Til De eventyrlystne!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Til De eventyrlystne!"

Transkript

1 Til De eventyrlystne! Motorcykelrejse i Indiens Thar-ørken Efter utallige rejser på kryds og tværs af Indien er jeg kommet frem til, at den bedste og mest autentiske måde at opleve dett mangfoldige og farverige land på, er ved at rejse på en Royal Enfield motorcykel. På denne måde kommer man væk fra touristfælderne og lige ind i landets sjæl! Derfor er jeg stolt at at kunne fortælle, at det nu er lykkedes mig at sammensætte en fantastisk motorcykelrejse gennem den indiske Tharørken i januar Denne delstat er utvivlsomt Indiens mest farverige, der med sin blanding af landbrugsland, traditionelle landsbyer og ørkenlandskab overdrysset med gamle paladser og fæstninger udgør de ideelle rammer for et uforglemmeligt motorcykeleventyr. Rejsen foregår på Royal Enfield motorcykler 350cc eller 500cc som vil tage os ud i Indiens yderste afkroge, hvor stammefolk og nomader lever som de har gjort det i århundrede.

2 Om den indiske delstat Rajasthan Rajasthan har 57 millioner indbygger fordelt på kvm2 land og er dermed et af Indiens tyndt befolkede områder. I øst er der udpræget landbrugsland men landskabet bliver mere og mere tørt og steppelignende jo længere vestpå man rejser og i den vestlige del af staten ligger Thar-ørkenen med sine store sandbakker. Rajasthan er en af Indien mest farverige, festlige og romantiske stater. Størstedelen af befolkningen er hinduer, men der ud over er der også muslimer, jainer og få kristne. Der lever stadig mange stamme og nomadefolk i Rajasthan den dag i dag og de lever som de har gjort det i hundredvis år. Rajasthan betyder Kongernes Land og historisk set er landet kendt for Rajputterne, de såkaldte Solkrigere. De herskede i mange hundrede år og deres konger, Maharajaerne, har efterladt sig et utal af forter, paladser og Havelies, som er gamle luksus palæer. Mange af disse er konverteret ind til Heritage Hoteller og vi benytter en del af dem til at overnatte på under denne motorcykelrejse. Rejseplan 1. Rejsedag dag. 15. januar. Delhi Pushkar Rejsen begynder i den lille søvnige by Pushkar, som er en af landets hellige hinduistiske byer, centreret omkring byens Bramhatempel. Vi mødes på hotel Yes Please i Delhi og forlader Delhi tidlig morgen med tog til Ajmer og derfra kører vi i bil til Pushkar. Denne dag har vi testkørsel af vores motorcykler. Vi tager os god tid til at lære motorcyklerne godt og grundigt at kende. Derefter er der afslapning eller udforskning af Pushkars gamle bydel. 2. Rejsedag. 16. januar. Pushkar og det omkringliggende landskab. I fællesskab udforsker vi landskabet omkring Pushkar der er en blanding af landbrugsland og ørkenlandskab med bjerge. Vi kører på i et roligt tempo på vores Royal Enfields langs de små veje og ser det søvnige landsbyliv. Sen eftermiddag kører vi ud til Hanumantemplet, der ligger på en bakketop udenfor byen. Herfra ser vi solen gå ned over Rajasthan inden vi triller tilbage til hotellet. 3. Rejsedag. 17. januar. Pushkar -Jodphur. Fra Pushkar kører vi ad landevejene vest på mod byen Jodhpur, der ligger med sine blå huse ligger om en sidste civiliseret bastion ved kanten af Tharørkenen. Jodphur er med sine ca indbyggere Rajasthans næststørste by efter Jaipur. På turen til Jodhpur vi giver os god tid til at stoppe undervejs for at fotografere, drikke the og se det farverige og fascinerende indiske folkeliv. Vejen er til tider halvt eroderet væk og på den off-roadagtige tur kommer vi til at prøve vores motorcyklers kræfter af. Landskabet ændrer sig og der er både stepper med buske, landbrugsland og bjerglandskab. Vi ankommer til Jodphour sen eftermiddag.

3 3. Rejsedag. 18. Januar. Jodhpur på egen hånd. Denne dag er der mulighed for at udforske selve Jodhpur by eller byens omgivelser til fods eller på motorcykel. På en klippe over byen ligger Maranga fortet og knejser og udenfor byen liggeret et stort palads der nu fungerer som hotel og delvist museum og fremkalder minder fra diverse India Jones film. 4. Rejsedag. 19. januar. Jodpur - Jaisalmer Vi bryder op fra Jodhpur om morgenen og kører mod Jaisalmar. Vejene er med god asfalt og meget lidt trafik. Landskabet er fladt og vi kører først gennem skov, derefter bliver det mere og mere ørken jo tættere vi kommer på Jaisalmer det eneste maharajafort i Indien der endnu er beboet. 5. Rejsedag. 20. januar. Jaisalmar og køretur gennem ørkenen Om formiddagen ser vi Jaisamar Fort og efter frokost kører vi ud gennem Thar Ørkenen mod Pakistans grænse. Vi stopper undervejs og fotografere og ser nomadelivet inden vi kører tilbage mod Jaisalmar mens solen går ned over sandbankerne i Tharørkenen. 6. Rejsedag. 21. januar. Jaisalmer. Denne dag er til fri disposition og giver rig mulighed for at udforske Jaisalmer og de omkringliggende omgivelser på motorcykel, til fods eller på kamelryg. 8. Rejsedag. 22. januar. Jaisalmar til Barmer Efter et oplevelsesrigt ophold i Jaisalmar bryder vi i dag op og kører videre sydpå. Vi ankommer til Barmer ca. midt på dagen og eftermiddagen er derfor til afslapning i Barmer. 9. Rejsedag: 23. januar. Barmer Mount Abu Vi kører gennem det sydvestlige Rajasthan mod Mount Abu og denne strækning, er efter min mening, den smukkeste på hele rejsen så vi tager os god tid og gør nogle hyggelige stop undervejs hvor der også bliver rig mulighed for at fotografere det flotte landskabb. Om eftermiddagen ankommer vi il Mount Abu, som er et yndet udflugtsmål for indiske tourister, især bryllupsrejsende. 10.Rejsedag: 24. januar. Mount Abu. Denne dag kører vi op til toppen af Mount Abu af de snoede bjergveje. Fra bjergets top har vi en flot udsigt ud over Rajasthans landsskab. 11. rejsedag. 25. januar. Mount Abu til Pali. Vi kører fra Mount Abu til byen Pali og her er vejene og køreforholdende ret gode, så vi kan give vores Enfields rigeligt med gas! Vi ankommer til Pali sen eftermiddag. 12. Rejsedag: 26. januar. Pali Pushkar Dette er den sidste dag på vores motorcykler og vi vender snuden mod udgangspunktet: Den lille søvnige by Pushkar. Vi ankommer til Pushkar sen eftermiddag og om aftenen holder vi en afskedsmiddag i Pushkar hvor vi skåler for en storslået motorcykelrejse gennem Tharørkenen og Rajasthan!

4 13: Pushkar Delhi. 27. januar. Med minibus eller tog fra Ajmer til Delhi Vi forlader Pushkar tidlig morgen og køre tilbage til Delhi. Husk at der ikke er inkluderet overnatning i Delhi denne aften. Det skal I selv booke. Måltider. Der er denne dag inkluderet morgenmad. (For dem der vil rejse videre i Indien er oplagt at vælge ikke at flyve hjem til Danmark når motorcykelrejsen er slut, men forsætte sin i Indien på egen hånd. Det er den bedste årstid at rejse i lavlandet og jeg kommer gerne med gode råd og forslag.) Motorcyklen På Motorcykelrejsen benytter vi denne gamle et-cylinder der er en klassiker og gør sig godt på landevejene. Motorcyklen med den karakteristiske dybe lyd blev oprindelig fremstillet af The Royal Enfield Motorcycle Company, Redditch, Worcestershire i England men produktionen ophørte i midten af 1950'erne. Patentet blev solgt til Indien og i dag fremstilles den i Sydindien. Vi kører på nye motorcykler der er bygget i Indien (Madras/Chennai i Tamil Nadhu) og som er genoptryk af de gamle Enfield fra England. Maskinen er meget simpel og robust og de fleste fejl kan ordnes på stedet. Vi medbringer en mekanikker og de nødvendige reservedele under turen Se mere på: Classic Royal Enfield 350cc eller 500cc.

5 Prisen er 1800 Amerikanske Dollars (Vi regner prisen i dollars, fordi udgifterne betales med dollars i Indien. Hvis prisen på amr. dollars falder dramatisk må vi kursregulere. Kursregulering: Hvis dollarkursen ændre sig radikalt må der tages højde for dette.. Garanti: Hvis nogle af jer ønsker en kvittering med min underskrift der dokumentere at I har overført pengene, vil I modtage en kvittering ved informationsmødet. Hvad er med i prisen? Prisen inkluderer: -Transport fra Delhi til Pushkar og fra Pushkar til Delhi med tog. -Alle overnatninger fra Pushkar og tilbage til Pushkar. To personer i delt dobbelt værelse. (ønskes enkeltværelse koster det ekstra.) -Leje af Royal Enfield 350cc eller 500cc. -Benzin og olie og reservedele. -Backup transport i form af køretøj der bærer vores personlige bagage, førstehjælpskasse og mekaniker. -Måltider som det fremgår af programmet. -Løn til personale:, Engelsktalende indisk national guide, jeepens chauffør, mekaniker. -Drikkepenge til tjenere, hotelpersonale og bagagefolk undervejs på hele motorcykelturen. - Vejskatter og afgifter Prisen inkluderer ikke:

6 -Overnatning i Delhi. (I bestemmer selv hvornår i vil rejse til og fra Indien, så jeg booker ikke hotel i Delhi. Jeg har linket til et hotel se rejseplan for 1. dag. Hotellet er af god kvalitet og har air condition og jeg benytter det selv når jeg selv er i Delhi. Prisen er ca kr. pr. nat pr. værelse. Hotellet ligger centralt ved New Delhi Railway Station. Det er også på dette hotel vi mødes når vi i samlet flok forlader Delhi. Se hotellets hjemmeside. eller skriv direkte til manageren når I skal booke på -Flybillet til og fra Indien -Transport fra Delhi lufthavn til hotellet. -Sikkerhedsudstyr som hjelm, knæ og albuebeskytter, rygstiver etc. -Måltider i Delhi. -Drikkepenge til det indiske personale der følger med på rundrejsen. Beregn 50 amr. Dollars i alt. -Drikkevarer til eget forbrug. -Rejseforsikring. -Visum til Indien. Det koster 350 kr. og fås på den indiske ambassade i DK. Bestil i god tid. -Andre udgifter der ikke fremgår specifikt af beskrivelsen som fx snacks, tøjvask, telefon, porto, souvenirs etc. Jeres egne udgifter i form af flybillet til Indien, drikkepenge, rejseforsikring løber op i ca danske kroner. Men det afhænger især af hvor billig en flybillet (Danmark-Indien tur retur) I kan finde. Prøv hjemmesider som travelstart.com eller goleif.com. Jo tidligere i booker jo billigere bliver flybilletterne. Krav for at kunne deltage - At kørefærdigheder og reflekserne er i orden. -Motorcykelkørekort (internationalt kan arrangeres på borgerservice. Pris 25 kr.) -Eventyrlyst og godt humør! Afrejse dato Vi starter turen 15. jan kl. ca. fem om morgenen fra Hotel Yes Please, Pahar Ganj, New Delhi. Vi kører med bus tog til Ajmer (ca. 7-8 timer) og derfra til Pushkar (ca. 45 min). Det anbefales at man ankommer til Delhi mindst en dag før, dvs. d. 14. januar 2012 Hvor stor bliver gruppen? For at turen skal kunne gennemføres kræver det et minimum på fem deltagere. Maksimum er 10 deltagere. Jeg ønsker at skabe små og intime grupper hvor alle lærer hinanden at kende. Forslag til pakkeliste Vand og vindtæt tøj. Varmt tøj Skiftesko, sandaler eller klip-klappere til om aftenen motorcykelhandsker sikkerhedsudstyr som rygstiver, skulder og albuebeskytter m.m. Solcreme hovedpinepiller og højdesygetabletter en rygsæk med det mest nødvendige under køreture elastikker til mc'en Badetøj (nogle af hotellerne har svømmepøl). Gyldigt dansk kørekort til motorcykel Gyldigt Internationalt kørekort Dokumentation for personlig forsikring inkl. hjemtransport

7 Pas med gyldigt visum Styrthjelm (hvis åben, husk kørebriller) Motorcykel jakke (skind eller andet egnet materiale) Motorcykel bukser (Skind eller andet egnet materiale) Handsker MC Støvler Tanktaske eller lille rygsæk til det mest nødvendige undervejs Varmt undertøj (der kan være kølige dage En passende blanding af tøj til både kølige aftener og varme dage. Vindtæt let jakke, en sweater etc. Toiletartikler Personlig medicin Lommelygte Solbriller Solcreme (min. factor 20) Penge, kreditkort. Mindre beløb evt i kontanter Kontakt information Tilmelding er for alle. Send en eller ring på min tlf. Husk at overholde betalingsfrist. Den dato kommer senere når jeg ved hvor mange der vil med. Jeg sender mine konto oplysninger til de interesserede. Jeg er ofte ude at rejse, men vil tjekke min mail dagligt. Informationsmøde Vi afholder et informationsmøde om rejsen inden afrejse, hvor alle deltagerne kan møde hinanden og hvor der kan stilles spørgsmål. Jeg sender dato og adresse når jeg ved hvem der vil med. Vejkort Jeg uddeler vejkort, køreplan og hoteladresseliste i Pushkar. Trafik, sikkerhed og kommunikation på turen Der er vigtigt at alle kommer sikkert gennem turen. Alle deltagerne har en ansvar for at dette sker. Der er ingen grund til at frygte overfald eller lign., Rajasthan er et sikkert sted at færdes og jeg har selv ikke oplevet overfald eller trusler i al den tid jeg har opholdt mig i Indien. Vi kører i samlet flok og giver os god tid til at stoppe og se landsbyer, skoler, folkeliv, markeder templer og lign. Alle motorcyklerne er synet fra start og bliver gennemset af mekanikeren i løbet af turen. Opstår der fejl eller mislyde skal i rapportere det med det samme. Hotellerne er af høj standard, så der er ikke risiko for indbrud eller tyveri, men lad aldrig pas, værdipapirer eller kontanter ligge og flyde på hotelværelset eller andre steder. Lås det inde eller hav det på jer. Mange af hotellerne har internet, men med meget lav hastighed. Der er mobildækning i det fleste byer og den danske tlf. kan bruges i Indien. Skilte med STD,ISD, FAX indikerer international tlfservice.

8 Vi kører i et af Indiens mest tyndt befolkede områder, så trafikken er ikke så tæt andre steder i landet. Men vær forberedt på at trafikken i Indien generelt er kaotisk og at trafikregler kun fungere som vejledende. Derfor skal man have et vågent øje på vejen og trafikken. Alle slags tænkelige og utænkelige køretøjer blander sig med hinanden, der overhales i sving og hornet bruges flittigt til at markere overfor sine medtrafikanter at her kommer jeg!. Omkring landsbyer går hunde, grise, kameler, æsler og lign. rundt på vejen eller ligger på vejen og sover. Vi kører sjældent mere end 70 kilometer i timen og med respekt for de lokale forhold. Vær opmærksom på at der er venstresidekørsel i Indien. Jeg tager intet ansvar for jeres køreegenskaber og deltagelse er helt på egen risiko. Vi medbringer en ladvogn. Hvis man ønsker en dag som bilsædepassager pga. træthed, sygdom etc., er dette derfor muligt. Her er nogle ofte stillede spørgsmål ang. motorcykelrejser i Indien. Hvad med sygdom? Fra mine mange rejser i Indien har jeg fået stor erfaring med maveonder. Jeg medbringer et mindre rejseapotek med antibiotika (mod dårlig mave), rehydreringssalte, hovedpinepiler etc. Der ud over har vi også en førstehjælpskasse med under hele ekspeditionen. Rajasthan er tørt og da vand er den største smittekilde er der i dette område en lav smitterisiko. Det kan være en god ide at kontakte Udlandsvaccinationen I/S på (Tlf.: ) eller se Sørg for god håndhygiejne, drik kun vand fra forseglede flasker, undgå salat og hvis i spiser frugt, så skær det selv ud. Drik rigelig med væske under hele turen. Hvor koldt eller varmt bliver det? Både i Rajasthan og Delhi kan blive temmelig koldt om natten, ned til ca. 5 grader. Om dagen skal i regne med temp.op til ca. 25 grader. Så medbring varmt tøj til de kolde nætter og gerne vindtæt tøj til at køre med. Kan man købe mc udstyr i Delhi? I Karol Bagh i Delhi ligger en stor bazar med mc-udstyr. Her kan der købes mc udstyr som, rygsække, hjelme, jakker, elastikker etc. der kan erhverves til en billig penge. I Paharganj, det område vi bor i i Delhi, er der mulighed for at gøre lign. indkøb. Hvordan er trafikreglerne? I Indien er der er venstrekørsel og trafikregler er kun vejledende. Reglen størst kommer først gælder alle steder. Det betyder at små køretøjer viger for de store køretøjer på kørebanen. Kort og køreplan? I Delhi uddeler jeg kort over ruten, køreplan samt hotelliste til alle deltagere. Hvordan er reglerne for fotografering? Generelt kan man fotografere alt og alle i Indien, men spørg først og hvis gerne billedet på displayet hvis du fotograferer lokalpersoner. Undgå at fotografere tiggere, folk der sover eller folk der er i bøn. Undgå at fotografer soldater, politi og de militære anlæg. Værdipapirer? I skal medbringe internationalt kørekort (fås på borgerservice for 25 kr., husk gyldigt pasfoto), kopi

9 af pas og gyldigt visum. Touristvisum til Indien? Touristvisum får på den indiske ambassade i Danmark for 350 kr. Jeg sender en vedhæftet fil som er visa-formularen fra Den Indiske Ambassade i Danmark til alle deltagerne. Denne formular skal i printe, vedhæfte gyldigt pasfoto og medbringe på ambassaden når i søger visum. Husk Pas, korrekt udfyldt visumformular med underskrift og 350 kroner og husk at vær i god tid. Vejledning til at udfylde visumformular Visumformularen er forholdsvis nem at udfylde, da spørgsmålene også er oversat til dansk. Jeg skriver her lidt vejledning til de spørgsmål der kan være lidt drilske: Punkt 12: skriv nej Punkt 14: Sæt kryds i one Punkt 15: Sæt kryds ved tourist Punkt 16: Sæt kryds ved less than three months Punkt 17: Skriv: Delhi, Manali, Leh punkt 20: Skriv: Denmark HUSK AT AFSLUTTE MED DATO OG UNDERSKRIFT! Valuta i Indien? Den nationale valuta hedder indiske nationale rupi. Jeg vil anbefale at I medbringer amerikanske dollars eller euro. En dollar svarer til ca. 44 rupi. I kan veksle på hoteller eller hos vekselerer. Mange steder kan man hæve i en hæveautomat med visa, mastercard eller american express. Gruppekørsel? Når vi er afsted på motorcyklerne: Vi kører sammen med undertegnede forrest, så ingen farer vild. Der bliver mange stop med mulighed for at stoppe og tage billeder, se landsbyer, skoler, drikke the og tale med de lokale undervejs. Den første dag lærer vi vores maskiner godt at kende. Køreudstyr? Regntøj kan gøre det ud for mc-tøj, men mc-tøj er det at foretrække. Det kan anbefales at man rejser i sin mc-jakke for at spare pladsen i bagagen. Styrthjelmen kan man have i tasken/kufferten under flyveturen og fylde den med tøj. Man kan vaske tøj undervejs. Følgekøretøj Der følger en bagagebil med, så vi skal ikke selv kører med vores store kufferter. Kør kun med en lille rygsæk med plads til en flaske vand, kamera, en rulle toiletpapir, lidt proviant og plads til lidt tøj. Når vi starter om morgenen er der køligt men ud på dagen kan der godt blive varmt. Følgekørertøjerne har benzin er med i reservedunke på den del af strejkningen hvor der ikke er mulighed for at tanke. Bliver man syg eller træt af at køre kan man tage en dag som bilsædepassager men mc'en bliver fragtet på en ladvogn. Dette er også hvis mc'en går i stykker eller hvis der er reparationer der ikke kan klares på stedet. Dele af vejen er offroad-agtig og bliver dette for meget kan man fx tage en dag som bilsædepassager. Toiletforhold? Der findes ikke toiletforhold langs Indiens landeveje som vi kender det i vesten. En toiletrulle og et

10 flaske alkogel i rygsækken kan derfor være en stor hjælp. Strømstik i Indien? Alle elektriske apparater der fungerer i DK fungerer også i Indien og stikkende passer i stikkontakterne. Bagageregler på fly til Indien? Som regel må man medbringe ét styk bagage til check ind (max. 20 kilo) og ligeledes ét styk håndbagage (max. 6 kilo). Ved indenrigsflyvning i Indien gælder de samme bagage og sikkerhedsregler som ved al international flyvning. Udflugt til Agra eller sightseeing i Delhi d. 14. Januar Jeg arrangerer en heldags udflugt til Agra med engelsktalende guide, transport til og fra Agra med tog, kørsel til og fra station både i Delhi og Agra, kørsel mellem seværdighederne, frokost (alt undtagen drikkevarer inkluderet) via en lokal rejse-agent... Så I skal bare læne jer tilbage og nyde det. I Agra besøges Agra Fort og Taj Mahal. Jeg ved ikke præcis hvad det koster pr. person, men det er ikke dyrt. Udflugten tager hele dagen. For dem der hellere vil se sikhtempel med tilhørende folkekøkken, moskeer og det fascinerende og sydende folkeliv i Old og New Delhi arrangerer jeg også det d. 14. januar. Dette tager fra morgenstunden til sen eftermiddag. Programmet strikker jeg sammen og det skal nok blive sjovt da jeg kender Delhi ud og ind! Frokost kunne fx. blive på den berømte Karims Kebabhouse, hvor kokkene ifølge myten er efterkommere fra de kokke der lavede mad ved mogulernes hof... Om det er helt sandt vides ikke, men det smager fantastisk og det er skønt at spise frokost som en fyrste i Old Delhis middelalderby! Når jeg ved hvem der deltager på hvilken tur, kontakter jeg agenten i Delhi og booker jeres tur. I behøver ikke at melde tilbage med det samme, I kan tale sammen og tænke over hvad I har lyst til. Udflugten skal ikke bookes med det samme. Jeg sender en mail på et senere tidspunkt og sa melder I blot tilbage til mig om hvilken af de to udflugter I vil med på. Kontakt information: I er velkomne til at kontakte mig pr. tlf. eller mail hvis I har nogle spørgsmål. Villads Kok Mortensen Thurøvej 3, 4 th, 2000 frb c. Tlf: Tlf Indien: Fra 2. maj til d. 15. maj er jeg i Nepal, så kontakt mig venligst efter d. 15. maj

11

Motorcykelrejse gennem Indiens Thar-ørken -med afsluttende tigersafari i Ranthambore Nationalpark

Motorcykelrejse gennem Indiens Thar-ørken -med afsluttende tigersafari i Ranthambore Nationalpark Motorcykelrejse gennem Indiens Thar-ørken -med afsluttende tigersafari i Ranthambore Nationalpark Denne motorcykelrejse går gennem den indiske Thar-ørken i Indiens mest farverige delstat: Rajasthan, der

Læs mere

Motorcykelrejse gennem Bhutan 17.-28. oktober 2015

Motorcykelrejse gennem Bhutan 17.-28. oktober 2015 Motorcykelrejse gennem Bhutan 17.-28. oktober 2015 Himalaya-kongeriget Bhutan ligger i det sydøstlige Himalaya. Her snor vejene sig gennem frodige dale, langs brusende floder, over bjergpas med udsigt

Læs mere

På Motorcykel gennem det nordlige Vietnam I oktober 2014

På Motorcykel gennem det nordlige Vietnam I oktober 2014 På Motorcykel gennem det nordlige Vietnam I oktober 2014 Med sit varierede landskab og farverige folkeliv udgør det nordlige Vietnam den ideelle ramme for et uforglemmeligt motorcykeleventyr. Efter utallige

Læs mere

Motorcykelrejse i Nepal 2015 23. sept. - 4. okt. 2015

Motorcykelrejse i Nepal 2015 23. sept. - 4. okt. 2015 Motorcykelrejse i Nepal 2015 23. sept. - 4. okt. 2015 Sneklædte bjergtoppe, varierede landskaber af høj og lavland, snoede bjergveje og grønne terrassemarker. Nepal udgør den ideelle ramme for et uforglemmeligt

Læs mere

MOTORCYKELREJSE I INDIEN

MOTORCYKELREJSE I INDIEN MOTORCYKELREJSE I INDIEN - på klassisk Royal Enfield motorcykel gennem kongernes land Rajasthan - 15 dage Afrejse: 5. - 19. februar 2014 Pris: DKK 23.900 per person. Pris for bagsædepassager/passager i

Læs mere

OG HIMALAYA PÅ MOTORCYKEL GENNEM LILLE TIBET. AFREJSE 7.-20. juni 2015-14 dage. MED MC-GUIDE Villads Kok Mortensen

OG HIMALAYA PÅ MOTORCYKEL GENNEM LILLE TIBET. AFREJSE 7.-20. juni 2015-14 dage. MED MC-GUIDE Villads Kok Mortensen PÅ MOTORCYKEL GENNEM LILLE TIBET OG HIMALAYA AFREJSE 7.-20. juni 2015-14 dage MED MC-GUIDE Villads Kok Mortensen PÅ MOTORCYKEL GENNEM LILLE TIBET og HIMALAYA Oplev Lille Tibet, Himalaya og verdens højeste

Læs mere

MOTORCYKELREJSE GENNEM DET NORDLIGE VIETNAM

MOTORCYKELREJSE GENNEM DET NORDLIGE VIETNAM MOTORCYKELREJSE GENNEM DET NORDLIGE VIETNAM AFREJSE: d. 1. -16. maj 2015 16 dage PRIS: DKK 21.900 kr. per person MOTORCYKELREJSE GENNEM DET NORDLIGE VIETNAM Grønne rismarker, vildtvoksende jungle, smukke

Læs mere

Motorcykelrejse Sri Lanka rundt

Motorcykelrejse Sri Lanka rundt Motorcykelrejse Sri Lanka rundt Fra d. 7. til d. 20. feb. 2015 Den dråbeformede tropeø, Sri Lanka, i det Indiske Ocean, er uden tvivl en af Asiens endnu uspolerede perler. Her snor vejene sig gennem tæt

Læs mere

Egyptens hjerte kalder Rejseplan Pris pr. person kr. 8.000,- 20.-29. april 2012

Egyptens hjerte kalder Rejseplan Pris pr. person kr. 8.000,- 20.-29. april 2012 Egyptens hjerte kalder Rejseplan Pris pr. person kr. 8.000,- 20.-29. april 2012 Denne udsøgte rejse vil åbne dit hjerte og sind til det autentiske møde med Egyptens folk, levestil, magi, kraft og ørkenens

Læs mere

Rajasthan. Indien 12/2-26/2 2011. En kulturrejse med Brenderup Højskole

Rajasthan. Indien 12/2-26/2 2011. En kulturrejse med Brenderup Højskole Rajasthan Indien 12/2-26/2 2011 En kulturrejse med Brenderup Højskole Brenderup Højskoles kulturrejse til Rajasthan indeholder normalt højskoledage på Brenderup Højskole inden afrejsen. Vi har i år valgt

Læs mere

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Efter et intenst program i Mexico er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser.

Læs mere

Yoga-retreat. goa marts 2016

Yoga-retreat. goa marts 2016 Yoga-retreat goa marts 2016 Mandag d. 21/3 til onsdag d. 30/3 2016 I midten af marts 2016 og henover påsken afholder Prana Yoga Shala sin første yogaferie i smukke Goa i Indien. I ni dage står den på varme,

Læs mere

Motorcykelrejse gennem Laos 15. til 27. Januar 2016

Motorcykelrejse gennem Laos 15. til 27. Januar 2016 Motorcykelrejse gennem Laos 15. til 27. Januar 2016 Tyk jungle, tempelbyer, isolerede traditionelle landsbyer, kalkstensbjerge med forunderlige formationer, søer, floder og kolossale kalkstensgrotter:

Læs mere

B e r n s t o r f f s m i nd e E f t e r s k o l e

B e r n s t o r f f s m i nd e E f t e r s k o l e Wildschönau, Østrig B e r n s t o r f f s m i n d e E f t e r s k o l e HVOR SKAL VI BO? VI SKAL BO PÅ TO HOTELLER I WILDSCHÖNAU I ØSTRIG Pension Sonnelfels Familie Weissbacher A- 6311 Wildschönau Mühltal

Læs mere

Kackar 2014 November 2013

Kackar 2014 November 2013 Kackar 2014 November 2013 Stor tur: Biesczcady 2006 Stor tur: Transsylvanien 2010 Kackar 2014 Hvor? Hvornår 23. juli 2014: Rejse Odense-Trabzon, afg tidlig morgen 24-25. juli 2014: Trabzon forberedelse

Læs mere

med besøg på det lutherske børnehjem i Gudipadu

med besøg på det lutherske børnehjem i Gudipadu Rejsenr.: 221-2015 Indien med besøg på det lutherske børnehjem i Gudipadu 3.1-14.1 2015 En meget anderledes rejse i 2015! Det er en form for studierejse uden luksus. Veje og gader er ujævne, og vi skal

Læs mere

Kære forældre og elever

Kære forældre og elever Kære forældre og elever Tiden nærmer sig for vores spændende rejse til Riget i midten. Vi har efter bedste evne forsøgt os at lære os noget kinesisk af vores tålmodige lærer Ning. Hun har samtidig givet

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

YOGA- OG MINDFULNESSREJSE

YOGA- OG MINDFULNESSREJSE YOGA- OG MINDFULNESSREJSE Poovar Island Resort, Kerala, Sydindien - 10 dage Med Yoga- og Mindfulness-instruktør Pernille Kristensen fra Art of Living Afrejse: d. 4. - 13. november 2015 OBS!! LILLE GRUPPE:

Læs mere

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL THAILAND Eventyrlig og fabelagtig rundrejse i 12 dage inklusiv tre dages afslapning på bountyøen Koh Chang. Et overflødighedshorn af oplevelser i Bangkok, Chiang

Læs mere

MOTORCYKELREJSE I HIMALAYA. - på klassisk Enfield motorcykel gennem det eventyrlige bjergrige Nepal

MOTORCYKELREJSE I HIMALAYA. - på klassisk Enfield motorcykel gennem det eventyrlige bjergrige Nepal Afrejse: 19. november - 2. december 2014-14 dage MOTORCYKELREJSE I HIMALAYA - på klassisk Enfield motorcykel gennem det eventyrlige bjergrige Nepal MOTORCYKELREJSE I HIMALAYA - på klassisk Royal Enfield

Læs mere

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL AFREJSE: d. 26. marts - 5. april 2015 11 dage PRIS: DKK 17.800 kr. per person UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL Grønne terrassemarker, rhododendron-skove

Læs mere

SOMMER PÅ VERDENS TAG

SOMMER PÅ VERDENS TAG SOMMER PÅ VERDENS TAG 13 dages eventyrlig rundrejse i Ladakh og besøg ved Taj Mahal Afrejse: juni-september Pris per person ved 2/4 personer: DKK 14.900/14.200 Farvestrålende bedeflag, brusende smeltevandsfloder

Læs mere

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA Caribien i privatfly Rundrejser med privatfly blev sidste år introduceret med stor succes i det østlige og vestlige. Nu er turen kommet til Caribien med en rute, der tager udgangspunkt i Floridas populære

Læs mere

BADMINTON VM GUANGZHOU & HONG KONG 02. 15. AUGUST 2013

BADMINTON VM GUANGZHOU & HONG KONG 02. 15. AUGUST 2013 BADMINTON VM GUANGZHOU & HONG KONG 02. 15. AUGUST 2013 Guangzhou er hovedstaden i provinsen Guangdong, der med sine ca. 70 mio. indbyggere er blevet Sydkinas store handelsprovins. Med sin beliggenhed ikke

Læs mere

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013.

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Spaniens-kenderen Claus Berner gennemfører unik 7 dages MC tur i Midtspanien i maj 2013. MC Turen vil have et kulturelt og historisk islæt med besøg i en

Læs mere

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13 Temarejse 28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. Natur & kultur Oplev et lille samfund i det skotske højland tæt på stor natur. Fly til Edinburgh,

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Du har som træner nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere

Wellness Walks i Schweiz

Wellness Walks i Schweiz Wellness Walks i Schweiz Wellness Walks er den rene naturoplevelse højt oppe i den klare luft i de Schweiziske alper. Det er vandreture kombineret med et luksus Spa- & Wellnessophold i et af Europas smukkeste

Læs mere

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade 36B * 8000 Åarhus C Kontakt:

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien I 1980 erne og 1990 erne kom en række revolutionære unge vinmagere

Læs mere

Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014

Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014 Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014 Afrejse: 9. - 21. oktober 2014-13 dage Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE

Læs mere

Ungdomsskolens Skitur 2014

Ungdomsskolens Skitur 2014 Ungdomsskolens Skitur 2014 Turen går til.. Rejseplan Afgang fra Ungdomsskolen, Nordens Alle 1, Brønderslev fredag d. 14. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 med 2 busser. Inden afgang tjekkes pas + sygesikringsbevis

Læs mere

I kan i bilagene se praktisk information omkring turen, som vil blive uddybet på lørdag den 13. december kl. 12 i lokale 284.

I kan i bilagene se praktisk information omkring turen, som vil blive uddybet på lørdag den 13. december kl. 12 i lokale 284. Kære forældre og elever Tiden nærmer sig for vores spændende rejse til Riget i midten. Vores lærere fra Kina; Ning og Wenting har undervist i kinesisk og har samtidig givet et godt indblik i kinesisk kultur

Læs mere

MC Road Trips i Spanien

MC Road Trips i Spanien Frontera MC Road Trips i Spanien Tag med på guided road trip i det smukke Spanien - og oplev også historien og kulturen. Besøg maleriske landsbyer, varieret natur, smukke bjergkæder, vide sletter og historiske

Læs mere

Dagsprogrammet. Dag 3 Efter morgenmaden forlader vi Ajloun for at køre videre til Madaba, hvor vi skal bo en nat på Mosaic City Hotel.

Dagsprogrammet. Dag 3 Efter morgenmaden forlader vi Ajloun for at køre videre til Madaba, hvor vi skal bo en nat på Mosaic City Hotel. Dagsprogrammet Dag 1 København Amman og bustransport til Ajloun, hvor vi skal have 2 overnatninger i den private Mount Birgish Camp. Vi ankommer sidst på eftermiddagen og får tid til at stifte bekendtskab

Læs mere

mc camping - fritid på hjul Tema om Gratis magasin med alt indenfor camping

mc camping - fritid på hjul Tema om Gratis magasin med alt indenfor camping campisten MARTS 2009 Nr. 0209 gratis magasin Gratis magasin med alt indenfor camping - fritid på hjul Tema om mc camping Fly, Ferrarier og flotte haver. Vi har besøgt Egeskov Slot Guidebog til gode oplevelser

Læs mere

Malerejse. til eventyrlige Udaipur. - Med kunstmaler Charlotte Farup Ohrt og dansk ekspertrejseleder

Malerejse. til eventyrlige Udaipur. - Med kunstmaler Charlotte Farup Ohrt og dansk ekspertrejseleder Malerejse til eventyrlige Udaipur - Med kunstmaler Charlotte Farup Ohrt og dansk ekspertrejseleder AFREJSE: d. 12. - 20. oktober 2015 & d. 8. - 16. februar 2016-9 dage Malerejse til eventyrlige Udaipur

Læs mere

John Landbo. Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81. Jan Majgaard. Johs. Odgaard. Mobil: 99 70 62 83

John Landbo. Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81. Jan Majgaard. Johs. Odgaard. Mobil: 99 70 62 83 Velkommen til infomøde Toscana 2013 Personale John Landbo Mobil: 99 70 62 82 Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81 Jan Majgaard Mobil: 99 70 62 84 Johs. Odgaard Mobil: 99 70 62 83 Rejseplan Mødetid på Morsø

Læs mere

Island 2015. Hvor på Island skal vi hen... Tidspunkt... Deltagere... Organisation af gruppen... Pas... Fly... Bagage... Highlight... Klima... Penge...

Island 2015. Hvor på Island skal vi hen... Tidspunkt... Deltagere... Organisation af gruppen... Pas... Fly... Bagage... Highlight... Klima... Penge... Island 2015 Hvor på Island skal vi hen... Tidspunkt... Deltagere... Organisation af gruppen... Pas... Fly... Bagage... Highlight... Klima... Penge... Tidsforskel... Mobiltelefon... Krav til udstyr... Pris

Læs mere

Kulturrejse til Beijing 22. september 1. oktober 2010

Kulturrejse til Beijing 22. september 1. oktober 2010 Kulturrejse til Beijing 22. 1. oktober 2010 Du har nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på badmintonkampe

Læs mere

Holstebro RejseCenter byder velkommen til Sudirman Cup d. 10. 17. maj 2009 i Guangzhou, Kina

Holstebro RejseCenter byder velkommen til Sudirman Cup d. 10. 17. maj 2009 i Guangzhou, Kina Holstebro RejseCenter byder velkommen til Sudirman Cup d. 10. 17. maj 2009 i Guangzhou, Kina Guangzhou er hovedstaden i provinsen Guangdong, der med sine ca. 70 mio. indbyggere er blevet Sydkinas store

Læs mere

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing Trans Mongolske Rute 2010 Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing 18 dage / 17 nætter Gruppe tur/ min 10 personer Denne rute er en anden type transsibiriske

Læs mere

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September Sjælsro på Samos Den 29/8-5/9 2015 Den 29. August 5. September Oplev 8 dage Med Sjælsro til Samos med direkte fly til det dejlige familiedrevne Anema Hotel I Karlowasi. September en den perfekte måned

Læs mere

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strandferie i Sri Lanka

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strandferie i Sri Lanka Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strandferie i Sri Lanka Efter et intenst program i Sri Lanka er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne

Læs mere

Har du en passion for motorcykelkørsel?

Har du en passion for motorcykelkørsel? Frontera MOTORCYCLING IN SPAIN Har du en passion for motorcykelkørsel? På motorcykel i Spanien. Er du passioneret motorcyklist? Er du til road-trips? Vil du køre i et af Europas smukkeste lande med en

Læs mere

Det bedste af Kina 01. november 11. november 2009 11 dage/ 9 nætter

Det bedste af Kina 01. november 11. november 2009 11 dage/ 9 nætter Det bedste af Kina 01. november 11. november 2009 11 dage/ 9 nætter Vælger du at dit næste rejsemål skal være Kina, kan du være sikker på at få dit livs rejseoplevelse. Kina har altid fascineret rejsende

Læs mere

Manual for rejseguider

Manual for rejseguider Manual for rejseguider Regler for rejseguidetildeling...1 Afrejsebriefing...1 Ved afrejsen i København...1 Mødested...2 Fælles velkomst...2 Udlevering / tjek af billetter...2 Visum...2 Telefon...2 Check

Læs mere

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 DGI petanque Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 Kursus og sightseeing ved La Ciotat La Ciotat ligger 25 km øst for Marseille, og det er her petanquespillet startede i 1910. Turen indeholder bl.a.:

Læs mere

TO REJSER I ÉN - LILLE TIBET, TAJ MAHAL & HINDUERNES HELLIGSTE BY VARANASI

TO REJSER I ÉN - LILLE TIBET, TAJ MAHAL & HINDUERNES HELLIGSTE BY VARANASI TO REJSER I ÉN - LILLE TIBET, TAJ MAHAL & HINDUERNES HELLIGSTE BY VARANASI Afrejse: juni-september - 16 dage Pris per person ved hhv. 2/4 personer: kr. 17.900/kr. 17.500 TO REJSER I ÉN - LILLE TIBET, TAJ

Læs mere

Det hellige land - Tre religioner - To folk

Det hellige land - Tre religioner - To folk Det hellige land - Tre religioner - To folk -studietur på begge sider af en mur 29. september 9. oktober 2015 Rejseledere: Lektor Peter Lodberg og pastor Leif Vestergaard Det hellige land har gennem århundreder

Læs mere

ROTARY INTERNATIONAL Multidistrikt - Danmark. Manual for rejseguider. Afrejsebriefing. Ved afrejsen i København. Regler for rejseguidetildeling

ROTARY INTERNATIONAL Multidistrikt - Danmark. Manual for rejseguider. Afrejsebriefing. Ved afrejsen i København. Regler for rejseguidetildeling ROTARY INTERNATIONAL Multidistrikt - Danmark Manual for rejseguider Regler for rejseguidetildeling... 1 Afrejsebriefing... 1 Ved afrejsen i København... 1 Mødested... 2 Fælles velkomst... 2 Udlevering

Læs mere

Kamchatka Elg - Med mulighed for Bjørn

Kamchatka Elg - Med mulighed for Bjørn Kamchatka Elg - Med mulighed for Bjørn Dette er jagt i en fantastisk og uberørt vildmark Den østsibirske storelg (Alces alces Pfizenmayeri) er den stærkeste elg i Euroasien. Den har et stort leveområde

Læs mere

Sommerlejren Sejerborg

Sommerlejren Sejerborg Sommerlejren Sejerborg Kære forældre. I dette informations brev vil I finde de praktiske oplysninger I har behov for, i forbindelse med jeres barns/børns lejrophold på Sejerborg. Vi glæder os til at give

Læs mere

Indkvartering samt ophold ved bjørne jagt

Indkvartering samt ophold ved bjørne jagt Kamchatka Brunbjørn Rusland kaldes for bjørnelandet, da det har den største bjørnebestand i verden. Den gode trofæ kvalitet, sammen med den gode pris, giver en god grund til at jage bjørn her. Der til

Læs mere

Finlands vildmark 5 dage 2016

Finlands vildmark 5 dage 2016 Scanbird 2016 Side 1 Finlands vildmark 5 dage 2016 Det er med stor fornøjelse, at Scanbird kan tilbyde denne spændende tur til de nordiske rovdyr. Turen går dybt ind i de finske skove tæt ved den russiske

Læs mere

Holdlederbrev Jagten på Elementerne

Holdlederbrev Jagten på Elementerne Holdlederbrev Jagten på Elementerne Du står nu med de sidste vigtige informationer til Jagten på Elementerne. Det er vigtigt, at du læser dette brev godt igennem mere end en gang, og sætter dig godt ind

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rundtur i Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rundtur i Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rundtur i Mongoliet 14 dage med et fantastisk varieret og kontrastfyldt program, med afrejse 20. juni og hjemkomst 4. juli. Rejsen er unik da den vil byde på meget

Læs mere

Før og under rejsen. Vi hører meget gerne fra dig, når du kommer hjem!

Før og under rejsen. Vi hører meget gerne fra dig, når du kommer hjem! Før og under rejsen Danhil Travel ønsker naturligvis, at rejsen til Cuba bliver en af de ferier, som frembringer et stort smil, når du af og til mindes den. Her er et par gode råd og lidt vejledning fra

Læs mere

Ungdomsskolens skitur til Lofsdalen - Sverige fra Lørdag den 11. Februar til Lørdag den 18. Februar 2012

Ungdomsskolens skitur til Lofsdalen - Sverige fra Lørdag den 11. Februar til Lørdag den 18. Februar 2012 Faxe kommunale ungdomsskole Ungdomsskolens skitur til Lofsdalen - Sverige fra Lørdag den 11. Februar til Lørdag den 18. Februar 2012 Her følger en række nyttige informationer omkring Ungdomsskolens skitur

Læs mere

Studieturen til Istanbul d. 22.-27. marts 2015

Studieturen til Istanbul d. 22.-27. marts 2015 Studieturen til Istanbul d. 22.-27. marts 2015 Kære 2.v, Hermed følger relevante informationer til jer og jeres forældre omkring studieturen. Temaet for studieturen er øst og vest, og de deltagende fag

Læs mere

YOGA SIWA REJSE TIL 2. - 15. MARTS 2013. www.nfhs.dk YOGA MEDITATION NATUR

YOGA SIWA REJSE TIL 2. - 15. MARTS 2013. www.nfhs.dk YOGA MEDITATION NATUR 2. - 15. MARTS 2013 YOGA REJSE TIL SIWA YOGA MEDITATION NATUR www.nfhs.dk DINE VÆRTER I EGYPTEN Dine værter i Egypten er danske Ellen og Henrik, som har været bosat i Siwa siden 2008 sammen med deres to

Læs mere

Vandreferie på pilgrimsruten Camino Portugues

Vandreferie på pilgrimsruten Camino Portugues Vandreferie på pilgrimsruten Camino Portugues Lørdag,23/4 tirsdag,3/5 2016. Pris:kr.10.298,- Pilgrimme fra Portugal har i mange år fulgt denne rute hele vejen op gennem landet. Ruten går igennem forskellige

Læs mere

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst E-mail Nyhedsbrev nr. 23 Kære medlem af Scleroseforeningens lokalafdeling Hermed fremsendes nogle informationer, som du kan have glæde af at kende. Cykelprojektet Helsingør-Paris 2013 28 cykelryttere sætter

Læs mere

Transsibiriske Stor Tur

Transsibiriske Stor Tur Transsibiriske Stor Tur Moskva - Irkutsk - Ulan-Bator 13 dage / 12 nætter DAG 1. Ankomst i Moskva. Transfer til hotel. Velkomstdrink på hotellet. DAG 2. Morgenmad på hotellet. Byrundtur herunder et besøg

Læs mere

FOREDRAG OM INDIEN AF Cand. theol Tine Elisabeth Larsen

FOREDRAG OM INDIEN AF Cand. theol Tine Elisabeth Larsen FOREDRAG OM INDIEN AF Cand. theol Tine Elisabeth Larsen Praktisk info: Foredragene er alle ledsaget af billeder og rekvisitter. Pris efter aftale. Kontakt: Tine Elisabeth Larsen Røntoftevej 48A, 2870 Dyssegård.

Læs mere

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Warszawa ligger smukt ved Wisla floden med ca. 3 mio. indbyggere. Den flotte gamle bydel kom på UNESCOs Verdensarvsliste

Læs mere

Sneppejagt i Irland. Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk

Sneppejagt i Irland. Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Sneppejagt i Irland Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Sneppejagt 2-8 jægere fra slutningen af November til 1 Februar Co. Kerry Sydvest Irland Irland har altid været kendt for den

Læs mere

Kandersteg. Sandved/Tornemark

Kandersteg. Sandved/Tornemark Kandersteg Sandved/Tornemark 4. - 13. juli 2007 Her er så de sidste informationer inden vi drager af sted mod Kandersteg i Schweiz. AFGANG: Vi mødes onsdag d 4. juli kl. 18.45 på Ringsted banegård og ankommer

Læs mere

Kultur og strand 12 dages rundrejse i magiske Cuba til Havana og Varadero

Kultur og strand 12 dages rundrejse i magiske Cuba til Havana og Varadero Kultur og strand 12 dages rundrejse i magiske Cuba til Havana og Varadero Kulturel Oplevelsesrejse med 2 Kultur og Strand 12 dages rundrejse i Cuba Havana - Varadero - Havana Denne rundrejse går til legendariske

Læs mere

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours FIRMAREJSER I SPANIEN citytours arcelona Introduktion Spanien er et oplagt valg til firmarejsen! City Tours Barcelona har base i Barcelona - en destination der har et bredt udvalg af tilbud og giver mulighed

Læs mere

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 Riis Rejsers reference: STK1112212 Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 I fortsættelse af behagelig samtale glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Op mod jul er Berlin altid

Læs mere

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Tlf.: 7649 6000 Tlf.: 7586 5533 Aktiv Familie Ferie... med sjove udfordringer & skønne natur- og friluftsoplevelser Drømmer I om at slippe hverdagens daglige gøremål,

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Mauritius

Inspiration Rejsemål: Mauritius Inspiration Rejsemål: Mauritius Mauritius er en østat, der ligger i den vestlige del af det Indiske Ocean ca. 900 km øst for Madagaskar. Øen har et areal på ca. 1900 km². Store dele af øen er dækket af

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage 1 dag. Afrejse Kastrup onsdag den 8. juli kl. 0.40. Alle tider er lokale tider. Tidsforskel +9 timer. 2 dag torsdag

Læs mere

MANDEREJSE PYRENÆERNE

MANDEREJSE PYRENÆERNE 7 E. 23. - 29. MAJ 2015 MANDEREJSE PYRENÆERNE VANDRETUR FOR MÆND MED EVENTYRER OG PSYKOTERAPEUT HANS ERIK RASMUSSEN AFSKED UDFORDRING UDSYN MÅLRETTETHED OVERSKRIDE GRÆNSER INDLEVELSE HJEMKOMST Indhold

Læs mere

Deltagerbrev. Mødetid & -sted og sluttid & -sted. Underskrift fra forældre

Deltagerbrev. Mødetid & -sted og sluttid & -sted. Underskrift fra forældre Deltagerbrev Tillykke! Zaxsez! I er blandt de 45 patruljer, der nåede gennem nåleøjet og dermed sikrede jer en plads på dette års Kære 1. Vi glæder os rigtig meget til at se jer i Sorø den 20.-22. februar!

Læs mere

Her følger en række praktiske oplysninger. Læs det grundigt igennem, selv om der er meget læsestof:

Her følger en række praktiske oplysninger. Læs det grundigt igennem, selv om der er meget læsestof: Rejse til Kandersteg Kære rejsedeltager på turen til Kandersteg d. 3. 12. juli 2015: Om kort tid venter der dig en stor spejderoplevelse. Vi er pt. 57 fra Voerladegård Gruppe, der skal rejse sammen til

Læs mere

Buen camino! AT7 El Camino de sidste 100 kilometer fra Sarria til Santiago de Campostela

Buen camino! AT7 El Camino de sidste 100 kilometer fra Sarria til Santiago de Campostela Buen camino! AT7 El Camino de sidste 100 kilometer fra Sarria til Santiago de Campostela Praktisk information Hvornår skal vi hvad? Uge 34-35: Første vejledning Uge 36 (05.09.): Øvevandringstur. Esrum

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere

Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere Fly SAS København Paris (CDG) Paris (CDG) København Fly Air France Billund Paris (CDG) Paris (CDG) Billund 08:25 10:15 SK0565 15:20 17:05 SK0568 07:30

Læs mere

ANTON REJSER BEIJING 11. 19. JANUAR 2010

ANTON REJSER BEIJING 11. 19. JANUAR 2010 ANTON REJSER BEIJING 11. 19. JANUAR 2010 Tag med Anton Rejser til Kinas hovedstad Beijing på en rejse, der lægger beslag på alle dine sanser! Oplev alle de kendte steder, som man altid har drømt om at

Læs mere

Tyrkiet, Grækenland, Makedonien og Albanien. Praktiske oplysninger

Tyrkiet, Grækenland, Makedonien og Albanien. Praktiske oplysninger Tyrkiet, Grækenland, Makedonien og Albanien Praktiske oplysninger Pas/visum Visum er ikke nødvendigt for danske statsborgere. Passet skal være gyldig i mindst 6 måneder ud over opholdet og medbringes som

Læs mere

Rejsebeskrivelse Kalender Praktiske informationer

Rejsebeskrivelse Kalender Praktiske informationer Rejsebeskrivelse Kalender Praktiske informationer Velkommen til Unicef Executive Challenge 2013 Team UNICEF Executive Challenge er et team for erhvervsledere og beslutningstagere, der ønsker at blive udfordret

Læs mere

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2 Turplan Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat Dag 1 Kl. 08-8.30 Kl. 14.30 Kl. 16.00 Opsamling på dit hotel eller private adresse med minibus. Bussen holder et kort hvil halvvejs, hvor man kan strække

Læs mere

Mest storbyferie for pengene

Mest storbyferie for pengene Mest storbyferie for pengene Se hvor dine lommepenge rækker til flest middage, øl og museumsbesøg. Af Trine Steengaard, 24. september 2012 03 Guide: Mest storbyferie for pengene 04 Spar på ferien 07 Rejseredaktørens

Læs mere

Mountain biking, hiking og kajak i den vilde natur

Mountain biking, hiking og kajak i den vilde natur Mountain biking, hiking og kajak i den vilde natur Indhold i den vilde natur... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Med fly til Narsarsuaq og bådtransfer

Læs mere

Kamchatka Elg med mulighed for Bjørn

Kamchatka Elg med mulighed for Bjørn Kamchatka Elg med mulighed for Bjørn Den østsibirske storelg (Alces alces Pfizenmayeri), er den stærkeste elg i Eurasien. Den har et stort leveområde øst for Jenissej, i den østlige del af Rusland. Jagt

Læs mere

Portugal med Motocadia Tekst og foto: Gunnar Skrydstrup

Portugal med Motocadia Tekst og foto: Gunnar Skrydstrup Portugal med Motocadia Tekst og foto: Gunnar Skrydstrup Der er langt ned til Europas sydvestlige hjørne, men med fly kombineret med en organiseret tur eller leje-mc fra firmaet Motocadia kan det på en

Læs mere

Generelt om kurset. Kære De blå B-H

Generelt om kurset. Kære De blå B-H Kære De blå B-H Dette brev indeholder vigtig information om deltagelse, lejren, og om det I skal gøre, før vi kommer så langt. Læs hele brevet igennem først og gå derefter frem efter huskelisten som er

Læs mere

Gode råd til studieophold i Tanzania

Gode råd til studieophold i Tanzania Gode råd til studieophold i Tanzania Køb af flybilletter: køb billetten så tidligt som muligt, så bliver billetten billigst. Husk at tilkøbe konkursforsikring (koster under 50 kr.), hvis du vil undgå ikke

Læs mere

Sort Sol med Nolde museet og Mandø

Sort Sol med Nolde museet og Mandø Sort Sol med Nolde museet og Mandø Lørdag d. 27. september til søndag d. 28. september Rejseleder: Jan Hjort Få en af Danmarks største naturoplevelser Sort Sol. Fænomenet blev første gang præsenteret af

Læs mere

Praktiske oplysninger Zillertal 2013

Praktiske oplysninger Zillertal 2013 Praktiske oplysninger Zillertal 2013 Indhold 1. Turens plan (s. 2-3) 2. Regler (s. 4) 3. HUSK (s. 4) 4. Pakkeliste (20 kg./ kg.) (s. 4 - ). Pension Franzenhof (s.6) http://www.franzenhof-radfeld.at/ og

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 294/2007 afsagt den ****************************** REJSEMÅL Wagrain, Østrig. 10.2.-17.2.2007 PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV I alt 33.888 kr. (ekskl. årsrejseforsikring,

Læs mere

Jordan og Israel med Herbert Pundik (ISR15116)

Jordan og Israel med Herbert Pundik (ISR15116) Jordan og Israel med Herbert Pundik (ISR15116) Periode: 23. mar 3. apr 2015 Pris pr. person: 25.900 kr (alm. pris) 24.900 kr. (Plus pris) Enkeltværelse: 3.600 kr. pr. person På studierejse til Jordan og

Læs mere

Velkommen til 70.3 Ironman 14 maj

Velkommen til 70.3 Ironman 14 maj Velkommen til 70.3 Ironman 14 maj Race og træningscamp på Mallorca Vi har været så heldige at få 50 startpladser på Ironman 70.3 på Mallorca. Det er præmiereåret, og der er lagt op til et af de bedste

Læs mere