LM 2011 JULI AUGUST SEPTEMBER BORNHOLM

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LM 2011 JULI AUGUST SEPTEMBER BORNHOLM"

Transkript

1 LM BORNHOLM 2011 JULI AUGUST SEPTEMBER

2 FRA AFDELINGEN Ny formand og sekretær Interview med Jørn Bech og Hakon Christensen Sommeren 2010 fratrådte Peter Westh Jensen som afdelingssekretær, og ved afdelingsmødet i marts måned stoppede Helmer Olsen som formand for LM Bornholm. Nu er et nyt team kommet på banen. Jørn Bech fra Svaneke er valgt som ny formand, og Hakon Christensen fra Hillerød er ansat som ny afdelingssekretær i en 60% stilling. Ud over at være formand skal Jørn også ansættes i en halvtidsstilling primært med henblik på at være inspirator og vejleder i børne- og lejrarbejdet. Hvad bliver formandens opgaver? Formanden skal varetage den synlige formandsrolle både internt og eksternt. Han skal også have kontakten til landsledelsen samt deltage i læreråd og generalforsamling. Desuden skal han have kontakten til andre kirkelige organisationer. Halvtidsstillingen som sekretær bliver primært at være inspirator og vejleder for LM Kids og LMU. Hvordan ser afdelingssekretærens stillingsbeskrivelse ud? Ud over at varetage deciderede sekretærfunktioner for afdelingsstyrelsen og være sparringspartner for formanden, er der lagt vægt på forkyndelse, undervisning og inspiration for medarbejdere og LM-kredse. Jørn Bech og Hakon Christensen er i gang med de nye opgaver Hvor synligt bliver det nye team? Begge lægger vægt på at komme rundt i kredsene og mødes med LM-erne for at give ny inspiration i det vidtforgrenede og forskelligartede arbejde, der gøres på Bornholm. Der er allerede mange gode platforme, som vi skal fortsætte med at arbejde ud fra. Som ledelse vil vi gerne give opmuntringer, rådgivning og inspiration til at sprede evangeliet både lokalt og til hele øen. Det er vigtigt, at de nuværende strukturer ikke dræner for energi og kræfter, men at struktur og organisation tjener sagen: At forkynde evangeliet. Både unge og ældre har brug for hinanden i det kristne fællesskab og i evangeliets tjeneste. Her må vi give rum for hinanden. Der er lagt op til, at afdelingssekretæren skal være proaktiv og til rådighed for både kredse og de forskellige arbejdsgrene. At understrege vigtigheden i kaldet vil give ny frimodighed.

3 FRA AFDELINGEN Forkyndelse og undervisning står nævnt som en af opgaverne for afdelingssekretæren. Hvordan vil det ske konkret? Ud over at være med i prædikantturnussen på øen, vil sammenhængende forløb med bibelundervisning være en mulighed. Der kan også være tale om kristendomskurser både lokalt eller for flere kredse. Her tænkes i undervisningsforløb, hvor helt grundlæggende bibelske begreber bliver gennemgået men også i forløb med undervisning i bibeltekster eller bibelske temaer. I stillingsbeskrivelsen nævnes også kontakten til de frivillige forkyndere. Hvordan skal det foregå? Her handler det både om at være sparringspartner for prædikanterne og at tilrettelægge kursusforløb og undervisning for dem. Der er også tænkt i spirekursus for nye forkyndere på alle niveauer. Rådgivning og terapisamtaler på Bornholm Hvordan bliver det muligt at træffe en sekretær, der bor i Hillerød? Jeg vil være på Bornholm jævnligt, men kan altid kontaktes enten på telefon eller på mail. (Adressen findes i bladets adresseliste.) Nu skal pendlerlivet afprøves, og afstanden mellem Bornholm og Hillerød er ikke stor. Nøgleord Tillid til Bibelen. Glæde over evangeliet Kærlighed til mennesker Forventning om Jesu genkomst v/ Ellen Esmarch Pedersen sted oplyses ved henvendelse pris pr. samtale: 600 kr. Mobil: Mail: ellenesmarch@gmail.com Hjemmeside: (aktiv ca. 1. august) Sdr. Hammer 55, Nexø telefon Daglige ledere Merete & Vilmer Riis Tlf Åben: ma-fr lø Modtager (og afhenter) gerne brugte effekter også dødsboer.

4 RUNDT PÅ ØEN Hver mand har sit, stort eller lidt Af Ellen Esmarch Pedersen Vi kender til det på alle niveauer i vores liv. Nogle gange kommer vi til at hænge fast i noget, som låser os fast og hindrer det gode og sunde liv. Der kan være sket noget, som for en tid standser os, så alt andet ses i lyset af det. Hindringer for det gode og sunde liv Det kan fx være tvivl, manglende frelsesvished eller tilbagevendende synd, som på den ene eller anden måde kommer til at stå i vejen for at finde hvilen i evangeliet. Måske er det problemer i ægteskabet eller i forhold til mennesker, vi skal arbejde sammen med. Depression, angst eller andre psykiske problemer kan også hæmme vores livsudfoldelse. Eller det kan være fysisk sygdom, der forårsager, at vi ikke længere kan de samme ting som før. Sorg over at have mistet én eller noget, man holdt af, kan også for en tid sætte vores liv i stå. Kingo udtrykker det, som vi alle gør erfaring af, i salmen Sorrig og glæde de vandre til hobe : Hver mand har sit, stort eller lidt, Himlen alene for sorgen er kvit. Vi må søge hjælp Uanset hvad det drejer sig om, må vi opmuntre og hjælpe hinanden til at søge hjælp der, hvor den findes. Bibelen fortæller os, at vi har en Gud, som ser os og har omsorg for os på alle måder. Ham må vi under alle omstændigheder udøse vores hjerte for. En del af Guds omsorg møder vi igennem andre mennesker. Det er i mødet med andre, vi udfordres på, hvem vi selv er, og bekræftes i at have værdi. Derfor kalder Gud os alle til at bruge vores ører til at lytte med. Nogle gange er der dog også brug for lyttende ører, der befinder sig uden for familiekredsen eller vennekredsen. Måske fordi problemstillingerne er for tunge eller komplicerede at involvere dem i, eller man har bare brug for at tale med et menneske, som ikke selv er personligt involveret. Her kan sjælesørgeren, psykologen eller terapeuten komme ind i billedet. Samtalepraksis på Bornholm Baggrunden for denne artikel er, at jeg 1. august opretter samtalepraksis på Bornholm. Jeg har de sidste 12 år været lærer på LMH. Som en væsentlig del af mit arbejde, har jeg stået til rådighed for samtaler af både åndelig og almenmenneskelig art. De sidste 2½ år har jeg sideløbende været i gang med en terapeutisk uddannelse, og nu ønsker jeg så at oprette egen samtalepraksis i Hillerød og på Bornholm. Se annonce andet sted i bladet.

5 RUNDT PÅ ØEN Familielejr Interview med Tina & Ruben Elleby Især i sommertiden er der mange aktiviteter på LM-lejren i Pedersker. En af lejrene er familielejr, der afholdes d juli. Målgruppen er primært familier med små og store børn, men alle er velkomne, pointerer Ruben og Tina, der er med i planlægningsudvalget Fortæl lidt om programmets indhold! Det er Rikke og Manuel Vigilius fra Nordsjælland, der kommer og forkynder Guds ord for os. De vil holde bibelog emnetimer. Den ene vil være kønsopdelt. Ellers prøver vi også at have tid til at nyde fællesskabet med hinanden og forhåbentlig det gode vejr. Hvad er jeres forventninger til at være på lejr med hele familien? Her har vi mulighed for at være sammen på en uhøjtidelig og god måde. Børnene finder hurtigt sammen med jævnaldrende og vi ser dem næsten kun igen, når vi skal hjem! De hygger sig virkelig, og lejren er et af sommerens højdepunkter. Tænk, at vi både kan høre Guds ord i løbet af weekenden og også samtale med hinanden om det i pauserne. Forventningerne er at Gud vil møde os! Det må være målet - at Guds nærvær på lejren må flytte os! Hvad vil I især fremhæve, hvis I skal anbefale lejren over for andre? Det er jo lidt svært at sige hvad folk synes bedst om. Vi glæder os meget til Manuels visuelle måde at forkynde på. Fredag aften med pølser, snobrød og lovsang ved de store griller - en aften hvor især børnene foreslår den ene sang efter den anden - pragtfuldt! Derudover glæder vi os utroligt meget til koncerten lørdag aften hvor Marie Lind synger fra sin CD "Kongers Konge". Vi synes, at det er utrolig gode melodier og tekster som kommer frem der. Alle sangene på CD'en er på dansk, så her kan alle være med. Har man ikke mulighed for at være med på lejren, skulle man prioritere lørdag aften! Denne aften vil i øvrigt også blive fyldt med fælles lovsang m.m. Programmet kan findes på LM-Lejrens hjemmeside på Her kan man også online tilmelde sig og evt. give en besked. Man kan også kontakte Tina og Ruben på tlf eller på mail elleby@os.dk. CD-en Kongers Konge kan købes i LM s bogsalg eller på Pris kr. 149,95

6 RUNDT PÅ ØEN Når missionshuset lukker Interview med Bodil Thorsen I har været med til at lukke to missionshuse - først Tejn, derefter Allinge. Hvordan var denne proces? Især lukningen af huset i Tejn føltes hårdt. Det havde været rammen om vort åndelige hjem i mange år. Vi havde været med i mange aktiviteter for både børn, unge og ældre. Men kredsen var blevet meget lille, og der kom ikke nye til for at føre arbejdet videre. Hvad valgte I selv at gøre, da LM lukkede ned? Der havde været nogle fællesmøder med ELM i Allinge, og vi fortsatte med at komme der, hvor vi blev godt modtaget. Det samme gjaldt i kirken. Men vi savnede alligevel LM-fællesskabet og sluttede derfor op om kredsen i Hasle, men kommer stadig de andre steder, så langt kræfterne rækker. Vi kan ikke undvære det tættere fællesskab i missionshuset med den solide forkyndelse. Hvordan kan det lokale missionsarbejde fortsætte, når missionshuset er lukket? Vi har valgt at se fremad og må prøve at bruge de kontakter, vi har fået i lokalsamfundet. Der er stadig muligheder for gode samtaler, når man kender folk, og de ved, at vi tror på Jesus. Vi må fortsætte med at bede for dem, vi møder på vores vej. Det er kun Helligånden, der kan skabe troen på Jesus. Endelig må vi selv være åbne for de anledninger, Gud giver os til at vidne om Jesus. Man bliver taknemlig, når man får lov at række ordet om Jesus til andre. Der er mange bønnesvar. Hvordan ser du fremtiden for mission på Nordbornholm? Umiddelbart ser det mørkt ud. Forståeligt nok har de unge mere lyst til at være med der, hvor andre unge er. Men det ville være godt, hvis nogle fik syn for at være med i et lokalt arbejde. Der er mange på Nordbornholm, der har brug for at høre om Jesus. Bed for Nordbornholm Om vækkelse Om unge der vil drive mission der Børnekredsen i Tejn - Bodil står bagerst til venstre

7 RUNDT PÅ ØEN Børnekreds i Lobbæk V/ Lisbeth Laursen over vinteren. Sidste år havde vi kontakt til 15 børn. Lige nu er vi nede på to, som kommer trofast, og nogle kommer engang imellem. Børneboblen kommer igen til september, hvor vi håber at kunne få flere med igen. Der blev lukket Der har været børnearbejde i Lobbæk i næsten 40 år både med kredsens egne børn og børn fra byen. På et tidspunkt var der så få børn, at vi flere gange mødte op, uden at der kom nogle børn. Derfor valgte vi at lukke ned i en periode, men besluttede at starte igen, når vi havde haft teltet i august måned. Kom i gang igen Vi fik kontakt til en god flok børn i byen ved vores børnetræf ved teltet. Derfor kunne vi også starte børneklubben op igen. Vi har haft børneklub siden, men må se i øjnene, at det svinger meget, når det udelukkende er børnene fra byen, der skal fylde op. Vi har kørt en fast rytme med bibeltime med lille aktivitet den ene gang og en andagt med større aktivitet den anden gang. Dette har vi måttet ændre på, så der er længere andagter hver gang og noget kreativt bagefter. Vi begynder med kage og saft. Det tager tid, da børnene har behov for at blive hørt og har nydt selskabet. Dermed får vi bedre kontakt med dem, og andagten tilpasses, så alle kan være med. Svingende fremmøde Fremmødet har været meget svingende. Efter fremstødet med teltet var det rigtig godt, men det har taget af hen Udfordringer for den lille kreds Mit råd til andre er, at man ikke skal have for store ambitioner. Børn har meget brug for nærvær og kontakt gennem leg og ikke så meget med noget svært kreativt. Læg det frem for hele kredsen, så de bærer med i bøn. Der er en vilje til at ville i vores lille kreds, hvilket giver mod til selv at gøre et stykke arbejde. Vi kan ikke vente på, at andre tager sig af det, men må selv få det til at fungere. Samtidig er der også fuld forståelse for, hvis der ikke er kræfter til det. Vi må prioritere ud fra de resurser, vi hver især har. Spolebåndoptager efterlyses. LUMI Radio har en række optagelser liggende, men mangler en 4-sporet båndoptager for at kunne afspille dem. Hvis nogen kan hjælpe, må I gerne kontakte Kenneth Gudbergsen på tlf eller på kenneth@gudbergsen.dk

8 Ø-KALENDEREN Juli Juniorlejr Stand på Dyrskue v/torben Østermark 05. Friluftsmøde Gudhjem Havn m/ hornorkester 06. Alsang Svaneke Havn kl. 20 m/ hornorkester Familielejr Bondegårdslejr Hakon Christensen på Bornholm August Teltmøder i Østerlars v/ Ejler Nørager og Erik Nielsen Hakon Christensen på Bornholm 18. Afdelingsstyrelsesmøde 19. Ekstraordinært afdelingsmøde Rønne kl Missionsmøde i Arboretet v/ Hakon Christensen - ved dårligt vejr flyttes til Østermarie missionshus LMU-møderække v/ Lars Fredriksen 24. Alsang Svaneke Havn kl. 19 m/ By Grace 28. Aftensang Gudhjem Kirke kl. 20 m/ hornorkester Efterlysning Besøg af Boblen Aarsballe v/ Else Wiwe September 01. Aarsballe v/ Else Wiwe Lobbæk v/ Dan Månsson Svaneke v. Dan Månsson 08. Nexø v/ Dan Månson Aakirkeby v/ Dan Månsson 12. Gudhjem v/ Erik Nielsen 13. Rønne v/ Erik Nielsen 14. Østermarie v/ Erik Nielsen Besøg af Jørn Blohm Knudsen, Åbne Døre 04. Bornholmerkirken kl Aakirkeby kl Ledig 06. Rønne LM og IM kl Besøg af missionær Birgitte Elmkvist Madsen. Etiopien 06. Østermarie/Østerlars/ Årsballe. Øvrige ikke fordelt Hakon Christensen på Bornholm Kvindelejr Besøg af missionær Hanna Rasmussen, Jinka, Etiopien Kvindelejr 11. Østermarie Rønne LUMI Radio er i gang med at gøre optagelserne fra LM s bibelkurser helt fra 1976 tilgængelige. Desværre mangler man følgende 4 optagelser: :00 Carl Frederik Wisløff Den skønne skat (2. Tim. 1) :00 Jens Ole Christensen Et folk, som er anderledes (Dan. 1) :30 Carl Frederik Wisløff Bibeltroskab i dag I :00 Hans Erik Nissen Herren nøler ikke (2. Pet. 3) Hvis nogle har disse optagelser på bånd, vil Kenneth Gudbergsen gerne kontaktes på tlf eller på mail: kenneth@gudbergsen.dk

9 ADRESSER Luthersk Mission Bornholm Formand: Jørn Bech Årsdalevej 61, 3740 Svaneke T E formand@lm-bornholm.dk Afdelingssekretær Hakon Christensen Jespervej 64, 3400 Hillerød T E hc@dlm.dk Kasserer: Thorkil Lund Engløkken 1 B, 3730 Nexø T Giro: E th.sonnelund@mail.dk Trykning af lokale LM-programmer Jens Ove Holm, Rømeregårdsvej 44, 3700 Rønne T E godthaab@holm.mail.dk Husk: Der trykkes kun én gang månedligt. Stof afleveres senest d. 10. i hver måned. Missionssekretær: Helmer Olsen Østerled 18, 3700 Rønne T Udlån af projektor E helmer.olsen@hotmail.com LMU: Kenneth Gudbergsen Vinkelvej 6, Østerlars, 3760 Gudhjem T E kenneth@gudbergsen.dk LM Kids: Helene Andersen Svanekevej 77, 3700 Rønne T E svane77@worldonline.dk LM-lejren: Strandvejen 16, Pedersker, 3720 Aakirkeby T Udlejning v/ Hans Ole Kofoed T E mail@lm-lejren.dk H LUMI Genbrug: Sdr. Hammer 55, 3730 Nexø. T Merete & Vilmer Riis T H Luthersk Mission Danmark Formand Jens Peter Rejkjær, Rentemestervej 4, 3400 Hillerød. T E jpr@dlm.dk Næstformand Henrik P. Jensen, Højvang Nord 21, 6580 Vamdrup. T E hpj@hotmail.dk Sekretariat: Industrivænget 40, 3400 Hillerød T F E dlm@dlm.dk. H Giro Bank LMU Landsleder Reidar Poulsen Postmosen 52, 3400 Hillerød T E reidar@lmu.dk LM-Kids Erik Nielsen, Frederiksborgvej 179, 2400 København NV. T / E ejn@dlm.dk

10 LUMI RADIO JULI Fredag d. 1. Udefra LUMI-magasinet Mandag d Små ord om store ord Fokus på Israel Ønskeprogram Ring med dit musikønske Tirsdag d Sommermusik LUMI-magasinet (se 1.7.) Fredag d Musik i juli (Lukas 20,45-47) Mandag d Fra seniorlejren (1) Små ord om store ord Fokus på Israel (se 4.7.) Tirsdag d Musik i juli (se 8.7.) Over en åben bibel (se 8.7.) Fredag d. 15. Boghylden Gæstebogen Søndag d Mødetransmission Genuds. fra Mandag d Musikmosaik Apropos Ønskeprogram Tirsdag d Sommermusik (se 5.7.) Gæstebogen (se 15.7.) Fredag d Lidt af hvert (Lukas 21,5-11) Mandag d Fra seniorlejren (2) Musikmosaik Apropos (se 18.7.) Tirsdag d Lidt af hvert (se 22.7.) Over en åben bibel (se 22.7.) Fredag d. 29. Udefra LUMI-magasinet AUGUST Mandag d Små ord om store ord Sommermusik Ønskeprogram Tirsdag d Fredagshjørnet LUMI-magasinet (se 29.7.) Fredag d Musik i august (Lukas 21,12-19) Mandag d Fra seniorlejren (3) Små ord om store ord Sommermusik (se 1.8.) Tirsdag d Musik i august Over en åben bibel (se 5.8.) Fredag d. 12. Boghylden Gideon Søndag d Mødetransmission Genuds. fra Mandag d Fra seniorlejren (4) Ønskeprogram Ring med dit musikønske Tirsdag d Fredagshjørnet (se 2.8) Gideon (se 12.8) Fredag d Lidt af hvert (Lukas 21,20-28) Mandag d Musikmosaik Apropos Fra seniorlejren (se 15.8) Tirsdag d Lidt af hvert Over en åben bibel (se 19.8) Fredag d. 26. Udefra LUMI-magasinet Mandag d Fra seniorlejren (5) Musikmosaik Apropos (se 22.8.)

11 LUMI RADIO Tirsdag d Sangprogram LUMI-magasinet (se 26.8.) SEPTEMBER Fredag d Musik i september (Luk. 21,29-33) Mandag d Små ord om store ord Fokus på Israel Ønskeprogram Ring med dit musikønske Tirsdag d Musik i september (se 2.9.) Over en åben bibel (se 2.9.) Fredag d. 9. Boghylden Gæstebogen Søndag d Mødetransmission Genuds. fra Mandag d Samuel Små ord om store ord Fokus på Israel (se 5.9.) Tirsdag d Undertrykt Gæstebogen (se 9.9) Fredag d Lidt af hvert (Luk. 21,34-38) Mandag d Musikmosaik Apropos Ønskeprogram STILHED! Både tekniske nedbrud og menneskelige fejl kan forårsage, at der bliver uønsket stilhed på vore frekvenser. Det er ærgerligt både for lytterne, som ønsker at høre en udsendelse, og det gælder også for os, der har lagt arbejdet i at få en udsendelse i luften. Vores eneste alarmsystem i disse tilfælde er jer lyttere, så tak for en opringning hvis en udsendelse ikke kommer, så fejlen kan rettes hurtigst muligt. EN FÆLLES SAG. LUMI-radio er som bekendt en del af Bornholms Kristne nærradio (BKN), der nu i mere end 23 år har sendt kristne radioprogrammer til bornholmere. Der er lagt rigtig mange timer i denne sag af Tirsdag d Lidt af hvert Over en åben bibel (se 16.9.) Fredag d. 23. Udefra LUMI-magasinet Mandag d Samuel (se 12.9.) Musikmosaik (se 19.9.) Apropos (se 19.9.) Tirsdag d Jakob LUMI-magasinet (se 23.9.) Fredag d Når jeg prioriterer forkert (Lukas 22,1-6) en stor medarbejderskare, men det er langt fra gjort med det, for vi er ganske afhængige af trofaste forbedere, støtte ved økonomiske bidrag og ikke mindst ved at opfordre familie, naboer og venner til at lytte. Udover ovennævnte udsendelser sender vi også serien Vejen gennem Bibelen mandag - fredag kl og LUMI-radio har adressen Dr. Kabellsvej 12A, 3700 Rønne, tlf eller mail studie@lumi-radio.dk. Se også hjemmesiden Herfra kan også sendes hilsener til ønskeprogrammet, eller brug adressen onskeprogram@lumi-radio.dk. NY BANKKONTO. Gaver kan indbetales på DIBA bank: reg konto På forhånd tak.

12 TIL EFTERTANKE Fuldkommen glad Af Hakon Christensen Dette skriver vi, for at vor glæde kan være fuldkommen. (1 Joh 1,4). Glæde er et plusord. Vi søger den, og når vi får fat i den, vil vi ikke af med den. Glæden har vi nemlig brug for; den giver os styrke og lyst til livet. Men megen glæde her i verden er skrøbelig og kortvarig, kun til låns. Bibelen taler om fuldkommen glæde. Det lyder som en urealistisk drøm. Men den findes faktisk, og hele 1. Johannes brev handler om denne glæde. Den kan ikke købes. Den kan heller ikke fortjenes. Den fuldkomne glæde er ifølge Johannes snævert knyttet til fællesskabet med Jesus Kristus. I fællesskabet med Jesus er vi nemlig under løftet om at han er trofast og retfærdig og tilgiver os vore synder. I livet her i verden går glæde og sorg hånd i hånd. Men midt i det hele er det muligt at have fællesskab med Jesus og dermed eje den glæde som ingen kan tage fra os. Min status i fællesskabet med ham hviler på, hvad han har gjort, og det er en klippe så urokkelig, at hverken synd eller Djævel kan røre den. For selv om min synd er stor, så er det, som Gud har gjort, alligevel altid større! Det er en glæde som er både langtidsholdbar og modstandsdygtig. Luthersk Mission (LM) er en fri organisation inden for den danske folkekirke, hvis formål er at forkynde Bibelens budskab, så mennesker kommer til tro på Jesus som Guds søn og verdens frelser. LM på Bornholm arbejder ud fra ti missionshuse fordelt ud over øen. Redaktion: Peter Krak jytteogpeter@krak.nu Tlf: Forsidefoto: Birger Bendtsen Se i øvrigt B. Bendtsens netsite på: Oplag: 600 eks. Tryk: One Way Tryk, Stilling, 8660 Skanderborg

BORNHOLM AUGUST SEPTEMBER

BORNHOLM AUGUST SEPTEMBER LM JULI BORNHOLM 2012 AUGUST SEPTEMBER FRA AFDELINGEN Basiskursus for forkyndere v/ Hakon Christensen Sæt ord på, det er overskriften for et kursus som LM Bornholm afholder sammen med Bornholmerkirken

Læs mere

BORNHOLM AUGUST SEPTEMBER

BORNHOLM AUGUST SEPTEMBER LM JULI BORNHOLM 2013 AUGUST SEPTEMBER FRA AFDELINGEN Forbøn og salvning V/ Afdelingssekretær Hakon Christensen, Hillerød Afdelingsstyrelsen er glade for at kunne fortælle, at Jakob Houler, Hasle og Leo

Læs mere

BORNHOLM NOVEMBER DECEMBER

BORNHOLM NOVEMBER DECEMBER LM OKTOBER BORNHOLM 2011 NOVEMBER DECEMBER FRA AFDELINGEN Ny struktur Ny hjemmeside V/ afdelingsformand Jørn Bech Den 19. august vedtoges de nye vedtægter for LM-Bornholm ved et ekstraordinært afdelingsmøde

Læs mere

LM 2011 JANUAR FEBRUAR MARTS BORNHOLM

LM 2011 JANUAR FEBRUAR MARTS BORNHOLM LM JANUAR BORNHOLM 2011 FEBRUAR MARTS RUNDT PÅ ØEN Hvad er M60+? Interview med Birger Pedersen. Fortæl lidt om den lidt kryptiske forkortelse M60+ Det er ganske enkelt. M står for mænd. Og 60+ står for,

Læs mere

LM 2011 APRIL MAJ JUNI BORNHOLM

LM 2011 APRIL MAJ JUNI BORNHOLM LM APRIL BORNHOLM 2011 MAJ JUNI LMU BORNHOLM Nyt fra LMU V/ Jeppe S. Rasmussen Fællesskab Vi er en god flok trofaste unge, som samles i Nexø, Åkirkeby og Årsballe. Der er en meget skæv spredning af medlemmer,

Læs mere

BORNHOLM NOVEMBER DECEMBER

BORNHOLM NOVEMBER DECEMBER LM OKTOBER BORNHOLM 2012 NOVEMBER DECEMBER FRA AFDELINGEN Mulig LMfrimenighed på Bornholm v/ Niels Chresten Andersen, Rønne Dialogmødet i Østermarie den 19. juni viste, at flere LM ere allerede har udmeldt

Læs mere

LM 2014 JANUAR FEBRUAR MARTS BORNHOLM

LM 2014 JANUAR FEBRUAR MARTS BORNHOLM LM JANUAR BORNHOLM 2014 FEBRUAR MARTS FRA AFDELINGEN Nyt fra afdelingen V/ Afdelingsformand Jørn Bech, Svaneke Bibelglæde I 2014 bliver temaet Bibelglæde sat på dagsordenen i LM på landsplan. AS drøftede,

Læs mere

LM 2012 JANUAR FEBRUAR MARTS BORNHOLM

LM 2012 JANUAR FEBRUAR MARTS BORNHOLM LM JANUAR BORNHOLM 2012 FEBRUAR MARTS FRA AFDELINGEN Økonomi Uge 2 er bedeuge Det tog 14 dage Ved årsmødet d. 12.-13. november iværksatte LM på Bornholm en ekstra indsamling. Målet var 500 kr. pr. medlem,

Læs mere

LM 2012 APRIL MAJ JUNI BORNHOLM

LM 2012 APRIL MAJ JUNI BORNHOLM LM APRIL BORNHOLM 2012 MAJ JUNI FRA AFDELINGEN Nye prædikanter v/ Hakon Christensen Afdelingsstyrelsen har kaldet Filip Oehlenschläger, Rønne og Peter Techow, Rønne som prædikanter i afdelingen. Bedeemne:

Læs mere

BORNHOLM NOVEMBER DECEMBER

BORNHOLM NOVEMBER DECEMBER LM OKTOBER BORNHOLM 2013 NOVEMBER DECEMBER FRA AFDELINGEN Nyt fra afdelingen V/ Afdelingsformand Jørn Bech, Svaneke Nu hvor efteråret banker på, kan vi se tilbage på sommerens aktiviteter med taknemmelighed.

Læs mere

LM 2013 JANUAR FEBRUAR MARTS BORNHOLM

LM 2013 JANUAR FEBRUAR MARTS BORNHOLM LM JANUAR BORNHOLM 2013 FEBRUAR MARTS FRA AFDELINGEN Evangelisk Luthersk Samråd på Bornholm v/ afdelingsformand Jørn Bech, Svaneke Der er etableret et Evangelisk Luthersk Samråd på Bornholm (ELSB). Samrådet

Læs mere

LM 2014 JULI AUGUST SEPTEMBER BORNHOLM

LM 2014 JULI AUGUST SEPTEMBER BORNHOLM LM BORNHOLM 2014 JULI AUGUST SEPTEMBER FRA AFDELINGEN Almindingsmøder før i tiden V/ Birger Pedersen, Rønne Sådan begyndte det Det var nok præsten og vækkelsesprædikanten Peter Chr. Trandberg, der indledte

Læs mere

BORNHOLM NOVEMBER DECEMBER

BORNHOLM NOVEMBER DECEMBER LM OKTOBER BORNHOLM 2014 NOVEMBER DECEMBER ÅRSMØDE Årsmøde før i tiden V/ Birger Pedersen, Rønne Årsmøder i 1940 erne og 50 erne I mange år var det tradition at holde årsmøde som et friluftsmøde i Aakirkeby.

Læs mere

LM 2014 APRIL MAJ JUNI BORNHOLM

LM 2014 APRIL MAJ JUNI BORNHOLM LM APRIL BORNHOLM 2014 MAJ JUNI FRA AFDELINGEN Bibelglæde Interview med Jørn Bech, Svaneke Luthersk Mission ønsker at gøre 2014 til Bibelglædens år! Vi ønsker, at mange flere skal få eller genopdage en

Læs mere

nyt OKTOBER NOVEMBER DECEMBER Nyt fra Peterskolen og Davidskolen på side 3-5. Kun for kvinder på side 2 må også læses af mænd.

nyt OKTOBER NOVEMBER DECEMBER Nyt fra Peterskolen og Davidskolen på side 3-5. Kun for kvinder på side 2 må også læses af mænd. 2015 nyt OKTOBER NOVEMBER DECEMBER Nyt fra Peterskolen og Davidskolen på side 3-5. Kun for kvinder på side 2 må også læses af mænd. 2 RUNDT PÅ ØEN Kun for kvinder V / Marianne Pedersen og Gerd Hansen,

Læs mere

LM 2013 APRIL MAJ JUNI BORNHOLM

LM 2013 APRIL MAJ JUNI BORNHOLM LM APRIL BORNHOLM 2013 MAJ JUNI FRA AFDELINGEN Kirken på Klippen v/ afdelingsformand Jørn Bech, Svaneke Sidste nyt fra afdelingen må være opstarten af den nye frimenighed Kirken på Klippen. Ved et dialogmøde

Læs mere

nyt JANUAR FEBRUAR MARTS Adventsfest i Pedersker. Læs om LM s arbejde i Pedersker før og nu på side 6-7

nyt JANUAR FEBRUAR MARTS Adventsfest i Pedersker. Læs om LM s arbejde i Pedersker før og nu på side 6-7 2015 nyt JANUAR FEBRUAR MARTS Adventsfest i Pedersker. Læs om LM s arbejde i Pedersker før og nu på side 6-7 2 FRA AFDELINGEN Forkyndelsen - et fælles ansvar V / afdelingssekretær Hakon Christensen I afdelingsstyrelsen

Læs mere

APRIL MAJ JUNI. nyt. Læs om LUMI Genbrug på side 3. På side 6-7 fortæller Elsa & Knud Henning Hansen om kirkens højtider. Nyt om LUMI-Radio på side 2.

APRIL MAJ JUNI. nyt. Læs om LUMI Genbrug på side 3. På side 6-7 fortæller Elsa & Knud Henning Hansen om kirkens højtider. Nyt om LUMI-Radio på side 2. 2015 nyt APRIL MAJ JUNI Læs om LUMI Genbrug på side 3. På side 6-7 fortæller Elsa & Knud Henning Hansen om kirkens højtider. Nyt om LUMI-Radio på side 2. 2 FRA AFDELINGEN Fra afdelingen V / afdelingsformand

Læs mere

nyt JULI AUGUST SEPTEMBER Interview med familien Aasebø Rønne, side 6-7. LM-Lejren skal renoveres, side 2. Forkyndelse, der forstyrrer, side 3.

nyt JULI AUGUST SEPTEMBER Interview med familien Aasebø Rønne, side 6-7. LM-Lejren skal renoveres, side 2. Forkyndelse, der forstyrrer, side 3. 2016 nyt JULI AUGUST SEPTEMBER Interview med familien Aasebø Rønne, side 6-7. LM-Lejren skal renoveres, side 2. Forkyndelse, der forstyrrer, side 3. 2 FRA AFDELINGEN Renovering af LM-Lejren V / afdelingssekretær

Læs mere

nyt JULI AUGUST SEPTEMBER Ø-koret fylder 25 år. Se side 7 Læs om LM i sommerlandet side 2 Et ophold på LMH. Se side 3

nyt JULI AUGUST SEPTEMBER Ø-koret fylder 25 år. Se side 7 Læs om LM i sommerlandet side 2 Et ophold på LMH. Se side 3 2015 nyt JULI AUGUST SEPTEMBER Ø-koret fylder 25 år. Se side 7 Læs om LM i sommerlandet side 2 Et ophold på LMH. Se side 3 2 FRA AFDELINGEN Sommeraktiviteter V / afdelingsformand Jørn Bech, Svaneke Forbøn

Læs mere

nyt Flaget hejses på LM Lejren. Læs om indsamlingen side 2. To artikler om LMU på 4-5. En gennemgang af Bibellæser- Ringens materialer på side 7.

nyt Flaget hejses på LM Lejren. Læs om indsamlingen side 2. To artikler om LMU på 4-5. En gennemgang af Bibellæser- Ringens materialer på side 7. 2017 nyt JULI AUGUST SEPTEMBER Flaget hejses på LM Lejren. Læs om indsamlingen side 2. To artikler om LMU på 4-5. En gennemgang af Bibellæser- Ringens materialer på side 7. 2 LM LEJREN Indsamling går trægt

Læs mere

nyt OKTOBER NOVEMBER DECEMBER LUMI-Radio lukker ved udgangen af 2017, side 2-3. Kvinder med Håb, side 4. Til eftertanke om mediemission, side 12.

nyt OKTOBER NOVEMBER DECEMBER LUMI-Radio lukker ved udgangen af 2017, side 2-3. Kvinder med Håb, side 4. Til eftertanke om mediemission, side 12. 2017 nyt OKTOBER NOVEMBER DECEMBER LUMI-Radio lukker ved udgangen af 2017, side 2-3. Kvinder med Håb, side 4. Til eftertanke om mediemission, side 12. 2 LUMI-RADIO LUMI-Radio og BKN stopper Interview med

Læs mere

Gudstjenesterne i Aroskirken ledes af liturgen og er bygget op over en fast skabelon, som indeholder følgende fem punkter:

Gudstjenesterne i Aroskirken ledes af liturgen og er bygget op over en fast skabelon, som indeholder følgende fem punkter: Gudstjenesterne i Aroskirken ledes af liturgen og er bygget op over en fast skabelon, som indeholder følgende fem punkter: Ia. Indledning: Velkomst! Indgangsbøn: Almægtige Gud, Himmelske Far, du, som har

Læs mere

nyt APRIL MAJ JUNI Rejsebrev fra Peru, side 2 Lidt historisk fra Østermarie, side 3 En veteran i juniorarbejdet, side 4-5

nyt APRIL MAJ JUNI Rejsebrev fra Peru, side 2 Lidt historisk fra Østermarie, side 3 En veteran i juniorarbejdet, side 4-5 2018 nyt APRIL MAJ JUNI Rejsebrev fra Peru, side 2 Lidt historisk fra Østermarie, side 3 En veteran i juniorarbejdet, side 4-5 2 INTERNATIONAL MISSION Rejsebrev fra Peru V / Gitte & Peter Westh Jensen,

Læs mere

PÅ BØLGELÆNGDE. Norea Radio Haderslev. FM98.6 MHz/102.55 PÅ BYNET JANUAR - FEBRUAR - MARTS 2008

PÅ BØLGELÆNGDE. Norea Radio Haderslev. FM98.6 MHz/102.55 PÅ BYNET JANUAR - FEBRUAR - MARTS 2008 PÅ BØLGELÆNGDE JANUAR - FEBRUAR - MARTS 2008 Norea Radio Haderslev FM98.6 MHz/102.55 PÅ BYNET 'Vær velkommen, Herrens år' Vi synger ved begyndelsen af adventstiden og ved starten af et nyt år: Vær velkommen,

Læs mere

nyt Side 4 Østerlars missionshus 90 år Side 5 Sange, vi gerne vi huske Side 6-7 Menighedsliv i Østermarie Side 10 Nyt om LUMI Radio

nyt Side 4 Østerlars missionshus 90 år Side 5 Sange, vi gerne vi huske Side 6-7 Menighedsliv i Østermarie Side 10 Nyt om LUMI Radio 2017 nyt JANUAR FEBRUAR MARTS Side 4 Østerlars missionshus 90 år Side 5 Sange, vi gerne vi huske Side 6-7 Menighedsliv i Østermarie Side 10 Nyt om LUMI Radio 2 JUBILÆUM Gratis glæde ELSB fællesstævne på

Læs mere

Bønnens grundvold JESUS ACADEMY TEMA: BØN ER FÆLLESSKAB MED GUD

Bønnens grundvold JESUS ACADEMY TEMA: BØN ER FÆLLESSKAB MED GUD Bønnens grundvold JESUS ACADEMY TEMA: BØN ER FÆLLESSKAB MED GUD Alle mennesker beder på et eller andet tidspunkt, selv om man måske ikke bekender sig som troende. Når man oplever livskriser, så er det

Læs mere

nyt APRIL MAJ JUNI Ja, jeg ved du siger sandt: Frelseren stod op af døde! Det er hver langfredags pant på en påske-morgenrøde.

nyt APRIL MAJ JUNI Ja, jeg ved du siger sandt: Frelseren stod op af døde! Det er hver langfredags pant på en påske-morgenrøde. 2019 nyt APRIL MAJ JUNI Ja, jeg ved du siger sandt: Frelseren stod op af døde! Det er hver langfredags pant på en påske-morgenrøde. 2 SAMTALE Samtalens muligheder Interview med Carsten Hjorth Pedersen

Læs mere

nyt Børneklubben i Aakirkeby på LMLejren side 2 Kirkekrummerne i Hasle side 3 Sortegård i Aaker side 4 Årsmødets fremtid side 5

nyt Børneklubben i Aakirkeby på LMLejren side 2 Kirkekrummerne i Hasle side 3 Sortegård i Aaker side 4 Årsmødets fremtid side 5 2018 nyt OKTOBER NOVEMBER DECEMBER Børneklubben i Aakirkeby på LMLejren side 2 Kirkekrummerne i Hasle side 3 Sortegård i Aaker side 4 Årsmødets fremtid side 5 2 LM KIDS Børneklubben i Aakirkeby på LM-Lejren

Læs mere

nyt APRIL MAJ JUNI Studietur til Cambodja, side 4 Børn og unge, side 6-7 LM-Lejren har brug for hjælp, side 10

nyt APRIL MAJ JUNI Studietur til Cambodja, side 4 Børn og unge, side 6-7 LM-Lejren har brug for hjælp, side 10 2016 nyt APRIL MAJ JUNI Studietur til Cambodja, side 4 Børn og unge, side 6-7 LM-Lejren har brug for hjælp, side 10 2 FRA AFDELINGEN Fra beretningen ved afdelingsmødet V / afdelingsformand Jørn Bech, Svaneke

Læs mere

Gudstjenesterne i Aroskirken ledes af liturgen og er bygget op over en fast skabelon, som indeholder følgende fem punkter:

Gudstjenesterne i Aroskirken ledes af liturgen og er bygget op over en fast skabelon, som indeholder følgende fem punkter: Gudstjenesterne i Aroskirken ledes af liturgen og er bygget op over en fast skabelon, som indeholder følgende fem punkter: Ia. Indledning: Præludium og indgangsbøn: Almægtige Gud, Himmelske Far, du, som

Læs mere

med håb Præsentationsfolder Velkommen; i Luthersk Mission

med håb Præsentationsfolder Velkommen; i Luthersk Mission med håb Præsentationsfolder Velkommen; i Luthersk Mission Kom og vær med Denne folder er en invitation til at være med i Luthersk Mission (LM). Både til mennesker, der selv kalder sig kristne, og til alle

Læs mere

nyt APRIL MAJ JUNI To glade 70 års jubilarer i LM s hornorkester. Se side 3 Påskelejr og LMBU side 4-5 Bibelstudium side 7

nyt APRIL MAJ JUNI To glade 70 års jubilarer i LM s hornorkester. Se side 3 Påskelejr og LMBU side 4-5 Bibelstudium side 7 2017 nyt APRIL MAJ JUNI To glade 70 års jubilarer i LM s hornorkester. Se side 3 Påskelejr og LMBU side 4-5 Bibelstudium side 7 2 JUBILÆUM Katekismusinspiration V / Carsten Hjorth Pedersen, Hillerød 500

Læs mere

JANUAR FEBRUAR MARTS. nyt

JANUAR FEBRUAR MARTS. nyt 2019 nyt JANUAR FEBRUAR MARTS Hornorkesteret har spillet i 100 år Ny ansættelse i LM side 2-3 LUMI-Radio genbruges side 4 FMU - et nyt fællesskab side 5 KFS på Campus Bornholm side 6 2 FRA AFDELINGEN Ny

Læs mere

FEBRUAR Mandag 18. kl Filmaften Paulus, Jesu apostel

FEBRUAR Mandag 18. kl Filmaften Paulus, Jesu apostel FEBRUAR Mandag 18. kl. 19.00 Filmaften Paulus, Jesu apostel Tirsdag 19. kl. 9.30 Tirsdagscafe Onsdag 6. kl. 19.30 Tirsdag 12. kl. 9.30 Tirsdagscafe Syng med Aage Lilleøre Onsdag 13. kl. 19.30 Onsdag på

Læs mere

JANUAR FEBRUAR MARTS. nyt

JANUAR FEBRUAR MARTS. nyt 2016 nyt JANUAR FEBRUAR MARTS Café Klippen i Svaneke på side 5. LM i Pedersker stopper. Se side 2. Nyt fra den bornholmske volontør Louise Andersen side 6. 2 FRA AFDELINGEN Nyt fra afdelingen V / afdelingssekretær

Læs mere

1. søndag efter trinitatis 7. juni 2015

1. søndag efter trinitatis 7. juni 2015 Kl. 9.00 Kl. 10.00 Ravsted Kirke Burkal Kirke (kirkekaffe) Tema: Barmhjertighed Salmer: 745, 696; 692, 372 722, 494, 685; 614, 671 Evangelium: Luk. 16,19-31 Gudsfrygt belønnes, og ugudelighed får sin straf.

Læs mere

PÅ BØLGELÆNGDE. Norea Radio Haderslev. FM98.6 MHz/ PÅ BYNET JULI-AUGUST-SEPTEMBER 2018

PÅ BØLGELÆNGDE. Norea Radio Haderslev. FM98.6 MHz/ PÅ BYNET JULI-AUGUST-SEPTEMBER 2018 PÅ BØLGELÆNGDE JULI-AUGUST-SEPTEMBER 2018 Norea Radio Haderslev FM98.6 MHz/102.55 PÅ BYNET Andagt I Guds hænder Ikke mange mennesker kan bære en fuld kop uden at miste balancen. Pludselig rigdom eller

Læs mere

Velkommen. i Tommerup Indre Mission P R O G R A M. Tommerup Missionshus. Arbejdsgrupper: Bestyrelsen: Missionær: Hjemmeside:

Velkommen. i Tommerup Indre Mission P R O G R A M. Tommerup Missionshus. Arbejdsgrupper: Bestyrelsen: Missionær: Hjemmeside: P R O G R A M 0 1 FORÅR Velkommen i Tommerup Indre Mission Tommerup Missionshus Skovstrupvej 5690 Tommerup Arbejdet i missionshuset ledes af bestyrelsen, samt et antal arbejdsgrupper. Bestyrelsen: Carsten

Læs mere

Prædiken til 4. søndag efter påske, Joh 16,5-15. 1. tekstrække. Grindsted Kirke Søndag d. 3. maj 2015 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal.

Prædiken til 4. søndag efter påske, Joh 16,5-15. 1. tekstrække. Grindsted Kirke Søndag d. 3. maj 2015 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal. 1 Grindsted Kirke Søndag d. 3. maj 2015 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til 4. søndag efter påske, Joh 16,5-15. 1. tekstrække Salmer DDS 478: Vi kommer til din kirke, Gud Dåb: DDS 448: Fyldt af

Læs mere

Afdelingens hjemmeside www.lutherskmission-lf.dk Mail-adresse: info@lutherskmission-lf.dk

Afdelingens hjemmeside www.lutherskmission-lf.dk Mail-adresse: info@lutherskmission-lf.dk Redaktion: John Friis (jf) Tlf.: 5485 4476 jhfr@post.tele.dk Ingrid Larsen (il) Tlf.: 5475 9949 larsens@dadlnet.dk Lisbet Rønne- Rasmussen (lrr) Tlf.: 2094 6258 lisbetrr@gmail.com Forsidefoto: lr-r Ekspedition:

Læs mere

PROGRAM FOR 2. halvår 2015

PROGRAM FOR 2. halvår 2015 PROGRAM FOR 2. halvår 2015 VELKOMMEN PÅ Hvad kan vi gøre for dig? Du står med det nye program i hånden. Luk op og se de mange muligheder! Klippen Lemvig Indre Mission er et fællesskab af mennesker, der

Læs mere

PROGRAM VELKOMMEN PÅ

PROGRAM VELKOMMEN PÅ PROGRAM VELKOMMEN PÅ Hvad kan vi gøre for dig? Du står med det nye program i hånden. Luk op og se de mange muligheder! Klippen Lemvig Indre Mission er et fællesskab af mennesker, der mødes for at dele

Læs mere

Kvaglund Kirke VISION MISSION VÆRDIER I ET LIVSFORVANDLENDE FÆLLESSKAB

Kvaglund Kirke VISION MISSION VÆRDIER I ET LIVSFORVANDLENDE FÆLLESSKAB Kvaglund Kirke VISION MISSION VÆRDIER I ET LIVSFORVANDLENDE FÆLLESSKAB HISTORIE I Kvaglund Kirke har vi arbejdet med vores vision og værdier fra efteråret 2009 til forsommeren 2010. Det har været et spændende

Læs mere

PÅ BØLGELÆNGDE. Norea Radio Haderslev. FM98.6 MHz/102.55 PÅ BYNET APRIL-MAJ-JUNI 2013

PÅ BØLGELÆNGDE. Norea Radio Haderslev. FM98.6 MHz/102.55 PÅ BYNET APRIL-MAJ-JUNI 2013 PÅ BØLGELÆNGDE APRIL-MAJ-JUNI 2013 Norea Radio Haderslev FM98.6 MHz/102.55 PÅ BYNET ANDAGT Han er ikke her, han er opstået. Husk, hvordan han talte til jer Luk 24,6 Efter Jesu opstandelse og disciplenes

Læs mere

PÅ BØLGELÆNGDE. Norea Radio Haderslev. FM98.6 MHz/102.55 PÅ BYNET JULI-AUGUST-SEPTEMBER 2015

PÅ BØLGELÆNGDE. Norea Radio Haderslev. FM98.6 MHz/102.55 PÅ BYNET JULI-AUGUST-SEPTEMBER 2015 PÅ BØLGELÆNGDE JULI-AUGUST-SEPTEMBER 2015 Norea Radio Haderslev FM98.6 MHz/102.55 PÅ BYNET Andagt Men han sov! Jesus var sammen med sine disciple, også da søen kom i oprør. At Jesus sov i båden, viste

Læs mere

nyt OKTOBER NOVEMBER DECEMBER Asylansøgere i Aakirkeby side 6 Projekt God Forkyndelse side 3 Radiomission side 4-5 Unge på konfirmandkursus side 7

nyt OKTOBER NOVEMBER DECEMBER Asylansøgere i Aakirkeby side 6 Projekt God Forkyndelse side 3 Radiomission side 4-5 Unge på konfirmandkursus side 7 2016 nyt OKTOBER NOVEMBER DECEMBER Asylansøgere i Aakirkeby side 6 Projekt God Forkyndelse side 3 Radiomission side 4-5 Unge på konfirmandkursus side 7 2 JUBILÆUM 500 års jubilæum for reformationen V /

Læs mere

Program for efteråret 2015

Program for efteråret 2015 Program for efteråret 2015 Indre Mission i Birkerød Velkommen til efterårets møder i Ansgar I løbet af efterårets program for tirsdagsmøderne berører vi forskellige aspekter ved livet med Gud. Formen er

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING i IM Hjørring

REFERAT GENERALFORSAMLING i IM Hjørring Velkomst ved Torben Indledning ved Henrik Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer REFERAT GENERALFORSAMLING i IM Hjørring Torsdag den 9.februar 2016 kl. 19.30 2. Formandsberetning ved Torben Holm 3. Beretning

Læs mere

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Efterår 2015

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Efterår 2015 Herrestræde 26, 4200 Slagelse Efterår 2015 Glæd jer altid i Herren! Jeg siger atter: Glæd jer! Lad jeres mildhed blive kendt af alle mennesker. Herren er nær. Vær ikke bekymrede for noget, men bring i

Læs mere

Velkommen. i Tommerup P R O G R A M. Tommerup Missionshus. Bestyrelsen: Arbejdsgrupper: Hjemmeside: Skovstrupvej 8 5690 Tommerup

Velkommen. i Tommerup P R O G R A M. Tommerup Missionshus. Bestyrelsen: Arbejdsgrupper: Hjemmeside: Skovstrupvej 8 5690 Tommerup P R O G R A M Velkommen i Tommerup Tommerup Missionshus Skovstrupvej 8 5690 Tommerup Arbejdet i missionshuset ledes af bestyrelsen, samt et antal arbejdsgrupper. Bestyrelsen: Arbejdsgrupper: Carsten Christensen

Læs mere

Vi er en familie -4. Stå sammen i sorg

Vi er en familie -4. Stå sammen i sorg Vi er en familie -4 Stå sammen i sorg Mål: Børn lærer, at det er godt at stå sammen, når tingene er svære. De opmuntres til at tage hensyn, vise omsorg for og til at trøste andre. De opmuntres også til

Læs mere

Afdelingens hjemmeside www.lutherskmission-lf.dk Mail-adresse: info@lutherskmission-lf.dk

Afdelingens hjemmeside www.lutherskmission-lf.dk Mail-adresse: info@lutherskmission-lf.dk Redaktion: John Friis (jf) Tlf.: 5485 4476 jhfr@post.tele.dk Ingrid Larsen (il) Tlf.: 5475 9949 larsens@dadlnet.dk Lisbet Rønne- Rasmussen (lrr) Tlf.: 2094 6258 lisbetrr@gmail.com Forsidefoto: il Ekspedition:

Læs mere

18. søndag efter trinitatis II. Sct. Pauls kirke 19. oktober 2014 kl. 10.00. Salmer: 730/434/335/292//368/439/458/696

18. søndag efter trinitatis II. Sct. Pauls kirke 19. oktober 2014 kl. 10.00. Salmer: 730/434/335/292//368/439/458/696 1 18. søndag efter trinitatis II. Sct. Pauls kirke 19. oktober 2014 kl. 10.00. Salmer: 730/434/335/292//368/439/458/696 Åbningshilsen + I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn, amen! Vi er i kirke til

Læs mere

Alle helgens dag I. Sct. Pauls kirke 3. november 2013 kl. 10.00. Salmer: 422/434/474/320//571/439/376/573 Uddelingssalme: se ovenfor: 571

Alle helgens dag I. Sct. Pauls kirke 3. november 2013 kl. 10.00. Salmer: 422/434/474/320//571/439/376/573 Uddelingssalme: se ovenfor: 571 1 Alle helgens dag I. Sct. Pauls kirke 3. november 2013 kl. 10.00. Salmer: 422/434/474/320//571/439/376/573 Uddelingssalme: se ovenfor: 571 Åbningshilsen + I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn, amen.

Læs mere

Johannes første brev

Johannes første brev Fastetid i Vanløse Frikirke 2017 1. marts til 16. april Johannes første brev Læs 1-5 vers fra brevet hver dag fra mandag til lørdag Hver søndag vil der til gudstjenesten blive holdt en prædiken, som har

Læs mere

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2015

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2015 Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2015 Jeres hjerte må ikke forfærdes! Tro på Gud, og tro på mig! I min faders hus er der mange boliger; hvis ikke, ville jeg så have sagt, at jeg går bort for at gøre

Læs mere

Discipel 24/7 CELLEGRUPPER Cellegruppernes formål

Discipel 24/7 CELLEGRUPPER Cellegruppernes formål Rentemestervej 109 Discipel 24/7 2400 København NV CELLEGRUPPER Cellegruppernes formål At vokse sammen i troen og i livet som discipel til Guds ære. I cellegrupperne ønsker vi at hjælpe hinanden til at

Læs mere

appendix Hvad er der i kassen?

appendix Hvad er der i kassen? appendix a Hvad er der i kassen? 121 Jeg går meget op i, hvad der er godt, og hvad der ikke er. Jeg er den første til at træde til og hjælpe andre. Jeg kan godt lide at stå i spidsen for andre. Jeg kan

Læs mere

Anden pinsedag II. Sct. Pauls kirke 28. maj 2012 kl. 10.00. Salmer: 290/434/283/291//294/298 Uddelingssalme: 723

Anden pinsedag II. Sct. Pauls kirke 28. maj 2012 kl. 10.00. Salmer: 290/434/283/291//294/298 Uddelingssalme: 723 1 Anden pinsedag II. Sct. Pauls kirke 28. maj 2012 kl. 10.00. Salmer: 290/434/283/291//294/298 Uddelingssalme: 723 Åbningshilsen + I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen. Glædelig pinse. Den

Læs mere

Gudstjeneste i Skævinge Kirke den 25. maj 2015 Kirkedag: 2. pinsedag/a Tekst: Joh 3,16-21 Salmer: SK: 289 * 331 * 490 * 491 * 298,3 * 287

Gudstjeneste i Skævinge Kirke den 25. maj 2015 Kirkedag: 2. pinsedag/a Tekst: Joh 3,16-21 Salmer: SK: 289 * 331 * 490 * 491 * 298,3 * 287 Gudstjeneste i Skævinge Kirke den 25. maj 2015 Kirkedag: 2. pinsedag/a Tekst: Joh 3,16-21 Salmer: SK: 289 * 331 * 490 * 491 * 298,3 * 287 Begyndelsen af evangeliet: Således elskede Gud verden, at han gav

Læs mere

Mødereferat fra Årsfest/Generalforsamling INDRE MISSION I DEJBJERG Den 2. marts 2016

Mødereferat fra Årsfest/Generalforsamling INDRE MISSION I DEJBJERG Den 2. marts 2016 Mødereferat fra Årsfest/Generalforsamling INDRE MISSION I DEJBJERG Den 2. marts 2016 Dagsorden: 1. Sange, indledning, bøn Kaj D. indledte 2. Præsentation af de forskellige arbejdsgrene Søndagsklubben v.

Læs mere

LMU: Opstartsmøde hos Jane og Jacob Knudsen, Hærvejen 72, 6230 Rødekro

LMU: Opstartsmøde hos Jane og Jacob Knudsen, Hærvejen 72, 6230 Rødekro Luthersk Mission Stegholt 27, Aabenraa program efterår 2013 Vi tror på en levende Gud. En Gud som kender os, fordi Han har skabt os - men som ikke stopper ved det! Han ønsker, at vi skal lære sandheden

Læs mere

Studie. Den nye jord

Studie. Den nye jord Studie 16 Den nye jord 88 Åbningshistorie Jens er en af mine venner. Jeg holder meget af ham, men han er tja nærig. Jeg bryder mig ikke om at sige det på den måde, men siden hans kone Jane sagde det rent

Læs mere

Døm os. o Gud, men gør os fri i dommen. I din tilgivelse bli r frihed til. AMEN

Døm os. o Gud, men gør os fri i dommen. I din tilgivelse bli r frihed til. AMEN 3. søndag i advent 2016, Hurup og Gettrup Mattæus 11, 2-10 Døm os. o Gud, men gør os fri i dommen. I din tilgivelse bli r frihed til. AMEN Jeg kan ikke gå på vandet, synger Bamse i en kendt sang. men jeg

Læs mere

Program for foråret 2017

Program for foråret 2017 Program for foråret 2017 Indre Mission i Birkerød Velkommen til forårets møder i Ansgar! Her i foråret 2017 vil tirsdagsmøderne tage udgangspunkt i emnet Forkyndelse der frigør, som er et af Indre Missions

Læs mere

Velkommen. i Tommerup. :: ~ Indre MlSSlon

Velkommen. i Tommerup. :: ~ Indre MlSSlon P R Velkommen i Tommerup :: ~ Indre MlSSlon R A M 2 o 1 2 Tommerup Missionshus Skovstrupvej 8 5690 Tommerup Arbejdet i missionshuset ledes af bestyrelsen samt et antal ar- \... bejdsgrupper. Bestyrelsen:

Læs mere

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2016

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2016 Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2016 Jeres hjerte må ikke forfærdes! Tro på Gud, og tro på mig! I min faders hus er der mange boliger; hvis ikke, ville jeg så have sagt, at jeg går bort for at gøre

Læs mere

BETHANIA. Indre Mission i Herlev. Møder, arbejdsgrene, kontaktpersoner m.m. Herlevgårdsvej 28

BETHANIA. Indre Mission i Herlev. Møder, arbejdsgrene, kontaktpersoner m.m. Herlevgårdsvej 28 BETHANIA Indre Mission i Herlev Møder, arbejdsgrene, kontaktpersoner m.m. Herlevgårdsvej 28 JANUAR - JUNI 2013 1 JANUAR - JUNI 2013 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Program for forårets møder m.m...

Læs mere

Helligtrekongers søndag II. Sct. Pauls kirke 5. januar 2014 kl. 10.00. Salmer: 749/101/138/136//362/439/106/112 Uddelingssalme: se ovenfor: 106

Helligtrekongers søndag II. Sct. Pauls kirke 5. januar 2014 kl. 10.00. Salmer: 749/101/138/136//362/439/106/112 Uddelingssalme: se ovenfor: 106 1 Helligtrekongers søndag II. Sct. Pauls kirke 5. januar 2014 kl. 10.00. Salmer: 749/101/138/136//362/439/106/112 Uddelingssalme: se ovenfor: 106 Åbningshilsen + I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn.

Læs mere

Afdelingens hjemmeside www.lutherskmission-lf.dk Mail-adresse: info@lutherskmission-lf.dk

Afdelingens hjemmeside www.lutherskmission-lf.dk Mail-adresse: info@lutherskmission-lf.dk Redaktion: John Friis (jf) Tlf.: 5485 4476 jhfr@post.tele.dk Ingrid Larsen (il) Tlf.: 5475 9949 larsens@dadlnet.dk Lisbet Rønne- Rasmussen (lrr) Tlf.: 2094 6258 lisbetrr@gmail.com Forsidefoto: il Ekspedition:

Læs mere

PÅ BØLGELÆNGDE. Norea Radio Haderslev APRIL-MAJ-JUNI FM98.6 MHz/ PÅ BYNET

PÅ BØLGELÆNGDE. Norea Radio Haderslev APRIL-MAJ-JUNI FM98.6 MHz/ PÅ BYNET PÅ BØLGELÆNGDE APRIL-MAJ-JUNI 2018 Norea Radio Haderslev FM98.6 MHz/102.55 PÅ BYNET ANDAGT Rom. 8,31: Er Gud for os, hvem kan da være imod os? På vort eget nat og dag stirrer vi med velbehag, det forstyrrer

Læs mere

LMU: Velkommen tilbage, så er der hygge! Alliance bedeuge. Knud Erik Hansen, Sommersted. LMU: Pige/dreng-aften om Kærlighed og Sex

LMU: Velkommen tilbage, så er der hygge! Alliance bedeuge. Knud Erik Hansen, Sommersted. LMU: Pige/dreng-aften om Kærlighed og Sex Luthersk Mission Stegholt 27, Aabenraa program forår 2016 Vi tror på en levende Gud. En Gud som kender os, fordi han har skabt os men som ikke stopper ved det! Gud ønsker, at vi skal lære sandheden om

Læs mere

Lis holder ferie i følgende perioder i juni og juli: Ferie i uge 27 og 28 Lis er på stævne i uge 29

Lis holder ferie i følgende perioder i juni og juli: Ferie i uge 27 og 28 Lis er på stævne i uge 29 Alle 4 søndage i juli måned, holder vi gudstjeneste samme med Roskide Baptistkirke i lighed med de foregående år. Roskilde Baptistkirke er beliggende på Vindingevej 32, 4000 Roskilde. Mandag den 3. juni

Læs mere

2.Påskedag I dag er det 2.Påskedag, dagen efter Påskedag i vores kalender, men det er det ikke i evangeliet.

2.Påskedag I dag er det 2.Påskedag, dagen efter Påskedag i vores kalender, men det er det ikke i evangeliet. 2.Påskedag 20132. I dag er det 2.Påskedag, dagen efter Påskedag i vores kalender, men det er det ikke i evangeliet. Her møder vi to af Jesu disciple, det er stadig den første dag i ugen, søndag altså,

Læs mere

Program for foråret 2016

Program for foråret 2016 Program for foråret 2016 Indre Mission i Birkerød Velkommen til forårets møder i Ansgar! I 2016 er det overordnede emne Paulus. I Apostlenes Gerninger i Det ny Testamente hører vi om manden Paulus, der

Læs mere

Luthersk Mission Aabenraa. Program efterår åben. mine. øjne

Luthersk Mission Aabenraa. Program efterår åben. mine. øjne Luthersk Mission Aabenraa Program efterår 2010 åben mine øjne Kredsformand Hiddi Højgaard Lindevang 15 6200 Aabenraa Tlf.: 74 62 74 84 hiddi@email.dk Hvem er vi Ungdomsformand Bruno Kafton Jørgensen Callesensgade

Læs mere

PÅ BØLGELÆNGDE JANUAR - FEBRUAR - MARTS 2018

PÅ BØLGELÆNGDE JANUAR - FEBRUAR - MARTS 2018 PÅ BØLGELÆNGDE JANUAR - FEBRUAR - MARTS 2018 Norea Radio Haderslev FM98.6 MHz/102.55 PÅ BYNET Andagt Men da tidens fylde kom, sendte Gud sin søn, født af en kvinde, født under loven, for at han skulle

Læs mere

22. søndag efter trinitatis II. Sct. Pauls kirke 16. november 2014 kl. 10.00. Salmer: 123/434/574/382//379/439/674/266

22. søndag efter trinitatis II. Sct. Pauls kirke 16. november 2014 kl. 10.00. Salmer: 123/434/574/382//379/439/674/266 1 22. søndag efter trinitatis II. Sct. Pauls kirke 16. november 2014 kl. 10.00. Salmer: 123/434/574/382//379/439/674/266 Åbningshilsen Efter gudstjenesten har fire i menigheden forberedt kirkefrokost til

Læs mere

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2017

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2017 Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2017 Jeres hjerte må ikke forfærdes! Tro på Gud, og tro på mig! Glæd jer altid i Herren! Jeg siger atter: Glæd jer! Lad jeres mildhed blive kendt af alle mennesker.

Læs mere

nyt LM s 150 års jubilæum, side 2-3 Bønner og birkes, side 4 Rejsebrev fra Cambodja, side 5 Hvad med fremtiden for LM på Bornholm?

nyt LM s 150 års jubilæum, side 2-3 Bønner og birkes, side 4 Rejsebrev fra Cambodja, side 5 Hvad med fremtiden for LM på Bornholm? 2018 nyt JANUAR FEBRUAR MARTS LM s 150 års jubilæum, side 2-3 Bønner og birkes, side 4 Rejsebrev fra Cambodja, side 5 Hvad med fremtiden for LM på Bornholm? Se side 6 2 LM JUBILÆUM LM s historie og fremtid

Læs mere

nyt Renovering af LM Lejren side 3 Interview om forholdet ELM / LM på side 4-5 Lidt LM historie side 6 Om at være ung prædikant side 2

nyt Renovering af LM Lejren side 3 Interview om forholdet ELM / LM på side 4-5 Lidt LM historie side 6 Om at være ung prædikant side 2 2018 nyt JULI AUGUST SEPTEMBER Renovering af LM Lejren side 3 Interview om forholdet ELM / LM på side 4-5 Lidt LM historie side 6 Om at være ung prædikant side 2 2 PRÆDIKANT De herlige fodtrin V / Samuel

Læs mere

Det kristne fællesskab en gave til os

Det kristne fællesskab en gave til os Det kristne fællesskab en gave til os Hvor er det godt og herligt, når brødre sidder sammen! Det er som den gode olie på hovedet, der flyder ned over skægget, over Arons skæg, ned over kjortlens halsåbning.

Læs mere

Kend Kristus. Discipelskab. Målrettet 16-18 år. Troy Fitzgerald. Unge

Kend Kristus. Discipelskab. Målrettet 16-18 år. Troy Fitzgerald. Unge Kend Kristus Discipelskab Målrettet 16-18 år Troy Fitzgerald Unge Kend Kristus Troy Fitzgerald Unge 16-18 år 3 Originaltitel: ChristWise 2013 Dansk Bogforlag Grafisk bearbejdning: Sat med: ITC Century

Læs mere

Jeg vil se Jesus -1. Johannes Døberen ser Jesus.

Jeg vil se Jesus -1. Johannes Døberen ser Jesus. Jeg vil se Jesus -1 Johannes Døberen ser Jesus. Mål: Vi vil skabe forventning i børnene. Forventning til et personligt møde med Jesus og forventning til at kende Jesus (mere). Gennem undervisningen vil

Læs mere

Afdelingens hjemmeside www.lutherskmission-lf.dk Mail-adresse: info@lutherskmission-lf.dk

Afdelingens hjemmeside www.lutherskmission-lf.dk Mail-adresse: info@lutherskmission-lf.dk Redaktion: John Friis (jf) Tlf.: 2143 6499 jhfr@post.tele.dk Ingrid Larsen (il) Tlf.: 5056 7146 larsens@dadlnet.dk Lisbet Rønne- Rasmussen (lrr) Tlf.: 2094 6258 lisbetrr@gmail.com Forsidefoto: lrr Ekspedition:

Læs mere

Søndag seksagesima I. Sct. Pauls kirke 3. februar 2013 kl Salmer: 448/385/208/391//319/557/326,v.4-6 Uddelingssalme: se ovenfor: 557

Søndag seksagesima I. Sct. Pauls kirke 3. februar 2013 kl Salmer: 448/385/208/391//319/557/326,v.4-6 Uddelingssalme: se ovenfor: 557 1 Søndag seksagesima I. Sct. Pauls kirke 3. februar 2013 kl. 10.00. Salmer: 448/385/208/391//319/557/326,v.4-6 Uddelingssalme: se ovenfor: 557 Åbningshilsen Fyldt af glæde over livets under. At de tre

Læs mere

Evangeliet er læst fra kortrappen: Joh 14,1-11

Evangeliet er læst fra kortrappen: Joh 14,1-11 1 3. søndag efter påske II. Sct. Pauls kirke 17. april 2016 kl. 10.00. Salmer:674/434/219/206//230/430/379/efter bortsendelsesordene: Hos dig er glæde (129 salmer nr. 936)/375 Åbningshilsen Lagde I mærke

Læs mere

NYT. Januar - februar - marts 2016. LM-Nyts læsere ønskes et af Gud velsignet nytår!

NYT. Januar - februar - marts 2016. LM-Nyts læsere ønskes et af Gud velsignet nytår! NYT LM-Nyts læsere ønskes et af Gud velsignet nytår! Januar - februar - marts 2016 I dette blad Kort nyt 2 Vinterstævne 3 Lokale arrangementer 4 LivogJob Stubbekøbing 9 Ungdomsforeningen 10 Børne- og juniorklubber

Læs mere

PÅ BØLGELÆNGDE. Norea Radio Haderslev APRIL-MAJ-JUNI FM98.6 MHz/ PÅ BYNET

PÅ BØLGELÆNGDE. Norea Radio Haderslev APRIL-MAJ-JUNI FM98.6 MHz/ PÅ BYNET PÅ BØLGELÆNGDE APRIL-MAJ-JUNI 2017 Norea Radio Haderslev FM98.6 MHz/102.55 PÅ BYNET ANDAGT For før verden blev grundlagt, har Gud i ham udvalgt os... Ef. 1,4. Guds plan A plan B findes ikke! For før verden

Læs mere

Luthersk Mission Aabenraa. Program forår 2011

Luthersk Mission Aabenraa. Program forår 2011 Luthersk Mission Aabenraa Program forår 2011 Kredsformand Hiddi Højgaard Lindevang 15 6200 Aabenraa Tlf.: 74 62 74 84 hiddi@email.dk Hvem er vi Ungdomsformand Bruno Kafton Jørgensen Callesensgade 21 A,

Læs mere

Andagt. Min sjæl klæber til støvet. Løst og fast om Lumi Radio Aalborg. Andagt ved Kristian Larsen

Andagt. Min sjæl klæber til støvet. Løst og fast om Lumi Radio Aalborg. Andagt ved Kristian Larsen 2018 36. årgang Andagt Min sjæl klæber til støvet Andagt ved Kristian Larsen I Salme 119 vers 25 står der: Min sjæl klæber til støvet, hold mig i live efter dit ord. Det er et vers, som jeg holder meget

Læs mere

Velkommen. i Tommerup P R O G R A M. Tommerup Missionshus. Bestyrelsen: Programlægning: Hjemmeside og Layout: Skovstrupvej 8 5690 Tommerup

Velkommen. i Tommerup P R O G R A M. Tommerup Missionshus. Bestyrelsen: Programlægning: Hjemmeside og Layout: Skovstrupvej 8 5690 Tommerup P R O G R A M 2 0 1 5 Velkommen i Tommerup Tommerup Missionshus Skovstrupvej 8 5690 Tommerup Bestyrelsen: Carsten Christensen Formand 40 49 51 10 carstenvc@dsa-net.dk Tage Vig 64 6 0 10 tavi@post.tele.dk

Læs mere

Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile (Matt 11,28).

Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile (Matt 11,28). Mandag d. 2. marts 2015 Salme DDS nr. 373: Herre, jeg vil gerne tjene Jesus siger: Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile (Matt 11,28). Kære Jesus Kristus,

Læs mere

Studie. Døden & opstandelsen

Studie. Døden & opstandelsen Studie 13 Døden & opstandelsen 72 Åbningshistorie Jeg havde stadig fuglefrø i håret, og forruden var beklædt med barberskum, læbestift og farvede bånd. Men da jeg trykkede på den knap, der låste dørene

Læs mere

Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile (Matt 11,28).

Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile (Matt 11,28). Tirsdag d. 1. marts 2016 Salme DDS nr. 373: Herre, jeg vil gerne tjene Jesus siger: Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile (Matt 11,28). Kære Jesus

Læs mere

Østergade 25 kl.19.30

Østergade 25 kl.19.30 NYT Drives af Luthersk Mission i Sønderjylland og støttes af Indre Mission Indbydelse tilvelkommen årsmøde i Lumi Syd, 2016 til Lumi RadioRadio Syd Onsdag den 16. marts i tiden, Toftlund Kære trofaste

Læs mere

2013 VELKOMMEN KYLLINGELEJR

2013 VELKOMMEN KYLLINGELEJR Sommerlejr 2013 VELKOMMEN KYLLINGELEJR 22. 23. juni BØRNELEJR 29. 2. juli JUNIORLEJR 2. juli 6. juli PRAKTISKE OPLYSNINGER Velkommen til sommerens lejre Arrangør: Luthersk Mission, LM Kids i Østjylland

Læs mere

Lindvig Osmundsen. Prædiken til 10.s.e.trinitatis 2015.docx. 09-08-2015 side 1. Prædiken til 10.s.e.trinitatis 2015 Luk. 19,41-48.

Lindvig Osmundsen. Prædiken til 10.s.e.trinitatis 2015.docx. 09-08-2015 side 1. Prædiken til 10.s.e.trinitatis 2015 Luk. 19,41-48. 09-08-2015 side 1 Prædiken til 10.s.e.trinitatis 2015 Luk. 19,41-48. Teksten giver et billede hvor Jesus er placeret midt i datidens religiøse centrum. Der talte Jesus et Ord. Et ord som nu er gentaget

Læs mere

HØJMESSE FREDERIKSHOLM KIRKE

HØJMESSE FREDERIKSHOLM KIRKE Søndag den 19/5-2013 kl. 11.00 Pinsedag Tema: Helligåndens komme HØJMESSE FREDERIKSHOLM KIRKE Præludium Evt. korsats (Carsten) Indgangsbøn (evt.) Velkomst 1. salme DDS 290 I al sin glans nu stråler solen

Læs mere