Beretning for kreds 1 for 2017 Aflagt på generalforsamlingen torsdag d. 8. marts 2018 på Borups Højskole.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beretning for kreds 1 for 2017 Aflagt på generalforsamlingen torsdag d. 8. marts 2018 på Borups Højskole."

Transkript

1 Beretning for kreds 1 for 2017 Aflagt på generalforsamlingen torsdag d. 8. marts 2018 på Borups Højskole. Kære deltagere på kreds 1s generalforsamling Vi kan starte denne generalforsamling med bevidstheden om, at vi nu er oppe på at være medlemmer i kreds 1. Det er 155 medlemmer mere end for et år siden, og vi har lidt over halvdelen af medlemmerne i Dansk Journalistforbund i kreds 1. På den baggrund mener jeg roligt, at jeg kan sige, at 2017 var et godt år for kreds 1. De mange medlemmer giver os et rigtig godt udgangspunkt for kredsens arbejde. Det udgangspunkt har vi i kredsbestyrelsen forsøgt at udnytte så godt som muligt. I lighed med tidligere år først og fremmest i form af rigtigt mange medlemsmøder. Sidste år har vi ligeledes forsøgt at skabe en endnu stærkere faglig profil for kredsen. Det er blandt andet sket gennem opstarten af en TR-ring. Det er et netværk for tillidsfolk på primært de mindre arbejdspladser. Ligeledes arbejder vi på at skabe et netværk for de arbejdsmiljørepræsentanter, som er i kreds 1. Det vil jeg alt sammen komme tilbage til lidt senere i beretningen. Arrangementer Det første jeg vil omtale er kredsens arrangementer i form af medlemsmøder. Møderne må siges at være kreds 1 s kerneydelse til vores medlemmer. Medlemsskaren i kreds 1 er meget bred. Vi har en lige så bred medlemsskare som Dansk Journalistforbund. Den alsidighed er vi glade for, og med medlemsarrangementerne prøver vi hele tiden at nå ud til en så bred medlemsskare som muligt. I 2017 lavede vi 38 medlemsarrangementer med i alt deltagere. Det svarer til 51 deltagere i gennemsnit pr. arrangement. I lighed med de foregående år har vi haft fire typer af arrangementer:

2 Fyraftensmøder Det er her vi lægger hovedvægten. Det er arrangementer, der normalt starter kl.17 og slutter omkring kl. 19. Arrangementerne skal gerne give noget faglig inspiration til kredsens medlemmer. Det mest besøgte fyraftensmøde i 2017 var Podcast det nye marked? Et af de arrangementer, vi de senere år har oplevet stigende interesse for, er kredsens sommerfest. Det gjorde vi også sidste år, hvor vi en fredag i juni var i Verdenskulturcenteret. Det var med spisning og Anders Lund Madsen stod efterfølgende for underholdningen. Vi havde en rigtig god sommerfest med 95 deltagere. Det er fuldt hus. Sommerfesten markerer også afslutningen på arrangementerne i 1. halvår. Morgenmøder I 2016 startede vi med at planlægge nogle af medlemsmøderne som morgenmøder, og det fortsatte vi med i Derved har vi et tilbud til de af kredsens medlemmer, der ikke kan afse tid til at komme til arrangementerne efter fyraften. Vi havde i 2017 to morgenmøder. De var begge pænt besøgt med flest til Levende stemmer i en digital tidsalder. D&D Den sidste fredag i hver måned har vi Drink & Debat, hvor man som navnet siger, kan komme og få en drink og høre et oplæg. D&D blev sidste år afholdt på Library Bar nær Hovedbanen og er normalt meget populære med op mod 60 deltagere. Kredskino De ofte mest besøgte arrangementer er vores kredskinoerne. Således også sidste år, hvor vi var havde filmen The John Dalli Mystery på aktivitetslisten. Den blev set af 125 kreds 1-medlemmer. Vi havde i 2017 seks kredskinoer, hvilket svarer til vores målsætning.

3 Det handler hele tiden om at finde gode film, der har en eller anden form for journalistisk/kommunikationsmæssig relevans. I forbindelse med arrangementerne vil jeg også nævne, at et af dem i lighed med i 2016 foregik på Bornholm i DJ s telt på Folkemødet. Her lavede vi et arrangement omkring lokaljournalistikken under pres. Arrangementet var ganske pænt besøgt med omkring 30 deltagere og med en gode oplæg og en efterfølgende debat. Det sidste jeg vil sige omkring arrangementer, er, at vi i kreds 1 altid gerne samarbejder med andre grupper. I 2017 lavede vi fx et arrangement med de Cavling-nominerede sammen med Foreningen for Undersøgende Journalistik. Herudover har vi sidste år haft et enkelt arrangement, som vi har udbudt sammen med Veteranklubben. Mere faglig profil Nu over til en helt anden type arrangementer, som vi også er begyndt at arbejde med. Som nævnt i indledningen vil vi gerne skabe en endnu mere faglig profil for kreds 1, og derfor har vi sat gang i to nye initiativer. TR-ring Det første er en TR-ring. Et forsøg på at skabe et netværk blandt tillidsfolk i kreds 1. Vi forsøger primært at skabe et netværk for tillidsfolk fra de mindre arbejdspladser. Tillidsfolkene fra de mindre arbejdspladser har ofte ikke noget netværk, hvor de kan udveksle erfaringer med andre tillidsfolk og få inspiration. Det netværk vil vi forsøge at skabe. Det er meget nyt, og vi har foreløbig haft et møde i TR-ringen. I alt seks tillidsfolk deltog i mødet som blev indledt med et oplæg fra den erfarne tillidsmand på TV2, Lennart Steen. Der var stor interesse for at fortsætte netværket, og det gør vi her i Og selv om vi siger, at det er en TR-ring for de mindre arbejdspladser, havde vi også er par deltagere fra de lidt større arbejdspladser med til det første møde.

4 Det var vi glade for. De er meget velkomne og vi håber netværket bliver en fast bestanddel af Kreds 1. AMR-ring En anden af de nye tiltag, som vi er ved at løbe i gang, er et netværk for arbejdsmiljørepræsentanter i kreds 1. Jeg sidder selv i Pilestræde til daglig, hvor vi har en række udfordringer med vores arbejdsmiljø. I høj grad på grund af åbne kontorlandskaber. De er kommet for at blive, men for at få styrket vores arbejdsmiljørepræsentanter, vil vi gerne skabe et nyt netværk der kan medvirke til dette. Målet er helt i stil med netværket for TR-folkene at få gang i noget erfaringsudveksling. Hvor har man lavet nogle gode løsninger, der kan bruges andre steder og lignende spørgsmål på arbejdsmiljøområdet. Første møde i AMR-netværket bliver i første halvår af Økonomi Ved et af de næste punkter på dagsordenen vil kredsens udmærkede kasserer Jens Berg Thomsen præsentere vores regnskab for Det er lidt bagvendt at sige det, men vi kommer ud med et overskud på lige under kr. Jeg er lige ved at sige, at det beklager vi. For 2017 havde vi budgetteret med et underskud på kr. En af årsagerne til overskuddet er, at praktikanterne i kreds 1 har været mindre flittige til at søge tilskud til deres studieture. Vor rejselystne vores praktikanter måtte være er vi ikke helt er herre over men vi forsøger at ramme budgettet bedst muligt med udgangspunkt i erfaringerne fra de foregående år. Herudover har vores arrangementer også været billigere end de tidligere år. Men som sagt er overskuddet ikke kommet fordi, vi har sparet i forbindelse med arrangementerne, og det er heller ikke intentionen af spare på aktiviteterne i kredsen. Kredsen har stadig en pæn formue med en likvid beholdning ved årets afslutning på omkring 1,3 mio. kr.

5 Og det er fortsat en målsætning for bestyrelsen at få bragt formuen ned. Der er ingen grund til at vi har så mange penge stående. De har bedre af at blive brugt på medlemsaktiviteter. Målsætningen om at få bragt vores formue ned har eksisteret en del år, og vi har arbejdet på at leve op til den. I den sammenhæng skal det nævnes, at i årsregnskabet for 2012 kan man se, at vi dengang havde en likvid formue på lige under 2,1 mio. kr. ved årets udgang. Det er kr. mere end, vi har i dag. Altså har vi nedbragt vores formue målt på vores likvide beholdning med 38 pct. siden Det er trods alt også en del, og vi skal nok komme helt i mål med fortsat at få nedbragt formuen. Tilskud I forlængelse af beretningen om vores økonomi er det helt naturligt at fortsætte med tilskud. Tildeling af tilskud er en meget stor del af kredsens økonomi, og noget vi som bestyrelsen med stor glæde bruger en del tid på. I lighed med tidligere år bevilgede vi i 2017 en række tilskud på baggrund af ansøgninger, som bestyrelsen har fået. Vi bevilgede blandt andet penge til de studerendes Kravling, der er de studerendes Cavlingpris. Desuden bevilgede vi i 2017 en underskudsgaranti til arrangementet Tal til Øjet, som blev afholdt sidste weekend i januar. Vi arbejder ud fra to kriterier, når vi behandler ansøgninger om tilskud. Dels skal de tage udgangspunkt i en faglig aktivitet og dels skal det være en aktivitet, som på den ene eller anden måde er åbne for alle medlemmer af kredsen. Herudover kan nævnes, at vi som altid med glæde har givet tilskud til Veteranklubben samt at vi har givet tilskud til julegaver og til sommerlejren for børnene på behandlingshjemmet Stuttgården. Stuttgården ligger i Hillerød og kreds 1 har historisk en nær tilknytning til institutionen, som tidligere var ejet af Københavnske Journalister og Kreds 1 udnævner tre af bestyrelsesmedlemmerne. Udover at give tilskud til enkeltstående ansøgninger har vi i kredsen også en række tilskudsregler, som medlemmer på nedsat kontingent kan få glæde af.

6 Mere præcist kan medlemmer på nedsat kontingent en gang om året få kr. til deltagelse i et kursus eller en anden faglig aktivitet. Som nævnt ved punktet om vores økonomi gælder det også praktikanter, som tager på studietur. Medlemmer på nedsat kontingent kan ligeledes få tilskud til leje af en af Feriefondens boliger. Som det vil fremgå af vores regnskab, kan vi med glæde sige, at disse tilskudsregler bliver brugt i pænt omfang. Tre andre ting Nu over til tre andre ting som kreds 1 også arbejder med. Det er: Kristian Dahls mindelegat, Simmelprisen og Fonden til fordel for syge og værdigt trængende. Kristian Dahls Mindelegat Det første jeg vil nævne er Kristian Dahls Mindelegat. Legatet bliver populært kaldt mini-cavling og har været uddelt siden Det gives til en yngre journalist, som er aktivt medlem af kreds 1 og som med lødig journalistik har skabt øget interesse for og debat om sit stofområde. Sidste år gik prisen til freelance journalist Steffen Stubager. Jeg vil gerne benytte lejlighed til at sige tak for indsatsen til det udvalg, der står for uddelingen af legatet. Jeg ved, at de gør et meget stort arbejde i den sammenhæng. Særligt vil jeg sige tak til Gitte Redder, der efter fire år som formand og medlem af udvalget i år har valgt at trække sig. Heldigvis har vi fået en ny god formand for udvalget i form af Michael Bech fra TV2 og Marchen Neel Gjertsen fra Jyllands-Posten har sagt ja til at indtræde som nyt medlem af udvalget. Derudover består udvalget af: Pernille Aisinger fra Fagbladet Folkeskolen Thomas Buch-Andersen, Danmarks Radio, Ditte Valente, Freelance og Hans Mortensen fra Weekendavisen.

7 Simmelprisen Simmelprisen er en anden af de ting, som vi arbejder med i kreds 1. Det er en af ny skabelserne i kredsen. I år skal vi uddele prisen for tredje gang. Prisen er indstiftet til minde om kredsens mangeårige formand René Simmel Den gives til et medlem af kredsen, som har udmærket sig ved en særlig kollegial, kammeratlig eller faglig indsats til gavn for andre medlemmer. Sidste år fik Nina Thrige Andersen fra Information prisen. Lige efter generalforsamlingen får vi at se, hvem der får prisen for i år, og jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til medlemmerne af Simmeludvalget for det arbejde, de gør i forbindelse med uddeling af prisen. Medlemmerne af Simmeludvalget er: Kasserer i kreds 1 Jens Berg Thomsen, Politikens Lokalaviser Anne-Mette Gregers Simmel Helle-Lise Ritzau Kaptain, Nordiske Medier Maj Munk, Freelancer og Nina Thrige Andersen, Information som er sidste års modtager af prisen. Fonden til fordel for syge og værdigt trængende Fondens formål er at yde støtte til syge og værdigt trængende journalister samt sådannes efterladte enker og enkemænd. På generalforsamlingen for fem år siden besluttede vi at tage kr. fra kredsens formue og lægge dem over i Fonden til fordel for syge og værdigt trængende. Det har gjort, at vi hvert år kan uddele ca kr. til de ansøgninger, som kommer. Det er vi glade for. Kredsgruppen og arbejdsløshedsgruppen Som jeg nævnte i starten af generalforsamlingen har vi to valgmøder kørende siddende løbende med generalforsamlingen. Det er valg af delegerede fra kredsgruppen og arbejdsløshedsgruppen til Fagligt Forum, der afholdes i slutningen af april. Vi har i år mulighed for at vælge 72 delegerede fra kredsgruppen og ni fra arbejdsløshedsgruppen.

8 Desværre er vi meget langt fra at kunne fylde vores delegationer op. Herfra vil jeg derfor gerne opfordre alle tilstedeværende medlemmer af kredsgruppen og arbejdsløshedsgruppen til at stille op som delegerede til Fagligt Forum. Dansk Journalistforbund Efter lidt om vores valg er det naturligt at sige lidt om vores hovedforbund Dansk Journalistforbund. Vi havde i 2017 delegeretmødet, hvor vi fik valg en ny hovedbestyrelse. På delegeretmødet fik vi også vedtaget rammerne for to store og meget vigtige diskussioner, som jeg tror, kommer til at fylde meget i de kommende år. Det er dels spørgsmålet om fagenes fremtid og dels spørgsmålet om fremtidens forbund. Det er også de to emner, som vi skal diskutere på Fagligt Forum DJ har nedsat en arbejdsgruppe, der skal se på fagenes fremtid, og på Fagligt Forum vil nogle af gruppens medlemmer fortælle om de foreløbige resultater. På anden dagen på Fagligt Forum skal det diskuteres, hvordan Dansk Journalistforbund skal se ud i fremtiden. I den sammenhæng kan det nok ikke komme som nogen stor overraskelse, at jeg mener, at et af de afgørende elementer i en ny struktur i DJ bliver kredsene. Vi udfylder i høj grad rollen, som det kit, som holder forbundet sammen. Og jeg ser også kredsene som værende betydningsfulde i fremtidens organisering. Her er vi alle sammen med uanset hvilken arbejdsplads man er på eller hvilken titel man har. Det er afgørende for, at kredsene fortsat kan udfylde rollen som samlingspunktet til glæde for alle medlemmerne. Bestyrelsens arbejde Vi har som de andre år haft en god bestyrelse i 2017, men vi har i år været lidt færre end de foregående år, da et af vores medlemmer i form af Martin Hjort forlod bestyrelsen, fordi han fik job i Bruxelles. Martin har siddet i bestyrelsen i flere år og har blandt andet været ansvarlig for vores arrangementer. En vigtig post i bestyrelsen.

9 Desuden var der en af vores suppleanter, der var nødt til at stoppe kort efter valget til bestyrelsen. Det har gjort, at den øvrige bestyrelse har haft lidt ekstra travlt. Rammerne for bestyrelsens arbejde sætter vi på et årligt seminar. Det seminar har vi i de sidste to år afholdt i forbindelse med kredsens deltagelse på Folkemødet på Bornholm. Jeg kan sige, at det begge gange har været nogle gode seminarer, som er vigtige for at få bestyrelsen rystet sammen, så den kan løse de mange opgaver der er, når man er valgt til at repræsentere kredsens medlemmer og skal arbejde aktivt med at sætte rammerne for de samlede aktiviteter i Kreds 1. Ud over seminaret holder vi ni bestyrelsesmøder om året og så er der altid en eller flere fra bestyrelsen som er vært og ansvarlig ved kredsens arrangementer. Hvad vil vi så i år Det kommer nok ikke som den helt store overraskelse, men i lighed med de foregående år vil de mange medlemsaktiviteter være et afgørende element i kredsens arbejde i Vi har en målsætning om at lave ca. 35 medlemsaktiviteter om året. Den præmis vil vi også arbejde ud fra i år. Vi har indtryk af, at vi godt kunne udbyde flere arrangementer og få dem fyldt op, hvis vi bare har de rigtige ideer. Men cirka 35 arrangementer om året er det antal, som vi rent praktisk kan håndtere. Vi vil som tidligere år fordele arrangementerne mellem fyraftensmøder, Drink & Debat, kredskino og morgenmøder. Vi har erfaring for, at det vi kalder værktøjskurser er meget populære. Det er eksempelvis arrangementer om, hvordan man bruger sociale medier i kommunikation og journalistik. Vi vil arbejde på at få så mange af den type arrangementer som muligt i år. Når det gælder Folkemødet på Bornholm har vi i år valgt en lidt andet model, hvor hele bestyrelsen ikke deltager. De sidste to år har vi kombineret seminar og folkemøde. I år holder vi nok et seminar kort efter valget til bestyrelsen og det holdes i København.

10 Det betyder ikke, at vi ikke også er aktive på Folkemødet. Et af kredsens gode medlemmer, der er bosat på Bornholm arbejder med at lave et arrangement for kreds 1 på Folkemødet i DJ s telt. Bestyrelsen vil være repræsenteret ved et medlem eller to. Desuden vil vi arbejde videre på at skærpe vores faglig profil. Det skal ske ved at fortsætte med TR-ringen, som vi forhåbentlig kan udbygge i løbet af i år. Oprettelsen af et netværk for arbejdsmiljørepræsentanterne i kredsen satser vi også på at få igangsat som tidligere nævnt. Nu er jeg så ved at komme til afslutningen på beretningen, og jeg vil derfor gerne sige tak til alle fra bestyrelsen for det arbejde, de har gjort i det forløbende år. Desuden skal der som altid lyde en stor tak til Mette for det arbejde hun gør for kredsen og for et godt samarbejde i det forløbne år. Og tak til alle medlemmer, der har deltaget i kredsens aktiviteter. Vi håber at se rigtigt mange af jer også i det nye år. På bestyrelsens vegne tak for ordet.

Beretning for kreds 1 for 2018 Aflagt på generalforsamlingen tirsdag den 5. marts 2019 på Arbejdermuseet.

Beretning for kreds 1 for 2018 Aflagt på generalforsamlingen tirsdag den 5. marts 2019 på Arbejdermuseet. Beretning for kreds 1 for 2018 Aflagt på generalforsamlingen tirsdag den 5. marts 2019 på Arbejdermuseet. Kære generalforsamling Lad mig endnu en gang sige rigtigt meget velkommen til alle. Og så vil jeg

Læs mere

Beretning for kreds 1 for 2017 Aflagt på generalforsamlingen torsdag d. 8. marts 2018 på Borups Højskole.

Beretning for kreds 1 for 2017 Aflagt på generalforsamlingen torsdag d. 8. marts 2018 på Borups Højskole. Kreds 1 - Generalforsamling Torsdag den 8. marts 2018, kl. 17.00 på Borups Højskole 92 tilmeldte medlemmer. Dagsorden ifølge vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kredsens regnskaber

Læs mere

Linda Garlov foreslog følgende fire stemmetællere, der blev accepteret: Torben Krarup, Håkon Stolberg, Anita Corpas og Karen Hedegaard.

Linda Garlov foreslog følgende fire stemmetællere, der blev accepteret: Torben Krarup, Håkon Stolberg, Anita Corpas og Karen Hedegaard. Referat af generalforsamlingen for Kreds 1, d. 5. marts 2019, Arbejdermuseet, Rømersgade 22, København K. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kredsens regnskaber

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Journalistforbunds Kreds 1. Referat

Generalforsamling i Dansk Journalistforbunds Kreds 1. Referat Arbejdermuseet, København - 13. marts 2014 Generalforsamling i Dansk Journalistforbunds Kreds 1 Dagsorden Referat 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kredsens regnskaber 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Referat af kredsbestyrelsesmødet torsdag den 12. april 2018

Referat af kredsbestyrelsesmødet torsdag den 12. april 2018 Referat af kredsbestyrelsesmødet torsdag den 12. april 2018 Tilstede: Frederik Monrad Juel (FMJ), Per Janus Böhme (PJB), Niels Peter Arskog (NPA), Kristina Herlev Wulff (KHW), Jens Berg Thomsen (JBT),

Læs mere

Samtidig har vi efter evne bistået med rådgivning til en række medlemmer, der har henvendt sig, samt deltaget som bisiddere i en række tilfælde.

Samtidig har vi efter evne bistået med rådgivning til en række medlemmer, der har henvendt sig, samt deltaget som bisiddere i en række tilfælde. Landsforeningen Autisme Kreds København/Frederiksberg Beretning for 2016 Indledning 2016 var det tredje år, hvor vi har været repræsenteret i såvel Handicapråd, Centerrådet for Handicapcenter København

Læs mere

Referat DJ Kommunikations generalforsamling 2017

Referat DJ Kommunikations generalforsamling 2017 Referat DJ Kommunikations generalforsamling 2017 Dato: 24.02.2017 Sted: Salon K, Rådhusstræde 13, 1466 København K Tid: 17.30-19.30 Ordstyrer: Nikolai Søndergaard Referent: Amalie Thykier Formand Per Roholt

Læs mere

Mariager Fjord Havekreds

Mariager Fjord Havekreds V E D T Æ G T E R F O R Mariager Fjord Havekreds i Himmerland og Djursland Afdeling i Haveselskabet 1. NAVN 1.1 Havekredsens navn er: Mariager Fjord Havekreds i Haveselskabet, og omfatter området Mariager

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R SILKEBORG HAVEKREDS ØSTJYLLAND H A V E S E L S K A B E T

V E D T Æ G T E R F O R SILKEBORG HAVEKREDS ØSTJYLLAND H A V E S E L S K A B E T V E D T Æ G T E R F O R SILKEBORG HAVEKREDS I ØSTJYLLAND I H A V E S E L S K A B E T Udkast 27.01.2009 1. NAVN 1.1 Havekredsens navn er: SILKEBORG HAVEKREDS i ØSTJYLLAND i Haveselskabet, og omfatter området

Læs mere

Dagsorden. 3. Nyt fra udvalgene (herunder fælleskredsmødet og afholdte og fremtidige arrangementer)

Dagsorden. 3. Nyt fra udvalgene (herunder fælleskredsmødet og afholdte og fremtidige arrangementer) Referat af Kredsbestyrelsesmøde, FSL, kreds 5. Sted: Det Kongelige Vajsenhus Dato: Onsdag d. 4/5 kl. 15.00 19.30 Kredsbestyrelsen: Jens Bjørklund (JB), Torben Falkenberg (TF), Annika Larsen (AL), Kristine

Læs mere

Ordinær generalforsamling, Kreds 1, Dansk Journalistforbund

Ordinær generalforsamling, Kreds 1, Dansk Journalistforbund Ordinær generalforsamling, Kreds 1, Dansk Journalistforbund Mandag den 5. marts 2012 klokken 17.00 i DAB In i DR Byen, Emil Holms Kanal 20, 0999 København C. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T V E S T J Y L L A N D A F D E L I N G D E T K O N G E L I G E D A N S K E H A V E S E L S K A B

V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T V E S T J Y L L A N D A F D E L I N G D E T K O N G E L I G E D A N S K E H A V E S E L S K A B Vestjylland afdeling V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T V E S T J Y L L A N D A F D E L I N G D E T K O N G E L I G E D A N S K E H A V E S E L S K A B 1 NAVN 1.1 Afdelingens navn er: Haveselskabet,

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

METAL HOVEDSTADEN Ekstraordinær generalforsamling 1. november 2016

METAL HOVEDSTADEN Ekstraordinær generalforsamling 1. november 2016 Side 1 Konstitueret formand Henrik Stilling bød velkommen til de 214 fremmødte medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigenter 2. Valg af ny formand 3. Orientering om kongressen AD 1. Valg af dirigenter Henrik

Læs mere

Vedtægter for Sønderjylland afdeling Ribe kreds

Vedtægter for Sønderjylland afdeling Ribe kreds Vedtægter for Sønderjylland afdeling Ribe kreds 1. Ribe 1.1 Havekredsens navn er Ribe havekreds og omfatter postnumrene 6760, samt medlemsønsker fra andre postnumre under Sønderjylland afdeling i Haveselskabet

Læs mere

Vedtægter. for. Sønderjylland

Vedtægter. for. Sønderjylland Vedtægter for Sønderjylland Sønderjyllands afdeling 1.1 som omfatter følgende kredse: Aabenraa, Christiansfeld, Føvling/Holsted/ Gørding, Gråsten, Haderslev, Nordals, Padborg, Ribe, Rødding/Gram, Rødekro,

Læs mere

Referat fra kredsbestyrelsesmødet tirsdag den 6. november 2012 Lille HB hos DJ på Gammel Strand 46, Kbh. K

Referat fra kredsbestyrelsesmødet tirsdag den 6. november 2012 Lille HB hos DJ på Gammel Strand 46, Kbh. K Referat fra kredsbestyrelsesmødet tirsdag den 6. november 2012 Lille HB hos DJ på Gammel Strand 46, Kbh. K Tilstede: Julie Rosenkilde, Kristine Bertelsen, Frederik Monrad Juel, Niels Peter Arskog, Pernille

Læs mere

Vedtægter & Love. Vedtægter for specialgruppen DJKU. Dansk Journalistforbunds studenterorganisation på Københavns Universitet

Vedtægter & Love. Vedtægter for specialgruppen DJKU. Dansk Journalistforbunds studenterorganisation på Københavns Universitet Vedtægter & Love Vedtægter for specialgruppen DJKU Dansk Journalistforbunds studenterorganisation på Københavns Universitet Sidst opdateret og godkendt ved generalforsamling d. 7/10 2014 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T. Hadsten K R E D S. A F D E L I N G Østjylland.

V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T. Hadsten K R E D S. A F D E L I N G Østjylland. V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T Hadsten K R E D S. I A F D E L I N G Østjylland. D E T K O N G E L I G E D A N S K E H A V E S E L S K A B 1. NAVN I. Kredsens navn er: Haveselskabet Hadsten

Læs mere

Beretning for Landsforeningen Autisme Kreds København/Frederiksberg. Indledning

Beretning for Landsforeningen Autisme Kreds København/Frederiksberg. Indledning Landsforeningen Autisme Kreds København/Frederiksberg Beretning for 2013 Indledning 2013 har været et travlt år. Vi har i forbindelse med kommunevalget haft travlt med at søge at gøre politikerne opmærksomme

Læs mere

KaJ, Medie- og Journaliststuderendes vedtægter. Vedtaget af KaJ's generalforsamling d. 27. september 2014.

KaJ, Medie- og Journaliststuderendes vedtægter. Vedtaget af KaJ's generalforsamling d. 27. september 2014. Vedtægter KaJ KaJ, Medie- og Journaliststuderendes vedtægter. Vedtaget af KaJ's generalforsamling d. 27. september 2014. 1 Navn Foreningens navn er KaJ Medie- og Journaliststuderende. 2 Formål Specialgruppen

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R. Faaborg Midtfyns Havekreds S V E N D B O R G A F D E L I N G H A V E S E L S K A B E T

V E D T Æ G T E R F O R. Faaborg Midtfyns Havekreds S V E N D B O R G A F D E L I N G H A V E S E L S K A B E T V E D T Æ G T E R F O R Faaborg Midtfyns Havekreds I S V E N D B O R G A F D E L I N G I H A V E S E L S K A B E T 1. NAVN 1.1 Havekredsens navn er: Faaborg Midtfyns Havekreds i Svendborg Afdeling i Haveselskabet,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde mandag den 8. oktober 2012 kl. 16.30-19.00 i mødelokalet Lille HB hos DJ på Gammel Strand 46, Kbh. K

Referat af bestyrelsesmøde mandag den 8. oktober 2012 kl. 16.30-19.00 i mødelokalet Lille HB hos DJ på Gammel Strand 46, Kbh. K Referat af bestyrelsesmøde mandag den 8. oktober 2012 kl. 16.30-19.00 i mødelokalet Lille HB hos DJ på Gammel Strand 46, Kbh. K Til stede: Julie Rosenkilde Nielsen (JNR), Niels Peter Arskog (NPA), Frederik

Læs mere

E. Fremlæggelse og godkendelse af budget, herunder fastlæggelse af kontingent.

E. Fremlæggelse og godkendelse af budget, herunder fastlæggelse af kontingent. Generalforsamling Psykiatrisk Museum/ MADHouse Middelfart Den 25. marts 2015 Referat fra den ordinære generalforsamling i Dansk Rengøringsteknisk Forening Dagsorden: A. Valg Af dirigent. B. Formandens

Læs mere

FRD Region Hovedstaden. Beretning Radiografer fra Region Hovedstaden er klar til at gå fra H.C. Ørstedsvej

FRD Region Hovedstaden. Beretning Radiografer fra Region Hovedstaden er klar til at gå fra H.C. Ørstedsvej FRD Region Hovedstaden Beretning 2005 2008 Radiografer fra Region Hovedstaden er klar til at gå fra H.C. Ørstedsvej Forord Det er nu anden gang, efter FRD s hovedbestyrelse i 2005 vedtog at indføre den

Læs mere

inden for 3 år giver et overskud til gavn for lokalområdets andre aktiviteter. (OH instruks) (PP Evaluering) I bestyrelsen er vi af den overbevisning

inden for 3 år giver et overskud til gavn for lokalområdets andre aktiviteter. (OH instruks) (PP Evaluering) I bestyrelsen er vi af den overbevisning Velkommen til generalforsamling Det går godt i LAG Nord, vi får mange og gode ansøgninger. (PP ansøgninger) I bestyrelsen er det fortsat følgende 5 pejlemærker, der ligger til grund for vores prioriteringer

Læs mere

Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere

Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere Navn 1 Foreningens navn er Danske Risikorådgivere. Foreningen er stiftet den 17. april 2002. Formål 2 Foreningens formål er: a. at udbrede kendskabet til og

Læs mere

Generalforsamling DRF-2015. Teglgårdsparken Psykiatrisk Museum / MADhouse Middelfart

Generalforsamling DRF-2015. Teglgårdsparken Psykiatrisk Museum / MADhouse Middelfart Generalforsamling DRF-2015 Teglgårdsparken Psykiatrisk Museum / MADhouse Middelfart Dagsorden Valg af dirigent. Formandens beretning. Regnskab til generalforsamlingens godkendelse. Forslag fra medlemmerne.

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 72 48 65 00 Fax 72 48 65 10 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 25.3.2019 Venlig hilsen Lisbeth Schou Formand Dagsorden

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk.

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk. Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 08.01.2004 Tilstede: Britta, Hans, Dieter, Tonny, Michael, Thomas og Jakob Afbud: René, Rune og Rikke. Referent: Michael Gennemgang af sidste referat / hængepartier

Læs mere

Referat af generalforsamling i Venskabsforeningen Danmark- Mali.

Referat af generalforsamling i Venskabsforeningen Danmark- Mali. Referat af generalforsamling i Venskabsforeningen Danmark- Mali. Mandag den 26. maj 2014 kl 19.00 i Danafrika Kultur, Ndr. fasanvej 192-194. kld. 2000 Frederiksberg med dagsordenen: 1) Valg af dirigent

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 13. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 13. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 13. oktober 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Referat for. KB-møde i DJ kreds 1

Referat for. KB-møde i DJ kreds 1 Referat for KB-møde i DJ kreds 1 6. januar 2009 kl. 16.00 på Gl. Strand Til stede: Pernille Mac Dalland (PMD), Kenni Leth (KL), Morten Terp (MT), Per Rehfeldt (PR), Lissen Jacobsen (LJ) og Ulrik Borgermann

Læs mere

Etablering af Dansk EvalueringsSelskab. Vedtægter. Dato Navn og hjemsted

Etablering af Dansk EvalueringsSelskab. Vedtægter. Dato Navn og hjemsted Dato 03.09.2015 Etablering af Dansk EvalueringsSelskab Vedtægter 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Dansk EvalueringsSelskab Foreningens navn forkortes DES. Foreningens internationale navn er Danish

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2015

Bestyrelsens beretning for 2015 Bestyrelsens beretning for 2015 Overskrifter/emner: Indledning Samarbejdspartnere/partneraftaler Økonomi Medlemsoversigt Hjemmeside/Nyhedsbreve Ide Forum /Fremtidige strategi for DR Uddeling af Sikkerhedsprisen

Læs mere

Vores første opgave var at finde, istandsætte, renovere og bemande, skaffe tøj og udstyr til en butik med indvielse sidst i oktober 2016.

Vores første opgave var at finde, istandsætte, renovere og bemande, skaffe tøj og udstyr til en butik med indvielse sidst i oktober 2016. Bestyrelsens beretning 2016 På initiativ af Fonden Mødrehjælpen blev vi etableret ved en stiftende generalforsamling d. 8. juni 2016, det vil sige for kun ni måneder siden. En bestyrelse på syv medlemmer

Læs mere

5. september Bestyrelsesseminar den september referat Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg.

5. september Bestyrelsesseminar den september referat Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg. Dato: 14-09-2017 Deres ref.: Vor ref.: Sagsbehandler: 06-F38/20129 IDH/- Bestyrelsesseminar den 5.-6. september 2017 - referat Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg. Deltagere: Rikke Hunsdahl,

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Journalistforbunds Kreds 1 referat

Generalforsamling i Dansk Journalistforbunds Kreds 1 referat København/Arbejdermuseet, 10. marts 2015 Generalforsamling i Dansk Journalistforbunds Kreds 1 referat Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kredsens regnskaber 4. Forslag fra bestyrelse

Læs mere

Vedtægter for Danske Journaliststuderende RUC

Vedtægter for Danske Journaliststuderende RUC Vedtægter for Danske Journaliststuderende RUC Godkendt af generalforsamlingen den 19. februar 2016 Artikel 1 Navn og formål 1 Navn 2 Formål Foreningens navn er Danske Journaliststuderende RUC (herefter

Læs mere

Beretning fra Børnehaveklasselederudvalget FSL marts 2019

Beretning fra Børnehaveklasselederudvalget FSL marts 2019 Beretning fra Børnehaveklasselederudvalget FSL marts 2019 Velkommen til Årsmødet - velkommen til Hornstrup - velkommen til os alle! Så er vi her og hvor er det dejligt at se jer alle sammen - alle os der

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Vi valgte at have overskriften Frivillige gør en forskel for dagen.

Vi valgte at have overskriften Frivillige gør en forskel for dagen. Formandsberetning til generalforsamlingen i Frivilligcenter & Selvhjælp den 18. marts 2014. Det har været et rigtigt spændende år i Frivilligcenter & Selvhjælp, som jeg kan aflægge beretning for. Jeg vil

Læs mere

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016 Dato: 18.03.2016 Ref.: Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016 Tid: 09.00 14.00 Sted: Mødelokalet Kredskontoret Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe

Læs mere

Vedtægter for Danske Mediestuderende

Vedtægter for Danske Mediestuderende Vedtægter for Danske Mediestuderende Vedtaget på seminaret d. 5.-6. november 2016. 1 Formål Stk. 1: Navn Foreningens navn er Danske Mediestuderende. Stk. 2: Formål Foreningen er en samarbejdsforening for

Læs mere

Samtidig har vi efter evne bistået med rådgivning til en række medlemmer, der har henvendt sig, samt deltaget som bisiddere i en række tilfælde.

Samtidig har vi efter evne bistået med rådgivning til en række medlemmer, der har henvendt sig, samt deltaget som bisiddere i en række tilfælde. Landsforeningen Autisme Kreds København/Frederiksberg Beretning for 2015 Indledning 2015 var det andet år, hvor vi har været repræsenteret i såvel Handicapråd, Centerrådet for Handicapcenter København

Læs mere

VEDTÆGTER DANSKE KREDS

VEDTÆGTER DANSKE KREDS VEDTÆGTER DANSKE KREDS 1 Navn og hjemsted 1.1 Kredsens navn er Danske Kreds, Den faglige organisation i Danske Bankkoncernen. Dens hjemsted er København. 1.2 Danske Kreds er tilsluttet Finansforbundet

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 10.3.2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Danmarks Jordbrugsvidenskabelige Ph.d.-forening Emdrupvej 28 A, 2100 København Ø, tlf ,

Danmarks Jordbrugsvidenskabelige Ph.d.-forening Emdrupvej 28 A, 2100 København Ø, tlf , Danmarks Jordbrugsvidenskabelige Ph.d.-forening Emdrupvej 28 A, 2100 København Ø, tlf. 33212800, e-mail post@jordbrugsakademikerne.dk Referat Foredrag og Debatmøde ved Kathrine Richardson samt Generalforsamling

Læs mere

Referat for KB-møde i DJ kreds 1 18. marts 2009 kl. 16.00 på Gl. Strand

Referat for KB-møde i DJ kreds 1 18. marts 2009 kl. 16.00 på Gl. Strand Referat for KB-møde i DJ kreds 1 18. marts 2009 kl. 16.00 på Gl. Strand Til stede: Pernille Mac Dalland (PMD), Kenni Leth (KL), Morten Terp (MT), Charlotte Geckler (CG), Birgitte Sandell (BS), Lissen Jacobsen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR JYSKE BANK KREDS 1: Navn og hjemsted

VEDTÆGTER FOR JYSKE BANK KREDS 1: Navn og hjemsted Bilag 5: Forslag til vedtægtsændringer fremsat af kredsbestyrelsen Side 1 NUVÆRENDE TEKST NY ORDLYD BEMÆRKNING VEDTÆGTER FOR JYSKE BANK KREDS 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er Jyske Bank Kreds, der

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Regionskredsens navn er Landsforeningen SIND, Regionskreds Sjælland I daglig tale anvendes betegnelsen "SIND Sjælland eller "SIND Region Sjælland Stk.

Læs mere

Formandens beretning

Formandens beretning Hvordan organiserede vi arbejdet? Efter generalforsamlingen i 2001 afholdt vi det konstituerende bestyrelsesmøde, og posterne blev fordelt, som det fremgår af nyhedsbrevet årgang 4 nr.7 fra december 2001.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Dansk Journalistforbund Kreds 1, 2. marts 2009 i Politikens Foredragssal, København.

Referat af generalforsamlingen i Dansk Journalistforbund Kreds 1, 2. marts 2009 i Politikens Foredragssal, København. Referat af generalforsamlingen i Dansk Journalistforbund Kreds 1, 2. marts 2009 i Politikens Foredragssal, København. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Forkvindens beretning 3. Kredsens regnskaber 4. Forslag

Læs mere

Ansøgning om tilskud til Æblefestival Assens Kommune. Hermed fremsendes ansøgning til Æblefestival Assens Kommune 2015

Ansøgning om tilskud til Æblefestival Assens Kommune. Hermed fremsendes ansøgning til Æblefestival Assens Kommune 2015 Assens Kommune Erhvervs- og beskæftigelsesudvalget att.: Thomas Barfoed Assens, den 27. april 2015 Ansøgning om tilskud til Æblefestival Assens Kommune. Hermed fremsendes ansøgning til Æblefestival Assens

Læs mere

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i Ullerød Vandværk a.m.b.a. Forretningsordenens hjemmel

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i Ullerød Vandværk a.m.b.a. Forretningsordenens hjemmel FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Ullerød Vandværk a.m.b.a. 1. Forretningsordenens hjemmel Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Ullerød Vandværks vedtægter af 27. april 2010. Originaleksemplaret

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling Faggruppeklubben Social og Sundhedshjælpere og Hjemmehjælpere Tirsdag den 26. februar 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg

Læs mere

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 29. november 2014 kl. 10.00-17.00 på Gl. Strand 46, lokale St. Strand Frokost kl. 13.00-14.00

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 29. november 2014 kl. 10.00-17.00 på Gl. Strand 46, lokale St. Strand Frokost kl. 13.00-14.00 FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 29. november 2014 kl. 10.00-17.00 på Gl. Strand 46, lokale St. Strand Frokost kl. 13.00-14.00 Dagsorden Referat Mødt: Referat fra sidste møde Godkendelse af dagsorden Vagn

Læs mere

Kreds Vest ordinær generalforsamling, 31. marts 2017

Kreds Vest ordinær generalforsamling, 31. marts 2017 Kreds Vest ordinær generalforsamling, 31. marts 2017 Bilag til pkt. 5a. Forslag fra bestyrelsen - Ændringsforslag til vedtægter for Kreds Vest Nuværende bestemmelse Forslag Bemærkninger 4. stk. 1. Kredsens

Læs mere

2.01 Er at udvikle Boesdal Kalkbrud til et mødested for kultur-, natur- & fritidsaktiviteter i Stevns kommune.

2.01 Er at udvikle Boesdal Kalkbrud til et mødested for kultur-, natur- & fritidsaktiviteter i Stevns kommune. Vedtægter Vedtægter for Foreningen Boesdal. 1 Navn og hjemsted 1.01 Foreningens navn er: Foreningen Boesdal. 1.02 Foreningens hjemsted er Stevns Kommune. 2 Formål 2.01 Er at udvikle Boesdal Kalkbrud til

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Foreningen Musik i Lejet

V E D T Æ G T E R. for. Foreningen Musik i Lejet V E D T Æ G T E R for Foreningen Musik i Lejet 1 1. NAVN OG HJEMSTED 1.01 Foreningens navn er Musik i Lejet. 1.02 Foreningen har hjemsted i Gribskov Kommune. 2. FORMÅL 2.01 Foreningen har til formål på

Læs mere

Indstilling til nye vedtægter

Indstilling til nye vedtægter Indstilling til nye vedtægter Bestyrelsen indstiller til generalforsamlingen at vedtage nye vedtægter for foreningen Danske Journaliststuderende RUC. Baggrund: Foreningens vedtægter er efterhånden mange

Læs mere

Beretning ved generalforsamlingen i Foreningen for tosprogede småbørns vilkår.

Beretning ved generalforsamlingen i Foreningen for tosprogede småbørns vilkår. Beretning ved generalforsamlingen 20.03.14. i Foreningen for tosprogede småbørns vilkår. Bestyrelsens sammensætning er på nuværende tidspunkt: Mustafa Göl. (formand) Irene Berri. (Kasserer) Ketty Bruun

Læs mere

REFERAT Årsmøde Lokalafdeling Bornholm Aakirkebyhallerne Den 10.10.2015

REFERAT Årsmøde Lokalafdeling Bornholm Aakirkebyhallerne Den 10.10.2015 REFERAT Årsmøde Lokalafdeling Bornholm Aakirkebyhallerne Den 10.10.2015 Efter spisningen indledte lokalformanden Hans Jeppsen årsmødet med henvise til dagsordenen for årsmødet, og gik straks til Dagsordenens

Læs mere

Kredsene Alle medlemmer af DJ (bortset fra de studerende) er også medlemmer af en geografisk kreds.

Kredsene Alle medlemmer af DJ (bortset fra de studerende) er også medlemmer af en geografisk kreds. VALG AF DELEGEREDE 1. BRUG DEMOKRATIET Medarbejderforeninger På mange arbejdspladser med 5 DJ medlemmer eller flere, er der oprettet en medarbejderforening. Alle medlemmer skal have mulighed for at deltage

Læs mere

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor.

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor. Ordinær generalforsamling Humlebæk Skoles Forældreforening 10. september 2015 År 2015, 10. september, kl. 20.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Humlebæk Skoles Forældreforening på adressen

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Journalistforbunds Kreds 1 referat

Generalforsamling i Dansk Journalistforbunds Kreds 1 referat 7. marts 2017, Arbejdermuseet. Kbh. K. Generalforsamling i Dansk Journalistforbunds Kreds 1 referat Dagsorden ifølge vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kredsens regnskaber 4. Forslag

Læs mere

Stk. 4. Regionskredsen kan jfr. 10 varetage specifikke opgaver på vegne af lokalafdelinger

Stk. 4. Regionskredsen kan jfr. 10 varetage specifikke opgaver på vegne af lokalafdelinger Forslag til vedtægter for SIND, Regionskreds Midtjylland NAVN OG HJEMSTED 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning Stk. 1. Regionskredsens navn er Landsforeningen SIND, Regionskreds Midtjylland. I

Læs mere

I budgettet er kontingentet fastholdt på de nuværende 518 kr. for ordinære medlemmer.

I budgettet er kontingentet fastholdt på de nuværende 518 kr. for ordinære medlemmer. 4.1 1/6 EMNE Forslag til budget for 2017-18 FORSLAGSSTILLER Hovedbestyrelsen REGNSKAB X BUDGET RESOLUTION LOVÆNDRING ÆNDRINGSFORSLAG VEDTÆGTSÆNDRING UDTALELSE ØVRIGE FORSLAG ANDET Forslag til budget 2017-18

Læs mere

Referat af N. Kochs Skoles ÅRSMØDE den 14. oktober 2010

Referat af N. Kochs Skoles ÅRSMØDE den 14. oktober 2010 - vi vil være verdens bedste skole for børn Referat af N. Kochs Skoles ÅRSMØDE den 14. oktober 2010 Skoleleder Lisbeth Qvortrup bød alle velkommen til N. Kochs Skoles årsmøde torsdag den 14. oktober 2010

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017

Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017 Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017 Antal deltagere: ca. 50 Valg af dirigent: Jørn Madsen Indkaldelsen var ikke rettidig indkaldt, men forsamlingen accepterede dette. Bestyrelsesberetning 2017

Læs mere

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense Referat HB 03 2. februar 2013 Scandic Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense Deltagere Peter Jensen, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Arne Jensen, Københavns Badminton Kreds Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

Vedtægter for Danske Mediestuderende

Vedtægter for Danske Mediestuderende Vedtægter for Danske Mediestuderende Vedtaget på seminaret d. 24. - 25. november 2018. 1 Formål Stk. 1: Navn Foreningens navn er Danske Mediestuderende. Stk. 2: Formål Foreningen er en samarbejdsforening

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

Formandens beretning - udkast. Karin Brorsen. VikarBranchens generalforsamling 8. maj 2015

Formandens beretning - udkast. Karin Brorsen. VikarBranchens generalforsamling 8. maj 2015 Formandens beretning - udkast Karin Brorsen VikarBranchens generalforsamling 8. maj 2015 Velkommen til Generalforsamlingen i VikarBranchen. For anden gang står jeg nu som formand, og skal aflægge beretning

Læs mere

FreelanceGruppen Referat fra bestyrelsesmøde

FreelanceGruppen Referat fra bestyrelsesmøde FreelanceGruppen Referat fra bestyrelsesmøde Mødested: Gl. Strand 50 Mødedato: 19. februar 2019 Møde startet: Møde sluttet: Deltagere: Klokken 10:00 Klokken 17:00 Anne Anthon Andersen Bo Sørensen Cecilie

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl

Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl. 19.00 Dagsorden: 1 Valg og dirigent og referent 2 Formandens beretning 3 Fremlæggelse af revideret regnskab for det forgangne

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 9. -10. februar 2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 21. maj 2013 Klokken 10.00-17.00 Imperial Hotel Vester Farimagsgade 9 1606 København V

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 21. maj 2013 Klokken 10.00-17.00 Imperial Hotel Vester Farimagsgade 9 1606 København V Dagsorden Deltagelse: Referat fra sidste møde Godkendelse af dagsorden FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 21. maj 2013 Klokken 10.00-17.00 Imperial Hotel Vester Farimagsgade 9 1606 København V Referat Mødt:

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

Nuværende vedtægt. Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND. 1.1 Foreningens navn er Ase Selvstændig.

Nuværende vedtægt. Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND. 1.1 Foreningens navn er Ase Selvstændig. Nuværende vedtægt Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND 1.1 Foreningens navn er Ase Selvstændig. 1.2. Foreningen har hjemsted i den kommune, hvor sekretariatet har adresse. 2.

Læs mere

I 2013 har vi startet to fuldt tegnet byggeøkonomhold. Det vil sige 2x 24 studerende. Der er venteliste både i Aarhus og København.

I 2013 har vi startet to fuldt tegnet byggeøkonomhold. Det vil sige 2x 24 studerende. Der er venteliste både i Aarhus og København. Årsberetning 2013-2014, for foreningen Danske Byggeøkonomer INDLEDNING: September 2014 Denne årsberetning er den første som dækker et helt år efter vi har flyttet regnskabsåret til at starte 1.juli. Overordnet

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T N O R D J Y L L A N D A F D E L I N G D E T K O N G E L I G E D A N S K E H A V E S E L S K A B

V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T N O R D J Y L L A N D A F D E L I N G D E T K O N G E L I G E D A N S K E H A V E S E L S K A B V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T N O R D J Y L L A N D A F D E L I N G D E T K O N G E L I G E D A N S K E H A V E S E L S K A B - 1 - 1 NAVN 1.1 Afdelingens navn er: Haveselskabet, Nordjylland

Læs mere

Beretning til Kreds 1s generalforsamling d. 5.marts 2012

Beretning til Kreds 1s generalforsamling d. 5.marts 2012 Beretning til Kreds 1s generalforsamling d. 5.marts 2012 Jeg har aldrig været det store sportstalent. Derfor havde jeg heller ikke troet, at et uskyldigt spil kegler kunne føre til, at jeg en dag ville

Læs mere

Tønder Lærerkreds. Til medlemmer af Tønder Lærerkreds. Marts 2017

Tønder Lærerkreds. Til medlemmer af Tønder Lærerkreds. Marts 2017 Tønder Lærerkreds 95 Kogade 4, 1.tv. 6270 Tønder Tlf. 74 72 59 92 E-mail: 095@dlf.org Web: kreds95.dk Formand: Ulrik Nielsen Provst Petersensvej 5 6270 Tønder Tlf. 30 33 02 89 Marts 2017 Til medlemmer

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 20. marts 2016 MØDEREFERAT Dato: 9. marts 2016 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 15 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4

Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 MØDEREFERAT Mødedato og tid 31. August 2010 Sted Arlafoods Kruså Mejeri Mødedeltagere Fra Ole O. Madsen Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Rundvisning på Kruså

Læs mere

4 Generalforsamlingen Se detaljerede ændringer nedenfor.

4 Generalforsamlingen Se detaljerede ændringer nedenfor. Punkt 6.1 Appendix til Dagsorden for Danske Kreds Generalforsamling torsdag den 21. maj 2015 Ændringsforslag til Danske Kreds vedtægter I rækker med blå fyldfarve er der ikke foretaget ændringer i teksten.

Læs mere

3) Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed det forløbne år. 4) Fremlæggelse og godkendelse af foreningens regnskab

3) Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed det forløbne år. 4) Fremlæggelse og godkendelse af foreningens regnskab Referat af generalforsamling i foreningen Sammen om Lolland-Falster 6. april 2017 kl. 19.00, der blev afholdt i Højrebyhallens cafeteria, Bøgevej 2, 4920 Søllested. Generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Referat af ordinær Generalforsamling

Referat af ordinær Generalforsamling Referat af ordinær Generalforsamling I EDR Ballerup Afdeling torsdag d. 08-03-2018 Kl.19:45 Afholdes i klubbens lokaler på: Foreningscenteret TAPETEN. Magleparken 5, 1.sal. 2750 Ballerup. Hermed indkalder

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2017 afholdt d. 19. august på Hotel Vissenbjerg Storkro.

Referat af generalforsamlingen 2017 afholdt d. 19. august på Hotel Vissenbjerg Storkro. Referat af generalforsamlingen 2017 afholdt d. 19. august på Hotel Vissenbjerg Storkro. 1.a. Valg af dirigent: Flemming Glymov blev valgt 1.b. Valg af referent: Flemming Glymov og Jan Bøgsted udfærdiger

Læs mere

Orientering om løst og fast fra formanden

Orientering om løst og fast fra formanden Orientering om løst og fast fra formanden I stedet for at sende en masse enkelte informationer ud, har jeg samlet det hele i dette skriv, som optakt til medlemsmødet onsdag den 28. september, kl. 19 i

Læs mere

Ry, 01.10.2013. Kære pårørende

Ry, 01.10.2013. Kære pårørende Ry, 01.10.2013 Kære pårørende Siden 2007 har der eksisteret et pårørenderåd ved Bostederne i Skanderborg. Ved fusionen i 2012 blev flere bo enheder i kommunen samlet under Bostederne i Skanderborg og antallet

Læs mere