Ændringer i DKK s udstillingsreglement pr. 1. januar 2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ændringer i DKK s udstillingsreglement pr. 1. januar 2018"

Transkript

1 19. december 2017 JN/DKKregl/Ændringer pr Ændringer i DKK s udstillingsreglement pr. 1. januar 2018 tallene henviser til udstillingsreglementet 2017 på DKK s hjemmeside, og ændringerne er anført med rød skrift. 7 Særlige bestemmelser for dommere og ringpersonale Ingen ved udstillingen fungerende dommer kan anmelde hund, fremføre eller lade fremføre hund til bedømmelse på en udstilling, hvor han/hun selv dømmer. Dette gælder samtlige konkurrencer på udstillingen. Undtaget er dommere, som udelukkende dømmer juniorhandling. Disse må gerne anmelde hund, fremføre eller lade fremføre hund til bedømmelse, men de må ikke deltage i konkurrencerne i Store Ring. Ingen ændring men blot en tydeliggørelse af eksisterende regler. 9 Tilmelding Det er ikke tilladt at lave adgangsbegrænsning ved at lukke for tilmelding inden tilmeldingsfristens udløb eller ved på forhånd at fastsætte et maksimumantal af deltagere på udstillingen. Ingen ændring men blot en tydeliggørelse af eksisterende kutyme, som ikke tidligere har været nedskrevet i reglementet. 13 På udstillingsområdet Hundene skal overalt på udstillingsområdet føres i line. DKK s etiske anbefalinger for håndtering og træning af hunde skal overholdes på alle danske udstillinger, herunder at DKK ikke accepterer brug af pighalsbånd. DKK s etiske anbefalinger for håndtering og træning af hunde er tilgængelige på DKK s hjemmeside dkk.dk. Ingen ændring men blot en tydeliggørelse af eksisterende regler. 22 Juniorklasse tildeling af juniorcertifikat til DKJUCH Dommeren tildeler juniorcertifikat til den bedste hund, der har opnået CK, og som ikke i forvejen er dansk juniorchampion. Juniorcertifikatet kan også tildeles hunde ud over de 4 placerede, forudsat at de har fået CK. Der uddeles et reservejuniorcertifikat til den højest placerede hund med CK, som placeres efter juniorcertifikatvinderen og ikke i forvejen er dansk juniorchampion. Reservejuniorcertifikatet tæller som juniorcertifikat, hvis juniorcertifikatvinderen diskvalificeres. Der indføres pr. 1. januar 2018 et nyt championat: Dansk Juniorchampionat (DKJUCH)

2 19. december 2017 JN/DKKregl/Ændringer pr Veteranklasse tildeling af veterancertifikat til DKVECH Dommeren tildeler veterancertifikat til den bedste hund, der har opnået CK, og som ikke i forvejen er dansk veteranchampion. Veterancertifikatet kan også tildeles hunde ud over de 4 placerede, forudsat at de har fået CK. Der uddeles et reserveveterancertifikat til den højst placerede hund med CK, som placeres efter veterancertifikatvinderen og ikke i forvejen er dansk veteranchampion. Reserveveterancertifikatet tæller som veterancertifikat, hvis veterancertifikatvinderen diskvalificeres. Der indføres pr. 1. januar 2018 et nyt championat: Dansk Veteranchampionat (DKVECH) 24 Der uddeles et reservecertifikat til den højst placerede hund, som placeres efter certifikatvinderen og ikke i forvejen har opnået titlen dansk eksteriørchampion. Reservecertifikatet tæller som certifikat, hvis certifikatvinderen diskvalificeres. Ingen ændring men blot en tydeliggørelse af eksisterende regler/fremgangsmåde. 24 Nordic Show Certificate (kun på nordiske udstillinger) På nordiske udstillinger konkurreres der i denne klasse endvidere om Nordic Show Certificate (nordisk udstillingscertifikat) og Reserve Nordic Show Certificate (reserve-nordisk udstillingscertifikat): Dommeren tildeler Nordic Show Certificate til vinderen af klassen og Reserve Nordic Show Certificate til den næstbedste hund i klassen. Der henvises endvidere til reglerne for nordiske udstillinger på NKU s hjemmeside. Pr. 1. januar 2018 holdes i Nordisk Kennel Union-regi en række nordiske udstillinger, hvor der konkurreres om Nordisk Championat. I Danmark afholdes der 2 nordiske udstillinger i En udstilling kan IKKE på samme tid være nordisk og international. 24 Vigtigt angående tvivlstilfælde eller fejl: I tilfælde, hvor der er tvivl om, hvorvidt en given hund er berettiget til at få tildelt certifikat, juniorcertifikat, veterancertifikat, Nordic Show Certificate og/eller CACIB, eller hvor der evt. er sket en fejl i udstillingsringen, skal der samme dag rettes henvendelse til udstillingskontoret for at få sagen afklaret. DKK har efterfølgende ret til at korrigere præmielisten, hvis det kan konstateres, at der er begået en fejl i udstillingsringen. Nye typer certifikater er tilføjet som en konsekvens af, at der er indført junior- og veteranchampionat samt nordiske udstillinger.

3 19. december 2017 JN/DKKregl/Ændringer pr Præmieringskort Juniorcertifikat (juniorklasse): Reserve-juniorcertifikat: Veterancertifikat (veteranklasse): Reserve-veterancertifikat: Nordic Show Certificate: Reserve Nordic Show Certificate: Grønt/hvidt kort Lyseblåt kort Bordeaux/gråt kort Lyseblåt kort Sort/guld kort Hvid/sølv kort Nye typer præmieringskort er tilføjet som en konsekvens af, at der er indført junior- og veteranchampionat samt nordiske udstillinger. 30 Dansk juniorchampionat - DKJUCH Tildeles den hund, der mindst tre gange af mindst tre forskellige dommere på danske udstillinger, anerkendt af DKK, har opnået juniorcertifikat i juniorklassen. Dansk veteranchampionat - DKVECH Tildeles den hund, der mindst tre gange af mindst tre forskellige dommere på danske udstillinger, anerkendt af DKK, har opnået veterancertifikat i veteranklassen. Nordisk championat NORDICCH (gældende fra 1. januar 2018) Tildeles den hund, der mindst tre gange af mindst tre forskellige dommere i mindst tre forskellige lande på nordiske udstillinger, anerkendt af NKU, har opnået Nordic Show Certificate (nordisk udstillingscertifikat). Mindst ét af de tildelte nordiske udstillingscertifikater skal være opnået, efter at hunden er fyldt 24 måneder. Hunden skal tillige have opnået national titel som eksteriørchampion i det land, hvor hunden er registreret, (dvs. DKCH for hunde, der er registreret i Danmark). Nordisk championat NORDCH (kun gældende til og med udstillingsåret 2019) Nordisk udstillingschampionat tildeles den hund, der har opnået eksteriørchampionat i 3 af de nordiske lande. Titlen tildeles i det land, hvor hunden er registreret, og med titlen kan købes et diplom. Der henvises endvidere til reglerne for nordiske udstillinger på NKU s hjemmeside. Nye typer danske og nordiske championater er indført. Som overgangsordning bibeholdes det gamle nordiske championat til og med Årets konkurrencer Det præciseres, at kun resultater opnået i Store Ring på udstillinger arrangeret af DKK centralt tæller til konkurrencerne Årets Juniorhandler, Årets Hund, Årets Veteran, Årets Opdrætter og Årets Avlshund. Ingen ændring men blot en tydeliggørelse af eksisterende regler/fremgangsmåde. 36 Følgende race er blevet godkendt af NKU og dermed tilføjet i gruppe 1: Miniature American Shepherd ej CACIB ikke FCI-godkendt

4 19. december 2017 JN/DKKregl/Ændringer pr Følgende racer i gruppe 2 er blevet endeligt godkendt af FCI og kan dermed konkurrere om Cimarrón Uruguayo (353) Tornjak (355) (denne race er dog forbudt i Danmark) Krav for Hovawart for at stille i brugshundeklasse er ændret til: Hunden skal have bestået én af følgende brugsprøver i en DKK-anerkendt specialklub/forening: HJVP1, PH, RH, IPO 1, IPO R. 47 Krav for Gravhunde for at stille i brugshundeklasse er ændret til: Hunden skal have opnået præmiering på grav-, drev- eller vildtsporprøver anerkendt af specialklubben, have opnået mindst en 3. præmie på vandapporteringsprøve eller have bestået den svenske anlægsprøve (dvs. Svensk Vildtsporprøve, anlægsklassen). 47 Krav for Gravhunde for at kunne tildeles certifikat er ændret til: Hunden skal have opnået præmiering på grav-, drev- eller vildtsporprøver anerkendt af specialklubben, have opnået mindst en 3. præmie på vandapporteringsprøve eller have bestået den svenske anlægsprøve (dvs. Svensk Vildtsporprøve, anlægsklassen). 55 Følgende race i gruppe 6 er blevet endeligt godkendt af FCI og kan dermed konkurrere om Polsk Støver (354) 55 Følgende race er blevet godkendt af NKU og dermed tilføjet i gruppe 6: Treeing Walker Coonhound ej CACIB ikke FCI-anerkendt 59 Følgende race er blevet godkendt af NKU og dermed tilføjet i gruppe 7: Epagneul de Saint Usuge ej CACIB ikke FCI-anerkendt 60 Krav for Drentsche Patrijshond for at stille i brugshundeklasse er ændret til: bestået den tyske VJP- eller HZP-prøve eller den danske UT- eller AT-prøve. 60 Krav for Vizsla, korthåret og Vizsla, ruhåret for at stille i brugshundeklasse er ændret til: bestået den tyske HZP-prøve eller den danske AT-prøve.

5 19. december 2017 JN/DKKregl/Ændringer pr Krav for Ruhåret Hønsehund for at stille i brugshundeklasse er ændret til: bestået en JET1-test eller den tyske VJP-prøve eller den tyske HZP-prøve. 61 Krav for Drentsche Patrijshond for at kunne tildeles certifikat er ændret til: bestået den tyske VJP- eller HZP-prøve eller den danske UT- eller AT-prøve. 61 Krav for Vizsla, korthåret og Vizsla, ruhåret for at kunne tildeles certifikat er ændret til: bestået den tyske HZP-prøve eller den danske AT-prøve. 61 Krav for Ruhåret Hønsehund for at kunne tildeles certifikat er ændret til: bestået en JET1-test eller den tyske VJP-prøve eller den tyske HZP-prøve. 62 Tillægskrav for Drentsche Patrijshond for at opnå titlen DKCH er ændret til: Hunden skal have opnået 1. præmie i åben- eller brugsklasse på en DKK-anerkendt markprøve samt minimum have bestået DJU apporteringsprøve. Hunden skal tillige have HD-status A eller B. 79 Følgende racer i gruppe 9 er blevet endeligt godkendt af FCI og kan dermed konkurrere om Russisk Toy, korthåret (352) Russisk Toy, langhåret (352)

Nyt om udstillinger. Nye danske championater fra 2018 Nordiske udstillinger Diverse praktisk info

Nyt om udstillinger. Nye danske championater fra 2018 Nordiske udstillinger Diverse praktisk info Nyt om udstillinger Nye danske championater fra 2018 Nordiske udstillinger Diverse praktisk info Nye danske championater fra 2018 Dansk Juniorchampion DKJUCH Dansk Veteranchampion - DKVECH Hvilke udstillinger?

Læs mere

Ændringer i DKK s udstillingsreglement pr. 1. januar 2009

Ændringer i DKK s udstillingsreglement pr. 1. januar 2009 01-12-08 JN/DKKregl/rettelser09.doc 1 Ændringer i DKK s udstillingsreglement pr. 1. januar 2009 Sidetallene henviser til den version af DKK s reglement for udstillinger og skuer 2008, der ligger på DKK

Læs mere

RINGPERSONALEINSTRUKTION 2018 for DKK s internationale og nordiske udstillinger

RINGPERSONALEINSTRUKTION 2018 for DKK s internationale og nordiske udstillinger RINGPERSONALEINSTRUKTION 2018 for DKK s internationale og nordiske udstillinger Det er vigtigt, at denne instruktion læses meget nøje, idet der kan være indført ændringer eller nye regler, siden du sidst

Læs mere

Ændringer i DKK s udstillingsreglement pr. 1. januar 2017

Ændringer i DKK s udstillingsreglement pr. 1. januar 2017 6. december 2016 JN/DKKregl/Ændringer pr 01-01-2017 1 Ændringer i DKK s udstillingsreglement pr. 1. januar 2017 tallene henviser til udstillingsreglementet 2016 på DKK s hjemmeside, og ændringerne er anført

Læs mere

Spidshundeklubben. Hvordan forløber en hundeudstilling? og Hvad betyder båndene? 2011

Spidshundeklubben. Hvordan forløber en hundeudstilling? og Hvad betyder båndene? 2011 Spidshundeklubben Hvordan forløber en hundeudstilling? og Hvad betyder båndene? 2011 Side..0 Side..1 SÅDAN FOREGÅR BEDØMMELSERNE PÅ EN DKK (SPK) UDSTILLING De mere end 350 racer, der er anerkendt af FCI,

Læs mere

Nye udstillingsregler for border terriers pr. 15. marts 2010.

Nye udstillingsregler for border terriers pr. 15. marts 2010. Nye udstillingsregler for border terriers pr. 15. marts 2010. (Titlen DKCH(U) er tilføjet for border terriers pr. 15. marts 2010) I en årrække har det været muligt at opnå titlen Dansk Eksteriørchampion

Læs mere

DOMMERINSTRUKTION 2018 for DKK s internationale og nordiske udstillinger

DOMMERINSTRUKTION 2018 for DKK s internationale og nordiske udstillinger DOMMERINSTRUKTION 2018 for DKK s internationale og nordiske udstillinger Det er vigtigt, at denne instruktion læses meget nøje, idet der kan være indført ændringer eller nye regler, siden du sidst fungerede

Læs mere

Ændringer i DKK s udstillingsreglement pr. 1. januar 2019

Ændringer i DKK s udstillingsreglement pr. 1. januar 2019 Ændringer i DKK s udstillingsreglement pr. 1. januar 2019 tallene henviser til udstillingsreglementet 2018 på DKK s hjemmeside, og ændringerne er anført med rød skrift. 6 Udstillingsberettigede Danskejede

Læs mere

REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2011.

REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2011. REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2011. (Med forbehold for evt. DKK ændringer.) I forbindelse med årets udstillinger afvikles klubbens årskonkurrence.

Læs mere

Ændringer i DKK s udstillingsreglement pr. 1. januar 2016

Ændringer i DKK s udstillingsreglement pr. 1. januar 2016 21. december 2015 JN/DKKregl/Ændringer pr 01-01-2016 1 Ændringer i DKK s udstillingsreglement pr. 1. januar 2016 tallene henviser til udstillingsreglementet 2015 på DKK s hjemmeside, og ændringerne er

Læs mere

Spidshundeklubben. Bedømmelsesforløb på Spidshundeklubbens udstillinger

Spidshundeklubben. Bedømmelsesforløb på Spidshundeklubbens udstillinger Spidshundeklubben Bedømmelsesforløb på Spidshundeklubbens udstillinger Revideret januar 2017 2 SÅDAN FOREGÅR BEDØMMELSERNE PÅ EN SPK UDSTILLING Der er 38 forskellige racer i SPK. Bedømmelsen på en SPK

Læs mere

REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2015.

REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2015. REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2015. (Med forbehold for evt. DKK ændringer.) I forbindelse med årets udstillinger afvikles klubbens årskonkurrence.

Læs mere

RINGPERSONALEINSTRUKTION 2017 for DKK s internationale udstillinger

RINGPERSONALEINSTRUKTION 2017 for DKK s internationale udstillinger RINGPERSONALEINSTRUKTION 2017 for DKK s internationale udstillinger Det er vigtigt, at denne instruktion læses meget nøje, idet der kan være indført ændringer eller nye regler, siden du sidst fungerede

Læs mere

REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2013.

REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2013. REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2013. (Med forbehold for evt. DKK ændringer.) I forbindelse med årets udstillinger afvikles klubbens årskonkurrence.

Læs mere

DOMMERINSTRUKTION 2016 for DKK s internationale udstillinger

DOMMERINSTRUKTION 2016 for DKK s internationale udstillinger 22. december 2015 JN / Domins16.doc 1 DOMMERINSTRUKTION 2016 for DKK s internationale udstillinger Det er vigtigt, at denne instruktion læses meget nøje, idet der kan være indført ændringer eller nye regler,

Læs mere

Gældende statutter for Spaniel Klubbens pokaler og årskonkurrencer pr. 1. januar 2015

Gældende statutter for Spaniel Klubbens pokaler og årskonkurrencer pr. 1. januar 2015 Gældende statutter for Spaniel Klubbens pokaler og årskonkurrencer pr. 1. januar 2015 KLUBCHAMPION KLBCH Titlen Klubchampion tildeles den hund, der 4 gange, af mindst 3 forskellige dommere, har fået klubcertifikat.

Læs mere

Referat fra årsmødet for Golden Retriever d. 29. januar 2006 på Fraugdegård, Fraugdegårds Allé 4, Fraugde, 5220 Odense SØ.

Referat fra årsmødet for Golden Retriever d. 29. januar 2006 på Fraugdegård, Fraugdegårds Allé 4, Fraugde, 5220 Odense SØ. Referat fra årsmødet for Golden Retriever d. 29. januar 2006 på Fraugdegård, Fraugdegårds Allé 4, Fraugde, 5220 Odense SØ. A. Valg af dirigent: På raceledelsens vegne, foreslog Lisbeth Bech, - K.K. Jensen,

Læs mere

DANSK KENNEL KLUBS udstillingsregler 2011

DANSK KENNEL KLUBS udstillingsregler 2011 DANSK KENNEL KLUBS udstillingsregler 2011 Generelle bestemmelser Dette reglement er udarbejdet med udgangspunkt i FCI s udstillingsregler (Regulations for FCI Dog Shows). FCI s udstillingsregler fastsætter

Læs mere

MOSEDE 2014 Newfoundlænderklubbens efterårsudstilling tager igen plads ved Mosede Fortet i Greve, der med sine smukke omgivelser et skønt sted, når hyggen og hundene er i højsædet. Til dagligt tiltrækker

Læs mere

Hvordan bruges DKK s udstillingsreglement?

Hvordan bruges DKK s udstillingsreglement? UDSTILLINGSREGLEMENT 2018 Indledning Hvordan bruges DKK s udstillingsreglement? Regler kan ind imellem være lidt vanskelige at finde rundt i, og man kan godt komme ud for, at man skal bruge en masse tid

Læs mere

Udstillingsreglement 2010

Udstillingsreglement 2010 Dansk Kennel Klub Parkvej 1 2680 Solrød Strand www.dansk-kennel-klub.dk Telefon 56 18 81 00 Telefax 56 18 81 91 Informationen (direkte nr.) 56 18 81 55 Servicetelefon (hele døgnet) 56 18 81 56 Udstillingsreglement

Læs mere

Opdateret den 23-10-2015. Spanielklubben. Specialklub under DKK. Markprøveregler for Begynderklasse Åbenklasse Vinderklasse

Opdateret den 23-10-2015. Spanielklubben. Specialklub under DKK. Markprøveregler for Begynderklasse Åbenklasse Vinderklasse Opdateret den 23-10-2015. Spanielklubben Specialklub under DKK Markprøveregler for Begynderklasse Åbenklasse Vinderklasse Indholdsfortegnelse: Side 3-4 Kapitel 1 Overordnede principper for markprøverne

Læs mere

Udstillingsreglement 2009

Udstillingsreglement 2009 Dansk Kennel Klub Parkvej 1 2680 Solrød Strand www.dansk-kennel-klub.dk Telefon 56 18 81 00 Telefax 56 18 81 91 Informationen (direkte nr.) 56 18 81 55 Servicetelefon (hele døgnet) 56 18 81 56 Udstillingsreglement

Læs mere

Udstillingsreglement 2012

Udstillingsreglement 2012 Dansk Kennel Klub Parkvej 1 2680 Solrød Strand www.dansk-kennel-klub.dk Telefon 56 18 81 00 Telefax 56 18 81 91 Informationen (direkte nr.) 56 18 81 55 Udstillingsreglement 2012 Indledning 2 Hvordan bruges

Læs mere

Udstillingsreglement 2009

Udstillingsreglement 2009 Dansk Kennel Klub Parkvej 1 2680 Solrød Strand www.dansk-kennel-klub.dk Telefon 56 18 81 00 Telefax 56 18 81 91 Informationen (direkte nr.) 56 18 81 55 Servicetelefon (hele døgnet) 56 18 81 56 Udstillingsreglement

Læs mere

Udstillingsreglement 2013

Udstillingsreglement 2013 Dansk Kennel Klub Parkvej 1 2680 Solrød Strand www.dkk.dk Telefon 56 18 81 00 Telefax 56 18 81 91 Informationen (direkte nr.) 56 18 81 55 Udstillingsreglement 2013 Indledning 2 Hvordan bruges DKK s udstillingsreglement?

Læs mere

Udstillingsreglement 2014

Udstillingsreglement 2014 Dansk Kennel Klub Parkvej 1 2680 Solrød Strand www.dkk.dk post@dkk.dk Telefon 56 18 81 00 Telefax 56 18 81 91 Informationen (direkte nr.) 56 18 81 55 Udstillingsreglement 2014 Indledning 2 Hvordan bruges

Læs mere

Kriterier og pointskema for Årets Curly, Årets Brugs-Curly og Årets Udstillings-Curly

Kriterier og pointskema for Årets Curly, Årets Brugs-Curly og Årets Udstillings-Curly Kriterier og pointskema for Årets Curly, Årets Brugs-Curly og Årets Udstillings-Curly Gældende fra: 01.01.2018 Vinderne udråbes og tildeles racens ærespræmie, for hhv. Årets Curly, Årets Brugs-Curly og

Læs mere

Konkurrence regler Heelwork to Music

Konkurrence regler Heelwork to Music Konkurrence regler Heelwork to Music Generelle regler Hunde skal være vaccineret og forsikret i henhold til DKKs regler for deltagelse i udstilling, agility eller lydighed. Deltagende hunde skal være mindst

Læs mere

Dansk Vizsla Klub

Dansk Vizsla Klub Beretning 2009, Dansk vizsla Klubs generalforsamling 14. juni 2009 2008 var det år hvor bestyrelsen i Dansk Vizsla Klub kom til at bestå af 80 % kvinder. Det er i sig selv ikke et problem, måske kun for

Læs mere

12.1 Regler for udstillingshitliste pr

12.1 Regler for udstillingshitliste pr 12.1 Regler for udstillingshitliste pr. 01.01.2011 Beagle Klubbens hitliste er åben for alle beagles, jfr. generalforsamlingsbeslutning af 27.05.1995. Der konkurreres i følgende discipliner: Årets han

Læs mere

Gold Cup 2009 16. - 19. juli i Nyborg

Gold Cup 2009 16. - 19. juli i Nyborg Gold Cup 2009 16. - 19. juli i Nyborg Når du skal tilmelde din(e) hund(e) til Gold Cup 2009, kan dette gøres på to måder: On-line tilmelding via www.hundeweb.dk, eller manuelt ved at sende tilmeldingsblanket

Læs mere

DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE

DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE 2018 1. Indstilling af elever 2 2. Elevkursus 2 3. Elevtjeneste 3 4. Aspirantprøvebedømmelse 3 5. Aspiranttjeneste 3 6. Regler for førstegangsautoriserede

Læs mere

DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE

DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE 2019 1 Indstilling af elever 2 2 Elevkursus 2 3 Elevtjeneste 3 4 Aspirantprøvebedømmelse 3 5 Aspiranttjeneste 3 6 Regler for førstegangsautoriserede dommere

Læs mere

Hvordan bruges DKK s udstillingsreglement?

Hvordan bruges DKK s udstillingsreglement? UDSTILLINGSREGLEMENT 2015 Indledning Hvordan bruges DKK s udstillingsreglement? Regler kan ind imellem være lidt vanskelige at finde rundt i, og man kan godt komme ud for, at man skal bruge en masse tid

Læs mere

DANSK KENNEL KLUB KREDS 10, JULESKUE 2018 Nr. Alslev Hallen, Skolegade 3, 4840 Nørre Alslev LØRDAG DEN 8. DECEMBER 2018

DANSK KENNEL KLUB KREDS 10, JULESKUE 2018 Nr. Alslev Hallen, Skolegade 3, 4840 Nørre Alslev LØRDAG DEN 8. DECEMBER 2018 DANSK KENNEL KLUB KREDS 0, JULESKUE 208 Nr. Alslev Hallen, Skolegade 3, 4840 Nørre Alslev LØRDAG DEN 8. DECEMBER 208 Kære udstiller Vel mødt til juleskue i Kreds 0. Skuet finder sted indendørs, og der

Læs mere

DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE

DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE 2012 1. Indstilling af elever.. 2 2. Godkendelse af elever.. 3 3. Elevkursus 3 4. Elevtjeneste.. 3 5. Dommeraspirantprøvebedømmelse. 4 6. Aspiranttjeneste...

Læs mere

Sammenligningstabel for udstilling og jagtprøver mellem de nordiske lande 2017

Sammenligningstabel for udstilling og jagtprøver mellem de nordiske lande 2017 Drev Sammenligningstabel for udstilling og jagtr mellem de nordiske lande 2017 DK 1 pr 2 pr FI 1+hp 1 pr 2 pr NO 1+cert 1 pr 2 pr SE 1+cert 1 pr 2 pr Grav/ Gryt/ Hi DK 1 pr 67 1 pr 45 2 pr FI C 35-39 FI

Læs mere

Hans Bilde Sellerup, HS har ikke ønsket medlemskab for 2017

Hans Bilde Sellerup, HS har ikke ønsket medlemskab for 2017 REFERAT (Protokol) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2017 i Langhårsklubben Onsdag den 4. januar 2017 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Just Mikkelsen, JM Leif Hansen, LH Bent Hansen, BH Jens Jensen, JJ Hans

Læs mere

SPANIEL KLUBBEN MARKPRØVE REGLER FOR BEGYNDERKLASSE ÅBENKLASSE VINDERKLASSE SPECIALKLUB UNDER DKK

SPANIEL KLUBBEN MARKPRØVE REGLER FOR BEGYNDERKLASSE ÅBENKLASSE VINDERKLASSE SPECIALKLUB UNDER DKK SPANIEL KLUBBEN MARKPRØVE REGLER FOR BEGYNDERKLASSE ÅBENKLASSE VINDERKLASSE SPECIALKLUB UNDER DKK OPDATERET D. 05.10.2017 Indholdsfortegnelse Kapitel 1 - Overordnede principper for markprøverne... 2 Kapitel

Læs mere

DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE

DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE 2017 1. Indstilling af elever 2 2. Elevkursus 2 3. Elevtjeneste 3 4. Aspirantprøvebedømmelse 3 5. Aspiranttjeneste 3 6. Regler for førstegangsautoriserede

Læs mere

INFOFOLDER. Sådan kommer du i gang med UDSTILLING. Dansk PolarHunde Klub - Udstillingsudvalget -

INFOFOLDER. Sådan kommer du i gang med UDSTILLING. Dansk PolarHunde Klub - Udstillingsudvalget - INFOFOLDER Sådan kommer du i gang med UDSTILLING Dansk PolarHunde Klub - Udstillingsudvalget - HUNDEUDSTILLING??? Hundeudstilling er en verden for sig, og den kan være en jungle at finde rundt i, især

Læs mere

Udstillingsreglement 2008

Udstillingsreglement 2008 Dansk Kennel Klub Parkvej 1 2680 Solrød Strand www.dansk-kennel-klub.dk Telefon 56 18 81 00 Telefax 56 18 81 91 Informationen (direkte nr.) 56 18 81 55 Servicetelefon (hele døgnet) 56 18 81 56 Udstillingsreglement

Læs mere

Dagsorden for udstillingsudvalgets møde den 8. marts 2014 i Aagerup.

Dagsorden for udstillingsudvalgets møde den 8. marts 2014 i Aagerup. Dagsorden for udstillingsudvalgets møde den 8. marts 2014 i Aagerup. Punkter: 1. Nyt fra bestyrelsen, herunder henlæggelse af overskud 2013 til dommere i 2015. 2. Orientering om nye indstiftede årspokaler,

Læs mere

Dansk Drentsche Patrijshond Klub

Dansk Drentsche Patrijshond Klub Nyhedsbrev April 2019 Dansk Drentsche Patrijshond Klub Kære medlemmer, så er vi allerede nået til april måned, hold da helt op som tiden flyver. Det er sket en del siden sidst og det vi vi gerne skrive

Læs mere

Udstillingsreglement 2010

Udstillingsreglement 2010 Dansk Kennel Klub Parkvej 1 2680 Solrød Strand www.dansk-kennel-klub.dk Telefon 56 18 81 00 Telefax 56 18 81 91 Informationen (direkte nr.) 56 18 81 55 Servicetelefon (hele døgnet) 56 18 81 56 Udstillingsreglement

Læs mere

Udstillingsreglement 2011

Udstillingsreglement 2011 Dansk Kennel Klub Parkvej 1 2680 Solrød Strand www.dansk-kennel-klub.dk Telefon 56 18 81 00 Telefax 56 18 81 91 Informationen (direkte nr.) 56 18 81 55 Udstillingsreglement 2011 Indledning 2 Hvordan bruges

Læs mere

På kan du se flere detaljer. Klassefordeling m.m.

På   kan du se flere detaljer. Klassefordeling m.m. Formand for udstillingsudvalg: Allan Sørensen Eriksdalsvej 20 4871 Horbelev Tlf.: 28 86 54 99 E-Mail: udstilling@spidshundeklubben.dk På www.spidshundeklubben.dk kan du se flere detaljer. Klassefordeling

Læs mere

Møde i Beagle Klubbens udstillingsudvalg lørdag den 4. juli 2015 kl. 9.30 Adressen: Mejls Orten Tinghøj Friskole, Mejlsvej 45, 6800 Varde

Møde i Beagle Klubbens udstillingsudvalg lørdag den 4. juli 2015 kl. 9.30 Adressen: Mejls Orten Tinghøj Friskole, Mejlsvej 45, 6800 Varde Deltagere: Per Hergott Petersen PP), Birgitte C. Søndergaard (BS) Annette Pedersen (AP) bestyrelsens repræsentant Marie Louise Nielsen (MN), Marianne Steinmann Bach (MB) Afbud: Lotte Jensen, Lea Wesselhoff.

Læs mere

Derfor udstiller vi. Hvorfor udstille? Hvad er en udstillingshund?

Derfor udstiller vi. Hvorfor udstille? Hvad er en udstillingshund? Derfor udstiller vi Denne artikel handler om at udstille - overvejelser, forberedelser og hvad der sker på selve udstillingsdagen. Artiklen er skrevet af Merete Stæhr-Nielsen - dværgschnauzeropdrætter

Læs mere

Dansk Vizsla Klub generalforsamling søndag den 14. juni 2009 kl i Vissenbjerg

Dansk Vizsla Klub generalforsamling søndag den 14. juni 2009 kl i Vissenbjerg Dansk Vizsla Klub generalforsamling søndag den 14. juni 2009 kl. 13.00 i Vissenbjerg 1. Valg af dirigent Kurt Nissen blev valgt og konstaterede at der var indkaldt til generalforsamlingen i flg. vedtægter,

Læs mere

Konkurrence regler Heelwork to Music

Konkurrence regler Heelwork to Music Konkurrence regler Heelwork to Music Generelle regler Hunde skal være vaccineret og forsikret i henhold til DKKs regler for deltagelse i udstilling, agility eller lydighed. Deltagende hunde skal være mindst

Læs mere

Konkurrence regler. Danskejede hunde dokumenterer hvilken klasse de er kvalificerede til via deres HTM resultatbog.

Konkurrence regler. Danskejede hunde dokumenterer hvilken klasse de er kvalificerede til via deres HTM resultatbog. Konkurrence regler Heelwork to Music Generelle regler Hunde skal være vaccineret og forsikret i henhold til DKKs regler for deltagelse i udstilling, agility eller lydighed. Deltagende hunde skal være mindst

Læs mere

ISLANDSK FÅREHUNDEKLUB

ISLANDSK FÅREHUNDEKLUB ISLANDSK FÅREHUNDEKLUB www.islandshunden.dk Praktiske oplysninger om juleudstillingen i Årslevhallen d. 26. november 2016 Kære udstiller, Islandsk Fårehundeklub byder endnu engang velkommen til årets juleudstilling

Læs mere

Konkurrence regler Heelwork to Music

Konkurrence regler Heelwork to Music Konkurrence regler Heelwork to Music Generelle regler Hunde skal være vaccineret og forsikret i henhold til DKKs regler for deltagelse i udstilling, agility eller lydighed. Deltagende hunde skal være mindst

Læs mere

Hvordan bruges DKK s udstillingsreglement?

Hvordan bruges DKK s udstillingsreglement? UDSTILLINGSREGLEMENT 2017 Indledning Hvordan bruges DKK s udstillingsreglement? Regler kan ind imellem være lidt vanskelige at finde rundt i, og man kan godt komme ud for, at man skal bruge en masse tid

Læs mere

Udstillingsreglement 2013

Udstillingsreglement 2013 Dansk Kennel Klub Parkvej 1 2680 Solrød Strand www.dkk.dk Telefon 56 18 81 00 Telefax 56 18 81 91 Informationen (direkte nr.) 56 18 81 55 Udstillingsreglement 2013 Indledning 2 Hvordan bruges DKK s udstillingsreglement?

Læs mere

UDSTILLINGER OG SKUER

UDSTILLINGER OG SKUER UDSTILLINGER OG SKUER Vejledning til brug ved ansøgning om certifikatudstillinger og dommere Indledning... 1 Hvor tidligt skal der søges?... 3 Hvilke oplysninger skal DKK have for at kunne godkende, at

Læs mere

Ændringer i DKK s udstillingsreglement pr. 1. januar 2015

Ændringer i DKK s udstillingsreglement pr. 1. januar 2015 11. december 2014 JN/DKKregl/Ændringer pr 01-01-2015 1 Ændringer i DKK s udstillingsreglement pr. 1. januar 2015 tallene henviser til udstillingsreglementet 2014 på DKK s hjemmeside, og ændringerne er

Læs mere

UDSTILLINGER OG SKUER

UDSTILLINGER OG SKUER UDSTILLINGER OG SKUER Vejledning til brug ved ansøgning om certifikatudstillinger og dommere Indledning... 1 Udstillingsansøgning... 2 Hvor tidligt skal der søges?... 2 Skuer... 2 Påsætning af dommere...

Læs mere

DVK REFERAT. Pia Nissen, John Ammonsen, Lars Nielsen, Malene Madsen, Jette Akselbo, Ellen Nørgaard, Bjørn Madsen

DVK REFERAT. Pia Nissen, John Ammonsen, Lars Nielsen, Malene Madsen, Jette Akselbo, Ellen Nørgaard, Bjørn Madsen DVK REFERAT Dato og tidspunkt: 23. April 2013, Kl. 19.00 Sted: Skype Deltagere: Pia Nissen, John Ammonsen, Lars Nielsen, Malene Madsen, Jette Akselbo, Ellen Nørgaard, Bjørn Madsen Afbud fra: Ingen. 1.

Læs mere

Dansk Terrier Klub GRAVPRØVEREGLER FOR TERRIERE

Dansk Terrier Klub GRAVPRØVEREGLER FOR TERRIERE Dansk Terrier Klub GRAVPRØVEREGLER FOR TERRIERE Prøvernes formål At støtte og virke vejledende for terrierracernes avl og brug gennem en bedømmelse af den enkelte hunds anlæg og avlsværdi i de discipliner,

Læs mere

Kl åbnes indgangen, og kl starter bedømmelserne. Samtlige ringe er indendørs.

Kl åbnes indgangen, og kl starter bedømmelserne. Samtlige ringe er indendørs. Dansk Kennel Klubs internationale CACIB-udstillinger lørdag den 2. november 2019 og søndag den 3. november 2019 (Dansk Vinder) i MCH Messecenter Herning, Vardevej 1, 7400 Herning Lørdag: Alle grupper Søndag:

Læs mere

Kl åbnes indgangen, og kl starter bedømmelserne. Ring 1 9 er indendørs i hallen, som IKKE er opvarmet. Øvrige ringe er udendørs.

Kl åbnes indgangen, og kl starter bedømmelserne. Ring 1 9 er indendørs i hallen, som IKKE er opvarmet. Øvrige ringe er udendørs. Dansk Kennel Klubs internationale CACIB-udstilling den 21.-22. september 2019 i Ballerup Idrætspark, Ballerup Idrætsby 36, DK-2750 Ballerup Lørdag: Gruppe 1-4-6-8-9 - Søndag: Gruppe 2-3-5-7-10 Dansk Kennel

Læs mere

Referat DJU bestyrelse

Referat DJU bestyrelse Referat DJU bestyrelse 11.06.2014 Dansk Jagthunde Udvalgs bestyrelsesmøde onsdag den 11. juni 2014 kl. 17 på Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ Tilstede var: Poul Vestervang (PV) DJ,

Læs mere

En kort historisk redegørelse for arbejdet med DEN STÅENDE JAGTHUND I MARKEN

En kort historisk redegørelse for arbejdet med DEN STÅENDE JAGTHUND I MARKEN En kort historisk redegørelse for arbejdet med DEN STÅENDE JAGTHUND I MARKEN Historien om organisationen af de stående jagthunde begynder med stiftelsen af Dansk Jagtforening (DJF) i 1884. Alle bestående

Læs mere

Kl åbnes indgangen, og kl starter bedømmelserne. Samtlige ringe er indendørs.

Kl åbnes indgangen, og kl starter bedømmelserne. Samtlige ringe er indendørs. Dansk Kennel Klubs internationale CACIB-udstillinger lørdag den 3. november 2018 og søndag den 4. november 2018 (Dansk Vinder) i MCH Messecenter Herning, Vardevej 1, 7400 Herning Lørdag: Alle grupper Søndag:

Læs mere

VEJLEDNING TIL HUNDEFØRERE VED IGP3 DM OG UDTAGELSER

VEJLEDNING TIL HUNDEFØRERE VED IGP3 DM OG UDTAGELSER VEJLEDNING TIL HUNDEFØRERE VED IGP3 DM OG UDTAGELSER Udtagelseskrav: Det er et krav, at hunden inden tilmeldingen har bestået en IGP2 eller IPO2 prøve. Hundeførere, som har bestået med minimum 250 point

Læs mere

Kl åbnes indgangen, og kl starter bedømmelserne. Samtlige ringe er udendørs.

Kl åbnes indgangen, og kl starter bedømmelserne. Samtlige ringe er udendørs. Dansk Kennel Klubs kreds 11 s nordiske udstilling den 3. og 4. august 2019 i Horne Idrætspark Horne Hallen, Stadionvej 21, Horne, 6800 Varde Lørdag grupperne 2,3,5,6,8 - Søndag: grupperne 1,4,7,9,10 Dansk

Læs mere

Klubben for F.T. Spaniels Markprøvereglement Revideret april 2015

Klubben for F.T. Spaniels Markprøvereglement Revideret april 2015 Klubben for F.T. Spaniels Markprøvereglement Revideret april 2015 Klubben for F.T. Spaniels Markprøvereglementet (revideret april 2015) 1 Formål Markprøverne skal være avlsvejledende med det overordnede

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 30. marts 2007

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 30. marts 2007 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2007 i Langhårsklubben Fredag den 11. maj 2007 kl.: 18:00 på Hotel Hedegården i Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Frede Petersen,

Læs mere

Kurilean Bobtail Klubben Referat fra generalforsamling

Kurilean Bobtail Klubben Referat fra generalforsamling Kurilean Bobtail Klubben Referat fra generalforsamling Søndag d. 2. april 2017 kl. 9:30 Sted: Århus Firma Sport, Paludan-Müllers Vej 110, 8200 Århus N (til JYRAKS udstilling) Dagsorden 1. Registrering

Læs mere

Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i. Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt

Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i. Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt Newfoundlandklubben i 2012 Danmark Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt Danmark NFK Sundhedsudvalget v/wivi Mørch 01-05- 2012 Indledning...

Læs mere

Retningslinjer for racerepræsentantskabet i Dansk Terrier Klub

Retningslinjer for racerepræsentantskabet i Dansk Terrier Klub Retningslinjer for racerepræsentantskabet i Dansk Terrier Klub 1. Formål Formålet med racerepræsentantskabet er at varetage de enkelte racers særlige interesser i Dansk Terrier Klub. 2. Valg 2.1 Valgbarhed

Læs mere

Der var ønske om yderligere 1 punkt til dagsordenen. Den fremsendte dagsorden blev udvidet med 1 nyt punkt punkt 5a.

Der var ønske om yderligere 1 punkt til dagsordenen. Den fremsendte dagsorden blev udvidet med 1 nyt punkt punkt 5a. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2006 i Langhårsklubben Onsdag den 19. april 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

Særligt bedømmelsesforløb for Boxer-klubbens Årsvinderudstilling

Særligt bedømmelsesforløb for Boxer-klubbens Årsvinderudstilling Særligt bedømmelsesforløb for Boxer-klubbens Årsvinderudstilling Bedømmelsen foregår, som på en normal udstilling, med individuel kvalitetsbedømmelse og konkurrencebedømmelse i Baby-, Hvalpe-, Junior-,

Læs mere

REGLEMENT (Revideret november 2012 gældende fra 1/1-2013)

REGLEMENT (Revideret november 2012 gældende fra 1/1-2013) REGLEMENT (Revideret november 2012 gældende fra 1/1-2013) for afholdelse af sporprøve - kaninslæb Reglementet gælder for følgende samarbejdende specialklubber: Beagle Klubben, Dansk Terrier Klub, Spidshundeklubben

Læs mere

Old English Sheepdog Klubben i Danmark. Pointsystem for beregning af årets hunde, gældende pr

Old English Sheepdog Klubben i Danmark. Pointsystem for beregning af årets hunde, gældende pr Forord... 1 1. Årets Hund Liste herunder Årets Bedste Han/Bedste Tæve... 2 2. Årets Unghund Liste... 3 3. Årets Veteran Liste... 4 4. Årets Baby Liste (uofficiel klasse)... 5 5. Årets Hvalpe liste (uofficiel

Læs mere

Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i. Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt

Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i. Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt Newfoundlandklubben i 2012 Danmark Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt Danmark NFK Sundhedsudvalget v/wivi Mørch 01-05- 2012 Indledning...

Læs mere

Det er et krav, at hunden inden tilmeldingen har bestået en IPO-2 prøve. BHR kan uddele wildcard.

Det er et krav, at hunden inden tilmeldingen har bestået en IPO-2 prøve. BHR kan uddele wildcard. Regler for deltagelse i IPO 3 DM og udtagelser Udtagelseskrav: Det er et krav, at hunden inden tilmeldingen har bestået en IPO-2 prøve. Hundeførere, som har bestået med minimum 250 point opnået ved 1 udtagelse,

Læs mere

Det er endvidere ifølge dansk lovgivning forbudt at fjerne vildtkløer af kosmetiske årsager.

Det er endvidere ifølge dansk lovgivning forbudt at fjerne vildtkløer af kosmetiske årsager. Konkurrence regler Heelwork to Music / Freestyle Generelle regler A). Arrangør Den arrangerende klubs bestyrelse - eller et af bestyrelsen nedsat udvalg - er ansvarlig for prøvernes tekniske gennemførelse

Læs mere

Old English Sheepdog Klubben i Danmark. Pointsystem for beregning af årets hunde, gældende pr v.2.5

Old English Sheepdog Klubben i Danmark. Pointsystem for beregning af årets hunde, gældende pr v.2.5 Forord... 1 1. Årets Hund Liste herunder Årets Bedste Han/Bedste Tæve... 2 2. Årets Unghund Liste... 3 3. Årets Veteran Liste... 4 4. Årets Baby Liste (uofficiel klasse)... 5 5. Årets Hvalpe liste (uofficiel

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2006 i Langhårsklubben Fredag den 25. august 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

Formål med lektion. At opbygge kendskab til forskellige jagthunderacers anvendelsesområder.

Formål med lektion. At opbygge kendskab til forskellige jagthunderacers anvendelsesområder. Jagthunderacer Formål med lektion At opbygge kendskab til forskellige jagthunderacers anvendelsesområder. Forskellige typer Stående Stødende Apporterende Gravsøgende Drivende(støvere) Schweisshunde De

Læs mere

GOLDEN RETRIEVER HVALPELISTE

GOLDEN RETRIEVER HVALPELISTE GOLDEN RETRIEVER HVALPELISTE Udgivet d. 01.11.2017 Hvalpelisten bliver opdateret d. 1. og d. 15. i måneden. Hvalpelisten er for kuld hvor forældrene lever op til DKKs almindelige stambogsføringsregler.

Læs mere

Spidshundeklubbens Sporudvalg

Spidshundeklubbens Sporudvalg Spidshundeklubbens Sporudvalg Generelle bestemmelser vedrørende sporprøver for: Finsk Spids Hvid svensk Elghund Jämthund Karelsk Bjørnehund Norbottenspids Norsk Elghund, grå Norsk Elghund, sort Russisk

Læs mere

Dagsorden godkendes som fremsendt. Gennemgang af referat fra sidste bestyrelsesmøde

Dagsorden godkendes som fremsendt. Gennemgang af referat fra sidste bestyrelsesmøde REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2011 i Langhårsklubben Fredag den 9. september 2011 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Jens Chr. Jensen, JJ Niels Grønbæk,

Læs mere

Reorganisering af arbejdet omkring de stående jagthunde i Danmark

Reorganisering af arbejdet omkring de stående jagthunde i Danmark Reorganisering af arbejdet omkring de stående jagthunde i Danmark Referat af møde den 11. december 2017 afholdt på Fjeldsted Skovkro. Deltagere: FJD: Ole Dahl Madsen, Per Kristoffersen og Christian Johansen

Læs mere

HVALPEANVISNINGSREGLER AF DKK STAMBOGSFØRTE HVALPE

HVALPEANVISNINGSREGLER AF DKK STAMBOGSFØRTE HVALPE HVALPEANVISNINGSREGLER AF DKK STAMBOGSFØRTE HVALPE VEJLEDNING TIL MEDLEMMER, OPDRÆTTERE VEDRØRENDE PARRING OG HVALPEANVISNING AF DKK STAMBOGSFØRTE HVALPE Godkendt af bestyrelsen d. 1.11.2007 RETNINGSLINIER

Læs mere

Dansk Drentsche Patrijshond Klub

Dansk Drentsche Patrijshond Klub Dansk Drentsche Patrijshond Klub Nyhedsbrev Febuar 2017 Kære medlemmer, vi håber at i vil tager god imod dette inisiativ angånde sådan en nyhedsbrev. Vi håber at kunne informere jer på denne måde med diverse

Læs mere

UDSTILLINGER OG SKUER

UDSTILLINGER OG SKUER UDSTILLINGER OG SKUER Vejledning til brug ved ansøgning om certifikatudstillinger og dommere Indledning... 1 Udstillingsansøgning... 2 Hvor tidligt skal der søges?... 2 Skuer... 2 Påsætning af dommere...

Læs mere

Dansk Vizsla Klub generalforsamling søndag den 15. juni 2008 kl i Vissenbjerg

Dansk Vizsla Klub generalforsamling søndag den 15. juni 2008 kl i Vissenbjerg Dansk Vizsla Klub generalforsamling søndag den 15. juni 2008 kl. 13.00 i Vissenbjerg 1. Valg af dirigent Kurt Nissen blev valgt og konstaterede at der var indkaldt til generalforsamlingen i flg. vedtægter,

Læs mere

Alle hunde, der har bestået en prøve første gang, får en erindringspræmie.

Alle hunde, der har bestået en prøve første gang, får en erindringspræmie. Schæferhundeklubben kreds 38 Haderslev Regler for uddeling af pokaler. Prøver generelt: Alle hunde, der har bestået en prøve første gang, får en erindringspræmie. Prøver aflagt uden for kredsen meddeles

Læs mere

Avlskommissorium for Klubben for Gamle Danske Hønsehunde

Avlskommissorium for Klubben for Gamle Danske Hønsehunde Bilag 05 Avlskommissorium med forlag til rettelser Avlskommissorium for Klubben for Gamle Danske Hønsehunde Avlskommissorium vedtaget på generalforsamlingen 7. april 2018-28. april 2019 1 Formål og formalia

Læs mere

Det er et krav, at hunden inden tilmeldingen har bestået en IPO-2 prøve. BHR kan uddele wildcard.

Det er et krav, at hunden inden tilmeldingen har bestået en IPO-2 prøve. BHR kan uddele wildcard. Regler for deltagelse i IPO 3 DM og udtagelser Udtagelseskrav: Det er et krav, at hunden inden tilmeldingen har bestået en IPO-2 prøve. Hundeførere, som har bestået med minimum 250 point opnået ved 1 udtagelse,

Læs mere

Overenskomst mellem Dansk Kennel Klub og Schæferhundeklubben for Danmark

Overenskomst mellem Dansk Kennel Klub og Schæferhundeklubben for Danmark Overenskomst mellem Dansk Kennel Klub og Schæferhundeklubben for Danmark 1 Nærværende overenskomst er indgået mellem Dansk Kennel Klub (DKK) og Schæferhundeklubben for Danmark i henhold til DKKs love og

Læs mere

Schæferhundeklubben`s. nye. avlskåringssystem

Schæferhundeklubben`s. nye. avlskåringssystem Schæferhundeklubben`s nye avlskåringssystem Fra 01.01.2015 indføres der i Danmark 2 måder at få avlskåret sin hund. * Dansk model, godkendt i alle FCI lande (undtagen Tyskland, heller ikke for en 2- årig

Læs mere

Prøve Prøvenummer Dato Prøvetype Arrangør Dommer Klasse Præmiering Placering D e l points 94-12001 24.03.2012 Dansk Gravhunde Klubs Vildtsporprøve

Prøve Prøvenummer Dato Prøvetype Arrangør Dommer Klasse Præmiering Placering D e l points 94-12001 24.03.2012 Dansk Gravhunde Klubs Vildtsporprøve Hundens navn: Gravkjaer Arnold Jr. Regnr: DK07960/2010 Køn: H Race: Korthåret Gravhund Født: 12/4-2010 Farve: Sort M Brune-Ks Indavlsgrad: 0% (Beregnet på 3 generationer) Hundens far: DKCH(S) SECH(S) INTCH

Læs mere

Dansk Drentsche Patrijshond Klub

Dansk Drentsche Patrijshond Klub Dansk Drentsche Patrijshond Klub Nyhedsbrev 2018 Kære medlemmer, nu er året omme og 2019 har meldt sin ankomst. En ny start på det nye år kan tit have mange forventninger. Forventninger om lidt ekstra,

Læs mere