AMATHRGEOLOGISK FORENING AARHUS MEOLEM AF OANSK AMATHRGEOLOGISK UNION. total nr 35. december Argang nr 4

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "AMATHRGEOLOGISK FORENING AARHUS MEOLEM AF OANSK AMATHRGEOLOGISK UNION. total nr 35. december Argang nr 4"

Transkript

1 AMATHRGEOLOGISK FORENING AARHUS MEOLEM AF OANSK AMATHRGEOLOGISK UNION 11 Argang nr 4 december 1985 total nr 35 Mineraler og kniplinger i Harzen / Efter at Leo pa et l0rdagsm~de havde fortalt, at disse to interesser kunne kobles sammen pa en bustur til Clausthal-Zellerfeld i Harzen, blev jeg sa interesseret, at jeg meldte mig til, selv om den prismessigt forekom at v~re i overkanten af, hvad jeg k~nne tenke mig. Men da der skulle to chaufforer til et begrcensetantal personer, var det jo uundgaeligt. Turen kostede 575 kr til bussen og yderligere 20 OM (knapt 75 kr) for en overnatning med morgenmad - og hvad fik vi sa for pengene 1 I en bus med plads til 34 havde vi 14 deltagere god plads pa rejsen, der forst gik til T~nder, hvor der blev kikket pa en international udstilling af kniplinger. Efter grcensen blev der tid til lidt handel, inden vi fortsatte til iuntenbock, et lille sted syd for Clausthal-Zellerfeld. Her blev alle modtaget med Abne arme og aftensmad af Sabine og Udo, som stod for knipletrceffetog alle arrangementer i den forbindelse. Oe er et ungt ~gtepar, som har gjort en stor indsats for at l~re at tale dansk, 09 alt var parat, da vi kom. Vi var fire, der blev indkvarteret privat, og det var virkelig godt - store, lyse v~relser med gode dobbeltsenge, fine sanitere forhold. kokken og spisestue, hvor den rigelige morgenmad stod parat til aftalt tid, Oa vi havde anbragt bagagen, samledes vi alle igen - de avrige boede pa et lille hotel for 25 OM - og tog til det lokale kulturhus, hvor der var l~rdagaftensunderholdning med sang, musik, jodlen, tommerhugst og hekseridt. Sondag morgen gik vi igen til kulturhuset, hvor Sabine og Udo var i f~rd med

2 2 at stille an til knipletr~ffet, der havde deltagere fra Tyskland og Oanmark, men Udo tog sig tid til at kere os stenfolk ind til mineralmessen Clausthal-Ze11erfeld, medens bussen blev tomt for kniplesager. Messen var en positiv oplevelse - ikke sa stor som i Hamburg, men mere overskue1ig og med mange minera1er. Oer var ikke sa mange fossi1stande, og smykker var der kun fa af, sa set med mine ojne var den god, og jeg kom hjem med ca 30 nye numre til min samling. Midt pa eftermiddagen kornbussen og hentede os for at bringe os ud til Ober Schulenberg, hvor vi selv kunne kravle omkring og lede pa, hvad Sabine kaldte et mineralbjerg. Vi havde ikke lang tid, men foruden kvarts og calcit, som der var mest af, fik jeg da fundet 1idt linarit, ma1akit, galena og siderite Herfra korte vi tilbage til ku1turhuset og fik knip1efo1kene sam1et op igen, ~ inden vi startede den lange nattur hjemover. Vejret var fint hele den weekend med sol og varme, sa alt i a1t kan jeg se tilbage pa en tur med mange nye op1eve1ser, og jeg synes, at den var pengene v~rd. BAde messe og tr~f ser ud til at b1ive arrangeret pa samme dag ogsa til n~ste Ar. Inger Clausen, HovedgArd Hul i hovedet - sliberekorder. PA k1ubv~rkstedet i Annagades Skole er al1e rekordfors0g i udhuling af slibestenene lykkedes den grad, at de n~rmest ligner en sam1ing ki1eremskiver. At man ikke kan foretage en h~der1ig slibning af smykkesten pa sadanne slibesten, er der nogle der har erfaret, mens andre stadig ikke har forstaet noget. Nu kan Erik jo ikke sta med afretteren i handen hele tiden, dels ryger der et par centimeter af slibestensdiametren hver gang, og dels har han sikkert noget mere morsomt at tage sig til. Lidt omtanke og megen selvjustits fra folk og f~ '-' kan imidlertid vende grad til gl~de. AngSende omtanke: De fleste slibesten er hardest og sejest ved endefladerne. Hvad er sa mere indlysende end at slibe mest ved kanterne af slibebanen - i stedet for at hovle uafbrudt pa midten af banen. Oet bedste er en ret bane, det ~stbedste er en udadrundet bane, og det helt umu1ige er en hul bane. Og - for at sk~re det ud i pap - slibestenen, slibeemnet og lungerne trives ikke ved torslibning, sa lad for pokker v~re med at spare pa vandet!

3 _Annonce 3 STENBUTIKKEN KJELD ROSE MINERALIMPORT Kresten Ko1dsvej 38, Abyhoj Aarhus 8230, t1f MINERALER - SMYKKESTEN - SLIBE- OG POLERPULVER RA IffiELSTEN SJ~DNE BJERGARTER SLIBE- SKJERE-OG POLERt 1ASKINER o IAIw1ANTSKJERESKI VER JULETILBUD: ESTWING geo10ghamre 10 % julemaneden Nu - kun kr 270. Hej Stenvenner. Har I lyst til en studietur til Norge, sa er her mu1igheden for dette. Det eneste der mangler, er dig. Norsk guide, hotel og rejsearrangor haves. Tidspunkt: ca. f0rste ha1vdel af juni Turens l~ngde: 6 dage. Pris: me1-1em 2000 kr. og 2500 kr. Teknisk arrang0r: Thinggaard Rejser. Turens for10b er i det sydlige Norge, Te1emarken. Vi regner med at 1ande i Larvik, hvor vores guide st0der til. Guiden - J.A. Dons - er en kapacitet inden for norsk geo10gi, og han ti1rette1~gger vores ekspedition i Te1emarken. Lidt biologi vi1 der ogsa v~re mulighed for, ligesom det vil undre, om vi ikke ser en del til ~verens arbejde. Efter vinterens kurser, sa tag med pa denne studietur, find dine egne smykkesten 09 fa samtidig udvidet dine kundskaber til mineraler 09 fossi1er. Willi Hammer Pedersen. Sanderumvej Odense SV. T1f OvenstAende er uddrag af et brev med mere udf0rligt program, som er ti1sendt k1ubben. Eventue11e interesserede bor selv snarest kontakte afsenderen og fa unders0gt, om der stadig er k0d pc!sagen.

4 4 BEVARING OG RENSNING AF mneraler. AFSNIT 6. Fortsat artikel af Cl. Hedegard. Inden for sidst~vnte kategori skal omtales en enkelt behandling. der angriber mange mineraler. inventar, svigermor m.m.m. Behandlingen er pa sin vis identisk med "Aqua Regia". men ikke desto mindre noget mere kraftig og noget mere voldsom i udviklingen. Personligt har jeg med stort held anvendt den til at fjerne en uspecificeret bel~ning. der oprindeligt lignede Limonit. pa Kvartskrystaller. Under alle oms~ndigheder holdt Kvartsen til behandlingen (Kvarts er faktisk meget holdbart). og bel~ningen forsvandt. FBr den egentlige omtale skal be~rkes. at processen er ekstraordin~rt sundhedsfarlig (d.v.s. at blot et enkelt fejlgreb kan medf0re varig skade pa helbredet - i bedste fald!). selvom den udf0res udend0rs. Processen gar i al sin enkelthed ud pa.at man med en borste fugter stykket med koncentreret Saltsyre (HC1(aq) 40 W-%) og med en anden fugter det med koncentreret brintoverilte (H202(aq) 40 W-%). Herved dannes chlorgas (C12) i rigelig ~ngde (den er meget farlig. men det opdager man. n~r man er ved at hoste sine lunger ud pa gn2spl~nen). Denne chlorgas er i stand til at fjerne endda temmelig mange tinge Som kraftigt antydet er processen alt andet end ufarlig. hvorfor brug da ogsa frarades (Aqua Regia giver ~ sten samme virkning og,er trods alt noget mindre ubehageligt at arbejde med). men nu skulle det v~re velkendt. hvordan man kan gbre. SporgsmAlet om an10bning. naturlig savel som den. der er opstaet under opbevaring. behandles i ~ste afsnit. Opbevaring. NAr man er kommet igennem alle de forskellige rense-processer. medes man af sp0rgsmalet: "Hvordan opbevares mineralerne bedst muligt?". PA dette sp0rgsmal findes n~sten lige sa mange svar. som der er samlere. Her skal blot ~vnes et par novedtrek af de muligheder. man har for at opbevare mineralerne. sa der ikke sker nogen skade pa demo ~ Ofte vil man med fordel kunne benytte plast-~sker for at beskytte i det mindste de mindre stykker mod mineralernes d0dsfjender: Stay og pilfingre! ~sker kan v~re mange ting. men ofte har de et til f~lles: De koster penge. hvorfor man ikke kritik10st skal s~tte alt i ~ske. bare fordi det kan v~re der eller det ser godt ud. Man skal begribeligvis prioritere de skr0belige stykker og de stykker. der kun vanskeligt lader sig rense. F. eks. lader et stykke massivt Feldspat sig ud~rket rense med vand og en negleb0rste. og da det samtidig er ret solidt. vil det sj~ldent v~re rimeligt at ofre en ~ske pa et sadant. medens f. eks. en Zealot med fine krystaller ubetinget skal have en ~ske.

5 .~nnon 5 International Minerals & Gems vi Nitl. SChitldehl 8irgintvtj rabrlnd, Denmtrk Tif ' GIfO: /~ W Julegaven til mineralsamleren eller stensliberen er ikke noget problem. Henvend dig trygt til os, sa finder du bestemt et emne. Foruden vort hidtidige udvalg af maskiner, har vi nu ogsa forhandling af Edus maskiner fra Tyskland og Graves maskiner fra USA. HUSKAT ringe, hvis der er specielle ting, som du onsker, vi skal tage med til m"derne. NAr man har faet sit stykke bestemt, vasket, pr~pareret, renset, lagt i ~ske og stillet op pa hylden sammen med en etiket, kunne man forledes til at tro, at den hellige graver forvaret til evig tid. Det er den ikke! Mange mineraler undergar forandringer under opbevaringen. Disse forandringer og i s~rdeleshed forhindring af samme er ~ste punkt. Anlobning 09 anden nedbrydning Nogle mineraler lober an, nar de opbevares. De almindeligste er gedigent Kobber og Solv. Anl"bning kan ogs4 tr~ffes pa f"lgende mineraler (samt flere): Arsen Berthierit Bismuthinit Bly Bornit Chalcopyrit Cobaltit Domeykit Oyskrasit Enargit Gersdorffit Jern Pyrit Pyrrhotit Smaltit Stannit Stibnit Temiskanit Wismuth Arsagen til anlobning er n~sten udelukkende luftens pavirkning, hvorfor den eneste beskyttelse er at udelukke luft - pri~rt Ilt. Oet emne er der mulighed for at l~se om i ~ste udgave af STENHUGGEREN.

6 _ Studiekredse Stenklubbens bestyrelse har fra Aby Bibliotek faet en - forsigtig - henstilling om, at vi b0r bruge vores studielokale. Som det er nu, har vi et studielokale hver eneste tirsdag aften - og det er n~sten ikke brugt. Det er for darligt. Jarnen,siger I sa! Skulle bestyrelsen sa ikke arrangere noget? Jo! Men nar man oplever Ar efter Ar, at det er samme ernne,samme indhold, samrnesp0rgsmal fra samme deltagere, og de nye medlemmer voyer sig kun til m0de, nar de er meget modige, sa ma der g0res noget. For det f0rste har klubben reserveret studielokalet mindst 4 aftener om maneden. i vinterhalvaret, altsa er der plads til 4 studiekredse om maneden - foruden de private. For det andet kan det ikke v~re meningen, at de samme fa mest vidende skal tage hver eneste evige aften. De "gamle" klubben, som var rnedfra begyndelsen, for1:a!ller,hvordan man startede - uden videre - med 1 bog, 1 sten og allervigtigst ukuelig nysgerrighed. De samrne"gamle" siger stadig, de ikke kan noget. SAdan er det altid. Jo mere man ved, des mindre ved man. Det er heldigvis bare noget andet, man ikke ved. Hvor er det jeg vil hen? Jo - hvis ikke Jysk Stenklub skal miste grebet i medlemrnerne,ja endog sit tilholdssted, sa skal vi v~re mere aktive i udvidelsen af kendskabet til stene Ikke bare slibning af sten, forsteninger og ~ne sten, men ogsa ~delsten, smykkefremstilling, fossiler, systematik, mineraler, bjergarter, opsuen, tilblivelse, geologi - det, vi alle sammen ma vcereinteresserede i. Selvfelgelig skal man starte et sted. For at nogle fa vidende ikke skal l0be tr~t i at forta!l1e,hvad en sipho, en spalteflade, en kornstarrelse eller en skive er, rnavi have de knapt s4 vidende tt l at forta!lle. 6 Vi skal have nogle af de nyere medlemmer til at kore studiekredse for de helt nye, sa de kan blive mere vidende og forta!llevidere. Samtidig ma vi mest vidende - og stadig ukyndige i meget - give, hvad vi ved, videre. Det er sa u troligt trist og frugtes10st at sige det samme hvert Ar - der skal nye for1:a!llere med mellemrum. Med de bedste 0nsker for klubben Jon STENKLUBBEN abonnerer pa et udmerket norsk klubblad, MONOLITTEN, fra Halden. Tal med sekreta!renom at komme med i en eventuel tidsskriftsl~sekreds.

7 _ GENERALFORSAMLING. Der indvarsles herved til ordin~r generalforsamling p~ Aby Bibliotek l0rdag den 8/3-86 kl med dagsorden efter lovene, saledes: 1. Valg af dirigent. 2. Formanden afl~ger beretning. 3. Afl~ggelse af regnskab. 4. Valg af formand (nar denne er pa valg). 5. Valg af bestyrelsesmedlemmer i henhold til 4. Afgaende: Ingemann Schnetler og Doris Valgaard. 6. Valg af en 1. og en 2. bestyrelsessuppleant. Nuv~rende.erInger Clausen og Anker Svendsen. 7. Valg af to revisorer (udenfor bestyrelsen). Nuv~rende er C.E. Matthes og Aage Hansen. 8. Valg af revisorsupp1eant. Nuv~rende er Kai Br0sted. 9. Fasts~tte1se af kontingent for det kommende regnskabsar. 10. Indkomne forslag. 11. Eventuelt. Forslag, der 0nskes behandlet pa generalforsamlingen,ma v~re bestyrelsen i h~nde senest 8 dage f0r genera1forsamlingen. BESTYRELSEN BJERGARTER: Den k pa Aby Bib1iotek starter jeg en studiegruppe, som skal studere bjergarter. Is~r med henb1ik pa strandsten. Vi skal foretage en gr~y inddeling af bjergarterne og l~re dem at kende. Vi skal se dem, f0le dem, smage dem og maske finde demo PA det f0rste mode snakker vi om for10bet af studiekredsen, og vi laver en grov inddeling af bjergarterne at arbejde videre pa. Vel modt - Jon Olaf Svane FOSSILER: Fossi1gruppens moder holdes 3. tirsdag maneden kl 18.30/ pa Aby Bib1iotek. Al1e er ve1komne. Tirsdag : Crinoidea (sd1i1jer). Tirsdag : Cephalopoda (b1~ksprutt~r). Tirsdag : Makrofossi1er, mikrofossi1er, tyndslib og acetatpeel. Tirsdag : Anthogoa (kora11er) fra Gotland. 7

8 PROGRAM FOR JYSK STENKLUB 8 Klubmoderne pa Aby Bibliotek starter kl til med bytn;ng, handel og snak om stene Fra til snakkes der om k1ubbens aktiviteter, desuden forventes det, at et af med1emmerne kort og h~j1ydt forkynder en del af sin viden el1er op1eve1se for a11e vi andre. Fra k forts~ttes m~det med det i programmet fast1agte foredrag el1er 1ignende. Ti 7/1 Studiegruppe BJERGARTER, se side 7. L~ 11/1 K1ubmode. Film af Per Kirkeby: Geo10gi - er det egent1ig videnskab? Ii 21/1 Studiegruppe FOSSILER, se side 7. La 8/2 K1ubmode. Foredrag af 1ic. scient. Kristian Kronborg, Geo10gisk Insti-. tut, Arhus: Kort1~ning af 1andrAstoffer i Danmark. Ti 18/2 Studiegruppe FOSSILER, se side 7. Lo 8/3 Genera1forsam1ing, se side 7. Ti 18/3 Studiegruppe FOSSILER, se side 7. La 12/4 K1ubmode. Foredrag af professor Arne Noe Nygaard. Emne:? Ti 15/4 Studiegruppe FOSSILER, se side 7. Turudvalget fremkommer senere med et program for turene ud det b1a. Adresser: Formand, Jon Svane, Skejbyvej 36, 8240 Risskov t1f Sekre~r, Doris Va1gaard, Sko1evej 2f, 8250 EgA Erik Jensen, Plutovej 8, 8270 Hojbjerg, med1em af best Jorgen Borup, Teg1gArdsvej 27,8270 Hojbjerg, med1em af best Kasserer, Ingemann Schnet1er, Fug1ebakken 14, Stevnstrup, 8870 LangA ~ Jysk Stenklub, giro , Fug1ebakken 14, Stevnstrup, 8870 LangA Bladfordeling, Grete Rasmussen, E1verda1svej 31,8270 Hojbjerg Bladproduktion, Eva Rudolf, Janesvej 5,8220 Brabrand B1adredaktion, Henry Weinkouff, Marse1is Boulevard 30, 8000 Arhus C Indlug til n~ste b1ad ska1 v~re redaktionen h~nde senest 12/ SA k1arede bladstaben det jo alligevel midt decemberr~set trods...., og vi onsker se1vfolge1ig alle stenvennerne en GL[OELIG JUL og et GOOT NYTAR.

STENKlUB STENHUGGEREN J Y S I{ for. medlemsblad. AMAT9RGEOlOGISK FORENING AARHUS MEOlEM AF OANSK AMAT9RGEOlOGISK UNION.

STENKlUB STENHUGGEREN J Y S I{ for. medlemsblad. AMAT9RGEOlOGISK FORENING AARHUS MEOlEM AF OANSK AMAT9RGEOlOGISK UNION. STENHUGGEREN J Y S I{ medlemsblad for STENKlUB AMAT9RGEOlOGISK FORENING AARHUS MEOlEM AF OANSK AMAT9RGEOlOGISK UNION 14 argang nr 1 april 1988 total nr 42 Velkommen DOLLY I redaktionen har vi l~nge savnet

Læs mere

/,,~ STENHUGGEREN. medlemsblad. for. AHAT0RGEOLOGISK FORENING AARHUS MEOLEM AF DANSK AMATeRGEOLOGISK UNION. april total nr 45.

/,,~ STENHUGGEREN. medlemsblad. for. AHAT0RGEOLOGISK FORENING AARHUS MEOLEM AF DANSK AMATeRGEOLOGISK UNION. april total nr 45. /,,~ STENHUGGEREN medlemsblad -_ JYSK for STENKLUB AHAT0RGEOLOGISK FORENING AARHUS MEOLEM AF DANSK AMATeRGEOLOGISK UNION 15 argang nr 1 april 1989 total nr 45 SMALANDS TABERG. Qe~ svenske naturfcrsker

Læs mere

),JYSI< december 1989 total nr 47

),JYSI< december 1989 total nr 47 ),JYSI< STENHUGGEREN medlemsblad for STENI

Læs mere

1/, STENKLUB JYSK STENHUGGEREN. medlemsblad for. AMATORGEOLOGISK FORENING AARHUS MEoLEM AF OANSK AMATORGEOLOGISK UNION.

1/, STENKLUB JYSK STENHUGGEREN. medlemsblad for. AMATORGEOLOGISK FORENING AARHUS MEoLEM AF OANSK AMATORGEOLOGISK UNION. 1/, / -_ STENHUGGEREN JYSK medlemsblad for STENKLUB AMATORGEOLOGISK FORENING AARHUS MEoLEM AF OANSK AMATORGEOLOGISK UNION 8 Argang nr 2 april 1982 EN GOD IDE! (?). - oet er be~rket. at TORDENSTENEN, vestjysk

Læs mere

6 års fødselsdag - Hip Hip!

6 års fødselsdag - Hip Hip! Nyhedsbrev Marts 2016 6 års fødselsdag - Hip Hip! Læs om klubbens udvikling Besøg os på adressen Slotsgade 5, 7800 Skive onsdag eller torsdag aften mellem 19 og 22. HUSK: GENERALFORSAMLING den 23. marts

Læs mere

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program Testcenter Østerild Landboforeningen Odder Skanderborg Program 2015 2016 Biograftur i Odder + efterfølgende middag på Italia. Mandag d.16. februar 2015 kl. 16.00. Odder biograf har været så venlige at

Læs mere

),JYSK. apr i total nr 39

),JYSK. apr i total nr 39 STENHUGGEREN medlemsblad ),JYSK -_ for STENl

Læs mere

I: ~, medlemsblad STENKLUB JYSK ,,~ S TE N HUG GERE N. for AMAT3RGEOLOGISK FORENING AARHUS MEOLEM AF DANSK AMAT3RGEOLOGISK UNION.

I: ~, medlemsblad STENKLUB JYSK ,,~ S TE N HUG GERE N. for AMAT3RGEOLOGISK FORENING AARHUS MEOLEM AF DANSK AMAT3RGEOLOGISK UNION. ,,~ S TE N HUG GERE N I: ~, medlemsblad JYSK for STENKLUB AMAT3RGEOLOGISK FORENING AARHUS MEOLEM AF DANSK AMAT3RGEOLOGISK UNION 12 Argang nr 2 september 1986 total nr 37 Fossilfund pa Gotland. Gotland

Læs mere

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.30 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind.

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.30 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind. Årgang 22 Nr. 5/2013.-8 Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Næste møde: Torsdag den 2. maj 2013 kl. 14.30 Lyshøjgårdsvej 103, kælderen 2500 Valby Månedens emne: Dukketøj, sko, hatte m.v. NB. Hvis

Læs mere

JYSK. ikke noget med bare at samle dem i Aladdins hule. Oftest går det over sten foruden blod, sved og myggestik.

JYSK. ikke noget med bare at samle dem i Aladdins hule. Oftest går det over sten foruden blod, sved og myggestik. /,,~ STENHUGGEREN medlemsblad for JYSK STENKLUB AMATØRGEOLOGISK FORENING AARHUS MEDLEM AF DANSK AMATØRGEOLOGISK UNION 12 årgang nr 3 december 1986 total nr 38 Ry-messen 1986. Sten- og mineralmesser virker

Læs mere

STENKLUB JYSK. for. AMATeRGEOLOGISK FORENING AARHUS MEDLEM AF DANSK AMAT0RGEOLOGISK UNION. tota1 nr 30

STENKLUB JYSK. for. AMATeRGEOLOGISK FORENING AARHUS MEDLEM AF DANSK AMAT0RGEOLOGISK UNION. tota1 nr 30 JYSK for STENKLUB AMATeRGEOLOGISK FORENING AARHUS MEDLEM AF DANSK AMAT0RGEOLOGISK UNION 10 Argang nr 2 12 maj 1984 tota1 nr 30 GENERALFORSAMLINGEN I JYSK STENKLUB 10/3 1984, REFERAT 41 af klubbens medlemmer

Læs mere

Landsforeningen LandboSenior.dk

Landsforeningen LandboSenior.dk Nyhedsbrev nr. 72 december 2015 Indhold: 1. Formanden har ordet. 2. Tips- og Lottomidler. 3. Årsmøde 2016. 4. Indkaldelse til generalforsamling. 5. Medlemsopgørelse. 6. Kontingent 2016. 7. Rejse til Sydamerika.

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

I"~ S TE N H UG G ERE N

I~ S TE N H UG G ERE N I"~ S TE N H UG G ERE N rn e d l e rn s b l a d / 1,/ / -_ JYSI< for STENKLUB AMAT0RGEOLOGISK FORENING AARHUS.MEOLEM AF OANSK AMATDRGEOLOGISK UNION 11 Argang nr 3 Personskifte i bladstaben oktober 1985

Læs mere

Generalforsamling Rebild TrialSport

Generalforsamling Rebild TrialSport Generalforsamling 2018 Rebild TrialSport Referat 1: Valg af dirigent og referent. Henrik Arvad valgt til ordstyrer Thomas Ertmann valgt til referent. Ordstyreren konstaterede at der er kaldt rettidigt

Læs mere

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag.

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag. MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk E-mail: maarfrim@gmail.com MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk e-mail: maarfrim@gmail.com OKTOBER

Læs mere

TRACTION AVANT DANMARK. Referat af generalforsamlingen 2006, afholdt søndag d. 3/9 på Sommertæffet i Skærbæk.

TRACTION AVANT DANMARK. Referat af generalforsamlingen 2006, afholdt søndag d. 3/9 på Sommertæffet i Skærbæk. TRACTION AVANT DANMARK Referat af generalforsamlingen 2006, afholdt søndag d. 3/9 på Sommertæffet i Skærbæk. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Klubbens regnskab 4. Fastsættelse

Læs mere

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Januar 2016 1 Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Januar 2016 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej 6A

Læs mere

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan Beretningen om Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan 25. februar 2009-1. udgave Af Feltpræst Oral Shaw, ISAF 7 Tormod Trampeskjælver får en ny ven Det var tidlig morgen, og den danske viking

Læs mere

HNR Julehygger igen i stor stil :

HNR Julehygger igen i stor stil : Side 1 HNR Julehygger igen i stor stil : Vores elskede radio er klar til at julehygge med os i December. Igen i år, julehygger Per Schreiber med os med flere historier om den søde juletid, hver søndag

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Canadian American Friendship Society of Denmark Møde Generalforsamling Dato 26. marts 2009 Sted Deltagere HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 30 fremmødte, heraf 18 stemmeberettigede

Læs mere

Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet.

Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet. Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet. Side 1 af 6 FORMANDENS INDLÆG Nu når vi alle er kommet godt

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

Storstrømmen. Nr. 1 Januar 2016 NYHEDSBREV FOR PARKINSONFORENINGEN STORSTRØMMENS KREDS. Godt Nytår

Storstrømmen. Nr. 1 Januar 2016 NYHEDSBREV FOR PARKINSONFORENINGEN STORSTRØMMENS KREDS. Godt Nytår Storstrømmen Nr. 1 Januar 2016 NYHEDSBREV FOR PARKINSONFORENINGEN STORSTRØMMENS KREDS Godt Nytår Så er der atter gået et år på godt og ondt Det er gået over forventning med bestyrelsesopgaverne. Selv om

Læs mere

Julemærket 2015 er tegnet af Dronning Margrethe.

Julemærket 2015 er tegnet af Dronning Margrethe. SILKEBORG WWW.SILFI.dk En mand med en god ide. I år er det 150 siden at Ejnar Holdbøl blev født. Og vi har meget at takke ham for. For den ide han fil tilbage i 1903, har børn fortsat glæde af nemlig julemærket.

Læs mere

Luftfoto fra Laurine og Hans Laurits ejendom

Luftfoto fra Laurine og Hans Laurits ejendom Luftfoto fra Laurine og Hans Laurits ejendom 2016-2 1 Siden sidst. Tirsdag den 19. januar: Foredrag på friskolen i samarbejde med Nutidens Husmødre, Foreningen Norden, Friskolen og Lokalhistorisk Forening.

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Sognebladet Oddense-Otting

Sognebladet Oddense-Otting Sognebladet Oddense-Otting SEPTEMBER 2013 Det er så nemt - at skifte til os Det er lettere end du tror! Og vi gør det helt uden besvær for dig. Vi skal bare have din underskrift lettere bliver det ikke

Læs mere

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE.

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. Deltagere: Jesper Poulsen (niu) Torben Søholt Pedersen (niu) Anne Zachariassen

Læs mere

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg:

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Generalforsamling 2013 Horsens Dykkerklub... 2 Nytårskur (Seniorer)... 3 Intern flaskeeftersyn år 2013... 3 Trykprøvning af flasker...

Læs mere

Efterløn s & Pensionistklub Skive

Efterløn s & Pensionistklub Skive Efterløn s & Pensionistklub Skive Program 2013 Programmet kan også ses på: http://midt-vestjylland.nnf.dk/seniorer/skive Efterløn s & Pensionistklubben s Bestyrelse Formand Ivan Christiansen 97 54 15 82

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 20. februar 2016.

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 20. februar 2016. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab til godkendelse på generalforsamlingen. 4. Behandling af indkomne forslag. 5. Fastsættelse af

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

S c h a n d t o r p. På Distriktets vegne Ole Danielsen, Distriktsgildemester

S c h a n d t o r p. På Distriktets vegne Ole Danielsen, Distriktsgildemester S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 29. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2012 Der indkaldes herved til Distriktsgildeting onsdag den 9. maj 2012 kl. 19.30 på Porskjær, Porskjærvej 45, 8464 Galten.

Læs mere

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening HYTTEFADET Nr. 151 44. årgang Dec 2011 Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening Ansvarshavende redaktør: Bruno Petersen Forsidefoto: Mads med en flot laks. Tryk: Scandinavian Digital Printing A/S mail

Læs mere

Brændekilde Bellinge Jagtforening

Brændekilde Bellinge Jagtforening Brændekilde Bellinge Jagtforening Program 2012 Generalforsamling 2015 Afholdes i Knaldhytten torsdag den 12. februar 2015 kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens

Læs mere

Seniorklubben, Korsør Golfklub. September REFERAT. Dagsorden: fra generalforsamling i Seniorklubben den 22. september 2011.

Seniorklubben, Korsør Golfklub. September REFERAT. Dagsorden: fra generalforsamling i Seniorklubben den 22. september 2011. Seniorklubben, Korsør Golfklub. September 2011. REFERAT fra generalforsamling i Seniorklubben den 22. september 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens beretning. 4.

Læs mere

VMJK klubblad 1. kvartal VMJK er igen klar til et nyt og spændene år, og ønsker alle et godt nytår.

VMJK klubblad 1. kvartal VMJK er igen klar til et nyt og spændene år, og ønsker alle et godt nytår. VMJK klubblad 1. kvartal 2017 VMJK er igen klar til et nyt og spændene år, og ønsker alle et godt nytår. 1 Jeg vil sige tak for et godt år 2016 med mange spændende tiltag i VMJK. Efter lang tid, snakken

Læs mere

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers.

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers. Disse glade venner fra Visens Venner i Randers står atter klar til at give alle ved viseaftnerne en god og munter aften i Helligåndshuset. Januar 2019 30. årgang Visens Venner På glædeligt gensyn. Visens

Læs mere

) J JYSK. apri Sven S0nnichsens dirigentevner kom pa pr0ve, da vi siksakkede os igennem generalforsamlingen

) J JYSK. apri Sven S0nnichsens dirigentevner kom pa pr0ve, da vi siksakkede os igennem generalforsamlingen ) J JYSK -_ ;t#!r~' ENHUGGEREN medlemsblad for S TEN I( L U 8 -, AMATBRGEOlOGISK FORENING AARHUS HEOlEH AF DANSK AHATBRGEOlOGISK UNION 16 argang nr 1 apri 1 1990 total nr 48 SPREDTE INDTRYK FRA GENERALFORSAMLINGEN.

Læs mere

Rolfsted Brugs starter i Rolighedsgården 1896 2010/1

Rolfsted Brugs starter i Rolighedsgården 1896 2010/1 Rolfsted Brugs starter i Rolighedsgården 1896 2010/1 Siden sidst. Lørdag d. 26/9/09 var Lokalhistorisk Forening på udflugt til Hjelholts Uldspinderi, Langå Vi blev guidet rundt af indehaveren og fik fortalt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ferieforeningen Vejret d. 22/3 2010.

Referat af ordinær generalforsamling i Ferieforeningen Vejret d. 22/3 2010. Referat af ordinær generalforsamling i Ferieforeningen Vejret d. 22/3 2010. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsen aflægger beretning 4. Kassereren

Læs mere

LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE.

LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE. Vedtægter for: LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE. Vedtaget på generalforsamlingen 23 februar 2011 NAVN 1. Foreningens navn er: Litorina, amatørgeologisk forening Køge. HJEMSTED 2. Foreningens hjemsted

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden Orientering fra formanden Hård debat om fattigdom i Danmark rammer skævt (uddrag fra Medlemsforum, pressemeddelelse 02.12.11) Blandt de frivillige sociale organisationer har vi en oplevelse af mistænkeliggørelse

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

GENERALFORSAMLINGEN 2007

GENERALFORSAMLINGEN 2007 GENERALFORSAMLINGEN 2007 Referat af ordinær generalforsamling ligger under billederne hilsen Redaktør Leo Bergsted Mortensen: Formanden åbner generalforsamlingen 2007 Flotte damer - Eva Johansen blev valgt

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

F-dag - 0.c på naturhistorisk museum

F-dag - 0.c på naturhistorisk museum Februar F-dag - 0.c på naturhistorisk museum På årets første fordybelsesdag skulle 0.c på Naturhistorisk museum. Vi startede dagen med at snakke og lave opgaver om danske og afrikanske dyr. Vi arbejdede

Læs mere

Generalforsamling i SAND Hovedstaden, 23.2.16

Generalforsamling i SAND Hovedstaden, 23.2.16 Generalforsamling i SAND Hovedstaden, 23.2.16 Deltagere: Sanna (SANDs sekr., praktikant), René (SANDs sek.), Niels Elbrønd (E- huset, SAND Hovedstaden), Ole Svendsen (SAND Hovedstaden), Michael Høyer (Bornholm),

Læs mere

Grundejerforeningen. Digevang

Grundejerforeningen. Digevang Grundejerforeningen Digevang Referat af grundejerforeningen Digevangs årlige generalforsamling, der tirsdag den 26. februar 2013 kl. 19.00 blev afholdt i mødelokaltet på 1. sal i Nøragersmindecenteret.

Læs mere

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82 Fremmødt: 48 stemmeberettigede Pkt Forslag/Beslutning (Godkendelse af referater på næste møde) 1. Valg af dirigent Erik Odder blev foreslået som ordstyrer. Erik gennemgik at generalforsamlingen er indkaldt

Læs mere

Middelfart Pensionistforening

Middelfart Pensionistforening Middelfart Pensionistforening Program udsendt februar 2016 næste program juni 2016. Bestyrelsen træffes i Østergades Forsamlingshus hver onsdag fra kl. 14.00 16.00. Dog ikke onsdag, den 23. marts (onsdag

Læs mere

VMJK klubblad 1. kvartal 2012

VMJK klubblad 1. kvartal 2012 VMJK klubblad 1. kvartal 2012 Side 1 Nu er vi kommet godt ind i 2012, og jeg ønsker alle har haft en god jul med mange gode tog gaver og er kommet godt ind i 2012. På klubplan er vi kommet et godt stykke

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00

Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00 Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00 Ad1) Kim Buus blev valgt som dirigent og Grete Mundbjerg som skriftfører. Ad2) Formandens beretning: 11.1. Holdt

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej

Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej 5. marts 2016 Bestyrelsens beretning 2.1 Bestyrelsen, som den ser ud i dag Formand: Niels Bloch Musvågevej 52 Ikke på valg Kasserer: Kai Jensen Musvågevej

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015.

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015. Generalforsamlingen blev åbnet af formand Joan Hansen, som bød velkommen til årets generalforsamling. Herefter begyndte den egentlige generalforsamling i henhold til dagordenen: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

STENKLUB JYSK STENHUGGEREN. medlemsblad. for AMAT3RGEOLOGISK FORENING AARHUS MEOLEM AF DANSK AMAT3RGEOLOGISK UNION. 14 argang nr 3.

STENKLUB JYSK STENHUGGEREN. medlemsblad. for AMAT3RGEOLOGISK FORENING AARHUS MEOLEM AF DANSK AMAT3RGEOLOGISK UNION. 14 argang nr 3. STENHUGGEREN JYSK medlemsblad for STENKLUB AMAT3RGEOLOGISK FORENING AARHUS MEOLEM AF DANSK AMAT3RGEOLOGISK UNION 14 argang nr 3 december 1988 total nr 44 BYTTE - BYTTE - BYTTE Vi g0r for lidt ved det her

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Holbæk Arkæologiklub. Mejerigården oktober 2015

Holbæk Arkæologiklub. Mejerigården oktober 2015 Holbæk Arkæologiklub Mejerigården oktober 2015 Nyhedsbrev vinter 2016 Generalforsamlingen Den 17. november 2015 var det tid at afholde den ordinære generalforsamling. Der var denne gang et fremmøde på

Læs mere

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Referat fra foreningens generalforsamling den 10. maj 2014 afholdt i Vig forsamlingshus, Ravnsbjergvej 1 4560 Vig Den 11.maj 2014 Dagsorden: 1 Valg af dirigent

Læs mere

Arrangementer/aktiviteter 2015.

Arrangementer/aktiviteter 2015. Arrangementer/aktiviteter 2015. Generalforsamling og foredrag om flygtningene i Grove-Gedhuslejrene efter 2. verdenskrig Torsdag den 26. marts afholder Lokalhistorisk Forening sin årlige generalforsamling

Læs mere

Generalforsamling KGK-seniorklub

Generalforsamling KGK-seniorklub Generalforsamling KGK-seniorklub Tirsdag d. 29. oktober 2013 Dirigent: Referent: Peter Rørdam Anne Rygaard Beretning for Seniorklubben 2013 Når jeg kigger tilbage på året, som gik, tænker jeg, at det var

Læs mere

Nyt tilbud for alle børn 2 tirsdag om måneden: Fællesfødselsdagstur for august og september:

Nyt tilbud for alle børn 2 tirsdag om måneden: Fællesfødselsdagstur for august og september: Nyt tilbud for alle børn 2 tirsdag om måneden: Resten af dette skoleår har vi bestemt at vi vil til at have noget fast på programmet de to første tirsdage i hver måned. Vi vil have hhv. et bevægelsestilbud

Læs mere

Nr. 89 December 2001

Nr. 89 December 2001 Nr. 89 December 2001 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe Lige nu (12.jan.) er situationen at: Vi er så småt ved at få skrevet nogle tekster. Vi holder et nyt tekstmøde d.21.jan. i Borgerhuset

Læs mere

Referat og årsberetning fra Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling i Glostrup Grundejerforening den 06 og 21.

Referat og årsberetning fra Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling i Glostrup Grundejerforening den 06 og 21. Referat og årsberetning fra Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling i Glostrup Grundejerforening den 06 og 21. marts 2019 Dagsorden ifølge lovene: Indkaldelse til generalforsamling i Glostrup

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Aalborg Tegnsprogs Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16 marts 2013

Aalborg Tegnsprogs Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16 marts 2013 Aalborg Tegnsprogs Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16 marts 2013 Dagsorden 1. a. Valg af dirigent b. Valg af referent c. Valg af bisidder d. Valg af 2 stemmetæller 2. Årsberetning af: a. Tegnsprogsforeningen

Læs mere

DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse:

DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: DGI Storkøbenhavn, Vester Voldgade 100 1552 København V Fremmødte: Søren Lindgreen, Sinus Frank, Niels Kloster, Joakim

Læs mere

Praktiske informationer

Praktiske informationer HK Senior Djursland Praktiske informationer Seniorklubben bestyrelse 2016 Formand: Ruth Nyhuus, tlf. 86325881 mail: jephus@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 86363640 mail:ejsing.rasmussen@gmail.com

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2013

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2013 CAFA Hovedvejen 3 4000 Roskilde Telefon 46 37 32 32 Web cafa.dk 11.marts 2013. Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2013 Institution/opholdssted Ungdomscentret Allégården Frederiksberg Allé 48, 1820 Frederiksberg

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Bestyrelsens ændringsforslag til Fredensborg Ny Kunstforenings vedtægter

Bestyrelsens ændringsforslag til Fredensborg Ny Kunstforenings vedtægter Bestyrelsens ændringsforslag til s vedtægter Begrundelse: Foreningens formål. Sidste linie slettes. Foreningen indkøber som udgangspunkt ikke kunst til udlodning. Stk. 3 Er et et nyt tillæg til paragraffen.

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 1 OKT 2007 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening. Formandens beretning.

Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening. Formandens beretning. Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening Valg af dirigent. Formandens beretning. Regnskab. Indkomne forslag. Valg. Valg til bestyrelsen: Jørn Olsen, Erik Gornitzka og Steffen Gerdes,

Læs mere

Professoren. - flytter ind! Baseret på virkelige hændelser. FORKORTET LÆSEPRØVE! Særlig tak til:

Professoren. - flytter ind! Baseret på virkelige hændelser. FORKORTET LÆSEPRØVE! Særlig tak til: 1 Professoren - flytter ind! 2015 af Kim Christensen Baseret på virkelige hændelser. FORKORTET LÆSEPRØVE! Særlig tak til: Shelley - for at bringe ideen på bane Professor - opdrætter - D. Materzok-Köppen

Læs mere

OZ6HR nyt, Oktober 2015. Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Oktober 2015. Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Oktober 2015 1 Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Oktober 2015 OZ6HR nyt Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 22. MARTS 2017 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede: Per, Henrik,, Heidi, Mads, Christian Afbud: Pelle, William, Rasmus Agenda udsendt af formanden inden mødet:

Læs mere

Aktivitetshuset Solhjem E-mail: info@solhjem.dk Hjemmeside: www.solhjem.dk

Aktivitetshuset Solhjem E-mail: info@solhjem.dk Hjemmeside: www.solhjem.dk Referat fra generalforsamling i foreningen Aktivitetshuset Solhjem Bjergby-Mygdal 10. marts 2016. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Valg af stemmetællere 3. Formandens beretning 4. Fremlæggelse

Læs mere

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde Sommerskole En verden udenfor Fællesskab på den fede måde 2013 Sommerskole i Kirkeladen Kære sommerskoledeltagere. Efter en skøn uge i dejligt selskab, synes vi, at I skal vide, at det var skønt at være

Læs mere

Nyhedsbrev februar 2015

Nyhedsbrev februar 2015 Nyhedsbrev februar 2015 Kære medlemmer Kastellets 350 år blev fejret efter alle kunstens regler den 1. november 2014 med opvisninger, gardehusarer, musik, rundvisninger, og Slaget på Kirkepladsen, men

Læs mere

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 24. februar 2015. Forsamlingshuset v/vipperødhallens cafeteria. kl.19:30

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 24. februar 2015. Forsamlingshuset v/vipperødhallens cafeteria. kl.19:30 Generalforsamling Tirsdag d. 24. februar 2015 Forsamlingshuset v/vipperødhallens cafeteria kl.19:30 Spørgetime med Stofa fra 18:00 19:00 ønsker alle medlemmer et godt nytår! Til samtlige medlemmer i Indkaldelse

Læs mere

Formands/bestyrelsesberetning ved Tif golfs afdelingsgeneralforsamling 14.01.2014

Formands/bestyrelsesberetning ved Tif golfs afdelingsgeneralforsamling 14.01.2014 Tikøb den 14.01.15 REFERAT af AFDELINGSGENERALFORSAMLING I TIKØB GOLF 14.01.15 1. a. Valg af dirigent: Per Svendsen blev valgt som dirigent. Oplyste at indkaldelsen havde været i Helsingør Dagblad med

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 03. 2011.

Nyhedsbrev nr. 03. 2011. Onsdag d. 1. juni til søndag d. 4. juni Nyhedsbrev nr. 03. 2011. Hartzentur er overstået og alt gik godt, vi kom alle sikkert frem og tilbage, uden skader og uheld. Vi havde også det bedste vejr man kunne

Læs mere

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation Nr. 1 23. årgang Januar 2016 Hjælp os med at hjælpe andre - sammen kan vi gøre en forskel! NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation www.njhh.dk

Læs mere

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag.

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag. MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 E-mail: maarfrim@gmail.com MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 e-mail: maarfrim@gmail.com AUGUST 2018 Adresser, mail adr. tlf.

Læs mere