Netværk for optimering af drift og vedlighold. Arrangementer i DDV. Juli - december 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Netværk for optimering af drift og vedlighold. Arrangementer i DDV. Juli - december 2015"

Transkript

1 Netværk for optimering af drift og vedlighold Arrangementer i DDV Juli - december 2015

2 Side 2 Kære medlemmer DDV-programmet for 2. halvår 2015 er på gaden. Vi tilbyder fortsat forskellige typer af arrangementer: seminarer, temamøder og workshops, hvor forskellige optimeringsdiscipliner og vedligeholdsværktøjer præsenteres. BRUG DDV S NETVÆRK DDV har en række netværk, som vi gerne vil opfordre medlemmerne til at deltage i. Netværkene har enten et fagligt- eller funktionsmæssigt interessefællesskab, men fælles for netværkene er, at deltagerne skal have både et FAGLIGT og et PERSONLIGT udbytte af møderne. Vi kommer ikke udenom, at det er i netværkene, relationerne skabes: Vi får information om brancher og virksomheder, ligesom vi får information om krav/kompetencer til et givent job. Der skabes kontakt med andre, der kan bruges, når job skal besættes, nye metoder skal indføres eller viden skal opdateres. Møderne i de enkelte netværk bliver programsat og annonceret løbende via hjemmesiden, DDV s nyhedsbreve og via LinkedIn. Vi glæder os til at møde jer!

3 Side 3 KONFERENCE Kan varmegenvinding betale sig?... 6 WORKSHOPS Life Cycle Profit/Life Cycle Cost... 4 Grundårsagsanalyser metoder og værktøjer, modul Vision, politik, mål og strategi for vedligehold, modul ATEX Vedligehold og inspektion af eksplosionsbeskyttede installationer og udstyr... 7 SEMINARER Vedligehold som partner i LEAN... 5 Robotter og automatisering set ud fra et vedligeholdelsesperspektiv... 8 Fordi vedligehold er mennesker... 9 TEMAMØDER (gratis) Optimering af driften på dit trykluft- og centralvakuumanlæg... 5 KEEL - Data opsamling og strukturering... 7 Drift og vedligehold af motorer og generatorer... 8 Besøg Fremtidens Vandværk... 9 NETVÆRKSDAG Bridge Walking på den Gamle Lillebæltsbro... 4 MESSER Danish Maritime Fair Ajour

4 Side 4 WORKSHOP: Life Cycle Profit/Life Cycle Cost 19. august Kl Life Cycle Profit/Life Cycle Cost forkortet til LCP/LCC metoden øger fortsat sin popularitet blandt beslutningstagere, der ønsker at træffe effektive økonomiske beslutninger. Senest har finanskrisen øget kravene om at træffe de rigtige investeringer. Den traditionelle strategi med alene at Købe det billigste! bliver i højere grad erstattet af investeringer, der er baseret på vurderinger af investeringens indtægter og omkostninger i hele investeringens levetid. NETVÆRKSDAG: Bridge Walking på den Gamle Lillebæltsbro 25. august Kl Naturcenter Hindsgavl Galsklintvej Middelfart Du kan tage til Sydney. Eller Lillebælt. Begge steder kan du gå oven på en bro. Opleve højden. Suget i maven. Den spektakulære og uhindrede udsigt. Nyde vandet. Skibene. Udsigten mod land. Vinden. Vejret. Den svage rysten i broen, når toget gungrer over broen. Bridgewalking Lillebælt er en ny, unik attraktion i Europa. Tag med DDV på en tur i op til 60 meters højde og hen over broen - det bliver en uforglemmelig dag. Undervejs får vi historien om broens arkitektur, historien, byggeriet og naturen omkring Lillebælt - selvfølgelig set i vedligeholdets perspektiv. WORKSHOP: Grundårsagsanalyser metoder og værktøjer, modul 3 2. september Kurset vil hovedsagelig omhandle et af de stærkeste midler til kontinuerlig forbedring af konkurrenceevnen, nemlig at oparbejde en kultur, hvor man konstant søger efter grundårsager til problemer samt varige løsninger af disse. Vi vil komme ind på forskellige metoder til sådanne analyser samt gennemgang af nogle vigtige værktøjer til hjælp for disse analyser. På kurset vil vi desuden komme ind på de væsentligste værktøjer til tilstandskontrol med en gennemgang af anvendelighed, virkemåde, P-F intervaller samt fordele og ulemper.

5 Side 5 Det sidste område, vi tager fat i, er en behandling af fordele og ulemper ved henholdsvis outsourcing og insourcing. I denne forbindelse vil der også være en gennemgang af de vigtigste aftaleformer. TEMAMØDE: Optimering af driften på dit trykluft- og centralvakuumanlæg (gratis) 10. september Kl Granzow A/S Ejby Industrivej Glostrup Med lidt planlægning og justeringer kan driften og vedligeholdet på virksomhedens trykluftsanlæg sagtens optimeres, samtidig med at både energiforbrug og driftsomkostninger reduceres betydeligt. Kompressordriften har i mange virksomheder ikke været genstand for det store fokus, men her ser vi på hvilker muligheder, du som leder eller teknikker, har for at optimere din eksisterende installation, eller hvilke parameter, du bør have med i dine overvejelser, når du med udgangspunkt i dit luftforbrug overvejer at anskaffe ny kompressor. Der udstedes kursusbevis til deltageren efter endt gennemgang af mulighederne på dette 1 dags-kursus for at driftsoptimere på et trykluft- og vakuumanlæg. SEMINAR: Vedligehold som partner i LEAN 16. september På denne konference har vi fokus på forståelsen af, at succesfuld gennemførelse af LEAN ikke sker uden inddragelse af Vedligehold. TPM Total Productive Maintenance og TQM Total Quality Management er grundpillerne i LEAN, og det har en større del af dansk industri ikke forstået endnu. Vi inviterer en række danske virksomheder til at fortælle om deres LEAN proces, og her præsenteres cases fra både store og mindre virksomheder.

6 Side 6 ENERGIKONFERENCFE: Kan varmegenvinding betale sig? 30. september Vi kommer ind på emner omkring udnyttelse af overskudsvarme, hvilke punktafgifter skal vi huske at medtage i vores beregninger for at finde den nøjagtige kwh-pris? 1) Energi & lovgivning, VE-til proces hvilke tilskudsmuligheder findes der og hvad skal der til for at få del i tilskudsmidlerne? Den nye mulighed for indgåelse af aftale omkring PSO afgiften. 2) Energiafgifter (Per Skjødt Christensen, SKAT) Hvordan skal punktafgifterne håndteres og beregnes når der fortages varmegenvinding med udgangspunkt i nogle konkrete eksemple. 3) Industrivarmepumper (Alexander Cohr Pachai, Johnson Controls) 4) Varmegenvinding fra Trykluft kompressorer (Sten Ammitzboll Schou, KAESER Kompressorer A/S) WORKSHOP: Vision, politik, mål og strategi for vedligehold, modul 4 7. oktober På kurset vil man komme ind på, hvad der skal til for at lave en god planlægning af vedligeholdet for en virksomheds aktiver på såvel kort som lang sigt. Man vil få en forståelse for planlægningens betydning i forhold til øvrige afdelinger i en virksomhed, samt hvad der skal til, for at planlagte aktiviteter kommer til at fungere efter hensigten. Desuden vil man få en gennemgang og forståelse af en af de mest succesrige planlægningsmetoder, nemlig RCM. Endelig vil man behandle området Risikoledelse/Sikkerhedsledelse med fokus på alle ledelseselementerne samt værktøjer som RAM samt Barrierer og øvrige forebyggende foranstaltninger. Under kurset vil man blive præsenteret for andre relevante og nyttige standarder til støtte for ledelsen af vedligehold.

7 Side 7 MESSE: Danish Maritime Fair oktober Lokomotivværkstedet Otto Busses Vej 5A 2450 København SV Danish Maritime Fair er en dansk fagmesse for den globale martime industri. Messen lægges i forbindelse med de Danske Maritime dage. TEMAMØDE: KEEL - Data opsamling og strukturering (gratis) 19. oktober Kl Keel Lergravsvej 59A 2300 København S Et temamøde med fokus på arbejdet med asset data management i energi branchen, specielt for kunder som bruger SAP. Der anvendes specielt udviklet software samt mobile IT værktøjer til opsamling og strukturering af data. Formålet er, at kunden skal kunne optimere sin drift ved altid at have et effektivt og godt konfigureret vedligeholdelsessystem. Deltagerne bliver præsenteret for 2 konkrete cases, hvor Keel bruger egne IT værktøjer sammen med SAP til at opsamle data og til at strukturere kundens SAP system. Der vil være en gennemgang af de forskellige faser for hvert projekt, samt en forklaring på, hvordan man kan bruge resultaterne fra sådant et projekt til at optimere virksomhedens drift og data kvalitet. De 2 cases omhandler et landbaseret olie produktions anlæg og et hose management projekt om bord på en Jack-up borerig. WORKSHOP: ATEX Vedligehold og inspektion af eksplosionsbeskyttede installationer og udstyr 21. oktober Kl DS/EN gælder for faktorer direkte knyttet til vedligehold og inspektion af elektriske installationer i eksplosionsfarlige områder, hvor faren kan opstå fra eksplosionsfarlige gasser, dampe fra væsker, tåger, støv, fibre eller svævestøv. Elektriske installationer i eksplosionsfarlige områder er specielt udformede for at gøre disse anvendelige i sådanne omgivelser.

8 Side 8 Det er af væsentlig betydning for sikkerheden i eksplosionsfarlige områder, at elektriske installationer vedligeholdes og inspiceres, således at integriteten opretholdes gennem hele installationens levetid. SEMINAR: Robotter og automatisering set ud fra et vedligeholdelsesperspektiv 28. oktober Den stigende anvendelse af robotter og automatisering af processerne medfører en ændret vedligeholdelsespolitik i virksomheden. Hvordan sikrer man, at virksomhedens processer er funktionsdygtige og leverer en stabil og kontinuerlig produktion. Kræver indførelsen af robotter en anden type vedligeholdelsesmedarbejdere? Hvordan organiserer man sit vedligehold eget personale / servicekontrakter. TEMAMØDE: Drift og vedligehold af motorer og generatorer (gratis) 5. november Kl ABB Håndværkervej 23 Vi ser nærmere på hvordan ABB udfører vedligehold. Besøget slutter med en en rundgang i værkstedet, hvor de væsentligste faciliteter gennemgås. Emner: Præsentation af aktiviteter i værkstedet og ved field service. Kontrol af mekaniske dele/maskindiagnose Kontrol af elektriske dele/viklingsdiagnose

9 Side 9 TEMAMØDE: Besøg Fremtidens Vandværk (gratis) 10. november Kl Truelsbjerg Vandværk Randersvej 440 Lisbjerg 8200 Århus N Truelsbjerg Vandværk, nord for Aarhus, er blevet kaldt Fremtidens Vandværk. Hvorfor? Det spørgsmål kan du få besvaret denne eftermiddag på vandværket, hvor du vil komme rundt og se hele værket. Fokus vil være på selve vandbehandlingsdelen, som SILHORKO har stået for. Der vil også være inspiration af hente mht. energioptimering og driftsoptimering. MESSE: Ajour november Odense Congress Center Ørbækvej Odense SØ Maskinmestrenes Forenings årlige erhvervskonference. Konferencen består af en lang række inspirerende foredrag, en udstilling, hvor op mod 180 virksomheder præsenterer deres nyeste produkter og serviceydelser, samt ikke mindst en unik mulighed for at netværke blandt relevante fagpersoner. SEMINAR: Fordi vedligehold er mennesker 2. december Messe C Vestre Ringvej Frederici Sikkerhed i vedligehold, forebyggelse af person- og udstyrsuheld : Fordi vedligehold er mennesker Med konferencen vil DDV skabe fornyet opmærksomhed på værdien af det nødvendige samarbejde på sikkerhedsområdet mellem virksomhedens ledelse og de berørte medarbejdere. Konferencen bringer indlæg fra virksomheder, der har gennemført projekter, som andre kan lære af. Og i indlæg fra fagspecialister og faglige organisationer, vil der blive bragt vurderinger, der målretter de aktuelle overvejelser, der skal foretages hjemme i virksomheden efter konferencen.

10 Se mere på Alle programpunkter kan dowloades fra DDV s hjemmeside. Kontakt sekretariatet på ved eventuelle spørgmål til programmet. Programmet vil løbende blive opdateret, og der vil som supplement til halvårskataloget komme flere netværksmøder og temamøder på kalenderen. Følg med i vores nyhedsmail. DDV Den Danske Vedligeholdsforening Vi deler vores viden med dig - styrk dit faglige netværk Den Danske Vedligeholdsforening Tlf

Arrangementer i Den Danske Vedligeholdsforening

Arrangementer i Den Danske Vedligeholdsforening Netværk for optimering af drift og vedligehold Arrangementer i Den Danske Vedligeholdsforening - din vej til viden og inspiration Juli - december 2015 Side 2 KONFERENCE Kan varmegenvinding betale sig?...

Læs mere

Netværk for optimering af drift og vedligehold. Konferencer, temamøder og workshops fordi vedligehold er mennesker

Netværk for optimering af drift og vedligehold. Konferencer, temamøder og workshops fordi vedligehold er mennesker Netværk for optimering af drift og vedligehold Konferencer, temamøder og workshops 2016-2017 fordi vedligehold er mennesker Et fagligt univers Bliv medlem af DDV og få adgang til stor faglig viden, inden

Læs mere

Netværk for optimering af drift og vedlighold. Arrangementer i DDV. Januar - juni 2015

Netværk for optimering af drift og vedlighold. Arrangementer i DDV. Januar - juni 2015 Netværk for optimering af drift og vedlighold Arrangementer i DDV Januar - juni 2015 Kære medlemmer DDV-programmet for 1. halvår 2015 er klar, og det indeholder mange forskellige tilbud om konferencer,

Læs mere

Netværk for optimering af drift og vedligehold. Strategi 2016-2018. fordi vedligehold er mennesker

Netværk for optimering af drift og vedligehold. Strategi 2016-2018. fordi vedligehold er mennesker Netværk for optimering af drift og vedligehold Strategi 2016-2018 fordi vedligehold er mennesker Strategi 2016-2018 DDV strategien for 2016-2018 er en opdatering af strategien fra 2015. Den endelige udgave

Læs mere

Konferencer, temamøder og workshops

Konferencer, temamøder og workshops Netværk for optimering af drift og vedligehold Konferencer, temamøder og workshops 2017 fordi vedligehold er mennesker Et fagligt univers Bliv medlem af og få adgang til stor faglig viden, inden for vedligehold

Læs mere

Netværk for optimering af drift og vedligehold. Konferencer, temamøder, workshops og webinarer. Januar-juli 2016. fordi vedligehold er mennesker

Netværk for optimering af drift og vedligehold. Konferencer, temamøder, workshops og webinarer. Januar-juli 2016. fordi vedligehold er mennesker Netværk for optimering af drift og vedligehold Konferencer, temamøder, workshops og webinarer Januar-juli 2016 fordi vedligehold er mennesker Side 2 Side 3 Kære medlem Velkommen til DDV s aktivitetskatalog

Læs mere

Netværk for optimering af drift og vedligehold. Strategi fordi vedligehold er mennesker

Netværk for optimering af drift og vedligehold. Strategi fordi vedligehold er mennesker Netværk for optimering af drift og vedligehold Strategi 2017-2019 fordi vedligehold er mennesker Strategi 2017-2019 Side 2 DDV strategien for 2017-2019 er en opdatering af strategien fra 2015, revideret

Læs mere

Netværk for optimering af drift og vedligehold. Konferencer, temamøder, workshops og webinarer. Januar-juli 2016. fordi vedligehold er mennesker

Netværk for optimering af drift og vedligehold. Konferencer, temamøder, workshops og webinarer. Januar-juli 2016. fordi vedligehold er mennesker Netværk for optimering af drift og vedligehold Konferencer, temamøder, workshops og webinarer Januar-juli 2016 fordi vedligehold er mennesker Et fagligt univers Bliv medlem af DDV og få adgang til stor

Læs mere

Overblik over muligheder, starthjælp og hvilken rådgivning du kan få. Søren Peter Johansen, Faglig leder Teknologisk Institut, Robotteknologi

Overblik over muligheder, starthjælp og hvilken rådgivning du kan få. Søren Peter Johansen, Faglig leder Teknologisk Institut, Robotteknologi Robotter Overblik over muligheder, starthjælp og hvilken rådgivning du kan få. Søren Peter Johansen, Faglig leder Teknologisk Institut, Robotteknologi Hi15 september 2015 Oversigt Introduktion 1. Status

Læs mere

Vedligehold de ledelsesmæssige facetter

Vedligehold de ledelsesmæssige facetter Vedligehold de ledelsesmæssige facetter Service & Vedligehold Offshore Onsdag den 23. november 2005 Ved Svend Åge West Formand i Den Danske Vedligeholdsforening Medlem af European Federation for National

Læs mere

STRATEGI 2015-2017 DEN DANSKE VEDLIGEHOLDSFORENING

STRATEGI 2015-2017 DEN DANSKE VEDLIGEHOLDSFORENING STRATEGI 2015-2017 DEN DANSKE VEDLIGEHOLDSFORENING Arbejdet med Strategi 2015-2017 blev påbegyndt i foråret 2014. Med udgangen af 2014 blev det færdiggjort, blev præsenteret og besluttet af bestyrelsen

Læs mere

Den datadrevne fabrik sådan høster du potentialet ved digitalisering og automation

Den datadrevne fabrik sådan høster du potentialet ved digitalisering og automation Den datadrevne fabrik sådan høster du potentialet ved digitalisering og automation Hvordan kommer du i gang med dit automationsprojekt? Hvad er dine værktøjer, når du skal gennemføre investeringer i produktionen?

Læs mere

Viden, ideer og løsninger omsat til grøn vækst og ren økonomi

Viden, ideer og løsninger omsat til grøn vækst og ren økonomi UDSTILLING KONFERENCER EKSKURSIONER INSPIRATION NETVÆRK Viden, ideer og løsninger omsat til grøn vækst og ren økonomi Vand- og afløbsbranchen mødes på VandTek16 20.-22. september 2016 i Lokomotivværkstedet,

Læs mere

Den Danske Maritime Fond

Den Danske Maritime Fond Den Danske Maritime Fond Carsten Melchiors Sekretariatschef 28. april 2016 1 Den Danske Maritime Fond Fonden blev etableret i sommeren 2005. Fondens formål er at yde økonomisk støtte til initiativer og

Læs mere

Resultat af Business Fredericia's kendskabs- og

Resultat af Business Fredericia's kendskabs- og Nyhedsbrev nr. 4 Oktober 2015 Kære Modtager Dette nummer holder dig opdateret med nyheder, nye arrangementer og inspiration. God læselyst. Business Fredericia Resultat af Business Fredericia's kendskabs-

Læs mere

VIDEN & INSPIRATION TIL FJERNVARMEBRANCHEN

VIDEN & INSPIRATION TIL FJERNVARMEBRANCHEN KURSUS CENTER VIDEN & INSPIRATION TIL FJERNVARMEBRANCHEN Det største udbud af kurser med konkrete værktøjer til din hverdag For alle s. 4 Ledelse & bestyrelse s. 4 Distribution s. 4 Fyringsteknik & energiproduktion

Læs mere

Den direkte vej til din tekniske målgruppe

Den direkte vej til din tekniske målgruppe 2018 Den direkte vej til din tekniske målgruppe ODENSE CONGRESS CENTER 29.-30. NOVEMBER Derfor skal du med på Ajour 2018! På Ajour kan du: Udvide og pleje dit tekniske netværk. Møde købestærke kunder.

Læs mere

Erfatræf om energimålere Spørgsmål til overvejelse og drøftelse dag 1 kl Motivationstariffer og optimering

Erfatræf om energimålere Spørgsmål til overvejelse og drøftelse dag 1 kl Motivationstariffer og optimering Erfatræf om energimålere Spørgsmål til overvejelse og drøftelse dag 1 kl. 13.30 Motivationstariffer og optimering Hvad forventer du, at motivationstariffer og optimeringer kan give af værdig hos dig? 1

Læs mere

Bilag 1 - Idégrundlag

Bilag 1 - Idégrundlag Bilag 1 - Idégrundlag Der er en stigende efterspørgsel på energioptimeringer indenfor marinebranchen og ønsket om at optimere el produktionen om bord på skibe. Også i form af nye krav fra IMO (SEEMP),

Læs mere

Asset management forbedring med GAP analyse

Asset management forbedring med GAP analyse Asset management forbedring med GAP analyse Erik Helms Nielsen, direktør DDV konference 2014: Asset management i Introduktion Erik Uddannelse og kurser: Civilingeniør, DTU HD, CBS EMBA, CBS EFNMS Maintenance

Læs mere

Guide for hovedaktiviteter ved anskaffelse af ny it løsning

Guide for hovedaktiviteter ved anskaffelse af ny it løsning Guide for hovedaktiviteter ved anskaffelse af ny it løsning fordi vedligehold er mennesker Guide for hovedaktiviteter ved anskaffelse af ny it løsning Den Danske Vedligeholdelsesforening 1. Baggrund...

Læs mere

Rose Holm A/S. Vækststrategi Eksport til Tyskland

Rose Holm A/S. Vækststrategi Eksport til Tyskland Rose Holm A/S Vækststrategi Eksport til Tyskland Agenda Kort præsentation af Rose Holm A/S Vækststrategi? Hvor starter det? Eksport før strategi. Eksport efter strategi. Tiltag eksport Tyskland. Spørgsmål.

Læs mere

Energitjek. Få mest muligt ud af din energi

Energitjek. Få mest muligt ud af din energi Energitjek Få mest muligt ud af din energi Energi og produktionsomkostninger Leder du efter produktivitetseffektivisering? Hvorfor energitjek? Et konkurrencepræget marked med hårdt pres på fortjeneste

Læs mere

Nyhedsbrev for offentligt ansatte maskinmestre

Nyhedsbrev for offentligt ansatte maskinmestre Nyhedsbrev for offentligt ansatte maskinmestre Maskinmestrenes forening Overenskomstforhandlingerne Maskinmestrenes Forening har indgået aftaler med Kommunernes Landsforening (KL), Danske Regioner (RLTN)

Læs mere

INTERN AUDITOR MØDEPLAN FOR 2014. Bureau Veritas nye Netværksgruppe

INTERN AUDITOR MØDEPLAN FOR 2014. Bureau Veritas nye Netværksgruppe Bureau Veritas nye Netværksgruppe INTERN AUDITOR Inspiration, idéudveksling og faglig sparring er nøgleordene for Bureau Veritas` netværksgrupper. Bureau Veritas har bl.a. grupper inden for kvalitet, miljø,

Læs mere

Produktion i Danmark. Robotter i global kamp

Produktion i Danmark. Robotter i global kamp Produktion i Danmark Robotter i global kamp Titel: Robotter i global kamp Udarbejdet af: Teknologisk Institut Analyse og Erhvervsfremme Gregersensvej 1 2630 Taastrup August 2015 Forfattere: Stig Yding

Læs mere

Velkommen Gruppe SJ-2

Velkommen Gruppe SJ-2 Velkommen Gruppe SJ-2 Hotel Frederiksminde Tirsdag, den 16. april 2013 21:11 1 Program Kl. 10.00 Kl. 10.00 10.30 Kl. 10.30 11.30 Kl. 11.30 12.30 Kl. 12.30 13.30 Kl. 13.30 14.00 Kl. 14.00 14.25 Velkomst

Læs mere

29-30 NOV 2017 AMBITIØS SECURITY MESSE

29-30 NOV 2017 AMBITIØS SECURITY MESSE 29-30 NOV 2017 AMBITIØS SECURITY MESSE SIKKERHED VÆKSTER Digitalisering, globalisering og nye trusler kræver, at sikkerhedsbranchen konstant er i arbejdstøjet for at sikre tidsvarende løsninger. Både

Læs mere

INVITATION THINK workshop

INVITATION THINK workshop INVITATION THINK workshop n ny og anderledes måde at tænke nsigt-til-ansigt marketing aktiviteter velkommen til en helt ny workshop Der er tale om meget mere end kun at gentænke events, messer og udstillinger.

Læs mere

Opsamling på fællesmødet for IT-koordinatorer november 2015

Opsamling på fællesmødet for IT-koordinatorer november 2015 TE/30.11.15 Opsamling på fællesmødet for IT-koordinatorer november 2015 Hotel Park Middelfart Viaduktvej 28 5500 Middelfart 2. november 2015 Velkomst og opfølgning på mødet i juni Tina og Kristian bød

Læs mere

Produktion & EG NeoProcess inviterer til gratis seminar om Microsoft Dynamics AX 6. juni i Århus 7. juni i Vedbæk. Samlet Samlet overblik

Produktion & EG NeoProcess inviterer til gratis seminar om Microsoft Dynamics AX 6. juni i Århus 7. juni i Vedbæk. Samlet Samlet overblik EG NeoProcess inviterer til gratis seminar om Microsoft Dynamics AX 6. juni i Århus 7. juni i Vedbæk Produktion & Samlet overblik Effektiv produktion La Samlet Samlet overblik Effektiv produktion Smidig

Læs mere

Energitjek. Få mest muligt ud af din energi

Energitjek. Få mest muligt ud af din energi Energitjek Få mest muligt ud af din energi Energi og produktionsomkostninger Leder du efter produktivitetseffektivisering? Energitjek Et struktureret program for energioptimering Hvorfor energitjek? Et

Læs mere

Metalbranchen i Bevægelse. Finn Visgaard Formand for MbiB

Metalbranchen i Bevægelse. Finn Visgaard Formand for MbiB Metalbranchen i Bevægelse Finn Visgaard Formand for MbiB Stålcentrum, Vejle, April 2011 Metalbranchen taber højde og forsikringen dækker ikke ved havari. Hvad gør vi...? - nogle tanker om hvad vi kan gøre

Læs mere

Bliv en stærkere personalechef

Bliv en stærkere personalechef INVITATION TIL Bliv en stærkere personalechef Udviklingsforløb for personalechefer i staten Kære personalechef Du inviteres hermed til at deltage i Personalestyrelsens udviklingsforløb for personalechefer

Læs mere

Velkommen til årtiets dansk-kinesiske netværksmulighed! Midtexpo v. Innovation Lab Finlandsgade 20 DK 8200 Arhus N. www.midtexpo.

Velkommen til årtiets dansk-kinesiske netværksmulighed! Midtexpo v. Innovation Lab Finlandsgade 20 DK 8200 Arhus N. www.midtexpo. Velkommen til årtiets dansk-kinesiske netværksmulighed! Midtexpo v. Innovation Lab Finlandsgade 20 DK 8200 Arhus N. www.midtexpo.dk Kina vil i fremtiden ikke være verdens fabrik - men snarere verdens innovationsmaskine

Læs mere

En enestående platform for markedsføring

En enestående platform for markedsføring bygge- og boligudstilling En enestående platform for markedsføring Udstillingen hos Byggecentrum er en vigtig del af et samlet inspirations- og læringscenter, hvor viden om produkter og løsninger udveksles

Læs mere

www.siemens.dk/buildingtechnologies Advantage Services Fleksibelt servicekoncept skræddersyet til kundernes behov Answers for infrastructure.

www.siemens.dk/buildingtechnologies Advantage Services Fleksibelt servicekoncept skræddersyet til kundernes behov Answers for infrastructure. www.siemens.dk/buildingtechnologies Fleksibelt servicekoncept skræddersyet til kundernes behov Answers for infrastructure. optimering monitorering -opgradering -opdatering Service giver optimeret drift,

Læs mere

BLIV MEDLEM AF FORUM FOR BÆREDYGTIG FORRETNING. Side 1

BLIV MEDLEM AF FORUM FOR BÆREDYGTIG FORRETNING. Side 1 BLIV MEDLEM AF FORUM FOR BÆREDYGTIG FORRETNING Side 1 Virksomheder mener: At CSR er relevant for forretning og bundlinje. At de gerne vil videre med deres CSR-arbejde. At de kan lære noget af andre virksomheders

Læs mere

ATEXdirektiverne. En indføring i direktiverne omkring. Eksplosionssikring af udstyr og anlæg samt beskyttelse af personel PROGRAM.

ATEXdirektiverne. En indføring i direktiverne omkring. Eksplosionssikring af udstyr og anlæg samt beskyttelse af personel PROGRAM. ATEXdirektiverne En indføring i direktiverne omkring eksplosionsfarlige atmosfærer. Eksplosionssikring af udstyr og anlæg samt beskyttelse af personel PROGRAM Kursus ATEX-direktiver A ATEX-direktiverne

Læs mere

DS ESCO Energieffektivisering i små og mellemstore virksomheder

DS ESCO Energieffektivisering i små og mellemstore virksomheder DS ESCO Energieffektivisering i små og mellemstore virksomheder Udarbejdet af: Kasper Hingebjerg K.P.Komponenter 1. Indledning Projektet DS ESCO Energieffektivisering i små og mellemstore virksomheder

Læs mere

SKABER STÆRKE RELATIONER OG FORTROLIG SPARRING I ATTRAKTIVE RAMMER

SKABER STÆRKE RELATIONER OG FORTROLIG SPARRING I ATTRAKTIVE RAMMER SKABER STÆRKE RELATIONER OG FORTROLIG SPARRING I ATTRAKTIVE RAMMER STÆRKE RELATIONER OG FORTROLIG SPARRING CORPORATE CLUB Corporate Club er en del af JUC Group Danmarks største private udbyder af kurser

Læs mere

NATIONALE TEST ELEVPLANER EVALUERINGSKULTUR TEAMSAMARBEJDE

NATIONALE TEST ELEVPLANER EVALUERINGSKULTUR TEAMSAMARBEJDE Sæt evaluering på dagsordenen Invitation til inspirationsseminar april 2010 NATIONALE TEST ELEVPLANER EVALUERINGSKULTUR TEAMSAMARBEJDE Få ideer til arbejdet med evaluering i praksis Savner du inspiration

Læs mere

Den sælgende vært. Tag styringen over dit salg. Lær at sælge på 5 workshops

Den sælgende vært. Tag styringen over dit salg. Lær at sælge på 5 workshops Den sælgende vært Tag styringen over dit salg Lær at sælge på 5 workshops Den sælgende vært Du arbejder sandsynligvis som vært eller medarbejder med salgsansvar på et hotel eller lignende. Måske synes

Læs mere

INTERN AUDITOR MØDEPLAN FOR 2014. Bureau Veritas nye Netværksgruppe

INTERN AUDITOR MØDEPLAN FOR 2014. Bureau Veritas nye Netværksgruppe Bureau Veritas nye Netværksgruppe INTERN AUDITOR Inspiration, idéudveksling og faglig sparring er nøgleordene for Bureau Veritas` netværksgrupper. Bureau Veritas har bl.a. grupper inden for kvalitet, miljø,

Læs mere

KURSER INDENFOR SOA, WEB SERVICES OG SEMANTIC WEB

KURSER INDENFOR SOA, WEB SERVICES OG SEMANTIC WEB KURSER INDENFOR SOA, WEB SERVICES OG SEMANTIC WEB Det er Web Services, der rejser sig fra støvet efter Dot Com boblens brag. INTRODUKTION Dette dokument beskriver forslag til fire moduler, hvis formål

Læs mere

SIGMA AIR UTILITY Køb kun trykluften!

SIGMA AIR UTILITY Køb kun trykluften! SIGMA AIR UTILITY Køb kun trykluften! SIGMA AIR UTILITY Køb kun trykluften Forestil dig, at din nye trykluftforsyning ikke koster dig en krone i investeringer. Du behøver ikke at røre ved hverken egen-

Læs mere

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2012

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2012 FrivilligCenter Lolland Kurser Fo r å r 2012 Vi glæder os til at se jer Kære frivillig Velkommen til foråret 2012. Vi har samlet en række spændende kurser som du har mulighed for at deltage i. Som medlemsforening

Læs mere

VIDEN, NETVÆRK OG VÆRKTØJER TIL TOPLEDERE OG DRIFTSANSVARLIGE

VIDEN, NETVÆRK OG VÆRKTØJER TIL TOPLEDERE OG DRIFTSANSVARLIGE VIDEN, NETVÆRK OG VÆRKTØJER TIL TOPLEDERE OG DRIFTSANSVARLIGE DU ER IKKE ALENE Overalt i landets almene boligorganisationer arbejder ledere, der har ansvaret for driften, med alt, hvad det indebærer af

Læs mere

INTERN AUDITOR MØDEPLAN FOR 2014. Bureau Veritas nye Netværksgruppe

INTERN AUDITOR MØDEPLAN FOR 2014. Bureau Veritas nye Netværksgruppe Bureau Veritas nye Netværksgruppe INTERN AUDITOR Inspiration, idéudveksling og faglig sparring er nøgleordene for Bureau Veritas` netværksgrupper. Bureau Veritas har bl.a. grupper inden for kvalitet, miljø,

Læs mere

Nyt Skibsinspektør & HSQE surveyor netværk. Velkommen til det første møde i det "nye" Skibsinspektør og HSEQ surveyor. netværk.

Nyt Skibsinspektør & HSQE surveyor netværk. Velkommen til det første møde i det nye Skibsinspektør og HSEQ surveyor. netværk. Velkommen til det første møde i det "nye" Skibsinspektør og HSEQ surveyor netværk. S Nyt Skibsinspektør & HSQE surveyor netværk Dit personlige Videns netværk kom og vær med til opstart af netværket EMUC

Læs mere

Lean Konsulent Lean kursus med certificering

Lean Konsulent Lean kursus med certificering info@howbiz.dk www.centerforlean.dk Tlf. 31 10 90 00 Center for lean Landets bedste lean kurser Lean Konsulent Lean kursus med certificering Modul 1 Om uddannelsen Uddannelsen består udover de 11 kursusdage

Læs mere

Fordi vedligehold er mennesker - og mennesker er bundlinje ÅRSBERETNING 2014 DEN DANSKE VEDLIGEHOLDSFORENING

Fordi vedligehold er mennesker - og mennesker er bundlinje ÅRSBERETNING 2014 DEN DANSKE VEDLIGEHOLDSFORENING Fordi vedligehold er mennesker - og mennesker er bundlinje ÅRSBERETNING 2014 DEN DANSKE VEDLIGEHOLDSFORENING Beretning Med udgangen af 2014 kunne foreningen se tilbage på et aktivt år. Alene på arrangementssiden

Læs mere

Lean Six Sigma Green Belt-uddannelse

Lean Six Sigma Green Belt-uddannelse Lean Six Sigma Green Belt-uddannelse For dig der har lyst til at gennemføre et Lean Six Sigma DMAIC-projekt på en konkret problemstilling i egen organisation 1 Dit udbytte En Lean Six Sigma Green Belt-uddannelse

Læs mere

Få styr på energi og affald og få nye konkurrencefordele! 21. maj Energi Nord A/S Energirådgiver Steen Lund Sømod

Få styr på energi og affald og få nye konkurrencefordele! 21. maj Energi Nord A/S Energirådgiver Steen Lund Sømod Få styr på energi og affald og få nye konkurrencefordele! 21. maj 2014 Energi Nord A/S Energirådgiver Steen Lund Sømod Hvad for en slags fisk er jeg så Steen Lund Sømod 44 år Maskinmester Energi Nord 4,5

Læs mere

98% networking 2% morgenmad

98% networking 2% morgenmad 98% networking 2% morgenmad Konceptbeskrivelse 2009 Profil Hello Business Network blev stiftet i 2009 for at dække et stigende behov for et salgsnetværk med fokus på hver enkelt deltagers salgsprofil.

Læs mere

BROERNE OVER LILLEBÆLT

BROERNE OVER LILLEBÆLT Indhold DEN FØRSTE BRO - den gamle Lillebæltsbro 5 Udfordring af dimensioner... 6 Indvielse... 6 Den gamle Lillebæltsbro i dag... 7 Bridgewalking på konstruktionen af den gamle Lillebæltsbro 9 DEN ANDEN

Læs mere

Seminar. Din personlige invitation

Seminar. Din personlige invitation Seminar Din personlige invitation Program VITANI Seminar - 12. Juni 8.30-9.00 Indskrivning og let morgenmad 9.00-9.15 Indledning og velkomst 9.15-10.00 Lancering af nye produkter - Nedap AEOS 3.0 - sikring

Læs mere

Rose Holm A/S. Vækststrategi Eksport til Sverige

Rose Holm A/S. Vækststrategi Eksport til Sverige Rose Holm A/S Vækststrategi Eksport til Sverige Agenda Kort præsentation af Rose Holm A/S Vækststrategi? Hvor starter det? Eksport før strategi. Eksport efter strategi. Spørgsmål. Lidt tal og info Rose

Læs mere

Bliv en stærkere personalechef. Uddannelses- og udviklingsforløb for personalechefer i staten

Bliv en stærkere personalechef. Uddannelses- og udviklingsforløb for personalechefer i staten INVITATION TIL Bliv en stærkere personalechef Uddannelses- og udviklingsforløb for personalechefer i staten Kære personalechef Du inviteres hermed til at deltage i Personalestyrelsens uddannelsesog udviklingsforløb

Læs mere

Dansk Design Center. Telefonundersøgelse 300 virksomheder foretaget 5. til 14. januar Projektkonsulenter: Asger H. Nielsen Oliver Brydensholt

Dansk Design Center. Telefonundersøgelse 300 virksomheder foretaget 5. til 14. januar Projektkonsulenter: Asger H. Nielsen Oliver Brydensholt Dansk Design Center Telefonundersøgelse 300 virksomheder foretaget 5. til 14. januar 2016 Projektkonsulenter: Asger H. Nielsen Oliver Brydensholt 1 1. Baggrund Om undersøgelsen 2 Om undersøgelsen Undersøgelsens

Læs mere

Lean Six Sigma Green Belt-uddannelse. For dig der har lyst til at afprøve Lean Six Sigma-metoden på en konkret problemstilling i egen organisation.

Lean Six Sigma Green Belt-uddannelse. For dig der har lyst til at afprøve Lean Six Sigma-metoden på en konkret problemstilling i egen organisation. Lean Six Sigma Green Belt-uddannelse For dig der har lyst til at afprøve Lean Six Sigma-metoden på en konkret problemstilling i egen organisation. 1 Dit udbytte En Lean Six Sigma Green Belt-uddannelse

Læs mere

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark Kampagne for Metalvirksomheder 22. Maj 2014 Offentlige private samarbejder: Drivkraften til fremtidens grønne vækst? www.nben.dk Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark (NBEN) NBE er et offentligt

Læs mere

Gennemgang af de vigtigste elementer i. Jan Mortensen - SearchAcademy.dk IAA 13. maj 2009

Gennemgang af de vigtigste elementer i. Jan Mortensen - SearchAcademy.dk IAA 13. maj 2009 Gennemgang af de vigtigste elementer i online markedsføring Jan Mortensen - SearchAcademy.dk IAA 13. maj 2009 Hvem f.. er Jan Mortensen? Jan Mortensen Arbejdet med online markedsføring siden 1995 M&P e-marketing

Læs mere

Flygt Pumper Kursus Katalog. Efterår

Flygt Pumper Kursus Katalog. Efterår Flygt Pumper Kursus Katalog Flygt Skolen Forår 2014 2014 Efterår Flygt Kursus Efterår 2014 Flygt kurser er for dig, der gerne vil styrke din viden om pumper, pumpestationer, dimensionering etc. Vi vil

Læs mere

Invitation til gratis seminar Lær af branchens bedste, og find din genvej til vækst

Invitation til gratis seminar Lær af branchens bedste, og find din genvej til vækst Invitation til gratis seminar Lær af branchens bedste, og find din genvej til vækst Vil du have en mere effektiv administration, et stærkere overblik over tilbudsgivning eller måske bedre styr på planlægningen

Læs mere

Service til Industrien

Service til Industrien Service til Industrien - Aftaler der sikrer din forretning Fasthold maksimal effektivitet gennem dine anlægs levetid En investering i selv det bedste anlæg er ingen garanti for høj oppetid og effektivitet

Læs mere

Nyhedsbrev oktober 2013

Nyhedsbrev oktober 2013 Nyhedsbrev oktober 2013 Virksomheder forbereder sig til fremtiden I Hedegaard Management har vi fuld damp under kedlerne, og vi har den glæde, at stadigt flere virksomheder henvender sig til os, når der

Læs mere

Bæredygtighed og Facilities Management

Bæredygtighed og Facilities Management Bæredygtighed og Facilities Management Bæredygtighed er tophistorier i mange medier, og mange virksomheder og kommuner bruger mange penge på at blive bæredygtige Men hvad er bæredygtighed er når det omhandler

Læs mere

Galleri-MD. Billedkunst. Firmaudstillinger - Kunst & Bolig. Billedkunstner Mette Danielsen. www.galleri-md.dk

Galleri-MD. Billedkunst. Firmaudstillinger - Kunst & Bolig. Billedkunstner Mette Danielsen. www.galleri-md.dk Firmaudstillinger - Kunst & Bolig Billedkunstner Mette Danielsen Billedkunst www.galleri-md.dk Specielarrangemnater for kunstforeninger Der arrangeres også private fremvisninger eller andre særlige arrangementer,

Læs mere

Uddannelse FÅ MEST UD AF DIN LØSNING MED SOFTWARE INNOVATIONS UDDANNELSESPROGRAM

Uddannelse FÅ MEST UD AF DIN LØSNING MED SOFTWARE INNOVATIONS UDDANNELSESPROGRAM Uddannelse FÅ MEST UD AF DIN LØSNING MED SOFTWARE INNOVATIONS UDDANNELSESPROGRAM Uddannelse Software Innovation imødekommer et hvert uddannelsesbehov i en organisation fra planlægning i et implementeringsforløb,

Læs mere

METODER. til intern videndeling. - dokument til download

METODER. til intern videndeling. - dokument til download METODER til intern videndeling - dokument til download VIDENDELING HVORFOR NU DET? Om forskellen på information og viden kan der siges meget. Ganske kort er én definition at viden er information som fører

Læs mere

Netværk for optimering af drift og vedligehold. Konferencer, temamøder og workshops. August-december 2016. fordi vedligehold er mennesker

Netværk for optimering af drift og vedligehold. Konferencer, temamøder og workshops. August-december 2016. fordi vedligehold er mennesker Netværk for optimering af drift og vedligehold Konferencer, temamøder og workshops August-december 2016 fordi vedligehold er mennesker Side 3 INDHOLD KONFERENCE Mobile Maintenance: IoT, Big Data & Enterprise

Læs mere

Ministry of Musics kunder forbedrer deres kommunikation op til 25 %

Ministry of Musics kunder forbedrer deres kommunikation op til 25 % Ministry of Musics kunder forbedrer deres kommunikation op til 25 % I dag I dag producerer nordiske virksomheder primært. viden og service. Derfor er det evnen til at kommunikere og formidle denne viden,

Læs mere

45 år med tjek på luft. Professionelle løsninger kræver professionelle leverandører

45 år med tjek på luft. Professionelle løsninger kræver professionelle leverandører 45 år med tjek på luft Professionelle løsninger kræver professionelle leverandører 45 år med tjek på luft TCÅ Trykluft Centret A/S har i mere end 45 år været eksperter i trykluft, og vi leverer trykluftskompressorer

Læs mere

Velkommen Velkommen til generalforsamling til i DFM netværk i

Velkommen Velkommen til generalforsamling til i DFM netværk i Velkommen Velkommen til generalforsamling til i DFM netværk i DFM 24. netværk marts 2015 2013 Årsberetning 2014 bestyrelsesformand Mogens Kornbo Organisering Bestyrelse Udvalg Sekretariat Årsberetning

Læs mere

Medarbejder udvikling og øget effektivitet i. Kundeservice- og Support centret

Medarbejder udvikling og øget effektivitet i. Kundeservice- og Support centret Medarbejder udvikling og øget effektivitet i Kundeservice- og Support centret God kundeservice er god forretning! Undersøgelse viser en direkte sammenhæng mellem oplevelsen af jeres kundeservice, og jeres

Læs mere

ODENSE APRIL 2019 DANMARKS STØRSTE NATURFAGS- KONFERENCE OG -MESSE

ODENSE APRIL 2019 DANMARKS STØRSTE NATURFAGS- KONFERENCE OG -MESSE ODENSE 2. - 3. APRIL 2019 DANMARKS STØRSTE NATURFAGS- KONFERENCE OG -MESSE OPLÆG, WORKSHOPS, KEYNOTE SPEAKERS, MESSE OG VÆRKSTEDER BIG BANG er Danmarks største naturfagskonference og -messe. Den er for

Læs mere

DI s innovationsundersøgelse 2011 Stilstand er tilbagegang

DI s innovationsundersøgelse 2011 Stilstand er tilbagegang DI s innovationsundersøgelse 211 Stilstand er tilbagegang DI, Innovation November 211 1 DI s innovationsundersøgelse 211 Undersøgelsen bygger på fire temaer, og viser dele af virksomhedernes arbejde med

Læs mere

Energirapport. Indsatskatalog for energioptimering hos Lillnord. Udarbejdet af: Morten Torp

Energirapport. Indsatskatalog for energioptimering hos Lillnord. Udarbejdet af: Morten Torp Energirapport Indsatskatalog for energioptimering hos Lillnord Udarbejdet af: Morten Torp 1 Lillnord 1. Indledning Projektet DS ESCO Energieffektivisering i små og mellemstore virksomheder er udviklet

Læs mere

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor SERVICE I TOPKLASSE citat TripAdvisor HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE Lige der, hvor den gamle Lillebæltsbro rammer Jylland. Lige der, hvor Lillebælt smyger sig gennem noget af det smukkeste natur i Danmark.

Læs mere

OUTPLACEMENT. Vi har udarbejdet 3 pakkeløsninger, samt en holdløsning, hvis I har flere medarbejdere i samme opsigelsessituation.

OUTPLACEMENT. Vi har udarbejdet 3 pakkeløsninger, samt en holdløsning, hvis I har flere medarbejdere i samme opsigelsessituation. Opsigelse fra krise til muligheder! Vi er midt i en finanskrise og forhåbentligt snart på vej ud igen. Det er ikke alle, der er lige hårdt ramt, men krisen påvirker i øjeblikket de fleste virksomheder

Læs mere

Renovering og investering i ejendomme

Renovering og investering i ejendomme estate VIDEN Renovering og investering i ejendomme - udvikling og grøn værdioptimering Indhold På denne konference bliver der sat fokus på, hvilke muligheder man kan og bør gribe for at få det optimale

Læs mere

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis RYLA 2011 i Svendborg 6. - 7. og 8. maj 2011 Lederrollen Teori og praksis Velkommen til Svendborg En kær pligt for en borgmester er at efterkomme en opfordring til at byde velkommen til sin by. Derfor

Læs mere

Tænk fremad mod en succesrig fremtid.

Tænk fremad mod en succesrig fremtid. Tænk fremad mod en succesrig fremtid. Essential Business Builder Program you can Der er en enorm fremdrift i de digitale printløsninger. Både printleverandører og kunder har for alvor taget de nye teknologier

Læs mere

Forskningsnetkonference

Forskningsnetkonference Data center eller serverrum optimering for energiforbrug og Total Cost of Ownership Forskningsnetkonference November 2010 Niels E. Raun niels.raun@globalconnect.dk Oversigt Total Cost of Ownership: investering

Læs mere

Medieinformation 2012-2013

Medieinformation 2012-2013 Medieinformation 2012-2013 Et erhvervsmedie fra: ERHVERVSMAGASINET Erhvervsmedier om vvs, el & ventilation - Erhvervsmagasinet Installatør er det eneste professionelle medie, som dækker alle danske installationsbrancher

Læs mere

DS ESCO Energieffektivisering i små og mellemstore virksomheder

DS ESCO Energieffektivisering i små og mellemstore virksomheder DS ESCO Energieffektivisering i små og mellemstore virksomheder Udarbejdet af: Kasper Hingebjerg og Morten Torp Hendricks Industries 1. Indledning Projektet DS ESCO Energieffektivisering i små og mellemstore

Læs mere

Bygningskultur Seminar om Kulturarv i planstrategien d. 7. april på Gram slot. side maj 2011

Bygningskultur Seminar om Kulturarv i planstrategien d. 7. april på Gram slot. side maj 2011 Seminar om Kulturarv i planstrategien d. 7. april på Gram slot side 1 Bygningskultur 2015 er en satsning på at kvalificere arbejdet med den danske bygningsarv ud fra 2 overordnede spor: En systematisk

Læs mere

Rose Holm A/S. Viljen til automatisering Vi vil bevare arbejdspladser i DK

Rose Holm A/S. Viljen til automatisering Vi vil bevare arbejdspladser i DK Rose Holm A/S Viljen til automatisering Vi vil bevare arbejdspladser i DK Agenda Kort præsentation af Rose Holm A/S Udgangspunkt Hvorfra kommer viljen til automatisering? Hvorfor automatisering? Forudsætninger

Læs mere

Udarbejdet af: PS-LJP-KMA

Udarbejdet af: PS-LJP-KMA Side1af 5 : 1. Formål Uddannelsen i Valgfaget, Energi- og vedligeholdsoptimering (OP) skal danne grundlag for maskinmesterens virke som fremtidens leder. Fagene indenfor valgfaget OP skal give den studerende

Læs mere

Corporate Communication

Corporate Communication Corporate Communication Uddrag af artikel trykt i Corporate Communication. Gengivelse af denne artikel eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret. Børsen Ledelseshåndbøger er Danmarks

Læs mere

Københavns. kreative rum

Københavns. kreative rum Københavns kreative rum lokomotivværkstedet - kontrasternes holdeplads! Et nyt alternativ Er I på udkig efter en ny lokation til den kommende produktlancering, den næste konference, udstilling, messe,

Læs mere

MEDLEMSKAB VIDEN TIL VÆKST RETAIL VIDEN RETAIL UPDATES RETAIL SPARRING

MEDLEMSKAB VIDEN TIL VÆKST RETAIL VIDEN RETAIL UPDATES RETAIL SPARRING MEDLEMSKAB VIDEN TIL VÆKST RETAIL VIDEN RETAIL UPDATES RETAIL SPARRING Om medlemskabet EBELTOFT GROUP Retail Institute Scandinavia er en del af det globale netværk af videns- og konsulenthuse med speciale

Læs mere

Lean Service og Administration Lean kursus med certificering

Lean Service og Administration Lean kursus med certificering Center for Lean Landets bedste lean kurser info@howbiz.dk www.centerforlean.dk Tlf. 31 10 90 00 Lean Service og Administration Lean kursus med certificering 1. Kursusdag Lean Principperne 2. Kursusdag

Læs mere

DYNATEAM COURSE MANAGEMENT

DYNATEAM COURSE MANAGEMENT DYNATEAM COURSE MANAGEMENT Dynateam Course Management CRM 2013 løsning Course Management Course Management Dynateam tilbyder virksomheder der sælger kurser, uddannelser og events en overskuelig, brugervenlig

Læs mere

Mød nye kunder, og plej gode relationer på Danmarks største elfagmesse.

Mød nye kunder, og plej gode relationer på Danmarks største elfagmesse. EL & TEKNIK 2016 DANMARKS STØRSTE ELFAGMESSE 10.-12. MAJ 2016 I ODENSE CONGRESS CENTER UDVID DIN FORRETNING PÅ EL & TEKNIK 2016! Mød nye kunder, og plej gode relationer på Danmarks største elfagmesse.

Læs mere

NORDENS STØRSTE INDUSTRI- MESSE

NORDENS STØRSTE INDUSTRI- MESSE Innovation og vækst starter på NORDENS STØRSTE INDUSTRI- MESSE 3. - 6. september 2013 h i 1 3. d k 5 0 Å R S J U B I L Æ U M Hele den danske industri mødes på Nordens største industrimesse I år fejrer

Læs mere

Facilities Management Uddannelsen

Facilities Management Uddannelsen Uddannelse 13 dage DKK 65.999 Nr. 72184 P ekskl. moms Dato Sted 21-01-2019 Korsør 19-08-2019 Taastrup Gør som mere end 100 tidligere kursister og deltag på FM uddannelsen. Kom på et unikt og intensivt

Læs mere

Vores berettigelse er jo vores medlemmer og at I føler, I får noget for den tid og de penge, som I bruger i DDV regi.

Vores berettigelse er jo vores medlemmer og at I føler, I får noget for den tid og de penge, som I bruger i DDV regi. Årsberetning 2011 Indholdsfortegnelse Beretningen 2011 3 Den Danske Vedligeholdsforenings bestyrelse 7 Præsidium 7 DDV Netværk for drift og vedligehold 7 Konferencer, messer og seminarer i 2011 8 Udstillet

Læs mere

Industri & Design Forum 2015

Industri & Design Forum 2015 Velkommen Agenda for dagen Mød eksperterne The Future of Making Things Udstillere Industri & Design Forum 2015 Den 22. september 2015 i Roskilde Den 23. september 2015 i Horsens Tilmelding Industri & Design

Læs mere