Afsætningsøkonomi. Tværfaglig prøve

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Afsætningsøkonomi. Tværfaglig prøve"

Transkript

1 Side 1 af 8 sider Erhvervsøkonomisk Diplomuddannelse HD 2. del Afsætningsøkonomi Eksamen, sommer 2008 Tværfaglig prøve Mandag den 2. juni 2008 kl Alle hjælpemidler er tilladt Det betyder bøger, noter, papirer, lommeregner o.lign. Det er IKKE tilladt at medbringe disketter eller usb lagerenheder ligesom man IKKE vil have adgang til egne ting på serveren. Her er der ved hver pc på forhånd anbragt et til eksamen oprettet brugernr.

2 Side 2 af 8 sider Præsentation af Dantræ A/S Dantræ-koncernens forretningsgrundlag er udvikling, produktion og salg af trægulve til segmenterne private, erhverv og sport. Desuden produceres tilbehør som gulvlakker, olier mv. Dantræ A/S er moderselskabet for en række forskellige selskaber, der arbejder såvel nationalt som på de globale markeder, idet der er fabrikker og salgsselskaber i en række europæiske lande samt i USA og Kina. Koncernen beskæftiger omkring 450 medarbejdere og omsætter årligt for cirka DKK mio., og det internationale salg udgør ca. 70 %. Hovedkontoret for Dantræ A/S er placeret i Viborg. Dantræ-koncernens historiske udvikling: 1958: Dantræ grundlægges af E. R. Olsen, der dør i : Dantræ bliver omdannet til aktieselskab : Salgs- og/eller produktionsenheder bliver oprettet i de skandinaviske lande, Tyskland, Frankrig og England 1973: Dantræ bliver omdannet til en koncern med Dantræ Holding A/S som moderselskab med fokus på styring, koordinering og forretningsudvikling : Yderligere udbygning af koncernen med etableringen af nye internationale selskaber. Koncernens nuværende selskabsstruktur fremgår af figur 1 (primo 2008) 2001 Der indsættes ny ledelse, hvor ansvarsområderne opdeles jf. figur 2.

3 Side 3 af 8 sider Dantræ A/S Salgsselskaber Salgs- og produktionsselskaber Dantræ USA Dantræ Danmark Dantræ Tyskland Dantræ England Dantræ Skandinavien Dantræ Frankrig Dantræ Kina Figur 1: Dantræ s koncernstruktur Adm. direktør Direktør for forretningsudvikling Shared Services direktør Finansdirektør Produktionsdirektør Markedsdirektør Figur 2: Ledelsesstruktur

4 Side 4 af 8 sider Vision & målsætning for koncernen: - Udvikling af de eksisterende produktområder - Risikospredning gennem satsning på flere nye forretningsområder - Koncernens vækstmål er at nå en omsætning på MDKK inden for 5 år. - Udnyttelse af synergier mellem de forskellige selskaber i koncernen - Ovennævnte udvikling skal ske gennem en målrettet udvikling af koncernens medarbejderressourcer, hvor hovedfilosofien er engagement, motivation og delegering af beføjelser samt ansvar. Præsentation af sortiment: Dantræ-koncernen markedsfører i brandet Dantræ fire hovedproduktgrupper: Massive trægulve, lamelgulve og sportsgulve samt et træplejesystem. Nedenfor er en kort præsentation heraf: Massive trægulve Dantræ s massive parket- og plankegulve fås i en lang række smukke og spændende træsorter med forskelligt præg i både lyse og mørke farver med svage eller mere markante træstrukturer. Der kan vælges mellem Ultra Matt (lakerede), lakerede, olierede eller ubehandlede overflader - helt efter smag og behov. Dantræ s massive gulve er godkendt af Dansk Indeklima Mærkning under Teknologisk Institut. Lamelgulve Dantræ s samlede sortiment omfatter også lamelgulve i højeste kvalitet, der ligesom de massive gulve er godkendt af Dansk Indeklima Mærkning under Teknologisk Institut. De mange muligheder for træsorter og farvevariationer kan gøre rummet og indretningen helt personlig.

5 Side 5 af 8 sider Lamelgulvene er opbygget af tre lag: Et synligt slidlag, et tværlag, der låser bevægelser i gulvet, og et finérlag, der stabiliserer. De forskellige træsorter ask, eg, bøg og merbau i det øverste lag kommer alle fra bæredygtige skovbrug. Det midterste lag er såkaldt plantagetræ, dvs. form-stabilt hevea (gummitræ), der ikke længere anvendes til gummiproduktion. Det nederste lag er enten PEFC-certificeret, finsk fyrretræ eller AFS-certificeret, australsk eukalyptus Sportsgulve Gulvet er det sted, hvor alle aktiviteterne i en sportshal foregår, hvad enten det er boldspil eller gymnastik, eller en helt anden begivenhed, f.eks. en koncert eller en udstilling. Derfor er gulvets egenskaber, dets funktionalitet, holdbarhed, udseende og ikke mindst idrætsudøvernes sikkerhed de vigtigste parametre, når man bygger eller renoverer en sportshal. Dantræ tilbyder en serie systemer, der opfylder selv de strengeste krav. De to typer underkonstruktioner til sportsgulve - strøsystemer og svømmende systemer - er udformet med idrætsudøverne i centrum og med henblik på optimal stabilitet, støddæmpning, fjedring og boldreflektion. Dantræ har designet alle sportsgulvsystemer som totalkoncepter for at forenkle kundernes valgmuligheder, spare tid og penge og give alle fred i sindet. Et sportsgulvsystem består af en række elementer, der alle er udviklet med henblik på, at de skal passe sammen. Det giver med garanti et system, hvor alle elementer fungerer perfekt sammen, netop fordi de er testet sammen.

6 Side 6 af 8 sider DIN norm er bredt accepteret som det mest professionelle sæt standarder inden for sportsgulve. De fleste producenter følger DIN-standarden meget nøje, men dens regler for styrke og holdbarhed er utilstrækkelige. Derfor tager Dantræ selv ansvaret for at sikre performance og kvaliteten på langt sigt ved at integrere testning af styrke og holdbarhed i hele produktudviklingen - hvilket afspejler nutidens krav til et sportsgulv. Træplejesystem Dantræ s træplejesystem er et sammenhængende og gennemtestet sortiment af vedligeholdelses- og plejeprodukter, der både er nemme at arbejde med og giver gulvene den maksimale beskyttelse. Salgskanaler Salget til det private marked sker gennem et forhandlernet bestående af byggemarkeder, trælasthandler o. lign., der sælger enten direkte til den private kunde eller til håndværkere. Salget til erhverv og sport også kaldet projektsalg sker direkte fra det pågældende salgsselskab (se figur 1) og til kunden/entreprenøren. Regnskabsmeddelelse 2007 for Dantræ A/S Dantræ oplevede nedgang i nye ordrer til projektmarkedet, og omsætningsnedgangen i andet halvår førte til utilfredsstillende driftsresultat. Ved indgangen til 2007 var det forventningen at omsætningen skulle øges med 5%. Denne forventning blev i forbindelse med halvårsmeddelelsen korrigeret, således, at omsætningsforventningen blev reduceret til 2006 niveau. Denne forventning til omsætning blev ikke indfriet, idet omsætningen fra 2006 til 2007 faldt fra mio. kr. i 2006 til mio. kr. eller med ca. 11 %.

7 Side 7 af 8 sider Nedgangen i omsætningen skyldes primært, at ordreindgangen til projektmarkedet for nybyggeri på de største markeder i USA, Irland, Spanien og Danmark gik ned i andet halvår. Indtjeningsmæssigt bærer resultatet præg af omsætningsnedgangen, dog er nettoresultatet steget som følge af andre indtægter og væsentlige omstruktureringstiltag, eksempelvis salg af ejendom og en forenkling af det logistiske set-up. Resultat af primær drift blev på 62,3 mio. kr., og er således forbedret med 5,9 mio. kr. i forhold til Det ordinære resultat før skat blev som følge af de gennemførte frasalg af aktiver også forbedret i forhold til 2006, således at resultat før skat blev på 48,6 mio. kr. Forventninger til 2008 De væsentligste hovedmarkeder for Dantræ s trægulve vurderes ved indgangen til 2008 at være vigende. Specielt vil faldet i påbegyndt boligbyggeri på flere af de største markeder på kort sigt påvirke afsætningsmulighederne negativt. Modsat forventes en positiv udvikling inden for sportsgulve og træplejesystemer, hvor Dantræ gennem den senere tid har konstateret en stigende interesse og efterspørgsel, og denne trend forventes som minimum at holde i både 2008 og 2009.

8 Side 8 af 8 sider Spørgsmål (vægten er angivet i parentes): 1. Der ønskes en begrundet redegørelse for de strategiske udfordringer Dantrækoncernen står over for i lyset af den nuværende situation og de perspektiver der tegner sig (15%) 2. Hvilke anbefalinger har du til Dantræ s ledelse med henvisning til at realisere visionen og målsætningen som beskrevet i opgaven og hvilke risici er forbundet hermed (40%) 3. Dantræ-koncernen overvejer at indføre et sortiment i trægulve og træbehandlingsmaterialer, der skal sælges som private label. Hvilke anbefalinger har du i den forbindelse til produktsortiment, prispolitik, salgskanaler og salgsorganisation (30%) 4. Hvilke udfordringer ser du i den forbindelse med en eventuel indførelse af private labels, og vil du anbefale ledelsen at introducere private label (15%)

Tværfaglig prøve. Erhvervsøkonomisk Diplomuddannelse HD 2.del. Afsætningsøkonomi. Eksamen, juni 2007. Fredag den 1. juni 2007 Kl. 8.00 14.

Tværfaglig prøve. Erhvervsøkonomisk Diplomuddannelse HD 2.del. Afsætningsøkonomi. Eksamen, juni 2007. Fredag den 1. juni 2007 Kl. 8.00 14. SYDDANSK UNIVERSITET Side 1 af 5 Erhvervsøkonomisk Diplomuddannelse HD 2.del Afsætningsøkonomi Eksamen, juni 2007 Tværfaglig prøve Fredag den 1. juni 2007 Kl. 8.00 14.00 Alle hjælpemidler er tilladt Det

Læs mere

LAMELGULVE I JUNCKERS KVALITET

LAMELGULVE I JUNCKERS KVALITET LAMELGULVE I JUNCKERS KVALITET CREATIVE CLASSICS CREATING EXCEPTIONAL SPACES LAMELGULVE Ask Plank Whitesand Det er ikke kun lyset, der giver rummet liv 03 LAMELGULVE Ask parket Whitesand 05 Det er let

Læs mere

Afsætning. Kommunikation

Afsætning. Kommunikation SYDDANSK UNIVERSITET Side 1 af 6 Erhvervsøkonomisk Diplomuddannelse HD 2. del Afsætning Eksamen, juni 2008 Kommunikation Tirsdag den 10. juni 2008 kl. 9.00-13.00 Alle hjælpemidler er tilladt. Det betyder

Læs mere

Afsætningsøkonomi. Tværfaglig prøve

Afsætningsøkonomi. Tværfaglig prøve SYDDANSK UNIVERSITET Side 1 af 5 Erhvervsøkonomisk Diplomuddannelse HD 2. del Afsætningsøkonomi Eksamen, januar 2008 Tværfaglig prøve Torsdag den 24. januar 2008 kl. 9.00 15.00 Alle hjælpemidler er tilladt.

Læs mere

GULVE. Velkommen til VORES VERDEN FÅ MASSER AF INSPIRATION I VORES ONLINE SHOWROOM

GULVE. Velkommen til VORES VERDEN FÅ MASSER AF INSPIRATION I VORES ONLINE SHOWROOM GULVE Velkommen til VORES VERDEN FÅ MASSER AF INSPIRATION I VORES ONLINE SHOWROOM WWW.GULV.MOLAND.BIZ MOLAND GULVE - et univers af ubegrænsede muligheder Når der vælges gulv til boligen, vælges der med

Læs mere

Lev naturligt med Massive trægulve fra Södra Wood

Lev naturligt med Massive trægulve fra Södra Wood Lev naturligt med Massive trægulve fra Södra Wood 2 www.sodra.dk Ægte trægulve vokser på træerne SÖDRA HAR RØDDER I DE SVENSKE SKOVE. BOGSTAVELIG TALT. TRÆ ER ET NATURLIGT BYGGEMATERIALE, BRUGT GENNEM

Læs mere

GULVE - et naturligt valg

GULVE - et naturligt valg GULVE - et naturligt valg A natural choice by moland - blik for nye muligheder Gulve, mærket med FSC, viser, at produktet støtter bære dygtig skovdrift og er certificeret i overensstemmelse med FSC s regler.

Læs mere

GULVE - et naturligt valg

GULVE - et naturligt valg GULVE - et naturligt valg A natural choice by moland - blik for nye muligheder Gulve, mærket med FSC, viser, at produktet støtter bære dygtig skovdrift og er certificeret i overensstemmelse med FSC s regler.

Læs mere

BambusGulve. bæredygtige gulve

BambusGulve. bæredygtige gulve BambusGulve bæredygtige gulve Bambus Bambus er et produkt, hvis styrke er kendt verden over. Styrken gør bambus velegnet til bl.a. stilladser, bærende konstruktioner i huse, både, møbler og meget andet.

Læs mere

VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ

VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ Plankegulve fra Wiking Gulve er din garanti for kvalitet skabt i hele værdikæden fra den omhyggelige udvælgelse af de enkelte træer til forarbejdning og produktion, hvor vi

Læs mere

Afsætningsøkonomi. Eksamen, Vinter Onsdag den 21. januar 2009 Kl

Afsætningsøkonomi. Eksamen, Vinter Onsdag den 21. januar 2009 Kl Side 1 af 9 Erhvervsøkonomisk Diplomuddannelse HD 2.del Afsætningsøkonomi Eksamen, Vinter 2009 Tværfaglig prøve Onsdag den 21. januar 2009 Kl. 9.00 15.00 Alle hjælpemidler er tilladt Det betyder bøger,

Læs mere

Eksklusive trægulve. Zagawood det tidsløse design i moderne stil! Plank Eg Rustik matlak RW03130

Eksklusive trægulve. Zagawood det tidsløse design i moderne stil!  Plank Eg Rustik matlak RW03130 Eksklusive trægulve Zagawood det tidsløse design i moderne stil! www.zagawood.dk Plank Eg Rustik matlak - 0614RW03130 2 Træets oprindelse Nordisk tradition forenet med den nyeste teknologi Zagawood er

Læs mere

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde business AHead Consulting & Concept Development www.b-ahead.dk Kontaktperson: Henning Jørgensen E-mail: mail@b-ahead.dk Tlf.: +45 40 54 84 80 Velkommen hos business AHead Missionen er lykkedes når du leder

Læs mere

Meddelelse nr. 1-1999 22. februar 1999 5 sider

Meddelelse nr. 1-1999 22. februar 1999 5 sider Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1067 København K Fax: 33 12 86 13 Meddelelse nr. 1-1999 22. februar 1999 5 sider Halvårsmeddelelse for perioden 01.07.-31.12.98 Bestyrelsen for JAMO A/S har i dag behandlet

Læs mere

Fra skovens træer til dit gulv

Fra skovens træer til dit gulv Fra skovens træer til dit gulv 1 2 Primaplank - Eg m/ hvidpigmenteret olie el. matlak Eksklusiv EKO Primaplank med fasede sider 3 Primaplank - Ask m/ hvidpigmenteret olie el. matlak Primaplank - Eg m/

Læs mere

Kvartalsorientering 1. kvartal 2008 for Søndagsavisen a-s

Kvartalsorientering 1. kvartal 2008 for Søndagsavisen a-s Den 7. maj 2008 Selskabsmeddelelse nr. 07-08 Kvartalsorientering 1. kvartal 2008 for Søndagsavisen a-s Resumé Forventninger til resultat før skat for 2008 fastholdes på 0-20 mio. kr. Omkostningsreducerende

Læs mere

MASSIVE TRÆGULVE PRODUKTPROGRAM

MASSIVE TRÆGULVE PRODUKTPROGRAM MASSIVE TRÆGULVE PRODUKTPROGRAM 2017 DET FØRSTE MØBEL Et massivt trægulv fra Junckers er ikke kun en gulvbelægning, men en indretningsdel, der sammen med øvrigt interiør skaber atmosfære og individuel

Læs mere

Delårsrapport for perioden 1. juni august 2000 for Bang & Olufsen a/s

Delårsrapport for perioden 1. juni august 2000 for Bang & Olufsen a/s Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1967 København K Struer, den 31. oktober 2000 Delårsrapport for perioden 1. juni 2000-31. august 2000 for Bang & Olufsen a/s Forbedring i forhold til første kvartal

Læs mere

Investorpræsentation Q maj Jesper Arkil, CEO

Investorpræsentation Q maj Jesper Arkil, CEO Investorpræsentation Q1-2017 24. maj 2017 Jesper Arkil, CEO Arkil i punktform 6 hovedaktiviteter I Top 5 af danske entreprenører målt på omsætning - Anlæg - Asfalt - Fundering & Vandbygning - Vejservice

Læs mere

ABGSC Præsentation af delårsrapport 2. kvartal 2017/18. Lars Østergaard, CEO Carsten Michno, CFO Kim Müller, CTO 27. juni, 2018

ABGSC Præsentation af delårsrapport 2. kvartal 2017/18. Lars Østergaard, CEO Carsten Michno, CFO Kim Müller, CTO 27. juni, 2018 ABGSC Præsentation af delårsrapport 2. kvartal 2017/18 Lars Østergaard, CEO Carsten Michno, CFO Kim Müller, CTO 27. juni, 2018 Introduktion og agenda Agenda: Kort om Roblon Status Strategi 2021 Resultat

Læs mere

Erhvervsøkonomisk Diplomuddannelse. HD 2. del. Organisation. Eksamen, juni Strategisk ledelse. Mandag den 9. juni Kl

Erhvervsøkonomisk Diplomuddannelse. HD 2. del. Organisation. Eksamen, juni Strategisk ledelse. Mandag den 9. juni Kl SYDDANSK UNIVERSITET Side 1 af 9 Erhvervsøkonomisk Diplomuddannelse HD 2. del Organisation Eksamen, juni 2008 Strategisk ledelse Mandag den 9. juni 2008 Kl. 9.00 13.00 Alle hjælpemidler er tilladt Det

Læs mere

UDDRAG AF PERIODEREGNSKAB

UDDRAG AF PERIODEREGNSKAB UDDRAG AF PERIODEREGNSKAB Første kvartal 2017 UDDRAG AF PERIODEREGNSKAB for SKAKO FOR FØRSTE KVARTAL 2017 / 1 HOVED- OG NØGLETAL RESULTATPOSTER, t.kr. Q1 2017 Q1 2016 Helåret 2016 Nettoomsætning 87,287

Læs mere

Meddelelse nr. 9, 12. november 1999 Side 1 of 6

Meddelelse nr. 9, 12. november 1999 Side 1 of 6 Til Københavns Fondsbørs Pressen Meddelelse nr. 9 12. november 1999 Omsætningen i 3. kvartal blev DKK 1 mia. svarende til en stigning på 22% i forhold til samme kvartal 1998 Resultat før skat i 3. kvartal

Læs mere

GULVE - et naturligt valg

GULVE - et naturligt valg GULVE - et naturligt valg Velkommen Velkommen Naturens materiale træ er en altafgørende ingrediens i dagligdagen hos Moland og, bevidst eller ubevidst, også dagligdagen for de fleste mennesker. I vores

Læs mere

BambusGulve. bæredygtige gulve

BambusGulve. bæredygtige gulve BambusGulve bæredygtige gulve 17 www.cinas.dk/morom Få prøver tilsendt til din hoveddør Bestil på www.holseogwibroe.dk/prøver eller scan QR-koden og bestil direkte fra din smartphone 2 Bambus Bambus er

Læs mere

Perspektiver for asfaltbranchen og historien om asfaltgenbrug i Danmark

Perspektiver for asfaltbranchen og historien om asfaltgenbrug i Danmark Perspektiver for asfaltbranchen og historien om asfaltgenbrug i Danmark Konference om cirkulær asfalt 23. januar 2019 Teknisk koordinator Uno Helk, Asfaltindustrien Indhold Baggrund Status Muligheder Udfordringer

Læs mere

ROBLON A/S. Halvårsmeddelelse 1998/99 (side 1 af 5)

ROBLON A/S. Halvårsmeddelelse 1998/99 (side 1 af 5) Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1067 København K 15. juni 1999. Pr. telefax: 33 12 86 13 ROBLON A/S (side 1 af 5) Bestyrelsen for ROBLON A/S har på sit møde i dag behandlet og godkendt selskabets

Læs mere

Tøjbranchen i Danmark

Tøjbranchen i Danmark Tøjbranchen i Danmark Vækst i eksporten af modetøj skaber bedre resultater hos producenter og engroshandler. Tøjbutikkerne har det stadig hårdt. Deloitte 2016 Tøjbranchen Indledning Deloitte præsenterer

Læs mere

ABGSC Small and Mid Cap Seminar. Lars Østergaard, CEO Carsten Michno, CFO 25. april, 2018

ABGSC Small and Mid Cap Seminar. Lars Østergaard, CEO Carsten Michno, CFO 25. april, 2018 ABGSC Small and Mid Cap Seminar Lars Østergaard, CEO Carsten Michno, CFO 25. april, 2018 Introduktion og agenda Agenda: Kort om Roblon Status Strategi 2021 Resultat Q1 2017/18 Guidance 2017/18 Spørgsmål

Læs mere

E X C L U S I V E F L O O R I N G 2 0 1 2 E T I N H O U S E G R O U P C O N C E P T

E X C L U S I V E F L O O R I N G 2 0 1 2 E T I N H O U S E G R O U P C O N C E P T E X C L U S I V E F L O O R I N G 2 0 1 2 E T I N H O U S E G R O U P C O N C E P T Hvem er InHouse Group: InHouse Group er Skandinaviens største importør og distributør af afpassede tæpper. Denne mangeårige

Læs mere

Erhvervsøkonomisk Diplomuddannelse HD 2. Del. Regnskab og Økonomistyring. Reeksamen, januar Økonomistyring

Erhvervsøkonomisk Diplomuddannelse HD 2. Del. Regnskab og Økonomistyring. Reeksamen, januar Økonomistyring Erhvervsøkonomisk Diplomuddannelse HD 2. Del Regnskab og Økonomistyring Reeksamen, januar 2009 Økonomistyring Fredag den 9. januar 2009 Kl. 9.00 -- 13.00 Alle hjælpemidler er tilladt Det betyder bøger,

Læs mere

ET GULV FOR LIVET WOODWILL.DK TLF. 28 29 77 77

ET GULV FOR LIVET WOODWILL.DK TLF. 28 29 77 77 ET GULV FOR LIVET Et massivt plankegulv er ikke alene en god investering i et smukt hjem. Det er også en investering i sundhed, velvære og bæredygtige værdier. Woodwills massive plankegulve er - produceret

Læs mere

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker Effektive rengøringsløsninger fra System Cleaners optimerer både kvalitet og produktionstid. Ideen bag navnet System Cleaners, som blev

Læs mere

ABGSC Præsentation af delårsrapport 3. kvartal 2017/18. Lars Østergaard, CEO Carsten Michno, CFO 14. september, 2018

ABGSC Præsentation af delårsrapport 3. kvartal 2017/18. Lars Østergaard, CEO Carsten Michno, CFO 14. september, 2018 ABGSC Præsentation af delårsrapport 3. kvartal 2017/18 Lars Østergaard, CEO Carsten Michno, CFO 14. september, 2018 Introduktion og agenda Agenda: Kort om Roblon Lars Østergaard, CEO Roblon siden januar

Læs mere

DELÅRSRAPPORT Q2 2009/10 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai

DELÅRSRAPPORT Q2 2009/10 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai DELÅRSRAPPORT Q2 2009/10 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai AGENDA Udviklingen i 2. kvartal 2009/10 Strategi GPS Four opfølgning Forventninger til 2009/10 HOVEDPUNKTER (1) FORRETNINGSMÆSSIG UDVIKLING

Læs mere

UDDRAG AF PERIODEREGNSKAB

UDDRAG AF PERIODEREGNSKAB UDDRAG AF PERIODEREGNSKAB Første kvartal 2018 UDDRAG AF PERIODEREGNSKAB for SKAKO FOR FØRSTE KVARTAL 2018 / 1 HOVED- OG NØGLETAL RESULTATPOSTER, t. DKK Q1 2018 Q1 2017 Helåret 2017 Nettoomsætning 77.016

Læs mere

DIN NYE TRAPPE - få opfyldt dine ønsker.

DIN NYE TRAPPE - få opfyldt dine ønsker. Gelænderguide DIN NYE TRAPPE - få opfyldt dine ønsker. Hvordan skal din nye trappe se ud? Hos WOOD STEP har du mange muligheder. Trappearkitekten kommer på besøg, lytter til dine ønsker og giver professionelle

Læs mere

Fondsbørs- og pressemeddelelse. Gabriel Holding A/S Halvårsrapport 1. halvår 2002/03 (1. oktober marts 2003)

Fondsbørs- og pressemeddelelse. Gabriel Holding A/S Halvårsrapport 1. halvår 2002/03 (1. oktober marts 2003) Fondsbørs- og pressemeddelelse Halvårsrapport 1. halvår 2002/03 (1. oktober 2002 31. marts 2003) Gabriel fastholder strategien i et svagt marked Resumé: 1. halvår 2002/03 blev realiseret med et resultat

Læs mere

KØB AF ULSTRUP PLAST. Præsentation v/adm. direktør Frank Gad 22. juni 2015. Køb af Ulstrup Plast 22. juni 2015 / SP Group

KØB AF ULSTRUP PLAST. Præsentation v/adm. direktør Frank Gad 22. juni 2015. Køb af Ulstrup Plast 22. juni 2015 / SP Group KØB AF ULSTRUP PLAST Præsentation v/adm. direktør Frank Gad 22. juni 2015 1 DAGSORDEN Resumé Kort om SP Group Kort om Ulstrup Plast Rationalet bag transaktionen Udstedelse af op til 200.000 stk. nye aktier

Læs mere

Råvarekvalitet Der benyttes altid de bedste råvarer af californiske søde mandler samt smagfulde spanske mandler.

Råvarekvalitet Der benyttes altid de bedste råvarer af californiske søde mandler samt smagfulde spanske mandler. Lige siden etableringen i 1909 har Odense Marcipan haft fokus på marcipan af bedste kvalitet. Løbende er produktpaletten blevet udvidet, og i dag står Odense Marcipan for kvalitet og inspiration til fristende

Læs mere

RESPEKT FOR KULTURARV OG ARKITEKTUR - OG DE KLASSISKE HÅNDVÆRKSTRADITIONER

RESPEKT FOR KULTURARV OG ARKITEKTUR - OG DE KLASSISKE HÅNDVÆRKSTRADITIONER RESPEKT FOR KULTURARV OG ARKITEKTUR - OG DE KLASSISKE HÅNDVÆRKSTRADITIONER LINDSKOV.COM Det, der gjorde Moestrup særligt egnet til opgaven, var den passionerede måde, som de går til håndværket på, hvor

Læs mere

Expedit a/s. CVR-nr Expedit a/s - Delårsrapport for perioden 1. januar til 30. september 2008

Expedit a/s. CVR-nr Expedit a/s - Delårsrapport for perioden 1. januar til 30. september 2008 Expedit a/s CVR-nr. 37 75 25 17 Delårsrapport for perioden 1. januar til 30. september 2008 For yderligere oplysninger kan administrerende direktør Uffe Færch kontaktes på telefon 87 61 22 00. Side 1 af

Læs mere

Rapport for 1. kvartal 2005/06 (1. oktober - 31. december 2005)

Rapport for 1. kvartal 2005/06 (1. oktober - 31. december 2005) 28. februar 2006 Fondsbørsmeddelelse nr. 6-2005/06 Rapport for 1. kvartal 2005/06 (1. oktober - 31. december 2005) Omsætningen af de nyere produkter stiger som planlagt, og der introduceres tre nye produkter

Læs mere

Født den 3. februar Gift med Sofie 3 børn på 19, 10 og 6 år heraf 2 hjemmeboende. Fritiden bruges på spinning, rejser og familien

Født den 3. februar Gift med Sofie 3 børn på 19, 10 og 6 år heraf 2 hjemmeboende. Fritiden bruges på spinning, rejser og familien Skriv et godt CV - lederstilling Kontaktdata Mark Johansen Markvænget 37 3400 Hillerød Mobil 24 87 99 00 markjoh@tele.dk Født den 3. februar 1973 Gift med Sofie 3 børn på 19, 10 og 6 år heraf 2 hjemmeboende

Læs mere

Vores kunder køber et produkt, men vi sælger en service

Vores kunder køber et produkt, men vi sælger en service Introduktion Riidr ApS er stiftet med det udtrykkelige formål at give nem adgang til e-bøger på det danske marked ved at gøre det simpelt, bekvemligt og billigt for kunder at købe deres ønskede e-bøger.

Læs mere

Delårsrapport for perioden 1. januar 30. september 2010

Delårsrapport for perioden 1. januar 30. september 2010 Til NASDAQ OMX Nordic Copenhagen GlobeNewswire Delårsrapport for perioden 1. januar 30. september 2010 Faaborg, den 28. oktober 2010 Selskabsmeddelelse nr. 17/2010 Resume Stigende ordreindgang og forbedret

Læs mere

Begyndende fremgang i europæisk byggeaktivitet kan løfte dansk eksport

Begyndende fremgang i europæisk byggeaktivitet kan løfte dansk eksport ERHVERVSØKONOMISK ANALYSE Oktober 15 Begyndende fremgang i europæisk byggeaktivitet kan løfte dansk eksport Nedgangen i den europæiske bygge- og anlægsaktivitet er bremset op og nu svagt stigende efter

Læs mere

DC LABEL - EN CENTRAL ETIKETLØSNING I SESAM, 26. FEBRUAR 2015

DC LABEL - EN CENTRAL ETIKETLØSNING I SESAM, 26. FEBRUAR 2015 DC LABEL - EN CENTRAL ETIKETLØSNING I DANISH CROWN SESAM, 26. FEBRUAR 2015 Jens Barfred, Danish Crown Lars Bjerre-Harpøth, Frontmatec International fødevarevirksomhed med produktion og salg over hele verden

Læs mere

Klima og pleje. Indholdsfortegnelse. Symboler

Klima og pleje. Indholdsfortegnelse. Symboler Indholdsfortegnelse Klima og pleje Lamelgulve Side 3-9 14 mm 1-stavs lamelplanke Side 3 14 mm 3-stavs lamelparket Side 4 22 mm lamelparket og lamelplanke Side 5 12 mm multiplanke Side 6 16 mm multiplanke

Læs mere

esoft systems FIRST NORTH NR. 74 05.08.2014 esoft systems HALVÅRSMEDDELELSE CVR-nr. 25 36 21 95

esoft systems FIRST NORTH NR. 74 05.08.2014 esoft systems HALVÅRSMEDDELELSE CVR-nr. 25 36 21 95 05.08.2014 esoft systems HALVÅRSMEDDELELSE 2014 CVR-nr. 25 36 21 95 2 Stigende omsætning Positivt resultat Investeringer Omsætning Esoft systems a/s, der omfatter alle aktiviteter i gruppen, har i perioden

Læs mere

VIRKSOMHEDS- PRÆSENTATION

VIRKSOMHEDS- PRÆSENTATION VIRKSOMHEDS- PRÆSENTATION EN LIDT NÆRMERE SLANGESERVICE. OM HYDROSCAND Hydroscand AB blev grundlagt i 1969 i Stockholm og er i dag markedsledende inden for slanger og hydraulikkomponenter i Skandinavien.

Læs mere

DELÅRSRAPPORT 1. KVARTAL 2010/11 VED CEO LARS MARCHER OG CFO ANDERS ARVAI

DELÅRSRAPPORT 1. KVARTAL 2010/11 VED CEO LARS MARCHER OG CFO ANDERS ARVAI DELÅRSRAPPORT 1. KVARTAL 2010/11 VED CEO LARS MARCHER OG CFO ANDERS ARVAI 1 AGENDA Udviklingen 1. kvartal 2010/11 Status på GPS Four Forventninger til 2010/11 2 HOVEDPUNKTER I 1. KVARTAL 2010/11 Markant

Læs mere

Expedit a/s. CVR-nr Expedit a/s - Delårsrapport for perioden 1. januar til 31. marts 2008

Expedit a/s. CVR-nr Expedit a/s - Delårsrapport for perioden 1. januar til 31. marts 2008 Expedit a/s CVR-nr. 37 75 25 17 Delårsrapport for perioden 1. januar til 31. marts 2008 For yderligere oplysninger kan administrerende direktør Uffe Færch kontaktes på telefon 87 61 22 00. Expedit a/s

Læs mere

Det glæder bestyrelsen og den nye direktion, at en del SKAKO aktionærer er kommet til Faaborg for at deltage i årets generalforsamling.

Det glæder bestyrelsen og den nye direktion, at en del SKAKO aktionærer er kommet til Faaborg for at deltage i årets generalforsamling. SKAKO A/S - generalforsamling den 16. april 2015 Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i regnskabsåret 2014 Velkommen. Det glæder bestyrelsen og den nye direktion, at en del SKAKO aktionærer

Læs mere

H O L D B A R T H Å N D V Æ R K A N N O P R I S L I S T E

H O L D B A R T H Å N D V Æ R K A N N O P R I S L I S T E HOLDBART HÅNDVÆRK A N N O 1 9 6 7 PRISLISTE 2017 KVALITETER Prisliste 2017 MASSIVE FINGERTAPPEDE REOLER ATBO indkøber og udvælger nøje råtræ fra hele verden. Vi køber kun fra træleverandører, der kan garantere,

Læs mere

H O L D B A R T H Å N D V Æ R K A N N O E N G R O S P R I S L I S T E

H O L D B A R T H Å N D V Æ R K A N N O E N G R O S P R I S L I S T E HOLDBART HÅNDVÆRK A N N O 1 9 6 7 ENGROSPRISLISTE 2017 KVALITETER Engrosprisliste 2017 MASSIVE FINGERTAPPEDE REOLER ATBO indkøber og udvælger nøje råtræ fra hele verden. Vi køber kun fra træleverandører,

Læs mere

H O L D B A R T HÅNDVÆRK A N N O

H O L D B A R T HÅNDVÆRK A N N O H O L D B A R T HÅNDVÆRK A N N O 1 9 6 7 ATBO REOLEN ER EN DANSK MØBELKLASSIKER Fremstillet efter solid, dansk snedkertradition og med utallige kombinationsmuligheder. Reolen er stilren og klassisk i sit

Læs mere

Scandinavian Brake Systems A/S Generalforsamling 24. april 2015

Scandinavian Brake Systems A/S Generalforsamling 24. april 2015 Scandinavian Brake Systems A/S Generalforsamling 24. april 2015 Dagsorden Overskrift 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år 3. Fremlæggelse af årsrapport

Læs mere

DELÅRSRAPPORT Q1 2009/10 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai

DELÅRSRAPPORT Q1 2009/10 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai DELÅRSRAPPORT Q1 2009/10 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai AGENDA Udviklingen i 1. kvartal 2009/10 Strategi GPS Four opfølgning Forventninger til 2009/10 HOVEDPUNKTER (1) FORRETNINGSMÆSSIG UDVIKLING

Læs mere

Højgaard Holding A/S. Ordinær generalforsamling. torsdag den 6. april 2017

Højgaard Holding A/S. Ordinær generalforsamling. torsdag den 6. april 2017 Højgaard Holding A/S Ordinær generalforsamling torsdag den 6. april 2017 Højgaard Holding koncernen Væsentligste aktiv er 54 % ejerskab af MT Højgaard Højgaard Industri producerer betonsveller for Banedanmark,

Læs mere

UDDRAG AF PERIODEREGNSKAB

UDDRAG AF PERIODEREGNSKAB UDDRAG AF PERIODEREGNSKAB Q2 2017 UDDRAG AF PERIODEREGNSKAB for SKAKO FOR Q2 2017 / 1 HOVED- OG NØGLETAL RESULTATPOSTER, t.kr. Q2 2017 Q2 2016 H1 2017 H1 2016 Helåret 2016 Nettoomsætning 88,766 79,354

Læs mere

:DO:RE:MI: omfatter tre design, der hver især imødekommer forskellig smag og opfylder behovet for flot og funktionel åbning af

:DO:RE:MI: omfatter tre design, der hver især imødekommer forskellig smag og opfylder behovet for flot og funktionel åbning af :DO:RE:MI: er en flot, funktionel og arkitektdesignet serie skabt i tæt samarbejde mellem Ruko og et af de førende skandinaviske arkitekthuse, Arkitema. Resultatet er en designlinje, der spejler arkitekturen

Læs mere

Eksport og produktivitet

Eksport og produktivitet Den 9. januar 13 Eksport og produktivitet Vigtigt med konkurrenceevne Skarp global konkurrence I en markedsøkonomi med effektiv konkurrence er det kun konkurrencedygtige virksomheder, der vil kunne blive

Læs mere

GENERALFORSAMLING I ROYAL GREENLAND A/S I NUUK 10. FEBRUAR 2014

GENERALFORSAMLING I ROYAL GREENLAND A/S I NUUK 10. FEBRUAR 2014 GENERALFORSAMLING I ROYAL GREENLAND A/S I NUUK 10. FEBRUAR 2014 Dagsordenens pkt. a: Beretning om selskabets virksomhed. I regnskabsåret 2012/2013, som sluttede den 30. september 2013, opnåede Royal Greenland

Læs mere

Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed

Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed SafeCom er repræsenteret af certificerede partnere i: Australien Danmark England Finland Frankrig Holland Hong Kong Indonesien Irland

Læs mere

Finansiel planlægning

Finansiel planlægning Side 1 af 7 SYDDANSK UNIVERSITET Erhvervsøkonomisk Diplomuddannelse HD 2. del Regnskab og økonomistyring Finansiering Eksamen Finansiel planlægning Tirsdag den 8. januar 2008 kl. 9.00-13.00 Alle hjælpemidler

Læs mere

Danske Lægers Vaccinations Service A/S (DLVS) årsrapport 2008

Danske Lægers Vaccinations Service A/S (DLVS) årsrapport 2008 Fondsbørsmeddelelse nr. 2/2009 Søborg, den 31. marts 2009 Danske Lægers Vaccinations Service A/S (DLVS) årsrapport 2008 Årsrapporten for 2008 er vedhæftet denne meddelelse. For første gang aflægges årsrapporten

Læs mere

Generalforsamling 2015

Generalforsamling 2015 25. marts 2015 I 1 Generalforsamling 2015 25. marts 2015 I 2 Koncernstruktur 25. marts 2015 I 3 Hovedbudskaber Strategisk retning skal accelerere værdiskabelsen NKT s aktive ejerskab styrket Nilfisk -

Læs mere

Rapport for 1. kvartal 2004/05 (1. oktober - 31. december 2004)

Rapport for 1. kvartal 2004/05 (1. oktober - 31. december 2004) 22. februar 2005 Fondsbørsmeddelelse nr. 7-2004/05 Rapport for 1. kvartal 2004/05 (1. oktober - 31. december 2004) I 1. kvartal 2004/05 har der været fokus på markedsføring og produktionsoptimering af

Læs mere

www.seem.dk Flere og flere vælger Seem Al information på - dit naturlige valg.. Du stiller krav... Det gør vi også

www.seem.dk Flere og flere vælger Seem Al information på - dit naturlige valg.. Du stiller krav... Det gør vi også Al information på Flere og flere vælger Seem Du stiller krav... Det gør vi også - Jeg er stolt af at kunne sige, at vi i 36 år har produceret staldinventar i tæt samarbejde med kunderne. Det gør, at vi

Læs mere

VI VINDER I VORES BRANCHE GENNEM INNOVATION, KOMMERCIEL EKSPERTISE OG EFFEKTIV ANVENDELSE AF ALLE RESSOURCER. Læs Knauf vision og værdier på knauf.

VI VINDER I VORES BRANCHE GENNEM INNOVATION, KOMMERCIEL EKSPERTISE OG EFFEKTIV ANVENDELSE AF ALLE RESSOURCER. Læs Knauf vision og værdier på knauf. HVEM ER KNAUF? VI VINDER I VORES BRANCHE GENNEM INNOVATION, KOMMERCIEL EKSPERTISE OG EFFEKTIV ANVENDELSE AF ALLE RESSOURCER. Læs Knauf vision og værdier på knauf.dk VI SKABER VÆRDI FOR DEN DANSKE BYGGEBRANCHE

Læs mere

Rapport for 3. kvartal 2004/05 (1. april - 30. juni 2005)

Rapport for 3. kvartal 2004/05 (1. april - 30. juni 2005) 30. august 2005 Fondsbørsmeddelelse nr. 10-2004/05 Rapport for 3. kvartal 2004/05 (1. april - 30. juni 2005) Ambu har fortsat lanceringen af nye produkter i 3. kvartal. Omsætningen af de nye produkter

Læs mere

Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning

Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning Gør det nemt at beherske indeklimaet WA-aggregater er det bedste valg, hvis du vil holde en konstant arbejdstemperatur med jævn fordeling

Læs mere

First North Meddelelse nr august 2016

First North Meddelelse nr august 2016 First North Meddelelse nr. 87 19. august 2016 Halvårsmeddelelse for 2016 Bestyrelsen for Wirtek A/S har behandlet og godkendt halvårsregnskabet for første halvår 2016 for Wirtek koncernen. Omsætning for

Læs mere

Verden omkring IC Companys

Verden omkring IC Companys Verden omkring IC Companys Kunder 2 Konkurrenter 3 Globale kunder og konkurrenter 4 Leverandører 5 Vejret betyder noget 6 Finanskrise 7 Mode og brandværdi 8 Film om IC Companys 9 Malmborg og Achton 1 Kunder

Læs mere

Prospekttillæg 2009 Zepto Computers A/S Certified Adviser for ZEPTO Computers A/S:

Prospekttillæg 2009 Zepto Computers A/S Certified Adviser for ZEPTO Computers A/S: Prospekttillæg 2009 Zepto Computers A/S Certified Adviser for ZEPTO Computers A/S: 1 Indholdsfortegnelse Side 1 Prospekttillæg... 3 2 Ansvar og erklæringer... 6 2.1 Ledelsens erklæring...6 2 1 Prospekttillæg

Læs mere

Jacob Kjeldsen. Motivation for Internationalisering

Jacob Kjeldsen. Motivation for Internationalisering Jacob Kjeldsen Motivation for Internationalisering Agenda 1. Udviklingen i dansk eksport til "de nye markeder" 2. Typiske motiver for internationalisering 3. Indledende (danske) overvejelser 4. Etableringsformer

Læs mere

Selskabsmeddelelse nr. 24 11 marts 2008. mermaid technology a/s. Årsregnskabsmeddelelse

Selskabsmeddelelse nr. 24 11 marts 2008. mermaid technology a/s. Årsregnskabsmeddelelse Selskabsmeddelelse nr. 24 11 marts 2008 mermaid technology a/s Årsregnskabsmeddelelse 2007 I løbet af 2007 blev mermaid technology a/s aktier optaget til handel på First North og Selskabet opkøbte ultimo

Læs mere

Outercore IVS: Omstilling til cirkulær økonomi giver inspiration til ny forretningsmodel

Outercore IVS: Omstilling til cirkulær økonomi giver inspiration til ny forretningsmodel Outercore IVS: Omstilling til cirkulær økonomi giver inspiration til ny forretningsmodel For Outercore gjorde samarbejdet med Rethink Business, at man gik målrettet efter at omstille til cirkulær økonomi.

Læs mere

PLYFA. KASSER & KUFFERTER >høj kvalitet og stærke egenskaber<

PLYFA. KASSER & KUFFERTER >høj kvalitet og stærke egenskaber< PLYFA KASSER & KUFFERTER >høj kvalitet og stærke egenskaber< PLYFA produktprogrammet er forbundet med stor tradition, og er kendt og foretrukket for sin kvalitet af de fleste håndværkere landet over. Siden

Læs mere

ET GULV FOR LIVET WOODWILL.DK TLF

ET GULV FOR LIVET WOODWILL.DK TLF ET GULV FOR LIVET Et massivt plankegulv er ikke alene en god investering i et smukt hjem. Det er også en investering i sundhed, velvære og bæredygtige værdier. Vores massive plankegulve er - produceret

Læs mere

www.trappefabrikken.dk trætrapper skrædder syede trapper efter

www.trappefabrikken.dk trætrapper skrædder syede trapper efter www.trappefabrikken.dk trætrapper skrædder syede trapper efter mål skrædder syede trapper efter mål Om din trappe Siden starten af 70 erne har unikke og specialkonstruerede kvalitetstrætrapper været konceptet

Læs mere

Brødrene Hartmann A/S

Brødrene Hartmann A/S Brødrene Hartmann A/S v/ CFO Michael Hedegaard Lyng Finansanalytikerforeningens Virksomhedsdag den 30. maj 2006 Koncerndirektion Asger Domino* Administrerende direktør Per Vinge Frederiksen Koncerndirektør

Læs mere

Rapport for 2. kvartal 2004/05 (1. januar - 31. marts 2005)

Rapport for 2. kvartal 2004/05 (1. januar - 31. marts 2005) 10. maj 2005 Fondsbørsmeddelelse nr. 8-2004/05 Rapport for 2. kvartal 2004/05 (1. januar - 31. marts 2005) Salget af nye produkter udviklede sig positivt i 2. kvartal 2004/05 og bidrager væsentligt til

Læs mere

Bang & Olufsen a/s Delårsrapport for perioden 1. juni 31. august 2003 Meddelelse nr Struer, den 10. oktober 2003

Bang & Olufsen a/s Delårsrapport for perioden 1. juni 31. august 2003 Meddelelse nr Struer, den 10. oktober 2003 Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1067 København K Struer, den 10. oktober 2003 Delårsrapport for perioden 1. juni 31. august 2003 for Bang & Olufsen a/s Som udtrykt i forventningerne til første kvartal

Læs mere

ARKAS. Stål- og branddøre Brandskydeporte og Glaspartier i stål. Uklassificeret Brand Lyd Indbrudssikkerhed Røntgen Glaspartier D Ø R E O G P O R T E

ARKAS. Stål- og branddøre Brandskydeporte og Glaspartier i stål. Uklassificeret Brand Lyd Indbrudssikkerhed Røntgen Glaspartier D Ø R E O G P O R T E Stål- og brand Brandskydeporte og Glaspartier i stål ARKAS D Ø R E O G P O R T E Uklassificeret Brand Lyd Indbrudssikkerhed Røntgen Glaspartier Uklassificerede Brand Lyd Indbrudshindrende Røntgen Glaspartier

Læs mere

MMV dag - Workshop - ledelse og strategi skaber vækst

MMV dag - Workshop - ledelse og strategi skaber vækst De mindre og mellemstore virksomheder udgør vækstlaget i dansk erhvervsliv. Det er udfordrende at stå i spidsen som ejerleder eller ansat direktør. De fleste direktører i m Vagn Riis MMV dag 19. jan. 11

Læs mere

Delårsrapport for 1. kvartal 2004

Delårsrapport for 1. kvartal 2004 19.05.04 Meddelelse nr. 14, 2004 Delårsrapport for 1. kvartal 2004 På et møde afholdt i dag har bestyrelsen for Monberg & Thorsen A/S godkendt delårsrapporten for første kvartal 2004. Delårsrapporten er

Læs mere

UDFORDRINGER OG MULIGHEDER FOR PELSBRANCHEN. august 2019

UDFORDRINGER OG MULIGHEDER FOR PELSBRANCHEN. august 2019 UDFORDRINGER OG MULIGHEDER FOR PELSBRANCHEN august 2019 Pelsbranchens værdikæde 2 Avlere Auktionshuse Skindhandlere Garverier/ Fabrikanter Detail Forbrugere Pelsbranchen er udfordret af flere strømninger

Læs mere

Dansk på Canadisk! BM Silo ApS Grundlagt 1965. Dorte Martinsen Adm. Direktør. Claus Martinsen Exportchef/Ejer

Dansk på Canadisk! BM Silo ApS Grundlagt 1965. Dorte Martinsen Adm. Direktør. Claus Martinsen Exportchef/Ejer Dansk på Canadisk! Dorte Martinsen Adm. Direktør Claus Martinsen Exportchef/Ejer BM Silo ApS Grundlagt 1965 Virksomhedens historie Bent & Elsebeth Martinsen Bent grundlagde virksomheden i 1965 Interesse

Læs mere

Stilfuld atmosfære med naturlige kvalitets trægulve...

Stilfuld atmosfære med naturlige kvalitets trægulve... Stilfuld atmosfære med naturlige kvalitets trægulve... Indholdsfortegnelse Side 3 Træets oprindelse Side 4-5 ipowood Parket eller Plank Side 6-7 ipowood Plank sortiment Side 8-9 ipowood Parket sortiment

Læs mere

Stillingsprofil. Kommerciel direktør

Stillingsprofil. Kommerciel direktør Stillingsprofil Kommerciel direktør August 2016 1 Kommerciel direktør med solid erfaring i forandringsledelse og udvikling af B2B og B2C segmenter søges til velkonsolideret virksomhed indenfor energisektoren.

Læs mere

Delårsrapport for perioden 1. juni august 2001 for Bang & Olufsen a/s

Delårsrapport for perioden 1. juni august 2001 for Bang & Olufsen a/s Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1067 København K Struer, den 22. oktober 2001 Delårsrapport for perioden 1. juni - 31. august 2001 for Bang & Olufsen a/s Omsætningen i regnskabsårets første kvartal

Læs mere

Bestyrelsen for Arkil Holding A/S har i dag behandlet og godkendt koncernens delårsrapport for perioden 1. januar til 30.

Bestyrelsen for Arkil Holding A/S har i dag behandlet og godkendt koncernens delårsrapport for perioden 1. januar til 30. Til Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1007 København K. Delårsrapport for Arkil Holding A/S for 1. halvår Bestyrelsen for Arkil Holding A/S har i dag behandlet og godkendt koncernens delårsrapport for

Læs mere

V. Løwener A/S. www.loewener.dk

V. Løwener A/S. www.loewener.dk V. Løwener A/S V. Løwener A/S er et moderne handels- og ingeniørfirma, der leverer professionelle produkter og løsninger til industrien og entreprenørbranchen Lidt om mig selv.. Niels Barfod Jakobsen Adm.

Læs mere

Bestyrelsen for Arkil Holding A/S har i dag behandlet og godkendt koncernens delårsrapport for perioden 1. januar til 31.

Bestyrelsen for Arkil Holding A/S har i dag behandlet og godkendt koncernens delårsrapport for perioden 1. januar til 31. Til Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1007 København K. Delårsrapport for Arkil Holding A/S for 1. kvartal Bestyrelsen for Arkil Holding A/S har i dag behandlet og godkendt koncernens delårsrapport

Læs mere

esoft systems FIRST NORTH-MEDDELELSE NR. 64-06.08-2013 Halvårsmeddelelse esoft systems a/s esoft systems

esoft systems FIRST NORTH-MEDDELELSE NR. 64-06.08-2013 Halvårsmeddelelse esoft systems a/s esoft systems - 06.08-2013 esoft systems Halvårsmeddelelse esoft systems a/s 2013 2 HALVÅRSMEDDELELSE 2013 Omsætning Resultat Investeringer Omsætning Esoft systems a/s, der omfatter alle aktiviteter i gruppen, har i

Læs mere

Vi stiller kvalitetskrav til mælkeproduktion

Vi stiller kvalitetskrav til mælkeproduktion Vi stiller kvalitetskrav til mælkeproduktion 19. februar 2012 Præsentationens indhold Arlas foranderlige verden Arlas Strategiske fokusområder og udviklingsprojekter Status mælkekvalitet 2011 Planer for

Læs mere

nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12

nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12 nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12 DANSK DESIGN I SNEDKER KVALITET NYT NORDISK LANDKØKKEN FORM 12 NYT NORDISK LANDKØKKEN DANSK DESIGN I SNEDKER KVALITET Vi har klædt vores snedkerkøkkener i klassisk

Læs mere