Døgnpsykiatri. Servicedeklaration. Botilbud Solskrænten

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Døgnpsykiatri. Servicedeklaration. Botilbud Solskrænten"

Transkript

1 Døgnpsykiatri Servicedeklaration Botilbud Solskrænten

2 Indholdsfortegnelse Lovgrundlag 1 Borgergrupper 2 Fysiske rammer 3 Personale 4 Værdier og målsætninger 5 Tilbuddets ydelser 6 Handleplaner 7 Hverdagen og traditioner 8 Borgerindflydelse 9 Praktiske oplysninger 10 Kostpakker 11 Henvisning og visitation 12 Kvalitet 13 Kontaktoplysninger 14

3 1. Lovgrundlag Solskrænten er et 107 og 108 botilbud ifølge Lov om social service til sindslidende med længerevarende psykiske lidelser. Der er i alt plads til 41 borgere på Botilbud Solskrænten, Lykkevalg 17, Korinth, Faaborg. Endelig er der et Værested, der servicerer borgere i eget hjem ifølge 85 Lov om social Service, samt giver mulighed for socialt samvær i Værestedet, der ligger på Botilbud Solskrænten. Botilbuddet, som én organisation refererer til fagcentret for Sundhed og Omsorg, ligger indenfor Socialudvalgets område i Faaborg-Midtfyn Kommune. 2. Brugergruppe/målgruppe Der er en meget bred målgruppe på Botilbud Solskrænten, der består af en vifte af tilbud. På Botilbud Solskrænten er husets målgruppe tredelt: - En hjerneskadet enhed med plads til 21 borgere, der bor i tre afdelinger. Borgerne er sen- eller erhvervet hjerneskadede, og kan være psykotiske samt udadreagerende. De har alle brug for en individuel neuropædagogisk tilgang med fokus på struktur, overskuelighed og forudsigelighed. Desuden har de ofte brug for hjælp til personlig hygiejne. - En afdeling med plads til 8 borgere, hvor det er sindslidelsen, der ligger til grund for indvisiteringen, men hvor den enkelte også har megen brug for pleje og omsorg samtidig med, at de skal have mulighed for at leve et liv på egne præmisser. - En afdeling, hvor der bor 12 borgere, og hvor der arbejdes udviklingsorienteret ud fra en socialpsykiatrisk tilgang og tankesæt. Rehabilitering og recovery er i centrum for indsatsen for begge ovenstående afdelinger. Beboergruppen i huset er aldersmæssigt fra sidst i tyverne og opefter. 3. Fysiske rammer Botilbud Solskrænten er en ældre bygning fra midt i 70 erne, der er renoveret af flere gange. Sidste større ombygning var i Boligerne er på mellem 22m2 og 33 m2. Huset er bygget i 1½ plan, hvor stueetagen rummer den skærmede enhed med 3 afdelinger samt afdelingen med plads til 8. Desuden forefindes der her storkøkken, festsal, mødelokaler og administration. Det hele er centreret omkring en stor atriumgård. Alle afdelinger har egne terrasser. I underetagen ligger afdelingen med plads til 12 borgere. Hver afdeling har desuden køkken/alrum og opholdsrum. Huset fremstår relativt handicapvenligt for kørestolsbrugere, der er elevator mellem etagerne, og ca. halvdelen af boligerne har handicapvenlige toilet- og badefaciliteter.

4 4. Personale Personalet er for hele botilbuddet flerfagligt sammensat med social- og sundhedsfaglig baggrund. Der er primært sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter og pædagoger. Desuden er der ansat køkkenpersonale, servicemedarbejdere samt administrativt personale. Endelig er der tilknyttet en psykiatrisk lægekonsulent til stedet. Botilbud Solskrænten efterlever Faaborg-Midtfyn Kommunes personaleværdier/politikker. Visioner for Solskrænten Botilbud Solskrænten skal være midlet til, at borgerne får magten over eget liv. Botilbud Solskrænten skal være et botilbud, hvor borgerne får støtte til at leve et liv på egne præmisser. 5. Værdiord for Botilbud Solskrænten Engagement Der kræves loyalitet over for Botilbud Solskræntens visioner/værdiord for at være engageret. Det tages, som en grundlæggende forudsætning, at man er engageret i sit arbejde, har lyst til dette, vil Botilbud Solskrænten som det hus, det er, og er opmærksom på at medvirke til at udvikling af stedet. Man skal have en tro på, at det nytter og brænde for sit arbejde med borgerne. Man skal have lyst til at gøre en forskel i samarbejde med borgeren. Tillid Grundlæggende at tillid er til stede mellem kolleger, at man har tillid til sine kolleger, at disse gør, hvad de formår med deres faglighed, og de siger til og fra overfor arbejdsopgaver. At der er tillid til, at folk kan give udtryk for ros og ris. Der er tillid i forhold til, at man har løst den pågældende opgave på bedst mulige måde og ud fra en faglig vurdering, der er den rigtige i nuet, men refleksivt kan ændre sig fremadrettet. Der er tillid til, at den enkelte er troværdig, åben og besidder ærlighed. Ligeledes er der tillid til, at der i relationen mellem borgere og medarbejder kan skabes basis for udvikling.

5 Respekt At man gensidigt udviser respekt for hinanden og hinandens faglighed samt forskellighed. At der er respekt for, at alle kan bidrage til opgaveløsningen, og hver især gør deres til. At der på Solskrænten er en god og positiv atmosfære. At man respekterer hinanden som den man er. At være loyal overfor indgåede aftaler og have respekt for at fejl laves, og at vi alle kan lære af dem. At man udviser respekt for borgernes/hverandres normer og værdier, og indgår i samarbejdet på en respektfuld måde med udgangspunkt i, at borgerne er voksne mennesker, der i en periode har brug for en individuel støtte for at få sit liv til at fungere. Humor Humor er nødvendig som et forløsende element og distancerende både i relation til borgere og kolleger. Det skal være sjovt at være på Botilbud Solskrænten. Dette være sig både i belastende og svære situationer med borgere og kolleger. Der er tillid til, at man kan administrere at grine med hinanden. Humor åbner for kreativiteten, og kan medvirke til at forbedre kommunikationen. Udgangspunkter for indsatsen på Botilbud Solskrænten Borgeren er at betragte som et suverænt og unikt menneske Det betyder, at i det daglige arbejde med borgeren tages der udgangspunkt i dennes ønsker, forventninger, håb og drømme. Borgeren er den eneste, der kan definere sin egen livskvalitet Borgeren kan i varierende grad have brug for kontaktpersonens hjælp til at definere/leve det ønskede liv. Det er vigtigt, at kontaktpersonen er opmærksom på, at det er borgeren, der har forudsætningerne for at definere det gode liv. Borgeren og kontaktpersonen mødes i det daglige arbejde om borgerens hverdagsliv. Kontaktpersonens daglige indsats er gennem dialog og samarbejde med borgeren at sikre, at borgeren har mulighed for, at have kontakt med andre, have aktiviteter/arbejde i hverdagen, få undervisning og evt. uddannelse, dyrke sine interesser, komme omkring, få råd og vejledning. I det hele taget skal borgeren have mulighed for at træffe beslutninger om sit eget liv.

6 Kontaktpersonen skal i det daglige arbejde yde en indsats, der har det sociale arbejde som fokus. Kontaktpersonen skal grundlæggende i samarbejde med borgeren skabe rammer og muligheder for, at borgeren styrkes i at mestre et hverdagsliv på borgerens egne præmisser. Kontaktpersonen skal i perioder fremtræde som borgerens vikarierende håb. Kontaktpersonen skal være parat til at træde i karakter, som borgerens håb, når borgeren måtte have svært ved selv at overskue sit liv og meningen med dette. Botilbud Solskrænten arbejder således ud fra videst mulige selvbestemmelse, medindflydelse og ansvar for eget liv og egen hverdag. Og de ovennævnte visioner, værdiord og udgangspunkter er gældende for hele huset. Der er stor respekt for den enkeltes individualitet. Botilbud Solskrænten arbejder ud fra en kognitiv tilgang, og læner sig meget op ad Recovery-tanken. Det vil sige troen på, at man kan komme videre med sit liv og lære at leve med en psykisk sårbarhed, hvilket især er gældende i for afdelingen i underetagen. På de skærmede afdelinger arbejdes der udpræget ud fra neuropædagogisk tilgang. 6. Tilbuddets ydelser Botilbud Solskræntens ydelser er vidt favnende, lige fra personlig pleje og omsorg, til støtte for at klare hverdagens udfordringer og krav. Udgangspunktet er med fokus på en individuel tilgang. Borgerne vælger selv praktiserende læge, og de fleste vælger, at være tilknyttet det lokale lægehus i Korinth. Der er tilknyttet en psykiater som lægekonsulent. Der er mulighed for skolegang under hensyntagen til specielle behov f.eks. dansk/regning/matematik/engelsk/tysk og musik, pc. m.m. Arbejde På Botilbud Solskrænten hjælpes borgere og personale ad og i det omfang, borgeren selv er i stand til, vasker borgeren selv tøj og holder boligen i orden. Efter indgået aftale mellem kontaktperson og borger ydes der støtte/hjælp i varierende grad. Der er mulighed for, at hjælpe servicemedarbejderen med forskellige opgaver såsom at hente affaldssække, vasketøj, slå græs m.v. Ligeledes er der efter aftale mulighed for, at hjælpe i centralkøkkenet. Efter visitation er der mulighed for arbejde på Montagen i Kværndrup.

7 Der er ikke et krav om at arbejde, men det er vigtigt, at vedligeholde og udvikle de kompetencer, borgeren er i besiddelse af. Aftaler indgås i samarbejde med kontaktpersonen. Fritid Fritidsaktiviteterne er kun eksempler, da aktiviteterne tager udgangspunkt i borgernes ønsker. Aktiviteterne aftales med kontaktpersonerne. Aktiviteter i huset: Billard, kortspil, musik, tv, aviser, sang, motion. Aktiviteter uden for huset: Badminton, cykling, bowling, svømning, biografture, koncerter. Udflugter: Der kan tilrettelægges ture efter ønske i små eller store grupper, således arrangeres der også ferieture individuelt, men også i små-grupper. 7. Handleplaner/ andre planer 141 handleplaner og bestillinger i henhold til opgaven I henhold til serviceloven får hver enkelt borger udarbejdet en pædagogiskhandleplan. Denne justeres løbende alt efter behov og ønske. Handleplanen er et redskab for borgeren med henblik på at arbejde med den enkeltes kompetencer samt delmål. Den udarbejdes i samarbejde med borgerens kontaktperson. Er man på nogle områder fx hvad angår kost eller personlig pleje (især hvis man skal bo i specialenheden) - ikke i stand til at tage vare på sig selv, kan personalet udarbejde en handleplan for at sikre borgeren optimale vilkår. Der afholdes årligt opfølgningsmøde sammen med borgeren med fokus på handleplanen. Borgeren udfylder i samarbejde med kontaktpersonen skemaerne/papirerne til mødet. Borgeren bestemmer, hvem fra netværket, der skal inviteres med. På specialenhederne er det ofte kontaktpersonerne, der udfylder skemaer/papirer samt udarbejder pædagogiske handleplaner på borgernes vegne. Der arbejdes på de skærmede enheder desuden med døgnrytmeplaner og udarbejdelse af strategier/procedurer for og med den enkelte borger. 8. Hverdagen og traditioner Hverdagen er for den enkelte beboer bygget op ud fra en individuel tilgang, og ud fra den enkeltes kompetencer, ønsker og formåen. Der tages ligeledes udgangspunkt i den enkelte beboers værdier og egne præmisser. Tilrettelæggelsen foregår i tæt samarbejde med kontaktpersonerne. Traditioner bliver holdt i hævd med sommerfester, efterårsfest og julefrokoster/hygge.

8 9. Bruger-/pårørendeindflydelse Borgeren mødes i en ligeværdig dialog, og har størst mulig indflydelse på eget liv. Brugerindflydelse er et bærende princip i al intervention. Medbestemmelse Fester, individuelle aktiviteter, traditioner, maden, brugerkurser, nyanskaffelser og vedligeholdelse af egen afdeling og grupperum. Der deltager beboere i ansættelsesudvalg, hvis de magter det. Selvbestemmelse Indenfor områderne: Beskæftigelse, egen økonomi, individuelle aktiviteter, egen bolig. Ingen ret til medbestemmelse Budget løn/drift, personalesager, faglig udvikling/kursus for personale, personalepolitikken. Derudover afholdes der beboermøder i de enkelte afdelinger, hvor daglige problemstillinger tages op samt evt. tilrettelæggelse af fællesaktiviteter. Overordnet set betragtes pårørende og netværk, som en meget vigtig del af den enkeltes liv, som inddrages og udvikles i samråd med den enkelte borger. Der eksisterer ikke et pårørenderåd på Botilbud Solskrænten, da det er voksne myndige borgere, der bor på - og er tilknyttet tilbuddet. Der arbejdes på/tænkes - at oprette et vejledende pårørenderåd, idet det er vigtigt at udvikle Botilbud Solskrænten også i samråd med de pårørende. De pårørende/netværket inviteres til at deltage i, efterårsfesten og julehyggen på Botilbud Solskrænten. Botilbud Solskrænten har et MED-udvalg (personale), der mødes 6 gange årligt, hvoraf de 2 møder er heldags. Medudvalget er underlagt de overordnede retningslinjer udstukket af Faaborg-Midtfyn Kommune. Budgetterne for personaledelen + kost og logi, er lagt ud til de enkelte afdelinger. 10. Praktiske oplysninger: Botilbud Solskrænten er et døgntilbud. På Botilbud Solskrænten er 3 personaler på arbejde om natten til dække hele huset.

9 Døgntaksterne er følgende for 2018 Ordinær enhed 107 Takst 2 kr pr. døgn Ordinær, reduceret behov 107 Takst 1 kr pr. døgn Skærmet enhed 107 Takst 4 kr pr. døgn Skærmet, reduceret behov 107 Takst 3 kr pr. døgn Ordinær enhed 108 Takst 2 kr pr. døgn Ordinær, reduceret behov 108 Takst 1 kr pr. døgn Skærmet enhed 108 Takst 4 kr pr. døgn Skærmet, reduceret behov 108 Takst 3 kr pr. døgn Husleje er afhængig af indkomst. Betaling for el og varme variere efter størrelsen på bolig. 11. Kostpakker Værestedet kan til og fravælge individuelle serviceydelser. Kostpakken omfatter Morgenmad, frokost, mellemmåltider og aftensmad incl. drikkelse. Der findes en fællesbus og 3 personbiler på Botilbud Solskrænten, som de fleste beboere har valgt at betale til. 12. Henvisning og visitation Før henvisning opfordres kommende borger til at besøge Botilbud Solskrænten med sine pårørende eller kontaktpersoner. Inden evt. indflytning besøges kommende borger af personalet fra Solskrænten. Henvisning sker til Faaborg-Midtfyn Kommunes Fagcenter Sundhed og Omsorg, der skal kontaktes ved ønske om en plads. Visitation foregår af hjemkommune og/eller i samarbejde med Faaborg-Midtfyn Kommune. 13. Kvalitet Der arbejdes kontinuerligt med at udvikle tilbuddet til beboerne, dels via beboerråd og MED-udvalg, og der er et konstant fokus på kerneydelsen til den enkelte. Der afholdes årlige opfølgningsmøder ud fra handleplanskonceptet i relation til den enkelte borger.

10 Der føres tilsyn årligt af Socialtilsyn Midt, hvorefter tilsynsrapporter bliver forelagt Socialudvalget og offentliggøres på kommunens hjemmeside. Botilbud Solskrænten indgår i 2 årlige dialogmøder med kommunens Socialudvalg sammen med øvrige psykiatri- og handicapinstitutioner. Solskrænten indgår hvert år en skriftlig aftale/kontrakt med kommunen. Der afholdes udviklingssamtaler med alle medarbejdere 1 gang årligt.

11 14. Kontaktoplysninger Botilbud Solskrænten Lykkevalg 17, Korinth 560Faaborg Tlf Læs mere på: Leder af Døgnpsykiatri Faaborg-Midtfyn Kommune Ivan Underlin Revideret

Servicedeklaration for Lindehuset

Servicedeklaration for Lindehuset Servicedeklaration for Lindehuset Beskrivelse af tilbuddet: Lindehuset er beliggende centralt i Ringe by. Den centrale beliggenhed giver mulighed for, at beboerne kan færdes i et overskueligt bymiljø.

Læs mere

Servicedeklaration for Lindehuset

Servicedeklaration for Lindehuset Servicedeklaration for Lindehuset Beskrivelse af tilbuddet: Lindehuset er beliggende centralt i Ringe by. Den centrale beliggenhed giver mulighed for, at beboerne kan færdes i et overskueligt bymiljø.

Læs mere

SERVICEDEKLARATION SOCIALPSYKIATRISK BOTILBUD HEDEBO 107

SERVICEDEKLARATION SOCIALPSYKIATRISK BOTILBUD HEDEBO 107 SERVICEDEKLARATION SOCIALPSYKIATRISK BOTILBUD HEDEBO 107 - MIDLERTIDIGT BOTILBUD Vestmanna Allé 8 9700 Brønderslev Telefon: 9945 5017 Afdelingsleder: Birgitte Maliki Christensen E-mail: birgitte.maliki.christensen@99454545.dk

Læs mere

Servicedeklaration for Bo og Naboskab Sydlolland 2015

Servicedeklaration for Bo og Naboskab Sydlolland 2015 Servicedeklaration for Bo og Naboskab Sydlolland 2015 Praktiske oplysninger K.H. Kofoedsvej 16, 4970 Rødby Tlf. 24 82 68 82 Forstander: Kjeld Saul Hjemmeside: bnsydlolland.blogspot.com E-mail: bnsydlolland@regionsjaelland.dk

Læs mere

SERVICEDEKLARATION SOCIALPSYKIATRISK BOTILBUD HEDEBO MIDLERTIDIGT BOTILBUD

SERVICEDEKLARATION SOCIALPSYKIATRISK BOTILBUD HEDEBO MIDLERTIDIGT BOTILBUD SERVICEDEKLARATION SOCIALPSYKIATRISK BOTILBUD HEDEBO 107 - MIDLERTIDIGT BOTILBUD Vestmanna Allé 8 9700 Brønderslev Telefon: 9945 5020 Afdelingsleder: Rikke J Pedersen E-mail: Rikke.J.Pedersen@99454545.dk

Læs mere

Servicedeklaration for bofællesskabet Egeparken 62

Servicedeklaration for bofællesskabet Egeparken 62 Servicedeklaration for bofællesskabet Egeparken 62 Lovgrundlag: Bofællesskabet Egeparken 62 drives i henhold til almenboligloven 105 stk. 2 med støtte efter 83 og 85 i Serviceloven. 83 a Kommunalbestyrelsen

Læs mere

Servicedeklaration for Boenheden Nattergalevej og Bofælleskabet Mejsevej 12

Servicedeklaration for Boenheden Nattergalevej og Bofælleskabet Mejsevej 12 Servicedeklaration for Boenheden Nattergalevej og Bofælleskabet Mejsevej 12 Indhold: Hvad kan vi tilbyde Målgruppe Boligerne Støtten til beboerne Det ligger vi vægt på Dagligdagens rytme Personalet Dagtilbud

Læs mere

Servicedeklaration for. Seniorcenter Egebo Egeparken 64, 5772 Kværndrup

Servicedeklaration for. Seniorcenter Egebo Egeparken 64, 5772 Kværndrup Servicedeklaration for Seniorcenter Egebo Egeparken 64, 5772 Kværndrup BO & AKTIV Sekretariatet Pugesøvej 22 5600 Faaborg Telefon: 72 53 8070 Mail: boaktiv@fmk.dk 1. Lovgrundlag Seniorcenter Egebo er en

Læs mere

Døgnpsykiatri. Servicedeklaration. Botilbud TOFTEN. Et botilbud for voksne med sindslidelse i Faaborg-Midtfyn Kommune

Døgnpsykiatri. Servicedeklaration. Botilbud TOFTEN. Et botilbud for voksne med sindslidelse i Faaborg-Midtfyn Kommune Døgnpsykiatri Servicedeklaration Botilbud TOFTEN Et botilbud for voksne med sindslidelse i Faaborg-Midtfyn Kommune Indholdsfortegnelse Lovgrundlag 1 Borgergrupper 2 Fysiske rammer 3 Personale 4 Værdier

Læs mere

ABL 4+52, 5 og 105 samt SEL 85 Længerevarende botilbud uden døgndækning

ABL 4+52, 5 og 105 samt SEL 85 Længerevarende botilbud uden døgndækning Helsingør Kommunes kvalitetsstandard for ABL 4+52, 5 og 105 samt SEL 85 Længerevarende botilbud uden døgndækning Godkendt i Socialudvalget 3. november 2015 Formål Lovgrundlag Målgruppe Levering af ydelsen

Læs mere

Kvalitetsstandard. Socialpsykiatri Serviceloven 107. Lovgrundlag Serviceloven 107. Se lovteksten nederst i kvalitetsstandarden.

Kvalitetsstandard. Socialpsykiatri Serviceloven 107. Lovgrundlag Serviceloven 107. Se lovteksten nederst i kvalitetsstandarden. Kvalitetsstandard Overskrift Midlertidige botilbud Socialpsykiatri Serviceloven 107 Lovgrundlag Serviceloven 107. Se lovteksten nederst i kvalitetsstandarden. Modtagere Midlertidigt botilbud Borgere med

Læs mere

Kvalitetsstandard for ophold i botilbud på handicap- og psykiatriområdet (Servicelovens 108)

Kvalitetsstandard for ophold i botilbud på handicap- og psykiatriområdet (Servicelovens 108) Myndighedsafdelingen Kvalitetsstandard for ophold i botilbud på handicap- og psykiatriområdet (Servicelovens 108) Godkendt i Kommunalbestyrelsen den 12. november 2013 Acadre doc. 150820-13 1. Indledning

Læs mere

107 - midlertidige botilbud

107 - midlertidige botilbud Helsingør Kommunes kvalitetsstandard for 107 - midlertidige botilbud Godkendt i Socialudvalget 3. november 2015 Formål Det overordnede formål med et midlertidigt botilbud er at sikre støtte til borgere,

Læs mere

Servicedeklaration for Lundens Bofællesskab

Servicedeklaration for Lundens Bofællesskab Servicedeklaration for Lundens Bofællesskab Lovgrundlag: Lundens Bofællesskab drives i henhold til 107 i Serviceloven. 107, stk. 1: Kommunalbestyrelsen kan tilbyde midlertidigt ophold i boformer til personer,

Læs mere

SERVICEDEKLARATION DET SOCIALPSYKIATRISKE OPGANGSFÆLLESSKAB THORVALDSENSVEJ 14

SERVICEDEKLARATION DET SOCIALPSYKIATRISKE OPGANGSFÆLLESSKAB THORVALDSENSVEJ 14 SERVICEDEKLARATION DET SOCIALPSYKIATRISKE OPGANGSFÆLLESSKAB THORVALDSENSVEJ 14 Thorvaldsensvej 14 9700 Brønderslev Telefon: 41 73 67 39 Afdelingsleder: Rikke Jæger Pedersen E mail: rikke.j.pedersen@99454545.dk

Læs mere

Servicedeklaration for Lindehuset

Servicedeklaration for Lindehuset Servicedeklaration for Lindehuset Beskrivelse af tilbuddet: Lindehuset består af en villa, som er beliggende centralt i Ringe by. Den centrale beliggenhed giver mulighed for, at beboerne kan færdes i et

Læs mere

ABL 105 samt SEL 83 + 85 - længerevarende botilbud med døgndækning

ABL 105 samt SEL 83 + 85 - længerevarende botilbud med døgndækning Helsingør Kommunes kvalitetsstandard for ABL 105 samt SEL 83 + 85 - længerevarende botilbud med døgndækning Godkendt i Socialudvalget 3. november 2015 Formål Ydelsen i botilbud, der er oprettet i henhold

Læs mere

Skaboeshus, 5800 Nyborg

Skaboeshus, 5800 Nyborg Ydelsesbeskrivelser for Center for døve Pædagogisk og Sundhedsfagligt Område. Skaboeshus, 5800 Nyborg FAKTUELLE OPLYSNINGER Tilbuddets ydelser efter lov og Kontaktoplysninger Lov om Social Service 108

Læs mere

Forstander: Bo Bertelsen Afd. leder: Jakob Skovbakke Tlf.: 9628 4728 E-mail: kobjs@herning.dk

Forstander: Bo Bertelsen Afd. leder: Jakob Skovbakke Tlf.: 9628 4728 E-mail: kobjs@herning.dk Adresse: BYTOFTEN Bo og Aktivitetscenter Bo og Genoptræning Bytoften 75, 7400 Herning Tlf.: 9628 4700 Vagtstuen: 9628 4727 Fax: 9628 4710 Web: www.bytoften.dk Forstander: Bo Bertelsen Afd. leder: Jakob

Læs mere

Virksomhedsbeskrivelse

Virksomhedsbeskrivelse Virksomhedsbeskrivelse Indhold 1. Virksomhedsbeskrivelse... Side 3 2. Grundlaget for Bofællesskabet Kirsten Marie... Side 4 3. Institutionens grundlæggende opgaver... Side 4 - Formål - Målgruppe 4. Institutionens

Læs mere

Servicedeklaration Fynbohus

Servicedeklaration Fynbohus Servicedeklaration Fynbohus Tilbuddets navn og kontaktoplysninger Den selvejende Institution Fynbohus Nørregade 3, Vammen 8830 Tjele Tlf.nr.: 87 87 88 55 www.fynbohus.viborg.dk Leder af Handicapområdet:

Læs mere

SERVICEDEKLARATION SOCIALPSYKIATRISK BOTILBUD HEDEBO 108

SERVICEDEKLARATION SOCIALPSYKIATRISK BOTILBUD HEDEBO 108 SERVICEDEKLARATION SOCIALPSYKIATRISK BOTILBUD HEDEBO 108 - LÆNGEREVARENDE BOTILBUD Vestmanna Allé 8 9700 Brønderslev Telefon: 9945 5017 Afdelingsleder: Birgitte Maliki Christensen E-mail: birgitte.maliki.christensen@99454545.dk

Læs mere

Botilbud Ebberød. - Sophie Magdelenes Vej 10 & 12 - Sophie Magdelenes Vej 2H

Botilbud Ebberød. - Sophie Magdelenes Vej 10 & 12 - Sophie Magdelenes Vej 2H Botilbud Ebberød - Sophie Magdelenes Vej 10 & 12 - Sophie Magdelenes Vej 2H Botilbud Ebberød - Sophie Magdelenes Vej 10 & 12 - Sophie Magdelenes Vej 2H Botilbud Ebberød hører til under Socialområdet, Rudersdal

Læs mere

Vejledende serviceniveau for. ophold i midlertidige botilbud. på handicap- og psykiatriområdet 2018/19

Vejledende serviceniveau for. ophold i midlertidige botilbud. på handicap- og psykiatriområdet 2018/19 Vejledende serviceniveau for ophold i midlertidige botilbud på handicap- og psykiatriområdet 2018/19 Indholdsfortegnelse Vejledende serviceniveau for midlertidige botilbud på handicap- og psykiatriområdet.

Læs mere

Servicedeklaration for. Seniorcenter Egebo Egeparken 64, 5772 Kværndrup

Servicedeklaration for. Seniorcenter Egebo Egeparken 64, 5772 Kværndrup Servicedeklaration for Seniorcenter Egebo Egeparken 64, 5772 Kværndrup BO & AKTIV Sekretariatet Pugesøvej 22 5600 Faaborg Telefon: 72530682 Mail: boaktiv@faaborgmidtfyn.dk Hjemmeside: www.bo-og-aktiv.dk

Læs mere

SERVICEDEKLARATION BO- OG HELHEDSTILBUDDET CASSIOPEIA

SERVICEDEKLARATION BO- OG HELHEDSTILBUDDET CASSIOPEIA SERVICEDEKLARATION BO- OG HELHEDSTILBUDDET CASSIOPEIA Lundagerhaven 2 9330 Dronninglund Telefon: 9945 5470 Afdelingsleder: Anne Danstrup E-mail: anne.danstrup@99454545.dk Telefon: 9945 5867 Præsentation

Læs mere

Servicedeklaration for Forsorgshjemmet Roskildehjemmet 2015

Servicedeklaration for Forsorgshjemmet Roskildehjemmet 2015 Servicedeklaration for Forsorgshjemmet Roskildehjemmet 2015 Praktiske oplysninger Gammelgårdsvej 1 B, 4000 Roskilde Tlf. 46 36 90 00 Forstander: Per Hans Viinblad Thuesen Hjemmeside: www.roskildehjemmet.dk

Læs mere

Tilbudsdeklaration. Præstehaven Socialpsykiatrisk Støttecenter. Næstved Kommune

Tilbudsdeklaration. Præstehaven Socialpsykiatrisk Støttecenter. Næstved Kommune Tilbudsdeklaration Præstehaven Socialpsykiatrisk Støttecenter Næstved Kommune Indholdsfortegnelse: Tilbudsdeklaration... 1 Præstehaven... 1 Socialpsykiatrisk Støttecenter... 1 Næstved Kommune... 1 Indholdsfortegnelse:...

Læs mere

Kvalitetsstandard. for. 109 i Lov om Social Service om krisecentertilbud til kvinder

Kvalitetsstandard. for. 109 i Lov om Social Service om krisecentertilbud til kvinder VOKSEN OG SUNDHED Handicap, Psykiatri og Socialt udsatte Rådhustorvet 4 8700 Horsens Telefon: 76 29 29 29 Telefax: 76 29 38 78 voksenogsundhed@horsens.dk www. horsens.dk Dato: 26. maj 2009 KL-emnenr.:

Læs mere

Servicedeklaration/Kvalitetsstandard - Birkevangen

Servicedeklaration/Kvalitetsstandard - Birkevangen Page 1 of 5 Intranote / Forvaltninger / Borger & Arbejdsmarked / Social & Tilbud / Kvalitetsstandarder/Servicedeklarationer / Psykiatri Birkevangen Servicedeklaration/Kvalitetsstandard - Birkevangen Socialpsykiatrisk

Læs mere

Kvalitetsstandard - For midlertidigt botilbud

Kvalitetsstandard - For midlertidigt botilbud Kvalitetsstandard - For midlertidigt botilbud Kvalitetsstandarden er vedtaget af Byrådet den 30. april 2014 Servicelovens 107 Lovgrundlag Hvem kan modtage ydelsen (målgruppe)? Hillerød Kommune tilbyder

Læs mere

Ydelsesbeskrivelse for døgntilbud

Ydelsesbeskrivelse for døgntilbud Ydelsesbeskrivelse for døgntilbud Administration Visborggaard Allè 39 9560 Hadsund www.visborggaard.rn.dk Tlf. 97645110 1. april 2015 Ydelsesbeskrivelser Stamoplysninger Navn: Socialpsykiatrisk Boform

Læs mere

Servicedeklaration for. Botilbudet Grønnebæk

Servicedeklaration for. Botilbudet Grønnebæk Servicedeklaration for Botilbudet Grønnebæk Praktiske oplysninger Mosevej 1, 6630 Rødding Tlf.: 74 55 29 78, Fax: 74 55 33 09 Centerleder: Las Urban Rasmussen Afdelingsleder Fuglemajgaard: Jørn Hyldtoft

Læs mere

Formålet med indsatsen

Formålet med indsatsen Kvalitetsstandard Overskrift Modtagere Botilbud i almene boliger til borgere med betydelig og varig nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne Handicap, psykiatri og socialt udsatte Lov om almene boliger

Læs mere

Ydelseskatalog Bocenter for Unge og Voksne med Særlige Behov Lov om Social Service 108. Ydelseskatalog

Ydelseskatalog Bocenter for Unge og Voksne med Særlige Behov Lov om Social Service 108. Ydelseskatalog Ydelseskatalog Boligerne på Skovstien 2-6 Lov om almene boliger 108 Indhold Indledning... 1... 2 Formål... 2 Målgruppe... 2 Døgntakst... 2 Visitering... 2 Bocentrets rammer... 3 Individuel plan... 3 Handleplansmøder...

Læs mere

KVALITETSSTANDARD FOR ÅHUSENES BOSTEDER. Bostøtte til borgere med varig og betydelig nedsat psykisk eller fysisk funktionsevne

KVALITETSSTANDARD FOR ÅHUSENES BOSTEDER. Bostøtte til borgere med varig og betydelig nedsat psykisk eller fysisk funktionsevne Odder Kommune KVALITETSSTANDARD FOR ÅHUSENES BOSTEDER Bostøtte til borgere med varig og betydelig nedsat psykisk eller fysisk funktionsevne dækker ydelsen? Overordnet formål med indsatsen: 85 og 107 i

Læs mere

Servicedeklaration. Palleshave Bo- og Aktivitetscenter

Servicedeklaration. Palleshave Bo- og Aktivitetscenter BILAG 3 Servicedeklaration Palleshave Bo- og Aktivitetscenter 1. Beskrivelse af tilbud Palleshave Bo- og Aktivitetscenter er beliggende på en grund (ca. fem tdr. land) i skønne landlige omgivelser. På

Læs mere

FAKTUELLE OPLYSNINGER. Lov om Social Service 107/108 og døgnstøttet 85. Skaboeshusevej 105 og 107 5800 Nyborg

FAKTUELLE OPLYSNINGER. Lov om Social Service 107/108 og døgnstøttet 85. Skaboeshusevej 105 og 107 5800 Nyborg FAKTUELLE OPLYSNINGER Tilbuddets ydelser efter lov og Kontaktoplysninger Lov om Social Service 107/108 og døgnstøttet 85 Skaboeshus Skaboeshusevej 105 og 107 5800 Nyborg Tlf.: 44391330/27282519 e-mail:nyborg@cfd.dk

Læs mere

Kvalitetsstandard - For længerevarende botilbud

Kvalitetsstandard - For længerevarende botilbud Kvalitetsstandard - For længerevarende botilbud Kvalitetsstandarden er vedtaget af Byrådet den 30. april 2014 Servicelovens 108 og lignende boformer (Støtte i boformer efter Almenboliglovens 115) Lovgrundlag

Læs mere

Hjerneskadeområdet. Skredsande et botilbud til borgere med en erhvervet hjerneskade Socialpædagogisk støtte til borgere med erhvervet hjerneskade

Hjerneskadeområdet. Skredsande et botilbud til borgere med en erhvervet hjerneskade Socialpædagogisk støtte til borgere med erhvervet hjerneskade Hjerneskadeområdet Skredsande et botilbud til borgere med en erhvervet hjerneskade Socialpædagogisk støtte til borgere med erhvervet hjerneskade Social og Arbejdsmarked Skredsande et botilbud til borgere

Læs mere

SERVICEDEKLARATION FOR BOFÆLLESSKABET AUBO OG AUBO DAGTILBUD

SERVICEDEKLARATION FOR BOFÆLLESSKABET AUBO OG AUBO DAGTILBUD SERVICEDEKLARATION FOR BOFÆLLESSKABET AUBO OG AUBO DAGTILBUD Afdeling / ydelse Bofælleskabet Aubo Aubo Dagtilbud Bo og Aktiv Pegasus Pugesøvej 22-54 5600 Faaborg Tlf.: 72530682 Leder af Bo og Aktiv Birgit

Læs mere

ABL 105 samt SEL længerevarende botilbud med døgndækning

ABL 105 samt SEL længerevarende botilbud med døgndækning Helsingør Kommunes kvalitetsstandard for ABL 105 samt SEL 83 + 85 - længerevarende botilbud med døgndækning Godkendt i Socialudvalget 1. december 2016. Gyldig pr. 1. januar 2017 Formål Ydelsen i botilbud,

Læs mere

Kvalitetsstandard. Socialpsykiatri Servicelovens 108. Lovgrundlag Servicelovens 108 Se lovteksten nederst i kvalitetsstandarden.

Kvalitetsstandard. Socialpsykiatri Servicelovens 108. Lovgrundlag Servicelovens 108 Se lovteksten nederst i kvalitetsstandarden. Kvalitetsstandard Overskrift Længerevarende botilbud Socialpsykiatri Servicelovens 108 Lovgrundlag Servicelovens 108 Se lovteksten nederst i kvalitetsstandarden. Modtagere Borgere som har en væsentlig

Læs mere

Servicedeklaration Bofællesskaberne Kærsangervej

Servicedeklaration Bofællesskaberne Kærsangervej Servicedeklaration Bofællesskaberne Kærsangervej Tilbuddets navn og kontaktoplysninger Bofællesskaberne Kærsangervej Kærsangervej 68, 68a og 36 8800 Viborg. Tlf. nr.: 87 87 73 14 Leder: Kim Ulrik Tranekjær

Læs mere

Boligerne, Oktobervej 22, 26, 28, 2860 Søborg

Boligerne, Oktobervej 22, 26, 28, 2860 Søborg Ydelsesbeskrivelser for CFD Pædagogisk og Sundhedsfagligt Område Boligerne, Oktobervej 22, 26, 28, 2860 Søborg FAKTUELLE OPLYSNINGER Tilbuddets ydelser efter lov og Boliglovens 105,2 og Lov om Social Service

Læs mere

SERVICEDEKLARATION BOTILBUDDET THORVALDSENSVEJ

SERVICEDEKLARATION BOTILBUDDET THORVALDSENSVEJ SERVICEDEKLARATION BOTILBUDDET THORVALDSENSVEJ Thorvaldsensvej 12 9700 Brønderslev Telefon: 9945 4628 Afdelingsleder: Annemette Stenberg Christensen E-mail: annemette.s.christensen@99454545.dk Præsentation

Læs mere

SERVICEDEKLARATION SOCIALPSYKIATRISK BOTILBUD HEDEBO 108

SERVICEDEKLARATION SOCIALPSYKIATRISK BOTILBUD HEDEBO 108 SERVICEDEKLARATION SOCIALPSYKIATRISK BOTILBUD HEDEBO 108 - LÆNGEREVARENDE BOTILBUD Vestmanna Allé 8 9700 Brønderslev Telefon: 9945 5020 Afdelingsleder: Rikke J Pedersen E-mail: Rikke.J.Pedersen@99454545.dk

Læs mere

Servicedeklaration for. Bofællesskabet Røde Anes Vej. Thisted Kommune

Servicedeklaration for. Bofællesskabet Røde Anes Vej. Thisted Kommune Servicedeklaration for Bofællesskabet Røde Anes Vej Thisted Kommune Adresse: Røde Anes Vej 34, Hundborg Leder: Bente Topp Hansen Telefon: 99173800 E-mail: rodeanes.bof@thisted.dk Fax: 97937576 Indholdsfortegnelse:

Læs mere

Telefon: Telefon:

Telefon: Telefon: SERVICEDEKLARATION POLARIS/LILLESTJERNEN Adresse: Nordens Alle 74, 9700 Brønderslev Telefon: 9945 5260/ 9945 5261 Polaris Lillestjernen Afdelingsleder: Anne Danstrup Afdelingsleder: Annemette S. Christensen

Læs mere

Formålet med tilbuddet er at give den enkelte borger en boligmæssig

Formålet med tilbuddet er at give den enkelte borger en boligmæssig SERVICEDEKLARATION SOCIALPSYKIATRISK BOTILBUD HEDEBO SEL 107 Adresse: Vest Manna Allé 8, 9700 Brønderslev Telefon: 4173 6739 Afdelingsleder: Rikke Hessel Sørensen E-mail: rikke.hessel.sorensen@99454545.dk

Læs mere

Servicedeklaration for. Seniorcenter Egebo Egeparken 64, 5772 Kværndrup

Servicedeklaration for. Seniorcenter Egebo Egeparken 64, 5772 Kværndrup Servicedeklaration for Seniorcenter Egebo Egeparken 64, 5772 Kværndrup BO & AKTIV Sekretariatet Pugesøvej 22 5600 Faaborg Telefon: 72530666 Mail: egeparken64-boaktiv@faaborgmidtfyn.dk Hjemmeside: www.bo-og-aktiv.dk

Læs mere

CVR-nr Botilbudet Solskrænten

CVR-nr Botilbudet Solskrænten www.bunkogelkjaer.dk CVR-nr. 30 97 08 29 Botilbudet Solskrænten Anmeldt tilsyn Den 23. Marts 2009 Dette anmeldte tilsyn på Botilbudet Solskrænten, Lykkevalg 17, Korinth, 5600 Faaborg blev udført af de

Læs mere

Kvalitetsstandard for midlertidigt ophold i botilbud på handicap- og psykiatriområdet (Servicelovens 107)

Kvalitetsstandard for midlertidigt ophold i botilbud på handicap- og psykiatriområdet (Servicelovens 107) Myndighedsafdelingen Kvalitetsstandard for midlertidigt ophold i botilbud på handicap- og psykiatriområdet (Servicelovens 107) Godkendt i Kommunalbestyrelsens møde den 12. november 2013 Acadre doc.: 150839-13

Læs mere

Mariagerfjord Kommunes kvalitetsstandard for Lov om Social Service 107/108 botilbudene Godkendt af Byrådet den

Mariagerfjord Kommunes kvalitetsstandard for Lov om Social Service 107/108 botilbudene Godkendt af Byrådet den Mariagerfjord Kommunes kvalitetsstandard for Lov om Social Service 107/108 botilbudene Godkendt af Byrådet den 1 Indholdsfortegnelse 1. Lovgrundlag og målgruppe 2. Botilbud/leverandører 3. Kvalitetsstandardens

Læs mere

Servicedeklaration for. Seniorcenter Egebo Egeparken 64, 5772 Kværndrup

Servicedeklaration for. Seniorcenter Egebo Egeparken 64, 5772 Kværndrup Servicedeklaration for Seniorcenter Egebo Egeparken 64, 5772 Kværndrup Sekretariatet Pugesøvej 22 5600 Faaborg Telefon: 72 53 06 82 Mail: boaktiv@faaborgmidtfyn.dk Hjemmeside: www.boogaktiv.fmk.dk 1. Lovgrundlag

Læs mere

SERVICEDEKLARATION BO- OG HELHEDSTILBUDDET CASSIOPEIA

SERVICEDEKLARATION BO- OG HELHEDSTILBUDDET CASSIOPEIA SERVICEDEKLARATION BO- OG HELHEDSTILBUDDET CASSIOPEIA Lundagerhaven 2 9330 Dronninglund Telefon: 9945 5470 Afdelingsleder: Dorte Lassen E-mail: dorte.lassen@99454545.dk Telefon: 4177 8491 Præsentation

Læs mere

Ydelseskatalog. Aktivitets- og samværstilbuddet Regnbuen. Center for Specialundervisning

Ydelseskatalog. Aktivitets- og samværstilbuddet Regnbuen. Center for Specialundervisning Aktivitets- og samværstilbuddet Regnbuen Center for Specialundervisning Aktivitets- og Samværstilbuddet Regnbuen Nødebovej 38, 3490 Fredensborg Lov om Social Service 104, Lov om Social Service 86 stk 2

Læs mere

Handicap, psykiatri og socialt udsatte Serviceloven 108

Handicap, psykiatri og socialt udsatte Serviceloven 108 Kvalitetsstandard Overskrift Modtagere Længerevarende botilbud Handicap, psykiatri og socialt udsatte Serviceloven 108 Længerevarende botilbud efter Servicelovens 108 er for borgere, der på grund af betydelig

Læs mere

SERVICEDEKLARATION BOTILBUDDET BRANDUR ALLÈ 11

SERVICEDEKLARATION BOTILBUDDET BRANDUR ALLÈ 11 SERVICEDEKLARATION BOTILBUDDET BRANDUR ALLÈ 11 Brandur Allé 11 9700 Brønderslev Telefon: 9945 5459 Afdelingsleder: Annemette Stenberg Christensen E-mail: annemette.s.christensen@99454545.dk Præsentation

Læs mere

Center for Socialpsykiatri og Neuropædagogik.

Center for Socialpsykiatri og Neuropædagogik. Center for Socialpsykiatri og Neuropædagogik. Socialpsykiatriske fagspeciale. Næstved Kommune Indholdsfortegnelse Lovgrundlag:... 3 Generel beskrivelse af tilbudstypen Socialpsykiatriske fagspeciale....

Læs mere

Kvalitetsstandard for kvindekrisecentre efter 109 i Lov om Social Service i Horsens Kommune

Kvalitetsstandard for kvindekrisecentre efter 109 i Lov om Social Service i Horsens Kommune Sundhed og Socialservice Handicap, Psykiatri, Socialt Udsatte Rådhustorvet 4 8700 Horsens Telefon: 76 29 29 29 sundhedogsocialservice@horsens.dk www.horsenskom.dk Sagsnr: 2012-010002 CHK/SR 13. september

Læs mere

Servicedeklaration Ungdomskollegiet Tårnly

Servicedeklaration Ungdomskollegiet Tårnly Servicedeklaration Ungdomskollegiet Tårnly Tilbuddets navn og kontaktoplysninger Ungdomskollegiet Tårnly Egeskovvej 4 8800 Viborg www.taarnly.viborg.dk Tlf.nr.: 87 87 72 15 Mobil: 24941303 Mail: tarnly@viborg.dk

Læs mere

Kvalitetsstandard. Overskrift. Længerevarende botilbud. Handic ap. Servic elovens 108

Kvalitetsstandard. Overskrift. Længerevarende botilbud. Handic ap. Servic elovens 108 Kvalitetsstandard Overskrift Længerevarende botilbud Handic ap Servic elovens 108 Modtagere Længerevarende botilbud efter Servicelovens 108 er for borgere, der på grund af betydelig og varig nedsat fysisk

Læs mere

Servicedeklaration for. Støttecenteret Egeparken 2 Bofællesskabet Egeparken 62

Servicedeklaration for. Støttecenteret Egeparken 2 Bofællesskabet Egeparken 62 Servicedeklaration for Støttecenteret Egeparken 2 Bofællesskabet Egeparken 62 BO & AKTIV Sekretariatet Pugesøvej 22 5600 Faaborg Telefon: 72530682 Mail: boaktiv@faaborgmidtfyn.dk Hjemmeside: www.bo-og-aktiv.dk

Læs mere

Det ungdomsmiljø, kollegiet tilbyder, giver dig mulighed for forskellige interessefællesskaber og venskaber.

Det ungdomsmiljø, kollegiet tilbyder, giver dig mulighed for forskellige interessefællesskaber og venskaber. SORAS-KOLLEGIET SORAS-kollegiet er et midlertidigt botilbud til unge over 18 år med autisme, som brug for ekstra støtte i en periode til at lære at bo i egen bolig. Kollegiet SORAS-kollegiet er et midlertidigt

Læs mere

Forstander: Uwe Zink Afd. leder: Pernille Kloster Aalund E-mail: kobpa@herning.dk Tlf.nr. 9628 4727

Forstander: Uwe Zink Afd. leder: Pernille Kloster Aalund E-mail: kobpa@herning.dk Tlf.nr. 9628 4727 Adresse: BYTOFTEN Bo og Aktivitetscenter Bo og Genoptræning Bytoften 75, 7400 Herning Tlf.nr.: 9628 4700 Fax.nr.: 9628 4710 E-mail: kobbg@herning.dk www.bytoften.dk Forstander: Uwe Zink Afd. leder: Pernille

Læs mere

Bornholms Regionskommune. Kvalitetsstandard for afløsning, aflastning og midlertidigt ophold på ældreområdet

Bornholms Regionskommune. Kvalitetsstandard for afløsning, aflastning og midlertidigt ophold på ældreområdet Bornholms Regionskommune Kvalitetsstandard for afløsning, aflastning og midlertidigt ophold på ældreområdet Godkendt i Social- og Sundhedsudvalget, 6. januar 2014 Administrativt revideret februar 2016

Læs mere

Kvalitetsstandard. Overskrift. Alm ene boliger til borgere m ed betydelig og varig neds at fysisk eller psykisk funktionsevne.

Kvalitetsstandard. Overskrift. Alm ene boliger til borgere m ed betydelig og varig neds at fysisk eller psykisk funktionsevne. Kvalitetsstandard Overskrift Alm ene boliger til borgere m ed betydelig og varig neds at fysisk eller psykisk funktionsevne Handic ap Lov om almene boliger 105 og Servicelovens 85 Modtagere Botilbud i

Læs mere

Servicedeklaration Socialpsykiatri Nord

Servicedeklaration Socialpsykiatri Nord Lovgrundlag Servicedeklaration Socialpsykiatri Nord Lov om Social Service 85. Kommunen skal tilbyde hjælp, omsorg eller støtte samt optræning og hjælp til udvikling af færdigheder til personer, der har

Læs mere

Indhold. 1. Rammer. 1.1 Formål Et ophold på et længerevarende botilbud vil som udgangspunkt have følgende formål

Indhold. 1. Rammer. 1.1 Formål Et ophold på et længerevarende botilbud vil som udgangspunkt have følgende formål Kvalitetsstandard Længerevarende ophold i botilbud Servicelovens 108 Udarbejdelse Januar 2016 Social og Handicap, Ældre og Handicap, Samstyrken, Lunden og Socialpsykiatrien Godkendelse 19 april 2016 Udvalget

Læs mere

Ydelsesbeskrivelse Botilbuddet Koktvedparken 4. marts 2015

Ydelsesbeskrivelse Botilbuddet Koktvedparken 4. marts 2015 Ydelsesbeskrivelse Botilbuddet Koktvedparken Leverandør Frederikshavn Kommune Botilbuddet Koktvedparken Koktvedparken 3-11 9900 Frederikshavn Leder: Gitte Hviid Christiansen Faglig funktionsleder: Jens

Læs mere

Individuel behandling: stof og alkohol. Brønderslev Rusmiddelcenter.

Individuel behandling: stof og alkohol. Brønderslev Rusmiddelcenter. SERVICEDEKLARATION Individuel behandling: stof og alkohol. Brønderslev Rusmiddelcenter. Adresse: Jyllandsgade 5, 9700 Brønderslev Telefon: 99454464 Afdelingsleder: Rikke Hessel Sørensen E-mail: rikke.hessel.sorensen@99454545.dk

Læs mere

NOTATARK HVIDOVRE KOMMUNE

NOTATARK HVIDOVRE KOMMUNE NOTATARK HVIDOVRE KOMMUNE Børne- og Velfærdsforvaltningen Staben for Børne- og Velfærdsforvaltningen Bilag 3: beskrivelse af nuværende tilbud Kommunalbestyrelsen har besluttet at samle tilbuddene til de

Læs mere

Kvalitetsstandarder Botilbud Hjørring Kommune

Kvalitetsstandarder Botilbud Hjørring Kommune Kvalitetsstandarder Botilbud Hjørring Kommune Forord Kvalitetsstandarder for botilbud omhandler Hjørring Kommunes tilbud til borgere over 18 år, der på grund af betydelig fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse

Læs mere

Ydelseskatalog Bocenter for Unge og Voksne med Særlige Behov Følstruphusene Lov om Social Service 85. Ydelseskatalog

Ydelseskatalog Bocenter for Unge og Voksne med Særlige Behov Følstruphusene Lov om Social Service 85. Ydelseskatalog Bocenter for Unge og Voksne med Særlige Behov Ydelseskatalog Indhold Indledning... 1 Bocenter for Unge og Voksne med Særlige Behov... 2 Formål... 2 Målgruppe... 2 Døgntakst... 2 Personaledækning... 4 Visitering...

Læs mere

KVALITETSSTANDARD FOR ÅHUSENE. Hjemmevejledning til borgere med varig og betydelig nedsat psykisk eller fysisk funktionsevne fra Åhusenes støttecenter

KVALITETSSTANDARD FOR ÅHUSENE. Hjemmevejledning til borgere med varig og betydelig nedsat psykisk eller fysisk funktionsevne fra Åhusenes støttecenter Odder Kommune KVALITETSSTANDARD FOR ÅHUSENE Hjemmevejledning til borgere med varig og betydelig nedsat psykisk eller fysisk funktionsevne fra Åhusenes støttecenter med indgår i Overordnet formål med indsatsen

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Hem Ældrecenter, Skive Kommune. Mandag den 15. september 2014 fra kl. 17.30

Uanmeldt tilsyn på Hem Ældrecenter, Skive Kommune. Mandag den 15. september 2014 fra kl. 17.30 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Hem Ældrecenter, Skive Kommune Mandag den 15. september 2014 fra kl. 17.30 Indledning Vi har på vegne af Skive Kommune aflagt tilsynsbesøg på Hem Ældrecenter. Generelt

Læs mere

Kvalitetsstandard For Det selvejende botilbud Bofællesskabet Birthe Marie

Kvalitetsstandard For Det selvejende botilbud Bofællesskabet Birthe Marie Kvalitetsstandard For Det selvejende botilbud Bofællesskabet Birthe Marie 1 Indledning. Socialministeriets krav om udarbejdelse af kvalitetsstandard for botilbud egnet til ophold er hjemlet i 139 i lov

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Bofællesskaber Vest, Københavns Kommune. den 13.april 2010 fra kl. 14.30 Vinhaven nr.30 og nr.48

Uanmeldt tilsyn på Bofællesskaber Vest, Københavns Kommune. den 13.april 2010 fra kl. 14.30 Vinhaven nr.30 og nr.48 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Bofællesskaber Vest, Københavns Kommune den 13.april 2010 fra kl. 14.30 Vinhaven nr.30 og nr.48 Indledning Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt tilsynsbesøg hos

Læs mere

- en del af EKKOfonden BOTILBUD MARIAGER FJORD BOTILBUDDET ROSENDAL 1

- en del af EKKOfonden BOTILBUD MARIAGER FJORD BOTILBUDDET ROSENDAL 1 - en del af EKKOfonden BOTILBUD MARIAGER FJORD 1 2 VELKOMMEN TIL Botilbuddet Rosendal I udkanten af Hobro og tæt ved Mariager Fjord ligger botilbuddet Rosendal med plads til ni beboere. Vi bor på en gammel

Læs mere

Tilsynsrapport Viborg Kommune. Ældre- og Plejecentre Plejecenter Møllehuset

Tilsynsrapport Viborg Kommune. Ældre- og Plejecentre Plejecenter Møllehuset Tilsynsrapport Viborg Kommune Ældre- og Plejecentre Plejecenter Møllehuset Uanmeldt tilsyn Oktober 2017 VURDERING 1.1 TILSYNETS SAMLEDE VURDERING BDO har på vegne af Viborg Kommune foretaget et uanmeldt

Læs mere

Takstblad 2013 DEN SELVEJENDE INSTITUTION SKOVBRYNET SØRUP SKOVVEJ 4 4684 HOLMEGAARD

Takstblad 2013 DEN SELVEJENDE INSTITUTION SKOVBRYNET SØRUP SKOVVEJ 4 4684 HOLMEGAARD Takstblad 2013 DEN SELVEJENDE INSTITUTION SKOVBRYNET SØRUP SKOVVEJ 4 4684 HOLMEGAARD 2 Skovbrynet er en selvejende institution i landlige og naturskønne omgivelser uden forstyrrende momenter. Stedet er

Læs mere

Servicedeklaration Katrinehaven Syd

Servicedeklaration Katrinehaven Syd Servicedeklaration Katrinehaven Syd Tilbuddets navn og kontaktoplysninger Botilbuddet Katrinehaven, Syd Katrinehaven 1 8800 Viborg Tlf.nr. Mail: www.viborg.dk/katrinehaven Afdelingsleder: Tove Gejl Leder

Læs mere

Retningslinjer for brugerindflydelse

Retningslinjer for brugerindflydelse Retningslinjer for brugerindflydelse Retningslinjer for brugerindflydelse 1. Indledning Ringkøbing-Skjern Kommune har udarbejdet retningslinjer for brugerindflydelse inden for. Retningslinjerne er udformet

Læs mere

SERVICEDEKLARATION BOFÆLLESSKABET HEDELUNDSGADE

SERVICEDEKLARATION BOFÆLLESSKABET HEDELUNDSGADE SERVICEDEKLARATION BOFÆLLESSKABET HEDELUNDSGADE Adresse: Hedelundsgade 12-14, 9700 Brønderslev Telefon: 41736739 Afdelingsleder: Gitte Drescher Velling E-mail: gitte.d.velling@99454545.dk Telefon: 5084

Læs mere

Notat vedrørende ydelsesprofil Solskrænten Fremtidigt benævnt som et botilbud for sindslidende og hjerneskadede.

Notat vedrørende ydelsesprofil Solskrænten Fremtidigt benævnt som et botilbud for sindslidende og hjerneskadede. Notat vedrørende ydelsesprofil Solskrænten 2012. 30-05-2012 Fremtidigt benævnt som et botilbud for sindslidende og hjerneskadede. Baggrund: Der var i 2011 en tendens til, at anbringende kommuner ikke længere

Læs mere

1. Præsentation I 1.1 og 1.2 beskrives institutionens/gruppens beliggenhed, antal brugere, personalenormeringer og belægning.

1. Præsentation I 1.1 og 1.2 beskrives institutionens/gruppens beliggenhed, antal brugere, personalenormeringer og belægning. Virksomhedsplan for Bofællesskabet Højbo 2014 1. Præsentation I 1.1 og 1.2 beskrives institutionens/gruppens beliggenhed, antal brugere, personalenormeringer og belægning. Til bofællesskabet er der tilknyttet

Læs mere

SERVICEDEKLARATION BO- OG HELHEDSTILBUDDET NORDSTJERNEN

SERVICEDEKLARATION BO- OG HELHEDSTILBUDDET NORDSTJERNEN SERVICEDEKLARATION BO- OG HELHEDSTILBUDDET NORDSTJERNEN Nordens Allé 72-74 9700 Brønderslev Telefon: 99 45 52 40 Afdelingsleder: Rikke Thomasberg E-mail: rikke.thomasberg@99454545.dk Præsentation af tilbuddet:

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Sandgårdsparken, Silkeborg Kommune. Torsdag den 15. december 2011 fra kl. 11.00

Uanmeldt tilsyn på Sandgårdsparken, Silkeborg Kommune. Torsdag den 15. december 2011 fra kl. 11.00 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Sandgårdsparken, Silkeborg Kommune Torsdag den 15. december 2011 fra kl. 11.00 Indledning Vi har på vegne af Silkeborg Kommune aflagt tilsynsbesøg på Sandgårdsparken.

Læs mere

Praktikstedsbeskrivelse for socialrådgiverstuderende. Center for Bostøtte i eget Hjem

Praktikstedsbeskrivelse for socialrådgiverstuderende. Center for Bostøtte i eget Hjem Praktikstedsbeskrivelse for socialrådgiverstuderende Center for Bostøtte i eget Hjem 1 Beskrivelse af praktikstedet: Institutionens navn, nr.: Center for Bostøtte i eget Hjem (CBH) Adresse: Postnr. og

Læs mere

- en del af EKKOfonden STØTTE I EGET HJEM STØTTE I EGET HJEM 1

- en del af EKKOfonden STØTTE I EGET HJEM STØTTE I EGET HJEM 1 - en del af EKKOfonden STØTTE I EGET HJEM STØTTE I EGET HJEM 1 2 STØTTE I EGET HJEM VELKOMMEN TIL EKKOFONDENS TILBUD OM Støtte i eget hjem Der er meget at gøre og forholde sig til, når man skal klare sig

Læs mere

Servicedeklaration Aflastning på Fynbohus

Servicedeklaration Aflastning på Fynbohus Servicedeklaration Aflastning på Fynbohus Tilbuddets navn og kontaktoplysninger Den selvejende Institution Fynbohus Nørregade 3, Vammen 8830 Tjele Tlf.nr.: 87 87 88 55 www.fynbohus.viborg.dk Leder af Handicapmrådet:

Læs mere

Kvalitetsstandard for 108 botilbud på handicapog psykiatriområdet

Kvalitetsstandard for 108 botilbud på handicapog psykiatriområdet Myndighedsafdelingen Kvalitetsstandard for 108 botilbud på handicapog psykiatriområdet Godkendt i Voksen- og Plejeudvalgets møde den 23.08.2012 Godkendt i Kommunalbestyrelsens møde den 11.09.2012 Acadre

Læs mere

Servicedeklarationen for Støttecenter Fruerlunden

Servicedeklarationen for Støttecenter Fruerlunden Servicedeklarationen for Støttecenter Fruerlunden Adresser og telefonnumre - Støttecenter Fruerlunden Fruerlunden 67 5700 Svendborg Telefon: 62229177 - Psykiatrileder Ellen Christensen Telefon: 6223 3960

Læs mere

Midlertidige botilbud

Midlertidige botilbud Midlertidige botilbud Kvalitetsstandard Kvalitetsstandard for midlertidige botilbud Kvalitetsstandarden er en beskrivelse af det serviceniveau, som tilbydes i Sønderborg Kommune. Hvem kan få ophold i et

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Funder Plejecenter, Silkeborg Kommune. Tirsdag den 6. december 2011 fra kl og. Fredag den 16. december kl. 8.

Uanmeldt tilsyn på Funder Plejecenter, Silkeborg Kommune. Tirsdag den 6. december 2011 fra kl og. Fredag den 16. december kl. 8. TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Funder Plejecenter, Silkeborg Kommune Tirsdag den 6. december 2011 fra kl. 13.00 og Fredag den 16. december kl. 8.00 på Ådalen Indledning Vi har på vegne af Silkeborg

Læs mere

Bornholms Regionskommune. Kvalitetsstandard for dag- og aktivitetscenter på ældreområdet

Bornholms Regionskommune. Kvalitetsstandard for dag- og aktivitetscenter på ældreområdet Bornholms Regionskommune Kvalitetsstandard for dag- og aktivitetscenter på ældreområdet Godkendt i Social- og Sundhedsudvalget, den 6. januar 2014 Administrativt revideret februar 2016 Indholdsfortegnelse

Læs mere

- en del af EKKOfonden BOTILBUD PÅ VESTFYN BOTILBUDDET SØNDERSØ 1

- en del af EKKOfonden BOTILBUD PÅ VESTFYN BOTILBUDDET SØNDERSØ 1 - en del af EKKOfonden BOTILBUD PÅ VESTFYN BOTILBUDDET SØNDERSØ 1 2 BOTILBUDDET SØNDERSØ VELKOMMEN TIL Botilbuddet Søndersø Botilbuddet Søndersø ligger i den lille by Gamby tæt ved Søndersø nordvest for

Læs mere

Anmeldt tilsyn på det selvejende bosted, Pensionatet Mette Marie. Københavns Kommune. Mandag den 11. april 2011 fra kl

Anmeldt tilsyn på det selvejende bosted, Pensionatet Mette Marie. Københavns Kommune. Mandag den 11. april 2011 fra kl TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på det selvejende bosted, Pensionatet Mette Marie Københavns Kommune Mandag den 11. april 2011 fra kl. 11.00 Indledning Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt tilsynsbesøg

Læs mere