Vedtægter for Tune Kabelnet af 2. juli 2008

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vedtægter for Tune Kabelnet af 2. juli 2008"

Transkript

1 Vedtægter for Tune Kabelnet af 2. juli 2008 Hent pdf-udgave til udskrift. Højreklik på linket og vælg "gem destination som" ("save target as"). Se også brancheaftalen: Aftale for fællesantenneområdet af 22. januar 1999, som Tune Kabelnet har tiltrådt, samt diverse vejledninger. Fællesantenneanlæg er underkastet lovgivning, hvor hovedloven er Lov om radio- og fjernsynsvirksomhed. Især kapitel 2 er væsentligt. Dette link sender dig dertil, og det ligger på det officielle web-sted for statens love, Retsinfo. Hvis du åbner linket, så vær opmærksom på, om den er historisk eller gældende, og spring evt. videre derfra til gældende, hvis den er historisk. Must carry bestemmelsen omfatter nu kun Folketingskanalen og kanalen for synstolkede programmer (se 6 i loven). Bemærk, at ovenstående link viser hen til lovbekendtgørelsen, hvor loven kan læses som en sammenhængende tekst. 1 Navn, hjemsted og område Foreningens navn er "Tune Kabelnet". Foreningens hjemsted er Tune, Greve kommune. 2 Formål Foreningens formål er at eje og drive kabelnet til modtagelse af radiofoni- og fjernsynsprogrammer samt eventuelle andre elektroniske tjenester samt varetage medlemmernes nuværende og fremtidige fælles interesser i forbindelse hermed. Foreningen drives efter de til enhver tid gældende bestemmelser, fastsat af de offentlige myndigheder for sådanne anlæg.

2 3 Medlemmer Alle nuværende og fremtidige ejere af parceller inden for foreningens område, der ved tinglyste deklarationer er pligtigt tilsluttet kabelnettet og har betalt tilslutningsafgift, har ret og pligt til at være medlemmer af foreningen. Alle øvrige parceller i området, der har betalt tilslutningsafgift og dermed er tilsluttet kabelnettet, er ligeledes medlemmer af foreningen. Enhver, der bor i foreningens forsyningsområde kan, under forudsætning af, at forsyning kan finde sted uden yderligere udbygning af anlægget, begære sig tilsluttet kabelnettet mod at betale gældende tilslutningsafgift. I modsat fald skal foreningen undersøge mulighederne for fornøden udbygning af anlægget, idet alle nødvendige udgifter hertil samt nødvendig udbygning kan kræves betalt af det/de nye medlem/medlemmer. Ved ejerskifte overtager den/de nye ejer/ejere af en parcel medlemsskabet, hvorfor der ikke skal betales ny tilslutningsafgift. Såfremt en parcel indfører flere fællesstik til flere lejligheder i ejendommen, har hver lejlighed, for hvilken der betales særskilt kontingent, en stemme på foreningens generalforsamling. Ejere af ejendomme med flere lejligheder betaler særligt indskud og kontingent, som fastsættes af foreningens bestyrelse. 4 Mere om medlemmer Medlemmerne er pligtige at tåle, at en tilslutningsstander under behørig hensyntagen placeres ved eller på deres grund uden betaling fra foreningens side. Ethvert medlem kan udmeldes af foreningen med 3 måneders skriftlig varsel til et regnskabsårs udløb. Medlemmer, der ved tinglyste deklarationer er pligtigt tilsluttet kabelnettet, skal ved en udmeldelse dokumentere, at den pligtige tilslutning ikke længere er gældende. Dokumentation herfor, det vil sige nye tinglyste deklarationer på ejendommen, skal foreligge sammen med den skriftlige udmeldelse. Udmeldelsen kan kun ske, såfremt medlemmet indbetaler et beløb, der svarer til medlemmets andel af foreningens samlede eventuelle negative egenkapital, opgjort efter det regnskab, der udfærdiges på tidspunktet for udmeldelsen. Beløbet forfalder til betaling senest 30 dage efter den generalforsamling, hvor regnskabet godkendes. Medlemmets andel af eventuel formue udbetales ikke, og indbetalt tilslutningsafgift fortabes.

3 5 Generalforsamlingen Generalforsamlingen er den højeste myndighed. Kun den kan vedtage, ændre eller ophæve vedtægter. For den ordinære generalforsamling, der afholdes hvert år inden udgangen af april måned, er mindst følgende dagsorden gældende: 1. Valg af dirigent 2. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år. 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse. 4. Forslag fra bestyrelse og medlemmer. 5. Fastlæggelse af budget, kontingent og takstblad. Herunder valg af programmer som følge af eventuel afstemning. 6. Valg af medlemmer til bestyrelsen. 7. Valg af 1. og 2. suppleant til bestyrelsen. 8. Valg af revisor og revisorsuppleant. 9. Eventuelt. Generalforsamlinger skal afholdes i Tune. Indkaldelse til såvel ordinære som ekstraordinære generalforsamlinger skal ske via relevante medier såsom TV-Tune, kontingentopkrævning via PBS, Tune Kabelnets hjemmeside samt eksempelvis opslag i Tune Bibliotek, tankstationer i Tune, Tune Superbrugen, Netto i Tune, så tidligt som muligt eller skriftligt til hvert medlem med mindst 30 dages varsel. Den ordinære generalforsamling indkaldes senest 1. februar. Dagsorden, det reviderede regnskab for det forløbne regnskabsår, samt indkomne forslag, udsendes til medlemmerne senest 10 dage før generalforsamlingen afholdes. Forslag fra medlemmer, eller sager, der af medlemmer ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal skriftligt tilsendes bestyrelsen og være denne i hænde senest 1. marts. Der kan ikke indsendes forslag om ændringer i det jf. 17 pkt. 5 fastlagte programvalg. Generalforsamlingen ledes af en dirigent, der vælges af forsamlingen. Dirigenten må ikke være bestyrelsesmedlem eller revisor i foreningen. Dagsorden skal indeholde meddelelse om, hvilke emner der vil være at behandle på generalforsamlingen samt eventuelle forslag fra medlemmer og bestyrelse. På

4 såvel de ordinære som de ekstraordinære generalforsamlinger kan der kun træffes afgørelser om emner, der er optaget i den til medlemmerne meddelte dagsorden. Generalforsamlinger og møder sammenkaldes af bestyrelsen. Bestyrelsen sørger for, at der føres protokol over generalforsamlingen og møder. Bestyrelsesreferater skal gøres tilgængelige på Intranettet og et eksemplar printes og lægges frem på generalforsamlingen. Oplysninger, der kan relateres til personer, firmaer eller lignende må ikke forekomme i referater i disse referater. Referat af den ordinære generalforsamling skal ligge på Tune Kabelnets hjemmeside senest 1. juni. Et trykt eksemplar af referatet på Tune Bibliotek. Der oprettes et link til debatforum, så medlemmerne får mulighed for at knytte eventuelle kommentarer til referatet. Kopi af elektroniske gengivelser af generalforsamlingen kan rekvireres mod betaling af de dertil knyttede omkostninger. Ved kontingentopkrævningens rate 2 skal det på PBS-opkrævningen oplyses at referatet kan læses på Tune Kabelnet s hjemmeside samt på Tune Bibliotek. 6 Ekstraordinær generalforsamling Ekstraordinær generalforsamling afholdes efter beslutning på ordinær generalforsamling; når bestyrelsen skønner det formålstjenligt; eller når det kræves af mindst 50 stemmeberettigede medlemmer, som angiver, hvad de ønsker behandlet, hvorefter bestyrelsen senest 30 dage efter modtagelsen af medlemmernes krav udsender indkaldelse med mindst 30 og højst 60 dages varsel. 7 Afsteminger på generalforsamlingen Hver parcel har en stemme. For parceller hvor der er indført flere fællesstik til flere lejligheder se 3. Et medlem kan give møde ved befuldmægtiget i henhold til skriftlig fuldmagt. Ingen fuldmægtig kan dog afgive mere end en stemme foruden sin egen. Beslutninger træffes ved almindelig stemmeflertal. I tilfælde af stemmelighed foretages fornyet afstemning. Står stemmerne atter lige, bortfalder forslaget. Såfremt fem medlemmer forlanger det, skal afstemningen være skriftlig.

5 Til vedtægtsændringer fordres, at mindst halvdelen af medlemmerne er til stede og afgiver stemme, samt at beslutningen vedtages med mindst 2/3 af de afgivne stemmer. Er det foreskrevne antal medlemmer ikke til stede, konstaterer generalforsamlingen ved en afstemning, om et flertal ønsker forslaget fremmet. I så fald indkaldes, inden 30 dage, med mindst 30 dages og højst 4 måneders varsel (dog ikke i skolernes sommerferie), til en ekstraordinær generalforsamling, på hvilken der, uden hensyn til de mødendes antal, kan tages gyldig beslutning, såfremt 2/3 af de tilstedeværende medlemmer stemmer for forslaget. 8 Hæftelse Medlemmerne samt bestyrelsen hæfter ikke for foreningens forpligtelser medmindre generalforsamlingen på den for vedtægtsændringer foreskrevne måde vedtager anden hæftelse for enkelte konkret angivne forpligtelser vedrørende kabelnettet, udvidelser samt. vedligeholdelse heraf. Hæftelser for medlemmer samt bestyrelse kan kun være pro rata hæftelse. Bestyrelsen må ikke uden en beslutning på en ordinær eller ekstraordinær generalforsamling foretage økonomiske dispositioner der overstiger 15 procent af den regnskabsførte egenkapital. 9 Kontingent Kontingentet fastsættes af den ordinære generalforsamling for et år ad gangen på grundlag af et af bestyrelsen forelagt budget for det pågældende regnskabsår. Kontingentet betales for et år ad gangen til foreningens konto eller i rater med tilhørende forfaldsdatoer. Raternes størrelse og forfaldsdatoer fastsættes af generalforsamlingen og oplyses i takstbladet. Der betales kontingent for hver parcel, et medlem er ejer af. Foruden kontingentet er medlemmerne pligtige at betale de ydelser og bidrag, der påhviler de enkelte parceller. Er kontingentet og/eller andre ydelser ikke betalt rettidigt, opkræves dette med et tillæg ved påkravsmeddelelse. Tillægget fastsættes på den årlige generalforsamling for et år ad gangen.

6 Betales kontingentet og/eller andre ydelser ikke rettidigt, kan bestyrelsen for restantens regning lade beløbet med alle påløbne omkostninger, inkl. 2% rente pr. påbegyndt måned fra forfaldsdagen at regne, gå til inkasso gennem advokat. Medlemmets tilslutning til nettet kan, med en måneds frist fra bestyrelsens påtale, afbrydes ved manglende betaling. Såfremt et medlem foretager eller lader foretage indgreb i nettet, kan tilslutningen afbrydes umiddelbart. Medlemmet er pligtig at betale samtlige udgifter, der er en følge afbrydelsen. Bestyrelsen fastsætter tariffer herfor. Medlemmer, der måtte være i restance ved en generalforsamling, er ikke stemmeberettigede. I tilfælde af sygdom, arbejdsløshed eller lignende, kan bestyrelsen efter begæring meddele henstand med betaling eller andre ydelser til foreningen. 10 Takstblad Bestyrelsen forelægger hvert år til generalforsamlingens godkendelse forslag til årets kontingent samt et takstblad med mindst følgende indhold: Kontingent. Tilslutningsafgift for nye medlemmer. Gebyr for for sen betaling af kontingent og andre ydelser. Fra/Tilkoblingsgebyr for medlemmer, der har fået afbrudt tilslutningen til nettet. Eventuelt servicegebyr. Takstbladet gælder frem til næste generalforsamling. 11 Trufne beslutninger De af den ordinære eller ekstraordinære generalforsamling trufne beslutninger, samt beslutninger, der i henhold til nærværende vedtægter måtte vedtages af bestyrelsen, er gældende for medlemmerne, indtil de lovligt ændres i henhold til vedtægterne. Eventuel indbringelse af de trufne beslutninger for domstolene, har ikke suspensiv/opsættende virkning. Medlemmerne er, indtil endelig retsafgørelse foreligger, pligtige at opfylde de af dem i henhold til beslutningerne pålagte pligter, det være sig af økonomisk eller anden art.

7 ligesom foreningen, uanset sagsanlæg eller senere anke, skal foretage retsskridt til forpligtelsernes opfyldelse. 12 Bestyrelsen Foreningen ledes af en bestyrelse. Bestyrelsen består af fem medlemmer, der vælges på den ordinære generalforsamling for to år ad gangen. I lige årstal afgår tre medlemmer, hvoraf den ene er formanden. I ulige årstal afgår to medlemmer, hvoraf den ene er kassereren. Formanden vælges af generalforsamlingen blandt de 5 medlemmer af bestyrelsen. Genvalg kan finde sted. På den ordinære generalforsamling vælges to suppleanter for et år ad gangen. Suppleanterne har ret til at overvære bestyrelsesmøderne og skal indkaldes hertil, men har ingen stemmeret. Førstesuppleanten indtræder først ved eventuel afgang fra bestyrelsen. Bestyrelsen konstituerer sig efter generalforsamlingen med den valgte formand i spidsen samt med næstformand og kasserer. Den fastsætter i øvrigt selv sin forretningsorden samt fører protokol over forhandlinger og de af bestyrelsen trufne beslutninger. Bestyrelsen varetager den daglige ledelse af foreningens virksomhed, herunder drift og vedligeholdelse af kabelnettet, og varetager i øvrigt foreningens formål og interesser. Hvervet som bestyrelsesmedlem kan aflønnes med ansvar over for generalforsamlingen. Der kan ydes godtgørelse for udlæg og i særlige tilfælde for meget medgået tid. Bestyrelsen er berettiget til, under ansvar overfor generalforsamlingen, i fornødent omfang at engagere eventuelt lønnet medhjælp i sager, hvor dette skønnes nødvendigt, f. eks. til drift og vedligeholdelse, assistance af revisor, advokat, ingeniør, landinspektør med videre. Bestyrelsen kan til løsning af specielle opgaver nedsætte udvalg, der kan bestå af medlemmer uden for bestyrelsen, idet udvalgsformanden dog altid skal være bestyrelsesmedlem. Et sådant udvalg har ikke besluttende myndighed.

8 13 Bestyrelsesmøder Bestyrelsesmøder holdes så ofte formanden finder det nødvendigt, eller når mindst to bestyrelsesmedlemmer forlanger det. Bestyrelsen er beslutningsdygtig, når mindst tre medlemmer er til stede, heraf enten formanden eller næstformanden. Formanden eller næstformanden leder bestyrelsesmøderne. Formanden har i tilfælde af stemmelighed den afgørende stemme. Såfremt et bestyrelsesmedlem udtræder af foreningen, bliver umyndiggjort eller bliver ude af rådighed over sit bo, skal bestyrelsen snarest muligt supplere sig med en af de valgte suppleanter. Dersom formanden eller næstformanden efter ovenstående måtte udtræde af foreningen, skal hans afløser vælges inden for de resterende bestyrelsesmedlemmer og dersom ingen ønsker at modtage valg, skal bestyrelsen foranledige indkaldt ekstraordinær generalforsamling til valg af stedfortræder. Et bestyrelsesmedlem, der uden lovlig grund udebliver fra tre på hinanden følgende bestyrelsesmøder, må, hvis blot et medlem af bestyrelsen kræver det, fratræde bestyrelsen. Dersom antallet af bestyrelsesmedlemmer ved afgang i årets løb, og efter suppleanterne er tiltrådt, bliver mindre end tre, er bestyrelsen forpligtiget til snarest muligt at indkalde til ekstraordinær generalforsamling med valg af bestyrelse og suppleanter på dagsordenen. 14 Bestyrelsen tegner foreningen udadtil Bestyrelsen repræsenterer foreningen udadtil i enhver henseende, såvel overfor offentlige myndigheder som overfor private. Bestyrelsen råder over foreningens midler i overensstemmelse med loven og de på generalforsamlingen trufne beslutninger. Foreningen tegnes i alle anliggender af formanden eller næstformanden i forbindelse med to af bestyrelsens medlemmer.

9 15 Regnskab og revision Kassereren modtager foreningens indtægter og betaler alle foreningens udgifter. Kassereren fører et af bestyrelsen autoriseret regnskab samt medlemsprotokol. Statusrapport med tilhørende udgiftsbilag skal fremlægges og godkendes på bestyrelsesmøderne. Kassebeholdningen skal henstå i bank, sparekasse eller giro og kontoen skal vare klausuleret således, at der kun kan hæves på kontoen i forbindelse med formandens eller næstformandens medunderskrift. Bestyrelsen kan tildele kassereren fuld prokura. Den kontante kassebeholdning bør ikke overstige kr ,-. Foreningens midler bør anbringes til den, til enhver tid, højeste bankrente gældende for konti med kortest mulig opsigelsesvarsel. Foreningens regnskabsår er fra 1. januar til 31. december. Årsregnskabet afleveres af kassereren til bestyrelsen ved årets første bestyrelsesmøde. Regnskabet revideres af de af generalforsamlingen valgte revisorer og eventuelle bemærkninger fra revisorer sendes til bestyrelsen. Regnskabet skal ligge fuldt færdigt og revideret senest 1. april. Årsregnskabet aflægges så vidt det er muligt i overensstemmelse med årsregnskabslovens bestemmelser for klasse B-virksomheder og revideres af en statsautoriseret revisor. På generalforsamlingen vælges hvert år en revisor for to år ad gangen. Revisorsuppleanten vælges for et år ad gangen. Genvalg kan finde sted. Revisorerne skal, udover revisionen ved regnskabsårets afslutning, foretage mindst et anmeldt status- og kasseeftersyn og kan herudover foretage et sådant eftersyn uanmeldt en gang årligt. I februar afholdes et orienterende medlemsmøde hvor bestyrelsen giver information om foreløbigt årsregnskab og budget baseret på et materiale, der ikke endnu er revideret af foreningens statsautoriserede revisor. Informationsmødet annonceres via relevante medier i henhold til 5 med mindst 30 og højst 60 dages varsel.

10 Det skal af årsregnskabet specifikt fremgå, hvilken honorering hvert enkelt bestyrelsesmedlem og suppleant har modtaget af Tune Kabelnet. 16 Vedligeholdelse og teknisk installation Bestyrelsen er ansvarlig for, at kabelnettet vedligeholdes på forsvarlig måde i henhold til myndighedernes krav og at der foretages tilsyn og kontrol af nettet. Dersom der opstår skade på nettet, bedes oplysning om disse rettet til foreningens adresse eller foreningens telefon. Derefter vil bestyrelsen sørge for at skaden udbedres. Det præciseres, at skader, som findes på medlemmets egen installation, hvilket vil sige efter stander i vej, udbedres for medlemmets egen regning. Skader på hovedanlæg, hvilket vil sige standere, underforstærkere og kabel i offentlig vej, vil blive betalt af foreningen, der i hvert enkelt tilfælde vil forsøge at viderefakturere beløbet til skadevolder. Ved nye tilslutninger skal Tune Kabelnets regler vedr. installationer følges. 17 Ændring og udvidelser Bestyrelsen kan beslutte at igangsætte udvidelser til nye områder, såfremt udvidelsen på sigt er rentabel. Generalforsamlingen kan bemyndige bestyrelsen til at foretage udvidelser af nettet, selv om udvidelsen kræver anskaffelse af udstyr, ændringer eller ombygninger af nettet. Bestyrelsen redegør på generalforsamlingen for de muligheder, der forventes at foreligge i den nære fremtid samt for de økonomiske konsekvenser af eventuelt kommende udvidelser. Generalforsamlingen kan beslutte, at der skal afholdes programvalg i det kommende foreningsår. Bestyrelsen udformer stemmesedlen samt tidsplanen for afstemningen, men medlemmerne skal have mulighed for at få nye programmer på stemmesedlen. Bestyrelsen skal i forbindelse med udsendelsen af stemmesedlen oplyse om priser for de enkelte kanaler.

11 Kriteriet for hvilken pakke man kan deltage i, i afstemningen, bestemmes af hvilken pakke man er tilknyttet eller har bestilt, på afstemningstidspunktet. Resultatet af afstemningen skal offentliggøres senest en måned efter afstemningens afslutning. Bestyrelsen kan friholde 2 kanaler til prøveudsendelser. I tilfælde af programophør kan bestyrelsen, under samme budgetforudsætninger, træffe beslutning om at erstatte dette med nyt program, frem til næste programvalg. Bestyrelsen har pligt til at udarbejde et budget indeholdende de udgifter, der følger af valget af programmer. Budgettet skal altid give et retvisende billede af foreningens økonomi og drift. 18 Foreningens opløsning Foreningens virksomhed ophører, når dens formål ikke længere kan realiseres eller opløsning vedtages af generalforsamlingen i overensstemmelse med 5. Således kan generalforsamlingen, hvis den tekniske udvikling gør det etablerede anlæg teknisk eller økonomisk utidssvarende vedtage, at nettet skal nedlægges eller overdrages til anden side, samt at foreningen skal opløses. På generalforsamlingen, hvor endelig ophævelse sker, vælges et likvidationsudvalg på 3 medlemmer, der skal forestå foreningens afvikling. Eventuel formue, efter foreningens forpligtelser er indfriet, kan tilfalde et eller flere velgørende formål i Tune. Historik: Således vedtaget på stiftende generalforsamling, den 12. oktober Ændret ved generalforsamlingsbeslutning, den 5. marts Ændret ved generalforsamlingsbeslutning, den 27. september Ændret ved generalforsamlingsbeslutning, den 26. marts Ændret ved generalforsamlingsbeslutning, den 15. juni Ændret ved generalforsamlingsbeslutning, den 1. marts Ændret ved ekstraordinær generalforsamling, den 10. maj Ændret ved ekstraordinær generalforsamling, den 16. maj 2006.

12 Ændret ved ekstraordinær generalforsamling, den 2. juli oplagt på hjemmesiden 23. juli 2008 Omlagt til HTML 18. februar Sat op med bulletpoints 7. februar 2015 ifm. læsbarheden.

Vedtægter. for. Smørumvang Grundejerforening

Vedtægter. for. Smørumvang Grundejerforening Vedtægter for Smørumvang Grundejerforening 2014 side 1 af 6 1 FORENINGENS OMRÅDE Foreningens navn er Grundejerforeningen Smørumvang og er stiftet den 13. februar 1946. Dens område omfatter parceller af

Læs mere

VEDTÆGTER for grundejerforeningen KILDEGÅRDEN. 1. Navn

VEDTÆGTER for grundejerforeningen KILDEGÅRDEN. 1. Navn 1 VEDTÆGTER for grundejerforeningen KILDEGÅRDEN 1. Navn Foreningens navn er grundejerforeningen Kildegården. Dens område er de af deklaration tinglyst 15/10 1963 omfattende ejendomme, matr. nr. 6 z Greve

Læs mere

VEDTÆGTER

VEDTÆGTER VEDTÆGTER Navn 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Trippendalsparken og omhandler rækkehusene med adressen Tjørnehusene 4 52 samt Poppelhusene 16 50 og 3 51 i Albertslund Kommune. Formål 2 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen "Fuglevang"

Vedtægter for Grundejerforeningen Fuglevang Vedtægter for Grundejerforeningen "Fuglevang" 1. Grundejerforeningens navn er "Grundejerforeningen Fuglevang". Dens hjemsted er Kirke Såby. Dens værneting er Roskilde Herredsret. 2. Grundejerforeningen

Læs mere

Ny Bringe Grundejerforening. Vedtægter

Ny Bringe Grundejerforening. Vedtægter Vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Ny Bringe Grundejerforening. Foreningens hjemsted er Furesø kommune. 2 Område og medlemmer Stk. 1. Foreningen omfatter ejendommene, der er beliggende på

Læs mere

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Holmens Bakker

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Holmens Bakker VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Holmens Bakker Hjemsted og navn: 1 Grundejerforeningens hjemsted er Syddjurs Kommune. Grundejerforeningens navn er Holmens Bakker og omfatter udstykningsarealerne Matr.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Bakkebjerg Stiftet den 9.maj 1973

Vedtægter for Grundejerforeningen Bakkebjerg Stiftet den 9.maj 1973 Vedtægter for Grundejerforeningen Bakkebjerg Stiftet den 9.maj 1973 1 1.1 Grundejerforeningens navn er Bakkebjerg, og dens hjemsted er Gribskov Kommune, tidligere Græsted Gilleje Kommune. 1.2 Alle nuværende

Læs mere

TUNE. Referat af ekstraordinær generalforsamling i Tune Kabelnet 16. maj 2006

TUNE. Referat af ekstraordinær generalforsamling i Tune Kabelnet 16. maj 2006 Referat af ekstraordinær generalforsamling i Tune Kabelnet 16. maj 2006 TUNE KABELNET Dirigent: Frede Kruse-Christiansen Stemmeberettigede 36 - heraf 8 pr. fuldmagt Kenneth Steen Hansen meddelte, at han

Læs mere

VEDTÆGTER. for "GRUNDEJERFORENINGEN DØNNERGÅRDEN" (stiftet den 25.04.1977) 1. ( Området )

VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN DØNNERGÅRDEN (stiftet den 25.04.1977) 1. ( Området ) VEDTÆGTER for "GRUNDEJERFORENINGEN DØNNERGÅRDEN" (stiftet den 25.04.1977) 1. ( Området ) Foreningens navn er "Grundejerforeningen Dønnergården". Dens område er parceller, vejarealer og fællesarealer udstykket

Læs mere

Vedtægter for Birkegårdens grundejerforening Sidst opdateret 2015-05-06

Vedtægter for Birkegårdens grundejerforening Sidst opdateret 2015-05-06 1. Navn Vedtægter for Birkegårdens grundejerforening Sidst opdateret 2015-05-06 stk. 1. Foreningens navn er BIRKEGÅRDENS GRUNDEJERFORENING, dens hjemsted er Ballerup kommune. stk. 2. Foreningens område

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDJERFORENINGEN SEJER STRANDE

VEDTÆGTER FOR GRUNDJERFORENINGEN SEJER STRANDE VEDTÆGTER FOR GRUNDJERFORENINGEN SEJER STRANDE Side 1 1. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Sejer Strande". Dens område omfatter arealer udstykket fra matr. nr. 2b og 2ar Yderby by, Odden sogn, som

Læs mere

Grundejerforeningen Klithøj, Handrup Strand Maj Vedtægter

Grundejerforeningen Klithøj, Handrup Strand   Maj Vedtægter Grundejerforeningen Klithøj, Handrup Strand www.klithoej-handrup.dk Maj 2008 Vedtægter 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Klithøj, dens område er matrikler, der udstykkes af matr. nr. 2 a, Handrup

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen KARBAK.

Vedtægter for Grundejerforeningen KARBAK. Vedtægter for Grundejerforeningen KARBAK. 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen KARBAK. Dens område omfatter foruden 64 parceller, vejarealer og fællesarealer udstykket fra matr. nr. 49 A og 45 H samt

Læs mere

Grundejerforeningen Lynghus Nor, Havnsø

Grundejerforeningen Lynghus Nor, Havnsø Grundejerforeningen Lynghus Nor, Havnsø Vedtægter Revideret aug. 78 Genoptrykt aug. 78 Genoptrykt apr. 79 Genoptrykt okt. 86 Ændret maj. 1987 Genoptryk okt. 1996, med ændring Ændringer maj 2011 Ændringer

Læs mere

for Antenneforeningen Tolveren 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Foreningens navn er Antenneforeningen Tolveren.

for Antenneforeningen Tolveren 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Foreningens navn er Antenneforeningen Tolveren. VEDTÆGTER for Antenneforeningen Tolveren 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Foreningens navn er Antenneforeningen Tolveren. 1.2 Foreningen dækker område 43 (tidligere område 12) i henhold til opdelingskort

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN BOGHVEDEMARKEN VEDTÆGTER

GRUNDEJERFORENINGEN BOGHVEDEMARKEN VEDTÆGTER Vedtægter for grundejerforeningen BOGHVEDEMARKEN GRUNDEJERFORENINGEN BOGHVEDEMARKEN VEDTÆGTER 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Boghvedemarken. Dens område er de I deklaration, lyst den 6.9.1977

Læs mere

Vedtægter for Parcelforeningen DALSØ PARK

Vedtægter for Parcelforeningen DALSØ PARK Vedtægter for Parcelforeningen DALSØ PARK 1 Navn, hjemsted og formål for foreningen Foreningens navn er Parcelforeningen Dalsø Park. Foreningens hjemsted er Furesø kommune. Foreningen omfatter 50 parceller/boliger

Læs mere

1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er: Grundejerforeningen Sandager. Dens hjemsted er Saunte By, Hornbæk Sogn, Helsingør Kommune.

1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er: Grundejerforeningen Sandager. Dens hjemsted er Saunte By, Hornbæk Sogn, Helsingør Kommune. Dokument: 180716 Grundejerforeningen SANDAGER Saunte 3100 Hornbæk Vedtægter 1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er: Grundejerforeningen Sandager. Dens hjemsted er Saunte By, Hornbæk Sogn, Helsingør Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Aaben-en-Thor. 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Aaben-en-Thor. Foreningens hjemsted er Silkeborg Kommune.

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Aaben-en-Thor. 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Aaben-en-Thor. Foreningens hjemsted er Silkeborg Kommune. VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Aaben-en-Thor 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Aaben-en-Thor. Foreningens hjemsted er Silkeborg Kommune. 2. Foreningens formål er at varetage grundejernes nuværende

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SNEBÆRHAVENS GRUNDEJERFORENING

VEDTÆGTER FOR SNEBÆRHAVENS GRUNDEJERFORENING VEDTÆGTER FOR SNEBÆRHAVENS GRUNDEJERFORENING 1. Foreningens navn er Snebærhavens Grundejerforening", og dens område er de parceller som er udstykket fra matr. nr. 9 bo Herstedøster by og sogn. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Brønsholmgård

Vedtægter for Grundejerforeningen Brønsholmgård Vedtægter for Grundejerforeningen Brønsholmgård Marts 2011 Læg disse vedtægter i Deres skøde Husk at videregive dem til ny ejer 1 1 OMRÅDE Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN BRØNSHOLMGÅRD. Dens område

Læs mere

Vedtægt for Grundejerforeningen Lassensminde, Daastrup 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN LASSENSMINDE, DÅSTRUP. Dens områder er matr.nr.

Vedtægt for Grundejerforeningen Lassensminde, Daastrup 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN LASSENSMINDE, DÅSTRUP. Dens områder er matr.nr. Vedtægt for Grundejerforeningen Lassensminde, Daastrup 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN LASSENSMINDE, DÅSTRUP. Dens områder er matr.nr. 7 a, Daastrup by og sogn, og samtlige de parceller, der

Læs mere

Vedtægter. Foreningens hjemsted er Kalundborg Kommune, Retten i Holbæk

Vedtægter. Foreningens hjemsted er Kalundborg Kommune, Retten i Holbæk Vedtægter 1 Foreningens navn er: Grundejerforeningen Havnsø Park Dens område omfatter parceller fra matr.nr. 2 a Havnsø By, 3 b, 3 e, 3 f, 3 n, 4 b, 4 c, 4 d, 4 e, og 4 g Egemarke Hovedgård Føllenslev

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Blomsterhaven

Vedtægter for Grundejerforeningen Blomsterhaven Vedtægter for Grundejerforeningen Blomsterhaven Maj 2013 Indholdsfortegnelse: Side: 1 Grundejerforeningens område... 2 2 Medlemsret og -pligt... 2 3 Formål... 2 4 Hæftelser... 2 5 Kontingent... 2 6 Græsslåning,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FOR HESSELBJERG OG KORSHAVE OMRÅDE

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FOR HESSELBJERG OG KORSHAVE OMRÅDE VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FOR HESSELBJERG OG KORSHAVE OMRÅDE Foreningens navn er Grundejerforeningen for Hesselbjerg og Korshave område. 1. 2. Grundejerforeningen er stiftet i henhold til deklarationer

Læs mere

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen»HJORTLUND«Vindinge

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen»HJORTLUND«Vindinge Grundejereningen»HJORTLUND«Vindinge 23. november 2012 Grundejereningen»HJORTLUND«Vindinge. 1. Foreningens navn er grundejereningen»hjortlund«. Dens hjemsted er Vindinge, Roskilde Kommune. Foreningen omfatter

Læs mere

Vedtægter. for. Tengslemark Ny Grundejerforening

Vedtægter. for. Tengslemark Ny Grundejerforening Vedtægter for Tengslemark Ny Grundejerforening O 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er TENGSLEMARK NY GRUNDEJERFORENING: Dens medlemsområde er ejere af parceller, udstykket af arealer beliggende på

Læs mere

Vedtægter. for. Grundejerforeningen BYHOLMENE. Strøby-, Nørby- og Vedbyholm hvidovre. Vedtaget Sidst ændret

Vedtægter. for. Grundejerforeningen BYHOLMENE. Strøby-, Nørby- og Vedbyholm hvidovre. Vedtaget Sidst ændret Grundejerforeningen Byholmene Vedtægter for Grundejerforeningen BYHOLMENE Strøby-, Nørby- og Vedbyholm 2650 hvidovre Vedtaget 06.05.1975 Sidst ændret 03.03.1998 1 Foreningens navn er: Byholmene. Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Grundejerforeningen Skelhøje Plantage

VEDTÆGTER. for. Grundejerforeningen Skelhøje Plantage VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Skelhøje Plantage 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skelhøje Plantage. Dens område omfatter parceller udstykket fra matr. nr. 12 c Boeslum by, Draaby sogn. Foreningens

Læs mere

Vedtægter. For. Grundejerforeningen Søndertoften

Vedtægter. For. Grundejerforeningen Søndertoften Grundejerforeningen Søndertoften Søndertoften - 2630 Taastrup Vedtægter For Grundejerforeningen Søndertoften Vedtaget på ordinær generalforsamling den 14. november 2017 og den ekstraordinære generalforsamlingen

Læs mere

1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Plantagen

1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Plantagen 1 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Plantagen Alle nuværende og fremtidige ejere af parceller udstykket fra matr. Nr. 19-d til 8-b og 8-d, parcellerne med matr. Nr. 12-f til æ samt 12 aa,ab,ac,ad,

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Birkager

Vedtægter for Grundejerforeningen Birkager Vedtægter for Grundejerforeningen Birkager Således vedtaget endeligt på den ekstraordinære generalforsamling den 2. april 2003. Godkendt af Ramsø Kommune den 6/8 2003. 1 Forslaget Foreningens navn er Grundejerforeningen

Læs mere

VEDTÆGTER. Pligtigt medlem af foreningen er enhver ejer af parceller inden for foreningens område.

VEDTÆGTER. Pligtigt medlem af foreningen er enhver ejer af parceller inden for foreningens område. VEDTÆGTER Pgf. 1. Navn og område Foreningens navn er grundejerforeningen Havre- og Hvedemarken. Foreningens hjemsted er Kolding. Dens medlemsområde omfatter arealerne, som fastlagt i lokalplan 0521-2A.

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ 1. Foreningens navn og hjemsted. 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rødtjørnvej

Læs mere

Vedtægter. Venø Bugt

Vedtægter. Venø Bugt Vedtægter for Grundejerforeningen Venø Bugt Handbjerg. Udarbejdet af Advokatkontoret, Nørre Snede. Godkendt af byrådet i Vinderup den 2. marts 1978 Vedtaget på stiftende generalforsamling d. 16. sept.

Læs mere

I tilfælde af foreningens opløsning tilfalder foreningens nettoformue Greve Kommune med henblik på anvendelse til formål inden for

I tilfælde af foreningens opløsning tilfalder foreningens nettoformue Greve Kommune med henblik på anvendelse til formål inden for Vedtægterne er besluttet på foreningens ordinære general- forsamling den 19. november 2002 og endeligt vedtaget på foreningens ekstraordinære generalforsamling den 18. december 2002 samt i.h.t. disse vedtægters

Læs mere

Ændringsforslag til gennemgang på General forsamling. Tidligere vedtægter Ændring Nye vedtægter

Ændringsforslag til gennemgang på General forsamling. Tidligere vedtægter Ændring Nye vedtægter Ændringsforslag til gennemgang på General forsamling Tidligere vedtægter Ændring Nye vedtægter 1.: Navn og hjemsted: Laugets navn: Herlufmagle-Gelsted Antennelaug. Laugets hjemsted: Gelsted. 1.: Navn og

Læs mere

Vedtægter. For 1. udgave: Fællesudvalget for Grundejerforeninger på Enø, Lungshave og Fjordhusene. Dato:

Vedtægter. For 1. udgave: Fællesudvalget for Grundejerforeninger på Enø, Lungshave og Fjordhusene. Dato: Vedtægter Dato: 15.10.2016 For 1. udgave: 18.04.1981 Fællesudvalget for Grundejerforeninger på Enø, Lungshave og Fjordhusene Side: 1 af 5 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemmer 4 Bestyrelse 5 Tegningsret

Læs mere

Grundejerforeningen Krybily Vest

Grundejerforeningen Krybily Vest NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Krybily Vest Foreningens hjemsted er Fredericia Kommune under Fredericia Ret, der er foreningens værneting. 2 Grundejerforeningens formål

Læs mere

VEDTÆGTER. Foreningens navn er: Grundejerforeningen "Jægerbuen".

VEDTÆGTER. Foreningens navn er: Grundejerforeningen Jægerbuen. VEDTÆGTER Foreningens navn er: Grundejerforeningen "Jægerbuen". 1 Dens område er vej-, sti- og fællesarealer samt parceller udstykket fra matr. nr. 16 B m.fl. af' Ishøj by, Ishøj, i overensstemmelse med

Læs mere

Vedtægter for. Vedtægter Grundejerforeningen STØLSGÅRDEN

Vedtægter for. Vedtægter Grundejerforeningen STØLSGÅRDEN Side 1 af 7 Vedtægter for Grundejerforeningen STØLSGÅRDEN Således bestemt : Stiftende generalforsamling Anno 1973 Ekstraordinære generalforsamling af 16. juni 1990 Ekstraordinære generalforsamling af 27.

Læs mere

Grundejerforeningen Højgårdstoften. Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN HØJGÅRDSTOFTEN

Grundejerforeningen Højgårdstoften. Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN HØJGÅRDSTOFTEN Grundejerforeningen Højgårdstoften Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN HØJGÅRDSTOFTEN 20. april 2010 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Højgårdstoften: Dens hjemsted er Høje-Taastrup Kommune. Nærværende

Læs mere

Vedtægter. for. Bjerringbro. Kabelnet

Vedtægter. for. Bjerringbro. Kabelnet Vedtægter for Bjerringbro Kabelnet 1 NAVN OG HJEMSTED 1 1. Foreningens navn er Bjerringbro Kabelnet. 2. Foreningens adresse er 8850 Bjerringbro. 3. Foreningens forsyningsområde er Bjerringbro by, Bjerring

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN SLETTEBJERGET SLETTEBJERGET 191 NY HAMMERSHOLT 3400 HILLERØD

GRUNDEJERFORENINGEN SLETTEBJERGET SLETTEBJERGET 191 NY HAMMERSHOLT 3400 HILLERØD GRUNDEJERFORENINGEN SLETTEBJERGET 96-191 SLETTEBJERGET 191 NY HAMMERSHOLT 3400 HILLERØD VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SLETTEBJERGET Revideret 21.09.1992 1. Navn og beliggenhed. 1.1. Foreningens navn

Læs mere

Vedtægter. 3. Foreningens forsyningsområde er Faxe kommune i byområderne Faxe, Karise og Faxe Ladeplads og tilhørende lokaliteter.

Vedtægter. 3. Foreningens forsyningsområde er Faxe kommune i byområderne Faxe, Karise og Faxe Ladeplads og tilhørende lokaliteter. Vedtægter NAVN OG HJEMSTED 1 1. Foreningens navn Faxe-Faxe Ladeplads Antenneforening. 2. Foreningens hjemsted er Faxe. 3. Foreningens forsyningsområde er Faxe kommune i byområderne Faxe, Karise og Faxe

Læs mere

Grundejerforeningen Hampeland

Grundejerforeningen Hampeland Grundejerforeningen Hampeland Vedtægter Gældende fra 1. januar 1996 Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 13. oktober 1995. Samt ændringer vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 12.

Læs mere

Vedtægter. for. Bolværkets grundejerforening

Vedtægter. for. Bolværkets grundejerforening Hillerød den 23. marts 2010 BOLVÆRKETS GRUNDEJERFORENING 3400 HILLERØD Vedtægter for Bolværkets grundejerforening Indholdsfortegnelse: 1. Foreningens område. 2. Medlemsret og - pligt. 3. Formål. 4. Hæftelser.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DANMARKSGADE. Foreningens navn er Grundejerforeningen Danmarksgade. Dens Hjemsted er Ringkøbing

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DANMARKSGADE. Foreningens navn er Grundejerforeningen Danmarksgade. Dens Hjemsted er Ringkøbing VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DANMARKSGADE Foreningens navn er Grundejerforeningen Danmarksgade. Dens Hjemsted er Ringkøbing Foreningens formål er at varetage medlemmernes fælles interesser, bl. a.

Læs mere

Gørlev Antenneforening

Gørlev Antenneforening Love og vedtægter for 1 Foreningens navn er:. 2 Foreningens interesseområde er: Gørlev by. 3 Foreningens formål er at drive og eje et fællesantenneanlæg, der kan forsyne medlemmerne med. 1. Internet og

Læs mere

VEDTÆGTER. For Grundejerforeningen Havnøholm

VEDTÆGTER. For Grundejerforeningen Havnøholm VEDTÆGTER For Grundejerforeningen Havnøholm 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Havnøholm. Dens område omfatter 25 parceller, vejarealer udstykket fra matr. Nr. 19a Sødring by og sogn. Dens hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Cold Hawaii Kystlivredderklub

Vedtægter for Cold Hawaii Kystlivredderklub Vedtægter for Cold Hawaii Kystlivredderklub Side 1 af 5 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er "Cold Hawaii Kystlivredderklub", med hjemsted i Nørre Vorupør, Thisted Kommune. Foreningen er

Læs mere

1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsletten, i det følgende benævnt foreningen.

1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsletten, i det følgende benævnt foreningen. Gældende vedtægter godkendt af Ringsted Kommune den 20. januar 2006. 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsletten, i det følgende benævnt foreningen. Disse vedtægter omfatter

Læs mere

SKOVSVINGET OG SKOVLEDET GRUNDEJERFORENING. Vedtægter VEDTÆGTER FOR SKOVSVINGET- OG SKOVLEDETS GRUNDEJERFORENING

SKOVSVINGET OG SKOVLEDET GRUNDEJERFORENING. Vedtægter VEDTÆGTER FOR SKOVSVINGET- OG SKOVLEDETS GRUNDEJERFORENING SKOVSVINGET OG SKOVLEDET GRUNDEJERFORENING Vedtægter VEDTÆGTER FOR SKOVSVINGET- OG SKOVLEDETS GRUNDEJERFORENING 1 Grundejerforeningens navn er Skovsvinget- og Skovledets Grundejerforening. Grundejerforeningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FOR HESSELBJERG OG KORSHAVE OMRÅDE

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FOR HESSELBJERG OG KORSHAVE OMRÅDE VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FOR HESSELBJERG OG KORSHAVE OMRÅDE Foreningens navn er Grundejerforeningen for Hesselbjerg og Korshave område. 1. 2. Grundejerforeningen er stiftet i henhold til deklarationer

Læs mere

Vedtægter. For 1. udgave: Fællesudvalget for grundejerforeningerne på Enø Side: 1 af 5. Dato: Navn og hjemsted.

Vedtægter. For 1. udgave: Fællesudvalget for grundejerforeningerne på Enø Side: 1 af 5. Dato: Navn og hjemsted. Fællesudvalget for grundejerforeningerne på Enø Side: 1 af 5 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemmer 4 Bestyrelse 5 Tegningsret 6 Bestyrelsesmøder 7 Regnskab / Kasserer 8 Generalforsamling 9 Forhandlingsprotokol

Læs mere

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST Navn, hjemsted og formål. 1 Forenings navn er Grundejerforeningen Elsted Øst. 2 Foreningens hjemsted er Århus kommune under Århus ret, der er foreningens værneting.

Læs mere

Vedtægter. for. Tørring Kabelnet

Vedtægter. for. Tørring Kabelnet Vedtægter for Tørring Kabelnet NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 Foreningens navn er Tørring Kabelnet. 2 Foreningens interesseområde er Tørring 3 Foreningens formål er at eje og drive kabelnet primært for modtagning

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. Navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN.

V E D T Æ G T E R. for GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. Navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. Side 1 af 6 V E D T Æ G T E R for GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN Navn, hjemsted og formål 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. 2. Foreningens hjemsted er Lejre kommune under Roskilde

Læs mere

Grundejerforeningen Klithøj

Grundejerforeningen Klithøj Vedtægter for Grundejerforeningen Klithøj. Dejret Klit, 8420 Knebel, Ebeltoft kommune. Grundejerforeningen er stiftet i forbindelse med varetagelse af medlemmernes fælles grundejer-interesser, såvel indadtil

Læs mere

Foreningens hjemsted er Århus kommune under Retten i Århus, der er foreningens værneting.

Foreningens hjemsted er Århus kommune under Retten i Århus, der er foreningens værneting. Navn, hjemsted og formål Foreningens navn er Grundejerforeningen Kirkeager. Foreningens hjemsted er Århus kommune under Retten i Århus, der er foreningens værneting. Stk. 2 - Foreningens stedlige område

Læs mere

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Teglgården Hejlsminde

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Teglgården Hejlsminde VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Teglgården Hejlsminde 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Teglgården. Området er sommerhusparceller og fælles områder, udstykket fra matr. Nr. 44a m.fl. Hejls by

Læs mere

VEDTÆGTER. Således som ændret på generalforsamling 25. november 2003 og ekstraordinær generalforsamling 16. december 2003.

VEDTÆGTER. Således som ændret på generalforsamling 25. november 2003 og ekstraordinær generalforsamling 16. december 2003. Kalleruphuse Grundejerforening Gelskovvænget. Tybrindvænget. Ølstedgårdvej. Odense M. CVR.nr.: 12 94 40 39 VEDTÆGTER Således som ændret på generalforsamling 25. november 2003 og ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TRELLE AGER

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TRELLE AGER VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TRELLE AGER NAVN/HJEMSTED/FORMÅL 1: Foreningens navn er Grundejerforeningen Trelle Ager 2: Foreningens hjemsted er Vamdrup 3: Grundejerforeningens formål er at varetage

Læs mere

Vedtægter for A/F Hasselhøj

Vedtægter for A/F Hasselhøj A / F Hasselhøj 01.04.2001 2990 Nivå Vedtægter for A/F Hasselhøj 1 Foreningens navn er: Antenneforeningen Hasselhøj, skrives A/F Hasselhøj 2 Foreningens leveringsområde er: Anlægget sikrer leverance af

Læs mere

Vedtægter for Højgårdshaven - Tingsted Have Grundejerforening - Anno 2003. Indholdsfortegnelse GRUNDEJERFORENINGSVEDTÆGTER

Vedtægter for Højgårdshaven - Tingsted Have Grundejerforening - Anno 2003. Indholdsfortegnelse GRUNDEJERFORENINGSVEDTÆGTER Vedtægter for Højgårdshaven - Tingsted Have Grundejerforening - Anno 2003 Indholdsfortegnelse Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1 2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3 5 Kap. 3 Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Farum Nord-Øst

Vedtægter for Grundejerforeningen Farum Nord-Øst Vedtægter for Grundejerforeningen Farum Nord-Øst Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er "Grundejerforeningen Farum Nord-Øst". 2 Foreningens hjemsted er Furesø kommune under Hillerød ret, der er

Læs mere

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. XX.

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. XX. Vedtægter for grundejerforeningen xx Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap. 4 Medlemmernes

Læs mere

Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Vedtægter - april Grundejerforeningen Det ny Jyllinge

Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Vedtægter - april Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Grundejerforeningen Det ny Jyllinge NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er grundejerforeningen Det ny Jyllinge. 1. 2. Foreningens hjemsted er Roskilde Kommune under Retten i Roskilde, der er foreningens

Læs mere

Vedtægter for for Grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby (Vedtaget 2011).

Vedtægter for for Grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby (Vedtaget 2011). Vedtægter Vedtægter for for Grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby (Vedtaget 2011). 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby 2 Foreningens hjemsted er Slagelse

Læs mere

Vedtægter. Grundejerforeningen Solvænget. Hundige. Stiftet den 5. august for

Vedtægter. Grundejerforeningen Solvænget. Hundige. Stiftet den 5. august for Vedtægter for Grundejerforeningen Solvænget Hundige Stiftet den 5. august 1944 Indholdsfortegnelse Kapitel 1. Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kapitel 2. Foreningens område og medlemskreds 3-4 Kapitel

Læs mere

Grundejerforeningen Højager, Ringvejen og Hvesager

Grundejerforeningen Højager, Ringvejen og Hvesager Vedtægter for "Grundejerforeningen Højager, Ringvejen og Hvesager. Vedtaget på generalforsamlingen 25. Oktober 2013 l Foreningens navn er "Grundejerforeningen Højager, Ringvejen og Hvesager". Stiftelsen

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Kringelholm.

Vedtægter for grundejerforeningen Kringelholm. Vedtægter for grundejerforeningen Kringelholm. Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 26. marts 2003 med ændringer vedagtet på ordinær generalforsamling d. 16. marts 2016. 1. Navn. Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDOVREGAARDS VILLABY

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDOVREGAARDS VILLABY VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDOVREGAARDS VILLABY 1. Foreningens navn Foreningens navn er Grundejerforeningen Rødovregaards Villaby". Dens hjemsted er Rødovre kommune. Glostrup ret er værneting i

Læs mere

1. Referat af ekstra ordinær generalforsamling. Tilstede: 12 grundejere + 2 fuldmagter

1. Referat af ekstra ordinær generalforsamling. Tilstede: 12 grundejere + 2 fuldmagter 1. Referat af ekstra ordinær generalforsamling Tilstede: 12 grundejere + 2 fuldmagter 1. Valg af dirigent Tina Pedersen. K21 Valgt Tina konkluderer at Generalforsamling er lovformligt indkaldt og der er

Læs mere

Konkrete ændringer til foreningens vedtægter

Konkrete ændringer til foreningens vedtægter Konkrete ændringer til foreningens vedtægter Nuværende Forslag Kommentar 1 Grundejerforeningens område Grundejerforeningens navn er "Grundejerforeningen Blomsterhaven". Dens område er de af deklarationen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII 1. Foreningens navn og formål: 1.1 Foreningens navn er beboerforeningen Mølledammen Område VII, med hjemsted i Slangerup Kommune og med værneting ved

Læs mere

VEDTÆGTER For Grundejerforeningen SANDHØJ

VEDTÆGTER For Grundejerforeningen SANDHØJ VEDTÆGTER For Grundejerforeningen SANDHØJ 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Sandhøj. Dens område begrænses af følgende eksisterende eller projekterede veje: Sandhøjvej Smedegade ældre bebyggelse

Læs mere

VEDTÆGTER. for grundejerforeningen ÆBLEHAVEN, Helsingør

VEDTÆGTER. for grundejerforeningen ÆBLEHAVEN, Helsingør VEDTÆGTER for grundejerforeningen ÆBLEHAVEN, Helsingør 1. Navn: Foreningens navn er Grundejerforeningen Æblehaven. Dens område omfatter parceller udstykket fra matr.nr. 34 - cb Helsingør overdrev. Foreningens

Læs mere

NAVN HJEMSTED OG FORMÅL

NAVN HJEMSTED OG FORMÅL Indholdsfortegnelse NAVN HJEMSTED OG FORMÅL... 1 MEDLEMMERNE OG DISSES FORHOLD TIL FORENINGEN... 1 GENERALFORSAMLINGEN... 3 Bestyrelsen..4 REVISOR OG REGNSKAB... 5 SÆRLIGE BESTEMMELSER... 6 GODKENDELSEER

Læs mere

Vedtægter. Grundejerforeningen Karmstensgård

Vedtægter. Grundejerforeningen Karmstensgård Vedtægter 1 stk. 1, Foreningens navn er Grundejerforeningen Karmstensgård, dens område er matr. nr. 2a af Udlejre by, Ølstykke Sogn og samtlige parceller, der udstykkes herfra. Dens hjemsted er Ølstykke

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen LYKKESHOLM

Vedtægter for Grundejerforeningen LYKKESHOLM Vedtægter for Grundejerforeningen LYKKESHOLM 1. Foreningens navn er: Grundejerforeningen Lykkesholm. Dens område er de i deklaration, tinglyst den 30/4 l974 omhandlede ejendomme, matr. nr. 9g, 9h, 12np,

Læs mere

Vedtægter for. Grandej erforeningen Vrold B ukker

Vedtægter for. Grandej erforeningen Vrold B ukker Vedtægter for Grandej erforeningen Vrold B ukker Vedtægt for Grundejerforeningen Vrold Bakker Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er "Grundejerforeningen Vrold Bakker. 2 Foreningens hjemsted er Skanderborg

Læs mere

4040.dk - Antenneforeningen af 1992

4040.dk - Antenneforeningen af 1992 Vedtægter for 4040.dk - Antenneforeningen af 1992 Udfærdiget den 21. marts 2002 10.marts 2003 15. marts 2004 26. aug. 2004 15. marts 2006 14. marts 2007 11. marts 2008 18. maj 2011 Side 1 af 7 NAVN, HJEMSTED

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer

Forslag til vedtægtsændringer Forslag til vedtægtsændringer Nuværende Forslag Kommentar samtidig med erhvervelsen, uanset på hvilken måde denne finder sted, og indtrædende medlemmer erholder ved indtræden anpartsvis ret til Meddelelse

Læs mere

Vedtægter for Gershøj Strands Vandværk A.m.b.a.

Vedtægter for Gershøj Strands Vandværk A.m.b.a. Vedtægter for Gershøj Strands Vandværk A.m.b.a. Indholdsfortegnelse: 1. Navn og hjemsted. 2. Formål. 3. Medlemmer. 4. Medlemmernes rettigheder. 5. Medlemmernes forpligtelser og hæftelser i øvrigt. 6. Udtræden

Læs mere

Grundejerforeningen HVIDE KLINT Svenstrup

Grundejerforeningen HVIDE KLINT Svenstrup VEDTÆGTER for Grundejerforeningen HVIDE KLINT Svenstrup 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen HVIDE KLINT, Svenstrup. 2. Foreningen omfatter alle parceller udstykket fra matr. nr. 4b Svenstrup by,

Læs mere

Stk. 2 Brønderslev Kommune kan bestemme, at foreningen skal optage medlemmer fra tilgrænsende områder.

Stk. 2 Brønderslev Kommune kan bestemme, at foreningen skal optage medlemmer fra tilgrænsende områder. Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap. 4 Medlemmernes forhold til foreningen 8-12 Kap.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DALE KORSVEJ VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR DALE KORSVEJ VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR DALE KORSVEJ VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Dale Korsvej Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Helsingør Kommune. 1 formål 2 Selskabets

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Kildeengen, Enø, Karrebæksminde

Vedtægter for Grundejerforeningen Kildeengen, Enø, Karrebæksminde Vedtægter for Grundejerforeningen Kildeengen, Enø, Karrebæksminde 1. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Kildeengen, Enø", dens område er det på vedhæftede plan viste areal omfattende 52 parceller,

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Vinderød Skov VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Halsnæs Kommune. formål. medlemmer

VEDTÆGTER. for. Vinderød Skov VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Halsnæs Kommune. formål. medlemmer VEDTÆGTER for Vinderød Skov VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Vinderød Skov Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Halsnæs Kommune. formål 2 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TUNE VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR TUNE VANDVÆRK a.m.b.a. FORSLAG TIL VEDTÆGTER MED ÆNDRING AF 8 STK 3 TIL VEDTAGELSE PÅ EKSTRAORDINÆR GENERALFORSMALING DEN 17/6 2015 PÅ TUNE VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR TUNE VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Selskabet, der er stiftet den 5. november

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LIME VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR LIME VANDVÆRK A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR LIME VANDVÆRK A.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Lime Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Syddjurs Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål er i

Læs mere

Vedtægter for Blovstrød Vandværk

Vedtægter for Blovstrød Vandværk Vedtægter for Blovstrød Vandværk 1 Selskabet, der er stiftet den 15. juni 1914, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er: Blovstrød Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Allerød Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ASTERSHAVEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ASTERSHAVEN G/F Astershaven E-mail: Astershaven@groupcare BESTYRELSEN VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ASTERSHAVEN Smørum den 9. januar 2000 Således godkendt af Ledøje-Smørum kommune den 25. januar 2000. Bestyrelsen

Læs mere

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen "Lærkensten"

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Lærkensten Grundejerforeningen Lærkensten Slangerup Side 1 af 5 VEDTÆGTER for Grundejerforeningen "Lærkensten" Som vedtaget på generalforsamling den 6. marts 1981 og med senere ændringer vedtaget på ekstraordinær

Læs mere

Vedtægter. for. Stentoftens Grundejerforening

Vedtægter. for. Stentoftens Grundejerforening Vedtægter for Stentoftens Grundejerforening Navn hjemsted og formål 1. Foreningens navn er Stentoftens Grundejerforening. 2. Foreningens hjemsted er Rebild Kommune under Retten i Aalborg 3. Grundejerforeningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ØSTBIRK VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR ØSTBIRK VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR ØSTBIRK VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Østbirk Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Horsens Kommune. formål 2 Selskabets formål

Læs mere

3.3 De af foreningen til gennemførelse af nævnte foreningsformål trufne bestemmelser er fuldt bindende for de enkelte medlemmer.

3.3 De af foreningen til gennemførelse af nævnte foreningsformål trufne bestemmelser er fuldt bindende for de enkelte medlemmer. J.nr. 316280-SRA V E D T Æ G T E R FOR G R U N D E J E R F O R E N I N G E N P L A N T A G E N -------------------------------- 1. NAVN 1.1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN PLANTAGEN. 2. HJEMSTED

Læs mere

Stiftet 14. februar ANTENNEFORENINGEN HOLLUF PILE. VEDTÆGTER.

Stiftet 14. februar ANTENNEFORENINGEN HOLLUF PILE. VEDTÆGTER. Stiftet 14. februar 1979. ANTENNEFORENINGEN HOLLUF PILE. VEDTÆGTER. ANTENNEFORENINGEN HOLUF PILE. STIFTET. 14 FEBRUAR 1979. 1. NAVN. 1. Foreningens navn er ANTENNEFORENINGEN HOLLUF PILE. Forkortet: AFHP.

Læs mere

Alle ejere indenfor foreningens område har ret og pligt til at være medlem af grundejerforeningen.

Alle ejere indenfor foreningens område har ret og pligt til at være medlem af grundejerforeningen. 1.Foreningens navn og område Foreningens navn er Grundejerforeningen Holmehaven med hjemsted i Greve Kommune. Dens område er ejendommen matr. nr. 3-cr, 6-b, 5-a, 11-b, 6-c og 13 Mosede by, Greve sogn og

Læs mere