Beretning Skive Sejlklub 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beretning Skive Sejlklub 2017"

Transkript

1 Beretning Skive Sejlklub 2017 For et år siden stod Ulrich Maagaard her og aflagde beretningen, han glædede sig til at skulle på skiferie få dage efter. Han døde alene i Københavns lufthavn forhåbentlig uden at vide, hvad der var ved at ske. Ulrich var meget pligtopfyldende han tog altid den tørn man forventede af ham. Han var i en årrække kasserer for Søsportshavnen og de sidste 6 år var han formand for Skive Sejlklub. Han var ikke bare pligtopfyldende, men også meget grundig. Jeg har siddet i bestyrelse sammen med ham af flere omgange, og alle hans opgaver blev altid udført og ikke nok med det, de blev udført kort efter han havde modtaget opgaven. Hængepartier var ikke noget han brugte, han var punktlig og grundig. Ulrich forlangte ikke noget, han forventede ikke, at der blev gjort noget særlig ud af ham eller at man tog særlig hensyn til ham, tværtimod udviste han altid hensyn og vidste hvad der forlangtes af ham. Skal vi rejse os og mindes Ulrich i stilhed. Skive Sejlklub runder i år 84 år jeg vil ikke sige, at klubben lever en pensionist tilværelse, men i nogen sammenhænge kunne jeg måske godt ønske, at vi var lidt mere som teenagere. Vi startede sæsonen med at trække i arbejdstøjet, idet vi havde arbejdsdag som blev ændret til arbejdsaften onsdag den 27. april, hvor en trofast flok mødte op fik klubben gjort klar til sæsonstart. Vi sluttede arbejdet af med fælles pølsebord.

2 Vi satte standeren allerede den 30 april 2016 og afviklede også årets første kapsejlads Trangmanden rundt, men det var en meget lille gruppe både der var klar til deltagelse her. Samme dag havde vi æren af at sælge øl i forbindelse med receptionen på kulturbåden Svanen, der nu er en fast del af SSH Der er stadig liv i aftensejladserne deltagerantallet her er en smule nedadgående, men vi har lov at håbe, at der fremover vil være lidt større tilslutning. Fra den 2 4 juni 2016 var der i den grad dømt festival Skive Festival er nok det arrangement i løbet af året der kræver flest frivillige til at trække læsset for at få tingene til at hænge sammen. Vejret under festivalen 2016 var helt i særklasse, der var helt sydlandsk stemning med sol og varme helt ud på de små timer. Det var selvfølgelig en ønskesituation for os alle festivalgæsterne var glade der blev solgt rigtig rigtig mange øl. Men når vore boder skal køre hver dag fra kl. ca til kl skal der altså mange folk til for at betjene dem. Det er jo ikke bare øl, det er også pølser og pomfritter og selv toiletterne skal have en vagt i samme periode for slet ikke at tale om arbejdet med at få sat boderne op og få ryddet op igen efter festivalen. Det er nok også det største overskud vi nogen sinde har lavet i forbindelse med Festivalen som I senere vil se af regnskabet, så nåede vi op på et overskud på godt kr næsten kr mere end vi får ind i kontingentindtægter. Vi måtte trække på mange frivillige igen allerede i august Idet Maritim Center stod for afholdelse af DM for Melges 24. Et stort stævne, hvor frivillige gjorde en kæmpe indsats og stævnet forløb perfekt. Overskuddet fra dette stævne gik til Skive Sejlklub der indkasserede kr , idet maritim Center fordoblede overskuddet som en tak for den flotte indsats af de frivillige. Vi afholdt også en lille reception i august 2016.

3 Vi fejrede ikke mindre en to europamesterskaber. Katerina Bjerre Knudsen vandt i påsken guld i europamesterskaberne for Zoom 8 joller i Spanien og Søren Johnsen vandt Europamesterskaberne for Master Class ved et stort stævne i Polen. Det var en hyggelig lille reception, hvor borgmesteren også var forbi med en hilsen og en buket til dem begge utrolig godt gået og stort tillykke endnu engang. Skive Sejlklub deltog i 2016 i ligasejladserne. Vi startede fint ud med igen at være med i 1. division. Desværre gik det ikke så godt for Skive, vi sluttede som sidste båd i 1. division, hvilket betød, at vi her i 2017 var tilbage i 2. division. Vi havde gerne set, at vi kunne opretholde to besætninger til at deltage i disse sejladser, hvorfor vi sidst på året søgte efter flere besætninger, vi havde fået tilsagn fra det unge hold, der havde sejlet med hvert år, men hvis vi skulle kunne forsvare at bruge så mange penge på deltagelse, skulle det ikke kun være på de tre sejlere. Samtidig var det ikke længere DS der stod bag ligasejladserne. Sejladserne var omdannet til en forening og et selskab. Ulrich Maagaard skulle have været vores mand i forbindelse med disse sejladser, idet det interesserede ham meget og han vidste en del om det nye koncept. I bestyrelsen havde vi ikke rigtig sat os ind i regler og vedtægter for denne ændring, så vi var også lidt usikre på, om vi på nogen måde kunne komme til at hæfte for noget som medlem, såfremt projektet på en eller anden måde ikke kunne fortsætte.

4 Det lykkedes ikke at finde et hold mere og vi meddelte derfor de unge mennesker, at vi desværre ikke kunne forsvare at bruge så mange penge på dem og at vi derfor ville sende vores udmelding Udmeldelse skulle være stævnets bestyrelse i hænde senest 4 uger før årsskifte, så jeg sendte den samme dag som jeg havde meddelt Claus Rønn, at Skive Sejlklub ikke ville deltage i De tre unge var så opsat på at sejle, at de dagen efter meddelte, at de selv ville betale alt, hvis de bare kunne få lov at sejle det vil sige, at de ville betale, kontingent, transport, forplejning, forsikring ALT de ville bare gerne sejle. Samme aften blev jeg ringet op af en af initiativ folkene fra Faaborg Sejlklub, der ville sikre sig, at vores udmelding ikke skyldes, at vi var bange for at komme til at skulle betale, såfremt sejladserne ikke kunne løbe rundt. Han forsikrede, at det eneste vi kunne miste var vores kontingent på kr. 500,00. Såfremt det utænkelige skulle ske, så kunne det måske handle om, at nogle kreditorer ikke blev betalt (dette var bare en talemåde for at skære tingene ud i pap for mig på, idet ligaen kørte i bedste velgående) Jeg takkede og sagde, at grunden til vores udmelding var at vi ikke kunne bruge så mange penge på så få medlemmer. Jeg sendte en mail rundt til bestyrelsen, hvor jeg bad dem tage stilling til, om vi ville ændre vores beslutning, når nu de unge selv ville betale alt. (det skulle naturligvis nedfældes på et stykke papir, som de skulle underskrive). Jeg selv var stor fortaler for, at de så skulle have lov at deltage, idet det er godt for Skive Sejlklubs omtale, men det er også et af punkterne i klubbens formålsparagraf. Der var flertal i bestyrelsen for, at de skulle have lov at sejle og jeg skyndte mig at skrive til Peter Wolsing, at vi gerne ville trække vores udmelding tilbage, idet der var opstået en ny situation.

5 Jeg hørte ikke fra ham i 14 dage, men da han skrev tilbage måtte han desværre meddele, at den plads vi havde i ligaen allerede var givet til den næste klub, men at de ville spørge de 3 klubber der stod på ventelisten, om de ville rykke for os. De ville de selvfølgelig ikke, så vi her hermed bagerst i køen til igen at deltage i Ligasejladserne. Jeg vil ikke gå så meget i detaljerne med vores ungdom, idet Søren Johnsen vil komme med en lille beretning fra ungdommen herefter, men vil alligevel gerne lige takke Philip Rohde, han er træner for vore unge sejlere. Jeg har et par gange set, hvordan han takler de helt unge sejlere, han er meget glad for dem og de er meget glade for ham og det giver super træningsforhold. Han skal nok får noget godt ud af disse unge mennesker. Vi sluttede sejlsæsonen med maner, idet vi i forbindelse med trangmanden rundt efterår og standerstrygning havde inviteret både SSJ medlemmer og SSH medlemmerne til fest. Festen var med levende musik og god mad fra Restaurant Strandtangen og det var en fin fest, som bestemt fortjener en gentagelse. De sidste par år har det været muligt at tage duelighedsbeviset teoretiske del her i klubben hos Midtjydsk Sejlerskole ved Kristian Meldgaard nu kan man også tage den praktiske del, idet Kristian Meldgaard har indledt et samarbejde med Niels Dolberg, Søren Koitzsch og Ib Sohn her fra klubben og de skal så stå for den praktiske del og til det formål har de fået lov at låne matchsrace-bådene.

6 Traditionen tro, sluttede vi året med Julebanko. Der var et godt fremmøde, specielt en familie løb med rigtig mange præmier. Der er efterhånden mange børn der syntes det er sjovt at deltage i vores julebanko. Vi køber også præmierne så de passer rigtig godt til børn. Til alle de frivillige der året rundt gøre et stort stykke arbejde for Skive Sejlklub vil jeg gerne sige rigtig mange mange tak for hjælpen, jeres arbejde er uundværlig og uden jer, kunne en klub som Skive Sejlklub ikke fungere. Der er dog et par medlemmer jeg gerne vil nævne. Den ene er Niels Jørgen Hedevang han er en formands (i hvert fald min) højre hånd. Han har altid en finger på pulsen. Han ved alt om vore bygninger og tekniske anlæg. Han holder hele tiden øje med, om noget går i stykker eller bare snart trænger til en udskiftning. F.eks. her da jollebroen var i stykker, har han lige sørget for at den kom op, blev repareret og løftet ud igen. Jeg kan altid ringe til ham, hvis jeg skal have hentet noget eller kørt noget fra det ene sted til det andet. Han har kontakt med de fleste af vore leverandører og også med folk fra Skive Kommune. Han har ikke bare kontakt, han har en rigtig god kontakt, hvis folk fra Skive Kommune i forvejen er på området får han lige fat i dem og spørger tit, om de ikke lige kan lave det og det, når de nu alligevel er her. Den anden er Kurt Jensen han bor jo næste på vinterliggepladsen. Han holer godt øje med pladsen og når han kommer til os i bestyrelsen, så er det ikke med problemer, men med løsninger til, hvad der kunne gøres bedre.

7 Han kender rigtig mange af bådejerne og får en snak med mange af dem. Pt har vi et problem med de både, der efterhånden har stået på pladsen i mange år. Reglerne foreskriver, at såfremt båden ikke kommer i vandet, skal man have en aftale med bestyrelsen. Jeg tror vi har 5 både, der ikke har været i vandet i flere år. Ofte er det medlemmer der ikke har midlerne til at båden kan fjernes og for de flestes vedkommende, kan de heller ikke sælges, idet de simpelthen er i så ringe stand. Kurt har forsøgt at hjælpe flere af dem både med hensyn til evt. salg og for at opretholde kontakten med dem. Vi risikerer i værste fald at det bliver Skive Sejlklubs problem at få skaffet de både af vejen, hvilket kan blive en dyr affære. Kurt kom med et ønske om ny masteskur og 2 mastevogne. Begge dele er sat i værk mastevognene bliver leveret her til efteråret og masteskuret har vi søgt om midler til, så der går nok et års tid, inden vi får svar her, men den skal nok blive bygget. Jeg vil også gerne sige tak til Bo (post) Nielsen. Han har meddelt, at han efter 31 år som DH måler under Dansk Sejlunion nu stopper. Han overtog posten efter Leif Stentoft og Kristian Ahlmark (for hvem der kan huske dem) Det er prisværdig, når nogen der påtager sig dette arbejde og bliver ved i så mange år. Vi håber selvfølgelig, at der er en anden her fra klubben, der vil tage over efter Bo. Og såfremt du sidder med et ønske om at bliver uddannet måler for DS, skal du kontakte DS, for at komme med på de kurser de holder for at uddanne nye målere.

8 Jeg tror også gerne Bo vil fortælle lidt om, hvordan det har været at være måler. Tak for de mange år på posten Bo. Medlemstallet er lige under 200 medlemmer ca. samme antal som de sidste år. Der er 16 kvinder nok stort set det antal der har været i mange år. Der er 77 medlemmer mellem 25 og 59 år men der er 80 medlemmer der er 60 år og derover. Næste år er fordelingen måske 70 medlemmer under 60 og 90 over og sådan vil det blive ved i nogle år, derfor det er vigtigt, at vi får nogle nye yngre medlemmer vi må håbe, at det igen bliver moderne at sejle. Jeg ved godt at nogen vil sige, men hvorfor skal man være medlem af Sejlklubben, hvad får man for sit medlemskab? Man kunne få rigtig meget, men en forudsætning kunne være, at der bliver bakket op omkring de ting der bliver arrangeret. F.eks. har Ulrich Predelli to gange i løbet af 2016 forsøgt at lave fælles weekendture, hvor de begge gange ikke blev til noget på grund af manglende tilmeldinger. En forening er det som medlemmerne gør den til hvis medlemmerne er aktive, så bliver klubben også aktiv jeg tror at mange glemmer, at man i foreninger skal yde for også at kunne nyde.

9 Måske vi skal prøve at tænke i helt andre baner, hvem siger at vi kun skal være sammen om at sejle. Det er vel også det sociale fællesskab vi søger, når vi er medlem af en forening. Vi kunne jo sagtens bruge klubhuset i løbet af vinteren, nogen kunne måske tænke sig at spille bridge hver søndag eftermiddag, andre kunne måske tænke sig at lave mad sammen hver mandag, tage på fælles skiture, sangaften, se sejlerfilm på stor skærm sammen med sejler venner, binde knob aften, beretninger om sejlerture osv. osv. Og for dem der ikke længere er på arbejdsmarkedet, så kan klubhuset også bruges hver eneste dag i dagtimerne. Måske bare til at mødes og drikke kaffe og får en god snak. Det eneste der skal til, er at nogen skal tage initiativet og det behøver ikke altid være bestyrelse eller udvalg. Den dag jeg ikke længere skal være på arbejdsmarkedet, vil jeg da håbe, at jeg kan mødes med mange af jer her i klubben flere formiddage i ugen. Sluttelig vil jeg sige stor tak til alle der har ydet deres bidrag i klubben specielt vil jeg sige tak til bestyrelse og udvalg og jeg håber at I alle vil bakke op om den nye bestyrelse og hjælpe når de har brug for jeres hjælp og deltage i de arrangementer der kommer.

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

NB Årsberetning 2016 Kapsejladsudvalget Kapsejlads er for alle!!!

NB Årsberetning 2016 Kapsejladsudvalget Kapsejlads er for alle!!! NB Årsberetning 2016 Kapsejladsudvalget Kapsejlads er for alle!!! 2016 blev en sæson med flere aktiviteter og større deltagelse end tidligere. I NB er der mulighed for at sejle kapsejlads på mange måder,

Læs mere

Skive Sejlklub Referat fra ordinær generalforsamling 2015

Skive Sejlklub Referat fra ordinær generalforsamling 2015 Skive Sejlklub Referat fra ordinær generalforsamling 2015 Tid: Onsdag den 4 marts 2015 kl. 1900 Sted: Skive Sejlklub Klubhus Deltagere: 42 stemmeberettigede medlemmer Bilag: Formandens beretning for det

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Der er sket meget på og med Ulvsborg i 2015. Vi fik vores hus... Det har bidraget til et helt anderledes rigt foreningsliv end tidligere, og dog er det tydeligt at

Læs mere

Vallensbæk Sejlklub. Den aktive klub. Vallensbæk Sejlklub er medlem af Dansk Sejlunion 1

Vallensbæk Sejlklub. Den aktive klub. Vallensbæk Sejlklub er medlem af Dansk Sejlunion 1 Vallensbæk Sejlklub Den aktive klub Vallensbæk Sejlklub er medlem af Dansk Sejlunion 1 I Vallensbæk Sejlklub kan du deltage i mange forskellige aktiviteter. Ligegyldig om du vil sejle for sejl eller i

Læs mere

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september.

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. KLUBMESTERSKAB Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. HOLE IN ONE Det lykkedes i går (8/10-17) Poul Bach Talbro, Sct. Knuds på HCA's hul 2 at lave hole-inone. Det skete

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 45 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Kurt Bisgaard (have 64) bød velkommen. Kurt anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Fælles Nyhedsbrev november Amba

Fælles Nyhedsbrev november Amba Fælles Amba Optagning af både i fremtiden Vi er tæt på, at de både, der skal stå i standardstativerne er oppe for i år. Som beskrevet i sidste nyhedsbrev er der indhøstet erfaringer med kørsel af både

Læs mere

Beretning Generalforsamling den Vil gerne lige have at vi alle rejser os og mindes vores afdøde æresmedlem Anders Erichsen.

Beretning Generalforsamling den Vil gerne lige have at vi alle rejser os og mindes vores afdøde æresmedlem Anders Erichsen. Beretning Generalforsamling den 25-01-2019 Velkommen til den årlige generalforsamling. Vil gerne lige have at vi alle rejser os og mindes vores afdøde æresmedlem Anders Erichsen. Sang nummer? Jeg vil starte

Læs mere

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole Referat af generalforsamling 20-01-2016 kl. 19.00 på Blære Skole 1. Valg af dirigent: Børge Degn bliver valgt, og konstaterer at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. Formandens beretning 2015 Velkommen

Læs mere

Skive Sejlklub Referat fra 6. bestyrelsesmøde 2011.

Skive Sejlklub Referat fra 6. bestyrelsesmøde 2011. Skive Sejlklub Referat fra 6. bestyrelsesmøde 2011. Tid: Tirsdag den 1. november 2011 kl. 1900 Sted: Klubhus Deltagere: Fra Bestyrelsen deltog: Ulrich Maagaard (UM), Preben Wassmann (PW), Niels Jørgen

Læs mere

Skive Sejlklub Referat fra 4. bestyrelsesmøde 2011.

Skive Sejlklub Referat fra 4. bestyrelsesmøde 2011. Skive Sejlklub Referat fra 4. bestyrelsesmøde 2011. Tid: Mandag 22. august 2011 kl. 1900 Sted: Klubhus Deltagere: Fra Bestyrelsen deltog: Ulrich Maagaard (UM), Lars Husted (LH), Anna Dolberg (AD), Preben

Læs mere

Notat fra generalforsamlingen d. 27 februar 2016.

Notat fra generalforsamlingen d. 27 februar 2016. Modelsejlklubben Notat fra generalforsamlingen d. 27 februar 2016. Klubbens årlige generalforsamling blev i år afholdt i Herslev Strand Sejlklub`s klubhus lørdag 27 jan. kl. 11.00. Der var mødt 9 deltagere

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

1. maj - 3. maj 2015

1. maj - 3. maj 2015 INTERNATIONAL H-BOAT CLASS 1. maj - 3. maj 2015 Tro det eller lad vær... Silkeborg Sejlklub afholder i år det fyrretyvende H-båds stævne i træk DET SKAL FEJRES! Vi håber derfor at pensionerede - gamle

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Formandens beretning 2012

Formandens beretning 2012 Formandens beretning 2012 Året der gik: Da vi gik ind i 2012 var det - ud over det store arrangement i forbindelse med Scankap 99 og så med to større investeringer dels færdig opgraderingen af vores nye

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 1 OKT 2007 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Nyhedsbrev. Valby Boldklub

Nyhedsbrev. Valby Boldklub Nyhedsbrev Valby Boldklub NYHEDER FRA UNGDOMSAFDELINGEN Ny klubtrøje: Valby Ungdom præsenterer hermed afdelingens nye klubtrøje. Tanken med den nye trøje er, at den kan benyttes hver gang, vi skal til

Læs mere

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017 Det er ved at være et stykke tid siden det seneste nyhedsbrev blev sendt ud, jeg har, som de fleste ved fået nyt job, hvor der har været en masse nyt at sætte sig ind i, så derfor har det ikke været computeren

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Esbjerg Søsport. NYHEDSBREV april Formandens tale ved standerhejsningen.

Esbjerg Søsport. NYHEDSBREV april Formandens tale ved standerhejsningen. Esbjerg Søsport NYHEDSBREV april 2018 Formandens tale ved standerhejsningen. Standerhejsning 7.4.2018 Velkommen til standerhejsningen her i Esbjerg Søsport både til gamle og nye medlemmer. Vi markerer

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Bestyrelsesberetning 2017

Bestyrelsesberetning 2017 Bestyrelsesberetning 2017 Generelt. Golfåret 2017 i Maribo Sø Golfklub har været et OK år for klubben. Vi har haft rigtigt mange greenfee Spillere. Der har vi nok været begunstiget af at Halsted Golfklub

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG Jeg en arbejder Jeg en arbejder, er Lilian Nordana s betegnelse af sig selv. I en alder hvor de 80 år for længst er passeret, er Lilian og Ove Jørgensen

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 September 2004 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Stenbukken 64B Tlf. 62 20 93 07 Mobil. 20 98 93 07 Næstformand & Bladudvalg: Leif Sølvason,

Læs mere

Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark.

Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark. Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark. Frederiksberg December 2012 Formanden vil gerne starte med at sige STORT TAK til alle de medlemmer som har deltaget i at hjælpe til med alle mulige

Læs mere

Vallensbæk Sejlklub. Den aktive klub. Vallensbæk Sejlklub er medlem af Dansk Sejlunion 1

Vallensbæk Sejlklub. Den aktive klub. Vallensbæk Sejlklub er medlem af Dansk Sejlunion 1 Vallensbæk Sejlklub Den aktive klub Vallensbæk Sejlklub er medlem af Dansk Sejlunion 1 I Vallensbæk Sejlklub kan du deltage i mange forskellige aktiviteter. Ligegyldig om du vil sejle for sejl eller i

Læs mere

Ære være Knud Dyremose og Leif Agerskovs Minde.

Ære være Knud Dyremose og Leif Agerskovs Minde. Beretning 2015 JHF-veteraner. Velkommen til alle - medlemmer og JHF`s ledelse. Traditionen tro vil vi gerne starte årsmødet med at mindes de medlemmer, der er gået bort, siden vi var samlet til årsmøde

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl )

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl ) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl. 10.00) Årsmøde 2019 blev afholdt Søndag d. 3Marts 2019 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro DAGSORDEN JVF. ARBEJDSGRUNDLAGET: 1. Valg

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Referat fra DS generalforsamling

Referat fra DS generalforsamling Referat fra DS generalforsamling 07.10. 2015 1. Valg af dirigent: Else Toft blev valgt. 2. Formandens beretning: Sæsonen 2015 er ved at være slut, og der er tradition for at gøre lidt status. Vi havde

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Bestyrelsens beretning ved formanden. Fra bestyrelsens side vil vi gerne byde jer rigtig hjertelig velkommen her til årets generalforsamling

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

BERETNING GENERALFORSAMLINGEN DEN 24. MARTS 2014 I HOBRO BRIDGEKLUB

BERETNING GENERALFORSAMLINGEN DEN 24. MARTS 2014 I HOBRO BRIDGEKLUB BERETNING GENERALFORSAMLINGEN DEN 24. MARTS 2014 I HOBRO BRIDGEKLUB Velkommen til den ordinære generalforsamling. Sæsonen 2013 2014 kom til at forløbe meget anderledes end forventet. Bestyrelsen i Hobro

Læs mere

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om.

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Historien om Anita og Ruth Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Anita og Ruth. Da de var

Læs mere

25-års jubilarer i københavn - 2013 Af: Arne Iversen, StilladsInformation

25-års jubilarer i københavn - 2013 Af: Arne Iversen, StilladsInformation 25-års jubilarer i københavn - 2013 Af: Arne Iversen, StilladsInformation Torsdag den 14. november var der inviteret til jubilæumsreception i 1920-klubben. Tre af klubbens mere end 600 medlemmer har i

Læs mere

Nej, øhm. Jamen, hvad var baggrunden egentlig for jeres eller for dit initiativ til at starte gruppen?

Nej, øhm. Jamen, hvad var baggrunden egentlig for jeres eller for dit initiativ til at starte gruppen? Transskription af interview med Emil 14/04/2016 Så skal jeg lige høre først, hvor gammel du er? Jeg er 25. 25, øh, og det er så basket du spiller? Dyrker du andre sportsgrene, sådan? Øh, altså, jeg går

Læs mere

En lille opdatering på året som snart er brugt op!!

En lille opdatering på året som snart er brugt op!! En lille opdatering på året som snart er brugt op!! Så har vi næsten slidt endnu et år op, og vi vil lige lave et lille tilbageblik på året, som har mindre end 2 måneder tilbage. Bestyrelsen har i året

Læs mere

Nivå Sejlcenters Sejlerskole Kom og lær at sejle hos Nivå Sejlcenter

Nivå Sejlcenters Sejlerskole Kom og lær at sejle hos Nivå Sejlcenter Nivå Sejlcenters Sejlerskole Kom og lær at sejle hos Nivå Sejlcenter Sejlads er en sjov, udfordrende og afstressende aktivitet, som du kan dele med familien og dyrke på dine rejser. Vi tilbyder praktisk

Læs mere

Kompasset november 2016

Kompasset november 2016 Kompasset november 2016 Standernedhaling Standernedhalingen 2016 blev afholdt i fint vejr søndag 30. oktober. I denne weekend blev samtidigt afholdt et juniorarrangement med overnatning, klubmesterskab

Læs mere

Der er kommet medaljer til surferne i Nivå Bådelaug i Nivå Bådelaug vandt Klubmatchen i DBO/DS - igen dem mest vindende klub i Danmark

Der er kommet medaljer til surferne i Nivå Bådelaug i Nivå Bådelaug vandt Klubmatchen i DBO/DS - igen dem mest vindende klub i Danmark Året som Windsurf i Nivå 2016. Der er kommet medaljer til surferne i Nivå Bådelaug i 2016. Nivå Bådelaug vandt Klubmatchen i DBO/DS - igen dem mest vindende klub i Danmark Sæson start I år startede sæsonen

Læs mere

Formanden har ordet Nytårshilsen 2018

Formanden har ordet Nytårshilsen 2018 Formanden har ordet Nytårshilsen 2018 Først vil jeg gerne, på bestyrelsens og mine egne vegne, ønske alle medlemmer, medarbejdere og samarbejdspartnere, et forsinket GODT NYTÅR med forhåbentlig mange behagelige

Læs mere

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan Beretningen om Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan 25. februar 2009-1. udgave Af Feltpræst Oral Shaw, ISAF 7 Tormod Trampeskjælver får en ny ven Det var tidlig morgen, og den danske viking

Læs mere

Skive Sejlklub og Maritim Center Skive Indbyder i samarbejde med Dansk BB 10 Meter Klub

Skive Sejlklub og Maritim Center Skive Indbyder i samarbejde med Dansk BB 10 Meter Klub Skive Sejlklub og Maritim Center Skive Indbyder i samarbejde med Dansk BB 10 Meter Klub Til Dansk Sejlunions Danmarksmesterskab for BB 10 meter i dagene 13. til 16. august 2014. 1. Regler 1.1 Der sejles

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015 Deltagere: Kim, Rene, Mikkel, Lars, Alex og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: Godkendelse af referat fra sidste møde (i må meget gerne

Læs mere

Generalforsamling 2018

Generalforsamling 2018 Generalforsamling 2018 Så er der igen gået et år, og det er tid til at komme med bestyrelsens beretning for året der gik i Hou Lystbådehavn Jeg vil i år, lige som tidligere, først fortælle om hvad der

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent.

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Silkeborg Sejlklub fejrer. 125 års jubilæum

Silkeborg Sejlklub fejrer. 125 års jubilæum Silkeborg Sejlklub fejrer 125 års jubilæum I anledning af Silkeborg Sejlklubs 125 års jubilæum 1. september 2012 inviteres klubbens medlemmer, sponsorer, annoncører, leverandører og samarbejdspartnere

Læs mere

Lørdag den 17. september holdt Ungdoms Opti/Fava afdelingen klubmesterskab med efterfølgende fest om aftenen.

Lørdag den 17. september holdt Ungdoms Opti/Fava afdelingen klubmesterskab med efterfølgende fest om aftenen. Klubmesterskab og fest for Optimist og Feva Lørdag den 17. september holdt Ungdoms Opti/Fava afdelingen klubmesterskab med efterfølgende fest om aftenen. Dagen startede ved middagstid for trænere og medhjælpende

Læs mere

Referat af Generalforsamling 18. marts 2015

Referat af Generalforsamling 18. marts 2015 Referat af Generalforsamling 18. marts 2015 Deltagere: Bestyrelsen og 8 medlemmer 1) Per Zeuten blev valgt som dirigent. 2) Beretning ved formanden, optileder, seniorleder og sponsorudvalg (vedhæftet)

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

K.A.S. sejlerskole. Strandvænget 43 2100 København Ø Tlf. 39 20 71 72

K.A.S. sejlerskole. Strandvænget 43 2100 København Ø Tlf. 39 20 71 72 K J Ø B E N H A V N S A M A T Ø R - S E J L K L U B K.A.S. sejlerskole SEJLERSKOLE Strandvænget 43 2100 København Ø Tlf. 39 20 71 72 K.A.S. sejlerskole tilbyder en toårig sejleruddannelse, hvor du gennemgår

Læs mere

Nyhedsbrev sommer 2015.

Nyhedsbrev sommer 2015. Nyhedsbrev sommer 2015. Formandens klumme Æ bådslæw. Laksen Aktiviteter. Sommeren eller mangel på samme, er over os! Og aktiviteterne burde køre i højeste gear. Vi må erkende at vejret har begrænset et

Læs mere

Bådklubben Guldborgsund 28. Februar 2019

Bådklubben Guldborgsund 28. Februar 2019 Beretning for 2018 til generalforsamling 28. Feb. 2019. Endnu et år er gået, og igen er det tid til at afgive årets beretning. Et år som har budt på store udfordringer for vores gamle klub. Det som har

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b Kære Alle, Så er udendørssæsonen kommet godt i gang, og vi har afholdt et vellykket åbent hus arrangement, som også har givet anledning til nogle nye ansigter i klubben. Det er også den tid på året, hvor

Læs mere

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag:

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag: Tale ved Standerhejsningen den 2. maj 2015. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde jer alle velkommen her i dag på en meget flot forårsdag, hvor træerne står lysegrønne og banerne står klar til brug.

Læs mere

Lad os skabe et attraktivt sportsbådsmiljø

Lad os skabe et attraktivt sportsbådsmiljø Lad os skabe et attraktivt sportsbådsmiljø Status / danske sejleres aldersfordeling 10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 70 alder Der var engang! De glade 70 ere og 80 ere 10 15 20 25 30 35 40 45 50 55

Læs mere

Bestyrelsen arbejder videre med medlemshus og masteskur

Bestyrelsen arbejder videre med medlemshus og masteskur Hvis du vil se dette Nyhedsbrev med billeder så klik på linket ovenfor "Se dette nyhedsbrev i en browser" Kære Fremmer. Bådene er i vandet eller på vej og foråret og solen har vist sig frem, snart er der

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009

Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009 Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009 Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter vågner nu op igen og jollerne er pakket ud igen på Jollepladsen ved Frederikssund Lystbådehavn før påsken. Nu

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 Det måtte ikke være for let. For så lignede det ikke virkeligheden.

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82 Fremmødt: 48 stemmeberettigede Pkt Forslag/Beslutning (Godkendelse af referater på næste møde) 1. Valg af dirigent Erik Odder blev foreslået som ordstyrer. Erik gennemgik at generalforsamlingen er indkaldt

Læs mere

Ifølge Ribe Bridgeklubs vedtægter, punkt 2, er det formandens opgave at aflægge beretning, og denne gang er det for bridgesæsonen

Ifølge Ribe Bridgeklubs vedtægter, punkt 2, er det formandens opgave at aflægge beretning, og denne gang er det for bridgesæsonen Ifølge Ribe Bridgeklubs vedtægter, punkt 2, er det formandens opgave at aflægge beretning, og denne gang er det for bridgesæsonen 2015-2016. Det er Ribe Bridgeklubs beretning nr. 73 og det er i dag den

Læs mere

Året 2018 var der en flok løbere som deltog i de 3 vinter løb. Vi var godt repræsenteret, og vi var heldige med godt vejr til alle løb.

Året 2018 var der en flok løbere som deltog i de 3 vinter løb. Vi var godt repræsenteret, og vi var heldige med godt vejr til alle løb. Beretning MGU løb for alle 19 februar 2018 TILLYKKE til MGU løb for alle med 9 års fødselsdagen! Vi har igen været vidne til et godt år i vores dejlige løbeklub!! Året 2018 var der en flok løbere som deltog

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

ZOOM8 EM 2016 PALAMOS FÆLLES TURMANUAEL

ZOOM8 EM 2016 PALAMOS FÆLLES TURMANUAEL KÆRE ZOOM8-SEJLER Vi er meget glade for, at du har valgt at tage til Zoom8 EM i 2016 i SPANIEN. Denne turmanual indeholder information om fællesturen til EM, som afholdes i perioden fra d.19/3-26/3 2016.

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Fremmødte: 74 Stemmeberettigede: 53 heraf fuldmagter: 2 Dagsorden 1. Valg af dirigent a. Tommy Due Jensen foreslås som dirigent. Tommy blev valgt. Generalforsamlingen

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Solstrålen. Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner.

Solstrålen. Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner. Solstrålen Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner. Vi havde en fantastisk dag med alt, hvad der hører sig til. Go mad, dejlige drikke, fremragende musik

Læs mere

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden!

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden! Kære kompagnon Jeg kan godt sige dig, at denne tale har jeg glædet mig til i lang tid - for det er jo hele 10 år siden jeg sidst havde en festlig mulighed for at holde tale for dig - nemlig da du blev

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Reportage sponsorer. DM4 Vejle.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Vejret viste sig fra sin pæneste side ved DM4 i Vejle, den første weekend i August. Banen i Vejle har et godt layout og er en fornøjelse at køre på. Desværre har de ingen

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

1. Motionsløb og cykling i samarbejde med Marseliskontoret

1. Motionsløb og cykling i samarbejde med Marseliskontoret Aktiviteter 1. Motionsløb og cykling i samarbejde med Marseliskontoret 02-06-2009: Intromøde omkring Marselisløbet med følgende aktiviteter - Konditionstest - Smoothie bar og info omkring sund kost - Generel

Læs mere

Horsens Firma- og Familie Idræt

Horsens Firma- og Familie Idræt Referat fra REPRÆSENTANTSKABSMØDE Torsdag den 15. marts 2018. Kl. 19:30. I HFI s klubhus på Hattingvej 14. Dagsorden iflg. Vedtægterne: 1. Konstatering af fremmødte stemmeberettigede repræsentanter. 2.

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 19. marts 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3.

Læs mere