FORI. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FORI. A. Registrerede Mærker. Varemærker."

Transkript

1 Nr FORI VARE OG FÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg Nr Anmeldt den 21. Januar 1920 Kl. 10^ afjviels Søren Larsen, Handel, Fredensborg, og registreret den 6. Marts s. A. Et skjoldformet Felt, hvori staar; Østrup under et Felt med: S. Larsen i, og over et andet Felt, hvori staar: Fredensborg. Mærket er kun registreret for Automobiler, Motorcykler, Cykler, Symaskiner, elektriske Kroner, Lamper og Strygejern samt Tilbehør og Dele heraf. SLARSEN ØSTRUP TELEFON Reg Nr Anmeldt den 21. Januar 1920 Kl. 11^ af Lexington Motor Company, Fabrikation af motordrevne Køretøjer, Connersville i Indiana i de forenede Stater, og regislreret den 6. Marts s. A. En Ring, i hvilken ses en paa en Klippe staaende Mand, der i Haanden holder en Bøsse. Henover Billedets nederste Del læses Ordet; Lexington. Derunder læses i et hvidt, uregelmæssigt Felt Ordene: Mlnute Man. Mærket er i Henhold MlNyTI til Anmeldelse af 9. Juli 1918 registreret i Washington den 14. Januar 1919 for motordrevne Køretøjer. Reg Nr Anmeldt den 27. Januar 1920 Kl. 11^^ af Walworth Manufacturing Company, Fabrikation af F'iltings, Boston i de forenede Stater, og registreret den G. Marts s. A. En m Nøgle, hvis Kam er dannet af Bogstavet; K i Ordet: Kewa- nee, der strækker sig hen under Nøglen. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 27. September 1917 registreret i Washington den 2. Juli 1918 for Damptittings af enhver Art, nemlig Rør-, Vinkel-, Te-Forskruninger, Muffer, Flanger, Kontraventiler, Sædeventiler, ligeløbende- og Vinkelventiler, Skydeventiler, Reguleringsventiler (til Radiatorer), Stophaner, Aftapningshaner, Anboringsbøjler og Rørbærere. Ordet: Kewanee er af Anmelderne angivet at skulle anvendes som en særlig Benævnelse for de nævnte Varearter. Reg Nr Anmeldt den 27. Januar 1920 Kl. llo7 jijg Firtii Company, Limited, Fabrikation af Metal- f" I M F traad, Warrington i England, og registreret den 6. Marts s. A. ^ Ordet: Flrcone. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 16. Maj 1917 registreret i London den 7. September s. A. i Klasse 5 for Hegnstraad og anden Metaltraad og i Klasse 13 for Metaltraadshegn og andet Hegn, Melaltraadsstj-enge, Metaltove, Traaddug, Traadnet, Traadsøm og Kramper, alt af Metal. ' Reg." 19^ ]!^25l7^nliieM den 16. Februar 1920 Kl. Tl^^ af niwai John Knight, Limited, Sæbefabrikation, Silvertown, London i England, Il I Y ML og registreret den 6. Marts s. A. Ordet: Rival. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 9. Januar 1913 registreret i London den 28. Marts s. A. i Klasse 48 for Parfumerier (herunder Toiletartikler, Præparater til Tænder og Haar og parfumeret Sæbe).

2 56 Registrerings-Tidende for Vare- og Fællesmærker. SILK CUT VIRGINIA liiii CIGARETTES ii Reg Nr Anmeldt den 3. Februar 1920 Kl 11^^ af Fr. Christensen & Philip, Groshandel, København, og registreret den 6. Marts s, A. I et rektangulært Felt ses en af to Linier begrænset ornamenteret rektangulær Ramme, der foroven og forneden er afbrudt. I de derveddannede Mellemrum staar henholdsvis Ordet: Moon oven over Ordet: Star, og Ordet: Cigarettes under Ordene: Silk Cut Virginia. I Midten af det ornamenterede Felt ses i et uregelmæssigt skraveret mindre Felt Afbildningen af en Halvmaane, der omslutter en femtakket Stjerne. Det sidstnævnte Felt er omgivet af en ovallignende Ramme, hvis Begrænsningslinie foroven er takket og forneden bølgeformet. I Rammen ses lire femtakkede Stjerner. Mærket er kun registreret for Tobaksfabrikater. Ordene; Mootl Star er af Anmelderne angivet at skulle anvendes som en særlig Benævnelse for den nævnte Vareart. Reg Nr Anmeldt den 7. Februar 1920 Kl. 11^^ af Sinclair Refining Company, Raffinaderi og Handel, Chicago i de forenede Stater, og registreret den 6. Marts s. A. En mørk cirkulær Etikette, i hvilken læses Ordet; Sinco. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 8. Februar 1919 registreret i Washington den 19. August s. A. for raffinerede, halvraffinerede og uraffinerede Oljer, Voks, Smøremidler fremstillede af Petroleum, saavel med som uden Tilsætning af dyrisk, vegetabilsk eller mineralsk Olje eller Oljer, til Belysnings-, Brændsels-, Drifts-, Opvarmnings- og Smøreøjemed. Reg Nr Anmeldt den 13. Februar 1920 Kl. 10 af Brødrene Brincker, Fabrikation af Landbrugs- og Haveredskaber m. m.. Grejsdal ved Vejle, og registreret den 6. Marts s. A. Et Anker med Bogstavet; B paa hver Side inden for en Cirkelring. Mærket er kun registreret for alle Slags Vognaksler, Spader, Hakker, Maskinknive, Pander, Hamre, Økser og Kultivatordele, Reg Nr Anmeldt den 16. Februar 1920 ycpp C Dl AP Kl. 11 ^ af Wilkinson, Heywood & Clark, Limited, Fabrikation [Y1 IlUUlinLiMU af og Handel med Fernis, Maling og Farver, Cubitt Town, London i England, og registreret den 6. Marts s. A. Ordet; Meggeriac. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 4. Marts 1915 registreret i London den 19. Maj s. A. i Klasse 1 for kemiske Præparater til Brug i Fabrikationen, i fotografiske Øjerned eller til naturvidenskabelig Undersøgelse, og for Midler til Beskyttelse mod Ætsning og Forurening.

3 Registrerings-Tidende for Vare og Fællesmærker. Reg Nr Anmeldt den 12. Februar 1920 Kl. 11"^^ af Jenson & Nicholson, Limited, Fabrikation af Fernis, japansk Lak og Farvestoffer, Stratford i Essex i England, og registreret den 6. Marts s. A. En af tre Dele bestaaende Etikette. 1) En ornamenteret Cirkelring, inden for hvilken staar et af Bogstaverne: J og N dannet Monogram. 2) Et rektangulært Felt, hvori indenlor en ornamenteret Ramme staar paa punkteret Grund Ordet; Robblalac. 3) Brystbilledet af en Mand inden for en cirkulær Ramme dannet af en Laurbærkrans. Til venstre og højre i Rammen staar nogle Indskrifter og forneden staar Ordet; Robbialac. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af G. August 1913 registreret i London den 10 Oktober s. A. i Klasse 1 for Farver til Maling, Farvestoffer, Fernisser, Lakker, Emaljestoffer, japanske Lakker og for Midler til Beskyttelse mod Ætsning og Forurening. Ordet: Robblalac er af Anmelderne angivet at skulle anvendes som en særlig Benævnelse for disse Varearter. ^OBBIAUC DUl^ Rdbbia Reg Nr Anmeldt den 17. Februar 1920 Kl. 10^ af Widen-Lord Tanning Company, Fabrikation af Læderartikler, Boston i de forenede Stater, og registreret den 6. Marts s. A. Ordet; Wilo med hvide Bogstaver i et skiltlignende Rektangel med prikket Bund. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 15. April 1918 registreret i Washington den 18. Marts 1919 for Skind. Reg Nr Anmeldt den 20. Februar 1920 Kl. 10^^ af Gebr. Siekesz, p-,- Chokoladefabrikation, Amsterdam i Holland, og registreret den 0. Marts s. A. En - i fire rektangulære Dele delt Etikette. I den øverste Del ses skrevet skraat opad fra venstre til højre Navnet; Sickesz, under hvilket læses : Amsterdam, Hollande og; Bonbons Assortis i tre Linier. I den næste Del læses; Cacao & Chocolade Fabrlcken, Gebr. Sickesz, Amsterdam, Holland. Den tredie Del svarer til den første i omvendt Tilstand, dog staar der i Stedet for; Bonbons Assortis: Assorted Chocolates. Den fjerde Del svarer til den anden i omvendt Tilstand. I Retning fra venstre nedad til højre findes tre brede brudte Linier, som forestiller det Baand, AMSTEBOAM BONBONS ASSORTIS cmocotadfc FABRieHg«EBR.'^ICKESZf^ AMSTERDAM S3iwiQ30HO a^iaossv WWOHSiSWW wvotalswv waysiubvj zsmiva der tjener til at lukke en Pakning, om hvilken Etiketten er anbragt. Den første af disse Linier findes paa højre øverste Hjørne af den første af Etikettens fire Dele og danner omtrent paa Midten en Sløjte. Den anden Linie begynder paa det venstre nederste Hjørne af samme Del og strækker sig herfra tværs over den følgende Del, som derved deles i to Halvdele, og videre hen over højre øverste Hjørne af den tredie Del. Den tredie Linie begynder i venstre nederste Hjørne af den tredie Del og danner her en Sløjfe for derefter at fortsættes tværs over den nederste Del, som derved ligesom anden Del deles i to Halvparter. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 10. September 1900 registreret i 's-gravenhage den 16. s. M. for Chokolade, Bonbons og Sukkervarer.

4 58 Reg Nr Anmeldt den 20. Februar 1920 Kl. 10^ af samme og registreret den 6. Marts s. A. I et cirkulært Felt, der er omgivet af en punkteret Cirkel ses Navnet; Sickesz. Uden om ses en Forsiring dannet af Linier og Blomster, der er indesluttet i en sekssidet Polygon. Forsiringen bestaar af to Linier, der tilsammen danner en liggende Oval, og som hver ved højre og venstre Ende afsluttes med en ind i Ovalen bøjet Blomsterklase. Ovalens øverste og nederste Del bærer hver en hjerteformet Figur, der omslutter en Blomsterklase. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 10. April 1900 registreret i 's-gravenhage den 16. s. M. for Kakao, Chokolade og alle Slags Kakao-, Chokolade- og Sukkervarer. Reg Nr Anmeldt den 18. Februar 1920 Kl. 10^^ af Oluf Sørensen, Groshandel, Kobenhavn, og registreret den 6. Marts s. A. En dansende Bjørn. Mærket er kun registreret for Strømper og Manufakturvarer. VARE - MÆRKE Reg Nr Anmeldt den 17. Februar 1920 Kl. IP^ af Moses EXTRA CHOICE CVVYVVpa & Søn G. Melchior, Groshandel, København, og registreret den 6. Marts s. A. En rektangulær Etikette med A bred indadtil med Ornamenter prydet Ramme, i hvilken foroven staar: Extra choice. Inden for Rammen SPECIALLY SELECTED* staar; Masagama Tea, og derunder; Specially Selected. Fra venstre nedre til højre øvre Hjørne løber et sort Baand med Indskriften: Blended and packed^by Moses & Søn G. Melchior. Mærket er kun registreret for Te og andre Kolonialvarer. Ordet; Masagama er af Anmelderne angivet at skulle anvendes som en særlig Benævnelse for disse Varearter. Reg Nr Anmeldt den 20. Februar 1920 Kl. 11^ af Alexander Rrothers, Fabrikation af Lædervarer, Philadelphia i de forenede Stater, og registreret den 6. Marts s. A. I en cirkulær Etikette ses et Hoved med Hjælm. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 25. Juli 1914 registreret i Washington den 22. December s. A. for Læderremme.

5 Registrerings-Tidende for Vare- og Fællesmærker. 59 Reg Nr Anmeldt den 23. Februar Kl. 11^ af Axel Wibel, Groshandel, Stockholm i Sverige, og registreret den 6. Marts s. A. Ordet: Facit, der ved en kraftig Understregning er forenet med en oval Ring, hvori staar Anmelderens Navn og Hjemsted, og som omgiver et af Bogstaverne AW dannet Monogram. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 15. Januar 1919 registreret i Stockholm den 11. Marts s. A. for Regnemaskiner, og Ordet: Facit som en særlig opfunden Benævnelse for denne Vareart. Reg Nr Anmeldt den 23. Februar 1920 Kl. 11 ^ af Emst Kaufmann, Handel, Stockholm i Sverige, og regi- I 1 streret den 6. Marts s. A. Ordet: Pano. Mærket er i Henhold f 1 I I til Anmeldelse af 27. August 1919 registreret i Stockholm den 21. Oktober s. A. som en særlig opfunden Benævnelse for Værktøjsmaskiner og Værktøj, særligt Skiftenøgler, Rørtænger og Borepatroner. mm Reg Nr Anmeldt den 24. Februar 1920 Kl. 11^ af Daniels Motor Car Company, Fabrikation af Automobiler, Reading i Pensylvanien i de forenede Stater, og registreret den 6. Marts s A. Bogstavet O skrevet saaledes, at dets ydre og indre Konturer er optrukne med enkelte Linier. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 3. August 1917 registreret i Washington den 15. Januar 1918 for Automobiler, Automobil-Radiatorer og Nav- Kapsler. [ L DIAGONAL; I NDREGI STRERET VAREMÆRKE» Reg Nr Anmeldt den 24. Februar 1920 Kl. 11'^ af Kai Rasmussen & Max Kjeldgaard, Tømrerhaandværk, København, og registreret den 6. Marts s. A. Et Snit gennem et Tagværk, under hvilket staar Ordet; Diagonal, og herunder; Indregistreret Varemærke. Mærket er kun registreret for fritbærende Trækonstruktioner.

6 60 Reg Nr Anmeldt den 25. Februar 1920 Kl. 10 af A.-S. Jydsk Biskiiitfabrik, Fabrikation al Biskuit, Kiks og Tvebakker, Hjørring, og registreret den 6. Marts s. A. En hollandsk Pige, der holder en Pakke i den venstre Haand. I Baggrunden ses et Landskab med to hollandske Møller. Foroven staar: Tvebakken Holland og forneden Anmeldernes Navn. AKTIESELSKABET HJØRRING. Reg Nr Anmeldt den 26. Februar 1920 Kl. 11 af A.-S. Fabrikken Noma, kemisk-teknisk Fabrikation, København, og registreret den 6. Marts s. A. En oval Vignet med gul Bundfarve. I Vignetten er til venstre indstukket en Buket gulgrønne Resedaer. Til højre for Buketten staar med rød Skrift: Bouquet Reseda A.-S. Fabriken ''Noma" København. Mærket er kun registreret for Sæbe. BOUQUET eseda FEDTSTOF c. 80 % ys FABRIKEN,.NOMA" KØBENHAVN. Reg Nr Anmeldt den 26. Februar 1920 Kl. 11 af samme og registreret den 6. Marts s. A. En oval Vignet med gul Bundfarve. I Vignetten er til venstre indstukket en Buket røde Nelliker. Til højre for Buketten staar med rød Skrift.- Bouquet Nellike A.-S. Fabriken ' Noma" København. Mærket er kun registreret for Sæbe. ELLIRE KEN..NOMA KØB E(N havn.

7 61 Reg Nr Anmeldt den 26. Februar 1920 Kl, 11 af samme og registreret den 6. Marts s. A. En oval Vignet med lyserød Bundfarve, I Vignetten er til venstre indstukket en Buket røde Roser. Til højre for Buketlen staar med rød Skrift; Bouquet Rose A. -S Fabriken "Noma" København. Mærket er kun registreret for Sæbe. BOUQUET POSE FEDTSTOF C. 80 /O Vs FABRIKEN.,NOMA" L-^ØBENHAVN. Reg Nr Anmeldt den 26. Februar 1920 Kl. 11 af samme og registreret den 6. Marts s. A. En oval Vignet med gul Bundfarve. I Vignetten er til venstre indstukket en Buket blaa Iris. Til højre for Buketten staar med rød Skrift: Bouquet Iris A.-S. Fabriken "Noma" København. Mærket er kun registreret for Sæbe. BOUQUET iris FE DTSTOF c. 50 % Vs FABRIKEN,.NO/AA' KØBENHAVN, Reg Nr Anmeldt den 26. Februar 1920 Kl. 11 af samme og registreret den 6. Marts s. A. En oval Vignet med lyserød Bundfarve. I Vignetten til venstre er indstukket en Buket Violer. Til højre for Buketten staar med rød Skrift; Bouquet Viol A.-S. Fabriken ''Noma" København. Mærket er kun registreret for Sæbe,»Fbouquet 80Vo NOMA hav Reg Nr Anmeldt den 26. Februar 1920 Kl. 11 af samme og registreret den 6. Marts s. A. En oval Vignet med gul Bundfarve. I Vignetten er til venstre indstukket en Buket lilla Syréner. Til højre for Buketten staar med rød Skrift; Bouquet Syrén A.-S. Fabriken "Noma" København. Mærket er kun registreret for Sæbe mrn BOUQUET FEDTSTOF c. 60 % 'Vfe FABRIKEN.,NO/V\A' KØBENHAVN

8 62 Registrerings-Tidende for Vare- og Fællesmærker. Reg Nr Anmeldt den 25. Februar 1920 Kl. 11^''af A.-S. Frederiksberg Metalvarefabrik, Metalvarefabrikalion, Frederiksberg, og registreret den 6. Marts s. A. Inden for en oval Ramme ses bag en bølgende Havflade en opgaaende Sol, i hvis Straaler staar Bogstaverne: F M. Reg Nr Anmeldt den 26. Februar 1920 Kl. 11 af Kabo Corset Company, Korsetfabrikation, Chicago i de forenede Stater, og registreret den 6. Marts s. A. En lodret anbragt mørk oval Etikette, over hvilken slynger sig et Baand, i hvilket læses Ordene: Le Révo. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 30. December 1912 registreret i Washington den 10. Juni 1913 for Korsetter. Ordene: Le Révo er af Anmelderne angivet at skulle ankendes som en særlig Benævnelse for denne Vareart. B. Fornyelser, Udslettelser m. v. Fornyede er i Medfør af Lov af 11. April , jfr. Lov af 10. September 1914 og Bekendtgørelser af 11. s. M. og 6. November 1919, den 2. Marts 1920 fra den 12. Februar s. A. at regne; Reg Nr. 85 A.-G. Mechanische Seilerwaarenfabrik Fiissen, Ftissen i Tyskland, den 3. Marts 1920 fra den 19. Februar s. A. at regne: Reg Nr. 92 Firmaet Georg Dralle, Hamburg og Altona i Tyskland, Reg Nr. 93 samme, fra den 5. Marts 1920 at regne: Reg Nr. 120 Daells Varehus, København, Reg Nr. 121 Edwards & Rasmussen, København, Reg Nr. 124 A. J. Rasmussen & Co., København, Reg Nr. 125 Brødr. Braun, København, Reg, 1910 Nr. 126 Christian William Vilhelm Messerschmidt, København, Reg Nr. 127 Dr. Maurice Leprince, Paris i Frankrig, Reg Nr. 128 Kalasiris, Fabrik fiir hygieinische Unterkleidung, G. m. b. H., Bonn i Tyskland, Reg Nr. 130 Liberty & Co., Limited, London i England, Udslettede er i Medfør af samme Lovbestemmelser den 4. Marts 1920 fra den 28. Februar s. A, at regne: Reg Nr. 20 Soclété anonyme des Produits Fred. Bayer & Cie, Flers i Frankrig, den 5. Marts 1920: Reg Nr. 123 Frederik Carl Bendixsen, Tisted, Reg Nr. 129 Edwin Wilbur Spring, London i England, den 5. Marts 1920 fra den 11. December 1919 at regne: Reg Nr. 601 The Asiatic Petroleum Company, Limited, London i England. Registrerings-Tidende for Vare- og Fællesmærker. Abonnementsprisen for Aargangen 1920 er 2 Kr. Abonnement modtages af alle Postkontorer, i København tillige af Registrator, Bernstorffsgade Nr. 25. Hos sidstnævnte sælges enkelte Numre for en Pris af 20 Øre for hvert Blad paa indtil 4 Sider, Nummeret indeholder. Uøglven af Registrator af Varemærker og Mønstre. Bianco Lunos Bogtr., København.

A. Registrerede Mærker. Fællesmærker.

A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. Reg. 1929 Nr. 5. Anmeldt den 22. Juni 1929 Kl. 11^ af Den kgl. Veterinær- og Landbohøjskoles landøkonomiske Forsøgslaboratorium, Frederiksberg, og registreret den

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 34. 1929. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. KING DAVIS Reg. 1929 Nr. 876. Anmeldt den 22. Maj 1929 Kl. 11^^ af A. W. Kirkebye, Groshandel, København, og registreret den 24. August

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1933 Nr. 370. Anmeldt den 22. December 1932 Kl. 11^" at" Niels Christian l*etersen-danhoj, Groshandel, Aarhus, og registreret den 8. April 1933.

Læs mere

)^VAREo6FÆLLESMÆ.RKER>^r

)^VAREo6FÆLLESMÆ.RKER>^r )^VAREo6FÆLLESMÆ.RKER>^r A. Registrerede Mærker. Varemærker. PI OM BI Reg. 1922 Nr. 679. Anmeldt den 1. Juni 1922 Kl. Il 50 af A.-S. Nordisk Speciale, Fabrikation af Skotøjsreparationsmidler, København,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

VARE OG FÆ L LES MÆR K ER. A. Registrerede Mærker.

VARE OG FÆ L LES MÆR K ER. A. Registrerede Mærker. VARE OG FÆ L LES MÆR K ER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1931 Nr. 1146. Anmeldt den 6. Januar 1931 Kl. 11^" af The Wheeler Osgood Company, Fabrikation, Tacoma i Washing- B ton i De Forenede Stater,

Læs mere

VARE OG FÆLLES MÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

VARE OG FÆLLES MÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. VARE OG FÆLLES MÆRKER Reg. 1936 Nr. 66. Anmeldt den 11. November 1935 Kl. 11"^ af A/B Chokladfabriken Marabou, Fabrikation, Sundbyberg i Sverige, og registreret den 25. Januar 1936. En rektangulær Etikette,

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. MOTH CONTROL Reg. 1931 Nr. 475. Anmeldt den 2. September 1930 KL 11^^ af Air-Way Electric Appliance Corporation, kemisk Fabrikation, Toledo i Ohio

Læs mere

A. Registrerede Mærker.

A. Registrerede Mærker. ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. Reg. 1930 Nr. 6. Anmeldt den 26. August 1930 Kl. 10^ af Centraludvalget for Danmarks Isenkræmmerforeninger samt Københavns Glas- og CT Porcelænshandlerforening,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenel. Købenbavn, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemær Nr. 48 ker, fællesmærker,

Læs mere

FOR. A. Registrerede Mærker.

FOR. A. Registrerede Mærker. Nr. 22. 1924 FOR VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1924 Nr. 558. Anmeldt den 8. April 1924 Kl. Anaconda Copper Mining Company, Metalvarefabrikation, New York i de forenede Stater,

Læs mere

A* Registrerede Mærker. Varemærker.

A* Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A* Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1936 Nr. 76. Anmeldt den 16. December 1935 Kl. 10 ^ af Knud Lucas, Groshandel, København, og registreret den 1. F'ebruar 1936. Navnet: K. Lucas

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1933 Nr. 1231. Anmeldt den 6. Juni 1933 Kl. 11'«af Socletå Italiana Pirelli, Handel, Milano i Italien, og registreret V I A T O R den 9.

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. )^''^RE OG FÆLLESMÆR K A. Registrerede Mærker. Varemærker. Rcg. 1920 Nr. 276. Anmeldt den 10. December 1919 Kl. 11'^ af Koninklijke Nederlaudsche Maatschappij tot Exploitatie van Petroleiimbronnen in Nederlandsch

Læs mere

Nr.22. 1929. FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

Nr.22. 1929. FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr.22. 1929. FOR VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1929 Nr. 537. Anmeldt den 13. Marts 1929 Kl. 11^" af A70TYL Soc. An. OmDium de Specialités et Produits CMmiques, Fabrikation,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direlitøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

VARE OG FÆLLES MÆRKER

VARE OG FÆLLES MÆRKER VARE OG FÆLLES MÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1936 Nr. 1265. Anmeldt den 12. August 1936 Kl. 10 af Firmaet Alfred Th. Øberg, Groshandel, København, og registreret den 12. December s. A.

Læs mere

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Transperent Reg. 1936 Nr. 298. Anmeldt den 29. November 1936 Kl. 11^ af Henkel & Co., A/S, Fabrikation og Handel, København, og registreret den 21.

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemaerkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

RUSSi EVERSIN. ,suenngs-7',i^ Nr. 39. Vare- og Fællesmærker. A. Registrerede Mærker. A'aremærker.

RUSSi EVERSIN. ,suenngs-7',i^ Nr. 39. Vare- og Fællesmærker. A. Registrerede Mærker. A'aremærker. Nr. 39,sUenngs-7',i^ 1914 Vare- og Fællesmærker A. Registrerede Mærker. A'aremærker. Reg. 1914 Nr. 648. Anmeldt den i)de December 1914 Kl. 11^ af A.-S. Korspr.Margarinefabrik, Fabrikation og Forhandling-

Læs mere

FORI. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

FORI. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 45. 1925. FORI VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1926 Nr. 1023. Anmeldt den 14. September 1925 Kl. 11 ^ af Phillips* Patents, Limited, Fabrikation, London i England, PHILLIPS

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. 1920. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1920 Nr. 109. Anmeldt den 26. November 1919 Kl. 11 ^ af Det Danske Petroleums Aktieselskab, Haqdel, København, og nctqnnillct registreret

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1926 Nr. 263. Anmeldt den 26. Oktober 1925 Kl. H 45 af li a i CV The British Xylonite Company, Limited, Fabrikation, London i England, ilalt/v

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1936 Nr. 169. Anmeldt den 31. Juli 1934 Kl. 11 af N. V. Drogerijen Maatschapplj, kemisk Odorex Fabrikation, Rotterdam i Holland, og registreret

Læs mere

VINTAGE PORT. -0<5x>z

VINTAGE PORT. -0<5x>z 36 Overdragne er i Medlør af samme Lovs 8: Reg. 1937 Nr. 763 fra I. N. Chr. Thirsing, Hellerup, til Grosserer P. Møller, København, og fra Grosserer P. Møller, København, til C. J. Aggerbeek A/S, Horsens.

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemær Nr. 45 ker, fællesmærker,

Læs mere

FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 51. 1924. FOR VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. ECLAT Reg. 1924 Nr. 1194. Anmeldt den 4. Juni 1924 Kl. 11^' af Colgate & Company, Fabrikation af Toiletartikler, Jersey City i New

Læs mere

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker.

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER >s A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1934 Nr. 1147. Anmeldt den 27. August 1934 Kl. H"" ««af Monol, A/S, Fabrikation og Handel, København, og registreret den 8. December s. A.

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker,

A. Registrerede Mærker. Varemærker, OE FÆLLESMÆRKER^^ A. Registrerede Mærker. Varemærker, Reg. 1921 Nr. 1189. Anmeldt TRÅDE MARK den 12. December 1921 Kl. 11^ af Beckett & Meyer, Handel og Fabrikation af optiske Artikler, KøbeohaTD, og registreret

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemæriier.

A. Registrerede Mærker. Varemæriier. ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER *' A. Registrerede Mærker. Varemæriier. Reg. 1933 Nr. 903. Anmeldt den 6. Marts 1933 Kl. 11" af Otto Mønsted, A/S, Gradonisermg Margarinefabrikalion, København, og registreret den

Læs mere

VARE OE FÆLLES MÆRKER

VARE OE FÆLLES MÆRKER VARE OE FÆLLES MÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1931 Nr. 647. Anmeldt den 27. September 1930 Kl. 11^^ af R. C. A. Photophone, Inc., Filmsfabrikation, New York i De Forenede Stater, og registreret

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 20. 1924 VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1924 Nr. 498. Anmeldt den 3. April 1924 Kl. 10*^ AMTl?I?TAD WTUTATADQAT af SociétéAnoDyme Scholl Manu- AlllijIllUIl iyllj lilliiu

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemær- ker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREogFÆLLESMÆRKER e A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1929 Nr. 819. Anmeldt den 29. Maj 1929 Kl. 11" af Karl Schultz & Co., Import, Groshandel og Fabrikation af Chokoladevarer, KøbenhaYn, og registreret

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker. DU /C M (^\ NTI C- M

A. Registrerede Mærker. Varemærker. DU /C M (^\ NTI C- M VAREOGFÆLLESMÆRKER Reg. 1930 Nr. 1389. Anmeldt den 25, Juni 1930 Kl. 11^ af W. Nordsig & Co., A. Registrerede Mærker. Varemærker. DU /C M (^\ NTI C- M A-S., Handel, København, og registreret \ ^ / tl I

Læs mere

lav dit eget minijuletræ

lav dit eget minijuletræ Af Pia Buusmann. Foto: Jes Buusmann lav dit eget minijuletræ miniature overdådig jul i Hvis du ikke har plads til et stort og flot juletræ, men gerne vil have den hyggelige stemning, er der heldigvis andre

Læs mere

FOR! VAREOGFÆLLESMÆRKER

FOR! VAREOGFÆLLESMÆRKER Nr. 2. 1924 FOR! VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1924 Nr. 24. Anmeldt den 24. Oktober 1923 Kl. af C. H. SIGNOL Schattiger, Groshandel, Sønderborg, og registreret den 12. Januar

Læs mere

^ VAREOGFÆLLESMÆRKER

^ VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1930 Nr. 451. Anmeldt den 5. Juli 1929 Kl. 10 af Lauritz Christiansen, Fabrikation af Radioapparater og Dele dertil, København, og registreret

Læs mere

Lille Georgs julekalender 2010. 1. december

Lille Georgs julekalender 2010. 1. december 1. december I hver af de øverste bokse skal der skrives et af tallene 1, 2, 3,..., 9. Alle tre tal skal være forskellige. I de næste bokse skrives de tal der fremkommer ved at man lægger sammen som vist.

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af regi Nr. 32 strerede varemærker, fællesmærker,

Læs mere

FORI. ^AREogFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. USKUMMET TØRMEI^K

FORI. ^AREogFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. USKUMMET TØRMEI^K Nr. 41. 1924. FORI ^AREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1924 Nr. 986. Anmeldt den 9. August 1924 Kl. ll^oaf A.-S. De Norske Melkefabriker, F a- brikation af og Handel med Tørmælk,

Læs mere

l^mms-tidem e VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker.

l^mms-tidem e VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. l^mms-tidem e VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1929 Nr. 314. Anmeldt den 9. Januar "«1929 Kl. 11^^ af Aquasciitum Limited, Fabrikation, f London i England, og registreret den

Læs mere

VAREogFÆLLESMÆRKER ABSALON MARGARINE. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

VAREogFÆLLESMÆRKER ABSALON MARGARINE. A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1922 Nr. 1176. Anmeldt den 14. December 1922 Kl. Il 40 af A.-S. Frederiksberg Margarinefabrik, Fabrikation af Margarine, Frederiksberg, og registreret

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

A. Registrerede Mærker.

A. Registrerede Mærker. Nr. 45. 1927. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1927 Nr. 1114. Anmeldt den 20, Maj 1927 Kl. 11 af The Birmingham Small Arms Co., Limited, Vaabenfabrikation, Small Heath i Birmingham

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 28. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1923 Nr. 593. Anmeldt den 18. April 1923 Kl. Il 45 af A. M.Hirschsprung & Sønner, A.-S., Cigarfabrikation, Kobenhavn, og registreret

Læs mere

WESTMIKSTER HARRIS VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

WESTMIKSTER HARRIS VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1934 Nr. 1194. Anmeldt WESTMIKSTER den 23. Oktober 1934 Kl. 10 af Cykle- & Ringfabriken Jyden, A/S, Handel, Aalestrup, og registreret den 22.

Læs mere

STUDIETURS TRØJER BESTILLINGSLISTE 2011/2012

STUDIETURS TRØJER BESTILLINGSLISTE 2011/2012 STUDIETURS TRØJER BESTILLINGSLISTE 2011/2012 Skole: Klasse: Kontaktperson: Privatadr.: Tlf./Mobil: Afrejsedato: E-mail: Rejsemål: Udfyld bestillingssedlen bagerst i kataloget og send hele kataloget til

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1930 Nr. 1213. Anmeldt den 25. Marts 1930 Kl. 11 ^ i- n j l 11 af General-Direktion der osterreichischen Tabak-Regie, Fabri- F 1^ P I 11S

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker. 3S33H3. Reg Nr. 680.,.. r i

A. Registrerede Mærker. Varemærker. 3S33H3. Reg Nr. 680.,.. r i ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1934 Nr. 678. Anmeldt den 24. Februar 1934 Kl. 10 "W 7"g^ af Firmaet Brogaard & Jensen, Radiofabrikation, Odense, og ml Jtl^w 1 #V registreret

Læs mere

FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 16. 1923 FOR VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1923 Nr. 276. Anmeldt den 6. April 1923 n Kl. 11 af Johann Schmidt, Fabrikation af Oblater, fgg gg fl B Niirnberg i Tyskland,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

hurtige juleideer ı dekoration

hurtige juleideer ı dekoration hobby ı dekoration 10 hurtige juleideer Står du og mangler en hurtig venindegave? En dekoration til første søndag i advent? Eller har du glemt at købe kalenderlys? Læn dig tilbage, og lad dig inspirere

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER (is Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER 1 Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet. København, og indeholder bekendtgørelse at registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenel, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

Etiketten findes sort og gul størrelse 57 mm x 34 mm patenteret i Danmark, Sverige, Frankrig og England. trykt ca. 1868

Etiketten findes sort og gul størrelse 57 mm x 34 mm patenteret i Danmark, Sverige, Frankrig og England. trykt ca. 1868 Ole Christian Green og Actie Tændstikfabriken Godthaab De med markerede etiketter er gengivet fra Kjeld Kronwall katalog over danske tændstiketiketter, med tilladelse fra Kjeld Kronwall De med ^ markerede

Læs mere

H fens"! IA S. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

H fens! IA S. A. Registrerede Mærker. Varemærker. vareoefællesmærker A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1926 Nr. 1030. Anmeldt den 21, Juni 1926 Kl. Il 35 af Coty, Société Anonyme, Fabrikation, Paris i Frankrig, og registreret den 20. ISo\ember

Læs mere

International matematikkonkurrence

International matematikkonkurrence Facit til demoopgaver for 6. og 7. klassetrin Navn og klasse 3 point pr. opgave Facit 1 Hvilken figur har netop halvdelen farvet? A B C D E 2 På min paraply fra Australien står der KANGAROO: Hvilket af

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER -f Tidenden udgives af Direlttøren for Patent- og Varemærlievæsenet, Nr. 5 København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker,

Læs mere

FOR VARE- OG FÆLLESMÆ RK E R

FOR VARE- OG FÆLLESMÆ RK E R REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆ RK E R Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

Vejledning til Photofiltre nr.172 Side 1 Lave et postkort som foldes sammen til A6 størrelse

Vejledning til Photofiltre nr.172 Side 1 Lave et postkort som foldes sammen til A6 størrelse Side 1 Til denne vejledning skal vi bruge skabelonen som er inddelt i 4 med hjælpelinjer. Der bruges 2 felter som så foldes sammen til et A6 kort. Der skal så laves noget specielt i Photofiltre hvor vi

Læs mere

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 29. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. CATTARAUGUS Reg. 1923 Nr. 614. Anmeldt den 27. Marts 1923 Kl. Il 58 af Kistier Leather Company, Fabrikation af og Handel med Læder og Huder,

Læs mere

I. Domme 00875.00. Afgørelser - Reg. nr.: 00875.00. Fredningen vedrører: Ordrup Mose. la ksations kom m iss ionen.

I. Domme 00875.00. Afgørelser - Reg. nr.: 00875.00. Fredningen vedrører: Ordrup Mose. la ksations kom m iss ionen. - ---------- 00875.00 Afgørelser - Reg. nr.: 00875.00 I. Domme Fredningen vedrører: Ordrup Mose la ksations kom m iss ionen Natu rklagenævnet Overfredningsnævnet le Fredningsnævnet 26-05-1943 Kendelser

Læs mere

Vi starter her med billede som det er, med landskab og kirke samt et helt stille vand. Billedet er lavet i 3:2 format og er 900 pixels i bredden

Vi starter her med billede som det er, med landskab og kirke samt et helt stille vand. Billedet er lavet i 3:2 format og er 900 pixels i bredden Side 1 Denne vejledning er et eksempel på hvordan man kan lave en sjov tekst på et foto i 3D, og hvor man så til sidst laver en spejlvendt tekst i vandet med reflektioner. Vi starter her med billede som

Læs mere

Aktietændstikfabriken Glødefri

Aktietændstikfabriken Glødefri Aktietændstikfabriken Glødefri F 55.1.1 Aktietændstikfabriken Glødefri 49 x 29 (æske) Rød / sort 48 x 29 (æske) Hvid / sort Der findes flere varianter med forskel i fabrikkens baggrund. Derudover findes

Læs mere

\/A DC I I COKil AT DI/CD ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker.

\/A DC I I COKil AT DI/CD ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. \/A DC I I COKil AT DI/CD ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1931 Nr. 666. Anmeldt den 15. Maj 1981 Kl. 10^ T) C* af Firmaet Peder Pedersen, Fabrikation, Frederiksberg, og regi-

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

A. Registrerede Mærker.

A. Registrerede Mærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER f A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1930 Nr. 1268. Anmeldt den 12. November 1930 Kl. 11^ af Siemens Schuckertwerke, A-G., Fabrikation af og Handel med Maskiner, Køretøjer og Apparater

Læs mere

Bestemmelsesnøgle til danske padder og krybdyr

Bestemmelsesnøgle til danske padder og krybdyr Bestemmelsesnøgle til danske padder og krybdyr Hans Viborg Kristensen, Naturhistorisk Museum april 2016 Der findes 15 paddearter og 5 krybdyrarter, der er almindeligt forekommende i Danmark. Denne nøgle

Læs mere

Facitliste til MAT X Grundbog

Facitliste til MAT X Grundbog Facitliste til MAT X Grundbog Foreløbig udgave Det er tanken der tæller A Formlen bliver l + b, når l og b er i uforkortet stand. B Ingen løsningsforslag. C Ved addition fås det samme facit. Ved multiplikation

Læs mere

F 3 / Fyens Andels Foderstofforretning. Svendborg

F 3 / Fyens Andels Foderstofforretning. Svendborg Perfin Nr. Kombineret oversigt- og prisliste over danske firmaperforeringer fundet perforeret på Afa-numre, jernbanemærker, julemærker, stempelmærker (De løse mærker) etc. F Pris kr. F 1 / A/S Frederiksberg

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. A. Registrerede Mærker. Varemærker. L Reg. 1924 Nr. 730. Anmeldt den 20. Juni 1924 Kl. 1136 af Blyantfabrikken Viking, A.-S., Fabrikation af Blyanter, København, og registreret den 19. Juli s. A. I en

Læs mere

Valentine Mors dag. B Rose, C Hjerte ophæng, D # Banner Alexia, E Rosenbuket, # Vase med lys, G Rosenranke, H Hjerte, Rumdeler Roser,

Valentine Mors dag. B Rose, C Hjerte ophæng, D # Banner Alexia, E Rosenbuket, # Vase med lys, G Rosenranke, H Hjerte, Rumdeler Roser, A Rose, kunstsilke, styropor, Ø 50cm, 135cm, 73-55704 Rød Pris pr. stk.: 247,60 DKK B Rose, kunstsilke, Ø 40cm, 115cm, 73-48419 Rød Pris pr. stk.: 156,00 DKK C Hjerte ophæng, dobbeltsidet trykt med rose

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 16. 1927. FOR VARE OG FÆLLES MÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1927 Nr. 363. Anmeldt den 13. Januar 1927 Kl. 11^ K4rnn\/A af Maypole Dairy Co., Limited, Provianteringshandel, London i

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

Start i cirklen med nummer 1 - følg derefter pilene:

Start i cirklen med nummer 1 - følg derefter pilene: Bogstaver Bogstavet a Skriv bogstavet a i skrivehusene: Farv den figur som starter med a: Bogstavet b Skriv bogstavet b i skrivehusene: Farv den figur som starter med b: Bogstavet c Skriv bogstavet c i

Læs mere

Introduktion til EXCEL med øvelser

Introduktion til EXCEL med øvelser Side 1 af 10 Introduktion til EXCEL med øvelser Du kender en almindelig regnemaskine, som kan være til stort hjælp, når man skal beregne resultater med store tal. Et regneark er en anden form for regnemaskine,

Læs mere

PÅ JAGT EFTER SEKUNDÆRFARVERNE

PÅ JAGT EFTER SEKUNDÆRFARVERNE FARVEOPGAVER OG EKSPERIMENTER PÅ JAGT EFTER SEKUNDÆRFARVERNE Rød, gul og blå er de såkaldte primærfarver. En primærfarve er en farve, der ikke kan blandes af andre farver. Grøn, violet og orange kaldes

Læs mere

Etiketten findes i sort / gul samt rød / sort / hvid størrelse 49 mm x 29 mm. Etiketten findes i sort / hvid størrelse 48 mm x 29 mm

Etiketten findes i sort / gul samt rød / sort / hvid størrelse 49 mm x 29 mm. Etiketten findes i sort / hvid størrelse 48 mm x 29 mm Aktietændstikfabriken Glødefri De med markerede etiketter er gengivet fra Kjeld Kronwall katalog over danske tændstiketiketter, med tilladelse fra Kjeld Kronwall Etiketten findes i sort / gul samt rød

Læs mere

Gittes kageopskrifter

Gittes kageopskrifter Gittes kageopskrifter Bamsekagen Vi boede på Maldiverne i 2½ år, og der havde jeg en veninde, som levede af at bage kager til festlige lejligheder. Af hende lærte jeg at lave de sjoveste kager, bl.a. denne

Læs mere

Nr. 3, 3 øre rød. Ligesom alle kataloger registrerer den variant af Nr. 5, der har omvendt midtertryk:

Nr. 3, 3 øre rød. Ligesom alle kataloger registrerer den variant af Nr. 5, der har omvendt midtertryk: Forsøg på typebeskrivelse af Svendborg Bypostmærker Af Jan Roed, 23/7-2009 I Svendborg blev der udgivet følgende bypostmærker: Nr. 1, Nr. 2, 1 øre grøn 2 øre brun De blev alle udgivet i utakkede udgaver:

Læs mere

Af- og påmontering af ruderamme

Af- og påmontering af ruderamme Af- og påmontering af ruderamme Page 1 of 1 Af- og påmontering af ruderamme Afmontering Kør ruden ned indtil anslag. Afmonter dørbeklædningen Reparationsgruppe70. Løsn isoleringsmåtten -1- i det øverste

Læs mere

V aremøerker. A. Registrerede Mærker.

V aremøerker. A. Registrerede Mærker. 5. 1895. V aremøerker. A. Registrerede Mærker. Reg. 1895 Nr, 67. Anmeldt den 4de Juni 1895 KL af Åthenstaedt & Redecker, Fabrikanter, Hemeling'en ved Bremen^ og registreret den 8de s, M. En Magnet, der

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, Nr. 15 København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

Springeren 18. september 2015

Springeren 18. september 2015 Springeren 18. september 2015 Her følger beretningen om springerens vej gennem skakhistorien. Gennem hele skakhistorien har springeren altid bevæget sig på den samme måde: To felter frem og et felt til

Læs mere

H.E. GOSCH & CO. 5 Tordenskjoldetiketter

H.E. GOSCH & CO. 5 Tordenskjoldetiketter H.E. GOSCH & CO. 5 Tordenskjoldetiketter Etiketten er sort / gul størrelse 47 mm x 30 mm Udgivet i februar 1968 i bunden af etiketten står: DANSK FABRIKAT etiketten påsat Skillet etiketten påsat Skillet

Læs mere

SANDSYNLIGHED FACIT SIDE 154-155

SANDSYNLIGHED FACIT SIDE 154-155 SIDE 154-155 Opgave 1 A. Data (x) h(x) f(x) 2 1 0,042 3 3 0,125 4 6 0,25 5 3 0,125 6 4 0,16 7 1 0,042 8 2 0,0833 9 1 0,042 10 2 0,0833 11 1 0,042 B. C. Diagrammet (et søjlediagram) er lavet ud fra hyppigheden,

Læs mere

Lærereksemplar. Kun til lærerbrug. Arbejdsbogen 1. Ny udgave. Gerner Birk Kristiansen. Tekst og tegninger DATO:

Lærereksemplar. Kun til lærerbrug. Arbejdsbogen 1. Ny udgave. Gerner Birk Kristiansen. Tekst og tegninger DATO: Gerner Birk Kristiansen Tekst og tegninger DATO: Arbejdsbogen 1 Ny udgave Her er en masse materiale, der kan anvendes i børnehaveklasserne. Der er naturligvis en sammenhæng i hæftet, men underviseren låses

Læs mere

KONTORCHEF E. FABERS DØDSBO? MALERISAMLING

KONTORCHEF E. FABERS DØDSBO? MALERISAMLING AUKTION OVER KONTORCHEF E. FABERS DØDSBO? MALERISAMLING ONSDAG DEN 12. DECEMBER 1917 KL. 12% i OVENLYSSALEN, BREDGADE 3+ 30. A. DORPH:»Stænget ude. E F T E R S YN : Søndag d. g., M andag d. 10. og Tirsdag

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

STUDIETURS TRØJER BESTILLINGSLISTE

STUDIETURS TRØJER BESTILLINGSLISTE NY KOLLEKTION 12/13 NY KOLLEKTION STUDIETURS TRØJER BESTILLINGSLISTE Skole: Klasse: Kontaktperson: Privatadr.: Mobil: Afrejsedato: E-mail: Rejsemål: Udfyld bestillingssedlen bagerst i kataloget og send

Læs mere

VAREocFÆLLESMÆRKER FOR 1927. Nr. 35. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

VAREocFÆLLESMÆRKER FOR 1927. Nr. 35. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 35. 1927. FOR VAREocFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1927 Nr. 862. Anmeldt den O A 8 ^1 A S/' ET 21. Marts 1927 Kl. af Blyantfa- T M L 1^ M I W l\ brikken Viking, A.-S., Fabrikation

Læs mere