overgår til ungdomsafdelingen efter sommerferien. Børneafdelingen kigger tilbage på et år hvor der efter omstruktureringen er blevet frigivet lidt flere ressourcer så nogle af klubbens målsætninger om mønsterklub kan komme i mål 2011 vil byde på en del mere samarbejde mellem afdelingerne på kryds og tværs både blandt spillere men også blandt trænerne. Bl.a. vil U9 U10 og U11 have træningstid på græs samme dag i samme slot. Det er i børneafdelingen besluttet at Bakken festival fremover vil være blandt afdelingernes årlige aktiviteter og der vil blive givet tilskud fra aktivitetsbudget til dagen. ATK vil blive det primære tema for træningsmetoden i 2011 så vi kan få strømlinet udviklingen af vore spillere hele vejen fra U5 og opefter. Børneafdelingen og opstartsafdelingen har et fortrinligt samarbejde. UNGDOMSAFDELINGEN. Ungdomsafdelingen består p.t. af 173 spillere og 21 træner/ledere som dækker årgangene U12 til U15 på drengesiden. Første juli 2010 tiltrådte Kenneth Hansen som ungdomsformand og det første halvår er gået med at lære de forskellige årgange af kende. Alle årgangene fungerer godt på Træner/leder siden Desværre rykkede vores U14 drenge ned i række 2 i efteråret d.v.s. at vi i foråret 2011 kun vil være repræsenteret i den bedste række i U12 og U13. Vi har det sidste halve år oplevet en del spiller afgang specielt fra U14 Vi skal derfor holde fokus på at vi skal gøre os mere attraktiv som klub for vores spillere. I januar deltog ungdomsafdelingen sammen med andre afdelinger i Lillebælt cup i Fredericia denne begivenhed ønsker vi skal blive en tilbagevendende begivenhed da det styrker klubånden at deltage med så mange spillere og trænere både sportsligt og socialt. Til slut en stor tak til de mange trænere og ledere i ungdomsafdelingen. PIGEAFDELINGEN. U9 PIGER: 7 piger, 1 træner og 1 afdelingsleder. Dette er en meget lille årgang som vi startede op i august desværre har der ikke været så stor tilgang

4 men vi vil i foråret 2011 tage rundt til klubberne og invitere pigerne ned på Nyhøj til sjov og leg. U11 piger: 17 piger 2 trænere og 1 holdleder samt en afdelingsleder. Også her vil vi ude i klubberne invitere pigerne til fodbold i TFC. U13 piger: 31 piger, 2 trænere, 1 ass. Træner, 1 holdleder og 1 afdelingsleder. Det går godt med nye spillere til denne årgang og pigerne har det rigtig godt sammen. U15 piger: 22 piger, 3 trænere, 1 holdleder og 1 afdelingsleder. Årgangen har et meget stærkt 1. hold, men ikke noget 2. hold. Har forsøgt at mægle mellem pigerne for at få gang i et 2. hold, men det er ikke lykkedes indtil videre. Eftersom pige/kvindefodbold er blevet den største idrætsgreb blandt Piger/kvinder i Danmark har TFC et stort potentiale her. Ikke mindst med vores DS1 s succes er det vigtigt med fødekæden i de kommende år. Klubben bør tage kontakt til alle skolers idrætskontaktlærere. SENIORUDVALGET. Året 2010 har budt på flotte resultater i seniorafdelingen. Kvindesenior 1 bør nævnes for en regulær turn-around af de helt store. I foråret 2010 lå holdet på et tidspunkt til nedrykning fra 1. division hvem husker ikke dramaet i forårets sidste kamp, som lige præcis gav overlevelse og til nu hvor KS1 ligger på en flot 1. plads i 1. division med store muligheder for at rykke op i Danmarks bedste kvindefodboldrække ligaen som vil være en stor gevinst for holdet, klubben og ikke mindst Høje-Taastrup kommune der på denne måde for alvor vil komme på landkortet. Vi forventer stor opbakning til holdet i forårets kampe fra byen, kommunen og naturligvis klubben. Herresenior 1 vandt suverænt serie 1 blev sjællandsmester og rykkede hermed op i sjællandsserien hvor holdet har spillet en udmærket første halvsæson med en placering som nr. 6 kun 3 point fra en mulig oprykningsplads til DS. Også her vil vi appellere til stor opbakning i den kommende forårssæson. På herresiden vandt 7 mands herresenior (2) på absolut flotteste vis the Double, dvs. både SBUs pokalturnering og sjællandsmesterskabet i mesterrækken. Klubbens bedste U19 hold og U17 hold på herresiden må siges af have haft en sæson på det jævne og sammenholdt med de øvrige resultater i U19 og U17 afdelingen forestår der en række udfordringer i de kommende sæsoner. Kvindesidens U18 hold præsterede det næsten umulige med en meget flot placering i toppen og dette med et meget spinkelt spillemateriale beklageligvis var det nødvendigt efter foråret at nedlægge U18-2 men det er seniorudvalgets intention at genetablere dette hold.

5 Året 2010 indeholdt for Seniorudvalget mange sportslige og organisatoriske ændringer i forhold til tidligere år. Den største ændring skete i foråret hvor Herresenior og kvindesenior blev slået sammen i en afdeling. Dette indebærer at Seniorudvalget nu dækker U18 piger U17 drenge U19 drenge og frem til gammelmandsholdene hvilket gør at udvalget p.t. har et stort dækningsområde. I forbindelse med fusionen blev KS1 og KS2 flyttet fra Nyhøj til idrætsparken hvor pige/kvindefodbold i Taastrup altid har befundet sig på Nyhøj. Generelt kan konkluderes at integrationen af de 2 afdelinger et gået planmæssigt og kan udmærkes betragtes som en succes. Bestyrelsen kan konstatere at andre klubber i Danmark skeler til hvordan Taastrup FC håndterer denne organisationsmodel for HS og DS. ATK. I løbet af efteråret/vinteren 2010/11 har klubben arbejdet med et fælles træningsmønster for alle i opstartsafdelingen børneafdelingen pigeafdelingen Aldersrelateret trænings koncept (ATK) hvor man har haft en DBU konsulent til sammen med bestyrelsen og inviterede trænere (alle var inviteret) til at gennemgå konceptet. Bestyrelsen har besluttet at arbejde videre med konceptet og håber på at det vil blive anvendt i alle årgangene idet vi tror på - det vil udvikle flere gode fodboldspillere ligesom det vil fremme sammenholdet mellem børnene. AFTALE OM TALENTUDVEKSLING MED BRØNDBY IF. Vi har gennem nogen tid arbejdet på en aftale med Brøndby IF om talentudveksling for de bedste spillere i ungdomsafdelingen. Ideen går ud på at de 1-3 bedste spillere i hver årgang fra og med U15 skal have mulighed for at afprøve deres talent i Brøndby IF mod en aftale om at spillerne kan vende tilbage til Taastrup FC såfremt de ikke slår igennem til Brøndby IF s første hold i U17 og U19. Ligeledes søges der indgået en aftale om at Brøndbys næstbedste spillere i U17 og U19 kan spille i Taastrup FC hvilket vil kunne løfte niveauerne for Taastrup FC til 2. division for disse rækker. Endvidere vil aftalen indeholde et afsnit om udveksling af trænererfaringer fra Brøndby IF til Taastrup FC + et par træningssessioner hos TFC med superligaspillere fra Brøndby pr. sæson. Hensigten med aftalen er at de unge - og deres forældre - skal have tryghed for at deres talent vil blive afprøvet på det maximale niveau og at spillerne skal være særdeles velkomne retur i Taastrup FC hos deres gamle kammerater. ELITESATSNING.

6 Høje-Taastrup kommune har nedsat en eliteidrætsbestyrelse hvori TFC er repræsenteret af Egon Sahl og Nina Keller der har vedtaget nogle politiker for eliteidrættens udvikling i Høje-Taastrup kommune I den forbindelse har TFC fået støtte til fysisk træningsudveksling ligesom TFC har fået støtte til at kunne uddanne en træner på DBU s A-licens kursus. MØNSTERKLUB. Taastrup FC s bestyrelse har gennem de sidste 12 måneder sammen med konsulenthuset Sportshouse arbejdet intens med mønsterklubanalysen. Mønsterklubanalysen er et klubudviklingsprojekt for eliteklubber initieret af Høje-Taastrup kommunes eliteidrætsbestyrelse. Taastrup FC har gennem mønsterklubanalysen fået et fantastisk fundament hvor alle klubbens politikker strategier, arbejdsgange og processer er beskrevet. Dette fundament vil Taastrup FC bruge til fortsat at udvikle elitearbejdet omkring klubbens to flagskibe KS1 i 1. division (foreløbig) og HS1 i sjællandsserien (foreløbig). Taastrup FC vil nu også sætte spot på talentarbejdet og sidst men ikke mindst videreudvikle bredden i TFC. Klubben har grund til at være stolte af resultatet som er opnået efter et meget opslidende arbejde der var ved at kvæle bestyrelsen. Men vi har nu fået en huskeliste som følges op på hver måneds bestyrelsesmøde (og udfører vi ikke de stillede opgaver slår Hans Tvede os oven i Hovedet med huskelisten). Som en konsekvens af mønsterklubbeskrivelsen har bestyrelsen besluttet at tilknytte en talenttræner fra og den 1. juli Talenttræneren skal udover at understøtte de øvrige trænere i ungdomsafdelingen og børneafdelingen være træner for sit eget hold. Dette tiltag skal ses i forlængelse af ungdomsafdelingens indspark omkring U14 hvor man har haft stor spillerafgang. Vi er simpelthen tvunget til at gøre det bedre for disse årgange. DBU S KVINDEDIVISIONSFORENING. Jeg deltog den 16. januar 2011 i kvindedivisionsforeningens generalforsamling i Århus hvor det største samtaleemne var hvorvidt der skal indføres et licenssystem for ligaklubberne og U18. På samme møde blev der udvist stor interesse for den nye i klassen Taastrup FC nu hvor vi kan risikere at rykke op i ligaen.

7 DBUsjællands delegeretmøde. Den 8. januar 2011 deltog Hans Tvede og undertegnede i DBUsjællands delegeretmøde hvor der ikke fremkom væsentlige nyheder (udover at formanden omtalte landsholdet for en stor indsats ved VM!!!!!!!!) Endvidere deltager TFC i en formandsklub under DBUsjælland, hvor ungdomsafdelingens formand og undertegnede repræsenterer TFC i erfaringsudveksling med de øvrige klubber på Sjælland. Det næste møde er ønsket afholdt i Taastrup den 9. maj. ÅRETS IDRÆTSKOMMUNE I DANMARK. Vi er naturligvis stolte over denne præstation af Høje-Taastrup kommune men håber nu at det følges op af nogle konkrete tiltag til forbedring af idrættens vilkår for at udvikle sig i Høje-Taastrup kommune. TFC s bestyrelse har således foreslået byrådet at der etableres en fodboldfritidsklub på Nyhøj hvor man erstatter de nuværende gamle lokaler med en nybygning der både skal indeholde lokaliteter til fodboldfritidsklubben, klubben, omklædningsfaciliteter og meget gerne fitnissredskaber. Endvidere har TFC s bestyrelse foreslået byrådet at der etableres idrætsprofilskoler på Borgerskolen og på Fløng skole. Vi har således frarådet byrådet at etablere idrætsprofilskole på Gadehaveskolen da denne skole ikke har - og heller ikke kan få de nødvendige idrætsfaciliteter til at være en idrætsprofilskole. Skulle Byrådet ikke desto mindre vælge Gadehaveskolen til idrætsprofilskole er det ikke for at fremme idrætten i Høje-Taastrup kommune men alene for at fremme integrationen hvilket i sig selv kan være positivt. Det står bare ikke mål med at HTK er blevet kåret som årets idrætskommune i Danmark. Problematikken bliver rejst af Idrættens samråd i Folkeoplysningsudvalget. Ikke desto mindre er der grund til at takke for samarbejdet med kulturel forvaltning herunder idrætskonsulenten Peter Christensen og integrationskonsulenten Baris. Vi sender samtidig en hilsen til de øvrige idrætsklubber i kommunen herunder ikke mindst TIK med hvem vi har et glimrende samarbejde. FODBOLD-FULTON. Brian Laudrup og Lars Høgh forsøger at udvikle et såkaldt fodbold-fulton projekt for udsatte børn og unge TFC er inviteret med til et samarbejde om at etablere et sådant projekt i Taastrup. TFC har svaret positivt men har meddelt HTK at man ikke har økonomi eller ledig trænerkapacitet til projektet.

8 DICIPLINÆRUDVALGET. Diciplinærudvalget består af Seniorudvalgets formand, ungdomsformanden og klubbens formand. Udvalgets kommissorium er at vurdere de af SBU tildelte karantæner om og hvorvidt disse skal have yderligere konsekvenser for spillere/ledere/trænere. Heldigvis har udvalget haft et begrænset antal indberetninger at tage stilling til hvor man kunne tale om at TFC s værdigrundlag var overtrådt. I enkelte sager har udvalget haft en samtale med lovbryderen. Udvalget lægger meget vægt på at spillerne/trænerne/lederne holder sig TFC s værdigrundlag for øje, når de er ude og præsentere Taastrup FC. TURNERINGSUDVALGET. Tilrettelægger og fordeler banekapaciteten både udendørs og indendørs. Det er altid et stort puslespil først med fordelingen mellem de andre klubber og herefter internt i TFC. Ved efterårets fordeling af tiden på kunstgræsbanen gik der kuk i systemet hvor bestyrelsen fik tildelt seniorafdelingen nogle tider der kom til at skubbe ungdommen ud sidst på aftenen hvilket var uhensigtsmæssigt hvorfor bestyrelsen den 7. december lavede fordelingen delvis om igen På samme bestyrelsesmøde blev det besluttet at jeg skulle orientere seniorudvalgets formand om denne ændring men en tiltagende influenza i ugen efter og herefter hjerneflugt henover julen gjorde at jeg aldrig fik orienteret seniorudvalget. Det er mit ansvar og ingen andres undskyld! En stor tak til turneringsudvalget for det store arbejde med banefordelingen. STÆVNERNE. TimeVision cup i august et fantastisk stævne på Nyhøj hvor der var ca spillere med trænere/forældre/bedsteforældre og andre i alt ca mennesker omkring Nyhøj i løbet af weekend. Sikken et herligt liv omkring vores idræt. TimeVision grusbaneturneringen har igen i år bidraget væsentligt til Taastrup FC s økonomi Børnestævnet indendørs igen et stort stævne i Taastrup idrætscenter og på Borgerskolen. Pengestævnet indendørs her bliver der virkelig spillet om pengepræmierne, Og indestævnet i februar hvor der igen er gang i den i Taastrup Idrætscenter og på Borgerskolen. En stor tak til alle der medvirkede til at disse stævner kan afvikles.

9 LILLEBÆLT CUP I FREDERICIA. Anden weekend i januar 2011 tog TFC af sted til Fredericia med 200 børn og unge samt mange trænere og ledere. TFC s bestyrelse besluttede at henlægge et bestyrelsesseminar hertil hvilket gav os mulighed for at følge vores børn og unge i kamp samt følge hvordan vores trænere og ledere håndterede denne weekend. Det blev en stor oplevelse for bestyrelsen hvor vi kunne følge hvordan TFC (der naturligvis af Frank - alle var forsynet med en TFC bluse også bestyrelsen) prægede begivenhederne i de 6 (skriver seks) haller, der ligger i en sammenhæng. Den oplevelse hvor U15 pigerne og U17 drengene spurgte bestyrelsen nu kommer i da og ser os spille har fæstnet sig i min bevidsthed det at vi betyder noget for hinanden er en meget vigtig ting i Taastrup FC. SPONSORERNE. Taastrup FC vil gerne takke vores hovedsponsor: Time Vision og vores øvrige sponsorer, Select Sportsmaster Nordea Anders Andersens Rengøring MI Supporet Sl. Malerfirmaet for deres støtte til driften af Taastrup FC. Uden sponsorernes hjælp ville det ikke være muligt at udvikle klubben på talent/elitesiden idet vores erklærede mål er at al udvikling af Eliten skal betales af sponsorer og ikke af bredden i form af øgede kontingenter. Derfor arbejder TFC også i mønsterklubarbejdet med en udvikling af vores sponsorarbejde men vi vil gerne appellere til medlemmerne om at hjælpe til med at skaffe sponsorer til klubben. PRESSEN. En stor tak til den lokale presse: Lokalavisen v/ redaktør Niels Torp og Dagbladet v/ sportslig medarbejder Steffen Kristiansen, som giver Taastrup FC en flot omtale hvilket medvirker til at skabe positive strømninger blandt vores medlemmer. Der skal ikke herske tvivl om At Taastrup FC gerne vil udvikle denne kontakt med pressen således håber vi at kunne gennemføre egentlige kampannoncer i Lokalavisen op til DS1 og HS1 s hjemmekampe med lidt foromtale af kampene og hjemmeholdets spillere. Men igen - det kræver sponsorøkonomi. TAASTRUP IDRÆTSCENTER. Tak til Taastrup idrætscenter v/ Claus Hillemann og hans folk for samarbejdet i året der gik vi syntes det fungerer bedre og bedre. Der er således grund til at rose Taastrup Idrætscenter for opvisningsbanen i idrætsparken den har fået

10 en standard så DBU er begyndt at anvende banen til træningssamlinger for nogle af deres ungdomshold. KLUBHUSET PÅ NYHØJ. Klubhuset er ved at blive renoveret indvendig. Der er nu lavet en aftale med Bo fra Stopuret om at drive udsalget i den udendørs sæson ligesom der opstilles nogle automater til den øvrige del af året. Naturligvis ville den optimale løsning være den nybygning beretningen tidligere har talt om men der er vi ikke lige nu så må vi få det bedst mulige ud af det næstbedste. STØTTEFORENINGERNE. Tak til støtteforeningerne Taastrup FC s venner og B70 idrætsbanko - både for jeres fysiske indsats men også for den økonomiske støtte i yder. BESTYRELSEN. Det har været et lærerigt år for mig at se hvor kæmpestor en indsats de her bestyrelsesmedlemmer yder for deres klub har været et væk op kald for mig noget sent har jeg opdaget hvor stor en indsats frivillige idrætsledere yder for at børn, unge og seniorerne kan få nogle sportslige oplevelser sammen med andre. En særlig tak til Frank - som ansat af klubben gør du det overhovedet muligt at drive en klub af denne størrelse. Og ikke mindst tak til næstformanden, Morten Lethan Albrechtsen, der har valgt at tage en pause fra bestyrelsesarbejdet i Taastrup FC, for helt at kunne hellige sig sin træneropgave i TFC samt sit dommerarbejde for DHF og TFC for det arbejde du har lagt i TFC s bestyrelse. Du kommer helt sikkert igen når du har udlevet dine ambitioner ude på græsset. Tak til Casper Just Nielsen for dit arbejde som suppleant til bestyrelsen også du ønsker at udleve dine ambitioner ude på græsset dig ser vi også igen i bestyrelseslokalet det er jeg sikker på. Vi har indstillet Egon Sahl til DBUsjællands - Erik Asmunds rejselegat - for mange års kæmpearbejde for Taastrup FC s medlemmer men han fik den desværre ikke i denne omgang. Derfor har vi indstillet Egon Sahl til Nordeas ildsjælspris uden sådanne menneskers indsats ville det ikke være muligt at drive frivilligt foreningsarbejde i klub som Taastrup FC. Heldigvis er der stor vilje til at arbejde for Taastrup FC det vil vi se ved bestyrelsesvalgene senere. Ligeledes en tak Ingelise og Tom som holder styr på bolde og trøjer.

11 Men det gælder alle som yder en indsats for denne klub tak tak at vi kunne blive over 100 trænere/ledere til års afslutningen i TIK huset vidner om at mange føler noget for denne klub. Søren D. Sørensen

Taastrup FC s generalforsamling d. 28.02.2012. BERETNING. Taastrup FC en klub i fortsat rivende udvikling, tænk bare på følgende:

Taastrup FC s generalforsamling d. 28.02.2012. BERETNING. Taastrup FC en klub i fortsat rivende udvikling, tænk bare på følgende: Taastrup FC s generalforsamling d. 28.02.2012. BERETNING Taastrup FC en klub i fortsat rivende udvikling, tænk bare på følgende: Kvinderne vandt 1. division og rykkede op i 3F ligaen, hvor de har fået

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015. Beretning 2014

Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015. Beretning 2014 Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015 Beretning 2014 Medlemstallet i Taastrup FC for 2014 har været lidt faldende. På pigesiden har vi oplevet en lidt større nedgang i medlemstallet en drengesiden

Læs mere

Taastrup FCs generalforsamling den 26.02.2013 BERETNING

Taastrup FCs generalforsamling den 26.02.2013 BERETNING Igen 2012 kan Taastrup FC melde om fremgang. Taastrup FCs generalforsamling den 26.02.2013 BERETNING Kvinderne har stabiliseret sig i 3F ligaen. Der ydes en stor indsats af trænerstaben samt af den sportslige

Læs mere

Beretning Status fra Afdelinger. Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019

Beretning Status fra Afdelinger. Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019 Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019 Beretning 2018 Status fra Afdelinger Herre senior HS/1 Siden sidste Generalforsamling er der sket en del ændringer i og omkring holdet. I foråret 2018 klarede

Læs mere

BREDDESTRATEGI FOR TFC

BREDDESTRATEGI FOR TFC 1. ERFARINGER Hvad har klubben gjort indenfor breddeområdet indtil nu? Hvad har erfaringerne været? (fokusé at klubben har arbejdet med bredden? List i punktform. r på fakta) Hvad har betinget, Træningstid

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

Slagslunde-Ganløse Idrætsforening

Slagslunde-Ganløse Idrætsforening SGIF fodbold. Vision, mål, strategi og handlingsplan 2012-2015. Godkendt af bestyrelsen d. 3. oktober 2012. Vision: SGIF fodbold skal være den mest succesrige idrætsforening i Egedal målt på følgende 4

Læs mere

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge 13 2011 En stor dag for alle i klubben Når mikroafdelingen i morgen d. 1. april starter deres udendørssæson op, er alle klubbens medlemmer i gang med det nye fodboldår,

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Valby boldklub Mere end fodbold Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Den blå tråd i Valby Boldklub Formanden har bolden M ange mennesker tænker nok, at alle fodboldklubber er ens. Men

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Bliv sponsor for klubben

Bliv sponsor for klubben STUBBEKØBING BOLDKLUB Bliv sponsor for klubben Det skal være sjovt at spille fodbold i, men det kræver at omgivelserne og rammerne er tilfredsstillende og helt i top. Det gælder alt lige fra klubhuset

Læs mere

Taastrup FCs generalforsamling 25.02.2014. Beretning

Taastrup FCs generalforsamling 25.02.2014. Beretning Taastrup FCs generalforsamling 25.02.2014 Beretning 2013 blev modsætningernes år i Taastrup FC. På den ene side et fantastisk år for herreseniorholdene med oprykning for 1. + 2. + 3. + 4. holdet. Endvidere

Læs mere

Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv

Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv Velkommen Det er med rigtig stor glæde, at Måløv Boldklub kan byde velkommen til Måløv Cup 2017. Turneringen har været en fast sommertradition lige siden

Læs mere

Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere.

Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere. Formandens beretning 2011 Mindeord Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere. Torsdag den 27. oktober afgik Lars Bo Schmidt ved døden.

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang:

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang: Formandens beretning 2009 Det er efterhånden 9. gang jeg står foran forsamlingen som formand, og aflægger min beretning for det forløbne år, og stort set hver gang har jeg startet beretningen med "det

Læs mere

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år.

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år. Formandens beretning 2009 Indledning Jeg skal i gang med min 12. formandsberetning. Det er ensbetydende med mange forskellige oplevelser gennem årene, både positive og negative, men hvor de positive klart

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

Overblik over regelændringer forår 2012

Overblik over regelændringer forår 2012 Overblik over regelændringer forår 2012 Op til starten på forårssæsonen 2012 er der blevet foretaget en række væsentlige ændringer i turneringsreglementerne. Vi har samlet vejledningerne her. Vær opmærksom

Læs mere

Derfor opfordres både medlemmer og deres forældre til at støtte foreningen aktivt, der hvor de kan.

Derfor opfordres både medlemmer og deres forældre til at støtte foreningen aktivt, der hvor de kan. VELKOMMEN TIL BRØNDBY IF TIL MEDLEMMER OG DERES FORÆLDRE Historie Brøndbyernes Idrætsforening blev stiftet den 3. december 1964 ved en sammenslutning af fodboldklubberne Brøndbyøster Idrætsforening (stiftet

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING

VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING Revideret september 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Forord 3 Visioner 4 Mål 5 Strategi - ungdomsafdelingen 6-8 Strategi - seniorafdelingen 9

Læs mere

Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder

Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder DANSK ARBEJDER IDRÆTSFORBUND IFs Idræt for sindet - siden 1996 Få alle med Mange mennesker med psykiske vanskeligheder dyrker efterhånden idræt

Læs mere

Referat af Generalforsamling i TIF Torsdag d. 7. april 2011, kl. 20.00

Referat af Generalforsamling i TIF Torsdag d. 7. april 2011, kl. 20.00 Referat af Generalforsamling i TIF Torsdag d. 7. april 2011, kl. 20.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Formandens beretning. 4. Kassererens beretning og godkendelse af regnskab

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning Ringkøbing Idrætsforening Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Frivillige Frivillige Stadion Stadion Elite Elite Klub1900 Klub1900 Sponsorer Sponsorer profil Historie Historie Vision

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

FB s medlemsundersøgelse for 2015

FB s medlemsundersøgelse for 2015 FB s medlemsundersøgelse for 2015 I november og december 2015 gennemførte FB en medlemsundersøgelse blandt medlemmerne. En tilsvarende undersøgelse blev gennemført i februar 2014, og de steder det er muligt

Læs mere

Formandens beretning Indledning

Formandens beretning Indledning Formandens beretning 2008 Indledning Da jeg første gang - i 1999 - aflagde beretning som formand, omtalte jeg, at Martin Laursen var blevet solgt til Hellas Verona. Man må sige, at der er sket meget i

Læs mere

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer B52/AFC Nyhedsbrev 8. juni 2011 I dette nummer 1 U21 EM i Aalborg 1 Bella Italia Cup 2 Målmandstræning 2 Foreningsel 2 Træner søges 3 Fodboldcamp du kan nå det endnu 3 Ungdomsbestyrelsen søger 3 LKB-cup

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr februar 2008.

FB Nyhedsbrev. nr februar 2008. FB Nyhedsbrev. nr. 5. - februar 2008. Så er FBs ungdomsafdeling på banen med årets første Nyhedsbrev. FB håber at alle klubbens medlemmer, samarbejdspartnere, forretningsforbindelser, trænere og ledere,

Læs mere

VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD

VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min glæde over, at du har valgt at spille

Læs mere

HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl i mødelokalet Hørning Juniorklub.

HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl i mødelokalet Hørning Juniorklub. HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl. 19.00 i mødelokalet Hørning Juniorklub Dagsorden 1. Valg af dirigent Gunnar er valgt som dirigent. 2. Formandens beretning

Læs mere

Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold

Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold Hornslet IF Fodbold ønsker hermed at ansøge om støtte til etablering af kunststofbane Ansøgningen indeholder: Hvorfor støtte til kunststofbane i HIF... Side 2

Læs mere

Fra Ælling til Svane. Børneafdelingen Køge Boldklub

Fra Ælling til Svane. Børneafdelingen Køge Boldklub Fra Ælling til Svane Børneafdelingen Køge Boldklub 1 Indholdsfortegnelse Værdier og målsætninger... 3 Rammer og organisation... 4 Legepladsen... 5 Byggepladsen 3:3... 5 Forældreopgaver... 6 Principper

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Året 2014 har været et godt år for RB 1906. Vi har fået en del flere medlemmer i alle årgange, både piger og drenge. Det har givet et pres på omklædningsforholdene i klubben,

Læs mere

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej videre

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej videre Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt 2018 2020 På vej videre Nu situationen Nu situationen er en kort beskrivelse af hvordan situationen ser ud i dag, hvad fungere godt og hvad fungere mindre godt,

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

Bestyrelsen beretning for 2011.

Bestyrelsen beretning for 2011. Bestyrelsen beretning for 2011. Indledning. 2011 startede med næsten Sibiriske temperaturer hvilket gjorde at sæson opstart blev udskudt nogle uger. Havde vi ikke haft kunstgræsbanen, ville det meste af

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen ÅRS 25JUBILÆUM Velkommen Med denne folder byder vi jer velkommen til en rigtig spændende sæson. Vores klub har 25 års jubilæum - det vil vi gerne markere med en række spændende aktiviteter og nye tiltag.

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Brøndby Håndboldklub

Referat fra den ordinære generalforsamling i Brøndby Håndboldklub ReferatfradenordinæregeneralforsamlingiBrøndbyHåndboldklub Afholdtmandagden3.juni2013kl.19.30iCaféen,Stadionhal1. Antaltilstedeværende:37medlemmersamt8bestyrelsesmedlemmer.Ialt45personer. 1. Valgafdirigent.

Læs mere

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold Velkommen til Næstved IF - Fodbold VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF - FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min

Læs mere

Fremad Valby. Formandens beretning 2015

Fremad Valby. Formandens beretning 2015 Fremad Valby Formandens beretning 2015 Hjulene drejer stadig rundt fremad valby kører i højt gear og der er i året blevet arbejdet på mange fronter Ungdoms afdelingen Senior afdelingen De gamle Svømme

Læs mere

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg Tirsdag, den 26. marts 2013, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : Søren Christensen blev foreslået og valgt som dirigent. Søren

Læs mere

Brøndbyernes IF-beretning 2013. Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling:

Brøndbyernes IF-beretning 2013. Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling: Brøndbyernes IF-beretning 2013 Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling: Jørn Sørensen Bente Fryland John Pedersen Arne Nielsen Rudolf Larsen Æret være deres minde.. Året 2013

Læs mere

SPONSORKONCEPT 2015/2016

SPONSORKONCEPT 2015/2016 SPONSORKONCEPT 2015/2016 At skabe et lokalt samlingspunkt for erhvervslivet med udgangspunkt i herreelitefodbold. Rishøj Boldklub vil brande Køge by og Køge kommune nationalt gennem sportslige resultater.

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Referent: Henrik Dato: 3. september 2015 kl. 16.30 Tilstedeværende: Lau,, Stig, Kirsten, og Henrik Afbud fra Peshko Dagsordenspunkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline:

Læs mere

Nyhedsbrev. Valby Boldklub

Nyhedsbrev. Valby Boldklub Nyhedsbrev Valby Boldklub NYHEDER FRA UNGDOMSAFDELINGEN Ny klubtrøje: Valby Ungdom præsenterer hermed afdelingens nye klubtrøje. Tanken med den nye trøje er, at den kan benyttes hver gang, vi skal til

Læs mere

KARLSLUNDE FODBOLD TRÆNER- OG LEDERINFORMATION

KARLSLUNDE FODBOLD TRÆNER- OG LEDERINFORMATION KARLSLUNDE FODBOLD TRÆNER- OG LEDERINFORMATION Velkommen til Karlslunde Fodbold Tak fordi du har meldt dig som træner og leder i Karlslunde Fodbold. Med denne folder vil vi sørge for, at du kommer godt

Læs mere

Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2018.

Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2018. Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2018. Formanden 2018 har igen været et godt år for vores klub. Masser af god fodbold, masser af kammeratskab og masser af frivillige omkring klubben. Alle de frivillige,

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

DEN RØDE TRÅD. Det skal være sjovt at spille fodbold i Vallensbæk IF. Den Røde Tråd

DEN RØDE TRÅD. Det skal være sjovt at spille fodbold i Vallensbæk IF. Den Røde Tråd DEN RØDE TRÅD Det skal være sjovt at spille fodbold i Vallensbæk IF Den Røde Tråd Vi har i Vallensbæk IF fodbold valgt at lave en rød tråd til vores børne- og ungdomsfodbold. Fordelen ved at have en rød

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2013/2014 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Sponsor i FS Fodbold........

Læs mere

FAQ. Retningslinier. for. sportslige afdelinger. Taastrup FC. Ver. 1.0

FAQ. Retningslinier. for. sportslige afdelinger. Taastrup FC. Ver. 1.0 FAQ Og Retningslinier for sportslige afdelinger i Taastrup FC Ver. 1.0 Nedenstående forsøger i alfabetisk orden at besvare mange af de spørgsmål der opstår i hverdagen samt udstikke rammer for arbejdet

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Tilbageblik. Sæsonen 2008 var året, hvor man fra FBU s side valgte at vende turneringerne, så man nu spiller fra August

Læs mere

Forslag til ændring af turneringsbestemmelser 11-mands Ændring af antal hold i Sjællandsserien og HS Serie 1

Forslag til ændring af turneringsbestemmelser 11-mands Ændring af antal hold i Sjællandsserien og HS Serie 1 5.3.1. - Forslag til ændring af turneringsbestemmelser 11-mands Ændring af antal hold i Sjællandsserien og HS Serie 1 Forslagsstiller: Ringsted IF Forslag til ændring af turneringsbestemmelser 11-mands

Læs mere

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold Velkommen til Næstved IF - Fodbold VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF - FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min

Læs mere

LUI Fodbold Referat af Generalforsamling 25. februar 2015

LUI Fodbold Referat af Generalforsamling 25. februar 2015 1. Valg af dirigent Søren Carlsen blev foreslået af bestyrelsen og valgt på generalforsamlingen. Søren konstaterer, at generalforsamlingen er lovlig indkaldt. 2. Beretning fra bestyrelsen Formand/ungdomsformand

Læs mere

Formandens Beretning

Formandens Beretning Formandens Beretning Evaluering af sæsonen 2012 + intro til sæsonen 2013 2012 Masser af fodbold i 2012 Stadig positiv udvikling i børne/ungdomsafdelingen Kontinuitet i seniorafdelingen Masser af aktiviteter

Læs mere

Forud for en 4-årig aftaleperiode indgås en samarbejdsaftale mellem Herning kommune og Get2Sport/Herning Fremad.

Forud for en 4-årig aftaleperiode indgås en samarbejdsaftale mellem Herning kommune og Get2Sport/Herning Fremad. Get2Sport/Herning Fremad 2014-2107 Herning kommune og Get2Sport Boldklubben Herning Fremad, Ringkøbingvej 78 i Herning har i samarbejde med Danmarks Idræts-Forbund (DIF) for perioden 2006-09, 2010-13 og

Læs mere

Vision at stå stærkere sammen

Vision at stå stærkere sammen AaB Talentcenter udvikling via samarbejde Gældende fra og med maj 2015 Vision at stå stærkere sammen Vi vil styrke elitepigefodbolden i Nordjylland ved at samle og give de mest ambitiøse og talentfulde

Læs mere

ELITESTRATEGI FOR TFC

ELITESTRATEGI FOR TFC 1. ERFARINGER Hvad har klubben gjort indenfor eliteområdet indtil nu? Hvad har erfaringerne været? Hvad er gået godt og hvad er gået mindre godt? Hvad har betinget, at klubben har haft en elite? List tingene

Læs mere

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Bestyrelsens beretning 2014. STATUS ULTIMO 2014 i AARS IK: Flere medlemmer end primo 2014 tilgang af flere unge der ønsker at spille fodbold og være en del af

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Udvalgsarbejdet har fungeret godt. Udvalgene har i 2012 været Ungdom, Senior, Anlæg, Kommunikation og Sponsor.

Udvalgsarbejdet har fungeret godt. Udvalgene har i 2012 været Ungdom, Senior, Anlæg, Kommunikation og Sponsor. HGF fodbold Generalforsamling den 16. januar 2013 Beretning for året 2012 Indledning Tak til alle fremmødte i dag. I 2012 har vi haft et flot aktivitets niveau i HGF fodbold. Udover træning og kampe har

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Ringsted som Danmarks floorball-mekka

Ringsted som Danmarks floorball-mekka Ringsted som Danmarks floorball-mekka Ansøgning til Ringsted Kommune Floorball sætter Ringsted på Danmarkskortet 1 Til Ringsted Kommune Sct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted August 2018 Ringsted og Benløse som

Læs mere

AFK - storegruppen piger målsætninger

AFK - storegruppen piger målsætninger Vision Visionen for AFK pige/ kvindefodbold er at skabe Danmarks bedste tilbud til piger/ kvinder der gerne vil spille fodbold. Det gælder både for fodboldspillere der er eliteog breddeorienterede. Fodbold

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Nyhedsbrev Juli 2011

Nyhedsbrev Juli 2011 Nyhedsbrev Juli 2011 Nyhedsbrevet modtages nu af 1487 mailadresser Anbefal andre at tilmelde sig Nyhedsbrevet her: http://www.frederiksberg-boldklub.dk/nyhedsbrev/ Nyt fra administrationen FB s administration

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

Værdi-og styringsgrundlag Varde IF

Værdi-og styringsgrundlag Varde IF Værdi-og styringsgrundlag Varde IF BESTYRELSENS OG SPORTSUDVALGENES FORSLAG TIL NY MISSION, VÆRDIER, VISION OG VISIONSKORT BESTYRELSENS OG SPORTSUDVALGENES FORSLAG TIL MISSION, VÆRDIER, VISION OG VISIONSKORT

Læs mere

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004 Vedr. Referat af bestyrelsesmødet den 12. august Fraværende: Gitte 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt. 22. august 13 2. Orientering ved formanden. Kim Tønder (KT) fortalte, at de 4 fodboldklubber var

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2018 Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2018 Alle senior-, old- og veteran-hold

Læs mere

DBU Sjælland Økonomisk Regulativ

DBU Sjælland Økonomisk Regulativ 1. Tilmeldingsgebyrer DBU Sjælland Økonomisk Regulativ 11-mands - herrer - helårligt (opkræves i juli/august) Superliga, Betsafeligaen og 2. division 2.700,00 kr. Danmarksserie, Sjællandsserie og Serie

Læs mere

Formandens beretning 2014-15

Formandens beretning 2014-15 Formandens beretning 2014-15 Dette er så afslutningen på mit første år som formand for Tårnby HK. Det kan vel siges at have været et turbulent år, når man ser på de ting der er sket i løbet af året, men

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Turneringer udenfor er nu slut, og den kolde og mørke tid er over os, og jeg vil se lidt tilbage på 2013 i Silkeborg fodbold dommerklub.

Læs mere

18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015.

18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015. Hørve Idrætsforening Grundlagt 1901 18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015. Tilstede: Kim Buurskov, Marianne Hoffmann, Palle Petersen og Kasper Skau. Fraværende: Casper Jensen,

Læs mere

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012 Årsplan U-9 2012 1 af 6 27-03-2012 Årgang: Drengespillere født i 2003 eller som går i 2. klasse. Trænere: Claus Kristensen tlf. 97 22 63 69 29 99 25 80 Koustrupparken 18 claus@friendtex.dk Bjarne Krogstrup

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller.

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller. Nyhedsbrev september 2017 Kære medlemmer, Så er her igen nyheder fra klubben. Alle hold er i gang: seniorerne starter turneringen i denne måned, hvor ungdommen deltager i niveaustævner og Næstved Cup.

Læs mere

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Deltagere: ca. 22 medlemmer Bestyrelsen: Claus Hansen, Henrik Åris, Preben Birk Per Henning, Uffe Lyse, Bo Andreasen, Per Løvstad Fraværende: Referat Dagsorden

Læs mere

Fodboldbestyrelsens årsberetning for 2013. Mange hold En klub

Fodboldbestyrelsens årsberetning for 2013. Mange hold En klub Fodboldbestyrelsens årsberetning for 2013 Mange hold En klub Indhold Indledning... 3 Medlemmerne... 3 Årets aktiviteter... 4 Mikrofodboldskole... 4 Begivenheder i eget regi... 4 På rejse... 5 Trænerstaben...

Læs mere

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson.

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Ungdomsafdelingen: Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Der er blevet spillet en masse bold til både træning og kamp og jeg tror at alle

Læs mere

VELKOMMEN TIL FC BELLA

VELKOMMEN TIL FC BELLA VELKOMMEN TIL FC BELLA PIGE/SENIOR FODBOLD I MØRKHØJ, GLADSAXE KOMMUNE FC Bella, c/o Jimmy Magelund, Nissumvej 41, 2860 Søborg Telefon 3031 7315 E-mail: info@fcbella.dk CVR-nr.: 29670374 Bankkonto: 1551-4485012109

Læs mere

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold!

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! VELKOMMEN TIL Velkomst ved formanden På vegne af Tuse IF - Fodbold (Tuse Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen i klubben. Samtidig

Læs mere

Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008

Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008 Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008 Kære alle i RBBC. Det er en stor glæde for mig at aflægge beretning for denne næsten forgangne sæson - dette mit første år som formand. Sæsonen har haft mange

Læs mere