Nedenstående opsummerer uddannelsesevalueringerne for uddannelserne under studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier 2016.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nedenstående opsummerer uddannelsesevalueringerne for uddannelserne under studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier 2016."

Transkript

1 Uddannelsesevaluering 2016 Nedenstående opsummerer uddannelsesevalueringerne for uddannelserne under studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier Antal dimittender Antal svar Svar% Bachelor Kommunikation og Digitale Medier: % Kommunikation Aalborg Bachelor Kommunikation og Digitale Medier: % Kommunikation, København Bachelor Kommunikation og Digitale Medier: % Informationsvidenskab Aalborg Bachelor Kommunikation og Digitale Medier: % Informationsvidenskab København Bachelor Kommunikation og Digitale Medier: % Interaktive digitale medier KA Kommunikation Aalborg % KA Kommunikation København % KA Informationsvidenskab Aalborg % KA Informationsvidenskab København % KA Interaktive digitale medier % KA Informationsarkitektur % KA PD linjen % KA Oplevelsesdesign % Master i ikt og læring % Total % Tidsplan Distributionsmail sendt d. 17. juni 2016 Rykkermail sendt d. 1. juli 2016 Uddannelsesevaluering lukket d. 1. august 2016 Data fra uddannelsesevalueringer offentliggjort august 2016 Uddannelsesevalueringer behandlet på KDM Studienævnsmøde d. 26/ Studienævnets overordnede kommentarer til besvarelserne Kun ca. 1/3 af respondenterne svarer. Studienævnet så gerne flere svar. Trenden er positiv, men det er stadig muligheder for forbedringer. 1. Mange har lært meget særligt af projekterne.

2 2. Nogle ville gerne have haft mere tvang, sværere prøver, flere der dumpede eller blev sorteret fra. Der peges også på ønske om mere samarbejde mellem undervisere, så underviserne er mere orienterede om, hvad der er sket tidligere på uddannelsen. 3. Flere ønsker at kandidatuddannelser og specialiseringer var tydeligere fra starten. 4. Nogle ønsker mere it. Ad1. Mere tvang, sværere prøver: En del er allerede gjort med stramninger på 3. og 4. semester (Indførelse af karakterbelagte prøver). Studienævnet vurderer ikke, at der umiddelbart skal gøres mere på denne front. Dog er der et opmærksomhedspunkt på 5. semester, hvor vi skal holde øje med karaktererne. Ad 2. Samarbejde mellem underviserne: Studienævnet har gjort noget for at gøre samarbejde lettere, men SN kan godt stramme forventningerne til at man orienterer sig bagud i uddannelsen, når man planlægger undervisningen. Ad 3. Specialiseringer tidligere og mere synlige: Studienævnet foreslår indførelse af en slags metaforelæsninger ved specialiseringerne på hvert semester, som italesætter semestrets tilknytning til hver specialisering; ikke om der er en tilknytning, men hvordan, der er en sådan. Ad 4. Mere it: Studienævnet vil ved næste studieordningsrevision indskrive lidt flere produktkrav i studieordningerne og tilbyde støtte i den forbindelse. BA Kommunikation og digitale medier med bachelorspecialisering i kommunikation, Aalborg Uddannelsen har i nogen eller høj grad levet op til forventningerne. Generelt kommenteres der på manglende arbejde i praksis med erhvervslivet, for lavt fagligt niveau (for useriøst) og manglende struktur. Uddannelsen har på forventet eller over forventet niveau levet op til de studerendes forventninger. 21% vurderer dog det faglige niveau under middel. 96 % har i nogen eller høj grad været tilfredse med uddannelsens faglige indhold. 76 % har været tilfredse, i nogen eller høj grad. Der kommenteres generelt på at uddannelsen er for bred, så det er svært at finde fokus.

3 Studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier Viden om og forståelse af teori, metode og praksis i relation til kommunikationsteori, informationsvidenskab og/eller interaktive digitale medier, samt evne til at reflektere over videnskabelige problemstillinger her indenfor Kompetencer til at indgå samarbejdende, ansvarligt og selvstændigt i fagligt og tværfagligt samarbejde med en professionel tilgang Kompetencer til at arbejde og fungere i forhold til såvel det private erhvervsliv som i forhold til borgere og den politiske, almindelige offentlighed Viden om og forståelse af at kunne forholde sig til kreative og designmæssige sider af tilrettelæggelsen og distributionen af kommunikation især via digitale medier Studiebelastningen opleves at være passende eller for lav. Desuden vurderes den til at være ujævnt eller jævnt fordelt. Stor belastning på 5. Semester samt generelt sidste 2-3 måneder i semestret pga. projekt og eksaminer, mens der er meget fritid i starten af semestret. Generelle kommentarer: Der bør byttes rundt på nogle semestre (især kommenteres det at indholdet på 5. semester bør ligger tidligere) Det opleves forvirring omkring afleveringer og deadlines. De studerende svarer overordnet positivt, mange har lært mere end de havde forventet, særligt af projekterne. Mere it: Der efterlyses mere it. Der skal indskrives flere produktkrav i udvalgte projektmoduler, således at der kan stilles krav om, at der kan produceres andet end projektrapporttekst. Studienævnet skal have en længere diskussion herom. Det kan undersøges hvordan man kan producere digitale afleveringer. Måske revurdere krav om antal sider, krav om anslag mm. Der efterlyses kurser i it-redskaber. Der stilles forslag om at indgå i samarbejder med andre udbydere, skal ikke nødvendigvis udløse ECTS. BA Kommunikation og Digitale Medier med bachelorspecialisering i kommunikation, København Uddannelsen har i nogen eller høj grad levet op til forventningerne.

4 69 % har i nogen grad været tilfreds med det faglige niveau. 13 % mener at det faglige niveau har ligget under forventet niveau, mens 13 % mener at det har ligget over forventet niveau. 63 % har i nogen grad været tilfreds med det faglige indhold. 19 % mener at det faglige indhold har ligget under forventet niveau, mens 13 % mener at det har ligget over forventet niveau. Sammenhængen i uddannelsen vurderes som værende neutral, god eller meget god. Kompetencer til at indgå samarbejdende, ansvarligt og selvstændigt i fagligt og tværfagligt samarbejde med en professionel tilgang Færdigheder i at deltage aktivt, kreativt, konstruktivt og kritisk i at udvikle informationsteknologiske og kommunikationsmæssige løsninger 75 % har vurderet studiebelastningen som passende og delvist ujævnt fordelt. Der kommenteres generelt på at studiebelastningen på 5. Og 6. Semester har været for høj. Desuden kommenteres det at skriftlige eksaminer ikke bør ligge så tæt op ad projektaflevering. BA Kommunikation og Digitale Medier med bachelorspecialisering i Informationsvidenskab, Aalborg Uddannelsen har i meget høj grad levet op til forventningerne. Det faglige niveau har ligget en del over det forventede niveau. Det faglige indhold har ligget en del over det forventede niveau. Sammenhængen i uddannelsen vurderes som værende neutral.

5 Studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier Viden om og forståelse af at kunne forholde sig til kreative og designmæssige sider af tilrettelæggelsen og distributionen af kommunikation især via digitale medier Færdigheder i at planlægge, gennemføre og evaluere undersøgelser af nye medier Studiebelastningen opleves som værende for høj, og hverken jævnt eller ujævnt fordelt. BA Kommunikation og Digitale medier med bachelorspecialisering i Informationsvidenskab, København Der er generelt stor tilfredshed med uddannelsen Uddannelsen har i nogen til høj grad levet op til forventningerne. Det faglige niveau har været på forventet niveau eller over forventet niveau. Det faglige indhold har været på forventet niveau eller over forventet niveau. Der er i nogen eller høj grad oplevet sammenhæng på uddannelsen. Stærkeste: Viden om og forståelse af teori, metode og praksis i relation til kommunikationsteori, informationsvidenskab og/eller interaktive digitale medier, samt evne til at reflektere over videnskabelige problemstillinger her indenfor Svageste: Ingen kompetencemål skiller sig ud som værende specielt svage Studiebelastningen vurderes som værende passende, og fra ujævn til jævnt fordelt. Generelle kommentarer:

6 De studerende mener at der skal være mere fokus på, hvad der skal til for at bestå et kursus med 5 ECTS point, da der har været stor forskel på dette gennem uddannelsen. Ligeledes kommenteres der på, at der har været stor forskel på undervisernes forventninger til de studerende og selve undervisningen. Studienævnet kommenterer, at der allerede er fokus på belastningen på 5 ECTS modulerne. Kritik af de store hold har også løst sig i kraft af dimensioneringen Vedr. studiebelastningen: Studienævnet anbefaler at spørgsmålene i undersøgelserne vedr. studiebelastning omformuleres. Måske skal spørgsmålene gentænkes generelt i uddannelsesevalueringerne. BA Kommunikation og Digitale Medier med bachelorspecialisering i interaktive digitale medier, Aalborg Uddannelsen har fra i lav grad til i høj grad levet op til forventningerne Det faglige niveau vurderes fra under forventet niveau til over forventet niveau. Det faglige niveau vurderes fra under forventet niveau til over forventet niveau. Sammenhængen i uddannelsen vurderes som neutral (50%) til dårlig (36%). Der kommenteres på at der bør være mere fokus på det digitale og teknologiske, og at tilvalg bør introduceres tidligere på studiet. Viden om og forståelse af teori, metode og praksis i relation til kommunikationsteori, informationsvidenskab og/eller interaktive digitale medier, samt evne til at reflektere over videnskabelige problemstillinger her indenfor Viden om og indsigt i problemstillinger af kommunikationsfaglig art med fokus på tilrettelæggelse, formidling og konsekvens i uformelle såvel som i formelle, institutionaliserede sammenhænge. Projektarbejdet har især hjulpet til at opnå kompetencemålene, mens kvaliteten af undervisningen har svinget.

7 Studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier Studiebelastningen vurderes som passende eller for lav, mens fordelingen vurderes fra meget ujævn til jævn. Der kommenteres på at eksaminerne har ligget meget oven i hinanden på nogle semestre. Generelle kommentarer: Generelt kommenterer de studerende, at der har været for meget fokus på kommunikation frem for de andre specialiseringer. Studienævnets behandling af Bachelor i kommunikation og digitale medier Aalborg (samlet) : Følgende opmærksomhedspunkter blev udpeget: Karakterfordeling: Er der moduler som skiller sig ud på den ene eller anden måde, og hvad kan det i så fald skyldes? Hvordan samarbejder underviserne omkring progression i uddannelsen? Hvordan synliggøres specialiseringsmulighederne/kandidat-retningerne tidligere i uddannelsen? Øget bevidsthed omkring hvor studieordningen har både viden, færdigheder og kompetencer som læringsmål. Kan kravet om digital aflevering give nye muligheder, som vi bør udnytte? Studienævnets behandling af Bachelor i kommunikation og digitale medier København (samlet) : Følgende opmærksomhedspunkter blev udpeget: Hvordan opfattes begrebet studieaktivitet? Kan spørgsmålene i uddannelsesevalueringen misforstås? KA Kommunikation, Aalborg Fordelingen af forventningerne er meget spredt, 10% har i meget lav grad været tilfredse, 20 % har i lav grad, 30 % har i neutral grad, 35% har i høj grad, og 5% har i meget høj grad været tilfredse. Svinger i mellem tilfredshed i lav grad til i meget høj grad. Bør være højere både metodisk og teoretisk. Svinger i mellem tilfredshed i lav grad til i høj grad. Der er stillet forslag om bedre introforløb, særligt for studerende der ikke kommer fra KDM (Særlig

8 kritik af Camp forløb). Studienævnet kommenterer at disse initiativer ikke er så påtrængende mere, men at der fortsat er opmærksomhed på dette, såfremt det igen bliver relevant. De studerende påpeger, at forskningsmetodologi og praktik på samme semester giver udfordringer. Studienævnet er bevidst herom. Der arbejdes med alternative undervisningsformer ifm. forskningsmetodologi. 39 % har i lav grad været tilfredse, 39% har i neutral grad, mens 22% i høj grad har været tilfredse. Der kommenteres på at der ikke er stor nok forskel på bachelor og kandidat også et problemer for udefrakomne. Kompetencer til at arbejde selvstændigt, kritisk reflekteret og problemorienteret inden for det kommunikationsfaglige område Færdigheder i at tilrettelægge og gennemføre videnskabelige undersøgelser på et kommunikationsvidenskabeligt grundlag Færdigheder i at evaluere og/eller dokumentere effekter af forskellige kommunikationsindsatser, herunder forstå og kritiske reflektere over egen rolle i konkrete professionelle og tværfaglige kommunikationsindsatser Vurderingen af belastning svinger fra meget ujævn til jævn. 39% mener at belastningen har været passende. Studienævnet bemærker at de studerende påpeger manglende overensstemmelse mellem studieordning og indhold og mangelfuld kommunikation på hjemmesiden. Der efterspørges generelt mere praksis og praktik. Studienævnet beslutter at farvecirklen på hjemmesiden bliver misforstået. Det indstilles af studienævnet at den ikke fremgår af hjemmesiden og at studievejlederne ikke bruger den til at sælge kommunikationskandidaten. Der mangler forventningsafstemning ifht. studerende, der kommer ind som eksterne. SN kommenterer, at der på de kandidatuddannelser der optager eksterne tilbydes introkurser til eksterne. Dette blev ikke tilbudt på Kandidat i kommunikation i 2016, da der ikke er optaget eksterne i Derudover er kravene til eksternt optag strammet dels med adgangsbegrænsning, dels med antal ECTS.

9 KA Kommunikation, København Forventningerne svinger fra at være indfriet i lav grad (36%) til i høj grad (27%). Det faglige niveau svinger fra under forventet niveau (27%) til over forventet niveau (36%). 40 % var i nogen grad tilfredse med det faglige indhold, mens 30 % i lav grad var tilfredse med det faglige indhold, de resterende 30 % har i høj grad været tilfredse med det faglige indhold. Sammenhængen i uddannelsen er oplevet som svingende fra i lav grad tilfredsstillende til i høj grad tilfredsstillende. Der kommenteres på mange gentagelser mellem bachelor og kandidat. Færdigheder i at beherske de udtryksformer og virkemidler, som findes i forskellige medier, genrer og interaktionstyper Færdigheder i at forholde sig til og vurdere mellemmenneskelige og etiske problemstillinger i det professionelle virke Studiebelastningen vurderes som værende passende, og hverken jævnt eller ujævnt fordelt. Generelle kommentarer De studerende efterlyser: Ekstern kommunikation Praksis Markedsføring Studienævnets behandling af Kandidat i kommunikation AAL + CPH samlet Følgende opmærksomhedspunkter blev udpeget:

10 Kommunikationen om uddannelsen skal gennemarbejdes, så den svares til uddannelsens indhold. Antydninger af at der er gentagelser fra bacheloruddannelsen til kandidaten og på kandidaten fra semester til semester. Studienævnet er meget OBS på denne problematik, men påpeger at gentagelser også kan være positive og nødvendig af hensyn til de eksternt optagede studerende. Studienævnet beslutter, at der skal mere META kommunikation omkring, hvad uddannelsen indeholder.

11 KA Informationsvidenskab, Aalborg Uddannelsen har i høj grad levet op til forventningerne. Det faglige niveau svinger fra i neutral grad til i høj grad tilfredshed. Det faglige niveau svinger fra i neutral grad til i høj grad tilfredshed. Sammenhængen i uddannelsen svinger fra neutral til meget god. Knowledge of theory and method as regards the understanding of human practice in relation to the use of ICT Knowledge of the competence requirements of the discipline in relation to professional work. Studiebelastning vurderes som passende og for lav, mens den hverken er ujævnt eller jævnt fordelt. Studienævnet har ingen kommentarer. Meget få respondenter. Det bør overvejes at lave kvalitativ evaluering i stedet for kvantitativ evaluering, når der er så få kandidater. KA Informationsvidenskab, København Generelt positive evalueringer Uddannelsen har i høj grad til meget høj grad levet op til forventningerne. Det faglige niveau svinger fra neutral grad til i høj grad tilfredshed. Det faglige niveau svinger fra neutral grad til i høj grad tilfredshed.

12 Der opleves en neutral sammenhæng imellem uddannelsens semestre. Knowledge of theory and method as regards the understanding of human practice in relation to the use of ICT Knowledge of theory and method as regards the understanding of human practice in relation to the use of ICT Studiebelastning vurderes som passende til for lav. Fordelingen har hverken været jævn eller ujævn. Studienævnets behandling af kandidat i Informationsvidenskab AAL + CPH (samlet) Ingen særlige opmærksomhedspunkter KA Interaktive digitale medier, Aalborg Uddannelsen vurderes som at have i nogen til høj grad levet op til forventningerne. 80 % vurderer at det faglige niveau i nogen til i høj grad har levet op til det forventet niveau. Det faglige indhold vurderes fra i neutral grad til i høj grad tilfredshed. Sammenhængen i uddannelsen vurderes som passende til meget god. Viden om designteori, strategisk design, interaktionsdesign og digital design Viden om perception, kognition, reception i forhold til nye medier

13 Studiebelastningen vurderes som passende of fordelingen af belastningen svinger fra meget ujævn til jævn. Generelle kommentarer: Studienævnets behandling af Kandidat i Interaktive Digitale Medier Følgende opmærksomhedspunkter blev udpeget: De studerende kommenterer på et dårligt socialt miljø på uddannelsen. Derudover kommenteres der på, at der har været for lidt fokus på sociale medier og webdesign. Vedr. Gamification: Der er kritik af Ted talks. SN/studerende mener, at det giver mening hvis det fungerer som en appetizer, introduktion eller opsummering. Studienævnet vurderer at evalueringen af undervisningen som til tider overfladisk kan afhjælpes ved at koncentrere undervisningen omkring et reduceret antal undervisere. Kommunikation og æstetik har enten ikke været synlig eller ikke været til stede i undervisningen. Dette skal videreformidles til semesterkoordinatorerne. KA Informationsarkitektur, Aalborg Uddannelsen har svingende grad fra lav til høj levet op til forventningerne. Vurderes som på forventet niveau til over forventet niveau. Vurderes som over forventet niveau. Sammenhængen i uddannelsen vurderes svingende fra dårlig til god. Competencies in taking an analytical, reflective and critical approach to the study of human practice in relation to ICT and the development of ICT Knowledge of theory of science related to the discipline

14 Studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier Studiebelastningen vurderes som for høj og for lav, og fra hverken ujævnt eller jævnt til meget ujævnt fordelt. Generelle kommentarer: Studienævnets behandling af Kandidat i Information Architecture Følgende opmærksomhedspunkter blev udpeget: Der kommenteres på manglende engagement fra medstuderende, og at forelæsninger har virket overflødige på grund af det givne læsestof, som blot bliver gentaget til forelæsningerne. Desuden har der været mangel på plads til hvor de studerende kan sidde og arbejde. KA Oplevelsesdesign, Aalborg Uddannelsen har i neutral til høj grad levet op til forventningerne. Vurderes som på forventet niveau til over forventet niveau. Vurderes som på forventet niveau. Sammenhængen i uddannelsen vurderes som god. Viden om oplevelsens fysiologiske, emotionelle, kognitive og meningsskabende aspekter samt sammenhængen mellem oplevelser og erfaringsdannelse og æstetik som den systematiske praksis, der frembringer denne sammenhæng Kompetencer til at argumentere for forretningsmæssige konsekvenser af it-baseret oplevelsesdesign Studiebelastningen vurderes som passende og fra hverken ujævnt eller jævnt til jævnt fordelt.

15 Generelle kommentarer Studienævnets behandling af Kandidat Oplevelsesdesign Studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier Studienævnet kommenterer at det tyder på at en enkelt studerende har en udpræget negativ oplevelse, hvor de restende har positive oplevelser. Master i IKT og læring, Aalborg Uddannelsen har i høj grad levet op til forventningerne. Vurderes som under forventet niveau til en del over forventet niveau. Vurderes som på forventet niveau til en del over det forventede. Sammenhængen i uddannelsen vurderes som svingende, fra dårlig til meget god. Kan reflektere over og forholde sig til ikt-baserede læreprocesser og ikt-baserede læringsartefakter på grundlag af erkendelsesmæssige, kommunikative, informationsteknologiske, organisatoriske og didaktiske teorier og metoder og med udgangspunkt i problemorienteret projektpædagogik. Ingen kompetencer vurderes som direkte svage. Studiebelastningen vurderes som passende eller for høj, og fra ujævnt til jævnt fordelt. Generelle kommentarer Generelt tilfredse studerende Studienævnets behandling af Master i Ikt og Læring Følgende opmærksomhedspunkter blev udpeget:

16 Lille tendens til kritik af underviserne, studienævnet beder koordinationsgruppen for Master i ikt og læring tage højde for kritikken.

Nedenstående opsummerer uddannelsesevalueringerne for uddannelserne under studienævnet for Humanistisk Informatik fra Antal

Nedenstående opsummerer uddannelsesevalueringerne for uddannelserne under studienævnet for Humanistisk Informatik fra Antal Uddannelsesevaluering 2014 Studienævnet for Humanistisk Informatik Nedenstående opsummerer uddannelsesevalueringerne for uddannelserne under studienævnet for Humanistisk Informatik fra 2014. Antal Antal

Læs mere

Nedenstående opsummerer uddannelsesevalueringerne for uddannelserne under studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier 2015.

Nedenstående opsummerer uddannelsesevalueringerne for uddannelserne under studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier 2015. Uddannelsesevaluering 2015 Studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier Nedenstående opsummerer uddannelsesevalueringerne for uddannelserne under studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier

Læs mere

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer?

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? Bacheloruddannelsen i Kommunikation og digitale medier med BA specialisering i Informationsvidenskab - København 4 respondenter 13 spørgeskemamodtagere Svarprocent: 31% Forventer du at afslutte uddannelsen/har

Læs mere

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer?

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? Bacheloruddannelsen i Kommunikation og digitale medier med BA specialisering i Interaktive digitale medier - Aalborg 16 respondenter 44 spørgeskemamodtagere Svarprocent: 36% Forventer du at afslutte uddannelsen/har

Læs mere

Uddannelsesevaluering 2013

Uddannelsesevaluering 2013 Uddannelsesevaluering 2013 Uddannelserne under studienævnet for Humanistisk Informatik Antal dimittender 1 Svar % BA HumInf - 13 6 46 Informationsvidenskab AAL BA HumInf - 74 25 34 Kommunikation AAL BA

Læs mere

Uddannelsesevaluering 2012

Uddannelsesevaluering 2012 Studienævnet for Humanistisk Informatik Nyhavnsgade 14 9000 Aalborg Sagsbehandler: Winnie Ritterbusch Telefon: 9940 9110 Email: winnie@hum.aau.dk Uddannelsesevaluering 2012 Udsendt til: * respondenter

Læs mere

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer?

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? Bacheloruddannelsen i Kommunikation og digitale medier Med BA specialisering i Interaktive digitale medier - Aalborg 7 respondenter 28 spørgeskemamodtagere Svarprocent: 25% Forventer du at afslutte uddannelsen/har

Læs mere

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer?

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? Bacheloruddannelsen i Kommunikation og digitale medier med BA specialisering i Kommunikation - Aalborg 15 respondenter 56 spørgeskemamodtagere Svarprocent: 27 % Forventer du at afslutte uddannelsen/har

Læs mere

Studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier. Uddannelsesevaluering Opsamling

Studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier. Uddannelsesevaluering Opsamling Studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier Uddannelsesevaluering 2017 - Opsamling I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N

Læs mere

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer?

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? Studienævnet for Humanistisk Informatik Uddannelsesevaluering 2014 KA i Kommunikation(interpersonel), AAL Besvaret af: 3 Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? I hvilken grad

Læs mere

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer?

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? Kandidatuddannelsen i Kommunikation - Aalborg 47 respondenter 21 spørgeskemamodtagere Svarprocent: 45% Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? I hvilken grad har uddannelsen

Læs mere

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer?

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? Studienævnet for Humanistisk Informatik Uddannelsesevaluering 2014 BA i Informationsvidenskab, AAU Besvaret af: 2 Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? I hvilken grad har

Læs mere

Hvad er årsagen til, at du ikke forventer at afslutte din uddannelse denne sommer?

Hvad er årsagen til, at du ikke forventer at afslutte din uddannelse denne sommer? Uddannelsesevaluering 2013 Bacheloruddannelsen i Humanistisk Informatik Bachelorspecialisering i informationsvidenskab København 4 respondenter, 1 nogen svar ud af 12 (33%) Forventer du at afslutte uddannelsen

Læs mere

Bilagsoversigt til Kriterium 3: Uddannelsens faglige profil og niveau

Bilagsoversigt til Kriterium 3: Uddannelsens faglige profil og niveau Det Humanistiske Fakultetskontor Kroghstræde 3 9220 Aalborg Ø Bilagsoversigt til Kriterium 3: Uddannelsens faglige profil og niveau Bilag: 3a: Informations- og kommunikationsteknologi i humanistisk informatik

Læs mere

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer?

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? Kandidatuddannelsen i Informationsvidenskab - Aalborg 2 respondenter 5 spørgeskemamodtagere Svarprocent: 40% Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? I hvilken grad har uddannelsen

Læs mere

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer?

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? BA i Kommunikation, AAU Besvaret af: 17 Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? I hvilken grad har uddannelsen levet op til dine forventninger? (1 =i meget lav grad, 2 = i

Læs mere

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer?

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? Kandidatuddannelsen i Informationsarkitektur - Aalborg 3 respondenter 10 spørgeskemamodtagere Svarprocent: 30% Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? I hvilken grad har uddannelsen

Læs mere

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer?

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? Studienævnet for Humanistisk Informatik Uddannelsesevaluering 2014 KA i Interaktive Digitale Medier Besvaret af: 7 Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? I hvilken grad har

Læs mere

Semester- og uddannelsesevaluering for 6. semester Bacheloruddannelsen i Idræt

Semester- og uddannelsesevaluering for 6. semester Bacheloruddannelsen i Idræt Semester- og uddannelsesevaluering for 6. semester Bacheloruddannelsen i Idræt Svarprocent Distribueret 72 71,3% Nogen svar 1 1,0% Gennemført 28 27,7% I alt 101 100,0% Spørgsmål til semestret: 6. semester

Læs mere

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer?

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? Kandidatuddannelsen i Interaktive digitale medier - Aalborg 6 respondenter 36 spørgeskemamodtagere Svarprocent: 17% Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? I hvilken grad har

Læs mere

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer?

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? KA i Informationsvidenskab, AAL Besvaret af: 1 Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? I hvilken grad har uddannelsen levet op til dine forventninger? (1 =i meget lav grad,

Læs mere

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer?

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? Kandidatuddannelsen i Oplevelsesdesign - Aalborg 5 respondenter 22 spørgeskemamodtagere Svarprocent: 23% Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? I hvilken grad har uddannelsen

Læs mere

Uddannelsesevaluering, 6. semester, Politik & Administration, fora r 2016

Uddannelsesevaluering, 6. semester, Politik & Administration, fora r 2016 Uddannelsesevaluering, 6. semester, Politik & Administration, fora r 2016 Indhold Indledning... 2 Uddannelsesevaluering... 2 Samlet status... 2 1) Hvordan vurderer du uddannelsens faglige niveau?... 2

Læs mere

Uddannelsesevaluering, Politik & Administration, 10. semester, fora r 2014

Uddannelsesevaluering, Politik & Administration, 10. semester, fora r 2014 Uddannelsesevaluering, Politik & Administration, 10. semester, fora r 2014 Indhold Indledning... 3 1) Hvordan vurderer du uddannelsens faglige niveau?... 3 1a) Er der områder, hvor du kunne have ønsket

Læs mere

Studieordning for Bacheloruddannelsen i digitale medier og design ved IT-Universitetet i København

Studieordning for Bacheloruddannelsen i digitale medier og design ved IT-Universitetet i København Studieordning for Bacheloruddannelsen i digitale medier og design ved IT-Universitetet i København Studieordning af 1. august 2009 Revideret pr. 17. marts 2011 Revideret pr. 20. december 2012 Revideret

Læs mere

Bachelor i Innovation & Digitalisering, semester- og uddannelsesevaluering, forår 2017

Bachelor i Innovation & Digitalisering, semester- og uddannelsesevaluering, forår 2017 Bachelor i Innovation & Digitalisering, semester- og uddannelsesevaluering, forår 2017 Samlet status Blot en studerende ud af 3 mulige, har valgt at besvare evalueringsskemaet. Modul 14: Bachelorprojekt

Læs mere

Uddannelses- og semesterevaluering, KA, Samfundsfag, forår 2017

Uddannelses- og semesterevaluering, KA, Samfundsfag, forår 2017 Uddannelses- og semesterevaluering, KA, Samfundsfag, forår 2017 Samlet status Spørgeskemaet er gjort tilgængeligt for x studerende. Heraf har 1 besvaret alle spørgsmålene, hvilket giver en svarprocent

Læs mere

Semesterbeskrivelse. 1. semester, bacheloruddannelsen i samfundsfag Efterår 2017

Semesterbeskrivelse. 1. semester, bacheloruddannelsen i samfundsfag Efterår 2017 Studienævnet for Politik & Administration og Samfundsfag Skolen for Statskundskab Fibigerstræde 3 9220 Aalborg Øst Telefon 99 40 80 46 E-mail: ler@dps.aau.dk www.skolenforstatskundskab.aau.dk Semesterbeskrivelse,

Læs mere

Studieordning for bacheloruddannelsen i digital design og interaktive teknologier ved IT-Universitetet i København

Studieordning for bacheloruddannelsen i digital design og interaktive teknologier ved IT-Universitetet i København Studieordning for bacheloruddannelsen i digital design og interaktive teknologier ved IT-Universitetet i København Studieordning af Indhold Indledning Kapitel 1. Uddannelsens titulatur, formål og mål for

Læs mere

Studieordning for kandidatuddannelsen i informationsteknologi ved IT-Universitetet i København, Digital design og interaktive teknologier

Studieordning for kandidatuddannelsen i informationsteknologi ved IT-Universitetet i København, Digital design og interaktive teknologier Studieordning for kandidatuddannelsen i informationsteknologi ved IT-Universitetet i København, Digital design og interaktive teknologier Studieordning af Indhold Indledning Kapitel 1. Uddannelsens titulatur,

Læs mere

Speciale- og uddannelsesevaluering, Politik & Administration, Forår 2016

Speciale- og uddannelsesevaluering, Politik & Administration, Forår 2016 Speciale- og uddannelsesevaluering, Politik & Administration, Forår 2016 Samlet status Evalueringen er sendt til 28 studerende, hvoraf 15 har besvaret hele evalueringen, hvilket giver en svarprocent på

Læs mere

Uddannelsesevaluering Eftera r 2015

Uddannelsesevaluering Eftera r 2015 Uddannelsesevaluering Eftera r 205 Som led i kvalitetssikringen udfører School of Engineering and Science en spørgeskemaundersøgelse blandt skolens dimittender umiddelbart før afslutningen på deres uddannelse.

Læs mere

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer?

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? Kandidatuddannelsen i Informationsvidenskab - Aalborg 2 respondenter 7 spørgeskemamodtagere Svarprocent: 29% Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? I hvilken grad har uddannelsen

Læs mere

D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T

D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET E V A L U E R I N G S R A P P O R T F O R B A C H E L O R - O G K A N D I D A T U D D A N N E L S E N I I N F O R

Læs mere

Uddannelsesevaluering, Samfundsfag, fora r 2014

Uddannelsesevaluering, Samfundsfag, fora r 2014 Uddannelsesevaluering, Samfundsfag, fora r 2014 Indhold Indledning... 2 1) Hvordan vurderer du uddannelsens faglige niveau?... 2 1a) Er der områder, hvor du kunne have ønsket et højere fagligt niveau?...

Læs mere

Semesterevaluering SIV Engelsk forår 2015

Semesterevaluering SIV Engelsk forår 2015 Semesterevaluering SIV Engelsk forår 2015 Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør specialisering, tomplads el.lign.) Kandidatuddannelsen

Læs mere

Evaluering af Kandidaten i Politik og Administration F2013

Evaluering af Kandidaten i Politik og Administration F2013 1) Hvordan vurderer du uddannelsens faglige niveau? 1a) Er der områder, hvor du kunne have ønsket et højere fagligt niveau? Nej nej Nej Jeg synes generelt, at måden vi lærte på, ikke var særlig god. Det

Læs mere

Uddannelsesevaluering (kandidat pol/adm) i foråret 2012

Uddannelsesevaluering (kandidat pol/adm) i foråret 2012 1) Hvordan vurderer du uddannelsens faglige niveau? 1a) Er der områder, hvor du kunne have ønsket et højere fagligt niveau? Politisk kommunikation. Ellers er der generelt alt for få lektioner på alle moduler.

Læs mere

Tilbagemelding fra studienævnet: Studienævnet bemærker generel tilfredshed med semestret forløb og har ikke yderligere kommentarer.

Tilbagemelding fra studienævnet: Studienævnet bemærker generel tilfredshed med semestret forløb og har ikke yderligere kommentarer. Musikuddannelsen Forår 2018 Opsamling Musik forår 2018 Semester- og kursusevalueringer Semesterevalueringer 2. semester Almen (3 besvarelser) Generelt positiv respons. Få respondenter (3). De bruger mellem

Læs mere

Evaluering, 3. semester, Politik & Administration og Samfundsfag, eftera r 2015

Evaluering, 3. semester, Politik & Administration og Samfundsfag, eftera r 2015 Evaluering, 3. semester, Politik & Administration og Samfundsfag, eftera r 2015 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Modulevaluering udleveret på modulernes sidste kursusgang... 4 Modul 3: Samfundsøkonomi...

Læs mere

Studieordning for kandidatuddannelsen i informationsteknologi ved IT-Universitetet i København, Digital design og kommunikation

Studieordning for kandidatuddannelsen i informationsteknologi ved IT-Universitetet i København, Digital design og kommunikation Studieordning for kandidatuddannelsen i informationsteknologi ved IT-Universitetet i København, Digital design og kommunikation Studieordning af 19. august 2015 Indhold Indledning Kapitel 1. Uddannelsens

Læs mere

Semesterevaluering for 2. semester kandidatuddannelsen i Klinisk Videnskab og Teknologi

Semesterevaluering for 2. semester kandidatuddannelsen i Klinisk Videnskab og Teknologi Semesterevaluering for 2. semester kandidatuddannelsen i Klinisk Videnskab og Teknologi Svarprocent Ikke-gennemført 1 6,7% Nogen svar 1 6,7% Gennemført 13 86,6% I alt 15 100,0% Spørgsmål til semestret:

Læs mere

Cand.it. i it-ledelse, Semester- og uddannelsesevaluering, fora r 2015

Cand.it. i it-ledelse, Semester- og uddannelsesevaluering, fora r 2015 Cand.it. i it-ledelse, Semester- og uddannelsesevaluering, fora r 2015 Indhold Elektronisk semester- og uddannelsesevaluering... 2 Specialevejleder... 2 Samarbejdet med evt. case-virksomhed... 2 Hvad har

Læs mere

Semesterbeskrivelse. 1. semester, bacheloruddannelsen i Politik og administration Efterår 2018

Semesterbeskrivelse. 1. semester, bacheloruddannelsen i Politik og administration Efterår 2018 Studienævnet for Politik & Administration og Samfundsfag Skolen for Statskundskab Fibigerstræde 3 9220 Aalborg Øst Telefon 99 40 80 46 E-mail: dsd@dps.aau.dk www.skolenforstatskundskab.aau.dk Semesterbeskrivelse,

Læs mere

Semesterevaluering for 2. semester Bacheloruddannelsen i Sundhedsteknologi

Semesterevaluering for 2. semester Bacheloruddannelsen i Sundhedsteknologi Semesterevaluering for 2. semester Bacheloruddannelsen i Sundhedsteknologi Svarprocent Ikke-gennemført 3 8,1% Nogen svar 2 5,4% Gennemført 32 86,5% I alt 37 100,0% Spørgsmål til projektmodulet: Eksperimentel

Læs mere

Uddannelsesevaluering Bacheloruddannelsen i Politik & Administration, forår 2018

Uddannelsesevaluering Bacheloruddannelsen i Politik & Administration, forår 2018 Uddannelsesevaluering Bacheloruddannelsen i Politik & Administration, forår 2018-1) Hvordan vurderer du uddannelsens faglige niveau? 1a) Er der områder, hvor du kunne have ønsket et højere fagligt niveau?

Læs mere

Studiemiljøevaluering 2015 Designskolen Kolding

Studiemiljøevaluering 2015 Designskolen Kolding Studiemiljøevaluering 2015 Designskolen Kolding Samlet rapport Studiemiljøevalueringen blev gennemført i efterårssemesteret 2015. BA-evalueringen har en svarprocent på 41% svarende til 90 studerende. Herudover

Læs mere

Vi er glade for, at du vil tage dig tid til at deltage i uddannelsesevalueringen ved at udfylde

Vi er glade for, at du vil tage dig tid til at deltage i uddannelsesevalueringen ved at udfylde Uddannelsesevaluering, Bacheloruddannelsen i Sundhedsteknologi, sommeren 2012 Kære kommende bachelor Vi er glade for, at du vil tage dig tid til at deltage i uddannelsesevalueringen ved at udfylde dette

Læs mere

2. semester, bacheloruddannelsen i Politik og administration ved Aalborg Universitet

2. semester, bacheloruddannelsen i Politik og administration ved Aalborg Universitet , bacheloruddannelsen i Politik og administration ved Aalborg Universitet Oplysninger om semesteret Skole: Skolen for Statskundskab Studienævn: Studienævnet for Politik & Administration og Samfundsfag

Læs mere

Semesterevaluering SIV engelsk efterår 2014

Semesterevaluering SIV engelsk efterår 2014 Semesterevaluering SIV engelsk efterår 2014 Generelle oplysninger Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Generelle oplysninger Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx

Læs mere

Strategiske mål og handlingsplan for Studienævnet for kommunikation og digitale medier. Version: 3

Strategiske mål og handlingsplan for Studienævnet for kommunikation og digitale medier. Version: 3 Strategiske mål og handlingsplan for Studienævnet for kommunikation og digitale medier Studienævn: Kommunikation og digitale medier Periode: 2015-2018 Dato: 25/01 2016. Version: 3 Nuværende situation:

Læs mere

Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse,

Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse, Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse, eftera r 2016 Indhold Indledning... 3 FU-møder... 4 Modulevaluering gjort tilgængelig på modulets sidste kursusgang... 4 Modul 1: Informationsteknologi,

Læs mere

Uddannelsesevaluering, Kandidatuddannelsen i Klinisk videnskab

Uddannelsesevaluering, Kandidatuddannelsen i Klinisk videnskab Uddannelsesevaluering, Kandidatuddannelsen i Klinisk videnskab og teknologi, sommeren 2012 Kære kommende kandidat Vi er glade for, at du vil tage dig tid til at deltage i uddannelsesevalueringen ved at

Læs mere

Akkrediteringsrapport TURNUSAKKREDITERING 2013-2 2 BACHELORUDDANNELSER OG 5 KANIDATUDDANNELSER INDEN FOR HUMANISTISK INFORMATIK AALBORG UNIVERSITET

Akkrediteringsrapport TURNUSAKKREDITERING 2013-2 2 BACHELORUDDANNELSER OG 5 KANIDATUDDANNELSER INDEN FOR HUMANISTISK INFORMATIK AALBORG UNIVERSITET Akkrediteringsrapport 2014 TURNUSAKKREDITERING 2013-2 2 BACHELORUDDANNELSER OG 5 KANIDATUDDANNELSER INDEN FOR HUMANISTISK INFORMATIK AALBORG UNIVERSITET Turnusakkreditering, 2013-2 Publikationen er udgivet

Læs mere

Organisation og ledelse Kursusevaluering efteråret 2014

Organisation og ledelse Kursusevaluering efteråret 2014 Organisation og ledelse Kursusevaluering efteråret 2014 55,8 % har besvaret skemaet om dette tilvalg. Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet

Læs mere

Uddannelsesevaluering Fora r 2017

Uddannelsesevaluering Fora r 2017 Uddannelsesevaluering Fora r 217 Som led i kvalitetssikringen udfører School of Engineering and Science en spørgeskemaundersøgelse blandt skolens dimittender umiddelbart før afslutningen på deres uddannelse.

Læs mere

Uddannelsesevaluering Eftera r 2017

Uddannelsesevaluering Eftera r 2017 Uddannelsesevaluering Eftera r 2017 Som led i kvalitetssikringen udfører School of Engineering and Science en spørgeskemaundersøgelse blandt skolens dimittender umiddelbart før afslutningen på deres uddannelse.

Læs mere

Skabelon for semesterbeskrivelse for uddannelser ved Aalborg Universitet

Skabelon for semesterbeskrivelse for uddannelser ved Aalborg Universitet Skabelon for semesterbeskrivelse for uddannelser ved Aalborg Universitet Semesterbeskrivelse 9.semester Kommunikation KA-Kommunikation (Aalborg) Oplysninger om semesteret Skole: MPACT Studienævn: Kommunikation

Læs mere

Studieordning for bacheloruddannelsen i Idræt

Studieordning for bacheloruddannelsen i Idræt Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Studienævnet for Sundhed, Teknologi og Idræt Studieordning for bacheloruddannelsen i Idræt Aalborg Universitet 2013 Dispensation januar 2015 Uddannelsen udbydes i Aalborg

Læs mere

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer?

Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? Bacheloruddannelsen i Musik (Almen) - Aalborg Studienævnet for Musik 4 respondenter 9 spørgeskemamodtagere Svarprocent: 44% Forventer du at afslutte uddannelsen/har du afsluttet/ denne sommer? I hvilken

Læs mere

Opsamling på semesterevaluering for forår 2015

Opsamling på semesterevaluering for forår 2015 Opsamling på semesterevaluering for forår 2015 Nedenstående opsamling baserer sig på tilbagemeldinger fra semesterkoordinatorerne på samtlige semestre for uddannelserne under studienævnet for Humanistisk

Læs mere

Uddannelsesevaluering Eftera r 2014

Uddannelsesevaluering Eftera r 2014 Uddannelsesevaluering Eftera r 4 Som led i kvalitetssikringen udfører School of Engineering and Science en spørgeskemaundersøgelse blandt skolens dimittender umiddelbart før afslutningen på deres uddannelse.

Læs mere

1) Mennesker, computere og interaktion. Her er omdrejningspunktet basale forudsætninger for interaktion mellem mennesker og computere.

1) Mennesker, computere og interaktion. Her er omdrejningspunktet basale forudsætninger for interaktion mellem mennesker og computere. Semesterbeskrivelse OID 2. semester. Semesterbeskrivelse Oplysninger om semesteret Skole: Statskundskab Studienævn: Studienævn for Digitalisering Studieordning: Studieordning for Bacheloruddannelsen i

Læs mere

Semesterevalueringer. Opsamling Musik efterår 2017 Semester- og kursusevalueringer. Musikuddannelsen Efterår Almen 1. sem

Semesterevalueringer. Opsamling Musik efterår 2017 Semester- og kursusevalueringer. Musikuddannelsen Efterår Almen 1. sem Musikuddannelsen Efterår 2017 Opsamling Musik efterår 2017 Semester- og kursusevalueringer Semesterevalueringer Almen 1. sem Generelt positive kommentarer. Der er en person, der efterspørger mere gruppearbejde

Læs mere

Hvad er årsagen til, at du ikke forventer at afslutte din uddannelse denne sommer?

Hvad er årsagen til, at du ikke forventer at afslutte din uddannelse denne sommer? Uddannelsesevaluering 2012 Kandidat i Kommunikation (medier) Hvad er årsagen til, at du ikke forventer at afslutte din uddannelse denne sommer? I hvilken grad har uddannelsen levet op til dine forventninger?

Læs mere

Modulansvarlig Elsebeth Korsgaard Sorensen (Dept. of Learning and Philosophy, Aalborg University)

Modulansvarlig Elsebeth Korsgaard Sorensen (Dept. of Learning and Philosophy, Aalborg University) Semesterbeskrivelse OID 4. semester. Semesterbeskrivelse Oplysninger om semesteret Skole: Statskundskab Studienævn: Studienævn for Digitalisering Studieordning: Studieordning for Bacheloruddannelsen i

Læs mere

Studieordning for bacheloruddannelsen i softwareudvikling ved IT-Universitetet i København

Studieordning for bacheloruddannelsen i softwareudvikling ved IT-Universitetet i København Studieordning for bacheloruddannelsen i softwareudvikling ved IT-Universitetet i København Studieordning a 1. september 2012 Revideret 16. juni 2014 Revideret 19. august 2015 Indhold Indledning Kapitel

Læs mere

Semesterbeskrivelse cand. it uddannelsen i it-ledelse 2. semester.

Semesterbeskrivelse cand. it uddannelsen i it-ledelse 2. semester. Semesterbeskrivelse cand. it uddannelsen i it-ledelse. Semesterbeskrivelse Oplysninger om semesteret Skole: Statskundskab Studienævn: Studienævn for Digitalisering Studieordning: Studieordning for Kandidatuddannelsen

Læs mere

Uddannelsesevaluering Fora r 2013

Uddannelsesevaluering Fora r 2013 Uddannelsesevaluering Fora r 3 Som led i kvalitetssikringen udfører School of Engineering and Science en spørgeskemaundersøgelse blandt skolens dimittender umiddelbart før afslutningen på deres uddannelse.

Læs mere

PBL på Socialrådgiveruddannelsen

PBL på Socialrådgiveruddannelsen 25-10-2018, AAU/MAN PBL på Dette papir beskriver guidelines for Problembaseret Læring på. Papiret er udarbejdet og godkendt af studienævnet d. 24. oktober 2018 og er gældende, men tages løbende op til

Læs mere

Uddannelsesevaluering, Politik & Administration, 6. semester, fora r 2014

Uddannelsesevaluering, Politik & Administration, 6. semester, fora r 2014 Uddannelsesevaluering, Politik & Administration, 6. semester, fora r 2014 Indhold Indledning... 2 Uddannelsens faglige niveau... 2 Er der områder, hvor du kunne have ønsket et højere fagligt niveau?...

Læs mere

Skabelon for semesterbeskrivelse for uddannelser ved Aalborg Universitet

Skabelon for semesterbeskrivelse for uddannelser ved Aalborg Universitet Skabelon for semesterbeskrivelse for uddannelser ved Aalborg Universitet Semesterbeskrivelse 9.semester Oplevelsesdesign KA-OD (Aalborg) Oplysninger om semesteret Skole: MPACT Studienævn: Kommunikation

Læs mere

Uddannelsesevaluering Fora r 2016

Uddannelsesevaluering Fora r 2016 Uddannelsesevaluering Fora r 16 Som led i kvalitetssikringen udfører School of Engineering and Science en spørgeskemaundersøgelse blandt skolens dimittender umiddelbart før afslutningen på deres uddannelse.

Læs mere

Uddannelsesevaluering Fora r 2014

Uddannelsesevaluering Fora r 2014 Uddannelsesevaluering Fora r 14 Som led i kvalitetssikringen udfører School of Engineering and Science en spørgeskemaundersøgelse blandt skolens dimittender umiddelbart før afslutningen på deres uddannelse.

Læs mere

KANDIDATUDDANNELSEN I KOMMUNIKATION P E T E R K O F O E D O G A N D E R S H O R S B Ø L

KANDIDATUDDANNELSEN I KOMMUNIKATION P E T E R K O F O E D O G A N D E R S H O R S B Ø L KANDIDATUDDANNELSEN I KOMMUNIKATION INFORMATIONSMØDE FORÅR 2013 P E T E R K O F O E D O G A N D E R S H O R S B Ø L Human Resource medarbejder, recrutor Intern/ekstern konsulent Projektledelse, Organisationsscenograf

Læs mere

DET HUMANISTISKE FAKULTET AALBORG UNIVERSITET

DET HUMANISTISKE FAKULTET AALBORG UNIVERSITET STUDIEORDNING FOR BACHELORUDDANNELSERNE I HUMANISTISK INFORMATIK: INFORMATIONSVIDENSKAB, INTERAKTIVE DIGITALE MEDIER OG KOMMUNIKATION SAMT BA-TILVALGENE I INFORMATIONSVIDENSKAB, INTERAKTIVE DIGITALE MEDIER

Læs mere

Cand.it ledelse, semester- og uddannelsesevaluering, forår 2017

Cand.it ledelse, semester- og uddannelsesevaluering, forår 2017 Cand.it ledelse, semester- og uddannelsesevaluering, forår 2017 Indhold Indhold... 1 Indledning... 3 Forretningsvalgsmøder... 3 Semester- og Uddannelsesevaluering... 3 Samlet status... 3 Hvem er din specialevejleder?...

Læs mere

Uddannelsesevaluering Fora r 2015

Uddannelsesevaluering Fora r 2015 Uddannelsesevaluering Fora r 215 Som led i kvalitetssikringen udfører School of Engineering and Science en spørgeskemaundersøgelse blandt skolens dimittender umiddelbart før afslutningen på deres uddannelse.

Læs mere

Semesterbeskrivelse Bacheloruddannelsen i Innovation og Digitalisering, 4. semester

Semesterbeskrivelse Bacheloruddannelsen i Innovation og Digitalisering, 4. semester Semesterbeskrivelse Bacheloruddannelsen i Innovation og Digitalisering, 4. semester Skole: Statskundskab Studienævn: Studienævn for Digitalisering Studieordning: Studieordning for Bacheloruddannelsen i

Læs mere

Uddannelses- og semesterevaluering, KA, Samfundsfag, 10. semester, forår 2015

Uddannelses- og semesterevaluering, KA, Samfundsfag, 10. semester, forår 2015 Uddannelses- og semesterevaluering, KA, Samfundsfag, 10. semester, forår 2015 Indhold Indhold... 1 Indledning... 3 Semesterevaluering... 3 1) Hvem er din specialevejleder?... 3 2) Hvordan vurderer du:

Læs mere

Evalueringsrapport for bachelor-, tilvalgs- og kandidatuddannelsen i psykologi, Efterår 2013/Forår 2014.

Evalueringsrapport for bachelor-, tilvalgs- og kandidatuddannelsen i psykologi, Efterår 2013/Forår 2014. INSTITUT FOR PSYKOLOGI KØBENHAVNS UNIVERSITET Evalueringsrapport for bachelor-, tilvalgs- og kandidatuddannelsen i psykologi, Efterår 2013/Forår 2014. 18. SEPTEMBER 2014 Psykologi har i efteråret 2013

Læs mere

Hvilken uddannelse er du i færd med at afslutte / har du afsluttet?

Hvilken uddannelse er du i færd med at afslutte / har du afsluttet? Uddannelsesevaluering Musikuddannelsen 2013 Bachelor (almen) 2 respondent Bachelor (POPLYD) 4 respondenter Hvilken uddannelse er du i færd med at afslutte / har du afsluttet? Forventer du at afslutte uddannelsen

Læs mere

Uddannelsesevaluering, Bacheloruddannelsen i Idræt, sommeren

Uddannelsesevaluering, Bacheloruddannelsen i Idræt, sommeren Uddannelsesevaluering, Bacheloruddannelsen i Idræt, sommeren 2012 Kære kommende bachelor Vi er glade for, at du vil tage dig tid til at deltage i uddannelsesevalueringen ved at udfylde dette spørgeskema.

Læs mere

SICT (Studienævn for Datalogi, Studienævn for Elektronik og IT, Studienævn for Medieteknologi) kandidat

SICT (Studienævn for Datalogi, Studienævn for Elektronik og IT, Studienævn for Medieteknologi) kandidat Måling Uddannelsesevaluering F2012 Semester SICT (Studienævn for Datalogi, Studienævn for Elektronik og IT, Studienævn for Medieteknologi) kandidat 1. Hvilket kandidatsemester er du i færd med at afslutte

Læs mere

Mål Introducerer de studerende for forskellige anvendelser af IT i den offentlige sektor, samt til programmering af sådanne IT systemer.

Mål Introducerer de studerende for forskellige anvendelser af IT i den offentlige sektor, samt til programmering af sådanne IT systemer. Semesterbeskrivelse OID 1. semester. Semesterbeskrivelse Oplysninger om semesteret Skole: Statskundskab Studienævn: Studienævn for Digitalisering Studieordning: Studieordning for Bacheloruddannelsen i

Læs mere

Uddannelsesevaluering (Samfundsfag) i foråret 2012

Uddannelsesevaluering (Samfundsfag) i foråret 2012 1) Hvordan vurderer du uddannelsens faglige niveau? 1a) Er der områder, hvor du kunne have ønsket et højere fagligt niveau? Jeg har været meget, meget tilfreds med det faglige niveau. Jeg kunne godt ønske

Læs mere

Fagstudieordning Kandidattilvalg i kommunikation og it 2019

Fagstudieordning Kandidattilvalg i kommunikation og it 2019 Fagstudieordning Kandidattilvalg i kommunikation og it 2019 Det Humanistiske Fakultet Københavns Universitet Ikrafttræden: 1. september 2019 Indhold Kapitel 1. Hjemmel... 3 1. Hjemmel... 3 Kapitel 2. Normering

Læs mere

Semesterbeskrivelse Innovation og Digitalisering, 1. semester.

Semesterbeskrivelse Innovation og Digitalisering, 1. semester. Semesterbeskrivelse Innovation og Digitalisering,. Semesterbeskrivelse Oplysninger om semesteret Skole: Statskundskab Studienævn: Studienævn for Digitalisering Studieordning: Studieordning for Bacheloruddannelsen

Læs mere

Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017

Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017 Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017 Indhold Indhold... 1 Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk semesterevaluering... 4 Modul 5: IT-baseret forbedring af organisatoriske

Læs mere

Hold: bose15 J.nr.: Hvordan vurderer du dit eget bidrag til at skabe følelsen af fællesskab på holdet?

Hold: bose15 J.nr.: Hvordan vurderer du dit eget bidrag til at skabe følelsen af fællesskab på holdet? Hold: bose15 J.nr.: 4071 Modul: 7 Dato: 07. februar 2017 Status: 14 ud af 17 har besvaret evalueringen 82% Hvordan vurderer du det sociale studiemiljø på holdet? Hvordan vurderer du dit eget bidrag til

Læs mere

Semesterbeskrivelse cand. it uddannelsen i it-ledelse 2. semester.

Semesterbeskrivelse cand. it uddannelsen i it-ledelse 2. semester. Semesterbeskrivelse cand. it uddannelsen i it-ledelse 2. semester. Semesterbeskrivelse Oplysninger om semesteret Skole: Statskundskab Studienævn: Studienævn for Digitalisering Studieordning: Studieordning

Læs mere

Modul- og semesterevaluering, 4. semester, OID, fora r 2016

Modul- og semesterevaluering, 4. semester, OID, fora r 2016 Modul- og semesterevaluering, 4. semester, OID, fora r 2016 Indhold Indledning... 3 Elektronisk modul- og semesterevalueringer... 3 Modul 13: IT som pædagogisk værktøj... 3 Samlet status... 3 Læringsmål

Læs mere

2. semester, kandidatuddannelsen i Politik og Administration ved Aalborg Universitet

2. semester, kandidatuddannelsen i Politik og Administration ved Aalborg Universitet , kandidatuddannelsen i Politik og Administration ved Aalborg Universitet Oplysninger om semesteret Skole: Skolen for Statskundskab Studienævn: Studienævnet for Politik & Administration og Samfundsfag

Læs mere

3. semester, bacheloruddannelsen i Samfundsfag som centralt fag ved Aalborg Universitet

3. semester, bacheloruddannelsen i Samfundsfag som centralt fag ved Aalborg Universitet , bacheloruddannelsen i Samfundsfag som centralt fag ved Aalborg Universitet Semesterbeskrivelse Oplysninger om semesteret Skole: Skolen for Statskundskab Studienævn: Studienævnet for Politik & Administration

Læs mere

Studiemiljøundersøgelsen blev behandlet på Studienævn for Sundhed, Teknologi og Idræts møde 22. september 2016 og følgende blev ført til referat:

Studiemiljøundersøgelsen blev behandlet på Studienævn for Sundhed, Teknologi og Idræts møde 22. september 2016 og følgende blev ført til referat: SUND fakultet Att.: Bodil Brander Studienævn for Sundhed, Teknologi og Idræt Niels Jernes Vej 12, A5 9220 Aalborg Øst Telefon: 9940 8008 Email: mk@hst.aau.dk www.smh.aau.dk Dato: 10-01-2017 Redegørelse

Læs mere

2. semester, kandidatuddannelsen i Samfundsfag som sidefag ved Aalborg Universitet

2. semester, kandidatuddannelsen i Samfundsfag som sidefag ved Aalborg Universitet , kandidatuddannelsen i Samfundsfag som sidefag ved Aalborg Universitet Oplysninger om semesteret Skole: Skolen for Statskundskab Studienævn: Studienævnet for Politik & Administration og Samfundsfag Studieordning:

Læs mere

Semesterevaluering foråret 2014 SIV Engelsk

Semesterevaluering foråret 2014 SIV Engelsk Semesterevaluering foråret 2014 SIV Engelsk Generelle oplysninger Hvilken uddannelse går du på på dette semester? På hvilket semester har du fulgt undervisningen? Studieophold Har du været på studieophold

Læs mere

Kapitel 1... 3 FORMÅL... 3. Kapitel 2... 6. Kapitel 3... 9 INDHOLD... 9. Kapitel 4... 13 UNDERVISNINGSFORMER... 13. Kapitel 5... 14 EKSAMEN...

Kapitel 1... 3 FORMÅL... 3. Kapitel 2... 6. Kapitel 3... 9 INDHOLD... 9. Kapitel 4... 13 UNDERVISNINGSFORMER... 13. Kapitel 5... 14 EKSAMEN... STUDIEORDNING STUDIEORDNING PR. 1. SEPTEMBER 2009 FOR BACHELORUDDANNELSEN I MARKETING AND MANAGEMENT COMMUNICATION (BAMMC) VED HANDELSHØJSKOLEN, AARHUS UNIVERSITET Denne studieordning er udarbejdet i henhold

Læs mere

Evaluering af efterårssemestret 2011 på musikuddannelsen

Evaluering af efterårssemestret 2011 på musikuddannelsen Studienævnet for musik Evaluering af efterårssemestret 2011 på musikuddannelsen Generelt Nogle tal for Musikuddannelsen i efteråret 2011 11 aktive studerende på første studieår, 20 på andet og 20 på øvrige

Læs mere

2 SEM. POPLYD: 10 RESPONDENTER Læringsmål: Læringsmålene er i højere eller middel grad blevet præsenteret for de studerende

2 SEM. POPLYD: 10 RESPONDENTER Læringsmål: Læringsmålene er i højere eller middel grad blevet præsenteret for de studerende Semesterevaluering 2. semester: Generelt om vejledning: Der er generelt tilfredshed med vejledningen. En enkelt gruppe har haft udfordringer i dialogen med vejleder, men indrømmer dog også at det delvist

Læs mere