De syv Personer, der stod bag Branden på Scandinavian Star den 7. april 1990

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "De syv Personer, der stod bag Branden på Scandinavian Star den 7. april 1990"

Transkript

1 For første gang får vi nu den fulde Sandhed om, hvad der skete under Branden i ' S c a n d i n a v i a n - S t a r ' den 7. april De syv implicerede Personer udtaler sig: TTT h Dette ANGERS-BØNSKRIFT har Hanne Leffler modtaget under tankeinspiration den 30. april 2003 af De syv Personer, der stod bag Branden på Scandinavian Star den 7. april 1990 M Den 7. april 1990 var datoen, hvor en Brand ombord på "Scandinavian Star" kostede 159 mennesker livet. En Brand ombord på et skib er altid en ulykkelige ting, - og når den opstår på et skib som Scandinavian Star, gælder det om hurtigst muligt at få slukket denne ild, fordi der i dette tilfælde kan være fare for, at mange mister livet. En sådan brand kan opstå ved et ulykkestilfælde; - men med hensyn til Branden på Scandinavian Star var der berettiget mistanke om, at denne Brand var blevet påsat, og ved den efterfølgende retssag blev en 37 årig dansk pyroman udpeget af det norske politi som ophavsmanden bag Branden. Denne mand omkom selv i flammerne den omtalte nat og er derfor ude af stand til at imødegå denne mistanke! Side 1 af 7 SCANDINAVIAN STAR?

2 n n n Men mistanken hviler stadig over dette skib, hvor 158 mennesker omkom; - de allerfleste af kvælning, idet den tætte sorte røg trængte frem overalt i kahytter, og hvor de ombordværende ellers befandt sig. Vidner til ulykken blev dengang afhørt, - men der var også Vidner, der ikke blev afhørt, og disse Vidner havde i grunden været de allervigtigste, fordi det, de kunne fortælle, gav et billede af - en Brand, der med forsæt var blevet påsat; - - en Brand, der for enhver pris skulle holdes ved lige; - en Brand, hvor nogle var direkte implicerede og andre stod bag; - en Brand, hvor tab af menneskeliv ikke spillede nogen særlig rolle; - en Brand, hvis motiv var at forsyne et Rederi med en hårdt tiltrængt Forsikringspræmie; - en Brand, der ville give de direkte implicerede og navnlig bagmændene bag denne Brand så mange penge, at disse penge alene var nok til at få dem til at glemme alt om anstændighed, moral og medmenneskelighed. For øvrigt var reglerne om sikkerhed ombord på skibet ikke overholdt, da Branden brød ud. n n n De Skyldige og de, der står bag denne Brand, har hidtil undgået en jordisk Domstol. Vi, der hidtil har talt, er de, der fra Den oversanselige Verden overvåger menneskenes skridt på Jorden. Vi er det, menneskene kalder Skytsånder. Vi har besluttet at forsøge via det danske Medium Hanne Lefflers hjælp gennem en himmelsk Domstol at få de, der stod bag Branden på Scandinavian Star den 7. april 1990, til at vedgå deres Skyld og modtage deres Dom. I denne Domstol befinder der sig en Dommer, en Udspørger, en Forsvarer og seks Nævninge, der hver især er indstillet på at få denne sag fuldt belyst. Vi har for os syv personer, som alle på én eller anden måde havde kontakt til dette skib. Side 2 af 7 SCANDINAVIAN STAR?

3 Jeg vil starte med at spørge Jer alle syv, om der var nogen af Jer, der stod bag Branden på Scandinavian Star den 7. april 1990? To af de syv: Dette har tynget os i tretten år, og når vi bliver direkte spurgt, så vil vi svare, at vi havde ansvaret for denne Brand, idet det var os, der antændte de to Brande. Den ene Brand blev startet kl på dæk 4; - den blev hurtigt slukket igen af passagererne. Den anden Brand den, der fik så katastrofale følger stod vi også bag, idet vi sammen med et par af besætningsmedlemmerne havde sørget for, at madrasser og sengetøj var stablet sammen på bildækket i agterenden på skibet. Denne Brand fik lynhurtigt fat, fordi ventilationsanlægget kørte for fuld kraft. Samtidigt stod to Branddøre åbne, så ilden bredte sig med eksplosiv fart tværs over skibet og nåede den anden side. Tre af de syv: Vi befandt os alle tre ombord på skibet den omtalte nat. Vi var alle vidende om, hvad der skete, og vi bidrog på hvert sit område til, at Branden ikke blev slukket, men at den tværtimod tog endnu mere fat. Vi var fuldstændig klar over, hvad vi gjorde. - Vi vidste, at mennesker mange mennesker kunne miste livet, - enten ved at omkomme i flammerne eller ved at blive røgforgiftet. Tre af de syv: Vi tre har ikke direkte haft noget med Branden at gøre, men vi har trukket i nogle af de tråde, hvis motiv var at få en Brand helst omfattende til at opstå ombord på Scandinavian Star, fordi det for os gjaldt om at få fat i de mange millioner, som en sådan Brand udløste i forsikringspenge. Een af de syv: Jeg er een af dem, der har været mest impliceret i denne ulykkelige sag. Jeg fik ad forskellige veje udvirket, at der befandt sig en angivelig pyroman ombord. Jeg blev kontaktet af een af bagmændene, som kendte mig i forvejen, og vi aftalte, at jeg mod et bestemt honorar skulle udpege denne pyroman under den efterfølgende Retssag og på denne måde få lagt låg på denne sag, så de virkelig Skyldige kunne gå fri, hvilket som bekendt lykkedes. Den omtalte person omkom selv i flammerne under Branden på skibet. Jeg takker Jer hver især, fordi I har erkendt, at I på forskellig vis var impliceret i Branden ombord på Scandinavian Star. Jeg vil nu give ordet til den Forsvarer, som bedst forstår at forsvare Jeres handlinger. Side 3 af 7 SCANDINAVIAN STAR?

4 Hans navn er ARDOR, og Han tager ordet nu: ARDOR: Når Jeg har ønsket at være Forsvarer i denne sag, er det, fordi Jeg bedre end nogen anden er i stand til at fortælle, hvad der fik disse syv til at handle, som de gjorde, og hvad der fik dem til at tilsidesætte alle menneskelige hensyn og moralbegreber. Jeg ARDOR er den af G U Ds Engle, der er sunket allerdybest i Mørket. Menneskene har et navn til Mig: De kalder mig Djævelen selv. Dette navn bærer Jeg ikke mere. - Den 3. marts 1912 vendte Jeg i dyb Anger tilbage til G U D og Lysets Verden igen. - Jeg ønsker nu at kalde mig ARDOR; - o g i n g e n b e h ø v e r a t f r y g t e m i g m e r e! Disse syv har alle som een været påvirket af Mørket (Den onde Urkraft) i denne sag. Mørket er den egentlige Skyldner, og skal nogen dømmes, så må det være Mørket. Jeg - ARDOR kan fortælle, at Urkraften Mørket er én af de stærkeste Kræfter i Universet. - Mørket får mennesker til at synde, til at begå frygtelige Forbrydelser, og når mennesker starter en Mordbrand, er det Mørket, der påvirker dem. Nu vil jeg bede vore seks Nævninge om at gennemtænke og votere, om disse syv personer er Skyldige eller ikke-skyldige. De seks Nævninge: Vi har nu gennemtænkt alt, og vi har taget hensyn til ARDOR s Forsvar; - men på trods af dette mener vi, at disse syv alle er - Skyldige; - men inden vi når til den endelige votering, ønsker vi at stille ARDOR et enkelt spørgsmål : Havde disse syv nogen som helst mulighed for at yde Mørket modstand? ARDOR Disse syv Personer tilhører alle Gruppen G U D s faldne Engle, og Mørket i deres Sind er af et sådant omfang, at de selv ved den alleryderste viljesanspændelse har svært ved at undgå dets magnetiske Kraft. Side 4 af 7 SCANDINAVIAN STAR?

5 De seks Nævninge: Dette svar, som ARDOR gav os, får os til at forstå, at disse syv alle som én har været under et stærkt pres. - På trods af dette er vi alle seks enige om at erklære disse syv for S k y l d i g e Vi vil nu give ordet til HAM, der er den øverste Dommer af alle. - Vi vil bede G U D om at fælde Dom i denne sag. G U D: M i n e B ø r n. JEG har med dyb Sorg fulgt Jer og de handlinger, der førte til Branden ombord på Scandinavian Star den 7. april I er netop blevet dømt Skyldige, og denne Dom ønsker JEG at stadfæste. MIN DOM skal være, at den dybe Anger, der fylder Jer alle i dette øjeblik, må få Jer til at strække hånden ud imod de, der blev Ofre den nat og bede hver enkelt tilgive Jer, at I uden mindste medfølelse planlagde og iværksatte en Brand, der kostede dem livet. G U D z Alle syv i fællesskab til de, der blev Ofre for Branden på Scandinavian Star: Vi, der var skyld i, at I mistede livet under forfærdelige omstændigheder på Scandinavian Star, står i dette øjeblik med en Anger i vort sind, som trodser enhver forestilling. Åh, havde vi kunnet skrue tiden tilbage, så denne Brand var undgået, så ville vi gøre det. - Dog, dette lader sig ikke gøre. Vi er klar over, hvilken Rædsel, I alle har gennemgået, da det gik op for Jer, at skibet var omspændt af flammer, og I ikke kunne slippe væk. Vi har forbrudt os i så høj en grad overfor Jer alle, at vi forstår, at det må være meget svært for Jer at tilgive os dette. Side 5 af 7 SCANDINAVIAN STAR?

6 Alligevel beder vi Jer om at forstå, at Mørket tvang os. - Vi beder Jer om at fatte medfølelse med os, idet det helvede, vi har måttet gennemgå, er så slemt, at ingen mennesker vil være i stand til at fatte det. På baggrund af dette vover vi at bede Jer om at tilgive os de skæbnesvangre Handlinger, der kostede Jer livet. Hvis I formår i Jeres hjerter at tilgive os, vil denne Tilgivelse give Jer en sådan Fred, at I vil føle det, som om I bliver løftet væk fra al jordisk Ondskab. 30. april 2003 De syv, der mere end nogen anden har l i d t under Branden på Scandinavian Star BEKRÆFTET I G U D S NAVN z Hanne Leffler i alt S a n d h e d µ Side 6 af 7 SCANDINAVIAN STAR?

7 Randbemærkning: Denne Brand stod blandt andet optegnet i ARDOR s Æterbilleder, som Han havde anbragt i Æteren over Jorden, inden Han den 3. marts e f t e r i å r m i l l i o n e r s l ø b a t h a v e v æ r e t b u n d e t a f M ø r k e t - i dybeste ANGER atter vendte tilbage til G U D og Lysets Verden. Alle 159 personer, der omkom under Branden, var til stede under Tilgivelsesakten. Hvis du har lyst til at få flere Budskaber, kan det lade sig gøre, hvis du sender din adresse til leffler@webspeed.dk. - Da vil du hver måned få tilsendt forskellige udvalgte Budskaber. Venlig Hilsen Hanne Leffler T T T leffler@webspeed.dk Side 7 af 7 SCANDINAVIAN STAR?

er til alle Mennesker på Jorden og i de seks himmelske Sfærer december 1999 Dette GLÆDES-BUDSKAB fra Hanne Leffler -

er til alle Mennesker på Jorden og i de seks himmelske Sfærer december 1999 Dette GLÆDES-BUDSKAB fra Hanne Leffler - Dette GLÆDES-BUDSKAB er til samtlige Mennesker fra Hanne Leffler. Det beskriver, hvor megen G l æ d e, F r e d og H a r m o ni, menneskene kan se frem til om føje tid at opleve på Jorden: TTT h Dette GLÆDES-BUDSKAB

Læs mere

Hør os I mennesker på Jorden! De ord, Vi KRISTUS og ARDOR overgiver Jer, er givet Jer som en slags Eftertanke lige nu.

Hør os I mennesker på Jorden! De ord, Vi KRISTUS og ARDOR overgiver Jer, er givet Jer som en slags Eftertanke lige nu. Fra KRISTUS og ARDOR modtog vi den 4. juli 2016 dette storslåede BUDSKAB, hvor de hver for sig fortæller, hvad de i denne tid kæmper for at få igennem på Jorden: TTT h Denne Budskab har Hanne Leffler modtaget

Læs mere

DJÆVELEN ( A R D O R ) fortæller, hvem Han er, og hvor Han befinder sig nu. Hvordan det er at befinde sig i det allerdybeste Mørke

DJÆVELEN ( A R D O R ) fortæller, hvem Han er, og hvor Han befinder sig nu. Hvordan det er at befinde sig i det allerdybeste Mørke DJÆVELEN ( A R D O R ) fortæller, hvem Han er, og hvor Han befinder sig nu. TTT Dette ANGERS-BØNSKRIFT har Hanne Leffler modtaget under tankeinspiration den 12. maj 2014 af ARDOR til ALVERDENS MENNESKER.

Læs mere

Jeg KRISTUS kan fortælle Jer, at Danmark er et Land, der er udvalgt af selve HIMLENS G U D! Det er der flere forskellige grunde til:

Jeg KRISTUS kan fortælle Jer, at Danmark er et Land, der er udvalgt af selve HIMLENS G U D! Det er der flere forskellige grunde til: Den 26. marts 2018 modtog vi denne storslåede TALE, hvori KRISTUS henvender sig direkte til den danske Befolkning og fortæller os, hvorledes DANMARK på flere forskellige områder adskiller sig væsentligt

Læs mere

og G U D Hanne Leffler: Jeg har læst dit brev, som jeg modtog den 5. oktober 2015, med interesse og nogen undren.

og G U D Hanne Leffler: Jeg har læst dit brev, som jeg modtog den 5. oktober 2015, med interesse og nogen undren. - N - har via sit brev til Hanne Leffler givet udtryk for flere forkerte påstande om Hannes Mediumitet. - Den oversanselige Verden rydder de forskellige misforståelser af vejen: TTT Dette SVAR har h Hanne

Læs mere

TTT h. Denne HILSEN har Hanne Leffler modtaget under tankeinspiration den 4. april 2016 af ANKER JØRGENSEN

TTT h. Denne HILSEN har Hanne Leffler modtaget under tankeinspiration den 4. april 2016 af ANKER JØRGENSEN Den 4. april 2016 modtog vi fra ANKER JØRGENSEN en HILSEN til alle i Danmark. - Han slutter sin HILSEN med en Sang på melodien: Når jeg ser et rødt flag smælde. TTT h Denne HILSEN har Hanne Leffler modtaget

Læs mere

EN HILSEN TIL VERDEN

EN HILSEN TIL VERDEN PONTIUS PILATUS overgav os den 12. juli 2000 et ANGERS-BØNSKRIFT, hvori han giver udtryk for den dybe fortvivelse, han har båret på, fra han for 2000 år siden gav ordre til JESU KORSFÆSTELSE. - Han sender

Læs mere

ARDOR & R. Malling-Hansen

ARDOR & R. Malling-Hansen GÅDEN om ' U F O E R ' og ' KORNCIRKLER ' bliver nu for første gang nogensinde løst for Menneskene. - Det er ARDOR og R.MALLING-HANSEN, der redegører for disse Fænomener: TTT h Dette Budskab modtog Hanne

Læs mere

( ) ^ ^ ^ Denne Hilsen kommer fra en Person, som Jeg er sikker på, mange af Jer stadigt kan huske.

( ) ^ ^ ^ Denne Hilsen kommer fra en Person, som Jeg er sikker på, mange af Jer stadigt kan huske. Her kommer L I S * L Ø W E R T's smukke og varme Hilsen til Danmark, som vi modtog den 19. oktober 2015. - - Hun har ønsket, at denne Hilsen skal slutte med en Sang af HELGE KJÆRULFF- SCHMIDT og ELLA HEIBERG

Læs mere

G U D. Dette SVAR har Hanne Leffler. modtaget. under tankeinspiration. den 2. oktober 2000 af. G U D s TJENER nummer 10 RAFAEL

G U D. Dette SVAR har Hanne Leffler. modtaget. under tankeinspiration. den 2. oktober 2000 af. G U D s TJENER nummer 10 RAFAEL I denne Redegørelse forklarer G U D, hvad der ville ske, hvis G U D lod sig føde på Jorden som menneske?..... GUD's TJENER RAFAEL giver derefter på Sin og TJENERNES vegne en Beskrivelse af, hvordan alt

Læs mere

EN HILSEN TIL DANMARK

EN HILSEN TIL DANMARK Fra Danmarks berømte SANGER, - SANGSKRIVER og KOMPONIST --- - J O H N - M O G E N S E N modtog vi den 8. maj 2017 denne friske og humørfyldte HILSEN til DANMARK, fordi JOHN MOGENSEN simpelthen ikke kunne

Læs mere

Og det er til Danmark, disse ord fra Harald Nielsen skal lyde.

Og det er til Danmark, disse ord fra Harald Nielsen skal lyde. HARALD NIELSEN - Danmarks berømte Foldboldsstjerne har nu - efter at han er vendt tilbage til den Engle-Sfære, hvorfra han kom, sendt os denne dejlige Hilsen til Danmark. TTT h Denne HILSEN har modtaget

Læs mere

Dette BUDSKAB har Hanne Leffler modtaget under tankeinspiration den 1. januar 2017 af G U D s TOLV TJENERE

Dette BUDSKAB har Hanne Leffler modtaget under tankeinspiration den 1. januar 2017 af G U D s TOLV TJENERE Fra G U D's TOLV HØJE TJENERE modtog vi den 1. januar 2017 dette BUDSKAB, hvori TJENERNE beskriver en måde, på hvilken Menneskene hurtigst tager Kampen op mod M Ø R K E T! Dette BUDSKAB har Hanne Leffler

Læs mere

Sidste søndag i kirkeåret I Salmer: 732, 332, 695, 365, 217, 431

Sidste søndag i kirkeåret I Salmer: 732, 332, 695, 365, 217, 431 Sidste søndag i kirkeåret I Salmer: 732, 332, 695, 365, 217, 431 Det er sidste søndag i kirkeåret og teksten om verdensdommen kan næsten lyde som en dør der bliver smækket hårdt i. Vi farer sammen, vender

Læs mere

Må man tage hunden med sig ind i Himlen?

Må man tage hunden med sig ind i Himlen? Fra SANGEREN * T E D D Y * E D E L M A N N, der sang S A N G E N: -- - - - MÅ ' MAN ' TA ' HUNDEN ' MED ' SIG 'IND ' I ' HIMLEN? modtog vi den 8. januar 2018 svaret på dette spørgsmål fra Sangeren, der

Læs mere

68 af de Dykkere, der reddede Fodboldholdet ud af Grotterne fra Thailand. Melodi: Dengang jeg drog afsted

68 af de Dykkere, der reddede Fodboldholdet ud af Grotterne fra Thailand. Melodi: Dengang jeg drog afsted Den 21. juli 2018 modtog vi fra 6 8 af de DYKKERE, der reddede et Fodboldhold på 12 drenge og en lærer ud af Grotterne i Thailand, - denne festlige og sejsjublende SANG, da det lykkedes DYKKERNE at redde

Læs mere

18. søndag efter trinitatis 15. oktober 2017

18. søndag efter trinitatis 15. oktober 2017 Kl. 10.00 Burkal Kirke Tema: Det største bud Salmer: 731, 16, 374; 54, 668 Evangelium: Matt. 22,34-46 I den sidste tid inden Jesu lidelse og død, hører vi i evangelierne hvordan de jødiske ledere hele

Læs mere

10 Terrorister / 132 Ofre. Terror-Aktionen i Paris den 13. november 2015 Í Ô. De 10 Terrorister:

10 Terrorister / 132 Ofre. Terror-Aktionen i Paris den 13. november 2015 Í Ô. De 10 Terrorister: I dette ANGERS-BØNSKRIFT må de Terrorister, der stod bag TERROR-AKTIONEN i PARIS den 13. november 2015 stå til regnskab for deres Handlinger. - - - -Derefter følger en meget alvorlig Advarsel fra G U D.

Læs mere

Juledag d.25.12.10. Luk.2,1-14.

Juledag d.25.12.10. Luk.2,1-14. Juledag d.25.12.10. Luk.2,1-14. 1 Julen var noget, der skete engang. Et barn blev født I Betlehem et menneske, der blev til fryd og fred for alle, selv for os, der lever i dag. Julen er en drøm. En drøm

Læs mere

KRISTUS. Dette HJERTESUK har Hanne Leffler modtaget. under tankeinspiration den 16. maj 2003 af

KRISTUS. Dette HJERTESUK har Hanne Leffler modtaget. under tankeinspiration den 16. maj 2003 af Den 16. maj 2003 modtog vi dette HJERTESUK fra ' K R I S T U S, der fortæller, hvad denne høje ENGEL har følt ved, at Menneskene i 2000 år fortsat har ladet ham hænge på et K O R S: TTT h Dette HJERTESUK

Læs mere

Lindvig Osmundsen. Side 1 01-05-2015 Prædiken til Bededag 2015.docx. Prædiken til Bededag 2015. Tekst: Matt. 3,1-10

Lindvig Osmundsen. Side 1 01-05-2015 Prædiken til Bededag 2015.docx. Prædiken til Bededag 2015. Tekst: Matt. 3,1-10 Lindvig Osmundsen. Side 1 01-05-2015 Prædiken til Bededag 2015. Tekst: Matt. 3,1-10 I samtale med Gud om sit liv. Sådan kan man beskrive det tema som teksterne til Bods og bededag handler om. Kong David

Læs mere

v ET BUDSKAB TIL DANMARKv

v ET BUDSKAB TIL DANMARKv Modstandsmanden og Lægen JØRGEN KIELER overgav os dette oplysende BUDSKAB TIL DANMARK den 17. april 2017, hvori Han fortæller om Verdenssituationen før og nu. ------ Herefter følger SVEN MØLLER KRISTENSEN's

Læs mere

JEG Leif Panduro, der i sin tid var kendt som Forfatter m.m., har set meget frem til at sende denne Hilsen til Danmark.

JEG Leif Panduro, der i sin tid var kendt som Forfatter m.m., har set meget frem til at sende denne Hilsen til Danmark. Den 21. maj 2018 modtog vi den kendte Forfatter LEIF PANDURO's HILSEN TIL DANMARK. -- LEIF PANDURO har meget på hjerte. Læs selv og glæd Jer også over hans sang på melodien: Højt under taget hvor svalen

Læs mere

Skærtorsdag. Sig det ikke er mig!

Skærtorsdag. Sig det ikke er mig! Skærtorsdag Sig det ikke er mig! Matthæus 26, 17-30 fra DNA Disciplene har lige sat sig til bords med Jesus, for at spise et festmåltid sammen. Det er højtid. Alle er fyldt med festglæde. Jesus rejser

Læs mere

Prædiken holdt af sognepræst Henning Wehner i Haderslev Domkirke / , s.e.Tr. 12. juli 2015 Dom kl Matt.

Prædiken holdt af sognepræst Henning Wehner i Haderslev Domkirke / , s.e.Tr. 12. juli 2015 Dom kl Matt. Prædiken holdt af sognepræst Henning Wehner i Haderslev Domkirke 754-397 - 396 / 277-287,2+3 52 6.s.e.Tr. 12. juli 2015 Dom kl.10.00. Matt. 5,20-26 BØN: I Faderens, Sønnens og Helligåndens navn! Amen.

Læs mere

Bededag 1. maj 2015. Tema: Omvendelse. Salmer: 496, 598, 313; 508, 512. Evangelium: Matt. 3,1-10

Bededag 1. maj 2015. Tema: Omvendelse. Salmer: 496, 598, 313; 508, 512. Evangelium: Matt. 3,1-10 Kl. 10.00 Burkal Kirke Tema: Omvendelse Salmer: 496, 598, 313; 508, 512 Evangelium: Matt. 3,1-10 Store Bededag blev indført i 1686 for at slå mange forskellige bods- og bededage sammen til én dag. Meningen

Læs mere

Hvem heler Gud? lidelsens udfordring. v. Frank Risbjerg Kristensen

Hvem heler Gud? lidelsens udfordring. v. Frank Risbjerg Kristensen Hvem heler Gud? lidelsens udfordring v. Frank Risbjerg Kristensen Gud er min hyrde, jeg er tryg I fredstider Når tilliden til Gud vælter Gud er min hyrde, jeg er tryg; Han sørger for mig nat og dag Han

Læs mere

En Hilsen til Danmark

En Hilsen til Danmark Børnebogsforfatteren HOLGER BUCHHAVE skrev i 1956 Sangen: Nu har vi altså Jul igen. - Komponisten, Dirigenten og Korlederen HENNING ELBIRK satte musik til, og den blev sunget af Radiodrengekoret. - - -

Læs mere

2. Pinsedag. 13. juni Vestervig (Ashøje) Provstigudstjeneste.

2. Pinsedag. 13. juni Vestervig (Ashøje) Provstigudstjeneste. 2. Pinsedag. 13. juni 2011. Vestervig (Ashøje). 10.30. Provstigudstjeneste. Johs. 3,16-21: Thi således elskede Gud verden. Det er 2. pinsedag på Ashøje og i Jerusalem. Apostelen Peter er gået uden for

Læs mere

Prædiken holdt i Haderslev Domkirke af sognepræst Henning Wehner / s.i fasten 8. marts 2015 Dom kl Luk 11.

Prædiken holdt i Haderslev Domkirke af sognepræst Henning Wehner / s.i fasten 8. marts 2015 Dom kl Luk 11. Prædiken holdt i Haderslev Domkirke af sognepræst Henning Wehner 747-336 - 448-292 / 69-208 - 217 3.s.i fasten 8. marts 2015 Dom kl.10.00 Luk 11.14-28 Vi er nu et godt stykke inde i den del af kirkeåret,

Læs mere

Den sidste aften nogle vigtige budskaber

Den sidste aften nogle vigtige budskaber Den sidste aften nogle vigtige budskaber Den sidste aften Hvilke tanker gjorde Herren sig? Hvem var det, der var samlet? Hvordan var stemningen? Fodvaskningen Johs. 13:1-17 Det var før påskefesten, og

Læs mere

Sagen er den, at der både er noget, der er rigtigt og noget, der er forkert i Bibelen!

Sagen er den, at der både er noget, der er rigtigt og noget, der er forkert i Bibelen! Fra GUD's TOLV TJENERE modtog vi den 1. oktober 2018 dette storslåede og oplysende BUDSKAB, hvori TJENERNE påpeger de fejl, der i tidens løb har sneget sig ind i BIBELEN. - De foreslår en ny form for fremtidens

Læs mere

Salmer: Rødding 9.00 736 Den mørke nat 518 På Guds nåde (mel. Herrens røst) 370 Menneske, din (mel. Egmose) 522 Nåden (mel.

Salmer: Rødding 9.00 736 Den mørke nat 518 På Guds nåde (mel. Herrens røst) 370 Menneske, din (mel. Egmose) 522 Nåden (mel. 2 Mos 20,1-17, Rom 3,23-28, Matt 19,16-26 Salmer: Rødding 9.00 736 Den mørke nat 518 På Guds nåde (mel. Herrens røst) 370 Menneske, din (mel. Egmose) 522 Nåden (mel. Martin Elmquist) Lihme 10.30 5 O, havde

Læs mere

2.Påskedag I dag er det 2.Påskedag, dagen efter Påskedag i vores kalender, men det er det ikke i evangeliet.

2.Påskedag I dag er det 2.Påskedag, dagen efter Påskedag i vores kalender, men det er det ikke i evangeliet. 2.Påskedag 20132. I dag er det 2.Påskedag, dagen efter Påskedag i vores kalender, men det er det ikke i evangeliet. Her møder vi to af Jesu disciple, det er stadig den første dag i ugen, søndag altså,

Læs mere

Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække

Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække 1 Grindsted Kirke Lørdag d. 25. april 2015 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække Salmer DDS 478: Vi kommer til din kirke, Gud DDS 260: Du satte dig

Læs mere

2. påskedag 28. marts 2016

2. påskedag 28. marts 2016 Kl. 9.00 Burkal Kirke Tema: Møde med den opstandne Salmer: 229, 236; 241, 234 Evangelium: Joh. 20,1-18 "Sorg er til glæde vendt, klagen endt!" Disse linjer fra en julesalme kan passende stå som overskrift

Læs mere

1.s i Fasten d. 13.3.11. Matt.4,1-11.

1.s i Fasten d. 13.3.11. Matt.4,1-11. 1.s i Fasten d. 13.3.11. Matt.4,1-11. 1 Hvis der nogensinde har eksisteret et menneske, der har turdet kalde tingene ved rette navn, så er det Jesus. Han kaldte det onde for ondt. Satan for Satan. Det

Læs mere

4. s. e. trin. I 2017 Ølgod 9.00 og Bejsnap

4. s. e. trin. I 2017 Ølgod 9.00 og Bejsnap I tegneserien Radiserne spørger Nuser engang Trine, hvorfor hun er blevet psykolog. Hun svarer, at det er fordi hun har talent for at se andres fejl. Hvad så med dine egne, spørger Nuser. Ja, dem har jeg

Læs mere

Retsudvalget REU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 431 Offentligt

Retsudvalget REU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 431 Offentligt Retsudvalget 2017-18 REU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 431 Offentligt Folketinget Retsudvalget Christiansborg 1240 København K DK Danmark Dato: 13. april 2018 Kontor: Politikontoret Sagsbeh: Hanna

Læs mere

Døm os. o Gud, men gør os fri i dommen. I din tilgivelse bli r frihed til. AMEN

Døm os. o Gud, men gør os fri i dommen. I din tilgivelse bli r frihed til. AMEN 3. søndag i advent 2016, Hurup og Gettrup Mattæus 11, 2-10 Døm os. o Gud, men gør os fri i dommen. I din tilgivelse bli r frihed til. AMEN Jeg kan ikke gå på vandet, synger Bamse i en kendt sang. men jeg

Læs mere

3. søndag i advent II. Sct. Pauls kirke 15. december 2013 kl. 10.00. Salmer: 77/82/76/78//86/439/89/353 Uddelingssalme: se ovenfor: 89

3. søndag i advent II. Sct. Pauls kirke 15. december 2013 kl. 10.00. Salmer: 77/82/76/78//86/439/89/353 Uddelingssalme: se ovenfor: 89 1 3. søndag i advent II. Sct. Pauls kirke 15. december 2013 kl. 10.00. Salmer: 77/82/76/78//86/439/89/353 Uddelingssalme: se ovenfor: 89 Åbningshilsen + I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen.

Læs mere

Salmer: Lihme 9.00 4 Giv mig Gud 29 Spænd over os 675 Gud, vi er i gode hænder (Mel. Egmose) 731 Nu står der skum (mel. Wellejus

Salmer: Lihme 9.00 4 Giv mig Gud 29 Spænd over os 675 Gud, vi er i gode hænder (Mel. Egmose) 731 Nu står der skum (mel. Wellejus Es 44,22-28, Ef 4,22-28, Mark 2,1-12 Salmer: Lihme 9.00 4 Giv mig Gud 29 Spænd over os 675 Gud, vi er i gode hænder (Mel. Egmose) 731 Nu står der skum (mel. Wellejus Sognehuset i Rødding 10.30 4 Giv mig

Læs mere

ZZZZZZ ZZZZZZ. Side 1 af 8 FRA DE-DER GIK FORUD

ZZZZZZ ZZZZZZ. Side 1 af 8   FRA DE-DER GIK FORUD Disse Hilsener er et uddrag af de mange, jeg som Medium har modtaget gennem årene. De er fra Menneskeånder, der har forladt Jorden og nu befinder sig på een af de seks skønne firdimensionelle Himmelsfærer,

Læs mere

Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile (Matt 11,28).

Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile (Matt 11,28). Tirsdag d. 1. marts 2016 Salme DDS nr. 373: Herre, jeg vil gerne tjene Jesus siger: Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile (Matt 11,28). Kære Jesus

Læs mere

Prædiken-refleksion til langfredag, Københavns Domkirke, 2014.

Prædiken-refleksion til langfredag, Københavns Domkirke, 2014. Prædiken-refleksion til langfredag, Københavns Domkirke, 2014. Stine Munch Korsfæstelsen er så svær... Det var Guds mening, og alligevel menneskets utilstrækkelighed og dårskab der er skyld i det.. Som

Læs mere

6. s. e. Trin juli 2014 Haderslev Hertug Hans Kirke 8.30 & Domkirken / Christian de Fine Licht Dette hellige

6. s. e. Trin juli 2014 Haderslev Hertug Hans Kirke 8.30 & Domkirken / Christian de Fine Licht Dette hellige 6. s. e. Trin. - 27. juli 2014 Haderslev Hertug Hans Kirke 8.30 & Domkirken 10.00 754 691 392 / 385 472 655 Christian de Fine Licht Dette hellige evangelium skriver evangelisten Matthæus (19, 16 26): Og

Læs mere

Rollespil for konfirmander

Rollespil for konfirmander Rollespil for konfirmander Rollespillerne er gode til at presse konfirmanderne og sætte dem i nogle situationer, som vi ikke kan. Hvis vi som præster gjorde det samme, så ville det ikke virke. De er unge

Læs mere

Det evige liv er nutid og ikke fremtid. Det evige liv er Gudstro og ikke fremtidstro.

Det evige liv er nutid og ikke fremtid. Det evige liv er Gudstro og ikke fremtidstro. Det evige liv er nutid og ikke fremtid. Det evige liv er Gudstro og ikke fremtidstro. Prædiken af Kristine Stricker Hestbech til søndag den 1. maj 2016. Søndagen som også hedder 5. søndag efter påske.

Læs mere

22. søndag efter Trinitatis

22. søndag efter Trinitatis 22. søndag efter Trinitatis Salmevalg 753: Gud, du, som lyset og dagen oplod 448: Fyldt af glæde 518: På Guds nåde i al våde 276: Dommer over levende og døde 321: O, Kristelighed Dette hellige evangelium

Læs mere

Retsudvalget. REU alm. del - Svar på Spørgsmål 155 Offentligt. Folketinget. Retsudvalget. Christiansborg 1240 København K.

Retsudvalget. REU alm. del - Svar på Spørgsmål 155 Offentligt. Folketinget. Retsudvalget. Christiansborg 1240 København K. Retsudvalget REU alm. del - Svar på Spørgsmål 155 Offentligt Folketinget Retsudvalget Christiansborg 1240 København K. Civil- og Politiafdelingen Dato: 29. maj 2007 Kontor: Politikontoret Sagsnr.: 2007-150-0361

Læs mere

Feltpræst Ulla Thorbjørn Hansen: Tale ved den militære begravelse af konstabel Mikkel Jørgensen fra Toreby Kirke den 3. november 2010 klokken 11

Feltpræst Ulla Thorbjørn Hansen: Tale ved den militære begravelse af konstabel Mikkel Jørgensen fra Toreby Kirke den 3. november 2010 klokken 11 Feltpræst Ulla Thorbjørn Hansen: Tale ved den militære begravelse af konstabel Mikkel Jørgensen fra Toreby Kirke den 3. november 2010 klokken 11 Lad os alle rejse os og høre biblens tale om Guds omsorg

Læs mere

Prædiken 7. s.e. Trinitatis

Prædiken 7. s.e. Trinitatis Prædiken 7. s.e. Trinitatis Salmer DDS 2: Lover den Herre DDS 401: Guds ord det er vort arvegods DDS 355: Gud har fra evighed givet sin søn // DDS 52: Du Herre Krist DDS 447: Herren strækker ud sin arm

Læs mere

Prædiketeksten er læst fra kortrappen: Mark 16,1-8

Prædiketeksten er læst fra kortrappen: Mark 16,1-8 1 Påskedag I. Sct. Pauls kirke 31. marts 2013 kl. 10.00. Salmer: 222/434/219/225//224/439/223/235 Uddelingssalme: se ovenfor: 223 Åbningshilsen Vi fejrer noget, vi ikke forstår og fatter: Jesus var død,

Læs mere

De 7 reflekterende spejle *** De syv spejle er: 1. Spejling af nuet. 2. Spejling af det, som du dømmer.

De 7 reflekterende spejle *** De syv spejle er: 1. Spejling af nuet. 2. Spejling af det, som du dømmer. De 7 reflekterende spejle *** De syv spejle er: 1. Spejling af nuet. 2. Spejling af det, som du dømmer. 3. Spejling af det, som er tabt, givet eller taget væk. 4. Spejling af flugt. 5. Spejling af din

Læs mere

PRÆDIKEN 2.PÅSKEDAG 28.MARTS 2016 AASTRUP KL. 9 VESTER AABY KL Tekster: Sl. 16,5-11; 1.Kor. 15,12-20; Joh. 20,1-18 Salmer: 224,223,241,249,235

PRÆDIKEN 2.PÅSKEDAG 28.MARTS 2016 AASTRUP KL. 9 VESTER AABY KL Tekster: Sl. 16,5-11; 1.Kor. 15,12-20; Joh. 20,1-18 Salmer: 224,223,241,249,235 PRÆDIKEN 2.PÅSKEDAG 28.MARTS 2016 AASTRUP KL. 9 VESTER AABY KL. 10.15 Tekster: Sl. 16,5-11; 1.Kor. 15,12-20; Joh. 20,1-18 Salmer: 224,223,241,249,235 Ja, jeg ved, du siger sandt Frelseren stod op af døde!

Læs mere

Prædiken Påskedag 2014, Vor Frue Kirke, København.

Prædiken Påskedag 2014, Vor Frue Kirke, København. Prædiken Påskedag 2014, Vor Frue Kirke, København. Stine Munch. Kristus - opstanden og evig nær - Vi takker dig for denne morgens nye håb, der rækker ned i grave og ind i mørke sind. Vi beder dig: Læg

Læs mere

4. søndag efter trinitatis II. Sct. Pauls kirke 1. juli 2012 kl Salmer: 31/434/366/313//688/695,v.6.7 Uddelingssalme: 726

4. søndag efter trinitatis II. Sct. Pauls kirke 1. juli 2012 kl Salmer: 31/434/366/313//688/695,v.6.7 Uddelingssalme: 726 1 4. søndag efter trinitatis II. Sct. Pauls kirke 1. juli 2012 kl. 10.00. Salmer: 31/434/366/313//688/695,v.6.7 Uddelingssalme: 726 Åbningshilsen Denne søndag handler om næstekærlighed. Du skal elske din

Læs mere

Onsdag d. 1. april 2015 Anders Fisker. Salme DDS nr. 176: Se, hvor nu Jesus træder. Jesus Kristus!

Onsdag d. 1. april 2015 Anders Fisker. Salme DDS nr. 176: Se, hvor nu Jesus træder. Jesus Kristus! Onsdag d. 1. april 2015 Salme DDS nr. 176: Se, hvor nu Jesus træder Jesus Kristus! Du er midt iblandt os, og dagligdagen er gennemlyst af din kærlighed. Men du kender også vores svigt og vores forvirrede

Læs mere

3. s. i fasten II 2016 Ølgod 9.00, Bejsnap , 473 til nadver

3. s. i fasten II 2016 Ølgod 9.00, Bejsnap , 473 til nadver Vi er i denne vidner til en hård kamp mellem vinteren og foråret. Bedst som vi troede, foråret havde vundet, bedst som vi vejrede forårsluft og følte forårsstemningen brede sig, og begyndte at fantasere

Læs mere

Sidste søndag i kirkeåret 23. november 2014

Sidste søndag i kirkeåret 23. november 2014 Kl. 10.00 Kl. 14.00 Burkal Kirke Tinglev Kirke Tema: Hvile hos Jesus Salmer: 403, 380, 603; 277, 430 403, 666; 66, 431 Evangelium: Matt. 11,25-30 Jesus priser sin himmelske far, fordi han har åbenbaret

Læs mere

Lindvig Osmundsen Side 1 21-06-2015 Prædiken til 3.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 3.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 15,1-10.

Lindvig Osmundsen Side 1 21-06-2015 Prædiken til 3.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 3.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 15,1-10. Lindvig Osmundsen Side 1 21-06-2015 Prædiken til 3.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 15,1-10. Hvem elsker det sorte får? Hvem elsker den uregerlige dreng som aldrig kan gøre som han skal. Hvem

Læs mere

v EN HILSEN TIL DANMARKv

v EN HILSEN TIL DANMARKv Den 4. februar 2019 tog TROELS KLØVEDAL os med på denne vidunderlige overjordiske Færd rundt i G U D's UNIVERS med Skibet NORDKAPEREN: T T T h Denne HILSEN har Hanne Leffler modtaget under tankeinspiration

Læs mere

Prædiken til 1. søndag i advent 2015 Vor Frue Kirke, København

Prædiken til 1. søndag i advent 2015 Vor Frue Kirke, København Prædiken til 1. søndag i advent 2015 Vor Frue Kirke, København Stine Munch Men han banede sig vej imellem dem og gik. Jesus lod sig ikke påvirke af, hvad andre mente, af, at det han gjorde og sagde faktisk

Læs mere

1. søndag efter trinitatis 7. juni 2015

1. søndag efter trinitatis 7. juni 2015 Kl. 9.00 Kl. 10.00 Ravsted Kirke Burkal Kirke (kirkekaffe) Tema: Barmhjertighed Salmer: 745, 696; 692, 372 722, 494, 685; 614, 671 Evangelium: Luk. 16,19-31 Gudsfrygt belønnes, og ugudelighed får sin straf.

Læs mere

Gudstjeneste i Skævinge Kirke den 25. maj 2015 Kirkedag: 2. pinsedag/a Tekst: Joh 3,16-21 Salmer: SK: 289 * 331 * 490 * 491 * 298,3 * 287

Gudstjeneste i Skævinge Kirke den 25. maj 2015 Kirkedag: 2. pinsedag/a Tekst: Joh 3,16-21 Salmer: SK: 289 * 331 * 490 * 491 * 298,3 * 287 Gudstjeneste i Skævinge Kirke den 25. maj 2015 Kirkedag: 2. pinsedag/a Tekst: Joh 3,16-21 Salmer: SK: 289 * 331 * 490 * 491 * 298,3 * 287 Begyndelsen af evangeliet: Således elskede Gud verden, at han gav

Læs mere

Foredrag af Bruno Gröning, Graz, 17. oktober 1955

Foredrag af Bruno Gröning, Graz, 17. oktober 1955 Henvisning: Denne oversættelse følger den nøjagtige afskrift af Bruno Grönings foredrag, som han i Graz optog på lydbånd den 17.10.1955. For at sikre kildens ægthed, blev der bevidst givet afkald på sproglig

Læs mere

Fyld med ånd vort virke, sign os i din kirke, led i lys os frem! Se ned til vor jammer gør vort hjertekammer til et lysets hjem

Fyld med ånd vort virke, sign os i din kirke, led i lys os frem! Se ned til vor jammer gør vort hjertekammer til et lysets hjem PRÆDIKEN SØNDAG DEN 4. MARTS 2018 3. SIF VESTER AABY KL. 9 AASTRUP KL. 10.15 Tekster: 2. Mos. 32,7-10.30-32; Åb. 2,1-7; Joh. 8,42-51 Salmer: 745,435,341,481,217 Fyld med ånd vort virke, sign os i din kirke,

Læs mere

Prædiken til 26. dec. kl juledag

Prædiken til 26. dec. kl juledag 1 Prædiken til 26. dec. kl. 10.00 2014-2. juledag 122 Den yndigste rose 129 julebudet til dem, der bygge - Hartmann 105 Venner sagde Guds engel blidt 131 - Blåt vældes lys frem - Haumann 439 O, du Guds

Læs mere

Lindvig Osmundsen.Prædiken til seksagesima søndag 2015.docx. 08-02-2015 side 1. Prædiken til seksagesima søndag 2015. Tekst: Mark. 4,1-20.

Lindvig Osmundsen.Prædiken til seksagesima søndag 2015.docx. 08-02-2015 side 1. Prædiken til seksagesima søndag 2015. Tekst: Mark. 4,1-20. 08-02-2015 side 1 Prædiken til seksagesima søndag 2015. Tekst: Mark. 4,1-20. En lignelse om ord. Kan man sammenligne et ord og et frø? En lignelse fra det vigtigste i landmandens liv. Det vigtigste for

Læs mere

Hebræerbrevet. kasperbergholt.dk/jesus. Hebræerbrevet

Hebræerbrevet. kasperbergholt.dk/jesus. Hebræerbrevet Hebræerbrevet Agenda Indledning Skrifttolkning Opbygning 1,1-4: Indledning Hurtig gennemgang af 1,5-10,18 10,19-31: Det er nødvendigt at fastholde troens grundlag Opsummering Indledning Forfatter: ukendt

Læs mere

Bruger Side Prædiken til Påskedag Prædiken til Påskedag Tekst: Markus 16,1-8.

Bruger Side Prædiken til Påskedag Prædiken til Påskedag Tekst: Markus 16,1-8. Bruger Side 1 15-04-2017. Tekst: Markus 16,1-8. På en rejse i Etiopien kom vi til en by ved navn Lalibela. Den er kendt for de helt specielle kirker, som der er mange af i og rundt om byen. Byen blev skabt

Læs mere

Pinsedag 4. juni 2017

Pinsedag 4. juni 2017 Kl. 10.00 Burkal Kirke Tema: Gud i os Salmer: 290, 287, 286; 291, 474, 309 Evangelium: Joh. 14,22-31 "Herre, hvordan kan det være at du vil give dig til kende for os, men ikke for verden?" Ja, hvordan

Læs mere

Begravelse. I. Længere form Vejledende ordning

Begravelse. I. Længere form Vejledende ordning Begravelse Der anføres i det følgende to begravelsesordninger: en længere og en kortere. Begge kan anvendes ved jordfæstelse og ved bisættelse (brænding). Ordningerne er vejledende, men jordpåkastelsen

Læs mere

Du må være med! -3. Den, der altid dummer sig

Du må være med! -3. Den, der altid dummer sig Du må være med! -3 Den, der altid dummer sig Mål: Det er ubehageligt at blive holdt udenfor. Børnene må høre, at Jesus ikke holder nogen udenfor. Han inkluderer hvert eneste menneske. Jesus ønsker fællesskab

Læs mere

Prædiken til sidste søndag i kirkeåret 2015 Mt. 25, 31-46. Salmer: 733, 260, 274, 319, 732

Prædiken til sidste søndag i kirkeåret 2015 Mt. 25, 31-46. Salmer: 733, 260, 274, 319, 732 Prædiken til sidste søndag i kirkeåret 2015 Mt. 25, 31-46 Salmer: 733, 260, 274, 319, 732 Han hed, nej, det er lige meget hvad han hed. Lad os derfor kalde ham, Thomas. En dag ringede Thomas og bad om

Læs mere

Fastelavns søndag II. Sct. Pauls kirke 7. februar 2016 kl Salmer: 446/176/172/508//164/690/439/173

Fastelavns søndag II. Sct. Pauls kirke 7. februar 2016 kl Salmer: 446/176/172/508//164/690/439/173 1 Fastelavns søndag II. Sct. Pauls kirke 7. februar 2016 kl. 10.00. Salmer: 446/176/172/508//164/690/439/173 Åbningshilsen Fastelavns søndag. Vi skal ikke slå katten af tønden i formiddag, det sker efter

Læs mere

APOKRYFE SKRIFTER SUSANNA AF KING JAMES BIBEL Susanna

APOKRYFE SKRIFTER SUSANNA AF KING JAMES BIBEL Susanna www.scriptural-truth.com APOKRYFE SKRIFTER SUSANNA AF KING JAMES BIBEL 1611 Susanna Historien om Susanna [i Daniel] Sætte ud fra begyndelsen af Daniel, fordi det ikke er i Hebraisk, som hverken indtaling

Læs mere

DET KONGELIGE BIBLIOTEK THE ROYAL LIBRARY

DET KONGELIGE BIBLIOTEK THE ROYAL LIBRARY Digitaliseret af / Digitised by DET KONGELIGE BIBLIOTEK THE ROYAL LIBRARY København / Copenhagen For oplysninger om ophavsret og brugerrettigheder, se venligst www.kb.dk For information on copyright and

Læs mere

Prædiken. 12.s.e.trin.A. 2015 Mark 7,31-37 Salmer: 403-309-160 413-424-11 Når vi hører sådan en øjenvidneskildring om en af Jesu underfulde

Prædiken. 12.s.e.trin.A. 2015 Mark 7,31-37 Salmer: 403-309-160 413-424-11 Når vi hører sådan en øjenvidneskildring om en af Jesu underfulde Prædiken. 12.s.e.trin.A. 2015 Mark 7,31-37 Salmer: 403-309-160 413-424-11 Når vi hører sådan en øjenvidneskildring om en af Jesu underfulde helbredelser og skal overveje, hvad betydning den har for os

Læs mere

Man kan kun se rigtigt, med hjertet!

Man kan kun se rigtigt, med hjertet! Man kan kun se rigtigt, med hjertet! Mark 2,1-12 Salmer: 3-31-423-667-439/412-587 Kollekt: Johansen, s. 155 Som vintergrene i afmagt rækker mod dagens rum, ber vi om glæde og lys fra Guds evangelium I

Læs mere

Der skal komme en tid, da enhver, som slår jeg ihjel, skal mene, at han derved tjener Gud. siger Jesus til disciplene.

Der skal komme en tid, da enhver, som slår jeg ihjel, skal mene, at han derved tjener Gud. siger Jesus til disciplene. Gudstjeneste i Skævinge & Lille Lyngby Kirke den 17. maj 2015 Kirkedag: 6.s.e.påske/A Tekst: Joh 15,26-16,4 Salmer: SK: 254 * 683 * 281 * 473 * 251 LL: 254 * 260 * 683 * 281 * 473 * 251 Der skal komme

Læs mere

#13 Hvordan ondskaben blev til

#13 Hvordan ondskaben blev til #13 Hvordan ondskaben blev til Ordet Satan bliver nævnt 53 gange i Bibelen. På hebræisk betyder ordet modstander eller fjende. Ordet djævel bliver nævnt 60 gange i Det Nye Testamente. Ordet betyder bogstaveligt

Læs mere

Side 1. En farlig leg. historien om tristan og isolde.

Side 1. En farlig leg. historien om tristan og isolde. Side 1 En farlig leg historien om tristan og isolde Side 2 Personer: Tristan Isolde Isolde Kong Mark Side 3 En farlig leg historien om Tristan og isolde 1 En kamp på liv og død 4 2 Isolde den skønne 6

Læs mere

Julesøndag I. Sct. Pauls kirke 28. december 2014 kl. 10.00. Salmer: 104/434/102/133//129/439/127/111

Julesøndag I. Sct. Pauls kirke 28. december 2014 kl. 10.00. Salmer: 104/434/102/133//129/439/127/111 1 Julesøndag I. Sct. Pauls kirke 28. december 2014 kl. 10.00. Salmer: 104/434/102/133//129/439/127/111 Åbningshilsen Denne søndag, Julesøndag, søndag i julen, årets sidste søndagsgudstjeneste konfirmerer

Læs mere

Lindvig Osmundsen. Prædiken til Alle Helgens søndag side 1. Prædiken til Alle Helgens søndag Tekst. Matt.

Lindvig Osmundsen. Prædiken til Alle Helgens søndag side 1. Prædiken til Alle Helgens søndag Tekst. Matt. 07-11-2017 side 1 Prædiken til Alle Helgens søndag 2017. Tekst. Matt. 5,1-12 Salige er de som stifter fred, de skal kaldes Guds børn. Hvem og hvad er det som stifter fred? Min onkel som bar samme fornavn

Læs mere

Forestillingen om, at man kan være kristen

Forestillingen om, at man kan være kristen Forestillingen om, at man kan være kristen uden at drive mission, er lige så absurd, som den er populær blandt mennesker, der ikke kender Jesus Kristus. Det ligger i selve det at være kristen, at man er

Læs mere

Frugtfaste. Fadervor. Jabes bøn

Frugtfaste. Fadervor. Jabes bøn Frugtfaste Faste er en vej til at rense ud i dit liv og åbne din ånd. Her finder du en frugtfaste, som varer 10 dage. Selve programmet, kræver ikke meget af dig, kun at du er frisk på at spise frugt morgen,

Læs mere

At gå til begravelse er noget af det vigtigste at gøre.

At gå til begravelse er noget af det vigtigste at gøre. Vi står på klipper tragedien i Nice Prædiken den 17. juli 2016 i Havdrup kirke. Salmer: 726, 634, 612, 656, 660 Evangelieteksten der prædikes over er fra Matthæusevangeliet: Jesus sagde:»mange vil den

Læs mere

9 s e Trin. 28.juli 2013. Hinge Kirke kl.8.00. Vinderslev Kirke kl.9.30. Vium Kirke kl.11.00. Frederiks kirke kl.19.30.

9 s e Trin. 28.juli 2013. Hinge Kirke kl.8.00. Vinderslev Kirke kl.9.30. Vium Kirke kl.11.00. Frederiks kirke kl.19.30. 9 s e Trin. 28.juli 2013. Hinge Kirke kl.8.00. Vinderslev Kirke kl.9.30. Vium Kirke kl.11.00. Frederiks kirke kl.19.30. Salmer: Hinge kl.8.00: 744-302/ 692-372 Vinderslev kl.9.30: 744-373- 302/ 692-321,v.6-372

Læs mere

Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække

Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække 1 Grindsted Kirke. Søndag d. 21. april 2013 kl. 19.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække Salmer DDS 787: Du, som har tændt millioner af stjerner DDS 654:

Læs mere

Lindvig Osmundsen. Prædiken til 12.s.e.trinitatis side 1. Prædiken til 12. søndag efter trinitatis 2016 Tekst. Matt. 12,31-42.

Lindvig Osmundsen. Prædiken til 12.s.e.trinitatis side 1. Prædiken til 12. søndag efter trinitatis 2016 Tekst. Matt. 12,31-42. side 1 Prædiken til 12. søndag efter trinitatis 2016 Tekst. Matt. 12,31-42. Hvor er det dejligt at man kan bruge ord, til at tale med. Hvor er det dejligt at man har ører så man kan høre hvad der bliver

Læs mere

Prædiken, d. 12/4-2015 i Hinge Kirke kl. 9.00 og Vinderslev Kirke kl. 10.30. Dette hellige evangelium skriver evangelisten Johannes:

Prædiken, d. 12/4-2015 i Hinge Kirke kl. 9.00 og Vinderslev Kirke kl. 10.30. Dette hellige evangelium skriver evangelisten Johannes: Prædiken, d. 12/4-2015 i Hinge Kirke kl. 9.00 og Vinderslev Kirke kl. 10.30. Salmer; 403, 221, 218/ 248, 234, 634 Dette hellige evangelium skriver evangelisten Johannes: Korsvar Om aftenen den samme dag,

Læs mere

22.s.e.trin.A 2017 Matt 18,23-35 Salmer: Det er sagt så klogt: Den som ikke kan tilgive andre, brænder den bro ned, som han

22.s.e.trin.A 2017 Matt 18,23-35 Salmer: Det er sagt så klogt: Den som ikke kan tilgive andre, brænder den bro ned, som han 22.s.e.trin.A 2017 Matt 18,23-35 Salmer: 753-523-522 885-845-598 Det er sagt så klogt: Den som ikke kan tilgive andre, brænder den bro ned, som han selv skal gå over. Det er rigtigt. Vi er klart afhængige

Læs mere

Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile (Matt 11,28).

Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile (Matt 11,28). Mandag d. 2. marts 2015 Salme DDS nr. 373: Herre, jeg vil gerne tjene Jesus siger: Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile (Matt 11,28). Kære Jesus Kristus,

Læs mere

Forslag til ritual for kirkelig velsignelse af borgerligt indgået ægteskab mellem to af samme køn

Forslag til ritual for kirkelig velsignelse af borgerligt indgået ægteskab mellem to af samme køn Forslag til ritual for kirkelig velsignelse af borgerligt indgået ægteskab mellem to af samme køn (En del af ritualet - erklæring om, at parret ønsker Guds velsignelse, fadervor og velsignelse - autoriseres.

Læs mere

At forsage er at sige nej eller at afvise noget. Når vi forsager djævelen, siger vi dermed nej til alt det onde vi siger fra over for verdens

At forsage er at sige nej eller at afvise noget. Når vi forsager djævelen, siger vi dermed nej til alt det onde vi siger fra over for verdens At forsage er at sige nej eller at afvise noget. Når vi forsager djævelen, siger vi dermed nej til alt det onde vi siger fra over for verdens ondskab, selvom vi godt ved, at den findes. Djævelen er Guds

Læs mere

Prædiken til Alle Helgen Søndag

Prædiken til Alle Helgen Søndag Prædiken til Alle Helgen Søndag Salmer: Indgangssalme: DDS 732: Dybt hælder året i sin gang Salme mellem læsninger: DDS 571: Den store hvide flok vi se (mel.: Nebelong) Salme før prædikenen: DDS 573: Helgen

Læs mere

Forslag til ritual for vielse af to af samme køn.

Forslag til ritual for vielse af to af samme køn. Forslag til ritual for vielse af to af samme køn. (En del af ritualet - tilspørgsel, forkyndelse, fadervor og velsignelse - autoriseres. Den øvrige del af ritualet er vejledende.) Præludium Salme Hilsen

Læs mere

Jeg tror, vi er rigtig mange, der har prøvet sådanne reaktionsmønstre på egen krop, enten som offer eller som

Jeg tror, vi er rigtig mange, der har prøvet sådanne reaktionsmønstre på egen krop, enten som offer eller som Gudstjeneste i Skævinge & Lille Lyngby Kirke den 14. april 2017 Kirkedag: Langfredag/A Tekst: 1 Mos 22,1-18; Es 52,13-53,12; Mk 15,20-39 Salmer: SK: 195 * 189 * 191 * 188,1-2 * 192 LL: samme Nogle gange,

Læs mere

Bøn: Vor Gud og far Giv os del i den kærlighed, som overvinder døden. Amen. Dette hellige evangelium skriver evangelisten Johannes (Johs.

Bøn: Vor Gud og far Giv os del i den kærlighed, som overvinder døden. Amen. Dette hellige evangelium skriver evangelisten Johannes (Johs. Palmesøndag II 20. marts 2016 Sundkirken 10 Salmer: 84 Gør døren høj 57 Herre, fordi du 151 Med sin alabasterkrukke 380 Op dog, Zion 217 Min Jesus lad 173 Ét vidste han Bøn: Vor Gud og far Giv os del i

Læs mere