Kredsrådsmøde. Onsdag d. 9. september 2015 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kredsrådsmøde. Onsdag d. 9. september 2015 kl. 19.00. i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat"

Transkript

1 Kredsrådsmøde Onsdag d. 9. september 2015 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Afbud fra DcH Hadsund, Morsø, Nibe, Thisted, Thyholm, Vesthimmerland og Øland. Desuden fra kredskasserer Mette Christensen og kredskonsulent Flemming Wiederholt. Referat 1: Nyt fra formanden: Status på medlemstal Endnu en gang må desværre konstateres tilbagegang i næsten alle kredse. Kreds 1`s ad hoc udvalg vedr. medlemstal orienterede i denne forbindelse om status på udvalgets arbejde. Udvalget har været vidt omkring og har haft stort fokus på struktur. Også arbejdet med rekruttering og fastholdelse samt promovering og belønning af frivillige. Forventer at komme med iagttagelser og overvejelser. Desuden tanker om ændret kontingentstruktur og mentorordning. Der vil blive udsendt spørgeskemaer til 6 udvalgte lokalforeninger og et antal hundeførere, både erfarne og nye. Det færdige oplæg fremlægges og drøftes på et særligt kredsrådsmøde Nordisk Mesterskab 2015 i Sverige Kreds 1 er fint repræsenteret, idet 3 hundeførere deltager. Det er: René Otkjær, DcH Hjørring, i IPO Klaus Sandager, DcH Hjørring i Rundering (7. gang med samme hund!!)

2 Kurt Nielsen DcH Nibe, også i Rundering Desuden deltager som dommere Morten Jensen, DcH Dronninglund og Allan Iversen, DcH Hjørring. Kredsformand Dorthe Ellegaard er ligeledes med som holdleder. DcH DM 2015 Den kommende weekend foreligger den endelige udtagelse til DM, men allerede nu er der fin repræsentation fra Kreds 1. Ønske om at fanebærer vil melde sig til at bære kreds 1`s fane ved udmarchen. Interesserede bedes kontakte kredsformanden. Hundeadfærdskonsulenternes aktivitetsniveau i Kreds 1 Emnet tages op bl.a. med baggrund i aflysning af 2 årsmøder i kredsen. Skriftlig Input fra kredskonsulenten: Der er 14 konsulenter. Af disse kan 2 ikke indberette 8 har indberettet i : Forelå 68 rapporter i Kreds 1 og 793 i hele landet 2015: P.t. foreligger30 rapporter i Kreds 1, 400 i hele landet Kredskonsulenten har rettet henvendelse til konsulenterne, men uden større effekt. Lokalforeningerne må gerne opmuntre deres konsulenter. Bør det undersøges om rapporteringssystemet kan forenkles? Der er indkommet 3 ansøgninger til konsulentuddannelsen 2016 Punktet medtages på næste KRM så vi kan få en debat om emnet og også få en udlægning fra kredskonsulenten som ikke var tilstede denne aften. Temamøde d. 7/10 Da revisionen af landsforeningens vedtægter er sat i bero, og da ad hoc udvalget er ikke klar med rapport til mødet, blev besluttet at udsætte mødet til ad hoc udvalget er klar.

3 Punktet om hundeføreres opførsel i forbindelse med konkurrencer indgår også i mødets dagsorden Målsætning i Landsforeningen Dorthe Ellegaard orienterede om nedsatte arbejdsgrupper: Medlemstal Markedsføring Økonomi Evt. andet nyt Humanitær eftersøgningstjeneste under overvejelse Eftersøgningsudvalget arbejder på sagen og melder tilbage til Hovedbestyrelsen når de har en endelig plan klar, og derefter vil hovedbestyrelsen endelig godkende humanitær eftersøgning i DcH. Givet udtryk fra flere lokalforeninger, at en yderligere spredning af aktiviteterne kan være skadeligt for DcH. Kreds 1 s hjemmeside hedder: ikke DcH Skagen omtaler problemer med udlån af arealer til konkurrencer, primært i forhold til Skov- og Naturstyrelsen, men også enkelte lokale landmænd. Det antages, at den skærpede praksis hænger sammen med hensyn til indehavere af jagtretten. Enkelte andre lokalforeninger er stødt på tilsvarende holdninger, mens andre har et godt forhold til Styrelsen. Det tyder på, at problemstillingen er lokal Opfordring til HB om at få et møde med Skov- og Naturstyrelsen om en forventningsafstemning og en mere ensartet praksis. Dorthe Ellegaard tager forslaget med til HB, da der sikkert er samme udfordringer andre steder i landet. 2: Nyt fra kassereren

4 Der var afbud fra kredskassereren Kredsformanden mindede lokalforeningerne om, at der skal findes ny kredskasserer på den kommende kredsgeneralforsamling 3: Nyt fra sekretæren Sekretæren nævnte problemer med manglende eller ukorrekte mailadresser i forbindelse med udsendelse af mails, men forventer, at problemet er løst snarest 5: Nyt fra udvalgene a: Uddannelsesudvalg Nyt fra udvalget UU søger nye medlemmer, idet 2 medlemmer fratræder efter Tranum Nævnt at en af årsagerne til ønsket om fratrædelse er mange kursisters negativitet og egoisme. Formanden for UU har i forbindelse med nyt arbejde fået øget kursusaktivitet. Derfor endnu mere brug for assistance, hvis det nuværende aktivitetsniveau skal fastholdes. En alvorlig trussel for kredsens fremtid. Intet udvalg, ingen træneruddannelse. Langt hen ad vejen er opgaven af praktisk karakter. I øvrigt går tingene godt og planmæssigt. 35 på grundtræneruddannelsen samt 10, der mangler delforløb. Dorthe Ellegaard: Ideelt måske et stort udvalg, hvor opgaverne blev fordelt i

5 underudvalg. Lokalforeningerne fremsatte forskellige synspunkter: Er der for mange opgaver på for få hænder? Er der en skæv aldersfordeling i forbindelse med tillidshvervene? Bruges ressourcerne forkert? Kommer der for mange forskellige aktiviteter med deraf følgende spredning af kræfterne? Er der for store krav til dokumentation og indhold? b: Konkurrenceudvalg Nyt fra udvalget Konkurrencekalender 2016 skal igangsættes. Udfordring: 8. oktober eliteturnering afslutning kolliderer med JM i lydighed Kalender udsendes snarest. Ønsker bedes indsendt hurtigt, gerne med alternative datoer. Konkurrencer med flest klasser har fortrinsret. Spørgsmål om der stadig skal være fælles afslutning ved konkurrencer. KU: Ideelt med fælles afslutning, men konkrete forhold kan berettige afslutning på forskellige tidspunkter, specielt for C-klassen, hvor hundeførernes tålmodighed ofte opleves som begrænset. Ikke regler på området. Dorthe Ellegaard: En mulighed kunne også være forskellige starttidspunkter. Nye nummerholdere bestilt og er klar senest 2016 Der er uddannet 6 nye A og B sporlæggere, der alle har fået ny vest. Et enkelt af de 6 er tildelt orlov. Spørgsmål fra Støvring om aflysning pga. lyn om tilbagebetaling. Ikke tilbagebetaling ved force majeure. Ikke tidligere forekommet, derfor ikke planer om at lave en regel på området. Kun en enkelt henvendelse fra utilfreds hundefører. DcH Dronninglund: hundeførere mangler betaling. Sanktioner? Det er arrangøren, der beslutter, om hundefører stiller op. I bekræftende fald hæfter den pågældendes lokalforening, hvis tilmeldingsfristen er overskredet, uanset om man dukker op eller ej.

6 c: Dommerudvalget Nyt fra udvalget Folder uddelt til lokalforeningerne med henblik på at rekruttere nye dommeraspiranter. Formanden for udvalget nævnte behov for et arrangement, der kunne hedde: Konkurrencearrangør: Opstilling af øvelser til konkurrencer ansvarsfordeling/afvikling. Emnet kunne være relevant til et temamøde for relevante personer fra lokalforeningerne samt konkurrenceansvarlige og evt. hjælpere, sporlæggere m.v. Gerne to arrangementer og gerne i foråret Konkurrencerne kører i øvrigt godt. Nyt konkurrenceprogram forventes i : Nyt fra kredskonsulenten Der forelå afbud 7: Nyt fra lokalforeningerne DcH Arden: Kunne glæde sig over lav gennemsnitsalder i bestyrelsen. Konkurrence afholdt B og A. Vellykket forløb, men stor mundfuld. Overvejer om man skal gentage forløbet næste år. Rallykonkurrence i august. Gik godt. Måske har man også her mod på mere. Nyt hvalpehold i gang. DcH Kongerslev: Går stille og roligt. Udskiftninger forestår i bestyrelsen. Nyt hold på 12 startet. DcH Brønderslev: Hvalpehold i gang. 30 hvalpe er startet på 4 hold. Går ellers stille og roligt.

7 DcH Dronninglund: Går godt. 3 nye hold er i gang med hunde. Regner med at runde de 200 medlemmer, en stigning på 15 medlemmer i forhold til Også her udskiftning i bestyrelsen med bl.a. ny formand. Lidt afmatning blandt foreningens ressourcepersoner. Arrangerer derfor weekendseminar med coach, der skal sætte gang i tingene igen. Måske en følge af at være større lokalforening DcH Frederikshavn: Omtalte travlhed i foreningen med Nordjysk Mesterskab. Også her problemer med arealer til spor, men der lykkes indtil videre. Ny form for hvalpeopstart med løbende optag på indslusningshold med overflytning til andre hold efterhånden. Stiller større krav til trænerne. Haft en seance med John Bermann med henblik på at løfte det daglige arbejde og give forventningsafstemning. Vellykket ifølge tilbagemeldinger fra deltagerne. DcH Han Herred: Omtalte diverse udfordringer i form af mange hvalpe 24. Bringer medlemstallet på 95. Kombineret hvalpekurset med dyrlægeaften, med stor tilfredshed hos deltagerne. Lidt trænerfrafald, bl.a. på grund af barsel. Trænere efterspørges derfor. Princip er, at der skal uddannes en ny træner hvert år for at imødegå naturlig afgang. Ny varmekilde i klubhus giver optimisme før vinteren. Festligt arrangement for trænere afholdes hvert år for at fastholde dem. Inspirationsaften med person fra hundepatruljen i Aalborg. 2 hjælpere ved VM for redningshunde. DcH Hjørring: Lokalkonkurrence forestående. Samme aften fest med indvielse af ny hjemmeside på programmet. 79 nye kursushunde tilmeldt. Byggetilladelse til overdækket terrasse foreligger. DcH Hobro: Status på rallyhold omtalt. Deltager ved DM både i DcH og DKK. Tilgang til hvalpehold er så stor, at der er henvist 16 hvalpe til naboforeningerne. Overvejelser om et kortere forløb inden optagelse på hvalpehold, primært med henblik på socialisering. Ikke hensigtsmæssigt med for lang ventetid. Flere trænere er et ønske. Ansøgning om tilskud til nyt gulv har givet resultat, så projektet kan sættes i gang. Også her skal der være udskiftning i bestyrelsen. DcH Lindholm: Nye hold sat i gang. Rallykonkurrence afviklet med godt forløb. Går stille og roligt. DcH Løgstør: Stabilt medlemstal. Lokalforeningens sheltere er fjernet, så der arbejdes med alternative løsninger for tag over hovedet. Ønske om gode opbevaringsforhold for materialer. DcH Skagen: 2 nye hvalpehold i gang. Konkurrence afviklet med overvejende gode tilbagemeldinger.

8 DcH Støvring: God tilgang af hvalpe med flere hold sat i gang. Drive in konkurrence afholdt under udfordrende vejrforhold. Ny hjemmeside på vej. DcH Svenstrup: Går godt. Stor tilgang af nye hunde. Kursus for trænere i gang. Dyrlægeaften planlagt. Også her udskiftning i bestyrelsen. DcH Sydthy: Rundet 100 medlemmer. Arbejdsdag planlagt. Planlægger kursusdag for trænere. Godt gang i sagerne, men mangler trænere. DcH Sæby: Går stille og roligt med 3 nye hvalpehold og to nye rallyhold. DcH Aalborg: Nye hvalpehold startet. Lydighedskonkurrence afholdt. Gik godt. Weekendarrangement afholdt med John Bermann som instruktør for bestyrelse og trænere. Meget vellykket. 8: Eventuelt Opfordring til at besigtige Kongerslevs hjemmeside DcH Hjørring: Forslag om at DcH lejer konkurrencearealer, jfr. problemstillinger med udlejere. Datoer: 26./27. september: DM 4, november: Kredsrådsmøde 17. februar, 2016: Kredsgeneralforsamling

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00. i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst.

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00. i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Kredsrådsmøde Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Afbud fra kredskassereren samt DcH Vesthimmerland, Øland, Hadsund, Støvring og Morsø Referat Inden

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 17 juni 2015 kl. 19.00. i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 17 juni 2015 kl. 19.00. i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat Kredsrådsmøde Onsdag d. 17 juni 2015 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat 1: Nyt fra formanden: Status på medlemstal Landsmødet 2015 Nordisk DM 2015 Aftale mellem de 6

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 16. november kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 16. november kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat Kredsrådsmøde Onsdag d. 16. november kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. 1: Velkomst Referat Dorthe Ellegaard bød velkommen til kredsrådsmødet med en særlig velkomst til formand

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening

Danmarks civile Hundeførerforening Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 1 Kredssekretær 16.06.2014 Kredsrådsmøde tirsdag d. 10/6 2014 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Afbud fra DcH Frederikshavn, Vesthimmerland,

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 11 marts 2015 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Dagsorden

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 11 marts 2015 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Dagsorden Kredsrådsmøde Onsdag d. 11 marts 2015 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Afbud fra DcH Aalborg, Thisted, Øland, Morsø, Frederikshavn, Thyholm og Hadsund. 1: Nyt fra formanden:

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 13. september, 2017 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Dagsorden

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 13. september, 2017 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Dagsorden Kredsrådsmøde Onsdag d. 13. september, 2017 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Kredsformanden bød velkommen Dagsorden 1: Nyt fra formanden: DM i Nordisk der mangler stadig en

Læs mere

Kredsgeneralforsamling d. 15/ kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat

Kredsgeneralforsamling d. 15/ kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat Kredsgeneralforsamling d. 15/02 2017 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat 1. Valg af Dirigent 2. Beretning John Bermann, DcH Hjørring foreslået og valgt. Dirigenten afklarede

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 20. juni 2018 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat.

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 20. juni 2018 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat. Kredsrådsmøde Onsdag d. 20. juni 2018 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat. 0: DcH Forretningsfører Jan Nielsen: 1. Bambora online betalingssystem. Se medsendte orientering

Læs mere

Kredsrådsmøde. Torsdag d. 13. september 2018 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat.

Kredsrådsmøde. Torsdag d. 13. september 2018 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat. Kredsrådsmøde Torsdag d. 13. september 2018 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. 1: Nyt fra formanden: 1. Nyt fra HB Referat. Friluftsrådet har givet 100.000 kr. i tilskud og

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 14. september kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 14. september kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat Kredsrådsmøde Onsdag d. 14. september kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat 1: Nyt fra formanden: Status på medlemstal Fremgang i medlemstal totalt og i fire kredse, i

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening

Danmarks civile Hundeførerforening Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 1 Kredssekretær 04.12.2014 Kredsrådsmøde Onsdag d. 19. november 2014 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Afbud fra kredskassereren samt DcH Morsø

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening

Danmarks civile Hundeførerforening Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 1 Kredsformanden Kredsformandens beretning 2015 Aars, januar 2015 Aktivitetsniveauet i 2015 står ikke tilbage for de tidligere år. Der har været rigtig mange aktiviteter

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde

Kredsbestyrelsesmøde Kredsbestyrelsesmøde d. 2. marts, 2015 kl. 19.00 på Oddesundvej 119, 9220 Aalborg Øst Inden starten på mødet bød kredsformand Dorthe Ellegaard velkommen til de nye medlemmer, dels kredskasserer Mette Christensen

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening

Danmarks civile Hundeførerforening Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 1 Kredssekretær 24.09.2014 Kredsrådsmøde Onsdag d. 10. september 2014 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat 1: DcHs Foreningslederuddannelse

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 18. sep kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 18. sep kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst Kredsrådsmøde Onsdag d. 18. sep. 2019 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst Referat Kredsformanden DM - fanen er pakket og bliver ikke glemt denne gang - 47 deltager fra kreds 1

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 22. juni 2016 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Dagsorden

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 22. juni 2016 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Dagsorden Kredsrådsmøde Onsdag d. 22. juni 2016 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Dagsorden 1: Præsentation fra arbejdsgruppen vedrørende medlemstal Punktet behandles på et ekstraordinært

Læs mere

Referat af kredsråds- og koordineringsmøde Torsdag den 27.11. 2014 kl. 19.00 i klubhuset DcH Kerteminde, Odensevej 540 A

Referat af kredsråds- og koordineringsmøde Torsdag den 27.11. 2014 kl. 19.00 i klubhuset DcH Kerteminde, Odensevej 540 A Referat af kredsråds- og koordineringsmøde Torsdag den 27.11. 2014 kl. 19.00 i klubhuset DcH Kerteminde, Odensevej 540 A Dagsorden:. 1. Valg af dirigent og godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 23. OKTOBER 2012

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 23. OKTOBER 2012 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 23. OKTOBER 2012 Referent: Pernille Dohlmann Deltagere: Marianne Christensen, Pernille Dohlmann, Susanne Forsberg Fagerberg,, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen, Herdis

Læs mere

Konkurrencevejledning og drejebog for Spor og Rundering

Konkurrencevejledning og drejebog for Spor og Rundering Januar 2011. VEJLEDNING OG HANDLINGSPLAN Dette lille hæfte er ment som en forhåndsvejledning og drejebog til arrangører af DM i Nordisk i DcH. Hæftet udleveres til den lokalforening som skal arrangere

Læs mere

Lars Poffler, Jeannette Vejlemand, Ernst Johansen, John Riise, Lisbeth Tidemand og Laura Jensen

Lars Poffler, Jeannette Vejlemand, Ernst Johansen, John Riise, Lisbeth Tidemand og Laura Jensen DCH HELSINGØR REFERAT - BESTYRELSESMØDE Referent: Laura Jensen DATO 8. april 2013 STED DELTAGERE FRAVÆRENDE Hos Lars Poffler Lars Poffler, Jeannette Vejlemand, Ernst Johansen, John Riise, Lisbeth Tidemand

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012 Til stede: Afbud: Referent: Marianne Christensen, Pernille Dohlmann, Susanne Forsberg Fagerberg, Michael Stenholm Nielsen, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen,

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Charlotte Alkjær Sekretær Hillerødvej 100 3300 Frederiksværk Tlf. 25715585 DATO 26.februar 2007 STED Ålestokgården, Næstved

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening

Danmarks civile Hundeførerforening Landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening LANDSFORMAND 96/13 Til Lokalforeningerne, Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige, HB REFERAT fra: Torben Ibsen Tårupvej 26 8963 Auning Tlf: 5355 2100 torben@dch-danmark.dk

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening

Danmarks civile Hundeførerforening Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 1 Kredsformanden Kredsformandens beretning 2013 Aars, januar 2014 Aktivitetsniveauet i 2013 står ikke tilbage for de tidligere år. Der har været rigtig mange aktiviteter

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT - KREDSRÅDSMØDE Marianne Lind Sekretær Horserødvej 2B 3000 Helsingør Tlf. 4975 1730 DATO 18.september 2007 STED DELTAGERE AFBUD FRAVÆRENDE Osted Kro Kredsbestyrelsen:,

Læs mere

2019 KALENDER; GRUNDUDDANNELSE FOR TRÆNERE Dato, sted og tid: Modul nr. 0-8:

2019 KALENDER; GRUNDUDDANNELSE FOR TRÆNERE Dato, sted og tid: Modul nr. 0-8: 2019 KALENDER; GRUNDUDDANNELSE FOR TRÆNERE Dato, sted og tid: Modul nr. 0-8: Lørdag og søndag d. 12. og 13. januar 2019 Mødetid kl. 08.00 Tranum Strand Himmerlandsfondens kursus- og feriecenter, Strandvejen,

Læs mere

2019 KALENDER; GRUNDUDDANNELSE FOR TRÆNERE Dato, sted og tid: Modul nr. 0-8:

2019 KALENDER; GRUNDUDDANNELSE FOR TRÆNERE Dato, sted og tid: Modul nr. 0-8: 2019 KALENDER; GRUNDUDDANNELSE FOR TRÆNERE Dato, sted og tid: Modul nr. 0-8: Lørdag og søndag d. 12. og 13. januar 2019 Mødetid kl. 08.00 Tranum Strand Himmerlandsfondens kursus- og feriecenter, Strandvejen,

Læs mere

Referat fra DcH Vejles Generalforsamling d. 24-01-2015 kl. 13

Referat fra DcH Vejles Generalforsamling d. 24-01-2015 kl. 13 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Flemming Buhl Jensen blev valgt 2. Beretninger for 2014 af Foreningens formand John Stenhøj Formandens beretning blev godkendt Er vedhæftet bagerst side 4+5 3. Regnskabsaflæggelse

Læs mere

Grundmodul 1: Velkomst og introduktion. Alment undervisningskendskab, det er et weekendseminar med overnatning på grund af undervisning lørdag aften.

Grundmodul 1: Velkomst og introduktion. Alment undervisningskendskab, det er et weekendseminar med overnatning på grund af undervisning lørdag aften. 2018 KALENDER; GRUNDUDDANNELSE FOR TRÆNERE Dato, sted og tid: Modul nr. 0-8: Mandag d. 8. januar 2018 Aftenmøde i DcH Lindholm Kl. 18.30-21.30 Grundmodul 0 DcH s opbygning og forskellighed ved Kredsformand

Læs mere

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark.

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. FJDs engelske gruppemøde onsdag den 24. november 2010 kl. 17.30 på Hotel Hedegården, Valdemar Poulsens Vej 4, 7100 Vejle tlf.

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 REFERAT HB 03 Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

Referat HB-møde mandag d. 6.4.2016 kl. 17.00 på Fjeldsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby

Referat HB-møde mandag d. 6.4.2016 kl. 17.00 på Fjeldsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby Referat HB-møde mandag d. 6.4.2016 kl. 17.00 på Fjeldsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby Agerskov d. 11.04.2016 Til stede: Poul Meineche (PM), Peter Malta Larsen (PML), Bent Andersen

Læs mere

Grundmodul 1: Velkomst og introduktion. Alment undervisningskendskab, det er et weekendseminar med overnatning på grund af undervisning lørdag aften.

Grundmodul 1: Velkomst og introduktion. Alment undervisningskendskab, det er et weekendseminar med overnatning på grund af undervisning lørdag aften. 2018 KALENDER; GRUNDUDDANNELSE FOR TRÆNERE Dato, sted og tid: Modul nr. 0-8: Mandag d. 8. januar 2018 Aftenmøde i DcH Lindholm Kl. 18.30-21.30 Grundmodul 0 DcH s opbygning og forskellighed ved Kredsformand

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtaget på kredsgeneralforsamlingen Den. 16. februar 2015 1 Kredsrådet Kredsrådets medlemmer er de enkelte lokalforeninger i kredsen. Kredsrådets opgave er at - samle

Læs mere

UDDANNELSESUDVALGET. Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2009. Henrik Kreipke Formand Jernbane Allé 64 3060 Espergærde Tlf. 4913 1821

UDDANNELSESUDVALGET. Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2009. Henrik Kreipke Formand Jernbane Allé 64 3060 Espergærde Tlf. 4913 1821 UDDANNELSESUDVALGET Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2009 Henrik Kreipke Formand Jernbane Allé 64 3060 Espergærde Tlf. 4913 1821 Kursusprogram for 2009 Her er de nye kursustilbud. Kurserne er fortrinsvis for trænere,

Læs mere

Referat ordinært landsmøde 19. marts 2016

Referat ordinært landsmøde 19. marts 2016 126/16 29.03.16 Referat ordinært landsmøde 19. marts 2016 Uddeling af Jubilæumsvase fra Jubilæumsfonden til 4 dommere. Kurt Madsen 25 år. Ole Christensen 25 år. Kim Olin 25 år var ikke tilstede. Arne Waage

Læs mere

Nye medlemmer betaler kontingent, der fastsættes på den årlige ordinære generalforsamling.

Nye medlemmer betaler kontingent, der fastsættes på den årlige ordinære generalforsamling. 1 Foreningens navn er DcH Vejle. Dens hjemsted er Vejle. Foreningen er medlem af landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening. 2 Foreningens formål er dels at virke for anvendelse af hundens evner

Læs mere

Samlet træningsplan Vinter 2015

Samlet træningsplan Vinter 2015 Samlet træningsplan Vinter 2015 Træningen i firkanter afvikles året igennem dog undtaget juli og december. Jagt 1 Træningen på Jagtholdene forbereder hunden til prøver og jagter, men der er også plads

Læs mere

1. Godkendelse af referat Referat fra mødet 6. februar godkendes efter få rettelse. Referatet lægges på hjemmesiden.

1. Godkendelse af referat Referat fra mødet 6. februar godkendes efter få rettelse. Referatet lægges på hjemmesiden. DCH HELSINGØR REFERAT - BESTYRELSESMØDE Referent: Jeanette Vejlemand DATO 5. marts 2012 STED DELTAGERE FRAVÆRENDE Hos Susan Hansen Lars Poffler, Ernst Johansen, Susan Hansen, Laura Jensen, Jeanette Vejlemand,

Læs mere

Samlet træningsplan Vinter 2016

Samlet træningsplan Vinter 2016 Samlet træningsplan Vinter 2016 Træningen i firkanter afvikles året igennem dog undtaget juli og december. Jagt 1 Træningen på Jagtholdene forbereder hunden til prøver og jagter, men der er også plads

Læs mere

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN SU møde Dato: 24.9.2015 Tidspunkt: kl. 19.00 Arrangør: HF/Solvang Sted: Fælleshuset Mødedeltagere Haveforeninger HF/Knæbjerget, HF/Bernstorff og HF/Solvang Kredsbestyrelsen: Torben Juul Eriksen(TJE), Vibeke

Læs mere

Det er et krav, at hunden inden tilmeldingen har bestået en IPO-2 prøve. BHR kan uddele wildcard.

Det er et krav, at hunden inden tilmeldingen har bestået en IPO-2 prøve. BHR kan uddele wildcard. Regler for deltagelse i IPO 3 DM og udtagelser Udtagelseskrav: Det er et krav, at hunden inden tilmeldingen har bestået en IPO-2 prøve. Hundeførere, som har bestået med minimum 250 point opnået ved 1 udtagelse,

Læs mere

Referat HB-mødet den 5. maj i Huset. Deltagere på mødet:

Referat HB-mødet den 5. maj i Huset. Deltagere på mødet: 168/19 den 17-5-19 Referat HB-mødet den 5. maj i Huset Deltagere på mødet: Annette Lunau landsformand og mødeleder Linda Lundh landsnæstformand Christian Ravn kredsformand kreds 1 Gitte D. Christensen

Læs mere

Referat Kredsrådsmøde. Mandag den 6. juni 2016

Referat Kredsrådsmøde. Mandag den 6. juni 2016 Til: Lokalforeningerne, 06-06-2016 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat Kredsrådsmøde. Mandag den 6. juni 2016 1. Orientering fra kredsformanden v. Susanne Kjær Vi har pt. ikke en kredseftersøger,

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016. Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016. Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn. Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT

Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn. Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT Dagsorden: Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT 1) Godkendelse af sidste referat JGR samt PG og AAJ meldte

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 18. august 2009

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 18. august 2009 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 18. august 2009 Referent: Deltagere: Afbud: Pernille Dohlmann Kai Thusgaard Andersen, Pernille Dohlmann, Linda Eriksen, Vibeke Gjerstrup, Lisbeth Pedersen, Dorthe Sørensen,

Læs mere

Til Haveforeningerne i Rudersdal 26.3.2016

Til Haveforeningerne i Rudersdal 26.3.2016 Til Haveforeningerne i Rudersdal 26.3.2016 Der indkaldes hermed til fællesmøde (SU) for alle medlemmer af haveforeningernes bestyrelser og bestyrelsen i Nordøstsjællandskredsen. Møde dato er tirsdag d.

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 Kredssekretær Dorthe Dalgaard Nielsen Atlasvej 24, 7100 Vejle ;

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 Kredssekretær Dorthe Dalgaard Nielsen Atlasvej 24, 7100 Vejle ; Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 Kredssekretær Dorthe Dalgaard Nielsen Atlasvej 24, 7100 Vejle 26 16 96 21; ddn@cdmail.dk Referat fra Kredsgeneralforsamling den 17. februar 2014 kl. 19.30 i DcH

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v / kredskasserer Pia Johnsen Svanevej 8, 8723 Løsning, 2010 4880, kreds3kasserer@rundering.

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v / kredskasserer Pia Johnsen Svanevej 8, 8723 Løsning, 2010 4880, kreds3kasserer@rundering. Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v / kredskasserer Pia Johnsen Svanevej 8, 8723 Løsning, 2010 4880, kreds3kasserer@rundering.dk REFERAT FRA Kredsgeneralforsamling den 26. februar 2013 kl. 19.30

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Karin Nielsen Sekretær Klippingevej 19 4671 Strøby Tlf. 21 51 51 01 DATO 18. februar 2014 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE

Læs mere

Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna

Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna Odense Lokalgruppe Referat af grupperådsmøde den 21. september 2005 Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna Referent: Karina

Læs mere

DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT. Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus.

DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT. Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus. DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus. Formand Keld Jensen bød velkommen til ordinær generalforsamling 2009. 1. Konstatering af stemmetal

Læs mere

Samlet træningsplan Forår 2016

Samlet træningsplan Forår 2016 Samlet træningsplan Forår 2016 Træningen i firkanter afvikles året igennem dog undtaget juli og december. lydighed samt evt. apportering. BASIS 2 Efter -kurset fortsætter vi nu med den grundlæggende lydighed

Læs mere

Referat fra formandsmøde den 12. og 13. november 2016 på Huset i Middelfart

Referat fra formandsmøde den 12. og 13. november 2016 på Huset i Middelfart Dato 18-11-2016 postnr. 297/16 Referat fra formandsmøde den 12. og 13. november 2016 på Huset i Middelfart Deltagere på mødet, se nederst i dette referat. Velkomst ved Torben Mødet startede kl.11.00 hvor

Læs mere

Dagsorden Riffel sektions Møde

Dagsorden Riffel sektions Møde Dagsorden Riffel sektions Møde TID: Onsdag den 7. oktober 2015 17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Anders

Læs mere

TEKNISKE REGLER 2013-2014

TEKNISKE REGLER 2013-2014 TEKNISKE REGLER 2013-2014 TEKNISKE REGLER SIDE 1 ARTIKEL 1 1.1 DOMMERKOMITÉENS FUNKTIONER. 1.1.1 Dommerkomitéen er ansvarlig for definitionen af reglerne. Komitéen vedligeholder de tilstedeværende regelsæt

Læs mere

REFERAT. Emne: Referat af bestyrelsesmøde. Formål med mødet: At behandle dagsordenen og evt. indkomne spørgsmål. Dato: 4-5-2011

REFERAT. Emne: Referat af bestyrelsesmøde. Formål med mødet: At behandle dagsordenen og evt. indkomne spørgsmål. Dato: 4-5-2011 Emne: Referat af bestyrelsesmøde Formål med mødet: At behandle dagsordenen og evt. indkomne spørgsmål. Mødeleder: Referent: Elsebeth Dagsorden: Dato: 4-5-2011 Kl.: 19.00 Sted: hos Konklusion: Til Stede:,

Læs mere

Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen

Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen Dansk Orienterings-Forbund Til Referat af klubledermøde 1 i Sydkredsen Mødested: Fros Klubhus Mødedato: Tirsdag d. 25/1 kl. 19.00 Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen Mødeindbudte: Klubrepræsentanter

Læs mere

Emne: Møde nr. 7-2013. Dato: 07-10-2013. Sted: Bent Schwartzbach BS

Emne: Møde nr. 7-2013. Dato: 07-10-2013. Sted: Bent Schwartzbach BS Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 7-2013 Dato: 07-10-2013 Sted: Bent Schwartzbach BS Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben

Læs mere

Lars Poffler, Laura Jensen, Ernst Johansen, Susan Hansen, John Riise, Lisbeth Tidemand og Jeanette Vejlemand FRAVÆRENDE

Lars Poffler, Laura Jensen, Ernst Johansen, Susan Hansen, John Riise, Lisbeth Tidemand og Jeanette Vejlemand FRAVÆRENDE DCH HELSINGØR REFERAT - BESTYRELSESMØDE Referent Jeanette Vejlemand DATO 13. januar 2014 STED Hos Lisbeth Tidemand DELTAGERE Lars Poffler, Laura Jensen, Ernst Johansen, Susan Hansen, John Riise, Lisbeth

Læs mere

Referat fra hovedbestyrelsesmøde Lørdag d. 7-2 2015

Referat fra hovedbestyrelsesmøde Lørdag d. 7-2 2015 Referat fra hovedbestyrelsesmøde Lørdag d. 7-2 2015 Til: HB Alle landsudvalg Lokalforeninger Postansvarlige 41/15 Den 8.2.2015 Hovedbestyrelsesmøde den 7.2. 2015 kl. 09.00 på Hotel Hedegaarden, Vald. Poulsensvej

Læs mere

Referat af møde med pladsformændene og RL 8. januar 2015

Referat af møde med pladsformændene og RL 8. januar 2015 Fællesmøde i regionen torsdag den 8. januar. Vejgaard Bibliotek. Møde tidspunkt 18.30 Indkaldte : Mette Urup Jette Søndergaard Jan Jørgensen Hanne Koldkjær Bente Sand Per K. Nielsen Thomas Kaldsen Poul

Læs mere

Emne: Møde nr. 2-2011. Dato: 04.04.2011

Emne: Møde nr. 2-2011. Dato: 04.04.2011 Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2-2011 Dato: 04.04.2011 Sted: Hanne Jensen Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Louise Munchaus Adsbøl LA Lene Sørensen LS Preben Arenfeldt PA Susanne

Læs mere

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN SU møde Dato: 23. September. 2015 Tidspunkt: kl. 19.00 Arrangør: HF/Virumgård Sted: HF/Bredely - Fælleshus Mødedeltagere: Haveforeninger: HF/Stadion, HF/Bredely, HF/Ermelund HF/Lundtoftehaverne, HF/Lyngen

Læs mere

2. Hovedbestyrelsens beretning Herunder Ordens- og Amatørudvalgets beretning Udvalgsformændene ganske kort

2. Hovedbestyrelsens beretning Herunder Ordens- og Amatørudvalgets beretning Udvalgsformændene ganske kort Dansk Forening for Rosport www.roning.dk 26. februar 2016 DFfR s ordinær generalforsamling den 12. marts 2016 Endelig Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Hovedbestyrelsens beretning Herunder Ordens-

Læs mere

Hundeførerdag. Uddannelsesudvalget Kreds 1 Søndag den 7. oktober Astrup-Sønderskov Friskole Skolestien 2, Astrup.

Hundeførerdag. Uddannelsesudvalget Kreds 1 Søndag den 7. oktober Astrup-Sønderskov Friskole Skolestien 2, Astrup. Hundeførerdag 2018 Uddannelsesudvalget Kreds 1 Søndag den 7. oktober 2018 Astrup-Sønderskov Friskole Skolestien 2, Astrup 9800 Hjørring Tidsplan for søndag 7. oktober 2018 Program for dagskurserne: 08.00-08.30

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 16 maj 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 16 maj 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 16 maj 2010 Tilstede: Kurt Thomsen, Leif Mikkelsen, Lene Hadbjerg, Jeanette Michelsen, Karin Nielsen og Dorte Paludan. Afbud fra Christian Niss, der deltog lidt pr. tlf. Pkt.

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen)

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Referat af Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Deltagere: Allan Nielsen, Poul Erik Tobiasen, Carina Møller, Pernille Olesen, Leif Jensen, Lars

Læs mere

af bestyrelsesmødet den 9. oktober 2014 kl. 17.00 i Gråkjær Arena, Holstebro. ------------------------------------

af bestyrelsesmødet den 9. oktober 2014 kl. 17.00 i Gråkjær Arena, Holstebro. ------------------------------------ Til Bestyrelsen Viby J. den 17. oktober 2014 REFERAT af bestyrelsesmødet den 9. oktober 2014 kl. 17.00 i Gråkjær Arena, Holstebro. Deltagere: Per Sørensen (PS), Allan Enevoldsen (AE), Villy Nielsen (VN)

Læs mere

Hjørring civile Hundeførerforening

Hjørring civile Hundeførerforening Referat fra generalforsamling torsdag den 26 november 2015 kl. i klubhuset i Hjørring Velkomst ved formand Poul Graversen som fortsatte med at uddele takkegaver for byggeriet til tovholder Alfred Nielsen

Læs mere

Årsmøde Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00

Årsmøde Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00 Årsmøde Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00 Hermed indkaldes til Årsmøde i Sports Acro Udvalget Søndag den 25. oktober 2015 kl. 10.00 Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Fremlæggelse

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Onsdag den 3. juni 2015 kl. 17.30 STED: Idrættens Hus Brøndby DELTAGERE: Hugo Andresen (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael Green (MG)

Læs mere

1. Godkendelse af referat mm. Referat fra mødet 12. december 2011 gennemgås og godkendes. Referatet sendes til Lise og lægges på hjemmesiden.

1. Godkendelse af referat mm. Referat fra mødet 12. december 2011 gennemgås og godkendes. Referatet sendes til Lise og lægges på hjemmesiden. DCH HELSINGØR REFERAT - BESTYRELSESMØDE Referent: Laura Jensen DATO 6. februar 2012 STED DELTAGERE FRAVÆRENDE Hos Ernst Johnsen Lars Poffler, Jeannette Vejlemand, Ernst Johansen, Susan Hansen John Riise,

Læs mere

Børne- Ungeudvalget. Udvalget: U-4,U

Børne- Ungeudvalget. Udvalget: U-4,U Endnu en sæson er ved at være afsluttet. Igen har vi måtte konstatere nedgang i antallet af spillere. Det er foruroligende. Årsagen hertil skal sikkert findes med baggrund i forskellige faktorer. Nogen

Læs mere

Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 18. november 2010 (udsendt 24. nov. 2010)

Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 18. november 2010 (udsendt 24. nov. 2010) Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 18. november 2010 (udsendt 24. nov. 2010) Hos Lene mandag d. 15. november kl. 18.30 MØDEDELTAGERE: Knud Hald () Nina Dige Vinther () Bettina Quvang Jørgensen (BQJ)

Læs mere

Michael Malm, Kate Sørensen, Christian Bøttcher, Lisbeth Tidemand og Laura Jensen

Michael Malm, Kate Sørensen, Christian Bøttcher, Lisbeth Tidemand og Laura Jensen DCH HELSINGØR REFERAT - BESTYRELSESMØDE Referent: Laura DATO 13. august 2015 STED DELTAGERE FRAVÆRENDE Hos Lisbeth Tidemand Michael Malm, Kate Sørensen, Christian Bøttcher, Lisbeth Tidemand og Laura Jensen

Læs mere

Formandens beretning 2006

Formandens beretning 2006 Formandens beretning 2006 Når jeg tænker tilbage på år 2005, er succes og modgang ord som dukker op. Vi startede året med 113 medlemmer, aldrig har tallet været så højt. Det er dejligt med en så stor skare

Læs mere

Referat af AU-møde, sektion 1 og sektion 2, afholdt den 7. juni 2014, i Skovbo Afd. s klubhus.

Referat af AU-møde, sektion 1 og sektion 2, afholdt den 7. juni 2014, i Skovbo Afd. s klubhus. Dansk Politihundeforening Arbejdsudvalgene Referat af AU-møde, sektion 1 og sektion 2, afholdt den 7. juni 2014, i Skovbo Afd. s klubhus. Tilstede var et samlet AU fra sektion 2. Fra sektion 1 havde Mads

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v/kredssekretær Michael Rode Jensen Digevej 20 8830 Tjele, 98 62 29 31, miroje@post.tele.

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v/kredssekretær Michael Rode Jensen Digevej 20 8830 Tjele, 98 62 29 31, miroje@post.tele. Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v/kredssekretær Michael Rode Jensen Digevej 20 8830 Tjele, 98 62 29 31, miroje@post.tele.dk REFERAT FRA KREDSGENERALFORSAMLING den 17. februar 2009 Fraværende

Læs mere

Fredag den 27. september 2013 kl. 09.30-12.00 med efterfølgende frokost

Fredag den 27. september 2013 kl. 09.30-12.00 med efterfølgende frokost Ø k o n o m i d i r e k t ø r f o r e n i n g e n Hovedbestyrelsen for Økonomidirektørforeningen Mødedato og tid: Fredag den 27. september 2013 kl. 09.30-12.00 med efterfølgende frokost Mødested: Munkebjerg

Læs mere

Bronzemedalje til Zenia ved JEC (uofficielle Junior Europa Mesterskaber) Dresden, Tyskland

Bronzemedalje til Zenia ved JEC (uofficielle Junior Europa Mesterskaber) Dresden, Tyskland MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB Nr. 5 NOVEMBER 2009 JANUAR 2010 ÅRG. 42 Bronzemedalje til Zenia ved JEC (uofficielle Junior Europa Mesterskaber) Dresden, Tyskland Referat fra O-møde i Klubhuset

Læs mere

Hundetræning Program 2016

Hundetræning Program 2016 Billeder fra hunde holdene Hundetræning Program 2016 TRIN 1 - UNGHUNDE TRIN 1 - FT SPANIELS SPECIEL TRIN 2 - ÅBENKLASSE TRIN 3 - APPORTERING Strandager Jagtforening www.strandagerjagtforening.dk 12 1 Velkommen

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT KREDSRÅDSMØDE Karin Nielsen Sekretær Klippingevej 19 4671 Strøby Tlf 21 51 51 01 DATO 12. September 2012 kl. 19.00 STED DELTAGERE FRAVÆRENDE Osted kro

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 19 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent; Bent Rask foreslået og valgt Generalforsamlingen lovligt indvarslet. 2. Beretning: Ved formanden

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 22. marts 2009 kl. 10.00 på Rønne Brandstation, Dampmøllegade 9, Rønne.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 22. marts 2009 kl. 10.00 på Rønne Brandstation, Dampmøllegade 9, Rønne. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 22. marts 2009 kl. 10.00 på Rønne Brandstation, Dampmøllegade 9, Rønne. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Kirsten Nielsen, Hanne Buchholdt, Niels

Læs mere

Mødereferat: RKUmøde Emne: Møde nr. 1-2014 Dato: 05-02-2014. Deltagere: Gert William Knudsen (GWK) Afbud: 1 Valg af ordstyrer CC blev valgt

Mødereferat: RKUmøde Emne: Møde nr. 1-2014 Dato: 05-02-2014. Deltagere: Gert William Knudsen (GWK) Afbud: 1 Valg af ordstyrer CC blev valgt Mødereferat: RKUmøde Emne: Møde nr. 1-2014 Dato: 05-02-2014 Sted: Fraugdegaard Deltagere: Christian Christensen (CC) Annika Christiansen (AC) Frank Graversen (FG) Keld Kongsted Jensen (KKJ) Mette Urup

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde

Referat fra Bestyrelsesmøde Side 1 af 7 Lotte Bang Referat fra Bestyrelsesmøde Vivabolig - Organisationsbestyrelsesmøde Mødested : Vesterbro 23 Mødetidspunkt : Onsdag d. 11. juni 2014 kl. 17:00-20:00 Mødet hævet : Onsdag d. 11. juni

Læs mere

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad.

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Men først en stor tak til Lotte Jensen, for at vi igen kan få lov til at afholde den årlige generalforsamling her på hendes arbejdsplads.

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU2 den 13/3 2013 Rødovre den 29. marts 2013 Til stede: Ikke til stede: Konstitueret formand: Lars Jacobsen (LJ) Konstitueret næstformand: Inge Sambleben (IS) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer:

Læs mere

NYHEDSBREV 2. UDGAVE AUGUST 2010. Til alle medlemmer af DcH-Fakse.

NYHEDSBREV 2. UDGAVE AUGUST 2010. Til alle medlemmer af DcH-Fakse. NYHEDSBREV 2. UDGAVE AUGUST 2010. Til alle medlemmer af DcH-Fakse. Så er det her, det nyhedsbrev jeg havde tænkt skulle komme lige før sommerferien jeg må sande at heller ikke her går tingene altid som

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Tilstede: Henrik, Britta, Heidi, Per, Jenny, Christian og Anja 1. Referat fra sidste møde Godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen Bemærkninger til udsendte

Læs mere

Til: HB Landsudvalg Lokalforeninger Postmodtagere

Til: HB Landsudvalg Lokalforeninger Postmodtagere Til: HB Landsudvalg Lokalforeninger Postmodtagere Hovedbestyrelsesmøde den 26. juni 2015 Fjeldsted Skov Kro, Store Landevej 92 5592 Ejby og 27. juni 2015 på Ungdomslejren Skallebøllecentret, Vissenbjerg

Læs mere

Nyhedsbrev august 2012

Nyhedsbrev august 2012 Nyhedsbrev august 2012 Kære medlemmer Hermed endnu et lille nyhedsbrev fra kreds 38. Selv om der har været aktivitet på træningspladsen i hele sommerferien, er træningen nu for alvor i gang. Holdtræningen

Læs mere

Medlemsoversigt 2019 ved udgangen af juli 2019 tallene er taget fra medlemsdatabasen

Medlemsoversigt 2019 ved udgangen af juli 2019 tallene er taget fra medlemsdatabasen Landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening FORRETNINGSFØRER HB Lokalforeningerne Kredskasserere Jan E. Nielsen Anton Berntsen vej 10 7182 Bredsten Tlf.: 2115 6610 Bredsten 5.8.2019 Medlemsoversigt

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 5. september 2012

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 5. september 2012 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 5. september 2012 Afbud fra René Gordon Larsen, Mette Groes deltager Mødeleder Charlotte Graungaard Ordstyrer Christian Gøttsch Hansen Referent Michael Dreyer Referat

Læs mere

Der blev udleveret blanket til klubhusbidrag for 2011 skal afleveres til Frederik hurtigst muligt.

Der blev udleveret blanket til klubhusbidrag for 2011 skal afleveres til Frederik hurtigst muligt. Holluf Pile Tornbjerg Idrætsforening Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ http://www.hpti.dk 4. januar 2012 Referat af hovedbestyrelsesmøde tirsdag d. 29. november 2011 kl. 17.30 i klubhuset Tilstede: Kim,

Læs mere