KULTURBOKSEN. Tilskudsansøgning til

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KULTURBOKSEN. Tilskudsansøgning til"

Transkript

1 KULTURBOKSEN Tilskudsansøgning til Kulturudvalget - Holstebro Kommune Formålet med foreningen Formålet med foreningen, er at skabe sociale events og aktiviteter i nærområdet, for den brede befolkningsgruppe. Foreningen vil skabe aktivitets muligheder og rammer for hyggeligt og aktivt samvær med familie og venner, samt møde nye bekendtskaber, hvor den gode oplevelse er i fokus. Kulturboksen skaber både små og store arrangementer, men arbejder primært indenfor festivaller, koncerter, comedy events og markeder.foreningen vil fremme de kulturelle tilbud i regionen igennem fælles projekter med samarbejdspartnere, som deler foreningens formål og ideer. Ekstra noter De arrangementer Kulturboksen laver på Slagteriet, skal falde i jord med den skæve subkultur, som allerede findes derude. Derfor vil Kulturdivisionen, Subhuset, Hal19 og Byhavernes foreninger også være indblandet i alt vi laver så der opstår en synenergi mellem de ting vi laver på tværs af hinanden. Fælles for alle Kulturboksens arrangementer, er at de efter tre år, skal have skabt sig et brand, som virksomheder eller andre interessenter ønsker at støtte økonomisk, og vi derfor ikke søger tilskuddet ved Holstebro Kommune. Som det også er beskrevet i det vedhæftede regnskab, så vil der blive købt materialer ind til Slagteriet, som ligeledes kan bruges af andre foreninger der har sin gang på Slagteriet. Heriblandt kan nævnes mobilhegn til afspærring, el-tavler til opsætning af el på større områder og borde/bænke sæt som kan bruges til alle slags arrangementer. Alle materialer er noget som har været efterspurgt og nødvendig ved ikke kun vores arrangementer, men også Street Markeder, Subfestival m.fl. Santa Lucia langs åen Torsdag d. 13 December Kl Ved åen, Brotorvet 8 Forventet antal deltagere: 1500 gæster I tæt samarbejde med kano og kajak klubben i Holstebro, vil vi i Kulturboksen afvikle et nyt og kreativt Lucia optog med mere end 60 kanoer og kajakker, der vil sejle langs store-åen Lucia aften når butikkerne lukker. Starten går fra TV-Midt Vest og derefter videre ind langs åen, hvor de til sidst vil stoppe ved broen mellem Vestjysk Bank og Musikteatret. Alle bådene vil være bemandet og pyntet med lys. Når de ankommer til Brotorvet 8, vil et mindre pigekor fra DTA stå for en række julesange. Pigekoret vil blive placeret på broen mellem Rhodos og Balletskolen. Derudover vil vi i samarbejde med Handelsstandsforeningen sørge for gløgg, saftevand, varm kakao og æbleskiver til alle der kommer forbi arrangementet. Målet er at have fyldt med gæster på hver side af åen nede omkring handelsbyen. Samme tiltag er lavet i Aarhus og København, hvor man har mere end både til at sejle turen. Se et mindre indslag fra arrangementet i 2017 i Aarhus her:

2 Holstebro Vin Festival Fredag d. 31 Maj Kl Kulturdivisionen, Slagteriet, Struervej 32 Forventet antal deltagere: 1500 gæster Målgruppe: årige Vin-Festivalen vil blive en dag/aften med smagsoplevelserne i fokus. For 150,- vil man få adgang til at smage på mere end 100 forskellige vine, fra 12 forskellige forhandlere og leverandører fra hele Danmark. Der kan købes eksklusivt ost, chokolade og andre delikatesser som passer til vin. Til festivalen vil der være vin producenter fra udlandet, som vil inddrage gæsterne i hele processen fra plantning til salget i butikken. Dertil vil 1-2 anerkendte danske vin entusiaster besøge festivalen og dele ud af deres viden om vin, under et mindre foredrag ved scenen. Disse skal også fungere som ambassadører for festivalen. Restaurant Sprød vil stå for en let tapas anretning til arrangementet, som kan nydes sammen med klassisk jazz musik fra Kulturdivisionens scene. Målet er at trække gæster til fra hele Danmark og gøre endnu flere opmærksomme på Slagteriets eksistens og muligheder. Holstebro Øl Festival Lørdag d. 1 Juni Kl Kulturdivisionen, Slagteriet, Struervej 32 Forventet antal deltagere: 1500 gæster Målgruppe: årige Øl-Festivalen havde debut i April 2018, hvor den var en stor succes og fik en masse god omtale. En gæste analyse på dagen viste at hele 42 procent var bosat udenfor Holstebro Kommune. Analysen viste også at kun 82 procent havde været på Slagteriet før. De frivillige bestod primært af første års studerende på Serviceøkonom uddannelsen i Holstebro, som i starten af deres skole år havde en case om en Øl-Festival i København. Det var derfor oplagt at bruge disse elever i praksis på Holstebro Øl-Festival. Der vil ligeledes blive lavet et samarbejde med de nye elever fra skolen i 2019, som skal være med til at understøtte deres studie på Erhvervsakademiet. (Kulturboksens formand er tidligere elev på EAMV og ved hvilken betydning dette har for at motivere og lære de nye studerende om frivillighed og afvikling af events) Holstebro Øl-Festival består af 25 mikrobryggerier, med mere end 200 forskellige special øl. Derudover 2-3 forskellige live bands og en række mindre tiltag som veteran biler, street food, stand up og enkelte foredrag om håndbrygning, øl i maden mm. I 2019 vil vi forsøge at udvikle konceptet, så der vil være flere små grene af happenings/events i eventet. Hertil kan der blandt andet nævnes en eksklusiv middag i Subhuset, hvor der vil blive brugt øl fra festivalen i maden der serveres. Se video fra Holstebro Øl-Festival 2018 her:

3 Holstebro Street Food Festival Fredag d. 21 Juni Kl (Banko + live musik) Lørdag d. 22 Juni Kl (Skate- & basket turnering + live musik) Søndag d. 23 Juni Kl (Børne aktiviteter + Foredrag + live musik) Mandag d. 24 Juni Kl (Kåringer & Sankt Hans Kl live musik) Slagteriet, Struervej 32 Forventet antal deltagere: 6000 gæster Street food har været et efterspurgt tiltag på Slagterigrunden. I halvandet år har bestyrelses gruppen bag Kulturboksen været i dialog med en af Danmarks førende Street Food virksomheder. Efter at have vist interesse, initiativ og en professionel og ambitiøs tilgang til vores arrangementer, har Aarhus Mad & Marked sagt ja til et samarbejde. Aarhus Mad & Marked har rådighed over mere end 80 af de bedste og mest kreative foodtrucks, fordelt over hele landet. Til Street Food Festivalen vil der være op imod 25 forskellige foodtrucks/mad stande, som vil være et godt spænd mellem lokale og nationalt kendte navne/boder. Der vil derfor være noget for enhver smag. Festivalen vil være åben i fire dage, hvor det vil være muligt at smage sig frem til sin yndlingsret. Kulturboksen ønsker først og fremmest at skabe den gode oplevelse på tværs af alle aldre men ligesom med Holstebro Øl- og Vin Festival, så formålet også at udbrede kendskabet til Slagteriet i hele Holstebro og omegn. Alle fire dage vil der være aktiviteter, underholdning og koncerter med lokale kunstnere, foreninger og samarbejdspartnere. Om fredagen åbnes festivalen med et stort banko med præmier fra lokale butikker. Under hele aftenen vil der være live-musik. Om lørdagen vil der blive arrangeret en skate-turnering for børn og unge i Hal19. Her vil bestyrelsen bag skate hallen blive inddraget i ideudvikling og afvikling af turneringen. Med vores målsætning om 6000 gæster (Ove ralle fire dage) er dette også en oplagt mulighed for at vise hallen og dens muligheder frem til flere børn, unge og generelt medlemmer. Derfor er det også vigtigt at hallen er åben alle fire dage. Samme dag vil der blive koordineret en streetbasket turnering i samarbejde med Malte Bolvig fra Holstebro Basketball Forening. Til begge turneringer vil der være attraktive præmier. Om søndagen vil det være børnene som er i fokus. Vi vil sørge for aktiviteter og underholdning for de mindste. Heriblandt pony ridning, ansigtsmaling og en workshop med madlavning for de mindste. Midt på dagen vil en kendt kok fra TV komme og lave et indslag i Subhuset. Om aftenen vil der være lokalt livemusik. Om mandagen kåres weekendens bedste og mest kreative retter og foodtrucks. Herefter afsluttes hele festivalen med et stort Sankt Hans bål på pladsen mellem VIA og den nordlige del af Slagteribygningerne. Dette koordineres med Martin Meisler fra Teknik og Miljø i Holstebro Kommune.

4 Summer.Comedy Lørdag d. 3 August Kl Friluftsscenen, Lystanlægget Forventet antal deltagere: 1000 gæster Målgruppe: årige Summer.Comedy har eksisteret siden sommeren Siden da har mere end 10 af Danmarks bedste komikere besøgt den smukke Friluftsscene i Lystanlægget i Holstebro. Kombinationen af sommer, grønne omgivelser, amfi-scenen, kolde øl, varme pølser og underholdning i særklasse, gør at konceptet bliver unikt og noget der ikke findes andre steder i Danmark. Arrangementet kunne desværre ikke afvikles i 2018, da økonomien var alt for risikabel grundet manglende sponsorer. Se video fra Summer.Comedy 2018 her: StreetGround Festival Lørdag d. 24 August Kl Slagteriet, Struervej 32 Forventet antal deltagere: 4000 gæster Siden Summer.Sound startede i 2014 og sidenhen blev nedlagt igen i 2017, har savnet fra specielt de unge været stort. Med den nye StreetGround Festival har man i Holstebro Kommune igen fået en festival, der primært henvender sig til unge, men samtidig også kan rumme børn og ældre. Opskriften bag StreetGround er aktiviteter og underholdning til alle segmenter af gæster, og hvor inddragelsen af gæsterne både før, under og efter er vigtig, så omtalen af arrangementet bliver tydelig og god. Yoga fra morgenstunden, efterfulgt af en skate-turnering i Hal19 og en lang grafitti væg der males af lokale kunstnere, der efterfølgende vil udstille den i Hal19 s lokale. En street-talk scene hvor der vil blive diskuteret emner omhandlende Holstebro Kommune. Lokalt og nationalt musik, hvor der vil blive skabt rum med små intim koncerter og et par af de helt store med kendte navne fra radioen. Kendetegnet for StreetGround Festivalen vil som tidligere nævnt være inddragelsen af gæsterne både før, under og efter arrangementet. Ligesom til Summer.Sound vil der blive taget kontakt til festudvalgene på Erhvervsakademiet og VIA. Denne kontakt skal være starten på et samarbejde, hvor udvalgene ligesom Serviceøkonomerne skal være ansvarlige for dele af festivalen og tilmed udbrede den i deres netværk, så endnu flere i lokalområdet bliver bevidste om dens eksistens. Se video fra Summer.Sound 2014 her:

5 Secondhand Bazaar Søndag d. 8 September Kl Struervej 32, Slagteriet Forventet antal deltagere: 1500 Secondhand Bazaaren har været afviklet på Slagteriet tre gange siden slutningen af Tidligere har det været firmaet Event Solutions, som har afviklet arrangementet i Kulturdivisonens lokaler. Siden det første arrangement har der været imellem gæster til hvert arrangement. Derfor er Secondhand Bazaaren også det hidtil største arrangement på Slagteriet. I dag er det med til at profilere ikke bare Kulturdivisionen, men hele Slagteriet, som en platform hvor subkultur og kunst er i fokus, men hvor man som gæst ikke nødvendigvis behøves at have denne interesse, men stadig kan blive overrasket, inspireret og tiltrukket, ved blot et genbrugs marked. Secondhand Bazaaren er et kreativt marked, med fokus på tøj, interiør, kunst og andre kvalitets genbrugsvarer. Dog er det kombinationen af Kulturdivisionens lokaler, lækkert street food og hyggeligt live-musik fra unge talenter i nærområdet, der gør at oplevelsen bliver unik og anderledes end andre markeder og områder i Holstebro. Se video fra Secondhand Bazaaren i 2018 her: På de næste sider vil i finde budgetter og redegørelser for et eventuelt økonomisk overskud. På den første side i bilaget med budgetter finder i ligeledes en udgiftspost på ,- Denne post er til materialer som mobilhegn, el-tavler og borde/bænke sæt. Materialer som alle Slagteriets foreninger vil kunne gøre brug af ved arrangementer. I løbet af 2-3 år vil materialerne være en fornuftig investering, da de ikke skal lejes ind ved enkelte arrangementer. Der er indhentet tilbud fra forskellige firmaer og på den måde er vi kommet frem til den bedste pris ved hver enkelt produkt. Kulturboksen søger om et samlet tilskud på ,- til materialer og afvikling af syv store arrangementer i år 2019, som vil trække op imod gæster til Holstebro. Vi håber Holstebro Kommune vil være med til at støtte op om Kulturboksen, så vi kan skabe rammerne for en række store og attraktive events, der vil blive oplevet og talt om i både Holstebro, omegn og i resten af Danmark og samtidig gøre byen til en attraktiv studie by, familie by, kultur by, og oplevelses by. Vi ser meget frem til at hører fra jer og stiller meget gerne op til en personlig samtale igen hvis det ønskes. Med venlig hilsen Kulturboksen Sct. Jørgens Gade 11, 7500 Holstebro kristian1991@hotmail.dk KRISTIAN ANDERSEN KENNETH KRISTENSEN MATHIAS BACH FORMAND NÆSTFORMAND KASSERER

6 BILAG BUDGETTER Af materialer indkøbes der til Kulturboksen og andre foreninger på Slagteriet følgende; KR VARE ANTAL KØBES HOS ,00 kr. Mobilhegn 200 meter Mobilhegn.dk ,00 kr. Borde/bænke 20 sæt Bauhaus 5.000,00 kr. El Tavler 5 sæt Søndergaard EL Tilskudsbeløb ved Holstebro Kommune ARRANGEMENT Santa Lucia optog Holstebro Vin-Festival Holstebro Øl-Festival Holstebro Street Food Festival Summer.Comedy StreetGround Festival Secondhand Bazaar Materialer KR ,00 kr ,00 kr ,00 kr ,00 kr ,00 kr ,00 kr ,00 kr ,00 kr. SAMLET TILSKUD ,00 kr. Kulturboksen Budget 2019 Tilskud til materialer Samlet udgift på materialer ,00 kr ,00 kr. Samlet indtægter til arrangementer Samlet udgifter til arrangementer ,00 kr ,00 kr. Pleje af frivillige Weekendtur September ,00 kr. Dækningsbidrag 3.900,00 kr.

7 BILAG BUDGETTER Overskud undervejs Da budgetterne blot er udkast til regnskabet, vil der være forbehold for ændringer undervejs. Dog vil flere af både udgifter og indtægter være beregnet ud fra tidligere afviklede arrangementer. Heriblandt både Secondhand Bazaaren, Holstebro Øl-Festival, Summer.Comedy og Summer.Sound, som tidligere er blevet afviklet med lignende regnskaber. Der skal tages forbehold for både barsalg og billetindtægter. Ved Summer.Comedy, Secondhand Bazaaren, Holstebro Øl-Festival og Holstebro Vin-Festival, er der kalkuleret med et billetsalg og barsalg på 70-95% af det salg vi som arrangører har forventninger om. Ligeledes er der kalkuleret med 50-60% af de billetindtægter og barsalg som vi forventer til de to store festivaler Holstebro Street Food Festival og StreetGround Festival. Vil der eksempelvis være fire dage med regn til Holstebro Street Food Festival, så ved vi også der ikke vil komme det samme antal besøgende. Derfor har vi sat lavere forventninger i regnskabet, så vi kan tåle et arrangement med et større underskud. Et eventuelt større overskud fra de første arrangementer vil blive brugt på vores store arrangementer, Holstebro Street Food Festival og StreetGround Festival, så vi kan forbedre rammerne og muligvis booke endnu en kunstner til begge arrangementer og derved trække endnu flere gæster til. Det samlede overskud Det samlede overskud efter det sidste arrangement i September, vil blive brugt på de frivillige og redskaber til På nuværende tidspunkt håber vi i bestyrelsen at der kan blive råd til en weekend tur i sommerhus for frivillige fra vores egne rækker. Frivilligheds gruppen under Kulturboksen vil spænde mellem frivillige. Denne weekend tur vil derfor ligge sidst i September Weekenden skal gå med pleje af sammenholdet, så vi er endnu stærkere til arrangementerne i Derudover vil en andel gå til redskaber til næste sæsons arrangementer. Lige fra gaffatape til nyt udstyr som toiletvogne eller andet, som også kan bruges af andre på Slagterigrunden. Vores mission er derfor hvert år at skabe arrangementer som i sidste ende kan brødføde sig selv og derved være bæredygtige langt ude i fremtiden uden offentlig støtte eller et svingende regnskab.

Hvad er Hals Erhvervsforening. Hvorfor Tall ships race. Plan indtil nu. Leverandører. Hovedsponsorer. Sponsor eksponering. Økonomi.

Hvad er Hals Erhvervsforening. Hvorfor Tall ships race. Plan indtil nu. Leverandører. Hovedsponsorer. Sponsor eksponering. Økonomi. Hvad er Hals Erhvervsforening. Hvorfor Tall ships race. Organisation. Plan indtil nu. Leverandører. Kort over havn og p-områder. Hovedsponsorer. Sponsor eksponering. Markedsføring. Økonomi. Hvad er Hals

Læs mere

TIRSDAG DEN 6. JAN. 2014 KL. 20 I ERFOREN. 2 Godkendelse af referat for Repræsentantskabsmøde den 3.december 2014

TIRSDAG DEN 6. JAN. 2014 KL. 20 I ERFOREN. 2 Godkendelse af referat for Repræsentantskabsmøde den 3.december 2014 DET ORDINÆRE REPRÆSENTANTSKABSMØDE TIRSDAG DEN 6. JAN. 2014 KL. 20 I ERFOREN REP Gør en forskel! Dagsorden 1 Valg af mødedirigent 2 Godkendelse af referat for Repræsentantskabsmøde den 3.december 2014

Læs mere

Ansøgning til Københavns kommunes kultur- og fritidsforvaltning om økonomisk tilskud til Karneval i København 2014.

Ansøgning til Københavns kommunes kultur- og fritidsforvaltning om økonomisk tilskud til Karneval i København 2014. Til Københavns kommune Kultur- og fritidsforvaltningen Planlægning & tilskud Nyropsgade 1, 3. sal 1602 København V Att. Julie Birkvig København d. 20. oktober 2013 Ansøgning til Københavns kommunes kultur-

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Torsdag fra (gratis børnekoncert og aften hygge til 25 kr. early bird og 49 kr. efter 1. juli/500 billetter solgt)

Torsdag fra (gratis børnekoncert og aften hygge til 25 kr. early bird og 49 kr. efter 1. juli/500 billetter solgt) Furesø Kommune og (31. august til 2. september) Kontakt www.furesoefestival.dk eller ring til Benny(20207339) eller Jakob(26147007) Politisk og økonomisk støtte - Til Furesø Kommunes 10 års jubilæums fest,

Læs mere

Dermed er Albertslund festival en form for produkt af Albertslund Kommunes samarbejde med Kulturmetropolen.

Dermed er Albertslund festival en form for produkt af Albertslund Kommunes samarbejde med Kulturmetropolen. Albertslund Februar 2019 Ansøgning til Kultur og Fritidsudvalget i Albertslund Kommune. Albertslund festival blev stiftet i November 2018 af 7 forskellige interessegrupper af foreninger, små virksomheder

Læs mere

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år.

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. 2018-2019 Landsbyliv 2018-2019 Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. Pengene kan enten betales på vores konto Reg. nr. 9266

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Oversigt Foreningen Videomøllen søger støtte til indkøb og til reparation af udstyr (46.550 kr.). Med nyt udstyr kan vi fremadrettet vise film for

Oversigt Foreningen Videomøllen søger støtte til indkøb og til reparation af udstyr (46.550 kr.). Med nyt udstyr kan vi fremadrettet vise film for Oversigt Foreningen Videomøllen søger støtte til indkøb og til reparation af udstyr (46.550 kr.). Med nyt udstyr kan vi fremadrettet vise film for den brede Københavnske befolkning. Vi har hidtil haft

Læs mere

FOR FEST, FOLKELIGHED & FÆLLESSKAB! PARTNERSKABSPROGRAM

FOR FEST, FOLKELIGHED & FÆLLESSKAB! PARTNERSKABSPROGRAM FOR FEST, FOLKELIGHED & FÆLLESSKAB! PARTNERSKABSPROGRAM VÆRDIER INDHOLD Fest Musik Folkelighed Mad Fællesskab Kunst Lokal forankring i hele Holbæk Kommune Sport Gratis for alle Leg Teater PARTNERE Som

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale:

Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale: KULTURAFTALE Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale: 1. Indledning Aftalen tager udgangspunkt i Festugens formål jf. vedtægterne samt Kulturaftalen mellem Kulturministeriet

Læs mere

Gladsaxe Jazzfest

Gladsaxe Jazzfest Unge og mere erfarne musikere optræder hvert år side om side under Gladsaxe Jazzfest. Birgitte Soojin Band underholdt i 2014 på Pladsen i Søborg. 01-10- 2014 Evaluering af rammeaftalen mellem: Gladsaxe

Læs mere

Der er planlagt Stiftende Generalforsamling for den nye forening torsdag d. 15/

Der er planlagt Stiftende Generalforsamling for den nye forening torsdag d. 15/ Ikast-Brande Kommune Att.: Lone Jager Neldeberg Rådhusstrædet 6 7430 Ikast Brande, den 17/10-2018 Ansøgning om tilskud til Brande City for 2018, 2019 og 2020 Brande Handelsstandsforening samt Brande Borgerforening

Læs mere

Invitation Vestegnens Kulturuge & Børnekulturugen & Frivillig FredagsFejring september 2016

Invitation Vestegnens Kulturuge & Børnekulturugen & Frivillig FredagsFejring september 2016 Invitation Vestegnens Kulturuge & Børnekulturugen & Frivillig FredagsFejring 10.-18. september 2016 1 Indhold Temaet for Vestegnens Kulturuge... 4 Idéer til aktiviteter... 4 Hvor og hvornår foregår det?...

Læs mere

ASSENS KOMMUNE. Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler. Assens Kommune Rådhus Alle Assens.

ASSENS KOMMUNE. Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler. Assens Kommune Rådhus Alle Assens. ASSENS KOMMUNE Assens Kommune Rådhus Alle 5 5610 Assens Dato 24.02.2017 Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler Aktivitet Overskrift Sted for afholdelse Dato for afholdelse

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion 10.15 11.00 11.30-12-15 13.30 14.15 Styrketræning Poppelbos kælder 13.30 14.30 Motion for borgere med KOL 10.15-11.00 Stavgang / Walk and talk om det vi går forbi Udendørs Desuden er alle medlemmer naturligvis

Læs mere

Øresundsfestival 2014

Øresundsfestival 2014 Øresundsfestival 2014 Øresundsfestival er blevet en succespå bare to år. I 2013 spillede 65 artister på 7 scener i løbet af to dage. Vi har skabt et netværk som allerede består af 10 spillesteder og 4

Læs mere

MAJ Kunst // Musik // Dans // Teknologi // Street // Mad // Kultur // Friluft // Vand // Børn // Håndværk HAVNEKULTURFESTIVAL.

MAJ Kunst // Musik // Dans // Teknologi // Street // Mad // Kultur // Friluft // Vand // Børn // Håndværk HAVNEKULTURFESTIVAL. . 29. - 31. MAJ 2015 HAVNEKULTURFESTIVAL.DK. PA ODENSE HAVN Kunst // Musik // Dans // Teknologi // Street // Mad // Kultur // Friluft // Vand // Børn // Håndværk SEKRETARIAT FOR ODENSE HAVNEKULTURFESTIVAL

Læs mere

Kildemosens Boldklub - Sammen er vi stærkest

Kildemosens Boldklub - Sammen er vi stærkest Savner du at spille fodbold efter sæsonen er slut? Kom til vintertræning se mere længere nede! KBs julefrokost er lørdag d. 26. november Juleafslutning 19. december Se et program over hvilke aktiviteter,

Læs mere

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter Projektskema Lokaludvalgets egne projekter FØR PROJEKTET STARTES: Titel: Dato: Sted: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Jul i Vandtårnet og koncert 2016 Lørdag den 3. december 2016 Tingbjerg, Husum Bypark,

Læs mere

STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Forslag, udarbejdet marts 2018.

STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Forslag, udarbejdet marts 2018. STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Forslag, udarbejdet marts 2018. OM STRATEGIEN 2/12 Baggrund Sundheds- og Kulturudvalget har ønsket en analyse af Aalborg Kommunes rytmiske musikliv som grundlag

Læs mere

Fakta om Spejdernes Lejr 2012

Fakta om Spejdernes Lejr 2012 Fakta om Spejdernes Lejr 2012 Fakta om Spejdernes Lejr 2012 Vidste du at: Lejrens afvikling blev en stor succes målt på samtlige parametre. 7.300 spejdere deltog på Spejdernes Lejr, hvor af de 26.400 spejdere

Læs mere

2. marts 2017, udarbejdet af Benny Buxbom, Makis Knaake og Jakob Seierø(Bestyrelsen) 10 år som Furesø Kommune fejres ved det gl.

2. marts 2017, udarbejdet af Benny Buxbom, Makis Knaake og Jakob Seierø(Bestyrelsen) 10 år som Furesø Kommune fejres ved det gl. Furesø LIVE 2. marts 2017, udarbejdet af Benny Buxbom, Makis Knaake og Jakob Seierø(Bestyrelsen) Furesø Festival 2017(31. august til 2. september) 10 år som Furesø Kommune fejres ved det gl. Furesøbad

Læs mere

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter.

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter. Ny Kulturpulje Halsnæs, 2017 Formål Formålet med Ny Kulturpulje er at støtte begivenheder, der fremmer diversiteten i de kulturelle tilbud i kommunen det vil sige skæve og anderledes begivenheder med kulturelle

Læs mere

metal foreningen Horsens headbangers.

metal foreningen Horsens headbangers. 1 - Horsens Headbangers, ansøgning om tilskud Hører til journalnummer: 20.03.01-Ø40-1-16 metal foreningen Horsens headbangers. stiftelse foreningen blev stiftet på ved general forsamling 2 september 2016

Læs mere

Evaluering Thomas C. Thulstrup

Evaluering Thomas C. Thulstrup Fredag den 1. august 2014 dannede de smukke omgivelser ved Koldinghus for første gang rammen om den elektroniske endags chill-out festival Stella Polaris. Evaluering Foreningen MusikKolding planlagde og

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2013 NCC 2013-04-18 1 Agenda Velkommen & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2013-04-18 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Hockey finale Aab Hallen BEMÆRK Nyhedsbrev December DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg

Læs mere

Juniorklubben i Hvalsø

Juniorklubben i Hvalsø Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: April - Juni 2015 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller 8. klasse. Her kan du hygge dig sammen med mange nye venner

Læs mere

Sagsnr Eventvurdering Extreme Sailing Series 2015

Sagsnr Eventvurdering Extreme Sailing Series 2015 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Planlægning NOTAT 15-05-2014 Eventvurdering Extreme Sailing Series 2015 SponsorCom og Danmarks Sejlunion ansøger om værtskabet for Extreme Sailing Series

Læs mere

ANSØGNING OM TILSKUD TIL AFVIKLING AF UCI WORLD CYCLING TOUR COPENHAGEN GRAN FONDO 2015

ANSØGNING OM TILSKUD TIL AFVIKLING AF UCI WORLD CYCLING TOUR COPENHAGEN GRAN FONDO 2015 ANSØGNING OM TILSKUD TIL AFVIKLING AF UCI WORLD CYCLING TOUR COPENHAGEN GRAN FONDO 2015 Ansøgningsbeløb: 500.000 DKR Danmarks Cykle Union Side 1 af 6 UCI World Cycling Tour Copenhagen Gran Fondo 2015 Copenhagen

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter.

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter. Ny Kulturpulje Halsnæs Formål Formålet med Ny Kulturpulje er at støtte begivenheder, der fremmer diversiteten i de kulturelle tilbud i kommunen det vil sige skæve og anderledes begivenheder med kulturelle

Læs mere

SOMMERFEST august Program for alle dage. Vi glæder os til at se dig og din nabo!

SOMMERFEST august Program for alle dage. Vi glæder os til at se dig og din nabo! SOMMERFEST 11.- 13. august 2016 Program for alle dage Vi glæder os til at se dig og din nabo! Bankospil - Tombola - Gæt vægten på betonklodsen Gadefodbold - Æggekage - Tennis - Markedsdag - Ponyridning

Læs mere

FESTIVAL OF LIGHTS. Teknik og budget

FESTIVAL OF LIGHTS. Teknik og budget FESTIVAL OF LIGHTS Teknik og budget ENGHAVEPARKEN LED træ-mapping Vi bruger i Enghaveparken strømbesparende Led-strips, der bliver kodet m.m., Således kan de styres, til at lave farver og mønstre, der

Læs mere

Ung Frivillig Weekend

Ung Frivillig Weekend 29. september 1. oktober 2017 Ung Frivillig Weekend 5 Dronningens Ferieby Du er inviteret 5 Dronningens Ferieby 29. september 1. oktober 2017 Ung Frivillig Weekend Ung Frivillig Weekend er en gratis weekend

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Region Midtjylland. Ansøgninger om tilskud til kulturelle aktiviteter. Bilag. til Regionsrådets møde den 12. marts 2008 Punkt nr.

Region Midtjylland. Ansøgninger om tilskud til kulturelle aktiviteter. Bilag. til Regionsrådets møde den 12. marts 2008 Punkt nr. Region Midtjylland Ansøgninger om tilskud til kulturelle aktiviteter Bilag til Regionsrådets møde den 12. marts 2008 Punkt nr. 11 Regionshuset Viborg Oplevelsesøkonomi og Landdistrikter Skottenborg 26

Læs mere

STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Udarbejdet 2018.

STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Udarbejdet 2018. STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Udarbejdet 2018. OM STRATEGIEN 2/10 Baggrund Sundheds- og Kulturudvalget har ønsket en analyse af Aalborg Kommunes rytmiske musikliv som grundlag for at drøfte

Læs mere

Danse Festival i Vejen Kommune

Danse Festival i Vejen Kommune Danse Festival i Vejen Kommune Vejen Danse Forening (VDF) og venner Tid: Den første eller anden weekend i maj 2016 Sted: Midtbyen(Vejen) Mål: At fremme interessen for dans Resurser: Scene (parkeringsplads,

Læs mere

Velkommen til fremtidens økologi! I ØKO-hallerne på Foodexpo marts 2018

Velkommen til fremtidens økologi! I ØKO-hallerne på Foodexpo marts 2018 Velkommen til fremtidens økologi! I ØKO-hallerne på Foodexpo 18. - 20. marts 2018 Tema 2018: Succes med økologi! Fremtidens økologi Sund og bæredygtig økologi Økologisk bydel Messeoplevelser der overrasker

Læs mere

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter.

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter. Ny Kulturpulje Halsnæs, 2017 Formål Formålet med Ny Kulturpulje er at støtte begivenheder, der fremmer diversiteten i de kulturelle tilbud i kommunen det vil sige skæve og anderledes begivenheder med kulturelle

Læs mere

Afrikansk festival og marked, lørdag den 25. maj 2019 PROJEKTBESKRIVELSE 2019

Afrikansk festival og marked, lørdag den 25. maj 2019 PROJEKTBESKRIVELSE 2019 Afrikansk festival og marked, lørdag den 25. maj 2019 PROJEKTBESKRIVELSE 2019 Venskabsforeningen Danmark-Vestafrika, oktober 2018 Afrikansk 1-dags festival på Nørrebro 2019 Couleur Café har forlængst etableret

Læs mere

7. maj Sagsnr Eventvurdering - Copenhagen Games Dokumentnr

7. maj Sagsnr Eventvurdering - Copenhagen Games Dokumentnr KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Fritid KBH NOTAT 7. maj 2018 Eventvurdering - Copenhagen Games 2019 Københavns Kommune har modtaget en ansøgning fra Copenhagen Games om 1 mio. kroner

Læs mere

Aktivitets- og oplevelsesplan 2017 Lions Park Søllerød Seniorcentret

Aktivitets- og oplevelsesplan 2017 Lions Park Søllerød Seniorcentret Aktivitets- og oplevelsesplan 2017 Lions Park Søllerød Seniorcentret Faste oplevelser hver måned Balancetræning hver mandag fra oktober til april kl. 13 14 Der trænes med store bolde og forskellige redskaber,

Læs mere

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 1 Turen foregik i dagene 28. maj til og med 1. juni. Den var arrangeret af Lokalkomitéen for Ældre Sagen i Hundested, og Nancy Viborg var kontaktperson, og den blev

Læs mere

VORES LOCATION DIN LOCATION

VORES LOCATION DIN LOCATION VORES LOCATION DIN LOCATION FORNYELSE, FORKÆLELSE, FORDYBELSE LETZ SUSHI, Det Japanske Tårn, Tivoli Midt i hjertet af København finder du LETZ SUSHI i det 110 år gamle Japanske Tårn, placeret i Tivolis

Læs mere

side 1 Åbent tillægsreferat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den kl. 16:00 Byrådssalen Tilgår pressen

side 1 Åbent tillægsreferat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den kl. 16:00 Byrådssalen Tilgår pressen side 1 Åbent tillægsreferat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den 11.06.2012 kl. 16:00 Byrådssalen Tilgår pressen side 2 Fraværende: Afbud: Indholdsfortegnelse: 274. Ansøgning fra arrangørklubberne til

Læs mere

Nyhedsbrev maj 2015. Husk at som medlem er du altid mere end velkommen til at besøge os i alle centre!

Nyhedsbrev maj 2015. Husk at som medlem er du altid mere end velkommen til at besøge os i alle centre! Nyhedsbrev maj 2015 I disse nyhedsbreve kan du følge med i hvad der sker, ikke kun i det center hvor du kommer mest, men også i de andre Key2Fitness centre. Husk at som medlem er du altid mere end velkommen

Læs mere

Fortællefestival Vestjylland på Nørre Vosborg fejrer 10 års jubilæum i 2015.

Fortællefestival Vestjylland på Nørre Vosborg fejrer 10 års jubilæum i 2015. lo. IS.00 601-4-IS Fortællefestival Vestjylland på Nørre Vosborg fejrer 10 års jubilæum i 2015. 05.03,2015 Ansøgning: Hermed ansøger foreningen Vestjyske Fortællespor Holstebro kommune om 15.000 kr. til

Læs mere

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden Altid fordelagtig Glæd dig til en fantastisk rejse med skibet Crown Seaways til Oslo Tag med Klub Tidende til Oslo Nu kan du komme med på forårscruise med DFDS og Oslobåden til en rigtig god pris. På manges

Læs mere

Ansøgning om tilskud til Æblefestival Assens Kommune. Hermed fremsendes ansøgning til Æblefestival Assens Kommune 2015

Ansøgning om tilskud til Æblefestival Assens Kommune. Hermed fremsendes ansøgning til Æblefestival Assens Kommune 2015 Assens Kommune Erhvervs- og beskæftigelsesudvalget att.: Thomas Barfoed Assens, den 27. april 2015 Ansøgning om tilskud til Æblefestival Assens Kommune. Hermed fremsendes ansøgning til Æblefestival Assens

Læs mere

Ansøgningsskema Mærk Næstved

Ansøgningsskema Mærk Næstved Ansøgningsskema Mærk Næstved Ansøgningsskemaet udfyldes og indsendes som e-mail til: Mærk Næstved, Center for Strategi og Innovation Mrk: Ansøgning Mærk Næstved Mail: maerk@naestved.dk Har du spørgsmål

Læs mere

Tag med Six Foot Stompers til 43. Dixielandfestival i Dresden. Torsdag 16. maj mandag 20. maj 2013.

Tag med Six Foot Stompers til 43. Dixielandfestival i Dresden. Torsdag 16. maj mandag 20. maj 2013. Tag med Six Foot Stompers til 43. Dixielandfestival i Dresden. Torsdag 16. maj mandag 20. maj 2013. Six Foot Stompers på Højbro Plads under Copenhagen Jazzfestival 2012. Six Foot Stompers inviterer til

Læs mere

Medlemsnyt Januar 2017

Medlemsnyt Januar 2017 Medlemsnyt Januar 2017 Åbningstider i sekretariatet : Tirsdag, onsdag og torsdag kl. 8.00 15.00 Mandag, fredag, lørdag og søndag LUKKET Følg med på hjemmesiden og facebook Åbningstider i shoppen : Onsdag,

Læs mere

Eventen har været afviklet siden 2010 og har udviklet sig til verdens største IRONMAN triatlonfestival med mere end 9.000 tilmeldte i 2015.

Eventen har været afviklet siden 2010 og har udviklet sig til verdens største IRONMAN triatlonfestival med mere end 9.000 tilmeldte i 2015. Bilag 4. Eventvurdering - Ironman Copenhagen 2016 Link til ansøgningen IRONMAN Copenhagen er en triatlonfestival, der består af tre dage (torsdag, fredag og lørdag) med motionstriatlon, 4:18:4 (400 meter

Læs mere

Projektbeskrivelse Endagsfestival/Spray Paint The Walls

Projektbeskrivelse Endagsfestival/Spray Paint The Walls Titel Endagsfestival/Subkulturelt undergrunds-event på Rådhusgårdens Parkeringsplads. Lørdag d. 1. September 2012. Projektets baggrund Vi har tidligere med succes haft strandfest da vi gerne ville udnytte

Læs mere

27. - 29. MAJ 2016 HAVNEKULTURFESTIVAL.DK

27. - 29. MAJ 2016 HAVNEKULTURFESTIVAL.DK 27. - 29. MAJ 2016 HAVNEKULTURFESTIVAL.DK. PA ODENSE HAVN SEKRETARIAT FOR ODENSE HAVNEKULTURFESTIVAL Ungdomshuset Nørregade 60 5000 Odense C Tlf.: 63756820 Projektkoordinator Maria Friis telefon: 26127832

Læs mere

Couleur Café. Afrikansk musikfestival 2015 PROJEKTBESKRIVELSE. Lørdag 23. maj kl. 12:00 21:00. Facebook.com/couleurcafedk.

Couleur Café. Afrikansk musikfestival 2015 PROJEKTBESKRIVELSE. Lørdag 23. maj kl. 12:00 21:00. Facebook.com/couleurcafedk. Couleur Café Afrikansk musikfestival 2015 Lørdag 23. maj kl. 12:00 21:00 PROJEKTBESKRIVELSE Følg med på: Facebook.com/couleurcafedk Couleur Cafe 2015 Projektbeskrivelse Frivillige kræfter fejrer Nørrebros

Læs mere

ALLER MEDIA EVENTKALENDER ALLER MEDIESALG / DIGITAL : PRINT : EVENT

ALLER MEDIA EVENTKALENDER ALLER MEDIESALG / DIGITAL : PRINT : EVENT ALLER MEDIA EVENTKALENDER E 1 INTRO EVENT I 360 0 SALG Tilgang Aller mediesalg arbejder med 360 0 løsninger. Event spiller typisk den opgave at skabe rammerne for det kreative omdrejningspunkt, som eksponeres

Læs mere

Det Kongelige Teaters aktivitetsplan for 2019

Det Kongelige Teaters aktivitetsplan for 2019 Side 1 af 5 Dato September 2018 Det Kongelige Teaters aktivitetsplan for 2019 Med nærværende aktivitetsplan gør Det Kongelige Teater rede for parternes fælles indsatsområders overordnede retning i 2019.

Læs mere

Etableret med passion og ambition af en ung kok en aprilsdag i 1991

Etableret med passion og ambition af en ung kok en aprilsdag i 1991 Etableret med passion og ambition af en ung kok en aprilsdag i 1991 I dag står mange op hver morgen for sammen at hæve standarden for dialog, smag og sanselighed AXELBORG OSER AF STEMNING og inviterer

Læs mere

VORES LOCATION DIN LOCATION

VORES LOCATION DIN LOCATION VORES LOCATION DIN LOCATION FORNYELSE, FORKÆLELSE, FORDYBELSE Midt i Danmark, midt i Aarhus, midt imellem det klassiske Latinerkvarter og det moderne ARoS har vi omdannet vores tidligere restaurant på

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD- SKOVLUNDVEJ SKØDSTRUP TLF (45)

DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD- SKOVLUNDVEJ SKØDSTRUP TLF (45) DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD- SKOVLUNDVEJ 12-8541 SKØDSTRUP TLF (45). 26 27 90 26 WWW.DETFRANSKEHJORNE.DK http://bruno-lecanu.dk SKØDSTRUP KØBENHAVN PARIS MARRAKECH Cooking inden og udland I vores cooking

Læs mere

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219 FESTUGE 23 Vinkel Stadion Vinkelvej 219 5. juni 9. juni 2012 2 Tirsdag 5. juni (Grundlovsdag) Kl.14:30 SVIF motionsløb Der er start fra Vinkel Stadion. Rute på ca. 7 km. Rute på ca. 4 km. (børneløb) Deltagerprisen:

Læs mere

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev!

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! N Y H E D S B R E V N R. 1 0 2 0 1 4 Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! Årets julekalender Vinder af årets tegnekonkurrence, til brug på forsiden af julekalenderen

Læs mere

Tønder Festival som kulturelt Fyrtårn 2015-16: Grænseoverskridende kulturmøde i børnehøjde og Talentudvikling i verdensklasse

Tønder Festival som kulturelt Fyrtårn 2015-16: Grænseoverskridende kulturmøde i børnehøjde og Talentudvikling i verdensklasse Tønder Festival som kulturelt Fyrtårn 2015-16: Grænseoverskridende kulturmøde i børnehøjde og Talentudvikling i verdensklasse 1. Baggrunden for projektet På baggrund af et ekstremt bæredygtigt samarbejde

Læs mere

Den direkte vej til din tekniske målgruppe

Den direkte vej til din tekniske målgruppe 2018 Den direkte vej til din tekniske målgruppe ODENSE CONGRESS CENTER 29.-30. NOVEMBER Derfor skal du med på Ajour 2018! På Ajour kan du: Udvide og pleje dit tekniske netværk. Møde købestærke kunder.

Læs mere

Bæredygtighedsfestivalen. Velkommen

Bæredygtighedsfestivalen. Velkommen Bæredygtighedsfestivalen Velkommen Bæredygtighedsfestivalen Program: 8.30 Velkomst og tak for 2018 /Rådmand Lasse Olsen 8.45 Hvordan var det at være med i 2018? Mad med Medfølelse, FN Forbundet, Egholm

Læs mere

Kulturfestivalen Grønland i Tivoli

Kulturfestivalen Grønland i Tivoli Kulturfestivalen Grønland i Tivoli Om projektet Grønland i Tivoli GiT afholder i sommeren 2018 en 2 dages kulturfestival, med samme navn som projektet, i Tivoli København. Over 2 dage inviteres grønlændere,

Læs mere

Projektbeskrivelse af SAFT 2015

Projektbeskrivelse af SAFT 2015 Projektbeskrivelse af SAFT 2015 SAFT-gruppen Marts 2015 1 Indhold Formål 3 Hvad..................................... 3 Hvorfor................................... 3 Struktur 3 Hvornår...................................

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup 2. Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup Skynd dig - at tilmelde dig Pink Cup - den meget farverige og festlige golfturnering som

Læs mere

3.-5. november Camp Pårørende. Du er inviteret. 5 Dronningens Ferieby

3.-5. november Camp Pårørende. Du er inviteret. 5 Dronningens Ferieby 3.-5. november 2017 Camp Pårørende 5 Dronningens Ferieby Du er inviteret 5 Camp Pårørende Dronningens Ferieby Camp 3.-5. november 2017 Pårørende En weekend for dig, som er ægtefælle til eller kæreste med

Læs mere

GAME STREETMEKKA KØBENHAVN KONFERENCER MØDER WORKSHOPS EVENTS GADEIDRÆT

GAME STREETMEKKA KØBENHAVN KONFERENCER MØDER WORKSHOPS EVENTS GADEIDRÆT GAME STREETMEKKA KØBENHAVN KONFERENCER MØDER WORKSHOPS EVENTS GADEIDRÆT KONTAKT For information om booking af lokaler kontakt GAME Streetmekka crewet på: booking@gamedenmark.org GAME STREETMEKKA KØBENHAVN

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2011 www.krejbjerg.dk Fællesspisning fredag 29. april kl. 19.00 Ivan Andersen har lovet at være primus motor for at arrangerer fællesspisninger

Læs mere

Samarbejdsaftale. for perioden 2015-2017 mellem Svendborg Kommune og Borgerforeningen Kulturhus Svendborg

Samarbejdsaftale. for perioden 2015-2017 mellem Svendborg Kommune og Borgerforeningen Kulturhus Svendborg Samarbejdsaftale for perioden 2015-2017 mellem Svendborg Kommune og Borgerforeningen Kulturhus Svendborg Indholdsfortegnelse 1. Formål 2. Aftalens parter 3. Kontaktdata 4. Vedtægter 5. Ledelse og organisation

Læs mere

Ansøgning til et ekstra tilskud på 18.250 kr. til Videomøllen. Indstilling til udvalgsmøde d. 6. Marts 2014 i Kultur og Fritidsudvalget

Ansøgning til et ekstra tilskud på 18.250 kr. til Videomøllen. Indstilling til udvalgsmøde d. 6. Marts 2014 i Kultur og Fritidsudvalget Ansøgning til et ekstra tilskud på 18.250 kr. til Videomøllen. Indstilling til udvalgsmøde d. 6. Marts 2014 i Kultur og Fritidsudvalget Videomøllen modtog støtte tidligere på året, (Se ansøgning nedenfor)

Læs mere

Ansøgning om midler til markedsføring for 2. halvår 2015

Ansøgning om midler til markedsføring for 2. halvår 2015 Tønder Kommune Kongevej 57 Att.: Økonomiudvalget Tønder d. 11/8 2015 nder, den 10. august 2015 Ansøgning om midler til markedsføring for 2. halvår 2015 Tønder Handelsstandsforening ansøger om økonomiske

Læs mere

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2014

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2014 Lokalområde der søger Rødkærsbro Ansøger Forening/Gruppe/råd: Kontaktperson: Adresse: Telefon: Mail: Rødkærsbro Borger- og Handelsstandsforening Fmd. Kurt Madsen Bjerrevej 77 8840 Rødkærsbro Tlf. 20 33

Læs mere

Velkommen til mulighedernes hus

Velkommen til mulighedernes hus Velkommen til mulighedernes hus Musikteatret Holstebro Musikteatret Holstebro er det vestlige Danmarks kulturelle midtpunkt. Mere end 100.000 gæster besøger årligt huset til teaterforestillinger, musicals

Læs mere

Mærk pulsen. Mød magien.

Mærk pulsen. Mød magien. Information om Landsstævnet Mærk pulsen. Mød magien. DGI Landsstævne 2017 er Danmarks største idrætsfestival. I år Aalborg vært og kan præsentere et væld af idrætsaktiviteter, fællesskab, fest og farver

Læs mere

Budget og forventninger for 2017

Budget og forventninger for 2017 LMS Levende Musik i Skolen Budget og forventninger for 2017 Bestyrelsen har i oktober 2016 vedtaget budget for kalenderåret 2017. Budgettet ledsages af beskrivelse af forventninger samt uddybende bilag

Læs mere

Tånum Forsamlingshus

Tånum Forsamlingshus Program for 2015/16 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Side 1 33 Handicap Toiletgangen Side 2 Velkommen til 2015/2016 i Tånum Forsamlingshus. Med de nye gulve, væg og loftbeklædning

Læs mere

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter.

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter. Ny Kulturpulje Halsnæs Formål Formålet med Ny Kulturpulje er at støtte begivenheder, der fremmer diversiteten i de kulturelle tilbud i kommunen det vil sige skæve og anderledes begivenheder med kulturelle

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

Brimer. 5 BrandBar-arrangementer samt Borgerhusets Stationens 1 års fødselsdagsfest og 1 jazzkoncert på Vægtertorvet.

Brimer. 5 BrandBar-arrangementer samt Borgerhusets Stationens 1 års fødselsdagsfest og 1 jazzkoncert på Vægtertorvet. Året der gik 2009 var året hvor Borgerhuset Stationen prøvede at være i drift et helt år. 2009 blev et år hvor Borgerhuset fik fundet sine ben at står på, både hvad angår servicering af alle husets brugere,

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 3. juni - 7. juni 2014 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I. Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 3. juni 2014 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Handleplanerne skal have indhold og liv gennem et samarbejde med foreninger, institutioner, forvaltninger og andre aktører.

Handleplanerne skal have indhold og liv gennem et samarbejde med foreninger, institutioner, forvaltninger og andre aktører. KØBENHAVNS KOMMUNE NOTAT Kultur- og Fritidspolitik 2011-2015 - Handleplaner Kultur- og Fritidspolitikken er en samling af hele Kultur- og Fritidsudvalgets arbejdsområde. Der er oplagte synergier mellem

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Dette er et referat / sammenligning af erfaringerne fra turen. Hadsten (kun center) Hammel (del af hallen) Randers Arena (del af hallen) Facks

Dette er et referat / sammenligning af erfaringerne fra turen. Hadsten (kun center) Hammel (del af hallen) Randers Arena (del af hallen) Facks Sammenligning af Fitness Centre Den 20. August 2015, var repræsentanter fra Mariagerfjord Kommunes Haller på tur tre steder, for at hører noget om forskellige måder at drive Fitness Center på. Dette er

Læs mere

Nyhavn og henter deres julegaver og smager lidt af julens herligheder og får en snak med kollegaer & firmaets personale.

Nyhavn og henter deres julegaver og smager lidt af julens herligheder og får en snak med kollegaer & firmaets personale. Nu er det jul igen!! Den mere end 100 år gamle, unikke vinkælder i Nyhavn anvendes i stor stil af vores egne firmaer www.plusice.dk & www.friskvand.dk til bla. kunde arrangementer, produkt lanceringer,

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Danmarks største Pop Up Køkken og madfestival

Danmarks største Pop Up Køkken og madfestival Danmarks største Pop Up Køkken og madfestival Danmarks største pop-up køkken og madfestival med Claus Meyer og 2.500 spisende gæster i kæmpe telt med gulv på stadion. Unik mulighed for at brande hele landsdelen

Læs mere

- Lcw. Ansøgningsskema til udviklingspuljen. Dato 11-11-2015 16:32:44 Blanket ID F0907_766 KLE 18.14.00G01

- Lcw. Ansøgningsskema til udviklingspuljen. Dato 11-11-2015 16:32:44 Blanket ID F0907_766 KLE 18.14.00G01 - Lcw Ansøgningsskema til udviklingspuljen Dato 11-11-2015 16:32:44 Blanket ID F0907_766 KLE 18.14.00G01 (58db9dbf-1d2f-4b0c-a662-f21ab279b934) 11-11-2015 163244 Side 1 af 5 Ansøger Ansøgningens titel

Læs mere