Aktivitetsmøde Udvalget for Idrætsgymnastik Søndag den 4. november 2012 kl. 10: stemmeberettigede deltagere.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Aktivitetsmøde Udvalget for Idrætsgymnastik Søndag den 4. november 2012 kl. 10: stemmeberettigede deltagere."

Transkript

1 Aktivitetsmøde Udvalget for Idrætsgymnastik Søndag den 4. november 2012 kl. 10:00 22 stemmeberettigede deltagere. 1. Velkommen Velkomst ved Anne Mette. AM gjorde opmærksom på, at der er en ændret dagsorden. 2. Valg af dirigent Udvalget forslog Bjarne Mierzwa. Bjarne blev valgt 3. Årsberetning Anne Mette henviste til den udsendte skriftlige beretning. Sidste år blev der præsenteret en række tiltag, der ville blive arbejdet med fremadrettet. Nogle af disse pkt. er også på dagsordenen i dag. Vigtigt at arbejde visionært. Anne Mette gennemgik dette. Vigtigt med enighed i visionen, løfte i flok. Anne Mette påpegede, at foreningerne derude gør et stort og engageret arbejde. Der er på tværs af UIG arbejdet med forskellige projekter. Stor indsats og engagement i disse projektgrupper bliver spændende og måske turbulent er et prøveår, og derefter skal der måske rettes til, i forhold til de mange nye tiltag. Flotte resultater i 2012: NM i Greve, Northern European Championship, EM Også flotte event NM I Greve og Hold DM I Kastrup. Greve gjorde et meget flot arbejde rent organisatorisk. Hvilket der også fremadrettes skal gøres brug af. Kort orientering om det, der skete på Rep. mødet den 3. november. Der henvises til referat derfra. UIG ser frem til et fortsat godt samarbejde. Kristian Kinch (Nivå) Håber at de gode initiativer kredsmæssigt også bliver bibeholdt fremadrettet. Inge Abildgaard (KG66) Tak for den gode beretning. Glæder sig at høre om de forskellige projekter. Ligeledes bør uddannelse prioriteres højt.

2 Anne Mette (UIG): Vi vil arbejde på at bevare kreds initiativerne. Der er i 2012 holdt flere trænerkurser. Enig i en decideret træneruddannelse. Martin Hilker (Hermes) Bakker op om det Inge siger. Der skal mere kvalificeret træneruddannelse til. Kristian Kinck (Nivå) Klubberne må løfte opgaverne Inge Abildgaard (KG66) Uddannelse på bredde området for at skabe en elite. Uden bredde ingen elite. Anne Mette DGF har uddannelsestilbud. Henning Johansen (UIG/Nakskov) KiB forløb, kan løfte kvaliteten i børnegymnastikken. Helle Jabiri (KG66) Kunne man lave en ERFA gruppe blandt foreningsledere? Anne Mette (UIG) Udvalget kunne godt løfte opgaven og byde ind med en række temaer og sætte rammerne for ERFA-møderne. Tina (UIG) På eliteniveau gøres dette allerede og er en rigtig god idé. Beretning blev godkendt 4. UIG s arbejdsprogram og målsætninger Arbejdsprogram og målsætninger for en 4 årig periode. Skal bruges som styringsredskab i forhold til strategien og internt. Findes på hjemmesiden, eller i hård kopi. Mange udviklingsprojekter. Mange driftsopgaver konkurencer, kurser, samlinger Målsætningerne for 2013: - Afholde internationalt dommerkursus i Kbh. - Udvikle ny struktur for dommer og træneruddannelse

3 - Kontakt til tidligere idrætsgymnastik foreninger, i samarbejde med konsulent/administrationen. - Opdatere og justere dansk reglement - Implementering ATK - Dannebrog til tops - OL kvalifikation % stigning i konkurrencelicenserne - Fortsat udvikling af konkurrencestrukturen - Udvikle og afvikle fælles hold DM - Udvikle gode samarbejdsrelationer - Vedligeholde og udbytte danske og internationale netværk - Sikre styring og kontrol af budgetter. Martin Eierstrand /Hermes) Hvis gymnasterne ikke er klar til konkurrencerne, løses der jo ikke flere licenser. Lave programmer til hvordan man i højere grad kommer flere gymnaster i klubberne Helle Jabiri (KG66) Kan der kun købes en licens på års basis eller en deltids. Anne Mette Diskussionen er relevant. Det er administrativt tungt med differentieringer. Fremadrettet skal alle have licens. Martin Eierstrand (Hermes) Der skal tænkes fornuftigt omkring, hvordan de øgede licenser skabes. Anne Mette: Udbud af konkurrencer måske større Martin H (Hermes) Strukturen skal kunne følge med, hvis der laves flere og større konkurrencer. 5. Regnskab 2011 Ralf gennemgik regnskab. Se det tilsendte. Internationalt dommerkursus blev dyrere end budgetteret Regnskabet blev taget til efterretning 6. Regnskabsrapport 2012 og budget 2013 Der er en del ting, der ikke er konteret pt. Det gør det lidt svært at arbejde med.

4 2013 budgettet er lidt større en Også penge til elitearbejdet fra Eliteudvalget. Der arbejdes med treårigt budget. Særligt afsatte midler til OL klargøring 2016 og Marin Eierstrand (Hermes) Spurgte til posterne på elitebudgettet. Anne Mette UIG, MIG og KIG samlet tildeling kr. i Inge (KG66) Hvorfor er budgetposter fordelt, som de er? Marianne Hulgård (UIG) Nogle ting ligger i elitebudgettet, derfor er de ikke i udvalgsbudgettet. Fx EM og VM Helle Jabiri (KG66) Burde man ikke fremadrettet præsentere begge budgetter, både elite og ikke-elite, så man kunne se tydeligere, hvad der er hvad. 7. Orientering om Dannebrog til tops (Tina El-Dabagh) Findes i sin fulde version på hjemmesiden Talentudvikling og eliteoptimeringsprojekt. Erfaringer, derfor ændringer. Struktur på samlinger og udpeget ansvarlige trænere. Der mangles at blive implementeret økonomidelen. Generelt positive erfaringer. Der er fra alle sider ydet en kæmpe indsats. Projektgruppen er opmærksom på at der skal en bedre resultatformidling til Ditte V. Petersen (UIG) Det har været et stort arbejde. Der skal arbejdes med en bedre opgavefordeling. Bedre kommunikationsgange. Martin Eierstrand (Hermes) Hvad bliver tøjprisen? Hvis forbundet ikke kan løfte dette men der skal være styr på det. Manglende engagement fra landstrænerne i projektet? Hvad er prisen for at deltage i samlingerne? Pas på med den store brugerbetaling. I forhold til flere konkurrencer, vær opmærksom på samlingernes kvalitet.

5 Tina (UIG) Der er en tøjpakke til den enkelte i forhold til der, hvor man er Betaling for tøj er inkluderet i gebyret. Der er opbakning fra DGF til projektet. Diverse nye strukturer der komplicerer nogle af tingene. Forbedret struktur fremadrettet. Inge (KG66) Efterlyser synlighed af projekterne mm helt ud i klubberne. Måske også egen skyld. På den måde kunne foreninger også bedre støtte op. Tina: Mailkorrespondancen ryger måske det forkerte sted hen. Susanne Larsen (Nakskov) Giver ret i den manglende information Hvordan fordeles samlingerne? Når der er indgået aftaler om afholdelse et sted er det frustrerende, at det aflyses/flyttes i sidste øjeblik? Hvordan får gymnasterne at vide, når de ikke længere er på holdet? Tina: Det er vigtigt, at der i forbindelse med samlinger tænkes geografisk. Gymnasterne får besked af den respektive træner. Kristian (Nivå) Kan ikke forstå, at landstrænerne skal lave andet end at udtage og træne Der sendes ting til gamle mailadresser Tina Kommunikationen må blive bedre Ting kommer ikke på hjemmesiden. Martin E (Hermes) Generelt bedre informationsniveau. Evt. sende ud engang om måneden. Synliggørelse af projekterne. Udvalget er ikke synligt nok. Tina: KIG: Der er i foråret sendt materialer ud, med hvem der er trænere, datoer mm også på hjemmesiden

6 Suna (Nivå): Hvordan skal vi blive opdateret, når vi kun har DGF? Helle Jabiri (KG66) Udvalget bør stille større krav til klubberne i forbindelse med gennemførslen af samlingerne. Skære ned på ambitionerne. Måske man bør gå tilbage til den gamle fællestræningsstruktur. Ang. Dannebrog til tops kunne man lave en lukket facebook gruppe Tina Der vil blive evalueret ud fra de erfaringer, vi får gennem 2012 Det burde også kunne lade sig gøre at bruge DGF s hjemmeside til al information. Kristian Kan UIG medlemmer lave nyheder på DGFs hjemmeside? Susanne (Nakskov) I gamle dage kom der nyhedsbreve. Anne Mette Kvartalsmæssigt nyhedsbrev god idé Katia (Gefion) Problemer med mailadresser. Opfordring til opdatering en gang om året. Mere og bedre opsøgning af mailadresser. Udvalget tager dette til efterretning. 8. Orientering om Gymnastikmærker Spændende initiativ. Samarbejde med DSI om udvikling af Gymnastikmærker til folkeskolen. Fælles nationale rekruttering platform til IG. IG er med allerede fra de små klasser. Let tilgang til mærkerne for lærerne. Der skal laves infomateriale, der viser børnene, hvordan de kommer ind i foreningsgymnastikken. Martin E (Hermes) Gamle foreninger bør vel gøres klar til at opfange evt. nye gymnaster?

7 Ditte: Det må vi tage hen ad vejen, lige nu starter vi op. Susanne (Nakskov) Lyder godt. Foreningen kunne tilbyde, at mærkerne kunne tages i foreningen, dermed kunne eleverne opleve foreningen. Ditte: Helt klart der skal også gerne opstå et samarbejde mellem forening og skole. Kristian (Nivå) Kæde det sammen med opsøgningsprojektet ang. gl. foreninger. Martin H (Hermes) Hermes har haft elever inde på en del hold, giver en god effekt. Kræver en træner, der har fri i dagtimerne. Claus Olsen fortalte lidt om, hvordan man gør i Ålborg, hvor de små elever kommer til foreningen i dagtimerne. Inge (KG66) Vi har ikke plads til dem. Har ikke brug for flere medlemmer. 9. Orientering om nyt reglement og konkurrencestruktur samt kalender 2013 Arbejdsgrupper har udviklet nye reglementer Nye øvelser er sendt ud, og der har været afholdt trænerkurser. Der vil blive afholdt dommerkurser hen over vinteren i det nye reglement.kalender 2013 ser anderledes ud. Bliver præsenteret Agnete Madsen gennemgik kort introduktion til det nye reglement. Kom til dommerkurserne. Der er ingen aldersgrænse i levels. Fra level 1-3 overvejer DGF, om der skal laves konkurrencer fra DGFs side Fra level 4 kommer der regionale konk. Fra level 5 regionale og nationale konk.

8 Debat om hvorfor der først indføres konkurrencer fra level 4. Claus Olsen gennemgik opbygningen af MIG delen. Spørgsmål og debat. Der blev stillet enkelte afklarende spørgsmål til gennemgangen. De to systemer vil i nærmeste fremtid blive færdig behandlet og derefter blive sendt ud. Konkurrencerne: Marianne Hulgaard gennemgik KIG konkurrencerne for Afklarende spørgsmål og svar Henning Johansen gennemgik MIG konkurrencerne for 2013 Afklarende spørgsmål og svar 10. Indkomne forslag (ingen forslag indkommet) 11. Valg til UIG jfr. DGFs vedtægter a) Næstformand (ulige år) b) Regionsansvarlig (vælges for to år i lige år) UIG anbefaler valg af Henning Johansen - Henning Johansen blev valgt c) Øvrige medlemmer Tina El-Dabagh villig til genvalg - Henning Johansen villig til genvalg, Henning er valgt til regionsansvarlig Camilla Møntegaard ikke villig til genvalg Andreas-Peter Bøgebo ønsker at afgå ekstraordinært (1 år) Udvalget anbefaler valg af: Tina El-Dabagh 2 år Agnete Madsen 1 år Jacob Maagaard 2 år Andre der foreslås opstillet: Martin Eierstrand foreslås af Claus Olsen, ønsker ikke at stille op

9 Derudover består UIG af: Formand Anne-Mette Lund Næstformand Ralf Petersen Medlemmer Marianne Hulgaard, Ditte Valsgaard 12. Eventuelt Claus Olsen: Nationale test 30. november til 2. december udtagelse til forskellige grupper Invitation genudsendes. Ralf: Steve Butcher, der kommer og undervisere på det internationale MIG dommerkursus i Kbh., er netop blevet valgt til formand for MTC i FIG. Anne Mette takkede for det arbejde Camilla og Andreas har lagt UIG. Også tak til Bjarne for dirigentrollen.

Referat fra UIGs aktivitetsmøde 23. oktober 2011

Referat fra UIGs aktivitetsmøde 23. oktober 2011 Referat fra UIGs aktivitetsmøde 23. oktober 2011 UIG: Anne-Mette Lund (formand) AML, Marianne Hulgaard MHU, Ralf Petersen RPE, Henning Johansen HJO, Camilla Møntegaard (CMA) og Ditte Vadsgaard (DVA). Dirigent:

Læs mere

Referat af UIG s aktivitetsmøde 2015

Referat af UIG s aktivitetsmøde 2015 1. Referat af UIG s aktivitetsmøde 2015 1. Velkommen 2. Valg af dirigent Jørgen Bech Bang er valgt som dirigent. 3. Årsberetning 2014-2015 V. formand Torben Brix. Nævnværdige resultater 2015: Sebastian

Læs mere

Anne-Mette bød velkommen og bad forsamlingen lave en navne runde. Bjarne Mierzwa blev forslået af bestyrelsen, og der var ingen indvendinger.

Anne-Mette bød velkommen og bad forsamlingen lave en navne runde. Bjarne Mierzwa blev forslået af bestyrelsen, og der var ingen indvendinger. Mødedato: 26. oktober Mødenavn: Årsmøde Sted: Scandic, Hvidovre Deltagere: Afbud: - Referat: Carsten Nyborg Andersen 1. Velkommen Anne-Mette bød velkommen og bad forsamlingen lave en navne runde 2. Valg

Læs mere

1) Valg af dirigent Jørgen Beck-Bang blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede at årsmødet var lovligt varslet og beslutningsdygtigt.

1) Valg af dirigent Jørgen Beck-Bang blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede at årsmødet var lovligt varslet og beslutningsdygtigt. Mødedato: 30. oktober 2016 Mødenavn: Sted: Referat: Aktivitetsmøde Idrættens Hus, Brøndby Betina Juul Nielsen Torben Brix bød de 35 fremmødte (29 stemmer) velkommen til årsmødet. 1) Valg af dirigent Jørgen

Læs mere

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 Referat af Marianne Rasmussen Antal stemmeberettiget 44 Dagsorden: Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 1. Valg af dirigent - Bent Garsted 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

DGF s eliteudvalg 1. september 2014

DGF s eliteudvalg 1. september 2014 DGF s eliteudvalg 1. september 2014 Odense Idrætscenter, kl. 17.30 20.30 Deltagere: Henrik B. Bertelsen, Marianne Hulgaard (MHU), Hanne Hede (HHE), Ralf Petersen (RPE), Bo Zierau (BOZ), Flemming Kaas (FKAA),

Læs mere

1. Velkommen AML bød velkommen og oplyste om, at der var en fejl i den udsendte dagsorden, således at RPE ikke var på valg til posten som næstformand.

1. Velkommen AML bød velkommen og oplyste om, at der var en fejl i den udsendte dagsorden, således at RPE ikke var på valg til posten som næstformand. 1. Velkommen AML bød velkommen og oplyste om, at der var en fejl i den udsendte dagsorden, således at RPE ikke var på valg til posten som næstformand. 2. Valg af dirigent Udvalget foreslog Bjarne Mierzwa

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 9.00, bemærk starttidspunkt. Dagsorden*

Læs mere

Referat af Forbundsbestyrelsesmøde 1 /

Referat af Forbundsbestyrelsesmøde 1 / Referat af Forbundsbestyrelsesmøde 1 / 2013-2014 Mandag den 12. november 2014 kl.17.30-21.00 Mødelokale i Idrættens Hus Deltagere: Flemming Knudsen FKN Jytte Storm JST Mads Sejerøe MSE Anders Jacobsen

Læs mere

REFERAT URG MØDE 5 - SØNDAG D. 20. SEPTEMBER 2015

REFERAT URG MØDE 5 - SØNDAG D. 20. SEPTEMBER 2015 REFERAT URG MØDE 5 - SØNDAG D. 20. SEPTEMBER 2015 Idrættens Hus, Brøndby. GymDanmark mødelokale, 5. sal. Kl. 9 16. Frokost undervejs. Anette afbud indtil kl. 12. Gitte, Nicoline, Beth og Anders afbud.

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. 18. april 2015 i Rishøj Idrætscenter. Dirigent: Jens Peter Andersen Referent: Per Jensen

REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. 18. april 2015 i Rishøj Idrætscenter. Dirigent: Jens Peter Andersen Referent: Per Jensen REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE 18. april 2015 i Rishøj Idrætscenter Dirigent: Jens Peter Andersen Referent: Per Jensen Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde ved Håndbold Region Øst Formand

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00

Aktivitetsmøde i Idrættens hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00 Aktivitetsmøde i Idrættens hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for Idrætsgymnastik Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00 1. Velkommen 2. Valg

Læs mere

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby Årsmøde Idrættens Hus, Brøndby Søndag d. 29. oktober 2017 2 Hermed indkaldes til Årsmøde i Udvalget for Rope Skipping Søndag den 29. oktober 2017 kl. 10.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Fremlæggelse

Læs mere

Aktivitetsmøde i. Idrættens Hus. Brøndby. Søndag den 4. november Kl

Aktivitetsmøde i. Idrættens Hus. Brøndby. Søndag den 4. november Kl Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 10.00 1 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for Idrætsgymnastik Søndag den 4. november 2012 Kl. 10.00 Dagsorden * 1. Velkommen

Læs mere

Referat fra URG s aktivitetsmøde 27.10.13

Referat fra URG s aktivitetsmøde 27.10.13 Referat fra URG s aktivitetsmøde 27.10.13 Idrættens Hus Brøndby 1 URG s aktivitetsmøde 27.10.13 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Udvalgets beretning 3. Udvalgets regnskab for 2012 / regnskabsrapport 2013

Læs mere

Dannebrog til Tops National landsholdsstruktur Mandlig Idrætsgymnastik Version 10, oktober 2014

Dannebrog til Tops National landsholdsstruktur Mandlig Idrætsgymnastik Version 10, oktober 2014 Dannebrog til Tops National landsholdsstruktur Mandlig Idrætsgymnastik Version 10, oktober 2014 1. Formål Dannebrog til Tops beskriver den nationale landsholdsstruktur i mandlig idrætsgymnastik (MIG).

Læs mere

Danmarks Gymnastik Forbund. AGG Forum 2014

Danmarks Gymnastik Forbund. AGG Forum 2014 Danmarks Gymnastik Forbund AGG Forum 2014 URG s Elitesektions placering Dommer udvalg Økonomi udvalg Elitesektion AGG afdeling RSG afdeling DGF s Eliteudvalg URG 8 medlemmer Reglements udvalg Stævne udvalg

Læs mere

Beretning og dagsorden. Aktivitetsmøde

Beretning og dagsorden. Aktivitetsmøde Beretning og dagsorden Aktivitetsmøde Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby tlf. 43 26 26 26 Søndag den 1. november 2009, kl. 10.00-14.00 Indholdsfortegnelse Dagsorden... Side 3 Beretning... Side

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Mads Christensen (TRU), Susanne Fløe (KU), Jørgen Kvist (JK),

Læs mere

AKTIVITETSMØDE Trampolin

AKTIVITETSMØDE Trampolin AKTIVITETSMØDE Trampolin Idrættens Hus, Brøndby Lørdag d. 26. oktober 2019 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for Trampolin Lørdag den 26. oktober 2019 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst. lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00

Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst. lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00 Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00 Hotel Hvide Hus, Strandvejen 111, 4600 Køge. Side 2 af 7 Stiftende Repræsentantskabsmøde 2010

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Godkendt! HBE - Opdatering af strategi katalog tages under evt. 2. Godkendelse af referat fra sidst Godkendt!

1. Godkendelse af dagsorden Godkendt! HBE - Opdatering af strategi katalog tages under evt. 2. Godkendelse af referat fra sidst Godkendt! Mødedato: 12. maj 2015 kl. 8:00 9:30 Deltagere: Max Andersen (TGES), Ralf Petersen (MES), Agnete Madsen (KES), Flemming Kaas (TUES), Bo Zierau (TRES), Anders Jacobsen (Fm. EU) og Henrik Bertelsen (Elitechef).

Læs mere

UDSPRING. Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde. Lørdag d. 21. maj 2016 kl. 13.00

UDSPRING. Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde. Lørdag d. 21. maj 2016 kl. 13.00 UDSPRING Velkommen til Udspringssektionens områdemøde Lørdag d. 21. maj 2016 kl. 13.00 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende

Læs mere

Elite RSG. Forår 2015 Revideret forår 2016

Elite RSG. Forår 2015 Revideret forår 2016 Elite RSG Forår 2015 Revideret forår 2016 Formål: Elitesektionen har til formål at sikre en klar og synlig struktur omkring elitearbejdet under URG således at danske gymnaster, trænere, dommere og andre

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

AKTIVITETSMØDE Sports Acrobatik

AKTIVITETSMØDE Sports Acrobatik AKTIVITETSMØDE Sports Acrobatik Idrættens Hus, Brøndby Lørdag d. 26. oktober 2019 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for Sports Acrobatik Lørdag den 26. oktober 2019 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Referat af generalforsamling i USG Svømning og Vandpolo, Store Auditorium, IFI, Nørre Allé 51, 24.10.2005

Referat af generalforsamling i USG Svømning og Vandpolo, Store Auditorium, IFI, Nørre Allé 51, 24.10.2005 Referat af generalforsamling i USG Svømning og Vandpolo, Store Auditorium, IFI, Nørre Allé 51, 24.10.2005 Referenter: Anette Jensen, Søren Jensen Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat

Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat 1. Valg af ordstyrer og referent a. Søren Winther blev valgt som ordstyrer og Jon Møgelhøj blev valgt som referent. 2. Formandens

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 4. maj 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Formanden for udvalget for TeamGym Frank Veje Jakobsen bød de 15 fremmødte velkommen til årsmødet.

Formanden for udvalget for TeamGym Frank Veje Jakobsen bød de 15 fremmødte velkommen til årsmødet. Mødedato: 30. oktober 2016 Mødenavn: Årsmøde Sted: Referat: Idrættens Hus, Brøndby Stine Schou Andersen Formanden for udvalget for TeamGym Frank Veje Jakobsen bød de 15 fremmødte velkommen til årsmødet.

Læs mere

Regionens formand Torben Ellgaard bød velkommen.

Regionens formand Torben Ellgaard bød velkommen. REFERAT Generalforsamling IDA København 19. marts 2014, kl. 18.00 Ingeniørhuset, København 20. marts 2014 Fremmødte: 36 Velkomst Regionens formand Torben Ellgaard bød velkommen. 1. Valg af dirigent Ellen

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 9. april 2011 i Rishøj Idrætscenter, 4600 Køge

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 9. april 2011 i Rishøj Idrætscenter, 4600 Køge Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 9. april 2011 i Rishøj Idrætscenter, 4600 Køge 1. Velkomst. Ved Formand Birger Dahl, der bød velkommen til alle fremmødte, incl. nålemodtagere, bestyrelse,

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

Referat Elite- og talentudvalg

Referat Elite- og talentudvalg Referat Elite- og talentudvalg TID: Mandag den 17. juni 2019 17.00 20.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson (LA), Jakob Buch Østergaard (JBØ), Kim Laurberg

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Bestyrelsen ønsker at præsentere et oplæg vedr. landsholdene og landsholdsaktiviteterne på årsmødet i november.

Bestyrelsen ønsker at præsentere et oplæg vedr. landsholdene og landsholdsaktiviteterne på årsmødet i november. Landshold DAFF Bestyrelsen ønsker at præsentere et oplæg vedr. landsholdene og landsholdsaktiviteterne på årsmødet i november. Bestyrelsen mener ikke, at landsholdene kan legitimeres i et argument om de

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Fremmødte: Stemmeberettigede:

Læs mere

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl. 19.00 Sted: FOA Sydsjælland, Bataljonsvej 3, Næstved FOA Sydsjælland Ordinære Generalforsamling Den 28. november 2018 kl. 19.00 i FOA Sydsjælland,

Læs mere

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Vanløse Badminton Klub

Vanløse Badminton Klub Vanløse Badminton Klub Referat af generalforsamlingen den 15. april 2016 kl.18.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Beretning a. Spillerudvalgsformandens beretning b. Ungdomsformandens

Læs mere

Generalforsamling IDA Sjælland 25. marts 2014, Hotel Niels Juel, Køge

Generalforsamling IDA Sjælland 25. marts 2014, Hotel Niels Juel, Køge Generalforsamling IDA Sjælland 25. marts 2014, Hotel Niels Juel, Køge REFERAT 26-03-2014 Fremmødte: 33 Stemmeberettigede: 27 Velkomst Formanden, Christian Kubel bød velkommen. 1. Valg af dirigent Ivan

Læs mere

Aktivitetsmøde i. Hotel Scandic. Hvidovre. Søndag den 26. oktober Kl

Aktivitetsmøde i. Hotel Scandic. Hvidovre. Søndag den 26. oktober Kl Aktivitetsmøde i Hotel Scandic Hvidovre Søndag den 26. oktober 2014 Kl. 10.00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for Idrætsgymnastik Søndag den 26. oktober 2014 Kl. 10.00 1. Velkommen 2. Valg

Læs mere

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00 Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00-1 - Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen

Læs mere

DANSK SKØJTE UNION Ansvars- og Kompetence katalog

DANSK SKØJTE UNION Ansvars- og Kompetence katalog Dansk Skøjte Unions ansvars- og kompetence katalog er til enhver tid gældende for unionens arbejde. Udvalgene er i alle henseender ansvarlige over for unionens bestyrelse med hensyn til de af bestyrelsen

Læs mere

Repræsentantskabsmøde tirsdag den 20. november 2012, kl. 18.00 i Allégården, Tårnbyvej 53, Kastrup

Repræsentantskabsmøde tirsdag den 20. november 2012, kl. 18.00 i Allégården, Tårnbyvej 53, Kastrup Referat Repræsentantskabsmøde tirsdag den 20. november 2012, kl. 18.00 i Allégården, Tårnbyvej 53, Kastrup Til stede: John Bach, Kirsten Haugaard, Jørgen Juul, Kim Boch, Peter Just Larsen, Eva Werner,

Læs mere

Dagsorden. 7. Valg til afdelingsbestyrelsen. 8. Valg af suppleanter til afdelingsbestyrelsen. 9. Eventuelt. 45 husstande var repræsenteret kl. 19:00.

Dagsorden. 7. Valg til afdelingsbestyrelsen. 8. Valg af suppleanter til afdelingsbestyrelsen. 9. Eventuelt. 45 husstande var repræsenteret kl. 19:00. År 2009, den 23. september kl. 19:00, afholdtes ordinært afdelingsmøde i Boligselskabet af 1961 i Greve (BS61), afdeling Grønlykkeparken. Mødet afholdtes i beboerlokalerne, Grønlykkeparken 25, 2670 Greve,

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 24. juli 2016, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl. 18.30 19.45 Deltagere: Der deltog 30 medlemmer i afdelingsmødet. 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 28. november

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 28. november Riffelsektionsmøde TID: Tirsdag den 28. november 2017-17.00 22.00 STED: Scandic - Hvidkærvej 25 5250 Odense DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Flemming Brandenborg (FB) Tobias

Læs mere

Jeg fremsender hermed ansøgning om registrering af forening (bl. a. til brug for lån af lokaler i Furesø Kommune).

Jeg fremsender hermed ansøgning om registrering af forening (bl. a. til brug for lån af lokaler i Furesø Kommune). Pia Laub Fra: Hanne og Nils Rude Petersen Sendt: 2. oktober 2014 17:14 Til: Pia Laub Emne: Ansøgning om registrering som forening Vedhæftede filer: Bestyrelse IDA Furesø.docx; 2014

Læs mere

Referat fra TeamGym seminar Dato: 02.06.12 Tid: 13.00 17.30 sted: Odense idrætscenter

Referat fra TeamGym seminar Dato: 02.06.12 Tid: 13.00 17.30 sted: Odense idrætscenter Referat fra TeamGym seminar Dato: 02.06.12 Tid: 13.00 17.30 sted: Odense idrætscenter 1. Velkomst ved Anders. Vi vil gerne høre hvad I mener inden vi beslutter noget 2. Forslag om nye aldersinddelinger

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00 2 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for Rope Skipping Søndag den 25. oktober 2015 kl. 10.00 Dagsorden 1. Valg af

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Torsdag 25. feb. 2016-17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Dannebrog til Tops National landsholdsstruktur Kvindelig Idrætsgymnastik Version 5, marts 2016

Dannebrog til Tops National landsholdsstruktur Kvindelig Idrætsgymnastik Version 5, marts 2016 Dannebrog til Tops National landsholdsstruktur Kvindelig Idrætsgymnastik Version 5, marts 2016 1. Formål Dannebrog til Tops beskriver den nationale landsholdsstruktur i kvindelige idrætsgymnastik (KIG).

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i JSF 1940. torsdag d. 25. marts 2010 kl. 16:00 i. Luftfartshuset; Mødelokale A (ved receptionen i stuen).

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i JSF 1940. torsdag d. 25. marts 2010 kl. 16:00 i. Luftfartshuset; Mødelokale A (ved receptionen i stuen). Historisk materiale. Det følgende er klippet fra Julespareforeningens gamle hjemmeside, der indeholdt originale dokumenter fra foreningens generalforsamlinger fra 2001 til og med 2011. Indkaldelse til

Læs mere

Dannebrog til Tops Version 8, Januar 2012 v/elite- og talentchef Henrik Bjørn Bertelsen

Dannebrog til Tops Version 8, Januar 2012 v/elite- og talentchef Henrik Bjørn Bertelsen Dannebrog til Tops Version 8, Januar 2012 v/elite- og talentchef Henrik Bjørn Bertelsen 1. Formål Det overordnede formål med nærværende retningslinjer er, gennem Aldersrelateret Trænings Koncept (ATK),

Læs mere

Varsel om indsendelse af forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen:

Varsel om indsendelse af forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen: Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT fra generalforsamling i Nordjysk Region 1fholdt onsdag den 21. marts kl. 17.00 i Aalborg Kongres-

Læs mere

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby Årsmøde Idrættens Hus, Brøndby Lørdag d. 28 oktober 2017 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget Gymnastik for Alle Lørdag den 28. oktober 2017 1. Velkomst og præsentation af deltagere 2. Valg af

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Referat generalforsamling i Dansk Sportsklatreforbund

Referat generalforsamling i Dansk Sportsklatreforbund Referat generalforsamling i Dansk Sportsklatreforbund Generalforsamling blev afholdt i DGI-Huset i Aarhus d.13 marts 2005. Den skriftlige indkaldelse til klubberne blev udsendt 4/2. Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bo Neergaard 2. Valg af referent Lisbeth Warming 3. Beretning fra formanden Inden beretningen kunne dirigenten fastslå at

Læs mere

Referat af generalforsamling 25. februar 2014 i Foreningen af Danske Vinimportører

Referat af generalforsamling 25. februar 2014 i Foreningen af Danske Vinimportører Vedbæk, 14. januar 2015/bbr Nyhedsbrev Februar 2014 Kære medlem af Foreningen af Danske Vinimportører, Referat af generalforsamling 25. februar 2014 i Foreningen af Danske Vinimportører 12 medlemmer af

Læs mere

Repræsentantskabsmøde 2012

Repræsentantskabsmøde 2012 Repræsentantskabsmøde 2012 11. november 2012 9:00 15:00 REFERAT 1 Valg af dirigent: Brian Christensen og referent: Allan Beck 2 Beretning Bestyrelse og udvalg aflægger beretning (Se skriftlige beretninger.

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde d. 26. juli 2015

Referat til bestyrelsesmøde d. 26. juli 2015 Referat til bestyrelsesmøde d. 26. juli 2015 Tilstede: Eva Buxbom, Klaus Brostrøm, Peder Hindborg, Peter Bøgh, Jacob Beermann, Kenneth Kyvsgaard, Peter Andersen og Alex Thorsen. Referent: Eva Buxbom 1.

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

DMU skal fremme Touring udviklingen i Danmark ved etablering af partnerships med Touring foreninger.

DMU skal fremme Touring udviklingen i Danmark ved etablering af partnerships med Touring foreninger. DMU Vision 2020 MISSION DMU er den førende organisation for motorcykel- og BMX sport i Danmark. DMU skal fremme og udvikle motorcykel- og BMX-sporten på alle niveauer ved at skabe de bedst mulige rammer

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Sociologforening

Generalforsamling i Dansk Sociologforening Generalforsamling i Dansk Sociologforening Mandag d. 23. februar 2015 Kl. 19:45-21:30 på Københavns Universitet, Sociologisk Institut, Center for Sundhed og Samfund, Øster Farimagsgade 5, 1353 København

Læs mere

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl Referat fra generalforsamling i Ishøj GolfKlub den 7. marts 2016 kl. 19. Afholdt på Kanehøjgaard, Køgevej 275, 2635 Ishøj Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsøde Off-Track 2016 på Scandic Bygholm Park

Referat fra Repræsentantskabsøde Off-Track 2016 på Scandic Bygholm Park Referat fra Repræsentantskabsøde Off-Track 2016 på Scandic Bygholm Park Møde: Repræsentantskabsmøde 2016 Mødedato: 05.03.16 Referent: Kasper Darfelt Dato: 07.03.16 1. Konstatering af møderet og stemmetal

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 7. marts 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra Marianne Jensen.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 7. marts 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra Marianne Jensen. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Frank R. Taarup Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Bemærkning: Afbud

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE. Referat. Tobias Hansen

UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE. Referat. Tobias Hansen UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE Referat Tobias Hansen tobiashansen@hotmail.com Tilstedeværende* Jonas Hoff (Amager/udvalgsmedlem), Tobias Hansen (Amager), Jonas Funch (Amager), William Siefert (Køge), Henrik

Læs mere

Indledning... 2 Definering af elite... 2 Organisering... 2

Indledning... 2 Definering af elite... 2 Organisering... 2 Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Definering af elite... 2 Organisering... 2 Bestyrelsen... 2 Eliteudvalget... 3 Medlemmer... 3 Opgaver... 5 Formand for eliteudvalg... 5 Elitesektioner... 5 Opgaver...

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 19. marts 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3.

Læs mere

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 2017/2018 HB /2018 Fredag den 25. maj 2018 BESLUTNINGSREFERAT

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 2017/2018 HB /2018 Fredag den 25. maj 2018 BESLUTNINGSREFERAT Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 2017/2018 HB06 2017/2018 Fredag den 25. maj 2018 BESLUTNINGSREFERAT i DGI Huset Vejle Willy Sørensen Plads 5, 7100 Vejle Kl. 18:00-22:30 Deltagere René Toft, Formand

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE Håndbold Region Øst

Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE Håndbold Region Øst Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 Håndbold Region Øst Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1.Valg af dirigent. 1 2.Formanden aflægger Bestyrelsens beretning. 2 3.Fremlæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Ib Nielsen der er sygemeldt. Der var afbud fra begge suppleanter Kristian Legaard

Læs mere

Generalforsamling Onsdag den 30. marts 2016

Generalforsamling Onsdag den 30. marts 2016 Generalforsamling 2016 Onsdag den 30. marts 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af generalforsamlingens lovlige indvarsling og afholdelse 3. Valg af referent 4. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Udvalget for Rytmisk Gymnastik

Udvalget for Rytmisk Gymnastik Udvalget for Rytmisk Gymnastik 2015-2016 Formand: Næstformand: Medlemmer: Hanne Jensen Beth Thygesen Susanne Drygaard Camilla Kruse Anette H. Pedersen Nicoline Pedersen (Regionsansvarlig) Lotte Kok Inger

Læs mere

Præsentation af områdemødets deltagere. VV bød velkommen. 1. Valg af dirigent Ingen dirigent blev valgt. 2. Sektionslederens beretning

Præsentation af områdemødets deltagere. VV bød velkommen. 1. Valg af dirigent Ingen dirigent blev valgt. 2. Sektionslederens beretning Beslutningsnotat udspringsområdemøde Dato: Den 14. april 2013. Mødetidspunkt: Kl. 10.30-13.00 Mødested: Idrættens Hus Deltagere: Victor Valore (VV), Denise Bakholm (DB), Martin H. Thygesen (MHT), Allan

Læs mere

Referat fra. Ordinært repræsentantskabsmøde. Lørdag, den 16. april 2016 i Idrættens Hus, Brøndby

Referat fra. Ordinært repræsentantskabsmøde. Lørdag, den 16. april 2016 i Idrættens Hus, Brøndby Referat fra Ordinært repræsentantskabsmøde Lørdag, den 16. april 2016 i Idrættens Hus, Brøndby Velkomst ved formand Birger Dahl. Bød velkommen til de for HRØ nye omgivelser. Særlig velkomst til nåleindehavere,

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Talent strategi for talentarbejdet i dansk sejlsport

Talent strategi for talentarbejdet i dansk sejlsport Talent 2016-20 - strategi for talentarbejdet i dansk sejlsport Baggrund Talentstrategi 2016-20 beskriver målene for udvikling af talentarbejdet i dansk sejlsport og de områder, som talentarbejdet har særlig

Læs mere

SJÆLLAND VEDTÆGTER 1

SJÆLLAND VEDTÆGTER 1 SJÆLLAND VEDTÆGTER 1 1 Navn Brancheklubbens navn er SAM-DATA Sjælland. 2 Brancheklubbens formål Gennem et bevist fagligt arbejde som sparringspartner med forbundet og HK Sjælland, at varetage medlemmernes

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen for Kettlebell Sport Danmark

Referat af Generalforsamlingen for Kettlebell Sport Danmark Referat af Generalforsamlingen for Kettlebell Sport Danmark Ad 1. Valg af dirigent Valgt er Irene Lorenzen Ad. 2 Valg af referent. Valgt er Frans Bach afholdt lørdag den 4. oktober 2014 i Nyborg Hallen

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 9. august 2015, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro.

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro. Tilstede: Der deltog 22 repræsentanter af i alt 28 mulige. Herudover deltog

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Formanden bød velkommen til generalforsamlingen. Punkt 1. Valg af dirigent Bestyrelsen

Læs mere