BEBOERINFORMATION OM RENOVERING OG MODERNISERING AF BADEVÆRELSER PÅ TORVALD KØHLSVEJ 16-48

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BEBOERINFORMATION OM RENOVERING OG MODERNISERING AF BADEVÆRELSER PÅ TORVALD KØHLSVEJ 16-48"

Transkript

1 30. SEPTEMBER 2015 DOMI BOLIG AFD. 10 BEBOERINFORMATION OM RENOVERING OG MODERNISERING AF BADEVÆRELSER PÅ TORVALD KØHLSVEJ ATTENTION: If you don t understand Danish, and you have questions to this information folder, please contact me: ohj@domibolig.dk M: With best regards Ole Hvid Jensen, Domi Bolig

2 RENOVERING AF BADEVÆRELSER 2 INDHOLD 1 Baggrund Hvorfor renoveres badeværelserne også? 3 2 Hvornår begynder renoveringen? 4 3 Hvordan kommer håndværkerne ind? 7 4 Hvad skal der foregå i lejligheden? 8 5 Hvor lang tid varer arbejdet i din lejlighed? Du skal sørge for: Forsikringer 11 6 Hvad gør man, når toilettet ikke kan bruges? Afbrydelse af vand, varme og el under renoveringen 12 7 Hvor kan du henvende dig? 14

3 DOMI BOLIG AFD Baggrund Afdelingen besluttede ved et ekstraordinært afdelingsmøde den 27. maj 2015, at lejlighederne på Torvald Køhlsvej skal have udskiftet vandrør, faldstammer og kloak. I forbindelse med rørudskiftningen blev det også besluttet at modernisere badeværelserne samtidig med renoveringen. Der har været afholdt licitation den 23. september 2015, og økonomien er nu på plads, hvilket betyder, at rørudskiftningen og badeværelsesrenoveringen kan begynde. Det er firmaet Poul Pedersen A/S, som skal udføre arbejdet i hovedentreprise. 1.1 Hvorfor renoveres badeværelserne også? Der er flere grunde til, at vi skal renovere installationer og badeværelser. Vandrør er tærede og delvist lukkede af kalk, og flere steder i kælderen er der blev skiftet rørstykker ud, som var utætte. Faldstammer volder dagligt problemer hos mange beboere, og specielt køkkenfaldstammer er tillukkede af snavs. Når alle faldstammer og vandrør, der går igennem badeværelserne skal skiftes, er det naturligt, at renovere badeværelset samtidig. Langt de fleste badeværelser er ikke er tidsvarende ligesom det daglige slid har sat sine spor. Når renoveringen er færdig, er der samtidigt opsat fælles lejlighedsmålere for varmt og koldt vand i alle lejligheder.

4 RENOVERING AF BADEVÆRELSER 4 2 Hvornår begynder renoveringen? Vi starter med at etablere byggeplads i uge 43, dvs. i løbet af ugen, der begynder med den 19. oktober. Samtidig begynder arbejdet i kældrene i blok C og D. Først i uge 44 (mandag den 26. oktober) går håndværkerne i gang i opgang 42, blok C.

5 DOMI BOLIG AFD Efter at opgang 42 er færdig, holdes juleferie. I december måned arbejdes der kun til og med uge 50 i lejlighederne. I uge begynder arbejdet i opgang 40, hvorefter rækkefølgen er opgang 38, 36, 44, 46 og 48. Derefter opgang 16, 18, 20 osv. Der er vedlagt en vejledende tidsplan. Planen er dog foreløbig og kan afvige. Den gældende tidsplan kan ses på byggepladsen. Udover denne varsling vil du blive varslet igen ca. 3 uger før opstarten i opgangen og igen ca. 1 uge før håndværkerne begynder i din lejlighed. Vi vil løbende holde dig orienteret, hvis der sker ændringer / afvigelser i planen. Vi sætter nye informationer op i infotavlen i opgangen og på byggepladsen.

6 RENOVERING AF BADEVÆRELSER 6

7 DOMI BOLIG AFD Hvordan kommer håndværkerne ind? Når rør og badeværelser renoveres, er det meget vigtigt, at man kan komme ind i alle lejlighederne, som er varslet. Ellers kan arbejdet ikke udføres. Du skal derfor huske, at afleverer en nøgle til varmemesteren når du modtager den første varsling fra Poul Pedersen A/S. Den første dag bliver der monteret en nøgleboks på/ved indgangsdøren til lejligheden i trappeopgangen, hvori en af dine nøgler placeres, så længe arbejdet står på. Du skal huske enten at være hjemme eller at have afleveret en nøgle til varmemesteren i postkassen, Torvald Køhlsvej 30. Husk at lægge nøglen i en kuvert og skrive navn, adresse, telefonnummer og evt. adresse på kuverten. Hvis håndværkerne ikke kan komme ind den første dag, så bliver vi nødt til at gøre brug af en låsesmed for beboerens regning, idet arbejdet ellers går i stå, hvilket også kommer til at koste afdelingen unødige penge. Vi gør det på denne måde, for at entreprenøren ikke skal rende rundt med din private nøgle. Det volder altid besvær at holde styr på alle de forskellige nøgler, når der er flere håndværkere indblandet. Det vil vi gerne undgå. Når arbejdet er færdigt, afleverer vi din nøgle tilbage og alt er ved det gamle.

8 RENOVERING AF BADEVÆRELSER 8 4 Hvad skal der foregå i lejligheden? Håndværkerne starter med at montere nøglebokse og afdække de gulve, hvor der bliver arbejdstrafik. Miljøsluser: Det har vist sig, at det gamle fliselim indeholder asbest, den gamle maling indeholder pcb og de gamle klinker indeholder bly. Derfor skal håndværkeren som noget af det første etablere en slags 3 kammersluse i plast, hvor fra der laves undertryk, sådan at støv ikke kan spredes. Denne sluse sættes op i entréen. Efter afdækning og etablering af sluser, fjernes alt i badeværelset ind til den rå mur og det rå gulv. Dette arbejder tager i alt en arbejdsdag fra kl til 17, og her kan beboeren ikke være hjemme. Dernæst begynder opbygningen med vandrør, afløbsrør, elinstallationer, opsætning af vægfliser og nedlægning af gulvfliser. Efterfølgende monteres installationskasse, håndvask inkl. skab, toilet, bruser og et nedhængt loft med spots indbygget. Til slut monteres radiator. I køkkenet skal vi ind igennem de skabe som støder op mod badeværelserne og frem til køkkenvasken for at tilslutte vandrørene fra badeværelset. I køkkener som ikke umiddelbart støder op mod badeværelser fremføres nye vandrør fra badeværelser til køkkener under loftet og føres ned i de eksisterende installationsskakte, hvor faldstammer også er placeret. I køkkenet skal vi samtidigt renovere de eksisterende faldstammer som enten er placeret synligt i baderum eller i installationsskakte i køkkener. I baderum placeres faldstammer i de nye installationsskakte og i køkkener placeres faldstammer samme sted som eksisterende i installationsskakte. Ved renovering af køkkenfaldstammen er det være nødvendigt at demontere et eller flere køkkenskabe. Der orienteres nærmere omkring dette i varslingsbrevene. I entréen udskiftes den gamle el tavle med gruppesikringer, og ellers bliver gang / entré hovedvejen for al færdsel af håndværkere, materialer mv.

9 DOMI BOLIG AFD Hvor lang tid varer arbejdet i din lejlighed? Arbejdet i lejligheden tager ca. 6 uger inkl. aflevering og udbedring af fejl og mangler. Men det er også hele din opgang, som bliver færdig indenfor ca. 6-7 uger. De første 2-3 dage bruges til sanering og nedbrydning. Herefter starter VVS og el med at installere nye faldstammer, de lodrette forsyningsrør for vand og varme samt elkabler. Herefter opbygges en ny skakt, som skjuler rør og faldstammer, og mureren går i gang med opbygningen af gulve, fliser og rør i badeværelser. I løbet af uge 5 bliver badeværelsesarbejderne færdige og der foretages en oprydning/rengøring. Efterfølgende foretages der mangelgennemgang og eventuel udbedring af fejl og mangler i uge 6. Du skal være opmærksom på, at der ikke arbejdes hele tiden i lejligheden. Grunden til det er, at der arbejdes i op til 24 lejligheder på samme tid og at tørretider mv. skal overholdes. Der startes nemlig 8 lejligheder op hver anden uge. Derfor kan der gå 1-2 dage, hvor der stort set ikke er en håndværker inde i din lejlighed. Du skal forvente, at håndværkerne kommer og går. Det vil de gøre mellem kl og Håndværkerne låser lejligheden af når lejligheden forlades. 5.1 Du skal sørge for: at tømme entreen for alle skabe og inventar samt værdifulde genstande, så håndværkerne ikke beskadiger dem, herunder også loftslamper. at tømme badeværelset for personlige ejendele og skabe, inden håndværkerne starter. at tømme udvalgte køkkenunderskabe ved køkkenvask og højskab mod ydervæggen, hvor installationsskakten findes bagerst. Det er nødvendigt,

10 RENOVERING AF BADEVÆRELSER 10 idet de skjulte vandrør og faldstammer skal udskiftes. Skal der skal tømmes flere skabe, får du besked. at tømme underskabe i køkkener som ligger op mod badeværelse til og med køkkenvaskeskab, da der her trækkes nye rør i skabe og/eller under sokkel. I den varsling du modtager før opstart beskrives hvilke steder der skal være tømt, så håndværkerne kan komme til. Hvis ikke tingene er fjernet i køkken, badeværelser og entre, når der skal arbejdes, bliver vi nød til at få et flyttefirma til flytte dine sager - og det er på eget ansvar og mod betaling. De første dage, når rør, fliser, gulv m.v. fjernes, og der bores huller til rør, vil det støje og støve en del. For at forhindre støvet i at trænge ind i de øvrige rum, er det vigtigt, at døre holdes lukket. Vil du gøre noget ekstra, kan du hænge et gammelt lagen eller et stykke plastic ned foran døren/dørene. Er der særligt udstyr i lejligheden som f.eks. Tv, PC, stereoanlæg, musikinstrumenter og lignende der kan tage skade af støv, vil det være en god ide at afdække dette inden arbejdet påbegyndes. Evt. med et stykke tyndt plastik som kan afhentes hos varmemesteren. Vi skal også ind i kælderrum, hvor der sidder vandrør. De lejere, som berøres af det, vil blive kontaktet efterhånden, som rørarbejdet skrider frem. Også her gælder det, at hvis du ikke tømmer kælderrummet på opfordring må håndværkerne gøre det mod betaling. I den varsling, som du modtager ca. 1 uge før opstarten, beskrives hvilke steder der skal være tømt, så håndværkerne kan komme til. Hvis ikke tingene er fjernet, når der skal arbejdes, bliver vi nødt til at flytte dine sager - og det er på eget ansvar. Det er vigtigt, at vi altid har en adresse eller et telefonnummer, hvor vi kan kontakte dig. Oplysning om telefonnumre afleveres til varmemesteren sammen med nøglen.

11 DOMI BOLIG AFD Forsikringer Sørg for at have en familie-/indboforsikring (Basisforsikring). Hvor utroligt det end lyder, er det denne forsikring der dækker, hvis der sker skade på dit indbo. Hvis de nye radiatorer ved en fejl springer læk, og der kommer en vandskade, er det din forsikring, der dækker indboet. Hvis håndværkerne ødelægger nogle af jeres sager, er det håndværkerens forsikring, der dækker. Boligforeningens forsikring dækker skaderne på huset. Du skal være opmærksom på, at hvis guld, sølv, smykker eller lignende ikke er placeret i et aflåst rum, er der ingen forsikring der dækker evt. tyveri. Når håndværkerne er i lejligheden, betragtes lejligheden forsikringsmæssigt som ikke aflåst. For din egen skyld: Lad ikke værdifulde ting ligge fremme. Vis ansvarlighed. Er du i tvivl, så kontakt dit forsikringsselskab.

12 RENOVERING AF BADEVÆRELSER 12 6 Hvad gør man, når toilettet ikke kan bruges? Så længe der arbejdes i badeværelset, kan det ikke bruges. Til erstatning for toilettet opsættes der et tørkloset i lejligheden. Toiletbesøg skal således foretages på tørklosettet. Tørklosettet tømmes og rengøres mandag, onsdag og fredag af entreprenøren. I hele byggeperioden vil der være to badeværelsesvogne, som hver indeholder 3 komplette badeværelser med toilet, håndvask, bruseniche, bænk, bruseforhæng, knage og varmtvandsbeholder. Det er kun beboerne, som må bruge disse badeværelsesvogne, og de bliver rengjort dagligt. 6.1 Afbrydelse af vand, varme og el under renoveringen Entreprenøren søger for, at der altid er vand i lejligheden, enten midlertidig i badeværelset eller i køkkenet. I særlige tilfælde kan det være nødvendigt at etablere midlertidig vand i opgangen. Varmen skal afbrydes, når radiatoren i badeværelset demonteres, og når den nye monteres. Dette forsøges planlagt således at det højest varer et par timer. Men selv når vi er færdige med din lejlighed, må der forventes afbrydelser af varmen, når der kobles om til nye rør i kælderen. Ligeledes vil det varme og kolde vand i perioder blive afbrudt, når der omkobles i kældre eller når de gamle rør fjernes fra hovedrørene i kælderen. En dag om ugen må du forvente afbrydelse af vandet i lidt længere tid, når der skiftes rør i kælderen. Du skal nok få besked, men prøv at planlægge brusebade til efter normal arbejdstids ophør.

13 DOMI BOLIG AFD Det vil også altid være en god ide at have nogle liter vand stående i en plastdunk eller lignende, så er det ikke så irriterende, at vandet pludselig er væk i en time eller to

14 RENOVERING AF BADEVÆRELSER 14 7 Hvor kan du henvende dig? Har du spørgsmål eller opstår der problemer i forbindelse med renoveringen, kan du kontakte Byggeleder Bent B. Albertsen fra COWI, Leif Andersen eller Ole Hvid Jensen fra DOMI. Når renoveringen kommer i gang, vil der også være kontaktdata på den ansvarlige formand fra hovedentreprenøren. Det vil fremgå af varslingsbrevet. Telefonnumre: COWI A/S: Byggeleder Bent B. Albertsen Tlf.: BBAL@cowi.dk DOMI: Varmemester/koordinator Leif Andersen Tlf.: lea@domibolig.dk Projektansvarlig Ole Hvid Jensen Tlf.: ohj@domibolig.dk

BEBOERINFORMATION OM RENOVERING AF VARMEANLÆGGET OG UDSKIFTNING AF RADIATORER I LEJLIGHEDERNE 4. JULI 2014

BEBOERINFORMATION OM RENOVERING AF VARMEANLÆGGET OG UDSKIFTNING AF RADIATORER I LEJLIGHEDERNE 4. JULI 2014 4. JULI 2014 AAB AFD. 107, PARKVEJ 6-12 OG KILDEGÅRDSPARKEN 1-12 BEBOERINFORMATION OM RENOVERING AF VARMEANLÆGGET OG UDSKIFTNING AF RADIATORER I LEJLIGHEDERNE AAB AFD. 107 3 INDHOLD 1 Problemer med varmeanlægget

Læs mere

BEBOERINFORMATION OM RENOVERING AF KLOAK, FALDSTAMMER OG BRUGSVAND PÅ STAMPMØLLEVEJ 6-28

BEBOERINFORMATION OM RENOVERING AF KLOAK, FALDSTAMMER OG BRUGSVAND PÅ STAMPMØLLEVEJ 6-28 23. OKTOBER 2017 DOMI BOLIG AFD. 11 BEBOERINFORMATION OM RENOVERING AF KLOAK, FALDSTAMMER OG BRUGSVAND PÅ STAMPMØLLEVEJ 6-28 ATTENTION: If you don t understand Danish, and you have questions to this information

Læs mere

BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 45

BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 45 BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 45 April 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE Hvorfor skal køkkenerne skiftes?... 1 Hvornår begynder renoveringen?... 1 Hvordan kommer håndværkerne ind?... 2 Hvad

Læs mere

BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 19

BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 19 BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 19 September 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE Hvorfor skal køkkener skiftes?... 1 Hvornår begynder renoveringen?... 1 Hvordan kommer håndværkerne ind?... 2

Læs mere

Boligkontoret Århus Afd. 36. Hallssti 19-21 BEBOERINFORMATION. Udskiftning af brugsvandsrør

Boligkontoret Århus Afd. 36. Hallssti 19-21 BEBOERINFORMATION. Udskiftning af brugsvandsrør Boligkontoret Århus Afd. 36. Hallssti 19-21 BEBOERINFORMATION Udskiftning af brugsvandsrør Juni 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE Generel information... 3 Hvad skal der laves, når arbejdet går i gang?.... 3 Hvornår

Læs mere

BEBOERINFORMATION OM UDSKIFTNING AF RADIATOR I AFD. 16

BEBOERINFORMATION OM UDSKIFTNING AF RADIATOR I AFD. 16 BEBOERINFORMATION OM UDSKIFTNING AF RADIATOR I AFD. 16 26. marts 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE Hvorfor skal radiatorene skiftes?... 1 Hvornår begynder renoveringen?... 1 Tidsplan...2-3 Hvordan kommer håndværkerne

Læs mere

BEBOERINFORMATION OM RENOVERING KLIMASKÆRM - TAG OG MURVÆRK - I AFD. 19, BLOMMEVÆNGET

BEBOERINFORMATION OM RENOVERING KLIMASKÆRM - TAG OG MURVÆRK - I AFD. 19, BLOMMEVÆNGET 18. MAJ 2018 DOMI BOLIG AFD. 19 BEBOERINFORMATION OM RENOVERING KLIMASKÆRM - TAG OG MURVÆRK - I AFD. 19, BLOMMEVÆNGET 102-138 ATTENTION: If you don t understand Danish, and you have questions to this information

Læs mere

INFORMATIONSMØDE TIRSDAG 8. APRIL, KL. 19 I BEBOERLOKALET BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF RADIATOR I AFDELING 4

INFORMATIONSMØDE TIRSDAG 8. APRIL, KL. 19 I BEBOERLOKALET BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF RADIATOR I AFDELING 4 INFORMATIONSMØDE TIRSDAG 8. APRIL, KL. 19 I BEBOERLOKALET BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF RADIATOR I AFDELING 4 Marts 2014 Afdelingen har besluttet, at der skal foretages en udskiftning af varmerør og

Læs mere

Renovering af badeværelser. Afdeling 18 Bogfinkevej 1-63

Renovering af badeværelser. Afdeling 18 Bogfinkevej 1-63 Renovering af badeværelser Afdeling 18 Bogfinkevej 1-63 April 2018 Indledning 3 Renovering af dit badeværelse 4 Håndværkerne 5 Dette skal udføres i lejligheden 6 Sådan foregår det 8 Principtegning af badeværelser

Læs mere

BEBOERINFORMATION. Udskiftning af vand- og afløbsinstallationer samt renovering af badeværelsesgulve

BEBOERINFORMATION. Udskiftning af vand- og afløbsinstallationer samt renovering af badeværelsesgulve BEBOERINFORMATION Udskiftning af vand- og afløbsinstallationer samt renovering af badeværelsesgulve D. 5. Januar 2016 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrund hvorfor skal rørene skiftes?... 3 Tidsplan - Hvornår

Læs mere

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Etape 1, den 18. maj 2015

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Etape 1, den 18. maj 2015 Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Etape 1, den 18. maj 2015 DAGSORDEN 1. Velkommen v/ Marianne Salomonsen 2. Valg af dirigent 3. Gennemførelse af renoveringen - Beboerkoordinator v/ Annette

Læs mere

NY afdeling 21 Rydevænget & Fjældevænget. Renovering praktiske info

NY afdeling 21 Rydevænget & Fjældevænget. Renovering praktiske info NY afdeling 21 Rydevænget & Fjældevænget Renovering praktiske info Indhold Indledning... 3 Rækkefølgen på Rydevænget... 3 Varslinger inden renoveringen går i gang... 4 Hvordan kommer håndværkerne ind i

Læs mere

renovering af brugsvand, faldstammer og kloak

renovering af brugsvand, faldstammer og kloak Beboerinformationsmøde om renovering af brugsvand, faldstammer og kloak Dagsorden: Kort velkomst og præsentation af projektholdet Projektets omfang Tekniske detaljer og materialer Håndtering af beboernes

Læs mere

afd. 22, Illerupvej Beboerinformation udskiftning af radiatorer, stigestrenge OG vinduer

afd. 22, Illerupvej Beboerinformation udskiftning af radiatorer, stigestrenge OG vinduer afd., Illerupvej Beboerinformation udskiftning af radiatorer, stigestrenge OG vinduer INFOMØDE Den 3. juli 04, kl. 7.30 i fælleshuset Norgesparken, Randersvej mellem nummer 77 og 79. Vi serverer sandwich,

Læs mere

Renoveringen i den enkelte lejlighed vil have en varighed på 8 uger og overordnet forløbe efter følgende plan:

Renoveringen i den enkelte lejlighed vil have en varighed på 8 uger og overordnet forløbe efter følgende plan: Nestlégården, afd. 312 Renovering af bad og køkken Lejerorientering december 2012. Efter det afholdte afdelingsmøde i september måned påbegyndte teknikerne projektarbejdet for den kommende badeværelses-

Læs mere

BEBOERINFORMATION. Renovering af badeværelser, samt faldstammer i afd. 34 Mølleparken

BEBOERINFORMATION. Renovering af badeværelser, samt faldstammer i afd. 34 Mølleparken BEBOERINFORMATION Renovering af badeværelser, samt faldstammer i afd. 34 Mølleparken 1 Revideret d.01. 02. 2019 INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrund hvorfor skal Badeværelser og faldstammer renoveres?... 3 Tidsplan

Læs mere

Information til beboerne i Havremarken

Information til beboerne i Havremarken Information til beboerne i Havremarken Beboerinformation nr. 4 I beboerinformation nr. 1, 2 og 3 blev I orienteret om de forestående arbejder med udskiftning af vandinstallationerne i jeres afdeling. Til

Læs mere

Renovering af Længehusene LÆNGEHUSENE - AFD.42 1

Renovering af Længehusene LÆNGEHUSENE - AFD.42 1 Renovering af Længehusene 1 Forberedende arbejder i området Inden renoveringen må forventes følgende arbejder i området og omkring husene: - Byggeledelse, entreprenør og AAB vil inspicere om alt er ryddet

Læs mere

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 8, den 9. december 2015

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 8, den 9. december 2015 Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 8, den 9. december 2015 DAGSORDEN 1. Velkommen og valg af dirigent 2. Tidsplan 3. Gennemførelse af renoveringen Gennemgang af arbejderne vedr. badeværelser,

Læs mere

Velkommen til etapemøde! 21-01-2014 LÆNGEHUSENE AFD.42 ETAPE 1 (LØGET CENTER 1-67) 1

Velkommen til etapemøde! 21-01-2014 LÆNGEHUSENE AFD.42 ETAPE 1 (LØGET CENTER 1-67) 1 Velkommen til etapemøde! 1 Arbejder på Længehusene Etape 1, afd. 42! Facader og tagrenovering - Alle længehuse får nye vinduer med udvendig overflade i aluminium (nemt at vedligeholde) og nye døre - Nyt

Læs mere

BEBOERINFORMATION. Udskiftning af alle koldt- og varmtvandsinstallationer i Afd. 8 - Marselisgården

BEBOERINFORMATION. Udskiftning af alle koldt- og varmtvandsinstallationer i Afd. 8 - Marselisgården BEBOERINFORMATION Udskiftning af alle koldt- og varmtvandsinstallationer i Afd. 8 - Marselisgården 05.12.2017 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrund hvorfor skal rørene skiftes?... 2 Tidsplan - Hvornår begynder

Læs mere

Det skal du vide om renoveringen Januar 2018

Det skal du vide om renoveringen Januar 2018 Fælledgården Det skal du vide om renoveringen Januar 2018 Indhold Ventilationsanlæg i alle rum... 4 Nye elinstallationer i lejligheden... 5 Entrédørene skiftes på én dag... 5 Nøgleboks når håndværkeren

Læs mere

BEBOERINFORMATION. Afd. 8 Marselisgården Udskiftning af vinduer og altandøre i lejlighederne

BEBOERINFORMATION. Afd. 8 Marselisgården Udskiftning af vinduer og altandøre i lejlighederne BEBOERINFORMATION Afd. 8 Marselisgården Udskiftning af vinduer og altandøre i lejlighederne 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrund Hvorfor skal vinduerne skiftes?...3 Tidsplan - Hvornår begynder renoveringen?...3

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR: RENOVERING I AAB AFDELING 50

SPØRGSMÅL OG SVAR: RENOVERING I AAB AFDELING 50 SPØRGSMÅL OG SVAR: RENOVERING I AAB AFDELING 50 Version 9. februar 2015 Kære beboer i AAB afdeling 50 På de følgende sider har vi samlet spørgsmål og svar omkring den store renovering i din boligafdeling.

Læs mere

Lægeforeningens Boliger. Beboer orienteringsmøde (blok A og B) 15. juni 2017

Lægeforeningens Boliger. Beboer orienteringsmøde (blok A og B) 15. juni 2017 Lægeforeningens Boliger Beboer orienteringsmøde (blok A og B) 15. juni 2017 DAGSORDEN: o Sagens parter o Foreløbig tidsplan o Varslinger m.m. o Praktiske oplysninger o Udførelsen (Fotos fra lignende sager)

Læs mere

Lægeforeningens Boliger. Beboer orienteringsmøde (blok C og D) 16. august 2017

Lægeforeningens Boliger. Beboer orienteringsmøde (blok C og D) 16. august 2017 Lægeforeningens Boliger Beboer orienteringsmøde (blok C og D) 16. august 2017 DAGSORDEN: o Sagens parter o Foreløbig tidsplan o Varslinger m.m. o Praktiske oplysninger o Udførelsen (Fotos fra blok A +

Læs mere

Beboerinformation. Spørgsmål & Svar. Helhedsplanen for Møllevangen

Beboerinformation. Spørgsmål & Svar. Helhedsplanen for Møllevangen Beboerinformation Spørgsmål & Svar Helhedsplanen for Møllevangen Kære beboer Kære beboer i Møllevangen, Først vil vi sige tusind tak for det flotte fremmøde og store deltagelse i Informationsmøde/åbent

Læs mere

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 11, den 20. januar 2016

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 11, den 20. januar 2016 Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 11, den 20. januar 2016 DAGSORDEN 1. Velkommen og valg af dirigent 2. Tidsplan 3. Gennemførelse af renoveringen Gennemgang af arbejderne vedr. badeværelser,

Læs mere

Du skal have nyt køkken og bad

Du skal have nyt køkken og bad beboerinfo Du skal have nyt køkken og bad Hvad skal der ske? Som bekendt har beboerne i afdelingen besluttet, at der skal nyt bad og nyt køkken i alle boliger. Vi starter med at renovere badeværelset i

Læs mere

INFORMATIONSMØDE SKOLEPARKEN

INFORMATIONSMØDE SKOLEPARKEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONSMØDE SKOLEPARKEN HILLERØD SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød AFTENENS PROGRAM : Velkommen Siden sidst Overblik - helhedsplan

Læs mere

»Vibeengen Renovering af ventilationsanlæg og udskiftning af emhætter. Informationsmøde 2015-09-08

»Vibeengen Renovering af ventilationsanlæg og udskiftning af emhætter. Informationsmøde 2015-09-08 »Vibeengen Renovering af ventilationsanlæg og udskiftning af emhætter Informationsmøde 2015-09-08 »Renovering af ventilationsanlæg og udskiftning af emhætter Arbejdet i lejlighederne Adgang til din bolig

Læs mere

BEBOERINFORMATION. Udskiftning af varmeanlæg inkl. radiatorer, brugsvandsinstallation og faldstammeinstallation i afd. 40 VERI I

BEBOERINFORMATION. Udskiftning af varmeanlæg inkl. radiatorer, brugsvandsinstallation og faldstammeinstallation i afd. 40 VERI I BEBOERINFORMATION Udskiftning af varmeanlæg inkl. radiatorer, brugsvandsinstallation og faldstammeinstallation i afd. 40 VERI I Revideret d.13. december 2016 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrund hvorfor skal

Læs mere

Velkommen til beboermøde. Renovering og ombygning. Afd. 406. 10. september 2015

Velkommen til beboermøde. Renovering og ombygning. Afd. 406. 10. september 2015 Velkommen til beboermøde Renovering og ombygning Afd. 406 10. september 2015 Velkomst ved afdelingsformand Tonny Jensen Projektets stade og aftenens program ved projektleder Bent Laursen, Boligkontoret

Læs mere

E/F Rosagården 1-5, 4000 Roskilde

E/F Rosagården 1-5, 4000 Roskilde E/F Rosagården 1-5, 4000 Roskilde Registrering af rørinstallationer Februar 2016 Norconsult Wessberg A/S Rådgivende ingeniørfirma Herlev Bygade 14 2730 Herlev Rapport Dato 25.02.2016 Sag 157421 Ini LM

Læs mere

Mødereferat BKÅ afd.04, Chr. Molbechsvej

Mødereferat BKÅ afd.04, Chr. Molbechsvej Mødereferat BKÅ afd.04, Chr. Molbechsvej Emne: Byggemøde nr. 04 Sag: Ombygning af varmeanlæg Dato: 11. juni 2014 Deltagere: Christian Jessen, Bygherre CJ BKAA Jørgen Albertsen, varmemester JA BKAA Niels

Læs mere

E-mail til deltagerne + afdelingsbestyrelsen Ingen

E-mail til deltagerne + afdelingsbestyrelsen Ingen Mødereferat BKÅ afd.04, Chr. Molbechsvej Emne: Byggemøde nr. 01 Sag: Ombygning af varmeanlæg Dato: 30. april 2014 Deltagere: Christian Jessen, Bygherre CJ BKAA Dan Hjort, afd. bestyrelsen DH BKAA Niels

Læs mere

A/B EGILSHUS. Beboer orienteringsmøde (Njalsgade 2 12 og Egilsgade 9 23) 6. juni 2018

A/B EGILSHUS. Beboer orienteringsmøde (Njalsgade 2 12 og Egilsgade 9 23) 6. juni 2018 A/B EGILSHUS Beboer orienteringsmøde (Njalsgade 2 12 og Egilsgade 9 23) 6. juni 2018 DAGSORDEN: o Sagens parter o Foreløbig tidsplan o Varslinger m.m. o Praktiske oplysninger o Udførelsen (Fotos fra tidligere

Læs mere

A/B EGILSHUS. Beboer orienteringsmøde (Islandsbrygge 21 og 23, Njalsgade 10 22, Isafjordsgade 2 og 4, Egilsgade 1 11) 30.

A/B EGILSHUS. Beboer orienteringsmøde (Islandsbrygge 21 og 23, Njalsgade 10 22, Isafjordsgade 2 og 4, Egilsgade 1 11) 30. A/B EGILSHUS Beboer orienteringsmøde (Islandsbrygge 21 og 23, Njalsgade 10 22, Isafjordsgade 2 og 4, Egilsgade 1 11) 30. oktober 2018 DAGSORDEN: o Sagens parter o Foreløbig tidsplan o Varslinger m.m. o

Læs mere

TIL BEBOERNE I EF EMDRUPVEJ 12-20/TEGLSTRUPVEJ 3-9

TIL BEBOERNE I EF EMDRUPVEJ 12-20/TEGLSTRUPVEJ 3-9 TIL BEBOERNE I EF EMDRUPVEJ 12-20/TEGLSTRUPVEJ 3-9 Udskiftning af tag, maleristandsættelse af vinduer, istandsættelse af facader Ovenstående arbejder igangsættes i løbet af kort tid. Arbejdet forestås

Læs mere

Indflytning & vedligeholdelse

Indflytning & vedligeholdelse Kære lejer. Velkommen til din nye bolig. Forholdet mellem udlejer og lejer er reguleret af lejelovgivningen og af de forhold, der er aftalt i din lejekontrakt. Lovgivningen på området er imidlertid indviklet,

Læs mere

Søparken, Lejerbo afd. 154. Beboernes råderet

Søparken, Lejerbo afd. 154. Beboernes råderet Søparken, Lejerbo afd. 154 Beboernes råderet Positivlisten På fire områder har beboeren uindskrænket ret uanset boligorganisationens eget råderetskatalog. Dette betegnes som positivlisten. Positivlisten

Læs mere

VELKOMMEN TIL ORIENTERINGSMØDE FOR BLOK B5. SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød. Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød

VELKOMMEN TIL ORIENTERINGSMØDE FOR BLOK B5. SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød. Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød VELKOMMEN TIL ORIENTERINGSMØDE FOR BLOK B5 Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød DEN 2. DECEMBER 2015 1 DAGSORDEN 1. Tidsplan for nr. 131 og 137 2. Tidsplan

Læs mere

CARLSHØJ AFD. A1 BEBOERORIENTERING VEDRØRENDE TAGUDSKIFTNING MV.

CARLSHØJ AFD. A1 BEBOERORIENTERING VEDRØRENDE TAGUDSKIFTNING MV. CARLSHØJ AFD. A1 BEBOERORIENTERING VEDRØRENDE TAGUDSKIFTNING MV. Udskiftning af taget og etablering af mekanisk udsugning mv. igangsættes i løbet af kort tid. Jeg beder jer derfor om at læse nærværende

Læs mere

December 2015 SIDSTE NYT

December 2015 SIDSTE NYT December 2015 SIDSTE NYT Nr. 18 A/B ØRHOLM DU SKAL SELV AFLEVERE BYGGEAFFALD PÅ GENBRUGSPLADSEN Den almindelige dagrenovation henter ikke længere vores byggeaffald. Du må derfor ikke længere stille byggeaffald

Læs mere

ORIENTERENDE BEBOERMØDE

ORIENTERENDE BEBOERMØDE ORIENTERENDE BEBOERMØDE DAGSORDEN 1. Velkomst og orientering om projektets stade 2. Præsentation af hovedentreprenøren 3. Orientering om den endelige indretning af de renoverede 4. Orientering omkring

Læs mere

AFD. 61 KAPPA/DELTAVEJ INDIVIDUEL KOLLEKTIV RÅDERETSARBEJDE, BADMODERNISERING

AFD. 61 KAPPA/DELTAVEJ INDIVIDUEL KOLLEKTIV RÅDERETSARBEJDE, BADMODERNISERING AFD. 61 KAPPA/DELTAVEJ INDIVIDUEL KOLLEKTIV RÅDERETSARBEJDE, BADMODERNISERING Individuel modernisering af badeværelse Dem som har mulighed for, at tilslutte sig moderniseringen, er de boliger hvor der

Læs mere

Beboerinfo. vedr. renoveringen på Lillebæltsvænget - afdeling Jan UDVENDIGE ARBEJDSGANGE: INDVENDIGE ARBEJDSGANGE:

Beboerinfo. vedr. renoveringen på Lillebæltsvænget - afdeling Jan UDVENDIGE ARBEJDSGANGE: INDVENDIGE ARBEJDSGANGE: Beboerinfo vedr. renoveringen på Lillebæltsvænget - afdeling 115 - Jan. 2017 Renoveringsprocessen i afdelingen er allerede godt i gang, og I mærker hvordan det er at bo på en byggeplads, der kræver samarbejde

Læs mere

ADMINISTRATIONEN. Administrationen finder du på Nygårds Plads 27, 1., 2605 Brøndby. Du kan henvende dig personligt eller telefonisk i tidsrummet:

ADMINISTRATIONEN. Administrationen finder du på Nygårds Plads 27, 1., 2605 Brøndby. Du kan henvende dig personligt eller telefonisk i tidsrummet: Kontor- / telefontid ADMINISTRATIONEN Administrationen finder du på Nygårds Plads 27, 1., 2605 Brøndby Du kan henvende dig personligt eller telefonisk i tidsrummet: Tlf.: Mandag til torsdag Kl. 10.00 15.00

Læs mere

Følgende er et tillæg til det for ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE gældende vedligeholdelsesreglement vedrørende:

Følgende er et tillæg til det for ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE gældende vedligeholdelsesreglement vedrørende: ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAE Tillæg til gældende vedligeholdelsesreglement Model A med normalistandsættelsesbeløb (NI-beløb) for Pileparken 6 Følgende er et tillæg til det for ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB

Læs mere

ORIENTERENDE BEBOERMØDE

ORIENTERENDE BEBOERMØDE ORIENTERENDE BEBOERMØDE DAGSORDEN 1. Velkomst og orientering om projektets stade 2. Præsentation af hovedentreprenøren 3. Orientering om den endelige indretning af de renoverede 4. Orientering omkring

Læs mere

GENHUSNING GÅRDHUSENE ALBERTSLUND SYD

GENHUSNING GÅRDHUSENE ALBERTSLUND SYD GENHUSNINGSFOLDER December 2011 1. udgave, december 2015 GENHUSNING GÅRDHUSENE ALBERTSLUND SYD Genhusning Beboerne i afdeling AB Syd Gårdhuse har på en urafstemning besluttet, at gårdhusene i Albertslund

Læs mere

vedr. renoveringen på Lillebæltsvænget - afdeling dec. 2016

vedr. renoveringen på Lillebæltsvænget - afdeling dec. 2016 Beboerinfo vedr. renoveringen på Lillebæltsvænget - afdeling 115 - dec. 2016 Renoveringsprocessen i afdelingen er allerede godt i gang, og I mærker hvordan det er at bo på en byggeplads, der kræver samarbejde

Læs mere

BEBOERINFOMATIONSMØDE, 20 AUGUST 2015

BEBOERINFOMATIONSMØDE, 20 AUGUST 2015 BEBOERINFOMATIONSMØDE, 20 AUGUST 2015 VELKOMMEN V. FINN PEDERSEN PRÆSENTATION AF PROJEKTMEDLEMMER DAGSORDEN ØKONOMI V. CARL DANIELSEN TIDSPLAN V. KIM WESTENSEE HVAD SKAL UDFØRES V. KIM WESTENSEE SOCIAL

Læs mere

Retningslinjer og vejledning. for Hobro Boligforening

Retningslinjer og vejledning. for Hobro Boligforening Retningslinjer og vejledning for Hobro Boligforening Retningslinier og vejledning Retningslinier og vejledning i forbindelse med vedligeholdelse, forbedringer, ændringer og moderniseringer af boligforeningens

Læs mere

Spørgsmål og svar om genhusning

Spørgsmål og svar om genhusning februar 2016 Spørgsmål og svar om genhusning Tryk på spørgsmålet, så kommer du til svaret Hvem skal genhuses?... 2 Hvem beslutter, om jeg skal genhuses midlertidigt eller permanent?... 3 Hvornår får jeg

Læs mere

Sjællandsgade 22. Sjællandsgade 22. Det skal du vide om renoveringen i din bolig. November 2013

Sjællandsgade 22. Sjællandsgade 22. Det skal du vide om renoveringen i din bolig. November 2013 Sjællandsgade 22 Husk informationsmøde d. 7. november kl. 19-20 i fælleslokale på 1. sal. Sjællandsgade 22 Det skal du vide om renoveringen i din bolig November 2013 Københavns Kommune og Landsbyggefonden

Læs mere

Udvendig vedligeholdelse

Udvendig vedligeholdelse ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAE Tillæg til gældende vedligeholdelsesreglement Model A med normalistandsættelsesbeløb (NI-beløb) for Tinghøjparken Følgende er et tillæg til det for ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB

Læs mere

Renovering af Længehusene LÆNGEHUSENE AFD.42 1

Renovering af Længehusene LÆNGEHUSENE AFD.42 1 Renovering af Længehusene 1 Forberedende arbejder i området Inden renoveringen må forventes følgende arbejder i området og omkring husene: Byggeledelse, entreprenør og AAB vil inspicere om alt er ryddet

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Tillæg til gældende vedligeholdelsesreglement Model A med normalistandsættelsesbeløb (NI-beløb) for Afd. 05 Pileparken 1. Følgende er et tillæg til det for ARBEJDERNES

Læs mere

Informationsmøde om renoveringsprojektet

Informationsmøde om renoveringsprojektet Domi Bolig afd. 35, Stenhøjgårdsvej 1-81 og 2-48, Malling 15. sept. 2015 Dagsorden: Informationsmøde om renoveringsprojektet Kort velkomst Licitationsresultat og valg af entreprenør Præsentation af projektholdet

Læs mere

Bispeparken. Det skal du vide om udskiftning af døre og låsesystem

Bispeparken. Det skal du vide om udskiftning af døre og låsesystem Bispeparken Det skal du vide om udskiftning af døre og låsesystem Indhold Hvad bliver nyt i din bolig? Side 4 Entrédøre skiftes på én dag Side 4 Nøgler og adgang til din bolig Side 4 Adgang til dit kælderrum

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet den 28.01. 2013

Referat af bestyrelsesmødet den 28.01. 2013 Referat af bestyrelsesmødet den 28.01. 2013 Til stede: Peter, Mikkel, Bruno, Rik, Anders, Rene Afbud: Heidi 1 Meddelelser.: 2 Post: Breve Dato Fra Indhold Hvad gør vi? 22-01-13 El-Strøm Div. Tilbud til

Læs mere

Velkommen til etapemøde! 17-12-2014 ETAGERÆKKEHUSENE AFD.41 Løget Høj 47 & 51 1

Velkommen til etapemøde! 17-12-2014 ETAGERÆKKEHUSENE AFD.41 Løget Høj 47 & 51 1 Velkommen til etapemøde! 1 Arbejder på Løget Høj 47 & 51, afd. 41! Facader - Rækkehusene får nye vinduer - Rækkehusene får nye facader - Rækkehusene får nye overdækninger mod haven Boligen - køkken og

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLGSELSKAB GLADSAXE Tillæg til gældende vedligeholdelsesreglement Model A med normalistandsættelsesbeløb (N-beløb) for Afd. 24 Pileparken 7 Følgende er et tillæg til det for ARBEJDERNES BOLGSELSKAB

Læs mere

Klerkegården. Det skal du vide om udskiftning af varmeanlægget

Klerkegården. Det skal du vide om udskiftning af varmeanlægget Klerkegården Det skal du vide om udskiftning af varmeanlægget Indhold Hvad bliver nyt i din bolig? Side 4 Arbejdet udføres i to omgange Side 4 Reparationer udføres bedst muligt Side 5 Her kan du stille

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR: GENHUSNING I FORBINDELSE MED RENOVERING I AAB AFDELING 50

SPØRGSMÅL OG SVAR: GENHUSNING I FORBINDELSE MED RENOVERING I AAB AFDELING 50 SPØRGSMÅL OG SVAR: GENHUSNING I FORBINDELSE MED RENOVERING I AAB AFDELING 50 Kære beboer i AAB afdeling 50 På de følgende sider har vi samlet spørgsmål og svar omkring genhusning i forbindelse med den

Læs mere

Følgende er et tillæg til det for ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE gældende vedligeholdelsesreglement vedrørende:

Følgende er et tillæg til det for ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE gældende vedligeholdelsesreglement vedrørende: ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAE Tillæg til gældende vedligeholdelsesreglement Model A med normalistandsættelsesbeløb (NI-beløb) for Pileparken 4 Følgende er et tillæg til det for ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB

Læs mere

Post af betydning -rigtigt meget om HP4

Post af betydning -rigtigt meget om HP4 Post af betydning -rigtigt meget om HP4 Sommeren er over os, og vi vil lige minde om husordenen, der siger, at der skal være ro i gården kl. 21 og i sommer ferien kl. 22. Og husk, at selv om du har ferie,

Læs mere

Dagsorden. VELKOMMEN Præsentation Status Tidsplan

Dagsorden. VELKOMMEN Præsentation Status Tidsplan Dagsorden VELKOMMEN Præsentation Status Tidsplan HELHEDSPLANEN Betonrenovering Varmeisolering på altangange Ny tagbeklædning og varmeisolering Renovering af terrasser i tagboligerne Vand og afløb Sanitet

Læs mere

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 10, den 18. juni 2015

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 10, den 18. juni 2015 Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 10, den 18. juni 2015 DAGSORDEN 1. Velkommen v/ Marianne Salomonsen 2. Introduktion til dagens møde v/ Henriette Cajar 3. Gennemførelse af renoveringen

Læs mere

Venstre side: Nedrivning af faldstammer udført Nedrivning af vandledninger udført Ny faldstamme i køkken pågår Nye vandledninger i køkken pågår.

Venstre side: Nedrivning af faldstammer udført Nedrivning af vandledninger udført Ny faldstamme i køkken pågår Nye vandledninger i køkken pågår. REFERAT 15. oktober 2009 Projekt nr. 805016 TWFI PROJEKT : A/B Lindstrand MØDE : Byggemøde nr. 6 EMNE STED : Byggemøde : A/B Lindstrand MØDEDATO : 14.10.2009 DELTAGERE : Jan Andersen Jagtvejens VVS JA

Læs mere

Nørrebrogade. Nørrebrogade. Det skal du vide om Renovering og genhusning

Nørrebrogade. Nørrebrogade. Det skal du vide om Renovering og genhusning Nørrebrogade Nørrebrogade Det skal du vide om Renovering og genhusning Revideret januar 2014 1 Indhold Indhold... 2 Kære beboere... 3 Byggepladskontor og byggeledelse... 4 Arbejdstid... 4 Byggesagens omfang...

Læs mere

E-mail til deltagerne + afdelingsbestyrelsen Ingen

E-mail til deltagerne + afdelingsbestyrelsen Ingen Mødereferat BKÅ afd.04, Chr. Molbechsvej Emne: Byggemøde nr. 02 Sag: Dato: 14. maj 2014 Ombygning af varmeanlæg Deltagere: Christian Jessen, Bygherre CJ BKAA Jørgen Albertsen, varmemester JA BKAA Niels

Læs mere

Renovering af Længehusene LÆNGEHUSENE - AFD.42 1

Renovering af Længehusene LÆNGEHUSENE - AFD.42 1 Renovering af Længehusene 1 Forberedende arbejder i området Inden renoveringen må forventes følgende arbejder i området og omkring husene: - Byggeledelse og AAB vil inspicere hvad der skal ryddes omkring

Læs mere

HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 VELKOMMEN AFDELINGSMØDE 3. SEPTEMBER 2015

HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 VELKOMMEN AFDELINGSMØDE 3. SEPTEMBER 2015 HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 VELKOMMEN AFDELINGSMØDE 3. SEPTEMBER 2015 DAGSORDEN DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden for mødet 3. Orientering om helhedsplan - herunder orientering

Læs mere

Vi larmer og støver. - Information om vindues- og døreudskiftning i Afdeling 1

Vi larmer og støver. - Information om vindues- og døreudskiftning i Afdeling 1 Vi larmer og støver - Information om vindues- og døreudskiftning i Afdeling 1 Denne folder henvender sig til beboerne i Bornholmsgade 62-84, Afdeling 1, Vivabolig KORT OM BYGGERIET: Afdeling 1, Vivabolig

Læs mere

Bebyggelsen er tilsluttet SEAS-NVE A/S, Hovedgaden 36, 4520 Svinninge, Tlf. 70 29 29 29. Ved fejl skal varmemesteren kontaktes.

Bebyggelsen er tilsluttet SEAS-NVE A/S, Hovedgaden 36, 4520 Svinninge, Tlf. 70 29 29 29. Ved fejl skal varmemesteren kontaktes. INSTALLATIONER 2.1 TÆRKSTRØMSINSTALLATIONER STRØMFORSYNING Bebyggelsen er tilsluttet SEAS-NVE A/S, Hovedgaden 36, 4520 Svinninge, Tlf. 70 29 29 29. Ved fejl skal varmemesteren kontaktes. MÅLERSKABE For

Læs mere

Råderet inde i boligen

Råderet inde i boligen Råderet inde i boligen Reglerne er beskrevet i Bekendtgørelse om drift af almene boliger m.v. af 23. juni 2005 - Nr. 627 i 82 til og med 95. Ifølge bekendtgørelsen er alle forbedringsarbejder inde i boligen

Læs mere

når ulykken er sket...

når ulykken er sket... Hjæ l p e g u i d e når ulykken er sket... Når skaden er sket Denne guide er tænkt som hjælp i en svær situation efter en brand, hvor du har mistet dine ejendele eller din bolig. Her kan du bl.a. finde

Læs mere

Byggesagens samlet varighed forventes at være ca. 40 uger med opstart primo april 2013.

Byggesagens samlet varighed forventes at være ca. 40 uger med opstart primo april 2013. Sag nr. 52036 E/F Ibstrupparken III NOTAT vedr. Udskiftning af vandinstallationer Dato: 20.11.2012 Rev. 24.01.2013 Generalforsamling d. 21.03.2013 Indledning Efter besigtigelse af tilfældigt udvalgte boliger,

Læs mere

Til stede: Klaus Jørgensen KJO maler, Seehusen A/S Jørgen Hansen JOH Entreprenør, PNP-Byg Svend Larsen SRL ark. (ref.)

Til stede: Klaus Jørgensen KJO maler, Seehusen A/S Jørgen Hansen JOH Entreprenør, PNP-Byg Svend Larsen SRL ark. (ref.) Projekt: Facaderenovering, Lauritz Sørensens Vej 3-13 Emne: Byggemøde nr. 22 Mødedato 15.05.2012, 10.30 Sted Byggepladsen Til stede: Klaus Jørgensen KJO maler, Seehusen A/S Jørgen Hansen JOH Entreprenør,

Læs mere

Udvendig vedligeholdelse

Udvendig vedligeholdelse ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAE Tillæg til gældende vedligeholdelsesreglement Model A med normalistandsættelsesbeløb (NI-beløb) for Kildeparken 2 Følgende er et tillæg til det for ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB

Læs mere

Vi larmer og støver. - Information om vindues- og døreudskiftning i Afdeling 9.

Vi larmer og støver. - Information om vindues- og døreudskiftning i Afdeling 9. Vi larmer og støver - Information om vindues- og døreudskiftning i Afdeling 9. Denne folder henvender sig til beboerne i Afdeling 9 - Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade, Vivabolig Folderen er udgivet

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Tillæg til gældende vedligeholdelsesreglement Model A med normalistandsættelsesbeløb (NI-beløb) for Afd. 22 Torveparken. Følgende er et tillæg til det for ARBEJDERNES

Læs mere

Information om arbejder i eksisterende lejligheder

Information om arbejder i eksisterende lejligheder Information om arbejder i eksisterende lejligheder Strunge Jensen A/S Rådgivende Ingeniører F.R.I sags nr 05.143 vor ref IBS side 1/7 dato 13-10-2006 Andelsboligforeningen Solbjerg - Tagboliger Arbejder

Læs mere

Velkommen til KRÜGERHAVEN. Afd. 62 Georg Krügers Vej

Velkommen til KRÜGERHAVEN. Afd. 62 Georg Krügers Vej Velkommen til KRÜGERHAVEN Afd. 62 Georg Krügers Vej Med denne folder vil vi gerne byde dig/jer velkommen til vores afdeling. Hvis du har spørgsmål, forslag til nye tiltag eller ideer, er du altid velkommen

Læs mere

INFORMATION OM RENOVERING

INFORMATION OM RENOVERING INFORMATION OM RENOVERING HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 BLÅ SIDER GULE SIDER GRØNNE SIDER INFORMATION OM RENOVERINGEN - side 4 Hvordan bliver hele afdelingen forbedret, og hvad er planerne for områderne

Læs mere

Gem denne information! Hvor skal du bo? Praktiske oplysninger om

Gem denne information! Hvor skal du bo? Praktiske oplysninger om Gem denne information! Hvor skal du bo? Praktiske oplysninger om flytning og genhusning 1 2 Indholdsfortegnelse Tryghedspakken og spørgeskemaet 4 Hvor skal du bo, når din lejlighed skal... 5 Hvis din bolig

Læs mere

Vi larmer og støver. - Information om vindues- og døreudskiftning i Afdeling 3

Vi larmer og støver. - Information om vindues- og døreudskiftning i Afdeling 3 Vi larmer og støver - Information om vindues- og døreudskiftning i Afdeling 3 Denne folder henvender sig til beboerne i Afdeling 3, Vivabolig Folderen er udarbejdet den 4. april 2019 KORT OM BYGGERIET:

Læs mere

Nicolai Gädda Dato: 30. november 2015 Roskildevej 44, st. th. J.nr. Roskildevej 44, st. th. 2000 Frederiksberg Ref.: Bb

Nicolai Gädda Dato: 30. november 2015 Roskildevej 44, st. th. J.nr. Roskildevej 44, st. th. 2000 Frederiksberg Ref.: Bb Nicolai Gädda Dato: 3. november 215 Roskildevej 44, st. th. J.nr. Roskildevej 44, st. th. 2 Frederiksberg Ref.: Bb Vurderet af Bent Bünning - VEVU-Byggeteknik Vurderingsrapport Rev. 3.11.215 A/B Solbjerg

Læs mere

Vi larmer og støver. - Information om vindues- og døreudskiftning i Vivabolig afdeling 7, Peter Freuchens Vej 2-114

Vi larmer og støver. - Information om vindues- og døreudskiftning i Vivabolig afdeling 7, Peter Freuchens Vej 2-114 Vi larmer og støver - Information om vindues- og døreudskiftning i Vivabolig afdeling 7, Peter Freuchens Vej 2-114 Denne folder henvender sig til beboerne i Vivabolig, Afdeling 7. Peter Freuchens Vej 2-14

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR. til renovering af afdeling 1

SPØRGSMÅL OG SVAR. til renovering af afdeling 1 ? SPØRGSMÅL OG SVAR til renovering af afdeling 1 ? GENHUSNING! Kan man blive boende i sin lejlighed under renoveringen? Nej, det er på ingen måder muligt. Hvornår kan man blive genhuset? Genhusning vil

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN STRANDLODSGÅRDEN. Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 23. marts 2010

ANDELSBOLIGFORENINGEN STRANDLODSGÅRDEN. Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 23. marts 2010 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 23. marts 2010 Der var mødt 23 andelshavere inkl. formand, næstformand, sekretær og menigt bestyrelsesmedlem samt advokat Susanne Mendoza fra Andelsbo.

Læs mere

Ringkøbing-Skjern Boligforening Opsigelse ældrebolig

Ringkøbing-Skjern Boligforening Opsigelse ældrebolig Opsigelse ældrebolig Navn: Opsigelse af: I forbindelse med fraflytning skal du i henhold til lejekontrakten betale leje i istandsættelsesperioden på 14 dage. Lejligheden skal være tømt og synet inden boligforeningens

Læs mere

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden.

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden. Leveregler for godt naboskab Vi bor mange mennesker i Afd. 1006 Karré 6. Vi har forskellige interesser og måder at indrette vores liv på. For at kunne trives sammen har vi tre simple leveregler: 1. Vi

Læs mere

DOMI Bolig tilbyder individuel modernisering af køkkener og badeværelser i samarbejde med HTH Køkkenforum, Tilst.

DOMI Bolig tilbyder individuel modernisering af køkkener og badeværelser i samarbejde med HTH Køkkenforum, Tilst. DOMI Bolig tilbyder individuel modernisering af køkkener og badeværelser i samarbejde med HTH Køkkenforum, Tilst. Administration og tilsynsførende: Tornøegade 12 8300 Odder telefon nr. 70 27 97 97 Beboerne

Læs mere

Skønhed i væggen. Geberit Shower element. Nyhed

Skønhed i væggen. Geberit Shower element. Nyhed Skønhed i væggen Geberit Shower element Nyhed 1 Frihed på badeværelset. Lad afløbet forsvinde i væggen, så det ikke forstyrrer helhedsindtrykket. Moderne installationer i væggen og de nyeste sanitærløsninger

Læs mere

MESSE HÅNDBOG. En verden af Erotik, Sex & Samliv

MESSE HÅNDBOG. En verden af Erotik, Sex & Samliv MESSE HÅNDBOG En verden af Erotik, Sex & Samliv ARRANGØR PRAKTISKE OPLYSNINGER UDSTILLERKORT Erotic World ApS Naverland 34 2600 Glostrup Michel Mortensen (+45) 77 33 41 51 E-mail: info@eroticworld.dk Web

Læs mere

Renovering af Løget By - Løget Høj 45. 23-09-2014 ETAGERÆKKEHUSENE AFD.41 Løget Høj 45 1

Renovering af Løget By - Løget Høj 45. 23-09-2014 ETAGERÆKKEHUSENE AFD.41 Løget Høj 45 1 Renovering af Løget By - Løget Høj 45 1 Arbejder på Løget Høj 45, afd. 41! Facader - Rækkehusene får nye vinduer - Rækkehusene får nye facader Boligen - køkken og bad - Alle badeværelser renoveres - Alle

Læs mere

Information Om. Ejerforeningen Tagensvejcentret

Information Om. Ejerforeningen Tagensvejcentret Side 1 af 6 Ordensregler Information Om Ejerforeningen Tagensvejcentret Maj 2013 Ejerforeningen Tagensvejcentret Velkommen til Tagensvej Centret! Som ny beboer i ejendommen, vil vi gerne byde dig velkommen,

Læs mere