Boligkontoret Århus Afd. 36. Hallssti BEBOERINFORMATION. Udskiftning af brugsvandsrør

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Boligkontoret Århus Afd. 36. Hallssti 19-21 BEBOERINFORMATION. Udskiftning af brugsvandsrør"

Transkript

1 Boligkontoret Århus Afd. 36. Hallssti BEBOERINFORMATION Udskiftning af brugsvandsrør Juni 2015

2 INDHOLDSFORTEGNELSE Generel information... 3 Hvad skal der laves, når arbejdet går i gang? Hvornår begynder renoveringen?.. 3 Hvordan kommer håndværkerne ind?... 3 Hvad skal der foregå i lejligheden?... 4 Hvor lang tid varer arbejdet i min lejlighed?... 4 Hvad skal du gøre?... 5 Forsikringer. 5 Hvad gør jeg, når badeværelset ikke kan bruges.. 6 Afbrydelse af vandet under renoveringen.. 6 Hvor kan du henvende dig.. 6

3 Generel information: I april måned fik du en information om, at de eksisterende brugsvandsrør skal udskiftes til nye brugsvandsrør med opstart den 10. august Brugsvandsrørene, som er af kobber, skal udskiftes til rustfrie stålrør, fordi de bliver utætte og kan forårsager bekostelige vandskader i boligerne. Der har været afholdt licitation på udskiftning af brugsvandsrørene. Det blev VVS firmaet P. Hermansen Århus, der blev billigst og som skal udføre arbejdet i hovedentreprise. Hvad skal der laves, når arbejdet går i gang? I korte træk vil der foretages følgende: Gulvet i entreen dækkes af. Vægfliserne og gulvfliser fjernes. Toilet og sanitetsgenstande i badeværelse demonteres. Håndvaskeskab og spejl fjernes og væggen foran rørene fjernes. De nye brugsvandsrør opsættes. Der opsættes nye vægfliser og gulvfliser. Der opsættes et nyt håndvaskeskab og spejlskab. Der monteres nye vandhaner i køkken og bad inklusiv et nyt brusearmatur. Eksisterende toilet genopsættes. Dog ikke hvor lejer har valgt et nyt mod betaling. Der foretages nødvendige malerreparationer i badeværelset. Der foretages en håndværkerrengøring. Aflevering Udskiftning af varmt brugsvandsanlæg i kælderen. Hvornår begynder renoveringen? P. Hermansen starter med at etablere byggeplads mandag den 10. August. Den 17. august begynder håndværkerne i opg. 21 højre side og afslutter i opgang 19 tv. fredag den 30. oktober Du vil ca. 2-3 uger før opstart i din bolig modtage en varsling, som fortæller hvornår du ikke kan bruge dit badeværelse. Denne varsling ligger sandsynligvis i den periode, hvor du er på ferie. Hvis du ikke tømmer din postkasse i den periode, kan du få varslingen sendt derhen, hvor du er. Ønsker du det, skal du blot meddele Boligkontoret Århus Teknisk afdeling, hvortil varslingen skal sendes. Hvordan kommer håndværkerne ind? Når der skal arbejdes i badeværelset, er det meget vigtigt, at håndværkerne kan komme ind i alle lejlighederne, som er varslet. Ellers kan arbejdet ikke udføres.

4 Den første dag sætter vi en nøgleboks op på din dør. I denne nøgleboks vil din nøgle ligge under hele udskiftningen Boksen er forsynet med en kode, som kun de enkelte håndværkere kender. Da det er din nøgle, som skal lægges i nøgleboksen, skal du være opmærksom på, om du har en ekstra nøgle, som vi kan låne og lægge i nøgleboksen, i de ca. 4 uger arbejdet udføres i din lejlighed. Har du ikke en ekstra nøgle, du kan undvære, skal du i god tid inden arbejdet påbegyndes kontakte varmemesteren, så der kan findes en løsning. Vi gør det på denne måde for, at entreprenøren ikke skal rende rundt med din private nøgle. Det volder altid besvær at holde styr på alle de forskellige nøgler, når der er flere håndværkere indblandet. Det vil vi gerne undgå. Når arbejdet er færdigt, afleverer vi din nøgle tilbage og alt er ved det gamle. Husk! At du skal være hjemme til den varslede tid eller have afleveret en nøgle til varmemesteren. Hvis håndværkerne ikke kan komme ind den første dag, så bliver vi nødt til at gøre brug af en låsesmed, ellers går arbejdet i stå og kommer til at koste afdelingen unødige penge. Hvad skal der foregå i lejligheden? Håndværkerne starter med at afdække gulvet i entreen, hvor der bliver arbejdstrafik. Da brugsvandsrørene til køkkenvasken også bliver skiftet, vil der kortvarig være behov for, at håndværkerne skal ind i køkkenet. Når gulvet i entreen er afdækket bliver toilet og vandhaner fjernet. Det vil sige, at du ikke har vand i lejligheden. For at mildne genen ved det, opsættes der en koldtvandshane på hver etage i trappeopgangen, hvor du kan hente vand. Dernæst bliver vægfliser og gulvfliser fjernet og og rørskakten (væggen) bag håndvaskeskabet bliver lukket op. De eksisterende brugsvandsrør, som står i rørskakten bag håndvasken, fjernes og der opsættes nye rustfrie brugsvandsrør. Rørskakten lukkes igen. Herefter går mureren i gang med at sætte fliser op og lægge gulvfliser. Når flisearbejdet er færdigt, monteres håndvaskeskabet, spejlskabet, toilet monteres og nye vandhaner monteres. Samtidig med at foranstående foregår, laver elektrikeren ny installation til lyset over håndvasken. Elektrikeren vil også forsøge at etablere et almindeligt eludtag. Om det lykkes afhænger af husinstallationen. Herefter er det malerens tur til at reparere de skader, som er opstået under renoveringen. Til slut foretages mangelgennemgang og aflevering. Hvor lang tid varer arbejdet i min lejlighed? Arbejdet i lejligheden tager ca. 4 uger inkl. aflevering og udbedring af fejl og mangler.

5 Forklaringen på at der går ca.4 uger er, at der skal laves mange forskellige arbejder og at der for nogle af arbejderne er en tørretid, som skal overholdes. Du skal være opmærksom på, at der ikke arbejdes hele tiden i lejligheden. Grunden til det er, at der arbejdes i flere lejligheder på samme tid. Det er fordi brugsvandsrørerne går fra kælder til kvist og der startes flere lejligheder af gangen. Derfor kan der gå 1-2 dage hvor, hvor der stort set ikke er en håndværker inde i din lejlighed. Du skal forvente, at håndværkerne kommer og går. Det vil de gøre mellem kl og Håndværkerne er instrueret i at de skal banke på inden de låser døren op og går ind i lejligheden. I den største del af de 4 uger renoveringen foregår, kan badeværelset ikke bruges. Det vil sige at du skal benytte en toilet og brusevogn som opstilles i gården. Toilettet i Fælleshuset kan også benyttes i dagtimerne. I hele den periode hvor badeværelset ikke kan benyttes, bliver der stillet et tørkloset i lejligheden, som du kan benyttes. Hvad skal du gøre. Du skal fjerne alle værdifulde genstande fra de områder hvor der skal arbejdes. Således at håndværkerne ikke kan beskadiger dine ting. Det gælder i badeværelset og entre. Badeværelset skal tømmes helt for dine ejendele. Det gælder også hylder og skabe, som du selv har monteret. I entreen bedes du fjerne de ting som kan tage skade af håndværkertrafik. Er uheldet ude og håndværkeren skrammer et lille skab eller lignende kan du ikke forvente at få erstatning. Så flyt sårbare ting væk fra entreen. Der vil også støve en hel del i entreen, når nedbrydning af fliser foregår. Vær også opmærksom på, at de ting, du har hængende på de to vægge ud mod badeværelse kan risikere at falde ned af væggen når fliserne tages ned. Har du uerstattelig glas i køkkenskabene bedes du tage dem ud når fliserne tages ned. Køkkenvasken og skabet under vasken skal være tømt når vandhanen monteres. Herom får du besked af håndværkeren. Vaskemaskine i badeværelset skal du selv fjerne inden opstarten i din lejlighed. Når der arbejdes i badeværelset, kan det ikke undgås, at det vil støje og støve. Især når fliserne tages ned. For at minimere støvgenerne hænger håndværkerne i entreen en støvafskærmning i form af plastfolie eller lignende op foran døren ind til stuen og værelse. Husk at holde døre lukkede. Har du musikinstrumenter, fjernsyn, PC eller lignende elektronik, vil det være en god ide at beskytte disse ting med et stykke plastfolie, når der arbejdes i boligen. Plastfolie til afdækning kan fås ved varmemesteren. Af hensyn til uforudsete hændelser, så som vandskade eller skade på indbo, er det vigtigt, vi kan komme i kontakt med dig, hvis du er bortrejst under renoveringen. Er du det, så opgiv venligst dit telefonnummer.

6 Forsikringer. Sørg for at have en indboforsikring (basisforsikring). Hvor utroligt det lyder, er det denne forsikring, som dækker, hvis der sker skade på dit indbo. Hvis de nye vandrør ved en fejl springer og der kommer en vandskade på dit indbo, er det din forsikring der dækker indboet. Hvis håndværkerne ved et uheld ødelægger nogle af dine sager, er det håndværkerens forsikring, som dækker. Boligkontoret Århus`s forsikring dækker skader på huset. Du skal være opmærkseom på, at hvis guld, sølv, smykker eller lignende ikke er placeret i et aflåst rum, så er der ingen forsikring, der dækker evt. tyveri. Når håndværkerne er i lejligheden, betragtes boligen forsikringsmæssigt som ikke aflåst. Derfor skal du ikke lade værdigenstande ligge synligt under renoveringen. Er du i tvivl om det forsikringsmæssige, så kontakt dit forsikringsselskab. Hvad gør jeg når badeværelset ikke kan bruges? Så længe der arbejdes i badeværelset, kan det ikke bruges. Til erstatning for badeværelset opstilles der toilet- og brusevogn i gården. Her kan du benytte toilettet og tage brusebad. I dagtimerne vil der også være mulighed for at benytte toilettet i fælleshuset. Toilet- og brusevogn og toilettet i fælleshuset bliver rengjort efter behov. Det skal ikke forstås sådan, at der kommer rengøring hver gang toilet og bruser har været brugt, så efterlad det i en for den næste acceptabel stand. I hele den periode hvor badeværelset ikke kan benyttes, bliver der også stillet et tørkloset i lejligheden, som du kan benyttes. Tørklosettet tømmes hver mandag, onsdag og fredag af en underentreprenør. Af hensyn til hygiejnen vil du have det samme toilet i hele perioden. Koldt vand kan tappes fra en vandhane uden for entredøren i trappeopgangen. Afbrydelse af vandet under renoveringen. Selv når håndværkerne er færdig med at arbejde i din bolig, må der forventes kortvarige afbrydelser af vandet, når der laves omkoblinger andre steder i huset. Derfor bør man planlægge brusebade til efter normal arbejdstid. Hvor kan du henvende dig? Har du spørgsmål vedrørende arbejdet med indbygning af vandrør, kan du henvende dig til: Boligkontoret Århus Inspektør Aksel Jensen

7 Tlf.: eller eller Hvis der opstår problemer under renoveringen, kan entrepriseleder fra VVS firmaet P Hermansen kontaktes.

BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 45

BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 45 BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 45 April 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE Hvorfor skal køkkenerne skiftes?... 1 Hvornår begynder renoveringen?... 1 Hvordan kommer håndværkerne ind?... 2 Hvad

Læs mere

BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 19

BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 19 BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 19 September 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE Hvorfor skal køkkener skiftes?... 1 Hvornår begynder renoveringen?... 1 Hvordan kommer håndværkerne ind?... 2

Læs mere

BEBOERINFORMATION OM UDSKIFTNING AF RADIATOR I AFD. 16

BEBOERINFORMATION OM UDSKIFTNING AF RADIATOR I AFD. 16 BEBOERINFORMATION OM UDSKIFTNING AF RADIATOR I AFD. 16 26. marts 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE Hvorfor skal radiatorene skiftes?... 1 Hvornår begynder renoveringen?... 1 Tidsplan...2-3 Hvordan kommer håndværkerne

Læs mere

INFORMATIONSMØDE TIRSDAG 8. APRIL, KL. 19 I BEBOERLOKALET BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF RADIATOR I AFDELING 4

INFORMATIONSMØDE TIRSDAG 8. APRIL, KL. 19 I BEBOERLOKALET BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF RADIATOR I AFDELING 4 INFORMATIONSMØDE TIRSDAG 8. APRIL, KL. 19 I BEBOERLOKALET BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF RADIATOR I AFDELING 4 Marts 2014 Afdelingen har besluttet, at der skal foretages en udskiftning af varmerør og

Læs mere

BEBOERINFORMATION OM RENOVERING OG MODERNISERING AF BADEVÆRELSER PÅ TORVALD KØHLSVEJ 16-48

BEBOERINFORMATION OM RENOVERING OG MODERNISERING AF BADEVÆRELSER PÅ TORVALD KØHLSVEJ 16-48 30. SEPTEMBER 2015 DOMI BOLIG AFD. 10 BEBOERINFORMATION OM RENOVERING OG MODERNISERING AF BADEVÆRELSER PÅ TORVALD KØHLSVEJ 16-48 ATTENTION: If you don t understand Danish, and you have questions to this

Læs mere

BEBOERINFORMATION OM RENOVERING AF KLOAK, FALDSTAMMER OG BRUGSVAND PÅ STAMPMØLLEVEJ 6-28

BEBOERINFORMATION OM RENOVERING AF KLOAK, FALDSTAMMER OG BRUGSVAND PÅ STAMPMØLLEVEJ 6-28 23. OKTOBER 2017 DOMI BOLIG AFD. 11 BEBOERINFORMATION OM RENOVERING AF KLOAK, FALDSTAMMER OG BRUGSVAND PÅ STAMPMØLLEVEJ 6-28 ATTENTION: If you don t understand Danish, and you have questions to this information

Læs mere

BEBOERINFORMATION OM RENOVERING AF VARMEANLÆGGET OG UDSKIFTNING AF RADIATORER I LEJLIGHEDERNE 4. JULI 2014

BEBOERINFORMATION OM RENOVERING AF VARMEANLÆGGET OG UDSKIFTNING AF RADIATORER I LEJLIGHEDERNE 4. JULI 2014 4. JULI 2014 AAB AFD. 107, PARKVEJ 6-12 OG KILDEGÅRDSPARKEN 1-12 BEBOERINFORMATION OM RENOVERING AF VARMEANLÆGGET OG UDSKIFTNING AF RADIATORER I LEJLIGHEDERNE AAB AFD. 107 3 INDHOLD 1 Problemer med varmeanlægget

Læs mere

afd. 22, Illerupvej Beboerinformation udskiftning af radiatorer, stigestrenge OG vinduer

afd. 22, Illerupvej Beboerinformation udskiftning af radiatorer, stigestrenge OG vinduer afd., Illerupvej Beboerinformation udskiftning af radiatorer, stigestrenge OG vinduer INFOMØDE Den 3. juli 04, kl. 7.30 i fælleshuset Norgesparken, Randersvej mellem nummer 77 og 79. Vi serverer sandwich,

Læs mere

Renovering af badeværelser. Afdeling 18 Bogfinkevej 1-63

Renovering af badeværelser. Afdeling 18 Bogfinkevej 1-63 Renovering af badeværelser Afdeling 18 Bogfinkevej 1-63 April 2018 Indledning 3 Renovering af dit badeværelse 4 Håndværkerne 5 Dette skal udføres i lejligheden 6 Sådan foregår det 8 Principtegning af badeværelser

Læs mere

NY afdeling 21 Rydevænget & Fjældevænget. Renovering praktiske info

NY afdeling 21 Rydevænget & Fjældevænget. Renovering praktiske info NY afdeling 21 Rydevænget & Fjældevænget Renovering praktiske info Indhold Indledning... 3 Rækkefølgen på Rydevænget... 3 Varslinger inden renoveringen går i gang... 4 Hvordan kommer håndværkerne ind i

Læs mere

BEBOERINFORMATION. Afd. 8 Marselisgården Udskiftning af vinduer og altandøre i lejlighederne

BEBOERINFORMATION. Afd. 8 Marselisgården Udskiftning af vinduer og altandøre i lejlighederne BEBOERINFORMATION Afd. 8 Marselisgården Udskiftning af vinduer og altandøre i lejlighederne 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrund Hvorfor skal vinduerne skiftes?...3 Tidsplan - Hvornår begynder renoveringen?...3

Læs mere

BEBOERINFORMATION OM RENOVERING KLIMASKÆRM - TAG OG MURVÆRK - I AFD. 19, BLOMMEVÆNGET

BEBOERINFORMATION OM RENOVERING KLIMASKÆRM - TAG OG MURVÆRK - I AFD. 19, BLOMMEVÆNGET 18. MAJ 2018 DOMI BOLIG AFD. 19 BEBOERINFORMATION OM RENOVERING KLIMASKÆRM - TAG OG MURVÆRK - I AFD. 19, BLOMMEVÆNGET 102-138 ATTENTION: If you don t understand Danish, and you have questions to this information

Læs mere

Sjællandsgade 22. Sjællandsgade 22. Det skal du vide om renoveringen i din bolig. November 2013

Sjællandsgade 22. Sjællandsgade 22. Det skal du vide om renoveringen i din bolig. November 2013 Sjællandsgade 22 Husk informationsmøde d. 7. november kl. 19-20 i fælleslokale på 1. sal. Sjællandsgade 22 Det skal du vide om renoveringen i din bolig November 2013 Københavns Kommune og Landsbyggefonden

Læs mere

BEBOERINFORMATION. Udskiftning af vand- og afløbsinstallationer samt renovering af badeværelsesgulve

BEBOERINFORMATION. Udskiftning af vand- og afløbsinstallationer samt renovering af badeværelsesgulve BEBOERINFORMATION Udskiftning af vand- og afløbsinstallationer samt renovering af badeværelsesgulve D. 5. Januar 2016 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrund hvorfor skal rørene skiftes?... 3 Tidsplan - Hvornår

Læs mere

Klerkegården. Det skal du vide om udskiftning af varmeanlægget

Klerkegården. Det skal du vide om udskiftning af varmeanlægget Klerkegården Det skal du vide om udskiftning af varmeanlægget Indhold Hvad bliver nyt i din bolig? Side 4 Arbejdet udføres i to omgange Side 4 Reparationer udføres bedst muligt Side 5 Her kan du stille

Læs mere

Bispeparken. Det skal du vide om udskiftning af døre og låsesystem

Bispeparken. Det skal du vide om udskiftning af døre og låsesystem Bispeparken Det skal du vide om udskiftning af døre og låsesystem Indhold Hvad bliver nyt i din bolig? Side 4 Entrédøre skiftes på én dag Side 4 Nøgler og adgang til din bolig Side 4 Adgang til dit kælderrum

Læs mere

BEBOERINFORMATION. Renovering af badeværelser, samt faldstammer i afd. 34 Mølleparken

BEBOERINFORMATION. Renovering af badeværelser, samt faldstammer i afd. 34 Mølleparken BEBOERINFORMATION Renovering af badeværelser, samt faldstammer i afd. 34 Mølleparken 1 Revideret d.01. 02. 2019 INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrund hvorfor skal Badeværelser og faldstammer renoveres?... 3 Tidsplan

Læs mere

BEBOERINFORMATION. Udskiftning af alle koldt- og varmtvandsinstallationer i Afd. 8 - Marselisgården

BEBOERINFORMATION. Udskiftning af alle koldt- og varmtvandsinstallationer i Afd. 8 - Marselisgården BEBOERINFORMATION Udskiftning af alle koldt- og varmtvandsinstallationer i Afd. 8 - Marselisgården 05.12.2017 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrund hvorfor skal rørene skiftes?... 2 Tidsplan - Hvornår begynder

Læs mere

Det skal du vide om renoveringen Januar 2018

Det skal du vide om renoveringen Januar 2018 Fælledgården Det skal du vide om renoveringen Januar 2018 Indhold Ventilationsanlæg i alle rum... 4 Nye elinstallationer i lejligheden... 5 Entrédørene skiftes på én dag... 5 Nøgleboks når håndværkeren

Læs mere

Du skal have nyt køkken og bad

Du skal have nyt køkken og bad beboerinfo Du skal have nyt køkken og bad Hvad skal der ske? Som bekendt har beboerne i afdelingen besluttet, at der skal nyt bad og nyt køkken i alle boliger. Vi starter med at renovere badeværelset i

Læs mere

BEBOERINFORMATION. Udskiftning af varmeanlæg inkl. radiatorer, brugsvandsinstallation og faldstammeinstallation i afd. 40 VERI I

BEBOERINFORMATION. Udskiftning af varmeanlæg inkl. radiatorer, brugsvandsinstallation og faldstammeinstallation i afd. 40 VERI I BEBOERINFORMATION Udskiftning af varmeanlæg inkl. radiatorer, brugsvandsinstallation og faldstammeinstallation i afd. 40 VERI I Revideret d.13. december 2016 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrund hvorfor skal

Læs mere

FAQ - Vandprojekt i E/F Willemoesgade 32-36

FAQ - Vandprojekt i E/F Willemoesgade 32-36 FAQ - Vandprojekt i E/F Willemoesgade 32-36 Hvad består projektet af? Hvad skal der skiftes/renoveres i de enkelte opgange? Udskiftning af vandforsyningsrør (stigstrenge) og afløbsrør (faldstammer) i ejendommen.

Læs mere

Lægeforeningens Boliger. Beboer orienteringsmøde (blok C og D) 16. august 2017

Lægeforeningens Boliger. Beboer orienteringsmøde (blok C og D) 16. august 2017 Lægeforeningens Boliger Beboer orienteringsmøde (blok C og D) 16. august 2017 DAGSORDEN: o Sagens parter o Foreløbig tidsplan o Varslinger m.m. o Praktiske oplysninger o Udførelsen (Fotos fra blok A +

Læs mere

Lægeforeningens Boliger. Beboer orienteringsmøde (blok A og B) 15. juni 2017

Lægeforeningens Boliger. Beboer orienteringsmøde (blok A og B) 15. juni 2017 Lægeforeningens Boliger Beboer orienteringsmøde (blok A og B) 15. juni 2017 DAGSORDEN: o Sagens parter o Foreløbig tidsplan o Varslinger m.m. o Praktiske oplysninger o Udførelsen (Fotos fra lignende sager)

Læs mere

TIL BEBOERNE I E/F BRYGGERVANGEN

TIL BEBOERNE I E/F BRYGGERVANGEN TIL BEBOERNE I E/F BRYGGERVANGEN Udskiftning af vand- og varmeinstallationer i lejligheder stueetage til 4. sal. Kære beboer på 5. sal, Ejerforeningen går snart i gang med en større renovering af vand

Læs mere

A/B EGILSHUS. Beboer orienteringsmøde (Njalsgade 2 12 og Egilsgade 9 23) 6. juni 2018

A/B EGILSHUS. Beboer orienteringsmøde (Njalsgade 2 12 og Egilsgade 9 23) 6. juni 2018 A/B EGILSHUS Beboer orienteringsmøde (Njalsgade 2 12 og Egilsgade 9 23) 6. juni 2018 DAGSORDEN: o Sagens parter o Foreløbig tidsplan o Varslinger m.m. o Praktiske oplysninger o Udførelsen (Fotos fra tidligere

Læs mere

A/B EGILSHUS. Beboer orienteringsmøde (Islandsbrygge 21 og 23, Njalsgade 10 22, Isafjordsgade 2 og 4, Egilsgade 1 11) 30.

A/B EGILSHUS. Beboer orienteringsmøde (Islandsbrygge 21 og 23, Njalsgade 10 22, Isafjordsgade 2 og 4, Egilsgade 1 11) 30. A/B EGILSHUS Beboer orienteringsmøde (Islandsbrygge 21 og 23, Njalsgade 10 22, Isafjordsgade 2 og 4, Egilsgade 1 11) 30. oktober 2018 DAGSORDEN: o Sagens parter o Foreløbig tidsplan o Varslinger m.m. o

Læs mere

fsb Stakhaven Stakhaven Det skal du vide om renoveringen Det skal du vide om renoveringen

fsb Stakhaven Stakhaven Det skal du vide om renoveringen Det skal du vide om renoveringen fsb Stakhaven Stakhaven Det skal du vide om renoveringen Det skal du vide om renoveringen Indhold Nye vinduer og døre i boligen 4 Nye entrédøre 4 Nye belægninger på altanerne 5 Gavlisolering 5 Kælderdøre

Læs mere

Byggesagens samlet varighed forventes at være ca. 40 uger med opstart primo april 2013.

Byggesagens samlet varighed forventes at være ca. 40 uger med opstart primo april 2013. Sag nr. 52036 E/F Ibstrupparken III NOTAT vedr. Udskiftning af vandinstallationer Dato: 20.11.2012 Rev. 24.01.2013 Generalforsamling d. 21.03.2013 Indledning Efter besigtigelse af tilfældigt udvalgte boliger,

Læs mere

Renovering af hovedføringsveje Langenæshus etape 2. Augustenborggade 21 A, B og C

Renovering af hovedføringsveje Langenæshus etape 2. Augustenborggade 21 A, B og C Renovering af hovedføringsveje Langenæshus etape 2 Augustenborggade 21 A, B og C Program Gennemgang af udskiftning af Vandinstallationer i lejligheder og hovedføringsveje ved Steen Berthelsen Gennemgang

Læs mere

renovering af brugsvand, faldstammer og kloak

renovering af brugsvand, faldstammer og kloak Beboerinformationsmøde om renovering af brugsvand, faldstammer og kloak Dagsorden: Kort velkomst og præsentation af projektholdet Projektets omfang Tekniske detaljer og materialer Håndtering af beboernes

Læs mere

HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 VELKOMMEN AFDELINGSMØDE 3. SEPTEMBER 2015

HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 VELKOMMEN AFDELINGSMØDE 3. SEPTEMBER 2015 HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 VELKOMMEN AFDELINGSMØDE 3. SEPTEMBER 2015 DAGSORDEN DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden for mødet 3. Orientering om helhedsplan - herunder orientering

Læs mere

Dagsorden. VELKOMMEN Præsentation Status Tidsplan

Dagsorden. VELKOMMEN Præsentation Status Tidsplan Dagsorden VELKOMMEN Præsentation Status Tidsplan HELHEDSPLANEN Betonrenovering Varmeisolering på altangange Ny tagbeklædning og varmeisolering Renovering af terrasser i tagboligerne Vand og afløb Sanitet

Læs mere

Renovering af faldstammer og afløbsrør Betty Nansens Allé 21 49 Version 2

Renovering af faldstammer og afløbsrør Betty Nansens Allé 21 49 Version 2 Renovering af faldstammer og afløbsrør Betty Nansens Allé 21 49 Version 2 Procesbeskrivelse pr. opgang: Arbejdet er forsøgt tilrettelagt således, at enten badeværelse eller gæstetoilet i hver lejlighed

Læs mere

vedr. renoveringen på Lillebæltsvænget - afdeling dec. 2016

vedr. renoveringen på Lillebæltsvænget - afdeling dec. 2016 Beboerinfo vedr. renoveringen på Lillebæltsvænget - afdeling 115 - dec. 2016 Renoveringsprocessen i afdelingen er allerede godt i gang, og I mærker hvordan det er at bo på en byggeplads, der kræver samarbejde

Læs mere

Beboermøde i AB Amagerbro Tirsdag den 20. maj 2014, kl. 19.00.

Beboermøde i AB Amagerbro Tirsdag den 20. maj 2014, kl. 19.00. Beboermøde i AB Amagerbro Tirsdag den 20. maj 2014, kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden byder velkommen 3. Gennemgang af tilstandsrapport/vedligeholdelsesplan v/ firmaet A4 4. Økonomi

Læs mere

TIL BEBOERNE/ERHVERVSLEJERNE I AB ÅLHOLMHUS Den 26. juni 2009 FORVENTET TIDSPLAN VARSLING. Vedr.: Udskiftning af faldstammer og vandrør.

TIL BEBOERNE/ERHVERVSLEJERNE I AB ÅLHOLMHUS Den 26. juni 2009 FORVENTET TIDSPLAN VARSLING. Vedr.: Udskiftning af faldstammer og vandrør. TIL BEBOERNE/ERHVERVSLEJERNE I AB ÅLHOLMHUS Den 26. juni 2009 Vedr.: Udskiftning af faldstammer og vandrør. Arbejderne med udskiftning af faldstammer og vandrør etc. begynder om kort tid. Vi beder dig

Læs mere

Beboerinfo. vedr. renoveringen på Lillebæltsvænget - afdeling Jan UDVENDIGE ARBEJDSGANGE: INDVENDIGE ARBEJDSGANGE:

Beboerinfo. vedr. renoveringen på Lillebæltsvænget - afdeling Jan UDVENDIGE ARBEJDSGANGE: INDVENDIGE ARBEJDSGANGE: Beboerinfo vedr. renoveringen på Lillebæltsvænget - afdeling 115 - Jan. 2017 Renoveringsprocessen i afdelingen er allerede godt i gang, og I mærker hvordan det er at bo på en byggeplads, der kræver samarbejde

Læs mere

Generel beboerinformation E/F Solvej

Generel beboerinformation E/F Solvej 16. august 2013 Ejd. nr. 870 Vor ref.: JLK Generel beboerinformation E/F Solvej Vedr.: Fremsendt til: Udarbejdet af: Udskiftning af brugsvandsinstallationer Lejlighedsejere i E/F Solvej Projektleder Jonas

Læs mere

Opdateret beboerorientering om renoveringsarbejderne

Opdateret beboerorientering om renoveringsarbejderne Til beboerne i ejendommen A/B Studsgaarden 20. maj 2014 Opdateret beboerorientering om renoveringsarbejderne Kære beboer Det er blevet tid til at gennemføre de renoveringer, der blev besluttet på generalforsamlingen

Læs mere

Renovering af Længehusene LÆNGEHUSENE AFD.42 1

Renovering af Længehusene LÆNGEHUSENE AFD.42 1 Renovering af Længehusene 1 Forberedende arbejder i området Inden renoveringen må forventes følgende arbejder i området og omkring husene: Byggeledelse, entreprenør og AAB vil inspicere om alt er ryddet

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M.

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FORSIKRING... 3 FORURENING...

Læs mere

Nørrebrogade. Nørrebrogade. Det skal du vide om Renovering og genhusning

Nørrebrogade. Nørrebrogade. Det skal du vide om Renovering og genhusning Nørrebrogade Nørrebrogade Det skal du vide om Renovering og genhusning Revideret januar 2014 1 Indhold Indhold... 2 Kære beboere... 3 Byggepladskontor og byggeledelse... 4 Arbejdstid... 4 Byggesagens omfang...

Læs mere

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Husorden afd.10 HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Hensyn til dine naboer Det er enhver lejers pligt og i lejerens egen interesse at følge afdelingens forskrifter

Læs mere

Velkommen til etapemøde! 23-01-2014 ATRIUMHUSENE AFD.41 ETAPE 1 (LØGET HØJ 1-9 & GRØNNEDALEN 4-8) 1

Velkommen til etapemøde! 23-01-2014 ATRIUMHUSENE AFD.41 ETAPE 1 (LØGET HØJ 1-9 & GRØNNEDALEN 4-8) 1 Velkommen til etapemøde! 1 Arbejder på Atriumhusene Etape 1, afd. 41! Køkken - Alle køkkener renoveres - Ny gulvbelægning i køkkenet / køkken-alrum Nye udhuse - Alle atriumhuse får nye udhuse Øvrigt -

Læs mere

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Etape 1, den 18. maj 2015

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Etape 1, den 18. maj 2015 Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Etape 1, den 18. maj 2015 DAGSORDEN 1. Velkommen v/ Marianne Salomonsen 2. Valg af dirigent 3. Gennemførelse af renoveringen - Beboerkoordinator v/ Annette

Læs mere

Velkommen til etapemøde! 17-12-2014 ETAGERÆKKEHUSENE AFD.41 Løget Høj 47 & 51 1

Velkommen til etapemøde! 17-12-2014 ETAGERÆKKEHUSENE AFD.41 Løget Høj 47 & 51 1 Velkommen til etapemøde! 1 Arbejder på Løget Høj 47 & 51, afd. 41! Facader - Rækkehusene får nye vinduer - Rækkehusene får nye facader - Rækkehusene får nye overdækninger mod haven Boligen - køkken og

Læs mere

Klargøring af lejemål ved fraflytning

Klargøring af lejemål ved fraflytning Klargøring af lejemål ved fraflytning 1 Huskeliste Det kan være stressende at flytte, og det er nemt at miste overblikket over, hvad der er rengjort og ordnet og hvad der mangler i forbindelse med en flytning.

Læs mere

Information til beboerne i Havremarken

Information til beboerne i Havremarken Information til beboerne i Havremarken Beboerinformation nr. 4 I beboerinformation nr. 1, 2 og 3 blev I orienteret om de forestående arbejder med udskiftning af vandinstallationerne i jeres afdeling. Til

Læs mere

Velkommen til Informationsmøde for beboerne

Velkommen til Informationsmøde for beboerne Velkommen til Informationsmøde for beboerne Afdeling 10, Grønningen Blok 3, Færøvej 20, 22 og 24 Torsdag den 27.02.2014, kl. 19.00 Dagsorden: 1. Præsentation af byggeleder Lars Bille Hansen 2. Generel

Læs mere

Renovering af Løget By - Løget Høj 45. 23-09-2014 ETAGERÆKKEHUSENE AFD.41 Løget Høj 45 1

Renovering af Løget By - Løget Høj 45. 23-09-2014 ETAGERÆKKEHUSENE AFD.41 Løget Høj 45 1 Renovering af Løget By - Løget Høj 45 1 Arbejder på Løget Høj 45, afd. 41! Facader - Rækkehusene får nye vinduer - Rækkehusene får nye facader Boligen - køkken og bad - Alle badeværelser renoveres - Alle

Læs mere

2. varsling Renoveringsarbejder i afd. 24, Søndervangen Opgang 61-66

2. varsling Renoveringsarbejder i afd. 24, Søndervangen Opgang 61-66 Til beboerne opgang 61, 64, 65 og 66 Afd. 24, Søndervangen 8260 Viby Omdelt 18. juli 2014 2. varsling Renoveringsarbejder i afd. 24, Søndervangen Opgang 61-66 Kort om status Dette er 2. varsling der indeholder

Læs mere

INFORMATION OM RENOVERING

INFORMATION OM RENOVERING INFORMATION OM RENOVERING HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 BLÅ SIDER GULE SIDER GRØNNE SIDER INFORMATION OM RENOVERINGEN - side 4 Hvordan bliver hele afdelingen forbedret, og hvad er planerne for områderne

Læs mere

Velkommen til etapemøde! 19-11-2014 BLOKKENE AFD.41 Løget Høj 27A og 27B 1

Velkommen til etapemøde! 19-11-2014 BLOKKENE AFD.41 Løget Høj 27A og 27B 1 Velkommen til etapemøde! 1 Arbejder på Løget Høj 27, afd. 41! Facader - Blokken får nye vinduer på opgangssiden - Blokken får nye facader - 2 lejligheder får nyt gavlvindue Boligen - køkken og bad - Alle

Læs mere

Boligtype A FREMTIDIG BOLIGPLAN. Etagedelte planer: Plads/klargørelse for håndværkere. Emhætte installation

Boligtype A FREMTIDIG BOLIGPLAN. Etagedelte planer: Plads/klargørelse for håndværkere. Emhætte installation Boligtype A Ventilationsaggregat på loft, skab til opbevaring i indgangsparti, HELE LOFTSRUMMET SKAL RYDDES som anvist her med kamera-ikonet. Plads/klargørelse for håndværkere for Gulv tages op - Kun i

Læs mere

HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN

HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN Varmemesterkontor : Valhøjs Alle 121 i gavlen, telefon 3670 0317 Kontortid : Mandag og torsdag personlig henvendelse mellem kl.

Læs mere

Informationsmøde afdeling 214. Genhusning under renovering

Informationsmøde afdeling 214. Genhusning under renovering Informationsmøde afdeling 214 Genhusning under renovering Medborgerhuset d. 29. januar 2015 Velkomst ved Per Hermansen Beslutning om informationsmøde Anbefaling af 100 % genhusning Enig bestyrelse Dagsorden

Læs mere

VEJLBY VÆNGE. afd. 10. Ønskernes indvirkning på det videre projekt. 13. AUG 2009 d.a.i. sag nr. 11555 www.vv-renovering.dk

VEJLBY VÆNGE. afd. 10. Ønskernes indvirkning på det videre projekt. 13. AUG 2009 d.a.i. sag nr. 11555 www.vv-renovering.dk 2 5 6 7 8 VEJLBY VÆNGE afd. 0 Ønskernes indvirkning på det videre projekt. AUG 2009 d.a.i. sag nr. 555 www.vv-renovering.dk Arbejdsproces FREMTIDS DRØMME * Jeres ønsker * Lokalplan * Idébank * Et godt

Læs mere

Information om arbejder i eksisterende lejligheder

Information om arbejder i eksisterende lejligheder Information om arbejder i eksisterende lejligheder Strunge Jensen A/S Rådgivende Ingeniører F.R.I sags nr 05.143 vor ref IBS side 1/7 dato 13-10-2006 Andelsboligforeningen Solbjerg - Tagboliger Arbejder

Læs mere

CARLSHØJ AFD. A3 BEBOERORIENTERING VEDRØRENDE VINDUESUDSKIFTNING MV.

CARLSHØJ AFD. A3 BEBOERORIENTERING VEDRØRENDE VINDUESUDSKIFTNING MV. CARLSHØJ AFD. A3 BEBOERORIENTERING VEDRØRENDE VINDUESUDSKIFTNING MV. Udskiftningen af vinduer samt altandøre igangsættes i løbet af kort tid. Jeg beder jer derfor om at læse nærværende skrivelse igennem

Læs mere

REFERAT 22. oktober 2009 Projekt nr. 805016 TWFI

REFERAT 22. oktober 2009 Projekt nr. 805016 TWFI REFERAT 22. oktober 2009 Projekt nr. 805016 TWFI PROJEKT : A/B Lindstrand MØDE : Byggemøde nr. 7 EMNE STED : Byggemøde : A/B Lindstrand MØDEDATO : 21.10.2009 DELTAGERE : Jan Andersen Jagtvejens VVS JA

Læs mere

Husorden. For. Bispebjerg Terrasser. Samvirkende Boligselskaber

Husorden. For. Bispebjerg Terrasser. Samvirkende Boligselskaber For Bispebjerg Terrasser Samvirkende Boligselskaber E-mail: kab@kab-bolig.dk - Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 5 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund.

Læs mere

Vi larmer og støver. - Information om vindues- og døreudskiftning i Afdeling 9.

Vi larmer og støver. - Information om vindues- og døreudskiftning i Afdeling 9. Vi larmer og støver - Information om vindues- og døreudskiftning i Afdeling 9. Denne folder henvender sig til beboerne i Afdeling 9 - Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade, Vivabolig Folderen er udgivet

Læs mere

Renoveringen i den enkelte lejlighed vil have en varighed på 8 uger og overordnet forløbe efter følgende plan:

Renoveringen i den enkelte lejlighed vil have en varighed på 8 uger og overordnet forløbe efter følgende plan: Nestlégården, afd. 312 Renovering af bad og køkken Lejerorientering december 2012. Efter det afholdte afdelingsmøde i september måned påbegyndte teknikerne projektarbejdet for den kommende badeværelses-

Læs mere

VIGTIG INFORMATION i forbindelse med udførelse af helhedsplanen

VIGTIG INFORMATION i forbindelse med udførelse af helhedsplanen Til beboerne Stengårdsvej Afd. 8, 13, 14 og 18 6705 Esbjerg Ø 15. februar 2017 Side 1 (af 5) VIGTIG INFORMATION i forbindelse med udførelse af helhedsplanen Kære beboer, Som en del af udførelsen af helhedsplanen

Læs mere

Velkommen til etapemøde! 07-05-2014 BLOKKENE AFD.41 GRØNNEDALEN 14A, 14B og 14C 1

Velkommen til etapemøde! 07-05-2014 BLOKKENE AFD.41 GRØNNEDALEN 14A, 14B og 14C 1 Velkommen til etapemøde! 1 Arbejder på Grønnedalen 14, afd. 41! Facader - Blokken får nye vinduer på opgangssiden - Blokken får nye facader - Parterreetagen får nye vinduer og døre - 3 lejligheder får

Læs mere

KÆRE BEBOER I AB BELLMANSGADE 7-37 April 2012

KÆRE BEBOER I AB BELLMANSGADE 7-37 April 2012 KÆRE BEBOER I AB BELLMANSGADE 7-37 April 2012 BYGGERIET NU SKER DER NOGET! Byggeriet udføres som hovedentreprise af NCC Construction Danmark A/S. NCC har sat deres skurby op over garageanlægget og afspærret

Læs mere

Oversigt over forslag

Oversigt over forslag fsb Bispeparken Oversigt over forslag Til behandling på ordinært afdelingsmøde i Bispeparken Forslag om udskiftning af vandinstallationer og faldstammer Forslag omkring budgetjustering ved vedtagelse af

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14064

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14064 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14064 Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.B.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

Projektet består af relining af faldstammer, opdatering af vandbeholderne i kælderen samt udskiftning af brugsvandsrør.

Projektet består af relining af faldstammer, opdatering af vandbeholderne i kælderen samt udskiftning af brugsvandsrør. Rørprojektet. Behovet for at få nye brugsvandrør er de sidste 5-10 år blevet mere og mere tydeligt. Vi mangler ordentligt tryk og temperatur på vandet i hanerne. I 2017 har Frederiksberg Kommune pålagt

Læs mere

Velkommen til Dragen. Godsbanen 4, 6, 12

Velkommen til Dragen. Godsbanen 4, 6, 12 Velkommen til Dragen Godsbanen 4, 6, 12 Tilrettet version 6.december 2018 Lidt om velkomstfolderen Denne velkomstfolder indeholder mange relevante oplysninger vedr. din bolig. Det er derfor vigtigt, at

Læs mere

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 10, den 18. juni 2015

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 10, den 18. juni 2015 Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 10, den 18. juni 2015 DAGSORDEN 1. Velkommen v/ Marianne Salomonsen 2. Introduktion til dagens møde v/ Henriette Cajar 3. Gennemførelse af renoveringen

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR: RENOVERING I AAB AFDELING 50

SPØRGSMÅL OG SVAR: RENOVERING I AAB AFDELING 50 SPØRGSMÅL OG SVAR: RENOVERING I AAB AFDELING 50 Version 9. februar 2015 Kære beboer i AAB afdeling 50 På de følgende sider har vi samlet spørgsmål og svar omkring den store renovering i din boligafdeling.

Læs mere

HUSORDEN FARUMGADE 7-9 - 11

HUSORDEN FARUMGADE 7-9 - 11 HUSORDEN FOR FARUMGADE 7-9 - 11 Indledning!... 1 IKRAFTTRÆDEN AF HUSORDEN!... 2 Affald!... 2 Altaner og altankasser!... 2 Ansvar og forsikring!... 2 Antenner og paraboler!... 2 Bad og toilet!... 3 Døre

Læs mere

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER Side 1/5 Byggemødereferat 03 01.01 Deltagere Lars Beck Andersen LBA Finn L. & Davidsen A/S(FLD) Jesper Hauge JH Vicevært EF Solvej Michael Riisbrigh Andersen(ref.) MA Falkon A/S 01.02 Bemærkninger til

Læs mere

AFDELING 55 BRUGERVEJLEDNING

AFDELING 55 BRUGERVEJLEDNING AFDELING 55 BRUGERVEJLEDNING AFDELING 55 BRUGERVEJLEDNING I dette hæfte er samlet en række generelle oplysninger om, hvordan de forskellige materialer vedligeholdes og hvordan installationer benyttes.

Læs mere

Renovering af Længehusene LÆNGEHUSENE - AFD.42 1

Renovering af Længehusene LÆNGEHUSENE - AFD.42 1 Renovering af Længehusene 1 Forberedende arbejder i området Inden renoveringen må forventes følgende arbejder i området og omkring husene: - Byggeledelse, entreprenør og AAB vil inspicere om alt er ryddet

Læs mere

E/F UNGARNSGADE 35-41 m.fl. HUSORDEN. Affaldscontainerne i gården skal benyttes til alt almindeligt husholdningsaffald. Se også under storskrald.

E/F UNGARNSGADE 35-41 m.fl. HUSORDEN. Affaldscontainerne i gården skal benyttes til alt almindeligt husholdningsaffald. Se også under storskrald. E/F UNGARNSGADE 35-41 m.fl. HUSORDEN AFFALD Affaldscontainerne i gården skal benyttes til alt almindeligt husholdningsaffald. Intet affald må henkastes i gården, eller anbringes noget andet sted i bygningerne

Læs mere

ORIENTERENDE BEBOERMØDE

ORIENTERENDE BEBOERMØDE ORIENTERENDE BEBOERMØDE DAGSORDEN 1. Velkomst og orientering om projektets stade 2. Præsentation af hovedentreprenøren 3. Orientering om den endelige indretning af de renoverede 4. Orientering omkring

Læs mere

Alle badeværelser i ejendommen er udformet således at hele rummet er vådzone.

Alle badeværelser i ejendommen er udformet således at hele rummet er vådzone. EF Annaga rden Faldstammer og vandrør Du skal være opmærksom på at der er krav til dit badeværelse og dine installationer - når du bor i en lejlighed. Her har vi opstillet foreningens generelle forholdsregler.

Læs mere

AFD. 7 DALGASGADE 7 & 27 INDIVIDUEL KOLLEKTIV RÅDERETSARBEJDE, BADEVÆRELSE

AFD. 7 DALGASGADE 7 & 27 INDIVIDUEL KOLLEKTIV RÅDERETSARBEJDE, BADEVÆRELSE AFD. 7 DALGASGADE 7 & 27 INDIVIDUEL KOLLEKTIV RÅDERETSARBEJDE, BADEVÆRELSE Indledning I din afdeling er der indhentet priser på renovering af badeværelser. Dette er et individuelt tilbud til den enkelte

Læs mere

REFERAT. Ekstraordinært afdelingsmøde. Tirsdag den 20. oktober 2015, kl. 19.00. Beboerlokalerne i nr. 108. Dagsorden

REFERAT. Ekstraordinært afdelingsmøde. Tirsdag den 20. oktober 2015, kl. 19.00. Beboerlokalerne i nr. 108. Dagsorden REFERAT Ekstraordinært afdelingsmøde Tirsdag den 20. oktober 2015, kl. 19.00 Beboerlokalerne i nr. 108 1. Velkomst Dagsorden 2. Valg af dirigent, referent og stemmeudvalg 3. Afdelingsbestyrelsens forslag

Læs mere

Vi larmer og støver. - Information om vindues- og døreudskiftning i Afdeling 3

Vi larmer og støver. - Information om vindues- og døreudskiftning i Afdeling 3 Vi larmer og støver - Information om vindues- og døreudskiftning i Afdeling 3 Denne folder henvender sig til beboerne i Afdeling 3, Vivabolig Folderen er udarbejdet den 4. april 2019 KORT OM BYGGERIET:

Læs mere

HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13

HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13 HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13 Vi vil gerne med denne lille folder ønske dig/jer velkommen til afd. 6. og håber du/i vil falde godt til. I denne folder vil du finde de fleste oplysninger, der er brug

Læs mere

BYGGEAVIS Byggeavis nr. 1 december 2015

BYGGEAVIS Byggeavis nr. 1 december 2015 BYGGEUDVALG Lis Bentin Direktør Mike Hergot Inspektør RÅDGIVERE Arkitektfirmaet Friis Andersen A/S Totalrådgiver arkitekt Ulla Albertsen AJ Consult A/S Underrådgiver - ingeniør Robert Madsen Organisationsbestyrelse

Læs mere

El-projekt i Ved Classens Have

El-projekt i Ved Classens Have El-projekt i Ved Classens Have Beboerinformation juli 2018 Til beboerne i Ved Classens Have Arendalsgade 2-8 Livjægergade 14-22 Classensgade 52-68 Strandboulevarden 5-9 På generalforsamlingen den 25. marts

Læs mere

Vi larmer og støver. - Information om vindues- og døreudskiftning i Vivabolig afdeling 7, Peter Freuchens Vej 2-114

Vi larmer og støver. - Information om vindues- og døreudskiftning i Vivabolig afdeling 7, Peter Freuchens Vej 2-114 Vi larmer og støver - Information om vindues- og døreudskiftning i Vivabolig afdeling 7, Peter Freuchens Vej 2-114 Denne folder henvender sig til beboerne i Vivabolig, Afdeling 7. Peter Freuchens Vej 2-14

Læs mere

AFD. 55 FOLLINGSVEJ INDIVIDUEL KOLLEKTIV RÅDERETSARBEJDE, BADMODERNISERING

AFD. 55 FOLLINGSVEJ INDIVIDUEL KOLLEKTIV RÅDERETSARBEJDE, BADMODERNISERING AFD. 55 FOLLINGSVEJ INDIVIDUEL KOLLEKTIV RÅDERETSARBEJDE, BADMODERNISERING Individuel modernisering af badeværelse Dem som har mulighed for, at tilslutte sig moderniseringen, er de boliger hvor der ikke

Læs mere

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER Side 1/5 Byggemødereferat 04 01.01 Deltagere Lars Beck Andersen LBA Finn L. & Davidsen A/S(FLD) Jesper Hauge JH Vicevært EF Solvej Michael Riisbrigh Andersen(ref.) MA Falkon A/S 01.02 Bemærkninger til

Læs mere

Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233

Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233 Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233 (Revideret 28.08.2014) Vi vil gerne ønske dig velkommen til afd. 25 og håber du vil falde godt til i Højgården I denne folder vil du finde de fleste oplysninger,

Læs mere

Velkommen til. Brohuset Afd. 53. Brohusgade 2A 4A 4B 4C Vestre havnepromenade 1C

Velkommen til. Brohuset Afd. 53. Brohusgade 2A 4A 4B 4C Vestre havnepromenade 1C Velkommen til Brohuset Afd. 53 Brohusgade 2A 4A 4B 4C Vestre havnepromenade 1C 22. januar 2019 Administration og Beboerservice Når der er behov for at få kontakt til ejendomsfunktionæren Brohusgade 2 B,

Læs mere

Vi larmer og støver. - Information om vindues- og døreudskiftning i Afdeling 1

Vi larmer og støver. - Information om vindues- og døreudskiftning i Afdeling 1 Vi larmer og støver - Information om vindues- og døreudskiftning i Afdeling 1 Denne folder henvender sig til beboerne i Bornholmsgade 62-84, Afdeling 1, Vivabolig KORT OM BYGGERIET: Afdeling 1, Vivabolig

Læs mere

Velkommen til etapemøde! 12-08-2015 BLOKKENE AFD.41 Løget Høj 17 1

Velkommen til etapemøde! 12-08-2015 BLOKKENE AFD.41 Løget Høj 17 1 Velkommen til etapemøde! 1 Arbejder på Løget Høj 17, afd. 41! Facader - Blokken får nye vinduer på opgangssiden - Blokken får nye facader - Parterreetagen får nye vinduer og døre - Nyt gavlvindue Løget

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER, M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

CYKLER, KNALLERTER, M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 DØRSKILTE...3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Velkommen til. Afd. 53. Brohusgade 2A 4A 4B 4C Vestre havnepromenade 1C

Velkommen til. Afd. 53. Brohusgade 2A 4A 4B 4C Vestre havnepromenade 1C Velkommen til Afd. 53 Brohusgade 2A 4A 4B 4C Vestre havnepromenade 1C Alabu Bolig Brohusgade 2 B, 9000 Aalborg Åbningstider: Mandag - tirsdag - torsdag kl. 07.30-15.00 Onsdag kl. 09.00-17.00 Fredag kl.

Læs mere

CARLSHØJ AFD. A1 BEBOERORIENTERING VEDRØRENDE TAGUDSKIFTNING MV.

CARLSHØJ AFD. A1 BEBOERORIENTERING VEDRØRENDE TAGUDSKIFTNING MV. CARLSHØJ AFD. A1 BEBOERORIENTERING VEDRØRENDE TAGUDSKIFTNING MV. Udskiftning af taget og etablering af mekanisk udsugning mv. igangsættes i løbet af kort tid. Jeg beder jer derfor om at læse nærværende

Læs mere

Kommunikation og dialog

Kommunikation og dialog Informationsmøde område Hestens Bakke Øst Tidsplan Registreringer Arbejdsgang i bolig Bad og toilet Varslinger Kommunikation og dialog Spørgsmål Sådan tænker vi planen Men er det ikke sådan det går.. TIDSPLAN

Læs mere

RENOVERING AF FALDSTAMMER OG BRUGSVAND. Alvorlighed og nødvendighed Økonomi og husleje Nyt toilet og bad? Planlægning

RENOVERING AF FALDSTAMMER OG BRUGSVAND. Alvorlighed og nødvendighed Økonomi og husleje Nyt toilet og bad? Planlægning RENOVERING AF FALDSTAMMER OG BRUGSVAND Alvorlighed og nødvendighed Økonomi og husleje Nyt toilet og bad? Planlægning ALVOR OG NØDVENDIG BRUGSVAND ALVOR OG NØDVENDIGHED FALDSTAMMER Almen tilstand/restlevetid:

Læs mere

Beboer orientering i forbindelse med renovering Boligforeningen 3B Afd Willis Towers Watson. All rights reserved.

Beboer orientering i forbindelse med renovering Boligforeningen 3B Afd Willis Towers Watson. All rights reserved. Beboer orientering i forbindelse med renovering Boligforeningen 3B Afd. 1018 2016 Willis Towers Watson. All rights reserved. RENOVERING Boligforeningen 3B Afd. 1018 DIN BOLIG SKAL RENOVERES.HVAD NU? Hvem

Læs mere

Velkommen til. Godsbanen Afd. 65. Godsbanen 9, 17, 19

Velkommen til. Godsbanen Afd. 65. Godsbanen 9, 17, 19 Velkommen til Godsbanen Afd. 65 Godsbanen 9, 17, 19 Tilrettet version pr. 28. februar 2019 Velkommen til din nye almene bolig Denne folder er til dig, der er ny beboer i Alabu Bolig. Find information om

Læs mere