Referat af Skole og Forældre Københavns bestyrelsesmøde 15. november 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af Skole og Forældre Københavns bestyrelsesmøde 15. november 2017"

Transkript

1 Referat af Skole og Forældre Københavns bestyrelsesmøde 15. november Traktement og formalia a. Valg af ordstyrer og processtyrer Linda blev valgt som ordstyrer og Jens som processtyrer b. Godkendelse af dagsorden samt referat fra mødet d Dagsordenen blev godkendt. Der er et par enkelte rettelser til referatet, som Jens og Anders klarer. 2. Velkommen til de nye medlemmer a. Præsentation af bestyrelsens medlemmer Frederik: Skolebestyrelsesformand på Randersgades Skole. Interesseområder: styrkelse af Folkeskolen og helhedsrenovering på Randersgade Skole (profilskolefokus). Til dagligt ansat i SKAT. Sebastian: Skolebestyrelsesformand på Lergravsparken Skole. Interesseområder: Sparring omkring skolebestyrelsesopgaver om udvikling, udvikling af undervisning inden for naturfagsområdet, lærerkompetencer. Til daglig ansat på Københavns Universitet. Anders: Skolebestyrelsesmedlem på Sortedamskolen. Interesseområder: trivsel; hvad kan forældrene gøre?, inklusion, it og naturfag, dannelse og alsidig udvikling, hjælp til skolebestyrelserne på de enkelte skoler samt kompetencefordelingen. Til daglig har Anders eget firma, som beskæftiger sig med analyse og systemer inden for IT. Sidder i hovedbestyrelsen i Landsforeningen, hvor han er formand for politikudvalget. Noah: Næstformand på Husum Skole. Interesseområder: politik, fysiske rammer på Husum Skole, folkeskolen på dagsorden. Til daglig arbejder Noah med it. Linda: Næstformand på Lundehusskolen. Interesseområder: kurser i SOFkbh, samarbejde mellem skoler og fritidsinstitutioner, elevråd. Til daglig er Linda leder af to væresteder på Østerbro. Nils-Henrik: Skolebestyrelsesformand på Vibenshus Skole. Interesseområder: trivsel, besøgsdag for forældre i skolen, kurser i SOFkbh. Desuden er Nils-Henrik kasserer i Skole og Forældre København. Til daglig har Nils-Henrik sit eget lille forlag.

2 Kirsten: Skolebestyrelsesmedlem på Utterslev Skole. Interesseområder: skole/hjem-samarbejde, forældres rolle i barnets læring, dannelse og trivsel, profilskoler. Til daglig har Kirsten eget firma, der beskæftiger sig med forældreinvolvering i dagsinstitutioner. Jens: Skolebestyrelsesformand på Lundehusskolen. Formand for SOFkbh. Interesseområder: Skole/hjem-samarbejde, forældresamarbejde, tosprogsefterslæbet, elevinddragelse. Til daglig har Jens eget firma, der beskæftiger sig med konsulentarbejde inden for digitalisering. Ida: Studentermedhjælper i Skole og Forældre København. Interesseområder: Skole/hjem-samarbejde, forældresyn på folkeskolen Til daglig læser Ida til lærer på UCC Campus Carlsberg. Hun er færdig til sommer. b. Hvad laver vi i Skole og Forældre København? Skole og Forældre København er en form for fagforening for skolebestyrelserne. Vi afholder kurser og diverse arrangementer for medlemmerne med temaer der ligger op af det som rører sig i folkeskolen. Derudover har vi tæt kontakt til politikerne i BUU samt med forvaltningen, og har godt samarbejde med KLF og Brug Folkeskolen. 3. Besøg af København Fælles Elevråd Bestyrelsen fik besøg af formand for KFE, Carl fra Oehlenschlægersgades Skole, og næstformanden, Figne fra den Classenske Legatskole. Hvad laver KFE? I KFE arbejder de på at samle elevrådene, og gøre elevrådsarbejdet mere attraktivt. Derudover arbejder de i øjeblikket også på at få promoveret KFE, så det bliver mere synligt for elevrådene rundt om på de københavnske folkeskoler. KFE skal være elevrådenes talerør. I år er privatskolerne og friskolerne i København kommet med i KFE foruden de københavnske folkeskoler. KFE er økonomisk støttet af forvaltningen. KFE afholder to temadage om året. I år blev én af temadagene slået sammen med generalforsamlingen, hvilket resulterede i stor opbakning til generalforsamlingen. KFE har haft særligt fokus på bevægelse siden folkeskolereformens implementering. De har lige afholdt et bevægelsesarrangement i Valby, hvor der var fokus på lege med læring. Derudover arbejder de også med budgetmodellen i Københavns Kommune, fokus på eksamensangst m.m. KFE gav udtryk for, at de gerne ville holde flere foredrags- og workshopsarrangementer. KFE og Danske Skoleelever (DSE) KFE er uafhængige af DSE. Tidligere har KFE været en lokalorganisation under DSE, men det er de ikke længere. KFE har en elevsupporter fra DSE, så KFE kan bruge DSE, hvis der er behov.

3 Hvordan kan vi samarbejde? Vi kan deltage i hinandens arrangementer. Skole og Forældre København vil også meget gerne deltage på et bestyrelsesmøde i KFE. KFE skal have mulighed for at gå igennem forældrene i skolebestyrelserne, så eleverne kan få information om KFE. Her kan vi også samarbejde om materiale; hvordan får man skolebestyrelsesmøderne til at fungere i forhold til eleverne, og hvad kan man gøre i skolebestyrelserne for at få elevrådene til at fungere? Vi kan samarbejde om principudmøntning. KFE gav udtryk for, at mange af elevrådsrepræsentanterne rundt om på skolerne enten ikke ved, at de kan deltage i skolebestyrelsesmøderne, eller ikke bliver hørt. Vi nedsætter en arbejdsgruppe, som Anders, Linda og Jens er med i. Endvidere kan vi samarbejde om høringssvar, hvor det giver mening. Opsamlende: Eleverne skal have øjnene op for skolebestyrelserne og omvendt. KFE anbefaler, at have enten ét eller to elevråd på skolerne. Derudover gav de udtryk for, at det var bedst at starte med elevrådet fra femte klasse, og i indskolingen i stedet arbejde med at blive lært op. [Red.: Det er Skole og Forældre Københavns opfattelse at lovgivningen kræver, at alle klasser skal kunne være med i et elevråd.] 4. Aktuel skolepolitik a. Opfølgning på punkter fra sidst: Hjemklasser/udeskoler og overbygningsskoler. Ida har sendt et skriv ud til bestyrelsen. Jens gennemgår det og gensender rundt. b. Betaling for privates brug af lokaler efter Anna Mee-sagen Der er sendt et brev rundt til skolerne, hvor der står, at skolen skal kræve penge, når nogen skal bruge skolens lokaler. Ida har kontaktet forvaltningen for at få mere information og afventer fortsat svar. Bestyrelsen vil gerne arbejde med dette. 5. Opsamling på efterårskurset Kurset var rigtig godt og spændende. Kan forvaltningen bidrage på anden vis? Kunne være interessant med en debat. Vi skal også være mere skarpe på hvorvidt vi afholder workshops eller foredrag. Og så er det vigtigt at få præsenteret alle oplægsholdere/tegnere/fotografer, etc. Politikerne har givet udtryk for, at paneldebatten med efterfølgende dialog fungerede rigtig godt. Dette kan vi tage med til fremtidige valgmøder. Nils-Henrik/Marianne kontakter Mie og hører, om vi kan få rettigheder til hendes tegninger. Vi tager evalueringen op igen næste møde. 6. Kommunalvalg 17 a. Valgmøde med BF og KLF Rigtig godt møde, men for få deltagere der var ca. 40. Gode emner og godt tilrettelagt. Ordstyren skal fremover opfordre salen til spørgsmål. b. Valgmøde på UCC 85 deltagere. Der var også studerende med godt succeskriterium. Fremover skal der være tidsfrister for samarbejdspartnerne og der skal sendes materiale ud i god tid.

4 c. Dryp på Facebook Valget er lige om hjørnet. Vi mangler fortsat at poste fire svar, så de kommer løbende her op til valget. Det har fungeret godt, og har givet liv til Facebooksiden. d. Hvordan tager vi imod de nye politikere? Vi vil gerne lave noget fælles med KLF evt. et fælles bestyrelsesmøde i februar/start marts, hvor vi indbyder hele udvalget. Hvis vi ender med dette, vil det være en god idé at dele os lidt op i grupper, så det hele ikke bliver en plenumsnak. Ved årets udgang vil vi gerne sende en mail til det gamle BUU og sige tak for et godt samarbejde, samt sende en mail til de nye og byde dem velkommen. Vi kan invitere den nye Børne- og Ungdomsborgmester til et møde. Vi skal være opmærksomme på, at der også kommer budgetmøder i det nye år. Til bestyrelsesseminariet i januar kan vi lægge en fireårig plan for samarbejdet med BUU. Vi tager punktet op igen til bestyrelsesseminariet i januar. 7. Eksterne arbejdsgrupper a. Møde med direktionen d Input til dagsordenen. Bestyrelsen drøftede mulige dagsordenspunkter: Skolebestyrelsesvalg, elevråd, (det nye BUU). Resten tages på mail. b. Fællesmøde i december KFO, BF og SOF vedr. manifest om forældresamarbejde. Hvem deltager? Vi vil gerne i samarbejde med KFO og BF lave et skriv til det nye BUU om hvordan vi arbejder, og fortælle om vigtigheden af forældresamarbejdet og udviklingen af dette. Kirsten og Jens vil gerne deltage. Der er plads til flere J c. Skal vi snart have et fælles bestyrelsesmøde med KLF? Dagsorden Vi er positivt stemte over for et fælles møde. Vi udsætter til næste møde. 8. Sekretærbistand næste år. Job-opslag. Hvordan spreder vi annoncen? Jens retter jobopslaget til, så det passer. Herefter sendes det rundt til bestyrelsen. Ida kontakter Luise Søe, om hun kan huske, hvor vi slog jobopslaget op. Bestyrelsen deler opslaget med sit netværk det skal koordineres, så det gøres nogenlunde samtidig. Bestyrelsen nedsætter et ansættelsesudvalg: Ida, Jens, Linda og evt. Marianne. Ida laver research over, hvor vi kan poste jobopslaget; studiejob, UCC, etc. Ida er ved at ændre logins så de kører over sekretærmailen, så det bliver lettere at skifte om til den nye sekretær. 9. Jura og forsikringsforhold vedrørende BYOD og når skoler udlåner computere. Hvem deltager i møde med forvaltningen? Anders har udsendt et skriv om jura og forsikringsforhold vedrørende BYOD til bestyrelsen. Bestyrelsen må meget gerne vende tilbage til Anders, hvis de har nogen kommentarer. Anders kontakter forvaltningen og aftaler et møde. Nils-Henrik og Anders deltager. 10. Forslag til forbedring af skole/hjem-samarbejdet eller støtte til skolebestyrelsesarbejdet i København. Herunder tidligere idé om en fælles uddannelsesdag

5 Vi har fået en henvendelse, om vi finansiere skolebestyrelsesmedlemmers deltagelse i Skole og Forældres skolebestyrelsesseminar. Det vil vi gerne, men vi må sætte en begrænsning på. Ida sender mail ud til skolebestyrelsesmedlemmerne, hvor vi gør opmærksom på, at vi gerne vil finansiere deltagelse til de 20 første henvendelser (forældrerepræsentanter), dog maks. to for hver skole. Ida sender mailen ud til bestyrelsen til godkendelse. Vi vil gerne give et tilskud til et arrangement mellem tre skoler i Københavns Kommune, som sætter fokus på forældresamarbejdet. Dette kan inkluderes i den anden mail også. Ida kontakter Landsforeningen og får en pris på deres materialer; hvad vil det koste, hvis vi skal have ét af hver eksemplar? Kan de anbefale noget mere end andet? Vi kan bruge det til arkiv. Ida undersøger endvidere om Landsforeningen har noget materiale om skolebestyrelsesvalg, som vi kan sende med i pakken med sadelbetræk. 11. Høring vedr. placering af modtagerhold. Svarfrist Høringen går på udmøntningen og ikke på de generelle principper. Vi er ikke enige i målsætningen om at 20% skal direkte ud i almenklasser. Dette stiller vi spørgsmålstegn til, da vi mener det er en vurderingssag. Det er vigtigt, at man er tro mod lokalområdet, men der skal fortsat være dynamik i klasserne. Noah sammenfatter et skriv og sender ud til bestyrelsen. 12. Blad. Indhold. Deadline for næste nummer ultimo november. Nyhedsbrev. Indhold og deadline for næste. Ida hører Mikkel (på baggrund af snak med Anders), om de vil bidrage med en artikel om IT til vores blad. Deadline uge 47. Nyhedsbrev: Jule-edition. Indhold: nyt princip om elevens udvikling i skolens faglige og sociale fællesskaber, dato for forårskursus (kurset finder en dato). Resten klares over mail. 13. Faste punkter. a. Læsning af dagsorden og referater fra BUU-møderne Ida læser b. Siden sidst og meddelelser i. FU ii. Områderne Fokus på oprettelse af natteravne på Amager. Offentlig parkering ved skoler på Østerbro. Nørrebro/Nordvest har medborgerne tre mærkesager kørerende, bl.a. mangfoldigt børneliv. Brønshøj/Vanløse er indkaldt til møde om analyse af tendenser til skoleskift. iii. Nyt fra landsforeningen Der er landsmøde i weekenden. c. Opfølgning på opgaveliste (se altid seneste udgave i Dropbox) 14. Eventuelt. Evt. punkter til næste bestyrelsesmøde torsdag d. 14. december

6 Punkter til næste møde: Overbygningsskoler, evaluering af efterårskursus, modtagelse af de nye BUU, skolebestyrelsesvalg, deltager i budgetarbejdsgruppe, indhold af bestyrelsesseminariet i januar, forårskurset.

Beretning for Skole og Forældre København

Beretning for Skole og Forældre København Beretning for Skole og Forældre København 2017-2018 Som forening varetager vi dels skolebørnenes forældres interesser i forhold til politikere og forvaltning i Københavns kommune, og dels understøtter

Læs mere

Referat bestyrelsesseminar

Referat bestyrelsesseminar Referat bestyrelsesseminar 04.02.17 1. Formalia a. Valg af ordstyrer og processtyrer. Linda og Jens er foreslået Linda og Jens blev valgt b. Godkendelse af referat fra mødet d. 15.12.16 Referatet fra sidste

Læs mere

Referat af bestyrelsesseminar

Referat af bestyrelsesseminar Referat af bestyrelsesseminar 23.01.16 Tilstede: Nils-Henrik, Linda, Jens, Gitte, Anders, Luise og Ida 1. Ankomst med morgenbrød Formalia a Valg af ordstyrer og processtyrer. Linda og Jens er foreslået

Læs mere

Referat af bestyrelsesseminar. Lørdag den 19. januar 2013 kl. 10-17 Kvægtorvsgade 1

Referat af bestyrelsesseminar. Lørdag den 19. januar 2013 kl. 10-17 Kvægtorvsgade 1 Referat af bestyrelsesseminar Lørdag den 19. januar 2013 kl. 10-17 Kvægtorvsgade 1 Referat: 1. Formalia. a. Valg af mødeleder: Jens b. Deltagere: Jens, Stefan, Anders, Nils-Henrik. Afbud: Mette, Torben,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Valg af ordstyrer Michael

Skolebestyrelsesmøde Valg af ordstyrer Michael Skolebestyrelsesmøde Mødedato 06.03.2019 Mødested/lokale SIM - Mødet påbegyndt kl. 17.00 Mødet afsluttet senest kl. 19.00 Deltagere Skolebestyrelsen Afbud: Rikke Markmann, Amalie Engelbrecht Emne (ansvarlig)

Læs mere

REFERAT. 2. Fordybelses- & refleksionspunkt Skolestruktur

REFERAT. 2. Fordybelses- & refleksionspunkt Skolestruktur 1 Balleskolen Skolebestyrelsesmøde torsdag den 24. september 2015 Tid: 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: (vælges på mødet) Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30 Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl. 17-19:30 Vejl. tid Emne Proces Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af ordstyrer

Læs mere

BØRNE- OG UNGDOMSUDVALGET. for mødet den , kl. 13:45 i Rådhuset, stuen, værelse 43/44

BØRNE- OG UNGDOMSUDVALGET. for mødet den , kl. 13:45 i Rådhuset, stuen, værelse 43/44 BØRNE- OG UNGDOMSUDVALGET REFERAT for mødet den 17.08.2011, kl. 13:45 i Rådhuset, stuen, værelse 43/44 7. Revideret budgetmodel på skoleområdet - differentierede elevsatser (2011-30880) 1 BØRNE- OG UNGDOMSUDVALGET

Læs mere

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Torsdag den 4. februar 2015 kl

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Torsdag den 4. februar 2015 kl 1 Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Torsdag den 4. februar 2015 kl. 17.00-21.00 Tilstede: Afbud: Bemærk: Jacob, Thomas, Maria, Jytte og Michael (H)øring eslutning rientering (D)røftelse Ordstyrer: Simon

Læs mere

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30.

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30. Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 19.august 2014 Mødested/lokale Personalerummet Mødetidspunkt kl. 16.30 Forventet sluttidspunkt kl. 19.00 Deltagere Evt. afbud bedes meddelt til Kontoret Direkte telefonnr.

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Dagsorden 1. Tjek ind (Bordet rundt) / 50 min 2. Valg af ordstyrer (Ea) / 5

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt.

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. 1. VIA-DSR møde 2017 Sted: Dalgas Allé 20 DK-7800 Skive Lokale 103 Mødedato: 25. januar 2017 Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. [#] Afbud [Navne] Dagsorden 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Godkendelse

Læs mere

19:00-19:05 Dagsorden Godkendelse Godkendt Lukket 19:05:19:15 Referat (Samt ganske kort vedr. de sidste møder: Er sket som aftalt?

19:00-19:05 Dagsorden Godkendelse Godkendt Lukket 19:05:19:15 Referat (Samt ganske kort vedr. de sidste møder: Er sket som aftalt? Dato: 2013-11-20 Ordstyrer: Til stede:, Bo,, Kasper, Pernille, Jytte, Lisbeth, Mick(8A), Afbud: Aina, Rikke, Claus, Tanja, Birgitte, Fraværende: Rikke Rosenborg(8D) Referent: Bo Skolebestyrelsesmøde SB-møderne

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Kongsbjergskolen Dato 15.08.2019 Referent: Henrik Jørgensen Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Referat Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested Møde start/slut 15.08.2019 Kongsbjergskolens personalerum

Læs mere

Dagsorden og referat. Dato: Tid: Sted: SIM. Stouby Skole, Hornsyld Skole, Stenderup Skole og SIM

Dagsorden og referat. Dato: Tid: Sted: SIM. Stouby Skole, Hornsyld Skole, Stenderup Skole og SIM Dagsorden og referat Emne: Fælles Skolebestyrelsesmøde Dato: 24.1.2018 Tid: 18-21 Sted: SIM Mødedeltagere: Skolebestyrelsesmedlemmer og ledere fra Rårup Skole, Stouby Skole, Hornsyld Skole, Stenderup Skole

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Kongsbjergskolen Dato 17.08.2017 Referent: Kirsten Hattens Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Referat Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested Møde start/slut 17.08.2017 Personalerummet 19:00/21.30 Deltagere

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl. 17-20 Vejl. tid Emne Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af processtyrer og ordstyrer.

Læs mere

SKOLEBESTYRELSEN skoleåret /1

SKOLEBESTYRELSEN skoleåret /1 SKOLEBESTYRELSEN skoleåret 2017-18/1 Tid: Tirsdag den 29. august 2017, kl. 19.00 21.30 Sted: Strøbyskolen 1. sal Fraværende: Jacob og Bjarne og Emil fra elevrådet Ordstyrer: Ulf og Ulla Referat Referatet

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmøde 14. januar 2015 kl. 17.30-19.00 Administrationsmødelokalet på 2. sal, fløj B via Paradisgården/Ny Carlsberg Vej

Referat fra skolebestyrelsesmøde 14. januar 2015 kl. 17.30-19.00 Administrationsmødelokalet på 2. sal, fløj B via Paradisgården/Ny Carlsberg Vej København V, den 14. januar 2015 Deltagere: Anette Dybdal Fenger formand (afbud) Henrik Mønsted Larsen næstformand Karen Grubbe forældrerepræsentant (afbud) Steffen Harpsøe forældrerepræsentant Catja Friis

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde den

Referat af skolebestyrelsesmøde den Referat af skolebestyrelsesmøde den 19. 11.2014 Michael Larsen Minna Thøgersen Susanne Marker Storgaard Erik Dahl Supp. Nina Johansen Jette Espensen Ejlersen Supp. Pernille Høyer Henrik Gosvig Michael

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 23-01-2018 Kl.: 19.00-21.30 Fraværende: Lise-Lotte Mødeleder: Michael Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

Personalestuen, Havrehedskolen Børnehuset Veflinge

Personalestuen, Havrehedskolen Børnehuset Veflinge Mandag d. 22. august 2016 19:00 21:00 MØDERERAT 21 Mødested: Personalestuen, Havrehedskolen Børnehuset Veflinge Mødedeltagere: Pia Skov Hansen, Jury Jørgensen, Charlotte Ellemose Sonne, Pia Andersen, Jesper

Læs mere

Amager Fælled Skole s forretningsorden for skolebestyrelsen

Amager Fælled Skole s forretningsorden for skolebestyrelsen Amager Fælled Skole s forretningsorden for skolebestyrelsen Version: 0.4 1. Medlemmer, konstituering m.m. Skolebestyrelsen er sammensat i henhold til Bekendtgørelse af lov om Folkeskolen (nr. 665 af 20.06.2014)

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 18. SEPTEMBER 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 18. SEPTEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 18. SEPTEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Marie Elisabeth Schroll

Læs mere

Dagsorden. Indhold Mål (ansvar) Referat. Mødeleder: Dennis Referent: Kristine. Bestyrelsesmøde i Falihos 29/11-14 Højstrupvej 4, 7120 Vejle Ø

Dagsorden. Indhold Mål (ansvar) Referat. Mødeleder: Dennis Referent: Kristine. Bestyrelsesmøde i Falihos 29/11-14 Højstrupvej 4, 7120 Vejle Ø Dagsorden Bestyrelsesmøde i Falihos 29/11-14 Højstrupvej 4, 7120 Vejle Ø Mødeleder: Dennis Referent: Kristine Indhold Mål (ansvar) Referat 1. Orientering Bordet rundt, hvor alle er klar til at fortælle,

Læs mere

Ilbjerg Allé Herlev 26. august Medlemmer Afbud Mødeleder Traktement

Ilbjerg Allé Herlev 26. august Medlemmer Afbud Mødeleder Traktement Mørkhøj skole Ilbjerg Allé 25 2860 Herlev 26. august 2015 Skolebestyrelsesmøde Referat nr. 7 onsdag den 26. august 2015 kl. 18.30-21.00 Medlemmer Afbud Mødeleder Traktement Forældre repræsentanter Kenneth

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850 REFERAT af åbent bestyrelsesmøde tirsdag den 11. marts 2008. I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder deltog fra kl. 18.20), Ole Pedersen, pædagog (deltog ikke under punkt 6 og 7), Helle

Læs mere

Styrelsesvedtægt for CampusU10

Styrelsesvedtægt for CampusU10 Vedtaget af Uddannelsesudvalget den 8. maj 2019 Styrelsesvedtægt for CampusU10 Frederikssund kommunale ungdomsskole og 10. klasse Styrelsesvedtægt for CampusU10 Frederikssund kommunale ungdomsskole og

Læs mere

Mødeleder: Michael. Referent: Annika. Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger

Mødeleder: Michael. Referent: Annika. Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger Dagsorden: Skolebestyrelsesmøde. Dato: 19. 0kt. 2015 Kl: 18.30-21.00 Fraværende: Mødeleder: Michael Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger Rundtur

Læs mere

Henrik Rysbakke Nielsen fra firmaet Zoomstory fortæller om Projektet ALLE MED.

Henrik Rysbakke Nielsen fra firmaet Zoomstory fortæller om Projektet ALLE MED. Referat fra skolebestyrelsesmøde 16. december 2015 kl. 17.30-19.00 Administrationsmødelokalet på 2. sal, fløj B via Paradisgården/Ny Carlsberg Vej Efter mødet er der juleafslutning med middag København

Læs mere

Deltagere: Lene Ebbesen, Christine Beyer, Louise Toft, Ruben Alexander Spliid, Lotte Roné, Jens Peter Fisker, Frederik Jaquet, Anders Busk

Deltagere: Lene Ebbesen, Christine Beyer, Louise Toft, Ruben Alexander Spliid, Lotte Roné, Jens Peter Fisker, Frederik Jaquet, Anders Busk Referat Skolebestyrelsesmøde 15. september 2014 kl. 17.30-19.30 (Formøde kl. 17.00). 15/9-2013 Deltagere: Lene Ebbesen, Christine Beyer, Louise Toft, Ruben Alexander Spliid, Lotte Roné, Jens Peter Fisker,

Læs mere

FOLKESKOLEreformen er en FAGLIG reform der skal FORANDRE praksis. Skolebestyrelsesmedlemmer Skole og Forældre København 22.

FOLKESKOLEreformen er en FAGLIG reform der skal FORANDRE praksis. Skolebestyrelsesmedlemmer Skole og Forældre København 22. FOLKESKOLEreformen er en FAGLIG reform der skal FORANDRE praksis Skolebestyrelsesmedlemmer Skole og Forældre København 22. februar 2014 1 Folkeskolereformen helt kort Den overordnede målsætning med reformen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested Møde start/slut

Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested Møde start/slut Sjølund-Hejls Skole Dato 1 august 2013 Udsendt af Jan Hjorth Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde 08-13 Mødedato Mødested Møde start/slut Afbud til Jan Hjorth Direkte telefon 79 79 78

Læs mere

14/ Referent: Heidi Dagsordenspunkter: Mål: Ansvar: Referat: Siden sidst...

14/ Referent: Heidi Dagsordenspunkter: Mål: Ansvar: Referat: Siden sidst... Dagsorden: Bestyrelsesmøde i Falihos - Banevænget 17, Kollemorten - Give (hovedbunkeren) 14/11-15 10.00-16.00 Indkaldte:Rasmus, Tanja, Ditte, Heidi, Kristine, Dennis Fravær: Rasmus Mødeleder: Dennis Ordstyrer:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde 28. januar 2015

Skolebestyrelsesmøde 28. januar 2015 Brøndby Strand Skole Skolebestyrelsesmøde 28. januar 2015 Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 28. januar 2015 kl. 18-21 Indskolingen 1-2 Dirigent: Allan Boeriis Referent: Rikke Rubek Tilstedeværende: Allan

Læs mere

Ekstraordinært skolebestyrelsesmøde i forbindelse med opstart af nyt skoleår og implementering af ny folkeskolereform m.m.

Ekstraordinært skolebestyrelsesmøde i forbindelse med opstart af nyt skoleår og implementering af ny folkeskolereform m.m. Ekstraordinært skolebestyrelsesmøde i forbindelse med opstart af nyt skoleår og implementering af ny folkeskolereform m.m. REFERAT Tirsdag den 12. august 2014 kl. 18.00 21.00 på skolens kontor Skolebestyrelsesmedlemmer:

Læs mere

4. Nyt fra skolebestyrelsen Orientering 15.juni er der møde i det fælles rådgivende organ. Punkter hertil til Peter. Bilag: -Ingen

4. Nyt fra skolebestyrelsen Orientering 15.juni er der møde i det fælles rådgivende organ. Punkter hertil til Peter. Bilag: -Ingen 20. maj 2016 Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 18. maj 2016 Klokken: 19.00-21.00 Sted: Personalerummet Deltagere: Stig Stavnskær Pedersen, Søren Lauritsen, Peter Stecher, Carsten Møhlenberg, Betina Hofmann,

Læs mere

Tirsdag d. 18. juni OBS: MØDESTART KL: 18. SPISNING EFTERFØLGENDE (fra ca.20)

Tirsdag d. 18. juni OBS: MØDESTART KL: 18. SPISNING EFTERFØLGENDE (fra ca.20) Referat af skolebestyrelses møde på Trørødskolen Sted: Deltagere Tirsdag d. 18. juni OBS: MØDESTART KL: 18. SPISNING EFTERFØLGENDE (fra ca.20) Kongressen Per Carøe, PC Flemming Dahl Weile FDW afbud Charlotte

Læs mere

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres arbejde denne folder tjener som inspiration Inspiration til

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Lise Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Kommunikationsstrategi på Korup Skole

Kommunikationsstrategi på Korup Skole Kommunikationsstrategi på Korup Skole Skolens hverdag fungerer bedst, når den er baseret på et respektfuldt samarbejde mellem skolens personale, elever og forældre. En kvalificeret kommunikation og information

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde (i mødelokale ved skolens kontor) Referat onsdag den 10. august 2011 kl

Skolebestyrelsesmøde (i mødelokale ved skolens kontor) Referat onsdag den 10. august 2011 kl Fraværende: Ingen 1. Godkendelse af referat fra mødet den 12/5 2. Meddelelser/orientering Godkendt dog blev en række tidspunkter og datoer for skolebestyrelsesmøderne i dette skoleår ændret. De reviderede

Læs mere

Opsamling fra dialogmøde mellem Børne- og Ungdomsudvalget og Skolebestyrelserne den. Ungdomsudvalget (BUU) og repræsentanter fra skolebestyrelserne.

Opsamling fra dialogmøde mellem Børne- og Ungdomsudvalget og Skolebestyrelserne den. Ungdomsudvalget (BUU) og repræsentanter fra skolebestyrelserne. KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningenn Pædagogisk Faglighed NOTAT Opsamling fra dialogmøde mellem Børne- og Ungdomsudvalget og Skolebestyrelserne den 27. oktober 2015. Tirsdag den 27. oktober

Læs mere

Titel. Formål - Hvilke processer/opgaver skal redskabet understøtte? Målgruppe - Hvem skal anvende redskabet? Kvalitetssikring - Enhed/kontaktperson

Titel. Formål - Hvilke processer/opgaver skal redskabet understøtte? Målgruppe - Hvem skal anvende redskabet? Kvalitetssikring - Enhed/kontaktperson Titel Formål - Hvilke processer/opgaver skal redskabet understøtte? Målgruppe - Hvem skal anvende redskabet? Ansvarlig - Enhed/kontaktperson Kvalitetssikring - Enhed/kontaktperson Opdatering - Seneste

Læs mere

ABSALONS SKOLE. Afbud: Line Lorentzen, Thorleif Frøkjær, Emilie Severin Nicolaisen

ABSALONS SKOLE. Afbud: Line Lorentzen, Thorleif Frøkjær, Emilie Severin Nicolaisen Skolebestyrelsesmøde d. 29/8 2016 kl. 17.30 20.30. Deltagere: Hanne Arboe Brøndum, Mette Gudman Henriksen, Uffe Jankvist, Thomas U. Stilling, Karen Asholt Pedersen, Emilie Sewerin Nicolaisen, Lotte Skaarup,

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde den 24. august 2016

Referat af skolebestyrelsesmøde den 24. august 2016 Referat af skolebestyrelsesmøde den 24. august 2016 Jette Espensen Ejlersen Minna Thøgersen Supp. Sarahmarie Fromberg Michael Larsen Erik Dahl Supp. Laila B.K. Pedersen Morten Simoni Larsen Samina Bashir

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 22-11-2018 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Jack, Mødeleder: Lise-Lotte Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

Fraværende: Mette Elmerdahl Caja Fournaise Thomas Erlandsen Camilla Rudebeck Juhl. Beslutning/referat: Godkendt

Fraværende: Mette Elmerdahl Caja Fournaise Thomas Erlandsen Camilla Rudebeck Juhl. Beslutning/referat: Godkendt Dagsorden og referat Skolebestyrelsen Dato: 12. december 2017 Kl.: 17.00 19.00 + julefrokost efterfølgende Sted: Lokale 21, Sønderskov-Skolen Deltagere: Mikkel Nyhold Bruncke Henrik Lausen Karin L. Kamstrup

Læs mere

Fraværende: Henrik Lausen Susanne Andresen Karin L. Kamstrup Mette Elmerdahl Thomas Erlandsen. Beslutning/referat: Godkendt

Fraværende: Henrik Lausen Susanne Andresen Karin L. Kamstrup Mette Elmerdahl Thomas Erlandsen. Beslutning/referat: Godkendt Dagsorden og referat Skolebestyrelsen Dato: 30. januar 2018 Kl.: 17.00 19.00 Sted: Lokale 21, Sønderskov-Skolen Deltagere: Mikkel Nyhold Bruncke Henrik Lausen Karin L. Kamstrup Susanne Andresen Camilla

Læs mere

Østskolen. Skolebestyrelsen ved Østskolen REFERAT

Østskolen. Skolebestyrelsen ved Østskolen REFERAT Kommende møder: Tirsdag 27.9. (Afd. Karise), tirsdag 25.10. (Afd. Hylleholt), torsdag 24.11. (Afd. Rollo), mandag 19.12. (Afd. Karise), tirsdag 17.1. (Temamøde Strøbyskolen), tirsdag 31.1. (Afd. Hylleholt),

Læs mere

Dagsorden Politisk dagsorden fra BUTM18 - Dannelse, uddannelse og inddragelse. Aktuelle Interesser

Dagsorden Politisk dagsorden fra BUTM18 - Dannelse, uddannelse og inddragelse. Aktuelle Interesser Dagsorden Mening er mediet for al kommunikation - Niklas Luhmann i Soziale Systeme fra 1987. 1. Aktuel politik og arbejdsprogram 2. Styring, netværk og indhold - sseminar 3. februar 2018 Aktuelle Interesser

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 12. JUNI 2019, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 12. JUNI 2019, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 12. JUNI 2019, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Denise Robinson (forældrerepræsentant) Conni Elton Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Principper(Revideret efterår 2013)

Principper(Revideret efterår 2013) Principper(Revideret efterår 2013) Principper for skole/hjem-samarbejde bestyrelsen, skolens ledelse, pædagoger og lærerne arbejder for, at skole/hjem samarbejdet har gode rammer og muligheder. 1. ns ledelse

Læs mere

Afbud: Mette Bøge Henriksen Bente Lyngsøe. Punkt B/O* Tema Forberedelse Referat Ansvarlig/opfølgning Gennemgang af dagsorden

Afbud: Mette Bøge Henriksen Bente Lyngsøe. Punkt B/O* Tema Forberedelse Referat Ansvarlig/opfølgning Gennemgang af dagsorden SKOLEBESTYRELSESMØDE Dato: onsdag d. 28.10.2015 Tid: kl. 17-19 Sted: Vadehavsskolen, Simon Hansens Vej Deltagere: Henrik Olesen Johan Beck Marianne Nielsen Mette Hager Petermann Vibeke Kamp Jensen Søren

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning for 2014

Skolebestyrelsens årsberetning for 2014 Skolebestyrelsens årsberetning for 2014 Skolebestyrelsens sammensætning Hovedindsatser 2014 Den skriftlige årsberetning og denne præsentation vil blive lagt på skolens hjemmeside. Årsberetning for 2014

Læs mere

Lone M (Forældrerepræsentant, Store Vigerslevgård) Julie (Næstformand og forældrerepræsentant, Troldehøj)

Lone M (Forældrerepræsentant, Store Vigerslevgård) Julie (Næstformand og forældrerepræsentant, Troldehøj) Klynge VA2 Valby Referat af bestyrelsesmøde den 27. marts 2012 Til stede: Camilla (formand og forældrerepræsentant, Valnødden) Henrik (klyngeleder) Anette (pædagogisk lederrepræsentant, Valnødden) Rikke

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat af møde Den 16. januar 2018 kl. 18.00-20.30 Mødelokale ved Cafeen i Frederikssund Hallen Formøde for forældrevalgte kl. 17.30 18.00 MØDEDELTAGERE Tanja Jakobsen Camilla Cordius

Læs mere

Utterslev Skole. Skolebestyrelsen Referat. Tid: Kl Dato: onsdag d. 10. januar 2018

Utterslev Skole. Skolebestyrelsen Referat. Tid: Kl Dato: onsdag d. 10. januar 2018 Utterslev Skole Mangfoldighed gør stærk lærende fællesskaber læring for fremtiden Skolebestyrelsen Referat Mødeindkaldelse Mødested Dato: onsdag d. 10. januar 2018 Mødelokale ved kantinen Tid: Kl. 17.00

Læs mere

GRØNNEVANG SKOLE. Skolebestyrelsen. Kære elever, medarbejdere og forældre. ...samt selvfølgelig et ønske til alle om en glædelig jul og et godt nytår

GRØNNEVANG SKOLE. Skolebestyrelsen. Kære elever, medarbejdere og forældre. ...samt selvfølgelig et ønske til alle om en glædelig jul og et godt nytår Skolebestyrelsen GRØNNEVANG SKOLE 2 0 1 3 / 1 4 N Y H E D S B R E V N R. 2 Kære elever, medarbejdere og forældre...samt selvfølgelig et ønske til alle om en glædelig jul og et godt nytår SIDE 1 Værdier

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 13.01.2015 kl. 17.00 19.30

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 13.01.2015 kl. 17.00 19.30 Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Tirsdag d. 13.01.2015 kl. 17.00 19.30 Til stede: Nina Alleslev, Signe Christensen, Thomas Pinndal, Jonas Alstrøm, Barabara Budtz Haller, Kim Paulsen, Pia Sandager, Lone

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 22. august 2017 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Jacob Vestersager Engdal (næstformand). Ordstyrer: Lene Bahne Knudsen Dagsordensansvarlige:

Læs mere

DAGSORDEN FOR KONSTITUERING AF NY SKOLEBESTYRELSE

DAGSORDEN FOR KONSTITUERING AF NY SKOLEBESTYRELSE RØNBJERG/DALGASSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN Fælles møde Referat af mødet ONSDAG DEN 9. APRIL 2008 PÅ LÆRERVÆRELSET Jeg vil foreslå at vi todeler mødet. Et for den nye bestyrelse og i forlængelse heraf et fællesmøde.

Læs mere

Forretningsorden for Vemmedrupskolens skolebestyrelse 2017/2018

Forretningsorden for Vemmedrupskolens skolebestyrelse 2017/2018 1. Forretningsordenens område. - Denne forretningsorden er gældende for Vemmedrupskolens skolebestyrelse. 2. Skolebestyrelsens sammensætning. - Skolebestyrelsen sammensættes i henhold til folkeskolelovens

Læs mere

Mødedeltagere: Hanne, Tanja, Christian, Louise, Johnny, Christina, Gitte, Birte, Lisa og Anders. Afbud: Christina, Lisa Referent: Anders

Mødedeltagere: Hanne, Tanja, Christian, Louise, Johnny, Christina, Gitte, Birte, Lisa og Anders. Afbud: Christina, Lisa Referent: Anders Dagsorden og referat Emne: Skolebestyrelsesmøde Formål med mødet: Bestyrelsesmøde Dato: 04.10.2018 Tid: 16-18 Sted: Personalerummet Mødedeltagere: Hanne, Tanja, Christian, Louise, Johnny, Christina, Gitte,

Læs mere

DRAGØR SKOLE. Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole Onsdag den 9. november 2016 Dragør Skole Nord Kl. 17:00 til 19:00

DRAGØR SKOLE. Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole Onsdag den 9. november 2016 Dragør Skole Nord Kl. 17:00 til 19:00 Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole Onsdag den 9. november 2016 Dragør Skole Nord Kl. 17:00 til 19:00 Medlemmer: Forældrerepræsentanter: Steen Elkær-Hansen, Lene B. Clausen, Maud Bodholdt, Bjørn Lindhart,

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Skolebestyrelsesmøde. Dato: 26-09-2017 Kl.: 19.00-21.30 Fraværende: Michael og Michael Mødeleder: Lise-Lotte Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger

Læs mere

2. Kommentar til referat Referat er godkendt

2. Kommentar til referat Referat er godkendt Møde: Skolebestyrelsesmøde på Kattegatskolen Dato: 27. august 2013. Alle indkaldte personer: Jesper Karlsen, Claus Mathiesen, Tim Revsbeck, Kristian Hoberg, Guylene Bønløkke, Bent Andersen, Lone Degn,

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde

Referat af skolebestyrelsesmøde Referat af skolebestyrelsesmøde Mandag den 5. september 2016 kl. 17.15-20.00 på skolens lærerværelse Deltagere: Peter Beiter Brasholt, Michael Andersen, Rasmus Edelberg, Helle Sørensen, Louise Heilberg,

Læs mere

Dato for møde Tidspunkt Sted 15. januar Mølleholmskolen

Dato for møde Tidspunkt Sted 15. januar Mølleholmskolen Skolebestyrelsesmøde ato for møde Tidspunkt Sted 15. januar 2015 17.30 Mølleholmskolen agsorden 0. Godkendelse af dagsorden og referat 1. Meddelelser: Formand Ledelse Medarbejdere H-sporet og SFO Elevrådet

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere

Styrelsesvedtægt for Køge Kommunes Skolevæsen 2015

Styrelsesvedtægt for Køge Kommunes Skolevæsen 2015 Styrelsesvedtægt for Køge Kommunes Skolevæsen 2015 Indhold Kapitel 1: Indledning... 2 Kapitel 2: Skolebestyrelsen... 2 1. Skolebestyrelsens sammensætning... 2 1.a. Sammensætning af skolebestyrelsen ved

Læs mere

Ledelse: Lone Møller Andresen. Suppleant for Torben Marianne Bøeg, pædagogisk leder for indskolingen

Ledelse: Lone Møller Andresen. Suppleant for Torben Marianne Bøeg, pædagogisk leder for indskolingen Dagsorden Skolebestyrelsesmøde d. 25. april 2017 19.00 21.45 Sted: Lundskolen UDDANNELSE OG ARBEJDSMARKED Lundskolen Deltagere Forældrerepræsentanter: Lotte Bidstrup Ipsen Henriette Slot Thomas Willecke

Læs mere

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 25. august 2016 På afd. Nordskov

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 25. august 2016 På afd. Nordskov Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 25. august 2016 På afd. Nordskov 19.00 21.00 Deltagere: Claus Elleman, Bent Zachariassen, Sigurd Brønnum, Nellie Bradsted, Sofie Paludan, Stine Baad, Dorthe Kvetny, Maria

Læs mere

KROGÅRDSKOLENS KONTAKTFORÆLDREFOLDER

KROGÅRDSKOLENS KONTAKTFORÆLDREFOLDER KROGÅRDSKOLENS KONTAKTFORÆLDREFOLDER 2011-2012 Vær med til at skabe trivsel i dit barns klasse Vær med til at sikre det gode samarbejde mellem Forældre og lærere/ pædagoger Få større indflydelse på dit

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 15. SEPTEMBER 2015, KL. 17:30 19:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 15. SEPTEMBER 2015, KL. 17:30 19:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 15. SEPTEMBER 2015, KL. 17:30 19:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat Mandag den 2.-6. 2014 kl. 18 på skolens kontor Dagsorden Skolebestyrelsesmedlemmer: Tom B. Rasmussen Jakob Flarup Mikkelsen Mads Bjerregaard Jeppe D. Friis Marianne Andersen

Læs mere

Tilstede: Annette, Thomas, Laila, Marie, Louise, Peter, Helle, Morten, Ellen, Flemming, Karina, Jean, Elisabeth, Jes, Sussane. Afbud: Referent: MT

Tilstede: Annette, Thomas, Laila, Marie, Louise, Peter, Helle, Morten, Ellen, Flemming, Karina, Jean, Elisabeth, Jes, Sussane. Afbud: Referent: MT Tilstede: Annette, Thomas, Laila, Marie, Louise, Peter, Helle, Morten, Ellen, Flemming, Karina, Jean, Elisabeth, Jes, Sussane. Afbud: Referent: MT Dagsorden E641: Trivsel. Tilsyn med opnåelse af skolens

Læs mere

Skolebestyrelses dagsorden

Skolebestyrelses dagsorden Skolebestyrelses dagsorden Dato: onsdag 7/12 2016 Tid: 17.30-21.00 Husk der er julefrokost Julefrikost afholdes efter dagsorden Sted: mødelokalet Højvangskolen Emne: skolebestyrelsesmøde Ordstyrer: Morten

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 24-10-2018 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Michael Mødeleder: Lise-Lotte Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Torsdag kl på afd. Mosaik Dagsorden

Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Torsdag kl på afd. Mosaik Dagsorden Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Torsdag 27-2-2014 kl. 19.00 21.00 på afd. Mosaik Dagsorden Beslutningsprotokol Deltagere: Navn David Hunt Morten Enni Cathrine Ingildsen Roar Green Dorthe

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent 1. VIA-DSR møde 2017 Sted: Dalgas Allé 20 DK-7800 Skive Lokale 103 Mødedato: 25. januar 2017 Deltagere Inge Bech, Christopher Ammentorp, Catja Brühl, Anders Andersen, Daniel Jensen, Thai Fuglsang og Stine

Læs mere

Dagsorden: 1. Godkendelse af referat Husk referat til elevrådsrepræsentanterne! Referat godkendt.

Dagsorden: 1. Godkendelse af referat Husk referat til elevrådsrepræsentanterne! Referat godkendt. Dagsorden Emne: Skolebestyrelsesmøde Sted: Skolens kontor Dato: Torsdag d. 14.11.13 kl. 18.30 21.00 Deltagere: Jens Christian Britze, Frederik Thalbitzer, Per Høxbroe, Henrik Toft, Birgitte Dyreborg, Mikael

Læs mere

SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 27.11.2013

SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 27.11.2013 SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 27.11.2013 Leder af mødet: Cathrine Nørgaard. Deltagere: Cathrine Nørgaard, Pernille Libach Hansen, Pernille Nikolajsen, Tessa Dahl-Jensen og Helene Hørløck. 1. Underskrift

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 26. MAJ 2016, KL. 17:30 19:45

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 26. MAJ 2016, KL. 17:30 19:45 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 26. MAJ 2016, KL. 17:30 19:45 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt hvam

Læs mere

Referat. UngSlagelses bestyrelse

Referat. UngSlagelses bestyrelse Referat UngSlagelses bestyrelse Mødedato 15. december 2014 kl. 19.00-21.00 Mødelokale UngSlagelse, Willemoesvej 2b, Slagelse, 1. sal, personaleloungen. Fraværende Anne Knudsen, Hanne B. Mejlstrøm, Daniel

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 19. MARTS 2018 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede: Per, Mads,, Jens Peter, Annette, Christian, Anders Afbud: Rasmus, William Agenda: Udsendt af formanden inden

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 21. februar 2019, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 21. februar 2019, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 21. februar 2019, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Carter (forældrerepræsentant, fungerende formand) Marie Elisabeth Schroll (forældrerepræsentant) Denise Robinson (forældrerepræsentant)

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde mandag den 15. august kl STED: Hjallerup Skole, lærerværelset

Skolebestyrelsesmøde mandag den 15. august kl STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Side 1 Referat Skolebestyrelsesmøde mandag den 15. august kl. 18.00-20.00 STED: Hjallerup Skole, lærerværelset DELTAGERE Forældrevalgte: Medarbejdere: Mikael Christensen HJ Gitte Olsson FL Henrik H. Mikkelsen

Læs mere

Fraværende: Dagny Kloster (Stedfortræder Rikke Toft kan ikke deltage) Bodil Pedersen (Stedfortræder Per Albertsen kan ikke deltage) Lene Rindom

Fraværende: Dagny Kloster (Stedfortræder Rikke Toft kan ikke deltage) Bodil Pedersen (Stedfortræder Per Albertsen kan ikke deltage) Lene Rindom Referat Møde nr. 09-2016 Torsdag den 15. december 2016 kl. 16.00 18.00, Holstebro Rådhus, mødelokale 187, 1.sal. Medlemmer: Anne Lise Slyk, Jørgen Ahler, Mette Jensen, Vita Hagelskjær, Lene Rindom, Jens

Læs mere

Referat af møde i Kultur-, Unge- og Fritidsudvalget

Referat af møde i Kultur-, Unge- og Fritidsudvalget GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Kultur-, Unge- og Fritidsudvalget Mødetidspunkt 29-01-2018 17:10 Mødeafholdelse Rådssalen Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 17:40 Tilstede: Anne Hjorth, Jesper

Læs mere

REFERAT AF BRUG FOLKESKOLENS GENERALFORSAMLINGEN 19.3. 2014

REFERAT AF BRUG FOLKESKOLENS GENERALFORSAMLINGEN 19.3. 2014 Den 19. marts 2014 REFERAT AF BRUG FOLKESKOLENS GENERALFORSAMLINGEN 19.3. 2014 Tilstede: Anna Rosenblad, Lise Johansen, Jakob Bondesen, Hans Præstbo, Marianne Kjær, Anja Storgaard, Mette Kirk, Bente Haugbøl,

Læs mere

Referat Skolebestyrelsesmøde

Referat Skolebestyrelsesmøde Referat Skolebestyrelsesmøde Sted: Skolens kontor Dato: 13.08.15 kl. 18.30 21.00 Deltagere: Birgitte Dyreborg, Jens-Christian Britze, Frederik Thalbitzer, Anja Leschly, Tine Saabye, Anthony Verniere Jr.,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 7/ kl

Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 7/ kl Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 7/3 2018 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: Charlotte, Mulle, Pia, Kim, Frank, Tine, Troels, Anders Fraværende: Annette, Helle, Ida, Allan Elevråd: Ali, Dagsorden:

Læs mere

Århus Ungdommens Fællesråd Styrelsesmøde Dagsorden

Århus Ungdommens Fællesråd Styrelsesmøde Dagsorden Tidspunkt 13. januar kl. 19.00 21.00 Århus Ungdommens Fællesråd Styrelsesmøde Dagsorden Sted ÅUF Sankt Nicolaus Gade 2, 8000 Aarhus C Indbudte Afbud Tilstede Ikke til stede Navn Bilag X Cecilie Hansen,

Læs mere

Dagsorden til Skolebestyrelsesmøde på Bøgeskovskolen, den 14. april 2009, kl Referat

Dagsorden til Skolebestyrelsesmøde på Bøgeskovskolen, den 14. april 2009, kl Referat Dagsorden til Skolebestyrelsesmøde på Bøgeskovskolen, den 14. april 2009, kl. 19.00 Referat Tilstede: Ole Jepsen, Henrik Callesen, Lars Hansson, Søren Skovgaard, Dorthe Carlsen, Lis Sandberg, Sussie Lærke,

Læs mere

ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN. Dagsorden (Referat) MANDAG DEN 24. oktober 2016 KL :30 på lærerværelset DAGSORDEN:

ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN. Dagsorden (Referat) MANDAG DEN 24. oktober 2016 KL :30 på lærerværelset DAGSORDEN: ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN Dagsorden (Referat) MANDAG DEN 24. oktober 2016 KL. 19.00-21:30 på lærerværelset DAGSORDEN: 1. Godkendelse og underskrift af referat fra sidste møde. 2. Opfølgning fra sidste

Læs mere

Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Mandag 19-8-2014 kl. 19.00 21.00 på afd. Aaker Dagsorden

Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Mandag 19-8-2014 kl. 19.00 21.00 på afd. Aaker Dagsorden Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Mandag 19-8-2014 kl. 19.00 21.00 på afd. Aaker Dagsorden Beslutningsprotokol Deltagere: Navn René Læssøe Andersen Morten Enni Roar Green Lotte Strand Susanne

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmødet

Referat fra skolebestyrelsesmødet Referat fra skolebestyrelsesmødet Tid: d. 14. maj 2018, 19.00-21.00 Sted: Mødelokale 3 Mødeleder: næstformand Jakob Pagter Deltagere: Andreas Bach Aaen Formand/forældrevalgt Jakob Pagter næstformand/forældrevalgt

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Dato: 20. November 2018 DAGSORDEN

Skolebestyrelsesmøde. Dato: 20. November 2018 DAGSORDEN Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 20. November 2018 DAGSORDEN Tid: Kl. 17.00 18.00: Møde med skoleudvalgsformandskabet Kl. 18.00 18.30: Formøde forældre / spisning (tilmelding senest mandag kl. 12) Kl.

Læs mere