Nedenstående opsummerer uddannelsesevalueringerne for uddannelserne under studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier 2015.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nedenstående opsummerer uddannelsesevalueringerne for uddannelserne under studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier 2015."

Transkript

1 Uddannelsesevaluering 2015 Studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier Nedenstående opsummerer uddannelsesevalueringerne for uddannelserne under studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier Antal dimittender Antal Svar% svar ,13 % Bachelor Kommunikation og Digitale Medier: Kommunikation Aalborg Bachelor Kommunikation og Digitale Medier: ,48 % Kommunikation, København Bachelor Kommunikation og Digitale Medier: % Informationsvidenskab Aalborg Bachelor Kommunikation og Digitale Medier: ,09 % Informationsvidenskab København Bachelor Kommunikation og Digitale Medier: ,17 % Interaktive digitale medier KA Kommunikation Aalborg ,3 % KA Kommunikation København ,25 % KA Informationsvidenskab Aalborg % KA Informationsvidenskab København ,08 % KA Interaktive digitale medier ,1 % KA Informationsarkitektur % KA PD linjen % KA Oplevelsesdesign ,8 % Master i ikt og læring ,82 % Total ,26 % Bemærkninger til processen: Tidsplan Distributionsmail sendt 536 respondenter d Rykkermail sendt d og Uddannelsesevaluering lukket d Kommentarer til besvarelserne Svarprocenten er lav. Generelt er der kommentarer omkring, at der mangler sammenhæng og forskelle mellem semestrene.

2 BA Kommunikation og digitale medier med bachelorspecialisering i kommunikation, Aalborg Uddannelsen har i nogen eller høj grad levet op til forventningerne. 72 % har i nogen eller i høj grad været tilfredse med uddannelsens faglige niveau. 94 % har i nogen, i høj eller i meget høj grad været tilfredse med uddannelsens faglige indhold 74 % har været tilfredse, i nogen eller høj grad. Studienævnet er bekymret for at for mange ikke tager stilling til hvorvidt læringsmålene er opnået. Færdigheder i at beskrive, vurdere og udvikle medieformidlet kommunikation i forbindelse med intern og ekstern organisationskommunikation Kompetencer til at indgå samarbejdende, ansvarligt og selvstændigt i faglige og tværfaglige relationer, identificere egne læringsbehov og strukturere egen læring Viden om og kunne forholde sig til de kreative, designmæssige sider af tilrettelæggelsen og distributionen af kommunikation af digitale medier Viden om funktionelle og æstetiske dimensioner af digitale medier i relation til formidling af kommunikation, samarbejde, og underholdning Studiebelastningen opleves at være fra ujævn til jævn På 2. semester synes nogle studerende at kurset i skriftlig kommunikation var på alt for lavt niveau. Der er generelt stor kritik af 3. semester, som beskrives som rodet. De studerende efterlyser tydelig overgang/beskrivelse fra det ene semester til det andet. IKT eksamen på 3. semester og videnskabsteori eksamen på 6. semester kritiseres, for manglende litteraturgrundlag til projektopgaven. Derudover kommenterer de studerende, at opgaveformuleringen ikke var tydelig og formålet med opgaven var uklart. Studienævnet bemærker:

3 En del studerende er meget utilfredse med uddannelsens faglige niveau. Studienævnet vurderer at det igangværende arbejde med det faglige niveau vil afhjælpe de kritiske kommentarer. Studienævnet har sat som mål i strategi og handlingsplanen at arbejde yderligere med de studerendes arbejdsindsats. Studienævnet vurderer, at de indførte adgangsbegrænsninger afhjælper en del af de kritiske kommentarer. BA Kommunikation og Digitale Medier med bachelorspecialisering i kommunikation, København Uddannelsen har i nogen eller høj grad levet op til forventningerne 80 % har i nogen eller høj grad været tilfreds med det faglige niveau 80 % har i nogen eller i høj grad været tilfreds med det faglige indhold 95 % oplever tilfredsstillende sammenhæng i uddannelsen. Viden om og forståelse af kommunikationsteoretisk viden, metoder og praksisser, samt evne til at reflektere herover Kompetencer til at indgå samarbejdende, ansvarligt og selvstændigt i faglige og tværfaglige relationer, identificere egne læringsbehov og strukturere egen læring Viden om og kunne forholde sig til de kreative, designmæssige sider af tilrettelæggelsen og distributionen af kommunikation af digitale medier Viden om og demonstrere forståelse af og forholde sig til designmæssige aspekter vedrørende udvikling af informations- og kommunikationsteknologi ud fra et brugerorienteret synspunkt og i særdeleshed med fokus på relationerne mellem kommunikation og ikt, brugere/modtagere og systemer 40 % har vurderet studiebelastningen som ujævn 5. og 6. semester bliver kritiseret for at studiebelastningen har været hård i forhold til foregående semestre. Det nævnes, at tidligere semestre ikke har haft hård studiebelastning.

4 Studiefagsopgaver falder sammen med semester projektet. Der nævnes at studiebelastningen kunne være mindre, hvis valgfag lå i samme tidsrum, så gruppemedlemmer(projekt) har fag på samme tid. Så vil de studerende have nemmere ved at mødes. Studienævnet kommenterer: Ser det som et sundhedstegn at studerende vurderer arbejdsbelastningen som værende høj. Studienævnet vurderer at det igangværende arbejde med det faglige niveau vil afhjælpe de kritiske kommentarer. Studienævnet har sat som mål i strategi og handlingsplanen at arbejde yderligere med de studerendes arbejdsindsats. BA Kommunikation og Digitale Medier med bachelorspecialisering i Informationsvidenskab, Aalborg 88 % har i nogen eller i høj grad oplevet at uddannelsen har levet op til deres forventninger. En enkelt har oplevet det modsatte. Respondenten uddyber at uddannelsen er for bred 76 % har i lav til nogen grad været tilfreds med det faglige niveau. 86 % har i nogen til høj grad været tilfreds med det faglige indhold. 72 % oplever tilfredsstillende sammenhæng i uddannelsen. Viden om og forståelse af teorier, metoder og praksis inden for problemstillinger vedrørende IKT og informationsvidenskab Kompetencer til at planlægge, designe, gennemføre og evaluere ikt-baseret uddannelse og efteruddannelse (e-learning) Kompetencer til at arbejde og fungere i forhold til såvel det private erhvervsliv som i forhold til borgere og den politiske, almindelige offentlighed Studiebelastningen opleves hhv. at være fra ujævn til jævn

5 Flere mener at der skal stilles større krav til studerende fra semester, da mange er blevet båret igennem hvilket medfører et lavt niveau på uddannelsen. Studienævnet kommenterer: Studienævnet vurderer at de indførte adgangsbegrænsninger afhjælper en del af de kritiske kommentarer. Det vurdereres at de studerende glemmer, hvad de har lært. Studienævnet vil arbejde med at præcisere at de studerende arbejder med portefølje igennem uddannelsen, for at gøre de studerende mere opmærksomme på hvad de faktisk har lært BA Kommunikation og Digitale medier med bachelorspecialisering i Informationsvidenskab, København Uddannelsen har i nogen til høj grad levet op til forventningerne. 75 % har i nogen til høj grad været tilfreds med det faglige niveau. 88 % har i nogen til høj grad været tilfreds med det faglige indhold. Der er i nogen eller høj grad oplevet sammenhæng på uddannelsen. Stærkeste: kunne forstå og reflektere over teori, videnskabelige metoder og praksis vedrørende og med fokus på relationen mellem kommunikation og ikt, brugere og systemer Svageste: Ingen kompetencemål skiller sig ud som værende specielt svage Studiebelastningen vurderes fra ujævn til jævn. De studerende mener at der mangler undervisning eller valgfag på semester omkring Informationsvidenskab og Interaktive Digitale Medier. De studerende synes at det er svært at skrive en BA i f.eks. Informationsvidenskab, når man de første 5 semestre har øvet sig på at skrive kommunikationsprojekter.

6 Studienævnet kommenterer: Studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier Studienævnet vurderer at det igangværende arbejde med det faglige niveau vil afhjælpe de kritiske kommentarer. Studienævnet har sat som mål i strategi og handlingsplanen at arbejde yderligere med de studerendes arbejdsindsats. Studienævnet beslutter at der i nedslag på enkelte semestre skal italesættes hvor dette peger på de enkelte specialiseringer. Der skal arbejdes med faglig identitet hos uddannelserne og hos den enkelte studerende. Tiltag: Der er stillet forslag om informationspraksis og informationsadfærd på 4. semester. Ved næste studieordningsrevision vil dette modul give en informationsvidenskabelig toningsmulighed. BA Kommunikation og Digitale Medier med bachelorspecialisering i interaktive digitale medier, Aalborg Uddannelsen har fra i nogen grad til i høj grad levet op til forventningerne 87 % er tilfredse med uddannelsens faglige niveau. 83 % er tilfredse med det faglige indhold. Få i højere eller mindre grad 73 % er tilfredshed med sammenhængen på uddannelsen. Få i højere eller mindre grad. Kompetencer til at beskrive og analysere interaktive digitale medier i deres bredere historiske, sociale og kulturelle sammenhænge Færdigheder I at arbejde praktisk med de funktionelle og æstetiske dimensioner af interaktive digitale medier, herunder med skriftlig, grafisk, lydlig og audiovisuel kommunikation i relation til disse medier Vurderingen af belastningen svinger fra ujævn til jævn.

7 Der har på flere uddannelse været kommentarer på at oprette ansvarslister på projekterne, da de studerende mener at nogle bliver båret igennem uddannelsen. Flere studerende kommenterer på tidspunktet kurset i videnskabsteori ligger i forhold til BAprojektet. De studerende mener kurset i videnskabsteori burde komme før, da det er presset under BA-projektet. Nogle studerende mener, at der har været mere fokus på videnskabsteori undervisning end undervisningen(specialiseringen) i Interaktive Digitale Medier. KA Kommunikation, Aalborg Det er en lige fordeling af forventningerne, 31 % har i lav grad været tilfredse ligeledes har 31 % være tilfredse i nogen grad og 31 % været tilfredse mens 8 % har været meget tilfredse. Svinger i mellem tilfredshed i lav grad til i høj grad. Svinger i mellem tilfredshed i lav grad til i høj grad. 23 % har i lav grad været tilfredse. Mens 77 % i nogen til høj grad har været tilfredse. Kompetencer til at arbejde selvstændigt, kritisk reflekteret og problemorienteret inden for det kommunikationsfaglige område Færdigheder i at tilrettelægge og gennemføre videnskabelige undersøgelser på et kommunikationsvidenskabeligt grundlag Kompetencer til at begrunde, udvælge, tilrettelægge, gennemfører og evaluere kommunikationsindsatser i forhold til problemstillinger i private virksomheder, offentlige institutioner og civilsamfund Vurderingen af belastning svinger fra hverken jævn eller ujævn til jævn Adgangsbegrænsningen vil afhjælpe kritikpunkter.

8 Markedsføringsmæssigt er det fortsat et opmærksomhedspunkt at få afstemt hjemmeside tekster til faktisk indhold. KA Kommunikation, København 73 % har i nogen til høj grad levet op til forventningerne på uddannelsen. Det faglige niveau er oplevet som i nogen grad tilfredsstillende. 60 % var i nogen grad tilfredse med det faglige indhold, mens 20 % i lav grad var tilfredse med det faglige indhold, de resterende 20 % har i høj til meget høj grad været tilfredse med det faglige indhold. Sammenhængen i uddannelsen er oplevet som svingende fra i lav grad tilfredsstillende til i høj grad tilfredsstillende. Kompetencer til at reflektere over fagets viden, identificere videnskabelige problemstillinger og gøre det med høj grad af bevidsthed om hvilke problemstillinger, der kan gøres til genstand for videnskabelig undersøgelse. Færdigheder i at evaluere og/eller dokumentere effekter af forskellige kommunikationsindsatser, herunder forstå og kritiske reflektere over egen rolle i konkrete professionelle og tværfaglige kommunikationsindsatser Færdigheder i at indgå i kritisk dialog om undersøgelses-, udviklings- og designresultater til fagfæller og lægfolk Studiebelastningen opleves som alt fra ujævn til jævn. En enkelt påpeger at en ujævn belastning er en naturlig konsekvens af projektarbejdet. Flere mener at 3. semester burde omstruktureres. De studerende oplevede en stor studiebelastning. De studerende beskriver at det var svært, at have kurser på studiet sammentidlig med praktik, hvor de i samme periode havde rapportskrivning og skulle tage stilling til specialeskrivning.

9 De studerende mener at der bliver lagt for lidt fokus på branding, ekstern kommunikation og digitale medier. KA Informationsvidenskab, København Uddannelsen har i lav grad til høj grad levet op til forventningerne. Det faglige niveau svinger fra i lav grad til i høj grad tilfredshed. Det faglige niveau svinger fra i lav grad til i høj grad tilfredshed. 80 % har oplevet god sammenhæng imellem uddannelsens semestre. Competencies in identifying own learning needs and structuring own learning on the basis of problem based learning (PBL) and other types of learning in relation to the field of informatics Skills in using formal models for developing and communicating system development and system design Studiebelastning vurderes som ujævn til meget jævn. Studienævnet kommenterer: Studienævnet vurderer at igangsatte initiativer vil afhjælpe en del af den fremsatte kritik. Særlige tiltag i forhold til samarbejdet med censorerne. Tiltag omkring it-faglige kompetencer vil understøtte enkelte kommentarer.

10 KA Oplevelsesdesign, Aalborg 71 % studerende mener at uddannelsen har levet op til deres forventninger. Vurderes som på forventet niveau til over forventet niveau. Vurderes som på forventet niveau til over forventet niveau. Sammenhængen i uddannelsen vurderes som passende til meget god Færdigheder i at analysere, designe, implementere, teste, evaluere og formidle digitale oplevelsesprodukter og -tjenester Viden om oplevelses økonomi, organisationsforståelse og forretningsmodeller Studiebelastningen vurderes fra ujævn til meget jævn Generelt positive kommentarer. Studienævnet kommenterer: Det er besluttet, at der skal laves PBL og teori og metode introduktionskurser for ikkeretskravsbachelorer. Studienævnet bemærker at forretningsforståelse/økonomistyring integreres (og er sat i fokus) i Bizchange forløbet for Oplevelsesdesign og Interaktive digitale medier (sammentænkning af dele af projektforløbet).

11 KA Interaktive digitale medier, Aalborg Uddannelsen vurderes som at have i nogen til meget høj grad levet op til forventningerne 83 % vurdere at det faglige niveau har i nogen til i høj grad levet op til det forventet niveau. Det faglige indhold vurderes svingende fra i meget lav grad til i høj grad tilfredshed. Sammenhængen i uddannelsen vurderes som passende til meget god. Viden om designteori, strategisk design, interaktionsdesign og digital design Viden om kompetence krav mht. fagområdet i arbejdssammenhæng Studiebelastningen vurderes som svingende fra ujævn til meget jævn. De studerende mener at der er for store forskelle på projekteksaminerne på 8. og 9. semester i forhold til speciale eksamen. Studienævnet vurderer: Semesterkoordinatorer gøres opmærksomme på at der opleves et sammenfald imellem 8. semester undersøgelsesdesign og 9. semester forskningsmetodologi. Vedr. adgang til laboratorieudstyr. Her bemærker studienævnet at Instituttet er i gang med revision.

Nedenstående opsummerer uddannelsesevalueringerne for uddannelserne under studienævnet for Humanistisk Informatik fra Antal

Nedenstående opsummerer uddannelsesevalueringerne for uddannelserne under studienævnet for Humanistisk Informatik fra Antal Uddannelsesevaluering 2014 Studienævnet for Humanistisk Informatik Nedenstående opsummerer uddannelsesevalueringerne for uddannelserne under studienævnet for Humanistisk Informatik fra 2014. Antal Antal

Læs mere

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer?

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? Bacheloruddannelsen i Kommunikation og digitale medier med BA specialisering i Informationsvidenskab - København 4 respondenter 13 spørgeskemamodtagere Svarprocent: 31% Forventer du at afslutte uddannelsen/har

Læs mere

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer?

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? Bacheloruddannelsen i Kommunikation og digitale medier med BA specialisering i Interaktive digitale medier - Aalborg 16 respondenter 44 spørgeskemamodtagere Svarprocent: 36% Forventer du at afslutte uddannelsen/har

Læs mere

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer?

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? Bacheloruddannelsen i Kommunikation og digitale medier med BA specialisering i Kommunikation - Aalborg 15 respondenter 56 spørgeskemamodtagere Svarprocent: 27 % Forventer du at afslutte uddannelsen/har

Læs mere

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer?

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? Bacheloruddannelsen i Kommunikation og digitale medier Med BA specialisering i Interaktive digitale medier - Aalborg 7 respondenter 28 spørgeskemamodtagere Svarprocent: 25% Forventer du at afslutte uddannelsen/har

Læs mere

Nedenstående opsummerer uddannelsesevalueringerne for uddannelserne under studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier 2016.

Nedenstående opsummerer uddannelsesevalueringerne for uddannelserne under studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier 2016. Uddannelsesevaluering 2016 Nedenstående opsummerer uddannelsesevalueringerne for uddannelserne under studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier 2016. Antal dimittender Antal svar Svar% Bachelor

Læs mere

Uddannelsesevaluering 2012

Uddannelsesevaluering 2012 Studienævnet for Humanistisk Informatik Nyhavnsgade 14 9000 Aalborg Sagsbehandler: Winnie Ritterbusch Telefon: 9940 9110 Email: winnie@hum.aau.dk Uddannelsesevaluering 2012 Udsendt til: * respondenter

Læs mere

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer?

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? Kandidatuddannelsen i Kommunikation - Aalborg 47 respondenter 21 spørgeskemamodtagere Svarprocent: 45% Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? I hvilken grad har uddannelsen

Læs mere

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer?

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? Studienævnet for Humanistisk Informatik Uddannelsesevaluering 2014 BA i Informationsvidenskab, AAU Besvaret af: 2 Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? I hvilken grad har

Læs mere

Uddannelsesevaluering 2013

Uddannelsesevaluering 2013 Uddannelsesevaluering 2013 Uddannelserne under studienævnet for Humanistisk Informatik Antal dimittender 1 Svar % BA HumInf - 13 6 46 Informationsvidenskab AAL BA HumInf - 74 25 34 Kommunikation AAL BA

Læs mere

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer?

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? BA i Kommunikation, AAU Besvaret af: 17 Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? I hvilken grad har uddannelsen levet op til dine forventninger? (1 =i meget lav grad, 2 = i

Læs mere

Hvad er årsagen til, at du ikke forventer at afslutte din uddannelse denne sommer?

Hvad er årsagen til, at du ikke forventer at afslutte din uddannelse denne sommer? Uddannelsesevaluering 2013 Bacheloruddannelsen i Humanistisk Informatik Bachelorspecialisering i informationsvidenskab København 4 respondenter, 1 nogen svar ud af 12 (33%) Forventer du at afslutte uddannelsen

Læs mere

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer?

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? Kandidatuddannelsen i Informationsvidenskab - Aalborg 2 respondenter 7 spørgeskemamodtagere Svarprocent: 29% Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? I hvilken grad har uddannelsen

Læs mere

Studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier. Uddannelsesevaluering Opsamling

Studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier. Uddannelsesevaluering Opsamling Studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier Uddannelsesevaluering 2017 - Opsamling I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N

Læs mere

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer?

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? Studienævnet for Humanistisk Informatik Uddannelsesevaluering 2014 KA i Interaktive Digitale Medier Besvaret af: 7 Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? I hvilken grad har

Læs mere

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer?

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? Kandidatuddannelsen i Oplevelsesdesign - Aalborg 5 respondenter 22 spørgeskemamodtagere Svarprocent: 23% Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? I hvilken grad har uddannelsen

Læs mere

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer?

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? Kandidatuddannelsen i Interaktive digitale medier - Aalborg 6 respondenter 36 spørgeskemamodtagere Svarprocent: 17% Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? I hvilken grad har

Læs mere

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer?

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? Studienævnet for Humanistisk Informatik Uddannelsesevaluering 2014 KA i Kommunikation(interpersonel), AAL Besvaret af: 3 Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? I hvilken grad

Læs mere

Bachelor i Innovation & Digitalisering, semester- og uddannelsesevaluering, forår 2017

Bachelor i Innovation & Digitalisering, semester- og uddannelsesevaluering, forår 2017 Bachelor i Innovation & Digitalisering, semester- og uddannelsesevaluering, forår 2017 Samlet status Blot en studerende ud af 3 mulige, har valgt at besvare evalueringsskemaet. Modul 14: Bachelorprojekt

Læs mere

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer?

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? Kandidatuddannelsen i Informationsvidenskab - Aalborg 2 respondenter 5 spørgeskemamodtagere Svarprocent: 40% Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? I hvilken grad har uddannelsen

Læs mere

Bilagsoversigt til Kriterium 3: Uddannelsens faglige profil og niveau

Bilagsoversigt til Kriterium 3: Uddannelsens faglige profil og niveau Det Humanistiske Fakultetskontor Kroghstræde 3 9220 Aalborg Ø Bilagsoversigt til Kriterium 3: Uddannelsens faglige profil og niveau Bilag: 3a: Informations- og kommunikationsteknologi i humanistisk informatik

Læs mere

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer?

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? KA i Informationsvidenskab, AAL Besvaret af: 1 Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? I hvilken grad har uddannelsen levet op til dine forventninger? (1 =i meget lav grad,

Læs mere

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer?

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? Bacheloruddannelsen i Musik (Almen) - Aalborg Studienævnet for Musik 4 respondenter 9 spørgeskemamodtagere Svarprocent: 44% Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? I hvilken

Læs mere

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer?

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? Kandidatuddannelsen i Informationsarkitektur - Aalborg 3 respondenter 10 spørgeskemamodtagere Svarprocent: 30% Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? I hvilken grad har uddannelsen

Læs mere

Uddannelsesevaluering, Politik & Administration, 10. semester, fora r 2014

Uddannelsesevaluering, Politik & Administration, 10. semester, fora r 2014 Uddannelsesevaluering, Politik & Administration, 10. semester, fora r 2014 Indhold Indledning... 3 1) Hvordan vurderer du uddannelsens faglige niveau?... 3 1a) Er der områder, hvor du kunne have ønsket

Læs mere

Skabelon for semesterbeskrivelse for uddannelser ved Aalborg Universitet

Skabelon for semesterbeskrivelse for uddannelser ved Aalborg Universitet Skabelon for semesterbeskrivelse for uddannelser ved Aalborg Universitet Semesterbeskrivelse 9.semester Kommunikation KA-Kommunikation (Aalborg) Oplysninger om semesteret Skole: MPACT Studienævn: Kommunikation

Læs mere

Hvilken uddannelse er du i færd med at afslutte / har du afsluttet?

Hvilken uddannelse er du i færd med at afslutte / har du afsluttet? Uddannelsesevaluering Musikuddannelsen 2013 Bachelor (almen) 2 respondent Bachelor (POPLYD) 4 respondenter Hvilken uddannelse er du i færd med at afslutte / har du afsluttet? Forventer du at afslutte uddannelsen

Læs mere

Cand.it. i it-ledelse, Semester- og uddannelsesevaluering, fora r 2015

Cand.it. i it-ledelse, Semester- og uddannelsesevaluering, fora r 2015 Cand.it. i it-ledelse, Semester- og uddannelsesevaluering, fora r 2015 Indhold Elektronisk semester- og uddannelsesevaluering... 2 Specialevejleder... 2 Samarbejdet med evt. case-virksomhed... 2 Hvad har

Læs mere

Uddannelsesevaluering, 6. semester, Politik & Administration, fora r 2016

Uddannelsesevaluering, 6. semester, Politik & Administration, fora r 2016 Uddannelsesevaluering, 6. semester, Politik & Administration, fora r 2016 Indhold Indledning... 2 Uddannelsesevaluering... 2 Samlet status... 2 1) Hvordan vurderer du uddannelsens faglige niveau?... 2

Læs mere

Semesterevaluering, Samfundsfag som centralt fag, 9. semester, efterår 2016 Indhold

Semesterevaluering, Samfundsfag som centralt fag, 9. semester, efterår 2016 Indhold Semesterevaluering, Samfundsfag som centralt fag, 9. semester, efterår 2016 Indhold Semesterevaluering, Samfundsfag, 9. semester, efterår 2016... 1 Modul 8: Verdenspolitik... 2 Modul 10: Pædagogik og samf.

Læs mere

Tilbagemelding fra studienævnet: Studienævnet bemærker generel tilfredshed med semestret forløb og har ikke yderligere kommentarer.

Tilbagemelding fra studienævnet: Studienævnet bemærker generel tilfredshed med semestret forløb og har ikke yderligere kommentarer. Musikuddannelsen Forår 2018 Opsamling Musik forår 2018 Semester- og kursusevalueringer Semesterevalueringer 2. semester Almen (3 besvarelser) Generelt positiv respons. Få respondenter (3). De bruger mellem

Læs mere

DET HUMANISTISKE FAKULTET AALBORG UNIVERSITET

DET HUMANISTISKE FAKULTET AALBORG UNIVERSITET STUDIEORDNING FOR BACHELORUDDANNELSERNE I HUMANISTISK INFORMATIK: INFORMATIONSVIDENSKAB, INTERAKTIVE DIGITALE MEDIER OG KOMMUNIKATION SAMT BA-TILVALGENE I INFORMATIONSVIDENSKAB, INTERAKTIVE DIGITALE MEDIER

Læs mere

Skabelon for semesterbeskrivelse for uddannelser ved Aalborg Universitet

Skabelon for semesterbeskrivelse for uddannelser ved Aalborg Universitet Skabelon for semesterbeskrivelse for uddannelser ved Aalborg Universitet Semesterbeskrivelse 9.semester Oplevelsesdesign KA-OD (Aalborg) Oplysninger om semesteret Skole: MPACT Studienævn: Kommunikation

Læs mere

Cand.it ledelse, semester- og uddannelsesevaluering, forår 2017

Cand.it ledelse, semester- og uddannelsesevaluering, forår 2017 Cand.it ledelse, semester- og uddannelsesevaluering, forår 2017 Indhold Indhold... 1 Indledning... 3 Forretningsvalgsmøder... 3 Semester- og Uddannelsesevaluering... 3 Samlet status... 3 Hvem er din specialevejleder?...

Læs mere

Akkrediteringsrapport TURNUSAKKREDITERING 2013-2 2 BACHELORUDDANNELSER OG 5 KANIDATUDDANNELSER INDEN FOR HUMANISTISK INFORMATIK AALBORG UNIVERSITET

Akkrediteringsrapport TURNUSAKKREDITERING 2013-2 2 BACHELORUDDANNELSER OG 5 KANIDATUDDANNELSER INDEN FOR HUMANISTISK INFORMATIK AALBORG UNIVERSITET Akkrediteringsrapport 2014 TURNUSAKKREDITERING 2013-2 2 BACHELORUDDANNELSER OG 5 KANIDATUDDANNELSER INDEN FOR HUMANISTISK INFORMATIK AALBORG UNIVERSITET Turnusakkreditering, 2013-2 Publikationen er udgivet

Læs mere

Uddannelsesevaluering, Kandidatuddannelsen i Klinisk videnskab

Uddannelsesevaluering, Kandidatuddannelsen i Klinisk videnskab Uddannelsesevaluering, Kandidatuddannelsen i Klinisk videnskab og teknologi, sommeren 2012 Kære kommende kandidat Vi er glade for, at du vil tage dig tid til at deltage i uddannelsesevalueringen ved at

Læs mere

Uddannelses- og semesterevaluering, KA, Samfundsfag, forår 2017

Uddannelses- og semesterevaluering, KA, Samfundsfag, forår 2017 Uddannelses- og semesterevaluering, KA, Samfundsfag, forår 2017 Samlet status Spørgeskemaet er gjort tilgængeligt for x studerende. Heraf har 1 besvaret alle spørgsmålene, hvilket giver en svarprocent

Læs mere

Semesterets temaramme Uddannelsens 10. semester er koncentreret om udfærdigelsen af et fagspecifikt speciale i et selvvalgt emne.

Semesterets temaramme Uddannelsens 10. semester er koncentreret om udfærdigelsen af et fagspecifikt speciale i et selvvalgt emne. Studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier Foråret 2017 Kommunikation, 10. semester, København Semesterbeskrivelse Oplysninger om semesteret Skole: Skolen for Communication, Art and Technology (CAT)

Læs mere

Uddannelsesevaluering, Bacheloruddannelsen i Idræt, sommeren

Uddannelsesevaluering, Bacheloruddannelsen i Idræt, sommeren Uddannelsesevaluering, Bacheloruddannelsen i Idræt, sommeren 2012 Kære kommende bachelor Vi er glade for, at du vil tage dig tid til at deltage i uddannelsesevalueringen ved at udfylde dette spørgeskema.

Læs mere

Semesterevalueringer. Opsamling Musik efterår 2017 Semester- og kursusevalueringer. Musikuddannelsen Efterår Almen 1. sem

Semesterevalueringer. Opsamling Musik efterår 2017 Semester- og kursusevalueringer. Musikuddannelsen Efterår Almen 1. sem Musikuddannelsen Efterår 2017 Opsamling Musik efterår 2017 Semester- og kursusevalueringer Semesterevalueringer Almen 1. sem Generelt positive kommentarer. Der er en person, der efterspørger mere gruppearbejde

Læs mere

Semesterevaluering SIV Engelsk forår 2015

Semesterevaluering SIV Engelsk forår 2015 Semesterevaluering SIV Engelsk forår 2015 Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør specialisering, tomplads el.lign.) Kandidatuddannelsen

Læs mere

Vi er glade for, at du vil tage dig tid til at deltage i uddannelsesevalueringen ved at udfylde

Vi er glade for, at du vil tage dig tid til at deltage i uddannelsesevalueringen ved at udfylde Uddannelsesevaluering, Bacheloruddannelsen i Sundhedsteknologi, sommeren 2012 Kære kommende bachelor Vi er glade for, at du vil tage dig tid til at deltage i uddannelsesevalueringen ved at udfylde dette

Læs mere

Uddannelsesevaluering Eftera r 2015

Uddannelsesevaluering Eftera r 2015 Uddannelsesevaluering Eftera r 205 Som led i kvalitetssikringen udfører School of Engineering and Science en spørgeskemaundersøgelse blandt skolens dimittender umiddelbart før afslutningen på deres uddannelse.

Læs mere

Opsamling på semesterevaluering for forår 2015

Opsamling på semesterevaluering for forår 2015 Opsamling på semesterevaluering for forår 2015 Nedenstående opsamling baserer sig på tilbagemeldinger fra semesterkoordinatorerne på samtlige semestre for uddannelserne under studienævnet for Humanistisk

Læs mere

Uddannelsesevaluering, Samfundsfag, fora r 2014

Uddannelsesevaluering, Samfundsfag, fora r 2014 Uddannelsesevaluering, Samfundsfag, fora r 2014 Indhold Indledning... 2 1) Hvordan vurderer du uddannelsens faglige niveau?... 2 1a) Er der områder, hvor du kunne have ønsket et højere fagligt niveau?...

Læs mere

Uddannelsesevaluering (kandidat pol/adm) i foråret 2012

Uddannelsesevaluering (kandidat pol/adm) i foråret 2012 1) Hvordan vurderer du uddannelsens faglige niveau? 1a) Er der områder, hvor du kunne have ønsket et højere fagligt niveau? Politisk kommunikation. Ellers er der generelt alt for få lektioner på alle moduler.

Læs mere

SIV Fransk - Hvilken uddannelse går du på på dette semester?

SIV Fransk - Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Navn: SIV Fransk kursus F2012 Dato: 2012-05-30 09:45:33 SIV Fransk - Hvilken uddannelse går du på på dette semester? SIV Fransk - Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering,

Læs mere

KANDIDATUDDANNELSEN I KOMMUNIKATION P E T E R K O F O E D O G A N D E R S H O R S B Ø L

KANDIDATUDDANNELSEN I KOMMUNIKATION P E T E R K O F O E D O G A N D E R S H O R S B Ø L KANDIDATUDDANNELSEN I KOMMUNIKATION INFORMATIONSMØDE FORÅR 2013 P E T E R K O F O E D O G A N D E R S H O R S B Ø L Human Resource medarbejder, recrutor Intern/ekstern konsulent Projektledelse, Organisationsscenograf

Læs mere

Evaluering af 3. semester cand.it. i itledelse,

Evaluering af 3. semester cand.it. i itledelse, Evaluering af 3. semester cand.it. i itledelse, eftera r 2016 Indhold Indledning... 3 FU-møder... 4 Modulevaluering gjort tilgængelig på modulets sidste kursusgang... 4 Modul 9.1: Ledelse af it-udviklingsprojekter...

Læs mere

Semesterbeskrivelse. 1. semester, bacheloruddannelsen i samfundsfag Efterår 2017

Semesterbeskrivelse. 1. semester, bacheloruddannelsen i samfundsfag Efterår 2017 Studienævnet for Politik & Administration og Samfundsfag Skolen for Statskundskab Fibigerstræde 3 9220 Aalborg Øst Telefon 99 40 80 46 E-mail: ler@dps.aau.dk www.skolenforstatskundskab.aau.dk Semesterbeskrivelse,

Læs mere

Hvor mange timer om ugen har du gennemsnitligt brugt på dit studie på dette semester?

Hvor mange timer om ugen har du gennemsnitligt brugt på dit studie på dette semester? Studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier Semesterevaluering efterår 2017 KA Mediefag, Aalborg Udsendt til: 23 Besvaret af: 9 Svarprocent: 39% Hvor mange timer om ugen har du gennemsnitligt brugt

Læs mere

Strategiske mål og handlingsplan for Studienævnet for kommunikation og digitale medier. Version: 3

Strategiske mål og handlingsplan for Studienævnet for kommunikation og digitale medier. Version: 3 Strategiske mål og handlingsplan for Studienævnet for kommunikation og digitale medier Studienævn: Kommunikation og digitale medier Periode: 2015-2018 Dato: 25/01 2016. Version: 3 Nuværende situation:

Læs mere

Skabelon for semesterbeskrivelse for uddannelser ved Aalborg Universitet

Skabelon for semesterbeskrivelse for uddannelser ved Aalborg Universitet Skabelon for semesterbeskrivelse for uddannelser ved Aalborg Universitet Semesterbeskrivelse 8.semester Interaktive Digitale Medier KA-IDM (Aalborg) Oplysninger om semesteret Skole: MPACT Studienævn: Kommunikation

Læs mere

Semester- og uddannelsesevaluering for 6. semester Bacheloruddannelsen i Idræt

Semester- og uddannelsesevaluering for 6. semester Bacheloruddannelsen i Idræt Semester- og uddannelsesevaluering for 6. semester Bacheloruddannelsen i Idræt Svarprocent Distribueret 72 71,3% Nogen svar 1 1,0% Gennemført 28 27,7% I alt 101 100,0% Spørgsmål til semestret: 6. semester

Læs mere

Studieordning for kandidatuddannelsen i informationsteknologi ved IT-Universitetet i København, Digital design og interaktive teknologier

Studieordning for kandidatuddannelsen i informationsteknologi ved IT-Universitetet i København, Digital design og interaktive teknologier Studieordning for kandidatuddannelsen i informationsteknologi ved IT-Universitetet i København, Digital design og interaktive teknologier Studieordning af Indhold Indledning Kapitel 1. Uddannelsens titulatur,

Læs mere

Studieordning for Bacheloruddannelsen i digitale medier og design ved IT-Universitetet i København

Studieordning for Bacheloruddannelsen i digitale medier og design ved IT-Universitetet i København Studieordning for Bacheloruddannelsen i digitale medier og design ved IT-Universitetet i København Studieordning af 1. august 2009 Revideret pr. 17. marts 2011 Revideret pr. 20. december 2012 Revideret

Læs mere

Semesterevaluering foråret 2014 Organisation og ledelse

Semesterevaluering foråret 2014 Organisation og ledelse Semesterevaluering foråret 2014 Organisation og ledelse Generelle oplysninger Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Studieophold Har du været på studieophold i udlandet eller under et andet studieprogram

Læs mere

Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse,

Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse, Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse, eftera r 2016 Indhold Indledning... 3 FU-møder... 4 Modulevaluering gjort tilgængelig på modulets sidste kursusgang... 4 Modul 1: Informationsteknologi,

Læs mere

Kursusevaluering efterår 2013 SIV tysk

Kursusevaluering efterår 2013 SIV tysk Kursusevaluering efterår 2013 SIV tysk Hvilken uddannelse går du på dette semester? På hvilket semester har du fulgt undervisningen? Hvilke kurser på 1. semester Hvilke kurser på 3. semester Hvilke kurser

Læs mere

Speciale- og uddannelsesevaluering, Politik & Administration, Forår 2016

Speciale- og uddannelsesevaluering, Politik & Administration, Forår 2016 Speciale- og uddannelsesevaluering, Politik & Administration, Forår 2016 Samlet status Evalueringen er sendt til 28 studerende, hvoraf 15 har besvaret hele evalueringen, hvilket giver en svarprocent på

Læs mere

Forskningsbaserede studieophold i praksis. Jesper Piihl Jens Smed Rasmussen

Forskningsbaserede studieophold i praksis. Jesper Piihl Jens Smed Rasmussen Forskningsbaserede studieophold i praksis Jesper Piihl Jens Smed Rasmussen Typisk kritik af studieophold Studieophold udvikler ikke relevante videnskabelige kompetencer! Hvordan skal vi evaluere praktisk

Læs mere

Studiemiljøundersøgelsen blev behandlet på Studienævn for Sundhed, Teknologi og Idræts møde 22. september 2016 og følgende blev ført til referat:

Studiemiljøundersøgelsen blev behandlet på Studienævn for Sundhed, Teknologi og Idræts møde 22. september 2016 og følgende blev ført til referat: SUND fakultet Att.: Bodil Brander Studienævn for Sundhed, Teknologi og Idræt Niels Jernes Vej 12, A5 9220 Aalborg Øst Telefon: 9940 8008 Email: mk@hst.aau.dk www.smh.aau.dk Dato: 10-01-2017 Redegørelse

Læs mere

Evaluering af Kandidaten i Politik og Administration F2013

Evaluering af Kandidaten i Politik og Administration F2013 1) Hvordan vurderer du uddannelsens faglige niveau? 1a) Er der områder, hvor du kunne have ønsket et højere fagligt niveau? Nej nej Nej Jeg synes generelt, at måden vi lærte på, ikke var særlig god. Det

Læs mere

Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017

Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017 Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017 Indhold Indhold... 1 Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk semesterevaluering... 4 Modul 5: IT-baseret forbedring af organisatoriske

Læs mere

Udbytte af semestret: Der er fra middel til høj grad af tilfredshed med undervisningen og afviklingen af semestret

Udbytte af semestret: Der er fra middel til høj grad af tilfredshed med undervisningen og afviklingen af semestret Musikuddannelsen Forår 2017 Opsamling Musik forår 2017 Semester- og kursusevalueringer Semesterevalueringer Studienævnets overordnede kommentarer til besvarelserne: Generelt lav svarprocent samt en middel

Læs mere

PBL på Socialrådgiveruddannelsen

PBL på Socialrådgiveruddannelsen 25-10-2018, AAU/MAN PBL på Dette papir beskriver guidelines for Problembaseret Læring på. Papiret er udarbejdet og godkendt af studienævnet d. 24. oktober 2018 og er gældende, men tages løbende op til

Læs mere

Uddannelsesevaluering Bacheloruddannelsen i Politik & Administration, forår 2018

Uddannelsesevaluering Bacheloruddannelsen i Politik & Administration, forår 2018 Uddannelsesevaluering Bacheloruddannelsen i Politik & Administration, forår 2018-1) Hvordan vurderer du uddannelsens faglige niveau? 1a) Er der områder, hvor du kunne have ønsket et højere fagligt niveau?

Læs mere

Mål Introducerer de studerende for forskellige anvendelser af IT i den offentlige sektor, samt til programmering af sådanne IT systemer.

Mål Introducerer de studerende for forskellige anvendelser af IT i den offentlige sektor, samt til programmering af sådanne IT systemer. Semesterbeskrivelse OID 1. semester. Semesterbeskrivelse Oplysninger om semesteret Skole: Statskundskab Studienævn: Studienævn for Digitalisering Studieordning: Studieordning for Bacheloruddannelsen i

Læs mere

Semesterevaluering Efterår semester:

Semesterevaluering Efterår semester: Semesterevaluering 1. semester: Der var tvivl om formålet med forløbet og hvad det skulle resultere i. 1 SEM. ALMEN Respondenter: 7 Studerende: 8 Svarprocent:88 % 71 % af respondenterne mener, de er blevet

Læs mere

Global Refugee Studies

Global Refugee Studies Appendiks 2, ændret 01.01.12 Tillæg til studieordning for Kandidatuddannelsen i Internationale Forhold, Udviklingsstudier ved Aalborg Universitet af september 2006 (med ændringer 2008 og 2010) Global Refugee

Læs mere

Semesterbeskrivelse Innovation og Digitalisering, 1. semester.

Semesterbeskrivelse Innovation og Digitalisering, 1. semester. Semesterbeskrivelse Innovation og Digitalisering,. Semesterbeskrivelse Oplysninger om semesteret Skole: Statskundskab Studienævn: Studienævn for Digitalisering Studieordning: Studieordning for Bacheloruddannelsen

Læs mere

Evaluering af 4. semester samt uddannelsesevaluering cand.it. fora r 2014

Evaluering af 4. semester samt uddannelsesevaluering cand.it. fora r 2014 Evaluering af 4. semester samt uddannelsesevaluering cand.it. fora r 2014 Indhold Elektronisk semester- og uddannelsesevaluering... 2 Samlet status... 2 Specialevejleder... 2 Samarbejde med evt. casevirksomhed...

Læs mere

2 SEM. POPLYD: 10 RESPONDENTER Læringsmål: Læringsmålene er i højere eller middel grad blevet præsenteret for de studerende

2 SEM. POPLYD: 10 RESPONDENTER Læringsmål: Læringsmålene er i højere eller middel grad blevet præsenteret for de studerende Semesterevaluering 2. semester: Generelt om vejledning: Der er generelt tilfredshed med vejledningen. En enkelt gruppe har haft udfordringer i dialogen med vejleder, men indrømmer dog også at det delvist

Læs mere

Resultat af undervisningsevalueringen på økonomiuddannelsen på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Foråret 2014

Resultat af undervisningsevalueringen på økonomiuddannelsen på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Foråret 2014 Resultat af undervisningsevalueringen på økonomiuddannelsen på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet Foråret 2014 1 Resultat af undervisningsevalueringen på økonomiuddannelsen på Det Samfundsvidenskabelige

Læs mere

Semesterbeskrivelse. 1. semester, bacheloruddannelsen i Politik og administration Efterår 2018

Semesterbeskrivelse. 1. semester, bacheloruddannelsen i Politik og administration Efterår 2018 Studienævnet for Politik & Administration og Samfundsfag Skolen for Statskundskab Fibigerstræde 3 9220 Aalborg Øst Telefon 99 40 80 46 E-mail: dsd@dps.aau.dk www.skolenforstatskundskab.aau.dk Semesterbeskrivelse,

Læs mere

Evaluering af 1. semester BA OID eftera ret 2014

Evaluering af 1. semester BA OID eftera ret 2014 Evaluering af 1. semester BA OID eftera ret 2014 Indholdsfortegnelse Indledning...3 Forretningsudvalget (FU)...3 FU-møde: 19. november 2014...3 FU-møde: 27. februar 2015...4 Elektronisk semesterevaluering...5

Læs mere

Evaluering af 3. semester cand.it. i it-ledelse eftera ret 2013

Evaluering af 3. semester cand.it. i it-ledelse eftera ret 2013 Evaluering af 3. semester cand.it. i it-ledelse eftera ret 2013 Indholdsfortegnelse Indledning...4 Forretningsudvalget (FU)...4 FU-møde: 21. oktober 2013...4 Elektronisk semesterevaluering...6 Samlet status...6

Læs mere

Modul- og semesterevaluering, 4. semester, OID, fora r 2016

Modul- og semesterevaluering, 4. semester, OID, fora r 2016 Modul- og semesterevaluering, 4. semester, OID, fora r 2016 Indhold Indledning... 3 Elektronisk modul- og semesterevalueringer... 3 Modul 13: IT som pædagogisk værktøj... 3 Samlet status... 3 Læringsmål

Læs mere

Survey Xact evalueringsrapport BA i Anvendt Filosofi, 3. semester efteråret 2014

Survey Xact evalueringsrapport BA i Anvendt Filosofi, 3. semester efteråret 2014 Survey Xact evalueringsrapport BA i Anvendt Filosofi, 3. semester efteråret 2014 Om evalueringsundersøgelsen Evalueringsskemaet er udsendt til 57 studerende den 30. januar 2015. Der er blevet rykket en

Læs mere

Profilbeskrivelse for Business Controlling

Profilbeskrivelse for Business Controlling Profilbeskrivelse for Business Controlling Bilag til studieordningen for kandidatuddannelsen i Erhvervsøkonomi 1 af 10 Denne profilbeskrivelse er udarbejdet som et bilag, tilknyttet studieordningen for

Læs mere

Bacheloruddannelsen i Historie ved Aalborg Universitet. Tillæg til. Studieordning for bacheloruddannelsen i almen Historie og

Bacheloruddannelsen i Historie ved Aalborg Universitet. Tillæg til. Studieordning for bacheloruddannelsen i almen Historie og Bacheloruddannelsen i Historie ved Aalborg Universitet Tillæg til Studieordning for bacheloruddannelsen i almen Historie og Studieordning for bacheloruddannelsen med Historie som centralfag samt tilvalgsfag

Læs mere

Semesterevaluering for 2. semester Bacheloruddannelsen i Sundhedsteknologi

Semesterevaluering for 2. semester Bacheloruddannelsen i Sundhedsteknologi Semesterevaluering for 2. semester Bacheloruddannelsen i Sundhedsteknologi Svarprocent Ikke-gennemført 3 8,1% Nogen svar 2 5,4% Gennemført 32 86,5% I alt 37 100,0% Spørgsmål til projektmodulet: Eksperimentel

Læs mere

Semesterevaluering efteråret 2013 SIV Engelsk

Semesterevaluering efteråret 2013 SIV Engelsk Semesterevaluering efteråret 2013 SIV Engelsk Hvilken uddannelse går du på dette semester? På hvilket semester har du fulgt undervisningen? Praktikophold Har du været på praktikophold på dette semester

Læs mere

SICT (Studienævn for Datalogi, Studienævn for Elektronik og IT, Studienævn for Medieteknologi) kandidat

SICT (Studienævn for Datalogi, Studienævn for Elektronik og IT, Studienævn for Medieteknologi) kandidat Måling Uddannelsesevaluering F2012 Semester SICT (Studienævn for Datalogi, Studienævn for Elektronik og IT, Studienævn for Medieteknologi) kandidat 1. Hvilket kandidatsemester er du i færd med at afslutte

Læs mere

Evaluering af forårssemestret 2012 på musikuddannelsen

Evaluering af forårssemestret 2012 på musikuddannelsen Studienævnet for musik Kroghstræde 6 9220 Aalborg Ø Evaluering af forårssemestret 2012 på musikuddannelsen Generelt Nogle tal for Musikuddannelsen i foråret 2012 11 aktive studerende på første studieår,

Læs mere

Semester- og kursusevaluering, 2. semester, Politik & Administration og Samfundsfag, fora r 2017

Semester- og kursusevaluering, 2. semester, Politik & Administration og Samfundsfag, fora r 2017 Semester- og kursusevaluering, 2. semester, Politik & Administration og Samfundsfag, fora r 2017 Indhold Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk semesterevaluering... 4 Grundkursus i

Læs mere

Semester- og kursusevaluering, 6. semester, Politik & Administration 2016

Semester- og kursusevaluering, 6. semester, Politik & Administration 2016 Semester- og kursusevaluering, 6. semester, Politik & Administration 2016 Indhold Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk kursus- og semesterevaluering... 3 Modul 12: Organisation og

Læs mere

Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse,

Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse, Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse, eftera ret 2015 Indhold Indledning... 2 Forretningsudvalget (FU)... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Møde den 9. oktober 2015... Fejl! Bogmærke er ikke

Læs mere

SIV engelsk Kursusevaluering foråret 2014

SIV engelsk Kursusevaluering foråret 2014 SIV engelsk Kursusevaluering foråret 2014 Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.) Speciale i

Læs mere

Hvor mange timer om ugen har du gennemsnitligt brugt på dit studie på dette semester?

Hvor mange timer om ugen har du gennemsnitligt brugt på dit studie på dette semester? Studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier Semesterevaluering efterår 2016 BA Mediefag, Aalborg Udsendt til: 35 Besvaret af: 6 Svarprocent: 17 % Hvor mange timer om ugen har du gennemsnitligt brugt

Læs mere

Bilagsoversigt til Indledning

Bilagsoversigt til Indledning Det Humanistiske Fakultetskontor Kroghstræde 3 9220 Aalborg Ø Bilagsoversigt til Indledning Bilag: 0a: Det Humanistiske Fakultets Milepælsplan for fortsat kvalitetsudvikling af uddannelserne under studienævnet

Læs mere

Profilbeskrivelse for Styring og ledelse

Profilbeskrivelse for Styring og ledelse Profilbeskrivelse for Styring og ledelse Bilag til studieordningen for kandidatuddannelsen i Erhvervsøkonomi Kolding 1.sep. 2013 1 af 10 Denne profilbeskrivelse er udarbejdet som et bilag, tilknyttet studieordningen

Læs mere

Kursusevaluering Sprog og International Virksomhedskommunikation i Tysk Foråret 2013

Kursusevaluering Sprog og International Virksomhedskommunikation i Tysk Foråret 2013 Kursusevaluering Sprog og International Virksomhedskommunikation i Tysk Foråret 2013 Hvilken uddannelse går du på dette semester? På hvilket semester har du fulgt undervisningen? Sammenfatning Ca. halvdelen

Læs mere

Uddannelsesevaluering Eftera r 2017

Uddannelsesevaluering Eftera r 2017 Uddannelsesevaluering Eftera r 2017 Som led i kvalitetssikringen udfører School of Engineering and Science en spørgeskemaundersøgelse blandt skolens dimittender umiddelbart før afslutningen på deres uddannelse.

Læs mere

Uddannelsesevaluering Eftera r 2014

Uddannelsesevaluering Eftera r 2014 Uddannelsesevaluering Eftera r 4 Som led i kvalitetssikringen udfører School of Engineering and Science en spørgeskemaundersøgelse blandt skolens dimittender umiddelbart før afslutningen på deres uddannelse.

Læs mere

Vedr.: Evalueringsrapport for 2013

Vedr.: Evalueringsrapport for 2013 D E T I N F O R M A T I O N S V I D E N S K A B E L I G E A K A D E M I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET S A G S N O T A T 28. MAJ 2014 Vedr.: Evalueringsrapport for 2013 Evalueringsprocedure Evalueringspolitik

Læs mere

Projektarbejde. AFL Institutmøde den 6.10.2005 Pernille Kræmmergaard Forskningsgruppen i Informatik

Projektarbejde. AFL Institutmøde den 6.10.2005 Pernille Kræmmergaard Forskningsgruppen i Informatik Projektarbejde AFL Institutmøde den 6.10.2005 Pernille Kræmmergaard Forskningsgruppen i Informatik Ønske for dagen Jeg håber, at i får et indblik i: Hvad studieprojekter er for noget Hvordan projektarbejdet

Læs mere

Uddannelsesevaluering, Politik & Administration, 6. semester, fora r 2014

Uddannelsesevaluering, Politik & Administration, 6. semester, fora r 2014 Uddannelsesevaluering, Politik & Administration, 6. semester, fora r 2014 Indhold Indledning... 2 Uddannelsens faglige niveau... 2 Er der områder, hvor du kunne have ønsket et højere fagligt niveau?...

Læs mere

Evaluering, 7. semester, Politik & Administration, eftera r 2015

Evaluering, 7. semester, Politik & Administration, eftera r 2015 Evaluering, 7. semester, Politik & Administration, eftera r 2015 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Modulevaluering udleveret på modulernes sidste kursusgang... 4 Modul 1: Velfærdssamfund i forandring...

Læs mere

Notat Rekrutteringsevaluering 2016

Notat Rekrutteringsevaluering 2016 Notat Rekrutteringsevaluering 2016 Indledning Rekrutteringsevalueringen for optag sommer 2016 blev udsendt d. 18. november til 66 responder på BA1 og 60 respondenter på KA1. Evalueringen blev lukket d.

Læs mere