Ammitsbøl/Jerlev Fodbold er en del af KUV

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ammitsbøl/Jerlev Fodbold er en del af KUV"

Transkript

1 Ammitsbøl/Jerlev Fodbold er en del af KUV Klubsamarbejde om Ungdomsfodbold på Vejleegnen K.U.V. s historie. Selve arbejdet med KUV blev startet op i Det blev gennemført som et samarbejde mellem repræsentanter fra følgende klubber: Billund I.F., Gauerslund I.F., Hedensted I.F., Jelling F.S. og Vejle B. I dag er KUV-samarbejdet oppe på 22 klubber: Ammitsbøl/ Jerlev I.F, Bredsten S.G&I., Engum U.I., Firehøje I.F., Gauerslund I.F., Give Fremad, Hedensted I.F., Hover I.F., Jelling F.S., Ølholm Boldklub, Vejle F.C., Bredballe I.F, Sdr., Bjert, Vinding FS, Erritsø GIF, Dalby GIF, Vamdrup, Grejs / Lindved, Uldum IK, Tørring I.F, Skibet I.F og Vejle B. Der ud over deltager Middelfart MG&BK som observatør. Der har så siden været arbejdet primært med talenttræning på drengeniveau. Formålet med samarbejdet. Formålet med samarbejdet mellem VB og omegnsklubberne kan sammenfattes i følgende 7 punkter: l. At skabe et bedre forhold mellem VB og omegnsklubberne. 2. At levere ydelser fra VB til omegnsklubberne. 3. At forestå talentudvikling for områdets bedste spillere.

2 4. At sikre at det er de rigtige spillere, der skifter til VB. 5. At sikre at spillerne skifter til VB på det rigtige tidspunkt. 6. At udveksle erfaringer omkring praktiske ting. 7. At intensivere træner-/lederudviklingen. l det følgende kommenteres og uddybes de 7 formålspunkter. l. At skabe et bedre forhold mellem VB og omegnsklubberne. Hvis VB skal bevare sin plads i dansk fodbold blandt den absolutte elite, er det en simpel nødvendighed, at områdets stortalenter spiller i VB fra drenge-/junioralderen. For at VB skal nyde godt af disse spillere, der har fået deres første fodboldopdragelse i en omegnsklub, forpligter VB sig til at indgå et målrettet samarbejde med klubberne. Samarbejdet skal forhindre en række uheldige episoder, som ingen kan være tjent med. Nøgleordene fremover skal være åbenhed og tillid, således at VB erkender, at man har en forpligtelse overfor omegnsklubberne. Disse klubber må modsat indse, at det enkelte talents udviklingsmuligheder må gå forud for egne klubhensyn. Iværksættelse af formålspunkterne 2-7 bør sikre, at ordlyden i punkt l bliver til virkelighed. 2. At levere ydelser fra VB til omegnsklubberne. VB's status som divisionsklub med superligaspillere, eliteungdomsspillere, kvalificerede trænere og ledere med erfaring og indsigt, er de elementer, der er til rådighed. Disse kan sammenfattes på forskellig vis til en række standardydelser. Derudover skal klubbeerne frit kunne fremsætte specifikke ønsker, som der i det enkelte tilfælde må tages stilling til. 3. At forestå talentudvikling for områdets bedste spillere. De største talenter i området bliver udviklet i VB og hos JBU/DBU, mens de næstbedste (som ikke spiller i VB) skal gennemgå en talentudvikling i KUV-regi, til gavn for dem selv og deres klubhold. Dette skal foregå gennem fællestræning for områdets talenter.

3 4. At sikre at det er de rigtige spillere, der skifter til VB. Det skal sikres, at stortalentet får mulighed for at skifte til VB efter en fast aftalt procedure. Det skal undgås, at stortalentet, der berettiget har valgt at skifte, tager et par kammerater med, der ikke har niveauet. Det skal undgås, at spillere, der ikke er potentielle førsteholdsspillere skifter. 5. At sikre at spillerne skifter til VB på det rigtige tidspunkt. Det skal sikres, at spilleren er moden til et klubskifte. Klubskifter skal være på plads, inden tilmeldinger afleveres til JBU af hensyn til tilmelding i rigtig række. Såfremt spilleren ikke slår til i VB, skal proceduren sikre, at spilleren kan retunere til omegnsklubben ad rigtig vis. 6. At udveksle erfaringer omkring praktiske ting. Der skal opstilles en række punkter, hvor vi med fordel kan gå sammen om et stykke arbejde. Eksempelvis kan nævnes: pkt. 1 5 på side At intensivere træner-/lederudviklingen. Der skal iværksættes en række initiativer, der kan være med til at højne niveauet hos de deltagende klubbers trænere og ledere. Klubsamarbejdsudvalget. Klubsamarbejdsudvalget, som er det organ samarbejdet formidles igennem, sammensættes for et år af gangen. Det består af et medlem fra hver klub, samt koordinatoren, træner og hjælpetræner. Der afholdes 5 årlige møder, i januar, marts, juni, august og oktober. På januar mødet vælges formand og referent for det igangværende kalenderår. På møderne fungerer formanden som mødeleder, og i øvrigt som formidler af samarbejdet i KUV. Koordinatoren indkalder til møderne. Til de enkelte møder vil der som minimum være nedenstående faste punkter på dagsordenen. Mødet i januar Valg af formand. Valg af referent. Forslag til aktiviteter for sæsonen. Talenttræningssteder og -tider til den kommende sæson.

4 KUV spillere: Fra omegnsklubben til VB. Nye emner til den kommende sæsons talenttræning. Klubbernes ønsker til VB-ydelser. Orientering fra klubberne om ideer og tiltag. Mødet i marts. Plan for aktiviteter for sæsonen. Plan for talenttræningssteder og -tider. KUV spillere: Fra omegnsklubben til VB. Plan for VB-ydelser. Ekstra anmeldelser til talenttrænlng. Orientering fra klubberne om ideer og tiltag. Mødet i juni / august. Evaluering af talenttræningen. Evaluering af evt. kurser. KUV spillere: Fra omegnsklubben til VB. Orientering fra klubberne om idéer og tiltag. Mødet i oktober. Status på samarbejdet (årets gang). Vurdering af talenterne i talenttræningen (herunder klubskifte). KUV spillere: Fra omegnsklubben til VB. Mulighed for kombinerede hold. Planlægning af kurser. Orientering fra klubberne om ideer og tiltag. sid Hvad kan VB tilbyde. Nedenstående skitserer en række ydelser, som VB under normale omstændigheder vil være i stand til at tilbyde omegnsklubberne: l. Afholdelse af træningssamlinger for en gruppe af trænere (ex. podetrænere eller drengetrænere). 2. Enkelte trænere kan følge en VB-ungdomstræner i et par uger. 3. Klubberne kan trække på koordinatoren. 4. En VB-træner kan komme ud i klubben og overvære/deltage/analysere/forestå træning eller kamp.

5 5. Superligaspiller kan deltage i klubaften eller til pokaloverrækkelse i forbindelse med afslutningsfest. 6. Et klubhold kan gratis komme til divisionskamp, få en sodavand og samtidig være bolddrenge. 7. I enkelte tilfælde er der mulighed for at spille forkamp til divisionskamp. 8. VB kan skabe/formidle kontakter til diverse instanser, klubber m.m. 9. Fysioterapeut/massør kan afholde kursus i tapening/skadesbehandling. Klubberne må gerne afgive alternative ønsker, hvorefter VB vil tage stilling i hvert enkelt tilfælde. Ønsker om ydelser afgives i første omgang på møderne i klubsamarbejdsudvalget af hensyn til VB's planlægning af disse. Talenttræning. Formålet med talenttræningen er at højne niveauet for de bedste spillere i klubberne, som er repræsenteret i KUV. Talenttræningen bør omfatte spillere i den enkelte årgang. VB ansætter træner(e) til talenttræningen og afholder i den forbindelse alle omkostningsgodtgørelser. Enkelte gange vil der være mulighed for deltagelse af VB's Drenge M-træner eller træneren for Junior Divisionsholdet. l sjældne tilfælde vil der ligeledes kunne være deltagelse af en af VB's superligaspillere. Der trænes 8 gange om året, med fire gange i foråret og 4 gange i efteråret. Træningen foregår på skift hos de deltagende omegnsklubber, således at træningssted ligger fast for et helt år af gangen.

6 Klubberne indstiller spillere til talenttræningen på mødet i klubsamarbejdsudvalget i januar. Hvis antallet overstiger 20 vil der blive afholdt udtagelsestræning i marts måned, eller KUV-træneren tager ud og ser nogle træningskampe, således at der kan reduceres i antallet. Taktisk og teknisk træning så som koordinations- bevægelighedstræning, dribling/finter, tæmninger, sparkeformer, nærkampsteknik, afslutninger, pasningsspil samt bandespil vil være blandt de træningstemaer som spillerne præsenteres for. Udover det fodboldsmæssige vil drengene blive gjort bekendt med, hvad der kræves ved et evt. skifte til VB, de vil få nye udfordringer og nye impulser, hvilket gerne skulle give udslag i, at de kommer hjem i klubben og forhåbentlig kan give noget videre til deres kammerater Hvis der måtte være interesse for det, kan det aftales, at der holdes møde før eller efter hver træning for de klubtrænere, der måtte ønske at overvære træningen. Her kan dagens træning diskuteres. Samtlige spillere vil få en løbende vurdering og rådgivning af KUVtræneren. Vejledningen vil indeholde en gennemgang af stærke og svage sider, samt forslag til emner som spilleren selv kan arbejde videre med. Sæsonen afsluttes med en endelig skriftlig evaluering/spillerprofil for hver enkelt KUV-spiller. Fordelene for spilleren ved at deltage i talenttræningen er: muligheden for at deltage i en skærpet konkurrence blandt andre talenter. muligheden for at få videreudviklet en række fodboldmæssige færdigheder. muligheden for at deltage i en ny og anderledes træning. muligheden for at få et mere realistisk syn på egne færdigheder og muligheder. muligheden for at blive bevidstgjort om de nødvendige menneskelige egenskaber.

7 Talenttræningen skal betragtes som et tilbud. Et tilbud, der giver spilleren den videreudvikling og stimulering, som han ikke i alle tilfælde vil kunne få i det daglige. Talenttræningen giver både spiller og klub mulighed for at se, hvor langt talentet rækker under de skærpede krav. Sluttelig bør talenttræningen give den enkelte spiller (og træner) nogle færdigheder, som han kan bruge i det daglige, og dermed medvirke til at højne standarden på klubholdet. Samarbejde om praktiske ting. Nedenstående skitserer en række punkter, hvor der med fordel kan samarbejdes og trække på samme hammel. Det er således KUV, der er initiativtager og afvikler et arrangement. l. KUV afholder træningsaften/arrangement med kendt trænerperson. 2. KUV koordinerer gode ideer og tiltag, der sker i klubberne. 3. Fælles kørsel til stævner, møder m.m. 4. Fælles besparende indkøb af diverse materialer. 5. Laver kurser sammen både DBU- og JBU s kurser

8 Klubsamarbejde om Ungdomsfodbold på Vejleegnen Klubskifte. Et væsentligt moment i klubsamarbejdet er at sikre, at det er stortalenterne, der indstilles til klubskifte, og at der IKKE følger kammerater med. For at et klubskifte kan foregå i åbenhed og tillid, er det vigtigt at der er en god dialog parterne imellem. Derfor skal følgende procedure overholdes.

9 Procedure i forbindelse med klubskifte. l. KUV-koordinatoren kontakter omegnsklubbens KUV-kontaktperson. 2. Efter at KUV / VB har indstillet en spiller til klubskifte drøftes følgende mellem KUV-koordinator, KUV-træner og KUVkontaktperson og / eller træner): Spillerens muligheder i forhold til det aktuelle VB-hold. Spillerens psyke. Spillerens forældreopbakning. Hvilken række agter klubben at tilmelde hold i. Spillerens udviklingsmuligheder i den aktuelle klub. 3. Moderklubben orienterer spilleren og forældre om indstillingen. 4. KUV-koordinator, VB-træner og KUV-kontaktperson og / eller træner afholder møde med spilleren og hans forældre. I forbindelse med indstillingen til klubskifte gøres spilleren opmærksom på følgende positive og negative side Positive sider ved et klubskifte. Man udvikles hurtigere som fodboldspiller. Større intensitet i træning og kamp. Man får prøvet sine muligheder af på højeste niveau. Man får nye kammerater. Negative sider ved et klubskifte. Lang transporttid frem og tilbage fra træning og kamp. Der er mødepligt til træning. Konkurrencen om pladserne på holdet er stor. Psykisk knæk hvis man ikke er stærk i modgangstider. Forholdet til kammeraterne hjemme kan ændres. Det personlige nederlag hvis man ikke slår til og vender hjem igen.

10 Det er vigtigt at slå fast, at uanset hvilken rådgivning den enkelte spiller har modtaget, så er valget hans eget, og det skal respekteres. Klubskifter kan ske fra drenge-årgangen og opefter. KUV, VB og KUVklubben skal hele tiden sikre sig at VB har de optimale muligheder for at få Junior DM. KUV, VB og KUVklubben skal hele tiden sørge for at KUV-klubben har de optimale muligheder for at spille på så højt et niveau som muligt, da det er med til at højne niveauet i området. Hvis en klub er deltager i Junior DM, kommer et klubskifte ikke på tale. I det ovennævnte har vi koncentreret os om klubskiftet fra omegnsklub til VB, men vi skal også være opmærksomme på at få gennemført et gnidningsløst klubskifte den anden vej, hvis spilleren ikke længere slår til eller mister lysten til elitefodbold. Her er det vigtigt, at KUVkoordinator får fat i KUV-kontaktperson fra spillerens oprindelige klub, så man får forberedt såvel spilleren som hans gamle omgivelser på den forestående tilbagevenden. Procedure i forbindelse med klubskifte tilbage til omegnsklubben. 1) KUV-koordinatoren kontakter VB-trænerne med henblik på KUVspillere der ikke kan begå sig i 1.holdstuppen på VB drengejunior- eller ynglingehold. 2) KUV-koordinatoren kontakter, sammen med træneren, spilleren, og man finder sammen en løsning, som er til spillerens bedste. 3) KUV-koordinatoren kontakter omegnsklubbens KUVkontaktperson. Løsning kunne f.eks. være: KUV-koordinator kontakter omegnsklubbens KUVkontaktperson med henblik på en tilbagevenden. KUV-koordinator aflevere spilleren til gamle holdkammerater.

SAFARI FODBOLD CUP 5- & 7-mands

SAFARI FODBOLD CUP 5- & 7-mands SAFARI FODBOLD CUP 5- & 7-mands Søndag den 22. september 2013 SAFARI FODBOLD CUP - GIVSKUD ZOO Søndag den 22. september 2013 Banestørrelser: 5-mands bane 24 x 30 m: U8 Drenge/Piger, U9 Drenge/Piger 5-mands

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FCM KLUBSAMARBEJDET FORENINGEN AF 26. APRIL 1998

VEDTÆGTER FOR FCM KLUBSAMARBEJDET FORENINGEN AF 26. APRIL 1998 VEDTÆGTER FOR FCM KLUBSAMARBEJDET FORENINGEN AF 26. APRIL 1998 1. Navn 1.1. Foreningens navn er FCM Klubsamarbejdet Foreningen af 26. april 1998 (herefter foreningen ). 2. Formål 2.1. Foreningens formål

Læs mere

FUNKTIONSBESKRIVELSER

FUNKTIONSBESKRIVELSER Indledning Velkommen til under. Udvalget består af ialt 15 medlemmer, hvoraf Formand, Elite/Licens ansvarlig og sekretæren udgør den daglige ledelse. Hver årgang er repræsenteret med en kontaktperson samt

Læs mere

Velkommen til Vinding CUP 2014

Velkommen til Vinding CUP 2014 Velkommen til året Vinding Cup 2014. Jeg vil gerne jer alle velkommen til Vinding SF og Vinding Cup 2014. Ser frem til en dag med flot vejr og masser af gode fodbold kampe. Alle kampe dommes af vores lokale

Læs mere

Velkommen i TRIF TRIF fodbold byder dit barn velkommen i TRIF fodbold. TRIF fodbold er en klub i positiv udvikling, som er fundamenteret i følgende

Velkommen i TRIF TRIF fodbold byder dit barn velkommen i TRIF fodbold. TRIF fodbold er en klub i positiv udvikling, som er fundamenteret i følgende Forældreinformation Velkommen i TRIF TRIF fodbold byder dit barn velkommen i TRIF fodbold. TRIF fodbold er en klub i positiv udvikling, som er fundamenteret i følgende grundlæggende værdier: Loyalitet

Læs mere

Boldklubben FREM - vejen frem

Boldklubben FREM - vejen frem Boldklubben FREM - vejen frem Boldklubben FREM vejen frem Denne folder bør ses som fundamentet for fodbolden i Boldklubben FREM og samtidig være udgangspunkt for den daglige omgang i klubben. Boldklubben

Læs mere

DEN RØDE TRÅD. Seriøs fodbold for sjov

DEN RØDE TRÅD. Seriøs fodbold for sjov DEN RØDE TRÅD Seriøs fodbold for sjov Sportsafdelingen har i Svogerslev Boldklub valgt at lave en rød tråd til vores børne- og ungdomsfodbold. Fordelen ved at have en rød tråd, er at sikre sig den bedste

Læs mere

Referat. Emne: Lokalrådsmøde for område 2

Referat. Emne: Lokalrådsmøde for område 2 Referat Emne: Lokalrådsmøde for område 2 Formål med mødet: Tilpasse DBU Sjællands turnerings-, stævne og uddannelsestilbud for børne- og ungdomsfodbolden til lokale behov og ønsker Mødeleder: Jacob Poulsen

Læs mere

Indbydelse til Ungekursus (håndbold)

Indbydelse til Ungekursus (håndbold) Arrangement nr. 201001653005 Indbydelse til Ungekursus (håndbold) Fredag den 15. oktober kl.19:00 til søndag den 17. oktober kl.16.00 i Idrætscenter Vendsyssel (Vrå), (Stadionvej 17, 9760 Vrå) Vi skal

Læs mere

Baggrunds materiale omkring:

Baggrunds materiale omkring: Baggrunds materiale omkring: Bagrund Rev A Side 1 Hockey og godt miljø er en del af i OIK Vi ønsker at OIK skal være et rart sted at komme, med en ordentlig omgangstone både spillerne imellem, men i høj

Læs mere

Århus, den 29. februar 2015

Århus, den 29. februar 2015 Århus, den 29. februar 2015 Referat fra evaluerings- og debatmøde med turneringsudvalget onsdag den 24. februar i Vibyhallen. 1. Velkomst og præsentation af de fremmødte. Følgende foreninger var repræsenteret:

Læs mere

Djurs Sommerland Cup

Djurs Sommerland Cup PROGRAM Djurs Sommerland Cup søndag den 22. juni 2014 5- og 7-mands 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Program side 3 Kort side 4 Info om spillesteder side 5 Stævneinfo side 6 Spilleplaner side 9 Safari Cup side 18

Læs mere

Fodbold Samarbejde Nordsjælland

Fodbold Samarbejde Nordsjælland Fodbold Samarbejde Nordsjælland FSN netværket Fodbold Samarbejde Nordsjælland (FSN) er et netværk bestående af 61 samarbejdsklubber med mere end 15.000 ungdomsmedlemmer. FC Nordsjælland koordinerer samarbejdet,

Læs mere

HARTE INDOOR CUP 2017 i samarbejde med

HARTE INDOOR CUP 2017 i samarbejde med PROGRAM TIL HARTE INDOOR CUP 2017 i samarbejde med og PROGRAM FOR WEEKENDEN Fredag d. 1. dec - Lørdag d. 2. dec - Søndag d. 3. dec I HARTE FRITIDSCENTER STUBDRUPVEJ 44 6000 KOLDING SENEST 20 MIN. FØR HOLDETS

Læs mere

FORSLAG TIL ÆNDRING I LOVENE

FORSLAG TIL ÆNDRING I LOVENE FORSLAG TIL ÆNDRING I LOVENE Forslag 1 4 Medlemmer (Ny tekst) 4.1 Som medlemmer kan optages fodboldspillende foreninger, samt høj-og efterskoler. 4.2 Foreninger og høj-og efterskoler, der ønsker at blive

Læs mere

Holmris + Flexform Cup

Holmris + Flexform Cup Holmris + Flexform Cup Program Lørdag 6. februar 2016 Søndag 7. februar 2016 Hedensted Centret, Gesagervej 70, 8722 Hedensted Hovedsponsor Rækkesponsorer Regler Ankomst: Alle hold bedes melde deres ankomst

Læs mere

11-mands træningsturnering 2010 pr. 19. januar 2010 kl. 15

11-mands træningsturnering 2010 pr. 19. januar 2010 kl. 15 11-mands træningsturnering 2010 pr. 19. januar 2010 kl. 15 Serie 1 Herre tt11 (6 k.) Christiansbjerg IF (S1) Skovbakken IK (S1) DGL 2000, Aarhus Give Fremad Hedensted IF Kolding IF Lystrup IF Silkeborg

Læs mere

Velkommen til Vinding Cup 2015.

Velkommen til Vinding Cup 2015. Velkommen til Vinding Cup 2015. Vi er stolte af at kunne byde jer velkommen til Vinding SF indendørs fodboldstævne 2015. Vi glæder os til 2 dage fyldt med god ungdomsfodbold i Vinding Hallen. Vi har gjort

Læs mere

Årsplan. U8-9 Piger. Efterår

Årsplan. U8-9 Piger. Efterår Årsplan U8-9 Piger Efterår 2010 Årsplan for U8-9 piger Årgang: Pigespillere født i 2003 og 2002 Trænere: Søren Skytte Vibevej 14 Sunds Tlf.97141418 Jacob Ganc Linåparken 81 Sunds Tlf. 25370737 Linette

Læs mere

Om EliteKraftCenter- Vest

Om EliteKraftCenter- Vest Om EliteKraftCenter- Vest Aarhus den. 27. December 2012 Rev. 16. Marts 2013 Dansk Atletik Forbund, har med vedtagelsen af det nye Elitekoncept 2013-2016, vedtaget at talent- og elitearbejdet i dansk atletik

Læs mere

KOMMERCIEL SAMARBEJDSAFTALE

KOMMERCIEL SAMARBEJDSAFTALE KOMMERCIEL SAMARBEJDSAFTALE mellem [KLUB] og Randers FC Dato: Dato: Dato: [KLUB] Randers FC Randers FC Navn Jacob Nielsen Bjarne Lauridsen Funktion Direktør Koordinator a) Samarbejdsaftalen omfatter et

Læs mere

SAFARI FODBOLD CUP. 5-mands. Søndag den 26. september JBU Region 3 Safari Cup

SAFARI FODBOLD CUP. 5-mands. Søndag den 26. september JBU Region 3 Safari Cup SAFARI FODBOLD CUP 5-mands Søndag den 26. september 2010 JBU Region 3 Safari Cup 2010 1 JBU Region 3 Safari Cup 2010 2 SAFARI Fodbold CUP 5-mands bold Søndag d. 26. september 2010 JBU Region 3 Safari Cup

Læs mere

Djurs Sommerland Cup

Djurs Sommerland Cup PROGRAM Djurs Sommerland Cup søndag den 7. juni 2015 5- og 8-mands 1 PROGRAM Ved ankomsten til spillestedet skal en repræsentant fra holdet melde sig ved DBU Jyllands repræsentant. Kl. 09.00- ca. 12.45

Læs mere

5-mands & Turnering 2010-11

5-mands & Turnering 2010-11 5-mands & Stævner Jyske 3-bold 2006 Turnering 2010-11 Fodbold for alle hele året www.jbu.dbu.dk Turnering 5-mands & Jyske 3-bold 2010-11 Dette hæfte indeholder en oversigt over de rækker, som Region 3

Læs mere

Specielt til trænere og ledere i Pigeafdelingen

Specielt til trænere og ledere i Pigeafdelingen Specielt til trænere og ledere i Pigeafdelingen Formålet med arbejdet i Pigeafdelingen følger naturligvis Den Gule Tråd i Skjold Birkerøds overordnede retningslinjer for udvikling og træning. Dvs. at alle

Læs mere

Formandens beretning på repræsentantskabsmødet 2013:

Formandens beretning på repræsentantskabsmødet 2013: Formandens beretning på repræsentantskabsmødet 2013: Samarbejdet i bestyrelsen. Vi har afholdt 6 bestyrelsesmøder i 2012 med deltagelse af alle medlemmer. Herudover deltager bestyrelsesmedlemmerne i mange

Læs mere

Indhold Målgruppe 5 Din betydning som træner Mål 5 Spørg ind Hvad skal vi lære om? Forældrenes betydning Viden børn, trivsel og fodbold

Indhold Målgruppe 5 Din betydning som træner Mål 5 Spørg ind Hvad skal vi lære om? Forældrenes betydning Viden børn, trivsel og fodbold TRÆNERHÆFTE 1 Målgruppe 5 Indhold Mål 5 Hvad skal vi lære om? 6 Viden børn, trivsel og fodbold 8 Børn, trivsel og fodbold 11 Refleksion noter 12 Samspil og sammenhæng 13 Refleksion noter 14 Din betydning

Læs mere

Velkommen til Middelfart Sparekasse / Løsning IF ungdomsstævne 2018

Velkommen til Middelfart Sparekasse / Løsning IF ungdomsstævne 2018 Velkommen til Middelfart Sparekasse / Løsning IF ungdomsstævne 2018 Vi er i Løsning IF meget stolte af at kunne byde 105 hold velkommen til Middelfart Sparekasse / Løsning IF ungdomsstævne d. 8. september

Læs mere

Børne- Ungeudvalget. Udvalget: U-4,U

Børne- Ungeudvalget. Udvalget: U-4,U Endnu en sæson er ved at være afsluttet. Igen har vi måtte konstatere nedgang i antallet af spillere. Det er foruroligende. Årsagen hertil skal sikkert findes med baggrund i forskellige faktorer. Nogen

Læs mere

Målmandstræning i FA 2000. Målmandsakademiet FA 2000

Målmandstræning i FA 2000. Målmandsakademiet FA 2000 Målmandsakademiet FA 2000 Målmænd i FA 2000, årgang 2001/2002 Indholdsfortegnelse Forord Baggrund Målmandstræning i FA 2000 Den blå tråd i målmandstræning Hvordan træner vi i FA 2000 Krav og forventninger

Læs mere

Velkommen til Middelfart Sparekasse CUP 2018

Velkommen til Middelfart Sparekasse CUP 2018 OPDATERET 06.05.2018 KUN ÆNDRING I U7 PULJEOVERSIGT Velkommen til Middelfart Sparekasse CUP 2018 Hedensted IF og Majfesten vil gerne sige mange tak for jeres deltagelse i vores årlige børnestævne. Vi er

Læs mere

TRÆNINGSPLAN U10 AFDELINGEN

TRÆNINGSPLAN U10 AFDELINGEN TRÆNINGSPLAN U10 AFDELINGEN Beskrivelse af afdelingen Træningsmiljø. 25-50-25 modellen Koordination Løbeskoling Boldmestering mig og bold Modtagninger og afleveringer Ældste miniput begyndende arbejde

Læs mere

Vedtægter for Vamdrup civile Hundeførerforening

Vedtægter for Vamdrup civile Hundeførerforening Vedtægter for Vamdrup civile Hundeførerforening 1 Foreningens navn er Vamdrup civile Hundeførerforening. Dens hjemsted er Vamdrup. Foreningen er medlem af landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening.

Læs mere

Række/Pulje oversigt. Udskrevet den: Klokken: 14:00:19

Række/Pulje oversigt. Udskrevet den: Klokken: 14:00:19 Række/Pulje oversigt Udskrevet den: 19-01-2009 Klokken: 14:00:19 63170 Serie 1 Herre (6 k.) tt11 630910 603016KO85 ASA, Aarhus 603025KO52 Skovbakken IK 603196KO85 Fredericia ff 603260KO112 Hadsten SK 1

Læs mere

1. Indledning. 2. TRIF-fodbold værdigrundlag

1. Indledning. 2. TRIF-fodbold værdigrundlag Træningsvejledning Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. TRIF-fodbold værdigrundlag... 3 3. Generelt om udviklingen i ungdomsfodbold... 4 4. Vejledning i tilmelding af hold til turneringer og stævner...

Læs mere

Dagsorden VB TOPCENTER. Velkommen KUV / Future Vejle / TopCenter Hvad er TopCenter VB s partnerklubber Udvælgelse af TopCenter Evt.

Dagsorden VB TOPCENTER. Velkommen KUV / Future Vejle / TopCenter Hvad er TopCenter VB s partnerklubber Udvælgelse af TopCenter Evt. Dagsorden Velkommen KUV / Future Vejle / TopCenter Hvad er TopCenter VB s partnerklubber Udvælgelse af spillere @l TopCenter Evt. KUV / Future Vejle / TopCenter KUV Klubsamarbejde om Ungdomsfodbold på

Læs mere

Velkommen til Middelfart Sparekasse CUP 2017

Velkommen til Middelfart Sparekasse CUP 2017 Velkommen til Middelfart Sparekasse CUP 2017 Hedensted IF og Majfesten vil gerne sige mange tak for jeres deltagelse i vores årlige børnestævne. Vi er meget glade for at så mange har fundet vej til Hedensted,

Læs mere

Ikast den 19. marts 2014

Ikast den 19. marts 2014 Ikast den 19. marts 2014 Områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD Følgende er referat af efterårets områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD 2014, afholdt i perioden 3. 11. marts 2014 hos henholdsvis

Læs mere

PROGRAM TIL VARIANT CUP 2009 I HARTE FRITIDSCENTER 6000 KOLDING SAMT D. 13. DECEMBER PROGRAMMET OPDATERES LØBENDE PÅ

PROGRAM TIL VARIANT CUP 2009 I HARTE FRITIDSCENTER 6000 KOLDING SAMT D. 13. DECEMBER PROGRAMMET OPDATERES LØBENDE PÅ PROGRAM TIL VARIANT CUP 2009 I HARTE FRITIDSCENTER 6000 KOLDING TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG D. 3. DECEMBER D. 4. DECEMBER D. 5. DECEMBER D. 6. DECEMBER SAMT FREDAG LØRDAG SØNDAG D. 11. DECEMBER D. 12.

Læs mere

SAFARI FODBOLD CUP 5- & 7-mands

SAFARI FODBOLD CUP 5- & 7-mands SAFARI FODBOLD CUP 5- & 7-mands Søndag den 23. september 2012 SAFARI FODBOLD CUP - GIVSKUD ZOO Søndag den 23. september 2012. Banestørrelser: 5-mands bane 24 x 30 m: U-8 Drenge/Piger, U-9 Drenge/Piger

Læs mere

Handlekraft og sammenhold

Handlekraft og sammenhold Handlekraft og sammenhold en håndbog om klubarbejde Fællesskabet giver styrke En faglig klub giver dig og dine kolleger handlekraft. Slår I jer sammen i en klub, får I større gennemslagskraft og styrke,

Læs mere

Velkommen til Middelfart Sparekasse CUP 2019

Velkommen til Middelfart Sparekasse CUP 2019 3/5: Kampnumre opdateret 5/5: U10A opdateret Velkommen til Middelfart Sparekasse CUP 2019 Hedensted IF og Majfesten vil gerne sige mange tak for jeres deltagelse i vores årlige børnestævne. Vi er meget

Læs mere

Talenttræning Piger Sydvestjylland

Talenttræning Piger Sydvestjylland Baggrunden for Talenttræning Piger Sydvestjylland Varde If er initativtager og medlem af VPF, Vestjysk Pige Fodbold som har til formål at samarbejde omkring pigefodbolden i Sydvestjylland. Grundstenen

Læs mere

i Skanderborg Kommune

i Skanderborg Kommune 2010 Rettet : 17.2: 6. klasse Uøvet, 8. klasse Øvet / Uøvet i Skanderborg Kommune Rettet : 22.2: 6. klasse Uøvet, 6. klasse Øvet Rettet: 24.2: 8. klasse Uøvet Rettet 25.2 7. klasse Øvet Program for indefodboldstævnet

Læs mere

Velkommen til FSH Statusmøde 3. maj 2016

Velkommen til FSH Statusmøde 3. maj 2016 XXXXXXXXXX XXXXXXXXXX XXXXXXXXXX XX Velkommen til FSH Statusmøde 3. maj 2016 Tak til vores sponsorer Dagsorden Statusmøde 3. maj 2016 1. Præsentation af Styregruppens medlemmer 2. Vision & Værdier 3. Sportsligt

Læs mere

Individuelle kompetencer med bold (læringsmål)

Individuelle kompetencer med bold (læringsmål) Individuelle kompetencer med bold (læringsmål) 1. Løbe med bold (drible) 2. Retningsskift med bold 3. Rulle med bolden under fodsålen. 4. Korte rytmer med bold 5. Trække bold baglæns med fodsål 6. Sparke

Læs mere

Forretningsmodel for Haderslev Ungdoms Håndbold (HUH)

Forretningsmodel for Haderslev Ungdoms Håndbold (HUH) Forretningsmodel for Haderslev Ungdoms Håndbold () Formål og målsætninger: Haderslev Ungdoms Håndbold () er et holdfællesskab af deltagne samarbejdsklubber. For tiden deltager Team Haderslev KFUM () og

Læs mere

Fritidsudvalget. Referat fra møde Onsdag den 13. august 2014 kl. 16.00 i F6

Fritidsudvalget. Referat fra møde Onsdag den 13. august 2014 kl. 16.00 i F6 Fritidsudvalget Referat fra møde Onsdag den 13. august 2014 kl. 16.00 i F6 Mødet slut kl. 18.00 MØDEDELTAGERE Morten Skovgaard (V) Anne-Lise Kuhre (A) Kenneth Jensen (A) Kristian Moberg (V) Lars Jepsen-Sølvhøj

Læs mere

PROGRAM TIL HARTE CUP 2015. i samarbejde med

PROGRAM TIL HARTE CUP 2015. i samarbejde med PROGRAM TIL HARTE CUP 2015 i samarbejde med AFHOLDES I WEEKENDEN: Lørdag d. 22. august Søndag d. 23. august VED HARTE FRITIDSCENTER STUBDRUPVEJ 44 6000 KOLDING SENEST 20 MIN. FØR HOLDETS FØRSTE KAMP SKAL

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

HLIF Gymnastik. Info-folder til trænere, hjælpetrænere og holdledere

HLIF Gymnastik. Info-folder til trænere, hjælpetrænere og holdledere HLIF Gymnastik Info-folder til trænere, hjælpetrænere og holdledere Velkommen til HLIF Denne brochure er tænkt som et nyttigt arbejdsredskab for alle de personer, der hvert år lægger en kæmpe frivillig

Læs mere

KBs julefrokost afholdes 21. nov.

KBs julefrokost afholdes 21. nov. KBs julefrokost afholdes 21. nov. Tilmelding skal ske i Tutten OBS begrænset antal pladser først til mølle! Så hvis du vil være sikker på en plads, så skynd dig at tilmelde og betale hos Hanne i Tutten!

Læs mere

Evalueringsskema til evaluering af eliteaftaler 2010

Evalueringsskema til evaluering af eliteaftaler 2010 Fritids- og idrætsafdelingen Dr. Margrethes Vej 28 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Evalueringsskema til evaluering af eliteaftaler

Læs mere

TALENTARBEJDET i ROSKILDE HÅNDBOLD 2009 - Revideret april 2013

TALENTARBEJDET i ROSKILDE HÅNDBOLD 2009 - Revideret april 2013 TALENTARBEJDET i ROSKILDE HÅNDBOLD 2009 - Revideret april 2013 For Roskilde Håndbold begynder talentarbejdet allerede i de yngste årgange, ja, principielt begynder det allerede fra babyhåndbolden ved Voksne

Læs mere

Der blev endvidere nedfældet i kontrakten at vi arbejder med målene:

Der blev endvidere nedfældet i kontrakten at vi arbejder med målene: Værdier i Institution Hunderup, bearbejdet i Ådalen. Sammenhæng: Vi har siden september 2006 arbejdet med udgangspunkt i Den Gode Historie for at finde frem til et fælles værdigrundlag i institutionen.

Læs mere

Politikker Handlinger Forventede resultater

Politikker Handlinger Forventede resultater Odder Kommune Lovgrundlag Alle kommuner og regioner skal efter ligestillingslovens 5a indberette ligestillingsredegørelse i ulige år. Der skal derfor indberettes ligestillingsredegørelser i 2015. Ligestillingsredegørelserne

Læs mere

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Deltagere: ca. 22 medlemmer Bestyrelsen: Claus Hansen, Henrik Åris, Preben Birk Per Henning, Uffe Lyse, Bo Andreasen, Per Løvstad Fraværende: Referat Dagsorden

Læs mere

Mariagerfjord Kommune

Mariagerfjord Kommune Mariagerfjord Kommune Lovgrundlag Alle kommuner og regioner skal efter ligestillingslovens 5a indberette ligestillingsredegørelse i ulige år. Der skal derfor indberettes ligestillingsredegørelser i 2015.

Læs mere

Række/Pulje oversigt Udskrevet den: Klokken: 10:05:48

Række/Pulje oversigt Udskrevet den: Klokken: 10:05:48 Række/Pulje oversigt Udskrevet den: 17-03-2009 Klokken: 10:05:48 63001 U-10 Drenge 1 /7 (1999) Forår 2009 630930 601312KO51 Hobro IK 603003KO78 Aabyhøj IF 603015KO17 AIA/Tranbjerg 603017-7-2 Christiansbjerg

Læs mere

Dirigenten konstaterede at generalforsamlingen var indkaldt og annonceret efter gældende vedtægter.

Dirigenten konstaterede at generalforsamlingen var indkaldt og annonceret efter gældende vedtægter. Generalforsamling SSK Den. 28. april 2010-05-10, Slagelse Svømmehal, Cafeteriaet. Dirigent: Jørgen Larsen Protokol: Bo Pathuel På den ordinære generalforsamling for Slagelse Svømmeklub er dagsordenen følgende:

Læs mere

Arbejdsmiljøuddannelse for medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen

Arbejdsmiljøuddannelse for medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen Arbejdsmiljøuddannelse for medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen At-vejledning F.3.7 Maj 2011 Erstatter At-vejledning F.2.1 Sikkerhedsgruppens arbejdsmiljøuddannelse, marts 2006. Denne At-vejledning

Læs mere

5-mands & Jyske 3-bold Turnering 2013-14

5-mands & Jyske 3-bold Turnering 2013-14 5-mands & Jyske 3-bold Turnering 2013-14 NY turnering = ingen hold tilmeldt 1 Turnering 5-mands & Jyske 3-bold 2013-14 Dette hæfte indeholder en oversigt over de rækker, som DBU Jylland Region 3 udbyder

Læs mere

Referat fra årsmøde 17. maj 2010

Referat fra årsmøde 17. maj 2010 Ad.1 Ad. 2 Bjørn Semberg, Hi. Formandens mundtlige beretning. Formanden mindes afdøde kammerater med mindeord og 1 minuts stilhed. Efter at have omtalt fusionen pr. 01. januar 2010 gennemgik han den fremsendte

Læs mere

MEDIEPOLITIK FOR KLUBBERNE

MEDIEPOLITIK FOR KLUBBERNE MEDIEPOLITIK FOR KLUBBERNE UNDER VIBORG UNGDOMSSKOLE JANUAR 2016 KLUBBER PÆDAGOGISK TILGANG Børn og unge er i dag udsat for et bombardement af mediepåvirkninger. Vi vil, som ansvarlige fagpersoner, gerne

Læs mere

FHK Fyns Hundeklub. Retningsliner Regelsæt / Vedtægter

FHK Fyns Hundeklub. Retningsliner Regelsæt / Vedtægter FHK Fyns Hundeklub Retningsliner Regelsæt / Vedtægter Stiftet 1. juni 2012 Indholdsfortegnelse 1 Indmeldelse... 3 1,1 Prøvetid... 3 1,2 Indmeldelse / Tilmelding... 3 1,3 Medlemsbetingelser... 3 1,4 Eksklusion...

Læs mere

Et særligt tilbud til unge talenter Skoleåret 2009-2010. Eliteidrætsklasser for 7., 8. og 9. årgang i Aalborg

Et særligt tilbud til unge talenter Skoleåret 2009-2010. Eliteidrætsklasser for 7., 8. og 9. årgang i Aalborg Et særligt tilbud til unge talenter Skoleåret 2009-2010 Eliteidrætsklasser for 7., 8. og 9. årgang i Aalborg 2 Velkommen i eliteidrætsklassen! I august 2008 tog Sønderbroskolen i Aalborg for første gang

Læs mere

Samskabelse på den gode måde

Samskabelse på den gode måde PROJEKTBESKRIVELSE Samskabelse på den gode måde Baggrund for projektet I de seneste år er den danske velfærd under stadig stigende pres. Pres forstået som prioritering af at få velfærdskronerne til at

Læs mere

PROGRAM HORSENS JULE-INDOOR U6, U7, U8, U9, U10, U11 og U12

PROGRAM HORSENS JULE-INDOOR U6, U7, U8, U9, U10, U11 og U12 PROGRAM HORSENS JULE-INDOOR 2018 U6, U7, U8, U9, U10, U11 og U12 Fredag, den 23. november 2018 Lørdag, den 24. november 2018 Søndag, den 25. november 2018 VER. 1 Vi mangler: U10 B 1 hold ÆNDRING: U6 Ændret

Læs mere

Fra talent til Champions League

Fra talent til Champions League Fra talent til Champions League Fra talent til Champions League Udvikle talenter til F.C. København De næste 30 min.: Intro til vores koncept og tankegang Hvilke parametre er afgørende for at opnå succes?

Læs mere

SAFARI FODBOLD CUP 5-mands

SAFARI FODBOLD CUP 5-mands SAFARI FODBOLD CUP 5-mands Søndag den 20. september 2015 SAFARI FODBOLD CUP - GIVSKUD ZOO Søndag den 20. september 2015 Banestørrelser: 5-mands bane 30 x 40 m: U8 Drenge/Piger, U9 Drenge/Piger, U10 Drenge/Piger

Læs mere

Danmarks Ishockey Union Danish Ice Hockey Association

Danmarks Ishockey Union Danish Ice Hockey Association Fodboldens Hus DBU Alle 1 DK-2605 Brøndby Phone: +45 4326 5464 Fax: +45 4326 5460 www.ishockey.dk www.al-bankligaen.dk ishockey@ishockey.dk STANDARDKONTRAKT ULØNNET TRÆNER Ved underskrivelsen af denne

Læs mere

driftige fodboldfolk i forbindelse med de fire regionale årsmøder.

driftige fodboldfolk i forbindelse med de fire regionale årsmøder. Ildsjæle og gode Fire Gør en forskel-priser, to initiativ-priser, en Fair-Play pris, en pris og en ungdomslederpokal. Jydsk Boldspil-Union har også i år hædret energiske kamparrangørog driftige fodboldfolk

Læs mere

MICRO FODBOLD. U6-U8 Starten på et fodboldeventyr. Microfodbold U6-U8

MICRO FODBOLD. U6-U8 Starten på et fodboldeventyr. Microfodbold U6-U8 MICRO FODBOLD U6-U8 Starten på et fodboldeventyr 1 Velkommen Alle trænere og ledere omkring Microfodbolden i Odense Boldklub vil gerne byde jeres dreng eller pige velkommen. Vi er glade for at I har valgt

Læs mere

Velkommen til Middelfart Sparekasse CUP 2016

Velkommen til Middelfart Sparekasse CUP 2016 Velkommen til Middelfart Sparekasse CUP 2016 Hedensted IF og Majfesten vil gerne sige mange tak for jeres deltagelse i vores årlige børnestævne. Vi er meget glade for at så mange har fundet vej til Hedensted,

Læs mere

DILEMMAKORT FORÆLDRE

DILEMMAKORT FORÆLDRE DILEMMAKORT FORÆLDRE Dilemma #1 Din søns hold er ude at spille kamp. Du står på sidelinjen og kigger på sammen med flere af de andre forældre. Caspers far står der også. Du bemærker, at han råber meget

Læs mere

Nye medlemmer betaler kontingent, der fastsættes på den årlige ordinære generalforsamling.

Nye medlemmer betaler kontingent, der fastsættes på den årlige ordinære generalforsamling. 1 Foreningens navn er DcH Vejle. Dens hjemsted er Vejle. Foreningen er medlem af landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening. 2 Foreningens formål er dels at virke for anvendelse af hundens evner

Læs mere

HELHED I BØRN OG UNGES LIV

HELHED I BØRN OG UNGES LIV HELHED I BØRN OG UNGES LIV Børn og unge har mange talenter og mange forskellige former for intelligens, som skal tilgodeses. Det kræver et godt samarbejde mellem alle, der har med dem at gøre i hverdagen.

Læs mere

Marienlyst Pige Cup 2012

Marienlyst Pige Cup 2012 Stævneprogram lørdag den 18. august 1 Stor tak til vores sponsorer Hovedsponsor Præmiesponsor 2 Praktiske informationer Velkommen Det er med stor glæde og lidt sommerfugle i maven at vi kan byde velkommen

Læs mere

Københavns Fodbold-Dommerklub

Københavns Fodbold-Dommerklub København, 11. oktober 2007 REFERAT MØDE: Bestyrelsesmøde i Københavns Fodbold-Dommerkub DATO: Den 4. oktober 2007 kl. 18:00 STED: KFIU-Hallen, Knuthenborgvej 24, 2500 Valby DELTAGERE: Michael Poulsen

Læs mere

HIF Fodbold. Årgangsbog for U9. Det blå bånd & den. Røde tråd! Hiferen.dk

HIF Fodbold. Årgangsbog for U9. Det blå bånd & den. Røde tråd! Hiferen.dk HIF Fodbold Årgangsbog for U9 Det blå bånd & den Røde tråd! HIF s fodboldafdelings formål Foreningens formål er gennem fodboldspil og almindeligt socialt samvær for børn og voksne, at fremme kammeratskab

Læs mere

EfB for life... Vores forventninger til dig er store. Stiftet 1924, 90 landsholdsspillere 55 samarbejdsklubber

EfB for life... Vores forventninger til dig er store. Stiftet 1924, 90 landsholdsspillere 55 samarbejdsklubber Efb for life... EfB for life... Vores forventninger til dig er store Stiftet 1924, 90 landsholdsspillere 55 samarbejdsklubber 13 teamregler for spillere i EfB EfB er en stor fodboldklub med omkring 700

Læs mere

Samarbejdsaftale om analysearbejde mellem Region Midtjylland og Beskæftigelsesregion Midtjylland

Samarbejdsaftale om analysearbejde mellem Region Midtjylland og Beskæftigelsesregion Midtjylland Samarbejdsaftale om analysearbejde mellem Region Midtjylland og Beskæftigelsesregion Midtjylland Indhold 1. Baggrund...1 2. Formål...1 3. Overvågningsopgaven...2 3.1 Overvågningsopgave for Region Midtjylland...2

Læs mere

... afholdes kundebesøget

... afholdes kundebesøget II!... afholdes kundebesøget Kære læser... Vi håber at du har fået så god inspiration og succes efter at have læst SÅDAN!... booker du dine møder, at du nu er klar til få succes med dine kundebesøg. Vi

Læs mere

HARTE INDOOR CUP 2014

HARTE INDOOR CUP 2014 PROGRAM TIL HARTE INDOOR CUP 2014 PROGRAM FOR WEEKENDERNE Fredag d. 5. dec - Lørdag d. 6. dec - Søndag d. 7. dec Fredag d. 12. dec - Lørdag d. 13. dec - Søndag d. 14. dec I HARTE FRITIDSCENTER STUBDRUPVEJ

Læs mere

Børnefodbold i Randers Freja. Februar 2014

Børnefodbold i Randers Freja. Februar 2014 Børnefodbold i Randers Freja Februar 2014 Fælles bestemmelser Trænere og ledere Træningsprincipper Kampafvikling De 10 Forældrebud Generelle Retningslinjer Børnefodbold i Randers Freja omfatter alle drenge-

Læs mere

Din rolle som forælder

Din rolle som forælder For mig er dét at kombinere rollen som mentalcoach og forældrerollen rigtigt svært, netop på grund af de mange følelser som vi vækker, når vi opererer i det mentale univers. Samtidig føler jeg egentlig

Læs mere

Code of Conduct for ESAA talenter i folkeskolen

Code of Conduct for ESAA talenter i folkeskolen 1 Code of Conduct for ESAA talenter i folkeskolen Som ESAA udøver indgår du ikke blot i et program, der understøtter og optimerer din egen sportslige og uddannelsesmæssige udvikling. Ved at blive ESAA

Læs mere

Lautrupgårdskolens handleplan for inklusion.

Lautrupgårdskolens handleplan for inklusion. Lautrupgårdskolens handleplan for inklusion. 1. Lautrupgårdskolen udarbejder handleplan for inklusion. Mål: Inklusionsstrategien skal implementeres som en naturlig del af hverdagen. Succeskriteriet: At

Læs mere

C-Licens Evaluering. 23. november 2013. Af Martin Ladegaard-Mortensen, U7D, Hvidovre IF.

C-Licens Evaluering. 23. november 2013. Af Martin Ladegaard-Mortensen, U7D, Hvidovre IF. 23. november 2013 C-Licens Evaluering Forløb fra 19. april 2013-12. november 2013 (Online Eksamen - 25 spørgsmål indenfor en time) Af Martin Ladegaard-Mortensen, U7D, Hvidovre IF. December 2012 startede

Læs mere

Ankomst Alle hold bedes ankomme 30. min før første kamp, og melde sin ankomst ved stævneteltet.

Ankomst Alle hold bedes ankomme 30. min før første kamp, og melde sin ankomst ved stævneteltet. Ankomst Alle hold bedes ankomme 30. min før første kamp, og melde sin ankomst ved stævneteltet. Kampe For U-7 og U-8 spilles der 1 x 10. pr. kamp. I øvrige rækker spilles der 2 x 10 min. (2. min pause)

Læs mere

HARTE INDOOR CUP 2012. i samarbejde med

HARTE INDOOR CUP 2012. i samarbejde med PROGRAM TIL HARTE INDOOR CUP 2012 i samarbejde med AFHOLDES I WEEKENDERNE: Lørdag d. 1. dec - Søndag d. 2. dec SAMT Fredag d. 7. dec - Lørdag d. 8. dec - Søndag d. 9. dec I HARTE FRITIDSCENTER STUBDRUPVEJ

Læs mere

Rammer for mål og indhold i SFO Globen. Børn med særlige behov.

Rammer for mål og indhold i SFO Globen. Børn med særlige behov. Rammer for mål og indhold i SFO Globen. Børn med særlige behov. Vores definition af børn med særlige behov er: Et barn der har en fysisk og/eller psykisk funktionsnedsættelse og af den årsag er tildelt

Læs mere

Referat af møde med pladsformændene og RL 8. januar 2015

Referat af møde med pladsformændene og RL 8. januar 2015 Fællesmøde i regionen torsdag den 8. januar. Vejgaard Bibliotek. Møde tidspunkt 18.30 Indkaldte : Mette Urup Jette Søndergaard Jan Jørgensen Hanne Koldkjær Bente Sand Per K. Nielsen Thomas Kaldsen Poul

Læs mere

Idrætstalentlinjen IDRÆTSTALENT-LINJEN IDRÆTSTALENTLINJEN

Idrætstalentlinjen IDRÆTSTALENT-LINJEN IDRÆTSTALENTLINJEN IDRÆTSTALENT-LINJEN IDRÆTSTALENTLINJEN Byskolerne og 10iCampus samarbejder igen i skoleåret 2016/17 med Varde Badmintonklub, Varde IF Fodbold og Varde Håndboldklub om at tilbyde talentfulde idrætsudøvere

Læs mere

2013 Hold TG-1. Kl. 9.00 12 kørsel hold 1. Kl. 14.00 17.00 kørsel hold 2 Kl. 9.00-11.15 kørsel hold 1

2013 Hold TG-1. Kl. 9.00 12 kørsel hold 1. Kl. 14.00 17.00 kørsel hold 2 Kl. 9.00-11.15 kørsel hold 1 2013 Hold TG-1 Fredag 23-08-2013 Kl. 16.00 21.00 Fælles teori Lørdag 24-08-2013 Kl. 12.30 14.00 Fælles teori Lørdag 31-08-2013 Kl. 11.15 13.30 Fælles teori Søndag 01-09-2013 Kl. 11.15 13.30 Fælles teori

Læs mere

DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse:

DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: DGI Storkøbenhavn, Vester Voldgade 100 1552 København V Fremmødte: Søren Lindgreen, Sinus Frank, Niels Kloster, Joakim

Læs mere

Velkommen til DALUM IF Multicup 2015 For U8 U11 Piger og Drenge

Velkommen til DALUM IF Multicup 2015 For U8 U11 Piger og Drenge Velkommen til DALUM IF Multicup 2015 For U8 U11 Piger og Drenge LØRDAG OG SØNDAG DEN 14. og 15 NOVEMBER 2015 I DALUMHALLERNE MEJERIVEJ 1 5260 ODENSE S Velkommen til Dalum IF Multi Cup 2015 for U8-U15 piger

Læs mere

KLUBFIDUSEN ER BASERET PÅ FIRE GRUNDVÆRDIER

KLUBFIDUSEN ER BASERET PÅ FIRE GRUNDVÆRDIER FORÆLDRE Om Klubfidusen Dit barns fodboldklub har valgt at arbejde med Klubfidusen. Klubfidusen er en trivselsindsats, der kombinerer viden om børns trivsel og viden fra fodboldverdenen, og som er udarbejdet

Læs mere

5-mands & Jyske 3-bold Turnering 2012-13

5-mands & Jyske 3-bold Turnering 2012-13 5-mands & Jyske 3-bold Turnering 2012-13 1 Turnering 5-mands & Jyske 3-bold 2012-13 Dette hæfte indeholder en oversigt over de rækker, som DBU Jylland Region 3 udbyder i 2012-13. HUSK Tilmelding til alle

Læs mere

DGI Fairfodbold Fair Fodbold er et spil, der kan spilles af alle. Respekt, glæde og fascination er nøgleordene for den særlige form for gadefodbold.

DGI Fairfodbold Fair Fodbold er et spil, der kan spilles af alle. Respekt, glæde og fascination er nøgleordene for den særlige form for gadefodbold. DGI Fairfodbold Fair Fodbold er et spil, der kan spilles af alle. Respekt, glæde og fascination er nøgleordene for den særlige form for gadefodbold. En anden måde at spille fodbold på Fair Fodbold er et

Læs mere