Til De eventyrlystne!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Til De eventyrlystne!"

Transkript

1 Til De eventyrlystne! Motorcykelrejse i Indiens Thar-ørken Efter utallige rejser på kryds og tværs af Indien er jeg kommet frem til, at den bedste og mest autentiske måde at opleve dett mangfoldige og farverige land på, er ved at rejse på en Royal Enfield motorcykel. På denne måde kommer man væk fra touristfælderne og lige ind i landets sjæl! Derfor er jeg stolt at at kunne fortælle, at det nu er lykkedes mig at sammensætte en fantastisk motorcykelrejse gennem den indiske Tharørken i januar Denne delstat er utvivlsomt Indiens mest farverige, der med sin blanding af landbrugsland, traditionelle landsbyer og ørkenlandskab overdrysset med gamle paladser og fæstninger udgør de ideelle rammer for et uforglemmeligt motorcykeleventyr. Rejsen foregår på Royal Enfield motorcykler 350cc eller 500cc som vil tage os ud i Indiens yderste afkroge, hvor stammefolk og nomader lever som de har gjort det i århundrede.

2 Om den indiske delstat Rajasthan Rajasthan har 57 millioner indbygger fordelt på kvm2 land og er dermed et af Indiens tyndt befolkede områder. I øst er der udpræget landbrugsland men landskabet bliver mere og mere tørt og steppelignende jo længere vestpå man rejser og i den vestlige del af staten ligger Thar-ørkenen med sine store sandbakker. Rajasthan er en af Indien mest farverige, festlige og romantiske stater. Størstedelen af befolkningen er hinduer, men der ud over er der også muslimer, jainer og få kristne. Der lever stadig mange stamme og nomadefolk i Rajasthan den dag i dag og de lever som de har gjort det i hundredvis år. Rajasthan betyder Kongernes Land og historisk set er landet kendt for Rajputterne, de såkaldte Solkrigere. De herskede i mange hundrede år og deres konger, Maharajaerne, har efterladt sig et utal af forter, paladser og Havelies, som er gamle luksus palæer. Mange af disse er konverteret ind til Heritage Hoteller og vi benytter en del af dem til at overnatte på under denne motorcykelrejse. Rejseplan 1. Rejsedag dag. 15. januar. Delhi Pushkar Rejsen begynder i den lille søvnige by Pushkar, som er en af landets hellige hinduistiske byer, centreret omkring byens Bramhatempel. Vi mødes på hotel Yes Please i Delhi og forlader Delhi tidlig morgen med tog til Ajmer og derfra kører vi i bil til Pushkar. Denne dag har vi testkørsel af vores motorcykler. Vi tager os god tid til at lære motorcyklerne godt og grundigt at kende. Derefter er der afslapning eller udforskning af Pushkars gamle bydel. 2. Rejsedag. 16. januar. Pushkar og det omkringliggende landskab. I fællesskab udforsker vi landskabet omkring Pushkar der er en blanding af landbrugsland og ørkenlandskab med bjerge. Vi kører på i et roligt tempo på vores Royal Enfields langs de små veje og ser det søvnige landsbyliv. Sen eftermiddag kører vi ud til Hanumantemplet, der ligger på en bakketop udenfor byen. Herfra ser vi solen gå ned over Rajasthan inden vi triller tilbage til hotellet. 3. Rejsedag. 17. januar. Pushkar -Jodphur. Fra Pushkar kører vi ad landevejene vest på mod byen Jodhpur, der ligger med sine blå huse ligger om en sidste civiliseret bastion ved kanten af Tharørkenen. Jodphur er med sine ca indbyggere Rajasthans næststørste by efter Jaipur. På turen til Jodhpur vi giver os god tid til at stoppe undervejs for at fotografere, drikke the og se det farverige og fascinerende indiske folkeliv. Vejen er til tider halvt eroderet væk og på den off-roadagtige tur kommer vi til at prøve vores motorcyklers kræfter af. Landskabet ændrer sig og der er både stepper med buske, landbrugsland og bjerglandskab. Vi ankommer til Jodphour sen eftermiddag.

3 3. Rejsedag. 18. Januar. Jodhpur på egen hånd. Denne dag er der mulighed for at udforske selve Jodhpur by eller byens omgivelser til fods eller på motorcykel. På en klippe over byen ligger Maranga fortet og knejser og udenfor byen liggeret et stort palads der nu fungerer som hotel og delvist museum og fremkalder minder fra diverse India Jones film. 4. Rejsedag. 19. januar. Jodpur - Jaisalmer Vi bryder op fra Jodhpur om morgenen og kører mod Jaisalmar. Vejene er med god asfalt og meget lidt trafik. Landskabet er fladt og vi kører først gennem skov, derefter bliver det mere og mere ørken jo tættere vi kommer på Jaisalmer det eneste maharajafort i Indien der endnu er beboet. 5. Rejsedag. 20. januar. Jaisalmar og køretur gennem ørkenen Om formiddagen ser vi Jaisamar Fort og efter frokost kører vi ud gennem Thar Ørkenen mod Pakistans grænse. Vi stopper undervejs og fotografere og ser nomadelivet inden vi kører tilbage mod Jaisalmar mens solen går ned over sandbankerne i Tharørkenen. 6. Rejsedag. 21. januar. Jaisalmer. Denne dag er til fri disposition og giver rig mulighed for at udforske Jaisalmer og de omkringliggende omgivelser på motorcykel, til fods eller på kamelryg. 8. Rejsedag. 22. januar. Jaisalmar til Barmer Efter et oplevelsesrigt ophold i Jaisalmar bryder vi i dag op og kører videre sydpå. Vi ankommer til Barmer ca. midt på dagen og eftermiddagen er derfor til afslapning i Barmer. 9. Rejsedag: 23. januar. Barmer Mount Abu Vi kører gennem det sydvestlige Rajasthan mod Mount Abu og denne strækning, er efter min mening, den smukkeste på hele rejsen så vi tager os god tid og gør nogle hyggelige stop undervejs hvor der også bliver rig mulighed for at fotografere det flotte landskabb. Om eftermiddagen ankommer vi il Mount Abu, som er et yndet udflugtsmål for indiske tourister, især bryllupsrejsende. 10.Rejsedag: 24. januar. Mount Abu. Denne dag kører vi op til toppen af Mount Abu af de snoede bjergveje. Fra bjergets top har vi en flot udsigt ud over Rajasthans landsskab. 11. rejsedag. 25. januar. Mount Abu til Pali. Vi kører fra Mount Abu til byen Pali og her er vejene og køreforholdende ret gode, så vi kan give vores Enfields rigeligt med gas! Vi ankommer til Pali sen eftermiddag. 12. Rejsedag: 26. januar. Pali Pushkar Dette er den sidste dag på vores motorcykler og vi vender snuden mod udgangspunktet: Den lille søvnige by Pushkar. Vi ankommer til Pushkar sen eftermiddag og om aftenen holder vi en afskedsmiddag i Pushkar hvor vi skåler for en storslået motorcykelrejse gennem Tharørkenen og Rajasthan!

4 13: Pushkar Delhi. 27. januar. Med minibus eller tog fra Ajmer til Delhi Vi forlader Pushkar tidlig morgen og køre tilbage til Delhi. Husk at der ikke er inkluderet overnatning i Delhi denne aften. Det skal I selv booke. Måltider. Der er denne dag inkluderet morgenmad. (For dem der vil rejse videre i Indien er oplagt at vælge ikke at flyve hjem til Danmark når motorcykelrejsen er slut, men forsætte sin i Indien på egen hånd. Det er den bedste årstid at rejse i lavlandet og jeg kommer gerne med gode råd og forslag.) Motorcyklen På Motorcykelrejsen benytter vi denne gamle et-cylinder der er en klassiker og gør sig godt på landevejene. Motorcyklen med den karakteristiske dybe lyd blev oprindelig fremstillet af The Royal Enfield Motorcycle Company, Redditch, Worcestershire i England men produktionen ophørte i midten af 1950'erne. Patentet blev solgt til Indien og i dag fremstilles den i Sydindien. Vi kører på nye motorcykler der er bygget i Indien (Madras/Chennai i Tamil Nadhu) og som er genoptryk af de gamle Enfield fra England. Maskinen er meget simpel og robust og de fleste fejl kan ordnes på stedet. Vi medbringer en mekanikker og de nødvendige reservedele under turen Se mere på: Classic Royal Enfield 350cc eller 500cc.

5 Prisen er 1800 Amerikanske Dollars (Vi regner prisen i dollars, fordi udgifterne betales med dollars i Indien. Hvis prisen på amr. dollars falder dramatisk må vi kursregulere. Kursregulering: Hvis dollarkursen ændre sig radikalt må der tages højde for dette.. Garanti: Hvis nogle af jer ønsker en kvittering med min underskrift der dokumentere at I har overført pengene, vil I modtage en kvittering ved informationsmødet. Hvad er med i prisen? Prisen inkluderer: -Transport fra Delhi til Pushkar og fra Pushkar til Delhi med tog. -Alle overnatninger fra Pushkar og tilbage til Pushkar. To personer i delt dobbelt værelse. (ønskes enkeltværelse koster det ekstra.) -Leje af Royal Enfield 350cc eller 500cc. -Benzin og olie og reservedele. -Backup transport i form af køretøj der bærer vores personlige bagage, førstehjælpskasse og mekaniker. -Måltider som det fremgår af programmet. -Løn til personale:, Engelsktalende indisk national guide, jeepens chauffør, mekaniker. -Drikkepenge til tjenere, hotelpersonale og bagagefolk undervejs på hele motorcykelturen. - Vejskatter og afgifter Prisen inkluderer ikke:

6 -Overnatning i Delhi. (I bestemmer selv hvornår i vil rejse til og fra Indien, så jeg booker ikke hotel i Delhi. Jeg har linket til et hotel se rejseplan for 1. dag. Hotellet er af god kvalitet og har air condition og jeg benytter det selv når jeg selv er i Delhi. Prisen er ca kr. pr. nat pr. værelse. Hotellet ligger centralt ved New Delhi Railway Station. Det er også på dette hotel vi mødes når vi i samlet flok forlader Delhi. Se hotellets hjemmeside. eller skriv direkte til manageren når I skal booke på -Flybillet til og fra Indien -Transport fra Delhi lufthavn til hotellet. -Sikkerhedsudstyr som hjelm, knæ og albuebeskytter, rygstiver etc. -Måltider i Delhi. -Drikkepenge til det indiske personale der følger med på rundrejsen. Beregn 50 amr. Dollars i alt. -Drikkevarer til eget forbrug. -Rejseforsikring. -Visum til Indien. Det koster 350 kr. og fås på den indiske ambassade i DK. Bestil i god tid. -Andre udgifter der ikke fremgår specifikt af beskrivelsen som fx snacks, tøjvask, telefon, porto, souvenirs etc. Jeres egne udgifter i form af flybillet til Indien, drikkepenge, rejseforsikring løber op i ca danske kroner. Men det afhænger især af hvor billig en flybillet (Danmark-Indien tur retur) I kan finde. Prøv hjemmesider som travelstart.com eller goleif.com. Jo tidligere i booker jo billigere bliver flybilletterne. Krav for at kunne deltage - At kørefærdigheder og reflekserne er i orden. -Motorcykelkørekort (internationalt kan arrangeres på borgerservice. Pris 25 kr.) -Eventyrlyst og godt humør! Afrejse dato Vi starter turen 15. jan kl. ca. fem om morgenen fra Hotel Yes Please, Pahar Ganj, New Delhi. Vi kører med bus tog til Ajmer (ca. 7-8 timer) og derfra til Pushkar (ca. 45 min). Det anbefales at man ankommer til Delhi mindst en dag før, dvs. d. 14. januar 2012 Hvor stor bliver gruppen? For at turen skal kunne gennemføres kræver det et minimum på fem deltagere. Maksimum er 10 deltagere. Jeg ønsker at skabe små og intime grupper hvor alle lærer hinanden at kende. Forslag til pakkeliste Vand og vindtæt tøj. Varmt tøj Skiftesko, sandaler eller klip-klappere til om aftenen motorcykelhandsker sikkerhedsudstyr som rygstiver, skulder og albuebeskytter m.m. Solcreme hovedpinepiller og højdesygetabletter en rygsæk med det mest nødvendige under køreture elastikker til mc'en Badetøj (nogle af hotellerne har svømmepøl). Gyldigt dansk kørekort til motorcykel Gyldigt Internationalt kørekort Dokumentation for personlig forsikring inkl. hjemtransport

7 Pas med gyldigt visum Styrthjelm (hvis åben, husk kørebriller) Motorcykel jakke (skind eller andet egnet materiale) Motorcykel bukser (Skind eller andet egnet materiale) Handsker MC Støvler Tanktaske eller lille rygsæk til det mest nødvendige undervejs Varmt undertøj (der kan være kølige dage En passende blanding af tøj til både kølige aftener og varme dage. Vindtæt let jakke, en sweater etc. Toiletartikler Personlig medicin Lommelygte Solbriller Solcreme (min. factor 20) Penge, kreditkort. Mindre beløb evt i kontanter Kontakt information Tilmelding er for alle. Send en eller ring på min tlf. Husk at overholde betalingsfrist. Den dato kommer senere når jeg ved hvor mange der vil med. Jeg sender mine konto oplysninger til de interesserede. Jeg er ofte ude at rejse, men vil tjekke min mail dagligt. Informationsmøde Vi afholder et informationsmøde om rejsen inden afrejse, hvor alle deltagerne kan møde hinanden og hvor der kan stilles spørgsmål. Jeg sender dato og adresse når jeg ved hvem der vil med. Vejkort Jeg uddeler vejkort, køreplan og hoteladresseliste i Pushkar. Trafik, sikkerhed og kommunikation på turen Der er vigtigt at alle kommer sikkert gennem turen. Alle deltagerne har en ansvar for at dette sker. Der er ingen grund til at frygte overfald eller lign., Rajasthan er et sikkert sted at færdes og jeg har selv ikke oplevet overfald eller trusler i al den tid jeg har opholdt mig i Indien. Vi kører i samlet flok og giver os god tid til at stoppe og se landsbyer, skoler, folkeliv, markeder templer og lign. Alle motorcyklerne er synet fra start og bliver gennemset af mekanikeren i løbet af turen. Opstår der fejl eller mislyde skal i rapportere det med det samme. Hotellerne er af høj standard, så der er ikke risiko for indbrud eller tyveri, men lad aldrig pas, værdipapirer eller kontanter ligge og flyde på hotelværelset eller andre steder. Lås det inde eller hav det på jer. Mange af hotellerne har internet, men med meget lav hastighed. Der er mobildækning i det fleste byer og den danske tlf. kan bruges i Indien. Skilte med STD,ISD, FAX indikerer international tlfservice.

8 Vi kører i et af Indiens mest tyndt befolkede områder, så trafikken er ikke så tæt andre steder i landet. Men vær forberedt på at trafikken i Indien generelt er kaotisk og at trafikregler kun fungere som vejledende. Derfor skal man have et vågent øje på vejen og trafikken. Alle slags tænkelige og utænkelige køretøjer blander sig med hinanden, der overhales i sving og hornet bruges flittigt til at markere overfor sine medtrafikanter at her kommer jeg!. Omkring landsbyer går hunde, grise, kameler, æsler og lign. rundt på vejen eller ligger på vejen og sover. Vi kører sjældent mere end 70 kilometer i timen og med respekt for de lokale forhold. Vær opmærksom på at der er venstresidekørsel i Indien. Jeg tager intet ansvar for jeres køreegenskaber og deltagelse er helt på egen risiko. Vi medbringer en ladvogn. Hvis man ønsker en dag som bilsædepassager pga. træthed, sygdom etc., er dette derfor muligt. Her er nogle ofte stillede spørgsmål ang. motorcykelrejser i Indien. Hvad med sygdom? Fra mine mange rejser i Indien har jeg fået stor erfaring med maveonder. Jeg medbringer et mindre rejseapotek med antibiotika (mod dårlig mave), rehydreringssalte, hovedpinepiler etc. Der ud over har vi også en førstehjælpskasse med under hele ekspeditionen. Rajasthan er tørt og da vand er den største smittekilde er der i dette område en lav smitterisiko. Det kan være en god ide at kontakte Udlandsvaccinationen I/S på (Tlf.: ) eller se Sørg for god håndhygiejne, drik kun vand fra forseglede flasker, undgå salat og hvis i spiser frugt, så skær det selv ud. Drik rigelig med væske under hele turen. Hvor koldt eller varmt bliver det? Både i Rajasthan og Delhi kan blive temmelig koldt om natten, ned til ca. 5 grader. Om dagen skal i regne med temp.op til ca. 25 grader. Så medbring varmt tøj til de kolde nætter og gerne vindtæt tøj til at køre med. Kan man købe mc udstyr i Delhi? I Karol Bagh i Delhi ligger en stor bazar med mc-udstyr. Her kan der købes mc udstyr som, rygsække, hjelme, jakker, elastikker etc. der kan erhverves til en billig penge. I Paharganj, det område vi bor i i Delhi, er der mulighed for at gøre lign. indkøb. Hvordan er trafikreglerne? I Indien er der er venstrekørsel og trafikregler er kun vejledende. Reglen størst kommer først gælder alle steder. Det betyder at små køretøjer viger for de store køretøjer på kørebanen. Kort og køreplan? I Delhi uddeler jeg kort over ruten, køreplan samt hotelliste til alle deltagere. Hvordan er reglerne for fotografering? Generelt kan man fotografere alt og alle i Indien, men spørg først og hvis gerne billedet på displayet hvis du fotograferer lokalpersoner. Undgå at fotografere tiggere, folk der sover eller folk der er i bøn. Undgå at fotografer soldater, politi og de militære anlæg. Værdipapirer? I skal medbringe internationalt kørekort (fås på borgerservice for 25 kr., husk gyldigt pasfoto), kopi

9 af pas og gyldigt visum. Touristvisum til Indien? Touristvisum får på den indiske ambassade i Danmark for 350 kr. Jeg sender en vedhæftet fil som er visa-formularen fra Den Indiske Ambassade i Danmark til alle deltagerne. Denne formular skal i printe, vedhæfte gyldigt pasfoto og medbringe på ambassaden når i søger visum. Husk Pas, korrekt udfyldt visumformular med underskrift og 350 kroner og husk at vær i god tid. Vejledning til at udfylde visumformular Visumformularen er forholdsvis nem at udfylde, da spørgsmålene også er oversat til dansk. Jeg skriver her lidt vejledning til de spørgsmål der kan være lidt drilske: Punkt 12: skriv nej Punkt 14: Sæt kryds i one Punkt 15: Sæt kryds ved tourist Punkt 16: Sæt kryds ved less than three months Punkt 17: Skriv: Delhi, Manali, Leh punkt 20: Skriv: Denmark HUSK AT AFSLUTTE MED DATO OG UNDERSKRIFT! Valuta i Indien? Den nationale valuta hedder indiske nationale rupi. Jeg vil anbefale at I medbringer amerikanske dollars eller euro. En dollar svarer til ca. 44 rupi. I kan veksle på hoteller eller hos vekselerer. Mange steder kan man hæve i en hæveautomat med visa, mastercard eller american express. Gruppekørsel? Når vi er afsted på motorcyklerne: Vi kører sammen med undertegnede forrest, så ingen farer vild. Der bliver mange stop med mulighed for at stoppe og tage billeder, se landsbyer, skoler, drikke the og tale med de lokale undervejs. Den første dag lærer vi vores maskiner godt at kende. Køreudstyr? Regntøj kan gøre det ud for mc-tøj, men mc-tøj er det at foretrække. Det kan anbefales at man rejser i sin mc-jakke for at spare pladsen i bagagen. Styrthjelmen kan man have i tasken/kufferten under flyveturen og fylde den med tøj. Man kan vaske tøj undervejs. Følgekøretøj Der følger en bagagebil med, så vi skal ikke selv kører med vores store kufferter. Kør kun med en lille rygsæk med plads til en flaske vand, kamera, en rulle toiletpapir, lidt proviant og plads til lidt tøj. Når vi starter om morgenen er der køligt men ud på dagen kan der godt blive varmt. Følgekørertøjerne har benzin er med i reservedunke på den del af strejkningen hvor der ikke er mulighed for at tanke. Bliver man syg eller træt af at køre kan man tage en dag som bilsædepassager men mc'en bliver fragtet på en ladvogn. Dette er også hvis mc'en går i stykker eller hvis der er reparationer der ikke kan klares på stedet. Dele af vejen er offroad-agtig og bliver dette for meget kan man fx tage en dag som bilsædepassager. Toiletforhold? Der findes ikke toiletforhold langs Indiens landeveje som vi kender det i vesten. En toiletrulle og et

10 flaske alkogel i rygsækken kan derfor være en stor hjælp. Strømstik i Indien? Alle elektriske apparater der fungerer i DK fungerer også i Indien og stikkende passer i stikkontakterne. Bagageregler på fly til Indien? Som regel må man medbringe ét styk bagage til check ind (max. 20 kilo) og ligeledes ét styk håndbagage (max. 6 kilo). Ved indenrigsflyvning i Indien gælder de samme bagage og sikkerhedsregler som ved al international flyvning. Udflugt til Agra eller sightseeing i Delhi d. 14. Januar Jeg arrangerer en heldags udflugt til Agra med engelsktalende guide, transport til og fra Agra med tog, kørsel til og fra station både i Delhi og Agra, kørsel mellem seværdighederne, frokost (alt undtagen drikkevarer inkluderet) via en lokal rejse-agent... Så I skal bare læne jer tilbage og nyde det. I Agra besøges Agra Fort og Taj Mahal. Jeg ved ikke præcis hvad det koster pr. person, men det er ikke dyrt. Udflugten tager hele dagen. For dem der hellere vil se sikhtempel med tilhørende folkekøkken, moskeer og det fascinerende og sydende folkeliv i Old og New Delhi arrangerer jeg også det d. 14. januar. Dette tager fra morgenstunden til sen eftermiddag. Programmet strikker jeg sammen og det skal nok blive sjovt da jeg kender Delhi ud og ind! Frokost kunne fx. blive på den berømte Karims Kebabhouse, hvor kokkene ifølge myten er efterkommere fra de kokke der lavede mad ved mogulernes hof... Om det er helt sandt vides ikke, men det smager fantastisk og det er skønt at spise frokost som en fyrste i Old Delhis middelalderby! Når jeg ved hvem der deltager på hvilken tur, kontakter jeg agenten i Delhi og booker jeres tur. I behøver ikke at melde tilbage med det samme, I kan tale sammen og tænke over hvad I har lyst til. Udflugten skal ikke bookes med det samme. Jeg sender en mail på et senere tidspunkt og sa melder I blot tilbage til mig om hvilken af de to udflugter I vil med på. Kontakt information: I er velkomne til at kontakte mig pr. tlf. eller mail hvis I har nogle spørgsmål. Villads Kok Mortensen Thurøvej 3, 4 th, 2000 frb c. Tlf: Tlf Indien: Fra 2. maj til d. 15. maj er jeg i Nepal, så kontakt mig venligst efter d. 15. maj

11

Motorcykelrejse i Indiens delstat Rajasthan

Motorcykelrejse i Indiens delstat Rajasthan Motorcykelrejse i Indiens delstat Rajasthan Denne motorcykelrejse går gennem den indiske Thar-ørken i Indiens mest farverige delstat: Rajasthan, der betyder kongernes land. Med sin blanding af traditionelle

Læs mere

Motorcykelrejse gennem Indiens Thar-ørken -med afsluttende tigersafari i Ranthambore Nationalpark

Motorcykelrejse gennem Indiens Thar-ørken -med afsluttende tigersafari i Ranthambore Nationalpark Motorcykelrejse gennem Indiens Thar-ørken -med afsluttende tigersafari i Ranthambore Nationalpark Denne motorcykelrejse går gennem den indiske Thar-ørken i Indiens mest farverige delstat: Rajasthan, der

Læs mere

Motorcykelrejse gennem Tibet 18. sept. til 3. okt. 2016

Motorcykelrejse gennem Tibet 18. sept. til 3. okt. 2016 Motorcykelrejse gennem Tibet 18. sept. til 3. okt. 2016 Denne motorcykelrejse går gennem Tibets storslåede landskaber og viser det bedste af dette gamle Himalayakongerige frem. Køreturen snor sig over

Læs mere

LILLE TIBET OG HIMALAYA

LILLE TIBET OG HIMALAYA PÅ MOTORCYKEL GENNEM LILLE TIBET OG HIMALAYA AFREJSE: 1.-14. september 2016-14 dage MED MC-GUIDE: Villads Kok Mortensen PÅ MOTORCYKEL GENNEM LILLE TIBET og HIMALAYA Tag med på det ultimative MC-eventyr

Læs mere

På Motorcykel gennem det nordlige Vietnam I oktober 2014

På Motorcykel gennem det nordlige Vietnam I oktober 2014 På Motorcykel gennem det nordlige Vietnam I oktober 2014 Med sit varierede landskab og farverige folkeliv udgør det nordlige Vietnam den ideelle ramme for et uforglemmeligt motorcykeleventyr. Efter utallige

Læs mere

Motorcykelrejse gennem Bhutan 17.-28. oktober 2015

Motorcykelrejse gennem Bhutan 17.-28. oktober 2015 Motorcykelrejse gennem Bhutan 17.-28. oktober 2015 Himalaya-kongeriget Bhutan ligger i det sydøstlige Himalaya. Her snor vejene sig gennem frodige dale, langs brusende floder, over bjergpas med udsigt

Læs mere

MOTORCYKELREJSE I INDIEN

MOTORCYKELREJSE I INDIEN MOTORCYKELREJSE I INDIEN - på klassisk Royal Enfield motorcykel gennem kongernes land Rajasthan - 15 dage Afrejse: 5. - 19. februar 2014 Pris: DKK 23.900 per person. Pris for bagsædepassager/passager i

Læs mere

Motorcykelrejse i Nepal 2015 23. sept. - 4. okt. 2015

Motorcykelrejse i Nepal 2015 23. sept. - 4. okt. 2015 Motorcykelrejse i Nepal 2015 23. sept. - 4. okt. 2015 Sneklædte bjergtoppe, varierede landskaber af høj og lavland, snoede bjergveje og grønne terrassemarker. Nepal udgør den ideelle ramme for et uforglemmeligt

Læs mere

Motorcykelrejse gennem det nordlige Vietnam 2016 med M.C. Asien

Motorcykelrejse gennem det nordlige Vietnam 2016 med M.C. Asien Motorcykelrejse gennem det nordlige Vietnam 2016 med M.C. Asien Dato: 27. februar til 11. marts Pris: 14.890 kr. kr. For yderlige information kontakt: MC ASIEN v. Villads Kok Mortensen TLF: 29 43 14 27

Læs mere

OG HIMALAYA PÅ MOTORCYKEL GENNEM LILLE TIBET. AFREJSE 7.-20. juni 2015-14 dage. MED MC-GUIDE Villads Kok Mortensen

OG HIMALAYA PÅ MOTORCYKEL GENNEM LILLE TIBET. AFREJSE 7.-20. juni 2015-14 dage. MED MC-GUIDE Villads Kok Mortensen PÅ MOTORCYKEL GENNEM LILLE TIBET OG HIMALAYA AFREJSE 7.-20. juni 2015-14 dage MED MC-GUIDE Villads Kok Mortensen PÅ MOTORCYKEL GENNEM LILLE TIBET og HIMALAYA Oplev Lille Tibet, Himalaya og verdens højeste

Læs mere

Værd at vide om. Turkmenistan. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Turkmenistan. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Turkmenistan Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Turkmenistan Hovedstad Indbyggere Sprog Asjkhabad Ca. 5 mio. Turkmensk og russisk Religion Valuta Areal Muslimer, primært sunniretningen

Læs mere

MOTORCYKELREJSE GENNEM DET NORDLIGE VIETNAM

MOTORCYKELREJSE GENNEM DET NORDLIGE VIETNAM MOTORCYKELREJSE GENNEM DET NORDLIGE VIETNAM AFREJSE: d. 1. -16. maj 2015 16 dage PRIS: DKK 21.900 kr. per person MOTORCYKELREJSE GENNEM DET NORDLIGE VIETNAM Grønne rismarker, vildtvoksende jungle, smukke

Læs mere

Motorcykelrejse Sri Lanka rundt

Motorcykelrejse Sri Lanka rundt Motorcykelrejse Sri Lanka rundt Fra d. 7. til d. 20. feb. 2015 Den dråbeformede tropeø, Sri Lanka, i det Indiske Ocean, er uden tvivl en af Asiens endnu uspolerede perler. Her snor vejene sig gennem tæt

Læs mere

Vandring i Himalaya Mt. Everest View

Vandring i Himalaya Mt. Everest View Vandring i Himalaya Mt. Everest View 21. oktober 2017 8. november 2017; 19 dage Denne rejse henvender sig til naturelskere, som godt kunne tænke sig at vandre i de mægtige Himalayabjerge. Alle med almindelig

Læs mere

KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014

KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014 KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014 KOREAREJSER byder i 2015 på to grupperejser en Sommer- og en Efterårstur. Sommerturen er fra søndag 27. juni til søndag 11. juli 2015. Rejseprogrammet for sommerturen

Læs mere

Kære forældre og elever

Kære forældre og elever Kære forældre og elever Tiden nærmer sig for vores spændende rejse til Riget i midten. Vi har efter bedste evne forsøgt os at lære os noget kinesisk af vores tålmodige lærer Ning. Hun har samtidig givet

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Yoga-retreat. goa marts 2016

Yoga-retreat. goa marts 2016 Yoga-retreat goa marts 2016 Mandag d. 21/3 til onsdag d. 30/3 2016 I midten af marts 2016 og henover påsken afholder Prana Yoga Shala sin første yogaferie i smukke Goa i Indien. I ni dage står den på varme,

Læs mere

into india oktober dages rejseeventyr i det nordlige Indien Into India Brogårdsvej 20, kld. tv Gentofte

into india oktober dages rejseeventyr i det nordlige Indien Into India Brogårdsvej 20, kld. tv Gentofte into india 16 dages rejseeventyr i det nordlige Indien 4. 20. oktober 2017 Sådan rejser vi Så snart vi påbegynder indflyvningen i Delhi, trænger Indien sig på. Det karakteristiske gullige lys, lugten af

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Motorcykelrejse gennem Laos 15. til 27. Januar 2016

Motorcykelrejse gennem Laos 15. til 27. Januar 2016 Motorcykelrejse gennem Laos 15. til 27. Januar 2016 Tyk jungle, tempelbyer, isolerede traditionelle landsbyer, kalkstensbjerge med forunderlige formationer, søer, floder og kolossale kalkstensgrotter:

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Rajasthan. Indien 12/2-26/2 2011. En kulturrejse med Brenderup Højskole

Rajasthan. Indien 12/2-26/2 2011. En kulturrejse med Brenderup Højskole Rajasthan Indien 12/2-26/2 2011 En kulturrejse med Brenderup Højskole Brenderup Højskoles kulturrejse til Rajasthan indeholder normalt højskoledage på Brenderup Højskole inden afrejsen. Vi har i år valgt

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Efter et intenst program i Mexico er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser.

Læs mere

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Denne rejse bringer os til to uberørte og sjældent besøgte delstater i den nordøstlige del af Indien, grænsende op til Tibet og Burma. Det er et af de sidste

Læs mere

B e r n s t o r f f s m i nd e E f t e r s k o l e

B e r n s t o r f f s m i nd e E f t e r s k o l e Wildschönau, Østrig B e r n s t o r f f s m i n d e E f t e r s k o l e HVOR SKAL VI BO? VI SKAL BO PÅ TO HOTELLER I WILDSCHÖNAU I ØSTRIG Pension Sonnelfels Familie Weissbacher A- 6311 Wildschönau Mühltal

Læs mere

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. Rejseplan Dag Bes krivels e 1 Afrejse fra Danmark og ankomst til Dubai 2 Byrundtur i Dubai 3 Dubai 4 Udflugt til Abu Dhabi 5 Dinner Dhow cruise

Læs mere

Egyptens hjerte kalder Rejseplan Pris pr. person kr. 8.000,- 20.-29. april 2012

Egyptens hjerte kalder Rejseplan Pris pr. person kr. 8.000,- 20.-29. april 2012 Egyptens hjerte kalder Rejseplan Pris pr. person kr. 8.000,- 20.-29. april 2012 Denne udsøgte rejse vil åbne dit hjerte og sind til det autentiske møde med Egyptens folk, levestil, magi, kraft og ørkenens

Læs mere

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Efter et intenst program i Mexico er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser.

Læs mere

PÅ MOTORCYKEL GENNEM LILLE TIBET OG HIMALAYA

PÅ MOTORCYKEL GENNEM LILLE TIBET OG HIMALAYA PÅ MOTORCYKEL GENNEM LILLE TIBET OG HIMALAYA AFREJSE: 1. - 14. august 2017 og 3.-16. september 2017-14 dage MED MC-GUIDE: Villads Kok Mortensen PÅ MOTORCYKEL GENNEM LILLE TIBET og HIMALAYA Tag med på det

Læs mere

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL AFREJSE: d. 26. marts - 5. april 2015 11 dage PRIS: DKK 17.800 kr. per person UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL Grønne terrassemarker, rhododendron-skove

Læs mere

Kackar 2014 November 2013

Kackar 2014 November 2013 Kackar 2014 November 2013 Stor tur: Biesczcady 2006 Stor tur: Transsylvanien 2010 Kackar 2014 Hvor? Hvornår 23. juli 2014: Rejse Odense-Trabzon, afg tidlig morgen 24-25. juli 2014: Trabzon forberedelse

Læs mere

11 dages jagt- og safaritur til Sydafrika - 2016

11 dages jagt- og safaritur til Sydafrika - 2016 2015-003-01 11 dages jagt- og safaritur til Sydafrika - 2016 Amakulu Safari s Jagt- og Safari tur for jæger og ledsager er en ideel rejse for jægeren, der ønsker en oplevelse sammen med sin ledsager, ven

Læs mere

into india 21 dages rejseeventyr i det nordlige Indien marts 2017

into india 21 dages rejseeventyr i det nordlige Indien marts 2017 into india 21 dages rejseeventyr i det nordlige Indien 4. 25. marts 2017 benytter Selected Tours ApS som teknisk arrangør. Rejsegarantifondnr. 2469 Sådan rejser vi Så snart vi påbegynder indflyvningen

Læs mere

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013.

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Spaniens-kenderen Claus Berner gennemfører unik 7 dages MC tur i Midtspanien i maj 2013. MC Turen vil have et kulturelt og historisk islæt med besøg i en

Læs mere

YOGA- OG MINDFULNESSREJSE

YOGA- OG MINDFULNESSREJSE YOGA- OG MINDFULNESSREJSE Poovar Island Resort, Kerala, Sydindien - 10 dage Med Yoga- og Mindfulness-instruktør Pernille Kristensen fra Art of Living Afrejse: d. 4. - 13. november 2015 OBS!! LILLE GRUPPE:

Læs mere

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden - unik safari i Kenya Nairobi Amboseli Lake Naivasha Lake Elementaita Lake Nakuru Masai Mara På denne

Læs mere

med besøg på det lutherske børnehjem i Gudipadu

med besøg på det lutherske børnehjem i Gudipadu Rejsenr.: 221-2015 Indien med besøg på det lutherske børnehjem i Gudipadu 3.1-14.1 2015 En meget anderledes rejse i 2015! Det er en form for studierejse uden luksus. Veje og gader er ujævne, og vi skal

Læs mere

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13 Temarejse 28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. Natur & kultur Oplev et lille samfund i det skotske højland tæt på stor natur. Fly til Edinburgh,

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018 Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den 11-14.april 2018 Afrejse København den 1.april 2018 til 21.april 2018 Hermed følger den endelige rejseplan og pris i forbindelse med Konvention

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien I 1980 erne og 1990 erne kom en række revolutionære unge vinmagere

Læs mere

Værd at vide om. Polen. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Polen. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Polen Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Polen Hovedstad Indbyggere Sprog Warszawa 38,5 mio. Polsk Religion Valuta Areal Katolicisme Zloty 312.000 km2 Læs om valuta, drikkepenge,

Læs mere

TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE. Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts)

TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE. Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts) TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts) TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE Azurblåt hav,

Læs mere

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Du har som træner nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på

Læs mere

Værd at vide om. Rumænien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Rumænien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Rumænien Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Rumænien Hovedstad Indbyggere Sprog Bukarest 22 mio. Rumænsk Religion Valuta Areal Rumænskortodoks Rumænske lei 237.500 km2 Herunder kan

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

MC Road Trips i Spanien

MC Road Trips i Spanien Frontera MC Road Trips i Spanien Tag med på guided road trip i det smukke Spanien - og oplev også historien og kulturen. Besøg maleriske landsbyer, varieret natur, smukke bjergkæder, vide sletter og historiske

Læs mere

Den kreative drøm i ørkenen Rejseplan Pris per person 7.158 dkr. 8.-18. oktober 2011

Den kreative drøm i ørkenen Rejseplan Pris per person 7.158 dkr. 8.-18. oktober 2011 Den kreative drøm i ørkenen Rejseplan Pris per person 7.158 dkr. 8.-18. oktober 2011 Denne specielle tur er en perle af en udsøgt oplevelse som ingen anden, uanset om du er en kunstner eller ej. Det er

Læs mere

Værd at vide om. Galápagos. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Galápagos. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Galápagos Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Galápagos Provinshovedstad Indbyggere Sprog Puerto Baquerizo Moreno Romerskkatolicisme Ca. 30.000 Amerikansk dollar Spansk Religion Valuta

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade 36B * 8000 Åarhus C Kontakt:

Læs mere

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Altai Republikken i Sydsibirien, Pazyryk kurganer & den mægtige Yenisey`s kilde. 5 dage i det spektakulære Skt. Petersburg og Ermitagemuseum. 17 DAGE; 22.

Læs mere

MOTORCYKELREJSE I HIMALAYA. - på klassisk Enfield motorcykel gennem det eventyrlige bjergrige Nepal

MOTORCYKELREJSE I HIMALAYA. - på klassisk Enfield motorcykel gennem det eventyrlige bjergrige Nepal Afrejse: 19. november - 2. december 2014-14 dage MOTORCYKELREJSE I HIMALAYA - på klassisk Enfield motorcykel gennem det eventyrlige bjergrige Nepal MOTORCYKELREJSE I HIMALAYA - på klassisk Royal Enfield

Læs mere

Rejseplan fredag d. 15. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 onsdag den 20. feb. efter aftensmaden torsdag d. 21. feb. kl. ca. 15.00.

Rejseplan fredag d. 15. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 onsdag den 20. feb. efter aftensmaden torsdag d. 21. feb. kl. ca. 15.00. Turen går til.. Rejseplan Afgang fra Ungdomsskolen, Nordens Alle 1, Brønderslev fredag d. 15. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 med 2 busser. Inden afgang tjekkes pas + sygesikringsbevis. Krydser grænsen

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser. 2 Forlængelsespakke

Læs mere

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL THAILAND Eventyrlig og fabelagtig rundrejse i 12 dage inklusiv tre dages afslapning på bountyøen Koh Chang. Et overflødighedshorn af oplevelser i Bangkok, Chiang

Læs mere

BADMINTON VM GUANGZHOU & HONG KONG 02. 15. AUGUST 2013

BADMINTON VM GUANGZHOU & HONG KONG 02. 15. AUGUST 2013 BADMINTON VM GUANGZHOU & HONG KONG 02. 15. AUGUST 2013 Guangzhou er hovedstaden i provinsen Guangdong, der med sine ca. 70 mio. indbyggere er blevet Sydkinas store handelsprovins. Med sin beliggenhed ikke

Læs mere

Værd at vide om. Rusland. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Rusland. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Rusland Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Rusland Hovedstad Indbyggere Sprog Moskva 142 mio. Russisk Religion Valuta Areal Russiskortodoks Rubel 17.075.000 km2 Her kan du læse en

Læs mere

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing Trans Mongolske Rute 2010 Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing 18 dage / 17 nætter Gruppe tur/ min 10 personer Denne rute er en anden type transsibiriske

Læs mere

Uganda Fly-In Gorilla Trekking

Uganda Fly-In Gorilla Trekking Uganda Fly-In Gorilla Trekking 4 dage fra kr. 13.500 REJSERUTE: ENTEBBE - BWINDI - ENTEBBE Fly-in fra safari i f.eks Kenya og Tanzania og oplev de store bjerggorillaer Tlf.: 8873 4000 africatours.dk info@africatours.dk

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne

Læs mere

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA Caribien i privatfly Rundrejser med privatfly blev sidste år introduceret med stor succes i det østlige og vestlige. Nu er turen kommet til Caribien med en rute, der tager udgangspunkt i Floridas populære

Læs mere

Motorcykelrejse gennem Bhutan Afrejse: oktober 2016

Motorcykelrejse gennem Bhutan Afrejse: oktober 2016 Motorcykelrejse gennem Bhutan Afrejse: 16.-30. oktober 2016 Kongeriget Bhutan ligger i det sydøstlige Himalaya. Her snor vejene sig gennem frodige dale, langs brusende floder, over bjergpas med udsigt

Læs mere

mc camping - fritid på hjul Tema om Gratis magasin med alt indenfor camping

mc camping - fritid på hjul Tema om Gratis magasin med alt indenfor camping campisten MARTS 2009 Nr. 0209 gratis magasin Gratis magasin med alt indenfor camping - fritid på hjul Tema om mc camping Fly, Ferrarier og flotte haver. Vi har besøgt Egeskov Slot Guidebog til gode oplevelser

Læs mere

Ghana 13. 24. januar 2013

Ghana 13. 24. januar 2013 Ghana 13. 24. januar 2013 Kære forældre og elever, Vi glæder os mere og mere til turen, så vi håber, at I møder op med friske kræfter efter juleferien. Alle vaccinationer er på plads, der er blevet indberettet

Læs mere

Værd at vide om. Georgien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Georgien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Georgien Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Georgien Hovedstad Indbyggere Sprog Tbilisi 4,5 mio Georgisk Religion Valuta Areal Kristne, georgisk ortodokse Lari (GEL) 69.700 km2 Herunder

Læs mere

Praktiske oplysninger Götakanalen

Praktiske oplysninger Götakanalen Praktiske oplysninger Götakanalen Lad os gøre din ferie bedre. Götakanalen FDM travel 1 Ankomst De oplyste ankomsttider er ca.-tider, da vind, vejr og trafik på kanalen kan resultere i forsinkelser. Derfor

Læs mere

Værd at vide om. Etiopien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Etiopien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Etiopien Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Etiopien Hovedstad Indbyggere Sprog Addis Abeba 99,5 mio. Amharisk, tigrinnya, oromo, somali og flere andre Religion Valuta Areal Kristendom

Læs mere

Sensom m er/e fterår i Prag,

Sensom m er/e fterår i Prag, Sensom m er/e fterår i Prag, Vi tager fra Nykøbing F banegård i september 2009 1 . MÅ IKKE FJERNES, MEN KAN KOPIERES Efterårs tur Pagh Europas store kulturby holder skansen som en af de af billigste hovedstæder

Læs mere

Yoga. og 1001 Nats eventyr. - Yoga- og Mindfulnessrejse til Udaipur, Nordindien. AFREJSE : Efterårsferien d. 11. - 19. oktober 2015-9 dage DKK 14.

Yoga. og 1001 Nats eventyr. - Yoga- og Mindfulnessrejse til Udaipur, Nordindien. AFREJSE : Efterårsferien d. 11. - 19. oktober 2015-9 dage DKK 14. Yoga og 1001 Nats eventyr - Yoga- og Mindfulnessrejse til Udaipur, Nordindien AFREJSE : Efterårsferien d. 11. - 19. oktober 2015-9 dage DKK 14.900 YOGA OG 1001 NATS EVENTYR - Yoga- og Mindfulnessrejse

Læs mere

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 Riis Rejsers reference: STK1112212 Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 I fortsættelse af behagelig samtale glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Op mod jul er Berlin altid

Læs mere

Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør!

Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør! Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør! For her cykler du hver dag i 7 dage Du cykler 15.000 højdemeter, og hver meter bringer

Læs mere

Uganda Perler På Stribe

Uganda Perler På Stribe PRIVAT SAFARI MED ENGELSK- TALENDE REJSELEDER INKL. CHIMPANSE OG GORILLA PERMIT VÆRDI KR. 5.000 Uganda Perler På Stribe 9 DAGE MED AFREJSE HVER DAG, ÅRET RUNDT. Entebbe Kibale Queen Elizabeth N.P Bwindi

Læs mere

SOMMER PÅ VERDENS TAG

SOMMER PÅ VERDENS TAG SOMMER PÅ VERDENS TAG 13 dages eventyrlig rundrejse i Ladakh og besøg ved Taj Mahal Afrejse: juni-september Pris per person ved 2/4 personer: DKK 14.900/14.200 Farvestrålende bedeflag, brusende smeltevandsfloder

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

Sverige - Vandring ad Kungsleden

Sverige - Vandring ad Kungsleden Sverige - Vandring ad Kungsleden Den nordlige del af Kungsleden er nok den mest berømte del af Kongestien, som den hedder på dansk. Landskabet skifter konstant efterhånden som I bevæger jer igennem dalen

Læs mere

kerede veje, der besøges maleriske landsbyer og større monumentale byer, hvoraf flere er på UNESCOs verdensarvsliste.

kerede veje, der besøges maleriske landsbyer og større monumentale byer, hvoraf flere er på UNESCOs verdensarvsliste. Frontera MOTORCYCLING IN SPAIN På motorcykel i Spanien Er du vild med at køre på motorcykel? Er du til road-trips? Vil du køre i et af Europas smukkeste lande med en uovertruffen natur og et superbehageligt

Læs mere

Morten Andersen i Saints Hall of Fame

Morten Andersen i Saints Hall of Fame Morten Andersen i Saints Hall of Fame Ta med ham til New Orleans og se optagelsen samt hyldesten på denne helt eksklusive tur 4.- 10. november 2009 Onsdag den 4. november Afrejse med SAS/United Airlines

Læs mere

Kulturrejse til Beijing 22. september 1. oktober 2010

Kulturrejse til Beijing 22. september 1. oktober 2010 Kulturrejse til Beijing 22. 1. oktober 2010 Du har nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på badmintonkampe

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Den klassiske rundrejse på Færøerne 8 dage fra kr. 11.398 pr. person Inkl. fly, hotel & billeje En fantastisk kør- selv- ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve

Læs mere

Wellness Walks i Schweiz

Wellness Walks i Schweiz Wellness Walks i Schweiz Wellness Walks er den rene naturoplevelse højt oppe i den klare luft i de Schweiziske alper. Det er vandreture kombineret med et luksus Spa- & Wellnessophold i et af Europas smukkeste

Læs mere

Ungdomsskolens Skitur 2014

Ungdomsskolens Skitur 2014 Ungdomsskolens Skitur 2014 Turen går til.. Rejseplan Afgang fra Ungdomsskolen, Nordens Alle 1, Brønderslev fredag d. 14. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 med 2 busser. Inden afgang tjekkes pas + sygesikringsbevis

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzanias nordlige højdepunkter 11 dage Kontakt os for pris T arangire - Lake Manyara - Ngorongoro - Serengeti BENNS Safari byder velkommen til en forrygende safari til et af verdens absolut førende safarilande,

Læs mere

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018 Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den 11-14.april 2018 Afrejse København den 2.april 2018 til 21.april 2018 Jeg takker for opfordringen til at komme med nogle mulig forslag til

Læs mere

Værd at vide om. Schweiz. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Schweiz. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Schweiz Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Schweiz Hovedstad Sprog Indbyggere Bern Tysk, fransk, italiensk, rætoromansk Romerskkatolicisme, franc Schweiziske protestantisme 8,1 mio.

Læs mere

Malerejse. til eventyrlige Udaipur. - Med kunstmaler Charlotte Farup Ohrt og dansk ekspertrejseleder

Malerejse. til eventyrlige Udaipur. - Med kunstmaler Charlotte Farup Ohrt og dansk ekspertrejseleder Malerejse til eventyrlige Udaipur - Med kunstmaler Charlotte Farup Ohrt og dansk ekspertrejseleder AFREJSE: d. 12. - 20. oktober 2015 & d. 8. - 16. februar 2016-9 dage Malerejse til eventyrlige Udaipur

Læs mere

Værd at vide om. Guatemala. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Guatemala. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Guatemala Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Guatemala Hovedstad Indbyggere Sprog Guatemala City 15 mio. Religion Valuta Areal Romerskkatolsk og oprindelige maya-religioner Quetzal

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzanias hemmeligheder 13 dage Kontakt os for pris De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget

Læs mere

Østlige Canada i autocamper

Østlige Canada i autocamper Canadas Rocky Mountains i autocamper 16 dage fra 8.348 kr. pr. person når 2 voksne og 2 børn rejser sammen Tag med på et betagende eventyr i autocamper gennem Canada og Rocky Mountains imponerende natur

Læs mere

Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket.

Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket. København, den 1. oktober 2009 Kære Kollega Med Danske Biografer til Dubai Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket.

Læs mere

Familieeventyr i Grønland

Familieeventyr i Grønland Familieeventyr i Grønland Tag 4 dage ud af kalenderen og saml din familie til en unik og uforglemmelig oplevelse i Grønland ved kanten af Indlandsisen. Kun 4,5 timers flyvning fra København kan I begynde

Læs mere

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten 10. august - 21. august 2017 Kamchatka-halvøen i Ruslands Far East er det sande naturparadis, hvor grizzly bjørne har travlt med at fange enorme

Læs mere

Værd at vide om. Bolivia. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Bolivia. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Bolivia Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Bolivia Hovedstad Indbyggere Sprog Sucre/La Paz 10,8 mio. Spansk, quechua og aymará Religion Valuta Areal Katolicisme og protestantisme

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 11.948,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by.

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by. Det Færøske Køkken 4 dage fra kr. 10.898,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske

Læs mere