EJBY KOMMUNE LOKALPLAN NR. B 77 FOR ET FERIECENTER VED BRO STRAND

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "EJBY KOMMUNE LOKALPLAN NR. B 77 FOR ET FERIECENTER VED BRO STRAND"

Transkript

1 EJBY KOMMUNE LOKALPLAN NR. B 77 FOR ET FERIECENTER VED BRO STRAND

2 Lokal~lanB 77 for et feriecenter ved Bro Strand. Indhoidsfortegnelse: Side Redegørelse 2 Om lokaiplanen 2 Forholdet til anden planlægning for området 2 Lokaiplanens forhold til gældende lovgivning 3 Lokaiplanens retsvirkninger 4 Oplysninger om fristen for fremsættelse af ændringsforslag 5 og ændringsforslag Endelig vedtagelse 5 Lokaiplan B 77 7 i Lokaiplanens formål 7 2 Område og zonestatus 7 3 Områdets anvendelse 7 4 Udstykning 8 5 Vej-. og stiforhold 8 6 Bebyggelsens omfang og placering 8 7 Bebyggelsens ydre fremtræden 9 8 Ubebyggede arealer 9 9 Spor- og ledningsanlæg Forudsætninger for ibrugtagen af fly bebyggelse Eventuelle tilladelser eller dispensationer fra andre myndigheder Vedtagelsespåtegning 12

3 . 2 Lokalpian B 77 for et feriecenter ved Bro Strand Om lokaiplanen Lokaiplanen skal være i overensstemmelse med Kommuneplanen, der igen skal være i overensstemmelse med Regionpianen ( ). Kommuneplanen for Ejby Kommune blev endeligt vedtaget den 6. februar 1985 (Kommuneplan 84). En kommuneplan er ikke juridisk bindende for lodsejerne. En endeligt vedtaget lokaiplan er juridisk bindende for lodsejerne. Se lokaiplanens retsvirkninger på side 3. Indholdet af lokaiplanforslaget. Lokaiplanen omfatter et område omkring Strandgå.rd beliggende syd og øst for sommerhusbebyggelsen ved Bro Strand. Arealet udgør ca. 9,9 ha. Lokaiplanen udlægger området til offentligt tilgængelige fælles fri- og strandarealer og til et feriecenter (kollektiv feriebebyggelse med centerfaciliteter). Forholdet til anden planlægning for området Regionpianen. Området er i Regionpian 89 udlagt til feriecenter (kollektiv feriebebyggelse). Fyns Amts temaplan: Ferie og fritid udlægger ligeledes området til feriecenter. Kommuneplanen. Området er i kommuneplan 84 i Hovedstrukturens perspektivdel udlagt til kollektiv feriebebyggelse. Området er medtaget i tillæg nr. 32 til kommuneplan 84, hvor området i rammedelen er benævnt: Område nr og S.6.3. Tillæg nr. 32 gøres til genstand for behandling og offentliggørelse sideløbende med lokalpianen. Spildevandspian. Området er, bortset fra del af område A (fælles opholdsarealer), medtaget i kommunens spildevandspian. Spildevandet fra lokalpianområdet er planlagt ført via en eksisterende transportiedning fra Skt. Knudsborg Feriehjem over Bro og Holse Stationsby til Brenderup Renseanlæg. På Brenderup Renseanlæg renses spildevandet biologisk og kemisk (for fosfor) inden udledning i Storåen. Den del af lokaiplan området som ikke er medtaget i spildevandsplanen medtages ved revision af planen således, at spildevandet fra dette område ligeledes bortskaffes via ovennævnte transportiedning.

4 3 Vandforsyning. Området påregnes vandforsynet fra Mejiskov vandværk. Lokaiplanens forhold til gældende lovgivning Byggeloven Bygge- og anlægsarbejder må ikke påbegyndes, før kommunalbestyrelsen har meddelt tilladelse i henhold til byggeloven. Kystafgrænsningscirkulæret. I henhold til cirkulære nr. 215 af 19. december 1991, kan der indenfor kystnærhedszonen kun planlægges anlæg i landzone, såfremt der foreligger en særlig planlægningsmæssig og/eller funktionel begrundelse for kystnær placering. Områdets fremtidige anvendelse er et feriecenter med tilhørende fællesfacilitet og offentlige opholds og friarealer. Et sådant feriecenter vil især støtte udøvelsen af diverse friluftsaktiviteter, især i de kystnære naturområder og bør derfor placeres nær kysten. Lokaiplanen omfatter desuden et udlæg til offentlige fælles friarealer, som vil bidrage til at forbedre offentlighedens adgang til og langs kysten. Regionplan i har udpeget Ejby kommune, som center for Ferieby/-hoteller/- centre, og da kystasfgrænsningscirkulærets 5, stk. 4 foreskriver at ferie- og fritidsanlæg skal placeres i forbindelse med større ferie- og fritidsbebyggelser, vil en placering som angivet i lokalplanforslaget falde ind under denne bestemmelse, idet området er beffiggende i tilknytning (bag) til den eksisterende sommehusbebyggelse. Med henvisning til de turistpolitiske overvejelser for området, kan det bemærkes, at den nordvestlige region al Fyn mangler ferie- og fritidsanlæg og, at det med baggrund heri, vil være styrkende for turismen i området. øvrige planlægningsmæssige forudsætninger, såsom spildevandsbortskaffelse, er bragt i orden, idet Ejby kommune i 1989 etablerede en afskærende spildevandsiedning, med henblik på områdets fremtidige udnyttelse til kollektiv feriebebyggelse. I henhold til Kystafgrænsningscirkulærets 8 skal der oplyses om projektets visuelle påvirkning al kystlandskabet. Den værst tænkelige visuelle påvirkning er beskrevet via illustrationerne på kortbilagene 3-8, der endvidere beskriver de eksisterende forhold. Landbrugsloven. Lokaiplanområdet omfatter følgende matr. nr. med landbrugspligt: Matr. nr. 38 ~, samt del al 38 b og del af 12 ~ alle Bro by, Brenderup. Landbrugspligten på ovennævnte matr. nre. ønskes ophævet j. f. Landbrugsministeriets cirkulære nr. 36 al 8. marts 1990.

5 4 Indtil lokaiplanområdet overgår til sin fremtidige anvendelse til feiebebyggelse (med fællesfaciiteter og friarealer), skal der ske fortsat drift al arealerne efter landbrugslovens 4 stk. 3. Naturbeskyttelsesloven. Del al lokalpianområdet er beliggende inden for strandbeskyttelseslinien. Ændringer al tilstanden inden for dette område kræver tilladelse efter naturbeskyttelsesloven. Anden lovgivning. Lokalpianens virkeliggørelse er afhængig al tilladelser og dispensationer fra andre myndigheder end kommunalbestyrelsen (feks.for vejanlæg - politiets samtykke). Lokalplanens retsvirkninger. Ifølge planlovens 18 må der ikke retligt eller faktisk etableres forhold i strid med bestemmelserne i en lokaiplan. Denne bestemmelse fast~lår,at en lokalpian er bindende for den/de ejendomme, der ligger inden for planens område. Lokaiplanens retsvirkninger indtræder ved planens offentliggørelse. Forhold etableret før lokalpianen Lovlig eksisterende bebyggelse eller lovlig anvendelse, som er etableret før offentliggørelsen al lokaiplanforslaget og som ikke er i overensstemmelse med denne, kan fortsættes som hidtil. En lokaiplan medfører ikke en handlepligt til at ændre lovligt, bestående forhold i overensstemmelse med planen. Ejerskifte medfører heller ikke pligt til at ændre de eksisterende forhold. Forhold etableret efter lokaiplanen Et byggeri eller ændret anvendelse al en ejendom, der etableres efter at lokaiplanens retsvirkninger er indtrådt skal være i overensstemmelser med planen. Efter 18 regulerer planen kun fremtidige dispositioner, derimod kan der ikke i en lokaiplan påbydes nogen handlepligt, f.eks. til at gennemføre et i lokaiplanen omhandlet byggeri. Kommunalbestyrelsen kan meddele dispensation til mindre væsentlige lempelser al b- kalpianens bestemmelser under forudsætning al, at det ikke ændrer den særlige karakter al det område, der søges skabt (eller fastholdt) ved lokalpianen. Mere væsentlige afvigelser fra lokaiplanen kan kun gennemføres ved tilvejebringelse al en ny lokaiplan. Lokalpianens 2 indeholder bestemmelser om at en del al matr. nr. 12 ~ Bro by, Brenderup overføres til byzone. Retsvirkningerne heral fremgår bl.a. al lov om frigørelsesafgift (Bekendtgørelse nr. 549 al 9. juli 1991).

6 5 Oplysninger om fristen for fremsættelse af ændringsforslag: Offentliggørelsen al denne lokalplan er sket den 4. marts 1992 via annonce i Torsdagsavisen Samtidig med offentliggørelsen al forslaget har kommunalbestyrelsen givet skriftlig underretning herom til: 1. ejerne al ejendomme, der er omfattet al planen, og lejerne i og brugerne al disse ejendomme, 2. ejerne al ejendomme uden for planens gyldighedsområder og lejerne i og brugerne al sådanne ejendomme i den udstrækning, hvor planen efter kommunalbestyrelsens skøn har væsentlig betydning for dem, 3. de foreninger og lignende med lokalt tilhørsforhold, som over for kommunalbestyrelsen har fremsat skriftlig anmodning om at blive holdt underrettet om forslaget til lokalpianer, 4. Miljøministeriet samt de statslige myndigheder, for hvem planen har særlig interesse. Ved offentliggørelsen den har borgerne 12 uger til at komme med indsigelser eller eventuelt selv lave andet forslag. Fristen udløber altså den 27. maj Når fristen på de 12 uger er gået, skal kommunalbestyrelsen igen behandle forslaget til lokaiplanen. Borgernes eventuelle indsigelser og/eller ændringsforslag bliver taget med i denne behandling. Er der ikke indkommet indsigelser, kan kommunalbestyrelsen vedtage forslaget endeligt. Hvis der rettidigt er fremsat indsigelser og/eller ændringsforslag, kan vedtagelsen tidligst ske 4 uger efter udløbet al indsigelsesfristen. Endelig vedtagelse. Ved den endelige vedtagelse al planen kan kommunalbestyrelsen foretage ændringer al det offentliggjorte forslag, som følge al fremkomne indsigelser eller ændringsforslag. Hvis en ændring efter kommunalbestyrelsens skøn på væsentlig måde vil berøre andre end dem, der ved indsigelse eller ændringsforslag har foranlediget ændringen foretaget, kan kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse al planen ikke ske, før de pågældende er underrettet om ændringen og har fået lejlighed til at fremsætte bemærkninger til spørgsmålet inden en al kommunalbestyrelsen fastsat frist.

7 6 Hvis afvigelserne er så omfattende, at der reelt foreligger et nyt forslag, kan kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse af planen ikke ske, før det ændrede forslag har været offentliggjort på ny. Umiddelbart efter den endelige vedtagelse af lokalplanen foretager kommunalbestyrelsen offentlig bekendtgørelse herom. Ændringer i nærværende lokalpian har været offentliggjort i en supplerende offentlighedsperiode fra 1. december 1993 til 5. januar 1994.

8 7 Lokaiplan nr. B 77 for et feriecenter ved Bro Strand. I henhold til planloven (lov nr. 388 al 6. juni 1991) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2, stk 1 nævnte område. 1 Lokaiplanens formål 1.1 Formålet med tilvejebringelse al lokalpianen er, at etablere et feriecenter med fællesfaciliteter og offentlige friarealer. 2 Område og zonestatus 2.1 Lokalpianen algrænses som vist på vedhæftede kortbilag nr. i og omfatter følgende matr. nre.: 38 ~ samt del al 12 ~ og del af 38 b alle Bro by, Brenderup. 2.2 Med kommunalbestyrelsens offentlige bekendtgørelse al den vedtagne lokalplan overføres det på vedhæftede kortbilag nr. 2, afgrænsede område benævnt B og C fra landzone til byzone. Område A forbliver landzone. 3 Områdets anvendelse 3.1 Området må anvendes til et feriecenter med tilhørende fællesbygninger og offentligt tilgængelige friarealer. Til personer der er tilknyttet områdets administration og drift kan der, i umiddelbar tilknytning til centerbebyggelsen, opføres en helårsbeboelse med tilhørende udhuse. Der må endvidere inden for området opføres butikker og kiosker til den daglige forsyning. 3.2 Udover det i punkt 3.1 nævnte må området kun anvendes til ferie- og kursusformål med dertil hørende friarealer og ikke støjende aktiviteter. 3.3 Området opdeles i følgende delområder: A. Offentligt fælles fri- og strandareal med nødvendige toiletfaciliteter opført i umiddelbar tilknytning til centerbebyggelsen og parkeringsareal. B. Centerfaciliteter - reception, restaurant, kiosk, butikker, svømmehus, fælles fritidsaktiviteter, fælleslokaler, servicebygninger m.v. C. Kollektiv feriehusbebyggelse med 1-4 lejligheder pr. enhed. I princippet som vist på kortbilag nr. 3.

9 8 3.4 Der skal inden for området anlægges nødvendige parkerings-, sti- og vejanlæg. I princippet som vist på kortbilag nr Indenfor området kan der opføres transformerstation til bebyggelsens elforsyning. 4 Udstykning 4.1. Området må ikke udstykkes udover en eventuel udstykning al område A til en selvstændig ejendom/offentligt område. 5 Vej- og stiforhold 5.1. Der etableres vejadgang a og b til området som vist på kortbilag 2. Vejen udlægges i en bredde al 10 m, som stillevej eller legegade med max. hastighed på 30 km/t (~40 vej). 5.2 På område A må der etableres en stiadgang til stranden. Stien anlægges som gå- og kørevenlig rampe i en bredde på 4 m. 5.3 Der skal inden for område B og C indrettes parkeringspladser svarende til mindst én bilpiads for hver feriebolig, samt et al kommunalbestyrelsen fastsat antal bilpladser til centerbebyggelsen. 5.4 Udover de i 5.3 nævnte parkeringspladser skal der indrettes ½gæsteparkeringsplads pr. feriebolig. Gæsteparkeringspiadserne kan såfremt de er offentligt tilgængelige, tillades etableret inden for det i område A udlagte areal til parkering. 6 Bebyggelsens omfang og placering. 6.1 Bebyggelsesprocenten må for område B og C som helhed ikke overstige 16 og for område A må bebyggelsesprocenten ikke overstige For delområde B må - bygninger ikke opføres med mere end 1½etage. -intet punkt al en bygnings ydervæg eller tagfiade må gives en højde der overstiger 8 m over terræn, målt efter reglerne i bygningsreglementet. - bygningernes facadehøjde må ikke overstige 4 m, målt fra terræn (niveauplan) til skæringen mellem facade og tagfiade. Tagets vinkel med det vandrette plan skal være mellem 20 og For delområde A og C må

10 9 - bygninger ikke opføres med mere end en etage med eventuel udnyttelig tagetage. - intet punkt al en bygnings ydervæg eller tagfiade må gives en højde der overstiger 6 m over terræn, målt efter reglerne i bygningsreglementet. - bygningernes facadehøjde må ikke overstige 3 m, målt fra terræn (niveauplan) til skæringen mellem facade og tagfiade. Tagets vinkel med det vandrette plan skal være mellem 20 og Ny bebyggelse skal holdes i en afstand al 8 m til vejmidte og 5 m fra skel. (Garagebygninger kan placeres 2,5 m fra skel). Kommunalbestyrelsen kan dog i givne situationer meddele dispensation. 6.5 Ved eventuel opsætning al antenner må disses højeste punkt ikke være mere end 6 m over terræn. Undtaget herfra er dog eventuel fællesantenne. 7 Bebyggelsens ydre fremtræden. 7.1 Skiltning og reklamering må kun finde sted med kommunalbestyrelsens tilladelse i hvert enkelt tilfælde. 7.2 Som tagmateriale må. kun anvendes teglsten, eternit, græstørv, stråtag, tagpap, glas (ikke reflekterende) eller andet materiale, som efter kommunalbestyrelsens skøn ikke virker skæmmende. 7.3 Til udvendige bygningssider iøvrigt, må der ikke anvendes materiale, som efter kommunalbestyrelsens skøn virker skæmmende. 7.4 Medmindre andet godkendes al kommunalbestyrelsen må udvendige bygningssider, herunder tage, som ønskes malet kun fremtræde som jordfarver: (Okker, terra di sienna, umbra, engeiskrødt, dodenkop, italienskrødt) eller hvidt, sort eller ved de nævnte farvers blanding. Til døre, vinduesrammer og lignende mindre bygningsdele kan med kommunalbestyrelsens godkendelse også andre farver anvendes. 8 Ubebyggede arealer. 8.1 Det med priksignatur viste delområde A på kortbilag nr. 2 må ikke anvendes til bebyggelse, men udlægges til offentlig rekreativt område. Der må inden for delområde A dog opføres nødvendige offentlige toiletfaciliteter, i umiddelbar tilknytning til centerbebyggelsen. 8.2 Der må ikke opslås telte på fælles opholdsarealer.

11 Hegn må i både naboskel og vejskel kun etableres som levende hegn. Der må inden for området ikke hegnes langs vej eller i naboskel nærmere vej end 10 m fra vejmidte. Arealet udlægges med græs og spredte buske og træer. I område C 5 nordskel skal der etableres et levende hegn al buske i høj St 1,5 m højde. 8.4 Der må iøvrigt ikke etableres beplantning inden for området, som vil medføre genevirkninger mod omgivelserne. 8.5 Eksisterende træer skal søges bevaret og indpasset i bebyggelsen. 8.6 Der må inden for område A etableres offentlig parkeringsplads, i princippet som vist på kortbilag nr Interne veje, parkering og stier skal fremstå som grus eller græslignende belægning. 8.8 Adgangen til stranden sikres ved at der i klinten etableres én gå- og kørevenlig rampe til stranden evt, ved nedgravning i klinten som erstatning for eksisterende svelle/betonrampe, hvor område A grænser op til lokaiplan nr. 40. (])er kræves dispensation fra strandbeskyttelseslinien). 8.9 Ved eventuel belysning al veje og stier, må kun anvendes pullertlamper eller lignende, med lyskilden placeret maksimalt 1 m over terræn. 9 Spor- og ledningsanlæg. 9.1 Nye ledninger, herunder til eventuel vejbelysning, må ikke fremføreres som luffiedninger, men skal udføres som jordkabler. 10 Forudsætning for ibrugtagen al ny bebyggelse Før en ny bebyggelse inden for området tages i brug, skal der være etableret de i 5.3 og 5.4 nævnte parkeringspladser Før ny bebyggelse inden for område C tages i brug skal det i 8.3 nævnte levende hegn være etableret.

12 11 11 Eventuelle tilladelser eller dispensationer fra andre myndigheder Lov om naturbeskyttelse : Uanset foranstående bestemmelser må der ikke foretages ændringer al eksisterende lovlige forhold søværts strandbyggelinien (se kortbilag), før der opnået dispensation hertil fra Fyns Amt i henhold til lov om naturbeskyttelse.

13 12 12 Vedtagelsespåtegning 12.1 Således vedtaget som forslag, af Ejby kommunalbestyrelse, den 30. januar 1992 p.k.v. /~ ~ /7 Ove Andersen /øi~~ R. Knudsen borgmester kommuneingeniør 12.2 I henhold til 27 i planloven vedtages foranstående lokaiplan endeligt. Ejby kommunalbestyrelse, den 27.januar 1994 bo mester kommuneingeniør Ændringer i forhold til det oprindelige forslag: Det er præciseret at det er et feriecenter. Planen er udvidet med kortbilag 3-8, som bl.a. visualiserer planen. Areal udlagt til ii sommerhuse er udgået. Friareal fælles med lokalpian nr. 40 er udgået. Bygningshøjden inden for delområde B er reduceret fra 2 etager til 1½etage. Tagets vinkel med det vandrette plan skal være mellem 200 og 550 Facadehøjden inden for område B er reduceret fra 6 m til 4 m. Parkering fastlægges til et område nær centerbebyggelsen. Område B og C overføres til byzone. Område B er reduceret. Delområde A indgår ikke længere i den samlede bebyggelsesprocent, på hvilken baggrund bebyggelsesprocenten for delområde B og C er hævet til fra 12,5 % til 16 %. Eventuel vej- og stibelysning skal være pullertiamper med en max. højde på i m. Vej forhold ændret. Der er indføjet bestemmelser om antal parkeringspladser. Det er anført at det skal være ikke støjende aktiviteter. Situationspian, kortbilag nr. 3 er ændret efter supplerende offentlighedsperiode Dato for kommunalbestyrelsens offentlige bekendtgørelse al den endeligt vedtagne lokaiplan. Dato: 9. februar Tinglysning

14

15

16

17

18

19 --~-.--~-= d -~- I -. CD 2 -i I0 2! -i I- cl-> I- LI~Ll~ ~LiJ I- -Cl) LÅ~ LI~O I0

20 .. : ( ~J:J ti / ~\ ~~b) 47 ~P% I ~T. 0 Lii >. I LJ~.~ Iw Cl) Iw 0< 2.-J cl-i 0

21 c.~- I (I ~¼J~ ~nl \- \~ \ i --Ic LU CO 2 0 I0 >~ LU 2 cw mc-) u~lu WLU 0L1. LU ~LU ~ c< -i - ø~lu -J UJ OLA..JLU

LDKALPLAN NR FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE DECEMBER 1981

LDKALPLAN NR FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE DECEMBER 1981 LDKALPLAN NR. 10.1 FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE DECEMBER 1981 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 10.1 TÅRUP STRAND LO KALPLANFORSLAGETS MIDLERTIDIGE RETSVI RKNINGER Indtil forslaget er endeligt vedtaget af kommunalbestyrelsen,

Læs mere

Lokalplan 9-19 for et område vest for Ærøskøbing by.

Lokalplan 9-19 for et område vest for Ærøskøbing by. Lokalplan 9-19 for et område vest for Ærøskøbing by. ÆRØSKØBING KOMMUNE 1 Indhold Redegørelse side 3 Tillæg til kommuneplan 5 Lokalplan 7 Formål 8 Område og zonestatus 8 Områdets anvendelse 8 Udstykninger

Læs mere

I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE

I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE Side REDEGØRELSE Lokalpianens område Lokalpianens formål Lokalpianens indhold Forholdet til Øvrig planlægning m.m Lokalpianforslagets retsvirkninger Lokalpianens retsvirkninger

Læs mere

LOKALPLAN NR. 7.4 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1980

LOKALPLAN NR. 7.4 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1980 LOKALPLAN NR. 7.4 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1980 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 7i~ REFSVINDINGE I henhold til kommuneplanloven ( Lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser

Læs mere

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 11 - THYBORØN BY PLEJEHJEM I THYBORØN LOKALPLAN NR. 34 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune LOKALPLAN NR. 34 Plejehjem Godthåbs vej i Thyborøn Indholdsfortegnelse: Side REDEGØRELSE:...

Læs mere

LOKALPLAN NR. B

LOKALPLAN NR. B LOKALPLAN NR. B 12.07.01 BOLIGOMRÅDE VED BRANDGADEN -094 32c 32a L o k a l p l a n o m r å d e 2b Brandgaden 0 50 meter ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 2002 2 Indholdsfortegnelse Lokalplan nr. B 12.07

Læs mere

ØRB 4 K KOMMUNE LOKALPLAN NR. 8.5 FRØRUP

ØRB 4 K KOMMUNE LOKALPLAN NR. 8.5 FRØRUP ØRB 4 K KOMMUNE LOKALPLAN NR. 8.5 FRØRUP INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Kommunalbestyrelsen ønsker gennem nærværende lokalpian at fastlægge retningslinier for udvidelse af eksisterende håndværkerområde

Læs mere

LDKALPLAN NR. 1.6 FOR ØKSENDRUP BY ØRBÆK KOMMUNE DKTDBER 1980

LDKALPLAN NR. 1.6 FOR ØKSENDRUP BY ØRBÆK KOMMUNE DKTDBER 1980 LDKALPLAN NR. 1.6 FOR ØKSENDRUP BY ØRBÆK KOMMUNE DKTDBER 1980 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 1.6 FOR ØKSENDRUP BY I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser

Læs mere

LOKALPLAN NR. 45 SOMMERHUS OMRÅDE VED BÅRING VIG NØRRE AABY KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 45 SOMMERHUS OMRÅDE VED BÅRING VIG NØRRE AABY KOMMUNE LOKALPLAN NR. 45 SOMMERHUS OMRÅDE VED BÅRING VIG NØRRE AABY KOMMUNE NØRRE AABY KOMMUNE Teknisk forvaltning Ol.02.05:P16 ML/ak Lokaiplan nr. 45 A~6 ~23~ ~ - ~ (~4~ STEMPELMÆRKE RETTEN I MIDDELFART KUN GY~OIGTMED

Læs mere

Lokaiplan nr. 2.14. Humbie. Område/n.ddef ing. Lokalplaner

Lokaiplan nr. 2.14. Humbie. Område/n.ddef ing. Lokalplaner Sj Lokaiplan nr. 2.14 Humbie.... ~ Område/n.ddef ing Lokalplaner . Forslag til lokalpian nr. 2.14 Beskrivelse af lokaiplanens indhold. Formålet med lokaiplanen er, at tilvejebringe det planmæssige grundlag

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

LDKALPLAN NR. 4.1 FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE FEBRUAR 1980

LDKALPLAN NR. 4.1 FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE FEBRUAR 1980 LDKALPLAN NR. 4.1 FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE FEBRUAR 1980 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN LL1 CAMPINGPLADS VED TARUP STRAND I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. jüni 1975) fastsættes herved følgende

Læs mere

LOKALPLAN NR. BE

LOKALPLAN NR. BE LOKALPLAN NR. BE 31.09.01 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Kommunalbestyrelsen Ønsker gennem nærværende lokaiplan at fastlægge ret ningslinier for udlæg af blandet bolig-

Læs mere

KOMMUNE ULLERSLEV LOKALPLAN NR.20 FOR ET BOLIGOMRÅDE I BÖNDEMOSÉN ULLERSLEV BY. RETTEN~I i~1ye?org. 17~.1h89~O9:42: OOOO5OO-~.OO. 103914 Sti -.

KOMMUNE ULLERSLEV LOKALPLAN NR.20 FOR ET BOLIGOMRÅDE I BÖNDEMOSÉN ULLERSLEV BY. RETTEN~I i~1ye?org. 17~.1h89~O9:42: OOOO5OO-~.OO. 103914 Sti -. ULLERSLEV LOKALPLAN KOMMUNE NR.20 RETTEN~I i~1ye?org -~ kun:gvid~3tmed MSTEMPLINGJA~ DOMMERKONmREJ-~KASSEKONTRo~ppARAT E 133284~~ 17~.1h89~O9:42: OOOO5OO-~.OO. 103914 Sti -., FOR ET BOLIGOMRÅDE I BÖNDEMOSÉN

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde nærværende lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91 l LOKALPLAN NR. 1.11 1991 THYHOLM KOMMUNE 7/91 THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1.11 for et boligområde i den sydøstlige udkant af Hvidbjerg by INDHOLD: side Redegørelse for lokalplanens forhold til den øvrige

Læs mere

b KOMMUNE LANGESKOV BY LOKALPLAN NR ~ LANGESKOV

b KOMMUNE LANGESKOV BY LOKALPLAN NR ~ LANGESKOV -~ LANGESKOV b KOMMUNE LANGESKOV BY LOKALPLAN NR.15 1982. LANGESKOV KOMMUNE Lokal plan nr.15 for et boligområde Langeskov by. (Tillæg nr.2 til lokaiplan nr.1). 1.aug.1982 J.nr.O1.02.05.P16/300-82 1. LANGESKOV

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE:

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE: VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-03. Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Side Lokalplanens indhold... 1. Lokalplanens

Læs mere

Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE:

Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-04 Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE SIDE Lokalplanens indhold...2 Lokalplanens

Læs mere

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS.

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS. i~ MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN FU~ I{ LS. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE side I Hvad er en lokaiplan : I Lokaiplanens område 2 Lokalpianens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ I AVNSLEV VED NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1987 I NDHOLDS FORTEGNELSE Indledning Lokaiplanens indhold 2 Forholdet til anden planlægning 3 Lokalplanens

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER.

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER. DUDME KOMMUNE LO KALPLAN nrml9 BO LIG OM R Å&DE VED GARTNERVÆNGET I HESSELAGER. INDHOLD Indholdet af Lokalplanens Lokaiplanens Lokalplan nr lokalpianen forhold retsvirkninger 19 1. Lokaiplanens formål

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER i.. L 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER 1. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendomme, der er omfattet af planen ifølge kommuneplanlovens 31 kun udstykkes,

Læs mere

Søndersø Kommune. Lokalpian nr. 14 for. et offentligt område (gymnasium) Søndersø

Søndersø Kommune. Lokalpian nr. 14 for. et offentligt område (gymnasium) Søndersø Søndersø Kommune Lokalpian nr. 14 for et offentligt område (gymnasium) Søndersø 01.11. 1979 INDHOLDSFORTEGNELSE: Om lokaiplanerne side 2 Indholdet af lokaiplanforslaget side 3 Forholdet til anden ~lanlægningfor

Læs mere

Lokalplan nr. 82. Boligområde ved Bøgevej i Nørre Aaby

Lokalplan nr. 82. Boligområde ved Bøgevej i Nørre Aaby Lokalplan nr. 82 Boligområde ved Bøgevej i Nørre Aaby JUNI 2005 NØRRE AABY KOMMUNE NØRRE AABY KOMMUNE INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 82 NØRRE AABY KOMMUNE LOKALPLANENS BESTEMMELSER 1 Lokalplanens retsvirkninger...3

Læs mere

LANGESKOV KOMMUNE LANGESKOV LOKAL PLAN

LANGESKOV KOMMUNE LANGESKOV LOKAL PLAN LANGESKOV KOMMUNE LANGESKOV LOKAL PLAN NR18 1984 LANGESKOV KOMMUNE Lokalpian nr.18 for et offentligt område i Langeskov Dato: 30.05.1984 J.nr.O1.02.05.P16/106-84 Revideret: 3/1-1985 Indholdsfortegnelse:

Læs mere

LANGESKOV KOMMUNE LANGESKOV. LOKALPLAN NR

LANGESKOV KOMMUNE LANGESKOV. LOKALPLAN NR LANGESKOV KOMMUNE N LANGESKOV. LOKALPLAN NR. 27 1987 Lokalpian nr. 27 For dele af områderne 2.C.2 og 2.B.9. et center- og et boligområde i Langeskov. Dato: 5/8 1987 Rev. 7/12 1987 Rev. 28/1 1988 J.nr.

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR ØRBÆK BY ØRBÆK KOMMUNE

LOKALPLAN NR FOR ØRBÆK BY ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN NR. 6.1.5 FOR ØRBÆK BY ØRBÆK KOMMUNE INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Lokalplanen omfatter et område i Ørbæk by. beliggende ved Stationsvej og Ringvej Lokalplanen fastlægger, at der på arealet

Læs mere

LOKALPLAN RIR 25. FOR ET SOFlMERHUSQMRADE VED LENDRUP STRAND

LOKALPLAN RIR 25. FOR ET SOFlMERHUSQMRADE VED LENDRUP STRAND LOKALPLAN RIR 25 FOR ET SOFlMERHUSQMRADE VED LENDRUP STRAND LOKALPLAN NR. 25 for et sommerhusområde ved Lendrup strand. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende

Læs mere

Wilhelminelyst GRENAA KOMMUNE FOR ET OMRÅDE TIL CAMPINGPLADS PÅ ANHOLT

Wilhelminelyst GRENAA KOMMUNE FOR ET OMRÅDE TIL CAMPINGPLADS PÅ ANHOLT Wilhelminelyst GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR.72 FOR ET OMRÅDE TIL CAMPINGPLADS PÅ ANHOLT o GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 72 Lokalplan for et område til campingplads på Anholt. l jss J E2 *S ' ' : ' -"^ 2J

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS Lokalplan 24 for et nyt boligområde i Ødis, Vamdrup kommune. INDHOLD Beskrivelse af lokalplanforslagets område Lokalplanforslag Kortbilag

Læs mere

SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR.

SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 35 SOMMERHUSOMRÅDE VED MÅRUP ØSTERSTRAND 1 REDEGØRELSE Nærværende lokalplan nr. 35 skal danne grundlag for udstykning af et ca. 4.500 kvm område af matr. nr. 1 ac, Nordby Hede,

Læs mere

LDKALPLAN NR. 1.5 FOR LANGÅ BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1979

LDKALPLAN NR. 1.5 FOR LANGÅ BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1979 LDKALPLAN NR. 1.5 FOR LANGÅ BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1979 . 1. ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 1.5 FOR LANGÅ BY I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser

Læs mere

KÖMMUNE ULLERSLEV. N 8oo NR. 27 LOKALPLAN FOR ET TÆT-LAV BOLIGOMRÅDE I BONDEMOSEN. ULLERSLEV. ~FEMPË14~RKE~ ~RETTEN~-I~ NYB(O~G Sr~ 01.

KÖMMUNE ULLERSLEV. N 8oo NR. 27 LOKALPLAN FOR ET TÆT-LAV BOLIGOMRÅDE I BONDEMOSEN. ULLERSLEV. ~FEMPË14~RKE~ ~RETTEN~-I~ NYB(O~G Sr~ 01. N 8oo ULLERSLEV LOKALPLAN KÖMMUNE NR. 27 ~FEMPË14~RKE~ ~RETTEN~-I~ NYB(O~G f~ ~ ~~EUNGY1D~GTMED ArSrEMpuNGAr~ DOMMERtCONTORETS KASSEXONTFiOLAFPARAT ~ ~423j~ 1~ ~ OOOO5OO~oO 144791 Sr~ 01 ~ FOR ET TÆT-LAV

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR OMRÅDE I SVINDINGE BY

LOKALPLAN NR FOR OMRÅDE I SVINDINGE BY 1. LOKALPLAN NR. 1.4.1 FOR OMRÅDE I SVINDINGE BY I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. 1. LOKALPLANENS FORMÅL: at området

Læs mere

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut Hammel kommune Lokalplan nr. 4 Møllebakken Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut REDEGØRELSE TIL LOKALPLAN NR, Lokalplanen omfatter et område omkring Møllebakken nord for Viborgvej i Lading.

Læs mere

Nyborg Kommune Teknisk Forvaltning, august 2000. ~li. Ny udstykning til boligformål ved Gudrunvej

Nyborg Kommune Teknisk Forvaltning, august 2000. ~li. Ny udstykning til boligformål ved Gudrunvej Nyborg Kommune Teknisk Forvaltning, august 2000 ~li 0 Ny udstykning til boligformål ved Gudrunvej Indhoidsfortegnelse Lokalpianens redegørelse Lokalpianens baggrund 4 Forhold til anden planlægning 4 Forsyningsforhold

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød byråd har i henhold til 21 i lov om kommuneplanlægning vedtaget nærværende lokalplan for et mindre boligområde

Læs mere

~LOKALPLAN NR~e.1.3 FOR :0~ÆK BY. ØRBÆK KOMMUNE

~LOKALPLAN NR~e.1.3 FOR :0~ÆK BY. ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN NRe.1.3 FOR :ÆK BY. ØRBÆK KOMMUNE flidholdet AF LOKALPLANFORSLLGET Lokaiplanen omfatter et Ørbæk by.. område beliggende ved Åvænget i Lokalplanen fastlægger, at der på arealet skal opføres 9

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-27 Tømrergården, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen d. 17. marts 2005 Lokalplan nr. 1-27 for Tømrergården, Boliger i Hårlev Indholdsfortegnelse Lokalplanens

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-25 Smedegården, Boliger i Hårlev Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004. 1 Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN,

Læs mere

POUL KAMPMANN FAABORG

POUL KAMPMANN FAABORG or ~ ~ I Matr. nr. 16 d Millinge-Østerby byer, Svanninge 1/ i;~ sogn. ri ~ ANMELDER: ADVOKAT POUL KAMPMANN FAABORG LOKALPLAN 6.06. FÅBORG KOMMUNE INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Kommunalbestyrelsen Ønsker

Læs mere

LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE

LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE i henhold til lov om planlægning (lov nr. 383 af 14. juni 1993) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 stk. l nævnte område. HOLMSLAND KOMMUNE

Læs mere

LOKALPLAN NR. 7.6 FOR SVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE NOVEMBER 1980

LOKALPLAN NR. 7.6 FOR SVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE NOVEMBER 1980 LOKALPLAN NR. 7.6 FOR SVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE NOVEMBER 1980 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 7.6 FOR SVINDINGE BY I henhold til kommuneplanloven (Lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR REFS VINDINGE ØRBÆK KOIV1MUNE DECENIBER 1979

LOKALPLAN NR FOR REFS VINDINGE ØRBÆK KOIV1MUNE DECENIBER 1979 LOKALPLAN NR. 6.2.1 FOR REFS VINDINGE ØRBÆK KOIV1MUNE DECENIBER 1979 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 6.2.1 REFS-VINDINGE I henhold til kommuneplanloven ( Lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende

Læs mere

LOKALPLAN NR

LOKALPLAN NR LOKALPLAN NR. 0 51.01.01 NYT OMRÅDE TIL OFFENTLIGE FORMÅL I ØRBÆK BY. \~/ ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 1991. i INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE LOKALPLANENS REDEGØRELSER Lokalpianens baggrund Lokaiplanområdets

Læs mere

ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN NR.8.2 REFS VINDINGE~

ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN NR.8.2 REFS VINDINGE~ c i i ii ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN NR.8.2 REFS VINDINGE~ INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Kommunalbestyrelsen Ønsker gennem nærværende lokalpian at fastlægge retningslinier for udvidelse af automalerværksted

Læs mere

Redegørelse til lokalplan nr. h.2.1. for et område til sommerhusbebyggelse.

Redegørelse til lokalplan nr. h.2.1. for et område til sommerhusbebyggelse. Redegørelse til lokalplan nr. h.2.1. for et område til sommerhusbebyggelse. Lokalplanen baggrund og område. Lokalplanen er udarbejdet for at fastlægge/sikre området til sommerhusbebyggelse. Området, som

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Indledning

INDHOLDSFORTEGNELSE. Indledning LOKALPLAN 63 MARIENLYST BØRNEINSTITUTION INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning REDEGØRELSE - Eksisterende forhold - Lokalplanens baggrund og indhold - Forhold til anden planlægning - Tilladelser fra andre myndigheder

Læs mere

LOKALPLAN NR. 004.240

LOKALPLAN NR. 004.240 LOKALPLAN NR. 004.240 For et område i Christiansminde 4 SVENDBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning plan- og udviklingsafdelingen september 1991 Hvad er en lokaiplan En lokalpian er en plan, hvori byrådet kan

Læs mere

KOMMUNE VISSENBJERG C 3-1 LOKALPLAN OMRÅDE TIL HOTEL M.V.

KOMMUNE VISSENBJERG C 3-1 LOKALPLAN OMRÅDE TIL HOTEL M.V. VISSENBJERG KOMMUNE LOKALPLAN FOR C 3-1 ET OMRÅDE TIL HOTEL M.V. I VISSENBJERG Anmelder: Hübbe & Thorlacius Landinspektørfirma Hunderupvej 71, 5230 Odense M STEMPt~MÆRKE J nr 512/87 KBN/mt ~ ~?~ ~t F~~t~

Læs mere

LOKALPLAN 15.O7 20 rækkehuse i Tune landsby

LOKALPLAN 15.O7 20 rækkehuse i Tune landsby LOKALPLAN 15.O7 20 rækkehuse i Tune landsby Dokumentet har gennemgået en bearbejdning, for at komme på anvendelig digital form. Derfor kan afvigelser fra den tinglyste plan ikke udelukkes. Dansk Scanning

Læs mere

Kortet på omslaget er i mål 1: og er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70). LOKALPLANENS REDEGØRELSE:

Kortet på omslaget er i mål 1: og er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70). LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Side 1 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 15 Lokalplan for et boligområde i Valløby by. Kortet på omslaget er i mål 1:25.000 og er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70). INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 4-11 for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 9. september 2004. INDHOLD Redegørelse 3 Indledning 3 Lokalplanområdet

Læs mere

Lokalplan nr. l for et område ved Årgab.

Lokalplan nr. l for et område ved Årgab. HOLMSLAND KOMMUNE Lokalplan nr. l for et område ved Årgab. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26.juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i afsnit 2,1 nævnte område. Afsnit

Læs mere

Ærø Kommune. Lokalplan 9-23. Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina

Ærø Kommune. Lokalplan 9-23. Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina Ærø Kommune Lokalplan 9-23 Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina Hvad er en lokalplan En lokalplan er en detaljeret plan for et område i en kommune. Den fastlægger en række retningslinier for,

Læs mere

LOKALPLAN NR EGERNVEJ 4- TÅRUP STRAND

LOKALPLAN NR EGERNVEJ 4- TÅRUP STRAND LOKALPLAN NR. 6.5.4 EGERNVEJ 4- TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 1998 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 6.5.4 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLANENS REDEGØRELSER Side Indholdet af lokalplanen 3 Lokaiplanområdets

Læs mere

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100 Lokalplan 2.1 For et villaområde i Snertinge Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 03.10.1978 3011501L20100 Bjergsted kommune Lokalplan nr. 2.1. for et villaområde i Snertinge by Tillæg til partiel

Læs mere

BOV KOMMUNE. Lokalplan 2/58. Boligområde ved Centrumsgaden/Hærvejen i Bov 1984

BOV KOMMUNE. Lokalplan 2/58. Boligområde ved Centrumsgaden/Hærvejen i Bov 1984 BOV KOMMUNE Lokalplan 2/58 Boligområde ved Centrumsgaden/Hærvejen i Bov 1984 BOV KOMMUNE TILLADELSE BOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2/58 BOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2/58 LOKALPLAN FOR ET BOLIGOMRADE VED CENTRUMGADEN

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN 5.7 FOR BOLIGOMRÅDE I TAMBOHUSE

THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN 5.7 FOR BOLIGOMRÅDE I TAMBOHUSE THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN 5.7 FOR BOLIGOMRÅDE I TAMBOHUSE FREMLAGT FRA DEN 4. DECEMBER 2002 TIL DEN 12. FEBRUAR 2003. OFFENTLIGT BEKENDTGJORT DEN 9. APRIL 2003. Forord til lokalplanforslaget Thyholm Kommunes

Læs mere

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej.

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. GUNDSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 08 Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 734 af 2 december 1982) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte

Læs mere

LOKALPLAN Handelsskole

LOKALPLAN Handelsskole LOKALPLAN 1-05.1 Handelsskole KØGE KOMMUNE 1980 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 1-05.1 HANDELSSKOLE, (TILLÆG TIL RAMMEPLAN 1-05) REDEGØRELSE LOKALPLANENS BAGGRUND -lokalplan for skolernes område Handelsskolen

Læs mere

Albertslund Kommune. Lokalplan nr. 23.1. Albertslund Vest - gårdhuse. Tæt og lav boligbebyggelse. Kongsbak Informatik

Albertslund Kommune. Lokalplan nr. 23.1. Albertslund Vest - gårdhuse. Tæt og lav boligbebyggelse. Kongsbak Informatik Albertslund Kommune Lokalplan nr. 23.1 Albertslund Vest - gårdhuse Tæt og lav boligbebyggelse 1979 Kongsbak Informatik Hvad er en lokalplan? Planloven, lokalplanpligt og lokalplanret Ifølge Lov nr. 388

Læs mere

OTTERUP KOMMUNE. LOKALPLAN S2b 02. Sommerhusområde ved Hasmark Strand

OTTERUP KOMMUNE. LOKALPLAN S2b 02. Sommerhusområde ved Hasmark Strand OTTERUP KOMMUNE LOKALPLAN S2b 02 Sommerhusområde ved Hasmark Strand Januar 2005 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLANENS BAGGRUND... 2 HVORFOR LOKALPLAN?... 2 HVAD ER EN LOKALPLAN?... 2 FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING...

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 7.19. November 1996. For udstykning af 3 sommerhusgrunde på Søndergade

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 7.19. November 1996. For udstykning af 3 sommerhusgrunde på Søndergade HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 7.19 November 1996 For udstykning af 3 sommerhusgrunde på Søndergade INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplan 7.1 9 Side LOKALPLAN NR. 7.19 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens område og

Læs mere

LOKALPLAN NR. B BOLIGOMRÅDE VED MOSEVEJ I TÅRUP

LOKALPLAN NR. B BOLIGOMRÅDE VED MOSEVEJ I TÅRUP LOKALPLAN NR. B 12.04.01 BOLIGOMRÅDE VED MOSEVEJ I TÅRUP ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 1999 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN B 12.04.01 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLANENS REDEGØRELSER Side Lokaiplanens formål

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 Lokalplan for et boligområde i Hårlev by. INDHOLDSFORREGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A

Læs mere

Lokalplan nr Område til boligformål v. Skovsgårdsvej, Hals

Lokalplan nr Område til boligformål v. Skovsgårdsvej, Hals Lokalplan nr. 5.36 Område til boligformål v. Skovsgårdsvej, Hals Fremlagt fra den 25.06.2003 til den 20.08.2003 Endelig vedtaget den 19.11.2003 HVAD ER EN LOKALPLAN? En lokalplan er en plan for et mindre

Læs mere

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune lokalplan nr. 33 Boligområde Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune Lokalplan nr. 33 Indholdsfortegnelse. REDEGØRELSE. 1. Lokalplanens omrbde og formbl. 2. Lokalplanens indhold. 3. Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. FOR BOLIGOMRÅDE DEL AF LYØVEJ I BÅRING NØRRE AABY KOMMUNE

LOKALPLAN NR. FOR BOLIGOMRÅDE DEL AF LYØVEJ I BÅRING NØRRE AABY KOMMUNE LOKALPLAN NR. FOR BOLIGOMRÅDE DEL AF LYØVEJ I BÅRING NØRRE AABY KOMMUNE NØRRE AABY KOMMUNE Teknisk forvaltning Matr.nr. l5q og l8ao Båring By, Asperup l.2.5:p16 HK/ak Lokalpian nr. 48 (1995 338) T~7 -

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej Indhold Lokalplan nr. 2.1-4 for et boligområde ved Klintedalsvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan 10-86 Boliger på Holbækvej 119

Lokalplan 10-86 Boliger på Holbækvej 119 Lokalplan 10-86 Boliger på Holbækvej 119 TORNVED KOMMUNE Maj 2006 Hvad er en lokalplan? En lokalplan er et dokument, der for et geografisk afgrænset område fastlægger, hvordan der må bygges eller anlægges.

Læs mere

Lokalplan 01-58. for et område til offentlige formål - Idræts- og Naturefterskole

Lokalplan 01-58. for et område til offentlige formål - Idræts- og Naturefterskole Lokalplan 01-58 for et område til offentlige formål - Idræts- og Nurefterskole 2 INDHOLDSFORTEGNELSE: REDEGØRELSE... 3 LOKALPLANOMRÅDETS BELIGGENHED... 3 FORMÅL MED LOKALPLANEN... 3 EKSISTERENDE FORHOLD...

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Lokalplan 04.14 for erhvervsområde ved Havnevej September 1987 Frederiksværk Kommune LOKALPLAN 04.14 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED HAVNEVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE... 1 LOKALPLAN...

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger...

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger... VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2-04 Lokalplan for ejendommene, matr.nr. 5-ge og 5-gf, Strøby by, Strøby. INDHOLDSFORTEGNELSE. LOKALPLANENS REDEGØRELSE SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til

Læs mere

TØLLØSE KOMMUNE LOKALPLAN Børnehaven Kernehuset. Maj 1987

TØLLØSE KOMMUNE LOKALPLAN Børnehaven Kernehuset. Maj 1987 TØLLØSE KOMMUNE LOKALPLAN 1.10 κ Børnehaven Kernehuset Maj 1987 LOKALPLAN NR. 1.10 KORTBILAG NR. 1 O 25 50 m Sag : TØllØse børnehave Sejergårdsvej. Dato: - l - INDLEDNING. Lokalplanområdet, er beliggende

Læs mere

SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 31 FOR ET OMRÅDE VED NYLANDSVEJ I BALLEN

SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 31 FOR ET OMRÅDE VED NYLANDSVEJ I BALLEN SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 31 FOR ET OMRÅDE VED NYLANDSVEJ I BALLEN REDEGØRELSE Redegørelse Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkning LOKALPLANTEKSTEN 1. Lokalplanens formål

Læs mere

Videbæk i februar 1999 J. Nr. 27-11 -51.1 Revideret! marts 1999. Lokalplan nr. 51 tillæg nr. 1 for Videbæk Skole.

Videbæk i februar 1999 J. Nr. 27-11 -51.1 Revideret! marts 1999. Lokalplan nr. 51 tillæg nr. 1 for Videbæk Skole. Videbæk i februar 1999 J. Nr. 27-11 -51.1 Revideret! marts 1999 Lokalplan nr. 51 tillæg nr. 1 for Videbæk Skole. Videbæk Kommune Tillæg nr. 4 til Videbæk Kommuneplan 1997 Lokalplan nr. 51.tillæg nr. 1

Læs mere

FOR EN BØRNEINSTITUTION I VORGOD - BARDE

FOR EN BØRNEINSTITUTION I VORGOD - BARDE OKTOBER 1993 J.NR.:27-ll-64 LOKALPIAN NR. 64 FOR EN BØRNEINSTITUTION I VORGOD - BARDE OKTOBER 1993 J.NR.:27-ll-64 LOKALPLAN ML 64 I VORGOD - BARDE Videbæk Kommune. LOKALPLAN NR. 64 for en børneinstitution

Læs mere

Thyholm kommune. Lokalplan nr Sommerhusområde ved Rønhuse. Indhold

Thyholm kommune. Lokalplan nr Sommerhusområde ved Rønhuse. Indhold Thyholm kommune Lokalplan nr. 2.5 Sommerhusområde ved Rønhuse Indhold Lokalplanområdets beliggenhed... side 2 Lokalplanens baggrund og formål... - 2 Lokalplanens indhold... - 2 Den visuelle påvirkning

Læs mere

Lokalplan 1.7. For et område til fritidsaktiviteter i Svebølle. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse:

Lokalplan 1.7. For et område til fritidsaktiviteter i Svebølle. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: Lokalplan 1.7 For et område til fritidsaktiviteter i Svebølle Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 20.08.1982 3011501L10700 BJERGSTED KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1.7 FOR ET OMRÅDE TIL FRITIDSAKTIVITETER

Læs mere

Forslag til lokalplan nr ejendommen Søby Nørremarksvej 2

Forslag til lokalplan nr ejendommen Søby Nørremarksvej 2 ÆRØ KOMMUNE Forslag til lokalplan nr. 19-9 ejendommen Søby Nørremarksvej 2 Kommuneplantillæg nr. 1 Kommuneplan 2009-2021 for Ærø Kommune Forord til lokalplanen Denne lokalplan omfatter ejendommen Søby

Læs mere

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR. 1-12 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE Redegørelser: Beskrivelse af lokalplanens indhold... 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Lokalplanens

Læs mere

Lokaiplan nr Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger.

Lokaiplan nr Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger. . sydlangeland ~ kommune ~ Lokaiplan nr. 1.01 Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalpianen må ejendomme, der er omfattet

Læs mere

J.nr. 88 0018 5. Anmelder: Matr.nr. 144 Tommerup by, Tommerup LOKALPLAN NR. 44 CENTEROMRÅDE I TOMMERUP BY. Endelig godkendt d. 20. januar 1988.

J.nr. 88 0018 5. Anmelder: Matr.nr. 144 Tommerup by, Tommerup LOKALPLAN NR. 44 CENTEROMRÅDE I TOMMERUP BY. Endelig godkendt d. 20. januar 1988. Matr.nr. 144 Tommerup by, Tommerup J.nr. 88 0018 5. Anmelder: LANDINSPEKTØRERN~ MØLLER CI1RISTENS~N WILLY DOLLERUP LEHMANN MADSEN FREDERIK RIEGELS LOKALPLAN NR. 44 CENTEROMRÅDE I TOMMERUP BY Endelig godkendt

Læs mere

LOKALPLANENS HENSIGT

LOKALPLANENS HENSIGT LOKALPLANENS HENSIGT Med vedtagelsen af Allerød Kommuneplan 1997-2009 blev det muligt at overføre et areal ved Bjergvej - Lyngevej fra landzone til byzone. Arealet kan udstykkes i 14 grunde til helårsboliger.

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 9 SØNDERHALD KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT. For et område udlagt til centerudvidelsesområde i

Partiel byplanvedtægt nr. 9 SØNDERHALD KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT. For et område udlagt til centerudvidelsesområde i Partiel byplanvedtægt nr. 9 SØNDERHALD KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT For et område udlagt til centerudvidelsesområde i Assentoft by ved hovedvej A16, øst for Assentoft kirke. SØNDERHALD KOMMUNE. Partiel byplanvedtægt

Læs mere

Forslag til Lokalplan 81 Ældreboliger på Præstegårdsvej. Lokalplan 81B. Ældrecentret i Hvalsø

Forslag til Lokalplan 81 Ældreboliger på Præstegårdsvej. Lokalplan 81B. Ældrecentret i Hvalsø I Forslag til Lokalplan 81 Ældreboliger på Præstegårdsvej Lokalplan 81B Ældrecentret i Hvalsø Orientering Regler for Lokalplaners Udarbejdelse Indhold En lokalplan er en fysisk plan, der fastlægger de

Læs mere

KERTEMINDE KOMMUNE Lokalpian nr. 14.

KERTEMINDE KOMMUNE Lokalpian nr. 14. KERTEMINDE KOMMUNE Lokalpian nr. 14. For et offentligt omrade mellem Hans Schacksvej, Borgmester Hansensvej, Askvej. AUG. 1982 . INDHOLDS FORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN. side Indledning 2 Lokalpianens

Læs mere

LOKALPLAN NR.22 VEFLINGE BY SØNDERSØ KOMMUNE

LOKALPLAN NR.22 VEFLINGE BY SØNDERSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR.22 VEFLINGE SØNDERSØ BY KOMMUNE i INDHOLDET AF LOKALPLANEN Lokalplanen omhandler et område i Veflinge (matr. nr. 8ah Vefunge by). Lokalpianen har til formål at overføre et areal fra landzone

Læs mere

Lokalplan nr for et område nord for Rummes Agre, Søby

Lokalplan nr for et område nord for Rummes Agre, Søby Lokalplan nr. 19-8 for et område nord for Rummes Agre, Søby Ærøskøbing kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse side 3 Lokalplan side 6 Kortbilag side 10 2 Redegørelse for Lokalplan for et område nord for

Læs mere

KOMMUNE NR BELIGGENDE VED ØSTERMARKSVEJ ODDER LOKALPLAN FQR ET OMRADE TIL OFFENTLIGE FORMAL I QDOER BY.

KOMMUNE NR BELIGGENDE VED ØSTERMARKSVEJ ODDER LOKALPLAN FQR ET OMRADE TIL OFFENTLIGE FORMAL I QDOER BY. ODDER LOKALPLAN FQR ET OMRADE TIL OFFENTLIGE FORMAL I QDOER BY. KOMMUNE NR. 1069 BELIGGENDE VED ØSTERMARKSVEJ Odder Kommune Lokalplan nr. 1069 Lokalplan for et område til offentlige formål beliggende ved

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR ØRBÆK BY ØRBÆK KOMMUNE

LOKALPLAN NR FOR ØRBÆK BY ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN NR. 6.1.4. FOR ØRBÆK BY ØRBÆK KOMMUNE INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Lokaiplanen omfatter et område beliggende ved Buen i Ørbæk by. Lokaiplanen fastlægger, at der på arealet skal opføres b boliger

Læs mere

FAABORG KOMMUNE Lokalpian 3.86

FAABORG KOMMUNE Lokalpian 3.86 FAABORG KOMMUNE Lokalpian 3.86 Boligområde ved Rugagerparken Januar 2001 Lokaiplan nr. 3.86 Indhoidsfortegnelse: Redet~orelse side Lokalpianens baggrund og formål 3 Beskrivelse af lokalpianområdet 3 Lokalpianens

Læs mere

Beliggende; Lokalplanen omfatter et område på ca. 5,4 ha og er centralt beliggende i Vamdrup by, afgrænset af KONGEÅEN, jernbanen og et boligområde.

Beliggende; Lokalplanen omfatter et område på ca. 5,4 ha og er centralt beliggende i Vamdrup by, afgrænset af KONGEÅEN, jernbanen og et boligområde. MB lifii i R E D E G Ø R E L S E Vamdrup Kommune Offentligt fritidsområde (stadion-park). Beliggende; Lokalplanen omfatter et område på ca. 5,4 ha og er centralt beliggende i Vamdrup by, afgrænset af KONGEÅEN,

Læs mere

Greve Kommune. Lokalplan nr Forslag. Tune Skole. Lægehus ved Tune Skole

Greve Kommune. Lokalplan nr Forslag. Tune Skole. Lægehus ved Tune Skole Greve Kommune Forslag Lokalplan nr.15.17 Tune Skole Lægehus ved Tune Skole Forslag til lokalplan er udarbejdet af Center for Teknik & Miljø, Greve Kommune. Forslaget er vedtaget af Greve Byråd den 27.

Læs mere

Lokalplan nr. 5.49.B. Boligområde ved Rolighedsvej i St. Lyngby. Kommuneplantillæg nr. 4

Lokalplan nr. 5.49.B. Boligområde ved Rolighedsvej i St. Lyngby. Kommuneplantillæg nr. 4 Lokalplan nr. 5.49.B Boligområde ved Rolighedsvej i St. Lyngby Kommuneplantillæg nr. 4 27.08.2003 Lokalplan nr. 05.49.B - Rolighedsvej, St. Lyngby SKÆVINGE KOMMUNE 29.04.2003 rtammclsegård, Store Lyngby

Læs mere

LOKALPLAN SEJLFLOD KOMMUNE. Anmelder : Se j l f l od Kommune Stati onsvej 5, 9280 Storvorde Tlf

LOKALPLAN SEJLFLOD KOMMUNE. Anmelder : Se j l f l od Kommune Stati onsvej 5, 9280 Storvorde Tlf Anmelder : Se j l f l od Kommune Stati onsvej 5, 9280 Storvorde Tlf. 96779900 SEJLFLOD KOMMUNE LOKALPLAN 50.33.04 t?ttitm(*ii logrio^ o" nnoo nn?o 10.12,2004- TÅ - FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE VEST FOR STORVORDE

Læs mere