VELKOMMEN TIL SKIGROUP. - Vi sætter rammerne for dit livs oplevelse i Alperne og du får et sammenhold og nye venskaber for livet!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VELKOMMEN TIL SKIGROUP. - Vi sætter rammerne for dit livs oplevelse i Alperne og du får et sammenhold og nye venskaber for livet!"

Transkript

1 VELKOMMEN TIL SKIGROUP - Vi sætter rammerne for dit livs oplevelse i Alperne og du får et sammenhold og nye venskaber for livet!

2 Historie SkiGroup er Danmarks førende arrangør af skirejser for blandt andet familier, grupper, skoler og virksomheder. SkiGroup A/S har siden 1992 været med til at sende tusindvis af glade skiturister ned til de snedækkede Alper. I 1992 så Lars Hjarnø Nielsen muligheden for at arrangere busture til Østrig og Højmark Rejser blev dannet, opkaldt efter lokalområdet, hvor det hele startede. Det, der startede som en passion, udviklede sig til en større og større forretning. Op gennem halvfemserne blev kundegruppen udvidet til også at omfatte danske familier. Busser blev hen ad vejen suppleret med kør-selv-ture og flyrejser. I 1997 købte Højmark Rejser det danske skirejsebureau OK Rejser, der foruden Østrig også havde Italien på programmet. I 2006 opkøbte man endnu en dansk skirejsearrangør, Winther Rejser. Både OK Rejser og Winther Rejsers rejsekoncept indgik derefter under Højmark Rejser. Man så i 2004 et markedspotentiale i at arrangere billige familie skirejser og rejsebureauet ClickSki så dagens lys. Den skandinaviske ekspansion startede for alvor i 2005, hvor man gik ind på det svenske skimarked, og i 2008 overtog Højmark Rejser Lion Alpin i Sverige. Ekspansionen fortsatte yderligere i 2011 gennem købet af det livsstilsorienterede skirejsebureau Team Benns Ski som i 2018 lavede et navneskift til det nuværende Vinterly. I 2019 opkøbte man selskabet OnlineSki og fusionerede dette med ClickSki.

3 Som en stadig voksende koncern var der i 2011 brug for en samlende og ledende organisation: SkiGroup blev dannet og har siden være frontfiguren for en skirejsekoncern med store vækstambitioner og fremfor alt med en grundlæggende passion for sne, der garanterer et skirejsekoncept ud over det sædvanlige. SkiGroup er kendt for sine temature, guideservice og ikke mindst vores egne hoteller. Vi arrangerer skirejser til Østrig, Italien og Schweiz. Vi har forskellige rejsemål fordelt i de østrigske Alper, de schweiziske Alper og de italienske Dolomitter, hvor vi tilbyder fuld guideservice i Østrig og i Italien. Udover skirejser arrangerer vi også aktive sommerrejser på udvalgte egne hoteller i Østrig. Koncernens hoteller, der drives af SkiGroup tæller 11 hoteller i Østrig, fordelt på 7 destinationer og beskæftiger +250 medarbejdere. I 2017 kunne Højmark Rejser fejre 25 års jubilæum, hvilket betyder mere end 25 års erfaring i at arrangere skirejser for vores gæster. De 25 års erfaring betyder ligeledes, at vi, fra både kontoret i Danmark og hos guiderne på vores destinationer, yder vores gæster og samarbejdspartnere den bedste rådgivning, service og samarbejde.

4 Born out of passion for snow Koncept Vi forener mennesker, der har en passion for ski, i jagten på øjeblikke af triumfer og mindeværdige oplevelser i sneen. For os handler det kun om sne og ski. Sådan har det været lige fra begyndelsen. Alt er inspireret af vores kærlighed til sneen. SkiGroup s rejseoplevelsen underbygges af: Passionerede og skikompetente SG-medarbejdere og rejsebureauer Enestående skirejsemål Kvalitetsbevidste transport- og hoteludbydere Kompetente udbyder af skiudstyr Kompetente skiskoler Et trygt forsikringsselskab De bedste og mest ansvarsbevidste guider gennem vore rejsebureauer Mission Vision Values Fulfill your dreams of an active holiday in the alps SkiGroup to become the preffered choice in the Alps Growing together, Guest Focus, Responsibility, Quality, Passion I samarbejdet med gæster, rejsebureauer og samarbejdspartnere, lægger vi vægt på nærhed, kvalitet og personlig kontakt. Vi vil gerne investere tid i at lære vores samarbejdspartnere at kende og på at få et solidt produktkendskab, der sikrer vores gæster en rejseoplevelse ud over det sædvanlige.

5 Skiguide Vi leverer oplevelser i særklasse for vores gæster Om jobbet Hvert år uddanner vi skiguider til alle vores brands i Skigroup. Disse brands er yderst velkendte både på det danske, svenske og norske marked. Vores guidestab yder markedets bedste service i Østrig og Italien. Vores fornemmeste opgave er at sikre, at vores gæster får en uforglemmelig rejseoplevelse i sneen. En skioplevelse er præget af mange faktorer, og det er vigtigt, at rejsen er gennemtænkt fra start til slut, så vores gæster ikke selv skal tænke på for meget og bare nyde deres ferie. Guiderne spiller en stor rolle i den samlede kvalitet på skirejserne. Derfor kræver jobbet også, at du er bygget af noget særligt, og sætter en ære i høj kundeservice og ansvarlighed. Har du mod på at hive teltpælene op og tage en sæson som skiguide, børneguide eller leder i Alperne? Når man vælger et job som skiguide hos SkiGroup skal du være forberedt på at få en arbejdsplads med en masse arbejdsopgaver og en, til tider, hektisk hverdag. Det er et arbejde, hvor du møder mennesker, er problemløser og hvor du i løbet af sæsonen, udvikles som guide og som menneske, både personligt og fagligt. Når man vælger et job som skiguide følger der også en helt masse fantastiske kollegaer med. Hvis du ønsker et anderledes og unikt punkt på dit cv, der adskiller dig fra mængden, kan det være at skiguide lige er dig. Som skiguide har du en unik mulighed for at skabe venskaber for livet, arbejde i udlandet, gøre karriere i rejsebranchen, samt have et fantastisk flot kontor i Alperne tæt på de mange pister.

6 De 5 praktiske informationer 5. Uniform Her hos SkiGroup går vi meget op i kvalitet og synlighed. Derfor er det også rigtig vigtigt for, at vores guider er godt og sikkert klædt på til deres arbejde i Alperne. Eftersom du, præcis ligesom os, har stor interesse for skiløbet antager vi, at du selv har ski, støvler og en hjelm 1. Forsikring SkiGroup vil sørger for en udvidet sygeforsikring til dig, mens du arbejder hos os. 2. Transport SkiGroup vil sørger for transport af dig og din bagage til din destination i forbindelse med sæsonstart. Ligeledes transportere vi dig hjem igen. 4. Konkurrencedygtig løn Hvis du forventer at tjene mange penge som guide, bliver du skuffet. Jobbet er for dig, som værdsætter personlig udvikling og en oplevelse i særklasse. Hos SkiGroup får du en fast grundløn, som kan dække løbende udgifter, så som mad og diverse fornødenheder. 3. Bolig SkiGroup forestår en bolig til dig under hele din ansættelse. Boligen vil befinde sig på destinationen, så det er let for dig at være tæt på gæsterne, samt tæt på destinationens hoteller. Du skal være forberedt på, at du skal dele værelse med en eller flere af dine kollegaer.

7 Guide forløbet Ansøgning: Ansøgninger til jobbet som skiguide, kan sendes i perioden fra den 1. april til den 31. august. Der er rigtig mange om buddet til de begrænsede stillinger vi tilbyder. For at forbedre dine chancer anbefaler vi, at du sender os en spændende og gennemarbejdet ansøgning. Samtale: Efter du har fanget vores interesse igennem en personlig og gennemarbejdet ansøgning, bliver du kaldt til første samtale i Ringkøbing, København, Sverige eller via Skype. Samtalerne vil blive afholdt i maj, juni og august. Samtalens mål er at danne et billede af dine kvalifikationer samt, hvorfor du gerne vil arbejde for SkiGroup. Professionel uddannelse og team sammensætning: Du er, som guide, SkiGroups ansigt udadtil og møder vores gæster personligt under deres ferie. Vi går utrolig meget op i, at vores guider føler sig sikre i jobbet og at de er klædt godt på til at varetage et job i Alperne. Derfor vil der blive afholdt 2 uddannelser, som skal være med til at forberede dig på din arbejdsplads i Alperne. Alle guider, børneguider og ledere deltager i de 2 uddannelsesforløb. Derudover deltager alle lederne i et lederkursus, som du kan læse mere om længere nede på denne side.

8 Guideseminar: Seminariet afvikles over 4 intense dage i September. Som ansøger skal du kende din arbejdsgiver, og som arbejdsgiver vil vi også kende vores ansøger. I løbet af seminaret vil du og dine kollegaer blive stillet over for praktiske opgaver, både i grupper og individuelt. Vi vil gå i dybden med, hvad det indebærer at være guide ved SkiGroup. Efter seminaret har du mulighed for at ønske destination, komme med input til teamsammensætning samt endelig at sige ja/nej til jobbet. I ugen efter seminariet sammensætter vi teams. Du kan søge jobbet på SG Academy guideskole: Denne uddannelse vil vare i minimum 17 dage i Østrig. Dette uddannelsesforløb vil ligge i slutningen af november og frem i december. Vi har mange års erfaring i at uddanne branchens bedste skiguider, og arbejder hårdt for at kunne tilbyde en professionel uddannelse. Uddannelsen forbereder dig på arbejdet som skiguide. Vi ruster dig til sæsonens opgaver igennem en seriøs og branchebestemt uddannelse. Undervisningen varierer imellem teori og praktiske opgaver både individuelt og i teams. Du vil få indblik i, hvordan vi skaber de bedste oplevelser for vores gæster. Efter gennemført uddannelse vil du have et stabilt kendskab til dine arbejdsopgaver. Du vil være klar til at møde vores gæster og være forberedt på mange af de situationer, du bliver stillet overfor i løbet af vinteren.

9 SkiGroup Academy Mere end 25 års erfaring med uddannelse af personale Vi har mange års erfaring i at uddanne det bedste personale og vi ligger utrolig meget vægt på at udforme en professionel uddannelse. SG Academy er til for at forberede vores nye Alpemedarbejdere på et arbejde hos SkiGroup. Denne uddannelse er en blanding mellem teori og praktiske opgaver, som skal løses både individuelt og i teams. SG Academy, som udelukkende er målrettet vores kommende medarbejdere, er ikke en indtægts kilde for SkiGroup, det er udelukkende til medarbejderudvikling. Du kan altså kun deltage i uddannelsen, hvis du er blevet ansat hos SkiGroup. Vi giver unikke muligheder for at opnå venskaber for livet, få et job i udlandet, få en karriere inden for rejsebranchen og selvfølgelig få et arbejde i de smukkeste omgivelser med sneklædte alper. Men vi skal ikke glemme, at de gode rejseoplevelser er baseret på en kolossal indsats og passion, og det er dét, vi forsøger at forberede jer på. Hos SkiGroup er vi ikke i tvivl om, at vores service er bedst når alle vores medarbejdere får muligheden for at udvikle og vise deres fulde potentiale. Derfor har vi skabt SG Academy for at få det bedste frem i alle vores medarbejdere. Vi glæder os utrolig meget til at fylde jeres rygsække med en masse værktøjer, som både kan bruges til at udvikle personlige og faglige kompetencer, som I kan bruge i Alperne, men også videre i livet. Få et job i winter wonderland Skolens overordnet temaer: Præsentationsteknik Velkomstmøde Transferteknik Mikrofonteknik Arbejdet i lufthavnen Servicekoncept Utilfredse gæster og reklamationer Uheld og forsikringer Førstehjælp Konflikthåndtering Guide på pisten Arrangementer Salg og service Praktisk om SkiGroup Academy Prisen er 9495 kr. Denne pris dækker kost og logi under hele forløbet. Prisen dækker desuden deltagelse i forskellige arrangementer under skolen som skiundervisning og andre sociale indslag i programmet. Periode er fra slut november til midt december.

10 Vores rejsebureauer SkiGroup består af 4 skirejsebureauer, som hver år sender skiglade gæster på ferie i Norge, Sverige, Tyskland, Østrig, Italien og Schweiz. Kombinationen af de 4 brands gør vores tilpasningsevne utrolig høj overfor den bredde befolkning. Om det er unge mennesker, skoleklasser, børnefamilier, pensionister eller den årlige firmatur, så kan vi håndtere alle rejseformer og gør altid vores bedste til at give alle gæster den bedste behandling og uforglemmelige skiferier.

11 Destinationer Vi har 15 forskellige destinationer med guideservice rundt om i alperne. Heraf ligger de 11 i Østrig og de resterende 4 i Italien. Alle vores destinationer er unikke på deres egen måde lige fra den største til den mindste. Der er jo en grund til at det er netop de destinationer vi tilbyder vores gæster. Destinationer i Østrig: Wagrain St. Johan im Pongau Schladming Zauchensee Obertauern Maria Alm Bad Gastein Zell am See Lofer Destinationer i Italien: Livigno Canazei Sauze d Oulx

12 Kontakt side Dette dokument forklarer meget om vores koncepter og uddannelser. Meget af det er indledende og vil blive uddybet under undervisningsforløbet på SkiGroup-Academy. Skulle du inden da have spørgsmål er du velkommen til at kontakte os. Nedenfor ser du kontakt informationer på de ansvarlige for vores forskellige personalegrupper. Spørgsmål vedrørende jobbet som skiguide: Sigurd Horsholt Kristensen Guidechef Mail: Tlf Spørgsmål vedrørende job som hotelpersonale: Jonas Balle Pedersen Hotel personale ansvalig Mail: Tlf Spørgsmål vedrørende jobbet som skilærer: Sofie Lind Skilærer ansvarlig & HR-medarbejder Tlf: Mere information om vores brands kan findes på vores brand hjemmesider:

VELKOMMEN TIL SKIGROUP. - Vi sætter rammerne for dit livs oplevelse i Alperne og du får et sammenhold og nye venskaber for livet!

VELKOMMEN TIL SKIGROUP. - Vi sætter rammerne for dit livs oplevelse i Alperne og du får et sammenhold og nye venskaber for livet! VELKOMMEN TIL SKIGROUP - Vi sætter rammerne for dit livs oplevelse i Alperne og du får et sammenhold og nye venskaber for livet! Historie SkiGroup er Danmarks førende arrangør af skirejser for blandt andet

Læs mere

Born out of a passion for snow

Born out of a passion for snow Born out of a passion for snow Forord Indhold Vi er en af Skandinaviens førende skirejsearrangører, som i samarbejde med skirejsebureauer i Danmark og Sverige, sender flere end 36.000 gæster på skiferie

Læs mere

SKIFERIE I SÆRKLASSE

SKIFERIE I SÆRKLASSE SKIFERIE I SÆRKLASSE HVORFOR VÆLGE HØJMARK REJSER? DANMARKS BEDSTE SKIGUIDER Ingen andre tilbyder et så gennemprøvet guidekoncept som Højmark Rejser. Vi gør os ekstremt umage med at udvælge ansvarsfulde,

Læs mere

Kære Alle i Århus Skiklub. Fantastiske, glædelige nyheder.

Kære Alle i Århus Skiklub. Fantastiske, glædelige nyheder. Kære Alle i Århus Skiklub. Fantastiske, glædelige nyheder. Vi er glade og stolte over, at kunne præsentere Den Nye Uge 11 tur 2019 for jer. Martin, Hanne og Johanne fra Vinterly Skirejser har arbejdet

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 29. september 2016 ****************************** KLAGER [Klager] (8 voksne/9 børn) SALGSBUREAU ARRANGØR [Bureau] [Bureau] REJSEMÅL Skirejse.

Læs mere

Appetit på ski? din drømmeferie til Østrig, Italien, Norge eller Sverige venter forude! www.tbski.dk

Appetit på ski? din drømmeferie til Østrig, Italien, Norge eller Sverige venter forude! www.tbski.dk Skisæson 2012 / 2013 VIND gavekort på kr. 20.000,- til din næste skiferie. Se hvordan på bagsiden. Årets nyhed Hotel Planai, Schladming Bestil inden 15. oktober og få op til kr. 500,- i rabat. Se mere

Læs mere

Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør!

Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør! Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør! For her cykler du hver dag i 7 dage Du cykler 15.000 højdemeter, og hver meter bringer

Læs mere

OFFICIEL SPONSOR AF SKISÆSONEN 2009/2010. www.langley.eu

OFFICIEL SPONSOR AF SKISÆSONEN 2009/2010. www.langley.eu OFFICIEL SPONSOR AF SKISÆSONEN 2009/2010 VENTETIDEN ER OVRE. NU ER SKISÆSONEN HER SNART! Nu er der ikke lang tid til det første snefald i Alperne. Og forhåbentlig fortsætter sneen med at falde til langt

Læs mere

Markedsprofil af Schweiz og Østrig

Markedsprofil af Schweiz og Østrig www.visitdenmark.com Markedsprofil af Schweiz og Østrig Det schweiziske marked Fakta om Schweiz Befolkning 7,5 mio. personer Forventet økonomisk vækst 2009 (2010) BNP: -0,2 pct. (1,6 pct.) Privat forbrug:

Læs mere

GRAFISK PRODUKTION OG WORKFLOW HOJMARK.DK TBSKI.DK HOJMARK.DK OG TBSKI.DK KUNDEPROFIL OPGAVEBESKRIVELSE

GRAFISK PRODUKTION OG WORKFLOW HOJMARK.DK TBSKI.DK HOJMARK.DK OG TBSKI.DK KUNDEPROFIL OPGAVEBESKRIVELSE GRAFISK HOJMARK.DK PRODUKTION OG WORKFLOW HOJMARK.DK OG TBSKI.DK OPGAVEBESKRIVELSE Hjemmesiderne www.hojmark.dk og www.tbski.dk er opbygget i Umbraco udfra samme skabelon skabt af Ørskov Web. Jeg har bla.

Læs mere

Mennesker Succes Udvikling

Mennesker Succes Udvikling Mennesker Succes Udvikling CoastZone er teambuilding og teamudvikling i hele Danmark. Vi styrker relationerne i jeres team og viser jer vejen til nyt potentiale! »Mennesker med succes skaber udvikling«c

Læs mere

Danmarks billigste kør-selv skirejser

Danmarks billigste kør-selv skirejser vinter 2009/2010 Danmarks billigste kør-selv skirejser Vi tilbyder følgende destinationer: Berchtesgaden, Tauplitz, Schladming, Wagrain, Gerlos og Dachstein West hygge, glæde og masser af sne! Åbent alle

Læs mere

Bad Gastein. Haus Schubert, Mozart Platz 2

Bad Gastein. Haus Schubert, Mozart Platz 2 Bad Gastein. Haus Schubert, Mozart Platz 2 Ferielejlighederne ligger i den smukke østrigske bjergby Bad Gastein i 1000 m. højde. Bad Gastein ligger ca. 2 timers kørsel fra München og kun 1 time fra Mozarts

Læs mere

Når du har været ansat i minimum fire måneder, kan du deltage på vores populære salgskursus.

Når du har været ansat i minimum fire måneder, kan du deltage på vores populære salgskursus. 1 HARRY FILM Hos Elgiganten har du alle tiders mulighed for at forme din egen karriere og du vil i din tid hos os, blive udfordret på både personlige og faglige kompetencer. Du er lige nu i gang med CAT

Læs mere

FRA GROSSIST TIL SUCCESFULDT BRANDHOUSE

FRA GROSSIST TIL SUCCESFULDT BRANDHOUSE AF SUSANNE JUHL FRA GROSSIST TIL SUCCESFULDT BRANDHOUSE Som en af Skandinaviens største spillere på grossistmarkedet for isenkram, og med flotte væksttal år efter år, er der masser af luft til tanker om

Læs mere

Guide til jobsamtale som dimittend.

Guide til jobsamtale som dimittend. Guide til jobsamtale som dimittend. Tema Ansøger Arbejdsgiver Ankomst X: Ankommer til virksomheden i god tid og melder sin ankomst. Receptionist: Beder X vente i receptionen indtil, at Y og hans kollegaer

Læs mere

Nyhedsbrev. Ladelund Rock. November 2016

Nyhedsbrev. Ladelund Rock. November 2016 Nyhedsbrev November 2016 Kære forældre Først og fremmest tusind tak for forældre-weekenden. Det var rigtig dejligt at have jer i huset og mærke jeres positive bidrag til, at det blev en rigtig god weekend

Læs mere

ERHVERVSMENTORER SKABER RESULTATER

ERHVERVSMENTORER SKABER RESULTATER ERHVERVSMENTORER SKABER RESULTATER - SÅ BRUG DEM! Trin-for-trin guide til brugen af frivillige erhvervsmentorer i beskæftigelsesindsatsen I denne guide kan du læse om, hvordan man gennemfører et erhvervsmentorforløb

Læs mere

FÅ SUCCES MED DIN JOBSØGNING

FÅ SUCCES MED DIN JOBSØGNING FÅ SUCCES MED DIN JOBSØGNING Karrieredagene 6. marts 2015 FLEMMING KLUGE Kluge & Partners A/S - Owner Sales-Force1 A/S Founder and Partner Glocalnet A/S CEO ATEA A/S (Merkantildata) Sales Director TELENOR

Læs mere

Rejsefolder. Sæson 2018/2019. Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser.

Rejsefolder. Sæson 2018/2019. Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser. Rejsefolder Sæson 2018/2019 Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser www.langelandungdomsskole.dk Skitur til Østrig Tallene taler deres tydelige sprog i St. Johann, som er et af Højmark Rejsers

Læs mere

Rejseplan fredag d. 15. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 onsdag den 20. feb. efter aftensmaden torsdag d. 21. feb. kl. ca. 15.00.

Rejseplan fredag d. 15. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 onsdag den 20. feb. efter aftensmaden torsdag d. 21. feb. kl. ca. 15.00. Turen går til.. Rejseplan Afgang fra Ungdomsskolen, Nordens Alle 1, Brønderslev fredag d. 15. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 med 2 busser. Inden afgang tjekkes pas + sygesikringsbevis. Krydser grænsen

Læs mere

Skieventyr til Whistler i Canada

Skieventyr til Whistler i Canada Skieventyr til Whistler i Canada Oplev Nordamerikas største og mest velkendte skisportsområde, nemlig Whistler. Hvert år valfarter skiturister fra hele verden til Whistler - og dette med god grund. Uanset

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 294/2007 afsagt den ****************************** REJSEMÅL Wagrain, Østrig. 10.2.-17.2.2007 PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV I alt 33.888 kr. (ekskl. årsrejseforsikring,

Læs mere

Skiferie til Østrig for hele familien?

Skiferie til Østrig for hele familien? Skiferie til Østrig for hele familien? - så er det med Skiklub BFI I skal af sted! Kære alle forældre, elever og andre med tilknytning til Bornholms Frie Idrætsskole. Skiklub BFI har igen den fornøjelse,

Læs mere

Klædt på til Network Marketing

Klædt på til Network Marketing Klædt på til Network Marketing Overvejer du at starte i Network Marketing eller er du netop blevet en del af denne spændende branche? Her finder du et par værktøjer til rygsækken - baseret på mine erfaringer

Læs mere

Oplæg til struktur for instruktører og uddannelse i Hobro Skiklub.

Oplæg til struktur for instruktører og uddannelse i Hobro Skiklub. Oplæg til struktur for instruktører og uddannelse i Hobro Skiklub. Visionen er at sikre dygtiggørelse af klubbens medlemmer og udbrede glæden ved skiløbet. Hobro Skiklub vil uddanne egne klub instruktører,

Læs mere

Vi adskiller os fra mængden

Vi adskiller os fra mængden Vi adskiller os fra mængden Dag Hammarskjölds Alle 34 2100 København Ø Tel.: 35 42 57 57 Fax: 35 42 17 76 oesterbro@livingstones.dk Hos Livingstones Østerbro er vi den professionelle ejendomsmægler med

Læs mere

Go Network. Netværk Relationer Branding. Balticagade 12D 8000 Aarhus C (+45)

Go Network. Netværk Relationer Branding. Balticagade 12D 8000 Aarhus C (+45) etwork Netværk Relationer Branding Mere end 70% får job gennem netværk Netværk, relationer og evnen til at tiltrække en kommende arbejdsgiver er afgørende, når vi gerne vil videre i karrieren i dag. Vi

Læs mere

Ungdomsskolens Skitur 2014

Ungdomsskolens Skitur 2014 Ungdomsskolens Skitur 2014 Turen går til.. Rejseplan Afgang fra Ungdomsskolen, Nordens Alle 1, Brønderslev fredag d. 14. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 med 2 busser. Inden afgang tjekkes pas + sygesikringsbevis

Læs mere

Hvor alt sker. Kolding. Tønder. Rødekro. Aabenraa 7 km. Tyskland 25 km. Der er motorvej lige til døren.

Hvor alt sker. Kolding. Tønder. Rødekro. Aabenraa 7 km. Tyskland 25 km. Der er motorvej lige til døren. Compass Congress Center i Rødekro, Brunde Vest 17 Tønder 40 km. Rødekro Brundevej Brunde Nord Ribevej Brundevej Brunde Øst Kolding 40 km. E45 Løgumklostervej Tyskland 25 km. Aabenraa 7 km. Der er motorvej

Læs mere

Exceptional holidays since 1971. Vinter 2013/14. www.skirejser.dk

Exceptional holidays since 1971. Vinter 2013/14. www.skirejser.dk Exceptional holidays since 1971 Vinter 2013/14 www.skirejser.dk Vi kan gøre det billigere for dig! SNE & SNÖ Skirejser samarbejder med luksushoteller over alt i alperne, og får altid de bedste værelser

Læs mere

elever en udfordring

elever en udfordring Giv dine elever en udfordring de sent vil glemme Kære Kontaktlærer Overvejer du at have elever med i Nordjyske Nyskabere eller har du allerede valgt at melde hold til? Denne folder gør både garvede kontaktlærere

Læs mere

Skieventyr til Banff og Jasper Canadisk sne & Hawaii-sol. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

Skieventyr til Banff og Jasper Canadisk sne & Hawaii-sol. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Skieventyr til Whistler i Canada 11 dage fra kr. 12.398,- Inkl. fly, hotel, liftkort mm Oplev Nordamerikas største og mest velkendte skisportsområde, nemlig Whistler. Hvert år valfarter skiturister fra

Læs mere

Notat vedrørende 2 stillinger som konsulenter i INSERO EDUCATION

Notat vedrørende 2 stillinger som konsulenter i INSERO EDUCATION Notat vedrørende 2 stillinger som konsulenter i INSERO EDUCATION Vores formål og hovedopgaver Vores team udvikler læringskoncepter inden for innovation og entreprenørskab, praktisk problemløsning og samspil

Læs mere

B e r n s t o r f f s m i nd e E f t e r s k o l e

B e r n s t o r f f s m i nd e E f t e r s k o l e Wildschönau, Østrig B e r n s t o r f f s m i n d e E f t e r s k o l e HVOR SKAL VI BO? VI SKAL BO PÅ TO HOTELLER I WILDSCHÖNAU I ØSTRIG Pension Sonnelfels Familie Weissbacher A- 6311 Wildschönau Mühltal

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

GRAFISK DESIGN LIFTKORTSLOMMER OPGAVEBESKRIVELSE

GRAFISK DESIGN LIFTKORTSLOMMER OPGAVEBESKRIVELSE GRAFISK DESIGN LIFTKORTSLOMMER OPGAVEBESKRIVELSE Liftkortslommer for SkiGroup Højmark Rejser, Team Benns Ski & Lion Alpin. Formålet med lommen er at skigæsterne får udleveret deres liftkort i dette etui,

Læs mere

Torsdag den 21. januar kl. 19.00-21.00 Sct. Georgsgården, Nordens Allé 1, Brønderslev. Forældre skal deltage.

Torsdag den 21. januar kl. 19.00-21.00 Sct. Georgsgården, Nordens Allé 1, Brønderslev. Forældre skal deltage. Til deltagerne på ungdomsskolens 2016 skitur i uge 8. Du indkaldes hermed til det obligatoriske orienteringsmøde: Torsdag den 21. januar kl. 19.00-21.00 Sct. Georgsgården, Nordens Allé 1, Brønderslev.

Læs mere

Hjælp til jobsøgningen

Hjælp til jobsøgningen Hjælp til jobsøgningen FOA Århus Jobmatch Hjælp til jobsøgningen I denne folder finder du inspiration til jobsøgning. Da det kan være længe siden, du sidst har lavet enten ansøgning, CV eller andet relateret

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Dublin Baseret på 35 deltagere

Inspiration Rejsemål: Dublin Baseret på 35 deltagere Inspiration Rejsemål: Dublin Baseret på 35 deltagere Engelberg er en perle beliggende i de smukke schweiziske alper. Byen ligger smukt for enden af dalen af samme navn og omkranses af indtil flere bjergtoppe

Læs mere

Skieventyr til Banff og Jasper

Skieventyr til Banff og Jasper Skieventyr til Banff og Jasper Tag til Canada og oplev de fantastiske muligheder for at stå på ski og snowboard. Oplev den smukke natur, de imponerende bjerge og ikke mindst de utrolige pister i Rocky

Læs mere

Hvor alt sker. Kolding. Rødekro. Aabenraa. Sønderborg. Der er motorvej lige til døren

Hvor alt sker. Kolding. Rødekro. Aabenraa. Sønderborg. Der er motorvej lige til døren Brunde Nord ompass Congress Center Rødekro, Brunde Vest 17 Brundevej Brunde Øst Brundevej Rødekro Kolding Ribevej Løgumklostervej Sønderborg Aabenraa Der er motorvej lige til døren Compass Congress Center

Læs mere

FACILITY SOLUTIONS FOR AND BY PEOPLE WHO CARE. More than a job

FACILITY SOLUTIONS FOR AND BY PEOPLE WHO CARE. More than a job FACILITY SOLUTIONS FOR AND BY PEOPLE WHO CARE More than a job 3 "ENHVER KAN FEJE ET GULV ELLER SKRÆLLE EN KARTOFFEL." Du har måske oplevet lignende fordomme om rengøring, catering og andre servicefunktioner.

Læs mere

organisationen og vores produkter.

organisationen og vores produkter. KARRIEREGUIDE LEDELSE HOS STRYHNS Hos Stryhns går vi højt op i at udvikle en arbejdsplads, hvor arbejdsglæden er høj og, hvor vi giver vores medarbejdere mulighed for at realisere deres potentiale. Vi

Læs mere

I hear and I forget, I see and I remember, I experience and I understand STUDY TOURS

I hear and I forget, I see and I remember, I experience and I understand STUDY TOURS 中 国 异 途 I hear and I forget, I see and I remember, I experience and I understand STUDY TOURS KOM TÆT PÅ KINA! Invester i fremtiden og oplev verdens næste supermagt bag facaden på en studietur, der byder

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 87/04. afsagt den ******************************

K E N D E L S E. i sag nr. 87/04. afsagt den ****************************** 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 87/04 afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Maria Alm, Østrig, 23.1. 1.2.2004 PRIS: KLAGEN ANGÅR: KRAV: I alt kr. 39.686,- inkl. børnerabatter,

Læs mere

Espen Mills/Tasteofnationaltouristroutes.com/visitnorway.com. Dansk vandreturisme

Espen Mills/Tasteofnationaltouristroutes.com/visitnorway.com. Dansk vandreturisme Espen Mills/Tasteofnationaltouristroutes.com/visitnorway.com Dansk vandreturisme Contents 1. Indledning 3 2. Introduktion 3 3. Kortlægningsfase 1: Research på internet 3 4. Kortlægningsfase 2: Dybdeinterview

Læs mere

4 inspirationsseminarer. med værdiskabende input til øget glæde, performance og bundlinje

4 inspirationsseminarer. med værdiskabende input til øget glæde, performance og bundlinje 4 inspirationsseminarer med værdiskabende input til øget glæde, performance og bundlinje 4 inspirationsseminarer med værdiskabende input til øget glæde, performance og bundlinje Det er vigtigere end nogensinde

Læs mere

Miss Markmans hemmeligheder. 10 sikre tips til succes på telefonen

Miss Markmans hemmeligheder. 10 sikre tips til succes på telefonen Miss Markmans hemmeligheder 10 sikre tips til succes på telefonen Guldkorn fra tusindvis af timer på telefonen Vi gør det hver eneste dag. Igen og igen. Tager telefonen og ringer til beslutningstagere,

Læs mere

MEDLEMSKAB VIDEN TIL VÆKST RETAIL VIDEN RETAIL UPDATES RETAIL SPARRING

MEDLEMSKAB VIDEN TIL VÆKST RETAIL VIDEN RETAIL UPDATES RETAIL SPARRING MEDLEMSKAB VIDEN TIL VÆKST RETAIL VIDEN RETAIL UPDATES RETAIL SPARRING Om medlemskabet EBELTOFT GROUP Retail Institute Scandinavia er en del af det globale netværk af videns- og konsulenthuse med speciale

Læs mere

Udbud Online tilstedeværelse stærke feriesteder i Region Midtjylland.

Udbud Online tilstedeværelse stærke feriesteder i Region Midtjylland. Udbud Online tilstedeværelse stærke feriesteder i Region Midtjylland. Udbyder Opgaven bliver udbudt af projektet: Stærke turismekompetencer - Kvalitetsløft gennem online tilstedeværelse. Dette projekt

Læs mere

Velkommen til Ungdomsskolens Aktivitetsprogram. Sæson Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser.

Velkommen til Ungdomsskolens Aktivitetsprogram. Sæson Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser. Velkommen til Ungdomsskolens Aktivitetsprogram Sæson 2017-18 Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser www.langelandungdomsskole.dk Skitur til Østrig Tallene taler deres tydelige sprog i St.

Læs mere

BAD GASTEIN 195.000 DKK PR. ANPART ØSTRIG. 2 Værelses Lejlighed på 52 m2 i på 1. sal. Indrettet til 4 personer. Parkering på privat område

BAD GASTEIN 195.000 DKK PR. ANPART ØSTRIG. 2 Værelses Lejlighed på 52 m2 i på 1. sal. Indrettet til 4 personer. Parkering på privat område BAD GASTEIN 195.000 DKK PR. ANPART ØSTRIG 2 Værelses Lejlighed på 52 m2 i på 1. sal Indrettet til 4 personer Parkering på privat område Kan leveres indrettet som vist på billederne VINTER Bad Gastein er

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 11. september 2018 ****************************** KLAGER [K] (7 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Skirejse. Val d Isere, Frankrig.

Læs mere

Din karriere i centrum

Din karriere i centrum ? Din karriere i centrum Din karriere i centrum Trives du i selskab med dygtige og ambitiøse mennesker? Med komplekse og krævende opgaver? Og i et miljø, hvor kvalitetskravene er høje? Hos Bruun & Hjejle

Læs mere

xx Sognerejser - En guide til planlægning af sognerejsen Styrker fælleskabet og sammenholdet i dit sogn

xx Sognerejser - En guide til planlægning af sognerejsen Styrker fælleskabet og sammenholdet i dit sogn xx Sognerejser - En guide til planlægning af sognerejsen Styrker fælleskabet og sammenholdet i dit sogn Overvejer du at lave en sognerejse? Denne folder giver både praktiske og nyttige forslag til dig,

Læs mere

Bilbranchen har brug for skarpe hjerner, der kan tænke nyt og innovativt OM BILBRANCHEN

Bilbranchen har brug for skarpe hjerner, der kan tænke nyt og innovativt OM BILBRANCHEN VI ER PÅ VEJ FREM Bilbranchen har brug for skarpe hjerner, der kan tænke nyt og innovativt OM BILBRANCHEN Bilens rolle er under forandring, nye former for mobilitet vinder frem og den teknologiske udvikling

Læs mere

Mere end 2000. destinationer. S n e m e l d i n g e r V e j r u d s i g t e r S n e d y b d e r P o w d e r al a r m s W e b c a m s

Mere end 2000. destinationer. S n e m e l d i n g e r V e j r u d s i g t e r S n e d y b d e r P o w d e r al a r m s W e b c a m s Mere end 2000 destinationer S n e m e l d i n g e r V e j r u d s i g t e r S n e d y b d e r P o w d e r al a r m s W e b c a m s Om skiinfo.dk SKIINFO Skiinfo blev startet i 1996 i Oslo som en informationsportal

Læs mere

360º TALENTUDVIKLING MOD, VILJESTYRKE OG AMBITIONER. BLIV TRAINEE I BDO OG FÅ UDVIKLET DIT TALENT 360

360º TALENTUDVIKLING MOD, VILJESTYRKE OG AMBITIONER. BLIV TRAINEE I BDO OG FÅ UDVIKLET DIT TALENT 360 360º TALENTUDVIKLING MOD, VILJESTYRKE OG AMBITIONER. BLIV TRAINEE I BDO OG FÅ UDVIKLET DIT TALENT 360 SOM TRAINEE HOS BDO BLIVER DU EN DEL AF ET STÆRKT NETVÆRK - LOKALT OG INTERNATIONALT. DU VIL KONSTANT

Læs mere

En fælles skitur for hele skolen lyder det vildt?

En fælles skitur for hele skolen lyder det vildt? En fælles skitur for hele skolen lyder det vildt? Hvis du tænker Ja, det er vildt på den gode måde!, kan du godt springe Historie på side 2 over og gå ned til Facts på side 4. Hvis du tænker Ja, det lyder

Læs mere

Tilfredshedsundersøgelse.

Tilfredshedsundersøgelse. Tilfredshedsundersøgelse. Vi har i år valgt at lave undersøgelsen med vægt på en anderledes uge nemlig vores årlige skitur til Skt. Johann i Østrig. Du kan i det nedenstående se, hvad eleverne blev spurgt

Læs mere

Mandag den 28. januar kl. 19.00-21.00

Mandag den 28. januar kl. 19.00-21.00 Til deltagerne på ungdomsskolens 2013 skitur i uge 8. Du indkaldes hermed til det obligatoriske orienteringsmøde: Mandag den 28. januar kl. 19.00-21.00 på Hjallerup skole, Idræts Alle 6, 9320 Hjallerup.

Læs mere

#ipraktik INNOVATIONSPRAKTIK. Hvorfor tage i innovationspraktik? Rejs ud eller få besøg og lær noget nyt om dig selv og andre

#ipraktik INNOVATIONSPRAKTIK. Hvorfor tage i innovationspraktik? Rejs ud eller få besøg og lær noget nyt om dig selv og andre Hvorfor tage i innovationspraktik? #ipraktik Innovationspraktik er en genvej til innovation, for når offentlige arbejdspladser bytter medarbejdere, vil værdifuld viden vandre fra ét sted til et andet.

Læs mere

Med super skiferiehilsen... Team SeniorTravel A/S SPARK2 Bad HummelPfütze

Med super skiferiehilsen... Team SeniorTravel A/S SPARK2 Bad HummelPfütze REJSEINFORMATION / TRAVEL DOCUMENT - Page 1 of 5 Kære skigæst... Vi er rigtig glade for at kunne byde dig velkommen til SPARK 2 Bad HummelPfütze. Hos Team SeniorTravel A/S har vi i år rigtig lagt os i

Læs mere

En nem og overskuelig screeningsmetode er at dele ansøgningerne op i tre kategorier:

En nem og overskuelig screeningsmetode er at dele ansøgningerne op i tre kategorier: Den gode jobsamtale De fleste husker tydeligt deres seneste jobsamtale hvem der deltog, hvor samtalen blev afholdt, og som regel også helt konkrete spørgsmål eller svar derfra. Det gør vi, fordi vi husker

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 136/04. afsagt den ******************************

K E N D E L S E. i sag nr. 136/04. afsagt den ****************************** 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 136/04 afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Pattaya, Thailand, 20.1. 2.2.2004 PRIS: I alt kr. 12.798,- KLAGEN ANGÅR: KRAV: Utilfredsstillende

Læs mere

Italien, Passo Tonale. Østrig, Tyrol

Italien, Passo Tonale. Østrig, Tyrol Italien, Canazei Italien, Passo Tonale Italien, Livigno Der køres i ugerne: 51-13 Første afrejse: d. 14.12.18 Der køres i ugerne: 2-13 Første afrejse: d. 04.01.19 Der køres i ugerne: 52-13 Første afrejse:

Læs mere

Velkommen til skimøde 2019

Velkommen til skimøde 2019 Velkommen til skimøde 2019 Jammerbugt, Rebild & Vesthimmerlands Ungdomsskoler Skitur til Neukirchen / Bramberg Uge 8, 2019 Aftensprogram Velkomst Rejseplanen Neukirchen - Byen - Skiområdet Venedigerblick

Læs mere

Information vedr. studierejserne i uge 12, 2017

Information vedr. studierejserne i uge 12, 2017 Information vedr. studierejserne i uge 12, 2017 Studierejserne i uge 12, 2017 er tilrettelagt som et supplement til skolens årsplan, så den enkelte elev får mulighed for at få ny viden og erfaringer, som

Læs mere

HHX. 3 spændende år med oplevelser, venner og læring for livet

HHX. 3 spændende år med oplevelser, venner og læring for livet HHX 3 spændende år med oplevelser, venner og læring for livet HHX en gymnasial uddannelse med mange muligheder Vi glæder os til at byde dig velkommen hos os på HHX i Skanderborg. Vi er en del af et større

Læs mere

NYHEDSBREV SEPTEMBER 2008. Nyt tilbud til studerende ved Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Studiejob. Side

NYHEDSBREV SEPTEMBER 2008. Nyt tilbud til studerende ved Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Studiejob. Side Studiejob Hvordan finder jeg et relevant studiejob? Det spørgsmål er der mange studerende, der stiller sig selv. Nogle har måske et par gode bud men ved du også, at kan hjælpe? Fokus I 2008 har vi sat

Læs mere

EGE-ROSENGAARD-SKITOURS, ÅLEKÆRET 14, 3450 ALLERØD

EGE-ROSENGAARD-SKITOURS, ÅLEKÆRET 14, 3450 ALLERØD Kære Stamgæster, gæster og ikke mindst nye gæster! Efter stort pres fra vores gæster kan vi nu tilbyde, hvad mange mener er det ultimative: Ischgl - kombinationen af eventyrligt skiløb og verdensklasse

Læs mere

SOGNEREJSER. En guide til planlægning af sognerejsen. Styrker fællesskabet og sammenholdet i dit sogn

SOGNEREJSER. En guide til planlægning af sognerejsen. Styrker fællesskabet og sammenholdet i dit sogn SOGNEREJSER _ En guide til planlægning af sognerejsen Styrker fællesskabet og sammenholdet i dit sogn OVERVEJER DU AT LAVE EN SOGNEREJSE? Denne folder giver både praktiske og nyttige forslag til dig, der

Læs mere

Praksisnær guide om mikromobilitet. inspiration til korte udvekslinger, der gavner både virksomheder, medarbejdere og kommuner

Praksisnær guide om mikromobilitet. inspiration til korte udvekslinger, der gavner både virksomheder, medarbejdere og kommuner Praksisnær guide om mikromobilitet inspiration til korte udvekslinger, der gavner både virksomheder, medarbejdere og kommuner Nørre Voldgade 29 1358 København K Tlf. 3369 4040 www.ac.dk Weidekampsgade

Læs mere

Skab forretning med CSR

Skab forretning med CSR VELKOMMEN I DANMARKS CSR HUS Skab forretning med CSR Opbyg de rette CSR kompetencer og løsninger i samarbejde med Green Network GREEN NETWORK MAKE CSR YOUR BUSINESS NÅ I MÅL MED CSR Få styr på kvaliteten

Læs mere

- EN GUIDE TIL PLANLÆGNING AF SOGNEREJSEN

- EN GUIDE TIL PLANLÆGNING AF SOGNEREJSEN xx SOGNEREJSER - En guide til planlægning af sognerejsen - EN GUIDE TIL PLANLÆGNING AF SOGNEREJSEN Styrker fælleskabet og sammenholdet i dit sogn OVERVEJER DU AT LAVE EN SOGNEREJSE? Denne folder giver

Læs mere

medlemskab Viden til vækst retail viden Retail UPdates retail sparring

medlemskab Viden til vækst retail viden Retail UPdates retail sparring medlemskab Viden til vækst retail viden Retail UPdates retail sparring et b a k s m le d e m Om EBELTOFT GROUP Retail Institute Scandinavia er en del af det globale netværk af videns- og konsulenthuse

Læs mere

TRYGHED, SIKKERHED & ARBEJDSMILJØ

TRYGHED, SIKKERHED & ARBEJDSMILJØ TRYGHED, SIKKERHED & ARBEJDSMILJØ Life2Save 360 Når vi siger 360 grader betyder det, at vi er med jer hele vejen rundt. Vores 360 cirkel er opbygget af moduler, der kan sammensættes og tilpasses, så det

Læs mere

Videncenter for Idrætsanlæg. fra vision til virkelighed

Videncenter for Idrætsanlæg. fra vision til virkelighed 2014 Videncenter for Idrætsanlæg fra vision til virkelighed Videndeling skaber vækst I en tid præget af forandring på idræts,- kultur- og fritidsområdet er der behov for nytænkning. Men der er også brug

Læs mere

E V E N T I T I P I L U K S U S T E L T E U D G A V E 1. J a n u a r , A f L u k s u s t e l t e

E V E N T I T I P I L U K S U S T E L T E U D G A V E 1. J a n u a r , A f L u k s u s t e l t e E V E N T I T I P I A F L U K S U S T E L T E U D G A V E 1 U d g i v e t j a n u a r 2 0 1 9. E t i n d b l i k i d e t s t e m n i n g s f u l d e o g m a g i s k e u n i v e r s, v e d a t a r r a n

Læs mere

FORORD AF DIREKTIONEN

FORORD AF DIREKTIONEN FORORD AF DIREKTIONEN Du vil se ordet BUSSEN optræde flere steder i denne værdihåndbog. Vi vil starte med at invitere de rigtige med i BUSSEN. Med de rigtige mener vi ansatte, som vi gerne vil være i familie

Læs mere

JYSK ELEVUDDANNELSE ET SOLIDT SPRINGBRÆT

JYSK ELEVUDDANNELSE ET SOLIDT SPRINGBRÆT JYSK ELEVUDDANNELSE ET SOLIDT SPRINGBRÆT Drømmer du om at flyve højt og nå langt, er en elevuddannelse hos JYSK et solidt springbræt. Elevuddannelsen er blandt landets bedste og mest anerkendte og åbner

Læs mere

JOB- OG PERSONPROFIL. Planlæggere Nordfyns Kommune

JOB- OG PERSONPROFIL. Planlæggere Nordfyns Kommune JOB- OG PERSONPROFIL Planlæggere Nordfyns Kommune Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 1. INDLEDNING... 3 2. KORT OM NORDFYNS KOMMUNE... 3 3. STILLINGERNE... 4 4. PROFIL... 5 5. ANSÆTTELSESVILKÅR...

Læs mere

Step by Step - en faseopdelt tilgang til forretningsudvikling

Step by Step - en faseopdelt tilgang til forretningsudvikling EPI-center Danmark er et dynamisk og udviklende branchekontorfællesskab for iværksætter- og mikrovirksomheder, der arbejder inden for online salg og markedsføring. Vores kontorfællesskab strækker sig over

Læs mere

Ansøgning Motiverende Omslags Brev

Ansøgning Motiverende Omslags Brev - Åbning Kære Hr., Formel, mandelig modtager, navn ukendt Kære Fru., Formel, kvindelig modtager, navn ukendt Formel, modtager navn og køn ukendt Kære Hr., Kære Fru., Formel, når man henvender sig til adskillige

Læs mere

Amisol Travel. Grupperejser & Dykkerture. Tlf. 80 401 402 - www.amisol.dk

Amisol Travel. Grupperejser & Dykkerture. Tlf. 80 401 402 - www.amisol.dk Amisol Travel Grupperejser & Dykkerture Tlf. 80 401 402 - www.amisol.dk Velkommen til en verden med Amisol Over 20 års erfaring Mere end 300 000 gæster Amisol Travel AS er et norsk ejet rejsebureau med

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE 1. FORORD... 3 2. INDLEDNING...

INDHOLDSFORTEGNELSE 1. FORORD... 3 2. INDLEDNING... INDHOLDSFORTEGNELSE 1. FORORD... 3 2. INDLEDNING... 3 3. PROBLEMSTILLING... 4 3.1. Problemformulering... 5 4.AFGRÆNSNING... 6 5. OPGAVEOPBYGNING... 7 5.1. Begrebsdefinitioner... 8 6. METODE... 9 6.1. DATAINDSAMLING...

Læs mere

_ áxäéààx ^Ü çxü Éz _t Ät `twáxç

_ áxäéààx ^Ü çxü Éz _t Ät `twáxç Du er i centrum Competenze Care tager altid udgangspunkt i dig og din virksomheds særlige behov og kultur. Vi hjælper dig som leder, dine medarbejdere og hele virksomheden til at yde optimalt både med

Læs mere

Tignes Uge med Odense Skiklub

Tignes Uge med Odense Skiklub Tignes Uge 6 2020 med Odense Skiklub Vil du med på ski i uge 6? Trim din skiform, find smilet frem og bliv udfordret med prof. instruktører, og nyd det sociale samvær i en større gruppe, som elsker ski

Læs mere

VÆR MED TIL AT TEGNE FREMTIDEN - bliv trainee hos BDO og vær en del af vores talentudvikling

VÆR MED TIL AT TEGNE FREMTIDEN - bliv trainee hos BDO og vær en del af vores talentudvikling VÆR MED TIL AT TEGNE FREMTIDEN - bliv trainee hos BDO og vær en del af vores talentudvikling SOM TRAINEE HOS BDO BLIVER DU EN DEL AF ET STÆRKT NETVÆRK - LOKALT OG INTERNATIONALT. DU VIL KONSTANT UDVIKLE

Læs mere

Norge Stavanger. Modul 6 forår Rikke Juul Olsen. Camilla le Févre Simonsen. UCC Nordsjælland - Sygeplejerskeuddannelsen

Norge Stavanger. Modul 6 forår Rikke Juul Olsen. Camilla le Févre Simonsen. UCC Nordsjælland - Sygeplejerskeuddannelsen Norge Stavanger Modul 6 forår 2017 Rikke Juul Olsen Camilla le Févre Simonsen UCC Nordsjælland - Sygeplejerskeuddannelsen Hvorfor tog vi på udveksling? Vi ville begge gerne ud i verden og se en anden kultur

Læs mere

SIMU Butik. Erhvervsfag 2 Praktikpladssøgning

SIMU Butik. Erhvervsfag 2 Praktikpladssøgning Praktikpladssøgning Opgave Kom i gang med ansøgningerne 1.1. Hvad er der af muligheder for at finde aktuelle jobopslag? List minimum 5 muligheder op, for at finde aktuelle stillinger. 1.1.1 Hvad vil det

Læs mere

OUTPLACEMENT. Vi har udarbejdet 3 pakkeløsninger, samt en holdløsning, hvis I har flere medarbejdere i samme opsigelsessituation.

OUTPLACEMENT. Vi har udarbejdet 3 pakkeløsninger, samt en holdløsning, hvis I har flere medarbejdere i samme opsigelsessituation. Opsigelse fra krise til muligheder! Vi er midt i en finanskrise og forhåbentligt snart på vej ud igen. Det er ikke alle, der er lige hårdt ramt, men krisen påvirker i øjeblikket de fleste virksomheder

Læs mere

Job- og kravbeskrivelse Rektor for HF og VUC-afdelingen

Job- og kravbeskrivelse Rektor for HF og VUC-afdelingen Job- og kravbeskrivelse Rektor for HF og VUC-afdelingen Ansættelsesudvalg SCU nedsætter et ansættelsesudvalg, som har kompetencen til at ansætte SCU s kommende rektor på området. Ansættelsesudvalgets opgave

Læs mere

HG - KONTOR ELEVENS MAPPE UDARBEJDET AF MICHAEL JENSEN & STINE B. HANSEN ELEVENS NAVN: VIRKSOMHEDENS NAVN:

HG - KONTOR ELEVENS MAPPE UDARBEJDET AF MICHAEL JENSEN & STINE B. HANSEN ELEVENS NAVN: VIRKSOMHEDENS NAVN: 2014 HG - KONTOR ELEVENS MAPPE UDARBEJDET AF MICHAEL JENSEN & STINE B. HANSEN ELEVENS NAVN: VIRKSOMHEDENS NAVN: Indholdsfortegnelse Jobansøgning... 2 Evaluering - Jobsøgning... 3 Virksomheden... 4 Evaluering

Læs mere

Elev hos Vestforsyning...

Elev hos Vestforsyning... Det har været et godt elevforløb. Jeg har fået lov til at komme omkring alle typer af opgaver, og jeg er blevet kastet ud i lidt af hvert. Fagligt har jeg fået meget ud af det, og medarbejderne har været

Læs mere

Gør en forskel for fællesskabet

Gør en forskel for fællesskabet Gør en forskel for fællesskabet for tillidsrepræsentanter i fagforeninger med OK-mærket. Hvorfor er OK-indsatsen vigtig? OK-indsatsen gør fællesskabet stærkere ikke bare på den enkelte arbejdsplads, men

Læs mere

Scor drømmejobbet! Hej og velkommen til min e-guide hvor jeg underviser dig i:

Scor drømmejobbet! Hej og velkommen til min e-guide hvor jeg underviser dig i: Scor drømmejobbet! Hej og velkommen til min e-guide hvor jeg underviser dig i: HVAD der er vigtigt når du skal lave et professionelt CV HVORDAN du skal gøre det og HVORFOR du skal gøre det på den måde

Læs mere

80/20 REGLEN. Med andre ord vil det sige, at 80 procent af dine arbejdsresultate, stammer fra 20 procent af den tid, du arbejder.

80/20 REGLEN. Med andre ord vil det sige, at 80 procent af dine arbejdsresultate, stammer fra 20 procent af den tid, du arbejder. NLPHenrik.dk Forandringsledelse, Stress og Trivsel Projekt-, Program og porteføljeledelse Organisation-, Team- og Individuel Coaching Outplacement og Jobsøgningsrådgivning 80/20 REGLEN Den korte udgave:

Læs mere

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT DIN TILLIDSREPRÆSENTANT Tillidsrepræsentanten (TR) er talsperson for kollegerne, og den der står vagt om overenskomsten. En af de vigtigste opgaver for TR er derfor, som bindeled imellem ledelse og medarbejdere,

Læs mere