VARE OG FÆL LES MÆR KER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VARE OG FÆL LES MÆR KER"

Transkript

1 Nr. 40. VARE OG FÆL LES MÆR KER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Heg Nr Anmeldt den 14. Marts 19^^ Kl af S. Beaumont et flis, Naalefabrikation, Roubaix i Fran- N 0 24 krig, og registreret den 7. Oktober s. A. Ordene; Le Zé- ^ Phyr, over og under hvilke staar henholdsvis; No. 24 On- JL E dulées Invisibles. Mærket er i Henhold lil Anmeldelse ^ W af 19. Januar 1922 registreret i Roubaix for Haarnaale. Ordene: Le Zéphyr er af Anmelderne angivet at skulle ondulées invisibles anvendes som en særlig Benævnelse for denne Vareart. Reg Nr Anmeldt den 29. Juni 1922 Kl. Il 55 af Olav Pedersen, Fabrikation af Cyklelygter, elektriske Batterier til disse og \\r Tørelementer, København, og registreret den 7. Oktobers A Ordet- ^ Li J /\ Torelemfntr' " kun regis "' ere, for Cyk^'yg^r, elektriske Batterier til disse og i Nr - 89^ Anmeldt den 28. August 1922 Kl 10 af Queen City Specialty Company, Fabrikation af Pudsemidter 1,1 Husholdning og Automobiler, Buffalo i de forenede Stater, og registreret den 7. Oktober s. A. Ordene; Home Bright. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af * 3 re g i. streret» Washington den 8. September 1914 for Pudsemidier til Møbler og Automobiler. i/i in\ r 4 Nr Anmeldt den 5. September l a I Agca Frugt-Vin Kompagni ved E. Mortensen & to.. Fabrikation af Frugtvin, København, og registreret den 7. Oktober s. A. En skjoldformet Etikette med ornamental Omramning og med et kronelignende Top- Stykke, hvori staar foroven; Agea Dansk Frugtvin, paa Midten; Vin de Cerise og forneden; Kirsebær Vin. Mærket er kun registreret for Frugtvine.

2 250 Registrerings-Tidende for Vare- og Fællesmærker. Kog Nr Anmeldt den 7. September 1922 Kl. Il 45 af Finn S. Baade & Nordisk Element Fabrik, A.-S., Fabrikation af M U C A elektriske Artikler, Maskiner etc., København, og registreret den MLIM 7. Oktober s. A. Ordet: Nefa. Mærket er kun registreret for alle elektriske Artikler, derunder særligt Installationsmateriel, dog ikke Lamper og Batterier, Cykler og Dele af og Tilbehør til Cykler, dog ikke Cyklelygter. Reg Nr Anmeldt den 15. September 1922 Kl. Il 25 af World's Import ved Sven JUNIK" Schultz, Handel, København, og registreret den 7. Oktober s. A. Ordet: Junlk". Mærket er kun registreret for Rengørings-, Vadske-, Pudse- og Poleremidler for Linoleum, Metal, Træ og Lak, Skurepulver, Fejepulver, støvabsorberende Vædsker og Præparater, Oljer og Oljepræparater. Bonemasse, Desinfektionsvædsker og tabletter, Koste, Gulvskruppei og Skurebørster, Boneapparater. Støveklude og Desinfektionssprøjter. Reg Nr Anmeldt den 16. September 1922 Kl. 10 af Holger Altred Valdemar Pedersen, Material- og Farvehandel, Holstebro, og registreret den 7. Oktober s. A. I el cirkulært Felt ses ved Siden af en Stol, paa hvis Sæde staar en Sko, en Dame, der holder er Plakat, hvorpaa staar Varens Navn : Snehvide. Ven Siden staar en Anbefaling af Varen. Mærket er kun registreret for hvid Skosværte til Lærredsskotøj. d/? t6ls 77?fret Reg Nr Anmeldt den 16. September 1922 Kl af Det Danske Petroleums- Aktieselskab, Handel, København, og registreret den 7. Oktober s. A. Et af Linjestykker fremstillet latinsk S, hvis Begyndelsesbue og Endebue ved Hjælp af dobbelte, ligeledes af Linjestykker dannede Linjer er saaledes forbundne med hinanden, at der dannes en cirkulær Figur med to Felter. I S'ets nedre Bugt læses: Steam Refined Ajax Cylinder Oli. Mærket er kun registreret for Smøreolje og -fedt. II n U AJAX / VcYLINHimy/ Reg Nr Anmeldt den 23. Varnolene September 1922 Kl. Il 53 af samme, og registreret den 7. Oktober s. A. Ordet: Varnolene. Mærket er kun registreret for mi-,,. i i. D 0fr«ipnm neralsk Terpentin, vegetabilsk Terpentin, Smøreolje, Belysmngsvædskei, Pet,

3 Hegistrcrings-1 idende for Vare- og Facllesmserker. '^")1 Benzin, Nafla, Brændselsolje, Konsistensfedl, Vaseline, Paraffin oa andre Petro- Ieumsprodukler. & Hog Nr Anmeldt den 16. September BASILITOL 1922 Kl af Chemische Fabriken vorm. Weiler-tor Meer, Træhandel og Dampsavskæreri, Uerdingen (Niederrhein) i Tyskland, og registreret den 7. Oktober s. A. Ordet: Basilltol. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 4. Februar 1913 registreret i Berlin den 11. April s. A for Midler til Imprægnering og Konservering af Træ, vævede Stoffer.og andre Materialier. Den 20. Maj 1922 er der tilført det tyske Varemærkeregister, at Retten til Mærket er overgaaet til de her optrædende Anmeldere. Reg Nr Anmeldt den 19. September 1922 Kl. Il 55 af The Dunlop Rubber Company, Limited, Fabrikation af Kautsjukvarer, London i England, og registreret den 7. Oktober s. A. Ordet: Maxfli. MAXFLI Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 22. April 1922 registreret i London den 1. August s. A. for Golfbolde. Reg Nr Anmeldt den 20. September CHINACETYL 1922 Kl. Il 35 af Det Danske Medicinal- & Kemikalie Kompagni, A.-S., Handel med og Fabrikation af Medicinalvarer og Kemikalier, Kobenhavn, og registreret den 7. Oktober s. A. Ordet: Chlnacetyl. Mærket er kun registreret for kemiske, farmaceutiske og medicinske Præparater. Reg Nr Anmeldt den 21. September 1922 Kl. Il 56 af Farbenfabriken Mesotan. vorm. Friedr. Bayer & Co., Fabrikation af og Handel med Tjærefarvestoffer, Leverkusen ved Køln a/rhein i Tyskland, og registreret den 7. Oktober s. A. Ordet: Mesotan. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 23. November 1901 registreret i Berlin den 7. December s. A. for Lægemidler for Mennesker og Dyr. Desinfektionsmidler, Konserveringsmidler, Tjærefarvestoffer og kemiske Præparater til Brug i Farveritekniken eller til fotografiske Øjemed Anmeldelsen er senest fornyet den 11. December Den 14. Februar 1905 er der tilføit det tyske Varemærkeregister, at Retten til Mærket er overgaaet til de her optrædende Anmeldere. Reg Nr Anmeldt den 22. September 1922 Kl. Il 5 af Naamlooze Vennotsehap Gevaert Photo-Producten, Fabrikation af fotografiske Artikler, Mortsel ved Anvers i Belgien, og registreret den 7. Oktober s. A. Ordet: Novagas, skrevet i en Bue med Skyggebogstaver. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 25. Marts 1922 registreret i Anvers for fotografiske Papirer, Plader, Films og Apparater, kemiske Produkter til fotografisk Brug og andre fotografiske Produkter. Reg Nr Anmeldt den 22. September 1922 Kl. Il 35 af Otto Monsted, A.-S. Margarinefabrikation, Kobenhavn, og registreret den 7. Oktober s. A. En orangegul Oval. Mærket er kun registreret for Magarine.

4 252 Registrerings-Tidende for Vare- og Fællcsmærker TRIUMF Reg Nr Anmeldt den 22. September 1922 Kl. Il 12 af Hiisqvarna Vapcnfabriks Aktiebolag, Fabrikation af Symaskiner og Vaaben, Hiisqvarna i Sverige, og registreret den 7. Oktober s. A. Ordet: Triumf. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 10. November 1897 registreret i Stockholm den 20. Decenber s. A. som en særlig opfunden^ Benævnelse for Svmaskiner. Registreringen er senest fornyet den 7. August med Cycle' Lys Reg Nr Anmeldt den 22. September 1922 Kl. Il 15 af A.-S. 0. F. Asp, Handel med og Fabrikation af Lys, Købeohavn, og registreret den 7. Oktober s. A. Et rektangulært sort Felt, hvori ses en Urskive samt Ordene: Lygten tændes I Dag med Asp Cykle-Lys. Heg Nr Anmeldt den 23. September 1922 Kl. TRADE MARK af Gamaschen- und Wildleder-Manufaktur Ignaz Schiibel, Fabrikation af Gamascher og Ruskindsvarer, Berlin i Tyskland, og registreret den 7. Oktober s. A. En Pisk, hvis Snor er slynget omkring Skaftet, over og under hvilket staar henholdsvis: Trade og: Mark. Mærket er i Henhold til Anmeldelser af 28. Oktober 1905 og 6. November 1907 registreret i Berlin henholdsvis den 3. Marts 1906 for Gamascher og den 28. December 1907 for Læder, Huder og Skind. Anmeldelserne er fornyede henholdsvis den 25. Oktober 1915 og den 6. November Der er den 7. September 1922 tilført det tyske Varemærkeregister, at Retten efter den førstnævnte Registrering er overgaaet til den her optrædende Anmelder. < ii Reg Nr Anmeldt den 23. September 1922 Kl af Chemische Fabrik Jacobus Sally Jacobns, kemisk Fabrikation, Berlin i Tyskland, og registreret den 7. Oktober s. A. En rektangulær Etikette, i hvilken ses en Del kugleformede Legemer, hvorfra udgaar Straaler. Forneden staar: Jacobus Stoffarben zum Fårben wollener, baumwollener, seidener, halbseidener Stoffe. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 7. September 1920 registreret i Berlin den 12. November s. A. for StofTarver og andre Farver. Ordet: Jacobus er af Anmelderne angivet at skulle anvendes som en særlig Benævnelse for disse Varearter.

5 253 Reg Nr Anmeldt den 23. September 1922 Kl. Il 30 af Frederik Chr. Klaus Elert Voss, Groshandel, Kobenhavn, og registreret den 7. Oktober s. A. En blaa Etikette, hvori ses en i Guld udført svæven- Engel med Spyd og Skjold mellem Ordene: Voss og: Desinfector. Etikelten indrammes af en Guldlinje, der foroven danner Ornamenter. Forneden ses paa hvid Grund en Indskrift angaaende Varen. Mærket er kun registreret for kemiske Produkter. Kuo ægte meddeftevdremdtrmm- Desinfector er en velluglende, garanteret giftfri og for Bakterier ufejlbarlig dræbende Væske. Forebygger Overførelse af Smitte. løvrigt henvises til vedlagte Analyse fra Prof. Stems Laboratorium, fra IJM't For oversøisk Handel ved Opfinderen Fr. Voss. dellmgegade 2. Øbro 2951 København. =003= Reg Nr Anmeldt den 25. September 1922 Kl. 11' af Madame Veuve Paul Sabatier nee Marie Justiue Emanuel Chéron, Apotekervirksomhed, Paris i OUATAPLASME Frankrig, og registreret den 7. Oktober s. A. En rektangulær Etikette inden for en mørk uregelmæssig Ramme, i hvilken foroven, forneden og paa Siderne findes et rektangulært, hvidt Felt, i hvilket læses henholdsvis: c ~ Dt* Aseptlque, Instan- 9-NV1KV1SNI tané, Résolutif, Sédatif. I Etiketten ses inden for en Ramme, dannet af Rør, i venstre Hjørne foroven et cirkulært Felt med en Stjerne. Til højre staar: Ouataplasme du Docteur Ed. Langlebert Pansement Complet, Emollient Aseptique. Desuden findes Bemærkninger vedrørende Varen samt Anmelderens Adresse. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 9. Maj 1911 registreret i Paris for farmaceutiske Produkter. Reg Nr Anmeldt den 25. September 1922 Kl. Il 0,1 af The Rradford Dyers' Association, Limited, Farveri, Bradford i England, og registreret den 7. Oktober s. A. I et lødt Segl, hvori staar med lyse Bogstaver Anmeldernes Navn og Hjemland, ses inden for en mørk Ring Bogslaverne: B D A i Monogram. Mærket er i Henhold til Anmeldelser af 8. og 6. Maj 1920 registreret i London henholdsvis den 19. Juli 1922 i Klasse 24 for farvede Bomuldsvarer i Stykker og den 9. November 1920 i Klasse 34 for Klæde og Stoffer af Uld, Heluld eller Haar.

6 254 Registrerings-Tidende for Vare- og Fællesmærker. Reg Nr Anmeldt den 26. September 1922 Kl af Johan Alling, Handel, Stockholm, og registreret den 7. September s. A. Ordet: Trio, skrevet saaledes at Stregen fra T'et gaar hen over de tre sidste Bogstaver, medens Stregen fra o'et gaar hen under dem. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 24. Marts 1920 registreret i Stockholm den 13. April s. A. for Slaalpenne og Ordet: Trio som en særlig opfunden Benævnelse for denne Vareart. B. Fornyelser, Udslettelser m. v. Fornyede er i Medfør af Lov af 11. April , fra den 4. Oktober 1922 at regne: Reg Nr. 71 The Morgan Crucible Company, limited, Battersea, fra den 5. Oktober 1922 at regne: Reg Nr. B96 A.-S. Sætre Kjæxfabrik, Kristiania i Norge, Reg Nr. 697 samme, Reg Nr. 599 A.-S. J. D. Riedel, Berlin i Tyskland, Re Nr. GOO J. P. Holmboe & Søn, Horsens, Reg Nr. 603 Continental Petroleum Company, Anvers i Belgien, Reg Nr. 604 Richter & Hoffmann, The Harvard Dental Manufacturing Co., G. m. b. H., Berlin i Tyskland, Reg Nr. 605 C. W. Obel, Aalborg,. m ^ Reg Nr. 609 for J. Week & Co., Oeflingeu 1 Baden i Tyskland, fra den 6. Oktober 1922 at regne: Reg Nr. 76 Det danske Petroleums-Aktieselskab, København, Reg Nr. 77 samme, Reg Nr. 78 samme. Udslettede er i Medfør af samme Lovbestemmelse den 5. Oktober 1922: Reg Nr. 590 Waldorf-Astoria Company m. b. H., Cigarettenfabrik, Hamburg i Tysklaud, Reg Nr. 591 samme, Reg Nr. 592 samme, Reg Nr. 593 samme, Reg Nr. 594 samme,. m, Reg Nr. 595 Hensel & Schumann, Berlin i Tyskland, CwKni«Reg Nr. 598 A.-S. Frederiksberg kemiske Fabriker, Syndikat Elixir Sy, Frederiksberg, Re Nr. 601 Martin Gotfred Christoffersen, Nakskov, J, Reg 1912 Nr. 602 The Studebaker Corporation South Bend i de forenede Stater, Reg Nr. 606 Joh. E. L. M. Pitzner, København, Reg Nr. 607 samme,. m i, ^ Re" Nr. 608 Otto Peycke & Sohn, Hamburg i Tyskland, Reg Nr. 610 A.-S. C. F. Rich k Sønner, København, den 6. Oktober 1922: Reg Nr. 79 Aktieselskabet Randers Margarinefabrik, Randers. Resistrerinffs-Tidende for Vare- og" FaBllesmsBrker. Abonnementsprisen for Aargangen 1922 cr 15 Kr. Abonnement af en Pri'ai UdBlv*n at Registrator af varemarker o 8 Monstre. Blanco Lunos Bo etr., Kobenhav

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 34. 1929. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. KING DAVIS Reg. 1929 Nr. 876. Anmeldt den 22. Maj 1929 Kl. 11^^ af A. W. Kirkebye, Groshandel, København, og registreret den 24. August

Læs mere

)^VAREo6FÆLLESMÆ.RKER>^r

)^VAREo6FÆLLESMÆ.RKER>^r )^VAREo6FÆLLESMÆ.RKER>^r A. Registrerede Mærker. Varemærker. PI OM BI Reg. 1922 Nr. 679. Anmeldt den 1. Juni 1922 Kl. Il 50 af A.-S. Nordisk Speciale, Fabrikation af Skotøjsreparationsmidler, København,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

RUSSi EVERSIN. ,suenngs-7',i^ Nr. 39. Vare- og Fællesmærker. A. Registrerede Mærker. A'aremærker.

RUSSi EVERSIN. ,suenngs-7',i^ Nr. 39. Vare- og Fællesmærker. A. Registrerede Mærker. A'aremærker. Nr. 39,sUenngs-7',i^ 1914 Vare- og Fællesmærker A. Registrerede Mærker. A'aremærker. Reg. 1914 Nr. 648. Anmeldt den i)de December 1914 Kl. 11^ af A.-S. Korspr.Margarinefabrik, Fabrikation og Forhandling-

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenel. Købenbavn, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemær Nr. 48 ker, fællesmærker,

Læs mere

Nr.22. 1929. FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

Nr.22. 1929. FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr.22. 1929. FOR VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1929 Nr. 537. Anmeldt den 13. Marts 1929 Kl. 11^" af A70TYL Soc. An. OmDium de Specialités et Produits CMmiques, Fabrikation,

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1926 Nr. 263. Anmeldt den 26. Oktober 1925 Kl. H 45 af li a i CV The British Xylonite Company, Limited, Fabrikation, London i England, ilalt/v

Læs mere

VARE OG FÆ L LES MÆR K ER. A. Registrerede Mærker.

VARE OG FÆ L LES MÆR K ER. A. Registrerede Mærker. VARE OG FÆ L LES MÆR K ER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1931 Nr. 1146. Anmeldt den 6. Januar 1931 Kl. 11^" af The Wheeler Osgood Company, Fabrikation, Tacoma i Washing- B ton i De Forenede Stater,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direlitøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

VARE OG FÆLLES MÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

VARE OG FÆLLES MÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. VARE OG FÆLLES MÆRKER Reg. 1936 Nr. 66. Anmeldt den 11. November 1935 Kl. 11"^ af A/B Chokladfabriken Marabou, Fabrikation, Sundbyberg i Sverige, og registreret den 25. Januar 1936. En rektangulær Etikette,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. )^''^RE OG FÆLLESMÆR K A. Registrerede Mærker. Varemærker. Rcg. 1920 Nr. 276. Anmeldt den 10. December 1919 Kl. 11'^ af Koninklijke Nederlaudsche Maatschappij tot Exploitatie van Petroleiimbronnen in Nederlandsch

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Fællesmærker.

A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. Reg. 1929 Nr. 5. Anmeldt den 22. Juni 1929 Kl. 11^ af Den kgl. Veterinær- og Landbohøjskoles landøkonomiske Forsøgslaboratorium, Frederiksberg, og registreret den

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1933 Nr. 370. Anmeldt den 22. December 1932 Kl. 11^" at" Niels Christian l*etersen-danhoj, Groshandel, Aarhus, og registreret den 8. April 1933.

Læs mere

FOR! VAREOGFÆLLESMÆRKER

FOR! VAREOGFÆLLESMÆRKER Nr. 2. 1924 FOR! VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1924 Nr. 24. Anmeldt den 24. Oktober 1923 Kl. af C. H. SIGNOL Schattiger, Groshandel, Sønderborg, og registreret den 12. Januar

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1933 Nr. 1231. Anmeldt den 6. Juni 1933 Kl. 11'«af Socletå Italiana Pirelli, Handel, Milano i Italien, og registreret V I A T O R den 9.

Læs mere

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker.

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER >s A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1934 Nr. 1147. Anmeldt den 27. August 1934 Kl. H"" ««af Monol, A/S, Fabrikation og Handel, København, og registreret den 8. December s. A.

Læs mere

A* Registrerede Mærker. Varemærker.

A* Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A* Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1936 Nr. 76. Anmeldt den 16. December 1935 Kl. 10 ^ af Knud Lucas, Groshandel, København, og registreret den 1. F'ebruar 1936. Navnet: K. Lucas

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemaerkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

FORI. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

FORI. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 9. 1920. FORI VARE OG FÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1920 Nr. 347. Anmeldt den 21. Januar 1920 Kl. 10^ afjviels Søren Larsen, Handel, Fredensborg, og registreret den 6. Marts

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. MOTH CONTROL Reg. 1931 Nr. 475. Anmeldt den 2. September 1930 KL 11^^ af Air-Way Electric Appliance Corporation, kemisk Fabrikation, Toledo i Ohio

Læs mere

FORI. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

FORI. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 45. 1925. FORI VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1926 Nr. 1023. Anmeldt den 14. September 1925 Kl. 11 ^ af Phillips* Patents, Limited, Fabrikation, London i England, PHILLIPS

Læs mere

VARE OG FÆLLES MÆRKER

VARE OG FÆLLES MÆRKER VARE OG FÆLLES MÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1936 Nr. 1265. Anmeldt den 12. August 1936 Kl. 10 af Firmaet Alfred Th. Øberg, Groshandel, København, og registreret den 12. December s. A.

Læs mere

A. Registrerede Mærker.

A. Registrerede Mærker. ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. Reg. 1930 Nr. 6. Anmeldt den 26. August 1930 Kl. 10^ af Centraludvalget for Danmarks Isenkræmmerforeninger samt Københavns Glas- og CT Porcelænshandlerforening,

Læs mere

VARE OE FÆLLES MÆRKER

VARE OE FÆLLES MÆRKER VARE OE FÆLLES MÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1931 Nr. 647. Anmeldt den 27. September 1930 Kl. 11^^ af R. C. A. Photophone, Inc., Filmsfabrikation, New York i De Forenede Stater, og registreret

Læs mere

FOR. A. Registrerede Mærker.

FOR. A. Registrerede Mærker. Nr. 22. 1924 FOR VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1924 Nr. 558. Anmeldt den 8. April 1924 Kl. Anaconda Copper Mining Company, Metalvarefabrikation, New York i de forenede Stater,

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER e A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg.1932Nr.795. Anmeldtden 18. Juni 1932 Kl. 11^^ af Firmaet N. S. Dam & o's Eftfg., Vinhandel, København, og registreret den 10. September s. A.

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREogFÆLLESMÆRKER e A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1929 Nr. 819. Anmeldt den 29. Maj 1929 Kl. 11" af Karl Schultz & Co., Import, Groshandel og Fabrikation af Chokoladevarer, KøbenhaYn, og registreret

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemæriier.

A. Registrerede Mærker. Varemæriier. ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER *' A. Registrerede Mærker. Varemæriier. Reg. 1933 Nr. 903. Anmeldt den 6. Marts 1933 Kl. 11" af Otto Mønsted, A/S, Gradonisermg Margarinefabrikalion, København, og registreret den

Læs mere

VINTAGE PORT. -0<5x>z

VINTAGE PORT. -0<5x>z 36 Overdragne er i Medlør af samme Lovs 8: Reg. 1937 Nr. 763 fra I. N. Chr. Thirsing, Hellerup, til Grosserer P. Møller, København, og fra Grosserer P. Møller, København, til C. J. Aggerbeek A/S, Horsens.

Læs mere

FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 51. 1924. FOR VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. ECLAT Reg. 1924 Nr. 1194. Anmeldt den 4. Juni 1924 Kl. 11^' af Colgate & Company, Fabrikation af Toiletartikler, Jersey City i New

Læs mere

[ASTORIA VARE OG FÆLLESMÆRKER Nr. 7. Varemærker.

[ASTORIA VARE OG FÆLLESMÆRKER Nr. 7. Varemærker. Nr. 7. 1921. VARE OG FÆLLESMÆRKER Varemærker. Reg. 1921 Nr. 146. Anmeldt den 12. Oktober 1920 Kl. 11^^ af M. Homburger & Co., G. m, b. H., Fabrikation af og Handel med Hatte og Huer, Frankfurt a/m i Tyskland,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

^ VAREOGFÆLLESMÆRKER

^ VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1930 Nr. 451. Anmeldt den 5. Juli 1929 Kl. 10 af Lauritz Christiansen, Fabrikation af Radioapparater og Dele dertil, København, og registreret

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 20. 1924 VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1924 Nr. 498. Anmeldt den 3. April 1924 Kl. 10*^ AMTl?I?TAD WTUTATADQAT af SociétéAnoDyme Scholl Manu- AlllijIllUIl iyllj lilliiu

Læs mere

FOR. A. Registrerede Mærker.

FOR. A. Registrerede Mærker. Nr. 26. 1923 FOR VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1923 Nr. 530 Anmeldt den 16. WT 1 n Maj 1923 Kl. Il 35 af F. L. Smidth & Co., If fh I #1 Aft 1^1 T Maskinfabrikation, Kobenhavn,

Læs mere

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Transperent Reg. 1936 Nr. 298. Anmeldt den 29. November 1936 Kl. 11^ af Henkel & Co., A/S, Fabrikation og Handel, København, og registreret den 21.

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker,

A. Registrerede Mærker. Varemærker, OE FÆLLESMÆRKER^^ A. Registrerede Mærker. Varemærker, Reg. 1921 Nr. 1189. Anmeldt TRÅDE MARK den 12. December 1921 Kl. 11^ af Beckett & Meyer, Handel og Fabrikation af optiske Artikler, KøbeohaTD, og registreret

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. A. Registrerede Mærker. Varemærker. L Reg. 1924 Nr. 730. Anmeldt den 20. Juni 1924 Kl. 1136 af Blyantfabrikken Viking, A.-S., Fabrikation af Blyanter, København, og registreret den 19. Juli s. A. I en

Læs mere

l^mms-tidem e VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker.

l^mms-tidem e VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. l^mms-tidem e VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1929 Nr. 314. Anmeldt den 9. Januar "«1929 Kl. 11^^ af Aquasciitum Limited, Fabrikation, f London i England, og registreret den

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1934 Nr. 1120. Anmeldt _. _ den 10. September 1934 Kl. 10^ ^^ mmwm.w af Mels Andreas Jørgensen, Tobaksfabrikation, Aarhus, og registreret den

Læs mere

[15] Cyklen i Kunst, Litteratur og Musik. [16] Cykelmuseer [17] Cyklister i Trafikken i 1890èrne [18] Cykelkuriositeter. [19] Cyklernes Oldtid.

[15] Cyklen i Kunst, Litteratur og Musik. [16] Cykelmuseer [17] Cyklister i Trafikken i 1890èrne [18] Cykelkuriositeter. [19] Cyklernes Oldtid. Cykelhistorisk Tidende December 1967 til Juli 2001 Nr 1-15 Alle hele numre samt alle hovedartikler fås i fotokopi Startgebyr kr 25,- derefter kr 10,- pr side A [1] Anglo Dane, En Dansk Fabrikation Af de

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker. 3S33H3. Reg Nr. 680.,.. r i

A. Registrerede Mærker. Varemærker. 3S33H3. Reg Nr. 680.,.. r i ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1934 Nr. 678. Anmeldt den 24. Februar 1934 Kl. 10 "W 7"g^ af Firmaet Brogaard & Jensen, Radiofabrikation, Odense, og ml Jtl^w 1 #V registreret

Læs mere

VAREogFÆLLESMÆRKER ABSALON MARGARINE. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

VAREogFÆLLESMÆRKER ABSALON MARGARINE. A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1922 Nr. 1176. Anmeldt den 14. December 1922 Kl. Il 40 af A.-S. Frederiksberg Margarinefabrik, Fabrikation af Margarine, Frederiksberg, og registreret

Læs mere

VARE OG FÆLLES MÆRKER

VARE OG FÆLLES MÆRKER Nr. 24. 1924 FOR VARE OG FÆLLES MÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1924 Nr. 598. Anmeldt den 8. April 1924 Kl. af Anaconda Copper Mining Company, Metalvarefabrikation, New York i de forenede

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. 1920. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1920 Nr. 109. Anmeldt den 26. November 1919 Kl. 11 ^ af Det Danske Petroleums Aktieselskab, Haqdel, København, og nctqnnillct registreret

Læs mere

FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 16. 1923 FOR VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1923 Nr. 276. Anmeldt den 6. April 1923 n Kl. 11 af Johann Schmidt, Fabrikation af Oblater, fgg gg fl B Niirnberg i Tyskland,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenel, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1936 Nr. 169. Anmeldt den 31. Juli 1934 Kl. 11 af N. V. Drogerijen Maatschapplj, kemisk Odorex Fabrikation, Rotterdam i Holland, og registreret

Læs mere

WESTMIKSTER HARRIS VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

WESTMIKSTER HARRIS VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1934 Nr. 1194. Anmeldt WESTMIKSTER den 23. Oktober 1934 Kl. 10 af Cykle- & Ringfabriken Jyden, A/S, Handel, Aalestrup, og registreret den 22.

Læs mere

\/A DC I I COKil AT DI/CD ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker.

\/A DC I I COKil AT DI/CD ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. \/A DC I I COKil AT DI/CD ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1931 Nr. 666. Anmeldt den 15. Maj 1981 Kl. 10^ T) C* af Firmaet Peder Pedersen, Fabrikation, Frederiksberg, og regi-

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 28. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1923 Nr. 593. Anmeldt den 18. April 1923 Kl. Il 45 af A. M.Hirschsprung & Sønner, A.-S., Cigarfabrikation, Kobenhavn, og registreret

Læs mere

Etiketten findes sort og gul størrelse 57 mm x 34 mm patenteret i Danmark, Sverige, Frankrig og England. trykt ca. 1868

Etiketten findes sort og gul størrelse 57 mm x 34 mm patenteret i Danmark, Sverige, Frankrig og England. trykt ca. 1868 Ole Christian Green og Actie Tændstikfabriken Godthaab De med markerede etiketter er gengivet fra Kjeld Kronwall katalog over danske tændstiketiketter, med tilladelse fra Kjeld Kronwall De med ^ markerede

Læs mere

FORI. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

FORI. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 45. 1921. FORI VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1921 Nr. 1013, Anmeldt den 24. September 1921 Kl. af Berson Kautschuk Gesellschaft m. b. H., Fabrikation af og Handel med

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1931 Nr. 717. Anmeldt den 12. Juli 1930 Kl. 11^"^ af Somervell Brothers, Limited, Fabrikation, Kendal i Westmorland i England og registreret

Læs mere

FORI. ^AREogFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. USKUMMET TØRMEI^K

FORI. ^AREogFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. USKUMMET TØRMEI^K Nr. 41. 1924. FORI ^AREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1924 Nr. 986. Anmeldt den 9. August 1924 Kl. ll^oaf A.-S. De Norske Melkefabriker, F a- brikation af og Handel med Tørmælk,

Læs mere

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 29. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. CATTARAUGUS Reg. 1923 Nr. 614. Anmeldt den 27. Marts 1923 Kl. Il 58 af Kistier Leather Company, Fabrikation af og Handel med Læder og Huder,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemær Nr. 45 ker, fællesmærker,

Læs mere

Etiketten findes i sort / gul samt rød / sort / hvid størrelse 49 mm x 29 mm. Etiketten findes i sort / hvid størrelse 48 mm x 29 mm

Etiketten findes i sort / gul samt rød / sort / hvid størrelse 49 mm x 29 mm. Etiketten findes i sort / hvid størrelse 48 mm x 29 mm Aktietændstikfabriken Glødefri De med markerede etiketter er gengivet fra Kjeld Kronwall katalog over danske tændstiketiketter, med tilladelse fra Kjeld Kronwall Etiketten findes i sort / gul samt rød

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemær- ker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

Aktietændstikfabriken Glødefri

Aktietændstikfabriken Glødefri Aktietændstikfabriken Glødefri F 55.1.1 Aktietændstikfabriken Glødefri 49 x 29 (æske) Rød / sort 48 x 29 (æske) Hvid / sort Der findes flere varianter med forskel i fabrikkens baggrund. Derudover findes

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1932 Nr. 466. Anmeldt den 2. April 1932 Kl.. i 11 " al" Emil Helbig, Handel, København, og registreret lom llol den 4. Juni s. A. Ordet: Salomitol.

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1931 Nr. 1001. Anmeldt den 15. April «i p M B 1931 Kl. 11^^ af Hermsdorf-Schomburg-lsola- I I I Bp H H toren, G. m. b. H. Porcelænsfabrikation,

Læs mere

^ VAREogFÆLLESMÆRKER

^ VAREogFÆLLESMÆRKER ^ VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1929 Nr. 395. Anmeldt den 17. November 1928 Kl. 10^'' af Pro-phy-lac-tic Brush Company, Fabrikation af Tandbørster, IVorthampton i Hampshire

Læs mere

FORI. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

FORI. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 1. 1925. FORI VARE OG FÆLLES MÆRK ER H A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1925 Nr. 1. Anmeldt den 5. November 1924 Kl. IP af H. MAXIMUS V. Christensen & Co., A.-S., Isenkramforretning, København,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

A. Registrerede Mærker.

A. Registrerede Mærker. Nr. 45. 1927. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1927 Nr. 1114. Anmeldt den 20, Maj 1927 Kl. 11 af The Birmingham Small Arms Co., Limited, Vaabenfabrikation, Small Heath i Birmingham

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1925 Nr. 653. Anmeldt den 8. Juni 1925 Kl. af Waldorf-Astoria Zigarettenfabrik, A.-G., Fabrikation af og Handel med Cigaretter, Stuttgart i Tyskland,

Læs mere

FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 17. 1926. FOR VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1926 Nr. 394. Anmeldt den 23. Februar 1926 Kl. Il 50 af A. * Feist & Co., Luna-Werk, Staalvarefabrikation, Solingen i Tyskland,

Læs mere

H fens"! IA S. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

H fens! IA S. A. Registrerede Mærker. Varemærker. vareoefællesmærker A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1926 Nr. 1030. Anmeldt den 21, Juni 1926 Kl. Il 35 af Coty, Société Anonyme, Fabrikation, Paris i Frankrig, og registreret den 20. ISo\ember

Læs mere

Fag: Kommunikation & IT Skrevet af: Natacha Fri s Emne: Designmanual Afleveret d. 09-12- 2011 Designmanual

Fag: Kommunikation & IT Skrevet af: Natacha Fri s Emne: Designmanual Afleveret d. 09-12- 2011 Designmanual Designmanual Celf s logo: Jeg har valgt at designe mit logo for celf således: Jeg har valgt bogstaverne N E G, som så står for Nakskov Erhvervs Gymnasium. Men Det store N kan også bruges til Nykøbing Erhvervs

Læs mere

ARNE JACOBSEN DESIGN BESKRIVELSE GARANTI. VariaNtER & MÅL

ARNE JACOBSEN DESIGN BESKRIVELSE GARANTI. VariaNtER & MÅL MYREN Arne Jacobsen designede oprindeligt Myren til kantinen i Novo Nordisk. I dag er Myren et af kollektionens fornemste ikoner. Men Myren var til at begynde med tæt på at ende som endnu en prototype,

Læs mere

VAREogFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

VAREogFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Rog. 1926 Nr. 444. Anmeldt den 19. Februar 1926 Kl. 10 af A.-S. Reffo", Fabrikation af Kedelrensningsvædske, Struer, og registreret den 22. Maj s.

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenel, Nr. 4 København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER (is Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

EA-term Produkt udgår af metodelister per 1/ Nr. : AML P06 Dato : Side : 1/8

EA-term Produkt udgår af metodelister per 1/ Nr. : AML P06 Dato : Side : 1/8 Side : 1/8 1. Anvendelsesområde Denne akkrediteringsmeddelelse omfatter laboratorier der er akkrediteret til prøvning. 2. Baggrund I s metodelister for prøvning og i angivelse af akkrediteringsområde for

Læs mere

V aremøerker. A. Registrerede Mærker.

V aremøerker. A. Registrerede Mærker. 5. 1895. V aremøerker. A. Registrerede Mærker. Reg. 1895 Nr, 67. Anmeldt den 4de Juni 1895 KL af Åthenstaedt & Redecker, Fabrikanter, Hemeling'en ved Bremen^ og registreret den 8de s, M. En Magnet, der

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1926 Nr. 992. Anmeldt den 17. August 1926 Kl. 1 il # r n ji 11 41 af Wood-Mline, Limited, Fabrikation, London i Eng- VV T. X A Il/I land, og

Læs mere

VAREogFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker, Varemærker.

VAREogFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker, Varemærker. Nn 20. 1920. VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker, Varemærker. Reg. 1920 Nr. 551. Anmeldt den 9. April 1920 Kl. 10^ ar ^ ^ Tex Bygnings Material Co., Bendix k Co., Fabrikation af Bygnings- materialier,

Læs mere

Start i cirklen med nummer 1 - følg derefter pilene:

Start i cirklen med nummer 1 - følg derefter pilene: Bogstaver Bogstavet a Skriv bogstavet a i skrivehusene: Farv den figur som starter med a: Bogstavet b Skriv bogstavet b i skrivehusene: Farv den figur som starter med b: Bogstavet c Skriv bogstavet c i

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER 1 Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet. København, og indeholder bekendtgørelse at registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevaaben

Læs mere

A. Registrerede Mærker.

A. Registrerede Mærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Rog. 1926 Nr. 688. Anmeldt den 31. Peniosin Maj 1926 Kl. Il 38 af Lauenburgische Nahrmittelwerke, G. m. b. H., Handel med Næringsmidler, Schwarzenbek

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Fællesmærker.

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. Reg. 1929 Nr. 1. Anmeldt den 9. Marts 1929 Kl. 10 al' Landbrugsministeriet, København, og registreret den 20. April s. A. En i en Cirkel indtegnet

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

A. Registrerede Mærker.

A. Registrerede Mærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER f A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1930 Nr. 1268. Anmeldt den 12. November 1930 Kl. 11^ af Siemens Schuckertwerke, A-G., Fabrikation af og Handel med Maskiner, Køretøjer og Apparater

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direliløren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeiiolder bekendtgørelse af regi- Nr. 23 strerede varemærker, fællesmærker,

Læs mere

Eksporten sendes længere væk end nogensinde

Eksporten sendes længere væk end nogensinde Den 3. december 2012 Eksporten sendes længere væk end nogensinde Dansk eksport sælges længere og længere væk fra den danske grænse. Udviklingen vil fortsætte i den kommende periode, da væksten i Europa

Læs mere

Springeren 18. september 2015

Springeren 18. september 2015 Springeren 18. september 2015 Her følger beretningen om springerens vej gennem skakhistorien. Gennem hele skakhistorien har springeren altid bevæget sig på den samme måde: To felter frem og et felt til

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

^ VAREoeFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker.

^ VAREoeFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. ^ VAREoeFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1930 Nr. 749. Anmeldt den 26. INSULITE Marts 1930 Kl. 11^^ af The Insulite Company, Fabrikation af Bygningsmaterialer, Minneapolis i Minnesota

Læs mere

VARE OG FÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

VARE OG FÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. VARE OG FÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1931 Nr. 903. Anmeldt den 8. Juni 1931 Kl. 11^^ af Firmaet Stevns & Company, Import og Fabrikation, København, og registreret den 5. September

Læs mere

John Christmas Møller var i 1942 flygtet til London, hvorfra han fik lov at tale i den britiske

John Christmas Møller var i 1942 flygtet til London, hvorfra han fik lov at tale i den britiske Første opfordring til sabotage John Christmas Møller var i 1942 flygtet til London, hvorfra han fik lov at tale i den britiske radio BBC s udsendelser sendt til Danmark og på det danske sprog. Talen blev

Læs mere

H.E. Gosch & Co De med * markerede etiketter er gengivet fra Kjeld Kronwall katalog over danske tændstiketiketter, med tilladelse fra Kjeld Kronwall

H.E. Gosch & Co De med * markerede etiketter er gengivet fra Kjeld Kronwall katalog over danske tændstiketiketter, med tilladelse fra Kjeld Kronwall H.E. Gosch & Co De med * markerede etiketter er gengivet fra Kjeld Kronwall katalog over danske tændstiketiketter, med tilladelse fra Kjeld Kronwall * Etiketten findes i sort / grøn størrelse 52 mm x 33

Læs mere