Kunden kan navigere rundt på appen uden at afgive ordre, uden at registrere oplysninger om sig selv og uden at forpligte sig til nogen form for køb.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kunden kan navigere rundt på appen uden at afgive ordre, uden at registrere oplysninger om sig selv og uden at forpligte sig til nogen form for køb."

Transkript

1 INTRODUKTION jumpinn er en app (herefter appen ), der formidler salg af mad og drikkevarer fra diskoteker, barer, restauranter og caféer ( leverandører ) til købere ( kunder ) gennem kundernes bestilling via appen ( bestilling ). Ved download af appen accepterer kunden jumpinn s handelsvilkår. Appen stilles til rådighed for kunden af jumpinn ApS, CVR-nr , Guldbergsgade Tv 2200 København N, Danmark ( jumpinn ). Denne politik træder i kraft ÆNDRINGER ELLER RETTELSER AF VILKÅR jumpinn kan til enhver tid opdatere vilkårene for anvendelse af appen, således at opdateringerne træder i kraft næste gang, kunden køber varer via jumpinn s tjenester eller efter 30 dage, afhængig af hvad der sker først. Ingen anden ændring af denne aftale vil være gyldig, medmindre den fremsættes skriftligt. ANVENDELSE Kunden kan navigere rundt på appen uden at afgive ordre, uden at registrere oplysninger om sig selv og uden at forpligte sig til nogen form for køb. Kunden kan købe de produkter, som leverandører tilbyder til salg via appen. FORTRYDELSESRET OG ANNULLERING AF BESTILLINGER Når kunden har afgivet sin bestilling, og kundens betaling er godkendt, er det ikke muligt at ændre eller annullere denne og kunden kan heller ikke få pengene refunderet. Ved handel med fødevarer gælder fortrydelsesretten ikke.

2 MISBRUG Det er til en hver tid kundens ansvar, at holde loginoplysninger herunder adgangskoder, kreditkortinformationer mv. hemmeligt for uvedkommende, jf. dog nedenfor om Privatlivspolitik og ændringer. Tab som følge af at kunden har mistet sin enhed hvorpå appen tilgås, at denne er blevet hacket eller på anden måde er kompromitteret, kan alene tilregnes kunden. jumpinn kan således ikke stilles til ansvar for misbrug som følge af kundens forhold. OPSIGELSE jumpinn forbeholder sig ret til at opsige kundens mulighed for at anvende appen, såfremt jumpinn finder det sandsynliggjort, at kunden har misbrugt appen, herunder ikke er fyldt 18 år, har anvendt appen til ulovlige formål, herunder formål som er til skade for jumpinn eller lignende. Såfremt jumpinn opsiger kundens mulighed for at bruge appen vil kunden få skriftlig besked. Såfremt en kunde er blevet opsagt uretmæssigt vil kunden kunne kræve erstatning for eventuelle beviselige tab. LICENS Kunden kan anvende appen, tage screenshots af dele eller hele appen og anvende disse til personligt brug. Kunden må ikke misbruge indhold på appen til skade for jumpinn eller nogle af jumpinns leverandører. Ved tvivl om anvendelse af indhold på appen skal kunden uden unødigt ophold og inden indholdet anvendes tage kontakt til jumpinn og forespørge om anvendelsen. Kunden må aldrig anvende indhold i appen, herunder disse vilkår, til at skabe en konkurrende app, hjemmeside eller lignende konkurrende ydelse.

3 KUNDENS RETSEVNE Ved anvendelse af appen garanterer kunden, at kunden er fyldt 18 år. Kunden garanterer ligeledes, at kunden juridisk er i stand til at indgå bindende aftaler. Ved køb af cigaretter accepterer kunden, at det i henhold til Lovbekendtgørelse nr om forbud mod salg af tobak og alkohol til personer under 18 år er forbudt at sælge cigaretter til personer under 18 år. Kunden accepterer ligeledes, at det ifølge restaurationsloven på serveringssteder er forbudt enhver at servere eller lade servere, stærke drikke for personer, der ikke er fyldt 18 år, eller om hvem der er grund til at antage, at de ved yderligere indtagelse af stærke drikke vil give anledning til fare for sig selv eller fare eller ulempe for andre. PRISER Alle priser i appen er angivet i danske kroner og er inklusive moms. Appen indeholder priser på mange varer fra mange forskellige leverandører. Der er således en risiko for, at nogle af priserne ikke er opdaterede. Da de priser der angives på jumpinn afhænger af, at leverandørerne opdaterer deres priser, kan jumpinn ikke gøres ansvarlig for nogle fejl angående de angivne priser i appen. BESTILLING Kunden foretager bestillinger i appen ved at vælge den relevante leverandør og de ønskede varer. jumpinn kan ikke gøres ansvarlig for fejlbestillinger. Det er leverandørerne der har ansvaret for, at de tilgængelige menuer er opdaterede, herunder, at priser er opdaterede, jf. ovenfor under Priser. Bestiller kunden en udsolgt vare, og bliver bestillingen godkendt af leverandøren, kan jumpinn ikke gøres ansvarlig for kundens eventuelle tab. Dette vil være et mellemværende mellem kunden og leverandøren. jumpinn forpligtes til at forsøge at holde appen tilgængelig for bestilling 24 timer i døgnet, medmindre særlige omstændigheder kræver, at appen gøres utilgængelig.

4 Sådanne tilfælde kan være; nødvendige opdateringer, herunder sikkerhedsmæssige foranstaltninger, mistanke om hacking, mistanke om eller risiko for, at personoplysninger bliver eller vil blive kompromitteret ved fortsat drift eller lignende. BETALING Ønsker kunden at foretage et køb i appen, er kunden forpligtet til betale den pris, som leverandøren har angivet og som fremgår af appen. Kunden kan aldrig tilpligtes at hæfte for leverandørens prisændringer. For at kunne betale for sine bestillinger skal kunden angive sine kreditkortoplysninger i appen. Beløbene for kundens bestillinger vil herefter blive trukket fra den relevante bankkonto, som det angivne kort er knyttet til. Det er til en hver tid kundens ansvar, at der er dækning på det anvendte betalingskort. På grund af den procedure bankerne anvender, vil kundens bank reservere beløbet for en bestilling på kreditorkort så snart en bestilling er blevet godkendt. Hvis bestillingen efterfølgende afvises eller annulleres af leverandøren, vil banken ikke overføre beløbet til leverandøren, men vil i stedet frigive beløbet på kundens konto. Dette kan tage op til flere arbejdsdage, afhængigt af banken. Kunden accepterer, at hverken jumpinn eller den relevante leverandør kan holdes ansvarlig overfor kunden angående denne forsinkelse fra bankens side ved frigivelse af beløb på kundens konto eller eventuelle tab der måtte opstå i forbindelse hermed. LEVERING AF VARER Bestillinger i appen klargøres af leverandøren, hvorefter kunden modtager besked om, at bestillingen er klar til afhentning/udlevering. Kunden er herefter forpligtet til at afhente varen indenfor en tidsfrist på 8 minutter. Er varen ikke afhentet indenfor dette tidsrum kan leverandøren sælge varen til tredjemand, hvorefter kunden vil blive refunderet for de betalte beløb i forbindelse med den enkelte bestilling. Såfremt det ikke lykkes leverandøren at videresælge varen til tredjemand har kunden ikke krav på at blive refunderet for de betalte beløb.

5 Kunden er forpligtet til at kunne fremvise kvittering for bestillingen ved afhentning af bestillingen. Kvitteringen fremgår alene af appen, hvorfor kunden skal kunne fremvise kvitteringen via appen. jumpinn er ikke ansvarlig for noget tab som kunden lider i forbindelse med manglende afhentning af en bestilling eller fordi kunden ikke er i stand til at fremvise kvittering ved afhentning af bestillingen. ANSVAR Ingen dele af disse vilkår begrænser eller udelukker jumpinns ansvar i forbindelse med død eller personskade, som opstår på grund af jumpinns uagtsomhed, svigagtige, urigtige udtalelser eller andet ansvar, som ikke kan begrænses i henhold til gældende lovgivning. Intet i disse vilkår påvirker kundens lovbestemte rettigheder. ANSVARSFRASKRIVELSE jumpinn påtager sig intet ansvar for eventuelle mangler i forbindelse med oplysninger, software og dokumentation, særligt hvad angår disses korrekthed, fejlfrihed, fuldstændighed og/eller anvendelighed eller frihed for tredjemands rettigheder,. jumpinn kan aldrig blive ansvarlig for skader på kundens hardware, software eller data der måtte opstå som følge af downloading, installering og anvendelse af software og andre oplysninger. jumpinn påtager sig heller intet ansvar for skader kundens ejendom eller virksomhed som medfører såvel direkte som indirekte tab. Herunder gælder også tab af omsætning eller andre tab på grund af systemnedbrud, fejl eller mistede data som skyldes downloading, installering og anvendelse af appen. Skulle jumpinn findes erstatningsansvarlig på trods af ovenstående, kan et tab som tilregnes jumpinn som følge af jumpinn s ansvar overfor kunden i forbindelse med appen, erstatning i kontrakt, skadevoldende handlinger, brud på lovgivning eller på

6 anden måde aldrig overstige det laveste beløb af enten 1) værdien af kundens bestilling eller 2) DKK 750. Kunden påtager sig det fulde ansvar for enhver yderligere omkostning, som kunden pådrager sig i forbindelse med brugen af appen. FORCE MAJEURE OG LIGNENDE OMSTÆNDIGHEDER UDENFOR JUMPINNS KONTROL Force Majeure omfatter ethvert forhold, handling, begivenhed, manglende begivenhed, undladelse eller ulykke, som er uden for jumpinn s kontrol. Force majeure omfatter således blandt andet strejke, lockout eller andre kollektive kampskridt, civile uroligheder, oprør, invasion, terrorangreb eller trussel om terrorangreb, krig (uanset om den er erklæret eller ej) eller trussel om eller forberedelse til krig, brand, eksplosion, naturkatastrofer eller lignende uvejr eller naturforhold, pandemi eller epidemi, umuliggørelse af brug af jernbaner, skibe, fly, biltransport eller andre offentlige eller private transportmidler, umuliggørelse af brug af offentlige eller private telenetværk, en regerings handlinger, dekreter, lovgivning, forordninger eller begrænsninger. jumpinn forebeholder sig ret til ikke at opfylde sin del af en kontrakt i den periode Force Majeure-begivenheden varer, og kan således udsætte sin opfylde i en sådan periodes varighed. jumpinn er ikke forpligtet til at forsøge at bringe Force Majeurebegivenheden til ophør. jumpinn vil i den konkrete situation tage stilling til, om jumpinn skal forsøge at finde en løsning, hvorved jumpinns forpligtelser i henhold til disse vilkår kan opfyldes mens Force Majeure-begivenheden foreligger. PERSONLIGE OPLYSNINGER Ved at benytte appen, indvilger kunden i, at den jumpinn (den dataansvarlige) indsamler, overfører, lagrer og bruger kundens personlige oplysninger på servere placeret i Danmark og den Europæiske Union. Kunden er ansvarlig for, at kundens personlige oplysninger er opdaterede og nøjagtige, samt for at beskytte oplysninger omkring sin adgangskode. Såfremt kundens adgangskode er blevet misbrugt af en

7 eller anden grund, bør kunden straks anmode jumpinn om at ændre kundens adgangskode og spærre kundens konto. PRIVATLIVSPOLITIK OG ÆNDRINGER jumpinn er forpligtet til at beskytte kundens personoplysninger i overensstemmelse med kravene i Persondataloven. jumpinn har truffet de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med Persondataloven. Enhver ændring af vores Privatlivspolitik vil blive offentliggjort på Hjemmesiden og via , hvis det er relevant. Kunden har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi har registreret om kunden, og kunden kan bede os om at foretage ændringer eller slette oplysninger for at sikre, at oplysninger om kunden er præcise og opdaterede, ligesom kunden til enhver tid kan gøre indsigelse mod registreringen. Efter persondataloven har kunden også ret til indsigt i hvilke personoplysninger, der er registreret om kunden. Kunden kan rette henvendelse til jumpinn for at få oplyst hvilke personoplysninger, jumpinn som dataansvarlig behandler om kunden, hvilket formål behandlingen har, hvem der modtager oplysningerne, og hvorfra oplysningerne stammer. Såfremt kunden anmoder herom, giver jumpinn kunden skriftlig indsigt i kundens personoplysninger, forbeholder jumpinn sig ret til at kræve et gebyr på DKK 10 for hver påbegyndt side. Betalingen kan imidlertid ikke overstige DKK 200. jumpinn forbeholder sig ret til kun at besvare henvendelse om indsigt i personoplysninger, såfremt der er forløbet mere end 6 måneder fra kundens sidste henvendelse om disse. YDERLIGERE VILKÅR

8 Fastslår den kompetente myndighed, at disse vilkår på nogen måde er ugyldige, ulovlige eller uden retskraft, rammer denne afgørelse kun det eller de pågældende vilkår, betingelse eller bestemmelse. De øvrige vilkårsbestemmelser skal fortsat opretholdes efter deres indhold, dog altid i henhold til gældende ret. Hel eller delvis manglende håndhævelse af disse vilkår fra enten kundens eller jumpinn s side kan aldrig fortolkes som afkald på kundens eller jumpinn s rettigheder eller mulighed for at træffe skridt til håndhævelse. Kundens rettigheder i medfør af disse vilkår kan aldrig overdrages, sælges eller på anden måde videregives uden jumpinn s skriftlige accept af overdragelsen. jumpinn kan til enhver tid overdrage sine rettigheder og forpligtelser til sine associerede selskaber eller andre selskaber, som jumpinn etablerer samarbejder med, uden kundens forudgående accept. LOVVALG OG VÆRNETING Nærværende vilkår er underlagt dansk ret. Aftalen er underlagt dansk rets almindelige erstatnignsregler. Enhver tvist i forbindelse med anvendelse af appen kan indbringes for en dansk domstol. KONTAKT Kommentarer, spørgsmål eller anmodninger vedrørende appen skal rettes til jumpinn, CVR-nr , Guldbergsgade Tv 2200 København N, kontakt@jumpinn.dk eller telefon:

I. BRUGS- OG SALGSBETINGELSER

I. BRUGS- OG SALGSBETINGELSER VIGTIG JURIDISK MEDDELELSE Denne side og vores Cookiebetingelser beskriver de vilkår og betingelser, som gælder for vores, Frederiks Kro.dk, CVR 30306384 ("os" eller "FREDERIKS KRO"), ydelser gennem vores

Læs mere

VILKÅR OG HANDELSBETINGELSER FOR ANVENDELSE AF OG BETALING VIA ØH S HJEMMESIDE

VILKÅR OG HANDELSBETINGELSER FOR ANVENDELSE AF OG BETALING VIA ØH S HJEMMESIDE VILKÅR OG HANDELSBETINGELSER FOR ANVENDELSE AF OG BETALING VIA ØH S HJEMMESIDE 1 Introduktion 1.1 Forretningsbetingelser gældende for: ØH Organisationens juridiske navn: Øresund Håndbold Selskabsform:

Læs mere

VILKÅR OG BETINGELSER FOR ANVENDELSE AF OG BETALING VIA HJEMMESIDEN

VILKÅR OG BETINGELSER FOR ANVENDELSE AF OG BETALING VIA HJEMMESIDEN VILKÅR OG BETINGELSER FOR ANVENDELSE AF OG BETALING VIA HJEMMESIDEN Introduktion Organisationens juridiske navn: Rudersdal Tennisklub Selskabsform: forening CVR-nummer: 14002545 Officiel e-mail adresse:

Læs mere

Vilkår for Selvbetjening Erhverv

Vilkår for Selvbetjening Erhverv Vilkår for Selvbetjening Erhverv Juni 2016 1. Aftalen For aftaler om Selvbetjening Erhverv, der udbydes af TDC A/S (herefter TDC) gælder følgende vilkår for Selvbetjening Erhverv i supplement til Generelle

Læs mere

1. Vilkår og betingelser for hjemmesiden Pris og betaling

1. Vilkår og betingelser for hjemmesiden Pris og betaling 1. Vilkår og betingelser for hjemmesiden 1. Ved benyttelse af denne VILKÅR OG BETINGELSER FOR ANVENDELSE AF OG hjemmeside ( Hjemmesiden ) accepterer du vores vilkår og betingelser for anvendelse af hjemmesiden

Læs mere

V I L K Å R O G B E T I N G E L S E R

V I L K Å R O G B E T I N G E L S E R V I L K Å R O G B E T I N G E L S E R 24-01-2018 1. Definitioner 1.1 Nedenstående udtryk, der anvendes i disse handelsbetingelser, har følgende betydning, medmindre andet fremgår af den konkrete sammenhæng:

Læs mere

SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK

SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK 1. Generelle oplysninger 1.1 Disse salgsbetingelser gælder for alle værdibeviser, der købes på Groupons websted. 1.2 Groupon betyder Groupon ApS, der

Læs mere

Databehandlingsvilkår - vilkår for behandling af personoplysninger på vegne af en dataansvarlig kunde

Databehandlingsvilkår - vilkår for behandling af personoplysninger på vegne af en dataansvarlig kunde Databehandlingsvilkår - vilkår for behandling af personoplysninger på vegne af en dataansvarlig kunde 1. Gyldighed 1.1 Dette dokument, benævnt Databehandlingsvilkår, beskriver de vilkår Damgaard-Jensen

Læs mere

B E T I N G E L S E R F O R M O D T A G E L S E A F K U N D E R S B E T A L I N- G E R V I A D A N S K E N E T B E T A L I N G

B E T I N G E L S E R F O R M O D T A G E L S E A F K U N D E R S B E T A L I N- G E R V I A D A N S K E N E T B E T A L I N G B E T I N G E L S E R F O R M O D T A G E L S E A F K U N D E R S B E T A L I N- G E R V I A D A N S K E N E T B E T A L I N G Her kan du læse om de forretningsbetingelser, der gælder, når din virksomhed

Læs mere

Handelsbetingelser. Virksomhedsoplysninger. Grumsen Development ApS CVR: Willemoesgade Tv 6700 Esbjerg Danmark

Handelsbetingelser. Virksomhedsoplysninger. Grumsen Development ApS CVR: Willemoesgade Tv 6700 Esbjerg Danmark Handelsbetingelser Virksomhedsoplysninger Grumsen Development ApS CVR: 37051373 Willemoesgade 50 2. Tv 6700 Esbjerg Danmark 1. Generelle betingelser 1.1. Disse handelsbetingelser gælder for alle leverancer

Læs mere

1) Generelt På baggrund af nuværende aftale gives klinikken adgang til data der forefindes på ClinicCare s servere. Dvs.:

1) Generelt På baggrund af nuværende aftale gives klinikken adgang til data der forefindes på ClinicCare s servere. Dvs.: Abonnementsaftale om håndtering af data i ClinicCare 1) Generelt På baggrund af nuværende aftale gives klinikken adgang til data der forefindes på ClinicCare s servere. Dvs.: 1. Lagring og opbevaring af

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. ("Aftalen") om Databehandlerens behandling af personoplysninger på vegne af den Dataansvarlige.

DATABEHANDLERAFTALE. (Aftalen) om Databehandlerens behandling af personoplysninger på vegne af den Dataansvarlige. Databehandleraftale Rev. 1.0 [Navn på dataansvarlig] CVR-nr.: [CVR-nr.] [Adresse] [Land] ("den Dataansvarlige") og Motus A/S CVR-nr.: 14145486 Svanemøllevej 65 2900 Hellerup Danmark ("Databehandleren")

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser Gældende for køb via miild.dk ( Webshoppen ) 1. Generelle oplysninger 1.1 Juridiske oplysninger Miild A/S Vesterhavnen 15, 1. 2. 5800 Nyborg CVR-nr. 36914920 1.2 Kontaktoplysninger

Læs mere

1.2 Betingelserne gælder fra den 1. januar 2015 og erstatter alle tidligere betingelser for anvendelse af Services.

1.2 Betingelserne gælder fra den 1. januar 2015 og erstatter alle tidligere betingelser for anvendelse af Services. Abonnementsbetingelser for brug af Toolpack -Online Services 1. Anvendelse og gyldighed 1.1 Disse betingelser ( Betingelserne ) for anvendelse af Toolpack Online Services ( Services ) gælder for enhver

Læs mere

Aftale omkring behandling af persondata.

Aftale omkring behandling af persondata. Databehandleraftale Aftale omkring behandling af persondata. Aftalen Denne databehandleraftale er et tillæg til den indgåede kontrakt mellem kunden (Dataansvarlig) og ApS (Databehandler), og er gældende

Læs mere

Generelle vilkår for oprettelse i og anvendelse af

Generelle vilkår for oprettelse i og anvendelse af Generelle vilkår for oprettelse i og anvendelse af 1 Definitioner Aftalen Ved Aftalen forstås den aftale, der indgås mellem Talura ApS og Virksomheden. Aftalen er underlagt bestemmelserne i nærværende

Læs mere

Brugs- og abonnementsbetingelser

Brugs- og abonnementsbetingelser VIGTIG JURIDISK MEDDELELSE Denne side med vores Brugs- og abonnementsbetingelser beskriver de vilkår og betingelser ("Hjemmesidevilkår"), som gælder for vores, LedigTruck ("os" eller LedigTruck ), ydelser

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE Bilag til handelsaftale mellem Shopstart ApS (Databehandleren) og køber af webhotel tjeneste (Dataansvarlig)

DATABEHANDLERAFTALE Bilag til handelsaftale mellem Shopstart ApS (Databehandleren) og køber af webhotel tjeneste (Dataansvarlig) DATABEHANDLERAFTALE Bilag til handelsaftale mellem Shopstart ApS (Databehandleren) og køber af webhotel tjeneste (Dataansvarlig) (Den Dataansvarlige og Databehandleren kaldes tilsammen Parterne og hver

Læs mere

1.1 Leverandøren er databehandler for Kunden, idet Leverandøren varetager de i Appendiks 1 beskrevne databehandlingsopgaver for Kunden.

1.1 Leverandøren er databehandler for Kunden, idet Leverandøren varetager de i Appendiks 1 beskrevne databehandlingsopgaver for Kunden. Aftalens omfang 1.1 Leverandøren er databehandler for Kunden, idet Leverandøren varetager de i Appendiks 1 beskrevne databehandlingsopgaver for Kunden. 1.2 Personoplysninger, der behandles af Leverandøren,

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata Januar 2018 Version 1.1

DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata Januar 2018 Version 1.1 DATABEHANDLERAFTALE Aftale omkring behandling af persondata Januar 2018 Version 1.1 Udarbejdet af: Jansson Gruppen A/S på vegne af: Jansson EL A/S, CVR nr.: 73 28 93 19 Jansson Alarm A/S, CVR nr.: 74 78

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser 1. Anvendelse Følgende vilkår og betingelser ( Vilkår og betingelser eller Aftale ) finder anvendelse på samtlige tilmeldinger og aftaler om træningskurser, der afholdes

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. indgået mellem. [Kunde] (den Dataansvarlige ) Sandgrav Solutions ApS CVR: Granbakken 53.

DATABEHANDLERAFTALE. indgået mellem. [Kunde] (den Dataansvarlige ) Sandgrav Solutions ApS CVR: Granbakken 53. DATABEHANDLERAFTALE indgået mellem [Kunde] (den Dataansvarlige ) og Sandgrav Solutions ApS CVR: 30 81 47 46 Granbakken 53 3400 Hillerød ( Databehandleren ) Den Dataansvarlige og Databehandleren kaldes

Læs mere

PARSEPORT DATABEHANDLERAFTALE

PARSEPORT DATABEHANDLERAFTALE 2018 PARSEPORT DATABEHANDLERAFTALE PARSEPORT; Databehandleraftale V. 2.0 28/08/2018 1 DATABEHANDLERAFTALE indgået mellem Indtast virksomhed CVR-nr.: Indtast CVR-nr Indtast adresse Indtast postnummer og

Læs mere

- med dig i fremtiden DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: Mentor IT

- med dig i fremtiden DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: Mentor IT DATABEHANDLERAFTALE Aftale omkring behandling af persondata Udarbejdet af: Mentor IT Aftalen Denne databehandleraftale (Aftalen) er er et tillæg til den indgåede kontrakt mellem kunden (Dataansvarlig)

Læs mere

Rammeaftalebilag 5 - Databehandleraftale

Rammeaftalebilag 5 - Databehandleraftale Rammeaftalebilag 5 - Databehandleraftale Denne databehandleraftale (Aftale) er indgået mellem Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa (Kommunen) Dataansvarlig og Leverandør Adresse Postnummer CVR nr.: (Leverandøren)

Læs mere

Databehandleraftale Bilag 8 til Contract regarding procurement of LMS INDHOLD

Databehandleraftale Bilag 8 til Contract regarding procurement of LMS INDHOLD INDHOLD INDHOLD... 1 1. Baggrund... 2 2. Definitioner... 2 3. Behandling af personoplysninger... 3 4. Behandlinger uden instruks... 3 5. Sikkerhedsforanstaltninger... 3 6. Underdatabehandling... 4 7. Overførsel

Læs mere

Generel Databehandleraftale for administrationer under Naver Ejendomsadministration ApS

Generel Databehandleraftale for administrationer under Naver Ejendomsadministration ApS Generel Databehandleraftale for administrationer under Naver Ejendomsadministration ApS I forbindelse med de nationale databeskyttelsesregler for personoplysninger samt Europa- Parlamentets og Europarådets

Læs mere

Databehandleraftale INDHOLDSFORTEGNELSE

Databehandleraftale INDHOLDSFORTEGNELSE Databehandleraftale INDHOLDSFORTEGNELSE 1. BAGGRUND OG FORMÅL 2. OMFANG 3. VARIGHED 4. DATABEHANDLERNS FORPLIGTELSER 5. DEN DATAANSVARLIGES FORPLIGTELSER 6. UNDERDATABEHANDLERE 7. TREDJELANDE OG INTERNATIONALE

Læs mere

1) Generelt På baggrund af nuværende aftale gives klinikken adgang til data der forefindes på ClinicCare s servere. Dvs.:

1) Generelt På baggrund af nuværende aftale gives klinikken adgang til data der forefindes på ClinicCare s servere. Dvs.: Abonnementsaftale om håndtering af data i ClinicCare Udgave Januar 2016 Der er krav om at klinikken har en databehandler hos den leverandør der lagre klinikkens data. Dvs. at hvis man har en udgave af

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata

DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata DATABEHANDLERAFTALE Aftale omkring behandling af persondata Denne databehandleraftale (Aftalen) er er et tillæg til den indga ede samtykke mellem kunden (Dataansvarlig) og GSGroup Esbjerg (Databehandler)

Læs mere

Databehandleraftale. Der er indgået denne Databehandlingsaftale ("Aftale") mellem

Databehandleraftale. Der er indgået denne Databehandlingsaftale (Aftale) mellem Oktober 2014 Sagsnr. 013928-0190 cen/dla Databehandleraftale Der er indgået denne Databehandlingsaftale ("Aftale") mellem Fredericia Kommune Gothersgade 20 7000 Frdericia CVR-nr.: 69116418 ("Kommunen")

Læs mere

Bilag A Databehandleraftale pr

Bilag A Databehandleraftale pr 1. BAGGRUND, FORMÅL OG OMFANG 1.1 Som led i den Dataansvarliges (Beierholms kunde) indgåelse af aftale om levering af finansielle ydelser, som beskrevet i samarbejdsaftale, foretager Databehandleren (Beierholm)

Læs mere

MobilePeople Solutions A/S

MobilePeople Solutions A/S MobilePeople Solutions A/S Generelle Vilkår og Betingelser. Januar 2015 1. Generelt Nedenstående generelle vilkår og betingelser regulerer MobilePeople s leverance af digitale tjenester bestilt af Kunden,

Læs mere

GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR

GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR mypku Disse generelle brugerbetingelser ( Betingelser ) fastsætter de betingelser, der gælder mellem dig som bruger ( Brugeren ) og Nutricia A/S, CVR.: 73128110 ( Nutricia

Læs mere

Vilkår & Betingelser

Vilkår & Betingelser Webshipr.com - Vilkår og betingelser Vilkår & Betingelser Om Webshipr... 2 Oprettelse af konto... 2 Køb af ydelser... 2 Priser og betaling... 3 Abonnements betingelser... 3 Webshipr s ydelser... 3 Kriterier...

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. General aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: ZISPA ApS

DATABEHANDLERAFTALE. General aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: ZISPA ApS DATABEHANDLERAFTALE General aftale omkring behandling af persondata Udarbejdet af: ZISPA ApS Aftalen Denne databehandleraftale (Aftalen) er ZISPA s generelle databehandler aftale til den indgåede samhandelsaftale

Læs mere

BILAG 5 DATABEHANDLERAFTALE

BILAG 5 DATABEHANDLERAFTALE BILAG 5 DATABEHANDLERAFTALE INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Formål og omfang... 5 2. Databehandlers opgave... 5 3. Instruks... 5 4. Brug af ekstern Databehandler eller underleverandør... 5 5. Behandling i udlandet...

Læs mere

AFTALE OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER. Mellem. [X] [Adresse] [Postnr. + By] CVR. nr.: [xxxxxxxx] (herefter Leverandøren )

AFTALE OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER. Mellem. [X] [Adresse] [Postnr. + By] CVR. nr.: [xxxxxxxx] (herefter Leverandøren ) AFTALE OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER Mellem [X] [Adresse] [Postnr. + By] CVR. nr.: [xxxxxxxx] (herefter Leverandøren ) og Midttrafik Søren Nymarks Vej 3 8270 Højbjerg CVR-nr.: 29943176 (herefter Midttrafik

Læs mere

GENERELLE BETINGELSER FBI.TV

GENERELLE BETINGELSER FBI.TV GENERELLE BETINGELSER FBI.TV Senest opdateret maj 2013 Indholdsfortegnelse 1. Filmtjenesten FBI.TV... 3 2. Brug af og adgang til FBI.TV... 3 3. Særligt vedr. leje af film via FBI.TV... 4 4. Særligt vedr.

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER

FORRETNINGSBETINGELSER FORRETNINGSBETINGELSER 1. ANVENDELSE 1. Disse forretningsbetingelser (herefter Betingelserne ) finder anvendelse på aftaler indgået mellem Quickimport ApS, CVR-nr. 33 86 87 23 (herefter Quick ) og kunden

Læs mere

HANDELSBETINGELSER. køb over internettet. NSH NORDIC A/S CVR-nr. 25472861 Virkefeltet 4, 8740 Brædstrup tlf.nr.: 75754270 e-mail: post@nshnordic.

HANDELSBETINGELSER. køb over internettet. NSH NORDIC A/S CVR-nr. 25472861 Virkefeltet 4, 8740 Brædstrup tlf.nr.: 75754270 e-mail: post@nshnordic. HANDELSBETINGELSER køb over internettet Følgende betingelser gælder for alle aftaler indgået med NSH NORDIC A/S CVR-nr. 25472861 Virkefeltet 4, 8740 Brædstrup tlf.nr.: 75754270 e-mail: post@nshnordic.com,

Læs mere

Samhandelsbetingelser

Samhandelsbetingelser Samhandelsbetingelser 1 Generelt 1.1 Nærværende aftale beskriver kundens og WebWordSystem ApS (herefter WWS ) rettigheder og forpligtelser i forbindelse med de ydelser, som WWS udbyder via denne hjemmeside.

Læs mere

Databehandleraftale ISS

Databehandleraftale ISS Databehandleraftale ISS Denne aftale ( Aftale ) er indgået den [dato] mellem ISS Facility Services A/S DK14406042 Gyngemose Parkvej 50 2860 Søborg (den Dataansvarlige ) og [indsæt navn på leverandør] [indsæt

Læs mere

Forretningsbetingelser. Indhold

Forretningsbetingelser. Indhold Forretningsbetingelser Indhold Defination... 1 Produktinformation... 2 Priser... 2 Fragt & Levringstider... 2 Betaling... 3 Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:... 3 Reklamation... 3 Ansvarsfraskrivelse

Læs mere

1.1 Nedenstående udtryk, der anvendes i disse handelsbetingelser, har følgende betydning, medmindre andet fremgår af den konkrete sammenhæng:

1.1 Nedenstående udtryk, der anvendes i disse handelsbetingelser, har følgende betydning, medmindre andet fremgår af den konkrete sammenhæng: VILKÅR OG BETINGELSER 1. Definitioner 1.1 Nedenstående udtryk, der anvendes i disse handelsbetingelser, har følgende betydning, medmindre andet fremgår af den konkrete sammenhæng: Aftale betyder enhver

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE [LEVERANDØR]

DATABEHANDLERAFTALE [LEVERANDØR] DATABEHANDLERAFTALE Mellem [KUNDE] og [LEVERANDØR] Der er den [dato] indgået følgende databehandleraftale ("Aftalen") mellem: (A) (B) [VIRKSOMHEDEN], [ADRESSE] et selskab registreret under CVR-nr. [ ]

Læs mere

Vilkår og privatlivspolitik

Vilkår og privatlivspolitik Vilkår og privatlivspolitik 1. Ansvar Beskyttelse af dine persondata har vores højeste prioritet, uanset om disse data handler om dig, dine transaktioner, dine produkter eller dine serviceydelser. Vi behandler

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. er dags dato indgået databehandleraftale på følgende vilkår og betingelser:

DATABEHANDLERAFTALE. er dags dato indgået databehandleraftale på følgende vilkår og betingelser: DATABEHANDLERAFTALE Mellem undertegnede og medundertegnede Johnsen Graphic Solutions A/S Bakkehegnet 1-3 DK-8500 Grenaa CVR-nr.: 18624141 (herefter Databehandleren ) [Indsæt navn] [Indsæt adresse] [Indsæt

Læs mere

Aftalen kan i aftaleperioden opsiges af Parterne med 1 måneders varsel til udløbet af en måned.

Aftalen kan i aftaleperioden opsiges af Parterne med 1 måneders varsel til udløbet af en måned. KØBENHAVNS KOMMUNE Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen 5. Kontor Økonomi- og Resultater AFTALE Mellem Københavns Kommune Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen Bernstorffsgade 17 1592 København

Læs mere

! Databehandleraftale

! Databehandleraftale ! Databehandleraftale Indledning 1.1. Denne aftale vedrørende behandling af personoplysninger ( Databehandleraftalen ) regulerer Pensopay APS CVR-nr. 36410876 (databehandleren) og Kunden (den Dataansvarlige

Læs mere

Vilkårene gælder for tredjeparter, som ønsker at indhente stam- og måledata via den kundestyrede adgang til data i DataHub.

Vilkårene gælder for tredjeparter, som ønsker at indhente stam- og måledata via den kundestyrede adgang til data i DataHub. 15. marts 2016 USS/ACH Vilkår for adgang til og brug af DataHub Tredjepart Vilkårene gælder for tredjeparter, som ønsker at indhente stam- og måledata via den kundestyrede adgang til data i DataHub. 1.

Læs mere

H A N D E L S B E T I N G E L S E R

H A N D E L S B E T I N G E L S E R H A N D E L S B E T I N G E L S E R Forsendelse: Mini & Mokka ApS afsender varen 1-2 hverdage efter bestilling. I travle perioder kan leveringstiden være op til en uge. Bestil børnetøjet hos Mini&Mokka

Læs mere

Gældende fra: 03. Juni 2019 IPNord ApS Generelle forretningsbetingelser

Gældende fra: 03. Juni 2019 IPNord ApS Generelle forretningsbetingelser Gældende fra: 03. Juni 2019 IPNord ApS Generelle forretningsbetingelser Dette dokument vil gennemgå IPNord ApS (CVR: 37323276) generelle forretningsbetingelser og er gældende for alle IPNord ApS opgaver,

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser Ved at benytte FirmaPlus services og produkter accepteres nedenstående forretningsbetingelser. Evt. afvigelser aftalt i kontrakten har forrang frem for forretningsbetingelserne.

Læs mere

1.1. Leverandøren er databehandler for Kunden, idet Leverandøren varetager de i Appendiks 1 beskrevne databehandlingsopgaver for Kunden.

1.1. Leverandøren er databehandler for Kunden, idet Leverandøren varetager de i Appendiks 1 beskrevne databehandlingsopgaver for Kunden. Der indgås hermed følgende databehandleraftale ("Aftalen") mellem "Kunden"og MemberLink Aps (som driver Rokort.dk), Stenager 2, 6400 Sønderborg CVR 33381638 ("Leverandøren"), der samlet benævnes "Parterne"

Læs mere

Bilag B Databehandleraftale pr

Bilag B Databehandleraftale pr 1. BAGGRUND, FORMÅL OG OMFANG 1.1 Som led i den Dataansvarliges (s kunde) indgåelse af aftale om levering af ydelser, som beskrevet i Aftalen, foretager Databehandleren () behandling af personoplysninger,

Læs mere

Bilag til kunder (herefter Dataansvarlige), som har indgået aftale med Dansk Løn Service ApS

Bilag til kunder (herefter Dataansvarlige), som har indgået aftale med Dansk Løn Service ApS Side: 1 DATABEHANDLERAFTALE Bilag til kunder (herefter Dataansvarlige), som har indgået aftale med Dansk Løn Service ApS 1. Baggrund 1.1 Den Dataansvarlige er den juridiske enhed/kunde som har indgået

Læs mere

Generelle vilkår for anvendelse af

Generelle vilkår for anvendelse af Generelle vilkår for anvendelse af 1 Definitioner Aftalen Ved Aftalen forstås den aftale, der indgås mellem Talura ApS og Virksomheden. Aftalen er underlagt bestemmelserne i nærværende Generelle Vilkår.

Læs mere

Databehandleraftale mellem. Heyloyalty ApS Jens Baggesens Vej Aarhus N Cvr: (i det følgende HL eller databehandleren)

Databehandleraftale mellem. Heyloyalty ApS Jens Baggesens Vej Aarhus N Cvr: (i det følgende HL eller databehandleren) Databehandleraftale mellem Heyloyalty ApS Jens Baggesens Vej 47 8200 Aarhus N Cvr: 29394458 (i det følgende HL eller databehandleren) og Kunden (i det følgende kunden eller dataansvarlig) [1/5] 1. Baggrund

Læs mere

PARTERNE HAR HEREFTER AFTALT FØLGENDE:

PARTERNE HAR HEREFTER AFTALT FØLGENDE: Kundeaftale DENNE AFTALE er indgået den 20 mellem: Midtjysk Markedsføring, Kompagnistræde 2, 1.sal,, 35287582 og [indsæt navn], [indsæt registreret adresse], [indsæt CVR-nummer] PARTERNE HAR HEREFTER AFTALT

Læs mere

Betingelser til Netbutik

Betingelser til Netbutik SensorCLIP APS Furvej 3, DK- 7900 Nykøbing Mors info@sensorclip.dk +45 71 99 6797 Kontonr. er 7380 1171163 Betingelser til Netbutik FRAGT Alle ordrer over 500 kr sendes fragtfrit. Fragtpriserne er gældende

Læs mere

1.1. Kaldenavn I forbindelse med oprettelse af en Swipp-aftale, skal du angive et Kaldenavn, som du vil optræde under.

1.1. Kaldenavn I forbindelse med oprettelse af en Swipp-aftale, skal du angive et Kaldenavn, som du vil optræde under. Brugerregler for Swipp - Erhverv Nedenfor finder du de regler, der gælder for erhvervsdrivendes brug af Swipp. Som erhvervsdrivende kan du alene modtage beløb via Swipp i forbindelse med salg af varer

Læs mere

Vilkår & Betingelser

Vilkår & Betingelser Webshipr.com - Vilkår og betingelser! Vilkår & Betingelser Om Webshipr... 3 Oprettelse af konto... 3 Køb af ydelser... 3 Priser og betaling... 4 Abonnements betingelser... 4 Webshipr s ydelser... 4 Kriterier...

Læs mere

CC GROUP DENMARK Databehandleraftale Kunde Version: (herefter samlet benævnt "Parterne" og hver for sig "Part")

CC GROUP DENMARK Databehandleraftale Kunde Version: (herefter samlet benævnt Parterne og hver for sig Part) DATABEHANDLERAFTALE Aftalen foreligger mellem Adresse Post nr. og By CVR. nr. xx xx xx xx (i det følgende betegnet Dataansvarlig ) og CC GROUP DENMARK Møllebugtvej 5 7000 Fredericia Att: CVR. nr. 27415032

Læs mere

KGH S ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER FOR TJENESTER

KGH S ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER FOR TJENESTER KGH S ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER FOR TJENESTER 1. Generelt 1.1 Disse almindelige forretningsbetingelser for tjenester ( Betingelserne ) er gældende for alle tjenester, der leveres af KGH til Kunden,

Læs mere

Salgs- & leveringsbetingelser hos Madsen Maskinteknik

Salgs- & leveringsbetingelser hos Madsen Maskinteknik Salgs- & leveringsbetingelser hos Madsen Maskinteknik Nærværende salgs- og leveringsbetingelser er gældende ved enhver tilbudsgivning fra Madsen Maskinteknik, ved kundens ordregivning eller ved Madsen

Læs mere

BILAG 1 DATABEHANDLERAFTALE Rambøll som databehandler

BILAG 1 DATABEHANDLERAFTALE Rambøll som databehandler BILAG 1 DATABEHANDLERAFTALE Rambøll som databehandler 1. Indledning 1.1 Denne Databehandleraftale fastsætter de rettigheder og forpligtelser, som finder anvendelse, når Rambøll (i det følgende benævnt

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser SpeedDigiTalent Ved at benytte dig af Speedrecruiters ApS services og produkter accepterer du samtidig nedenstående forretningsbetingelser. Læs dem derfor grundigt. Speedrecruiters

Læs mere

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Gældende fra den 4. marts 2016 Nedenfor finder du de regler, der gælder for erhvervsdrivendes brug af Swipp. Som erhvervsdrivende kan du alene modtage beløb via

Læs mere

Der tillægges ikke et gebyr for korttransaktioner jf. gældende lovgivning.

Der tillægges ikke et gebyr for korttransaktioner jf. gældende lovgivning. Betingelser for anvendelse af E-penge konto hos Pay4it. Betalingssystemet ejes og drives af Pay4it ApS. Du kan oprette din e-penge konto hos Pay4it via internettet. Når du opretter en konto hos Pay4it,

Læs mere

forsøg på misbrug. Hvis vi spærrer adgangen, får virksomheden besked hurtigst muligt.

forsøg på misbrug. Hvis vi spærrer adgangen, får virksomheden besked hurtigst muligt. B E T I N G E L S E R F O R M O B I L E P A Y - P O R T A L E N Gældende fra den 8. maj 2017 Danske Bank A/S. CVR-nr. 61 12 62 28 - København MobilePay-portalen (i det følgende kaldet portalen ) giver

Læs mere

Jeres virksomhed ( Kunden ); og Digital-servicebook.com, Vordingborgvej 79, 4700 Næstved DK ( Leverandøren )

Jeres virksomhed ( Kunden ); og Digital-servicebook.com, Vordingborgvej 79, 4700 Næstved DK ( Leverandøren ) DATABEHANDLERAFTALEN Databehandleraftale ( Aftalen ) mellem: Jeres virksomhed ( Kunden ); og Digital-servicebook.com, Vordingborgvej 79, 4700 Næstved DK-36726350 ( Leverandøren ) A: OMFANG A.1 Databehandleraftale

Læs mere

Databehandleraftale. Dags dato er indgået nedenstående aftale mellem

Databehandleraftale. Dags dato er indgået nedenstående aftale mellem Dags dato er indgået nedenstående aftale mellem Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Njalsgade 13 2300 København S CVR.nr.: 64 94 22 12 (Herefter benævnt Kunden) og [Firmanavn] CVR.nr.: [CVR.nr.]

Læs mere

Forretningsbetingelser. for brugen af

Forretningsbetingelser. for brugen af Forretningsbetingelser for brugen af Forretningsbetingelser De nedenstående forretningsbetingelser er til enhver tid gældende for kundens brug af IT-systemer leveret af Siteloom Contracts ApS (fremover

Læs mere

Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks

Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks 1 Konsulent- og serviceydelser Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks Omfang Nærværende dokument fastlægger de almindelige betingelser for firmaet Solido Networks ( Leverandøren ) leverance til

Læs mere

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Nedenfor finder du de regler, der gælder for erhvervsdrivendes brug af Swipp. Som erhvervsdrivende kan du alene modtage beløb via Swipp i forbindelse med salg

Læs mere

Den Dataansvarlige og Databehandleren benævnes herefter samlet "Parter" og hver for sig "Part".

Den Dataansvarlige og Databehandleren benævnes herefter samlet Parter og hver for sig Part. DATABEHANDLERAFTALE mellem KUNDEN (som defineret i punkt 2 nedenfor) (den "Dataansvarlige") og TECHEM DANMARK A/S CVR-nr. 29 41 69 82 Trindsøvej 7 A-B 8000 Aarhus C ("Databehandleren") Den Dataansvarlige

Læs mere

R E G L E R F O R D A N S K E N E T B E T A L I N G - F O R B R U G E RE

R E G L E R F O R D A N S K E N E T B E T A L I N G - F O R B R U G E RE R E G L E R F O R D A N S K E N E T B E T A L I N G - F O R B R U G E RE Danske Netbetaling er et betalingsinstrument, hvor betalingen sker gennem Danske Netbank. 1 Anvendelsesmuligheder Danske Netbetaling

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER

FORRETNINGSBETINGELSER FORRETNINGSBETINGELSER 1. ANVENDELSE 1.1 Disse forretningsbetingelser (herefter Betingelserne ) finder anvendelse på aftaler indgået mellem Quickimport ApS, CVR-nr. 33 86 87 23 (herefter Quick ) og kunden

Læs mere

Regler for Fitbit Pay mellem Jyske Bank A/S og kunden

Regler for Fitbit Pay mellem Jyske Bank A/S og kunden Regler for Fitbit Pay mellem Jyske Bank A/S og kunden Indledning Fitbit Pay er en app til din mobiltelefon eller anden mobile enhed, som gør det muligt via app en at lagre en virtuel repræsentation af

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. Omsorgsbemanding

DATABEHANDLERAFTALE. Omsorgsbemanding DATABEHANDLERAFTALE Omsorgsbemanding Nærværende databehandleraftale er indgået mellem Omsorgsbemanding, via Manningsmart IVS (CVR-nr.: 40217231) og brugeren af Omsorgsbemanding. Partnerne omtales i nærværende

Læs mere

Abonnementsvilkår. 1 Anvendelse. 2 Aftalegrundlag. 3 Abonnementets varighed og fakturering. 4 Abonnementets omfang og anvendelse

Abonnementsvilkår. 1 Anvendelse. 2 Aftalegrundlag. 3 Abonnementets varighed og fakturering. 4 Abonnementets omfang og anvendelse Abonnementsvilkår 1 Anvendelse 1.1 Nærværende abonnementsvilkår (herefter Vilkår ) finder anvendelse for samtlige tilbud, salg, supportaftaler og aftaler i øvrigt mellem HotelBoss (herefter HB ) og kunden

Læs mere

Aftalen foreligger mellem kunden (i det følgende betegnet Dataansvarlig )

Aftalen foreligger mellem kunden (i det følgende betegnet Dataansvarlig ) Aftalen foreligger mellem kunden (i det følgende betegnet Dataansvarlig ) og Steuermann ApS Flæsketorvet 68 1711 København V CVR. nr. 35809422 (i det følgende betegnet Databehandler ) (herefter samlet

Læs mere

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Nedenfor finder du de regler, der gælder for erhvervsdrivendes brug af Swipp. Som erhvervsdrivende kan du alene modtage beløb via Swipp i forbindelse med salg

Læs mere

Tillægsaftale om Elektronisk indbetalingskort

Tillægsaftale om Elektronisk indbetalingskort Gældende pr. 20. november 2017 Tillægsaftale om Elektronisk 1. Elektronisk 1.1 Kunden og Nykredit Bank, Kalvebod Brygge 1-3, 1780 København V, kundeservice@nykredit.dk,har dags dato i henhold til Aftale

Læs mere

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Nedenfor finder du de regler, der gælder for erhvervsdrivendes brug af Swipp. Som erhvervsdrivende kan du alene modtage beløb via Swipp i forbindelse med salg

Læs mere

BILAG 14: DATABEHANDLERAFTALE

BILAG 14: DATABEHANDLERAFTALE BILAG 14: DATABEHANDLERAFTALE Side 1/9 Aftale om databehandling mellem Kunden og Leverandøren Side 2/9 Vejledning: [Dette bilag kan ikke ændres af tilbudsgiver. Bilaget udgør således i sin helhed et mindstekrav

Læs mere

Salgs- og Leveringsbetingelser

Salgs- og Leveringsbetingelser Salgs- og Leveringsbetingelser 1. Anvendelse 4. Pris og betaling 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser Betingelserne gælder for alle aftaler om Nordjysk Regnskab, CVR-nr. 27404332,

Læs mere

Standard Vilkår. 1. Formål og omfang. 2. Beskrivelse af løsningerne. 3. Særligt om applikationer og web-services. 4. Særligt om Abonnement

Standard Vilkår. 1. Formål og omfang. 2. Beskrivelse af løsningerne. 3. Særligt om applikationer og web-services. 4. Særligt om Abonnement Standard Vilkår 1. Formål og omfang Disse Vilkår fastlægger rammerne for (Ingenium Golf) levering af Applikationer og Web-Services til Kunder, samt dertil knyttede abonnementer. Vilkårene kan udelukkende

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser Almindelige salgs- og leveringsbetingelser 1. Anvendelse og gyldighed Enhver leverance sker på grundlag af nedenstående salgs- og leveringsbetingelser, medmindre anden skriftlig aftale er indgået mellem

Læs mere

1. Om medlemskab af duka serviceordning

1. Om medlemskab af duka serviceordning Abonnementsbetingelser 1. Om medlemskab af duka serviceordning 1.1. Generelle vilkår og forudsætninger Disse vilkår er gældende for aftalen mellem dig som kunde på den ene side og på den anden side dukapc

Læs mere

1.1. Kaldenavn I forbindelse med oprettelse af en Swipp-aftale skal du angive et Kaldenavn, som du vil optræde under.

1.1. Kaldenavn I forbindelse med oprettelse af en Swipp-aftale skal du angive et Kaldenavn, som du vil optræde under. Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Nedenfor finder du de regler, der gælder for erhvervsdrivendes brug af Swipp. Som erhvervsdrivende kan du alene modtage beløb via Swipp i forbindelse med salg

Læs mere

Databehandlingsaftale

Databehandlingsaftale Databehandlingsaftale Dataansvarlig: Kunde lokaliseret inden for EU (den dataansvarlige ) og Databehandler: Europæisk repræsentant Virksomhed: ONE.COM (B-one FZ-LLC) One.com A/S Reg.nr. Reg.nr. 19.958

Læs mere

Salgs- og Leveringsbetingelser

Salgs- og Leveringsbetingelser Salgs- og Leveringsbetingelser Indledning Nedenstående betingelser gælder for alle leverancer fra West Diesel Engineering A/S, H.E. Bluhmesvej 6, 6700, Esbjerg, herefter ("Leverandøren") til danske kunder.

Læs mere

Databehandler aftale Bilag til Aftale om MemberLink

Databehandler aftale Bilag til Aftale om MemberLink Denne databehandleraftale er et bilag til den mellem Parterne indgåede Aftale om MemberLink ( Aftalen om MemberLink ) og udgør en integreret del deraf jf. Aftalen om MemberLinks bestemmelser vedrørende

Læs mere

Formålet med Persondataloven er at styrke dine personlige oplysninger ved e-handel på tværs af landegrænser.

Formålet med Persondataloven er at styrke dine personlige oplysninger ved e-handel på tværs af landegrænser. Formålet med Persondataloven er at styrke dine personlige oplysninger ved e-handel på tværs af landegrænser. Den enkelte borger får med forordningen en lang række rettigheder, herunder: 1 Ret til løbende

Læs mere

Tillægsaftale om Elektronisk indbetalingskort. PenSam Bank

Tillægsaftale om Elektronisk indbetalingskort. PenSam Bank Tillægsaftale om Elektronisk indbetalingskort PenSam Bank 2 Tillægsaftale om Elektronisk indbetalingskort 3 Tillægsaftale om Tillægsaftale om 1. 1.1 Kunden og PenSam Bank, Jørgen Knudsens Vej 2, 3520 Farum,

Læs mere

Regler for Garmin Pay mellem Jyske Bank A/S og kunden

Regler for Garmin Pay mellem Jyske Bank A/S og kunden Regler for Garmin Pay mellem Jyske Bank A/S og kunden Indledning Garmin Pay er en app til din mobiltelefon eller anden mobile enhed, som gør det muligt via Garmin Connect app en at lagre en virtuel repræsentation

Læs mere

! PERSONDATAPOLITIK ! PERSONDATAPOLITIK FOR FIXNBIKE APPLIKATIONEN. 1. Generelle bestemmelser

! PERSONDATAPOLITIK ! PERSONDATAPOLITIK FOR FIXNBIKE APPLIKATIONEN. 1. Generelle bestemmelser ! PERSONDATAPOLITIK! PERSONDATAPOLITIK FOR FIXNBIKE APPLIKATIONEN 1. Generelle bestemmelser Denne Persondatapolitik for FIXNBIKE applikationen (herefter benævnt Persondatapolitikken ) gælder for alle,

Læs mere