Referat bestyrelsesseminar

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat bestyrelsesseminar"

Transkript

1 Referat bestyrelsesseminar Formalia a. Valg af ordstyrer og processtyrer. Linda og Jens er foreslået Linda og Jens blev valgt b. Godkendelse af referat fra mødet d Referatet fra sidste møde blev godkendt 2. Rundt om emnerne, der er foreslået for dagen a. Tests herunder nationale tests i. Bedre sikring af at resultaterne følges op à hvordan kan det gøres systematisk? ii. Frafalder elever i udskoling pga for meget fokus på test? iii. Form? Progression? iv. Værdi for lærerkvalitet, værdi for børn, negative følgevirkninger v. Hvordan bruger skolebestyrelsen tests til at udvikle skolen? vi. Tages op på et senere bestyrelsesmøde b. 2-sprogsefterslæb, københavnermodel, modtagemodel, pædagoger i modtageklasser, mentorordning etc. i. Aarhus >< København. ii. Godt liv og bidrage til samfundet iii. Alle skal opleve at være en del af fællesskabet iv. Hvordan bliver det en fælles sag for alle skoler? c. Inklusion i. Er det bare en sparemanøvre? ii. Også socialinklusion à også uden for skoletiden iii. Er der ressourcer nok? Hvad mangler? Tid, penge, kompetencer? iv. Alle lærere skal klædes ordentligt på hvordan sikrer man det? d. Læringsplatforme, afløser for forældreintra, pædagogisk IT i. Forældre skal til at vende sig til endnu et forum sikre at alle er med ii. Bedre skoleintra! iii. Hvor langt er vi? Hvor langt er de? e. Forældresamarbejde og involvering i. Vær opmærksom på det individuelle forældresamarbejde forældre er ikke ens ii. De gode eksempler værktøjskasse? iii. Vigtigt at have fokus på forældrenes ressourcer iv. Er lov 409 en hindring? v. Hvad er den væsentligste faktor for et godt samarbejde mellem forældre i en klasse? f. Åben skole i. Bibeholde de gratis tilbud, som kommunen fik sat op ii. Hvor meget bruges det på skolerne? mere ønskes! iii. Hvordan går det med åben skole-ambassadørerne? g. Den varierede skoledag i. Hvordan går vi bevægelse tænkt ind på alle skoler?

2 ii. Fungerer ikke godt nok i dag. Der skal gøres en indsats iii. Er der nok bevægelse? Kan IT/mobil/tablet bruges til at understøtte dette? iv. Der er langt imellem de begejstrede elever h. Understøttende Undervisning (UUV) i. Hvad betyder det for folkeskolen, når nu lektier er et fy-ord? ii. Godt, hvis der er et reelt alternativ i. Læringsmål i. Godt at have fokus på, hvad børn lærer frem for hvad de er undervist i ii. Godt med synlige mål for et forløb iii. Skal ikke overdrives iv. Bliver skolen mindre kreativ af for mange mål? j. Vores brug af sociale medier i. Ikke kun Ida alle kan/skal hjælpe ii. Skolevalget kan promoveres iii. Meget vigtigt et hurtigt medie, hvilket betyder, at opslagene kommer langt omkring k. Eventuelt andre forslag fra deltagerne på mødet i. Hvad er gode regler for mobil/tablet-brug i frikvartererne? ii. Lærermangel i København iii. Indskrivning udsivning iv. Ungdomsskolen 3. Udvælgelse af emner til gruppearbejde i 2-3 grupper og besættelse af disse Bestyrelsen udvalgte to emner, der blev yderligere diskuteret i mindre grupper. Emnerne blev: Åben skole/varieret skoledag Linda, Sebastian, Noah og Anders Tosprogsefterslæbet/tosprogsområdet Jens, Marianne og Ida 4. Grupperne arbejder. Hvad er vores holdning? Hvilke initiativer kan vi sætte i gang? Hvordan kommer vi videre? Åben skole/varieret skoledag: På skolerne er der udpeget nogle ambassadører. Disse ambassadører skal præsenteres på skolens egen hjemmeside, så foreninger ved, hvem og hvor de skal henvende sig til. Desuden skal kendskabet til hjemmesiden udbredes. Lærernes kompetencer skal opkvalificeres så den åbne skole bliver en implementeret del af undervisningen. I Skole og Forældre København skal vi have nogle artikler på vores hjemmeside, som berører åben skole, og vi vil opfordre skolebestyrelserne til at lave en status på princippet herom og få vendt, hvordan det står til. Endvidere vil vi på hjemmesiden have en liste med kontaktinformationer på foreninger og andet inspiration, som skolerne kan hente herfra. Bevægelse i undervisningen blev også diskuteret. Hvad kan vi sammen gøre for at få bevægelse ind i undervisningen? Vi vil afholde møder med KLF, hvor dette kan blive diskuteret. Desuden vil vi høre dem ad, om de har nogle idéer til at få den åbne skole og den varierede skoledag mere udbredt samt hvordan vi sammen kan støtte op om lærernes manglende redskaber.

3 Noah vil gerne skrive en artikel om den åbne skole/varierede skoledag og vil inddrage vigtigheden af synligheden af åben-skole-ambassadørerne. Derudover kontakter Ida både Skoletjenesten samt aabenskole.kk.dk og hører, om de vil bidrage med en artikel til vores blad, hvor de kan komme med bud på, hvordan skolerne aktivt kan bruge den åbne skole i undervisningen. Tosprogsområdet: Der er et tosprogsefterslæb særligt på karakterniveauet i 9. klasse. Der er blevet foretaget en masse tiltag de seneste år, og det vil kræve endnu et par år før man kan se resultaterne. Der er altså fortsat et håb, men det kunne være interessant at få lavet en kortlægning af, hvilke initiativer, der er foretaget. Er det mon muligt at måle om nogle af tiltagene har forbedret niveauet på mellemtrinnet eller indskolingen? Ida kontakter Københavns Kommune og hører om vi kan få en status på området, og om initiativerne har virket. I Skole og Forældre København kan vi lave en række spørgsmål til skolebestyrelserne, som de kan spørge ind til omkring tosprogsområdet. Hertil skal der nedsættes en arbejdsgruppe, som kan videreføre arbejdet med særligt henblik på at udarbejde en politik og en det mener vi, som kan lægges på hjemmesiden. Marianne og Jens har meldt sig til arbejdsgruppen. Vi skal være aktive og følge tæt op på budget-processen på dette punkt. 5. Fotosession. Der skal tages portrætfotos til hjemmesiden Emil Amundsen kom og tog billeder af bestyrelsen, som vil blive lagt på hjemmesiden hurtigst muligt. 6. Præsentation af resultaterne af gruppearbejdet og plenumdiskussion Se punkt 4 7. KLF-notat vedr. Budget 18 mm. Bestyrelsen diskuterede notatet og blev enige om, at det må kunne lade sig gøre at lave større sammenhæng i notatet, så det fremstår stærkere. Notatet er endvidere lidt ufarligt, og tager ikke direkte fat i nogle problematikker. Dataene er mere radikale end selve teksten, og man kan derfor tage udgangspunkt i disse. Personaleomsætningen er rystende; på16% i den københavnske folkeskole. Noget af det allervigtigste er relationen til lærerne, og dette kan ikke imødekommes, hvis personaleomsætningen lyder på 16%. Der foretages en trivselsundersøgelse blandt lærerne, og denne kan formentlig hjælpe til at forstå personaleomsætningen, så man kan sætte fokus på dette. Vi kan lave en hjælp til skolebestyrelserne, hvor vi sætter fokus på, hvordan man kan have en god snak blandt personalet om trivsel. Desuden ønsker vi fokus på andre mål, såsom varieret undervisning; åben skole; uddannelsesvejledning; udsivning/frafald. Vi foreslår at datapunkterne laves om til numre og at der sættes referencer på de forskellige tekstafsnit. Anders laver korrekturlæsning og laver referencer. Vi foreslår Lars at sætte os sammen efter mødet på tirsdag, og kigger notatet igennem. Ida har sendt ovenstående til udvalget (Jens, Anders og Nils-Henrik)

4 8. Kommunalvalg 17. Hvad kan vi bruge kommunalvalget til? Hvilke initiativer vil vi tage? Brainstorm: Udløbspunkterne o Indfasning: hvad indebærer dette punkt? o Nærmere beskrivelse/udspecificering af det hele. Særligt; hvorfor er der to ens punkter? (Æ91) o Åben skole går det ud over vedligeholdelsen af aabenskole.kk.dk? Det må det ikke! o Direktionsmødet: Er der tal på, hvor mange skoler der har gjort brug af Åben Skole? Og hvilke? Ida skriver til forvaltningen, og så tager vi det op på næste møde. Valgmøde Fælles med? Konkrete ønsker håndslag Fælles valgmøder KLF, Brug Folkeskolen, KFO, andre? Spørgeskema til politikerne om skolepolitiske spørgsmål Jævnlig facebook opdateringer om enkelte spørgsmål + politikernes svar Streamet paneldebat Politikerdebat på efterårskurset P4 opfordring til debat, fx interviews på lokale skoler Hovedformål med SOFkbh indsats i valgkampen; forældrene ved hvad kandidaterne ved og vil gøre med folkeskolen, spørgsmål til kandidaterne, debatmøder på skoler Større fokus rekruttering på folkeskolerne og indsats Hjælpe skolebestyrelserne med hvad de kan bruge anledningen til Udsivning Fokus på elevråd de halter i København o Forvaltningen; hvor mange københavnske folkeskoler deltog i skolevalg? Fokus på skoler der har større sociale udfordringer + langtidssigtede løsninger Unges valg af gymnasium er rykket ned i udskolingen god udskoling for alle unge. Bolig-politik: Alle bydele skal op på københavner-niveau. Ovenstående er et idékatalog, som vi kan arbejde videre med. Dog skal vi finde ud af, hvem vi gerne vil holde fælles valgmøde med. Kunne der være en pointe i at lave et vælgermøde specifikt om folkeskolen? Vi vil meget gerne have Brug Folkeskolen og KLF med, hvis de vil. Vi skal have fundet en dato, inviteret politikerne og fundet et mødelokale. Vi taler med KLF, når vi mødes med dem næste gang 9. Hvad vil vi i SOFkbh med Folkeskolen? Bestyrelsen tog en runde, hvor hvert medlem fortalte deres holdning til Folkeskolen: Folkeskolen skal være det naturlige valg, når man skal sende sine børn i skolen. Børnene lærer forskellige typer mennesker at kende à tolerance for andre Sammenhængskraft lokalområde; foreningsliv; skole Vi skal have alle typer børn i fokus Demokratisk dannelse; ikke kun fagfokus, men også samarbejdskompetencer

5 Børnene skal blive hele mennesker og være i stand til at indgå i samfundet à de skal være i stand til at tage en ungdomsuddannelse Fagfagligt fokus: dansk, matematik og engelsk o Dog også fokus på problemløsning, samarbejde, kreativitet Vi skal give indhold til det, der står i folkeskoleloven. Vi skal være fagligt dygtige, men vi skal ikke gå efter at være nummer ét i faglige tests. Folkeskolen skal være et sted, hvor der er plads til forskelligheder. Vi skal have formuleret et skriv, hvor vi præsenterer vores ambition for Folkeskolen. Ida laver et udkast, når hun har været på skrivekursus og sender det til bestyrelsen. Det skal deles i to; hvorfor skal man vælge folkeskolen til sit barn? Og Hvad vil vi med folkeskolen? 10. Arbejdsplan for året. Herunder prioritering af vores arbejde, nye tiltag og eksterne besøg. Vi har et godt budget, så der er råd til særlige projekter. Her er stikord til elementer: a. Ovenstående diskussionsemner b. Kurser c. Besøg af Pia Allerslev d. Besøg af Landsforening: Morten samt Rasmus/Mette e. Kommunalvalg f. Punkt(er) til Landsmødet Bestyrelsen lavede et udkast til en årsplan. Ida skriver den ren og lægger i Dropbox. 11. Resterende konstitueringer og besættelse af arbejdsgrupper. Herefter drøftes om nogle arbejdsgrupper skal stoppes og evt. nye tilføjes. Se nuværende liste nedenfor dagsordenen. Næstformand: Anders FU (består som minimum af formand, næstformand, kasserer og formand for blad/hjemmesideudvalget). FU deltager i kvartalsmøder med forvaltningsdirektionen: Jens, Nils-Henrik, Anders Kasserer: Nils-Henrik. Redaktør af blad/hjemmeside: Nils-Henrik, Ida. Kursusudvalg: Linda, Nils-Henrik, Ida, Noah Desuden har vi p.t. følgende arbejdsgrupper o.l.: Dialogmøder: Anders og Jens Følgegruppe sprog og integration (denne arbejdsgruppe er muligvis død, men genopstod sidst den var lagt i graven): Jens Budgetudvalg vedr. kommunens budget: Nils-Henrik, Anders, Jens Læringsplatform: Noah og Jens Uddannelsesvejledning: Anders og Sebastian Repræsentant i Ungdomsskolens bestyrelse: Linda Sparringsgruppe forældresamarbejde: Vi tager den op, når det bliver relevant Valgkampsgruppe: Marianne, Noah (Jens som sparringspartner)

6 Tosprogethed: Marianne, Jens. Udvalget skriver ud på Facebook og i nyhedsbrevet om der er andre skolebestyrelsesmedlemmer, som vil være med. Skole-trafik-udvalg: Sebastian. Sebastian går videre med emnet og skriver ud til bestyrelsen efterfølgende. Interesseområder. Her kan enkelt-medlemmer skrive sig på, så materiale, mødeanmodninger o.l kan sendes direkte: Inklusionsområdet: Tosprogsområdet: Forældresamarbejdsområdet: Ungdomsskoleområdet: Specialområdet: Andet: ^Jens skriver ud til bestyrelsen, når noget rør sig Ida lægger løbende materialet i Dropbox 12. Opfølgning på kurser i : Rigtig gode kurser med god evaluering 2017: Vores forårskursus har fået fuld opbakning fra skolebestyrelsesmedlemmerne. Tilmeldingen er midlertidigt lukket, da der er fyldt op. Ida skriver til Charlottehaven og hører om vi kan få flere deltagere. I forhold til efterårskurset har vi endelig fået underskrevet en kontrakt hos Bella Sky. 13. Blad og nyhedsbrev: Antal numre og grovskitse af indhold hen over året Maj: Åben skole-artikler Profilartikel: Farhiya Adan? Prale-historier; Ellebjerg Skole som rettighedsskole Ida kontakter skoleledelsen Artikel om håndbog (Brug Folkeskolen) Læringsplatform (Forvaltningen) Ida sender en reminder til Jens senest d. 7. marts November: Valg-artikler (kort interview med politikerne i BUU) Profilartikel: Prale-historier: 14. Workshops. Vælg blandt følgende a. Revision af vedtægter Jens og Anders kigger det igennem og tager stilling til videre arbejde b. Konkretisering af arbejdsplan og kalender for dette år Ida laver et udkast til en arbejdsplan og sender ud til bestyrelsen. Der vil blive lavet en søjle til Facebook-opdateringer pr. måned. c. Skelet og overordnet plan for Facebook-nyheder Udgangspunkt i punkt 2 overskrifter for hvert emne. d. Evt. videre arbejde på emner behandlet på dette seminar Læringsmål: Hvorfor læringsmål? Hvordan påvirker det vores børn?

7 På Husum skole har de et team, der er rigtig dygtige til at implementere læringsmål. 15. Punkter til næste møde og eventuelt Budget Læringsplatform Noah har udkast klar til artikel om Åben Skole Arbejdsplan skal godkendes Gitte har valgt at melde sig ud. Vi kommer til at savne hende J

Referat af bestyrelsesseminar

Referat af bestyrelsesseminar Referat af bestyrelsesseminar 23.01.16 Tilstede: Nils-Henrik, Linda, Jens, Gitte, Anders, Luise og Ida 1. Ankomst med morgenbrød Formalia a Valg af ordstyrer og processtyrer. Linda og Jens er foreslået

Læs mere

Referat af Skole og Forældre Københavns bestyrelsesmøde 15. november 2017

Referat af Skole og Forældre Københavns bestyrelsesmøde 15. november 2017 Referat af Skole og Forældre Københavns bestyrelsesmøde 15. november 2017 1. Traktement og formalia a. Valg af ordstyrer og processtyrer Linda blev valgt som ordstyrer og Jens som processtyrer b. Godkendelse

Læs mere

Beretning for Skole og Forældre København

Beretning for Skole og Forældre København Beretning for Skole og Forældre København 2017-2018 Som forening varetager vi dels skolebørnenes forældres interesser i forhold til politikere og forvaltning i Københavns kommune, og dels understøtter

Læs mere

Opsamling fra dialogmøde mellem Børne- og Ungdomsudvalget og Skolebestyrelserne den. Ungdomsudvalget (BUU) og repræsentanter fra skolebestyrelserne.

Opsamling fra dialogmøde mellem Børne- og Ungdomsudvalget og Skolebestyrelserne den. Ungdomsudvalget (BUU) og repræsentanter fra skolebestyrelserne. KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningenn Pædagogisk Faglighed NOTAT Opsamling fra dialogmøde mellem Børne- og Ungdomsudvalget og Skolebestyrelserne den 27. oktober 2015. Tirsdag den 27. oktober

Læs mere

1. Godkendelse af referat, valg af dirigent og referent. Referat godkendt. Mette J er referent, Mette K er dirigent.

1. Godkendelse af referat, valg af dirigent og referent. Referat godkendt. Mette J er referent, Mette K er dirigent. Referat af bestyrelsesmøde Onsdag den 21. aug. 2014 kl. 17-20 Tilstede: Anna, Jakob, Anja, Sekretariat: Mette K, Marianne, Mette J Mødet holdes i Sydhavnen, Multicenteret, Mozarts Plads 1. Godkendelse

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl. 17-20 Vejl. tid Emne Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af processtyrer og ordstyrer.

Læs mere

Referat af bestyrelsesseminar. Lørdag den 19. januar 2013 kl. 10-17 Kvægtorvsgade 1

Referat af bestyrelsesseminar. Lørdag den 19. januar 2013 kl. 10-17 Kvægtorvsgade 1 Referat af bestyrelsesseminar Lørdag den 19. januar 2013 kl. 10-17 Kvægtorvsgade 1 Referat: 1. Formalia. a. Valg af mødeleder: Jens b. Deltagere: Jens, Stefan, Anders, Nils-Henrik. Afbud: Mette, Torben,

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30 Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl. 17-19:30 Vejl. tid Emne Proces Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af ordstyrer

Læs mere

Omstilling til en ny folkeskole. Resultater af spørgeskema til de kommunale skoleforvaltninger

Omstilling til en ny folkeskole. Resultater af spørgeskema til de kommunale skoleforvaltninger Omstilling til en ny folkeskole Resultater af spørgeskema til de kommunale skoleforvaltninger Om undersøgelsen 96 kommuner har besvaret, heraf delvist, ikke besvaret Dataindsamlingen er foregået fra oktobernovember

Læs mere

Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17

Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17 Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17 Skolebestyrelsen består af: Forældrerepræsentanter: Vinni Hedegaard Frederiksen, Randi Mellergaard Baun, Jens Mogensen, Kristina Blom, Arne Hougaard, Jens Ole Futtrup

Læs mere

Princip for Understøttende undervisning. Formål: Mål: De næste skridt: De formelle rammer:

Princip for Understøttende undervisning. Formål: Mål: De næste skridt: De formelle rammer: Godkendt i skolebestyrelsen 13-06-2018 Formål: - Den understøttende undervisning bidrager til, at eleverne får mulighed for at lære på forskellige måder, med en høj grad af kobling mellem teori og praksis.

Læs mere

DRAGØR SKOLE. Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole Onsdag den 9. november 2016 Dragør Skole Nord Kl. 17:00 til 19:00

DRAGØR SKOLE. Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole Onsdag den 9. november 2016 Dragør Skole Nord Kl. 17:00 til 19:00 Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole Onsdag den 9. november 2016 Dragør Skole Nord Kl. 17:00 til 19:00 Medlemmer: Forældrerepræsentanter: Steen Elkær-Hansen, Lene B. Clausen, Maud Bodholdt, Bjørn Lindhart,

Læs mere

Antimobbestrategi for Esbjerg Ungdomsskole

Antimobbestrategi for Esbjerg Ungdomsskole Esbjerg Ungdomsskole Grønlandsparken 300, 6715 Esbjerg N Dato 24. september 2018 Antimobbestrategi for Esbjerg Ungdomsskole Formål: Vi ønsker, at alle elever trives og oplever et trygt læringsmiljø på.

Læs mere

REFERAT Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 19. marts 2018 Kl. 18:00-21:00, lokale 37. Dagsorden. Der vil blive serveret en let servering på mødet.

REFERAT Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 19. marts 2018 Kl. 18:00-21:00, lokale 37. Dagsorden. Der vil blive serveret en let servering på mødet. REFERAT Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 19. marts 2018 Kl. 18:00-21:00, lokale 37 Der vil blive serveret en let servering på mødet. Dagsorden Hvalsø Skole Skolevej 5 4330 Hvalsø Tlf. 29200161 www.lejre.dk

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 5. februar 2018 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Antimobbestrategi for Esbjerg Ungdomsskole

Antimobbestrategi for Esbjerg Ungdomsskole Esbjerg Ungdomsskole Grønlandsparken 300, 6715 Esbjerg N Dato 19. december 2017 Antimobbestrategi for Esbjerg Ungdomsskole Gældende fra: 01.01.2018 Revideres: Medio august 2018 Formål: Vi ønsker, at alle

Læs mere

1. Princip om skolen som et fælles projekt

1. Princip om skolen som et fælles projekt 1. Princip om skolen som et fælles projekt Alle elever, lærer og forældre deltager aktivt i at gøre skolen til et fælles projekt for at understøtte at alle elever trives og føler sig som en vigtig del

Læs mere

Aftale mellem Varde Byråd og Lykkesgårdskolen 2015

Aftale mellem Varde Byråd og Lykkesgårdskolen 2015 Aftale mellem Varde Byråd og Lykkesgårdskolen 2015 Varde Kommunes vision 2030 Varde Kommune i ét med naturen Vi lever aktivt i det fri og er i ét med naturen hver dag. Friluftslivet giver sundhed, læring

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 13.01.2015 kl. 17.00 19.30

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 13.01.2015 kl. 17.00 19.30 Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Tirsdag d. 13.01.2015 kl. 17.00 19.30 Til stede: Nina Alleslev, Signe Christensen, Thomas Pinndal, Jonas Alstrøm, Barabara Budtz Haller, Kim Paulsen, Pia Sandager, Lone

Læs mere

Antimobbestrategi for Esbjerg Kommunes skoler

Antimobbestrategi for Esbjerg Kommunes skoler Antimobbestrategi for Esbjerg Kommunes skoler Gældende fra: 01.10.2017 Revideres: Formål: Vi ønsker, at alle børn trives og oplever et trygt læringsmiljø på skolen. Derfor ønsker vi, at alle på og omkring

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde den 22. januar 2019 kl på Ganløse Skole. Skoleledelsen: Lise Bjerregaard Suzette Vinstrup

Referat af skolebestyrelsesmøde den 22. januar 2019 kl på Ganløse Skole. Skoleledelsen: Lise Bjerregaard Suzette Vinstrup Referat af skolebestyrelsesmøde den 22. januar 2019 kl. 19.00 21.30 på Ganløse Skole Faste deltagere: Skoleledelsen: Lise Bjerregaard Suzette Vinstrup Forældrerepræsentanter: Carsten Rysgaard Peter Mortensen

Læs mere

Politikerdebat og skolevalg gennemført med stor succes. Pt. arbejdes der på galla på både Absalon og Bjergmarken.

Politikerdebat og skolevalg gennemført med stor succes. Pt. arbejdes der på galla på både Absalon og Bjergmarken. Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Dagsorden Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Tidspunkt: Onsdag den 27. februar kl. 17.00 ca.19.15 Hvor: Absalon Deltagere: Afbud/fravær: Kristian, Michael, Nikoline Punkt

Læs mere

Skolebestyrelsmøde Østervangsskolen Emne. Formål & ønsket resultat. Referat (tekst) Aktion Deadline Ansvar el. Lukket Skolebestyrelsesmøde.

Skolebestyrelsmøde Østervangsskolen Emne. Formål & ønsket resultat. Referat (tekst) Aktion Deadline Ansvar el. Lukket Skolebestyrelsesmøde. Dato: 2014-02-27 Ordstyrer: Helene Til stede:, Bo, Kasper, Jytte, Rikke (8D), Tanja, Birgitte, Helene, Pernille (fra 20:45) Afbud: Aina, Rikke, Claus, Mick(8A), Fraværende: Referent: Bo SB-møderne afholdes

Læs mere

Hvidovre Lærerforening

Hvidovre Lærerforening Hvidovre Lærerforening Danmarks Lærerforening kreds 14 Idrætsvej nr. 73, 2650 Hvidovre Tlf. 36 77 70 14 014@dlf.org dlfkreds14.dk Til Kredsstyrelsen 1. juni 2017 Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag den

Læs mere

Principper for kontaktforældre-skolesamarbejdet

Principper for kontaktforældre-skolesamarbejdet 21.02.18/Skolebestyrelsen Principper for kontaktforældre-skolesamarbejdet Kontaktforældreguide Indhold Kontaktforældreguide... 2 Information og inspiration til kontaktforældre på Guldberg Skole.... 2 Kontaktforældre...

Læs mere

Emne (og ansvarlig) Hvad skal vi udrette? ( Vi skal ) Tid Beslutning og hvem gør hvad?

Emne (og ansvarlig) Hvad skal vi udrette? ( Vi skal ) Tid Beslutning og hvem gør hvad? Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 26.04.2016 kl. 19.00 21.30 Mødested: Ørstedskolen lokale 4.0.34 Referat: Deltagere: Solveig Stürup, Heidi Kaae Meyer, Jan Steendorph Petersen, Søren Sørensen, Torben Holm

Læs mere

REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen

REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid 23. marts 2015 klokken 19.00 Møde nr. Møde nr. 24 Mødelokale 82 Åbne sager Lukkede sager 0 Forplejning Kaffe/te og kage Bestyrelsen Mødt Afbud

Læs mere

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30.

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30. Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 19.august 2014 Mødested/lokale Personalerummet Mødetidspunkt kl. 16.30 Forventet sluttidspunkt kl. 19.00 Deltagere Evt. afbud bedes meddelt til Kontoret Direkte telefonnr.

Læs mere

REFERAT. Personalerummet, Ikær Torvegade 75, 7323 Give. Preben Skov Christensen. Referat: Dagsordenen er godkendt

REFERAT. Personalerummet, Ikær Torvegade 75, 7323 Give. Preben Skov Christensen. Referat: Dagsordenen er godkendt REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato 19. december 2016 Deltagere Mødested/lokale Personalerummet, Ikær Torvegade 75, 7323 Give Forældrerepræsentanter: Pia Søndergaard Aagesen Merete Hviid Flensborg

Læs mere

I har i foråret 2014 besvaret et spørgeskema fra KL, som handlede om rammerne for

I har i foråret 2014 besvaret et spørgeskema fra KL, som handlede om rammerne for Spørgeskema til de kommunale skoleforvaltninger Kære kommune I har i foråret 2014 besvaret et spørgeskema fra KL, som handlede om rammerne for omstillingsprocessen til en ny folkeskole. Endnu engang rigtig

Læs mere

Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken REFERAT

Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken REFERAT Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

SKOLEBESTYRELSEN skoleåret /1

SKOLEBESTYRELSEN skoleåret /1 SKOLEBESTYRELSEN skoleåret 2017-18/1 Tid: Tirsdag den 29. august 2017, kl. 19.00 21.30 Sted: Strøbyskolen 1. sal Fraværende: Jacob og Bjarne og Emil fra elevrådet Ordstyrer: Ulf og Ulla Referat Referatet

Læs mere

Bilag 2 Høringssvar vedrørende styrelsesvedtægt 2015/2016

Bilag 2 Høringssvar vedrørende styrelsesvedtægt 2015/2016 Bilag 2 Høringssvar vedrørende styrelsesvedtægt 2015/2016 Afsender af høringssvar Indhold i høringssvar Forvaltningens svar Skole 1 Avedøre Skole på Avedøre Skole tog styrelsesvedtægten til efterretning

Læs mere

Lyreskovskolen. Mødedeltagere: Der indkaldes til møde i Skolebestyrelsen på Lyreskovskolen i mødelokalet ved biblioteket.

Lyreskovskolen. Mødedeltagere: Der indkaldes til møde i Skolebestyrelsen på Lyreskovskolen i mødelokalet ved biblioteket. Lyreskovskolen Der indkaldes til møde i Skolebestyrelsen på Lyreskovskolen i mødelokalet ved biblioteket. Torsdag den 08. oktober 2015 kl. 17.00-19.00 Andre inviterede: Mødedeltagere: Ulla Nissen Louise

Læs mere

Bilag 1. Den fremtidige folkeskole i København skolen i centrum

Bilag 1. Den fremtidige folkeskole i København skolen i centrum KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Pædagogisk Faglighed NOTAT 20-11-2013 Bilag 1. Den fremtidige folkeskole i København skolen i centrum Folkeskolereformen er en læringsreform. Den har fokus

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Kongsbjergskolen Dato 17.08.2017 Referent: Kirsten Hattens Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Referat Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested Møde start/slut 17.08.2017 Personalerummet 19:00/21.30 Deltagere

Læs mere

Intranet på Kongevejens Skole

Intranet på Kongevejens Skole Intranet på Kongevejens Skole På Kongevejen Skole ønsker vi at benytte SkoleIntra som et dynamisk redskab til information, kommunikation og dialog blandt elever, medarbejdere og forældre. Målsætningen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kirke Hyllinge skole Onsdag den 17.marts 2010 kl ( Formøde 19.00)

Skolebestyrelsesmøde Kirke Hyllinge skole Onsdag den 17.marts 2010 kl ( Formøde 19.00) 1. Godkendelse af referat. Referatet godkendt efter rettelse under punkt 10. 2. Godkendelse af dagsorden. Dagsorden godkendt. 3. Nyt fra elevrådene. Der har været afholdt møder i det lille elevråd. De

Læs mere

Utterslev Skole. Skolebestyrelsen Referat. Dato: Torsdag d. 31. august Tid: Kl Mødeindkaldelse. Mødelokale ved kantinen

Utterslev Skole. Skolebestyrelsen Referat. Dato: Torsdag d. 31. august Tid: Kl Mødeindkaldelse. Mødelokale ved kantinen Utterslev Skole Skolebestyrelsen Referat Mødeindkaldelse Mødested Dato: Torsdag d. 31. august 2017 Mødelokale ved kantinen Tid: Kl. 17.00 20.00 Medbring Deltagere: Fraværende Dagsorden samt fremsendte

Læs mere

Hvidovre Lærerforening

Hvidovre Lærerforening Hvidovre Lærerforening Danmarks Lærerforening kreds 14 Idrætsvej nr. 73, 2650 Hvidovre Tlf. 36 77 70 14 014@dlf.org dlfkreds14.dk Til Kredsstyrelsen 16. marts 2017 Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Skolebestyrelsesmøde. Dato: 26-10-2016 Kl.: 17.30-20.00 Fraværende: Sussie, Lise-Lotte, Michael K, Magnus og Emma Mødeleder: Michael L Referent: Lene Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette?

Læs mere

sådan arbejder I med skolens digitale værdier

sådan arbejder I med skolens digitale værdier Vær digital sådan arbejder I med skolens digitale værdier Hvis du vil i gang med en proces, hvor I sætter skolens digitale kultur og elevernes digitale trivsel på dagsordenen, er det vigtigt, at du som

Læs mere

Årsberetning Herningvej Skole, skoleåret 2014/2015

Årsberetning Herningvej Skole, skoleåret 2014/2015 Årsberetning Herningvej Skole, skoleåret 2014/2015 Til alle forældre på Herningvej Skole Når alle er forskellige er ingen anderledes - Årsberetning for Skolebestyrelsen på Herningvej Skole Skolebestyrelsen

Læs mere

Referat 17. juni 2015

Referat 17. juni 2015 Referat 17. juni 2015 Dagsorden Sted: Stevnsgade, personalerummet, 16:30-19:00 Møder indkaldes med mindst 8 dages varsel. Dagsorden udsendes senest 4 dage inden mødet. Ønsker om punkter til dagsordenen

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 23-01-2018 Kl.: 19.00-21.30 Fraværende: Lise-Lotte Mødeleder: Michael Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

Skolebestyrelse Stilling Skole

Skolebestyrelse Stilling Skole Skolebestyrelse Stilling Skole Afbud: Kenneth, Mogens. Pernille deltog fra kl. 17.15 Dato 1. juni 2017 Kl. 17-20 Ansvarlig Tid Referat 1 Godkendelse af dagsorden Alle (B) Bilag til punkt 4 har ikke været

Læs mere

Udarbejdelse af skolebestyrelsens principper 1

Udarbejdelse af skolebestyrelsens principper 1 Udarbejdelse af skolebestyrelsens principper 1 Et princip skal formuleres så det både udtrykker skolens værdier, sætter retning for skolen og samtidig er til at arbejde med i praksis. Et princip sætter

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 16. maj 2018 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl

Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Minna Jokumsen (formand), Per Søndergaard Mathiesen (næstformand), Louise

Læs mere

Drøftet Besluttet Ansvarlig Tilbagemelding fra de 3 elevråd ved Kasper, Gitte og Kirsten Referater lægges på forældreintra.

Drøftet Besluttet Ansvarlig Tilbagemelding fra de 3 elevråd ved Kasper, Gitte og Kirsten Referater lægges på forældreintra. REFERAT af bestyrelsesmøde Den 12. juni 2018 kl. 17.30 til 20.00. Deltagere: Kirsten Boel, Lars Bech, Anette Heide, Ulla Gilberg, Rasmus Kinnerup, Katrine Weinreich, Anne Friis Jensen, Kasper Stoholm,

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850 REFERAT af åbent bestyrelsesmøde tirsdag den 11. marts 2008. I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder deltog fra kl. 18.20), Ole Pedersen, pædagog (deltog ikke under punkt 6 og 7), Helle

Læs mere

2013-14 udvides til at omfatte Sprog og adfærd 1. (K) 2012 -? Fortsat udvikling mod mere inklusion

2013-14 udvides til at omfatte Sprog og adfærd 1. (K) 2012 -? Fortsat udvikling mod mere inklusion 1. (K) 2012 -? Søholmskolens virksomhedsrapport 2012-14 (K)=fælles kommunale indsatsområder (L)= lokale indsatsområder Rød skrift er justeringer juni 2013 Fortsat udvikling mod mere inklusion Ingen eller

Læs mere

15/16. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Møde nr.

15/16. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Møde nr. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé Torsdag d. 14. marts 2016 18:00 21:00 Referent Sannie Ilona Leth SFO- forældrerådet og elevrådet

Læs mere

Skolepolitik Vedtaget af kommunalbestyrelsen den 15. december 2016

Skolepolitik Vedtaget af kommunalbestyrelsen den 15. december 2016 Skolepolitik Vedtaget af kommunalbestyrelsen den 15. december 2016 National baggrund for Dragør Kommunes skolepolitik Vision Mål for Dragør skolevæsen Prioriteter for skolevæsenet Lokal sammenhængskraft

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kirke Hyllinge skole Mandag den 10.februar 2014 kl Husk formøde for forældrevalgte kl På lærerværelset..

Skolebestyrelsesmøde Kirke Hyllinge skole Mandag den 10.februar 2014 kl Husk formøde for forældrevalgte kl På lærerværelset.. 1. Godkendelse af referat Rettelse til punkt 11: Et medlem af bestyrelsen er ikke enig i beslutningen om at indkøbe lockers. 2. Godkendelse af dagsorden Godkendt 3. Nyt fra elevrådene. Intet 4. Høring

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde. Tirsdag den 25/ kl Ordstyrer: Tine

Referat af skolebestyrelsesmøde. Tirsdag den 25/ kl Ordstyrer: Tine Referat af skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 25/9 2018 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: Anders, Ali, Cecilie, Charlotte, Stine, Kim, John, Tine, Thomas, Pia Fraværende: Frank, Troels, Louise, Jens

Læs mere

Der er stadig vi kan bruge der arrangeres derfor yderligere for sektionens medlemmer i forbindelse med julefrokost-bestyrelsesmødet.

Der er stadig vi kan bruge der arrangeres derfor yderligere for sektionens medlemmer i forbindelse med julefrokost-bestyrelsesmødet. Referat af bestyrelsesmøde i Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Afholdt fredag d. 26.oktober 2018 fra kl. 9 15 på Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C Afbud: Tommy Dagsorden 1. Tjek ind (Bordet rundt)

Læs mere

Skab den bedste skole for dit barn. Skolebestyrelsesvalg 2018

Skab den bedste skole for dit barn. Skolebestyrelsesvalg 2018 Skab den bedste skole for dit barn Et vigtigt valg I den kommende tid skal der vælges medlemmer til skolebestyrelserne i Lemvig Kommune. I denne folder kan du læse om, hvad en skolebestyrelse er, og hvordan

Læs mere

Distrikt Hjallerup. Klokkerholm Skole. Information til forældre Juni 2018

Distrikt Hjallerup. Klokkerholm Skole. Information til forældre Juni 2018 Klokkerholm Skole Information til forældre Juni 2018 Distrikt Hjallerup Klokkerholm udgør sammen med Hjallerup og Flauenskjold skoler distrikt Hjallerup. På ledelsessiden er der to niveauer distriktsleder

Læs mere

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat Skolebestyrelsen Ølsted Skole Dagsorden og referat til møde den 18. februar 2009 kl. 17.30 i mødelokalet 1/6 Medlemmer: Klaus Jakobsen, formand Lyng Grundtvig Bente Davidsen Henrik Tolstrup Nielsen Peter

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde nr. 16

Skolebestyrelsesmøde nr. 16 . Skolebestyrelsesmøde nr. 16 Onsdag d. 28. februar på afd. Jernløse 18.30-20.30 De næste møder Mandag d. 19/3 Kildebjerg torsdag d. 12/4 Knabstrup mandag d. 14/5 Undløse tirsdag d. 12/6 Jyderup DELTAGERE

Læs mere

Referat af skolebestyrelsens møde den 7. september 2016:

Referat af skolebestyrelsens møde den 7. september 2016: Børne- og ungdomsforvaltningen Skolen på Islands Brygge Referat af skolebestyrelsens møde den 7. september 2016: Deltagere: Lene Høyer Anne Stubsgaard Jon Paludan Anne Vestergaard Jensen Sofie Lunøe Stine

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde nr. 14

Skolebestyrelsesmøde nr. 14 . Skolebestyrelsesmøde nr. 14 Tirsdag d. 23. november på afd. Jyderup De næste møder mandag d. 15/1 Knabstrup onsdag d. 28/2 Jernløse tirsdag d. 20/3 Kildebjerg torsdag d. 12/4 Knabstrup mandag d. 14/5

Læs mere

Kommunikationsstrategi på Korup Skole

Kommunikationsstrategi på Korup Skole Kommunikationsstrategi på Korup Skole Skolens hverdag fungerer bedst, når den er baseret på et respektfuldt samarbejde mellem skolens personale, elever og forældre. En kvalificeret kommunikation og information

Læs mere

Skovsgård Tranum Skole

Skovsgård Tranum Skole Skoleudviklingsplan for Skovsgård Tranum Skole 2015 1 Indhold Følgende indhold i kvalitetsrapporten giver anledning til særlig opmærksomhed:... 3 Svarende skal findes i følgende SMTTE-modeller:... 4 Teamarbejdet...

Læs mere

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde i Darum Børneby. Møde indkaldt af KN

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde i Darum Børneby. Møde indkaldt af KN DAGSORDEN Bestyrelsesmøde i Darum Børneby Mandag d. 24. august 2015 19-22 Møde indkaldt af KN Deltagere: Karen Alexandersen, Lene Bækdal, Tine Nielsen, Tina Schønnemann, Heidi Bjerre Mørch, Jeanette Lundgaard,

Læs mere

Afbud: Mette Bøge Henriksen Bente Lyngsøe. Punkt B/O* Tema Forberedelse Referat Ansvarlig/opfølgning Gennemgang af dagsorden

Afbud: Mette Bøge Henriksen Bente Lyngsøe. Punkt B/O* Tema Forberedelse Referat Ansvarlig/opfølgning Gennemgang af dagsorden SKOLEBESTYRELSESMØDE Dato: onsdag d. 28.10.2015 Tid: kl. 17-19 Sted: Vadehavsskolen, Simon Hansens Vej Deltagere: Henrik Olesen Johan Beck Marianne Nielsen Mette Hager Petermann Vibeke Kamp Jensen Søren

Læs mere

Forankring: Hvordan kan skolens øvrige parter understøtte

Forankring: Hvordan kan skolens øvrige parter understøtte Forankring: Hvordan kan skolens øvrige parter understøtte Lær med Familien er baseret på en helhedsorienteret og samarbejdsbaseret tilgang til skoleudvikling. Derfor anbefales det, at alle, der har aktier

Læs mere

Børnene først - Radikale principper for fremtidens folkeskole

Børnene først - Radikale principper for fremtidens folkeskole Børnene først - Radikale principper for fremtidens folkeskole I Radikale Venstre vil vi have en skole, hvor vores børn trives og udvikler sig. En skole der klæder vores børn på menneskeligt, socialt og

Læs mere

Mødedeltagere: Hanne, Tanja, Christian, Louise, Johnny, Christina, Gitte, Birte, Lisa og Anders. Afbud: Christina, Lisa Referent: Anders

Mødedeltagere: Hanne, Tanja, Christian, Louise, Johnny, Christina, Gitte, Birte, Lisa og Anders. Afbud: Christina, Lisa Referent: Anders Dagsorden og referat Emne: Skolebestyrelsesmøde Formål med mødet: Bestyrelsesmøde Dato: 04.10.2018 Tid: 16-18 Sted: Personalerummet Mødedeltagere: Hanne, Tanja, Christian, Louise, Johnny, Christina, Gitte,

Læs mere

Styrelsesvedtægt for skolevæsenet i Hvidovre Kommune 2015/2016

Styrelsesvedtægt for skolevæsenet i Hvidovre Kommune 2015/2016 Styrelsesvedtægt for skolevæsenet i Hvidovre Kommune 2015/2016 Kapitel I: Indledning Det fremgår af folkeskolelovens 41, at Kommunalbestyrelsen fastsætter en vedtægt for styrelsen af kommunens skolevæsen.

Læs mere

Mellemtrinnet (4.-6. årg.) har fri kl. 14.30 fire dage om ugen og kl. 15 en dag om ugen. Dagen til kl. 15 kan ses på elevernes skema.

Mellemtrinnet (4.-6. årg.) har fri kl. 14.30 fire dage om ugen og kl. 15 en dag om ugen. Dagen til kl. 15 kan ses på elevernes skema. Nyhedsbrev juni 2014 Folkeskolereformen 7 Sct. Jørgens Skole Helligkorsvej 42A 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 44 00 E-mail: sctjorgensskole@roskilde.dk www.sctjorgensskole.roskilde.dk 27. juni 2014 Kære forældre

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat af møde Den 16. januar 2018 kl. 18.00-20.30 Mødelokale ved Cafeen i Frederikssund Hallen Formøde for forældrevalgte kl. 17.30 18.00 MØDEDELTAGERE Tanja Jakobsen Camilla Cordius

Læs mere

Evaluering af skolestruktur i Helsingør Kommune

Evaluering af skolestruktur i Helsingør Kommune Evaluering af skolestruktur i Helsingør Kommune Udkast til overordnet procesplan November 2014 Baggrund Det er af det forrige Byråd besluttet, at der skal iværksættes en evaluering af Skolestrukturen i

Læs mere

1 Glostrups skoleelever opnår et højere fagligt niveau, når de forlader folkeskolen

1 Glostrups skoleelever opnår et højere fagligt niveau, når de forlader folkeskolen Kommunale skolemål 15-11-2016 På en workshop den 7. november 2016 udarbejdede repræsentanter for Glostrup Skoles MED, skolebestyrelse og ledelse følgende kommunale skolemål med udgangspunkt i det 1. behandlede

Læs mere

Q1 Hvor mange kvartalsmøder har du deltaget i?

Q1 Hvor mange kvartalsmøder har du deltaget i? Q1 Hvor mange kvartalsmøder har du deltaget i? 10 8 6 4 2 Ingen 1-2 møder 3-4 møder 5-7 møder Ingen 1-2 møder 3-4 møder 5-7 møder 4,44% 2 13,33% 6 24,44% 11 57,78% 26 1 / 13 Q2 Hvem har du repræsenteret

Læs mere

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl. 19.00 21.00 Programmet for aftenen: 1. Skolebestyrelsen byder velkommen 2. Skoleledelsen om skolereformen på Nærum Skole 3. Skolebestyrelsens

Læs mere

MØDE I: Skolebestyrelsen DATO: MØDESTED: Kontorgangen KAG KLOKKEN: 17: EMNE: Skolebestyrelsesmøde SAGSNR:

MØDE I: Skolebestyrelsen DATO: MØDESTED: Kontorgangen KAG KLOKKEN: 17: EMNE: Skolebestyrelsesmøde SAGSNR: REFERAT MØDE I: Skolebestyrelsen DATO: 23.02.2017 MØDESTED: Kontorgangen KAG KLOKKEN: 17:30 19.30 EMNE: Skolebestyrelsesmøde SAGSNR: 34681-15 DELTAGERE: AFBUD: MØDENR.: 1-2017 Tina Vester Jensen, Martin

Læs mere

Aftale mellem BUU og Brug Folkeskolen om Brug Folkeskolens aktiviteter

Aftale mellem BUU og Brug Folkeskolen om Brug Folkeskolens aktiviteter Aftale mellem BUU og Brug Folkeskolen om Brug Folkeskolens aktiviteter 2017-19 Brug Folkeskolen arbejder på udvalgte skoler med særligt udfordrende rammebetingelser i hele København. Det vurderes, at skoledistrikter

Læs mere

14/ Referent: Heidi Dagsordenspunkter: Mål: Ansvar: Referat: Siden sidst...

14/ Referent: Heidi Dagsordenspunkter: Mål: Ansvar: Referat: Siden sidst... Dagsorden: Bestyrelsesmøde i Falihos - Banevænget 17, Kollemorten - Give (hovedbunkeren) 14/11-15 10.00-16.00 Indkaldte:Rasmus, Tanja, Ditte, Heidi, Kristine, Dennis Fravær: Rasmus Mødeleder: Dennis Ordstyrer:

Læs mere

Mere folkeskole for pengene

Mere folkeskole for pengene Skolereform Politisk mål Mere folkeskole for pengene Udfordre alle elever, så de bliver så dygtige de kan Mindske betydningen af social baggrund i forhold til faglige resultater En længere og mere varieret

Læs mere

Punkt / Dagsordenpunkt Dagsordentekst Proces Tid Beslutning, ansvarlig og deadlines. ½ Referatet godkendt. Dagsorden godkendt.

Punkt / Dagsordenpunkt Dagsordentekst Proces Tid Beslutning, ansvarlig og deadlines. ½ Referatet godkendt. Dagsorden godkendt. Skolebestyrelsen Løgstrup Skole Mødedato: 31. maj, 2017, 17.00 til 19.00 Mødested: Fysiklokalet Bemærkninger: Håndmadder til mødet Fraværende/afbud: Nina, Britt, Kirsten, Jens Bak Christensen eleverne.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Mandag den 20. august 2018, kl I mødelokalet ved kontoret

Skolebestyrelsesmøde Mandag den 20. august 2018, kl I mødelokalet ved kontoret Skolebestyrelsesmøde Mandag den 20. august 2018, kl. 17.30-20.00 I mødelokalet ved kontoret Der vil blive serveret bolle med pålæg samt kaffe the. Deltagere: Iben Højer Larsen, Peter Birkemose Frederiksen,

Læs mere

Skole-hjem-samarbejdet for klasse.

Skole-hjem-samarbejdet for klasse. Skole-hjem-samarbejdet for 0.-3. klasse. Formål Skole-hjem-samarbejdet er vigtigt! Skole-hjem-samarbejdet er vigtigt fordi det har stor betydning for elevernes udbytte af deres skolegang både fagligt og

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat af møde Den 13. september 2017 kl. 18.00-20.30 Lærerværelset på afdeling Marienlyst Formøde for forældrevalgte medlemmer kl. 17.30 MØDEDELTAGERE Tanja Jakobsen Camilla Cordius

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid:

Skolebestyrelsesmøde. Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid: Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid: 18.30-20.30 Deltagere: Skolebestyrelsen, Dorthe Lykkegaard deltog som suppleant for Nina Holm. Afbud: Nina Holm, Stine Helgstrand, Tina

Læs mere

Styrelsesvedtægt for skolevæsenet i Hvidovre Kommune 2015/2016

Styrelsesvedtægt for skolevæsenet i Hvidovre Kommune 2015/2016 Styrelsesvedtægt for skolevæsenet i Hvidovre Kommune 2015/2016 Hvidovre Kommune Børn og Velfærd Februar 2016 Indhold Kapitel I: Indledning... 3 Kapitel II: Skolebestyrelsen... 3 Sammensætning og valg...

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde på Lykkesgårdskolen 20. marts 2012

Skolebestyrelsesmøde på Lykkesgårdskolen 20. marts 2012 Skolebestyrelsesmøde på Lykkesgårdskolen 20. marts 2012 Indkaldte: Forældrerepræsentanter: Mette, Gitte, Hans-Erik, Lena, Jesper, Susan, Thomas, Jacob, Medarbejderrepræsentanter: Connie, Jacob Elevrepræsentanter:

Læs mere

Gør en god skole bedre. - Et fagligt løft af folkeskolen

Gør en god skole bedre. - Et fagligt løft af folkeskolen Gør en god skole bedre - Et fagligt løft af folkeskolen Hvorfor et fagligt løft af folkeskolen Alle børn skal blive dygtigere Dagens folkeskole skal gøre vores børn og unge parate til morgendagens samfund

Læs mere

Indførelse af linjer i udskolingen skal understøtte opnåelsen af følgende mål:

Indførelse af linjer i udskolingen skal understøtte opnåelsen af følgende mål: SKOLER, INSTITUTIONER OG KULTUR Dato: 27. oktober 2016 Tlf. dir.: 4477 2892 E-mail: mtk@balk.dk Kontakt: Mette Kristensen Sagsid: 17.01.15-A00-1-15 Udkast til ny udskolingsmodel for Ballerup Kommune Mål

Læs mere

17/18. Referat af skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen. Møde nr. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Mandag d. 21.

17/18. Referat af skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen. Møde nr. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Mandag d. 21. Referat af skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé 17/18 Møde nr. 1 Mandag d. 21. august 2017 18:00 21:00 Referent Sannie Ilona Leth Deltagere i

Læs mere

FÆLLESSKAB TRIVSEL FAGLIGHED

FÆLLESSKAB TRIVSEL FAGLIGHED Dagsorden og referat Dato: Tid: 17.30- Sted: Strandskolen 21.februar 2018 20.30 Sandwich fra Kl.17.00 Ordstyrer: Elev(er): Kofi Kamil Mohamed Ismail 9Z Forældre: Marie Christoffersen Asger Schou Trine

Læs mere

Skoleafdelingen Kirkevej Dragør. Dragør - Det rådgivende skoleudvalg Kommissorium for arbejdet i 17. stk. 4. Tlf.

Skoleafdelingen Kirkevej Dragør. Dragør - Det rådgivende skoleudvalg Kommissorium for arbejdet i 17. stk. 4. Tlf. Dragør - Det rådgivende skoleudvalg Kommissorium for arbejdet i 17. stk. 4 Folkeskolerne i Danmark slog den 1. august 2014 dørene op til første skoledag i den nye folkeskolereforms tegn. Ambitionerne for

Læs mere

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde BORGMESTER SCHNEIDERSVEJ 40, 2840 HOLTE SKOVLYSKOLEN TELEFON 45 42 37 22 EMAIL SKOVLYSKOLEN@RUDERSDAL.DK Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Mødetidspunkt Den. 13. september kl 18.00 til 20.30 Sted Medlemmer

Læs mere

For møde nr. 30 SKOLEBESTYRELSEN. Tirsdag den 4. februar 2014. Kl. 19.00 21.00

For møde nr. 30 SKOLEBESTYRELSEN. Tirsdag den 4. februar 2014. Kl. 19.00 21.00 Dagsorden For møde nr. 30 SKOLEBESTYRELSEN Tirsdag den 4. februar 2014 Kl. 19.00 21.00 Mødelokale 3, Mølholm Skole ÅBEN DAGSORDEN:... 176 SAGER TIL EFTERRETNING:... 176 201. Orientering.... 176 202. Planlægningsfaciliteter...

Læs mere

Ny Folkeskolereform Bogense Skole. Glæde, ordentlighed, mod, anerkendelse.

Ny Folkeskolereform Bogense Skole. Glæde, ordentlighed, mod, anerkendelse. Ny Folkeskolereform Bogense Skole Glæde, ordentlighed, mod, anerkendelse. Program 16. juni 2014. Velkomst. Bogense skoles visioner, mål og pejlemærker Skolereformen 2014. formål og indhold. Skolereformen

Læs mere

Østskolen. Skolebestyrelsen ved Østskolen REFERAT

Østskolen. Skolebestyrelsen ved Østskolen REFERAT Kommende møder: Tirsdag 27.9. (Afd. Karise), tirsdag 25.10. (Afd. Hylleholt), torsdag 24.11. (Afd. Rollo), mandag 19.12. (Afd. Karise), tirsdag 17.1. (Temamøde Strøbyskolen), tirsdag 31.1. (Afd. Hylleholt),

Læs mere

FOLKESKOLEREFORMEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONAFTEN TIRSDAG DEN 3. JUNI 2014.

FOLKESKOLEREFORMEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONAFTEN TIRSDAG DEN 3. JUNI 2014. FOLKESKOLEREFORMEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONAFTEN TIRSDAG DEN 3. JUNI 2014. 1 Disse slides blev brugt til orienteringsmødet om skolereformen på Løsning skole den 3.6.2014. Disse slides kan nok ikke stå

Læs mere

Fraværende: Henrik Lausen Susanne Andresen Karin L. Kamstrup Mette Elmerdahl Thomas Erlandsen. Beslutning/referat: Godkendt

Fraværende: Henrik Lausen Susanne Andresen Karin L. Kamstrup Mette Elmerdahl Thomas Erlandsen. Beslutning/referat: Godkendt Dagsorden og referat Skolebestyrelsen Dato: 30. januar 2018 Kl.: 17.00 19.00 Sted: Lokale 21, Sønderskov-Skolen Deltagere: Mikkel Nyhold Bruncke Henrik Lausen Karin L. Kamstrup Susanne Andresen Camilla

Læs mere

0.a Konstituering af bestyrelsen Der skal vælges en formand og næstformand blandt de forældrevalgte medlemmer.

0.a Konstituering af bestyrelsen Der skal vælges en formand og næstformand blandt de forældrevalgte medlemmer. Himmelev Skole HIMMELEV SKOLE Skolebestyrelsesmøde torsdag den 8. september 2016 kl. 19 21.30 i nr. 39 REFERAT Deltagere: Per Skovgaard Rosen - forældrevalgt Rikke Sejer - forældrevalgt Søren Døygaard

Læs mere