Virksomhedsprofil. Om virksomheden. Dokumentation. Konsulenter. Rådgivning. Udvikling. Undervisning. Vi er Microsoft.NET eksperter

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Virksomhedsprofil. Om virksomheden. Dokumentation. Konsulenter. Rådgivning. Udvikling. Undervisning. Vi er Microsoft.NET eksperter"

Transkript

1 Om virksomheden Dokumentation Virksomheden blev etableret i sommeren 1990, med det primære mål at skabe nye innovative softwareapplikationer baseret på større informationsmængder. Den første kommercielle applikation, var på dette tidspunkt allerede udviklet og markedsført på verdensplan gennem en amerikansk virksomhed. I de snart 25 år virksomheden har eksisteret, har vi løbende udvidet vores ydelser, dog altid med afsæt i softwareudvikling som vores kerneområde. TriGemini er helt bevidst en mindre virksomhed. Vi har valgt udelukkende at benytte vores egne tekniske ekspertiser og ved spidsbelastninger (eller meget store projekter) supplere med tilknyttede freelancekonsulenter. På denne måde, kan vi sikre os et forholdsvis lavt omkostningsniveau og leverancer af høj kvalitet til vores kunder.. Desuden er vi relativt upåvirket af markedskonjukturer. Vi er en stabil forretningspartner, der holder ord og opretholder en høj forretningsetik. Vi beskæftiger ingen sælgere, da vores forretningsgrundlag i vid udstrækning er baseret på tilfredse kunder. Kunder der gang på gang vender tilbage og anbefaler os til nye kunder. Konsulenter Rådgivning Udvikling Undervisning Vi er

2 .NET eksperter Vi har mange års udviklingserfaring på Microsoft platformen med brug af mange forskellige teknologier. I de sidste 10 år har vi dog valgt, at fokusere mere intensivt på Microsofts.NET platform, og kan derfor også kalde os for deciderede eksperter.. Dokumentation Udarbejdelse af teknisk dokumentation, softwarearkitektur, detektivarbejde på eksisterende løsninger samt slutbruger dokumentation. Konsulenter Vi tilbyder konsulenter på timebasis i både mindre omfang og til større længerevarende projekter. Afhængig af opgavens natur, kan nogle opgaver også løses til aftalt fastpris. Vores kunder tæller alt fra: enkelte personer, mindre virksomheder, nogle af Danmarks top-50 største virksomheder til udenlandske virksomheder. Rådgivning Hvorfor begå samme fejl, som alle de andre allerede har begået? Vi tilbyder en generel rådgivning omkring alt fra rekruttering af kompetencer teknologivalg, valg af komponenter til udarbejdelse af softwarearkitektur. Udvikling Vi varetager alle faser af systemudvikling: lige fra analyse, design, implementering, test til dokumentation og vedligeholdelse. Vi har udviklet alt fra mindre enkeltstående løsninger til store komplekse løsninger med mange involverede parter og snitflader. Vi har indgående erfaring indenfor: klient applikationer (windows forms), tynde klienter (internet baserede), web services (.asmx / WFC), windows services, backend systemer/løsninger samt, cloud baserede løsninger samt løsninger til mobileenheder. Undervisning Afholdelse af egne udviklede kurser onsite hos dem eller online som e-learning. Vores kurser er alle af høj kvalitet og kan tilpasses individuelle behov.

3 Analyse og prototyping Ved udvikling af ny funktionalitet, benytter vi os i vid udstrækning af mockups (hurtige prototyper) samt visuelle design mockups. På denne måde, fanges evt. misforståelser tidligt i forløbet og som kunde, vil man bedre kunne forestille sig den endelige produkt. Alt kan lade sig gøre Det er meget få problemer / udfordringer der ikke kan lade sig gøre. Det handler i vid udstrækning om kompetencer samt evnen til at udtænke alternative løsninger ("tænke ud af boksen"). Naturligvis er vi ikke eksperter i alt, men indenfor vores felt har vi så meget erfaring at vi uden tøven tør sige dette. Kvalitet og sikkerhed For os er kvalitet mere end blot et slutprodukt der opfylder kundens krav. Kvalitet er naturligvis et fungerende produkt - optimalt set - uden fejl. Kvalitet for os,, er et produkt der kan vedligeholdes samt udvides i fremtiden - vel og mærke uden det nødvendigvis skal foretages af os. Vi ønsker på ingen måde, at stavnsbinde vores kunder til os. Alt for ofte oplever vi netop denne problematik hos vores kunder, der er blevet dybt afhængige af nøglepersoner. Vejen væk fra nøglepersons problematikken er: - at basere løsninger på almen kendt teknologi. På denne måde vil vores kunder altid kunne bemande opgaver ift. valgt teknologi. Vores løsninger er velstrukturerede, gennemskuelige og baserer sig på: god arkitektur, pragmatisk unittest. samt teknisk dokumentation (tekstuelt og vha. UML diagrammer.). Alt der til sammen giver sikkerhed for, at slutproduktet kan leve videre på uproblematisk vis efter vi har forladt opgaven. Skulle der i fremtiden vise sig udfordringer eller yderligere ønsker, stiller vi naturligvis altid gerne op til yderligere assistance.

4 Udvikling er en tillidssag Kommunikation Kundeeksempler Det at lægge sine udviklingsopgaver ud til en anden part, kræver en vis portion tillid. Vil parten være i stand til at løse opgaven, til angivne tid, kvalitet og pris. Oplysninger omkring systemer, informationer, koncepter mv. kan være forretningskritiske og dermed udgøre en væsentlig risiko for kundens virksomhed. TriGemini udliciterer meget sjældent opgaver, - specielt ikke ud af landet. I scenarier hvor dette kunne blive aktuelt, vil det udelukkende være mindre afgrænsede dele af en støre løsning - og aldrig uden kundens forudgående accept. Vi sætter en ære i tydelig og løbende kommunikation. Statusmeldinger er nødvendige for, at du som kunde løbende kan følge fremdriften. Vi besvarer altid mails (også aften og weekend) for at give hurtigt respons. Vi ville ønske vi kunne være flere steder på samme tid. Men vi kan altid arrangere, at deltage i online møder via eks. Lync eller Skype. Vi kan sågar arbejde sammen online, f.eks. har vi for flere kunder ydet coaching/par-programmering via skærmdeling og Skype. Samarbejdspartnere Gennem adskillige år har vi opbygget et værdifuldt netværk af kontakter og samarbejdspartnere. Købes konsulentydelser fra en anden dansk konsulentvirksomhed, kan konsulenten sagtens stamme fra os. Vi hjælper nemlig hyppigt vores samarbejdspartnere med at løse opgaver samt finde de nødvendige ekspertprofiler.

5 Time- eller fastpris Betalingsvilkår Opgaver løses enten til timepris, en fastaftalt pris eller en kombination heraf. Vi bliver ofte spurgt om vores timepris, selvom kunden egentlig ønsker en fastpris - hvilket kan være misvisende, da kunder typisk selv har en idé omkring omfang og varighed, men hvor vi ved fastpristilbud kan komme med helt andre indspark og en pris der ikke nødvendigvis er én-til-én med timepris. Som en mindre virksomhed er vi naturligvis afhængig af betalende kunder. Betalingsvilkår bliver individuelt forhandlet ift. omfang, usikkerhed, kreditvurdering mv. Typisk vil mindre projekter faktureres netto kontant ved leverance og ved veletablerede forretningsforhold yder vi løbende måned plus 30 dage. Økonomi Leverancer Vi vil som udgangspunkt aldrig konkurrere på pris. Det vil altid være muligt, at finde billigere leverandører. Vores filosofi er: at leverancehastighed, kvalitet og pris hænger sammen. Man får som regel det man betaler for,. I sidste ende når økonomien gøres op, betragter vi os dog som yderst konkurrencedygtige. Løsninger udviklet af os, er naturligvis kundens ejendom. Benyttes tredjeparts komponenter oplyses dette altid, således at evt. fremtidige juridiske problemer undgås. Alle oplysninger før/under/efter udvikling behandles naturligvis med fuld fortrolighed.

6 Hvorfor vælge os Vi kan nævne mange gode grunde til, hvorfor man skal vælge os som leverandør. De vigtigste grunde er: vi er engagerede, kan tale teknik og er altid interesseret i at hjælpe. Vi benytter ikke aggressive telefonsælgere eller for den sags skyld sælgere. Vores ydelser sælger sig selv, da vores kunder typisk selv kontakter os på baggrund af anbefalinger fra andre tilfredse kunder. Desuden har vi mange samarbejdspartnere i branchen, der henvender sig til os når de har behov for ekspert kompetencer. Betalingsvilkår Vi er Microsoft.NET eksperter, men har desuden også et yderst bredt kendskab til IT og løsninger. Teknik falder os naturligt. Du taler ikke med en sælger, men med én der forstår dine forretningsmæssige og tekniske behov. Mange års brancheerfaring (siden 1990). Teknisk højt kvalificerede konsulenter, der er: pålidelige, stabile og kan tænke "ud-af boksen" Løbende mulighed for at følge timeforbrug pr. projekt. Løbende kvalitetssikring / evaluering af de enkelte konsulenter. Stort netværk af kontakter og samarbejdspartnere. Ingen opgave er for stor - ej heller for lille. Vores markedsføring er anbefalinger. og tilfredse kunder. Vi løser problemer for at løse dem - ikke blot for egen økonomisk vinding. Vi har ry for, at udvikle software af høj kvalitet og på en tid der er vanskelig at konkurrere med. Vi udfærdiger altid gerne et 100% uforpligtende tilbud. Vi har et lavt omkostningsniveau og dermed et fornuftigt prisniveau. En stabil forretningspartner, der holder ord og opretholder en høj forretningsetik.

7 Medarbejdere Kontakt os Henrik Brinch Direktør Har arbejdet med IT siden starten af 80'erne, professionelt siden slutningen af 80'erne. Har +10 års erfaring som professionel konsulent og har arbejdet med teknologier som bl.a..net, C#, C++, Java, Assembler, Visual Basic, VB.NET, Cold Fusion, ASP.NET, ASP, SQL, MSI, Silverlight, WPF, Mobile Devices mfl. Er desuden Microsoft Certified Professional i Microsoft Foundation Class. Er aktiv networker ud fra tankegangen: "... at kende de rigtige mennesker, på de rigtige tidspunkter...". Arbejder desuden aktivt som softwarearkitekt og underviser. Vores kontor ligger placeret centralt i Gentofte nord for København (kun ca. 20 minutters kørsel fra Rådshuspladsen). Vi ligger kun 2 min. gang fra station og s-tog. Med gode parkeringsmuligheder på adressen. Henriette Brinch Administration & økonomi Administration, kvalitetsopfølgning, konsulent-kontakt samt styring af human ressources. Har bl.a. arbejdet i Finansministeriet, Økonomiministeriet samt Undervisningsministeriet. Her har Henriette fungeret som overassistent og har derfor stor erfaring indenfor alt hvad der hedder administrativt arbejde..

ARBEJDSGIVERNES FORSIKRINGSPROGRAM

ARBEJDSGIVERNES FORSIKRINGSPROGRAM ARBEJDSGIVERNES FORSIKRINGSPROGRAM WILLIS MEGET MERE END FORSIKRINGER MANGLEDE EN KLAUSUL Willis fik en henvendelse fra et medlem, som ikke var forsikret gennem Arbejdsgivernes forsikringsaftale. Virksomheden

Læs mere

E-baseret ejendomsformidling i RobinHus Virksomhedsrapport i E-service projektet

E-baseret ejendomsformidling i RobinHus Virksomhedsrapport i E-service projektet E-baseret ejendomsformidling i RobinHus Virksomhedsrapport i E-service projektet Peter Hagedorn-Rasmussen Anders Henten Rikke Bygballe Møller Juni 2005 1. Introduktion RobinHus er en relativt ny ejendomsmæglerkæde,

Læs mere

ARBEJDSGIVERNES FORSIKRINGSPROGRAM

ARBEJDSGIVERNES FORSIKRINGSPROGRAM ARBEJDSGIVERNES FORSIKRINGSPROGRAM WILLIS MEGET MERE END FORSIKRINGER MANGLEDE EN KLAUSUL Willis fik en henvendelse fra et medlem, som ikke var forsikret gennem Arbejdsgivernes forsikringsaftale. Virksomheden

Læs mere

Hvor ligger det gemte guld?

Hvor ligger det gemte guld? Hvor ligger det gemte guld? Du kan finde din virksomheds skjulte it-ressourcer med hjælp fra HP s it-eksperter [side 02] Tør du nytænke dit it-budget? [side 04] Spiller du stadig Commodore 64? [side 06]

Læs mere

AScon Business Services. - supplerer din virksomhed

AScon Business Services. - supplerer din virksomhed AScon Business Services - supplerer din virksomhed Webdesign og administration - er ikke venstrehåndsarbejde! Mange virksomheder har ikke størrelsen til at ansætte en særskilt medarbejder til opgaven.

Læs mere

VS14 VIRTUELT SAMARBEJDE ANNO 2014

VS14 VIRTUELT SAMARBEJDE ANNO 2014 VS14 VIRTUELT SAMARBEJDE ANNO 2014 Organisering og ansvar Værktøjer og brugere Anvendelse internt og eksternt Prioritering og fremtid FORORD Denne rapport indeholder resultaterne af en undersøgelse af

Læs mere

Publikationen kan hentes på IT- og Telestyrelsens hjemmeside www.itst.dk

Publikationen kan hentes på IT- og Telestyrelsens hjemmeside www.itst.dk Agile metoder i it-baserede forretningsprojekter Vejledning om agil udvikling i den offentlige sektor Publikationen kan hentes på IT- og Telestyrelsens hjemmeside www.itst.dk ISBN (internet): 978-87-92572-12-7

Læs mere

Best. Practice. Få mere ud af dine konsulenter. KMD sætter eksterne ressourcer i system. Konsulentindkøb uden omveje. Kun plads til de bedste SDC

Best. Practice. Få mere ud af dine konsulenter. KMD sætter eksterne ressourcer i system. Konsulentindkøb uden omveje. Kun plads til de bedste SDC Best ProData Consult-magasin om IT, projekter og menneskene bag. Nr. 1, 2012 Practice KMD sætter eksterne ressourcer i system SDC Konsulentindkøb uden omveje Saxo Bank Kun plads til de bedste Kim Bendixen,

Læs mere

Your Gateway To To Europe

Your Gateway To To Europe Kolofon Your Gateway To To Europe We We create partnerships to to build build long- long- lasting relationships with with our our customers Oversat og bearbejdet fra Dr. Martin Mendelsohns bog How to Buy

Læs mere

Deloitte IT Solutions Marts 2013. Nyt it-system Succes eller fiasko?

Deloitte IT Solutions Marts 2013. Nyt it-system Succes eller fiasko? Deloitte IT Solutions Marts 2013 Nyt it-system Succes eller fiasko? Indholdsfortegnelse 3 4 8 14 19 20 24 26 27 29 30 34 1. Forord 2. Generelt om it-projekter 3. Business case 4. Fremgangsmåde for valg

Læs mere

Hvad eller hvem er WORDIT.dk?

Hvad eller hvem er WORDIT.dk? Jan Mølgaard, Porsgrunnsvej 45 DK 8200 Århus N Hjemmeside: http://wordit.dk Mail: janmol@wordit.dk Telefon: 86 16 47 32 Mobil: 28 96 67 95 Hvad eller hvem er WORDIT.dk? Firmanavnet fandt jeg ved at lave

Læs mere

KOM I MÅL MED DIT WEBPROJEKT

KOM I MÅL MED DIT WEBPROJEKT E-guide fra Symatic Webbureau KOM I MÅL MED DIT WEBPROJEKT SÅDAN UNDGÅR DU, AT DIT WEBPROJEKT KØRER AF SPORET INDHOLDSFORTEGNELSE 1. INTRODUKTION 2. IDENTIFICER DINE KRAV OG ØNSKER 3. DEFINER DIN ØKONOMISKE

Læs mere

Projekthåndbog. Metoder og redskaber til gennemførelse af projekter i kommunerne 2. reviderede udgave

Projekthåndbog. Metoder og redskaber til gennemførelse af projekter i kommunerne 2. reviderede udgave Projekthåndbog Metoder og redskaber til gennemførelse af projekter i kommunerne 2. reviderede udgave Download en pdf-version af pjecen gratis på www.kl.dk/projekthåndbog. En udgave af pjecen i Word kan

Læs mere

Medico apps A practitioner s guide

Medico apps A practitioner s guide DANSK VERSION 1.1 Medico apps A practitioner s guide Af Uri Duvald Andersen Jens Peter Andersen Martin Stenfeldt Redaktion Morten Gjøl www.medico-innovation.dk DANSK VERSION 1.1 Medico apps A practitioner

Læs mere

Ansøgning om tilskud fra den Tværgående Udviklingspulje til udvikling af arbejdsmarkedsuddannelserne 2014

Ansøgning om tilskud fra den Tværgående Udviklingspulje til udvikling af arbejdsmarkedsuddannelserne 2014 Ansøgning om tilskud fra den Tværgående Udviklingspulje til udvikling af arbejdsmarkedsuddannelserne 2014 Ansøgningsskemaet skal læses i sammenhæng med krav til projektet og ansøgningen i udmeldingsbrev

Læs mere

Rapport om behov og ønsker til et MultiTrust 1 -redskab

Rapport om behov og ønsker til et MultiTrust 1 -redskab Rapport om behov og ønsker til et MultiTrust 1 -redskab Resultat af interviewundersøgelse blandt repræsentanter for landmænd, forarbejdningsvirksomheder, handelsvirksomheder og forbrugere i det økologiske

Læs mere

Lundberg. Lundberg Nyt, december 2013. Information om C5 standard og C5 Håndværk:

Lundberg. Lundberg Nyt, december 2013. Information om C5 standard og C5 Håndværk: Lundberg Nyt, december 2013 C5 Standard og Håndværk 2012 ny version klar Status på C5 2012 s levetid Integration til Håndværk LMe WPA Timesedler Fakturaboks KlarPris. Nyt produkt: Gem emails Nyt om navne

Læs mere

www.crmcbs.dk VIRKSOMHEDERNES KUNDERELATIONER 2013 CRM i danske virksomheder

www.crmcbs.dk VIRKSOMHEDERNES KUNDERELATIONER 2013 CRM i danske virksomheder www.crmcbs.dk VIRKSOMHEDERNES KUNDERELATIONER 2013 CRM i danske virksomheder Indhold 1. Vores refleksioner om virksomhedernes kunderelationer anno 2013... 3 Vores CRM definition... 3 2. Baggrund for analysen...

Læs mere

CA i top med glade medlemmer

CA i top med glade medlemmer MEDLEMSBLADET FOR CA A-KASSE #4 DECEMBER 2009 CA i top med glade medlemmer CA ved en korsvej, 2 CA stryger til tops, 3 Godt, jeg ikke skiftede..., 4 Amerikanske tilstande, 5 Mere om CA Advokat, 7 4 skarpe

Læs mere

UDGIVET AF FSR DANSKE REVISORER

UDGIVET AF FSR DANSKE REVISORER KLAR TIL VÆKST SPECIALMAGASIN UDGIVET AF FSR DANSKE REVISORER ANNONCEFINANSIERET FEBRUAR 2014 Revisor i centrum Revisorerne spiller en central rolle for danske virksomheder. Magasinet Klar til Vækst giver

Læs mere

Helt sikkert. Hvis du har mindst 11-12 krydser i helt sikkert, så er der et godt grundlag at gå videre på.

Helt sikkert. Hvis du har mindst 11-12 krydser i helt sikkert, så er der et godt grundlag at gå videre på. Sprogservice Globaliseringen buldrer frem, og Danmark er ved at blive et multikulturelt samfund. Forståelse for sprog og kultur bliver vigtigere og vigtigere. Ganske vist behersker mange mennesker engelsk.

Læs mere

KHer hvor sommeren og sommerferien for alvor banker på

KHer hvor sommeren og sommerferien for alvor banker på News Nr.4 ære læser KHer hvor sommeren og sommerferien for alvor banker på døren, er jeg stolt af endnu engang at kunne præsentere et nyt nummer af vores kundemagasin Innofactor News. I de forgangne måneder

Læs mere

Erfaringer fra statslige IT-projekter hvordan gør man det bedre? Rapport og anbefalinger fra en arbejdsgruppe under Teknologirådet

Erfaringer fra statslige IT-projekter hvordan gør man det bedre? Rapport og anbefalinger fra en arbejdsgruppe under Teknologirådet Erfaringer fra statslige IT-projekter hvordan gør man det bedre? Rapport og anbefalinger fra en arbejdsgruppe under Teknologirådet Indhold Forord 2 Indledning 3 Formål og målgruppe 3 Afgrænsning og metode

Læs mere

Kravspecifikation for Business Intelligence System

Kravspecifikation for Business Intelligence System Kravspecifikation for Business Intelligence System Forord Denne kravspecifikation er udarbejdet af Business Intelligence-gruppen under Knowledge Lab. Kravspecifikationen er udarbejdet som led i opfyldelsen

Læs mere

TN Transport og Spedition PROJEKT

TN Transport og Spedition PROJEKT 1 TN Transport og Spedition PROJEKT TN Transport og Spedition PROJEKT 2 semesters projekt på datamatiker uddannelsen på UCN. Skrevet efteråret 2009. DM67 gruppe : Jeanette Nielsen 21-12-2009 Side 1 2 TN

Læs mere

EVALUERING AF SOCIAL COACHING STØTTE TIL FORANDRING

EVALUERING AF SOCIAL COACHING STØTTE TIL FORANDRING EVALUERING AF SOCIAL COACHING STØTTE TIL FORANDRING Af Ivan Christensen, Anne Sørensen & Christoffer Zeuthen Socialt Udviklingscenter SUS 1 INDHOLD 1. INDLEDNING... 3 KORT OM SOCIAL COACHING, FUNDAMENTET

Læs mere

Spin off - set med virksomhedens øjne

Spin off - set med virksomhedens øjne FORRETNINGSVÆRKTØJER Spin off - set med virksomhedens øjne Guide til virksomhedsejeren, der ønsker at udvikle sin virksomhed ved at igangsætte eller understøtte spin-off Spin-off - Virksomhed Side 1 FORRETNINGSVÆRKTØJER

Læs mere

Tipskatalog TIPSKATALOG. Gode råd og ideer til kompetenceudvikling i Forsvaret

Tipskatalog TIPSKATALOG. Gode råd og ideer til kompetenceudvikling i Forsvaret TIPSKATALOG Gode råd og ideer til kompetenceudvikling i Forsvaret 1 Indholdsfortegnelse Introduktion s. 3 Del I: Metoder til kompetenceudvikling på jobbet s. 4 Kursus eller læring på jobbet s. 4 På egen

Læs mere

Projekt i integrationsfag HA.Dat 4.semester

Projekt i integrationsfag HA.Dat 4.semester Projekt i integrationsfag HA.Dat 4.semester - I samarbejde med DSB Fjern- & Regionaltog Fag: Integrations / DIS Vejleder: Peter Stæhrmose Underviser: Lene Pries-Heje Eksamenstermin: Sommer 2010 Udarbejdet

Læs mere

Bredana CRM Foodservice brancheløsning

Bredana CRM Foodservice brancheløsning Bredana CRM Foodservice brancheløsning Vejen til optimal styring af salgs- og marketing processerne i foodservicebranchen baseret på Microsoft Dynamics CRM www.bredana.dk Indhold» Vi kan hjælpe dig med

Læs mere