Beboerinformation. Spørgsmål & Svar. Helhedsplanen for Møllevangen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beboerinformation. Spørgsmål & Svar. Helhedsplanen for Møllevangen"

Transkript

1 Beboerinformation Spørgsmål & Svar Helhedsplanen for Møllevangen

2 Kære beboer Kære beboer i Møllevangen, Først vil vi sige tusind tak for det flotte fremmøde og store deltagelse i Informationsmøde/åbent hus arrangementet den november i Møllevangen. Det var en fornøjelse at se i omegnen af 450 besøgende, beboere der mødte op i løbet af weekenden. Med positive tilkendegivelser og gode spørgsmål til renoveringsprojektet. I denne folder har vi samlet en række spørgsmål, der blev stillet i forbindelse med informationsmødet. Vi har sammen med de rådgivende ingenører og arkitekter, der står bag renoveringsprojektet, søgt at besvare spørgsmålene på bedst mulige måde. Ud over svar på dine spørgsmål, kan du se billeder fra arrangementet. Tak til Vivi Houborg for, at give os lov til at viderebringe hendes fotos i denne folder. For overskuelighedens skyld, er spørgsmålene blevet inddelt i kategorier. Listen med spørgsmål og svar er naturligvis ikke fuldstændig, da der løbende vil opstå nye spørgsmål som projektet skrider frem. Derfor vil vi gerne minde om, at du (frem til den 4. februar) hver torsdag, i tidsrummet kl , kan træffe en medarbejder fra AAB i Møllevangen. Yderligere kontaktinformation finder du på bagsiden af denne folder. ß Du kan løbende holde dig orienteret om projektet i Møllevangen via Beboerinformationsfoldere og nyhedsbreve. Vi ser frem til at samarbejde med jer alle, og i fællesskab få skabt de bedste rammer for hver enkel flytning og genhusning samt renoveringen som helhed. Med venlig hilsen AAB Vejle

3 Indretning af boliger Ved de badeværelser hvor forrum inddrages (og dermed skabsplads) bliver dette kompenseret med skabe andre steder? Det er op til den enkelte beboere. Det er beboernes eget ansvar at etablere skabe og hylder i badeværelse og øvrige rum. Kan der etableres ny radiator i køkken? Hvis der ikke er en radiator i dag, er det ikke med i projektet. Mulighederne for at etablere en ny radiator undersøges nærmere. Er der mulighed for at etablere vaskemaskiner i de badeværelser, hvor dette ikke er angivet? Nej dette er ikke muligt da installation vil være ulovlig. Der kan som alternativ muligvis installeres vaskemaskine i køkkenet. Der skal søges om særskilt tilladelse til dette. Eventuelle nuværende ulovlige installationer, vil blive fjernet i forbindelse med renoveringen. Hvorfor inddrages forrum til badeværelser ikke ved vinkelblokkene? (blok 24+35) Badeværelsernes forrum inddrages ikke, da indretning af badeværelse er mulig indenfor eksisterende rammer. Ved de lejligheder, hvor et nyt badeværelse placeres i eksisterende værelse, er der i nogle lejligheder spisestue med væg-åbning mellem stue og spisestue. Hvad skal der ske med de lejligheder? (20 stk. type 1E boliger) Badeværelse etableres i værelset/spisestuen og hullet mellem de to rum bliver i forbindelse med renoveringen muret til. Vil det være muligt med omforandring af lejligheden, f.eks. med flytning af vægge mv.? Der henvises generelt til de gældende retningslinjer vedrørende individuel råderet. Det vil ikke være muligt at foretage omforandringer samtidigt med renoveringen. Kommer der flere stikkontakter i entre og øvrige rum? Ikke i de standardrenoverede lejligheder (type 1). Dog vil der komme min. 2 stikkontakter i badeværelser. Ved nye lejligheder etableres ekstra stikkontakter i henhold til tidssvarende krav.

4 Køkkener Skabe i eksisterende køkkener går helt til loft. Vil det ikke give problemer i forhold til rørføring? Vi er bevidste om dette og arbejder på forskellige løsninger. Hvor folk tilvælger nyt køkken, vil dette selvsagt ikke give problemer, men ved eksisterende skabe til loft må det forventes, at blive mindre ændringer i overskabe, hvor de øverste hylder f.eks. inddrages til rørføringen. Må vi udskifte eksisterende køkkener nu inden renoveringen? Nej, dette er desværre ikke muligt på grund af de ombygninger der skal laves i forhold til ventilation og øvrige installationer. Kan man tilvælge nyt køkken i forbindelse med renoveringen? Ja. Vi fremsender i god tid inden renoveringen et skema til dig med de beboervalg, der kan vælges i forbindelse med renoveringen, herunder mulighed for nyt køkken. Der arbejdes på en model, hvor nedbrydning af det gamle køkken foretages en uge før planlagt opstart. Monteringen og færdiggørelsen af det nye køkken foretages i ugen efter hjemflytning. Du vil således bo i lejligheden mens udskiftningen af køkkenet foretages.

5 Udendørs renovering Altandøre er anvist på tegninger som udadgående. Kan dette ændres til indadgående døre? Nej. Der kan ikke desværre ikke laves individuelle ordninger. Hertil kan tilføjes, at udadgående døre (som i dag) er mere sikre i forhold til bl.a. vandindtrængning på lang sigt. Kommer der gelænder på trapper hvor der etableres private haver? Ja, der monteres gelænder. Hvad sker der med afløb fra ovenliggende altaner ved private haver? Som udgangspunkt ikke noget, da vi ikke forventer at haver vil blive brugt i regnvejr. Dog vil der blive arbejdet på, hvordan haven indrettes under ovenliggende afløb. Er der mulighed for etablering af private haver ud over de steder, der var angivet på den ophængte oversigtsplan? Nej, der er angivet private haver alle de steder hvor eksisterende terræn og pladsforhold har gjort det muligt. Der er mange eksisterende aftræk i facader og lodrette aftrækskanaler op gennem bygningen. Kan de bruges til den nye ventilation? Aftræk i facader genanvendes så vidt muligt. De lodrette aftrækskanaler kan ikke genanvendes, men blændes af så vidt det er muligt.

6 Praktiske forhold Er det muligt at få afhøvlet gulve og malet vægge og lofter i forbindelse med renoveringen? Nej, der vil desværre ikke være mulighed for at afhøvle gulve. Byggeudvalget arbejder videre med muligheden for maleristandsættelse. Vil det være muligt at placere alle planerne at blokkene på Møllevanges hjemmeside? Dette vil blive undersøgt. Hvis muligt adviseres der om dette på hjemmesiden ( og i et nyhedsbrev. Hvad sker der med postkasserne i opgangen i forbindelse med renoveringen? Postkasserne bliver nedlagt og nye midlertidige postkasser placeres hvor du bliver genhuset. Mere information vil følge i god tid inden genhusningen. Hvad sker der med cykler og knallerter i forbindelse med renoveringen? Byggeudvalget arbejder videre på mulige løsninger. Vil man kunne forvente mindre varmeregning efter renoveringen? Ja! De nye vinduespartier vil sikre mindre varmeregning pga. nye energiruder samt en langt bedre tæthed. Varmebesparelsen vil dog være individuelt afhængigt af forbrugsmønster, størrelse på lejlighed mv. Hvordan skal private haver vedligeholdes af hensyn til hensyn til hæk-klipning mv.? Ved I, at placeringen af emhætte og vask i køkkener er nogle steder ikke vist korrekt på de ophængte planer? Er det muligt at få medindflydelse på indretning af badeværelse f.eks. af hensyn til mulighed for vaskemaskine? Afdelingsbestyrelsen arbejder videre med retningslinier for dette emne. Det er vi klar over. Det skyldes at de indtegnede placeringer er vist i henhold til de oprindelige planer fra det oprindelige byggeri. Nuværende placering af vask og emhætte mv. bevares som de er i dag. Nej der kan ikke laves individuelle ordninger, og desuden er der forberedt for vaskemaskiner alle de steder, hvor det lovmæssigt er muligt. Det anbefales derfor at du taler med GenhusningsTjenesten, om muligheden for, at få tilbudt en anden type bolig, hvor der kan placeres vaskemaskine. Der vil i forbindelse med renoveringen blive mulighed for valg af gulvklinker.

7 Flytning og Genhusning Skal tæpper fjernes i forbindelse med midlertidige genhusninger? Nej, ikke nødvendigvis. Alle gulve vil blive afdækket midlertidigt under renoveringen. Vil der kunne ydes hjælp til nedtagning af lamper, gardiner mv. i forbindelse med genhusning? Ja det er muligt. Praktisk assistance til genhusning kan drøftes med GenhusningsTjenesten. Vil det være muligt, at flytte direkte ind i en nyrenoveret lejlighed for beboere i standardrenoverede lejligheder? Ja, dog kan det ikke garanteres at det bliver direkte. Dette skal du afklare med GenhusningsTjenesten. Skal alt indbo og hårde hvidevarer fjernes ved genhusning inkl. depotrum? Ja. De enkelte forhold vil blive nærmere vurderet forud for renoveringen. Det vil være på eget ansvar, at lade indbo stå i lejligheden under renoveringen. Vil man kunne opnå økonomisk kompensation,såfremt man selv finder en midlertidig bolig under renoveringen, f.eks. sommerhus, campingvogn eller lignende? Hvornår skal min lejlighed renoveres? Nej desværre. Dette skyldes, at de midlertidige boliger (pavillon'er) koster det samme, om de er i brug eller ej. Derfor søger vi en høj belægning i disse. Mht. flytning af indboet vil der kunne laves særskilte ordninger. Dette skal afklares med GenhusningsTjenesten. Der er på kontoret i Pilevænget 17 ophængt en meget foreløbig overordnet tidsplan med angivelse af de forventede tidpunkter for opstart af de enkelte blokke. Det skal understreges, at de på tidsplanen angivne tidspunkter kun må betragtes som vejledende, idet byggesagen fortsat er under detailplanlægning, ligesom der i forbindelse med myndighedsgodkendelser i Landsbyggefonden og ved Vejle Kommune, samt ved kontrakt indgåelse med den kommende entreprenør kan ske forskydninger i tidsplanen.

8 Hold dig orienteret Husk at du kan finde svar på flere spørgsmål angående flytning og genhusning i den folder, du vil modtage når din flytning nærmer sig. Herudover kan du løbende orientere dig på på Møllevangens hjemmeside. På kan du holde dig orienteret og blive opdateret på nyhedsbreve, arrangementer, seneste nyheder mv. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til AAB Vejle på telefon eller sende en mail direkte til kontaktperson Glenn Nutkins på gn@aabvejle.dk Telefonen er åben: Mandag - onsdag kl Torsdag kl Fredag kl Indtil torsdag den 4. februar i tidsrummet kl vil du kunne træffe inspektør Glenn Nutkins og genhusningsmedarbejder Helle Meldgaard Kirk på adressen Pilevænget 17 st.(den tidligere børnehave). Herefter vil der indtil videre kunne træffes særskilte aftaler ved henvendelse til: Glenn Nutkins Tlf Mail. gn@aabvejle.dk Helle Meldgaard Kirk Tlf Mail. genhusning@aabvejle.dk

Gem denne information! Hvor skal du bo? Praktiske oplysninger om

Gem denne information! Hvor skal du bo? Praktiske oplysninger om Gem denne information! Hvor skal du bo? Praktiske oplysninger om flytning og genhusning 1 2 Indholdsfortegnelse Tryghedspakken og spørgeskemaet 4 Hvor skal du bo, når din lejlighed skal... 5 Hvis din bolig

Læs mere

Beboerinformation Åbent hus & Informationsmøde om helhedsplan for Møl evangen 7. & 8. November 2015

Beboerinformation Åbent hus & Informationsmøde om helhedsplan for Møl evangen 7. & 8. November 2015 Beboerinformation Åbent hus & Informationsmøde om helhedsplan for Møllevangen 7. & 8. November 2015 Invitation Kære beboer i Møllevangen, Som tidligere oplyst, er du inviteret til Åbent hus og informationsmøde

Læs mere

VELKOMMEN TIL ORIENTERINGSMØDE FOR BLOK B5. SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød. Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød

VELKOMMEN TIL ORIENTERINGSMØDE FOR BLOK B5. SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød. Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød VELKOMMEN TIL ORIENTERINGSMØDE FOR BLOK B5 Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød DEN 2. DECEMBER 2015 1 DAGSORDEN 1. Tidsplan for nr. 131 og 137 2. Tidsplan

Læs mere

Velkommen til etapemøde! 21-01-2014 LÆNGEHUSENE AFD.42 ETAPE 1 (LØGET CENTER 1-67) 1

Velkommen til etapemøde! 21-01-2014 LÆNGEHUSENE AFD.42 ETAPE 1 (LØGET CENTER 1-67) 1 Velkommen til etapemøde! 1 Arbejder på Længehusene Etape 1, afd. 42! Facader og tagrenovering - Alle længehuse får nye vinduer med udvendig overflade i aluminium (nemt at vedligeholde) og nye døre - Nyt

Læs mere

INFORMATIONSMØDE SKOLEPARKEN

INFORMATIONSMØDE SKOLEPARKEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONSMØDE SKOLEPARKEN HILLERØD SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød AFTENENS PROGRAM : Velkommen Siden sidst Overblik - helhedsplan

Læs mere

Portugalsgades helhedsplan Nu skal vi stemme!

Portugalsgades helhedsplan Nu skal vi stemme! Januar 2016 Portugalsgades helhedsplan Nu skal vi stemme! I dette hæfte kan du læse, hvad der er med i helhedsplanen. Kom og vær med til at stemme om fremtidens Portugalsgade. Ekstraordinært afdelingsmøde

Læs mere

Post af betydning -rigtigt meget om HP4

Post af betydning -rigtigt meget om HP4 Post af betydning -rigtigt meget om HP4 Sommeren er over os, og vi vil lige minde om husordenen, der siger, at der skal være ro i gården kl. 21 og i sommer ferien kl. 22. Og husk, at selv om du har ferie,

Læs mere

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Etape 1, den 18. maj 2015

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Etape 1, den 18. maj 2015 Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Etape 1, den 18. maj 2015 DAGSORDEN 1. Velkommen v/ Marianne Salomonsen 2. Valg af dirigent 3. Gennemførelse af renoveringen - Beboerkoordinator v/ Annette

Læs mere

Gem denne information! Hvor skal du hen? Praktiske oplysninger om flytning og genhusning

Gem denne information! Hvor skal du hen? Praktiske oplysninger om flytning og genhusning Gem denne information! Hvor skal du hen? Praktiske oplysninger om flytning og genhusning Korskærparken 2 Indholdsfortegnelse Tryghedspakken og spørgeskemaet 4 Hvis din lejlighed skal renoveres Du får betalt

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR: RENOVERING I AAB AFDELING 50

SPØRGSMÅL OG SVAR: RENOVERING I AAB AFDELING 50 SPØRGSMÅL OG SVAR: RENOVERING I AAB AFDELING 50 Version 9. februar 2015 Kære beboer i AAB afdeling 50 På de følgende sider har vi samlet spørgsmål og svar omkring den store renovering i din boligafdeling.

Læs mere

Gem denne information! Hvor skal du bo?

Gem denne information! Hvor skal du bo? Gem denne information! Hvor skal du bo? Praktiske oplysninger om flytning og genhusning 1 Indholdsfortegnelse Hvor skal du bo, når din bolig skal.... 3 Tryghedspakken og spørgeskemaet 3 Boligstøtte og

Læs mere

Ekstraordinært beboermøde den 19. november 2012 i Bygningen, Ved Anlægget 14B

Ekstraordinært beboermøde den 19. november 2012 i Bygningen, Ved Anlægget 14B Til samtlige beboere i afdeling 17 Møllevangen Vejle, den 14. december 2012 Ekstraordinært beboermøde den 19. november 2012 i Bygningen, Ved Anlægget 14B Hermed følger et kort referat af det ekstraordinære

Læs mere

Informationsmøde afdeling 214. Genhusning under renovering

Informationsmøde afdeling 214. Genhusning under renovering Informationsmøde afdeling 214 Genhusning under renovering Medborgerhuset d. 29. januar 2015 Velkomst ved Per Hermansen Beslutning om informationsmøde Anbefaling af 100 % genhusning Enig bestyrelse Dagsorden

Læs mere

Velkommen til beboermøde. Renovering og ombygning. Afd. 406. 10. september 2015

Velkommen til beboermøde. Renovering og ombygning. Afd. 406. 10. september 2015 Velkommen til beboermøde Renovering og ombygning Afd. 406 10. september 2015 Velkomst ved afdelingsformand Tonny Jensen Projektets stade og aftenens program ved projektleder Bent Laursen, Boligkontoret

Læs mere

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 11, den 20. januar 2016

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 11, den 20. januar 2016 Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 11, den 20. januar 2016 DAGSORDEN 1. Velkommen og valg af dirigent 2. Tidsplan 3. Gennemførelse af renoveringen Gennemgang af arbejderne vedr. badeværelser,

Læs mere

Efter en gennemgang af programmet for aftenen, fortæller Sara Terp Uhre om status for, hvor boligselskabet står i renoveringsprojektet i dag:

Efter en gennemgang af programmet for aftenen, fortæller Sara Terp Uhre om status for, hvor boligselskabet står i renoveringsprojektet i dag: REFERAT Informations- og idémøde om renovering Afdeling Fruehøj: Torsdag den Klokken 19.00 21.20 Mødested: Fælleshuset, Brorsonsvej 53 A, 7400 Herning Deltagere: 21 beboere fra 19 husstande Sara Terp Uhre,

Læs mere

BEBOERINFORMATION OM RENOVERING AF VARMEANLÆGGET OG UDSKIFTNING AF RADIATORER I LEJLIGHEDERNE 4. JULI 2014

BEBOERINFORMATION OM RENOVERING AF VARMEANLÆGGET OG UDSKIFTNING AF RADIATORER I LEJLIGHEDERNE 4. JULI 2014 4. JULI 2014 AAB AFD. 107, PARKVEJ 6-12 OG KILDEGÅRDSPARKEN 1-12 BEBOERINFORMATION OM RENOVERING AF VARMEANLÆGGET OG UDSKIFTNING AF RADIATORER I LEJLIGHEDERNE AAB AFD. 107 3 INDHOLD 1 Problemer med varmeanlægget

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR: GENHUSNING I FORBINDELSE MED RENOVERING I AAB AFDELING 50

SPØRGSMÅL OG SVAR: GENHUSNING I FORBINDELSE MED RENOVERING I AAB AFDELING 50 SPØRGSMÅL OG SVAR: GENHUSNING I FORBINDELSE MED RENOVERING I AAB AFDELING 50 Kære beboer i AAB afdeling 50 På de følgende sider har vi samlet spørgsmål og svar omkring genhusning i forbindelse med den

Læs mere

Renoveringen i den enkelte lejlighed vil have en varighed på 8 uger og overordnet forløbe efter følgende plan:

Renoveringen i den enkelte lejlighed vil have en varighed på 8 uger og overordnet forløbe efter følgende plan: Nestlégården, afd. 312 Renovering af bad og køkken Lejerorientering december 2012. Efter det afholdte afdelingsmøde i september måned påbegyndte teknikerne projektarbejdet for den kommende badeværelses-

Læs mere

GENHUSNING. Af beboerne i Søndergade 42-56

GENHUSNING. Af beboerne i Søndergade 42-56 GENHUSNING Af beboerne i Søndergade 42-56 Hvornår genhuses man? Renoveringen indebærer, at ejendommen ikke er beboelig i en periode. Derfor skal du flytte og genhuses i en anden bolig. Der gives varsel

Læs mere

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 8, den 9. december 2015

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 8, den 9. december 2015 Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 8, den 9. december 2015 DAGSORDEN 1. Velkommen og valg af dirigent 2. Tidsplan 3. Gennemførelse af renoveringen Gennemgang af arbejderne vedr. badeværelser,

Læs mere

BEBOERINFORMATION OM RENOVERING OG MODERNISERING AF BADEVÆRELSER PÅ TORVALD KØHLSVEJ 16-48

BEBOERINFORMATION OM RENOVERING OG MODERNISERING AF BADEVÆRELSER PÅ TORVALD KØHLSVEJ 16-48 30. SEPTEMBER 2015 DOMI BOLIG AFD. 10 BEBOERINFORMATION OM RENOVERING OG MODERNISERING AF BADEVÆRELSER PÅ TORVALD KØHLSVEJ 16-48 ATTENTION: If you don t understand Danish, and you have questions to this

Læs mere

Søparken, Lejerbo afd. 154. Beboernes råderet

Søparken, Lejerbo afd. 154. Beboernes råderet Søparken, Lejerbo afd. 154 Beboernes råderet Positivlisten På fire områder har beboeren uindskrænket ret uanset boligorganisationens eget råderetskatalog. Dette betegnes som positivlisten. Positivlisten

Læs mere

Renovering af Længehusene LÆNGEHUSENE - AFD.42 1

Renovering af Længehusene LÆNGEHUSENE - AFD.42 1 Renovering af Længehusene 1 Forberedende arbejder i området Inden renoveringen må forventes følgende arbejder i området og omkring husene: - Byggeledelse, entreprenør og AAB vil inspicere om alt er ryddet

Læs mere

Generelt var spørgsmålene meget konstruktive og kritiske, og folk havde overordnet positiv interesse for forslaget.

Generelt var spørgsmålene meget konstruktive og kritiske, og folk havde overordnet positiv interesse for forslaget. Evaluering af Workshop i Højstrupparken 29..14 Dato: 3..14 Der var ca (Anslået) 1 fremmødte bestående af en bred variation i beboersammensætningen. Forud for Workshoppen var en gennemgang af omhandlende

Læs mere

10. maj 2017 kl , Ryparken 204

10. maj 2017 kl , Ryparken 204 April 2017 Café Helhedsplan Åbent hus Kom og se de 6 renoverede boliger i prøveopgangen. Du kan også besøge HHP kontoret, en genhusningspavillon som bliver kontor for den fysiske helhedsplan. Du kan også

Læs mere

Informationsmøde. VElkommen til. Skoleparken Hillerød 24. JUNI 2014 1. SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød

Informationsmøde. VElkommen til. Skoleparken Hillerød 24. JUNI 2014 1. SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød VElkommen til Informationsmøde Skoleparken Hillerød Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød 1 Aftenens program : Velkommen Siden sidst Hvem er med når

Læs mere

Nørrebrogade. Nørrebrogade. Det skal du vide om Renovering og genhusning

Nørrebrogade. Nørrebrogade. Det skal du vide om Renovering og genhusning Nørrebrogade Nørrebrogade Det skal du vide om Renovering og genhusning Revideret januar 2014 1 Indhold Indhold... 2 Kære beboere... 3 Byggepladskontor og byggeledelse... 4 Arbejdstid... 4 Byggesagens omfang...

Læs mere

NYE TIDER I NYDAMSPARKEN

NYE TIDER I NYDAMSPARKEN SK HUmøde info rts, kl. 18d år ma 25. ldkærg o på K NYE TIDER I NYDAMSPARKEN Nydamsparken er et godt sted at bo. Afdelingen ligger centralt og gårdrummet danner en grøn oase i en levende bydel. Og beliggenheden

Læs mere

Information om PERMANENT GENHUSNING. for beboere i Møllevangen

Information om PERMANENT GENHUSNING. for beboere i Møllevangen Information om PERMANENT GENHUSNING for beboere i Møllevangen RENOVERING OG GENHUSNING Kære beboer, På et besluttende beboermøde den 19 november 2012 blev det vedtaget at renovere boligerne i Møllevangen.

Læs mere

CARLSHØJ AFD. A1 BEBOERORIENTERING VEDRØRENDE TAGUDSKIFTNING MV.

CARLSHØJ AFD. A1 BEBOERORIENTERING VEDRØRENDE TAGUDSKIFTNING MV. CARLSHØJ AFD. A1 BEBOERORIENTERING VEDRØRENDE TAGUDSKIFTNING MV. Udskiftning af taget og etablering af mekanisk udsugning mv. igangsættes i løbet af kort tid. Jeg beder jer derfor om at læse nærværende

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR. til renovering af afdeling 1

SPØRGSMÅL OG SVAR. til renovering af afdeling 1 ? SPØRGSMÅL OG SVAR til renovering af afdeling 1 ? GENHUSNING! Kan man blive boende i sin lejlighed under renoveringen? Nej, det er på ingen måder muligt. Hvornår kan man blive genhuset? Genhusning vil

Læs mere

Velkommen til infomøde 19 03 2013 BLOKKENE AFD.42

Velkommen til infomøde 19 03 2013 BLOKKENE AFD.42 Velkommen til infomøde Velkommen til infomøde Program Velkomst ved formand for afdelingsbestyrelsen Henrik Pedersen Generel information om renoveringen af Løget By; hvad og hvor Forventede tidsplaner Generel

Læs mere

Genhusning Afdeling 35 Hammelodden/Teglværksgade

Genhusning Afdeling 35 Hammelodden/Teglværksgade Genhusning Afdeling 35 Hammelodden/Teglværksgade Dagsorden Hvem skal genhuses? Hvornår skal du genhuses? Hvor længe skal du være genhuset? Hvem hjælper dig med din genhusning? Permanent eller midlertidig

Læs mere

Frederiksberg Kommune Birgit Garval Frederiksberg Rådhus Bygge, Plan og Miljøafdelingen By og Miljøområdet Smallegade 1 2000 Frederiksberg

Frederiksberg Kommune Birgit Garval Frederiksberg Rådhus Bygge, Plan og Miljøafdelingen By og Miljøområdet Smallegade 1 2000 Frederiksberg Frederiksberg Kommune Birgit Garval Frederiksberg Rådhus Bygge, Plan og Miljøafdelingen By og Miljøområdet Smallegade 1 2000 Frederiksberg 12. oktober 2015 KAB Vester Voldgade 17 1552 København V T 33

Læs mere

Information til beboerne i Havremarken

Information til beboerne i Havremarken Information til beboerne i Havremarken Beboerinformation nr. 4 I beboerinformation nr. 1, 2 og 3 blev I orienteret om de forestående arbejder med udskiftning af vandinstallationerne i jeres afdeling. Til

Læs mere

MIDLERTIDIG GENHUSNING

MIDLERTIDIG GENHUSNING Information om MIDLERTIDIG GENHUSNING for beboere i Møllevangen RENOVERING OG GENHUSNING Kære beboer, På et besluttende beboermøde den 19. november 2012 blev det vedtaget at renovere boligerne i Møllevangen.

Læs mere

Indhold. Spørgsmål / svar vedr. renovering på Dianavænget

Indhold. Spørgsmål / svar vedr. renovering på Dianavænget Spørgsmål / svar vedr. renovering på Dianavænget I forbindelse med informationsmødet den 29. september 2015 og genhusningsmødet den 7. oktober 2015, er der blevet stillet en række spørgsmål som er blevet

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse 1 Bagrund Heldigvis synes de fleste beboere, at Saltværkshuse er et dejligt sted at bo. Det skal det også være i fremtiden. Derfor er der siden

Læs mere

PROJEKTET_ OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

PROJEKTET_ OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL PROJEKTET_ OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL I rækkehusene er der tegnet en trappe ned til det nederste niveau i baghaven er det muligt for kørestolsbrugere at få adgang til haven på en anden måde Nej, det er ikke

Læs mere

Opsamling på kommentarer til prøvehuse i rækkehusene i Albertslund Syd

Opsamling på kommentarer til prøvehuse i rækkehusene i Albertslund Syd NOTAT 12. maj 2009 BF1 - AGA Sag: 1350 Opsamling på kommentarer til prøvehuse i rækkehusene i Albertslund Syd I det følgende gennemgås kommentarerne fra gæstebøgerne fra åben-hus-arrangementerne i prøvehusene

Læs mere

Beboermøde Fyrkildevej 4. juni 2015

Beboermøde Fyrkildevej 4. juni 2015 Beboermøde Fyrkildevej 4. juni 2015 Dagsorden: 1. Velkomst og indledning 2. Valg af dirigent 3. Orientering fra administrationen om den kommende renovering 4. Valg af medlemmer og suppleanter til byggeudvalg

Læs mere

December 2015 SIDSTE NYT

December 2015 SIDSTE NYT December 2015 SIDSTE NYT Nr. 18 A/B ØRHOLM DU SKAL SELV AFLEVERE BYGGEAFFALD PÅ GENBRUGSPLADSEN Den almindelige dagrenovation henter ikke længere vores byggeaffald. Du må derfor ikke længere stille byggeaffald

Læs mere

1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-5

1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-5 Sagsnr. 1-23-4-101-11-13 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 4 Udbud af Hængesøjler, OP-lamper og monitorophæng til Dagkirurgisk Afdeling og den Fælles Akutmodtagelse, Det nye Universitetshospital, Aarhus

Læs mere

Informationsmøde. selskabslokalerne. Mandag den 5. maj 2014 kl. 19.00

Informationsmøde. selskabslokalerne. Mandag den 5. maj 2014 kl. 19.00 Kære beboere i Sorgenfrivang II I inviteres hermed til Informationsmøde i selskabslokalerne Mandag den 5. maj 2014 kl. 19.00 Mødet handler om helhedsplanen/renoveringsprojektet, der efter planen påbegyndes

Læs mere

FSB Bellahøj afd. 1-35 Bestyrelsens årsberetning 2008/2009

FSB Bellahøj afd. 1-35 Bestyrelsens årsberetning 2008/2009 FSB Bellahøj afd. 1-35 Bestyrelsens årsberetning 2008/2009 Så er tiden kommet, hvor vi afholder vores årlige afdelingsmøde (generalforsamling) og som det har været tradition de sidste par gange, afholdes

Læs mere

Indflytning & vedligeholdelse

Indflytning & vedligeholdelse Kære lejer. Velkommen til din nye bolig. Forholdet mellem udlejer og lejer er reguleret af lejelovgivningen og af de forhold, der er aftalt i din lejekontrakt. Lovgivningen på området er imidlertid indviklet,

Læs mere

VELKOMMEN TIL ORIENTERINGSMØDE FOR BLOK A4. SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød. Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød

VELKOMMEN TIL ORIENTERINGSMØDE FOR BLOK A4. SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød. Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød VELKOMMEN TIL ORIENTERINGSMØDE FOR BLOK A4 Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød DEN 2. DECEMBER 2015 1 DAGSORDEN 1. Tidsplan for nr. 123. Tilbageflytning

Læs mere

GRØNBY STRAND Introduktion til designmanualen

GRØNBY STRAND Introduktion til designmanualen GRØNBY STRAND Introduktion til designmanualen Informationsmateriale til ekstraordinære afdelingsmøder november 2015 1 NAVNE OG BEGREBER MØDEDATOER HP4: HelhedsPlan del 4 også navnet på hele projektet med

Læs mere

Hegels Minde. Nye familieboliger i Fredensborg. 10 nyrenoverede familieboliger med hver deres unikke charme

Hegels Minde. Nye familieboliger i Fredensborg. 10 nyrenoverede familieboliger med hver deres unikke charme Hegels Minde Nye familieboliger i Fredensborg 10 nyrenoverede familieboliger med hver deres unikke charme Afdeling 747-0 Lejerbo Fredensborg Udlejningsteam 2 Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon

Læs mere

ALBERTSLUND VEST TEMAGRUPPE BOLIG MØDE 7. APRIL 2014 NOTAT 1. MØDE I TEMAGRUPPEN BOLIG EGELUNDSKOLEN DEN 7. APRIL 2014 KL. 17.00 20.

ALBERTSLUND VEST TEMAGRUPPE BOLIG MØDE 7. APRIL 2014 NOTAT 1. MØDE I TEMAGRUPPEN BOLIG EGELUNDSKOLEN DEN 7. APRIL 2014 KL. 17.00 20. 1. MØDE I TEMAGRUPPEN BOLIG EGELUNDSKOLEN DEN 7. APRIL 2014 KL. 17.00 20.45 KORT OM TEMAGRUPPEN OG MØDETS FORM OG FORMÅL Temagruppen består af 99 beboere i Albertslund Vest, der tilmeldte sig gruppen på

Læs mere

Folder med spørgsmål og svar

Folder med spørgsmål og svar Folder med spørgsmål og svar 29. MAJ 2015 Du må altid stille spørgsmål Hvad skal der ske? Hvordan, hvorfor, hvem, hvad, hvor, hvornår? Kære beboer i Ryhaven Til oktober begynder renoveringen af Ryhaven.

Læs mere

Beboerhøring om byfornyelse af ejendommen Nitivej 3, Frederiksberg.

Beboerhøring om byfornyelse af ejendommen Nitivej 3, Frederiksberg. XX Nitivej 3, 2000 Frederiksberg København, den 5 september 2012 Vort j.nr. : 148- Deres j.nr. : Beboerhøring om byfornyelse af ejendommen Nitivej 3, Frederiksberg. Kære beboere på Nitivej 3. Som mange

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde i afdeling 7

Referat Bestyrelsesmøde i afdeling 7 Referat Bestyrelsesmøde i afdeling 7 Sted: Rumlen Solsortevej 2 Tidspunkt: Torsdag d. 21. januar 2016 Kl. 19.15 21.00 Indkaldte: Merete Petersen, Else Hedegaard, Elly Pedersen, Marianne Sletting, Elisabeth

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 7 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Kirkevænget 3 Postnr./by: 4000 Roskilde BBR-nr.: 265-195055 Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Energimærkning oplyser om bygningens energiforbrug

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 18

Referat Afdelingsmøde afdeling 18 Referat Afdelingsmøde afdeling 18 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 18 Sted: Moldeparkens Fælleshus, Grundet Bygade 21A Dato: Den 28. januar 2013, kl. 19.00 Deltagere: 43 beboere, fordelt på 34 lejemål

Læs mere

GENHUSNING GÅRDHUSENE ALBERTSLUND SYD

GENHUSNING GÅRDHUSENE ALBERTSLUND SYD GENHUSNINGSFOLDER December 2011 1. udgave, december 2015 GENHUSNING GÅRDHUSENE ALBERTSLUND SYD Genhusning Beboerne i afdeling AB Syd Gårdhuse har på en urafstemning besluttet, at gårdhusene i Albertslund

Læs mere

GENHUSNING Realisering af fysisk Helhedsplan

GENHUSNING Realisering af fysisk Helhedsplan AFDELING 06 VESTERPORT GENHUSNING Realisering af fysisk Helhedsplan AAB Horsens, Vesterport, Afdeling 06 Andreas Flensborgsgade, Kongensgade, Løvenørnsgade GENHUSNING På et ekstraordinært afdelingsmøde

Læs mere

Ombygning af Hækkevold og Helleborg

Ombygning af Hækkevold og Helleborg Ombygning af Hækkevold og Helleborg - beslutningsoplæg til det fælles afdelingsmøde onsdag den 27. januar 2010 En helt nødvendig ombygning Boligerne i Hækkevold 9 15 (fsb) og Helleborg 9 15 (SAB) er små

Læs mere

Sorgenfrivang II Side 25 af 32 Lyngby almennyttige Boligselskab RÅDERET. Hvis du vil ændre din bolig!

Sorgenfrivang II Side 25 af 32 Lyngby almennyttige Boligselskab RÅDERET. Hvis du vil ændre din bolig! Sorgenfrivang II Side 25 af 32 RÅDERET Hvis du vil ændre din bolig! Sorgenfrivang II Side 26 af 32 Råderet Råderetten: Tilpas din bolig til dine behov! Du har gode muligheder for at ændre din bolig, så

Læs mere

Renovering af almene boliger via en helhedsplan

Renovering af almene boliger via en helhedsplan Renovering af almene boliger via en helhedsplan Denne folder beskriver de ting, der er ens for alle renoveringer via en helhedsplan. Vi tager dog altid udgangspunkt i den enkelte boligafdeling og de behov,

Læs mere

naturligt nærvær Renovering af Skanseparken Maj

naturligt nærvær Renovering af Skanseparken Maj naturligt nærvær Renovering af Skanseparken Maj Renoveringen rykker nærmere Snart er der gået et halvt år, siden beboerne i afdeling 107-108-109 stemte ja til de omfattende planer for et helt nyt Skanseparken.

Læs mere

Information fra bestyrelsen i AAB afdeling 31

Information fra bestyrelsen i AAB afdeling 31 Information fra bestyrelsen i AAB afdeling 31 Referat fra bestyrelsesmøde torsdag d. 28-6-2012 Tilstede: Anne Grethe R., Morten F., Mette S., Carina S.J., Nikolaj P., Arn J., Johnni, Gunvor C., Morten

Læs mere

Frederiksberg Kommune Birgit Garval Frederiksberg Rådhus Bygge-, Plan- og Miljøafdelingen By- og Miljøområdet Smallegade 1 2000 Frederiksberg

Frederiksberg Kommune Birgit Garval Frederiksberg Rådhus Bygge-, Plan- og Miljøafdelingen By- og Miljøområdet Smallegade 1 2000 Frederiksberg Frederiksberg Kommune Birgit Garval Frederiksberg Rådhus Bygge-, Plan- og Miljøafdelingen By- og Miljøområdet Smallegade 1 2000 Frederiksberg Frederiksberg forenede Boligselskaber 3104-8/0051 Grønlandsgård,

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 Tid: Tirsdag den 1. november 2011 Sted: Afdelingskontoret, Åfløjen 5 Deltagere: Christina Clausen Dorthe Hindsberg Kim Holk Lilian Hindsberg Nini Rice Thomas

Læs mere

MUNKEBJERGPARKEN Dagsorden.

MUNKEBJERGPARKEN Dagsorden. Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Information om helhedsplanen for afd. 9 Munkebjergparken. 4. Hvad der skal ske, og hvor lang tid kommer det til at tage. 5. Hvilke gener vil arbejdet

Læs mere

BEBOERINFORMATION LØGET BY, RENOVERING AF AFDELING 41 OG 42. TOTALRÅDGIVER: COWI A/S Havneparken 1, 7100 Vejle Telefon:

BEBOERINFORMATION LØGET BY, RENOVERING AF AFDELING 41 OG 42. TOTALRÅDGIVER: COWI A/S Havneparken 1, 7100 Vejle Telefon: AAB, VEJLE LØGET BY, RENOVERING AF AFDELING 41 OG 42 BEBOERINFORMATION Nyhedsbrev nr. 9 HAR DU SPØRGSMÅL? Husk at du kan kontakte GenhusningsTjenesten med spørgsmål vedrørende din genhusning. GenhusningsTjenesten

Læs mere

Renoveringssag Poul La Cours Vej FAQ Ofte stillede spørgsmål og svar

Renoveringssag Poul La Cours Vej FAQ Ofte stillede spørgsmål og svar Renoveringssag Poul La Cours Vej FAQ Ofte stillede spørgsmål og svar Vi bliver ofte mødt af beboerne i afdelingen med mange forskellige, og meget relevante, spørgsmål i forbindelse med renoveringssagen

Læs mere

Årlig. Tilbage- Forslag til forbedring. energienheder. 293 kwh el 16.010 kwh fjernvarme

Årlig. Tilbage- Forslag til forbedring. energienheder. 293 kwh el 16.010 kwh fjernvarme SIDE 1 AF 9 Adresse: Bangsboparken 11 Postnr./by: 8541 Skødstrup BBR-nr.: 751-964013-002 Energikonsulent: André Enemærke Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå

Læs mere

Velkommen i vores afdeling

Velkommen i vores afdeling «Bruger_Initial» Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne lille folder vil være med til at gøre

Læs mere

Den 25. september 2014. Inspektør Allan Haarh Personalechef Jens Møller Varmemester Bo Jespersen

Den 25. september 2014. Inspektør Allan Haarh Personalechef Jens Møller Varmemester Bo Jespersen Afdelingsbestyrelsens beretning Den 25. september 2014 Gæster: Alboa Alboa Dirigent: Inspektør Allan Haarh Personalechef Jens Møller Varmemester Bo Jespersen Bent Nedergaard Jeg vil i min beretning komme

Læs mere

INFORMATION OM HELHEDSPLANENS TILGÆNGELIGHEDSBOLIGER

INFORMATION OM HELHEDSPLANENS TILGÆNGELIGHEDSBOLIGER INFORMATION OM HELHEDSPLANENS TILGÆNGELIGHEDSBOLIGER Rev. Dato: 16.05.2018 1 KÆRE BEBOER Denne folder handler om Helhedsplanen for Moldeparken. Den fortæller om det renoveringsprojekt, som blev vedtaget

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE RÅDERETSKATALOG for EGEPARKEN 1 RÅDERET FORBEDRING OG ÆNDRING AF BOLIGEN Marts 2014 En lejer i en almennyttig bolig har ret til at udføre forbedringer af boligen Ifølge

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE RÅDERETSKATALOG for Afd. 29, Stationsparken 2 RÅDERET FORBEDRING OG ÆNDRING AF BOLIGEN En lejer i en almennyttig bolig har ret til at foretage forbedringer af boligen

Læs mere

Råderet. 4801-02-03 og 06 Eskemosepark. Godkendt på generalforsamlingen den 24. maj 2007

Råderet. 4801-02-03 og 06 Eskemosepark. Godkendt på generalforsamlingen den 24. maj 2007 Råderet 4801-02-03 og 06 Eskemosepark Godkendt på generalforsamlingen den 24. maj 2007 Råderet Generelt om boligændringer og boligforbedringer i en almen bolig. Udvidet råderet inde i boligen. Udvidet

Læs mere

Invitation til ekstraordinært beboermøde I henhold til Boligselskabet Sjællands vedtægter 15, stk. 7, indkaldes hermed til ekstraordinært beboermøde:

Invitation til ekstraordinært beboermøde I henhold til Boligselskabet Sjællands vedtægter 15, stk. 7, indkaldes hermed til ekstraordinært beboermøde: Ringsted, den 16. oktober 2014 Til alle beboere i Margrethegården Invitation til ekstraordinært beboermøde I henhold til Boligselskabet Sjællands vedtægter 15, stk. 7, indkaldes hermed til ekstraordinært

Læs mere

Vejledning og guide. Renovering/Genhusning

Vejledning og guide. Renovering/Genhusning Vejledning og guide Renovering/Genhusning Indholdsfortegnelse Introduktion til genhusning Spørgsmål til genhusning Genhusningsboligen Opbevaring, tæpper og målere Husleje, forbrug m.m. Paraboler, husdyr

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Klosterbanken 34 Postnr./by: 4200 Slagelse BBR-nr.: 330-019831 Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder for at reducere

Læs mere

Informations- og idémøde om renovering Afdeling Fruehøj: Brorsonsvej 55 63 og Fruehøjvej 34-38

Informations- og idémøde om renovering Afdeling Fruehøj: Brorsonsvej 55 63 og Fruehøjvej 34-38 REFERAT Informations- og idémøde om renovering Afdeling Fruehøj: Brorsonsvej 55 63 og Fruehøjvej 34-38 Torsdag den Klokken 19.00 21.15 Mødested: Fælleshuset, Brorsonsvej 53 A, 7400 Herning Deltagere: 30

Læs mere

Velkommen til ekstraordinært afdelingsmøde vedrørende Helhedsplan for afdeling 2 Rødegårdsvej

Velkommen til ekstraordinært afdelingsmøde vedrørende Helhedsplan for afdeling 2 Rødegårdsvej Velkommen til ekstraordinært afdelingsmøde vedrørende Helhedsplan for afdeling 2 Rødegårdsvej Dagsorden: 1 A Valg af dirigent 1 B Valg af referent 2 Behandling af forslag 1 Stemmeudvalg: Forslag 1. Det

Læs mere

Informationsfolder om GENHUSNING. Afd. 7: Solsortevej/Rylevej

Informationsfolder om GENHUSNING. Afd. 7: Solsortevej/Rylevej Informationsfolder om GENHUSNING Afd. 7: Solsortevej/Rylevej December 2013 Genhusning Midlertidig eller permanent flytning ifm. renovering Hvis I stemmer ja på det afstemmende beboermøde den 12. december

Læs mere

Det kan forekomme at et forslag sparer penge, men ikke energi fx hvis dyr el erstattes med billigere fjernvarme.

Det kan forekomme at et forslag sparer penge, men ikke energi fx hvis dyr el erstattes med billigere fjernvarme. SIDE 1 AF 7 Adresse: Liljevej 1 Postnr./by: 4500 Nykøbing Sj BBR-nr.: 306-012220-001 Energikonsulent: Ejvind Endrup Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder for at reducere

Læs mere

Ringparkens Helhedsplan

Ringparkens Helhedsplan Ringparkens Helhedsplan Siden 2011 er der blevet arbejdet på en helhedsplan i Ringparken. En helhedsplan tager normalt mange år at få gennemført og ændrer sig normalt gennem tiden. Da I sidst så projektet

Læs mere

AFD. 50 GUSTAV THOSTRUPS VEJ

AFD. 50 GUSTAV THOSTRUPS VEJ Oktober 2015 AFD. 50 GUSTAV THOSTRUPS VEJ INDIVIDUEL KOLLEKTIV RÅDERETSARBEJDE - KØKKEN Indledning I din afdeling er der indhentet priser på renovering af køkkener. Dette er et individuelt tilbud til

Læs mere

Vi larmer og støver. - Information om vindues- og døreudskiftning i Afdeling 3

Vi larmer og støver. - Information om vindues- og døreudskiftning i Afdeling 3 Vi larmer og støver - Information om vindues- og døreudskiftning i Afdeling 3 Denne folder henvender sig til beboerne i Afdeling 3, Vivabolig Folderen er udarbejdet den 4. april 2019 KORT OM BYGGERIET:

Læs mere

Sneppevej 1-35, 4-34. Afdeling 9. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Sneppevej 1-35, 4-34. Afdeling 9. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Sneppevej 1-35, 4-34 Afdeling 9 Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige.

Læs mere

naturligt nærvær RENOVERING af Skanseparken NU GÅR RENOVERINGEN I GANG ENTREPRENØREN ER VALGT GENHUSNING HVORDAN OG HVORNÅR TIDSPLANEN Juni

naturligt nærvær RENOVERING af Skanseparken NU GÅR RENOVERINGEN I GANG ENTREPRENØREN ER VALGT GENHUSNING HVORDAN OG HVORNÅR TIDSPLANEN Juni naturligt nærvær RENOVERING af Skanseparken NU GÅR RENOVERINGEN I GANG ENTREPRENØREN ER VALGT GENHUSNING HVORDAN OG HVORNÅR TIDSPLANEN Juni TIDEN ER IKKE GÅET I STÅ! For mange beboere såvel nye som gamle

Læs mere

EKSTRAORDINÆRT AFDELINGSMØDE AFD. 50, 51 OG 52

EKSTRAORDINÆRT AFDELINGSMØDE AFD. 50, 51 OG 52 EKSTRAORDINÆRT AFDELINGSMØDE AFD. 50, 51 OG 52 RENOVERING Til beboerne! Hermed indkaldes der til ekstraordinært afdelingsmøde. Mandag den 8. oktober 2012 kl. 19.00 i Sundheds- og Kvartershuset, Fyrkildevej

Læs mere

Rammer for forbedring, vedligehold og ændringer i boligen

Rammer for forbedring, vedligehold og ændringer i boligen Rammer for forbedring, vedligehold og ændringer i boligen Domea Boliger i hele Danmark Side 1 af 15 Indholdsfortegnelse Formål og anvendelse. Side 3 Om råderet.. side 3 Forbedring eller forandring. Side

Læs mere

Vedrørende beboerinformationsmøde om gårdhusrenoveringen. i AB SYD den 30. oktober 2014

Vedrørende beboerinformationsmøde om gårdhusrenoveringen. i AB SYD den 30. oktober 2014 Vedrørende beboerinformationsmøde om gårdhusrenoveringen i AB SYD den 30. oktober 2014 SPØRGSMÅL OG SVAR OP TIL MØDET: A: Vedligeholdelseskontoen hvad med den? Vedligeholdelseskontoen tilhører boligen

Læs mere

ØDEINDKALDELSE, 1. OMRÅDEMØDE orsdag d. 6. marts kl

ØDEINDKALDELSE, 1. OMRÅDEMØDE orsdag d. 6. marts kl ØDEINDKALDELSE, 1. OMRÅDEMØDE orsdag d. 6. marts kl. 19-22 Til beboere Diget 1-27 Hegnet 1-27 Gærdet 1-7 Mødet afholdes Glostrup Hallen, Glostrup Idrætspark, Hal 1, Stadionvej 80, 2600 Glostrup Lokalet

Læs mere

Genhusning. Vejledning om genhusning i Skoleparken

Genhusning. Vejledning om genhusning i Skoleparken Genhusning Vejledning om genhusning i Skoleparken 11-12-2013 Indhold Genhusning hvad betyder det... 2 De fleste skal ikke genhuses... 2 Varig genhusning... 2 Skal jeg genhuses varigt?... 2 Bliver jeg hørt?...

Læs mere

Tønder Andelsboligforening

Tønder Andelsboligforening Tønder Andelsboligforening Råderetskatalog Afdeling 26 Hvad er råderet? Råderet er en ret for lejerne i alle almene boliger. Det gælder både for familieboliger, ungdomsboliger og ældreboliger. Råderetten

Læs mere

Skoleparken 1. Referat af afdelingsmøde 2012 onsdag 23. maj 2012 kl. 18.30. Dagsorden:

Skoleparken 1. Referat af afdelingsmøde 2012 onsdag 23. maj 2012 kl. 18.30. Dagsorden: Skoleparken 1 Referat af afdelingsmøde 2012 onsdag 23. maj 2012 kl. 18.30 Dagsorden: 1. Valg af stemmeudvalg 2. Valg af dirigent 3. Godkendelse af forretningsorden 4. Orientering om status på helhedsplan/tilstandsvurdering

Læs mere

Afholdt den: 2. december 2014 kl. 17.00-19.00 i GAB s lokale, Galgebakken.

Afholdt den: 2. december 2014 kl. 17.00-19.00 i GAB s lokale, Galgebakken. Referat 12. december 2014 Helhedsplanudvalget møde 14 Afholdt den: 2. december 2014 kl. 17.00-19.00 i GAB s lokale, Galgebakken. Deltagere: Biba Schwoon (BS) - helhedsplansudvalget Niels Enevold (NE) -

Læs mere

Danske Funktionærers Boligselskab. Prags Boulevard. Råderetskatalog. Prags Boulevard. Administreret af

Danske Funktionærers Boligselskab. Prags Boulevard. Råderetskatalog. Prags Boulevard. Administreret af Danske Funktionærers Boligselskab Prags Boulevard Råderetskatalog Prags Boulevard Administreret af Indhold RÅDERETTEN Lejet men helt dit eget!... 3 Forbedringer og forandringer... 3 Udenfor eller indenfor

Læs mere

Praktiske oplysninger om flytning og genhusning

Praktiske oplysninger om flytning og genhusning Gem denne information! Hvor skal du bo? Praktiske oplysninger om flytning og genhusning Vesterbrogade 4 7000 Fredericia Telefon 76 22 12 00 Mail: post@boligfa.dk Hjemmeside: www.boligfa.dk 1 Hvor skal

Læs mere

Velkommen til ældreboligerne Vestervang 17-18

Velkommen til ældreboligerne Vestervang 17-18 Velkommen til ældreboligerne Vestervang 17-18 Område Midtbyen Carl Blochs Gade, Møllestien og Vestervang Grønnegade 10, 8000 Aarhus C Tlf. 87 13 46 00 Med denne lille pjece vil vi orientere om Område Midtbyen

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Torshaven 1 Postnr./by: 4500 Nykøbing Sj. BBR-nr.: 306-020362 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser,

Læs mere

Råderet inde i boligen

Råderet inde i boligen Råderet inde i boligen Reglerne er beskrevet i Bekendtgørelse om drift af almene boliger m.v. af 23. juni 2005 - Nr. 627 i 82 til og med 95. Ifølge bekendtgørelsen er alle forbedringsarbejder inde i boligen

Læs mere