A. Registrerede Mærker. Varemærker.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "A. Registrerede Mærker. Varemærker."

Transkript

1 ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg Nr Anmeldt den 15. April «i p M B 1931 Kl. 11^^ af Hermsdorf-Schomburg-lsola- I I I Bp H H toren, G. m. b. H. Porcelænsfabrikation, Berliu ^ p i Tyskland, og registreret den 3. Oktober s. A. Ordet: Tridelta. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 6. April 1923 registreret i Berlin den 29. Juni s. A. i Klasse 29 for alle Slags Porcelænsvarer, nemlig Isolatorer, pressede og stansede Varer, kemiske Redskaber og Værktøjer, Isolationsmaterialer til Anvendelse i Elektroteknikken samt Metalarmaturer forbundne med Porcelæn og andre Isolationsmaterialer til elektrisk Brug. Reg Nr Anmeldt den 6. Maj 1931 Kl. 10^ af Ole Olsen, Fabrikation og Handel, Lundby By og Sogn under ^»-p^t Præstø Amt, og registreret den 3. Oktober s. A. Ordet: Lynet''. yyl Y IN lli i Mærket er registreret for Jagtpatroner. Reg Nr Anmeldt den 11. Maj 1931 Kl. 10 af Firmaet Ringsted Andelssvineslagteri. Svineslagteri og Konservesfabrikation, Ringsted, og registreret den 3. Oktober s. A. En rektangulær Etikette, der er delt i to blaa Trekanter samt en rød. I den røde ses Ordene: Battle Axe under et cirkulært Felt med Ordet: Ringsted i et buet Baand tværs over tre Stave og over Navnet: The Ringsted Cooperative Bacon Factory Denmark samt en ornamenteret Ramme. Mærket er registreret for alle Slags Slagteriprodukter, Kød- og Flæskekonserves. Reg Nr Anmeldt den 11. August 1931 Kl. 11 " af A-S. Danco, Handel, København, og VLÆ /\ IILJE registreret den 3. Oktober s. A. Ordet: Mayam. Mær- t1 JF^L * ket er registreret for Sukkervarer. l^rm

2 266 Registrerings-Tidende for Vare- og Fællesmærker. Reg Nr Anmeldt den 19. Juni 1931 Kl, 10^ af Firmaet Aarhus Værktøjsmagasin V. Johannes Hansen, Købmandshandel og Fabrikation, Aarhus, og registreret den 3. Oktober s. A. Ordet; Krone skrevet i Bue med Blokskrift og store Bogstaver over to buede Linjer, Mærket er registreret for Krydsfinér, Reg Nr Anmeldt den 6. August 1931 Kl. 10^^ af Kaalunds Sæbefabriker, A-S., Sæbefabrikation, Kolding, og registreret den 3. Oktober s. A. Inden for en af en bred mørk og en smal lys Linje dannet cirkulær Ramme ses paa mørk Bund tre vandrette lyse Linjer. I den øverste af disse staar Bogstavet: F, i den mellemste Ordet: Fox og i den nederste Bogstavet: X Mærket er registreret for Bonevoks, Bonemasse, Boneolje og Sprøjter dertil, alle Slags Farver og Farvestoffer, mineralske Oljer, Vaseline, alle Slags Smøreoljer og Smøremidler, Indfedtningsoljer til Brug i Tekstilindustrien, Midler til Forebyggelse og Fjernelse af Kedelsten, Midler til Forebyggelse og Fjernelse af Mælkesten, Vandglas, Klæbemidler, Kit, Lakker og Fernisser, Stempelfarve, Blæk, Brevlak, Dyppelak, Pakkelak, Smørfarve, Ostefarve, Osteløbe, Soja, Kulør, Bitter, Æggepulver, Buddingpulver, Taffelsalt, Krydderier, kosmetiske Artikler, Parfumerivarer og Ekstrakter til Fremstilling af Nærings- og Nydelsesmidler og til Fremstilling af Parfumer og kosmetiske Midler samt Artikler, Midler og Redskaber til Tand-, Mund-, Hud- og Haarpleje (derunder dog ikke Sæber). Reg Nr. 1007, Anmeldt den 28. August 1931 Kl. 11^ af Firmaet Danske Farve- og Lakfabrikker ved Damgaard-Henriksen, I A rndn Paulsen & Zehngraff, Danish Paint and Varnish Works by Damgaard-Henriksen, Paulsen & Zehngraff, Farve- og Lakfabrikation, Frederiksberg, og registreret den 3. Oktober s. A. Ordet: Lakopol. Mærket er registreret for en Vædske til Oppolering af Automobiler og Møbler. Reg Nr Anmeldt den 2. September 1931 Kl. 11^^ af Troels Fode, Groshandel, København, F1^ og registreret den 3. Oktober s. A. Ordet: Senator, Mærket er registreret for Hvedemel. Reg Nr Anmeldt den 4. September 1931 Kl. 11^ af Firmaet Robert Hansen & Co., Fabrikation, København, og registreret den 3. Oktober s. A. Ordet: Zenit. Mærket er registreret for Barberblade. "li ébwnil!

3 Registrerings-Tidende for Vare- og Fællesmærker. 267 Reg Nr. a mmm hh h Anmeldt den 7. September Henry Theobald Kristian og registreret den 3. Oktober s. A. Ordet: Avika. Mærket er registreret for Margarine, Fedt, Palmin, Kunsthonning, Eksportfløde, Marmelade, Kaffe, The, Kakao, Chokolade, Kiks, Biskuit og Kaffetilsætning. Reg Nr Anmeldt den 8. September 1931 Kl. 11'^ af Aktiebolaget Abloy Osakeyhtio, Handel, Helsingfors i Finland, og registreret den 3. Oktober s. A. En Nøgle, hvori staar Ordet: Abloy. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 24. Marts 1920 registreret i Helsingfors den 30. s. M. for Laase, Dele til Laase og Nøgler til Laase. Registreringen er fornyet fra den 4. April 1930 at regne. Reg Nr Anmeldt den 9. September 1931 Kl. 11 af Thomas Schwartz, Groshandel, København, og registreret den 3. Oktober s. A. Ordet: Skrep. Mærket er registreret for Barberblade. SKREP Reg Nr Anmeldt den 14. September 1931 * Kl. 11 af Carl Lindstrom, A-G., Handel med Talemaski- w I ner m. m., Berlin i Tyskland, og registreret den 3. Ok- JL XCJL tober s. A. Ordet: Gloria. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 15. November 1915 registreret i Berlin den 16. September 1916 i Klasse 22 b for Fonogrambærere, særlig Lydplader og Valser, Talemaskiner til Plader og Valser til Brug ved Optagelse og Gengivelse med eller uden Møntindkastning, Dele af Talemaskiner til Plader og Valser, Lyddaaser til Optagelse og Gengivelse, Lyddaaser kombineret til begge Øjemed, Dele af Lyddaaser, Apparater til Forstærkelse af Toner, Fjedertrækmotorer, Naalebeholdere, i\fslibningsanordninger til Valser, Afslibningsknive, Støbeforme til Fonografvalser samt Plader, pneumatiske, elektriske, mekaniske Lydanordninger, Høreslanger, Dikteringsslanger, Kartons eller Albums samt Æsker til Opbevaring af Lydplader og Valser, Beskyttelsesæsker til Opbevaring og Transport af enkelte Apparatdele eller komplette Taleapparater, Skabe og Standere til Opbevaring af Lydplader, Valser og Apparater, saasom Postamenter til Apparater, Elektromotorer, elektriske Reguleringsmodstande, elektriske Strømskiftere og Kontakter, elektriske Afgrenings- og Tilslutningsdaaser, Frankeringsmaskiner til Haand- og Kraftdrift, Frimærkepaaklæbemaskiner og Frimærkekontrolapparater (med Undtagelse af Varer af Gummi eller saadanne i Forbindelse med Gummi). Anmeldelsen er fornyet den 11. November Den 1. Juni 1929 er der tilført det tyske Varemærkeregister, at Anmeldernes Bopæl nu er som her angivet.

4 268 Registrerings-Tidende for Vare- og Fællesmærker. REGISTRERET Reg Nr Anmeldt den 25. September 1931 Kl. 11^^ af Firmaet Iversen & Larsen, Handel, København, og registreret den 3. Oktober s. A. En Etikette, der bestaar af tre Dele, nemlig Forside- og Sideetiketter til Pakning. Paa Forsideetiketten ses inden for en Ramme et Havneparti samt i Forgrunden nogle Negre, der læsser Pakker paa en Vogn. Hvert af de to Sidestykker bestaar af et rektangulært Felt, hvori der imellem en af Ornamenter dannet uregelmæssig Ramme ses et mørkt uregelmæssigt Felt, hvori staar: Ceylon The. Mærket er registreret for The. Reg Nr Anmeldt den 25. September 1931 Kl. 11^*^ af A-S. Odense Kamgarnsspinderi, Fabrikation, Odense, og registreret den 3. Oktober s. A. I et hjerteformet Felt staar foroven Anmeldernes Navn og Angivelse vedrørende deres Virksomhed og forneden paa et Baand Ordene: Odense Garn over Ordene: Hjertegarn i Parentes, Mærket er registreret for Garn. AKTIESELSKABET ODENSE KAMGARNSPINDERI MEKANISK SPINDERI FOR ENGELSK ULDGARN i i ^HJERTE GARN) Reg Nr Anmeldt den 15. ^ ^ ^ ^ September 1931 Kl. 10'^ af Société d'horlo- TJ ^ 1 R gerie la Générale (General Watch Co.), Fabri- ff'"i I I ÆA kation af Ure, Biel i Schweiz, og registreret ^ ^ y ^ den 3. Oktober s. A. Ordet: Hølvetla skrevet med uregelmæssig formede Bogstaver og saaledes, at H'ets første Streg og A'ets første Streg er forlænget nedad. Mærket er er i Henhold til Anmeldelse af 23. Januar 1931 registreret i Berne for Ure, Dele af og Etuier til samme. Reg Nr Anmeldt den 18. September 1931 Kl. 10 ^ CUPRIFER af A-S. Gea Farmaceutisk kemisk Fabrik, farmaceutisk-kemisk Fabrikation, Frederiksberg, og registreret den 3. Oktober s. A. Ordet: Cliprlfør. Mærket er registreret for et medicinsk-farmaceutisk Præparat.

5 Registrerings-Tidende for Vare- og Fællesmærker. 269 Reg Nr Anmeldt den 24. September 1931 Kl. 11^ af Tage Mølmark Christensen, Groshandel, København, og registreret den 3. Oktober s. A. En rektangulær Etikette, i hvis Midte i en Trekant ses en Flyvemaskine over Ordene: Den bærende Kraft. Ved de to af Trekantens Sider staar henholdsvis Bogstaverne B og S og under Trekanten staar: Tråde Mark. Mærket er registreret for alle Slags Beklædningsgenstande. Reg Nr Anmeldt den 25. September 1931 Kl. 11^^ af Etablissements Tripette & Renaud Fils, S. A., Fabrikation, Paris i Frankrig, og registreret den 3. Oktober s. A. En i Ringform samlet Rem forneden forsynet med et Spænde samt delvis omgivet af et Aks. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 12. August 1931 registreret i Paris henholdsvis i Klasse 17 for Gaze og Silkestoffer til Sigtning og i Klasse 22 for alle Slags Værktøj og Materiale til MøMeribrug. Reg Nr Anmeldt den 24. September Revertex 1931 Kl. 11 ^ af Kautsehuk-Gesellschaft m. b. H., Fabrikation af Kautsjuk og Kautsjukvarer, Frankfurt a. M. i Tyskland, og registreret den 3. Oktober s. A. Ordet: Røvertex". Mærket er i Henhold til J J Anmeldelse af 7. Maj 1931 registreret i Berlin den 12. August s. A. i Klasse 18 for Kautsjuk og Kautsjuksurrogater til tekniske Øjemed, særlig Latex (Kautsjukmælkesaft) i normal, koncentreret eller tør Tilstand, Kautsjuk- og Guttaperkavarer til tekniske Øjemed (undtagen Drivremme o. 1. Varer), særlig Kautsjukringe. Reg Nr Anmeldt den 24. Sep- Tj^ 1 J tember 1931 Kl. 11^ af Byk-Guldenwerke Che- j ATQ I mischefabrik, A-G., kemisk Fabrikation, Berlin l^il I III I U II 1^1 I i Tyskland, og registreret den 3. Oktober s. A. Ordet: Euphydigtal". Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 26. Marts 1930 registreret i Berlin den 27. Maj s. A. i Klasse 2 for Lægemidler.

6 270 Registrerings-Tidende for Vare- og Fællesmærker. DANA PLANTE-PUDDER Reg Nr Anmeldt den 2. Oktober 1931 Kl. 10 af Fabriken Dana Plante-Pudder ved J. Hjortso, Fabrikation, Svebølle By i Agnsø Sogn under Holbæk Amt, og registreret den 3. s. M. Ordene: Dana Plante-Pudder. Mærket er registreret for Midler til Bekæmpelse af Plantesygdomme. Reg Nr Anmeldt den 25. August 1931 Kl. 11^ af The Aro Equipment] Corporation, Fabrikation af og Handel med Maskiner og Maskinartikler, Bryan i Ohio i De Forenede Stater, og registreret den 3. Oktober s. A. Ordet: Aro med en Pil gennem alle tre Bogstaver. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 12. September 1930 registreret i Washington den 7. Juli 1931 i Klasse 23 for transportable Tryksmøreorganer, nemlig Trykpumper, Luftkompressorer med Rørledninger samt Dele af saadanne, statinonære Tryksmøresystemer, indeholdende Kompressorer, Trykpumper, Rørledninger, Mundstykker, Ventiler, alle Dele til Salg under eet. B. Fornyelser, Udslettelser m. v. Fornyede er i Medfør af Lov af 11. April fra den 28. September 1931 at regne: Reg Nr. 220 (Sterling Products (Ineorporated), Wheeling i West Virginia i De Forenede Stater), 221, fra den 29. September 1931 at regne: Reg Nr. 77, fra den 30. September 1931 at regne: Reg Nr. 230, Reg Nr. 462 (Odense Vin Kompagni v. Th. Andersen, Odense), 468, fra den 1. Oktober 1931 at regne: Reg Nr. 870 (John Thomas Read, Northampton i England), 871, 873 (Lonza Elektrizitatswerke und chemische Fabriken Aktiengesellschaft, Gampel i Schweiz), 877, 879, 881, 883, 884, 885, 886, 887, 888 (P. N. Knudsens Eftf. Barnevognsfabrik A-S. Eftf. Heegaard & Nathan, Frederiksberg), 892, 893, fra den 3. Oktober 1931 at regne: Reg Nr Udslettede er i Medfør af samme Lovbestemmelse den 28. September 1931: Reg Nr. 222, den 30. September 1931: Reg Nr. 232, 234, 236, Reg Nr. 464, 465, den 1. Oktober 1931: Reg Nr. 872, 874, 875, 878, 880, 882, 889, 890, 891, den 3. Oktober 1931: Reg Nr Abonnementsprisen for Aargangen 1931 er 15. Kr. Abonnement modtages af alle Postkontorer, i Kjabenliavn tillige af Direktoratet for Patent- og Varemærkevæsenet m. v., Bernstorffsgade Nr. 25. Hos sidstnævnte sælges enkelte Numre for en Pris af 50 Øre for hvert Blad paa indtil 4 Sider, Nummeret indeholder. Udgivet af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet m. v. Bianco Luno A/S. Kbhvn.

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

VARE OG FÆLLES MÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

VARE OG FÆLLES MÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. VARE OG FÆLLES MÆRKER Reg. 1936 Nr. 66. Anmeldt den 11. November 1935 Kl. 11"^ af A/B Chokladfabriken Marabou, Fabrikation, Sundbyberg i Sverige, og registreret den 25. Januar 1936. En rektangulær Etikette,

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Fællesmærker.

A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. Reg. 1929 Nr. 5. Anmeldt den 22. Juni 1929 Kl. 11^ af Den kgl. Veterinær- og Landbohøjskoles landøkonomiske Forsøgslaboratorium, Frederiksberg, og registreret den

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

A* Registrerede Mærker. Varemærker.

A* Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A* Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1936 Nr. 76. Anmeldt den 16. December 1935 Kl. 10 ^ af Knud Lucas, Groshandel, København, og registreret den 1. F'ebruar 1936. Navnet: K. Lucas

Læs mere

Nr.22. 1929. FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

Nr.22. 1929. FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr.22. 1929. FOR VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1929 Nr. 537. Anmeldt den 13. Marts 1929 Kl. 11^" af A70TYL Soc. An. OmDium de Specialités et Produits CMmiques, Fabrikation,

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 34. 1929. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. KING DAVIS Reg. 1929 Nr. 876. Anmeldt den 22. Maj 1929 Kl. 11^^ af A. W. Kirkebye, Groshandel, København, og registreret den 24. August

Læs mere

VARE OG FÆ L LES MÆR K ER. A. Registrerede Mærker.

VARE OG FÆ L LES MÆR K ER. A. Registrerede Mærker. VARE OG FÆ L LES MÆR K ER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1931 Nr. 1146. Anmeldt den 6. Januar 1931 Kl. 11^" af The Wheeler Osgood Company, Fabrikation, Tacoma i Washing- B ton i De Forenede Stater,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenel. Købenbavn, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemær Nr. 48 ker, fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker.

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER >s A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1934 Nr. 1147. Anmeldt den 27. August 1934 Kl. H"" ««af Monol, A/S, Fabrikation og Handel, København, og registreret den 8. December s. A.

Læs mere

WESTMIKSTER HARRIS VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

WESTMIKSTER HARRIS VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1934 Nr. 1194. Anmeldt WESTMIKSTER den 23. Oktober 1934 Kl. 10 af Cykle- & Ringfabriken Jyden, A/S, Handel, Aalestrup, og registreret den 22.

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemaerkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direlitøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1933 Nr. 370. Anmeldt den 22. December 1932 Kl. 11^" at" Niels Christian l*etersen-danhoj, Groshandel, Aarhus, og registreret den 8. April 1933.

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER e A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg.1932Nr.795. Anmeldtden 18. Juni 1932 Kl. 11^^ af Firmaet N. S. Dam & o's Eftfg., Vinhandel, København, og registreret den 10. September s. A.

Læs mere

VARE OG FÆLLES MÆRKER

VARE OG FÆLLES MÆRKER VARE OG FÆLLES MÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1936 Nr. 1265. Anmeldt den 12. August 1936 Kl. 10 af Firmaet Alfred Th. Øberg, Groshandel, København, og registreret den 12. December s. A.

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1933 Nr. 1231. Anmeldt den 6. Juni 1933 Kl. 11'«af Socletå Italiana Pirelli, Handel, Milano i Italien, og registreret V I A T O R den 9.

Læs mere

)^VAREo6FÆLLESMÆ.RKER>^r

)^VAREo6FÆLLESMÆ.RKER>^r )^VAREo6FÆLLESMÆ.RKER>^r A. Registrerede Mærker. Varemærker. PI OM BI Reg. 1922 Nr. 679. Anmeldt den 1. Juni 1922 Kl. Il 50 af A.-S. Nordisk Speciale, Fabrikation af Skotøjsreparationsmidler, København,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

RUSSi EVERSIN. ,suenngs-7',i^ Nr. 39. Vare- og Fællesmærker. A. Registrerede Mærker. A'aremærker.

RUSSi EVERSIN. ,suenngs-7',i^ Nr. 39. Vare- og Fællesmærker. A. Registrerede Mærker. A'aremærker. Nr. 39,sUenngs-7',i^ 1914 Vare- og Fællesmærker A. Registrerede Mærker. A'aremærker. Reg. 1914 Nr. 648. Anmeldt den i)de December 1914 Kl. 11^ af A.-S. Korspr.Margarinefabrik, Fabrikation og Forhandling-

Læs mere

FOR. A. Registrerede Mærker.

FOR. A. Registrerede Mærker. Nr. 22. 1924 FOR VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1924 Nr. 558. Anmeldt den 8. April 1924 Kl. Anaconda Copper Mining Company, Metalvarefabrikation, New York i de forenede Stater,

Læs mere

VINTAGE PORT. -0<5x>z

VINTAGE PORT. -0<5x>z 36 Overdragne er i Medlør af samme Lovs 8: Reg. 1937 Nr. 763 fra I. N. Chr. Thirsing, Hellerup, til Grosserer P. Møller, København, og fra Grosserer P. Møller, København, til C. J. Aggerbeek A/S, Horsens.

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemæriier.

A. Registrerede Mærker. Varemæriier. ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER *' A. Registrerede Mærker. Varemæriier. Reg. 1933 Nr. 903. Anmeldt den 6. Marts 1933 Kl. 11" af Otto Mønsted, A/S, Gradonisermg Margarinefabrikalion, København, og registreret den

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. MOTH CONTROL Reg. 1931 Nr. 475. Anmeldt den 2. September 1930 KL 11^^ af Air-Way Electric Appliance Corporation, kemisk Fabrikation, Toledo i Ohio

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenel, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

l^mms-tidem e VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker.

l^mms-tidem e VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. l^mms-tidem e VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1929 Nr. 314. Anmeldt den 9. Januar "«1929 Kl. 11^^ af Aquasciitum Limited, Fabrikation, f London i England, og registreret den

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemær Nr. 45 ker, fællesmærker,

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER (is Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

FOR! VAREOGFÆLLESMÆRKER

FOR! VAREOGFÆLLESMÆRKER Nr. 2. 1924 FOR! VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1924 Nr. 24. Anmeldt den 24. Oktober 1923 Kl. af C. H. SIGNOL Schattiger, Groshandel, Sønderborg, og registreret den 12. Januar

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. A. Registrerede Mærker. Varemærker. L Reg. 1924 Nr. 730. Anmeldt den 20. Juni 1924 Kl. 1136 af Blyantfabrikken Viking, A.-S., Fabrikation af Blyanter, København, og registreret den 19. Juli s. A. I en

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1934 Nr. 1120. Anmeldt _. _ den 10. September 1934 Kl. 10^ ^^ mmwm.w af Mels Andreas Jørgensen, Tobaksfabrikation, Aarhus, og registreret den

Læs mere

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Transperent Reg. 1936 Nr. 298. Anmeldt den 29. November 1936 Kl. 11^ af Henkel & Co., A/S, Fabrikation og Handel, København, og registreret den 21.

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1936 Nr. 169. Anmeldt den 31. Juli 1934 Kl. 11 af N. V. Drogerijen Maatschapplj, kemisk Odorex Fabrikation, Rotterdam i Holland, og registreret

Læs mere

A. Registrerede Mærker.

A. Registrerede Mærker. ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. Reg. 1930 Nr. 6. Anmeldt den 26. August 1930 Kl. 10^ af Centraludvalget for Danmarks Isenkræmmerforeninger samt Københavns Glas- og CT Porcelænshandlerforening,

Læs mere

VARE OE FÆLLES MÆRKER

VARE OE FÆLLES MÆRKER VARE OE FÆLLES MÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1931 Nr. 647. Anmeldt den 27. September 1930 Kl. 11^^ af R. C. A. Photophone, Inc., Filmsfabrikation, New York i De Forenede Stater, og registreret

Læs mere

FORI. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

FORI. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 9. 1920. FORI VARE OG FÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1920 Nr. 347. Anmeldt den 21. Januar 1920 Kl. 10^ afjviels Søren Larsen, Handel, Fredensborg, og registreret den 6. Marts

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER -f Tidenden udgives af Direlttøren for Patent- og Varemærlievæsenet, Nr. 5 København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemær- ker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenel, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREogFÆLLESMÆRKER e A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1929 Nr. 819. Anmeldt den 29. Maj 1929 Kl. 11" af Karl Schultz & Co., Import, Groshandel og Fabrikation af Chokoladevarer, KøbenhaYn, og registreret

Læs mere

H.E. Gosch & Co Lysglimt

H.E. Gosch & Co Lysglimt H.E. Gosch & Co 1917-1973 - Lysglimt F 49.24.1 H.E. Gosch & Co 1917-1973 Lysglimt tørrelse (mm) 77 x 66 (pakke) Hvid / blå / rød / grøn 34 x 48 (æske) 1917 Pakkeetiket til hosstående etiket Anmeldt til

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1926 Nr. 263. Anmeldt den 26. Oktober 1925 Kl. H 45 af li a i CV The British Xylonite Company, Limited, Fabrikation, London i England, ilalt/v

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af regi Nr. 32 strerede varemærker, fællesmærker,

Læs mere

Etiketten findes sort og gul størrelse 57 mm x 34 mm patenteret i Danmark, Sverige, Frankrig og England. trykt ca. 1868

Etiketten findes sort og gul størrelse 57 mm x 34 mm patenteret i Danmark, Sverige, Frankrig og England. trykt ca. 1868 Ole Christian Green og Actie Tændstikfabriken Godthaab De med markerede etiketter er gengivet fra Kjeld Kronwall katalog over danske tændstiketiketter, med tilladelse fra Kjeld Kronwall De med ^ markerede

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 20. 1924 VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1924 Nr. 498. Anmeldt den 3. April 1924 Kl. 10*^ AMTl?I?TAD WTUTATADQAT af SociétéAnoDyme Scholl Manu- AlllijIllUIl iyllj lilliiu

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. )^''^RE OG FÆLLESMÆR K A. Registrerede Mærker. Varemærker. Rcg. 1920 Nr. 276. Anmeldt den 10. December 1919 Kl. 11'^ af Koninklijke Nederlaudsche Maatschappij tot Exploitatie van Petroleiimbronnen in Nederlandsch

Læs mere

^ VAREOGFÆLLESMÆRKER

^ VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1930 Nr. 451. Anmeldt den 5. Juli 1929 Kl. 10 af Lauritz Christiansen, Fabrikation af Radioapparater og Dele dertil, København, og registreret

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Pafenf- og Varemærkevæsenet, Nr. 11 København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker. 3S33H3. Reg Nr. 680.,.. r i

A. Registrerede Mærker. Varemærker. 3S33H3. Reg Nr. 680.,.. r i ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1934 Nr. 678. Anmeldt den 24. Februar 1934 Kl. 10 "W 7"g^ af Firmaet Brogaard & Jensen, Radiofabrikation, Odense, og ml Jtl^w 1 #V registreret

Læs mere

VAREocFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

VAREocFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREocFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1936 Nr. 1229. Anmeldt den 24. August 1935 Kl. "m yr 11* 11^^ af Otto Mønsted, A/S, Fabrikation, København, og registreret den 31. December s.

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1932 Nr. 63. Anmeldt den 3. November 1931 Kl. 11^^ af W. Nordsig, Handel og Fabrikation, Frederiksberg, og registreret den 30. Januar 1932.

Læs mere

^ VAREogFÆLLESMÆRKER

^ VAREogFÆLLESMÆRKER ^ VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1929 Nr. 395. Anmeldt den 17. November 1928 Kl. 10^'' af Pro-phy-lac-tic Brush Company, Fabrikation af Tandbørster, IVorthampton i Hampshire

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direliløren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeiiolder bekendtgørelse af regi- Nr. 23 strerede varemærker, fællesmærker,

Læs mere

A. Registrerede Mærker.

A. Registrerede Mærker. ^ VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1932 Nr. 946. Anmeldt den 12. Maj 1932 11^^afScintilla S. A., Fabrikation, I 1^1 I I Soluthuni i Schweiz, og registreret den 29. Oktober s.

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1925 Nr. 653. Anmeldt den 8. Juni 1925 Kl. af Waldorf-Astoria Zigarettenfabrik, A.-G., Fabrikation af og Handel med Cigaretter, Stuttgart i Tyskland,

Læs mere

C C 1 / København 337b Lieb

C C 1 / København 337b Lieb Perfin Nr. Kombineret oversigt- og prisliste over danske firmaperforeringer fundet perforeret på Afa-numre, jernbanemærker, julemærker, stempelmærker (De løse mærker) etc. C C 1 / København 337b Pris kr.

Læs mere

FORI. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

FORI. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 45. 1925. FORI VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1926 Nr. 1023. Anmeldt den 14. September 1925 Kl. 11 ^ af Phillips* Patents, Limited, Fabrikation, London i England, PHILLIPS

Læs mere

VARE OG FÆL LES MÆR KER

VARE OG FÆL LES MÆR KER Nr. 40. VARE OG FÆL LES MÆR KER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Heg. 1922 Nr. 892. Anmeldt den 14. Marts 19^^ Kl 11 55 af S. Beaumont et flis, Naalefabrikation, Roubaix i Fran- N 0 24 krig, og registreret

Læs mere

Etiketten findes i sort / gul samt rød / sort / hvid størrelse 49 mm x 29 mm. Etiketten findes i sort / hvid størrelse 48 mm x 29 mm

Etiketten findes i sort / gul samt rød / sort / hvid størrelse 49 mm x 29 mm. Etiketten findes i sort / hvid størrelse 48 mm x 29 mm Aktietændstikfabriken Glødefri De med markerede etiketter er gengivet fra Kjeld Kronwall katalog over danske tændstiketiketter, med tilladelse fra Kjeld Kronwall Etiketten findes i sort / gul samt rød

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1930 Nr. 1213. Anmeldt den 25. Marts 1930 Kl. 11 ^ i- n j l 11 af General-Direktion der osterreichischen Tabak-Regie, Fabri- F 1^ P I 11S

Læs mere

H.E. Gosch & Co De med * markerede etiketter er gengivet fra Kjeld Kronwall katalog over danske tændstiketiketter, med tilladelse fra Kjeld Kronwall

H.E. Gosch & Co De med * markerede etiketter er gengivet fra Kjeld Kronwall katalog over danske tændstiketiketter, med tilladelse fra Kjeld Kronwall H.E. Gosch & Co De med * markerede etiketter er gengivet fra Kjeld Kronwall katalog over danske tændstiketiketter, med tilladelse fra Kjeld Kronwall * Etiketten findes i sort / grøn størrelse 52 mm x 33

Læs mere

C C 1 / København 337b Lieb

C C 1 / København 337b Lieb Perfin Nr. Kombineret oversigt- og prisliste over danske firmaperforeringer fundet perforeret på Afa-numre, jernbanemærker, julemærker, stempelmærker (De løse mærker) etc. C C 1 / København 337b Pris kr.

Læs mere

FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 51. 1924. FOR VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. ECLAT Reg. 1924 Nr. 1194. Anmeldt den 4. Juni 1924 Kl. 11^' af Colgate & Company, Fabrikation af Toiletartikler, Jersey City i New

Læs mere

FORI. ^AREogFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. USKUMMET TØRMEI^K

FORI. ^AREogFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. USKUMMET TØRMEI^K Nr. 41. 1924. FORI ^AREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1924 Nr. 986. Anmeldt den 9. August 1924 Kl. ll^oaf A.-S. De Norske Melkefabriker, F a- brikation af og Handel med Tørmælk,

Læs mere

LYSGLIMT Fabrikeret hos H.E. Gosch & Co. Forhandlet af Ferdinand Fogs Eftf 1917-1931 Forhandlet af Hans Bech 1931-1945

LYSGLIMT Fabrikeret hos H.E. Gosch & Co. Forhandlet af Ferdinand Fogs Eftf 1917-1931 Forhandlet af Hans Bech 1931-1945 LYSGLIMT Fabrikeret hos H.E. Gosch & Co. Forhandlet af Ferdinand Fogs Eftf 1917-1931 Forhandlet af Hans Bech 1931-1945 De med * markerede etiketter er gengivet fra Kjeld Kronwall katalog over danske tændstiketiketter,

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1931 Nr. 111. Anmeldt den 25. Marts 1930 Kl. 11^^ p.. af Kalle & Co., A-G., kemisk Fabrikation, Wiesbaden-Biebrich a. L«I Rh. i Tyskland,

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1932 Nr. 1219. den A/S. MH m De Forenede Bryggeri, København, og registreret den 31. December s. A. Ordene: En Grøn. Mærket er registreret

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenel, Nr. 4 København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

\/A DC I I COKil AT DI/CD ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker.

\/A DC I I COKil AT DI/CD ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. \/A DC I I COKil AT DI/CD ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1931 Nr. 666. Anmeldt den 15. Maj 1981 Kl. 10^ T) C* af Firmaet Peder Pedersen, Fabrikation, Frederiksberg, og regi-

Læs mere

K K 1 / Kemovit A/S. Hellerup F 295F 318F F 463F

K K 1 / Kemovit A/S. Hellerup F 295F 318F F 463F Perfin Nr. Kombineret oversigt- og prisliste over danske firmaperforeringer fundet perforeret på Afa-numre, jernbanemærker, julemærker, stempelmærker (De løse mærker) etc. K K 1 / Kemovit A/S. Hellerup

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Fællesmærker.

A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. Reg. 1936 Nr. 3. Anmeldt den 6. Februar 1936 Kl. 11^ af Foreningen af Odense Mejerier, Odense, og registreret den 6. Juni s. A. En Flaske, paa

Læs mere

Aktietændstikfabriken Glødefri

Aktietændstikfabriken Glødefri Aktietændstikfabriken Glødefri F 55.1.1 Aktietændstikfabriken Glødefri 49 x 29 (æske) Rød / sort 48 x 29 (æske) Hvid / sort Der findes flere varianter med forskel i fabrikkens baggrund. Derudover findes

Læs mere

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Fællesmærker.

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. Reg. 1929 Nr. 1. Anmeldt den 9. Marts 1929 Kl. 10 al' Landbrugsministeriet, København, og registreret den 20. April s. A. En i en Cirkel indtegnet

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker. DU /C M (^\ NTI C- M

A. Registrerede Mærker. Varemærker. DU /C M (^\ NTI C- M VAREOGFÆLLESMÆRKER Reg. 1930 Nr. 1389. Anmeldt den 25, Juni 1930 Kl. 11^ af W. Nordsig & Co., A. Registrerede Mærker. Varemærker. DU /C M (^\ NTI C- M A-S., Handel, København, og registreret \ ^ / tl I

Læs mere

FOR VARE- OG FÆLLESMÆ RK E R

FOR VARE- OG FÆLLESMÆ RK E R REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆ RK E R Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 29. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. CATTARAUGUS Reg. 1923 Nr. 614. Anmeldt den 27. Marts 1923 Kl. Il 58 af Kistier Leather Company, Fabrikation af og Handel med Læder og Huder,

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. 1924 VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. TAURUS Reg. 1924 Nr. 139. Anmeldt den 12, December 1923 Kl. 10 af Ungarische Gummiwarenfabriks A.-G., Fabrikation af Gummivarer, etc., Budapest

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr. 17. 16. årgang. 2007-09-14 Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr. 17. 16. årgang. 2007-09-14 Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 17. 16. årgang. 2007-09-14 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. 1920. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1920 Nr. 109. Anmeldt den 26. November 1919 Kl. 11 ^ af Det Danske Petroleums Aktieselskab, Haqdel, København, og nctqnnillct registreret

Læs mere

Bekendtgørelse om ansøgning og registrering af design

Bekendtgørelse om ansøgning og registrering af design Bekendtgørelse om ansøgning og registrering af design I medfør af 17, stk. 3, og 49, stk. 1, i designlov nr. 1259 af 20. december 2000 samt efter bemyndigelse i henhold til 1 i Erhvervsministeriets bekendtgørelse

Læs mere

Varenr Størrelse/Indhold 60 x 30 mm, 1 stk. 4,5 g Folie. Sammenpakning. Produktionstid SMÅ ORDRER. Mindste ordre INKL.

Varenr Størrelse/Indhold 60 x 30 mm, 1 stk. 4,5 g Folie. Sammenpakning. Produktionstid SMÅ ORDRER. Mindste ordre INKL. Chokokugle Single Delikate sølvkugler med chokolade/lakrids indpakket enkeltvist i folie med dit design. Vi trykker dit design på blank folie i hvid, transparent eller sølv. Designfladen er 20 x 40 mm

Læs mere

1,- Lieb 1,- Lieb 1,- Perfin Nr. Pris kr. Komplet nålesæt fra 10 sæts perforator med perfinbillede H

1,- Lieb 1,- Lieb 1,- Perfin Nr. Pris kr. Komplet nålesæt fra 10 sæts perforator med perfinbillede H Perfin Nr. Kombineret oversigt- og prisliste over danske firmaperforeringer fundet perforeret på Afa-numre, jernbanemærker, julemærker, stempelmærker (De løse mærker) etc. H Pris kr. H 1 / Hjemmeværnet

Læs mere

Markedsfokus på Hong Kong

Markedsfokus på Hong Kong Markedsfokus på Hong Kong December 2016 DI følger de seneste tendenser på de store danske afsætningsmarkeder. Du får et overblik over den aktuelle udvikling på di.dk > policy og analyser > markedsfokus

Læs mere

Dansk Brugsmodel Tidende

Dansk Brugsmodel Tidende Dansk Brugsmodel Tidende Nr. 19. 09. årgang. 2000-10-13 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning almindeligt

Læs mere

Hvid, transparent eller sølv Dit design på hele folien 1-4 PANTONE-farver eller farvetryk i CMYK SMÅ ORDRER

Hvid, transparent eller sølv Dit design på hele folien 1-4 PANTONE-farver eller farvetryk i CMYK SMÅ ORDRER Chokomint bolsje Delikate sølvkugler med chokolade/lakrids indpakket enkeltvist i folie med dit design. Vi trykker dit design på blank folie i hvid, transparent eller sølv. fladen er 20 x 40 mm på forsiden,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af regi- I Nr. 23 strerede varemærker, fællesmærker,

Læs mere

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1932 Nr. 466. Anmeldt den 2. April 1932 Kl.. i 11 " al" Emil Helbig, Handel, København, og registreret lom llol den 4. Juni s. A. Ordet: Salomitol.

Læs mere

H.E. Gosch & Co Gosch Tændstikfabriker A/S

H.E. Gosch & Co Gosch Tændstikfabriker A/S H.E. Gosch & Co 1952-1969 Gosch Tændstikfabriker A/S F 49.8.1 H.E. Gosch & Co 1952-1969 Gosch Tændstikfabriker A/S 21 x 31 (æske) xx.01.1954 68 x 76 (pakke) 30 x 45 (æske) 26.03.1954 Pakkeetiket til hosstående

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1931 Nr. 717. Anmeldt den 12. Juli 1930 Kl. 11^"^ af Somervell Brothers, Limited, Fabrikation, Kendal i Westmorland i England og registreret

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 16. 1927. FOR VARE OG FÆLLES MÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1927 Nr. 363. Anmeldt den 13. Januar 1927 Kl. 11^ K4rnn\/A af Maypole Dairy Co., Limited, Provianteringshandel, London i

Læs mere