Rathlouskolens uddannelsesplan Professionsteam niveau

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Rathlouskolens uddannelsesplan Professionsteam 13.16 2. niveau"

Transkript

1 Rathlouskolens uddannelsesplan Professionsteam niveau en styrke i dit barns hverdag

2 2 Kultur og særkende: Professionsteam består ud af skoler beliggende i Odder kommune. I Odder kommune er der udover Rathlouskolen, 3 kommunale byskoler samt 3 landskoler tilkoblet praktikken. Rathlouskolen har udarbejdet en plan for udvikling af skolen både strukturelt og indholdsmæssigt. Planen er, at vi ønsker fortsat at udvikle læringsmiljøer der lever op vores lokale målsætning (se bagerst i denne folder). Bl.a. Ved ændring af skolens struktur, dvs. Længere frikvarter, morgensamling som fag (dannelse), bånd på tværs af årgange og klasser, samt udvidelse af antal lektioner bl.a. flere timer i engelsk og matematik Fælles kompetenceudvikling: I løbet af praktikken på skolerne i Odder vil vi for hvert år lave samlet kompetenceudvikling af studerende. De studerende vil blive undervist i forskellige emner af lærere, mentorer eller skoleledere som har kompetence og erfaring inden for det pågældende område. Undervisningen vil foregå på en skole i kommunen. Emnerne bliver: 1. årgang: Fra studerende til lærer: Hamskiftet fra elev til lærerstuderende - 2. årgang: Didaktisk kompetence 4. årgang: Klasseledelse Det udvidede praksissamarbejde: Vi ser gerne, at praktikanter benytter skolen igennem hele studieforløbet og vi stiller gerne klasser til rådighed for forsøg, observationer o.l. Initiativet skal i den forbindelse komme fra de studerende. Vi er nysgerrige på, hvordan det udvidede praksissamarbejde kan bruges i forbindelse med udvikling af skolen. Beskrivelse af Rathlouskolen: Rathlouskolen er en selvejende institution/ en fri grundskole Rathlouskolen er en gammel skole. Historien kan føres tilbage til 1890 erne og når, via forskellige bygninger og ejere, frem til Villa Rathlou, hvor den daværende ejer i 1928 opnår eksamensret.

3 3 I slutningen af 60 erne skifter skolen navn fra Odder Private Realskole til Rathlouskolen. På dette tidspunkt er de kommunale overenskomster, hvor børn fra oplandskommunerne bliver optaget på skolen efter 7. kl., allerede påbegyndt. Denne overenskomst ophører i 1990 og i tiden derefter har skolen etableret sin identitet og berettigelse som 2-3 sporet fri grundskole med børn fra bh.klasse til 9. kl. Rathlouskolen har ca. 485 elever fordelt på 2 spor fra klasse og 3 spor fra klasse Bestyrelsen har den overordnede ledelse af skolen og er ansvarlig over for Undervisningsministeriet for, at skolens økonomi og drift er i overensstemmelse med reglerne om frie grundskoler og disses vedtægter. Skoleleder og viceskoleleder har den faglige og pædagogiske ledelse samt ansvar for den daglige forretningsgang. Den administrative leder har ansvaret for skolens økonomi samt det teknisk/administrative område, og SFO lederen har det daglige ansvar for børnene i SFO - tiden. Klasselæreren har det daglige ansvar for børnene i skoletiden. På lærer- samt pædagogmøderne arbejdes der dels med praktisk planlægning dels med den pædagogiske udvikling. Elevrådene taler elevernes sag på skolen. Praktikkens organisering: Mentor: På hver skole vil de studerende blive knyttet til en mentor. Mentoren er en ressourceperson med særlig viden og kompetencer i forhold til faget praktik. Mentorens rolle er at vejlede, sparre og coache igennem hele praktikken. Rathlouskolens mentor for lærerstuderende er Vibeke Madsen.

4 4 Hun understøtter alle områder, så de studerendes praktik bliver så vellykket som muligt. I løbet af praktikperioden underviser mentoren gruppen af studerende i lokale forhold, herunder teamsamarbejde, forældresamarbejde o.l. Mentoren vejleder den enkelte studerende ud fra den studerendes læringsmål og vejleder desuden den studerende om etikken i lærerfaget, relationer til kolleger, forældre, ledelse og andre samarbejdspartnere. Mentoren vil følge praktikken nært og også vejlede den studerende med vanskeligheder i praktikken. Mentorerne koordinerer de 37 timers arbejdsuge, så der er plads til deltagelse i og observation af undervisning, vejledning med praktiklærer og mentor, andre læreropgaver, refleksioner samt planlægning af undervisning. Mentoren er neutral og tager ikke del i bedømmelse af praktikken eller eksamen, men evaluerer praktikforløbet med de studerende og støtter samt inddrager de studerendes arbejde med portfolio. I samarbejdet med seminariet har mentoren også en vigtig rolle og er bl.a. deltagende i mødestedet. Skolelederen: Skolelederen Jes W. Lorenzen -er ansvarlig fra praktikken og bliver brugt til overordnede spørgsmål af personalemæssige karakter. Lederen vil altid byde de studerende velkommen samt være deltagende i evalueringen. Forventninger: Vi møder de studerende på skolerne som kommende kollegaer, men de samme krav og forventninger om fremmøde, aktiv deltagelse samt tavshedspligt, som til alt andet personale på skolen - dog med forståelse for, at de er studerende og at de er i et studieforløb. Vi forventer, at de studerende møder til aftalte arrangementer og at de indgår i skoles hverdag. På 2. år forventer vi, at de i samarbejde med medstuderende samt praktiklærer planlægger, gennemfører og evaluerer undervisningsforløb. I Odder vil enhver praktik været forbundet med en forventningsafklaring. Denne er ens for alle skoler og foretages i det første møde mellem studerende, mentor og praktiklærere. Arbejdsugen Antal af lektioner og vejledningstimer afhænger af den enkelte studerende, praktikgruppen, indhold af praktikforløb samt perioden for praktikken og laves i samarbejde mellem mentor og skoleleder. Generelt forventer vi at den enkelte studerende følger klassen og praktiklærerens dagligdag og de medfølgende opgaver, møder og aktiviteter i den periode de er på skolen.

5 5 De studerende kan få indflydelse for at bestemme noget af indholdet af arbejdsugen og der vil tages hensyn til særlige ønsker om observationer af forskellige undervisningsfag samt indsigt i forskellige andre læreropgaver så som AKT, læseløft, specialundervisning, læsevejleder, skoleprojekter, m.m. Arbejdstiden kan veksle mellem: Undervisning hvor den studerende i samarbejde med praktiklærer og medstuderende står for undervisningen. Undervisning, hvor den studerende er observerende Forberedelsestid Vejledningstimer med praktiklærer Vejledning med mentor Deltagelse i teammøder Deltagelse i personalemøder m.m. Forældresamarbejde Arbejdsplanen bliver lavet med hensyntagen til, at der for den studerende skal være god tid til at forberede undervisningen og at der skal veksles mellem at planlægge, gennemføre og evaluere undervisning samt at være observerende, med mulighed for at spørge ind og suge erfaring til sig. Den studerende bliver primært knyttet til et team og en klasse, hvor størstedelen af undervisning skal foregå. Men observationerne af undervisningen kan foregå på alle klassetrin og fag alt efter de studerendes fagkombinationer og ønsker. Kompetencemålene 2. praktikperiode I forhold til kompetencemålene lægger vi vægt på progressionen i praktikforløbene og har forventningerne om, at de studerende på 2. årgang i højere grad påtager sig rollen som underviser. Forventningerne er samlet i nedenstående skema. Kompetenceområde Forventninger Didaktik Det forventes, at den studerende i samarbejde med sine medstuderende planlægger, gennemfører og evaluerer et eller flere undervisningsforløb i sine linjefag. Det forventes, at der i planlægningen af undervisningen sættes mål og laves plan for undervisningen, som over for praktiklærer kan begrundes og som kan justeres undervejs ved evaluering af undervisningsforløb og elevernes udbytte. Det forventes, at den studerende benytter varierede undervisningsmetoder og gør brug af bl.a. IT Klasseledelse Det forventes, at den studerende arbejder med

6 6 at lave tydelige rammer for læring Relationsarbejde Det forventes, at den studerende indgår aktivt i dialog med praktiklærer og medstuderende om undervisning Det forventes, at den studerende forsøger at skabe gode relationer til skolens børn. Det forventes, at den studerende kommunikerer skriftlig til klassens forældre om formål og indhold i planlagte undervisningsforløb. Kompetenceområderne vil ofte være på dagsordenen i vejledningerne, hvor praktiklæreren vil guide, svare på spørgsmål samt udfordre de studerende med spørgsmål. Det vil i højere grad være det, der er på programmet end en egentlig vurdering af undervisningspraksis. Kvalitetssikring og udvikling af praktikken Der er altid evaluering undervejs og til slut i praktikken. Evalueringen foregår med praktiklæreren med fokus på forventningsafklaringen. Desuden evalueres praktikken også på mentor/ledelsesniveau. Bedømmelsen af praktikken foretages af den primære praktiklærer. Den studerende vil altid kende denne bedømmelse inden praktikken er slut. Formelt sender skolelederen bedømmelsen videre til seminariet. Hvis praktiklæreren undervejs i praktikken bliver usikker om hvorvidt den studerende kan bestå, vil denne i samarbejde med skolelederen orientere den pågældende studerende. Den studerende vil få tydeligt at vide, hvor usikkerheden ligger og har herefter mulighed for at rette op på problemet. Hvis det ikke er muligt for den studerende, at ændre på det, vil denne igen i en samtale få at vide at praktikken ikke kan bedømmes bestået. Det er vigtigt at understrege, at de studerende er studerende og ikke færdiguddannede. Derfor skal der være rigeligt plads til fejl. Det centrale bliver, at man i samarbejde med medstuderende og praktiklærer kan blive klogere og lærer af disse fejl. Hvis der undervejs i forløbet opstår uenighed mellem studerende og praktiklærer, kan disse drøftes med mentor og skoleleder. Eksamen i praktik på 2. årgang bedømmes af en praktiklærer, en underviser samt en ekstern censor.

7 7 Kvalitetssikring og udvikling af praktikken Der er altid evaluering undervejs og til slut i praktikken. Evalueringen foregår med praktiklæreren med fokus på forventningsafklaringen. Desuden evalueres praktikken også på mentor/ledelsesniveau. Praktiklæreren er eksaminator i samarbejde med praktikkoordinator fra seminariet og prøven afholdelse om muligt på en af skolerne. Praktik og vejledning I vejledningstimerne reflekterer praktiklæreren og de studerende over konkret lærerpraksis. Formålet er at hjælpe de studerende med at afklare og formulere deres egne intentioner, begrundelser og handlingsforslag, samt at hjælpe dem til at vælge fokusområder i forbindelse med analyse og vurdering af fremtidige undervisningsforløb. Ved strukturering af vejledningstimer bør det eksemplariske princip anvendes. Praktiklæreren er leder og den studerende den aktive og lærende. Centrale områder udvælges sammen med de studerende og gøres til genstand for vejledning og fordybelse. Vejledningen tager udgangspunkt i den studerendes forudsætninger og erfaringer. Vejledningen kan gennemføres på grundlag af et kort skriftligt oplæg fra den studerende. Vejledningen er normalt en formativ evaluering, der peger fremad og sigter på at identificere, hvad den studerende skal arbejde med for fortsat at blive bedre til at undervise og arbejde med børn. Under vejledning reflekterer den studerende med praktiklæreren over konkret lærerpraksis. Centrale områder udvælges sammen med den studerende, og omfatter følgende faser: o Førvejledning o Iagttagelse af praksis o Eftervejledning For vejledning med mentor gælder samme principper, men den studerende reflekterer her over egen uddannelse og lærerarbejdet i bred forstand

8 8 Rathlouskolens målsætning: o Modet til at turde evnen til at kunne Rathlouskolen danner rammen for dine børns hverdag. Vores mål er at skabe en skole, hvor tryghed, glæde og omsorg er omdrejningspunktet for fællesskabet. Lige så vigtigt er det, at undervisningen fremmer det enkelte barns personlige, kreative og faglige udvikling... Faglighed Den, der er medbestemmende, tager ansvar På Rathlouskolen har vi tydelige forventninger og krav til os selv, elever og forældre. Det betyder bl.a., at vi forventer, at eleverne er åbne over for faglige udfordringer og er villige til at tilegne sig ny viden. Hos os er det vigtigt at være aktiv, turde tage ansvar, yde sit bedste og søge sine personlige succeser i samarbejde med andre Kreativitet Kreativ i det faglige faglig i det kreative På Rathlouskolen er vi kreative bl.a. gennem de mange projekter, som hver enkelt klasse sætter i gang henover skoleåret. Det kan være inspirerende læringsmiljøer, friluftsaktiviteter, musik, teater, udstillinger, temadage og musical. Troværdighed Sammenhæng mellem det vi gør, og det vi siger Udgangspunktet for en troværdig skole er dialog og respekt. Dialog mellem skole og elever, dialog mellem skole og forældre samt gensidig respekt mellem involverede parter. Individualitet Fokus på hver enkelt men aldrig på andres eller fællesskabets bekostning Ingen børn på Rathlouskolen skal forsvinde i fællesskabet, men fællesskabet skal heller ikke forsvinde i hensynet til den enkelte Fællesskab Respekt for tradition åbenhed for forandring Individualitet og fællesskab er vigtige fundamenter for al udvikling. På Rathlouskolen styrker vi børnenes samvær. Fagligt gennem fælles projekter i undervisningen og socialt ved at lære børnene hensynsfuld adfærd. Respekt Den, der mødes med respekt, handler respektfuldt For at kunne opbygge et fællesskab, en platform for faglighed og plads til forskellighed er respekt et vigtigt udgangspunkt (se værdigrundlaget helt udførligt beskrevet på: )

Uddannelsesplan 1. praktikniveau Saksild Skole og Børnehus - Odder

Uddannelsesplan 1. praktikniveau Saksild Skole og Børnehus - Odder ! Uddannelsesplan 1. praktikniveau Saksild Skole og Børnehus - Odder Dokumentnr.: 727-2015-137306 side 1 Uddannelsesplan 1. niveau Saksild Skole og børnehus - Odder Kultur og særkende: Sidst redigeret

Læs mere

Rathlouskolens uddannelsesplan Professionsteam niveau

Rathlouskolens uddannelsesplan Professionsteam niveau Rathlouskolens uddannelsesplan Professionsteam 15.03 2. niveau en styrke i dit barns hverdag 2 Kultur og særkende: Professionsteam 13.16 bestå af skoler beliggende i Odder kommune. I Odder kommune er der

Læs mere

Fælles kommunal uddannelsesplan 2. niveau Skovbakkeskolen, Parkvejens skole, Hundslund skole, Hou skole og Vestermarkskolen.

Fælles kommunal uddannelsesplan 2. niveau Skovbakkeskolen, Parkvejens skole, Hundslund skole, Hou skole og Vestermarkskolen. Fælles kommunal uddannelsesplan 2. niveau Skovbakkeskolen, Parkvejens skole, Hundslund skole, Hou skole og Vestermarkskolen. Kultur og særkende: Odder Kommune I Odder Kommune er der 3 kommunale byskoler,

Læs mere

Uddannelsesplan Skovbakkeskolen - 1. niveau

Uddannelsesplan Skovbakkeskolen - 1. niveau Uddannelsesplan Skovbakkeskolen - 1. niveau Kultur og særkende Odder Kommune I Odder Kommune er der 3 kommunale byskoler, 1 privat byskole samt 4 landskoler tilkoblet praktikken. Det er en lille kommune,

Læs mere

Hundslund Skoles uddannelsesplan 2. niveau

Hundslund Skoles uddannelsesplan 2. niveau Hundslund Skoles uddannelsesplan 2. niveau Kultur og særkende: Odder Kommune I Odder Kommune er der 3 kommunale byskoler, 1 privat byskole samt 4 landskoler tilkoblet praktikken. Det er en lille kommune,

Læs mere

Uddannelsesplan 1. praktikniveau. Rathlouskolen Odder

Uddannelsesplan 1. praktikniveau. Rathlouskolen Odder Uddannelsesplan 1. praktikniveau Rathlouskolen Odder en styrke i dit barns hverdag Sidst redigeret september 2017 side 1 Uddannelsesplan 1. niveau Rathlouskolen - Odder Kultur og særkende: Professionsteamet

Læs mere

Uddannelsesplan 1. praktikniveau

Uddannelsesplan 1. praktikniveau Uddannelsesplan 1. praktikniveau Hundslund Skole Odder Sidst redigeret oktober 2015 Uddannelsesplan 1. niveau Hundslund Skole Kultur og særkende: Odder Kommune I Odder Kommune er der 3 kommunale byskoler,

Læs mere

Uddannelsesplan 2. praktikniveau

Uddannelsesplan 2. praktikniveau Uddannelsesplan 2. praktikniveau en styrke i dit barns hverdag Sidst redigeret december 2018 2 Kultur og særkende Professionsteamet består af 8 skoler beliggende i Odder kommune. I Odder kommune er der

Læs mere

Uddannelsesplan 3. praktikniveau. Rathlouskolen Odder

Uddannelsesplan 3. praktikniveau. Rathlouskolen Odder Uddannelsesplan 3. praktikniveau Rathlouskolen Odder en styrke i dit barns hverdag Sidst redigeret juni 2016 side 1 Uddannelsesplan 3. niveau Rathlouskolen - Odder Kultur og særkende: Kultur og særkende:

Læs mere

Uddannelsesplan 3. praktikniveau. Hou Skole og Børnehus

Uddannelsesplan 3. praktikniveau. Hou Skole og Børnehus Uddannelsesplan 3. praktikniveau Hou Skole og Børnehus Redigeret juni 2016 Uddannelsesplan 3. niveau Hou Skole og Børnehus Kultur og særkende: Odder Kommune I Odder Kommune er der 3 kommunale byskoler,

Læs mere

Uddannelsesplan 2015-16 for lærerstuderende i praktik fra Professionshøjskolerne Metropol og UCC på Pilegårdsskolen

Uddannelsesplan 2015-16 for lærerstuderende i praktik fra Professionshøjskolerne Metropol og UCC på Pilegårdsskolen Uddannelsesplan 2015-16 for lærerstuderende i praktik fra Professionshøjskolerne Metropol og UCC på Pilegårdsskolen Kontaktoplysninger Pilegårdsskolen Ole Klokkersvej 17 2770 Kastrup Tlf: 32507525 Skoleleder

Læs mere

UDDANNELSESPLAN. 1. Skolen som uddannelsessted

UDDANNELSESPLAN. 1. Skolen som uddannelsessted UDDANNELSESPLAN 1. Skolen som uddannelsessted Kontaktoplysninger Nordregårdsskolen Tejn Allé 3 2770 Kastrup Tlf.: 32514033 Sygetelefon.: 30760362 Mail: ng.uk@taarnby.dk Skoleleder: Niels Bahn Rasmussen

Læs mere

Praktik uddannelsesplan Skolen på Duevej 2014-15

Praktik uddannelsesplan Skolen på Duevej 2014-15 Praktik uddannelsesplan Skolen på Duevej 2014-15 Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig Skoleleder: Niels Christophersen Praktikansvarlig: Leif Skovby Larsen Skolen som uddannelsessted Skolen

Læs mere

Uddannelsesplan for studerende på 1. årgang ved læreruddannelse Aarhus Lærerseminarium på Hobrovejens Skole

Uddannelsesplan for studerende på 1. årgang ved læreruddannelse Aarhus Lærerseminarium på Hobrovejens Skole Uddannelsesplan for studerende på 1. årgang ved læreruddannelse Aarhus Lærerseminarium på Hobrovejens Skole Kultur og særkende for Hobrovejens Skole Hobrovejens Skole er en af de ældste skoler i Randers

Læs mere

Uddannelsesplan for 1. og 2. årgang

Uddannelsesplan for 1. og 2. årgang Uddannelsesplan for 1. og 2. årgang 1 Indhold Vigtige oplysninger... 3 Velkomst... 4 Beskrivelse af Virupskolen... 4 Virupskolens vision... 5 Psykisk arbejdsmiljø... 5 It... 6 Studerende på Virupskolen...

Læs mere

Egelundskolen som praktikskole for læreruddannelsen

Egelundskolen som praktikskole for læreruddannelsen Egelundskolen som praktikskole for læreruddannelsen Kontaktoplysninger Adresse: Egelundsvej 8-10, 2620 Albertslund, tlf.: 43 64 73 50 Praktikansvarlig: Skoleleder Annelise Weng Praktikkoordinator: Nina

Læs mere

Uddannelsesplan 1. praktikniveau. Parkvejens skole Odder

Uddannelsesplan 1. praktikniveau. Parkvejens skole Odder Uddannelsesplan 1. praktikniveau Parkvejens skole Odder Sidst redigeret september 2015 side 1 Uddannelsesplan 1. niveau Parkvejens skole - Odder Kultur og særkende Odder Kommune I Odder Kommune er der

Læs mere

praktik på 1. årgang 1. praktikniveau Praktikskole: Skivehus Skole

praktik på 1. årgang 1. praktikniveau Praktikskole: Skivehus Skole Praktikskolens uddannelsesplan for praktik på 1. årgang 1. praktikniveau Praktikskole: Skivehus Skole Læreruddannelsen i Skive Dalgas Allé 20 7800 Skive Tlf. 87 55 32 00 I følge 13 jf. bekendtgørelsen

Læs mere

Uddannelsesplan for studerende ved læreruddannelse Aarhus Lærerseminarium på Hobrovejens Skole

Uddannelsesplan for studerende ved læreruddannelse Aarhus Lærerseminarium på Hobrovejens Skole Uddannelsesplan for studerende ved læreruddannelse Aarhus Lærerseminarium på Hobrovejens Skole Kultur og særkende for Hobrovejens Skole I sommeren 2016 gennemgik Randers kommune en stor skolestrukturændring.

Læs mere

Uddannelsesplan for lærerstuderende 3. niveau

Uddannelsesplan for lærerstuderende 3. niveau Uddannelsesplan for lærerstuderende 3. niveau Kontaktoplysninger Gylling Skole & Børnehus Gylling Skolegade 13 8300 Odder Tlf.: 8780 3810 Skoleleder: Erik Bjerrum mail: erik.bjerrum@odder.dk Praktikansvarlig

Læs mere

Uddannelsesplan Ferslev Skole

Uddannelsesplan Ferslev Skole Uddannelsesplan Ferslev Skole Grundoplysninger: Navn: Ferslev Skole Adresse: Rævedalsvej 5, 9230 Svenstrup J Telefon: 96376220 Mail: ferslevskole@aalborg.dk Webadresse: www.ferslevskole.dk Kultur og særkende:

Læs mere

Uddannelsesplan 1. praktikniveau. Parkvejens skole Odder

Uddannelsesplan 1. praktikniveau. Parkvejens skole Odder Uddannelsesplan 1. praktikniveau Parkvejens skole Odder Sidst redigeret oktober 2016 side 1 Uddannelsesplan 1. niveau Parkvejens skole - Odder Kultur og særkende Odder Kommune I Odder Kommune er der 3

Læs mere

Uddannelsesplan 3. praktikniveau

Uddannelsesplan 3. praktikniveau Uddannelsesplan 3. praktikniveau Skovbakkeskolen Odder Sidst redigeret juni 2016 side 1 Uddannelsesplan 3. niveau Skovbakkeskolen - Odder Kultur og særkende: Odder Kommune I Odder Kommune er der 3 kommunale

Læs mere

Uddannelsesplan for niveau 1og 2 Skoleåret 2015 2016

Uddannelsesplan for niveau 1og 2 Skoleåret 2015 2016 Uddannelsesplan for niveau 1og 2 Skoleåret 2015 2016 Tranbjergskolen Afdelingen for 0. 5. Klasse Kirketorvet 22 8310 Tranbjerg Afdelingen for 6. 10. Klasse Grønløkke Allé 9 8310 Tranbjerg www.tranbjergskolen.dk

Læs mere

Laursens Realskole. Uddannelsesplan for praktikken på 1. og 2. årgang

Laursens Realskole. Uddannelsesplan for praktikken på 1. og 2. årgang Laursens Realskole Uddannelsesplan for praktikken på 1. og 2. årgang Om Laursens Realskole Laursens Realskole er en gammel, privat grundskole beliggende i hjertet af Aarhus. Vi bor i hyggelige, gamle bygninger

Læs mere

UDDANNELSESPLAN. Praktik på Lystrup Skole for 1. og 2. årgang

UDDANNELSESPLAN. Praktik på Lystrup Skole for 1. og 2. årgang UDDANNELSESPLAN Praktik på Lystrup Skole for 1. og 2. årgang Praktiske oplysninger Skolens adresse: Lystrup Skole Lystrupvej 256 8520 Lystrup Hjemmeside: www.lystrup-skole.dk Mail: lys@aaks.aarhus.dk Tlf:

Læs mere

Uddannelsesplan for Tjørnegårdsskolen

Uddannelsesplan for Tjørnegårdsskolen Uddannelsesplan for Tjørnegårdsskolen Tjørnegårdsskolen Praktikansvarlige: Lærer: Jeanette Svalberg @: jeanette.svalberg@skolekom.dk Mobil: 28 76 93 96 Skoleleder: Jakob Lykke @: jly@gentofte.dk Tjørnegårdsskolen

Læs mere

PRAKTIKNIVEAU III LÆRERUDDANNELSEN UCSJ LU 2013 2015/2016. www.ucsj.dk

PRAKTIKNIVEAU III LÆRERUDDANNELSEN UCSJ LU 2013 2015/2016. www.ucsj.dk PRAKTIKNIVEAU III LÆRERUDDANNELSEN UCSJ LU 2013 2015/2016 www.ucsj.dk PRAKTIKNIVEAU III LÆRERUDDANNELSEN UCSJ LU 2013 2015/2016 Praktik omhandler (1) den praktisk/pædagogiske dimension, der retter sig

Læs mere

Kære Studerende. Kultur og særkende som uddannelsessted Historie og organisation

Kære Studerende. Kultur og særkende som uddannelsessted Historie og organisation Kære Studerende Velkommen til Skolerne i Elev og Hårup. Jeg håber, du føler dig velkommen. Vi er glade for at have studerende på skolen, og vi vil gøre vores allerbedste for at denne praktik bliver både

Læs mere

Uddannelsesplan for lærerstuderende på Tylstrup skole

Uddannelsesplan for lærerstuderende på Tylstrup skole Uddannelsesplan for lærerstuderende på Tylstrup skole Grundoplysninger: Navn: Tylstrup skole Adresse: Poge vej 5, 9382 Tylstrup Telefon og mail: 99824050 / tylstrupskole@aalborg.dk Webadresse: www.tylstrup-skole.dk

Læs mere

Brædstrup skole. Uddannelsesplan for skoleåret 16/17. Brædstrup Skole Niels Wonges Vej 7, 8740 Brædstrup 76291688

Brædstrup skole. Uddannelsesplan for skoleåret 16/17. Brædstrup Skole Niels Wonges Vej 7, 8740 Brædstrup 76291688 Brædstrup skole Uddannelsesplan for skoleåret 16/17 Niels Wonges Vej 7, 8740 Brædstrup 76291688 Email: braedstrupskole@horsens.dk Web: http://br.skoleporten.dk/sp 1 Kære studerende. Velkommen til praktik

Læs mere

Uddannelsesplan for praktikken på. -og kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer

Uddannelsesplan for praktikken på. -og kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer Uddannelsesplan for praktikken på Han Herreders Ungdomsskole -og kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer Læreruddannelsen er ifølge bekendtgørelsens 13.1 forpligtet på at formulere kvalitetskrav

Læs mere

Uddannelsesplan. 3. niveau. Parkvejens skole Odder

Uddannelsesplan. 3. niveau. Parkvejens skole Odder Uddannelsesplan 3. niveau Parkvejens skole Odder Juni 2016 1 Uddannelsesplan 3. niveau Parkvejens skole - Odder Kultur og særkende Odder Kommune I Odder Kommune er der 3 kommunale byskoler, 1 privat byskole

Læs mere

PRAKTIKINFORMATION SKOLEÅRET 2014-2015. www.sejs.skole.silkeborg.dk

PRAKTIKINFORMATION SKOLEÅRET 2014-2015. www.sejs.skole.silkeborg.dk PRAKTIKINFORMATION SKOLEÅRET 2014-2015 www.sejs.skole.silkeborg.dk SEJS SKOLE TYTTEBÆRVEJ 1 SEJS 8600 SILKEBORG Kontor: tlf.: 89 70 21 70 Skoleleder: E-mail: Pædagogisk leder: E-mail: Afdelingsleder og

Læs mere

Brøndbyvester Skole har godt 1000 elever, 150 lærere og pædagoger

Brøndbyvester Skole har godt 1000 elever, 150 lærere og pædagoger Brøndbyvester Skole som uddannelsessted Brøndbyvester Skole har godt 1000 elever, 150 lærere og pædagoger Brøndbyvester Skole er firesporet og rummer ud over almenklasser også kommunens specialklasserække

Læs mere

Allerslev Skole uddannelsesplan

Allerslev Skole uddannelsesplan Allerslev Skole uddannelsesplan Uddannelsesplanen skal give en kort beskrivelse af, hvordan praktikskolen arbejder med at uddanne den lærerstuderende. BEK nr. 1068 af 08/09/2015: 13 stk. 2 Praktikskolen

Læs mere

Uddannelsesplan for lærerstuderende Mørke Skole, 2.årgang ( )

Uddannelsesplan for lærerstuderende Mørke Skole, 2.årgang ( ) Uddannelsesplan for lærerstuderende Mørke Skole, 2.årgang (2014-15) Kultur og særkende som uddannelsessted Mørke Skole er en fuldt udbygget distriktsskole, beliggende i Mørke by, Syddjurs Kommune. Skolen

Læs mere

UDDANNELSESPLAN Peder Lykke Skolen. Skoleåret 2016/17

UDDANNELSESPLAN Peder Lykke Skolen. Skoleåret 2016/17 UDDANNELSESPLAN Peder Lykke Skolen Skoleåret 2016/17 Uddannelsesplaner for praktiksamarbejde Praktiske oplysninger Praktikansvarlig: Ole Mørk Olmoer@buf.kk.dk Praktikkoordinator: Pia Linder Petersen ppbella07@yahoo.dk

Læs mere

Virring Skole læring, fællesskab og glæde

Virring Skole læring, fællesskab og glæde Virring Skole læring, fællesskab og glæde Uddannelsesplan for skoleåret 2014-2015 Indholdsfortegnelse: Velkommen - s. 2 Grundoplysninger - s. 3 Skolens kultur og særkende - s.3 Praktik, organisering og

Læs mere

Uddannelsesplan på Vendsyssel Friskole som praktikskole for UCN med konkrete praktikniveauer

Uddannelsesplan på Vendsyssel Friskole som praktikskole for UCN med konkrete praktikniveauer Uddannelsesplan på Vendsyssel Friskole som praktikskole for UCN med konkrete praktikniveauer Formål med Uddannelsesplanen Læreruddannelsen er ifølge bekendtgørelsens 13.1 forpligtiget på at formulere kvalitetskrav

Læs mere

Højvangskolens uddannelsesplan

Højvangskolens uddannelsesplan Højvangskolens uddannelsesplan Læreruddannelsen er ifølge bekendtgørelsens 13.1 forpligtet på at formulere kvalitetskrav til praktikskolerne, så de studerende får de bedst mulige praktikforløb. I relation

Læs mere

Uddannelsesplan for lærerstuderende Mørke Skole, 4.årgang ( )

Uddannelsesplan for lærerstuderende Mørke Skole, 4.årgang ( ) Uddannelsesplan for lærerstuderende Mørke Skole, 4.årgang (2016-17) Kultur og særkende som uddannelsessted Mørke Skole er en fuldt udbygget distriktsskole, beliggende i Mørke by, Syddjurs Kommune. Skolen

Læs mere

Skolens uddannelsesplan som læreruddannelsessted

Skolens uddannelsesplan som læreruddannelsessted Skolens uddannelsesplan som læreruddannelsessted Krogårdskolen Adresse Skoleager 1, 2670 Greve Webadresse: www.krogaaardskolen.dk Telefon: 43 97 31 35 Kontaktoplysning generelt: krogaardskolen@greve.dk

Læs mere

Uddannelsesplan for Solsideskolen- Privatskolen i Nørresundby

Uddannelsesplan for Solsideskolen- Privatskolen i Nørresundby Uddannelsesplan for Solsideskolen- Privatskolen i Nørresundby Grundoplysninger: Navn Adresse Telefon mail Webadresse Solsideskolen Kirke Alle 7, 9400 Nørresundby 98 17 23 40 kontoret.851052@skolekom.dk

Læs mere

Uddannelsesplan for lærerstuderende

Uddannelsesplan for lærerstuderende Uddannelsesplan for lærerstuderende Nysted Skole NYSTED SKOLE 18. april 2017 Skrevet af: mkha Uddannelsesplan for lærerstuderende Nysted Skole Uddannelsesplanen skal give en kort beskrivelse af, hvordan

Læs mere

Uddannelsesplan for praktik og praksissamarbejde niveau 1 på Ellevangskolen

Uddannelsesplan for praktik og praksissamarbejde niveau 1 på Ellevangskolen Uddannelsesplan for praktik og praksissamarbejde niveau 1 på Ellevangskolen 2015-16 Skolerne er ifølge bekendtgørelsen om Læreruddannelsen 13.2 jf. BEK nr. 231 af 08.03.2013 forpligtet på at udarbejde

Læs mere

Uddannelsesplan for studerende i praktik 3. praktikniveau Nørbæk Efterskole 2016/2017

Uddannelsesplan for studerende i praktik 3. praktikniveau Nørbæk Efterskole 2016/2017 Uddannelsesplan for studerende i praktik 3. praktikniveau Nørbæk Efterskole 2016/2017 Indledning: Denne uddannelsesplan er lavet i henhold til 13.2 jf. BEK nr. 231 af 8/3-2013. Uddannelsesplanen er et

Læs mere

Uddannelsesplan Langelands Efteskole

Uddannelsesplan Langelands Efteskole Uddannelsesplan Langelands Efteskole 1. Skolen som uddannelsessted Langelands Efterskole er en uafhængig selvejende undervisningsinstitution. Institutionens formål er at drive en fri og uafhængig efterskole

Læs mere

Laursens Realskole. Uddannelsesplan for praktikken LU13

Laursens Realskole. Uddannelsesplan for praktikken LU13 Laursens Realskole Uddannelsesplan for praktikken LU13 Om Laursens Realskole Laursens Realskole er en gammel, privat grundskole beliggende i hjertet af Aarhus. Vi bor i hyggelige, gamle bygninger rundt

Læs mere

Praktik ansvarlige: Tomas Terp Nielsen E-mail: terpnielsen@hotmail.com

Praktik ansvarlige: Tomas Terp Nielsen E-mail: terpnielsen@hotmail.com UDDANNELSESPLAN (Lærerstuderende i praktik på Gørlev Idrætsefterskole). Gørlev Idrætsefterskole er en almendannende efterskole med fokus på idræt. Vores mål er at uddanne danne eleverne til selvstændige

Læs mere

Bramsnæsvigskolen. 2017/2018 Bramsnæsvigskolen. Lars Rosenberg, Vibeke Hesselholdt Larsen BRAMSNÆSVIGSKOLEN, LEJRE.

Bramsnæsvigskolen. 2017/2018 Bramsnæsvigskolen. Lars Rosenberg, Vibeke Hesselholdt Larsen BRAMSNÆSVIGSKOLEN, LEJRE. 2017/2018 Bramsnæsvigskolen Lars Rosenberg, Vibeke Hesselholdt Larsen BRAMSNÆSVIGSKOLEN, LEJRE. Præsentation af praktikskolen; Bramsnæsvigskolen www.bramsnaesvigskolen.dk 410 elever, 50 ansatte, 2 spor

Læs mere

Læreruddannelsen i Skive Dalgas Allé 20 7800 Skive Tlf. 87 55 32 00

Læreruddannelsen i Skive Dalgas Allé 20 7800 Skive Tlf. 87 55 32 00 Læreruddannelsen i Skive Dalgas Allé 20 7800 Skive Tlf. 87 55 32 00 Indhold Forord... side 2 Meritlæreruddannelsens formål og praktikken... side 2 Praktik i meritlæreruddannelsen, mål og CKF... side 2

Læs mere

Uddannelsesplan 2015-16 for lærerstuderende i praktik fra Professionshøjskolerne Metropol og UCC

Uddannelsesplan 2015-16 for lærerstuderende i praktik fra Professionshøjskolerne Metropol og UCC Uddannelsesplan 2015-16 for lærerstuderende i praktik fra Professionshøjskolerne Metropol og UCC Forord En praktikskoles uddannelsesplan skal godkendes på baggrund af kvalitetskrav. I bekendtgørelse om

Læs mere

TÅRS SKOLE. Uddannelsesplan for lærerstuderende ved Tårs Skole. Kultur og særkende

TÅRS SKOLE. Uddannelsesplan for lærerstuderende ved Tårs Skole. Kultur og særkende TÅRS SKOLE Uddannelsesplan for lærerstuderende ved Tårs Skole Tårs Skole Vrejlev Klostervej 8 9830 Tårs Vrejlev-Hæstrup Skole Poulstrup Skolevej 3 9760 Vrå Telefon 7233 3960 Mail taarsskole@hjoerring.dk

Læs mere

Uddannelsesplan Christinelystskolen

Uddannelsesplan Christinelystskolen Uddannelsesplan Christinelystskolen kvalitetskrav til de konkrete praktikniveauer. Praktikskolens grundoplysninger: Navn: Christinelystskolen Adresse : Telefon, mail webadresse: Tlf. 9663 1755 Hjemmeside

Læs mere

Mosedeskolen. Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig Teresa Højgaard Kavalaris, tlf

Mosedeskolen. Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig Teresa Højgaard Kavalaris, tlf Mosedeskolen Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig Teresa Højgaard Kavalaris, Teresa.kavalaris@gmail.com, tlf. 29826890 Skolen som uddannelsessted I Mosedeskolens pædagogiske platform vægtes

Læs mere

Uddannelsesplan for lærerstuderende på Tjørnegårdskolen

Uddannelsesplan for lærerstuderende på Tjørnegårdskolen Uddannelsesplan for lærerstuderende på Tjørnegårdskolen Skolen som uddannelsessted Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig Signe Nabe-Nielsen: signen@roskilde.dk, Tlf.: 46 31 44 36 Skolen som uddannelsessted

Læs mere

Uddannelsesplan pa de enkelte praktikskoler:

Uddannelsesplan pa de enkelte praktikskoler: Uddannelsesplan pa de enkelte praktikskoler: Sofiendalskolen Grundoplysninger: Navn Adresse Telefon og mail Webadresse Sofiendalskolen Lange Müllers Vej 18, 9200 Aalborg SV 99824646 Sofiendalskolen@aalborg.dk

Læs mere

Uddannelsesplan. Ikast Nordre Skole Et godt sted at være et godt sted at lære. Skolen: Hagelskærvej 7430 Ikast 99604700 nordreskole@ikast-brande.

Uddannelsesplan. Ikast Nordre Skole Et godt sted at være et godt sted at lære. Skolen: Hagelskærvej 7430 Ikast 99604700 nordreskole@ikast-brande. Uddannelsesplan Ikast Nordre Skole Et godt sted at være et godt sted at lære Skolen: Hagelskærvej 7430 Ikast 99604700 nordreskole@ikast-brande.dk Praktikkoordinator: Jan Moth: 30258672 Jan.Moth@skolekom.dk

Læs mere

Praktikskolens uddannelsesplan, 2014/2015

Praktikskolens uddannelsesplan, 2014/2015 Praktikskolens uddannelsesplan, 2014/2015 Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig Skoleleder: Peter Christensen Praktikansvarlig: Linda Ambech, Jeanne Bai og Peter Bærenholdt Tlf. 38 21 09 00 Skolen

Læs mere

Uddannelsesplan, Viby Skole

Uddannelsesplan, Viby Skole Viby Skole Den 3. juni 2016 Kirkevej 2 8260 Viby J Telefon: 8713 9160 E-post: vib@mbu.aarhus.dk Hjemmeside: www.viby-skole.dk Uddannelsesplan, Viby Skole 2016-17 Læreruddannelsen i Aarhus 3. praktikniveau

Læs mere

Mølleholmsskolens Uddannelsesplan

Mølleholmsskolens Uddannelsesplan MØLLEHOLMSKOLEN Trivsel og læring for alle Mølleholmsskolens Uddannelsesplan Skolen som uddannelsessted Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig: Afdelingsleder: Thomas Pedersen Friis - 43352298,

Læs mere

Uddannelsesplan, Viby Skole

Uddannelsesplan, Viby Skole Uddannelsesplan, Viby Skole 2014-15 Læreruddannelsen i Aarhus 1. praktikniveau Viby Skole Den 7. juli 2014 Kirkevej 2 8260 Viby J Telefon: 8713 9160 E-post: vib@mbu.aarhus.dk Indhold Kultur og særkende

Læs mere

Uddannelsesplan for praktik og praksissamarbejde niveau 3 på Ellevangskolen

Uddannelsesplan for praktik og praksissamarbejde niveau 3 på Ellevangskolen Indhold Kultur og særkende som uddannelsessted... 1 Praktikkens organisering... 2 Ansvar for praktikken... 2 Samarbejdet med de studerende... 3 Arbejdsplanen:... 3 Vejledning med praktiklærer:... 4 Førvejledning:...

Læs mere

SOLRØD KOMMUNE HAVDRUP SKOLE

SOLRØD KOMMUNE HAVDRUP SKOLE SOLRØD KOMMUNE HAVDRUP SKOLE Havdrup Skoles uddannelsesplan for praktikanter 2017 Præsentation af Havdrup Skole: Havdrup Skole er en mellemstor folkeskole fra 0.-9.klasse med ca.560 elever og omkring 45

Læs mere

Bilag 3: Praktik. Studieordning 2013-2014 Læreruddannelsen UCC Blaagaard/KDAS, Bornholm og Zahle 10-03-2014

Bilag 3: Praktik. Studieordning 2013-2014 Læreruddannelsen UCC Blaagaard/KDAS, Bornholm og Zahle 10-03-2014 Bilag 3: Praktik Modulbeskrivelser PRAKTIK... 2 PRAKTIKNIVEAU I... 2 PRAKTIKNIVEAU II... 3 OVERGANGSORDNING FOR STUDERENDE PÅ LÆRERUDDANNELSEN BORNHOLM. PRAKTIKNIVEAU II... 5 PRAKTIKNIVEAU III... 5 OVERGANGSORDNING

Læs mere

PRAKTIKBESKRIVELSE. A. Beskrivelse af praktikstedet

PRAKTIKBESKRIVELSE. A. Beskrivelse af praktikstedet PRAKTIKBESKRIVELSE Praktikbeskrivelsen består af 3 hoveddele: A. Beskrivelse af praktikstedet B. Uddannelsesplan for første praktikperiode a) Pædagogens praksis C. Uddannelsesplan for anden og tredje praktikperiode

Læs mere

Søgårdsskolens målgruppe er bred og rummer elever med særlige behov, hvor elevernes ressourcer og udfordringer kommer til udtryk på forskellig vis.

Søgårdsskolens målgruppe er bred og rummer elever med særlige behov, hvor elevernes ressourcer og udfordringer kommer til udtryk på forskellig vis. UDDANNELSESPLAN 1. Søgårdsskolen som uddannelsessted Søgårdsskolen er Gentofte kommunes specialskole for elever med særlige behov. Søgårdsskolen har nuværende 152 elever, hvoraf de 11 elever går i kompetencecenteret

Læs mere

Skolen som uddannelsessted

Skolen som uddannelsessted Sortedamskolen Skolen som uddannelsessted Navn og kontaktoplysninger til praktikvirksomhedskoordinator Jacob Jacobsen - jaco839a@undervisning.kk.dk Skolen som uddannelsessted At gå på Sortedamskolen er

Læs mere

Uddannelsesplan. Ikast Nordre Skole Et godt sted at være et godt sted at lære

Uddannelsesplan. Ikast Nordre Skole Et godt sted at være et godt sted at lære Uddannelsesplan Ikast Nordre Skole Et godt sted at være et godt sted at lære Skolen: Hagelskærvej 7430 Ikast 99604700 nordreskole@ikast-brande.dk Praktikkoordinator: Bente Thorsen: Bente@Thorsennet.dk

Læs mere

Absalons Skoles uddannelsesplan for studerende i praktik 2018

Absalons Skoles uddannelsesplan for studerende i praktik 2018 Absalons Skoles uddannelsesplan for studerende i praktik 2018 Grundoplysninger Absalons Skole Absalonsgade 2 4000 Roskilde Tlf: 4631 4150 Mail: absalonsskole@roskilde.dk http://si.absalonsskole.roskilde.dk

Læs mere

Uddannelsesplan for praktik på SKALs Efterskole

Uddannelsesplan for praktik på SKALs Efterskole Uddannelsesplan for praktik på SKALs Efterskole Forstander: Nikolai Terp, nt@skals-efterskole.dk Praktikkoordinator: Kirsten Benner Gerbek, administrativ afd. leder, kg@skals-efterskole.dk, tlf.: 86695011

Læs mere

Frisholm Skole. Uddannelsesplan. Frisholm Skole som læreruddannelsessted. Frisholm Skole. Frisholmvej 20. Tlf. 89702835. Frisholmvej 20.

Frisholm Skole. Uddannelsesplan. Frisholm Skole som læreruddannelsessted. Frisholm Skole. Frisholmvej 20. Tlf. 89702835. Frisholmvej 20. Frisholm Skole Frisholmvej 20 8653 Them Tlf. 89702835 Frisholmskole@silkeborg.dk Silkeborg kommune Uddannelsesplan Frisholm Skole som læreruddannelsessted Frisholm Skole Frisholmvej 20 8653 Them Tlf. 89702835

Læs mere

UDDANNELSESPLAN for praktikken pa

UDDANNELSESPLAN for praktikken pa UDDANNELSESPLAN for praktikken pa Gl. Lindholm Skole Grundoplysninger: Gl. Lindholm Skole Lindholmsvej 65, 9400 Nørresundby 96321732 gllindholm-skole@aalborg.dk www.gllindholm-skole.dk Kultur og særkende

Læs mere

Uddannelsesplan som uddannelsessted

Uddannelsesplan som uddannelsessted Uddannelsesplan som uddannelsessted Kornmod Realskole, Skolegade 4-12, 8600 Silkeborg T: 86822677 M: kontor@kornmodrealskole.dk Side 1 Generelt om skolen Kornmod Realskole er en af Silkeborgs ældste uddannelsesinstitutioner

Læs mere

qwertyuiopasdfghjklzxcvbnmq ertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwer tyuiopasdfghjklzxcvbnmqwerty uiopasdfghjklzxcvbnmqwertyui

qwertyuiopasdfghjklzxcvbnmq ertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwer tyuiopasdfghjklzxcvbnmqwerty uiopasdfghjklzxcvbnmqwertyui qwertyuiopasdfghjklzxcvbnmq wertyuiopasdfghjklzxcvbnmqw ertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwer tyuiopasdfghjklzxcvbnmqwerty Praktik på Lyshøjskolen uiopasdfghjklzxcvbnmqwertyui Uddannelsesplan opasdfghjklzxcvbnmqwertyuiop

Læs mere

Uddannelsesplan for Solhverv Privatskole

Uddannelsesplan for Solhverv Privatskole Uddannelsesplan for Solhverv Privatskole Grundoplysninger: Solhverv Privatskole Ndr. Truevej 13, Vebbestrup, 9500 Hobro 98554065/ solhverv@solhverv.dk Webadresse: www.solhverv.dk Kultur og særkende: Solhverv

Læs mere

Uddannelsesplan for lærerstuderende på Tjørnegårdskolen

Uddannelsesplan for lærerstuderende på Tjørnegårdskolen Uddannelsesplan for lærerstuderende på Tjørnegårdskolen Skolen som uddannelsessted Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig Signe Annemette Nabe-Nielsen, Laurberg tlf. 46314436, Rosén mail: mail:

Læs mere

Virum Skoles uddannelsesplan, 2014/2015

Virum Skoles uddannelsesplan, 2014/2015 Virum Skoles uddannelsesplan, 2014/2015 1 Læreruddannelserne på Metropol og UCC. Virum Skoles praktikuddannelsesplan Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig): Pia Garde: pg@virumskole.dk Troels

Læs mere

Munkekærskolens uddannelsesplan

Munkekærskolens uddannelsesplan SOLRØD KOMMUNE MUNKEKÆRSKOLEN Munkekærskolens uddannelsesplan Munkekærskolen - altid på vej! Munkekærskolens grundoplysninger Munkekærskolen Tjørnholmvej 10, 2680 Solrød Strand Tlf. 56182600 E-mail: munkekaerskolen@solrod.dk

Læs mere

Stenhus Kostskoles uddannelsesplan for praktikanter

Stenhus Kostskoles uddannelsesplan for praktikanter Stenhus Kostskoles uddannelsesplan for praktikanter Nedenstående beskriver skolens plan for praktikanter. Denne uddannelsesplan er i overensstemmelse med kpetencebeskrivelsen for den pågældende praktikperiode.

Læs mere

Grønnevang Skole i Hillerød

Grønnevang Skole i Hillerød Grønnevang Skole i Hillerød Uddannelsesplan Skolen som uddannelsessted Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig Michael Schmidt misc@hillerod.dk Karin Marcher karm@hillerod.dk Skolen som uddannelsessted

Læs mere

Uddannelsesplan for 3. årgangs studerende fra Professionshøjskolen (Lærerstuderende)

Uddannelsesplan for 3. årgangs studerende fra Professionshøjskolen (Lærerstuderende) Uddannelsesplan for 3. årgangs studerende fra Professionshøjskolen (Lærerstuderende) Ifølge 13.2 jf. BEK nr. 231 af 08/0372013 skal Kongenshus Efterskole have udfærdiget en uddannelsesplan på det pågældende

Læs mere

Uddannelsesplan, Viby Skole

Uddannelsesplan, Viby Skole Uddannelsesplan, Viby Skole 2014-15 Læreruddannelsen i Aarhus 2. praktikniveau Viby Skole Den 7. juli 2014 Kirkevej 2 8260 Viby J Telefon: 8713 9160 E-post: vib@mbu.aarhus.dk Indhold Kultur og særkende

Læs mere

Uddannelsesplan for lærerstuderende på Tølløse Slots Efterskole

Uddannelsesplan for lærerstuderende på Tølløse Slots Efterskole Uddannelsesplan for lærerstuderende på Tølløse Slots Efterskole Tølløse Slots Efterskole har en aftale med UCSJ om at vi er praktikskole for lærerstuderende. Vi vil gerne være med i uddannelsen af lærere

Læs mere

Nykøbing F. Realskoles uddannelsesplan for praktikanter. Nykøbing F. Realskole har følgende forventninger til den studerende i praktik

Nykøbing F. Realskoles uddannelsesplan for praktikanter. Nykøbing F. Realskole har følgende forventninger til den studerende i praktik Nykøbing F. Realskoles uddannelsesplan for praktikanter. Nykøbing F. Realskole er selvejende og har ingen politiske, religiøse eller etniske bindinger. Skolens virke tager udgangspunkt i et dansk kulturgrundlag

Læs mere

Uddannelsesplan for studerende på 1. årgang ved Aarhus Lærerseminarium Vestervangsskolen

Uddannelsesplan for studerende på 1. årgang ved Aarhus Lærerseminarium Vestervangsskolen 1 Uddannelsesplan for studerende på 1. årgang ved Aarhus Lærerseminarium Skoleleder: Viceskoleleder: Kim Egeberg Johansen kim.egeberg.johansen@randers.dk Charlotte Worm-Leonhard charlotte.worm-leonhard@randers.dk

Læs mere

Uddannelsesplan Stenløse Privatskole 2015/2016

Uddannelsesplan Stenløse Privatskole 2015/2016 Uddannelsesplan Stenløse Privatskole 2015/2016 Praktikansvarlig Afdelingsleder Lene Andersen Telefon:47 17 09 10 la@stenpriv.dk Skolen som uddannelsessted Stenløse Privatskole fungerer som praktikskole

Læs mere

Uddannelsesplan for praktikstuderende på Køge Lille Skole

Uddannelsesplan for praktikstuderende på Køge Lille Skole En skole for livet Uddannelsesplan for praktikstuderende på Køge Lille Skole Uddannelsesplanen giver en kort beskrivelse af, hvordan vi på KLS arbejder med at uddanne den lærerstuderende. Se BEK nr 593

Læs mere

Lille Næstved Skoles uddannelsesplan for lærerstuderende.

Lille Næstved Skoles uddannelsesplan for lærerstuderende. Lille Næstved Skoles uddannelsesplan for lærerstuderende. Præsentation af Lille Næstved Skole Lille Næstved Skole kan dateres tilbage til 1828 og er en folkeskole, der værner om sin tradition for indlæring

Læs mere

Uddannelsesplan Sunds skole

Uddannelsesplan Sunds skole Uddannelsesplan Sunds skole Sunds skole Nøddevej 13 7451 Sunds Mailadresse: sunds-skole@herning.dk Telefon: 96287750 Skoleleder Ebba Kyed sunky@herning.dk Viceskoleleder Ole Overgaard sunoo@herning.dk

Læs mere

Uddannelsesplan for studerende på 2. årgang på Bavnehøj Skole

Uddannelsesplan for studerende på 2. årgang på Bavnehøj Skole Uddannelsesplan for studerende på 2. årgang på Bavnehøj Skole Kære lærerstuderende på 2. årgang Velkommen i praktik på Bavnehøj Skole. Vi ser frem til et godt samarbejde med jer, hvor I forhåbentlig får

Læs mere

Praktikhåndbog 2.års praktik Pædagoguddannelsen Slagelse UCSJ

Praktikhåndbog 2.års praktik Pædagoguddannelsen Slagelse UCSJ Indhold Praktikdokument 2. års praktik... 2 Praktikdokumentet er opbygget på følgende måde:... 3 Praktikopgaver:... 3 Studiedage:... 4 Læringsmål ( 15 i uddannelsesbkg.nr 220 af 13/03/2007 )... 5 Foreløbige

Læs mere

Uddannelsesplan for 3. årgangs lærerstuderende på Tovshøjskolen

Uddannelsesplan for 3. årgangs lærerstuderende på Tovshøjskolen Uddannelsesplan for 3. årgangs lærerstuderende på Tovshøjskolen 20016/20017 Tovshøjskolen som uddannelsessted Tovshøjskolen er en 42 år gammel skole, som ligger i Aarhus Vest. Skoledistriktet omfatter

Læs mere

Høng Skoles uddannelsesplan

Høng Skoles uddannelsesplan Høng Skoles uddannelsesplan Uddannelsesplanen skal give en kort beskrivelse af, hvordan praktikskolen arbejder med at uddanne den lærerstuderende. Se BEK nr. 1068 af 08/09/2015: 13 stk. 2 Praktikskolen

Læs mere

praktik på 1. årgang 1. praktikniveau Praktikskole: Brårup Skole

praktik på 1. årgang 1. praktikniveau Praktikskole: Brårup Skole Praktikskolens uddannelsesplan for praktik på 1. årgang 1. praktikniveau Praktikskole: Brårup Skole Læreruddannelsen i Skive Dalgas Allé 20 7800 Skive Tlf. 87 55 32 00 I følge 13 jf. bekendtgørelsen om

Læs mere

Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole, Lars Eriksens Vej 15, 7620 Lemvig, tlf.:

Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole, Lars Eriksens Vej 15, 7620 Lemvig, tlf.: Uddannelsesplan Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole Indhold Uddannelsesplan - Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole... 2 Præsentation af Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole... 2 Ansvar for praktikken

Læs mere

Broskolens uddannelsesplan for lærerstuderende

Broskolens uddannelsesplan for lærerstuderende Broskolens uddannelsesplan for lærerstuderende Skolen er på 420 elever fordelt på børnehaveklasse til og med 9.klasse i 2 spor. Desuden har vi en SFO samt en Junior- og Ungdomsklub. Alle enheder kender

Læs mere

Sejergaardsskolen Privatskole uddannelsesplan for lærerstuderende i praktik. Sejergaardsskolens forventninger til den studerende i praktik

Sejergaardsskolen Privatskole uddannelsesplan for lærerstuderende i praktik. Sejergaardsskolens forventninger til den studerende i praktik Sejergaardsskolen Privatskole uddannelsesplan for lærerstuderende i praktik Sejergaardsskolen kort http://www.sejergaardsskolen.dk Facebook: Sejergaardsskolens Privatskole Sejergaardsskolen er beliggende

Læs mere

Uddannelsesplan. Ikast Nordre Skole Et godt sted at være et godt sted at lære. Skolen: Hagelskærvej 7430 Ikast

Uddannelsesplan. Ikast Nordre Skole Et godt sted at være et godt sted at lære. Skolen: Hagelskærvej 7430 Ikast Uddannelsesplan Ikast Nordre Skole Et godt sted at være et godt sted at lære Skolen: Hagelskærvej 7430 Ikast 99604700 nordreskole@ikast-brande.dk Praktikkoordinator: Bente Thorsen: Bent2806@iks.dk Indhold:

Læs mere