Intelligente IT-systemer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Intelligente IT-systemer"

Transkript

1 Intelligente IT-systemer Fleksibel, integreret data-processing Alsidige faciliteter Totalstyring af vareflow Produktions- og lagerstyring Wireless kommunikation Sporbarhedsregistrering Nem etiketdesign Central betjening af pakkelinier Kontrol af udløbsdato

2 IT-systemer Scanvægt Nordics IT-systemer er udviklet specifikt til styring af opgaverne i forsyningskæden. Opgaver som varemodtagelse, produktionsstyring, recept-afvejning, ordrebehandling, mærkning, sporing, lagerstyring, forsendelse løses effektivt og profitabelt. OrderFlex SQL EE OrderFlex SQL EE er et standard online IT-system til industrivirksomheder til styring og registrering af vareflow f.eks. igennem produktions- og etiketteringslinier, ved pakkelinier og vejeanlæg. Vores fleksible IT-systemer er skalérbare og kan tilpasses virksomhedens faktiske størrelse og udvides, når produktionen vokser og behovene øges. Med Scanvægt Nordics IT-systemer opnår virksomheden fordele og forbedringer som: øget indkontrol af leverancer bedre udbyttekontrol i produktion hurtigere gennemløbstid for varen sikkerhed for korrekt sporing og ekspedition optimeret lager- og lokationsstyring større effektivitet generelt Vi har en række systempakker - OrderFlex SQL EE, LabelFlex II Standard, LabelFlex Lite og ReportFlex - der hver især har stærke funktioner og features, som forenkler opgaverne og effektiverer driften. OrderFlex SQL EE registrerer og følger varerne fra ekstern varemodtagelse, ved vareudleveringer, igennem produktionsprocesser, ved lagerbevægelser og videre til ekspeditioner mod kunder, m.v. Der er modul til integration mod ERP-/administrative datasystemer således, at dataoverførsel imellem systemerne sker automatisk. På den måde kan produktions- eller kundeordrer, oprettet i det overordnede system, benyttes direkte på lokale terminal-udstyr i f.eks. pakkeri eller ekspedition. Det giver fordele i form af: minimal papirgang ingen manuel indtastning automatisk registrering af producerede mængder. OrderFlex SQL EE gemmer parti-informationer, bl.a. om oprindelsesland, batch-/lotnumre etc. og kan derfor også løse opgaven med sporbarhed i fødevarevirksomheder. Alle data lagres i MS SQL Server-database. I systemet findes flere end 130 datakartoteker til styring af data i de forskellige moduler. MS SQL server-databasen giver mulighed for etablering af automatiske datareplikeringsløsninger mod andre databaser.

3 OrderFlex SQL EE OrderFlex SQL EE er et komplet IT-system, der har en lang række moduler og funktioner til håndtering af registreringsog styringsopgaver i virksomheden, bl.a.: Ordrepakkestation Vejning, mærkning og pakning af enkeltprodukter mod kunde-/produktionsordre direkte efter anvisninger på vejeterminal/pc-skærm. Systemet benyttes til pakning af detailpakker eller hele kolli. Der kan udprintes produktetiket, kolli-etiket eller palle-etiket m.v. Sporbarhedsstyring Registrering af alle påkrævede sporingsoplysninger som leverandør, leverandør-batchnumre, dato, om produktions- /varepartier i sporingsdatabasen. Modulet benyttes også til sammenkædning af forskellige råvarepartier ved mix/ blandingsproduktion. Herved dannes nyt sporingsbatch. Ved ekspedition registreres samtidigt kundeoplysninger og benyttet batchnummer, så der kan udtrækkes sporingsrapport med historik over angivne batchnumre og såvel modtagere som leverandører. Produktions- og receptstyring Modul for definition af recepter, indkøbsordrer og produktionsordrer - med integration mod overordnet system. Modulet har også operatør-interface til registrering af forbrug og færdigvare mod produktionsordre samt registrering og kvalitetsbestemmelse ved varemodtagelse. BoxController Integreret kontrolstation, der automatisk identificerer, kontrolvejer og etiketterer kartoner, bakker og lign. kolli. Systemet udfører også automatisk ordredatakontrol, stregkodecheck og forsegling med EØF-etiket. Palleregistreringssystem Scanningssystem til automatisk registrering af bakker og print af palle-etiketter. Mejeri operatør-interface Et modul for mejerisektoren til registrering og udprint af specielle vejelister og palle-etiketter. Wireless datafangst Dataregistrering vha. håndterminal med stregkodescanning ved varemodtagelse, ordreudleverancer, salgsekspeditioner, lagerbevægelser eller registrering mod produktionsordrer. Der er mulighed for print af transport-/lastbæreretiketter med unikke SSCC-numre, sporbarhedsetiketter, adresseetiketter o. lign. Det er en online-databaseløsning, så data valideres øjeblikkeligt, bl.a. kontrolleres det, om det er den korrekte artikel, man håndterer. Central betjening og opstart af etiketteringslinier Fra centralt hold kan man opstarte etiketprintere og applikatorløsninger fra central PC.

4 OrderFlex SQL EE Batchsporing Spor tilbage Valgt vare og batch Smoked Bacon :33:41 Varemodtagelse Film pack material A 11:08 Varemodtagelse Mexican Spice Mix 11:12 Varemodtagelse Bacon :14 150,25 3 HF Mix Valgt vare og batch Smoked Bacon :20 50,50 5 Bacon HF Mexican Spice Mix : Film pack material A :23 25 Ekspedition Vare Batch Leverandør Operatør Ordre Tid Vægt Antal Smoked : Bacon Smoked Bacon : Smoked Bacon : EXCHANGE modul EXCHANGE er et standard kommunikationsmodul til data-udveksling med ERP-systemer, som kan overføre artikel-, kunde- og ordredata til systemet. Produktionsresultatdata føres retur til ERP-systemet. LabelDesigner En WYSIWYG-etiketdesigner, der er komplet integreret Office-modulet, så reelle artikel- og kundedata kan vises in-real-time under design af labels. Der er mulighed for unikke kunde-specifikke etiketdesigns. Barcode Editor I Office-modul er der også integreret en Barcode Editor, som er en fleksibel generator til opbygning og redigering af stregkode-indhold. EAN128-stregkoder kan defineres helt frit. Spørgesekvens-editor I spørgesekvens editor, som også er Integreret i Officemodulet, kan der defineres operatør-spørgsmål, der vises ved skift af varenummer. De guider operatøren igennem opgaven og forhindrer fejl. Office-modul Office-modulet indeholder indtastnings- og redigeringsformularer for alle datakartoteker. Modulet har faciliteter for print af produktionsrapporter, kørselsrapporter og ekspeditionsfølgeseddler. RapportDesigner I RapportDesigner kan man videreredigere rapporterne fra Office-modulet samt kan tilpasse og opsætte felter, inkl. summeringer efter behov.

5 LabelFlex II Standard LabelFlex II er etiketteringssystemet til detailvirksomheder og mindre industrivirksomheder. Softwarepakken håndterer såvel etiketdesign, styring af etiket-/varedata samt data-udveksling med administrative systemer. Det er nemt og enkelt at designe etiketter i LabelFlex II, da etiketten kan indscannes og fungere som skabelon for det videre design. Systemet har WYSIWYG-visning af aktuelle data og viser den helt nøjagtige placering af tekster og stregkoder. Der er helt frit design med TTF-fonte, enkeltlinie-tekst, multilinie-tekster, linier, rammer, stregkoder, symboler og logoer. Der er også frit-opsatte stregkodeformater, der oprettes i kartotek. Det betyder, at bl.a. EAN128 kan designes frit. Labelflex II har også standardfunktion for Summeringsetiket (totaler), hvor pakket antal/vægt summeres op og udprintes på etiket. LabelFlex II installeres i netværk. Systemet kræver dog ikke nødvendigvis en PC i pakkeriet, men kan installeres som en terminalløsning med betjening på printerens tastatur og operere i 2 modes: OFFline: Data downloades, styret fra system, og ligger lokalt i printer. ONline: Data downloades automatisk, når operatør indtaster på printer/terminal. LabelFlex II kan også køre som en stand-alone løsning. Systemet har databaser for varedata, stregkoder, kundeinformation etc. og har standardtekster som pakkedato, holdbarhedsdato, firmanavn osv. i faste kartoteker. I LabelFLex II kan der programmeres spørgesekvenser til operatøren, som bliver guidet igennem opgaven. Det sikrer faste rutiner og forhindrer fejl. Flere funktionelle fordele ved LabelFlex II: hurtig oprettelse af variantvarenumre og nem integration automatisk skift af artikelnummer vha. stregkodelæser tilkobling af eksterne styresignaler fra PLC, scannere, vægte, fotocelle og tilsvarende stærkt prismærkningssystem effektiv data-opsamling TCP-/IP-kommunikation til printere/terminaler LabelFlex II Lite LabelFlex II Lite er en mini-version af LabelFlex II Standard til mindre opgaver inden for industri og detail. Softwarepakken har samme faciliteter som LabelFlex II, dog med følgende begrænsninger: printeren kan kun køre OFFline mod PC/netværk der kan kun tilkobles én printer ad gangen der er ingen data-opsamling ReportFlex ReportFlex er et tillægsmodul til LabelFlex II Standard og er et enkelt data-opsamlingsprogram til Intermec printerserierne P og XP. Systemet kan registrere enkeltvejninger eller udtage totaler fra printere og lægge de opsamlede data over i brugerdefinerbare rapporter. ReportFlex er velegnet til udprint af vejespecifikationer, følgesedder og lignende.

6 Scanvægt Nordic A/S - alsidige kompetencer Markedsledende leverandør Scanvægt Nordic A/S er kendt på det danske marked gennem flere generationer og er idag den markedsledende leverandør med udvikling, produktion og forhandling af vægte og veje-udstyr, etiketteringssystemer, pakkemaskiner, inspektionsudstyr, datafangst- og IT-systemer. Scanvægt Nordic beskæftiger 150 medarbejdere og har hovedkontor beliggende i Århus samt et vidt forgrenet salgs- og servicenet i hele landet. Scanvægt Nordic A/S er idag en selvstændig virksomhed i Marel-koncernen. Den komplette samarbejdspartner Service og support er vigtige faktorer i enhver fremstillingsvirksomhed og nøgleord for Scanvægt. Vi stiller omfattende serviceog supportfaciliteter til rådighed for kunden, uanset hvor i landet man befinder sig - et stort team på flere end 75 kompetente teknikere og specialister i lokale afdelinger over hele landet betyder kort responstid. Scanvægt Nordics service-ydelser omfatter bl.a.: forebyggende vedligeholdelsesaftaler uddannelse og instruktion installation reservedele hotline support software service verifikation Med forbehold for ændringer 11/08 WEIGHING & LABELLING SYSTEMS Scanvægt Nordic A/S Johann Gutenbergs Vej Århus N Danmark info@scanvaegt.dk Tlf Fax

PowerCheck. Optimal vægtkontrol og kvalitetsinspektion. Highlights

PowerCheck. Optimal vægtkontrol og kvalitetsinspektion. Highlights PowerCheck Optimal vægtkontrol og kvalitetsinspektion Highlights High-Speed Checkvejning e-vejningskontrol Styring af fyldeproces Produktionsovervågning Integreret metaldetektor Fleksibelt, driftsikkert

Læs mere

Industrial Labelling Systems Løsningen, der profilerer dine varer endnu bedre og fremmer salget

Industrial Labelling Systems Løsningen, der profilerer dine varer endnu bedre og fremmer salget Industrial Labelling Systems Løsningen, der profilerer dine varer endnu bedre og fremmer salget Highlights High-quality industrial design Præcis etiketpåsætning Alsidig, fleksibel applikering Brugervenlig

Læs mere

PCSYS Label Print Server. Labeludskrift på fælles platform til alle virksomhedens printere.

PCSYS Label Print Server. Labeludskrift på fælles platform til alle virksomhedens printere. PCSYS Labeludskrift på fælles platform til alle virksomhedens printere. PCSYS Overordnet set sørger en Label Print Server for, at en virksomheds etiketter har en høj kvalitet. Løsningen sørger for at berige

Læs mere

Moduler. Freight Volume SYSTEM. Intelligent Supply Chain. Systemet er opbygget i moduler som komplet, vil håndtere alle forsendelser.

Moduler. Freight Volume SYSTEM. Intelligent Supply Chain. Systemet er opbygget i moduler som komplet, vil håndtere alle forsendelser. Freight Volume SYSTEM Systemet er opbygget i moduler som komplet, vil håndtere alle forsendelser. Moduler Volumenmåler: Selve målingen foretages med lysgardiner som er meget robuste. Lyset er moduleret

Læs mere

PlusFlex IT-Concepts. Automatisering og effektivisering af processerne. Highlights:

PlusFlex IT-Concepts. Automatisering og effektivisering af processerne. Highlights: PlusFlex IT-Concepts Automatisering og effektivisering af processerne Highlights: Fleksibelt, skalerbart system Webbaseret standard Nem datadistribution til operatører Brugervenlig operatør-interface Let

Læs mere

Optimal performance. Scanvaegt Service FOREBYGGENDE VEDLIGEHOLD HØJ DRIFTSIKKERHED ØGET KONKURRENCEEVNE

Optimal performance. Scanvaegt Service FOREBYGGENDE VEDLIGEHOLD HØJ DRIFTSIKKERHED ØGET KONKURRENCEEVNE Scanvaegt Service Optimal performance FOREBYGGENDE VEDLIGEHOLD HØJ DRIFTSIKKERHED ØGET KONKURRENCEEVNE Scanvaegt Systems er en stærk servicepartner, der yder forebyggende vedligehold det forhindrer produktionsstop

Læs mere

Er transportbranchen klar til 38 % stigning?

Er transportbranchen klar til 38 % stigning? Er transportbranchen klar til 38 % stigning? Fremtidens transport bliver global og der bliver rigeligt af den. Alt tyder på at behovet for transport vil stige voldsomt frem til 2010 og videre ud i fremtiden

Læs mere

Scanvaegt Industrivægte

Scanvaegt Industrivægte Scanvaegt Industrivægte De stærkeste vejeløsninger Highlights: Høj dansk kvalitetsstandard Nøjagtig og hurtig vægtregistrering Ekstremt driftsikker Robust m/lang levetid/holdbarhed Høj oppetid Særdeles

Læs mere

Optimal performance. Med et stærkt service- og support team. Service-ydelser

Optimal performance. Med et stærkt service- og support team. Service-ydelser Optimal performance Med et stærkt service- og support team Service-ydelser Forebyggende vedligehold Driftsoptimering Remote Online Support On-site reparationer Uddannelse og instruktion Kalibrering og

Læs mere

Introduktion. Unifaun Online 29-04-2014

Introduktion. Unifaun Online 29-04-2014 Introduktion Unifaun Online 29-04-2014 2 Indhold 1 Introduktion til Unifaun Online... 3 1.1 Grundlæggende navigering... 3 1.2 Søgning af information... 3 1.3 Indtastning af faste oplysninger... 4 1.4 Din

Læs mere

ScanX.Net. Stærkere, hurtigere og mere fleksibelt. Highlights. Fleksibelt, fremtidssikret system Stærk.Net teknologi

ScanX.Net. Stærkere, hurtigere og mere fleksibelt. Highlights. Fleksibelt, fremtidssikret system Stærk.Net teknologi ScanX.Net Stærkere, hurtigere og mere fleksibelt Rapporter Flis-afregning Driftsikker nødkørsel Beregning af transportpriser Affaldsregistrering og -indberetning Highlights Fleksibelt, fremtidssikret system

Læs mere

Automatiske etiket-applikatorer

Automatiske etiket-applikatorer Autmatiske etiket-applikatrer Dynamisk g fleksibel mærkning Trådløs datafangst Highlights Pallemærkning Kllimærkning Stregkdekntrl Prduktmærkning Vægtkntrl Rbust design autmatisk etiket-påsætning høj applikeringshastighed

Læs mere

A Member of the Constructor Group. LAGERAUTOMATER Øger effektiviteten og overblikket på dit lager

A Member of the Constructor Group. LAGERAUTOMATER Øger effektiviteten og overblikket på dit lager A Member of the Constructor Group LAGERAUTOMATER Øger effektiviteten og overblikket på dit lager Forøg produktiviteten med lagerautom 2 ater fra Constructor Constructor lagerautomater er skræddersyet og

Læs mere

Sikrer Deres værdier - og sikrer mod uønskede gæster OVERALT!

Sikrer Deres værdier - og sikrer mod uønskede gæster OVERALT! DKC ADGANGSKONTROL Sikrer Deres værdier - og sikrer mod uønskede gæster OVERALT! De ved altid HVEM, der kommer ind og går ud HVORNÅR dette sker - og ad HVILKEN dør, port, bom eller pullert dette sker.

Læs mere

Generel fremstillingsindustri - MES

Generel fremstillingsindustri - MES Generel fremstillingsindustri - MES Ordrestyret pakkeanlæg I forbindelse med en optimering af processerne på fabrikken, ønskede Budweg Caliper at minimere brugen af papirer og manuelle arbejdsprocesser.

Læs mere

Generel fremstillingsindustri - MES

Generel fremstillingsindustri - MES Generel fremstillingsindustri - MES Automation af industrielle produktioner Der er store muligheder i automation af industrielle produktioner med industrisoftware. Vores erfaring er, at der både er store

Læs mere

SYSTEMLØSNINGER TIL INDUSTRIEN

SYSTEMLØSNINGER TIL INDUSTRIEN SYSTEMLØSNINGER TIL INDUSTRIEN VI STYRKER DIN FORRETNING Scanvaegt Systems er mere end blot en markedsledende producent og leverandør af high-tech koncepter og løsninger til vejning, etikettering, pakning,

Læs mere

Kom godt igang med Inventar registrering

Kom godt igang med Inventar registrering Kom godt igang med Inventar registrering (InventoryDB) (Med stregkodesupport) programmet fra PetriSoft Introduktion... 1 Inventar registrering... 2 Værktøjsudleje... 3 Service database til reperationer

Læs mere

Gennemtænkt design og hurtig installation

Gennemtænkt design og hurtig installation Scanvaegt 7800 Gennemtænkt design og hurtig installation KOMPLET PRÆFABRIKERET LØSNING MINIMALT FORARBEJDE FREMTIDSSIKRET INVESTERING Scanvaegt 7800 er en robust brovægt, med et gennemtænkt design, der

Læs mere

Besøg Danfoss produktion og lær om Label Print Server

Besøg Danfoss produktion og lær om Label Print Server SEMINAR 28. JUBI I NORDBORG SEMINAR 28. JUNI I NORDBORG INVITATION: Besøg Danfoss produktion og lær om Label Print Server Central styring: Overblik over alle virksomhedens etiketlayouts Myndigheds- eller

Læs mere

Print & Apply Systems

Print & Apply Systems Print & Apply Systems Etiketterings- og Mærkningsspecialisten Mectec Print & Apply systemer Er modulopbygget og designet for anvendelse i industrielt miljø. Ud fra standardmoduler sammensættes individuelle

Læs mere

MES Industriel IT SCADA Automation. Frontmatec. Fødevarer. (+45)

MES Industriel IT SCADA Automation. Frontmatec. Fødevarer. (+45) MES Industriel IT SCADA Automation Frontmatec Fødevarer (+45) 97 52 50 22 info@frontmatec.com www.frontmatec.com Tillad os at præsentere Frontmatec Vi har over 30 års erfaring med MES Industriel IT og

Læs mere

C5 EDI Le@n (COOP/Dansk Supermarked) PentaCon A/S

C5 EDI Le@n (COOP/Dansk Supermarked) PentaCon A/S Tidligere var EDI forbeholdt større virksomheder på grund af den nødvendige investering, hvilket igen umuliggjorde samhandel fra mindre leverandører. Med Le@n EDI løsningen og s EDI integration til C5,

Læs mere

Professionelle etiketmaskiner til kontoret

Professionelle etiketmaskiner til kontoret Professionelle etiketmaskiner til kontoret Indhold Professionelle DYMO etiketmaskiner kan øge effektiviteten på kontoret. Du kan hurtigt og nemt navngive og identificere LabelManager 120P 4 Enkel etiketmaskine

Læs mere

Driftsikker brovægt fremstillet i solid betonkvalitet

Driftsikker brovægt fremstillet i solid betonkvalitet Scanvaegt 6800 Driftsikker brovægt fremstillet i solid betonkvalitet LAV HØJDE FLEKSIBEL KONSTRUKTION NEM VEDLIGEHOLD Scanvaegt 6800 er en driftsikker brovægt fremstillet i solid betonkvalitet, der tager

Læs mere

Integration til Unifaun Online og Pacsoft

Integration til Unifaun Online og Pacsoft Integration til Unifaun Online og Pacsoft Unifaun Online er et internetbaseret system, som kan håndtere flere forskellige speditørfirmaer. I systemet kan man eksempelvis udskrive etiketter, fragtsedler,

Læs mere

Velkommen til visuel demo på SOSWEB

Velkommen til visuel demo på SOSWEB Velkommen til visuel demo på SOSWEB SOSWEB er en web- baseret totalløsning til styring af alle de aktiviteter, som nutidens virksomheder skal håndtere indenfor miljø- og sikkerhed. Både når det gælder

Læs mere

Datcol DCS lager. - Integreret, modulbaseret, skalerbar og effektiv lagerstryringsløsning. Highlights

Datcol DCS lager. - Integreret, modulbaseret, skalerbar og effektiv lagerstryringsløsning. Highlights Datcol DCS lager - Integreret, modulbaseret, skalerbar og effektiv lagerstryringsløsning Integreret lagerstyringsløsning Til ERP- og Økonomisystemer! Økonomisystemer DCS lager er specifikt udviklet mod

Læs mere

DGdoc.net. Effektivt og fleksibelt IT-system til udarbejdelse af transportdokumenter for farligt gods GRATIS DEMOVERSION. Move forward with confidence

DGdoc.net. Effektivt og fleksibelt IT-system til udarbejdelse af transportdokumenter for farligt gods GRATIS DEMOVERSION. Move forward with confidence PRØV GRATIS DEMOVERSION DGdoc.net Effektivt og fleksibelt IT-system til udarbejdelse af transportdokumenter for farligt gods Move forward with confidence Håndteringen af transportdokumenter har aldrig

Læs mere

Fra salgsordre til afsendelse et eksempel

Fra salgsordre til afsendelse et eksempel Fra salgsordre til afsendelse et eksempel 1. Oprettelse af salgsordre 2. Oprettelse af produktionsordre fra salgsordre 3. Indkøbsordrer på baggrund af behovsanalyse. 4. Indkøbsordrer oprettelse og afsendelse

Læs mere

SALG & CRM MOBILITET KLÆD SÆLGEREN»I MARKEN« PÅ TIL SIT ARBEJDE MED LITTLEBEACON SALG OG CRM. The new approach to software.

SALG & CRM MOBILITET KLÆD SÆLGEREN»I MARKEN« PÅ TIL SIT ARBEJDE MED LITTLEBEACON SALG OG CRM. The new approach to software. SALG & CRM MOBILITET KLÆD SÆLGEREN»I MARKEN«PÅ TIL SIT ARBEJDE MED LITTLEBEACON SALG OG CRM The new approach to software LittleBeacon CASESTORY KRUUSE A/S er totalleverandør af alt, hvad dyrlæger har brug

Læs mere

EffEKTIvISER hverdagen AMPAREX brugervenligt OG InTEGRERET SOfTWARE TIl OPTIKERE Kunde håndtering KASSe (POS) MArKedSføring

EffEKTIvISER hverdagen AMPAREX brugervenligt OG InTEGRERET SOfTWARE TIl OPTIKERE Kunde håndtering KASSe (POS) MArKedSføring Effektiviser hverdagen AMPAREX brugervenligt og integreret software til optikere dtering Kunde hån S) KASSE (PO øring Markedsf DU BEHØVER IKKE VÆRE PÅ KONTORET FOR AT SERVICERE DINE KUNDER AMPAREX s unikke

Læs mere

NEMT OG EFFEKTIVT - Ejendomsadministration

NEMT OG EFFEKTIVT - Ejendomsadministration Ny Unik Bolig 4 version på trapperne Det er nu ca. 2 år siden, at første version af Unik Bolig 4 blev lanceret. Siden da er der blevet arbejdet hårdt på at forbedre versionen og finde på nye smarte ting

Læs mere

Center Logistik. mågård data. Automatiske fakturaer som får det hele med. Garanti for korrekt udlevering af varer. mågård data - Center Logistik

Center Logistik. mågård data. Automatiske fakturaer som får det hele med. Garanti for korrekt udlevering af varer. mågård data - Center Logistik mågård data Center Logistik Center Logistik holder styr hvilke varer der modtages, hvor og hvornår varerne udleveres til kunderne og hvem der har udleveret dem. Der oprettes og vedligeholdes løbende en

Læs mere

Træpillefyr M. April 2012. www.biovarme.dk

Træpillefyr M. April 2012. www.biovarme.dk Træpillefyr M April 2012 www.biovarme.dk Træpillefyr M Gør en forskel for miljøet Nemt at installere og betjene Med en virkningsgrad helt i top er Automatisk optænding og modulerende drift DENVIRO træpillefyr

Læs mere

CAS CL5200j. Step by step: Køb og opsætning. Side 1 / 10

CAS CL5200j. Step by step: Køb og opsætning. Side 1 / 10 CAS CL5200j Step by step: Køb og opsætning Side 1 / 10 Opsætningsmuligheder Når du køber en af vores CAS CL5200J skal den naturligvis sættes op til din forretning. Vægteeksperten hjælper med en simpel

Læs mere

Kom godt igang med Inventar registrering

Kom godt igang med Inventar registrering Kom godt igang med Inventar registrering (InventoryDB) (Med stregkodesupport) programmet fra PetriSoft Introduktion... 1 Inventar registrering... 2 Værktøjsudleje... 3 Service database til reperationer

Læs mere

Mobile løsninger til salg, service og flådestyring. Jens Davidsen CEO WPA Mobile ApS.

Mobile løsninger til salg, service og flådestyring. Jens Davidsen CEO WPA Mobile ApS. Mobile løsninger til salg, service og flådestyring Jens Davidsen CEO WPA Mobile ApS. Indhold Historien Teknik Fordele Produkt Erfaringer Prisen Introduktion Historien Microsoft Lande / sprog Kunder DONG

Læs mere

Kompakt POS-terminal med integreret vægt

Kompakt POS-terminal med integreret vægt Digi RM-5900 Kompakt POS-terminal med integreret vægt NEM BETJENING MANGE FUNKTIONER FLOT DESIGN ToMo er en enkel, mobil og driftsikker POS-terminal til QR-kode mobilbetalinger, der er perfekt til brug

Læs mere

Cliq. Din nøgle giver dig besked

Cliq. Din nøgle giver dig besked Cliq Din nøgle giver dig besked ET LÅSESYSTEM med indbygget intelligens CLIQ Combi Serie 600 Serie 600 Serie 500 SKAFOR KATEGORi Hvert år bliver der begået mere end 60.000 indbrud i bygninger som kontorer,

Læs mere

Til dig som vil vide mere

Til dig som vil vide mere Til dig som vil vide mere Astro er et system med mange muligheder og i stadig udvikling. Denne brochure har kun givet en grov oversigt. Vil du vide mere og følge med i hvad der sker med Astro, så kan du

Læs mere

Så er IOS CMS her Endelig - et Content Management System, der passer til alt lige fra den mindre private side til store firmasider

Så er IOS CMS her Endelig - et Content Management System, der passer til alt lige fra den mindre private side til store firmasider IOS CMS Så er IOS CMS her Endelig - et Content Management System, der passer til alt lige fra den mindre private side til store firmasider IOS CMS 2009: et med alle funktioner CMS system med ny og kraftfuld

Læs mere

LAGERAUTOMAT LOGIMAT Effektiv teknologi til lagring og ordrepluk af smådele

LAGERAUTOMAT LOGIMAT Effektiv teknologi til lagring og ordrepluk af smådele LAGERAUTOMAT LOGIMAT Effektiv teknologi til lagring og ordrepluk af smådele Fordele Lagerautomat LogiMat Ergonomisk og effektivt system til lagring og pluk af smådele Dine fordele: SSI SCHÄFERs LogiMat

Læs mere

Journalmodulet er udviklet specifikt til psykologer med stor fokus på sikkerhed. Journalen indeholder bl.a.:

Journalmodulet er udviklet specifikt til psykologer med stor fokus på sikkerhed. Journalen indeholder bl.a.: ClinicCare Web Produktblad 2012 Psykologjournal ClinicCare/ Novolog ClinicCare udvikles af firmaet Novolog, som siden 1995 har udviklet systemer til sundheds-sektoren. Indhold Journalmodulets opbygning

Læs mere

Forsendelse. Microsoft Dynamics NAV 2009 Klassisk. Side 1. Copyright: Naddon version 201007

Forsendelse. Microsoft Dynamics NAV 2009 Klassisk. Side 1. Copyright: Naddon version 201007 Forsendelse GLS Microsoft Dynamics NAV 2009 Klassisk Side 1 Indholdet i dette dokument må på ingen måde gengives helt eller delvist hverken på tryk eller i anden form - uden forudgående skriftlig tilladelse

Læs mere

Smart cabinet med RFID teknologi

Smart cabinet med RFID teknologi Smart cabinet med RFID teknologi Hvad er et DYANE smartcabinet? Et DYANE smartcabinet er et skabssystem baseret på RFID teknologi, hvor adgangen er begrænset til håndtering af kostbare produkter eller

Læs mere

Introduktion. Pacsoft Online 11-11-2013

Introduktion. Pacsoft Online 11-11-2013 Introduktion Pacsoft Online 11-11-2013 2 Indhold 1 Introduktion til Pacsoft Online... 3 1.1 Grundlæggende navigering... 3 1.2 Søgning af information... 3 1.3 Indtastning af faste oplysninger... 4 1.4 Din

Læs mere

Silent Gliss Rullegardin Systemer

Silent Gliss Rullegardin Systemer Silent Gliss Rullegardin Systemer Silent Gliss Fordelene Rullegardinernes rene linier passer godt til moderne arkitektur og indendørs design. De giver maksimal afskærmning uden at virke påtrængende i vinduet.

Læs mere

RCS Autogenbrug Se vejen frem med RCS løsninger. 13-02-2014 RCS Autogenbrug - Infomøde -- RCS IT A/S 1

RCS Autogenbrug Se vejen frem med RCS løsninger. 13-02-2014 RCS Autogenbrug - Infomøde -- RCS IT A/S 1 RCS Autogenbrug Se vejen frem med RCS løsninger 13-02-2014 RCS Autogenbrug - Infomøde -- RCS IT A/S 1 RCS hvem er vi? Autogenbrugsbranchen Kundefordeling Hvorfor et nyt program? Programmodel Skalérbar

Læs mere

Aflæsning via dit netværk

Aflæsning via dit netværk FRANKERING TIL EN DIGITAL VERDEN Aflæsning via dit netværk MERE END EN FRANKERINGSMASKINE 30 45 65 PostBase er mere end en frankeringsmaskine. Postbase er modulopbygget og kan derfor tilpasses alle dine

Læs mere

2013-09-04 SESAM Seminar Erfaring med opbygning af produktionslinjer og fordelene ved standardisering af grænseflader til maskiner og udstyr

2013-09-04 SESAM Seminar Erfaring med opbygning af produktionslinjer og fordelene ved standardisering af grænseflader til maskiner og udstyr 2013-09-04 SESAM Seminar Erfaring med opbygning af produktionslinjer og fordelene ved standardisering af grænseflader til maskiner og udstyr PJD A/S har 23 års erfaring med Automation og Industriel IT

Læs mere

FSR - danske revisorers brancheløsning

FSR - danske revisorers brancheløsning caseware.dk FSR - danske revisorers brancheløsning Et professionelt revisions- og regnskabsværktøj, der gør opgaver i relation til planlægning, udførelse og erklæringsafgivelse mere effektivt. Hvorfor

Læs mere

XP Output Management

XP Output Management XP Output Management 2 3 Hvorfor investere i Output Management? Output Management betyder oversat til dansk: håndtering og styring af din kommunikation. Dette indebærer alle former for kommunikation med

Læs mere

SimaxCash. Brugervejledning

SimaxCash. Brugervejledning SimaxCash Brugervejledning 1 Indhold 1 Opsætning af varer... 3 1.1 Hovedgrupper... 3 1.2 Varegrupper... 5 1.3 Varer... 9 2 Opsætning af tilbud... 18 2.1 Kombinationstilbud... 18 3 Opsætning af kasseterminal...

Læs mere

Shop Floor Control. Microsoft Dynamics NAV 2009 Klassisk. Side 1. Copyright: Naddon version 201008

Shop Floor Control. Microsoft Dynamics NAV 2009 Klassisk. Side 1. Copyright: Naddon version 201008 Shop Floor Control Microsoft Dynamics NAV 2009 Klassisk Side 1 Indholdet i dette dokument må på ingen måde gengives helt eller delvist hverken på tryk eller i anden form - uden forudgående skriftlig tilladelse

Læs mere

InfoPro 2i. Profil Softwarefirmaet MaCom A/S blev etableret i 1992. Vi udvikler og markedsfører dokumenthåndteringssystemet InfoPro.

InfoPro 2i. Profil Softwarefirmaet MaCom A/S blev etableret i 1992. Vi udvikler og markedsfører dokumenthåndteringssystemet InfoPro. InfoPro 2i Profil Softwarefirmaet MaCom A/S blev etableret i 1992. Vi udvikler og markedsfører dokumenthåndteringssystemet InfoPro. Mission MaCom's mission er at sikre og skabe struktur i vores kunders

Læs mere

DDB Detail Kom i gang med programmet

DDB Detail Kom i gang med programmet Installation af program Der er sendt eller hentet en ZIP fil på www.ddb-detail.dk. Denne ZIP fil skal udpakkes på f.eks. drev C:\ i en mappe f.eks. DDB_Detail. Opret en genvej til filen DDB_Detail.exe

Læs mere

Bliv fri for indtastninger

Bliv fri for indtastninger Bliv fri for indtastninger Nu kan du slippe for tidskrævende indtastninger af købsfakturaer. Efter et hurtigt scan bliver fakturaoplysninger genkendt og data registreres automatisk i Dynamics NAV, klar

Læs mere

Postillonen og miljøet:

Postillonen og miljøet: Postillonen og miljøet: Postillonen er en virksomhed, som primært beskæftiger sig med kurértransport af stykgods. Vi udfører desuden transporter af levende vilde dyr, og vi udfører fast firmakørsel. Vi

Læs mere

System Innovation Consult ApS

System Innovation Consult ApS Linåvej 9A - 8600 Silkeborg Denmark Tlf.: +45 8680 1522 - Fax: +45 8681 4561 - CVR-nr.: 3420 3644 Email: kurt@sysinconcult.com SAP Business One ERP-systemet for mindre og mellemstore virksomheder fra Verdens

Læs mere

SERIENUMMER OG PARTINUMMER PÅ VARER

SERIENUMMER OG PARTINUMMER PÅ VARER SERIENUMMER OG PARTINUMMER PÅ VARER Registrering af serienummer og partinummer på varer giver mulighed for at spore enheder og hele partier hele vejen fra anskaffelse, lagerføring til forsendelse og fakturering.

Læs mere

Manual til Kundekartotek

Manual til Kundekartotek 2016 Manual til Kundekartotek ShopPlanner Customers Med forklaring og eksempler på hvordan man håndterer kundeoplysninger www.obels.dk 1 Introduktion... 3 1.1 Formål... 3 1.2 Anvendelse... 3 2 Referencer...

Læs mere

paustian: MERA forstår vores forretning

paustian: MERA forstår vores forretning paustian: MERA forstår vores forretning Paustian er afhængig af et virksomhedssystem, der giver overblik og som er bygget af folk med forretningsforståelse og evne til at skræddersy de enkelte dele på

Læs mere

CALIBRATOR. Kørselsafhængighed og meget mere.

CALIBRATOR. Kørselsafhængighed og meget mere. CALIBRATOR CALIBRATOR. Kørselsafhængighed og meget mere. CALIBRATOR har siden 1991 været løsningen på intelligent kørselsafhængighed vha. computerstyring. Herved opnås en betydelig kapacitetsforøgelse,

Læs mere

ProMark workforce management ProJob

ProMark workforce management ProJob ProMark workforce management er løsningen til optimering af virksomhedens produktionsprocesser og -omkostninger gennem oversigter, indsamling af produktionskritiske jobdata, effektiv rapportering og integration

Læs mere

Hvis du altid vil starte med fuldskærm, klik på start.htm i stedet for index.htm

Hvis du altid vil starte med fuldskærm, klik på start.htm i stedet for index.htm BETJENINGSVEJLEDNING Når du er på start siden (index.htm), vælg altid fuld skærm. Herved får du bedre plads til at se på tegningerne. Du kan også klikke på F11 på tastaturet. Hvis du altid vil starte med

Læs mere

Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner

Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner Specialist i sprøjtestøbte plastemner Fra udvikling til recycling Schoeller Plast blev grundlagt i 1966 og er specialiseret i sprøjtestøbte plastemner. Vi er

Læs mere

CONTINIA DOCUMENT CAPTURE FACTSHEET

CONTINIA DOCUMENT CAPTURE FACTSHEET FACTSHEET EGENSKABER Continia Document Capture DATAFANGST > Lokal- og fjernbaseret scanning af købsfakturaer direkte ind i Microsoft Dynamics NAV. > Automatisk download og registrering af PDF-dokumenter

Læs mere

AirBOSS Minuba. Leveret af: Sydjysk Data

AirBOSS Minuba. Leveret af: Sydjysk Data AirBOSS Minuba Leveret af: Sydjysk Data Administrationssystem Skab overblik, udnyt ressourcer og spar tid Professionel kundekontakt Opret professionelle tilbud og ordrer, når kunden ringer. Send det på

Læs mere

MOBILITET LAGER ENKEL OG EFFEKTIV LAGERSTYRING MED LITTLEBEACON LAGER. The new approach to software. LittleBeacon

MOBILITET LAGER ENKEL OG EFFEKTIV LAGERSTYRING MED LITTLEBEACON LAGER. The new approach to software. LittleBeacon MOBILITET LAGER ENKEL OG EFFEKTIV LAGERSTYRING MED LITTLEBEACON LAGER The new approach to software LittleBeacon CASESTORY NDS er en af de førende leverandører af software løsninger til betalingstv (pay-per-click).

Læs mere

Trådløse hyldeforkanter - for fremtiden

Trådløse hyldeforkanter - for fremtiden Trådløse hyldeforkanter - for fremtiden j a n u a r 2010 Trådløse hyldeforkanter Introduktion Hver dag bruger butiksansatte megen tid på trivielt arbejde med at skifte papirhyldeforkanter i butikken. Tid,

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING DAO - MAGENTO INTEGRATION MODUL VERSION 1.0.4 BRUGERVEJLEDNING DAO MAGENTO INTEGRATION

BRUGERVEJLEDNING DAO - MAGENTO INTEGRATION MODUL VERSION 1.0.4 BRUGERVEJLEDNING DAO MAGENTO INTEGRATION BRUGERVEJLEDNING DAO - MAGENTO INTEGRATION MODUL VERSION 1.0.4 Vejledning: DAO Magento integration. Version 2015.07.21 Side 1 af 11 INDHOLDSFORTEGNELSE KOM GODT I GANG 3 Generelt 4 Indstillinger 5 Design

Læs mere

Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX. Effektiv Proces Produktion v/ Benny Jepsen & Henrik Oxlund

Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX. Effektiv Proces Produktion v/ Benny Jepsen & Henrik Oxlund Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX Effektiv Proces Produktion v/ Benny Jepsen & Henrik Oxlund Hjertet i EG er branchefokus Hjertet i EG er branchefokus Brancheløsning Brancheviden Erfaring

Læs mere

7RWDO IULKHG WLO NRQWURO DI ODPSHU RJ WHNQLVNH DSSDUDWHU 2YHUUDVNHQGH Q\WWLJ /HW DW LQVWDO

7RWDO IULKHG WLO NRQWURO DI ODPSHU RJ WHNQLVNH DSSDUDWHU 2YHUUDVNHQGH Q\WWLJ /HW DW LQVWDO rådløs t e ådløs teknik i hus og have øvfri kan monteres uden særligt forhåndskundskab. Blandt det store produktudvalg kan du vælge en sender og modtager som passer til nøjagtigt dit behov. Senderen giver

Læs mere

LISA 2 System til faringsovervågning

LISA 2 System til faringsovervågning Indledning Du har netop anskaffet dig et unikt stykke værktøj til brug ved faringsovervågning. LISA 2 systemet er et interaktivt værktøj, som sikrer at medarbejdere i farestalden holder fokus på faringer

Læs mere

Her starter det gode købmandsskab

Her starter det gode købmandsskab Her starter det gode købmandsskab Varesikring Mærkning Kameraovervågning Kø-nummersystem Butiksindretning Kundetæller Skilte & Displays Service og support www.nordic-retail.com MÆRKNING Mærkning af varer

Læs mere

Team Planner. Projekter. Indhold: 3 - Projerkter

Team Planner. Projekter. Indhold: 3 - Projerkter Projekter Indhold: Projekter generelt...3.2 Oprettelse af projekt...3.2 Master- og SubProjects...3.3 Oprettelse af SupProjects...3.5 Kundeteam...3.5 Tekniske data...3.5 Forespørgsler, rekvisitioner...3.6

Læs mere

Nyheder MICrOSOFT dynamics C5 2008

Nyheder MICrOSOFT dynamics C5 2008 MICROSOFT DYNAMICS C5 2008 Nyheder INDHOLDSFORTEGNELSE Økonomistyring på dine betingelser... side 3 Integration... side 3 Udveksling af data med revisor... side 3 Import og Eksport... side 4 Sikkerhed...

Læs mere

CONVI. Brugs- og servicemanual. Viscolone. 10102dk_1.doc. 8. november 2010

CONVI. Brugs- og servicemanual. Viscolone. 10102dk_1.doc. 8. november 2010 Viscolone Viscolone 1. BESKRIVELSE...1 2. TILSLUTNING AF PLC MODUL TIL PC OG SPÆNDINGSFORSYNING...1 3. OPSÆTNING AF PC-EN TIL AT KØRE MED VISCOLONE PLC-MODULET...2 4. TILPASNING AF CONVI OPSÆTNINGSFILEN...8

Læs mere

HVU Højvakuum. Geovent A/S

HVU Højvakuum. Geovent A/S HVU Højvakuum Samlet eller modulopbygget. Geovent tager udgangspunkt i din situation og leverer den optimale løsning til dit behov for højvakuum. Se nogle af mulighederne. Geovent A/S Hovedgaden 8,DK-8831Løgstrup

Læs mere

Pallesikring Strækfilmmaskiner Topfilmpålæggere Tilbehør

Pallesikring Strækfilmmaskiner Topfilmpålæggere Tilbehør Pallesikring Strækfilmmaskiner Topfilmpålæggere Tilbehør www.socosystem.com Pallesikring Strækfilmmaskiner PW-1000 Halvautomatisk strækfilmmaskine Til film med og uden indbygget forstræk. Indholdsfortegnelse

Læs mere

Coor Service Managements miljøindsats bæredygtig FM i samarbejde med kunden

Coor Service Managements miljøindsats bæredygtig FM i samarbejde med kunden Coor Service Managements miljøindsats bæredygtig FM i samarbejde med kunden Præsentation 2013-06-06 Katrine Bjerrum Coor Service Management 2 Bæredygtighed for Coor omfatter bæredygtig udvikling økonomiske,

Læs mere

Nyheder i Untis 2016 - KMD Educa Skema

Nyheder i Untis 2016 - KMD Educa Skema Nyheder i Untis 2016 - KMD Educa Skema KMD udsender i foråret 2016 nye licensoplysninger til nuværende bruger af KMD Educa Skema version 2015. Det er nemt at opgradere. Start med at indtaste de nye licensoplysninger

Læs mere

OCT Online Cylinder Tracking

OCT Online Cylinder Tracking OCT Online Cylinder Tracking STRANDMØLLENS FLASKESTYRINGSSYSTEM VERSION 2018/06 2 Strandmøllens OCT - Unikt flaskestyringssystem til din gas og dine flasker. Strandmøllen har udviklet et driftsikkert og

Læs mere

Bliv fri for indtastninger

Bliv fri for indtastninger Bliv fri for indtastninger Nu kan du slippe for tidskrævende indtastninger af købsfakturaer. Efter et hurtigt scan bliver fakturaoplysninger genkendt og data registreres automatisk i Dynamics NAV, klar

Læs mere

NemTid. Produktbeskrivelse

NemTid. Produktbeskrivelse NemTid Produktbeskrivelse Overordnet: NemTid er et værktøj til styring af tid og tidsforbrug. Udover registrering af komme/gå tider kan NemTid holde styr på følgende: Arbejdstider, herunder ugeprofiler.

Læs mere

TEMA: Byggemarkeder Adgangskontrol, adgangskort/brikker og elektriske låsesystemer

TEMA: Byggemarkeder Adgangskontrol, adgangskort/brikker og elektriske låsesystemer TEMA: Byggemarkeder Adgangskontrol, adgangskort/brikker og elektriske låsesystemer Byggemarkederne har som regel store lagre med byggematerialer for at immødekomme deres kunders behov og ønsker. Dette

Læs mere

Bisca A/S. Nordens største kiks og kagefabrik. Teamwork, problemløsning, kommunikation og LEAN. Per Jensen Teknisk Chef

Bisca A/S. Nordens største kiks og kagefabrik. Teamwork, problemløsning, kommunikation og LEAN. Per Jensen Teknisk Chef Bisca A/S Nordens største kiks og kagefabrik Teamwork, problemløsning, kommunikation og LEAN Per Jensen Teknisk Chef Side 1 Hvem er vi? 2 Hvem er vi? 40.000 m3 under tag 18 produktions linier 16000 ton/år

Læs mere

it-sikkerhed i produktionen DE 5 TRIN

it-sikkerhed i produktionen DE 5 TRIN it-sikkerhed i produktionen DE 5 TRIN Hvem er jeg? Tina Henriette Christensen Ingeniør med 18 års erfaring IPMA certificeret Projektleder Projektledelse af it-projekter Større integrationsprojekter Arbejder

Læs mere

Flytning af varer til produktion

Flytning af varer til produktion Flytning af varer til produktion 1. Udskrivning af stykliste til plukning (produktionsordrestykliste) Flytning af varer fra lager til produktion kan gennemføres på 2 måder: 2. Automatisk flytning fra menuen

Læs mere

Din partner i udvikling

Din partner i udvikling Din partner i udvikling Få overblik over dine opgaver Opnå konkurrence fordele Skab merværdi for dine kunder Spar tid gennem effektivisering Overblik gennem indsigt NOVAQ as er et udviklingshus, der bygger

Læs mere

SMARTair. Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SMARTair. Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair Adgangskontrolsystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 SMARTair nøgleordet er fleksibilitet SMARTair er et fleksibelt elektronisk system til adgangskontrol. Et adgangskontrolsystem

Læs mere

T-DOC ENDOCYCLE - DATAREGISTRERING DOKUMENTÉR DINE ENDOSKOPPROCESSER

T-DOC ENDOCYCLE - DATAREGISTRERING DOKUMENTÉR DINE ENDOSKOPPROCESSER T-DOC ENDOCYCLE - DATAREGISTRERING DOKUMENTÉR DINE ENDOSKOPPROCESSER 2 T-DOC EndoCycle DIGITAL DOKUMENTATION SPORING AF CYKLUSPARAMETRE De stadigt stigende krav til at dokumentere genbehandling af endoskoper

Læs mere

Webshop. Kom godt i gang

Webshop. Kom godt i gang Webshop Kom godt i gang Agenda IT infrastruktur, arbejdsgange samt flow i en webshop Pause Vækst på top og bund Pause Brugervenlighed og IBIZ-center Tak for i dag Introduktion Mikkel Leth Olsen mikkel@ibiz-center.dk

Læs mere

Novotek Planning Systems A/S 2013 Version 1.0 Jan 2013 ROB-EX 4.2

Novotek Planning Systems A/S 2013 Version 1.0 Jan 2013 ROB-EX 4.2 Version 1.0 Jan 2013 ROB-EX 4.2 Indhold Hovedskærmens opbygning... 2 Tastaturgenveje... 3 Hovedskærmbilleder... 4 Stamdata generelt... 5 Kalender... 6 Opret/rediger kalender... 7 Specifik kalender pr.

Læs mere

Tid til at se din virksomheds ERP i et nyt perspektiv

Tid til at se din virksomheds ERP i et nyt perspektiv Tid til at se din virksomheds ERP i et nyt perspektiv Siden år 2000 er internettet og WEB blevet en naturlig del af enhver virksomhed. Men i virksomhederne mangler der sammenhæng mellem økonomistyring,

Læs mere

Guide til Danpot C5 produktionsplan

Guide til Danpot C5 produktionsplan Med Danpot C5 får du et nyt, let tilgængeligt og i princippet gratis værktøj til produktionsplanlægning i potteplantegartneriet. Værktøjet kan skræddersys til gartneriets afdelinger, kulturer, hold og

Læs mere

Mybring instruktion Indhold

Mybring instruktion Indhold Mybring instruktion Indhold Hvad er Mybring?... 2 Funktioner i Mybring... 2 Registrer dig på Mybring... 3 Opret og udskriv fragtetiketter... 4 Book afhentning... 9 Se din ordrehistorik... 10 Oprette BulkSplit-dokument...

Læs mere

ON!Track Mobil brugermanual

ON!Track Mobil brugermanual ON!Track Mobil brugermanual Indhold Hvad er ON!Track?... 2 Hvordan downloades ON!Track fra App Store?... 3 Hvordan navigeres i ON!Track Mobile App?... 8 Hvordan tilføjes et generisk aktiv?... 17 (a) Tilføj

Læs mere