3. april, Vært: SP Medical, Karise Tema: Styring og dokumentation for overholdelse af lovkrav Miljøstyring af outsourcede processer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "3. april, Vært: SP Medical, Karise Tema: Styring og dokumentation for overholdelse af lovkrav Miljøstyring af outsourcede processer"

Transkript

1 Bureau Veritas Netværksgruppe MILJØ Vil du vide mere om : Miljø- og energistandarder som ISO 14001, EMAS og DS/EN Praktisk implementering, standarder, ledelsessystemer, auditmetoder og leverandøraudits? Metoder til målinger, KPI'er og miljøgevinster Kemikaliestyring og håndtering af krav som REACH og CLP Kultur- og forandringsledelse Indkøbsprocessen og leverandørhåndtering Værdibaserede audits Implementering, formidling og kommunikation Miljøledelse som en del af virksomhedens samlede samfundsansvar Håndtering af CSR, samt Carbon Footprint og klimaregnskaber Netværksgruppen Miljø er opbygget af et netværk af ligesindede, som hver især bidrager med deres viden og erfaringer, kombineret med input fra kompetente og erfarne miljøprofessionelle. Så ønsker du at være på forkant med nyheder og lære mere om systematisk miljøledelse, samtidig med du får indsigt i hvordan andre virksomheder arbejder med et godt eksternt miljø så er denne gruppe noget for dig. MØDEPLAN FOR april, Vært: SP Medical, Karise Styring og dokumentation for overholdelse af lovkrav Miljøstyring af outsourcede processer 3. september, Vært: Taconic Europe, Ry Miljømål og handleplaner. Hvordan skabes de gode resultater 19. november, Vært: HOFOR, Amagerværket Miljø som en del af strategien i virksomheden sæt miljø på dagsordenen. Risk og opportunities for virksomheden.

2 Torsdag, den 3. april 2014, hos SP Medical, Møllevej 1, 4653 Karise Vært: Michaela Serban og Mark Lucas Saxentoff Styring og dokumentation for overholdelse af lovkrav o Hvordan styres lovgivningsarbejdet, der er indeholdt i ISO o Hvordan identificeres og ajourføres de lovkrav, der gælder for virksomheden (4.3.2.a) og hvor og hvordan styres de (4.3.2.b) o Hvordan dokumenteres overvågningen af, at lovgivningen overholdes (4.5.2.). Miljøstyring af outsourcede processer og leverandører. o Virksomheder bruger i stigende omfang outsourcing til kerneprocesserne i produktionen. Derfor øges vigtigheden af leverandørens kvalitet i forhold til, hvilket produkt eller hvilken service, der tilbydes kunderne. o Miljø skal/bør styres, så identificerede væsentlige miljøforhold relateret til leverandører og outsourcede processer styres på en effektiv men også realistisk måde. o Der er kommet mere præcise krav til denne styring og overvågning i den nye ISO SP Medical blev grundlagt i 1934 og har siden 1950 fokuseret på plast. De har været med, siden plasten blev født, og har mere end 60 års erfaring i at udvikle og fremstille plastprodukter og systemer. SP Medical er en del af SP Group, en international virksomhed, registreret i Denmark. SP Group producerer plastikkomponenter og -belægning. SP Group har datterselskaber i Danmark, Sverige, Tyskland, Holland, Polen, USA, Canada, Brasilien og Kina.

3 I dag er SP Medicals mission at udvikle, fremstille og levere plastløsninger til den globale medico- og lægemiddelindustri. De fremstiller såvel kundespecifikke løsninger som standardiserede produkter og produkter under egne varemærker. Ligesom de tilbyder systemleverancer og logistikløsninger. Produktion og processer er certificeret efter en række standarder, ligesom de er underlagt omfattende dokumentationskrav til produktion af medicinsk udstyr.

4 Onsdag, den 3. september 2014 hos Taconic Europe A/S, Bomholtvej 10, 8680 Ry Vært: Conni Jørgensen Miljømål og handleplaner. Hvordan skabes de gode resultater. o Hvordan skabes det kontinuere forbedringsarbejde i virksomheden. o Brugen af indikatorer på væsentlige miljøforhold. o Screeningslister på miljøarbejdet. o Velgennemtænkte og projektorienterende handleplaner Taconic blev grundlagt i 1952 og er en global udbyder af genetisk modificerede mus og rotte modeller samt services. Som ledende full-service i branchen, hjælper Taconic kunderne med at erhverve, teste, udvikle, opdrætte, cryopreservere, forberede og distribuere relevante forskningsprojekter i hele verden. Uanset om du har brug for tilpassede gensplejsede humaniserede eller forsknings-klare modeller, Taconic oprererer med flg. værdier: Kunden er altid topprioriteret De ansatte er virksomheden Det lokale og globale samfund er vigtigt Taconic er ISO-certificeret og den eneste kommercielle dyre facilitet i Europa, som har fået tildelt AAALAC akkreditering. De har tre faciliteter og laboratorier i Danmark.

5 Onsdag, den 19. november 2014 hos HOFOR, Amagerværket, Kraftværksvej 37, 2300 København S Vært: Christian Laursen Miljø som en del af strategien i virksomheden - sæt miljø på topledelsens dagsorden. Risks og opportunities for virksomheden. o I forbindelse med den nye standard på ISO er der fokus på, at miljø bliver en del af det strategiske arbejde i virksomheden. Hvordan gøres dette i praksis? o Endvidere er der i den nye standard kommet et planlægningsafsnit, der tager udgangspunkt i risk og opportunities. Risk og opportunities indeholder fortsat identifikation af væsentlige miljøforhold, men tager også flere forhold med. Hvilke skal/kan medtages, og hvordan gøres dette? Amgerværket er en del af HOFOR. Det ligger i København og består af tre produktionsenheder - eller blokke - hvoraf to er i brug i øjeblikket. Blok 1 og 3 leverer el til det nordiske elnet og fjernvarme til det storkøbenhavnske fjernvarmenet. Amagerværkets blok 1 blev sat i drift i 1971 og var oprindeligt et kulfyret anlæg. I 2004 blev blokken taget ud af drift og en gennemgribende renovering blev sat i gang. Blok 1 står nu færdig med nyt kedel- og turbineanlæg og nye miljøanlæg, og der er rejst en helt ny skorsten. Amagerværkets blok 3 blev sat i drift i 1989 og fyrer med kul. Blokken har en kapacitet på 263 MW el og 370 MJ/s fjernvarme.

6 Amagerværket dækker med sine to aktive produktionsanlæg cirka 12 % af det sjællandske elforbrug og varmebehovet i det, der svarer til omkring husstande.

7 INSPIRATION TIL ANDRE TEMAER Miljøkommunikation miljøvaredeklarationer Interne audits i miljøøjemed. ERFAREN OG KOMPETENT NETVÆRKSLEDER Netværksgruppen ledes af Lead Auditor Klaus Behrndt, som er en dedikeret miljøauditor med mange års erfaring. Klaus Behrndt har arbejdet med forbedring af miljøet i mange dele af verden, og han har en særlig forkærlighed for Nigaragua. Han er Bureau Veritas' spydspids inden for klimaregnskaber og carbon footprint, og han har kendskab til den praktiske håndtering af disse regnskaber. Det er således en særdeles erfaren og kompetent herre, der står bag gruppen, og han er garant for et højt fagligt niveau. Desuden får du som medlem sparring, input og inspiration fra de øvrige deltagere. EKSTRA FORDELE VED ET MEDLEMSSKAB Som medlem af vores netværksgrupper får du 20% rabat på deltagelse i flg. kurser i 2014: Auditorcoach med gennemslagskraft Effektivisering & Kvalitetsledelse Se yderligere info på eller i vores kursuskatalog 2014.

8 VIL DU OGSÅ VÆRE MED? Vil du vide mere om, hvordan andre virksomheder arbejder med Miljø? Skabe dig et netværk af ligesindede? Få inspiration til løsning af udfordringer? Give og tage med åbent sind? Så er netværksgruppen MIljø lige noget for dig. Send din tilmelding til så er du sikret en plads ved bordet. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte netværkskoordinator Tanja Vinther- Bjerg på tlf eller 2 FOR 1 Vi lancerer i 2014 konceptet 2 for 1. Det vil sige, du kan vælge medlemsskab af to grupper efter eget valg til samme pris som medlemsskab af én gruppe (den billigste gruppe er gratis). Kontakt netværkskoordinator Tanja Vinther-Bjerg for yderligere info.

9 Oversigt over vores netværksgrupper: Kvalitet Kvalitet Medicinsk Udstyr Kvalitetsledelse i Olie & Gas industrien Leverandør til Fly-, Rumfarts- & Forsvarsindustrien DKK Nye Horisonter World Class Quality DKK Miljø Miljø Arbejdsmiljø Fødevaresikkerhed Arbejdsmiljø Arbejdsmiljøledelse & Psykisk Arbejdsmiljø DKK IFS/BRC ISO 22000/FSSC Diverse Leverandørstyring Intern Auditor DKK Kemi og Sustainability i Tekstilbranchen DKK Speciel Globale Koncerner DKK Et medlemsskab er personligt og dækker over deltagelse i to grupper efter eget valg den billigste gruppe er gratis. Hvis ikke andet er angivet koster et medlemsskab / år Første personlige medlemsskab pr. virksomhed betaler fuld pris. Efterfølgende personlige medlemsskaber ydes der 50% rabat på.

Torsdag, den 3. april 2014, hos SP Medical, Møllevej 1, 4653 Karise

Torsdag, den 3. april 2014, hos SP Medical, Møllevej 1, 4653 Karise Bureau Veritas Netværksgruppe MILJØ Vil du vide mere om : Miljø- og energistandarder som ISO 14001, EMAS og DS/EN 50001 Praktisk implementering, standarder, ledelsessystemer, auditmetoder og leverandøraudits?

Læs mere

INTERN AUDITOR MØDEPLAN FOR 2014. Bureau Veritas nye Netværksgruppe

INTERN AUDITOR MØDEPLAN FOR 2014. Bureau Veritas nye Netværksgruppe Bureau Veritas nye Netværksgruppe INTERN AUDITOR Inspiration, idéudveksling og faglig sparring er nøgleordene for Bureau Veritas` netværksgrupper. Bureau Veritas har bl.a. grupper inden for kvalitet, miljø,

Læs mere

20. marts 2014, Vært: Grundfos Holding A/S Tema: Gennemgang af de væsentligste ændringer i den kommende ISO 9001 udgave.

20. marts 2014, Vært: Grundfos Holding A/S Tema: Gennemgang af de væsentligste ændringer i den kommende ISO 9001 udgave. Bureau Veritas Netværksgruppe KVALITET Vil du Vide mere om systematisk kvalitetsledelse? Have indsigt i, hvordan andre virksomheder arbejder med kvalitet? Høre om konkrete løsninger på praktiske problemstillinger?

Læs mere

MØDEPLAN FOR 2014: Bureau Veritas Netværksgruppe NYE HORISONTER World Class Quality

MØDEPLAN FOR 2014: Bureau Veritas Netværksgruppe NYE HORISONTER World Class Quality Bureau Veritas Netværksgruppe NYE HORISONTER World Class Quality Er din virksomhed klar til at tage skridtet og bygge videre på ISO 9001, ISO 14001, DS/OHSAS 18001 og ISO 22000. Gennem årtier er der opbygget

Læs mere

INTERN AUDITOR MØDEPLAN FOR 2014. Bureau Veritas nye Netværksgruppe

INTERN AUDITOR MØDEPLAN FOR 2014. Bureau Veritas nye Netværksgruppe Bureau Veritas nye Netværksgruppe INTERN AUDITOR Inspiration, idéudveksling og faglig sparring er nøgleordene for Bureau Veritas` netværksgrupper. Bureau Veritas har bl.a. grupper inden for kvalitet, miljø,

Læs mere

INTERN AUDITOR MØDEPLAN FOR 2014. Bureau Veritas nye Netværksgruppe

INTERN AUDITOR MØDEPLAN FOR 2014. Bureau Veritas nye Netværksgruppe Bureau Veritas nye Netværksgruppe INTERN AUDITOR Inspiration, idéudveksling og faglig sparring er nøgleordene for Bureau Veritas` netværksgrupper. Bureau Veritas har bl.a. grupper inden for kvalitet, miljø,

Læs mere

CSR OG BÆREDYGTIGHED I PRAKSIS

CSR OG BÆREDYGTIGHED I PRAKSIS Bureau Veritas nye Netværksgruppe CSR OG BÆREDYGTIGHED I PRAKSIS NYE MARKEDER, NYE MULIGHEDER Både små og store virksomheder bliver i stigende grad mødt med kontante krav om miljøvenlighed, leverandørstyring

Læs mere

LEVERANDØR TIL FLY-, RUM- FARTS- OG FORSVARSINDUSTRIEN

LEVERANDØR TIL FLY-, RUM- FARTS- OG FORSVARSINDUSTRIEN Bureau Veritas Netværksgruppe LEVERANDØR TIL FLY-, RUM- FARTS- OG FORSVARSINDUSTRIEN Vil du: Have indsigt i, hvordan andre virksomheder arbejder med deres kunders krav inden for disse brancher? Vide mere

Læs mere

BÆREDYGTIGHED OG SOCIALT ANSVAR I BYGGE- OG ANLÆGSBRANCHEN

BÆREDYGTIGHED OG SOCIALT ANSVAR I BYGGE- OG ANLÆGSBRANCHEN Bureau Veritas nye Netværksgruppe BÆREDYGTIGHED OG SOCIALT ANSVAR I BYGGE- OG ANLÆGSBRANCHEN I Bureau Veritas nye netværksgruppe sætter vi fokus på bygge- og anlægsbranchens udfordringer inden for bæredygtighed

Læs mere

20. marts 2014, Vært: Grundfos Holding A/S Tema: Gennemgang af de væsentligste ændringer i den kommende ISO 9001 udgave.

20. marts 2014, Vært: Grundfos Holding A/S Tema: Gennemgang af de væsentligste ændringer i den kommende ISO 9001 udgave. Bureau Veritas Netværksgruppe KVALITET Vil du Vide mere om systematisk kvalitetsledelse? Have indsigt i, hvordan andre virksomheder arbejder med kvalitet? Høre om konkrete løsninger på praktiske problemstillinger?

Læs mere

MØDEPLAN FOR 2014: Bureau Veritas Netværksgruppe: ISO 22000/FSSC

MØDEPLAN FOR 2014: Bureau Veritas Netværksgruppe: ISO 22000/FSSC Bureau Veritas Netværksgruppe: ISO 22000/FSSC Fødevaresikkerhed stiller krav til alle aktører i hele forsyningskæden, og netværksgruppen for fødevarevirksomheder er et samlingspunkt, hvor vi på kryds og

Læs mere

MØDEPLAN FOR 2014: Bureau Veritas Netværksgruppe: IFS/BRC

MØDEPLAN FOR 2014: Bureau Veritas Netværksgruppe: IFS/BRC Bureau Veritas Netværksgruppe: IFS/BRC Fødevaresikkerhed stiller krav til alle aktører i forsyningskæden, og netværksgruppen IFS/BRC er et samlingspunkt, hvor vi på kryds og tværs deler erfaringer, gode

Læs mere

LEVERANDØR TIL FLY-, RUM- FARTS- OG FORSVARSINDUSTRIEN

LEVERANDØR TIL FLY-, RUM- FARTS- OG FORSVARSINDUSTRIEN Bureau Veritas Netværksgruppe LEVERANDØR TIL FLY-, RUM- FARTS- OG FORSVARSINDUSTRIEN Vil du: Have indsigt i, hvordan andre virksomheder arbejder med deres kunders krav inden for disse brancher? Vide mere

Læs mere

Bliv en del af denne netværksgruppe og få de sidste nye opdateringer samt konsekvenserne af disse i forhold til medico-industrien i Danmark.

Bliv en del af denne netværksgruppe og få de sidste nye opdateringer samt konsekvenserne af disse i forhold til medico-industrien i Danmark. Bureau Veritas Netværksgruppe MEDICINSK UDSTYR Aktørerne i medico-industrien møder i stigende grad nye udfordringer. I Bureau Veritas netværksgruppe Medicinsk Udstyr får du rig mulighed for at møde andre,

Læs mere

UDVIKLING GENNEM NETVÆRK I BUREAU VERITAS

UDVIKLING GENNEM NETVÆRK I BUREAU VERITAS Bureau Veritas Netværksgruppe ARBEJDSMILJØLEDELSE & PSYKISK ARBEJDSMILJØ Vil du være med til at udvikle, afprøve og evaluere nye metoder og værktøjer, der kan bruges til at auditere arbejdsmiljøledelsessystemer,

Læs mere

KEMI & SUSTAINABILITY I TEKSTILBRANCHEN

KEMI & SUSTAINABILITY I TEKSTILBRANCHEN Bureau Veritas nye Netværksgruppe KEMI & SUSTAINABILITY I TEKSTILBRANCHEN Inspiration, idéudveksling og faglig sparring er nøgleordene for Bureau Veritas netværksgrupper. I Bureau Veritas nye netværksgruppe

Læs mere

Bureau Veritas Netværksgruppe KVALITETSLEDELSE I OLIE/GAS INDUSTRIEN

Bureau Veritas Netværksgruppe KVALITETSLEDELSE I OLIE/GAS INDUSTRIEN Bureau Veritas Netværksgruppe KVALITETSLEDELSE I OLIE/GAS INDUSTRIEN Vil du Vide mere om systematisk kvalitetsledelse inden for olie & gas- samt petrokemisk industri? Have indsigt i, hvordan andre virksomheder

Læs mere

ARBEJDSMILJØ MØDEPLAN FOR 2014. Bureau Veritas Netværksgruppe

ARBEJDSMILJØ MØDEPLAN FOR 2014. Bureau Veritas Netværksgruppe Bureau Veritas Netværksgruppe ARBEJDSMILJØ Et sundt arbejdsmiljø har mange ansigter: tryghed, trivsel, glæde, engagement og overskud - både mentalt og forretningsmæssigt. Bureau Veritas netværksgruppe

Læs mere

2. september 2014, Vært: Sapa Extrusion Tønder Tema Procesoptimering og kvalitet i forhold til samarbejdet med leverandørene

2. september 2014, Vært: Sapa Extrusion Tønder Tema Procesoptimering og kvalitet i forhold til samarbejdet med leverandørene Bureau Veritas Netværksgruppe LEVERANDØRSTYRING At få den aftalte leverance til den aftalte tid, i den aftalte mængde og kvalitet, har altid været vigtigt. Men med en stigende kompleksitet i leverandørkæden

Læs mere

Onsdag den 4. juni 2014, hos Hotel Britannia, Torvegade 24, 6700 Esbjerg

Onsdag den 4. juni 2014, hos Hotel Britannia, Torvegade 24, 6700 Esbjerg Bureau Veritas Netværksgruppe KVALITETSLEDELSE I OLIE/GAS INDUSTRIEN Vil du Vide mere om systematisk kvalitetsledelse inden for olie & gas- samt petrokemisk industri? Have indsigt i, hvordan andre virksomheder

Læs mere

Bliv en del af denne netværksgruppe og få de sidste nye opdateringer samt konsekvenserne af disse i forhold til medico-industrien i Danmark.

Bliv en del af denne netværksgruppe og få de sidste nye opdateringer samt konsekvenserne af disse i forhold til medico-industrien i Danmark. Bureau Veritas Netværksgruppe MEDICINSK UDSTYR Aktørerne i medico-industrien møder i stigende grad nye udfordringer. I Bureau Veritas netværksgruppe Medicinsk Udstyr får du rig mulighed for at møde andre,

Læs mere

2. september 2014, Vært: Sapa Extrusion Tønder Tema Procesoptimering og kvalitet i forhold til samarbejdet med leverandørene

2. september 2014, Vært: Sapa Extrusion Tønder Tema Procesoptimering og kvalitet i forhold til samarbejdet med leverandørene Bureau Veritas Netværksgruppe LEVERANDØRSTYRING At få den aftalte leverance til den aftalte tid, i den aftalte mængde og kvalitet, har altid været vigtigt. Men med en stigende kompleksitet i leverandørkæden

Læs mere

20. marts 2014, Vært: Grundfos Holding A/S Tema: Gennemgang af de væsentligste ændringer i den kommende ISO 9001 udgave.

20. marts 2014, Vært: Grundfos Holding A/S Tema: Gennemgang af de væsentligste ændringer i den kommende ISO 9001 udgave. Bureau Veritas Netværksgruppe KVALITET Vil du Vide mere om systematisk kvalitetsledelse? Have indsigt i, hvordan andre virksomheder arbejder med kvalitet? Høre om konkrete løsninger på praktiske problemstillinger?

Læs mere

ARBEJDSMILJØ MØDEPLAN FOR 2014. Bureau Veritas Netværksgruppe

ARBEJDSMILJØ MØDEPLAN FOR 2014. Bureau Veritas Netværksgruppe Bureau Veritas Netværksgruppe ARBEJDSMILJØ Et sundt arbejdsmiljø har mange ansigter: tryghed, trivsel, glæde, engagement og overskud - både mentalt og forretningsmæssigt. Bureau Veritas netværksgruppe

Læs mere

Netværk Inspiration, idéudveksling og faglig sparring

Netværk Inspiration, idéudveksling og faglig sparring Netværk Inspiration, idéudveksling og faglig sparring Forord Inspiration, idéudveksling og faglig sparring er nøgleordene for Bureau Veritas netværkgruppe. Her finder du ligesindede, der kan bringe dig

Læs mere

Netværk. Inspiration, idéudveksling og faglig sparring

Netværk. Inspiration, idéudveksling og faglig sparring Netværk Inspiration, idéudveksling og faglig sparring 015 Forord Inspiration, idéudveksling og faglig sparring er nøgleordene for Bureau Veritas netværk. Her finder du ligesindede, der kan bringe dig på

Læs mere

Netværk. Inspiration, idéudveksling og faglig sparring

Netværk. Inspiration, idéudveksling og faglig sparring Netværk Inspiration, idéudveksling og faglig sparring 015 Forord Inspiration, idéudveksling og faglig sparring er nøgleordene for Bureau Veritas netværk. Her finder du ligesindede, der kan bringe dig på

Læs mere

KEMI & SUSTAINABILITY I TEKSTILBRANCHEN

KEMI & SUSTAINABILITY I TEKSTILBRANCHEN Bureau Veritas nye Netværksgruppe KEMI & SUSTAINABILITY I TEKSTILBRANCHEN Inspiration, idéudveksling og faglig sparring er nøgleordene for Bureau Veritas netværksgrupper. I Bureau Veritas nye netværksgruppe

Læs mere

Netværk Inspiration, idéudveksling og faglig sparring

Netværk Inspiration, idéudveksling og faglig sparring Netværk Inspiration, idéudveksling og faglig sparring Forord Inspiration, idéudveksling og faglig sparring er nøgleordene for Bureau Veritas netværksgrupper. Her finder du ligesindede, der kan bringe dig

Læs mere

Mødeplan for 2013. Bureau Veritas Netværksgruppe ARBEJDSMILJØ En del af arbejdsmiljøområdet

Mødeplan for 2013. Bureau Veritas Netværksgruppe ARBEJDSMILJØ En del af arbejdsmiljøområdet Bureau Veritas Netværksgruppe ARBEJDSMILJØ En del af arbejdsmiljøområdet Et sundt arbejdsmiljø har mange ansigter: Tryghed, Trivsel, Glæde, Engagement og Overskud. Både mentalt og forretningsmæssigt. Bureau

Læs mere

JANUAR GODT NYTÅR. Bureau Veritas Certification Denmark A/S Tlf: Arbejdsmiljø

JANUAR GODT NYTÅR. Bureau Veritas Certification Denmark A/S Tlf: Arbejdsmiljø JANUAR GODT NYTÅR 1 2 3 4 5 6 Nytårsdag KICK of Seminar 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Arbejdsmiljø 28 29 30 31 Ring på 77311000 eller 22506595 for mere info JANUAR Dato Netværk

Læs mere

JANUAR GODT NYTÅR. Bureau Veritas Certification Denmark A/S Tlf: Arbejdsmiljø

JANUAR GODT NYTÅR. Bureau Veritas Certification Denmark A/S Tlf: Arbejdsmiljø JANUAR GODT NYTÅR 1 2 3 4 5 6 Nytårsdag KICK of Seminar 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Arbejdsmiljø 28 29 30 31 JANUAR Dato Netværk Lokation Tema 23-01-2019 Arbejdsmiljø Bureau

Læs mere

Velkommen Gruppe SJ-2

Velkommen Gruppe SJ-2 Velkommen Gruppe SJ-2 Hotel Frederiksminde Tirsdag, den 16. april 2013 21:11 1 Program Kl. 10.00 Kl. 10.00 10.30 Kl. 10.30 11.30 Kl. 11.30 12.30 Kl. 12.30 13.30 Kl. 13.30 14.00 Kl. 14.00 14.25 Velkomst

Læs mere

KURSUSOVERSIGT BUREAU VERITAS DENMARK FARLIGT GODS KVALITET MILJØ ARBEJDSMILJØ APQP4WIND KURSER 2019 FØDEVARESIKKERHED IATF AKADEMIET DGDOC.

KURSUSOVERSIGT BUREAU VERITAS DENMARK FARLIGT GODS KVALITET MILJØ ARBEJDSMILJØ APQP4WIND KURSER 2019 FØDEVARESIKKERHED IATF AKADEMIET DGDOC. KURSUSOVERSIGT BUREAU VERITAS DENMARK BLIV KLAR TIL FREMTIDENS UDFORDRINGER KVALITET FARLIGT GODS MILJØ ARBEJDSMILJØ APQP4WIND FØDEVARESIKKERHED IATF 16949-AKADEMIET DGDOC.NET Bureau Veritas Denmark Oldenborggade

Læs mere

Inspirationsdag Fire ledelsesstandarder & TS Tools 13. april

Inspirationsdag Fire ledelsesstandarder & TS Tools 13. april Inspirationsdag Fire ledelsesstandarder & TS Tools 13. april Gratis inspirationsdag Du har nu en unik mulighed for at deltage i en inspirerende dag - helt gratis! Dagen byder på hele fire ledelsesstandarder

Læs mere

JANUAR GODT NYTÅR. Bureau Veritas Certification Denmark A/S Tlf: Arbejdsmiljø

JANUAR GODT NYTÅR. Bureau Veritas Certification Denmark A/S Tlf: Arbejdsmiljø JANUAR GODT NYTÅR 1 2 3 4 5 6 Nytårsdag KICK of Seminar 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Arbejdsmiljø 28 29 30 31 Ring på 77311000 eller 22506595 for mere info JANUAR Dato Netværk

Læs mere

SPIDSKOMPETENCER SJ-1 / SJ-2

SPIDSKOMPETENCER SJ-1 / SJ-2 Navn Virksomhed Spidskompetencer Allan Nordskov Danapak Flexibles A/S ISO 22000 ISO 50001 ISO 15378 BRC OHSAS Intern audit Kundeaudits 3. parts audits (inkl. DEMKO, UL) Opbygning og optimering af ledelsessystemer

Læs mere

JANUAR GODT NYTÅR. Bureau Veritas Certification Denmark A/S Tlf: Arbejdsmiljø

JANUAR GODT NYTÅR. Bureau Veritas Certification Denmark A/S Tlf: Arbejdsmiljø JANUAR GODT NYTÅR 1 2 3 4 5 6 Nytårsdag KICK of Seminar 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Arbejdsmiljø 28 29 30 31 JANUAR Dato Netværk Lokation Tema 23-01-2019 Arbejdsmiljø Bureau

Læs mere

Procesoptimering og Ledelsessystemer

Procesoptimering og Ledelsessystemer Procesoptimering og Ledelsessystemer Den lette forståelse til ledelsessystemer og standardernes anvendelse. Optimer jeres processer og dokumenter det. Reducer drifts- omkostningerne. Styrk din konkurrenceevne.

Læs mere

Hvordan kommer vi videre og får alle med?

Hvordan kommer vi videre og får alle med? Hvordan kommer vi videre og får alle med? 1. Gennemfør handlingsplanerne 2. Sikre at miljøarbejdet fortsætter 3. Information og dialog 4. Nye input til den næste handlingsplan Gennemførelse af handlingsplanen

Læs mere

Erfaringer med psykisk arbejdsmiljø i arbejdsmiljøledelsessystemer. Bureau Veritas Certification

Erfaringer med psykisk arbejdsmiljø i arbejdsmiljøledelsessystemer. Bureau Veritas Certification Velkommen Erfaringer med psykisk arbejdsmiljø i arbejdsmiljøledelsessystemer Leadauditor Jakob Top, telefon 22 24 68 79 og Business Developer Lars Vestergaard Jensen, telefon 40 20 13 93 Bureau Veritas

Læs mere

ISO 9001:2015 OG ISO 14001:2015 NYE VERSIONER AF STANDARDERNE ER PÅ VEJ ER DU KLAR? Move Forward with Confidence

ISO 9001:2015 OG ISO 14001:2015 NYE VERSIONER AF STANDARDERNE ER PÅ VEJ ER DU KLAR? Move Forward with Confidence ISO 9001:2015 OG ISO 14001:2015 NYE VERSIONER AF STANDARDERNE ER PÅ VEJ ER DU KLAR? Move Forward with Confidence HVORFOR 2015 REVISIONEN? I en verden hvor de økonomiske, teknologiske og miljømæssige udfordringer

Læs mere

FULL SCREEN: CTR+L LUK FULL SCREEN: ESC

FULL SCREEN: CTR+L LUK FULL SCREEN: ESC Kvalitets- og miljøhåndbog Introduktion Denne præsentation informerer om Crysbergs forretningsområde, kvalitetscertificeringer og kvalitetspolitik. Endvidere giver den overordnet indsigt i Crysbergs kvalitetsværktøjer

Læs mere

Velkommen. Risikobaseret tilgang ISO :2016. Lasse Ahm Consult - Vordingborg

Velkommen. Risikobaseret tilgang ISO :2016. Lasse Ahm Consult - Vordingborg Velkommen Risikobaseret tilgang ISO 13 485:2016 Lasse Ahm Consult - Vordingborg Er en moderne rådgivningsvirksomhed med hjemsted i Vordingborg på Sydsjælland. Jeg er 53 år, uddannet Lead Auditor i Kvalitetsledelse,

Læs mere

Virksomheden bør udvikle, implementere og konstant forbedre de rammer, der sikrer integration af processen til at håndtere risici i virksomhedens:

Virksomheden bør udvikle, implementere og konstant forbedre de rammer, der sikrer integration af processen til at håndtere risici i virksomhedens: DS/ISO 31000 Risikoledelse ISO 31000 - Risikoledelse Virksomheden bør udvikle, implementere og konstant forbedre de rammer, der sikrer integration af processen til at håndtere risici i virksomhedens: overordnede

Læs mere

Velkommen Grupperne SJ-1 & SJ-2

Velkommen Grupperne SJ-1 & SJ-2 Velkommen Grupperne SJ-1 & SJ-2 Lasse Ahm Consult Tirsdag, den 1. december 2015 20:33 1 Program Kl. 10.00 Velkomst ved Lasse Michael Ahm - Info om ændringer blandt medlemmerne og nye grupper Kl. 10.05

Læs mere

Hos Lasse Ahm Consult vurderer vi at følgende krav i de enkelte kravelementer er væsentlige at bemærke:

Hos Lasse Ahm Consult vurderer vi at følgende krav i de enkelte kravelementer er væsentlige at bemærke: ISO 9001:2015 Side 1 af 8 Så ligger det færdige udkast klar til den kommende version af ISO 9001:2015. Standarden er planlagt til at blive implementeret medio september 2015. Herefter har virksomhederne

Læs mere

Velkommen Gruppe SJ-1

Velkommen Gruppe SJ-1 Velkommen Gruppe SJ-1 Lasse Ahm Consult Tirsdag, den 17. marts 2015 21:05 1 Program Programmet ser således ud: Kl. 10.00 Velkomst ved Lasse Michael Ahm - Info om ændringer blandt medlemmerne Kl. 10.05

Læs mere

Infoblad. ISO/TS 16949 - Automotive

Infoblad. ISO/TS 16949 - Automotive Side 1 af 5 ISO/TS 16949 - Automotive Standarden ISO/TS 16949 indeholder særlige krav gældende for bilindustrien og for relevante reservedelsvirksomheder. Standardens struktur er opbygget som strukturen

Læs mere

Certificering af ISO 45001

Certificering af ISO 45001 Business Assurance BUSINESS ASSURANCE Certificering af ISO 45001 SAFER, SMARTER, GREENER Lidt om mig Steen Christian Larsen Principal Lead Auditor Ansat 01-03-1995 Auditerer offentlige og private organisationer

Læs mere

QMS- håndbog Kvalitet og Miljø

QMS- håndbog Kvalitet og Miljø QMS- håndbog Kvalitet og Miljø Munck Asfalt a/s April 2015 Munck Asfalt a/s Munck Intercon a/s, nu Munck Asfalt a/s, blev etableret i Nyborg i starten af 90'erne. I de første år var fokus koncentreret

Læs mere

IMPLEMENTERING AF MILJØLEDELSE

IMPLEMENTERING AF MILJØLEDELSE IMPLEMENTERING AF MILJØLEDELSE MODUL 1 MODUL 2 MODUL 3 MODUL 4 TRIN 1 Indledende kortlægning TRIN 2 Ledelsens involvering i projektet TRIN 3 Projektplan TRIN 4 Projektopstart og organisering TRIN 5 Detailkortlægning

Læs mere

Hvad er 3. parts certificering?

Hvad er 3. parts certificering? Miljø- og Fødevareudvalget 2016-17 MOF Alm.del Bilag 238 Offentligt Hvad er 3. parts certificering? v. dyrlæge Bente Østergaard Nielsen, lead auditor, Bureau Veritas Hvad er 3. parts certificering? Side

Læs mere

Velkommen Gruppe SJ-2

Velkommen Gruppe SJ-2 Velkommen Gruppe SJ-2 Lasse Ahm Consult Torsdag, den 19. marts 2015 23:23 1 Program Programmet ser således ud: Kl. 10.00 Velkomst ved Lasse Michael Ahm - Info om ændringer blandt medlemmerne Kl. 10.05

Læs mere

BUSINESS ASSURANCE. Fødevaresikkerhed SAFER, SMARTER, GREENER

BUSINESS ASSURANCE. Fødevaresikkerhed SAFER, SMARTER, GREENER BUSINESS ASSURANCE Fødevaresikkerhed SAFER, SMARTER, GREENER 2 ISO 22000 Formålet med dette dokument er at give jer indsigt i overgangen til ISO 22000:2018, den reviderede standard for fødevaresikkerhed.

Læs mere

QMS- håndbog Kvalitet og Miljø

QMS- håndbog Kvalitet og Miljø QMS- håndbog Kvalitet og Miljø Munck Asfalt a/s Juni 2016 Munck Asfalt a/s Munck Intercon a/s, nu Munck Asfalt a/s, blev etableret i Nyborg i starten af 90'erne. I de første år var fokus koncentreret om

Læs mere

Q-S systemet har ikke taget stilling til, at den nye GMP B2 (2010) ligner B1 væsentligt mere end tidligere.

Q-S systemet har ikke taget stilling til, at den nye GMP B2 (2010) ligner B1 væsentligt mere end tidligere. Nyheder fra Bureau Veritas kursusafdeling FODER NYHEDER Seneste nyt fra Q-S opdateringskursus fra ledende auditor Inge Dorthe Hansen, Bureau Veritas Certification Det årlige opdateringskursus i Q-S foderstof

Læs mere

Audit rapport HJØRRING KOMMUNE MILJØ- & NATURKONTORET 1239836 INI 738381. Afdelingsadresser. Andre dokumenter. Auditorer.

Audit rapport HJØRRING KOMMUNE MILJØ- & NATURKONTORET 1239836 INI 738381. Afdelingsadresser. Andre dokumenter. Auditorer. Jørgen Fibigersgade 20, 9850 Hirtshals Afdelingsadresser Besøg udført i h.t. (standard navn) Kvalitetsstyringsloven 506 af 07.06.2006 Behrndt, Klaus (Lead auditor) Auditorer Andre dokumenter Gyldighedsområde

Læs mere

Revideret Miljøledelsesstandard

Revideret Miljøledelsesstandard Revideret Miljøledelsesstandard ISO 14001:2015 Ændringer ift. DS/EN ISO 14001:2004 Dokumentationskrav i ny ISO 14001 GREENET- Revideret ISO 14001 1 MiljøForum Fyn - Revideret ISO 14001 2 1 Termer og definitioner

Læs mere

LEANNETVÆRK MED FOKUS PÅ EFFEKT!

LEANNETVÆRK MED FOKUS PÅ EFFEKT! LEANNETVÆRK MED FOKUS PÅ EFFEKT! Formålet med Lean Få styr på planlægningen Reducere spild Sikre flow og undgå flaskehalse Reducere overflødige processer Få løbende forbedringer At være på forkant Formål

Læs mere

Infoblad. IATF Automotive

Infoblad. IATF Automotive Side 1 af 5 IATF 16949 - Automotive Standarden IATF 16949 indeholder særlige krav gældende for bilindustrien og for relevante reservedelsvirksomheder. Standardens struktur er opbygget som strukturen i

Læs mere

KØB AF ULSTRUP PLAST. Præsentation v/adm. direktør Frank Gad 22. juni 2015. Køb af Ulstrup Plast 22. juni 2015 / SP Group

KØB AF ULSTRUP PLAST. Præsentation v/adm. direktør Frank Gad 22. juni 2015. Køb af Ulstrup Plast 22. juni 2015 / SP Group KØB AF ULSTRUP PLAST Præsentation v/adm. direktør Frank Gad 22. juni 2015 1 DAGSORDEN Resumé Kort om SP Group Kort om Ulstrup Plast Rationalet bag transaktionen Udstedelse af op til 200.000 stk. nye aktier

Læs mere

Fair arbejdsforhold for alle

Fair arbejdsforhold for alle Fair arbejdsforhold for alle Stop unfair konkurrence Vi vil ikke acceptere, at håndværkere går for 40 kr. i timen på kommunens byggepladser. Og vi vil ikke acceptere, at vores gode leverandører med orden

Læs mere

Når kunden spørger til certificeringer af produktion af fødevarekontaktmaterialer

Når kunden spørger til certificeringer af produktion af fødevarekontaktmaterialer Når kunden spørger til certificeringer af produktion af fødevarekontaktmaterialer Baggrund Der findes omfattende international og national lovgivning og regler på fødevareområdet, men modsat den almindelige

Læs mere

SKABER STÆRKE RELATIONER OG FORTROLIG SPARRING I ATTRAKTIVE RAMMER

SKABER STÆRKE RELATIONER OG FORTROLIG SPARRING I ATTRAKTIVE RAMMER SKABER STÆRKE RELATIONER OG FORTROLIG SPARRING I ATTRAKTIVE RAMMER STÆRKE RELATIONER OG FORTROLIG SPARRING CORPORATE CLUB Corporate Club er en del af JUC Group Danmarks største private udbyder af kurser

Læs mere

Nordjysk Fødevare Erhverv

Nordjysk Fødevare Erhverv Nordjysk Fødevare Erhverv PROGRAM: Kl. 14.00 Velkomst v. Hans Henrik Bruhn Kl. 14.10 Introduktion til Dansk Standard Kl. 14.25 Offensiv brug af standarder, mærkninger og ledelsessystemer: ISO BRC SQF CE

Læs mere

Audit af psykisk arbejdsmiljø i arbejdsmiljøledelsessystemer

Audit af psykisk arbejdsmiljø i arbejdsmiljøledelsessystemer Velkommen Audit af psykisk arbejdsmiljø i arbejdsmiljøledelsessystemer Erhvervs Ph.d. studerende og auditor Anne Helbo, telefon 40 35 40 14 og Business Developer Lars Vestergaard Jensen, telefon 40 20

Læs mere

Velkommen Grupperne SJ-1 & SJ-2

Velkommen Grupperne SJ-1 & SJ-2 Velkommen Grupperne SJ-1 & SJ-2 Lasse Ahm Consult Torsdag, den 8. december 2016 21:47 1 Program Kl. 10.00 Kl. 10.05 11.00 Kl. 11.00 12.00 Kl. 12.00 13.00 Kl. 13.00 13.30 Kl. 13.30 14.15 Kl. 14.15 14.25

Læs mere

KLIMAREGNSKAB OG CARBON FOOTPRINT

KLIMAREGNSKAB OG CARBON FOOTPRINT Bureau Veritas netværksgruppe KLIMAREGNSKAB OG CARBON FOOTPRINT TILMELDING: BLIV EN DEL AF NETVÆRKET Vil du være med? Vil du vide mere om klimaregnskaber og carbon footprint? At få indsigt i, hvordan andre

Læs mere

En styrket arbejdsmiljøcertificering - hvordan?

En styrket arbejdsmiljøcertificering - hvordan? En styrket arbejdsmiljøcertificering - hvordan? AM2017 - Fora Lars Vestergaard Jensen Business Developer Bureau Veritas Denmark 1 Baggrund Konkrete virksomhedssager, undersøgelser og rapporter om arbejdsmiljøforhold

Læs mere

Velkommen. Gruppe SJ1. IADK - SJ1 19. september 2012. www.lasseahm.dk COPYRIGHT 1. Tankerne bag. Lasse Ahm Consult. 19. september 2012.

Velkommen. Gruppe SJ1. IADK - SJ1 19. september 2012. www.lasseahm.dk COPYRIGHT 1. Tankerne bag. Lasse Ahm Consult. 19. september 2012. Velkommen Gruppe SJ1 Lasse Ahm Consult 19. september 2012 23:12 1 23:12 2 Tankerne bag At skabe relationer mellem auditorer At skabe øget værdi når vi auditorer Erfaringsudvekling på tværs af virksomheder

Læs mere

Velkommen Gruppe SJ-1

Velkommen Gruppe SJ-1 Velkommen Gruppe SJ-1 Lasse Ahm Consult Onsdag, den 9. marts 2016 17.38 1 Program Programmet ser således ud: Kl. 10.00 10.05 Kl. 10.05 11.15 Kl. 11.15 12.00 Kl. 12.00 13.00 Kl. 13.00 13.45 Kl. 13.45 14.15

Læs mere

VIL DU HAVE EKSKLUSIV INDSIGT I HR-branchen?

VIL DU HAVE EKSKLUSIV INDSIGT I HR-branchen? VIL DU HAVE EKSKLUSIV INDSIGT I HR-branchen? Så er et DANSK HR Partnerskab noget for dig Eksklusiv viden om HR-branchen Nyeste HR-trends Fagligt sparringsrum Kommuniker med DANSK HR-medlemmer Stærk markedsføring

Læs mere

Den gode kemi Koncept Innovation Service

Den gode kemi Koncept Innovation Service Den gode kemi Koncept Innovation Service Det skal være let for dig at holde styr på rengøringen! Vi sørger for, at du kan samle det hele et sted. Der skal nemlig være ren kemi mellem os, når vi laver en

Læs mere

FM S BIDRAG TIL EN BÆREDYGTIG SAMFUNDSOMSTILLING CERTIFICERING SOM METODE V. KIRSTEN RAMSKOV GALAMBA, RAMBØLL

FM S BIDRAG TIL EN BÆREDYGTIG SAMFUNDSOMSTILLING CERTIFICERING SOM METODE V. KIRSTEN RAMSKOV GALAMBA, RAMBØLL FM S BIDRAG TIL EN BÆREDYGTIG SAMFUNDSOMSTILLING CERTIFICERING SOM METODE V. KIRSTEN RAMSKOV GALAMBA, RAMBØLL BÆREDYGTIGHED PÅ DAGSORDENEN 1987 1992 Agenda 21 2000- tallet Klima og CO2 Det gode liv / sustainia

Læs mere

Evaluering af forløbet og analyserne v/virksomhederne Konklusioner på forløbet til Miljøstyrelsen v/greenet

Evaluering af forløbet og analyserne v/virksomhederne Konklusioner på forløbet til Miljøstyrelsen v/greenet 2 VELKOMMEN Opsamling på resultaterne v/greenet Evaluering af forløbet og analyserne v/virksomhederne Konklusioner på forløbet til Miljøstyrelsen v/greenet Hvordan kommer vi videre? Matchmaking: Parring

Læs mere

Velkommen Gruppe SJ-1

Velkommen Gruppe SJ-1 Velkommen Gruppe SJ-1 Lasse Ahm Consult Tirsdag den 20. september 2016 16.43 1 met ser således ud: 16.43 2 www.lasseahm.dk COPYRIGHT 1 IADK SJ-1 20. september 2016 met ser således ud: www.lasseahm.dk Kl.

Læs mere

Anvendt Miljøvurdering. Rådgivning som gavner miljøet og understøtter en bæredygtig erhvervsudvikling

Anvendt Miljøvurdering. Rådgivning som gavner miljøet og understøtter en bæredygtig erhvervsudvikling Anvendt Miljøvurdering Rådgivning som gavner miljøet og understøtter en bæredygtig erhvervsudvikling Anvendt miljøvurdering I FORCE Technologys afdeling for Anvendt Miljøvurdering arbejder vi med en bred

Læs mere

Netværksmøde Struktur i lange baner...

Netværksmøde Struktur i lange baner... Netværksmøde Netværksmøde Struktur i lange baner... Lasse Ahm Consult - Vordingborg Er en moderne rådgivningsvirksomhed med hjemsted i Vordingborg på Sydsjælland. Jeg er 52 år, uddannet Lead Auditor i

Læs mere

AMU syd, Kolding 3. marts 2008

AMU syd, Kolding 3. marts 2008 AMU syd, Kolding 3. marts 2008 Jette Aamann, Bureau Veritas Certification Denmark For the benefit of business and people AGENDA 1 Hvad er Bureau Veritas Certification 2 Lovgivningens krav til sporbarhed

Læs mere

BWE - En Global Aktør

BWE - En Global Aktør BWE - En Global Aktør 28. februar 2011 Nicholas Kristensen Group Burmeister & Wain Energy A/S Lundtoftegaardsvej 93A DK-2800 Lyngby Denmark Tel/fax +45 39 45 20 00/+45 39 45 20 05 info@bwe.dk Det vil jeg

Læs mere

November 2010 i Kursusprogram 1. halvår 2011

November 2010 i Kursusprogram 1. halvår 2011 November 2010 i Kursusprogram 1. halvår 2011 FORORD Det er DANAK s politik at udbyde kurser, der henvender sig til akkrediterede laboratorier, laboratorier, der ønsker at blive akkrediteret, samt virksomheder,

Læs mere

I sandhedens tjeneste - Validering der giver værdi for samfundet

I sandhedens tjeneste - Validering der giver værdi for samfundet I sandhedens tjeneste - Validering der giver værdi for samfundet 29. januar 2015 Jakob Færgemand, Landechef, Bureau Veritas Validering der gavner samfundet i en kompleks verden Mennesker og systemer i

Læs mere

En førende nordisk gasleverandør

En førende nordisk gasleverandør En førende nordisk gasleverandør www.airliquide.dk En verdensomspændende industrigasvirksomhed Air Liquide er verdensførende inden for gasser, teknik og services til industri og sundhedssektoren. Virksomheden

Læs mere

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde business AHead Consulting & Concept Development www.b-ahead.dk Kontaktperson: Henning Jørgensen E-mail: mail@b-ahead.dk Tlf.: +45 40 54 84 80 Velkommen hos business AHead Missionen er lykkedes når du leder

Læs mere

Årlig statusrapport 2015

Årlig statusrapport 2015 Årlig statusrapport 2015 Vattenfall Vindkraft A/S Dokument nr. 18400802 06. september 2016 Indholdsfortegnelse 1. Basisoplysninger... 1 2. Præsentation af Vattenfall Vindkraft A/S... 1 3. Miljøpolitik

Læs mere

Velkommen. Introduktion til DS/EN ISO 13485: september copyright 1. Lasse Ahm Consult - Vordingborg

Velkommen. Introduktion til DS/EN ISO 13485: september copyright 1. Lasse Ahm Consult - Vordingborg Velkommen Introduktion til ISO 13 485:2016 Lasse Ahm Consult - Vordingborg Er en moderne rådgivningsvirksomhed med hjemsted i Vordingborg på Sydsjælland. Jeg er 53 år, uddannet Lead Auditor i Kvalitetsledelse,

Læs mere

Datarapport for Modmil. 277 deltagere. Mette Mosgaard, Henrik Riisgaard, Arne Remmen og Rasmus Jeppesen

Datarapport for Modmil. 277 deltagere. Mette Mosgaard, Henrik Riisgaard, Arne Remmen og Rasmus Jeppesen Datarapport for Modmil 277 deltagere Mette Mosgaard, Henrik Riisgaard, Arne Remmen og Rasmus Jeppesen Hvad er dit køn? Kvinde 35 Mand 5 2 Hvad er din alder? 2-29 2 3-39 35-9 3 82 5-59 23 6-69 33 Over 7

Læs mere

Medarbejdere i Verdensklasse Udvikling gennem netværk

Medarbejdere i Verdensklasse Udvikling gennem netværk Medarbejdere i Verdensklasse Udvikling gennem netværk UGENS TILBUD? Hvad er vores behov - Hvem er dnp? - dnp s udfordringer - Medarbejdere i Verdensklasse - Hvor har vi brug for hjælp fra VEU-området?

Læs mere

Talent News. Regulatory og Quality Sommer 2012. Kelly Services telefon 33 11 70 70 ksr@kellyservices.dk www.kellyscientific.dk

Talent News. Regulatory og Quality Sommer 2012. Kelly Services telefon 33 11 70 70 ksr@kellyservices.dk www.kellyscientific.dk Talent News Regulatory og Quality Sommer 2012 Kelly Services telefon 33 11 70 70 ksr@kellyservices.dk www.kellyscientific.dk Vi har talenterne! Kelly Scientific er Europas førende rekrutterings- og vikarvirksomhed

Læs mere

Kvalitetsledelse af jeres ydelser og services

Kvalitetsledelse af jeres ydelser og services Tryksag 541-643 Hvis I vil vide mere Kom godt i gang med standarder I er velkomne til at kontakte vores erfarne konsulenter inden for kvalitetsledelse på telefon 39 96 61 01 eller consulting@ds.dk. Kvalitetsledelse

Læs mere

NTG Continent A/S. - Et værdifuldt bekendtskab

NTG Continent A/S. - Et værdifuldt bekendtskab NTG Continent A/S - Et værdifuldt bekendtskab Mission Er det vigtigt for dig, er det vigtigt for os! Vores målsætning er, at vi tilpasser os vores kunders behov og ønske for derved at skabe en win-win

Læs mere

Rose Holm A/S. Vækststrategi Eksport til Tyskland

Rose Holm A/S. Vækststrategi Eksport til Tyskland Rose Holm A/S Vækststrategi Eksport til Tyskland Agenda Kort præsentation af Rose Holm A/S Vækststrategi? Hvor starter det? Eksport før strategi. Eksport efter strategi. Tiltag eksport Tyskland. Spørgsmål.

Læs mere

Elplatek A/S GalvaNord LPTech Electroplating technic Electroplating know how Lysekil Plating

Elplatek A/S GalvaNord LPTech Electroplating technic Electroplating know how Lysekil Plating Hvem er vi? Ovenstående trio (alt ca. 25 medarbejdere) leverer løsninger på opgaver inden for avanceret overflade behandling, hovedsageligt galvanisk. Vi tilbyder en bred palette af overflader, som vi

Læs mere

Hos Lasse Ahm Consult vurderer vi at følgende krav i de enkelte kravelementer er væsentlige at bemærke:

Hos Lasse Ahm Consult vurderer vi at følgende krav i de enkelte kravelementer er væsentlige at bemærke: ISO 9001:2015 Side 1 af 8 Så blev den nye version af ISO 9001 implementeret. Det skete den 23. september 2015 og herefter har virksomhederne 36 måneder til at implementere de nye krav i standarden. At

Læs mere

NÅ VIRKSOMHEDENS MÅL MED CSR RAPPORTERING

NÅ VIRKSOMHEDENS MÅL MED CSR RAPPORTERING BUSINESS ASSURANCE NÅ VIRKSOMHEDENS MÅL MED CSR RAPPORTERING DNV GL er specialister inden for viden om fremtidens CSR udfordringer. Denne informationsfolder hjælper dig med at skabe overblikket over CSR

Læs mere

Velkommen Gruppe SJ-1

Velkommen Gruppe SJ-1 Velkommen Gruppe SJ-1 Lasse Ahm Consult Torsdag, den 25. september 2014 15:35 1 Program Programmet ser således ud: Kl. 10.00 Velkomst ved Lasse Michael Ahm - Info om ændringer blandt medlemmerne Kl. 10.05

Læs mere

Fra branchestrategi til konkret anvendelse i virksomhedens markedsføring. Temadag, Vejle 4. juni 2014 Carsten Bøg, GA

Fra branchestrategi til konkret anvendelse i virksomhedens markedsføring. Temadag, Vejle 4. juni 2014 Carsten Bøg, GA Fra branchestrategi til konkret anvendelse i virksomhedens markedsføring Temadag, Vejle 4. juni 2014 Carsten Bøg, GA CSR status i den danske grafiske branche Bred anvendelse af ledelsessystemer Mere end

Læs mere

Skab forretning med CSR

Skab forretning med CSR VELKOMMEN I DANMARKS CSR HUS Skab forretning med CSR Opbyg de rette CSR kompetencer og løsninger i samarbejde med Green Network GREEN NETWORK MAKE CSR YOUR BUSINESS NÅ I MÅL MED CSR Få styr på kvaliteten

Læs mere

Fælles fundament. Den nordiske arbejdsmiljølovgivning

Fælles fundament. Den nordiske arbejdsmiljølovgivning Arbejdsmiljøcertificering som tilsynsredskab og -strategi Kåre Hendriksen Master of Environmental Management Har siden midten af 1980 erne periodisk været beskæftiget med: Arbejdsmiljøforskning Arbejdsmiljø-

Læs mere