Gamle love Ny vedtægter Klublove 1 1 Foreningens navn er: Foreningens navn er: Foreningens formål er: Foreningens formål er:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Gamle love Ny vedtægter Klublove 1 1 Foreningens navn er: Foreningens navn er: Foreningens formål er: Foreningens formål er:"

Transkript

1 Klublove 1. Foreningens navn er: Sporvejsfunktionærernes Brancheafdeling Klubben for tjenestemænd og overenskomstansatte ved Århus Sporveje Foreningens formål er: At styrke det enkelte medlems medbestemmelse i dagligdagen At medvirke til at alle er organiseret At styrke sammenholdet fagligt, kulturelt og politisk At arbejde for gode arbejds- og miljøforhold for medlemmerne At påvirke udviklingen på arbejdspladsen politisk, fagligt og socialt At løse opgaver i forhold til medlemmerne både fagligt og socialt At medvirke til at overenskomster og aftaler overholdes At medvirke til den faglige udvikling blandt medlemmerne At markere sig fagligt og politisk 2. Til varetagelse af klubbens økonomi opkræves der medlemmerne et månedligt klubkontingent, hvis størrelse fastsættes af generalforsamlingen. Når særlige forhold gør det påkrævet, kan en generalforsamling med simpelt flertal vedtage, at der pålignes medlemmerne ekstra kontingent. 3. Intet medlem må på egen hånd forhandle forhold af fælles interesse. Enhver forhandling, der finder sted på foreningens vegne, ledes af formanden eller den / de bestyrelsen bemyndiger dertil. 1. Foreningens navn er: Sporvejsfunktionærernes Brancheafdeling Klubben for tjenestemands- og overenskomstansatte ved Århus Sporveje Foreningens formål er: Gennem et samarbejde imellem tillidsrepræsentanter og fagforeninger, at arbejde for at sikre de bedst mulige løn- og arbejdsforhold for medlemmerne. At styrke de enkelte medlemmers medbestemmelse i dagligdagen At medvirke til at alle er organiseret At medvirke til at overenskomster og aftaler overholdes At medvirke til den faglige udvikling blandt medlemmerne At markere sig fagligt og politisk 2. Til varetagelse af klubbens økonomi opkræves der af medlemmerne et månedligt klubkontingent, hvis størrelse fastsættes af generalforsamlingen. Når særlige forhold gør det påkrævet, kan en generalforsamling med simpelt flertal vedtage, at der pålignes medlemmerne ekstra kontingent. 3. Kun tillidsvalgte kan forhandle forhold for andre. Enhver forhandling, der finder sted på foreningens vegne, ledes af fællestillidsmanden eller den / de bestyrelsen bemyndiger dertil.

2 4. Generalforsamlingen er Brancheafdelingens højeste myndighed, og ordinær generalforsamling afholdes hvert år i oktober måned, formiddag og aften, og skal mindst indeholde følgende punkter: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Arbejdsresolution 4. Regnskab 5. Valg 6. Indkomne forslag 7. Eventuelt Indvarsling til generalforsamlingen sker med 30 dages varsel. En generalforsamling er beslutningsdygtig når den ifølge lovene er lovligt indvarslet, ved opslag i opholdslokalerne og eller Sporvejs Nyt. Sager der ønskes behandlet på generalforsamlingen, tilstilles bestyrelsen skriftligt senest 14. dage før generalforsamlingens afholdelse. Generalforsamlingen indledes med en arbejdersang. Bestyrelsens skriftlige beretning bringes i Sporvejs Nyt, forud for generalforsamlingen. Afholdelse af valg. Til valg på den ordinære generalforsamling opstilles kandidater således: Til bestyrelsen fremsendes senest 14 dage før generalforsamlingen skriftlige forslag til nye kandidater, og forslagene skal være forsynet med skriftlig accept fra den opstillede kandidat. Senest 7 dage før generalforsamlingen skal forslagene offentliggøres via opslag i opholdslokalerne. 4. På medlemsmødet i oktober afholdes den ordinære generalforsamling, som er foreningens højeste myndighed. Generalforsamlingen gennemføres to gange samme dag, og skal mindst indeholde følgende punkter: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Arbejdsresolution 4. Regnskab og budget 5. Valg 6. Indkomne forslag 7. Eventuelt Indvarsling til generalforsamlingen sker med 30 dages varsel. Generalforsamlingen er beslutningsdygtig når den ifølge lovene er lovligt indvarslet, ved opslag i opholdslokalerne og eller i foreningens blad. Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, tilstiles bestyrelsen skriftligt senest 14. dage før generalforsamlingen. Bestyrelsens skriftlige beretning bringes i foreningens blad eller ved opslag, forud for generalforsamlingen. Afholdelse af valg. Til valg på den ordinære generalforsamling opstilles kandidater således: Til bestyrelsen fremsendes senest 14 dage før generalforsamlingen skriftlige forslag til nye kandidater, og forslagene skal være forsynet med skriftlig accept fra den opstillede kandidat. Senest 7 dage før generalforsamlingen skal forslagene offentliggøres via opslag i opholdslokalerne.

3 Ved alle personvalg er valgperioden to år, og der vælges enkeltvis til hver post. 5 Bestyrelsens sammensætning. Bestyrelsen består af en formand, en næstformand, 3 tillidsrepræsentanter fra hver station og Billet- P kontrollørernes tillidsrepræsentant. Bestyrelsen konstituerer sig selv med regnskabsansvarlig og sekretær. Formanden kan dog ikke vælges som regnskabsansvarlig. Valg af bestyrelse. I ulige år vælges formand, i lige år vælges næstformand. Disse valg sker gennem urafstemning, blandt alle medlemmer med stemmeret forud for generalforsamlingen. To tillidsrepræsentanter fra hver station vælges i ulige år, en tillidsrepræsentant og en suppleant vælges i lige år. Stationstillidsrepræsentanterne opstilles som a,b osv., og nye kandidater opstiller til posterne for hhv. a,b osv. Disse valg sker på generalforsamlingen. Valget af Billet- P kontrollørernes tillidsrepræsentant sker på deres klubgeneralforsamling. Øvrige valg Der vælges to bilagskontrollanter og en bilagskontrollantsuppleant. En bilagskontrollant vælges lige år. En bilagskontrollant og en bilagskontrollantsuppleant vælges ulige år. Der vælges en fanebærer og en fanebærersuppleant. Fanebæreren vælges i lige år. Fanebærersuppleanten vælges i ulige år. Pensionister og efterlønnere kan vælges som bilagskontrollant eller fanebærer. Ved alle personvalg er valgperioden to år, og der vælges enkeltvis til hver post (a. b. c.). 5 Bestyrelsens sammensætning. Bestyrelsen består af 5 tillidsrepræsentanter og suppleanter, den regnskabsansvarlige samt billetkontrollørernes tillidsrepræsentant. Første tillidsmandssuppleant deltager i koordineringsmøderne, uden stemmeret. Bestyrelsen konstituerer sig selv med formand. Dette sker på førstkommende koordineringsmøde. Formanden skal være valgt tillidsmand. Formanden kan dog ikke vælges som regnskabsansvarlig. 5 tillidsrepræsentanter, (3 i ulige år, 2 i lige år) 4 tillidsmandssuppleanter, (2 vælges i lige år og 2 vælges i ulige år) Der rangeres som 1., 2., 3., og 4. suppleant efter valganciennitet og stemmetal. 1 regnskabsansvarlig (vælges ulige år) Ved stemmelighed trækkes der lod. Valghandling Alle valg er stationsuafhængige Valg sker på generalforsamlingen Øvrige valg Der vælges to bilagskontrollanter og en bilagskontrollantsuppleant. 1 bilagskontrollant vælges i lige år.

4 1 bilagskontrollant og en bilagskontrollantsuppleant vælges i ulige år. Der vælges en fanebærer og en fanebærersuppleant. Fanebæreren vælges i lige år. Fanebærersuppleanten vælges i ulige år. Pensionister og efterlønnere kan vælges som bilagskontrollant eller fanebærer. 6 Bestyrelsen forpligtiges til at udgive et medlemsblad mindst 6 gange om året. Bladets navn er Sporvejs Nyt. Brancheafdelingens formand er ansvarshavende for redaktør for bladet. 7 Ekstraordinær generalforsamling kan til enhver tid afholdes, når bestyrelses finder det nødvendigt, eller efter skriftligt ønske af mindst 10 % af medlemmerne, med opgivelse af sagen der ønskes behandlet. Underskriverne af anmodningen har MØDEPLIGT til generalforsamlingen, og mindst 2/3 af underskriverne skal være til stede. I modsat fald erklæres den ekstraordinære generalforsamling for ugyldig. På den ekstraordinære generalforsamling kan der ikke behandles andre sager, end dem der er opført på dagsordenen. Ekstraordinær generalforsamling afholdes senest 14 dage efter, at der er fremsat begæring herom til Bestyrelsen. Ekstraordinær generalforsamling kan indkaldes med 4 dages varsel. Ekstraordinær generalforsamling afholdes på samme dag formiddag og aften. stk.4 Medlemsmøder afholdes når bestyrelsen finder nødvendigt. 6 Bestyrelsen forpligtiges til at udgive et medlemsblad mindst 6 gange om året. Bladets navn er Sporvejs Nyt. Brancheafdelingens formand er ansvarshavende for redaktør for bladet. 7 Ekstraordinær generalforsamling kan til enhver tid afholdes, når bestyrelses finder det nødvendigt, eller efter skriftligt ønske af mindst 10 % af medlemmerne, med angivelse af sagen, der ønskes behandlet. Mindst 2/3 af underskriverne skal være til stede til den ex. generalforsamling. I modsat fald erklæres den ekstraordinære generalforsamling for ugyldig. På den ekstraordinære generalforsamling kan der ikke behandles andre sager, end dem der er anført på dagsordenen. Ekstraordinær generalforsamling afholdes senest 14 dage efter, at der er fremsat begæring herom til Bestyrelsen. Ekstraordinær generalforsamling kan indkaldes med 4 dages varsel ved opslag. Ekstraordinær generalforsamling afholdes to gange samme dag.

5 Medlemsmøder afholdes når bestyrelsen finder nødvendigt. 8 Til lovforandringer og udelukkelse af et medlem fordres mindst 2 / 3 af de afgivne stemmer. Eksklusion af et medlem skal offentliggøres. Alle andre beslutninger afgøres ved stemmeflerhed. Stemmeafgivningen kan finde sted ved håndsoprækning, med mindre der forlanges skriftlig afstemning af 5 medlemmer. Alle personvalg skal ske ved skriftlig afstemning, og i tilfælde af stemmelighed foregår valget ved lodtrækning. 9 På den enkelte station danner de tre tillidsrepræsentanter en arbejdspladsklub, som er underlagt Brancheafdelingens love. Denne gruppe kan selvstændigt forhandle sager med ledelsen, om forhold på den enkelte station. I tilfælde af uenighed i gruppen, skal dette behandles på førstkommende bestyrelsesmøde i brancheafdelingen. Sager af fælles interesse skal altid forelægges bestyrelsen, hvor et flertal træffer afgørelsen. Bestyrelsen konstituerer en stationsansvarlig blandt disse tre, på henholdsvis st. nord og st. syd, efter hver generalforsamling. Der vælges på hver fast liniegruppe en talsmand som kontaktperson til bestyrelsen. Valget foregår i november måned i ulige år. Valghandlingen foreståes af bestyrelsen ved opslag til liniegruppen. I 8 For at kunne fortage ændring af vedtægterne og/eller eksklusion af et medlem, skal der være mindst 2/3 flertal af de afgivne stemmer for forslaget, på den ekstra-/ ordinær generalforsamling. Eksklusion af et medlem skal offentliggøres. Stk. 2 Intet medlem kan med sin handling tilsidesætte foreningens formålsparagraf. 9 Aftaler med ledelsen kan ikke indgås før, der er sikret enighed i tillidsmandsgruppen. Den enkelte tillidsmand kan tildeles fagspecifikke sagsområder. Fagspecifikke områder kan forhandles selvstændigt. I tilfælde af uenighed, skal dette behandles på førstkommende bestyrelsesmøde. Sager af fælles interesse skal altid forelægges bestyrelsen, hvor et flertal træffer afgørelsen. Fællestillidsmanden og tillidsrepræsentanterne har det overordnede ansvar for det faglige arbejde på arbejdspladsen, indenfor de rammer, bestyrelsen fastsætter.

6 tilfælde af flere kandidater foretages der skriftlig afstemning blandt liniegruppens personale. Stk. 3 Arbejdspladsklubben er ansvarlig for, at der afholdes mindst et liniegruppemøde årligt for hver liniegruppe, samt at talsmændene samles efter behov, dog mindst en gang om året. De stationsansvarlige har, sammen med de andre tillidsrepræsentanter og talsmændene, det overordnede ansvar for det faglige arbejde på stationen, indenfor de rammer bestyrelsen fastsætter. stk. 5. For Billetkontrollørernes arbejdspladsklub afholdes ordinær generalforsamling forud for Brancheafdelingens generalforsamling. På generalforsamlingen skal tillidsrepræsentanten aflægge beretning, om sit arbejde det forløbne år. Valg af tillidsrepræsentanten til Sporvejsfunktionærernes Brancheafdelings bestyrelse, foregår på denne generalforsamling. Tillidsrepræsentanten vælges i lige år. 10 Pensionister og efterlønsmodtagere kan fortsat være medlemmer, og kan deltage i Brancheafdelingens møder og Generalforsamlinger med taleret, men uden stemmeret. De er kontingentfrie. 11 Formanden leder sammen med bestyrelsen Brancheafdelingens anliggender. Opstår der uenighed mellem formanden og bestyrelsens flertal, kan formanden indkalde til ekstraordinær generalforsamling, hvor sagen forelægges til afgørelse. 10 Pensionister og efterlønsmodtagere kan fortsat være medlemmer, og kan deltage i Brancheafdelingens møder og Generalforsamlinger med taleret, men uden stemmeret. De er kontingentfrie. 11 Formanden varetager sammen med bestyrelsen Brancheafdelingens anliggender. Opstår der stemmelighed, er formandens stemme afgørende.

7 Fratræder formanden i utide, rykker næstformanden op og er formand perioden ud. Den regnskabsansvarlige fører Brancheafdelingens regnskaber, og er til enhver tid ansvarlig for pengemidler og værdipapirer. Den regnskabsansvarlige skal altid have regnskabet og kassebeholdningen i orden. På de ordinære bestyrelsesmøder skal han forelægge oversigt over bank- og kassebeholdning og restancer. Regnskabsåret går fra 1. oktober til 30. september. Bestyrelsen skal sikre sig, at brugen af elektroniske betalingsmidler sker på en sikker og forsvarlig måde. Det til enhver tid indestående rådighedsbeløb, som kan bruges elektronisk, må ikke være større end kr. Den eller de personer som må forpligte foreningen via netbank, udpeges af bestyrelsen. Bestyrelsen skal overvåge, at gældende regler og aftaler overholdes. Udebliver et bestyrelsesmedlem uden lovlig forfald fra to på hinanden følgende møder, udtræder medlemmet af bestyrelsen og suppleanten indkaldes for resten af valgperioden. stk. 5 Såfremt et medlem af Brancheafdelingens bestyrelse eller en talsmand er ansøger til en overordnet stilling, skal vedkommende nedlægge sit mandat. For talsmændenes vedkommende afholdes der nyvalg på liniegruppen. I forhold til bestyrelsen indkaldes der en suppleant, fra den berørte station. Fratræder formanden i utide, konstituerer bestyrelsen sig selv. Fratræder en tillidsmand i utide, indtræder første tillidsmandssuppleant som tillidsmand. Kassereren er den regnskabsansvarlige og fører Brancheafdelingens regnskaber, og er til enhver tid ansvarlig for pengemidler og værdipapirer. På de ordinære bestyrelsesmøder skal forelægges oversigt over bankog kassebeholdning og restancer. Regnskabsåret går fra 1. oktober til 30. september. Bestyrelsen skal sikre sig, at brugen af elektroniske betalingsmidler sker på en sikker og forsvarlig måde. Det til enhver tid indestående rådighedsbeløb, som kan bruges elektronisk, må ikke være større end kr. Den eller de personer som må forpligte foreningen via netbank, udpeges af bestyrelsen. stk. 5 Bestyrelsen skal overvåge, at gældende regler og aftaler overholdes. Udebliver et bestyrelsesmedlem uden lovlig forfald fra to på hinanden følgende møder, udtræder medlemmet af bestyrelsen og suppleanten indtræder i stedet. stk. 6 Såfremt et medlem af Brancheafdelingens bestyrelse er ansøger til en overordnet stilling i Busselskabet Århus Sporveje, skal vedkommende nedlægge sit mandat og suppleanten indtræder. For bestyrelsesmedlemmer hvor der ikke er valgte suppleanter, varetages opgaven af en tillidsrepræsentant indtil næste valg.

8 12 Brancheafdelingen kan ikke opløses, så længe 1/3 af medlemmerne gør påstand om dens vedblivende beståen. Opløses Brancheafdelingen, tilfalder midlerne medlemmerne. Sporvejsfunktionærernes Brancheafdelings Jubilæumsog begravelseskasse. 1. Brancheafdelingens medlemmer er obligatoriske bidragsydere til kassen. Pensionister og efterlønnere er fortsat medlemmer og er kontingentfrie. 12 Brancheafdelingen kan ikke opløses, så længe 1/3 af de stemmeberettigede medlemmer gør påstand om dens vedblivende beståen. Opløses Brancheafdelingen, tilfalder midlerne medlemmerne. Sporvejsfunktionærernes Brancheafdelings Jubilæumsog begravelseskasse 1. Brancheafdelingens medlemmer er obligatoriske bidragsydere til kassen. Pensionister og efterlønnere er fortsat medlemmer og er kontingentfrie. 2. Såfremt dødsfaldet forårsages af epidemi, krig eller lignende, kan bestyrelsen vedtage, at begravelseshjælpen nedsættes eller bortfalder. Dog skal en sådan vedtagelse godkendes på førstkommende generalforsamling. 3. Udbetalingen sker efter følgende regler: Ved 25 års jubilæum udbetales kr ,-. Ved 40 års jubilæum udbetales kr ,-. Begravelseshjælp: Ved et medlems død udbetales kr ,-. 2. Såfremt dødsfaldet forårsages af epidemi, krig eller lignende, kan bestyrelsen vedtage, at begravelseshjælpen nedsættes eller bortfalder. Dog skal en sådan vedtagelse godkendes på førstkommende generalforsamling. 3. Udbetalingen sker efter følgende regler: Ved 25 års jubilæum udbetales kr ,-. Ved 40 års jubilæum udbetales kr ,-. Begravelseshjælp: Ved et medlems død udbetales kr ,-. Konfirmationslegatet. Konfirmationslegatet På formiddagens generalforsamling udtrækkes der blandt brancheafdelingens medlemmer, et legat til en pige og til en dreng, på 500,00 kr. til hver. Der er ikke krav om, at det skal være en kirkelig handling. Vedtaget på Sporvejsfunktionærernes Brancheafdelings generalforsamling den 26. oktober 2006 På formiddagens generalforsamling udtrækkes der blandt brancheafdelingens medlemmer, et legat til en pige og til en dreng, på 500,00 kr. til hver. Der er ikke krav om, at det skal være en kirkelig handling.

Sporvejsfunktionærernes Brancheforening. Vedtægter

Sporvejsfunktionærernes Brancheforening. Vedtægter Sporvejsfunktionærernes Brancheforening Vedtægter 1. Foreningens navn er: Sporvejsfunktionærernes Brancheafdeling Klubben for chaufførerne der er organiseret i FOA Aarhus Ved Busselskabet Aarhus Sporveje

Læs mere

Klublove. Social- og Sundhedsassistentklubben Århus

Klublove. Social- og Sundhedsassistentklubben Århus 1 Klubbens navn Klublove Social- og Sundhedsassistentklubben Århus Klubbens navn er Social og sundhedsassistentklubben i Århus 2 Formål At medvirke til at løse opgaver i forhold til medlemmerne efter regler,

Læs mere

Klublove for TSM - Teknik og skole

Klublove for TSM - Teknik og skole Klublove for TSM - Teknik og skole 1 Klubbens navn Klubbens navn er TSM Teknik og skole under FOA Århus afdeling Klubben skal til enhver tid overholde afdelingens og forbundets love og bestemmelser. Foretager

Læs mere

Love. for. Sygehjælpernes Brancheklub. i Århus. 29-01-2011/d:\foa-hjemmesider\sygehjælpernes brancheklub\nye tekster\klubens love.

Love. for. Sygehjælpernes Brancheklub. i Århus. 29-01-2011/d:\foa-hjemmesider\sygehjælpernes brancheklub\nye tekster\klubens love. Love for Sygehjælpernes Brancheklub i Århus 1 Stk. 1 Faggruppeklubbens navn er Sygehjælpernes Brancheklub i Århus. Klubben omfatter medlemmer i Århus, Odder og Samsø kommuner, der er regions-, kommunal-

Læs mere

Klublove. Social- og Sundhedsassistentklubben Århus

Klublove. Social- og Sundhedsassistentklubben Århus 1 Klubbens navn Klublove Social- og Sundhedsassistentklubben Århus Klubbens navn er Social og sundhedsassistentklubben i Århus 2 Formål Medvirke til at løse opgaver i forhold til medlemmerne efter regler,

Læs mere

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN 1 Navn Foreningens navn er, stiftet den 5. januar 2010. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen for faget brandmand, til børn og unge, på en sikker,

Læs mere

Vedtægter for Havnearbejdernes Klub af 1980

Vedtægter for Havnearbejdernes Klub af 1980 Vedtægter for Havnearbejdernes Klub af 1980 Vedtaget 23. marts 2013 Formål: 1. Klubbens navn er Havnearbejdernes Klub af 1980", og dens formål er at samle alle beskæftigede havnearbejdere hos Copenhagen

Læs mere

Silkeborg Skøjteløber Forening af 1896, Århusvej 45, DK - 8600 Silkeborg, CVR. 3182 5334

Silkeborg Skøjteløber Forening af 1896, Århusvej 45, DK - 8600 Silkeborg, CVR. 3182 5334 Vedtægter for Silkeborg Skøjteløberforening af 1896 Gældende fra ekstraordinær generalforsamling 24. August 2011. 1. Foreningens navn Silkeborg Skøjteløberforening af 1896. Hjemstedet er Silkeborg Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune.

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. Side 1 af 5 Vedtægter for Aarhus Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede

Læs mere

Klejtrup Boldklub. Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969.

Klejtrup Boldklub. Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969. Klejtrup Boldklub Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969. 1. Klubbens navn og hjemsted. Klubbens navn er Klejtrup Boldklub. Dens hjemsted er Viborg Kommune. 2. Klubbens formål. Klubbens

Læs mere

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet Vedtægter for Broholmerselskabet 1. Navn og hjemsted. Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet 20.4.1979. Stk. 2. Selskabets hjemsted er formandens

Læs mere

Foreningens navn er "HAVEBYEN PRÆSTEVANGEN". Dens hjemsted er Københavns Kommune.

Foreningens navn er HAVEBYEN PRÆSTEVANGEN. Dens hjemsted er Københavns Kommune. LOVE FOR HAVEBYEN PRÆSTEVANGEN Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er "HAVEBYEN PRÆSTEVANGEN". Dens hjemsted er Københavns Kommune. Formål 2 Foreningens formål er, at virke som grundejerforening i det

Læs mere

Vedtægter Vedtaget 3. oktober 2015

Vedtægter Vedtaget 3. oktober 2015 Vedtægter Vedtaget 3. oktober 2015 1. Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Gb-foreningen, og dens hjemsted er på den til enhver tid siddende formands adresse. 2. Foreningens formål: Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER. Foreningen er stiftet den 17. marts 1964

VEDTÆGTER. Foreningen er stiftet den 17. marts 1964 VEDTÆGTER Foreningen er stiftet den 17. marts 1964 1 1. Foreningens navn er Seniorklubben TDC Jylland 1a. Foreningens formål er at varetage medlemmernes interesse ved at arbejde for de til enhver tid bedst

Læs mere

Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007

Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007 Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er SKANDERBORG SVØMMEKLUB (SKS) og hjemstedet er Skanderborg Kommune. 2 Formål Klubbens formål er at fremme

Læs mere

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune.

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. VEDTÆGTER 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Vedtægter for Personalekredsen i Nykredit (NYKREDS)

Vedtægter for Personalekredsen i Nykredit (NYKREDS) Vedtægter for Personalekredsen i Nykredit (NYKREDS) 1. Navn Kredsens navn er Personalekredsen i Nykredit (NYKREDS). Kredsen er en virksomhedskreds under Finansforbundet i henhold til denne organisations

Læs mere

Vedtægter. for SKANDERBORG SVØMMEKLUB

Vedtægter. for SKANDERBORG SVØMMEKLUB Vedtægter for SKANDERBORG SVØMMEKLUB Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling Den 24. marts 2003 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er SKANDERBORG SVØMMEKLUB (SKS) og hjemstedet er Skanderborg Kommune.

Læs mere

Aalborg Billardklub af 1931

Aalborg Billardklub af 1931 Aalborg Billardklub af 1931 VEDTÆGTER 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Aalborg Billard Klub af 1931, forkortet: ABK31. Klubben er stiftet den 6. oktober 1931, og er hjemmehørende i Aalborg Kommune.

Læs mere

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST Navn, hjemsted og formål. 1 Forenings navn er Grundejerforeningen Elsted Øst. 2 Foreningens hjemsted er Århus kommune under Århus ret, der er foreningens værneting.

Læs mere

HVIDOVRE-AVEDØRE RIDEKLUB

HVIDOVRE-AVEDØRE RIDEKLUB HVIDOVRE-AVEDØRE RIDEKLUB LOVE OG VEDTÆGTER Love og vedtægter Love for Hvidovre-Avedøre Rideklub Navn og hjemsted 1 Klubbens navn er: Hvidovre-Avedøre Rideklub. Forkortelse: HVR. Klubbens hjemsted er:

Læs mere

Vedtægter per 9. april 2016 VEDTÆGTER

Vedtægter per 9. april 2016 VEDTÆGTER VEDTÆGTER Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (SHS). Dens hjemsted er Hundige Havn, Mågen i Greve kommune. Foreningens formål 2 Foreningens formål er at varetage

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HOBRO HANDELSSTANDSFORENING

VEDTÆGTER FOR HOBRO HANDELSSTANDSFORENING VEDTÆGTER FOR HOBRO HANDELSSTANDSFORENING 1 Foreningens navn er Hobro Handelsstandsforening. Foreningens hjemsted er Mariagerfjord kommune, og dens adresse er formandens. 2 Foreningens formål er: a) at

Læs mere

Vedtægter. Stk. 1. Stk. 2.

Vedtægter. Stk. 1. Stk. 2. Vedtægter Stk. 1. Klubbens navn er "Piger med smil MC Hjørring". Vi er en Flok glade Mc piger, som hygger os i vores Mc klub, hvor vi kun er piger Vi vægter det sociale meget højt, om vi så er til klubaften

Læs mere

Vedtægter for AC-klubben i Varde Kommune

Vedtægter for AC-klubben i Varde Kommune Vedtægter for AC-klubben i Varde Kommune som vedtaget på den stiftende generalforsamling den 12. december 2006, og med ændringer vedtaget på generalforsamling den 25. marts 2009. Navn og hjemsted 1. Klubbens

Læs mere

Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn.

Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn. Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn. 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er: Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 FYN Hjemsted: Fyn og Øerne 2. Medlemskab af organisationer

Læs mere

Vedtægter i Jernløse Gymnastikforening

Vedtægter i Jernløse Gymnastikforening 1. Navn og Hjemsted. Foreningens navn er Jernløse Gymnastikforening og foreningen er hjemmehørende i Holbæk kommune. Jernløse Gymnastikforening er stiftet den 9. november 1892. 2. Formål. Foreningens formål

Læs mere

Klubbens Love & Vedtægter

Klubbens Love & Vedtægter Klubbens Love & Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Dart Odense. Dens hjemsted er Odense kommune. 2 Foreningens formål: Foreningens formål er at dyrke dartspil, samt at udbrede

Læs mere

Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub

Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub 1 Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub 1 Navn og hjemsted: Hellerup Fægte-Klub er stiftet den 18. november 1944 og har hjemsted i Gentofte Kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Fægte-Forbund under Danmarks

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB

VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB Helsingør Sejlklub Vedtægter af 26. marts 2019 Side 1 af 7 1. KLUBBENS NAVN 1.1 Klubbens navn er HELSINGØR SEJLKLUB, med binavnet Helsingør Amatør Sejlklub. Klubben er

Læs mere

Afsnit 1 Navn, formål og medlemmer Afsnit 2 Fællesgeneralforsamling og fælles medlemsmøder Afsnit 3 Valg og struktur...

Afsnit 1 Navn, formål og medlemmer Afsnit 2 Fællesgeneralforsamling og fælles medlemsmøder Afsnit 3 Valg og struktur... Vedtægter for Al tekst på grå baggrund er taget direkte fra Forbundssektorbestyrelsens eksempel vedtægter og minimumsbestemmelser. Øvrige afsnit er der, hvor vores struktur og lokale forhold har nødvendiggjort

Læs mere

Vedtægter for Syddjurs Sportsrideklub

Vedtægter for Syddjurs Sportsrideklub Vedtægter for Syddjurs Sportsrideklub Syddjurs Sportsrideklub Møllevej 6 8420 knebel info@syddjurssportsrideklub.dk 1 Foreningen Syddjurs Sportsrideklub er stiftet den 18. oktober 2006. og har hjemsted

Læs mere

Vedtægter. Foreningens navn er experimenterende Danske Radioamatører Vestfyn Afdeling og dens hjemsted er Middelfart kommune.

Vedtægter. Foreningens navn er experimenterende Danske Radioamatører Vestfyn Afdeling og dens hjemsted er Middelfart kommune. Vedtægter Vedtægter for EDR Vestfyn afdelingen: 1. Navn og hjemsted: Foreningens navn er experimenterende Danske Radioamatører Vestfyn Afdeling og dens hjemsted er Middelfart kommune. 2. Formål: Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/ Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/3-2015. 1: NAVN BOLDKLUBBEN SØBORG, hjemmehørende i Gladsaxe kommune, stiftet den 14. april 1972, er tilsluttet Danmarks Idrætsforbund under Dansk Håndbold Forbund og

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen.

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen. FORENINGSVEDTÆGTER 1. Foreningens navn Foreningens navn er Sædding-Guldager Idrætsforening Fodbold. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af JBU og derigennem DBU samt DIF. Desuden er

Læs mere

Vedtægter for Personaleforeningen i Alm. Brand. Første forslag er, at ændre DFL til Forsikringsforbundet i de paragraffer, hvor det er nævnt.

Vedtægter for Personaleforeningen i Alm. Brand. Første forslag er, at ændre DFL til Forsikringsforbundet i de paragraffer, hvor det er nævnt. Forslag til vedtægtsændringer. Vedtægter for Personaleforeningen i Alm. Brand Første forslag er, at ændre DFL til Forsikringsforbundet i de paragraffer, hvor det er nævnt. 1 Foreningens navn er Personaleforeningen

Læs mere

Vedtægter for Toksværd Badminton Klub. Stk. 1. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK.

Vedtægter for Toksværd Badminton Klub. Stk. 1. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK. Vedtægter for Toksværd Badminton Klub 1. Navn & hjemsted. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK. Klubben har registreret domænet: Stk. 3. Klubben er hjemmehørende i Næstved Kommune,

Læs mere

Roskilde Basketball Club

Roskilde Basketball Club Roskilde Basketball Club Vedtægter 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Roskilde Basketball Club. Dens hjemsted er Roskilde Kommune. Klubben er stiftet den 8. april 1968. 2 Formål Klubbens formål er at

Læs mere

VEDTÆGTER FOR E.I.F. SVØMMEAFDELING

VEDTÆGTER FOR E.I.F. SVØMMEAFDELING VEDTÆGTER FOR E.I.F. SVØMMEAFDELING 1. Navn og tilhørsforhold Foreningens navn er E.I.F. SVØMMEAFDELING, hjemhørende i Syddjurs Kommune. Klubben er stiftet torsdag den 28. august 1980. Formål 2. Foreningens

Læs mere

Vedtægter Tankefuld Rideklub

Vedtægter Tankefuld Rideklub Vedtægter Tankefuld Rideklub 1. Navn: Tankefuld Rideklub Fork: TFR Klubbens hjemsted: Svendborg Kommune. 2. Klubbens formål er: - At skabe et miljø med fællesskab, frivillighed og passion for heste - At

Læs mere

Vedtægter for Cykle Clubben Hjørring

Vedtægter for Cykle Clubben Hjørring Vedtægter for Cykle Clubben Hjørring 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Cykle Clubben Hjørring, klubben har hjemsted i Hjørring Kommune. 2. Formål Stk. 1. Foreningens formål er at virke for

Læs mere

3 Medlemskab af organisation Klubben er medlem af Dansk Sejlunion og er undergivet dennes vedtægter og bestemmelser.

3 Medlemskab af organisation Klubben er medlem af Dansk Sejlunion og er undergivet dennes vedtægter og bestemmelser. VEDTÆGTER for SEJLKLUBBEN SNEKKEN VORDINGBORG 1 Klubbens hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben SNEKKEN Vordingborg (forkortes til SSV). Klubbens hjemsted er Vordingborg. 2 Klubbens formål Klubbens formål

Læs mere

At give mulighed for at dyrke svømmeidræt på det plan hver enkelt ønsker.

At give mulighed for at dyrke svømmeidræt på det plan hver enkelt ønsker. VEDTÆGTER FOR SKIVE SVØMMEKLUB POSEIDON STIFTET D. 27. AUGUST 1953 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1. Klubbens navn er " Skive Svømmeklub Poseidon". Dens hjemsted er Skive. 2. Klubbens formål: At give mulighed

Læs mere

Vedtægter for Ballerup Skytteforening

Vedtægter for Ballerup Skytteforening Vedtægter for Ballerup Skytteforening 1 Navn og hjemsted Ballerup Skytteforening er stiftet den 24. maj 1948 og har hjemsted i Ballerup Kommune. Foreningen er tilsluttet Københavns Skytteforbund og herigennem

Læs mere

Klublove for Sportsrideklubben Vallensbæk. Vedtaget på den ordinære generalforsamling Side 1 af 7

Klublove for Sportsrideklubben Vallensbæk. Vedtaget på den ordinære generalforsamling Side 1 af 7 Klublove for Sportsrideklubben Vallensbæk Vedtaget på den ordinære generalforsamling 2019 Side 1 af 7 SPORTSRIDEKLUBBEN VALLENSBÆK S KLUBLOVE Vedtaget på den stiftende generalforsamling den 28. juli 1989

Læs mere

Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol

Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol Studenterforum Metropol Afdeling for studenterpolitisk aktivitet Sigurdsgade 26 2200 København N www.phmetropol.dk Godkendt på Studenterforum

Læs mere

DANMARKS BRIDGEFORBUND

DANMARKS BRIDGEFORBUND Vedtægter for Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er og klubben er hjemmehørende i kommune. Klubben er stiftet den 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede til regelmæssige

Læs mere

Norsminde Sejlklubs adresse er den til enhver tid siddende formands private adresse.

Norsminde Sejlklubs adresse er den til enhver tid siddende formands private adresse. VEDTÆGTER FOR: Norsminde Sejlklub 1 KLUBBENS NAVN OG HJEMSTED Klubbens navn er Norsminde Sejlklub. Dens hjemsted er Odder kommune. Norsminde Sejlklubs adresse er den til enhver tid siddende formands private

Læs mere

Foreningsvedtægter for Sydfyns Linedancers

Foreningsvedtægter for Sydfyns Linedancers Foreningsvedtægter for Sydfyns Linedancers Navn og hjemsted: Foreningen Sydfyns Linedancers Linedance for Joy er stiftet d. 26. August 2009 og har hjemsted i Svendborg Kommune. På den årlige ordinære Generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for Hillerød Håndboldklub

Vedtægter for Hillerød Håndboldklub 1Navn og hjemsted Foreningen Hillerød Håndboldklub er stiftet den 27. juli 1983 og har hjemsted i Hillerød kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Håndboldforbund (DHF)/Sjællands Håndboldforbund under

Læs mere

Vedtægter for Dansk Svømmetræner Sammenslutning, stiftet 1. maj 1976

Vedtægter for Dansk Svømmetræner Sammenslutning, stiftet 1. maj 1976 Vedtægter for Dansk Svømmetræner Sammenslutning, stiftet 1. maj 1976 1. Navn og Adresse Sammenslutningens navn er Dansk Svømmetræner Sammenslutning. Den officielle forkortelse er DSTS. Adressen er den

Læs mere

2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber i Tingbjerg-Husum.

2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber i Tingbjerg-Husum. Seniorbofællesskab Tingbjerg-Husum Vedtægter for Seniorbofællesskabsforeningen xx forslag til GF 16.7.17 1 Foreningens navn er xx. 2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber

Læs mere

Vedtægter for Søparkens Grundejerforening

Vedtægter for Søparkens Grundejerforening Vedtægter for Søparkens Grundejerforening GRUNDEJERFORENINGENS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er: "SØPARKENS GRUNDEJERFORENING". Foreningens hjemsted er: Søparken, 5260 Odense S, ved formandens

Læs mere

Grundejerforeningen HVIDE KLINT Svenstrup

Grundejerforeningen HVIDE KLINT Svenstrup VEDTÆGTER for Grundejerforeningen HVIDE KLINT Svenstrup 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen HVIDE KLINT, Svenstrup. 2. Foreningen omfatter alle parceller udstykket fra matr. nr. 4b Svenstrup by,

Læs mere

Vedtægter. Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012

Vedtægter. Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012 Vedtægter Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Landboforeningen Odder - Skanderborg Foreningens hjemsted er Odder kommune. Foreningen er dannet ved

Læs mere

Vedtægter for Langgarverne

Vedtægter for Langgarverne Vedtægter for Langgarverne 1 Navn. Foreningens navn er Langgarverne. Foreningens hjemsted er Hillerød Kommune. 2 Formål. Langgarvernes formål er at dyrke atletik, motionsløb og triathlon. Foreningen har

Læs mere

VEDTÆGTER. for EBELTOFT HANDELSSTANDSFORENING. Vedtaget på generalforsamling i Ebeltoft den Dirigent Mads F. Petersen

VEDTÆGTER. for EBELTOFT HANDELSSTANDSFORENING. Vedtaget på generalforsamling i Ebeltoft den Dirigent Mads F. Petersen VEDTÆGTER for EBELTOFT HANDELSSTANDSFORENING Vedtaget på generalforsamling i Ebeltoft den 28.02.2018. Dirigent Mads F. Petersen Indledning: Foreningen blev under navn af Ebeltoft Handelsforening stiftet

Læs mere

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål.

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål. Vedtægter Vedtægter for Dansk Medicinsk Cannabis Forening 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Dansk Medicinsk Cannabis Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. 2. Formål

Læs mere

Foreningen af Lystbådehavne i Danmark

Foreningen af Lystbådehavne i Danmark VEDTÆGTER FOR FLID Foreningens vedtægter er justeret den 19. marts 2014 på FLIDs ordinære generalforsamling i Fredericia (vedtagelsen er godkendt på ekstraordinær generalforsamling 11. april 2014) 1 VEDTÆGTER

Læs mere

Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug

Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug J.nr. 11171 ESB/rwh side 1 1. NAVN OG HJEMSTED 1. Foreningens navn er Loddenhøj Jollelaug. 2. Loddenhøj Jollelaug er stiftet den 29. febr. 2012. 3. Jollelaugets hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Brønderslev Tennisklub:

Vedtægter for Brønderslev Tennisklub: Vedtægter for Brønderslev Tennisklub: 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Brønderslev Tennisklub (BTK), som er stiftet den 2. maj 1897 og har hjemsted i Brønderslev Kommune. Foreningen er tilsluttet

Læs mere

Vedtægter for Blovstrød Løverne

Vedtægter for Blovstrød Løverne Vedtægter for Blovstrød Løverne Stiftet den 15. december 1980 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Blovstrød Løverne. Dens hjemsted er Allerød Kommune. 2 Foreningens formål Blovstrød Løvernes formål

Læs mere

Silkeborg Skøjteløber Forening af 1896, Århusvej 45, DK - 8600 Silkeborg, CVR. 3182 5334

Silkeborg Skøjteløber Forening af 1896, Århusvej 45, DK - 8600 Silkeborg, CVR. 3182 5334 Vedtægter for Silkeborg Skøjteløberforening af 1896 Gældende fra ekstraordinær generalforsamling 24. August 2011. 1. Foreningens navn Silkeborg Skøjteløberforening af 1896. Hjemstedet er Silkeborg Kommune.

Læs mere

Vedtægter for TSF - Fodbold

Vedtægter for TSF - Fodbold 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningen TSF Fodbold (Tønder Sportsforening Fodbold), der har hjemsted i Tønder Kommune, er stiftet den 17. maj 1920. Foreningen er tilsluttet DBU-Jylland, under Dansk Boldspil-Union

Læs mere

VEDTÆGTER FOR CLUB DANOIS

VEDTÆGTER FOR CLUB DANOIS VEDTÆGTER FOR CLUB DANOIS 1 Foreningens navn og hjemsted: 1. I overensstemmelse med fransk lov af 1. juli 1901 og dekret af 16. august 1901 er der den 22. november 1966 dannet en forening kaldet: Club

Læs mere

VEDTÆGTER. For Aalborg Tegnsprogsforening Stiftet den 10. oktober 1911

VEDTÆGTER. For Aalborg Tegnsprogsforening Stiftet den 10. oktober 1911 VEDTÆGTER For Aalborg Tegnsprogsforening Stiftet den 10. oktober 1911 1 1. NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED, MEDLEMSKAB. 1.1 NAVN: Aalborg Tegnsprogsforening (skiftet navn fra Aalborg Døveforening d. 18.

Læs mere

Vedtægter for Ringkøbing og Omegns Rideklub - ROK

Vedtægter for Ringkøbing og Omegns Rideklub - ROK Vedtægter for Ringkøbing og Omegns Rideklub - ROK 2015 1 Klubbens navn er Ringkøbing og Omegns Rideklub, forkortet ROK. Klubbens hjemsted er Ringkøbing-Skjern kommune. Klubben er stiftet 1965 og fusioneret

Læs mere

Vedtægter for Assens Sejlklub.

Vedtægter for Assens Sejlklub. 1 Vedtægter for Assens Sejlklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at varetage medlemmernes interesse i forbindelse med

Læs mere

Vedtægter for Rudersdal Squash Klub (RSQK) 1 Navn og hjemsted. Klubbens navn er Rudersdal Squash Klub (RSQK).

Vedtægter for Rudersdal Squash Klub (RSQK) 1 Navn og hjemsted. Klubbens navn er Rudersdal Squash Klub (RSQK). Vedtægter for Rudersdal Squash Klub (RSQK) Formatted: Font: Verdana 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Rudersdal Squash Klub (RSQK). Klubben, der har hjemsted i Birkerød Rudersdal Kommune og er stiftet

Læs mere

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk.

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk. Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Patientforeningen Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er formandens adresse. 2 Formål. Stk. 1. At

Læs mere

Vedtægter for FodboldHoldet Herning.

Vedtægter for FodboldHoldet Herning. Vedtægter for FodboldHoldet Herning. 1 Navn og hjemsted: Foreningen FodboldHoldet Herning er stiftet den 1-1-2015 og har hjemsted i Herning kommune. Foreningen er tilsluttet DBU/JBU under, Danmarks Idræts-Forbund

Læs mere

1 NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED OG MEDLEMSKAB.

1 NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED OG MEDLEMSKAB. 1 NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED OG MEDLEMSKAB. 1.1 Foreningens navn er: Aarhus Døveforening 1.2 Tidligere navne: 1903-1904: Døvstummeforeningen,,Effata" Aarhus 1904-1950: Døvstummeforeningen,,Hephata"

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Enebærvænget

Vedtægter for Grundejerforeningen Enebærvænget Vedtægter for Grundejerforeningen Enebærvænget Kapitel 1. Grundejerforeningens navn og hjemsted 1. Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen Enebærvænget. 2. Grundejerforeningens hjemsted er Næstved

Læs mere

Foreningens navn er Ishøj Karate klub. Dens hjemsted er Ishøj Kommune. Gensidig respekt er nøgleordet for samvær i foreningen.

Foreningens navn er Ishøj Karate klub. Dens hjemsted er Ishøj Kommune. Gensidig respekt er nøgleordet for samvær i foreningen. Vedtægter 1. Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn er Ishøj Karate klub. Dens hjemsted er Ishøj Kommune. 2. Foreningens formål. Foreningens formål er at tilbyde karatetræning i såvel traditionel

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Sejlklub

Vedtægter for Aarhus Sejlklub Vedtægter for Aarhus Sejlklub 1. Sejlklubbens navn og hjemsted. 1. Klubbens navn er Aarhus Sejlklub og dens hjemsted er Aarhus Kommune; som international betegnelse anvendes Aarhus Sailing Club. 2. Klubbens

Læs mere

Vedtægter for Copenhagen Orienteering

Vedtægter for Copenhagen Orienteering Vedtægter for Copenhagen Orienteering 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Copenhagen Orienteering Klubben har hjemsted i Københavns Kommune. Klubben er medlem af Dansk Orienterings-Forbund (DOF) under

Læs mere

Tillidsrepræsentanter og suppleanter valgt jfr. 11 bliver automatisk medlemmer af klubben.

Tillidsrepræsentanter og suppleanter valgt jfr. 11 bliver automatisk medlemmer af klubben. Vedtægter 1. Navn og tilhørsforhold Stk.1. Klubbens navn er AC TAP klubben ved Aarhus Universitet. Klubben har hjemsted ved Aarhus Universitet. 2. Medlemskab af organisation og formål Klubben er en arbejdspladsklub

Læs mere

Vedtægter for Bønnerup Strand Sejlklub Bønnerup havn

Vedtægter for Bønnerup Strand Sejlklub Bønnerup havn Vedtægter for Bønnerup Strand Sejlklub Bønnerup havn 1 Klubbens navn er Bønnerup Strand Sejlklub. Hjemsted er Bønnerup Havn, Norddjurs kommune, adressen er formandens. 2 Klubbens formål er at fremme medlemmernes

Læs mere

7. Valg af supplerende regionsbestyrelsesmedlemmer, jf. 11 8. Valg blandt regionsbestyrelsens medlemmer af suppleant(er) til hovedbestyrelsen, jf.

7. Valg af supplerende regionsbestyrelsesmedlemmer, jf. 11 8. Valg blandt regionsbestyrelsens medlemmer af suppleant(er) til hovedbestyrelsen, jf. Nuværende vedtægter 9 GENERALFORSAMLINGER Stk. 1. Regionens højeste myndighed er generalforsamlingen. Stk. 2. Ordinær generalforsamling afholdes en gang årligt i perioden 6.-20. marts. Den indvarsles af

Læs mere

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet 1 Foreningens navn Foreningens navn er RUC on. 2 Foreningens formål Stk. 1 Foreningens formål er, igennem selskabeligt samvær og fælles

Læs mere

Vedtægter. Fork: HRR. Klubbens stiftelsesdato xx.xx.1902

Vedtægter. Fork: HRR. Klubbens stiftelsesdato xx.xx.1902 Vedtægter - for Horsens Rideklub efter fusion mellem Horsens Rideklub og Kværnbækgaard Rideklub, vedtægter ændret den 12. marts 1996 ændret den xx.xx.2014 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Horsens Rideklub

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NYKREDS

VEDTÆGTER FOR NYKREDS VEDTÆGTER FOR NYKREDS VEDTÆGTER FOR PERSONALEKREDSEN I NYKREDIT 1. Navn Kredsens navn er Personalekredsen i Nykredit (NYKREDS). Kredsen er en virksomhedskreds under Finansforbundet i henhold til denne

Læs mere

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet:

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er JORD - ARBEJDE - KAPITAL - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse forkortet: Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet: "JAK DANMARK". 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er JAK

Læs mere

Vedtægter for Sportsrideklubben i Vallensbæk. marts Side 1 af 6

Vedtægter for Sportsrideklubben i Vallensbæk. marts Side 1 af 6 Vedtægter for Sportsrideklubben i Vallensbæk marts 2019 Side 1 af 6 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Sportsrideklubben Vallensbæk forkortet SIV. Klubbens hjemsted er: Vallensbæk Kommune. Sportsrideklubben

Læs mere

VEDTÆGTER. For. FODBOLDAFDELINGEN Under Idrætsforeningen Midtdjurs

VEDTÆGTER. For. FODBOLDAFDELINGEN Under Idrætsforeningen Midtdjurs VEDTÆGTER For FODBOLDAFDELINGEN Under Idrætsforeningen Midtdjurs Vedtægter for fodboldafdelingen..1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Idrætsforeningen Midtdjurs s Fodboldafdeling. Foreningens hjemsted

Læs mere

Brædstrup Rideklub. Vedtægter.

Brædstrup Rideklub. Vedtægter. Brædstrup Rideklub Vedtægter. 1. Klubbens Navn er Brædstrup Rideklub. Fork:. BRI Klubbens hjemsted er Brædstrup Kommune. Klubbens formål er at fremme interessen for ridesporten ved afholdelse af rideøvelser

Læs mere

Vedtægter for Rødovre og Omegns Gymnastikforening

Vedtægter for Rødovre og Omegns Gymnastikforening Vedtægter for Rødovre og Omegns Gymnastikforening Stiftet 24. oktober 1924 Navn, hjemsted og bomærke 1. Foreningens navn er Rødovre og Omegns Gymnastikforening. Hjemstedet er Rødovre Kommune. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Varde Svømmeklub

Vedtægter for Varde Svømmeklub Vedtægter for Varde Svømmeklub 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Varde Svømmeklub. Foreningen er stiftet den 31. august 2005, og har hjemsted i Varde Kommune. Foreningen er medlem af DGI og Dansk

Læs mere

RIF HERREFODBOLDAFDELING. Love og vedtægter. Ringsted Idrætsforenings Herrefodboldafdeling. Opdateret på generalforsamlingen d. 20.

RIF HERREFODBOLDAFDELING. Love og vedtægter. Ringsted Idrætsforenings Herrefodboldafdeling. Opdateret på generalforsamlingen d. 20. RIF HERREFODBOLDAFDELING Love og vedtægter Ringsted Idrætsforenings Herrefodboldafdeling Opdateret på generalforsamlingen d. 20. august 2018 1 Navn og hjemsted Afdelingens navn er Ringsted IF s Herrefodboldafdeling.

Læs mere

Klublove for Vestegnens Rideklub

Klublove for Vestegnens Rideklub Klublove for Vestegnens Rideklub Vedtaget på den stiftende generalforsamling den 23. februar 1967 og senest ændret på den ordinære generalforsamling den 25. februar 2019 1 Navn og hjemsted Klubbens navn

Læs mere

Vedtægter for Fagligt Selskab For Hygiejnesygeplejersker

Vedtægter for Fagligt Selskab For Hygiejnesygeplejersker Vedtægter for Fagligt Selskab For r 1 Navn 1. Selskabets navn er Fagligt Selskab For r, som forkortes FSFH 2. Den engelske oversættelse af selskabets navn er Danish Society of Infection Control Nurses

Læs mere

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Læs disse sider og stem Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Gældende bestemmelser vedrørende: Navn, formål og tilhørsforhold Medlemskab Forening Gigtforeningens kommentarer i nedenstående er tilføjet

Læs mere

VEDTÆGTER AF 19 MAR Slangerup Svømmeklub Idrætsvej Slangerup Tel

VEDTÆGTER AF 19 MAR Slangerup Svømmeklub Idrætsvej Slangerup Tel VEDTÆGTER AF 19 MAR 2014 Slangerup Svømmeklub Idrætsvej 3 3550 Slangerup Tel. 26 14 35 23 formanden@slsk.dk www.slsk.dk INDHOLDSFORTEGNELSE 1. FORENINGENS NAVN... 1 2. FORMÅL... 1 3. MEDLEMSSKAB... 1 4.

Læs mere

Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted

Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er: Dansk Turismefremme Foreningens hjemsted er formandens virksomhedsadresse, eller der hvor foreningens sekretariat er beliggende. Formanden

Læs mere

FORSLAG TIL NYE VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB

FORSLAG TIL NYE VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB FORSLAG TIL NYE VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB Helsingør Sejlklub Vedtægter, forslag Rev 7 Side 1 af 7 1. KLUBBENS NAVN 1.1 Klubbens navn er HELSINGØR SEJLKLUB, med binavnet Helsingør Amatør Sejlklub.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN Grundejerforeningen Møllemosen http://www.mollemosen.dk/ 24. maj 2007 Vedtægterne er senest ændret 24. maj 2007 ooooooooooooo VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN 1 Navn og hjemsted Foreningens

Læs mere

Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål.

Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er "Visionscenter for Fred". Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. Foreningens formål er at

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL VEDTÆGTER for Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er: Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst.

Læs mere

Vedtægter for Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub (VEST) Med ændringer, vedtaget på generalforsamlingen d. 24/

Vedtægter for Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub (VEST) Med ændringer, vedtaget på generalforsamlingen d. 24/ Vedtægter for Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub (VEST) Med ændringer, vedtaget på generalforsamlingen d. 24/2 2016. 1. Navn og Hjemsted: Klubbens navn: Vestjysk Sports- og Terrænrideklub Forkortelse:

Læs mere

VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret ) 1 Navn, hjemsted og formål

VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret ) 1 Navn, hjemsted og formål VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret 25.02.2019) 1 Navn, hjemsted og formål Klubbens navn er Frederikshavn Kajakklub og dens hjemsted er Frederikshavn Kommune. Klubben er stiftet den 5. marts

Læs mere