i SKILLS januar 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "i SKILLS januar 2013"

Transkript

1 DM i SKILLS januar OdenseArena Congress Center NRGi Aarhus

2 DANMARK HAR BRUG FOR dygtige håndværkere og fagfolk. Flere unge skal vælge en erhvervsuddannelse og være motiveret for at stræbe efter det højeste niveau inden for deres fag. Det er baggrunden for DM i Skills - det fælles Danmarksmesterskab for erhvervsuddannelser - der blev afholdt første gang i Her kæmper unge fra en lang række erhvervsuddannelser om at blive danmarksmester inden for hver deres felt, mens besøgende kan følge og beundre deres anstrengelser. SkillsDenmark - der udover at arrangere DM i Skills også sender unge til WorldSkills - gør ekstra meget for at tiltrække elever fra grundskolens ældste klasser, så de kan se, hvilke muligheder erhvervsuddannelserne tilbyder. DM i Skills finder sted hvert år. Næste gang er den januar 2013, hvor kvadratmeter i NRGi Arena i Aarhus bliver fyldt med arbejdende værksteder, hvor deltagerne kæmper om at blive Danmarks bedste elev inden for deres fag. Læs mere om DM i Skills og SkillsDenmark på

3 Sponsor: SKILLS GAV VALUE FOR MONEY! DM i Skills 2011 blev en realitet takket være en række bidragsydere. Danske Erhvervsskoler har spurgt to af sponsorerne, hvorfor de valgte at være med - og hvad de fik ud af det. Af Annika Yderstræde - Jeg tror, at det er første gang i vores histo- rie, at vi i den grad har fået value for money, så jeg står tilbage som en glad sponsor, lyder det ubetinget fra Jan Dixon, kreativ direktør og medejer af Exponent Stougaard. Kansas viste to nye kollektioner frem for forhandlere og andre besøgende ved et flot modeshow under DM i Skills i Odense Congress Center. Foto: Kansas Firmaet fra Glostrup, der designer og producerer udstillinger, valgte at blive sponsor for DM i Skills dels fordi Exponent Stougaards grundværdi ligesom SkillsDen- marks er godt håndværk - og dels for at få nye kunder via de netværksmuligheder, som SkillsDenmark og DM i Skills giver adgang til. Hos Kansas - producent af arbejdstøj - læg- ger Rasmus Risbjerg, der er national market- ing manager, også vægt på overensstemmelsen mellem værdier. Kansas har pride and passion - altså stolthed og passion - som kerneværdier, og det er præcis de egenska- ber, der karakteriserer deltagerne ved DM i Skills. - Desuden vil vi gerne være med til at sætte håndværkerne op på en piedestal. Vi skal være stolte af dem, for det er dem, der er med til at bygge vores samfund, og vi kan slet ikke undvære dem, lyder det fra Rasmus Risbjerg. Både Exponent Stougaard og Kansas er med som sponsor til DM i Skills Begge virksomheder har nemlig indgået flerårige sponsoraftaler med SkillsDenmark, og de er godt tilfredse med den eksponering DM i Skills 2011 kastede af sig. Jan Dixon fra Exponent Stougaard fik både nye opgaver og kunder ud af sit engagement, og han forventer, at Exponent næste år vil invitere nogle af sine kunder til at besøge konkurrencen. Det gjorde Kansas allerede i år, hvor 100 forhandlere var med for DM I SKILLS 2011 BLEV STØTTET AF: at se to nye kollektioner blive præsenteret på et modeshow. Hverken Rasmus Risbjerg eller Jan Dixon tøver dog heller ikke med at anbefale andre virksomheder at støtte op om DM i Skills. De har faktisk allerede gjort det.

4 Hårdt og målrettet arbejde hos anlægsstruktørerne. FLOT Af Annika Yderstræde Foto: Carsten Snejbjerg DEBUT Beundrende blikke fra tilskuerne. 24 DANMARKSMESTRE, BESØGENDE OG MERE END 190 AR- TIKLER - foruden radiointerview og tv-indslag på samtlige af TV2 s regionale stationer og besøg hos Go' Morgen Danmark. Så konkret kan DM i Skills 2011 opgøre sin succes. Måske endnu mere vigtigt er det, at det allerførste Danmarksmesterskab gav de knap 200 deltagere en velfortjent platform, hvor de kunne vise deres talent, og de besøgende folkeskoleelever fik input til deres uddannelsesvalg. Som en lærer efterfølgende skrev, så hjælper toppen af Danmarks ungdom på den her måde andre til at blive afklarede om deres fremtid. SkillsDenmark er derfor godt tilfreds med DM i Skills debut: - Deltagerne viste et meget højt fagligt niveau, og de har repræsenteret deres fag rigtig, rigtig flot. Det har været et helt afgørende succeskriterium, at DM i Skills skulle tiltrække folkeskoleelever, så de kunne opleve, hvor mange muligheder erhvervsuddannelserne rummer. Det lykkedes, lyder det fra en tilfreds Jesper Juul Sørensen, formand for SkillsDenmark. Efter tre intense dage blev vinderne af DM i Skills 2011 fundet den 29. januar, og de fik præmierne overrakt af nationalbankdirektør Nils Bernstein, der selv oprindeligt er uddannet elektromekaniker. Han kom flere timer inden afslutningsceremonien for selv at opleve stemningen. - Det er opløftende at se den ihærdighed, der bliver lagt for dagen herude, sagde Nils Bernstein under sit besøg og tilføjede, at han gerne vil skubbe på, for at flere e vælger en erhvervsuddannelse, fordi dygtige håndværkere netop er noget af det Danmark skal leve af. DM i Skills 2012 havde besøgende og presseomtalen nåede ud til over 23 millioner læsere, lyttere og seere. DM i Skills 2013 finder sted den januar i NRGi Arena i Aarhus.

5 Koncentreret kreativitet hos malerfaget. FOR DM I SKILLS Talentfulde arbejdshænder. En Danmarksmester in spe. Dommerne i baggrunden.

6 36 folkeskoleklasser havde deres egen konkurrence i praktiske opgaver under DM i Skills. Arrangementet her giver et rigtig godt indblik i, hvad erhvervsuddannelserne har at tilbyde STUDIEVEJLEDNING I STAFETFORM Af Annika Yderstræde Foto: Carsten Snejbjerg Den åbenbare præmie var en Ipod. Den mindre synlige gevinst ved stafetten for 9. klasser var, at eleverne blev introduceret til en lang række erhvervsuddannelser. - De her elever har fået øjnene op for, at der er noget, der hedder erhvervsuddannelser, pointerer Per Hansen. Han er UU-vejleder i Odense og har på vegne af SkillsDenmark stået for folkeskolekonkurrencen, som fandt sted om fredagen under DM i Skills. Her deltog 36 klasser fra Region Syddanmark. Ligeså vigtig var de indledende udtagelseskonkurrencer, hvor op imod 1400 elever enten har haft besøg af Per Hansen eller har besøgt en erhvervsskole. Tanken er helt enkelt at lokke elever ud på erhvervsskolerne og til DM i Skills, så de oplever, hvad erhvervsskolerne har at tilbyde. De ser nogle af fagenes allerbedste elever i arbejde, og de prøver selv at klare praktiske opgaver under tidspres. Ifølge Per Hansen var både lærere og UU-vejledere imponerede over DM i Skills, og det udbytte eleverne fik med hjem. Det bekræfter denne kommentar: - Jeg er virkelig glad for at være her i dag med mine to 9. klasser. Mange af mine elever tror kun, man kan gå gymnasievejen, men en stor del af dem ville få langt større succes ved at vælge en erhvervsuddannelse. Og det håber jeg, de får øjnene lidt op for i dag. Arrangementet her giver et rigtig godt indblik i, hvad erhvervsuddannelserne har at tilbyde, sagde Lene Eilrich fra Humlehaveskolen, da hun besøgte DM i Skills.

7 VINDERE PÅ VEJ MOD VM Nationalbankdirektør Nils Bernstein lykønsker tømrernes Danmarksmester. Det var fedt at gå op og tage imod præmien. Det var meget bekræftende Af Annika Yderstræde Foto: John Ehbrecht, Danske Fagmedier. Titlen som Danmarksmester var for en række af vinderne samtidig også billetten til WorldSkills. Det gælder blandt andet for tømrerelev Mikkel Faigh Razt fra Københavns Tekniske Skole og Tømrer- og Snedkermester Morten Lisberg Aps. Han er selvsagt stolt over sin sejr. - Det var fedt at gå op og tage imod præmien. Det var meget bekræftende, siger Mikkel Faigh Razt, der også syntes, at han lærte en hel del ved at deltage i DM i Skills. Den unge tømrerelev kommer uden tvivl også til at lære en del de næste syv måneder. Her skal han nemlig både praktisk og mentalt forberede sig til WorldSkills, der finder sted i London til oktober. Ikke alle fag fra DM i Skills er med til WorldSkills. Otte af de unge vindere går direkte videre. Derudover kommer der en deltager med fra murerfaget og fra vognmalerne - og også fra frisørerne. Og så kommer der en deltager med fra kokkefaget, tjenerfaget, mekanikerfaget og karrosserismedene.

8 SKILLSDENMARK HAR OGSÅ brug for gode samarbejdspartnere ved DM i Skills Din virksomhed har mulighed for at støtte det gode håndværk og tage del i vores fælles samfundsansvar for at uddanne en velkvalificeret arbejdsstyrke. Samtidig giver et partnerskab med SkillsDenmark din virksomhed adgang til et netværk af erhvervsvirksomheder, eksponering overfor erhvervsskolernes verden og kontakt til fremtidens forbrugere i form af de unge deltagere og besøgende. SPONSORPAKKERNES INDHOLD HOVEDSPONSOR KR. PR. ÅR MEDSPONSOR KR. PR. ÅR SUPPORTER KR. PR. ÅR Firmaets logo vises på SkillsDenmarks hjemmeside * Firmaet annonceres som sponsor på SkillsDenmarks Facebook-side - p.t fans Firmaets logo vises i fælles annonce i programmet for DM i Skills 2013 * Firmaets logo bliver vist i film om DM i Skills 2013 * Firmaet får ret til at anvende SkillsDenmarks logo og billeder i forbindelse med egen markedsføring * Firmaets navn vises i mails og nyhedsbreve fra SkillsDenmark Firmaets logo bliver en del af SkillsDenmarks profilbillede på Facebook - p.t fans Firmaets logo kommer med på SkillsDenmark-plakat, som sendes til alle EUD-skoler Firmaets logo bliver vist på banner under DM i Skills cirka 10 fællesbannere. Firmaets logo bliver vist på fælles sponsortavle på SkillsDenmarks stand under DM i Skills 2013 Deltagelse for en person i eksklusivt netværksmøde under DM i Skills 2013 Firmaet får sit logo på Go Card (oplag hele landet) Firmaets navn bliver vist i SkillsDenmarks pressemeddelelser Firmaets logo kommer outdoor-reklamer i Aarhus forud for og under DM i Skills 2013 DM-vinderne bliver fotograferet foran fælles sponsorvæg med firmaernes logo Firmaet får tilbudt et virksomhedsforedrag om SkillsDenmark Firmaet får en billet til åbnings- eller afslutningsceremonien med den danske delegation ved WorldSkills 2013 i Leipzig Firmaet har førsteret ved køb af stand til DM i Skills 2013 Firmaet har mulighed for at få en stand ved Danske Erhvervsskoler - Bestyrelsernes generalforsamling Alle sponsoraftaler bliver sammensat efter din virksomheds behov, prisen er derfor vejledende og eksklusiv moms. * Som supporter er det kun firmaets navn, der vises. Hør mere om de forskellige sponsorpakker og SkillsDenmarks arbejde kontakt Theis Fatum Carlsen: theis@din-coach.nu - mobilnummer

SPONSORBOG: Vær med til at støtte udvikling af nye talenter i anlægsgartnerfaget

SPONSORBOG: Vær med til at støtte udvikling af nye talenter i anlægsgartnerfaget SPONSORBOG: Vær med til at støtte udvikling af nye talenter i anlægsgartnerfaget 2017 DM opgave 2016 Den færdige DM i Skills opgave 2016. Udført af de to vindende elever fra Kold College, Chris Johansen

Læs mere

SPONSORBOG: Vær med til at støtte udvikling af nye talenter i anlægsgartnerfaget

SPONSORBOG: Vær med til at støtte udvikling af nye talenter i anlægsgartnerfaget SPONSORBOG: Vær med til at støtte udvikling af nye talenter i anlægsgartnerfaget 2018 DM opgave 2017 Den færdige DM i Skills opgave 2017. Stort tillykke til årets DM-vindere Ditte Lassen fra praktikvirksomheden

Læs mere

Støt udviklingen af nye talenter i anlægsgartnerfaget

Støt udviklingen af nye talenter i anlægsgartnerfaget Støt udviklingen af nye talenter i anlægsgartnerfaget - og få en masse opmærksomhed Bliv sponsor ved DM i Skills 2019 Tilmeldte hovedskoler: Roskilde Tekniske Skole Selandia Slagelse Kold College Jordbrugets

Læs mere

1-2 lektioner Forberedelse af besøget på DM i Skills Januar 2018 i Herning

1-2 lektioner Forberedelse af besøget på DM i Skills Januar 2018 i Herning 1-2 lektioner Forberedelse af besøget på DM i Skills 18. 20. Januar 2018 i Herning 1 Forberedelse af jeres besøg på DM i Skills 2018 dagens program: Hvad er DM i Skills? Video om DM i Skills 2017 Hvad

Læs mere

Marco gør sig klar til Brasilien

Marco gør sig klar til Brasilien FEATURE 12 WORLDSKILLS Marco gør sig klar til Brasilien FIRE UGER I JUNI OG TO UGER I AUGUST BRU- GER MARCO BREMS PÅ INTENS TRÆNING OP TIL WORLDSKILLS. Han ser lidt træt ud og vil måske egentlig helst

Læs mere

Tale til Uddannelsesforbundets Kongres 2017 d. 17/11-17

Tale til Uddannelsesforbundets Kongres 2017 d. 17/11-17 1 Tale til Uddannelsesforbundets Kongres 2017 d. 17/11-17 Erhvervsskolernes ElevOrganisation blev stiftet i 1996 og i de år har vi kæmpet for bedre vilkår for eleverne på erhvervsuddannelserne. Der er

Læs mere

JOIN THE TEAM TEAM ROTARY FAVRSKOV Stærk lokal eksponering, sundhed og støtte til gode lokale, nationale og internationale formål.

JOIN THE TEAM TEAM ROTARY FAVRSKOV Stærk lokal eksponering, sundhed og støtte til gode lokale, nationale og internationale formål. TEAM ROTARY FAVRSKOV 2018 JOIN THE TEAM Stærk lokal eksponering, sundhed og støtte til gode lokale, nationale og internationale formål. Rotary klubberne i Favrskov Kommune er i 2018 for ottende år i træk

Læs mere

TEAM WOOD WORK World Skills São Paulo 2015

TEAM WOOD WORK World Skills São Paulo 2015 TEAM WOOD WORK World Skills São Paulo 2015 Nyheder 20. August 2015 De to danske snedkerdeltagere ved World Skills 2015 i São Paulo opnåede de højeste placeringer nogen snedkere har opnået ved et World

Læs mere

Sport, MarkedSføring og BuSineSS

Sport, MarkedSføring og BuSineSS Sport, Markedsføring og Business Svendborg Rabbits Historie og fakta Svendborg Rabbits er udsprunget af Svendborg BasketBall Club (SBBC). I år 2000 rykkede klubben op i Basketligaen, og dermed blev der

Læs mere

Partnerkoncept 2 0 1 5 Holsted Speedway Klub

Partnerkoncept 2 0 1 5 Holsted Speedway Klub Partnerkoncept 2 0 1 5 Holsted Speedway Klub Moldow Speedway Arena n Hedevejen 1 n 6670 Holsted n www.holsted-speedway.dk Lidt om Holsted Speedway Klub Kære mulige samarbejdspartner Som den mest vindende

Læs mere

LØRDAG 19. NOVEMBER KL.

LØRDAG 19. NOVEMBER KL. ÅBENT Mød masser af virksomheder LÆS MERE PÅ BAGSIDEN Mød masser af virksomheder? HVAD ER DINE FREMTIDSDRØMME? Vi har inviteret en masse virksomheder til at komme og fortælle, og ikke mindst vise, hvad

Læs mere

Mesterskaber i Skills for unge elektrikere

Mesterskaber i Skills for unge elektrikere Mesterskaber i Skills for unge elektrikere i elbranchen I forbindelse med udvælgelsen af kandidater til DM i Skills for unge elektrikere fastholder Dansk El Forbund og TEKNIQ, at der afholdes udtagelseskonkurrencer

Læs mere

Mikkel O. Pedersen 2019

Mikkel O. Pedersen 2019 Mikkel O. Pedersen 2019 Porsche Mobil 1 Supercup 24h-Series Dubai Le Mans MIT KARRIEREFORLØB 2004 2006: Klubmesterskab. 2007: Samlet 3. plads i første deltagelse i Danmarksmesterskabet, med flere førstepladser.

Læs mere

3 naturvidenskabelige projekter

3 naturvidenskabelige projekter 3 naturvidenskabelige projekter For de ældste FIRST LEGO League (FLL) Siden 2003 For de mellemste Junior FIRST LEGO League (JrFLL) Siden 2011 For de yngste MINI League Siden 2012 Børn og Unge har siden

Læs mere

Erfaringer fra SkillsDenmark

Erfaringer fra SkillsDenmark Erfaringer fra SkillsDenmark v/ Sekretariatschef Ulla Groth SkillsDenmark Ny Kongensgade 15, 1. 1472 København K Mail: ug@skillsdenmark.dk Tlf: +45 4087 3374 Web: www.skillsdenmark.dk Facebook: SkillsDenmark

Læs mere

DANMARKS STÆRKESTE KLUB

DANMARKS STÆRKESTE KLUB SÆSON 2019/20 DANMARKS STÆRKESTE KLUB KULTUREN TIL FORSKEL Hovedsponsorer 2 TTH HOLSTBRO DERFOR skal du være en del af Danmarks Stærkeste Klub. Her opnår du profilering, værdi og fællesskab. 80.000 TILSKUERE

Læs mere

JAGT & GAMEFAIR. Jagt - fiskeri - hunde - heste - outdoor

JAGT & GAMEFAIR. Jagt - fiskeri - hunde - heste - outdoor JAGT & GAMEFAIR Jagt - fiskeri - hunde - heste - outdoor 20. & 2 aug. 2 1. 016 kl. 10-17 Målrettet strategi på at øge besøgstal med 40% og forventer op mod 7.000 besøgende. Enestående og imponerende trofæudstilling.

Læs mere

VELKOMMEN TIL SVENDBORG RABBITS

VELKOMMEN TIL SVENDBORG RABBITS BYENS HOLD VELKOMMEN TIL SVENDBORG RABBITS Svendborg Rabbits er et godt sted at være med for din virksomhed Vi har masser at tilbyde indenfor de tre hoved områder, som udgør vores tilbud til sponsorer:

Læs mere

Vejledning til FORENINGEN: Kommunikation om Rigtige Mænd

Vejledning til FORENINGEN: Kommunikation om Rigtige Mænd Vejledning til FORENINGEN: Kommunikation om Rigtige Mænd Tak, fordi I vil være en del af Rigtige Mænd-projektet og fordi I vil være med til at arrangere Rigtige Mænd Løbet, som er det første mandeløb,

Læs mere

Projektholders navn: Syddansk Erhvervsskole Odense Vejle, Munke Mose allé 9, 5000 Odense C kaldet SDE i den efterfølgende tekst

Projektholders navn: Syddansk Erhvervsskole Odense Vejle, Munke Mose allé 9, 5000 Odense C kaldet SDE i den efterfølgende tekst Regional Udvikling Erhvervsudvikling og Udviklingsområder Kontaktperson: Jonas Svane Jakobsen Jonas.svane.jakobsen@regionsyddanmark.dk regional.udvikling@regionsyddanmark.dk Direkte tlf. 29 20 10 50 Slutafrapportering

Læs mere

HANDS-ON TOUR HÅNDBOG

HANDS-ON TOUR HÅNDBOG HANDS-ON TOUR HÅNDBOG FORORD Danske produktionsvirksomheder har brug for dygtige faglærte. Men erhvervsuddannelserne, som skal uddanne de dygtige industriteknikere, plastmagere, tekniske designere og

Læs mere

Europamesterskaberne i svømning 2013 Jyske bank BOXEN, Herning 12. 15. december 2013 Eksklusivt Hovedsponsorat

Europamesterskaberne i svømning 2013 Jyske bank BOXEN, Herning 12. 15. december 2013 Eksklusivt Hovedsponsorat Jyske Bank Boxen i Herning danner i år unikke rammer om EM på kortbane og her bliver Boxen omdannet til et stemningsfuldt og spektakulært svømmestadion med mobile pools, plads til 8000 tilskuere og et

Læs mere

Interview med butikschef i Companys Original

Interview med butikschef i Companys Original Interview med butikschef i Companys Original Interviewer 1: Amanda Interviewer 2: Regitze Butikschef: Lene Interviewer 1: Ja, det er bare, som sagt, til os selv, så vi selv kan analysere på det, men vi

Læs mere

Parat til en erhvervsuddannelse!

Parat til en erhvervsuddannelse! Parat til en erhvervsuddannelse! AARHUS TECH gennemfører i samarbejde med Ungdommens Uddannelsesvejledning et 2 ugers frivilligt brobygningsforløb for unge i 9. og 10. klasse, som har behov for at afprøve

Læs mere

I den kommende sæson spiller Michael Maze og Finn Tugwell i den danske elitedivision, og der kommer meget mere TV dækning.

I den kommende sæson spiller Michael Maze og Finn Tugwell i den danske elitedivision, og der kommer meget mere TV dækning. Bliv en del af succesen Støt Hillerød G.I. Bordtennis koncept www.hgibordtennis.dk Velkommen til Hillerød G.I. Bordtennis I den kommende sæson spiller Michael Maze og Finn Tugwell i den danske elitedivision,

Læs mere

SPONSORKONCEPT 2015/16

SPONSORKONCEPT 2015/16 SPONSORKONCEPT 2015/16 Bulldogs Odense ApS Møllemarksvej 75 B, 5200 Odense V CVR 32161162 Kristoffer Jørgensen 26 80 97 60 Kasper Iversen 60 68 32 88 Thomas Nielsen 20 15 97 06 Bulldogs Oplevelser og god

Læs mere

BILAG 4.1. Hele Danmarks tennisturnering

BILAG 4.1. Hele Danmarks tennisturnering BILAG 4.1 Hele Danmarks tennisturnering For første gang i Danmark: En WTA-turnering Den 2.-8. august 2010 afholdes WTA-turneringen e-boks Danish Open 2010. Det er første gang nogensinde, at der spilles

Læs mere

Partnerkoncept Holsted Speedway Klub

Partnerkoncept Holsted Speedway Klub Partnerkoncept 2 0 1 7 Holsted Speedway Klub Moldow Speedway Arena n Hedevejen 1 n 6670 Holsted n www.holsted-speedway.dk Lidt om Holsted Speedway Klub Kære mulige samarbejdspartner Som den mest vindende

Læs mere

STYRK SPORTEN DYRK FORRETNINGEN NYT NETVÆRK OG STORE OPLEVELSER BLIV EN DEL AF B.93 ERHVERVSKLUB

STYRK SPORTEN DYRK FORRETNINGEN NYT NETVÆRK OG STORE OPLEVELSER BLIV EN DEL AF B.93 ERHVERVSKLUB STYRK SPORTEN DYRK FORRETNINGEN NYT NETVÆRK OG STORE OPLEVELSER BLIV EN DEL AF B.93 ERHVERVSKLUB I DENNE FOLDER BLIVER DU PRÆSENTERET FOR DE MULIGHEDER, DER FINDES VED AT STØTTE B.93 IGENNEM VORES ERHVERVSKLUB.

Læs mere

STYRK SPORTEN DYRK FORRETNINGEN NYT NETVÆRK OG STORE OPLEVELSER BLIV EN DEL AF B.93 ERHVERVSKLUB

STYRK SPORTEN DYRK FORRETNINGEN NYT NETVÆRK OG STORE OPLEVELSER BLIV EN DEL AF B.93 ERHVERVSKLUB STYRK SPORTEN DYRK FORRETNINGEN NYT NETVÆRK OG STORE OPLEVELSER BLIV EN DEL AF B.93 ERHVERVSKLUB 01 Introduktion I DENNE FOLDER BLIVER DU PRÆSENTERET FOR DE MULIGHEDER, DER FINDES VED AT STØTTE B.93 IGENNEM

Læs mere

Lundgaard Racing. Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35

Lundgaard Racing. Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35 Lundgaard Racing Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35 Verdensmestre - er vi ikke endnu, men måske kan vi blive det ved fælles hjælp!! Bliv medlem af Lundgaard Racing sponsornetværk! Lundgaard

Læs mere

Projektbeskrivelse Copenhagen Skills Spor 1 & 2

Projektbeskrivelse Copenhagen Skills Spor 1 & 2 Projektbeskrivelse Copenhagen Skills Spor 1 & 2 BAGGRUND Nye reformer og vilkår for folkeskolen, en koordineret vejledingsindsats, samt en ny EUD-reform skaber en ny virkelighed for folkeskoleelever, der

Læs mere

Omdrejningspunktet for kampagnen er, at EUD og EUX kommer med i mors og fars samtaler med de unge, der skal til at træffe et uddannelsesvalg

Omdrejningspunktet for kampagnen er, at EUD og EUX kommer med i mors og fars samtaler med de unge, der skal til at træffe et uddannelsesvalg Forældre kampagne Omdrejningspunktet for kampagnen er, at EUD og EUX kommer med i mors og fars samtaler med de unge, der skal til at træffe et uddannelsesvalg Danmark har brug for dygtige faglærte. Mennesker,

Læs mere

Bliv samarbejdspartner med ASV

Bliv samarbejdspartner med ASV Bliv samarbejdspartner med ASV ASV er Aarhus Studenternes Volleyforening, der er blandt Danmarks største og ældste volleyball klubber. Klubben består af en stor andel medlemmer, primært studerende, fordelt

Læs mere

To naturvidenskabelige projekter

To naturvidenskabelige projekter To naturvidenskabelige projekter FIRST LEGO League (FLL) for de 10-16 årige I projekterne deltager 200 000 børn fra 60 lande. De arbejder med Science Technology Engineering, Art, Maths Junior FIRST LEGOLeague

Læs mere

DBU TOUR Helsingør & DBU Brøndby, 26. november 2014 Dansk Boldspil-Union - DBU A/S

DBU TOUR Helsingør & DBU Brøndby, 26. november 2014 Dansk Boldspil-Union - DBU A/S DBU TOUR 2015 Helsingør & DBU Brøndby, 26. november 2014 Talenter Årets tur tager udgangspunkt i fodboldens talenter, og bygger på U-landsholdenes deltagelse i slutrunder henover sommeren i særdeleshed

Læs mere

Bilag til referat fra Ordinær Generalforsamling d. 17/4

Bilag til referat fra Ordinær Generalforsamling d. 17/4 Bilag til referat fra Ordinær Generalforsamling d. 17/4 Spørgsmål fra husejerne og tilhørende svar fra Bestyrelsen: 2. Bestyrelsens beretning for år 2015 v/formand John Bünger Svar: Spørgsmål fra salen:

Læs mere

HANDS-ON TOUR HÅNDBOG

HANDS-ON TOUR HÅNDBOG HANDS-ON TOUR HÅNDBOG FORORD Der er mange myter om erhvervsuddannelser blandt unge i folkeskolens afgangsklasser, der skal til at vælge uddannelse. Myter, der påvirker de unges uddannelsesvalg og derved

Læs mere

PÅ VEJ MOD NYE MÅL! EVENTS HERREHÅNDBOLD SYNLIGHED OPLEVELSER. Vi vil sætte Odense på håndboldkortet igen!

PÅ VEJ MOD NYE MÅL! EVENTS HERREHÅNDBOLD SYNLIGHED OPLEVELSER. Vi vil sætte Odense på håndboldkortet igen! PÅ VEJ MOD NYE MÅL! NETVÆRK OPLEVELSER HERREHÅNDBOLD EVENTS SYNLIGHED Vi vil sætte Odense på håndboldkortet igen! FORORD HC Odenses herrer har sat målet højt. Første del af den langsigtede strategi er

Læs mere

SocialTime. Du kan gøre opmærksom på din nye Facebook-side eller app uden at bruge penge på reklamer. Gratis markedsføring START I DAG

SocialTime. Du kan gøre opmærksom på din nye Facebook-side eller app uden at bruge penge på reklamer. Gratis markedsføring START I DAG S O M M E R 2 0 1 3 SocialTime Skab din forretning på Facebook Gratis markedsføring Du tror allerede på værdien af Facebook markedsføring - det er derfor du læser dette nu, ikke? Du kan gøre opmærksom

Læs mere

UU GULDBORGSUND KVARTALSRAPPORT 4. KVARTAL KVT. 2017

UU GULDBORGSUND KVARTALSRAPPORT 4. KVARTAL KVT. 2017 UU GULDBORGSUND KVARTALSRAPPORT 4. KVARTAL 2018 GULDBORGSUND KOMMUNE CENTER FOR BØRN & LÆRING UNGDOMMENS UDDANNELSESVEJLEDNING EGGERTSVEJ 2 4800 NYKØBING F. TLF 54822403 WWW.UUGULDBORGSUND.DK 19-12-2018

Læs mere

Sorg kan ødelægge børn og unges liv

Sorg kan ødelægge børn og unges liv Sorg kan ødelægge børn og unges liv Men du kan hjælpe dem. Bliv sponsor for Team Giv Håb og lad hele Danmark se, at din virksomhed er med til at hjælpe børn og unge, der rammes af ødelæggende sorg. Team

Læs mere

STØT ODENSE Q SPONSORKONCEPT ODENSE Q af Qvinder for Qvinder

STØT ODENSE Q SPONSORKONCEPT ODENSE Q af Qvinder for Qvinder SPONSORKONCEPT 2017-2018 Fra OB Kvinde Elite til er seniorhold for TEAM, der er en overbygning for U16-U18 piger med Marienlyst Boldklub og TPI som moderklubber. har base på Marienlystcentret. Kvindefodbold

Læs mere

Samfund engagement i Nordea

Samfund engagement i Nordea Samfund engagement i Nordea Print Hvad er samfund engagement? Vores målsætning er at indgå i et samspil med samfundet og gøre en positiv forskel inden for vores kernekompetencer: finansiel forståelse og

Læs mere

Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon)

Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon) hallo det er Rasmus INTERVIEWER1: Goddag Rasmus, vi fik lov til at ringe til

Læs mere

Sæt alle talenter fri få flere til at søge erhvervsuddannelserne

Sæt alle talenter fri få flere til at søge erhvervsuddannelserne Sæt alle talenter fri få flere til at søge erhvervsuddannelserne 1 2 Baggrund Alt for få unge guides mod erhvervsuddannelserne det skal der laves om på Som noget nyt skal landets kommuner fra 2019 sætte

Læs mere

Evaluering af Brug en sjat mindre

Evaluering af Brug en sjat mindre Bilag til pkt. 13 Maj 2012 Evaluering af Brug en sjat mindre 1 Indhold Formål med kampagne side 3 Kampagnesite side 4 Partnerskaber side 6 PR-events side 7 Betalt eksponering side 8 Ejerkommunerne side

Læs mere

BLIV SPONSOR VED DANMARKS STØRSTE INDENDØRS RO-EVENT FOR ROWING

BLIV SPONSOR VED DANMARKS STØRSTE INDENDØRS RO-EVENT FOR ROWING BLIV SPONSOR VED DANMARKS STØRSTE INDENDØRS RO-EVENT FOR ROWING Olympiske og verdensmestre kæmper om titlen som Danske Mestre i indendørsroning i en intenst og oplevelsesrig atmosfære, med underholdning

Læs mere

Danmarks rekord på 24 timer

Danmarks rekord på 24 timer Danmarks rekord på 24 timer Bagsværd Roklub gentager succes en op på Teatertorvet i Lyngby Storcenter Fredag d. 9. januar kl. 13:00 til Lørdag d. 9. januar kl. 13:00 Projektet Bagsværd Roklub vil, i samarbejde

Læs mere

ORATER: Carsten Behrendsen tlf. 5375 8150. SMÅL: Bent Juul Larsen tlf. 2021 1799

ORATER: Carsten Behrendsen tlf. 5375 8150. SMÅL: Bent Juul Larsen tlf. 2021 1799 SPORT og Team Vest n vind! league.com ort.dk under opbygning ITESPORT og kæd din virksomheds ds stærkeste speedway brand. rat med REGION VARDE ELITESPORT, kommer in virksomhed. Mulighederne er mange og

Læs mere

Kommunikationskit. I forbindelse med støtte til multibane fra Nordea-fonden og DBU s multibanepulje

Kommunikationskit. I forbindelse med støtte til multibane fra Nordea-fonden og DBU s multibanepulje Kommunikationskit I forbindelse med støtte til multibane fra Nordea-fonden og DBU s multibanepulje 1 Kære multibaneklub, Tillykke med støtten til jeres multibane, der forhåbentlig vil gøre en stor forskel

Læs mere

Broen til ungdomsuddannelse

Broen til ungdomsuddannelse Broen til ungdomsuddannelse Af Lisbeth Storm Henriksen konsulent I Tænketanken DEA På baggrund af: Rapport: Jeg en bro mig bygge vil Casesamling: Danmarks bedste brobygningsforløb Om os Uddannelse Forskning

Læs mere

Handlingsplan for fælles sponsorarbejde mellem Elite Nord og Frederikshavn FOX

Handlingsplan for fælles sponsorarbejde mellem Elite Nord og Frederikshavn FOX Handlingsplan for fælles sponsorarbejde mellem Elite Nord og Frederikshavn FOX Overordnet mål med handlingsplanen: Via en fælles indsats at tiltrække et eller flere landsdækkende sponsorater, der til sammen

Læs mere

PÅ VEJ MOD NYE MÅL! EVENTS HERREHÅNDBOLD OPLEVELSER SYNLIGHED. Vi vil sætte Odense på håndboldkortet igen!

PÅ VEJ MOD NYE MÅL! EVENTS HERREHÅNDBOLD OPLEVELSER SYNLIGHED. Vi vil sætte Odense på håndboldkortet igen! PÅ VEJ MOD NYE MÅL! EVENTS NETVÆRK HERREHÅNDBOLD OPLEVELSER SYNLIGHED Vi vil sætte Odense på håndboldkortet igen! FORORD HC Odenses herrer har sat målet højt. Første del af den langsigtede strategi er

Læs mere

Eliteidrætten har brug for dig. Hold-An Vej 7 / 2750 Ballerup / teamballerup.dk /

Eliteidrætten har brug for dig. Hold-An Vej 7 / 2750 Ballerup / teamballerup.dk / Eliteidrætten har brug for dig Hold-An Vej 7 / 2750 Ballerup / teamballerup.dk / +45 20 69 13 61 Bliv en del af netværket i Team Ballerup Team Ballerup eksisterer udelukkende pga. det lokale erhvervslivs

Læs mere

MEDIE KIT. Sidst opdateret 15. august 2014

MEDIE KIT. Sidst opdateret 15. august 2014 MEDIE KIT Sidst opdateret 15. august 2014 2014 Creative Group Aps Smedeholm 13C 2730 Herlev Tlf. 3137 3077 annoncering@creativegroup.dk CVR nr. 25614178 CreativeGroup.dk FotoTVlive.dk StilTV.dk Medie Kit

Læs mere

Årsskrift Stafet For Livet sæson Sammen var vi stærkere

Årsskrift Stafet For Livet sæson Sammen var vi stærkere Årsskrift Stafet For Livet sæson 2017 Sammen var vi stærkere Indhold Generelle fakta 3 Fightere 6 Lysceremoni 7 24 timer 8 Frivilliges trivsel 9 Håb 10 Sammen var vi stærkere! I år var overskriften for

Læs mere

Den gode læreplads. Gode råd fra unge lærlinge

Den gode læreplads. Gode råd fra unge lærlinge Den gode læreplads Gode råd fra unge lærlinge Pjecen er produceret med udgangspunkt i et fokusgruppeinterview, hvor analysefirmaet NewInsigt har talt 7 lærlinge, som enten lige er udlært eller midt i deres

Læs mere

Den levende by 8/ RINGSTED. Vi inspirerer unge til at benytte sig af af de muligheder, der ligger for fødderne af dem i deres egen by

Den levende by 8/ RINGSTED. Vi inspirerer unge til at benytte sig af af de muligheder, der ligger for fødderne af dem i deres egen by Den levende by RINGSTED 8/9-2016 Vi inspirerer unge til at benytte sig af af de muligheder, der ligger for fødderne af dem i deres egen by Vi sørger for en stor, professionel by-event, når tusindvis af

Læs mere

Den direkte vej til din tekniske målgruppe

Den direkte vej til din tekniske målgruppe 2018 Den direkte vej til din tekniske målgruppe ODENSE CONGRESS CENTER 29.-30. NOVEMBER Derfor skal du med på Ajour 2018! På Ajour kan du: Udvide og pleje dit tekniske netværk. Møde købestærke kunder.

Læs mere

stævne 2012 i indefodbold Sport & Kulturcenter Brovst Damengvej 2 9460 Brovst Fredag, lørdag og søndag 17. 19. februar 2012

stævne 2012 i indefodbold Sport & Kulturcenter Brovst Damengvej 2 9460 Brovst Fredag, lørdag og søndag 17. 19. februar 2012 Velkommen til stævne 2012 i indefodbold i Sport & Kulturcenter Brovst Damengvej 2 9460 Brovst Fredag, lørdag og søndag 17. 19. februar 2012 Velkommen Der er i år tilmeldt 139 hold fordelt på rækkerne fra

Læs mere

Jo, jeg mener faktisk vi er godt på vej, og jeg oplever mange skoler, som formår at skabe gode, sjove og lærerige skoledage.

Jo, jeg mener faktisk vi er godt på vej, og jeg oplever mange skoler, som formår at skabe gode, sjove og lærerige skoledage. Tale Den gode skoledag. Hvad er det? Jo, jeg mener faktisk vi er godt på vej, og jeg oplever mange skoler, som formår at skabe gode, sjove og lærerige skoledage. Tag f.eks. Mosedeskolen i Greve, som fik

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2016

Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2016 Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2016 14 dage til OL i Rio. Rio bliver mit tredje OL. Danmark stiller med 15 svømmere til OL. Vi er 2 fra Gentofte min klub. Jeg føler jeg har forberedt mig så optimalt som

Læs mere

Nr. 30 december 2013. Nye nej tak mærkater. Få 2.000 point i. 35Casper og Mikkel. fra Ikast fortæller om jobbet som omdeler

Nr. 30 december 2013. Nye nej tak mærkater. Få 2.000 point i. 35Casper og Mikkel. fra Ikast fortæller om jobbet som omdeler Nr. 30 december 2013 Nye nej tak mærkater Få 2.000 point i 35Casper og Mikkel fra Ikast fortæller om jobbet som omdeler Vi ønsker alle omdelere en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Vi har sammen med

Læs mere

At udnytte potentialerne i de aktiviteter der foregår

At udnytte potentialerne i de aktiviteter der foregår At udnytte potentialerne i de aktiviteter der foregår Randi Boelskifte Skovhus Lektor ved VIA University College Ph.d. studerende ved Uddannelse og Pædagogik, Aarhus Universitet Artiklen viser med udgangspunkt

Læs mere

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen Sponsorkoncept SELVSTÆNDIGHED ANSVARLIGHED FÆLLESSKAB RUMMELIGHED TRYGHED TRIVSEL Randers HH A/S mail: as@randershh.dk På vej mod ligaen VELKOMMEN SOM SPONSOR

Læs mere

UNIK BRANDING & EKSPONERING I SÆRKLASSE BLIV SPONSOR FOR COPENHAGEN TV FESTIVAL 2014

UNIK BRANDING & EKSPONERING I SÆRKLASSE BLIV SPONSOR FOR COPENHAGEN TV FESTIVAL 2014 UNIK BRANDING & EKSPONERING I SÆRKLASSE BLIV SPONSOR FOR COPENHAGEN TV FESTIVAL 2014 NIKOLAJ KOPPEL Kanalredaktør & vært, DR Der er festivaler, og så er der TV Festival. En begivenhed, der står meget højt

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog Udgivet september 2014 Sponsorkatalog GK Storstrømmen har et omfattende sponsorsamarbejde. Et samarbejde der er til gavn for begge parter. Det er vigtigt at sponsorrelationer opbygges og udvikles i tæt

Læs mere

Facebook. Hvad kan det, og hvordan kan jeres forening bruge det?

Facebook. Hvad kan det, og hvordan kan jeres forening bruge det? Facebook Hvad kan det, og hvordan kan jeres forening bruge det? Program Hvad er Facebook - formålet med at bruge Facebook Er I i gang? Tekstopslag Opslag med billeder og re-post Statistik Planlægning Værd

Læs mere

POWERMAN. Powerman er organiseret under IPA som er en Non Profit organisation med hovedsæde i Holland.

POWERMAN. Powerman er organiseret under IPA som er en Non Profit organisation med hovedsæde i Holland. POWERMAN Det verdensomspændende Duathlon stævne POWERMAN er endelig kommet til Danmark. POWERMAN er verdens største Duathlon event og den er udbredt over hele verden med løb på alle kontinenter. POWERMAN

Læs mere

SÆT X I KALENDEREN FREDAG DEN 21. JUNI COMWELL KELLERS PARK

SÆT X I KALENDEREN FREDAG DEN 21. JUNI COMWELL KELLERS PARK SÆT X I KALENDEREN FREDAG DEN 21. JUNI COMWELL KELLERS PARK PARTNER LOUNGES / STREET FOOD AREA / EKSKLUSIVE OPLEVELSER / EVENTS / SHOW OFF / TALKS / FOREDRAG / BUSINESS / NETWORKING / KULINARISKE OPLEVELSER

Læs mere

RadioAlfaSydfyn.dk RADIOANNONCERING PRISLISTE

RadioAlfaSydfyn.dk RADIOANNONCERING PRISLISTE RadioAlfaSydfyn.dk RADIOANNONCERING VELKOMMEN Radio Diablo og Radio Alfa Sydfyn er hele det sydfynske områdes populære, kommercielle radiostationer. Vi sender til hele Sydfyn med to forskellige radiostationer,

Læs mere

sport.dk Ung handicapidræt

sport.dk Ung handicapidræt sport.dk x- Ung handicapidræt Caroline kan det hele 18-årige Caroline Cecilie Nielsen har været til De Paralymp selv, hendes holdkammerater og hendes familie vandt hun e TEKST: KRISTIAN BANG LARSEN FOTO:

Læs mere

3 naturvidenskabelige projekter

3 naturvidenskabelige projekter 3 naturvidenskabelige projekter For de ældste FIRST LEGO League (FLL) Siden 2003 For de mellemste Junior FIRST LEGO League (JrFLL) Siden 2011 For de yngste MINI League Siden 2012-1 - Børn og Unge har siden

Læs mere

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016 Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016 2016 bød på mange forandringer og nye måder at gøre tingene på Det har været et lærerigt, men også et slidsomt år på Ulvsborg. Vi indledte året med en hel masse nyt

Læs mere

14. NOVEMBER KL. 10-14 HER SER DU DAGENS PROGRAM BOULEVARDEN 36, 7100 VEJLE

14. NOVEMBER KL. 10-14 HER SER DU DAGENS PROGRAM BOULEVARDEN 36, 7100 VEJLE 14. NOVEMBER KL. 10-14 HER SER DU DAGENS PROGRAM BOULEVARDEN 36, 7100 VEJLE I FØLG SPORET TIL DIN KARRIERE LOI N UNDER UDDANNELSEN FA EN HUEI DU KA I BRUGE TA I EN EUX UDFORDRINGER 50 FORSKELLIGE UDDANNELSER

Læs mere

Fortæl verden om JERES fejring af STORE SMAGEDAG Pressekit

Fortæl verden om JERES fejring af STORE SMAGEDAG Pressekit Fortæl verden om JERES fejring af STORE SMAGEDAG Pressekit 1 PRESSETIPS Jeres køkken skal da i pressen! Lækker veltillavet mad, glade inspirerede medarbejdere og tilfredse mætte kunder er værd at fortælle

Læs mere

Håndværksrådets skoletilfredshedsundersøgelse August 2013. Undervisernes faglige kvalifikationer summary

Håndværksrådets skoletilfredshedsundersøgelse August 2013. Undervisernes faglige kvalifikationer summary Håndværksrådets skoletilfredshedsundersøgelse August 2013 Undervisernes faglige kvalifikationer summary Undersøgelsen viser, at virksomhederne generelt finder de faglige kvalifikationer hos de undervisere,

Læs mere

99 259 3.209 14.289. Unikke tal fra Aalborg Pirates første sæson

99 259 3.209 14.289. Unikke tal fra Aalborg Pirates første sæson SPONSORPROSPEKT Unikke tal fra Aalborg Pirates første sæson 15 80 var rygnummeret på NHL-spilleren Colin Greening i de to måneder, han spillede i Aalborg. Vi var den første klub til at hente en NHL-spiller

Læs mere

BLIV SPONSOR I VEJLE BOLDKLUB VEJLE BOLDKLUB FACTS HOVEDSPONSOR

BLIV SPONSOR I VEJLE BOLDKLUB VEJLE BOLDKLUB FACTS HOVEDSPONSOR VEJLE BOLDKLUB 2019 1 BLIV I VEJLE BOLDKLUB VEJLE BOLDKLUB FACTS Vejle Boldklub er ikke bare en af Danmarks mest traditionsfyldte fodboldklubber, det er også klubben, hvor dedikation, ambition og fællesskab

Læs mere

Landsbestyrelsesmøde den 7. august 2013

Landsbestyrelsesmøde den 7. august 2013 Landsbestyrelsesmøde den 7. august 2013 Hermed indkaldes til møde i Landsbestyrelsen for d. 7. august kl. 10-16 i Odense. Mødet Mødet afholdes i UC Lillebælts lokaler, Tolderlundsvej 5, 5000 Odense C.

Læs mere

Birgitte Nymanns takketale ved lanceringen af QLF s inspirationshæfte 18. juni 2013

Birgitte Nymanns takketale ved lanceringen af QLF s inspirationshæfte 18. juni 2013 Birgitte Nymanns takketale ved lanceringen af QLF s inspirationshæfte 18. juni 2013 Kære alle Nu har I hørt om QLF og hæftet, men for de af Jer, som måske ikke kender os tre heroppe så godt, vil jeg starte

Læs mere

Åbent Akademi. Page 1 of 5. Nyhedsbrev April 2019

Åbent Akademi. Page 1 of 5. Nyhedsbrev April 2019 Nyhedsbrev April 2019 Åbent Akademi Det er Akademiet for Talentfulde Unge Østs mission at skabe mest mulig talentudvikling for alle. Efter den positive respons på sidste års Åbent Akademi arrangement samt

Læs mere

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold Stor eksponering gennem herning kfum fodbold Få maksimalt udbytte af dit sponsorat med over 1.000 besøgende hver uge - bliv erhvervssponsor i Herning KFUM Fodbold Herning kfum fodbold SponsoraftalER s

Læs mere

Undervisningsmaterialet er udarbejdet af: Gitte Kolding Mortensen, Carsten Maagaard, Maren Møller Vestergård og Merete Gammelmark

Undervisningsmaterialet er udarbejdet af: Gitte Kolding Mortensen, Carsten Maagaard, Maren Møller Vestergård og Merete Gammelmark Dette undervisningsmateriale er tiltænkt 1-2 lektioner afhængigt af, hvor meget du som lærer vil gå i dybden. Materialet er tænkt som forberedelse til besøget på DM i Skills 2018. Materialet her og besøget

Læs mere

BAGGRUND FORMÅL AMBITION

BAGGRUND FORMÅL AMBITION BAGGRUND Udfordringen står lige foran os: Om bare 10 år vil vi i Danmark mangle 17.000 faglærte i bygge-, anlægs- og installationsbrancherne. Kvinder udgør kun ca. 9 % af de danske bygge-, anlægs- og installationsbrancher.

Læs mere

Vi sætter Odense på håndboldkortet igen!

Vi sætter Odense på håndboldkortet igen! PÅ VEJ MOD NYE MÅL! Vi sætter Odense på håndboldkortet igen! HERREHÅNDBOLD OPLEVELSER NETVÆRK SYNLIGHED EVENTS HC ODENSE HERRER HC Odenses herrer har sat målet højt Med to divisionshold og et stærkt træningsmiljø

Læs mere

3 naturvidenskabelige projekter

3 naturvidenskabelige projekter 3 naturvidenskabelige projekter For de ældste FIRST LEGO League (FLL) Siden 2003 For de mellemste Junior FIRST LEGO League (JrFLL) Siden 2011 For de yngste MINI League Siden 2012 Børn og Unge har siden

Læs mere

Fælles PALS-dag på 8 Pals-skoler.

Fælles PALS-dag på 8 Pals-skoler. Fredag d. 6. marts, var det national trivselsdag. 8 PALS-skoler i kommunen valgte at markere denne dag samlet. PALS-tovholderne havde overordnet planlagt dagen sammen, og der var valgt nogle aktiviteter,

Læs mere

I dag har vi diskuteret udenlandsk arbejdskraft i Danmark. I mens er der 84.000 danskere, som hver dag går på arbejde i udlandet.

I dag har vi diskuteret udenlandsk arbejdskraft i Danmark. I mens er der 84.000 danskere, som hver dag går på arbejde i udlandet. Formandens tale til topmødet 2014 -- Det talte ord gælder -- I dag har vi diskuteret udenlandsk arbejdskraft i Danmark. I mens er der 84.000 danskere, som hver dag går på arbejde i udlandet. I Danmark

Læs mere

Sammen med byens blomsterudsmykninger vil vores samarbejdspartner give værdi samt inspiration til Blomsterfestivalens mange tusinde gæster.

Sammen med byens blomsterudsmykninger vil vores samarbejdspartner give værdi samt inspiration til Blomsterfestivalens mange tusinde gæster. Arbejdet omkring årets tema er i fuld gang, og der arbejdes på højtryk i øjeblikket med at få samlet alle spændende koordineringer, så vi kan få nogle fantastiske dage, den 13.-16. august, hvor Blomsterfestivalen

Læs mere

et moderne revisionseventyr om navneforvirring, tagkonstruktioner, farvede sokker og bombeglade reklamefolk...

et moderne revisionseventyr om navneforvirring, tagkonstruktioner, farvede sokker og bombeglade reklamefolk... et moderne revisionseventyr om navneforvirring, tagkonstruktioner, farvede sokker og bombeglade reklamefolk... revision med 2 der Ønskede at blive Én! Der var engang to revisionshuse, der brændende havde

Læs mere

Drejebog for fagene DM i Skills

Drejebog for fagene DM i Skills Drejebog for fagene DM i Skills Indledning Drejebogen giver fagene et samlet overblik over opgaver, ansvarsfordeling, deadlines og andre praktiske forhold i forbindelse med afholdelse af DM i Skills. Drejebogen

Læs mere

Kort afrapportering vedr. partnerskabsaftale for 2017 mellem Herlufsholms fodboldafdeling og Næstved Kommune vedr. 1. div kvindeholdet.

Kort afrapportering vedr. partnerskabsaftale for 2017 mellem Herlufsholms fodboldafdeling og Næstved Kommune vedr. 1. div kvindeholdet. Kort afrapportering vedr. partnerskabsaftale for 2017 mellem Herlufsholms fodboldafdeling og Næstved Kommune vedr. 1. div kvindeholdet. Endnu en fodboldsæson er færdigspillet og HG s kvinder har for alvor

Læs mere

GI s samfundsansvar. - sådan arbejder GI med samfundsnyttige opgaver

GI s samfundsansvar. - sådan arbejder GI med samfundsnyttige opgaver GI s samfundsansvar - sådan arbejder GI med samfundsnyttige opgaver 2 Samfundsansvarlig siden 1967 Grundejernes Investeringsfond har siden 1967 løst samfundsnyttige opgaver. Oprindeligt blev GI etableret

Læs mere

Bliv en del af det I samarbejde med DBU og 3F Liga

Bliv en del af det I samarbejde med DBU og 3F Liga Bliv en del af det I samarbejde med DBU og 3F Liga På billedet : Annika Overby Hansen og Majbritt Henningsen i kamp (3F Liga) Elite og bredde hånd i hånd DBU havde en drøm Drømmen blev et erklæret mål

Læs mere

En Del Af Noget Større

En Del Af Noget Større Jacob Lauesen Når lysene flimrer i Parken En Del Af Noget Større 100% VM 2010 kval. EM 2012 kval. VM2014 kval. 60% Tre overskrifter Vi er bevidste om vores situation Faldende tilskuerinteresse Konkurrence

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 EM i Herning MIT 2013 Baltimore Jeg sidder på min seng her i Baltimore en solrig søndag formiddag, Det er min første rigtige fridag i 2014, ingen træning, ingen

Læs mere