Fredagsbrev uge 4. Lillegruppen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fredagsbrev uge 4. Lillegruppen"

Transkript

1 Fredagsbrev uge 4 Kære forældre Ugen der alligevel ikke bød på den sne, som vi ellers havde håbet og forberedt os på. Men nu har vi i det mindste fryseren fuld af lækre hjemmebagte boller, takket være vores frivillige bagere. Tusind tak til jer. Vi glæder os meget, og håber på snevejr snarest muligt... Heldigvis er frosten nu kommet, og dermed også kommet til undsætning for vores stakkels boldbane og legeplads. Ganske vist elsker størstedelen af eleverne mudder, og ganske vist har de fleste af os Harboøre habitter, der er velegnede til mudslide, men det er hårdt for vores udeområder, når efteråret sådan fortsætter i det uendelige. Ugen har desværre været noget præget af det uheld, som Anne Hindkjær var ude for i mandags. En uheldig elev ramte hende med en bold, så hun fik en skade i nakken. I skrivende stund er hun heldigvis i bedring og er kommet i behandling, så vi håber det bedste. Den stakkels elev handlede naturligvis blot i kådhed, men alligevel har vi brugt anledningen til igen at markere vores regler og aftaler. Vi har jo altid haft en helt unik kultur blandt vores elever, hvor de ældste har påtaget sig ansvaret som rollemodeller og vejledere for de yngre. Som vikar for Anne, har jeg haft god lejlighed til, at minde vores ældste elever om dette forpligtede fællesskab, og det er en stor fornøjelse at opleve, hvordan de nu igen træder i karakter. Vi har købt en ny bus, som vi i første omgang får på prøve her i nærmeste fremtid. En af vores forældre har særlige forudsætninger for at handle busser, så vi er ret sikre på, at vi gør en god handel. Den nye bus skal fungere som "bus nummer to". Med to busser kan vi lave endnu mere udeskole og også endnu flere oplevelsesture for udebørnehavens myrer og Mariehøns. Vi har jo efterhånden rigtig mange børn, som der skal flyttes rundt med, men logistikopgaven bliver lidt enklere med to busser. Den gamle bus holder nok kun i begrænset tid endnu, men det er tanken, at den på sigt skal erstattes, så vi fremover fortsat har to busser til rådighed. I den forløbne uge tog personalet fat på første del af vores KRAP uddannelse. Det er planen, at alle medarbejdere i både udebørnehave, SFO og grundskole skal finde sammen i et fælles pædagogisk sprog og en fælles tænkning. I ledelsen har vi valgt, at tage udgangspunkt i KRAP (Kognitiv, Ressourcefokuseret, Anerkendende Pædagogik), både fordi denne tænkning er teoretisk og praktisk videnskabeligt dokumenteret, men også fordi KRAP på alle måder, er den mest naturlige og mest direkte videreførelse af Udefriskolens og Udebørnehavens oprindelige værdier og metoder. til alle Niels Kolstrup Lillegruppen I dansk har vi i denne uge lært om bogstavet H (Hunden Holger) og hold nu op alle de ord eleverne kunne med H- de er bare så dygtige (hue, hat, hånd, Hr. Skæg, halstørklæde, Holger, Hanne, hus, have osv.). I kulturfag har arbejdet med de første mennesker på jorden, Adam og Eva.

2 Fredag fik vi afsluttet emnet omkring farverne i engelsk og alle fik lavet et flot billede med deres yndlingsfarve. I næste uge opsummerer og øver vi på tallene fra 1-10 på engelsk. Anne-Sofie I matematik har vi arbejdet med addition i gymnastiksalen. Børnene har brugt ribberne til at regne facittet ud og derefter skrevet det på karton. I næste uge skal de lave en matematiktegning ud af deres arbejde på kartonen. Matematikfessor er et hit, og her bliver der regnet på livet løs. Enkelte synes dog stadigvæk, det er sjovest at regne på et stykke papir. God weekend. Kh Helle Mellemgruppen Vi har i denne uge arbejdet med historieskrivning sideløbende med læsekurset. De første historier er kommet i min mailboks, og jeg forventer snart, at den er fyldt til bristepunktet. Desuden har vi slået ordklasser med fluesmækkere. Pigerne og drengene har kæmpet hårdt mod hinanden, men står nu heldigvis lige i point. I matematik har vi stadig multiplikation i fokus, og vi arbejder hårdt i skolens udeområde med terninger, kridt og karton. Vi har desuden talt om fællesskabet og dens forpligtigelse samt vigtigheden i at være gode ved hinanden. Skønne skønne børn, som er helt suveræne til at sætte ord på følelserne på en konstruktiv og anerkendende måde. Fredag tog vi alle vores læringsspil frem og spillede dansk og matematik på livet løs.

3 Maria har været med os nogle timer i denne uge, det har fungeret helt perfekt, og børnene har taget godt imod hende. Maria er pædagog og skal være i Mellemgruppen sammen med mig de næste 6 uger. Velkommen Maria, vi glæder os til at have dig i gruppen. God weekend til alle. Kh Helle I engelsk har vi arbejdet med Muzzy, hvor der har været fokus på spørgeordene who, where, when. God weekend I naturfag starter vi i næste uge op med emnet: "Flagermus i Danmark". Den viden vi får skal senere bruges, når vi skal bygge flagermuskasser. Storegruppen Udover den ugentlige diktat, har vi i dansk set tegnefilmen Havets sang. Efterfølgende har vi lavet et to-kolonnenotat, hvor vi har fundet fællestræk og forskelle på Havets sang og Den lille havfrue. Herudover har vi arbejdet med en artikel om H. C. Andersen, der har givet os mange gode informationer om hans liv. Alle er nu i gang med at skrive et resume af artiklen og udarbejde en tidslinje over H. C. Andersens liv. I engelsk har vi også gang i eventyrerne. Denne uges eventyr var Jack and the Beanstalk, hvor vi så en engelsk tegnefilm, lavede et mindmap og snakkede en masse engelsk. I kulturfag befinder vi os i Vikingetiden, hvor vi har talt om tiden generelt, samfundets opbygning og vikingetogter. Et krigsskib kunne måle op til 36 meter, hvilket vi var nødt til at måle op i skolegården - det er langt! Torsdagen blev sluttet af med, at de skulle spille et pc-spil, som i al sin enkelthed gik ud på at sejle sit vikingeskib rundt blandt fjender, undgå deres pile og selv forsøge at skyde fjenden ned. Nogle oplevede store sejre, mens andre led nederlag...

4 Vi har i denne uge arbejdet med emnet: "Rumfang". Eleverne har skullet finde kasseformede ting på vores udeareal og måle højde, bredde, længde for at udregne rumfanget. Endvidere har vi arbejdet med andre former og figurer, som skulle findes på skolen (fx trekant og kvadrat), hvorefter vi har regnet på areal og omkreds. Juniorgruppen Ugens højdepunkt var udeskoledagen i skoven, hvor vi prøvede vores selvopfundne stjerneløb med ordklasser af. Vi skal have evalueret på løbet og evt. rettet det til. Vi havde også en battle - et strategisk kampspil, som eleverne synes er rigtig sjovt og udfordrende. Det var en temmelig kold fornøjelse at være i skoven, så den varme frugtsuppe vi lavede, gjorde godt. Vi skal have en udeskoledag igen i næste uge, og det bliver på skolens område. Derudover har vi arbejdet med forvekslingsendelsen ene/ende, staveord, ordklasserne på dansk og latin, hvornår skriver man af og hvornår er det ad, punktummer, engelsk vendespil om dyr samt engelske læsetekster. Vi har i engelsk planlagt at ændre gruppesammensætningen, så de bliver opdelt i 3 niveauer. Det har jeg nemlig spurgt dem, om de havde lyst til, og det var der bred enighed om, så det prøver vi af. De dygtige får lov til at drøne afsted og de, som har svært ved engelsk, får ekstra hjælp af mig. God weekend Christina Så prøver jeg lige en gang til. I dag (fredag) har vi været på Kongensgård efterskole. Det var en fejl i sidste uges fredagsbrev, da jeg var syg. Vi snakkede om sikkerheden i lokalet og lavede forsøg om proteiner og fedt. God weekend. Gitte I kulturfag har vi arbejdet videre med terrorisme. Der er kommet ord på de forskellige former for terrorisme, terrorgrupper og terrorismens historie. Herudover har vi diskuteret, hvorfor vi egentlig skal arbejde med et så skrækindjagende emne, som terrorisme godt kan være. Der kom mange gode argumenter frem og jeg tror, at alle var med på, at kulturfag både omhandler sjove, spændende, triste og skræmmende emner. For at forstå og forholde os til vores samfund er vi nødt til at komme ud i alle hjørner...men smides der nogle tunge spørgsmål på middagsbordet, kan det skyldes vores arbejde i klassen.

5 I naturfag arbejder vi fortsat med emnet: "Kroppen". Eleverne har i denne uge haft en test i det gennemgåede. Testresultatet får de i næste uge. Seniorgruppen Denne uge har vi arbejdet med Super size me og madkemi og i den forbindelse har vi været på udeskole til Mac Donalds. Det var en spændende oplevelse, at høre hvor struktureret og personalebevidste de er, og at de lægger stor vægt på kvaliteten af deres mad i forhold til holdbarhed og hygiejne. Vi spiste på Mac Donalds og kørte derefter til anlægget i Struer, hvor vi lavede udendørs fitness. Projektopgaven om madkemi og super size me er i fuld gang og eleverne har fundet en problemformulering og forsøg, de gerne vil arbejde med. Næste uge står i projektopgavens tegn, og så er der fremlæggelse i uge 6. God weekend til alle. Gitte I kulturfag har vi haft fokus på terrorangrebet på World Trade Center den 11. september Vi har snakket om, hvad der egentlig skete og ikke mindst de reaktioner, der var på angrebet bl.a. i Danmark. Dette har ført os over i terrorpakkerne, overvågning og hvilken indflydelse det har på magtens tredeling og demokratiet. I naturfag arbejder vi fortsat med emnet: "Kroppen". Eleverne har i denne uge haft en test i det gennemgåede. Testresultatet får de i næste uge.

Fredagsbrev uge 37. Kære forældre

Fredagsbrev uge 37. Kære forældre Fredagsbrev uge 37 Kære forældre Tak for sidst skal der lyde herfra for både høstmarkedet og det fælles forældremøde. Vores årlige høstmarked er nu forbi, alt er ryddet op, og vi er nu gået ind i en almindelig

Læs mere

Fredagsbrev uge 40. Lillegruppen

Fredagsbrev uge 40. Lillegruppen Fredagsbrev uge 40 Kære forældre Morgensangen har i denne uge budt på oplæg fra Lillegruppen og Anne-Sofie. Emnet var Alle er gode til noget, man skal bare finde ud af, hvad det er citat fra Gummi Tarzan.

Læs mere

Fredagsbrev uge 22. . Bestillingerne af DVD'er med musicalen er nu i gang. Tirsdag er sidste frist.

Fredagsbrev uge 22. . Bestillingerne af DVD'er med musicalen er nu i gang. Tirsdag er sidste frist. Fredagsbrev uge 22 Kære forældre Kun fantasien sætter grænser for, hvad man kan på Udefriskolen. Det viste sidste uges musical, som var et enestående projekt, hvor alles kompetencer og ressourcer kom i

Læs mere

Fredagsbrev uge 24. Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie.

Fredagsbrev uge 24. Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie. Fredagsbrev uge 24 Kære forældre Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie. Onsdag havde vi besøg af børn, som starter på Udefriskolen efter

Læs mere

Fredagsbrev uge 4. Kære forældre

Fredagsbrev uge 4. Kære forældre Fredagsbrev uge 4 Kære forældre Kirsten, Jens Aksel og jeg er nu tilbage og har nydt den første uge hjemme. Kirsten og jeg arbejder i øjeblikket på årsregnskabet, da det skal ligge klar til revisoren kommer

Læs mere

Ugebrev 48 Indskolingen 2014

Ugebrev 48 Indskolingen 2014 Ugebrev 48 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre i indskolingen. Hermed et par praktiske oplysninger: Den 12. december går alle piger i indskolingen luciaoptog til morgensang. Mere info følger.

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Fredagsbrev uge 43. Lillegruppen

Fredagsbrev uge 43. Lillegruppen Fredagsbrev uge 43 Kære forældre Den første uge er nu gået efter efterårsferien, og vi er alle tilbage i hverdagen, som for os alle er velkendt med undtagelse af Silas, som havde sin første skoledag i

Læs mere

Fredagsbrev uge 3 SFO

Fredagsbrev uge 3 SFO Fredagsbrev uge 3 Kære forældre Endnu en uge er gået, og det føles efterhånden som længe siden, at julen har været over os. Det betyder heldigvis, at dagene bliver lysere, og at foråret snart står på spring

Læs mere

Fredagsbrev uge 2. Kære forældre

Fredagsbrev uge 2. Kære forældre Kære forældre Fredagsbrev uge 2 Anne har i denne uge stået for morgensang, og ugens emne har været plastik. I sin indledning fortalte Anne, at hun i tiden op til morgensang ikke anede særligt meget om

Læs mere

Fredagsbrev uge 11 Definition af udeskole

Fredagsbrev uge 11 Definition af udeskole Fredagsbrev uge 11 Kære forældre Endnu en uge er snart forsvundet i horisonten. En uge, hvor både Junior og Seniorgruppen har arbejdet hårdt for at blive klar til fremlæggelserne af deres projekter. De

Læs mere

Fredagsbrev uge 39. Lillegruppen

Fredagsbrev uge 39. Lillegruppen Fredagsbrev uge 39 Kære forældre Børnene er nu tilbage fra Skotland, og der er ingen tvivl om, at denne tur har været noget særligt. Den har budt på mange spændende udflugter, men også udfordringer, når

Læs mere

Fredagsbrev uge 48. plads til forbedringer. Foråret byder på den velkendte skolehjemsamtale, hvor både børn og forældre er velkommen.

Fredagsbrev uge 48. plads til forbedringer. Foråret byder på den velkendte skolehjemsamtale, hvor både børn og forældre er velkommen. Fredagsbrev uge 48 Kære forældre Tak for jeres fremmøde til skolens første speeddating. Det var en aften, hvor det var muligt, for jer forældre, at komme forbi de enkelte lærere og høre lidt om, hvordan

Læs mere

BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland

BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland Er det en veninde, som ikke er her mere? Jeg er meget ked af det, det er Nurzan, og hun skal tage af sted Vi har været sammen siden begyndelsen, også på det første

Læs mere

Fredagsbrev uge 6. Kære forældre

Fredagsbrev uge 6. Kære forældre Fredagsbrev uge 6 Kære forældre En vinterferie nærmer sig, og denne uges vejr har vist os, at foråret til tider kan være langt væk. Vinden har været kold, og mange kinder og næser har været røde. Som alle

Læs mere

Fredagsbrev uge 41. Lillegruppen

Fredagsbrev uge 41. Lillegruppen Fredagsbrev uge 41 Kære forældre Jeg er tilbage efter et par skønne dag i "sølvets tegn". Turen gik til Mols, hvor Kalø Slotsruin blev besøgt, og Mols bjerge blev travet tynde. Dette område er et fantastisk

Læs mere

Møllevangskolen 7. årgang

Møllevangskolen 7. årgang December Møllevangskolen 7. årgang 2 Efter vi er startet i 7.klasse, er vi kommet op til de store hvor vi før var de ældste elever, er vi nu de yngste elever på gangen. Det kan medføre visse problemer

Læs mere

Selvevaluering 2009 10

Selvevaluering 2009 10 Selvevaluering 2009 10 Selvevalueringen er foretaget i 2 klasser i foråret 2010. Lever skolen generelt op til værdigrundlaget? I høj grad 52.6% I nogen grad 47.4% I ringe grad 0% Bliver du under dit ophold

Læs mere

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma.

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma. Ugebrev 48 Indskoling mandag 26.nov-fredag d.30.nov Kære forældre i indskolingen: De første nisser har indfundet sig - vi gør ellers hvad vi kan for at holde dem hen til næste fredag, hvor vi holder bedsteforældredag.

Læs mere

Børnehave i Changzhou, Kina

Børnehave i Changzhou, Kina Nicolai Hjortnæs Madsen PS11315 Nicolaimadsen88@live.dk 3. Praktik 1. September 2014 23. Januar 2015 Institutionens navn: Soong Ching Ling International Kindergarten. Det er en børnehave med aldersgruppen

Læs mere

Fredagsbrev uge 41. Lillegruppen

Fredagsbrev uge 41. Lillegruppen Fredagsbrev uge 41 Kære forældre I denne skrivende stund sidder jeg og tænker, hvor tiden er blevet af. Sommerferien er lige slut, sådan føler jeg det, og nu er er det allerede efterårsferie for børnene.

Læs mere

Fredagsbrev uge 35. En stor begivenhed finder sted lørdag Anne-Sofie skal giftes med Leon, og børnene har

Fredagsbrev uge 35. En stor begivenhed finder sted lørdag Anne-Sofie skal giftes med Leon, og børnene har Fredagsbrev uge 35 Kære forældre I denne uge har vi mærket, at sensommeren er på vej. Regnen og blæsten har taget fat igen, og temperaturen er faldet. Enkelte grupper har været på udeskoleture, bl.a. er

Læs mere

Forældre Undervisning

Forældre Undervisning Forældre Undervisning På en skole nær dig Bliv bedre til at hjælpe dit barn med lektierne Efterår 2010 Bliv bedre til at hjælpe dit barn med lektierne Hvorfor Forældreundervisning? Oplever du også at det

Læs mere

Ugebrev 43 Indskolingen 2015

Ugebrev 43 Indskolingen 2015 Ugebrev 43 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære forældre i indskolingen Vi håber I har haft en god efterårsferie. Det var en fornøjelse at være sammen med børnene til Trim-dag, selvom ruten i år var hård

Læs mere

Første rigtige skoleuge for hele indskolingen er gået, og vi synes, vi er kommet godt fra start:-)

Første rigtige skoleuge for hele indskolingen er gået, og vi synes, vi er kommet godt fra start:-) Kære alle, Første rigtige skoleuge for hele indskolingen er gået, og vi synes, vi er kommet godt fra start:-) Vi vil minde jer alle om, at vi holder forældremøde for hele indskolingen på tirsdag d. 27.

Læs mere

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om.

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Historien om Anita og Ruth Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Anita og Ruth. Da de var

Læs mere

FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 20. april 2018

FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 20. april 2018 FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 20. april 2018 Forårsklargøring Fodbold for sjov Ny elev Skoldkopper Da der ikke var dukket så forfærdelig meget ukrudt op, var der tid til at få sat rækværk på legehuset.

Læs mere

I billedkunst arbejder vi videre med formalfabetet. Mange af børnene har fundet ud af, at man kan skille billeder ad, så det faktisk er ret let at

I billedkunst arbejder vi videre med formalfabetet. Mange af børnene har fundet ud af, at man kan skille billeder ad, så det faktisk er ret let at ULIGEUGEBREV 35 Kære Forældre. Så nåede vi årets sidste sommerdag ifølge kalenderen. Lad os håbe, der er noget sensommer til overs. Der er jo ikke mange blade tilbage til efterårsstormene. Husk forældremødet

Læs mere

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Kære forældre Som skrevet ud til jer tidligere har vi fået et par nye ansigter i SFO. Shannon er vores nye studerende, som er her ½ år. Kristian er medhjælper og er her

Læs mere

Spørgsmål eleverne i 5. klasse skulle tænke over og besvare om skolereformen:

Spørgsmål eleverne i 5. klasse skulle tænke over og besvare om skolereformen: Skolereform Elevernes tanker om skolereformen 5. klasse har talt med deres klasselærer om Skolereformen. De skulle fortælle, hvad de vidste, hvad de havde hørt, hvad de troede, og hvad de havde af ønsker

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Ugebrev 45 Indskolingen 2014

Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. I skrivende stund er det ikke fredag endnu, men jeg er sikker på, at vi er mange, der har haft en dejlig Halloweenfest, når fredagen

Læs mere

Ugebrev 41 Indskolingen 2015

Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Efter en dejlig PMU- uge, hvor hele skolen summede af Storm P og alle hans fluer, fantasifulde opfindelser og finurlige figurer er den

Læs mere

S: Mest for min egen. Jeg går i hvert fald i skole for min egen.

S: Mest for min egen. Jeg går i hvert fald i skole for min egen. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 Notater fra pilotinterview med Sofus 8. Klasse Introduktion af Eva.

Læs mere

Ugebrev 47 Indskolingen 2014

Ugebrev 47 Indskolingen 2014 Ugebrev 47 Indskolingen 2014 Fælles info: Ingen særlig fællesinfo i denne uge. Håber I alle får en god weekend! På indskolingens vegne Rengøring: Uge Børnehaveklassen 1. og 2. klasse 3. klasse 46 Malou

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Udefriskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Udefriskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Udefriskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 665024 Skolens navn: Udefriskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Anders Langskov 2. Angivelse

Læs mere

Syddjurs Friskoles Ugebrev 45

Syddjurs Friskoles Ugebrev 45 Syddjurs Friskoles Ugebrev 45 2017 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 9. - 10. november: Pædagogiske dage.

Læs mere

Kost og Motion. Artikler fra i dag: Foredrag. Interviews. Foto: Oliver. Tobias Strange Andersen 4.a. Oliver Hedelund Jørgensen 4.a.

Kost og Motion. Artikler fra i dag: Foredrag. Interviews. Foto: Oliver. Tobias Strange Andersen 4.a. Oliver Hedelund Jørgensen 4.a. Kost og Motion Daglige repportager af Oliver og Tobias 4.a 4. udgave - Torsdag d. 14. okt. Foto: Oliver Artikler fra i dag: Foredrag Onsdag eftermiddag bød på et spændende foredrag om sund og usund kost...

Læs mere

Nr. 1 - december 2011. Åbent hus d. 4. september. Det nye støttecenter tager form. Alle ansatte på støttecentret

Nr. 1 - december 2011. Åbent hus d. 4. september. Det nye støttecenter tager form. Alle ansatte på støttecentret Nr. 1 - december 2011 Åbent hus d. 4. september Det nye støttecenter tager form Alle ansatte på støttecentret Om Støttecenter Hovedstaden Støttecentret Hovedstaden er et værested for udeboende døve, der

Læs mere

UGEBREV nr. 77 uge 24

UGEBREV nr. 77 uge 24 UGEBREV nr. 77 uge 24 Årgang 5 Samlæsning På en lille friskole som vores, er det en grundbetingelse, at vi skal samlæse klasserne, så de forskellige årgange har undervisning sammen. Det er en fin ting,

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

Fredagsbrev uge 33. Kære forældre

Fredagsbrev uge 33. Kære forældre Fredagsbrev uge 33 Kære forældre Vi har nu været i gang i to uger, og det har været to forrygende uger. Vi er kommet godt i gang, dette gælder både små, store, nye og gamle. Vejrguderne har i denne uge

Læs mere

Ugebrev uge 41 gruppe 2

Ugebrev uge 41 gruppe 2 Ugebrev uge 41 gruppe 2 Så blev det endeligt tid til ugebrev igen. Det har jo været en tid med vikarer, da jeg har været syg. Jeg tror dog at det er gået ok. Vi var jo på besøg på en æbleplantage i sidste

Læs mere

1. Ta mig tilbage. Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen

1. Ta mig tilbage. Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen Steffan Lykke 1. Ta mig tilbage Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen Her er masser af plads I mit lille ydmyg palads men Her er koldt og trist uden dig Men hvor er du

Læs mere

NYT. Herskindskolen og Nordlyset. Valg til Fællesbestyrelsen

NYT. Herskindskolen og Nordlyset. Valg til Fællesbestyrelsen A P R I O L 2 0 1 4 NYT Herskindskolen og Nordlyset Valg til Fællesbestyrelsen Kære forældre så er det nu, hvis du vil være med Fællesbestyrelsen og få indflydelse på dit barns skole. Det er valgår og

Læs mere

Dyw-York Times. 2. sektion

Dyw-York Times. 2. sektion Dyw-York Times DYW-YORKS AVIS DYW-YORKS AVIS 2. sektion NORDIC-RACE KOM OG PRØV NORDIC-RACE NORDIC-RACE ER EN FORHINDRINGSBANE. BANEN KOSTER 50 DYRO. SLÅ REKORDEN PÅ 6.29 MIN. DYW-YORKS AVIS Kom og book

Læs mere

Den Internationale lærernes dag

Den Internationale lærernes dag Den Internationale lærernes dag I dag er det en særlig dag. For den 5. oktober har flere foreninger rundt om i verden valgt at markere som Den internationale lærernes dag. Man ønsker på denne måde at markere

Læs mere

Nyhedsbrev fra Toppen Februar 2014

Nyhedsbrev fra Toppen Februar 2014 Kære børn og forældre Så kom vi vel ind i det nye, og med masser af sne og frost til stor glæde for børn og barnlige sjæle Husk derfor ekstra tøj og varm udetøj, for vi kælker og leger ude hver dag!! Her

Læs mere

Ugebrev 16 Indskolingen 2015

Ugebrev 16 Indskolingen 2015 Ugebrev 16 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Det ser ud til at foråret endelig har fundet Odsherred herligt, herligt. Det betyder bl.a., at der skal skiftes lidt ud i garderoben.

Læs mere

Bonus fag/ Valgfag Emne: Legestue

Bonus fag/ Valgfag Emne: Legestue Bonus fag/ Valgfag Emne: Legestue Målgruppe: SFO alder 6-9 år Opgave/problembeskrivelse : Kevin og Christian Vores problemstilling er, at børn er for meget inden for og det er ikke sundt, fordi man skal

Læs mere

Hold øje uge 5. Tak for en helt fantastisk herlig Vinterfest. Klap en abeforælder på ryggen hvis du møder en J

Hold øje uge 5. Tak for en helt fantastisk herlig Vinterfest. Klap en abeforælder på ryggen hvis du møder en J Hold øje uge 5 Tak for en helt fantastisk herlig Vinterfest. Klap en abeforælder på ryggen hvis du møder en J Yes!..en herlig uge. Startende med et brag af en Vinterfest og fulgt op af en rigtig flot og

Læs mere

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14.

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Her på skolen er vi meget interesserede i at tilbyde den bedst mulige undervisning, trivsel og service til vores elever og jer som forældre. Derfor

Læs mere

Nyhedsbrev. Velkommen. De gode historier MG- U D V I K L I N G

Nyhedsbrev. Velkommen. De gode historier MG- U D V I K L I N G MG- U D V I K L I N G - C e n t e r f o r s a m t a l e r, d e r v i r k e r E - m a i l : v r. m g u @ v i r k e r. d k w w w. v i r k e r. d k Nyhedsbrev N u m m e r 1 2 J u l i 2 0 1 4 Velkommen I d

Læs mere

Fredagsbrev. Juleværkstederne gløder af energi

Fredagsbrev. Juleværkstederne gløder af energi Juleværkstederne gløder af energi Forældre på Aarhus Friskole får hjemmelavede gaver og det er eleverne glade fo. Det føles nemlig meget bedre at give en hjemmelavet gave end bare at købe noget, siger

Læs mere

Januar. Vi har i dette nr. af skolebladet beskrevet i billeder hvordan en uge på 1. årgang ser ud

Januar. Vi har i dette nr. af skolebladet beskrevet i billeder hvordan en uge på 1. årgang ser ud N t y d t å o r G Januar Vi har i dette nr. af skolebladet beskrevet i billeder hvordan en uge på 1. årgang ser ud Sidste måneds vinder af konkurrencen blev Tugba og Rikke 9.a tillykke! 2 Løsning: 1. Den

Læs mere

Den studerendes afsluttende evaluering af praktikken Praktikperiode: 1/2 2012-24/8 2012 Generelt:

Den studerendes afsluttende evaluering af praktikken Praktikperiode: 1/2 2012-24/8 2012 Generelt: Den studerendes afsluttende evaluering af praktikken Praktikperiode: 1/2 2012-24/8 2012 Generelt: 1. Hvordan har jeg oplevet mit første besøg i afdelingen før praktikstart? Inden besøget i Østerhåb har

Læs mere

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar Børnerådet Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

MÅNEDSBREV OKTOBER. Oktober er ved at være ved ende og det er atter tid til at fortælle jer lidt om måneden der gik.

MÅNEDSBREV OKTOBER. Oktober er ved at være ved ende og det er atter tid til at fortælle jer lidt om måneden der gik. MÅNEDSBREV OKTOBER Oktober er ved at være ved ende og det er atter tid til at fortælle jer lidt om måneden der gik. Først til lidt praktisk information: - Vi vil gerne understrege at det er af yderste

Læs mere

Det er også din boligforening. Deltag i beboerdemokratiet, og gør dine ideer til virkelighed

Det er også din boligforening. Deltag i beboerdemokratiet, og gør dine ideer til virkelighed Det er også din boligforening Deltag i beboerdemokratiet, og gør dine ideer til virkelighed Vi bor i forening Vidste du, at de almene boliger tilhører dem, der bor der? Der sidder ingen ejere, aktionærer

Læs mere

UGEBREV nr. 58 uge 02

UGEBREV nr. 58 uge 02 UGEBREV nr. 58 uge 02 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Det var rigtig rart at se alle børn og voksne igen efter en god lang juleferie. Alle er mødt op med godt humør, så vi har haft en fin første uge

Læs mere

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken BILAG H Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken Informanten var udvalgt af Sidesporets leder. Interviewet blev afholdt af afhandlingens forfattere. Interview gennemført d. 24.09.2015

Læs mere

Baggrund: Alle svarpersoner (N=103) 1/15

Baggrund: Alle svarpersoner (N=103) 1/15 Baggrund: Alle svarpersoner (N=13) 84 63 55 N 48 42 21 dreng pige 1/15 Klasse: Alle svarpersoner (N=13) 84 63 N 42 21 19 19 2 22 23 1. a 1. b 1. c 1. d 1. e 2/15 linieidræt: Alle svarpersoner (N=13) 84

Læs mere

Fredagsbrev uge 4. Kære forældre

Fredagsbrev uge 4. Kære forældre Kære forældre Fredagsbrev uge 4 Denne uge har budt på introduktion til den kommende innovationsuge. En uge, hvor ny viden og kendt viden skal kombineres til en viden, der bliver brugt på nye måder eller

Læs mere

Thomas Ernst - Skuespiller

Thomas Ernst - Skuespiller Thomas Ernst - Skuespiller Det er tirsdag, sidst på eftermiddagen, da jeg er på vej til min aftale med den unge skuespiller Thomas Ernst. Da jeg går ned af Blågårdsgade i København, støder jeg ind i Thomas

Læs mere

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage. Billede på forsiden: fælles fødselsdagstur for okt., nov., og dec. børnene. Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Læs mere

Fibonacciprojekt 2010. 4. klasse på Hpr. og 5. klasse på Bindslev skole vil arbejde med følgende i matematik. Chance

Fibonacciprojekt 2010. 4. klasse på Hpr. og 5. klasse på Bindslev skole vil arbejde med følgende i matematik. Chance 4. klasse på Hpr. og 5. klasse på Bindslev skole vil arbejde med følgende i matematik. Chance Vi laver et kort oplæg til eleverne med tre små eksempler med hhv. lykkehjul, terningespil og kortspil. Eleverne

Læs mere

Tak for samarbejdet.. Forældreoverdragelse i januar.. Møde aflyst og det betyder, at plan først kommer i uge 1 Biografbillet til

Tak for samarbejdet.. Forældreoverdragelse i januar.. Møde aflyst og det betyder, at plan først kommer i uge 1 Biografbillet til Fredagsbrev -- uge 50 - d. 16. december 2011 FredagsBREV Glædelig jul og godt nytår til alle på Bakkelandet Personalet i Bakkelandets vuggestue, børnehave og friskole Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888

Læs mere

Fredagsbrev uge

Fredagsbrev uge Fredagsbrev uge 1 2017 Godt nytår til jer alle. Jeg håber, I har haft en dejlig jul, hvor tiden med familien har fyldt det meste, og hvor samvær og hygge har været i fokus. Vi er nu kommet godt i gang

Læs mere

Hold Øje uge 9. Fredag var det fuld knald på Storetorv. Tjek flere fastelavnsbilleder på Børnenes Friskole s FACEBOOK- side.

Hold Øje uge 9. Fredag var det fuld knald på Storetorv. Tjek flere fastelavnsbilleder på Børnenes Friskole s FACEBOOK- side. Hold Øje uge 9 Fredag var det fuld knald på Storetorv. Tjek flere fastelavnsbilleder på Børnenes Friskole s FACEBOOK- side. Frits Frits Frits Kære alle Så er der forår i luften, om end luften stadig er

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Fredagsbrev. eller onsdagsbrev Århus Friskole d. 28. april 2010

Fredagsbrev. eller onsdagsbrev Århus Friskole d. 28. april 2010 Fredagsbrev eller onsdagsbrev Århus Friskole d. 28. april 2010 I denne korte uge var det både Fantastisk Forældre-arbejdsdage Tak for en super indsats. Forestilling - Cirkus Lillegul. Heldagslærermøde

Læs mere

Fredagsbrev d uge 7.

Fredagsbrev d uge 7. Fredagsbrev d.17.2.2017 uge 7. Uge syv har været ren eufori. I hvert fald når vi har fokus på temaugen om velvære og motion. Unger, der normalt ikke kan falde i søvn hjemme på værelset, ligger og bobler

Læs mere

Fredag d. 9 /5 er det Rævenes tur til at komme i springhallen - afgang fra Frits 12.30

Fredag d. 9 /5 er det Rævenes tur til at komme i springhallen - afgang fra Frits 12.30 Hold Øje uge 18 1. maj var der demokratidag på Børnenes Friskole. Alle skolens klasser skulle den dag diskutere, om der var noget de godt kunne tænke sig var anderledes på skolen. Her ser man Løverne fremlægge

Læs mere

FREDAGSNYT FJALTRING FRI - OG UDESKOLE

FREDAGSNYT FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAGSNYT FJALTRING FRI - OG UDESKOLE Den 21. juni 2013 Sommerfest Endnu et skoleår er snart gået og vi skal igen fejre sommeren og sige farvel til de elever der skal videre ud i verden. Det sker jo som

Læs mere

! " # # $ % & & ' " () * ' /

!  # # $ % & & '  () * ' / " # # $ % & & ' " () * +, -. ' / 0 " "# $ %&$" $"' "(&)(*))) # +" $ #,$- $$#$$$ " ". " /0-$1" /0-"$"2 $ "# " # 3& " $3 $$ - " "$ "&'& $&%& 45" $ " %"" $ $%& % 6&$ $ #'() % & 1"#"#$ 7%# %" )%) * +,) %%

Læs mere

Information til børn og unge med OCD. Hvad er OCD? Psykologerne Johansen, Kristoffersen og Pedersen

Information til børn og unge med OCD. Hvad er OCD? Psykologerne Johansen, Kristoffersen og Pedersen Information til børn og unge med OCD. Hvad er OCD? Psykologerne Johansen, Kristoffersen og Pedersen 1 Introduktion Psykologerne Johansen, Kristoffersen & Pedersen ønsker at sætte fokus på OCD-behandling

Læs mere

Ugebrev 49 Indskolingen 2014

Ugebrev 49 Indskolingen 2014 Ugebrev 49 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. På mandag har vi vores første juleemnedag. Der vil være en masse forskellige værksteder, som børnene selv kan vælge sig ind på.

Læs mere

Rejsebrev. 3. praktikperiode forår 2010 Changzhou, Kina. Bianca Jakobsen og Alice Jensen S07B Rejsebrev

Rejsebrev. 3. praktikperiode forår 2010 Changzhou, Kina. Bianca Jakobsen og Alice Jensen S07B Rejsebrev Rejsebrev 3. praktikperiode forår 2010 Changzhou, Kina Bianca Jakobsen og Alice Jensen S07B Rejsebrev Changzhou Vi er to piger, som har valgt at tage vores 3 praktikperiode i Kina i byen Changzhou, som

Læs mere

Sagsnummer: 25 Navn: Varga Vilma Alder: 83 Ansøgt om: Medicin/lægebesøg. Bevilget beløb Sep. 2013

Sagsnummer: 25 Navn: Varga Vilma Alder: 83 Ansøgt om: Medicin/lægebesøg. Bevilget beløb Sep. 2013 Sagsnummer: 25 Navn: Varga Vilma Alder: 83 Ansøgt om: Medicin/lægebesøg Ansøgt om beløb 0 Lei pr. måned Bevilget beløb 2012 400 Lei i alt Bevilget beløb Apr. 2013 500 Lei Bevilget beløb Sep. 2013 500 Lei

Læs mere

Ugebrev 37 Indskolingen 2015

Ugebrev 37 Indskolingen 2015 Ugebrev 37 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære alle sammen. Så er det ved at være tid til forældremøde. På tirsdag kl. 19.00 mødes vi i Baunen og starter fælles. Hvis I ikke allerede har set indbydelsen/dagsordenen,

Læs mere

Desværre har vi også måtte tage afsked med Holger. Det var meget bevægende med alle de børn og voksne, som var triste over at skulle miste Holger.

Desværre har vi også måtte tage afsked med Holger. Det var meget bevægende med alle de børn og voksne, som var triste over at skulle miste Holger. November 2017 Desværre har vi også måtte tage afsked med Holger. Det var meget bevægende med alle de børn og voksne, som var triste over at skulle miste Holger. Kære forældre. Skulle I være så uheldige

Læs mere

I henhold til Friskolelovens 9 a skal jeg som tilsynsførende varetage tilsynet med:

I henhold til Friskolelovens 9 a skal jeg som tilsynsførende varetage tilsynet med: Tilsynserklæring 2014-2015 Hammer Frie Privatskole Hammer Skolevej 1A, Hammer 4700 Næstved Skolekode: 280538 Tilsynsførende: Iben Lindemark Baggrund for tilsynet I henhold til Friskolelovens 9 a skal jeg

Læs mere

NYT August 2015. Velkommen tilbage fra sommerferie.

NYT August 2015. Velkommen tilbage fra sommerferie. NYT August 2015 Velkommen tilbage fra sommerferie. Hækken er klippet, vinduerne pudset og solen skinner. Det er dejligt at komme tilbage fra ferien og se så mange glade, friske og veloplagte elever. Flere

Læs mere

Frivillig i børn unge & sorg. - er det noget for dig?

Frivillig i børn unge & sorg. - er det noget for dig? Frivillig i børn unge & sorg - er det noget for dig? Dét, at jeg har kunnet bruge min sorg direkte til at hjælpe andre, det har givet mening Som frivillig i Børn, Unge & Sorg er du med til at vise unge

Læs mere

Rollespil Projektsamarbejde Instruktioner til mødeleder

Rollespil Projektsamarbejde Instruktioner til mødeleder Instruktioner til mødeleder Introduktion Med dette rollespil træner I det lærte i lektionen Hjælp en kollega i konflikt. Der skal medvirke to personer, der skal spille henholdsvis Christian og Bente, hvor

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER UNGES FRITIDSLIV BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER UNGES FRITIDSLIV BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER UNGES FRITIDSLIV BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL UNGES FRITIDSLIV En undersøgelse i Børnerådets Børne- og Ungepanel Udgivet af Børnerådet april 2019 Grafisk design: Peter Waldorph

Læs mere

Diktat 1. Navn. Klasse. Dato

Diktat 1. Navn. Klasse. Dato Diktat 1 Jeg har været i et land med mange b e e. Jeg har nemlig været i r e. Vi mødte en dreng som havde meget t l. Han for op og ned ad s å n e r. Nærmest som en hest der er løbet l ø. Men til si kom

Læs mere

Kære forældre. Hermed lidt informationer fra 3-Stammen.

Kære forældre. Hermed lidt informationer fra 3-Stammen. Nyhedsbrev dec 2014 Kære forældre Hermed lidt informationer fra 3-Stammen. Personale I Gårdhaven siger vi farvel til Anne 31.12.14. Annes sygevikariat for Caroline slutter 1/12, men hun fortsætter måneden

Læs mere

Ugen der gik Uge 23 Folkeskolereform, nye arbejdstidsregler og Hellum FRI del 2 ikke

Ugen der gik Uge 23 Folkeskolereform, nye arbejdstidsregler og Hellum FRI del 2 ikke Ugen der gik Uge 23 Folkeskolereform, nye arbejdstidsregler og Hellum FRI del 2 Sommerferien nærmer sig og dermed også næste skoleår. Et skoleår, hvor en ny Folkeskolereform og nye arbejdstidsregler for

Læs mere

Fredagsbrev uge 10. Lillegruppen. Henriette er i denne uge startet i Lillegruppen, og jeg vil lyve, hvis jeg siger, at de første

Fredagsbrev uge 10. Lillegruppen. Henriette er i denne uge startet i Lillegruppen, og jeg vil lyve, hvis jeg siger, at de første Fredagsbrev uge 10 Kære forældre YR sender den bedste vejrudsigt lørdag. Solen kommer frem, og der skulle blive 7 grader. Jeg har allerede tænkt på forårsblomster og lidt havearbejde. Foråret står for

Læs mere

Hold øje uge 4. (Kælkebakken mangler lidt og det er ikke kulde ) Må I alle få en god fest og weekend.

Hold øje uge 4. (Kælkebakken mangler lidt og det er ikke kulde ) Må I alle få en god fest og weekend. Hold øje uge 4 Kære alle. Om få timer er store torv omdannet til bondegård. Traditionen tro kommer der til VINTERFESTEN mange spændende udklædninger det får vi se Jeg håber at fange et godt billede eller

Læs mere

Ugebrev 4 Indskolingen 2016

Ugebrev 4 Indskolingen 2016 Ugebrev 4 Indskolingen 2016 Fælles info: Kære forældre i indskolingen. I må meget gerne sørge for at jeres børn kan deres unilogin udenad. Vi bruger det ofte, og lige nu er det en tidsrøver at sørge for

Læs mere

Bliss er mit liv. Hayla Søndergaard fortæller

Bliss er mit liv. Hayla Søndergaard fortæller Bliss er mit liv Hayla Søndergaard fortæller Præsentation Jeg hedder Hayla Søndergaard. Jeg er 20 år og har CP. Jeg bor på Østerskoven i Hobro - her har jeg boet de sidste 3 et halvt år.. Jeg er lidt brasiliansk

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 26. februar 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 853 Næste uge: Mærkedag: 1. marts 3. marts 4. marts 5. marts Fyraftensmøde bh.kl. kl. 17.00 -? Censorclearing 8.30 11.00 Spireloppen pæd.dag

Læs mere

Fredagsbrev d uge 13.

Fredagsbrev d uge 13. Fredagsbrev d.24.3.2017 uge 13. Lillegruppen havde lidt startbesvær med disciplinen, da de blev sluppet på græs i fællesrummet, men efter nogen gange sammen med Trine og Marie var der efterhånden fælles

Læs mere

Selvevaluering Bifrost 2013-14 Dansk 1. klasse. Heden, ja, man tror det næppe, men kom selv, bese den lidt: lyngen er et pragtfuldt tæppe

Selvevaluering Bifrost 2013-14 Dansk 1. klasse. Heden, ja, man tror det næppe, men kom selv, bese den lidt: lyngen er et pragtfuldt tæppe Dansk 1.klasse hedens dyr med start medio august Emne: Tema: Af jord er du kommet Hedens dyr Heden, ja, man tror det næppe, men kom selv, bese den lidt: lyngen er et pragtfuldt tæppe blomster myldre milevidt.

Læs mere

KonfliktHåndtering Instruktioner til mødeleder

KonfliktHåndtering Instruktioner til mødeleder Lektion 2 Konflikttrappen Dias 1/19? Hør om der er spørgsmål eller kommentarer. Konflikttrappen Formålet med denne lektion er at lære konflikttrappen at kende trin for trin at give indsigt i hvordan konflikter

Læs mere