Tema: Markedsføring og salg

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tema: Markedsføring og salg"

Transkript

1 Tema: Markedsføring og salg Carsten Holløse Konsulent i Væksthus sjælland og specialist inden for salg. Carsten Holløse er udannet fra CBS i regnskab og økonomi og har mange års erfaring indenfor salg og salgsledelse, specielt indenfor B2B salg og personligt salg. Han har været med til at helt fra grunden starte flere virksomheder i IT branchen (Digital Vision, Scala Inc., Headline.TV, m.fl.) indenfor software og media, og han opbygget salgskanaler gennem partnere, især udenfor Danmark. Han mener, at salg er den største udfordring, som især en nystartet virksomhed står overfor, og at det nogle gange kan være svært for den typiske flinke og beskedne danske mentalitet at være vedholdende nok i salgsindsatsen og at succes med salg ikke kommer ved at sidde og vente ved telefonen. Han er i dag forretningsudvikler i Væksthus Sjælland, hvor han hjælper vækstvirksomheder med at realisere sine potentialer. Jesper Synnestved Virksomhedsejer og life og businesscoach Jesper Synnestved har arbejdet med salg og markedsføring siden 1995 og har haft forskellige ledelse- og udviklingsstillinger. Han har siden 2003 studeret og arbejdet med menneskelig udvikling. I starten af 2008 startede han sin egen virksomhed, Synnestved. Han er certificeret life & businesscoach hos Manning Inspire, som henter deres inspiration fra amerikanske Anthony Robbins. Videre arbejder Jesper som underviser/foredragsholder og er med til at udvikle læringskoncepter til salgs & service branchen. Jesper har arbejdet med markedsføring og udvikling af interne koncepter for firmaer som Matas, Expert, Build a Bear, if forsikring, Illum, IDÉmøbler og mange andre.

2 Tema: Produktudvikling Helena Larsen IP Coach for Patent og Varemærkestyrelsen Patent- og Varemærkestyrelsen hjælper virksomheder med at skabe forretning ud af deres ideer. Styrelsen fremsøger og sorterer information. Styrelsen foretager ikke vurdering og anbefaling i den forbindelse. Styrelsen leverer målrettet information og vejleder i hele udviklingsprocessen fra idé til aktiv samt behandler og udsteder rettigheder på patenter, designs og varemærker. Patent- og Varemærkestyrelsen er en del af Økonomi- og Erhvervsministeriet. Styrelsen har 250 medarbejdere. Helena Larsen er generalist i Patent- og Varemærkestyrelsen. Hun er konsulent for de nationale erhvervskunder i Danmark og yder sparring for væksthusene. Styrelsen har uddannet 12 IP - coaches hos Væksthusene, der alle videreformidler kundskaber om immaterielle rettigheder til Vækstiværksætterne. Carsten Ohm Partner i Unfolding Fields med kompetencer inden for ledelse og innovation Carsten Ohm er cand. scient. soc. i virksomhedsstudier og voksenpædagogik. Han har siden 1999 arbejdet som proceskonsulent, spiludvikler, peer coach, foredragsholder og udvikler af ledelsesuddannelser. Han har sideløbende deltaget i personligt udviklingsarbejde og har fulgt udviklingen af og anvendt Teori U i sit arbejde siden Han er desuden efteruddannet i krops-relateret psykoterapi. Carsten er partner i Unfolding Fields, som blev etableret i Virksomhedens forretningsområde er styrkelse af autentisk personligt lederskab med henblik på at skabe kvalitative fornyelsesprocesser.

3 Tema: Økonomi Dorte Grøndal Hansen Partner og statsautoriseret revisor hos Bierholm Dorte Grøndal Hansen har arbejdet som revisor siden 1988 og afsluttede eksamen som statsautoriseret revisor i I dag er hun partner i virksomheden Beierholm. Hos Beierholm arbejder hun med små og mellemstore virksomheder, der assisterer med bogføring, regnskabsudarbejdelse, momsopgørelser, skatteberegninger og rådgivning omkring økonomi mv. tilpasset den enkelte kundes behov. Herudover udfører Bierholm revision og gennemgang af årsrapporter mv. Der rådgives i hele virksomhedens livsforløb fra iværksætter til afvikling af virksomhed og undervejs i forbindelse med omstruktureringer mv.. Tidligere har Dorte Grøndal Hansen undervist iværksættere samt undervist internt i Beierholm. Steen Lange Statsautoriseret revisor Steen Lange blev færdig som statsautoriseret revisor i 1997 og har tidligere læst til cand.merc.aud fra CBS og HD i regnskabsvæsen samme sted. Han har arbejdet som revisor siden Han beskæftiger sig i dag primært med små og mellemstore kunder samt enkelte datterselskaber af internationale selskaber. Hans kunder kommer fra forskellige brancher, bl.a. fra byggeri, detailhandel, serviceerhverv og produktionsindustrien. I arbejdet med virksomheder løser Steen Lange opgaver inden for skat, moms og afgifter, finansiel rådgivning, budgetter, investeringskalkulationer, bogføring, herunder rådgivning omkring IT - systemer, revision, erklæringsopgaver inden for selskabsområdet m.m. Han deltager desuden i forhandlinger med banker om etablering af lån samt køb og salg af virksomheder. Han har undervist på forskellige kurser i samarbejde med bl.a. DiBa A/S samt forestået afholdelse af møder for kunder og forretningsforbindelser. Disse tæller blandt andet skattereformen 2.0, afgifter og moms på biler mv. og miniseminar for bogholdere og regnskabschefer.

4 Tema: Virksomhedsledelse og HR Michael Elgaard Partner i Elgaard Partners Michael Elgaard har en MBA fra Henley Management College og har arbejdet som økonomisk konsulent, projektkoordinator, ledende revisor og 5 år på topchefniveau. Siden 2005 har Michael drevet selvstændig konsulent- og rådgivningsvirksomhed. Michael har en række bestyrelsesmedlems- og formandsposter i aktieselskaber og andre selskaber. Abelone Glahn Virksomhedsejer, forfatter og journalist Abelone Glahn (1955) er forfatter og journalist og driver den selvstændige mikrovirksomhed Amedia. Hun rådgiver om opbygning og drift af netværk og praksisfællesskaber i foreninger, organisationer og virksomheder. Specialet er onlinenetværk og virtual communities. Abelone arbejder tillige med virtuel rekruttering, employer branding på nettet og virksomhedernes virtuelle aftryk på nettet. Abelone holder desuden ofte foredrag om den enkeltes netværk i karrieresammenhæng samt om det virtuelle håndtryk, vi efterlader på internettet. Hun er forfatter til bogen Dit virtuelle håndtryk sådan netværker du på nettet samt til Frie Agenter en praktisk bog til den, der vil arbejde med eller som freelancer samt til Dit Professionelle netværk sådan tænder du kontakterne. Abelone har også udgivet bogen Mikrovirksomheder med vokseværk, som er skrevet sammen med kon-kollegaen Margrete Bak. Abelone Glahn rådgiver desuden mennesker, der ønsker at starte og især vokse med deres selvstændige mikrovirksomhed. Hun blev kåret som Årets Heltinde 2005 af netværket Morgendagens Heltinder, og hun sidder i Cavling Komiteen og i bestyrelsen for Lolland Falsters Folketidende.

5 Tema: Internationalisering Allan Melander Internationaliseringsekspert og forretningsudvikler for Væksthus Sjælland Allan Melander har hele sit arbejdsliv beskæftiget sig med internationalt salg inden for en lang række forskellige produktområde både til slutbrugere og gennem mellemhandlere. Med en baggrund som eksportsælger og chef samt som virksomhedsrådgiver i bl.a. Dansk Industri, Danmarks Eksportråd og i eget regi har Allan et solidt erfaringsgrundlag inden for området internationalisering og forretningsudvikling. Det internationale potentiale for mange danske virksomheders produkter er ufatteligt stort, samtidig med at globaliseringen til stadighed gør det lettere at afsætte virksomhedernes varer også i udlandet. Inden virksomheden kaster sig ud i eksporteventyret, er det dog en rigtig god idé at gøre sig nogle grundige overvejelser om virksomhedens mål for salg i udlandet samt ikke mindst virksomhedens overordnede visioner og strategier som helhed, da "eksporteventyret" ellers let kan ende med at blive en bremseklods frem for en katalysator for virksomhedens vækst. Allan er i dag forretningsudvikler i Væksthus Sjælland, hvor han primært hjælper vækstvirksomheder inden for områderne strategi og internationalisering. Hans Jørgen Lorenzen Administrerende direktør i Euro Export Consult as Hans Jørgen Lorenzen, cand.merc. i udenrigshandel og MBA i international ledelse fra USA, er direktør i Euro Export Consult A/S, som yder EU- og eksportrådgivning til fortrinsvis det Europæiske Marked. Hans Jørgen Lorenzen har på chefniveau arbejdet for flere danske virksomheder, såsom A.P. Møllers Industrigruppe og Incentive-gruppen. Hans Jørgen Lorenzen er tilknyttet Danmarks Eksportråd i Udenrigsministeriet, hvor han som eksportforberedelseskonsulent bl.a. udarbejder internationale handlingsplaner for SMV er under 50 ansatte i Danmark, i Grønland og på Færøerne. Derudover arbejder Hans Jørgen Lorenzen for Industrialiseringsfonden for Udviklingslande med globaliseringscheck for virksomheder under 300 ansatte med henblik på joint ventures. Han er fagleder for Akademiuddannelsen i International Handel og Markedsføring for Undervisningsministeriet og er tilknyttet som vejleder på CBC og CBS.

6 Tema: Strategi og vækstprojekt Ove Höilund Partner i Elgaard Partneres med kompetencer inden for ledelse og strategi Ove Höilund er cand. polit. fra Københavns Universitet og har en lederuddannelse fra CBS. Ove Höilund har arbejdet som topchef i den private sektor i 8 år og bl.a. gennemført fusioner og overtagelser, omstruktureringer m.m. Ove Höilund har endvidere arbejdet som økonomisk-statistisk konsulent og analytiker, har arbejdet internationalt og er underviser og vejleder på videregående økonomiuddannelser, bl.a. CBS. Siden 2009 har Ove Höilund været partner i Elgaard Partners. Dette tema suppleres med undervisere fra tidligere temaer

Giv jeres virksomhed et forspring

Giv jeres virksomhed et forspring Giv jeres virksomhed et forspring Sæt fokus på forretningen og find vej i de danske innovations- og erhvervsfremmetilbud Sådan har andre virksomheder fundet finansiering: Jydsk Aluminium Industri: Vækstkaution

Læs mere

Vokser dit salg, som du ønsker? TofKo Business Development A/S Afsætnings- og Virksomhedskonsulenter. Ikke kun løsninger - men resultater!

Vokser dit salg, som du ønsker? TofKo Business Development A/S Afsætnings- og Virksomhedskonsulenter. Ikke kun løsninger - men resultater! Vokser dit salg, som du ønsker? TofKo Business Development A/S Afsætnings- og Virksomhedskonsulenter Ikke kun løsninger - men resultater! Hvem er vi? Mission Vi vil medvirke til vækst - nationalt og internationalt

Læs mere

Vi engagerer os mere. Revision Rådgivning Skat

Vi engagerer os mere. Revision Rådgivning Skat Vi engagerer os mere Revision Rådgivning Skat Altid til rådighed... Jesper Christensen, Revisor Vi er med hele vejen Gennem en virksomheds livsforløb er der behov for assistance og rådgivning på en række

Læs mere

Årsrapport 2009/10. Årsrapport 2009/10

Årsrapport 2009/10. Årsrapport 2009/10 Årsrapport 2009/10 Årsrapport 2009/10 Selskabet Beierholm Statsautoriseret Revisionsaktieselskab Voergaardvej 2 9200 Aalborg SV Telefon: 98 18 72 00 Hjemmeside: www.beierholm.dk Regnskabsår: 01.05-30.04

Læs mere

God praksis i den lokale vækst- og erhvervspolitik i Danmark

God praksis i den lokale vækst- og erhvervspolitik i Danmark Erhvervs- og Vækstministeriet og KL God praksis i den lokale vækst- og erhvervspolitik i Danmark Et inspirationskatalog til kommunerne i arbej- det med at udvikle og forbedre erhvervs- fremmeindsatsen

Læs mere

Selskabet. Komplementar. Bestyrelse. Direktion. Revision. Pengeinstitut

Selskabet. Komplementar. Bestyrelse. Direktion. Revision. Pengeinstitut Årsrapport 2012/13 Selskabet Beierholm Statsautoriseret Revisionspartnerselskab Voergaardvej 2 9200 Aalborg SV Telefon: 98 18 72 00 Hjemmeside: www.beierholm.dk Regnskabsår: 01.05-30.04 CVR-nr.: 32 89

Læs mere

Ind til eksperterne. Panel 1 TOM SOLING ANJA SAABYE CARL JØRGEN HEIDE. Ærø Turist- og Erhvervsforening. Virksomhedsudvikling

Ind til eksperterne. Panel 1 TOM SOLING ANJA SAABYE CARL JØRGEN HEIDE. Ærø Turist- og Erhvervsforening. Virksomhedsudvikling Panel 1 TOM SOLING Hansen & Soling Strategi og Management 20+ år som virksomhedsleder (har blandt andet skabt mere end 7 virksomheder) har arbejdet 30+ år med fødevarer, som leverandør til det danske og

Læs mere

Direktion. Selskabet. Bestyrelse. Revision. Pengeinstitut

Direktion. Selskabet. Bestyrelse. Revision. Pengeinstitut Årsrapport 2010/11 Selskabet Beierholm Statsautoriseret Revisionspartnerselskab Voergaardvej 2 9200 Aalborg SV Telefon: 98 18 72 00 Hjemmeside: www.beierholm.dk Regnskabsår: 01.05-30.04 CVR-nr.: 32 89

Læs mere

EFTER UDDAN. NELSE Kursuskatalog andet halvår 2011

EFTER UDDAN. NELSE Kursuskatalog andet halvår 2011 EFTER UDDAN NELSE Kursuskatalog andet halvår 2011 Obligatorisk efteruddannelse for godkendte revisorer Generel efteruddannelse for revisorer og bogføringsvirksomheder Et samarbejde mellem Kursuscentret

Læs mere

Den sociale opfinder (Anne Sørensen Social+) Den relationelle innovatør (Anni Stavnskær Pedersen - UCN) Den unge iværksætter (Andreas Fabricius)

Den sociale opfinder (Anne Sørensen Social+) Den relationelle innovatør (Anni Stavnskær Pedersen - UCN) Den unge iværksætter (Andreas Fabricius) Innovationsboostere I regi af Innovationskaravanen har alle de nordjyske ungdomsuddannelsesinstitutioner mulighed for gratis at få en innovationsbooster til at holde oplæg for enten hele skolen eller for

Læs mere

It- og finansvirksomheders kompetencebehov. Casebaseret analyse af kompetencebehov i krydsfeltet mellem it og finans i Øresundsregionen

It- og finansvirksomheders kompetencebehov. Casebaseret analyse af kompetencebehov i krydsfeltet mellem it og finans i Øresundsregionen It- og finansvirksomheders kompetencebehov Casebaseret analyse af kompetencebehov i krydsfeltet mellem it og finans i Øresundsregionen 7. juni 2011 Indholdsfortegnelse Resume...7 Udvælgelse af casestudier...10

Læs mere

Kom godt i gang som selvstændig

Kom godt i gang som selvstændig 1 Kom godt i gang som selvstændig 2 3 Indhold 04 MA har svarene på dine selvstændige spørgsmål 05 Det vil vi råde dig til at undersøge på forhånd 09 Sådan kan du forsikre dig 12 A-kasse abc for selvstændige

Læs mere

GODE RÅD TIL IVÆRKSÆTTERE

GODE RÅD TIL IVÆRKSÆTTERE GODE RÅD TIL IVÆRKSÆTTERE Uafhængighed betaler sig Denne brochure er skrevet til dig, der har enten valgt at blive selvstændig eller tænker på det. Hvad enten du starter tømrervirksomhed, blomsterbutik,

Læs mere

Flere vækstvirksomheder. 4 anbefalinger fra Danmarks Vækstråd til, hvordan erhvervslivet kan bidrage til udvikling af nye vækstvirksomheder.

Flere vækstvirksomheder. 4 anbefalinger fra Danmarks Vækstråd til, hvordan erhvervslivet kan bidrage til udvikling af nye vækstvirksomheder. Flere vækstvirksomheder 4 anbefalinger fra Danmarks Vækstråd til, hvordan erhvervslivet kan bidrage til udvikling af nye vækstvirksomheder. Maj 2010 Forord Danmark har længe været blandt de rigeste lande

Læs mere

Undersøgelse af behov for Iværksætterhus Rapport

Undersøgelse af behov for Iværksætterhus Rapport Kaj Nielsen Konsulent M.IDA Mosevangen 54 DK 4400 Kalundborg Telefon 45 59562760 Fax 45 59562727 Email kaj-nielsen@post.tele.dk Precon Management ApS ApS nr. 7985 CVR nr. 49710313 www.kn-udvikling.dk Undersøgelse

Læs mere

Etableringsguide Tag springet og bliv selvstændig

Etableringsguide Tag springet og bliv selvstændig Etableringsguide Tag springet og bliv selvstændig T Advokatrådet Opdateret februar 2007 Kære Kollega Denne etableringsguide er skrevet til dig, der ønsker at starte egen advokatvirksomhed eller søger inspiration

Læs mere

Bjerggade 4K, 6200 Aabenraa Tlf. 7362 2020, www.ehaa.dk

Bjerggade 4K, 6200 Aabenraa Tlf. 7362 2020, www.ehaa.dk Udviklingspark Aabenraa. Her kan du som iværksætter få sparring, inspiration, gode råd og vejledning eller leje kontorer og danne netværk med husets mange andre nystartede virksomheder indenfor mange forskellige

Læs mere

KVINDER KAN FÅ SUCCES MED EGEN VIRKSOMHED FLERE VÆKST- IVÆRKSÆTTERE

KVINDER KAN FÅ SUCCES MED EGEN VIRKSOMHED FLERE VÆKST- IVÆRKSÆTTERE KVINDER KAN FÅ SUCCES MED EGEN VIRKSOMHED FLERE VÆKST- IVÆRKSÆTTERE forord Flere kvinder skal med på væksttoget Iværksætterkulturen i Danmark blomstrer med mange nye og innovative virksomheder. Iværksættere

Læs mere

Til tops på talent. Årsrapport 2013/14

Til tops på talent. Årsrapport 2013/14 Til tops på talent. Event Deloitte Øresund Triatlon 2014 Deloitte, sved og tårer Søndag den 22. juni indtog 1.200 jernmænd og -kvinder Strandvejen nord for København for at vise, hvad de duede til på land,

Læs mere

33 % 12 % (Top 100 virksomheder i Danmark) 28 % Succes i samarbejdet 1.860. Årsrapport 2011/12. Omsætningsfordeling på markedssegmenter

33 % 12 % (Top 100 virksomheder i Danmark) 28 % Succes i samarbejdet 1.860. Årsrapport 2011/12. Omsætningsfordeling på markedssegmenter www.pwc.dk/årsrapport Årsrapport 2011/12 Omsætningsfordeling på markedssegmenter DKK mio. Public 177 373 Omsætning 2011/12 DKK Top Tier 1.860 mio. Succes i samarbejdet SMV 978 I alt 1.860 Mid Tier 328

Læs mere

Nye veje til ejerskifte. et inspirationskatalog til ejerskifte i din virksomhed

Nye veje til ejerskifte. et inspirationskatalog til ejerskifte i din virksomhed Nye veje til ejerskifte et inspirationskatalog til ejerskifte i din virksomhed 1 Nye veje til ejerskifte et inspirationskatalog til ejerskifte i din virksomhed Dette katalog er udviklet som en del af projekt

Læs mere

Ny viden til mindre virksomheder sådan gør vi det bedre

Ny viden til mindre virksomheder sådan gør vi det bedre Ny viden til mindre virksomheder sådan gør vi det bedre Bidrag til strategi for øget videnspredning til SMV er Indhold Side 1. Indledning 2 2. Danmark som vidensamfund 3 3. Det danske videnmarked 4 4.

Læs mere

Bilag om infrastruktur for iværksættere 1

Bilag om infrastruktur for iværksættere 1 DANMARK I DEN GLOBALE ØKONOMI SEKRETARIATET FOR MINISTERUDVALGET Prins Jørgens Gård 11, 1218 København K Telefon 33 92 33 00 - Fax 33 11 16 65 Dato: 12. januar 2006 Bilag om infrastruktur for iværksættere

Læs mere

ejerskifte et personligt valg 7 artikler om ejerskifteudfordringer

ejerskifte et personligt valg 7 artikler om ejerskifteudfordringer ejerskifte et personligt valg 7 artikler om ejerskifteudfordringer Indhold Forord... 3 Prisen på dit livsværk dommens dag... 4 Sælg virksomheden, mens du er i live... 5 God ejerskifterådgivning betaler

Læs mere

Virksomhedens fremtid - Kom godt i gang med dit ejerskifte

Virksomhedens fremtid - Kom godt i gang med dit ejerskifte Virksomhedens fremtid - Kom godt i gang med dit ejerskifte Få styr på juraen Forøg din virksomheds værdi Hvad skal din virksomhed koste? Klargør din virksomhed Sælg din virksomheds fremtidsmuligheder Hvad

Læs mere

2014-15 KOMPETENCEGIVENDE UDDANNELSER KURSUSKATALOG LEDELSE I PRAKSIS LEANLEDELSE I PRAKSIS SALGSPSYKOLOGI HR OG LEDELSE COACHING

2014-15 KOMPETENCEGIVENDE UDDANNELSER KURSUSKATALOG LEDELSE I PRAKSIS LEANLEDELSE I PRAKSIS SALGSPSYKOLOGI HR OG LEDELSE COACHING LEDELSE I PRAKSIS LEANLEDELSE I PRAKSIS SALGSPSYKOLOGI HR OG LEDELSE COACHING KOMPETENCEGIVENDE UDDANNELSER 2014-15 KURSUSKATALOG FORRETNINGSFORSTÅELSE FORANDRINGSLEDELSE DET PERSONLIGE LEDERSKAB LEDELSE

Læs mere

Et godt ejerskifte starter i god tid.

Et godt ejerskifte starter i god tid. Et godt ejerskifte starter i god tid. Få inspiration til, hvor du allerede nu kan sætte ind, så du og din virksomhed får mest muligt ud af ejerskiftet. Brug dine rådgivere. Inspiration Værktøj Denne inspirationsfolder

Læs mere

P r o j e k t V æ k s t g e n n e m. viden og innovation. o m v æ k s t i m i n d r e v i r k s o m h e d e r

P r o j e k t V æ k s t g e n n e m. viden og innovation. o m v æ k s t i m i n d r e v i r k s o m h e d e r P r o j e k t V æ k s t g e n n e m viden og innovation o m v æ k s t i m i n d r e v i r k s o m h e d e r B a g g r u n d e n : Baggrunden for projektet er en idékonkurrence, som Vejle Amts Regionale

Læs mere

Kursuskatalog - efterår 2010. FORENINGSHØJSKOLEN Kurser om drift, økonomi, udvikling og ledelse i det frivillige sociale arbejde

Kursuskatalog - efterår 2010. FORENINGSHØJSKOLEN Kurser om drift, økonomi, udvikling og ledelse i det frivillige sociale arbejde Kursuskatalog - efterår 2010 FORENINGSHØJSKOLEN Kurser om drift, økonomi, udvikling og ledelse i det frivillige sociale arbejde Indhold Drift & Økonomi Kurserne i dette spor er for dig, der sidder i bestyrelsen,

Læs mere

http://www.faxeerhverv.dk/_da-dk/content/modules/nyhedsbreve/oversigt;1593

http://www.faxeerhverv.dk/_da-dk/content/modules/nyhedsbreve/oversigt;1593 Page 1 of 6 Faxe Erhvervsråd Erhvervshuset Grobund Finlandsgade 29 4690 Haslev Tlf.: 56 37 03 00 info@faxeerhverv.dk Tirsdag den 11. marts 2010 Velkommen til Nyhedsbrevet fra Faxe Erhvervsråd. Så er vi

Læs mere