Referat. Fællesmøde mellem Sorø Kommune og de almene boligorganisationer mv. i kommunen. Sorø Stuen, Tinghuset, Torvet 2, 4180 Sorø

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat. Fællesmøde mellem Sorø Kommune og de almene boligorganisationer mv. i kommunen. Sorø Stuen, Tinghuset, Torvet 2, 4180 Sorø"

Transkript

1 Sorø Kommune Sidenr. 1 Borgmester Gert Jørgensen Referat Fællesmøde mellem Sorø Kommune og de almene boligorganisationer mv. i kommunen Dato: Den 1. juni 2015 Lokale: Sorø Stuen, Tinghuset, Torvet 2, 4180 Sorø Tidspunkt: Kl Fraværende deltagere: Elmebo S/I, Lejerbo Holbæk, Boligselskabet Munkesøparken og Røde Kors Hjemmet, - Husene og Plejeboliger. Deltagere: Boligforeningen Dianalund: Formand Karl Westi og forretningsfører Tommy Jensen Boligselskabet Ankerhus: Formand Klaus Gylling og kontorleder Pia Møngaard Smith Sorø Boligselskab: Formand Gert Hansen og kontorleder Pia Møngaard Smith Vestsjællands Almene Boligselskab: Økonomichef Inge D. Nielsen Sorø Kommune: Borgmester Gert Jørgensen, vicekommunaldirektør Søren Ole Sørensen, gruppeleder Mette S. Kristensen, gruppeleder Susanne Bach, jurist Janus Tarp, virksomhedskonsulent Jan Kenneth Larsen og sekretær Pia Düring Lausen (referent) Indholdsfortegnelse Pkt. 1: Velkomst og præsentation Pkt. 2: Sorø Kommunes Vision og Planstrategi 2018 Pkt. 3: Beboerdemokratiet Pkt. 4: Renoveringssager Pkt. 5: Udlejning Pkt. 6: Det rummelige arbejdsmarked Pkt. 7: Boligorganisationernes emner Pkt. 8: Erfaringer fra styringsdialogmøderne Pkt. 9: Afrunding

2 Sorø Kommune Sidenr Velkomst og præsentation Borgmester Gert Jørgensen byder velkommen. Deltagerne får mulighed for at præsentere sig. Borgmesteren bød velkommen, og deltagerne præsenterede sig. 2. Sorø Kommunes Vision og Planstrategi 2018 Borgmester Gert Jørgensen præsenterer Sorø Kommunes Vision og Planstrategi 2018 (ViPS 2018) med fokus på boligpolitiske forhold. Efterfølgende vil der være lejlighed til at drøfte boligorganisationernes muligheder i forhold til strategien. Strategien kan læses her: pdf. Borgmesteren præsenterede Sorø Kommunes Vision og Planstrategi og orienterede om salg af grunde til parcelhuse på Frederiksberg på området Klokkergården og i Dianalund. Sorø Kommune er indgået i samarbejde med Sorø Boligselskab omkring Faktagrunden bag boghandlen i Sorø. Alléhuset i Sorø vil blive anvendt til midlertidig husning af de kvoteflygtninge, Sorø Kommune får tildelt. Der vil blive indrettet ca. 60 boliger i bygningen. I Ruds Vedby er der nu stilstand i flytninger. Der vil blive etableret en vuggestue, så der nu i alle områder i Sorø Kommune er daginstitutioner. Boligorganisationerne oplyste, at de kan mærke en øget tilgang til ventelisterne. Der er 2-3 års ventetid, nogle steder endnu længere.

3 Sorø Kommune Sidenr Beboerdemokratiet Janus Tarp lægger op til erfaringsudveksling vedrørende beboerdemokratiets vilkår i boligorganisationerne. Der er her mulighed for at komme ind på udfordringer med beboerinvolvering og gode eksempler på tiltag til øget interesse. Det kunne også handle om samarbejdet med de enkelte afdelingsbestyrelser og om samarbejdet med Sorø Kommune som tilsynsmyndighed. Boligforeningen Dianalund oplever, at det er i de almindelige afdelinger, der er problemer med manglende deltagelse på afdelingsmøderne. I bofællesskaberne fungerer det rigtig godt. VAB inviterer nye bestyrelsesmedlemmer ind og fortæller om muligheder og udleverer informationsmateriale til lejerne. Prøver at skabe lejernes interesse ved fx at reklamere med råderetten. I Sorø Boligselskab er det kun i afdelinger med psykisk udfordrede, at der er udfordringer. To afdelingsbestyrelser valgte dog sidste år at trække sig, da de oplevede for meget kritik fra de øvrige lejere. Der er udpeget medlemmer fra organisationsbestyrelsen som kontaktperson til de enkelte afdelinger. Janus Tarp orienterede om, at der modtages en del låneomlægninger, der, efter administrationsgrundlaget blev godkendt af Byrådet den 17. december 2014, bliver behandlet næsten fra dag til dag. Der er pt. modtaget en klage, som Janus Tarp håber kan behandles efter bemyndigelse. 4. Renoveringssager Søren Ole Sørensen indleder punktet med mulighed for efterfølgende drøftelse. Sorø Kommune har behov for et overblik over boligorganisationernes planer i forhold til renovering og nybyggeri således, kommunen i god tid kan tage højde for kommunens eventuelle økonomiske og planmæssige/tekniske deltagelse heri. Det omfatter også garantistillelser. Det betyder, at Sorø Kommune gerne vil inddrages så tidligt som muligt også så kommunale planer kan koordineres med boligorganisationernes og omvendt.

4 Sorø Kommune Sidenr. 4 Punktet blev drøftet herunder, at Sorø Kommune gerne vil inddrages så tidligt som muligt i processen. 5. Udlejning Janus Tarp og Mette S. Kristensen indleder punktet, som efterfølgende er åbent for debat. Der er behov for at se på de udlejningsaftaler, der er indgået for år tilbage. Der kan fx være tale om at anvende fleksibel udlejning i forhold til placering af flygtninge, og der skal ses på, om anvisningsprocenten og boligerne er skruet sammen så, de matcher behovet i dag. Under dette punkt drøftes også boligorganisationernes ventelister. Hvordan ser situationen ud i dag, og kalder det eventuelt på initiativer? Sorø Kommune har efter almenboligloven anvisningsret til 25 % af de ledige familieboliger, men vil gerne se på nye aftaler, der kan tilgodese alle parter. Der vil komme et oplæg til boligorganisationerne herom på den anden side af sommerferien. Små billige boliger er en udfordring. Sorø Kommune gerne vil indgå et større samarbejde omkring, idet der er lejere, der er ved at blive udsat af deres bolig. DAB har en økonomisk rådgiver ansat, som Sorø Boligselskab kan henvise lejere til for at få hjælp og rådgivning omkring økonomien. VAB tager selv fat i lejerne og laver forlig for at undgå udsættelse. Et samarbejde omkring lejere, der står til udsættelse skal klarlægges og aftales nærmere. Administrationen melder en kontaktperson ud, hvor boligorganisationerne kan rette henvendelse til. Janus Tarp oplyste, at der nu kan oprettes kollektive bofællesskaber i 3- værelseslejemål. Udlejningen heraf, hvis kommunen har truffet beslutning herom, skal ske i samarbejde med boligorganisationerne. Der kan læses mere i skrivelse 9307 fra 30. april 2015 fra Ministeriet for Børn, Ligestilling, Integration og Sociale forhold.

5 Sorø Kommune Sidenr. 5 Punktet vil videre blive drøftet på møde med bl.a. fagcenterchef for Social og Sundhed, Søren Wollesen, og boligorganisationerne. 6. Det rummelige arbejdsmarked Jan Kenneth Larsen indleder punktet med mulighed for efterfølgende drøftelse. Der bliver større og større fokus på at få så mange som muligt i beskæftigelse. Senest set med dagpenge-, føp-/fleks-, kontanthjælps- og sygedagpengereformerne. Det stiller krav til kommunerne og virksomhederne med henblik på at bidrage til implementeringen af reformerne. Der gives et bud på Jobcenter Sorøs muligheder i forhold til at hjælpe boligorganisationerne med at tage del i opgaven. Og boligorganisationerne opfordres til at byde ind med gode ideer og erfaringer. Jan Kenneth Larsen har et ønske om at udvikle samarbejdet med boligorganisationerne om det rummelige arbejdsmarked. Der var generelt gode oplevelser i boligorganisationerne omkring praktik og fleksjob. Jan Kenneth Larsen opfordrer til, at boligorganisationerne retter henvendelse til Jobcenter Sorø ved ansættelsesbehov, både ordinære ansættelser og praktik mm. Jan Kenneth Larsen tager kontakt til boligorganisationerne for afholdelse af møde. 7. Boligorganisationernes emner Sorø Boligselskab præsenterer sit emne. Sorø Boligselskab har ønsket at drøfte Sorø Kommunes anvisning af svage ældre til ældreboliger i stedet for plejehjem og andre sårbare borgere, der bliver anvist til de almene boliger. Der er ikke modtaget andre emner, men der er mulighed for at rejse emner på mødet.

6 Sorø Kommune Sidenr. 6 Sorø Boligselskab fremførte, det er vigtigt, når en borger visiteres til en ældrebolig eller en bolig til en psykisk udfordret, at den fornødne støtte gives med. Både Sorø Boligselskab og Boligforeningen Dianalund har stor nytte af SPT det opsøgende team. De skal have meget ros. Punktet vil videre blive drøftet på møde med bl.a. fagcenterchef for Social og Sundhed, Søren Wollesen, og boligorganisationerne. 8. Erfaringer fra styringsdialogmøderne Janus Tarp indleder punktet med mulighed for efterfølgende drøftelse. Siden sidste fællesmøde den 24. juni 2013 er der afholdt to omgange styringsdialogmøder med boligorganisationerne med hjemsted i Sorø Kommune. Erfaringer herfra efterlyses, og kommentarer med eventuelle forslag til ændringer/forbedringer er velkomne. Fra møderne er der også kommet bemærkninger til fællesmødets indhold/ramme: Forslag om et Boligforum Diskussion af boligpolitik hvordan kan boligorganisationerne bidrage? Fælles anvisningsregler for alle boligorganisationerne Afholdes hvert andet år eller efter behov Kommentarer til disse emner og forslag til kommende fællesmøde kan fremsættes. Sorø Boligselskab mente, at styringsdialogmøderne har været konstruktive, men der bliver brugt meget tid på regnskabstekniske forhold. Måske noget af det kan klares administrativt. Janus Tarp oplyste til styringsdialogen, at han forventer, man fremover kan klare regnskabsgennemgangen administrativt, såfremt der ikke er nogen kritiske bemærkninger til regnskabet. Ovenstående bullits var håndteret i dette fællesmøde, og det blev aftalt at afholde fællesmøde efter behov.

7 Sorø Kommune Sidenr Afrunding Borgmester Gert Jørgensen samler op på mødet og runder af. Søren Ole Sørensen oplyste, at Byrådet på sit møde den 24. juni 2015 skal tage stilling til, hvorvidt Sorø Kommune fortsat skal administrere de ældreboliger, de nu administrerer. Borgmesteren takkede for fremmødet og rundede mødet af.

Referat. Sorø Kommune Sidenr. 1

Referat. Sorø Kommune Sidenr. 1 Sorø Kommune Sidenr. 1 Referat Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsåret 2014 Dato: 11. december 2015 Lokale: Tidspunkt: Dianalundstuen, Tinghuset, Torvet 2, Sorø Kl.

Læs mere

Referat. Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsåret 2015

Referat. Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsåret 2015 Sorø Kommune Sidenr. 1 Referat Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsåret 2015 Dato: 13. december 2016 Lokale: Tidspunkt: Sorø Rådhus, lokale 272, Sorø Kl. 1000 1230

Læs mere

Referat. Sorø Kommune Sidenr. 1

Referat. Sorø Kommune Sidenr. 1 Sorø Kommune Sidenr. 1 Referat Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsåret 2016 Dato: 1. december 2017 Lokale: Tidspunkt: Fraværende: Tinghuset, Torvet 2, Dianalundstuen,

Læs mere

Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Sorø Boligselskab Regnskabsåret 2013

Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Sorø Boligselskab Regnskabsåret 2013 Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Sorø Boligselskab Regnskabsåret 2013 Dato: Den 18. december 2014 Kl.: 0900 1300 Sted: Lokale 273, Sorø Rådhus, Sorø Deltagere: Sorø Boligselskab: Formand

Læs mere

Referat. Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligselskabet Ankerhus Regnskabsårene 2014 og Dianalundstuen, Tinghuset, Torvet 2, Sorø

Referat. Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligselskabet Ankerhus Regnskabsårene 2014 og Dianalundstuen, Tinghuset, Torvet 2, Sorø Sorø Kommune Sidenr. 1 Referat Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligselskabet Ankerhus Regnskabsårene 2014 og 2015 Dato: 3. januar 2017 Lokale: Tidspunkt: Dianalundstuen, Tinghuset, Torvet 2, Sorø

Læs mere

Pkt. 1: Velkomst og præsentation Gert Hansen præsenterer sig som ny formand for Sorø Boligselskab.

Pkt. 1: Velkomst og præsentation Gert Hansen præsenterer sig som ny formand for Sorø Boligselskab. Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Sorø Boligselskab Regnskabsårene 2011 og 2012 Dato: Den 14. november 2013 Kl.: 09.00-13.00 Sted: Sorø Stuen i Tinghuset på Torvet i Sorø Deltagere: Sorø

Læs mere

Referat. Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Sorø Boligselskab Regnskabsåret Dianalundstuen, Tinghuset, Torvet 2, Sorø

Referat. Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Sorø Boligselskab Regnskabsåret Dianalundstuen, Tinghuset, Torvet 2, Sorø Sorø Kommune Sidenr. 1 Referat Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Sorø Boligselskab Regnskabsåret 2015 Dato: 3. januar 2017 Lokale: Tidspunkt: Dianalundstuen, Tinghuset, Torvet 2, Sorø Kl. 0930 1230

Læs mere

Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsårene 2011 og 2012

Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsårene 2011 og 2012 Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsårene 2011 og 2012 Dato: Den 13. november 2013 Kl.: 0900-1300 Sted: Sorø Rådhus, lokale 273 Deltagere: Boligforeningen

Læs mere

Referat. Sorø Kommune Sidenr. 1

Referat. Sorø Kommune Sidenr. 1 Sorø Kommune Sidenr. 1 Referat Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Sorø Boligselskab Regnskabsåret 2014 Dato: 9. december 2015 Lokale: Tidspunkt: Dianalundstuen, Tinghuset, Torvet 2, Sorø Kl. 0900 1230

Læs mere

Referat. Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsåret Tinghuset, Torvet 2, Dianalundstuen, Sorø

Referat. Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsåret Tinghuset, Torvet 2, Dianalundstuen, Sorø Sorø Kommune Sidenr. 1 Referat Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsåret 2017 Dato: 14. december 2018 Lokale: Tidspunkt: Tinghuset, Torvet 2, Dianalundstuen, Sorø Kl.

Læs mere

Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund

Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Dok. nr. 340-2012-53589 Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Dato: Den 14. marts 2012 Kl.: 10.00-13.00 Sted: Sorø Rådhus, lokale 304 Deltagere: Boligforeningen Dianalund:

Læs mere

Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Sorø Boligselskab

Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Sorø Boligselskab Dok. nr. 340-2012-105472 Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Sorø Boligselskab Dato: Den 19. juni 2012 Kl.: 08.30-12.30 Sted: Sorø Rådhus Deltagere: Sorø Boligselskab: Sorø Kommune: Formand

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED HR S HUS REPRÆSENTERET VED EGEMAR & CLAUSEN DEN 6. DECEMBER 2011

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED HR S HUS REPRÆSENTERET VED EGEMAR & CLAUSEN DEN 6. DECEMBER 2011 1 Deltagere HR s Hus v/ Egemar & Clausen Claus Clausen (Egemar & Clausen) Susanne Roes (Egemar & Clausen) Københavns Kommune Peter Kærhus Sørensen (Teknik og Miljøforvaltningen), deltog i mødet under punkt

Læs mere

Referat. Sorø Kommune Sidenr. 1

Referat. Sorø Kommune Sidenr. 1 Sorø Kommune Sidenr. 1 Referat Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Sorø Boligselskab Regnskabsåret 2016 Dato: 7. december 2017 Lokale: Tidspunkt: Byrådssalen, Tinghuset, Torvet 2, Sorø Kl. 1000 1230

Læs mere

Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Danske Funktionærers Boligselskab

Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Danske Funktionærers Boligselskab REFERAT Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Danske Funktionærers Boligselskab Dato: 1. februar 2012 *) Mødested: Økonomistaben, Ubby Rådhus, Hovedgaden 62, 4490 Jerslev Deltagere: Boligorganisationen: Driftschef

Læs mere

Gensidig forventningsafstemning At mødes og tale sammen er ikke nyt. Det er den strukturerede form, der er ny.

Gensidig forventningsafstemning At mødes og tale sammen er ikke nyt. Det er den strukturerede form, der er ny. By- og Udviklingsforvaltningen Sekretariat Mødereferat Møde mellem/i Møde nr. Dato 19. marts 2012 Sagsnr. 11/31804 Løbenr. 50201/12 Referent Susanne Jensen Direkte telefon 79 79 13 67 E-mail jesu@kolding.dk

Læs mere

Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening

Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening REFERAT Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening Dato: 2. februar 2012 *) Mødested: Økonomistaben, Ubby Rådhus, Hovedgaden 62, 4490 Jerslev Deltagere: Boligorganisationen: Bestyrelsesformand

Læs mere

Notat. Redegørelse for styringsdialog med de almene boligorganisationer 2011/2012

Notat. Redegørelse for styringsdialog med de almene boligorganisationer 2011/2012 Notat Vedrørende: Redegørelse for styringsdialog med de almene boligorganisationer 2011/2012 Med virkning for 2010 skal det kommunale tilsyn efter Almenboligloven ske ved afholdelse af regelmæssige møder

Læs mere

REFERAT. Dialogmøde 2014 Høng Boligforening 1. VELKOMST 2. OPFØLGNING PÅ SIDSTE ÅRS AFTALER

REFERAT. Dialogmøde 2014 Høng Boligforening 1. VELKOMST 2. OPFØLGNING PÅ SIDSTE ÅRS AFTALER REFERAT Dialogmøde 2014 Høng Boligforening Dato: 16. oktober 2014 Mødested: Kalundborg Kommune, Holbækvej 141 B, 4400 Kalundborg Deltagere: Boligorganisationen: Formand Lars Diethmer Forretningsfører Jens

Læs mere

Referat, styringsdialogmøde Lejerbo

Referat, styringsdialogmøde Lejerbo Referat, styringsdialogmøde Lejerbo Emne: Samarbejdet mellem Thisted Kommune og kommunens almene boligorganisationer Formål med mødet: Dialog om status på boligorganisationen, fremtidsvisioner og godkendelse

Læs mere

Referat. Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Sorø Boligselskab Regnskabsåret Sorø Stuen, Tinghuset, Torvet 2, Sorø

Referat. Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Sorø Boligselskab Regnskabsåret Sorø Stuen, Tinghuset, Torvet 2, Sorø Sorø Kommune Sidenr. 1 Referat Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Sorø Boligselskab Regnskabsåret 2017 Dato: 7. december 2018 Lokale: Tidspunkt: Fraværende: Sorø Stuen, Tinghuset, Torvet 2, Sorø Kl.

Læs mere

Dialogmøde 2012 Boligselskabet for Høng og Omegn

Dialogmøde 2012 Boligselskabet for Høng og Omegn REFERAT Dialogmøde 2012 Boligselskabet for Høng og Omegn Dato: 23. oktober 2012 Mødested: Økonomistaben, Ubby Rådhus, Hovedgaden 62, 4490 Jerslev Deltagere: Boligorganisationen: Formand Kurt Olsen (afbud)

Læs mere

Notat. 2. maj 2013. Referat

Notat. 2. maj 2013. Referat Notat Kultur, Erhverv og Udvikling Rådhuset Ramsherred 5 5700 Svendborg 2. maj 2013 Referat Forum: Styringsdialogmøde med BSB Svendborg Dato: 1. marts 2013 Sted: Svendborg Rådhus Deltagere: Svend Erik

Læs mere

Notat om repræsentation i bestyrelsen for Boligselskabet Langeland

Notat om repræsentation i bestyrelsen for Boligselskabet Langeland Notat om repræsentation i bestyrelsen for Boligselskabet Langeland Indledning. Kommunalbestyrelsen behandlede på sit møde den 11. marts 2013 en sag om fortsat repræsentation i bestyrelsen for Boligselskabet

Læs mere

Referat styringsdialogmøde

Referat styringsdialogmøde Referat styringsdialogmøde Med Gentofte Ejendomsselskab Onsdag den 19. december 2018 kl. 9 mødelokale 258 Deltagere For Gentofte Ejendomsselskab (herefter Boligselskabet ) - Ole Lund Petersen, formand

Læs mere

Dialogmøde (afholdt i 2012) Lejerbo, Kalundborg

Dialogmøde (afholdt i 2012) Lejerbo, Kalundborg REFERAT Dialogmøde 2011 + 2012 (afholdt i 2012) Lejerbo, Kalundborg Dato: 23. april 2012 Mødested: Økonomistaben, Ubby Rådhus, Hovedgaden 62, 4490 Jerslev Deltagere: Boligorganisationen: Formand Niels

Læs mere

Referat, styringsdialogmøde Lejerbo

Referat, styringsdialogmøde Lejerbo Referat, styringsdialogmøde Lejerbo Emne: Samarbejdet mellem Thisted Kommune og kommunens almene boligorganisationer Formål med mødet: Dialog om status på boligorganisationen, fremtidsvisioner og godkendelse

Læs mere

Referet styringsdialogmøde 2016

Referet styringsdialogmøde 2016 Referet styringsdialogmøde 2016 med Foreningen for opførelse af billige boliger i Gentofte den 21. november 2016 kl. 13 udvalgsværelse A Deltagere Fra Foreningen for opførelse af billige boliger i Gentofte

Læs mere

Afdeling 1 har således været et målepunkt for fremtidige renoveringer på baggrund af helhedsplaner.

Afdeling 1 har således været et målepunkt for fremtidige renoveringer på baggrund af helhedsplaner. SEKRETARIATET Ullasvej 23, Rønne CVR: 26-69-63-48 www.brk.dk Dagsorden/referat Styringsdialogmøde med Bo42 den 4. novmeber 2016 Deltagere: Fra Bo42: Direktør Ebbe Frank og formand Per Carlo Nilsson Fra

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 09. februar 2015, kl. 16.30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 09. februar 2015, kl. 16.30. Side 209/7 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 09. februar 2015, kl. 16.30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Michael Jørgensen Henny Rasmussen Gunnar Sørensen Hans Jørgen

Læs mere

Revideret dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Heidi Jensen, formand Anne Cathrine Sørensen, næstformand Anna Hynding

Revideret dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Heidi Jensen, formand Anne Cathrine Sørensen, næstformand Anna Hynding Boligforeningen ASBO Referat fra ordinært organisationsbestyrelsesmøde Torsdag den 11. juli 2013 kl. 17.00 Mødet blev afholdt på Boligcenter Augustenborg, Hertugtorvet 14. Augustenborg. Pga. ferie er bestyrelsesmødet

Læs mere

Velkommen! Årsmøde i Dialogforum Den 27. oktober 2016

Velkommen! Årsmøde i Dialogforum Den 27. oktober 2016 Velkommen! Årsmøde i Dialogforum Den 27. oktober 2016 Hvem er hvem? Kort præsentation Hvad skal vi nå? 17.00 17.30 Velkommen og præsentation 17.30 17.45 Administrationen af plejecentre Ved borgmester Steen

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 7-2010 Skjoldenæsholm konference center lørdag og søndag den 20 21 november 2010 kl.

Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 7-2010 Skjoldenæsholm konference center lørdag og søndag den 20 21 november 2010 kl. Køge Boligselskab Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 7-2010 Skjoldenæsholm konference center lørdag og søndag den 20 21 november 2010 kl. 13-13 Boligpolitiske sager... 4 Pkt. 34. Hastrupparken

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 25. juni 2015 Klokken: på Malling Kro

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 25. juni 2015 Klokken: på Malling Kro Bestyrelsesmøde 1 Mødedato: 25. juni 2015 Klokken: 18.00 på Malling Kro Formand Claes Jensen CJ Næstformand Herdis Larsen HL Best.medlem Kirsten Boeriis KB Best.medlem Frederik Schrøder FS Best.medlem

Læs mere

1. Opfølgning på styringsdialog 2010 Boligorganisationen har arbejdet videre med at løse de problemer, som udlejningsvanskelighederne

1. Opfølgning på styringsdialog 2010 Boligorganisationen har arbejdet videre med at løse de problemer, som udlejningsvanskelighederne 1 Deltagere De Unges Almene Boligselskab v/ UngesBoligService.dk Iben Koch (UngesBoligService.dk) Gregers Andersen (UngesBoligService.dk) Jan Hansen (UngesBoligService.dk) Københavns Kommune Tine Engelbrechtsen

Læs mere

Dialogmøde med Ringsted Boligselskab/DAB

Dialogmøde med Ringsted Boligselskab/DAB MØDE Udvalgsnavn Dialogmøde med Ringsted Boligselskab/DAB Mødedato 14. december 2017 Mødetidspunkt Kl. 14:30-16:00 Mødested Deltager Afbud Søndre Parkvej 25 B Pia Jeppesen, Ringsted Boligselskab ved DAB

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

Dialogmøde 2012 Fællesorganisationens Boligforening

Dialogmøde 2012 Fællesorganisationens Boligforening REFERAT Dialogmøde 2012 Fællesorganisationens Boligforening Dato: 12. november 2012 Mødested: Økonomistaben, Ubby Rådhus, Hovedgaden 62, 4490 Jerslev Deltagere: Boligorganisationen: Bestyrelsesformand

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30 Referat Sted Start 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30 Deltagere Niels Kruse, Karl Jørgensen, Lotte Pluzek, Lars Olsen, Kjeld Kjeldsen, Per Carstens og Palle Rasmussen. Endvidere deltog suppleant

Læs mere

TAASTRUP ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKSABS AFDELINGER I HØJE-TAASTRUP

TAASTRUP ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKSABS AFDELINGER I HØJE-TAASTRUP TAASTRUP ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKSABS AFDELINGER I HØJE-TAASTRUP Poppelhaven III Opførelsesår: 1960 54 boliger, rækkehuse Ole Rømers Vej Opførelsesår: 1990 9 boliger, rækkehuse Poppelhaven Opførelsesår:

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

Referat - styringsdialogmøde 2015

Referat - styringsdialogmøde 2015 Referat - styringsdialogmøde 2015 med Villabyernes Boligselskab i Gentofte Tirsdag den 10. november 2015 kl. 13-15 - udvalgsværelse 2 Deltagere Fra Villabyernes Boligselskab i Gentofte (herefter boligselskabet

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 22

AAB Silkeborg Afdeling 22 AAB Silkeborg Afdeling 22 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 23. august 2018 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Steen Johansen Britta Michelsen

Læs mere

Vedtægter for Boligforeningen Lillebælt

Vedtægter for Boligforeningen Lillebælt Vedtægter for Boligforeningen Lillebælt Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen Lillebælt. Boligorganisationen er stiftet ved en fusion mellem boligorganisationerne

Læs mere

Bodil Røn Winkel, Casper Reitz, Anders Nielsen

Bodil Røn Winkel, Casper Reitz, Anders Nielsen Boligforeningen Fyn-Bo Bestyrelsen Referat fra møde i organisationsbestyrelsen mandag den 13. februar 2017, kl. 17.00, på kontoret hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5250 Odense S. Deltagere

Læs mere

Referat - Styringsdialogmøde 2015

Referat - Styringsdialogmøde 2015 Referat - Styringsdialogmøde 2015 med Gentofte Ejendomsselskab Torsdag den 19. november 2015 kl. 10-12 - udvalgsværelse D Deltagere For Gentofte Ejendomsselskab (herefter boligselskabet ): - Marianne Vittrup,

Læs mere

Vedtægter for Sporvejsfunktionærernes Boligforening

Vedtægter for Sporvejsfunktionærernes Boligforening Vedtægter for Sporvejsfunktionærernes Boligforening Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Sporvejsfunktionærernes Boligforening. Stk. 2. Organisationens har hjemsted i Københavns

Læs mere

Mødereferat. Tyrstrup Andelsboligforening af 1955 og Kolding Kommune. Emne. Styringsdialogmøde. Mødedato Mødested Møde start/slut

Mødereferat. Tyrstrup Andelsboligforening af 1955 og Kolding Kommune. Emne. Styringsdialogmøde. Mødedato Mødested Møde start/slut By- og Udviklingsforvaltningen Køb og Salg Mødereferat Møde mellem/i Tyrstrup Andelsboligforening af 1955 og Kolding Kommune Emne Styringsdialogmøde Møde nr. 2015 Dato 13. december 2015 Sagsnr. 15/9309

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 21. maj 2015 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN til ordinært møde torsdag den 28. maj 2015 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet, Høje

Læs mere

Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål

Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Arbejdernes Boligforening Odense Stk. 2. Organisationen

Læs mere

Den 3. oktober 2017 Journal nr Dokument nr

Den 3. oktober 2017 Journal nr Dokument nr Referat Den 3. oktober 2017 Journal nr. 163-2014-975 Dokument nr. 163-2017-147759 Deltagere Fra Michael Judge og Bo Zabel, HaB Peter Mejer Lauridsen Anders Holmgren og Janni Spang, DAB Karen Dilling, Jeanette

Læs mere

UDKAST. Denne boligaftale er indgået mellem. De almene boligorganisationer i Rudersdal Kommune. Rudersdal Kommune Øverødvej Holte

UDKAST. Denne boligaftale er indgået mellem. De almene boligorganisationer i Rudersdal Kommune. Rudersdal Kommune Øverødvej Holte UDKAST Boligaftale mellem Rudersdal Kommune og de almene boligorganisationer i kommunen. Aftale mellem Rudersdal Kommune og de almene boligorganisationer i Rudersdal Kommune om rammen for udlejning af

Læs mere

Ad 1) - se punkt 5. Ad 4) Kommunen har senest ved mail af meddelt, at der fremover ikke skal betales.

Ad 1) - se punkt 5. Ad 4) Kommunen har senest ved mail af meddelt, at der fremover ikke skal betales. REFERAT Dialogmøde 2014 Gørlev Boligselskab Dato: 16. oktober 2014 Mødested: Kalundborg Kommune, Holbækvej 141 B, 4400 Kalundborg Deltagere: Boligorganisationen: Lillian Pedersen Forretningsfører Jens

Læs mere

Referat fra dialogmøde 2013 Gladsaxe Kommune og Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe

Referat fra dialogmøde 2013 Gladsaxe Kommune og Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe Referat fra dialogmøde 2013 Gladsaxe Kommune og Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe Dato: 28.05.2013, kl. 15.00 16.00 Sted: Gladsaxe Rådhus, lokal 1609 For Boligselskabet: Ryno Scheil, Bestyrelsesformand

Læs mere

Dialogmøde 2014 Kalundborg almennyttige Boligselskab

Dialogmøde 2014 Kalundborg almennyttige Boligselskab REFERAT Dialogmøde 2014 Kalundborg almennyttige Boligselskab Dato: 9. september 2014 Mødested: Kalundborg Kommune, Holbækvej 141 B, 4400 Kalundborg Deltagere: Boligorganisationen: Formand Richard Poulsen

Læs mere

Referat fra styringsdialogmøde med Boligselskabet af 2014 den 4. december 2018

Referat fra styringsdialogmøde med Boligselskabet af 2014 den 4. december 2018 Referat Dato: 04-12-2018 Reference: Stina Sejersen Tlf.: 89 59 40 25 E-mail: sta@norddjurs.dk Journalnr.: 18/18123 Referat fra styringsdialogmøde med Boligselskabet af 2014 den 4. december 2018 Deltagere:

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 25-02-2015 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Robert Madsen, Poul Jeppesen, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud

Læs mere

Ishøj Kommunes kriterier for tildeling af boliger efter almenboligloven

Ishøj Kommunes kriterier for tildeling af boliger efter almenboligloven Ishøj Kommunes kriterier for tildeling af boliger efter almenboligloven Statsforvaltningen Hovedstaden udtaler, at det ikke er ulovligt, at Ishøj Byråd ved tildelingen af almene boliger lægger vægt på,

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 31. august 2017 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 24. august 2017 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Referat. Mødepunkter. Styringsdialogmøde 2018 ØsterBO. Tid: Den 25. oktober 2018 kl. 14 til Treschowsgade 4, 7100 Vejle

Referat. Mødepunkter. Styringsdialogmøde 2018 ØsterBO. Tid: Den 25. oktober 2018 kl. 14 til Treschowsgade 4, 7100 Vejle Referat Tema: Styringsdialogmøde 2018 ØsterBO Tid: Den 25. oktober 2018 kl. 14 til 15.30 Sted: Deltagere Treschowsgade 4, 7100 Vejle Ulrik Faarup Sørensen (Administrationschef), Søren Ahle Hansen (Direktør),

Læs mere

REFERAT STYRINGSDIALOG KØGE ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKAB (DAB)

REFERAT STYRINGSDIALOG KØGE ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKAB (DAB) REFERAT STYRINGSDIALOG KØGE ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKAB (DAB) Dato Byrådssekretariatet 7. januar 2016 2017-000691-1 Tidspunkt Den 4. februar 2016, kl. 15.00 Deltagere Kontorleder Steen Hingebjerg Jensen,

Læs mere

Styrket dialog og fælles løsninger. Rapport fra boligkonferencen den 17. juni 2015

Styrket dialog og fælles løsninger. Rapport fra boligkonferencen den 17. juni 2015 Styrket dialog og fælles løsninger Rapport fra boligkonferencen den 17. juni 2015 1. Styrket dialog og fælles løsninger For andet år i træk afholdte Randers Kommune i samarbejde med RandersBolig en boligkonference

Læs mere

Dialogmøde 2011 Boligselskabet for Høng og Omegn

Dialogmøde 2011 Boligselskabet for Høng og Omegn REFERAT Dialogmøde 2011 Boligselskabet for Høng og Omegn Dato: 2. november 2011 Mødested: Økonomistaben, Ubby Rådhus, Hovedgaden 62, 4490 Jerslev Deltagere: Boligorganisationen: Forretningsfører Britta

Læs mere

Referat af dialogmøde mellem Nørre Alslev Almennyttige Boligselskab og Guldborgsund Kommune

Referat af dialogmøde mellem Nørre Alslev Almennyttige Boligselskab og Guldborgsund Kommune Referat af dialogmøde mellem Nørre Alslev Almennyttige Boligselskab og Guldborgsund Kommune Onsdag d. 29.02. 2012 Tilstede fra boligforeningen var: Kontorchef Dennis Larsen, DAB Administrator Janni Spang,

Læs mere

Referat fra styringsdialogmøde med UngesBoligService.dk den 23. november 2010 vedr. De Unges Almene Boligselskab.

Referat fra styringsdialogmøde med UngesBoligService.dk den 23. november 2010 vedr. De Unges Almene Boligselskab. 1 Deltagere fra UngesBoligService.dk: Iben Kock, Direktør, Gregers Andersen, Afdelingschef, Jan Hansen, Regnskabschef Deltagere fra Københavns Kommune: Ulla Lyndby (vedr. udlejningsaftaler mv.), Jørgen

Læs mere

Referat af styringsdialogmøde med Samvirkende Boligselskaber 2014 og 2015 og Københavns Kommune den 26. marts 2015

Referat af styringsdialogmøde med Samvirkende Boligselskaber 2014 og 2015 og Københavns Kommune den 26. marts 2015 1 Deltagere fra Københavns kommune: Uffe Andreasen, Ole Frederiksen, Line Lolk, Cathrine Sejberg Jensen og Mads Lauridsen. Deltagere fra Samvirkende Boligselskaber ved KAB: Margrete Pump, Lene Vennits,

Læs mere

Hedebos afdelinger i Høje-Taastrup

Hedebos afdelinger i Høje-Taastrup Hedebos afdelinger i Høje-Taastrup Græshøjvej Opførelsesår: 1953 12 boliger, etagebyggeri Plejehjem, Vesterled/Valby vej Opførelsesår: 70 boliger, rækkehuse Fløng Byvej Opførelsesår: 1975 5 boliger, rækkehuse

Læs mere

INDBYDELSE til dialogmøde

INDBYDELSE til dialogmøde INDBYDELSE til dialogmøde I kantinen på Brendstrupgårdsvej 7 MANDAG DEN 24. OKTOBER 2016, KL. 18.30-20.00. Dagsorden 1. Velkomst, præsentation og sandwich 2. Nyt fra organisationsbestyrelsen 3. Oplæg fra

Læs mere

Kapitel 1. Kapitel 2. Kapitel 3. Stk. 3. Repræsentantskabet træffer beslutning. om følgende forhold

Kapitel 1. Kapitel 2. Kapitel 3. Stk. 3. Repræsentantskabet træffer beslutning. om følgende forhold Kapitel 1 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen ØsterBO. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Vejle Kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret: 1) Uden medlemsindskud. 3. Boligorganisationens

Læs mere

Kapitel 3 Boligorganisationens ledelse Repræsentantskabet. Vedtægter for Funktionærernes Boligselskab i Lyngby/Tårbæk kommune

Kapitel 3 Boligorganisationens ledelse Repræsentantskabet. Vedtægter for Funktionærernes Boligselskab i Lyngby/Tårbæk kommune Vedtægter for Funktionærernes Boligselskab i Lyngby/Tårbæk kommune Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Funktionærernes Boligselskab i Lyngby/Tårbæk kommune Stk. 2. Organisationen

Læs mere

Dialogmøde 2011 Boligselskabet Teglhaven (Nu Alliken)

Dialogmøde 2011 Boligselskabet Teglhaven (Nu Alliken) REFERAT Dialogmøde 2011 Boligselskabet Teglhaven (Nu Alliken) Dato: 8. november 2011 Mødested: Økonomistaben, Ubby Rådhus, Hovedgaden 62, 4490 Jerslev Deltagere: Boligorganisationen: Formand Maja Hansen

Læs mere

Gentofte Ejendomsselskab. Vedtægter

Gentofte Ejendomsselskab. Vedtægter Gentofte Ejendomsselskab Vedtægter Gentofte Ejendomsselskab 2015 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Gentofte Ejendomsselskab Boligorganisationen har hjemsted i Gentofte

Læs mere

Boligselskabet Strandparken - referat fra styringsdialogmøde

Boligselskabet Strandparken - referat fra styringsdialogmøde Boligselskabet Strandparken - referat fra styringsdialogmøde J.nr.: 03.11.02.G00 Sagsnr.: 15/962 ANBEFALING: Administrationen anbefaler, 1. at Kommunalbestyrelsen beslutter at meddele Strandparken, at

Læs mere

1 Boligorganisationens navn er Den Almene Andelsboligforening Eskemosepark. I det følgende Eskemosepark.

1 Boligorganisationens navn er Den Almene Andelsboligforening Eskemosepark. I det følgende Eskemosepark. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1 Boligorganisationens navn er Den Almene Andelsboligforening Eskemosepark. I det følgende Eskemosepark. Boligorganisationen har hjemsted i Birkerød, Rudersdal Kommune.

Læs mere

1. Boligorganisationens navn er Arbejdernes Andels-Boligforening i daglig tale benævnt AAB.

1. Boligorganisationens navn er Arbejdernes Andels-Boligforening i daglig tale benævnt AAB. Vedtægter for Arbejdernes Andels-Boligforening Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Arbejdernes Andels-Boligforening i daglig tale benævnt AAB. Stk. 2. Organisationen har

Læs mere

«Selskab_Navn» VEDTÆGTER FOR

«Selskab_Navn» VEDTÆGTER FOR «Selskab_Navn» VEDTÆGTER FOR Vedtægter For Boligforeningen Fredensbo Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er: Boligforeningen Fredensbo Stk. 2. Organisationen har hjemsted i

Læs mere

Udlejningsaftale 2015 2018. Informationsmøde 8. oktober 2014. Forhandlingsgruppen: Bent Frederiksen Pia Skov Tage Jensen

Udlejningsaftale 2015 2018. Informationsmøde 8. oktober 2014. Forhandlingsgruppen: Bent Frederiksen Pia Skov Tage Jensen Udlejningsaftale 2015 2018 Informationsmøde 8. oktober 2014 Forhandlingsgruppen: Bent Frederiksen Pia Skov Tage Jensen Agenda Afsættet Virker det? Har parterne leveret hidtil? Ny udlejningsaftale Trappetrinsmodel

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 8. september 2014 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 28. august 2014 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Mødereferat. Boligkontoret Danmark og Kolding Kommune 1. Emne. Styringsdialogmøde vedr. Boligselskabet Kolding. Mødedato Mødested Møde start/slut

Mødereferat. Boligkontoret Danmark og Kolding Kommune 1. Emne. Styringsdialogmøde vedr. Boligselskabet Kolding. Mødedato Mødested Møde start/slut By- og Udviklingsforvaltningen Dato 27. oktober 2011 Sagsnr. 11/23734 Løbenr. 193820/11 Mødereferat Referent Herdis Bonnichsen Direkte telefon 79 79 16 73 E-mail hbon@kolding.dk Møde mellem/i Møde nr.

Læs mere

Vedtægter. for RANDERS ARBEJDERES BYGGEFORENING AF 1874

Vedtægter. for RANDERS ARBEJDERES BYGGEFORENING AF 1874 Vedtægter for RANDERS ARBEJDERES BYGGEFORENING AF 1874 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1 Boligorganisationens navn er Randers Arbejderes Byggeforening af 1874. Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Den almene boligorganisation

VEDTÆGTER. For. Den almene boligorganisation VEDTÆGTER For Den almene boligorganisation BOLIGSELSKABET AF 2014 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Boligselskabets navn er Boligselskabet af 2014. 1. Selskabet har hjemsted i Randers Kommune. 2. Selskabet

Læs mere

Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål

Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Lejerbo Stevns Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted i Stevns kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret

Læs mere

Vedtægter for Bomiva

Vedtægter for Bomiva Vedtægter for Bomiva Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Bomiva. Organisationen har hjemsted i Skive Kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret uden medlemsindskud. 3.

Læs mere

Dagsordenens punkt 1 Forhandlings-/og revisionsprotokol Journalnr. Emne Aktion 01-014-15 Den lille positive De fleste bidrog. 01-015-15 Protokol fra

Dagsordenens punkt 1 Forhandlings-/og revisionsprotokol Journalnr. Emne Aktion 01-014-15 Den lille positive De fleste bidrog. 01-015-15 Protokol fra Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 10. september 2015 kl. 1630-1900 Sted : HAB s administration Udsendt : 4. september 2015 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol

Læs mere

Vedtægter Lyngby Boligselskab 2014

Vedtægter Lyngby Boligselskab 2014 Vedtægter Lyngby Boligselskab 2014 Vedtægter for Lyngby Boligselskab Kapitel 1 Navn, hjemsted, medlemskab og formål 1. Boligorganisationens navn er Lyngby Boligselskab. Boligorganisationen har hjemsted

Læs mere

Referat fra møde vedr. styringsdialog 2013 Lejerbo

Referat fra møde vedr. styringsdialog 2013 Lejerbo 1 Referat fra møde vedr. styringsdialog 2013 Lejerbo Torsdag, den 11. april 2013 kl. 11.15 13.30 på rådhuset i Støvring, mødelokale C, Ovenpå, Hobrovej 90, 9530 Støvring Deltagere: Fra Lejerbo: Pia Hesselvig

Læs mere

Dialogmøde 2013 Kalundborg almennyttige Boligselskab

Dialogmøde 2013 Kalundborg almennyttige Boligselskab REFERAT Dialogmøde 2013 Kalundborg almennyttige Boligselskab Dato: 10. juni 2013 Mødested: Kalundborg Kommune, Holbækvej 141 B, 4400 Kalundborg Deltagere: Boligorganisationen: Formand Richard Poulsen Bestyrelsesmedlem

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 3. maj 2016 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 28. april 2016 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet, Høje

Læs mere

Dagsorden styringsdialogmøde den 20. november 2017

Dagsorden styringsdialogmøde den 20. november 2017 Dato: 20.11.2017 Tid: 13:00 Sted: Allingåbro Ansvarlig: Anthony Le Journalnr.: 17/14985 Deltagere: Tommy E. Hansen (Formand for bestyrelsen) Kenneth T. Hansen (Direktør for Randers bolig) Mogens T. Clingman

Læs mere

3Bs AFDELINGER I HØJE-TAASTRUP

3Bs AFDELINGER I HØJE-TAASTRUP 3Bs AFDELINGER I HØJE-TAASTRUP 1031 Taastrup Torv I og II 1032 Taastrup Torv Plejeboliger Opførelsesår: 2014 33 boliger 1029 Møllegården Opførelsesår: 1975 10 boliger 1028 Kongsgården Opførelsesår: 1975

Læs mere

#split# Tværfaglig konsulent Louise Meyer Ebdrup

#split# Tværfaglig konsulent Louise Meyer Ebdrup #split# Referat Styringsdialogmøde mellem Boligforeningen PM og Brønderslev Kommune Side: 1 Journalnr.: 27.42.00-G01-1-14 Mødedato : 29-09-2014 Deltagere : Fra Boligforeningen PM: Forretningsfører Anna

Læs mere

Emne: Referat fra styringsdialogmøde 2017 mellem Tyrstrup Andelsboligforening af 1955 og Kolding Kommune

Emne: Referat fra styringsdialogmøde 2017 mellem Tyrstrup Andelsboligforening af 1955 og Kolding Kommune Mødereferat Emne: Referat fra styringsdialogmøde 2017 mellem Tyrstrup Andelsboligforening af 1955 og Kolding Kommune 30. oktober 2017 - Sagsnr. 17/11427 - Løbenr. 217271/17 Møde dato 27. oktober 2017 Møde

Læs mere

Referat af styringsdialogmøde med Almenbo den 29. november 2010 for Boligforeningen for Hospitalssygeplejerskerne i København

Referat af styringsdialogmøde med Almenbo den 29. november 2010 for Boligforeningen for Hospitalssygeplejerskerne i København 1 Der blev afholdt møde i Njalsgårdens mødecenter, Njalsgade 13, med deltagelse af: Fra Almenbo: Lisbeth Schaltz, Claus Hansen og Annette Meyer. Fra kommunen: Elsebeth Korsholm, Tine Engelbrechtsen, Ulla

Læs mere

2.2.2. Udlejning efter ombygning: Triumfvej og Buddingevej

2.2.2. Udlejning efter ombygning: Triumfvej og Buddingevej Referat fra dialogmøde 2012 Gladsaxe Kommune og Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe Dato: 08.06.2012, kl. 8.00 9.30 Sted: Gladsaxe Rådhus, lokal 1609 For Boligselskabet: Ryno Scheil, Bestyrelsesformand

Læs mere

Kredskonference den 23. marts Workshop 2: Udlejningsaftaler i 1. kreds

Kredskonference den 23. marts Workshop 2: Udlejningsaftaler i 1. kreds Kredskonference den 23. marts 2019 Workshop 2: Udlejningsaftaler i 1. kreds Plan for eftermiddagen: Kl. 13.30 Kl. 13.50 Kl. 14.15 Kl. 15.00 Kl. 15.15 Kl. 15.45 Kl. 16.45 Kl. 17.00 Velkommen og præsentation

Læs mere

Velkommen til. Arbejdernes Andels-Boligforening, Varde. Boligorganisation. Bestyrelse. Afdeling. Afdelingsmøder. Afdelingsbestyrelse.

Velkommen til. Arbejdernes Andels-Boligforening, Varde. Boligorganisation. Bestyrelse. Afdeling. Afdelingsmøder. Afdelingsbestyrelse. Velkommen til Arbejdernes Andels-Boligforening, Varde Boligorganisation Bestyrelse Afdeling Afdelingsmøder Afdelingsbestyrelse Beboerdemokrati Kom til møderne!! Brug din indflydelse!! 1 Du bor i en boligafdeling

Læs mere

Vallensbæk Boligselskab. Vedtægter

Vallensbæk Boligselskab. Vedtægter Vallensbæk Boligselskab Vedtægter 2010 Vedtægter for Vallensbæk Boligselskab Kapitel 1 Navn, hjemsted, medlemskab og formål 1. Boligorganisationens navn er Vallensbæk Boligselskab. Boligorganisationen

Læs mere

Boligselskabet Futura Fredericia 99

Boligselskabet Futura Fredericia 99 Boligselskabet Futura Fredericia 99 Referat for ordinært organisationsbestyrelsesmøde den 16. juni 2010 kl. 17.00, mødet fandt sted i fælleshuset på Thygesmindevej. 1. Velkomst ved formanden 2. Godkendelse

Læs mere

Styringsdialog med kommunen

Styringsdialog med kommunen Styringsdialog med kommunen Boligkontorets boligkonference 2015 Program for workshoppen Velkommen Hvad er styringsdialog? Før, under og efter styringsdialogmødet Inspiration til den gode dialog Eksempler

Læs mere